Για Εμάς


Μαρία Γρηγοράκη

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Σπούδασα Αρχιτεκτονική στο  Ε.Μ.Πολυτεχνείο και δούλεψα για 20 χρόνια σαν αρχιτέκτονας. Όσο κι αν μου άρεσε η αρχιτεκτονική, πάντα υπήρχε ένα κενό και η αίσθηση ότι πρέπει να υπάρχει κάτι περισσότερο από όλα αυτά, δουλειά, σπίτι, οικογένεια, στόχοι, κλπ. Έτσι άρχισε η αναζήτησή μου σε διάφορους χώρους μεταφυσικούς και εναλλακτικούς.

To 2000 παραιτήθηκα από την δουλειά μου σαν αρχιτέκτονας και έκλεισα το γραφείο μου, γιατί ο κύκλος είχε ολοκληρωθεί. Για το διάστημα 2000-2005 ασχολήθηκα μόνο με τα εναλλακτικά, δημιούργησα το κέντρο ΡΟΗ, ένα Νew Age κέντρο, για να διαπιστώσω ότι ούτε εκεί μπορεί να βρεθεί η εξήγηση του κενού και η θεραπεία του Εαυτού.

Μέχρι που το 2006 «συνάντησα» τον Τοβία και τις διδασκαλίες του, μέσα από επικοινωνίες. Αισθάνθηκα ότι είχαν γραφτεί για μένα, μιλούσαν κατευθείαν στην ψυχή μου. Μέσα σε 3 μήνες διάβασα όλο το υλικό του Βυσσινί Κύκλου από το 1999-2006, επικοινωνίες των δασκάλων Saint Germain, Kuthumi, Tobias και κάθε φορά η επικοινωνία μού άνοιγε ένα νέο δρόμο για την αγάπη του Εαυτού και την ολοκλήρωση. Δεν ήταν άγνωστες θεωρίες ή πρωτοεμφανιζόμενες διδασκαλίες. Απλά ήταν. Ήταν εκεί για να μας θυμίσουν ξανά ποιοι είμαστε, από πού ήρθαμε, γιατί ήρθαμε αυτή την εποχή των μεγάλων αλλαγών και τί μπορούμε να επιλέξουμε. Ήταν για την καρδιά και όχι για το μυαλό.
Έτσι , τόσο απλά, βρήκα το μονοπάτι μου, και συνειδητοποίησα ότι εμείς επιλέγουμε πώς θα το βιώσουμε, ή απλά μπορούμε να βγούμε κι από αυτό!

Τώρα, Είμαι όλα όσα Είμαι, επιτρέπω στον εαυτό μου να εκφράζεται μέσα από πολλούς τρόπους, ζωγραφική, σεμινάρια, δημιουργία events, αλλά και από όλα όσα κέρδισα στην πορεία μου μέχρι εδώ.

Παρουσιάζω τα σεμινάρια του Crimson Cirlce, SES, Sexual Energies School, Aspectology, και Ανακαλύπτοντας το Πάθος σας. Επίσης δημιούργησα τα δικά μου Σεμινάρια της Νέας Συνείδησης και τα παρουσιάζω επειδή μου δίνουν χαρά.
Kαι βοηθούν στο να αφυπνιστούν όσοι το επιλέξουν,  να αναλάβουν την ευθύνη του εαυτού τους, να εκφράσουν τις ικανότητες και τη δύναμή τους, να μπορέσουν να ενώσουν το θεϊκό με το ανθρώπινο στοιχείο τους, τον Άνθρωπο και τον Μάστερ και κυρίως να απολαμβάνουν την εμπειρία της ζωής με χαρά, ευκολία, αγάπη και ελεύθερη δημιουργία.

* Νew Consciousness Teacher ( SES, Aspectology, Passion, σεμινάρια του CC )
* Σεμινάρια της Νέας Συνείδησης, ( Απελευθέρωση από κάρμα και το παρελθόν, Επιτρέποντας την Αφθονία, Αλχημεία και μετασχηματισμός της Ενέργειας, κ.ά. )
* Shiatsu and Reflexology practitioner, ( Απόφοιτος Natural Health Science )
* Bach Remedies facilitator, ( Aπόφοιτος Νatural Health Sciene )
* Aρχιτέκτονας ( Απόφοιτος Εθνικού Μετσόβιου, Πολυτεχνείου).

mail : mariagrigoraki3@hotmail.com ,   tel. : 0030 6932 449525


Κατερίνα Θαλασσά

Γεια σου, είμαι η Κατερίνα και χαίρομαι πολύ που είσαι εδώ!

Aπό την στιγμή του δικού μου  “επιτρέπω” άλλαξε όλη η ζωή μου, άλλαξε ο κόσμος και το σύμπαν που ζώ!
Μπορείς να φανταστείς πως είναι να ζεις επιτρέποντας τα πάντα στην Ζωή σου ;

Τα πάντα όλα όσα Είναι ;
Πως μπορεί αυτό να αλλάξει την Ζωή σου ;
Πως μπορεί αυτό να αλλάξει τον κόσμο ;

Επιτρέπω σημαίνει σταματάω να μάχομαι την Ζωή ..
Και η μεγάλη τέχνη του Επιτρέπω είναι μια ενέργεια,
που δεν χρειάζεται να παλέψει για τίποτα, και συγχρόνως δεν είναι θύμα κανενός.

Εύχομαι να δεις την αλήθεια μου, που είναι και δική σου αλήθεια..
δεν μπορώ, και κανένας δεν θα μπορέσει ποτέ να σου δείξει την αλήθεια σου!
Εσύ μόνο μπορείς να το κάνεις αυτό!

Είμαι εδώ για να σε διευκολύνω να ενθυμηθείς ότι είσαι

Απεριόριστη Θεϊκή Συνειδητότητα.
Είμαι εδώ για να παίξουμε μαζί, και έχω ανακαλύψει, εκπαιδευτεί, αλλά και δημιουργήσει πολλούς τρόπους για αυτό το παιχνίδι.
Είμαι εδώ για να σου δείξω ότι είσαι το μεγαλύτερο Δώρο που έκανε ποτέ ο Θεός στον Εαυτό Του!

* Ρέικι
* Meditation, Pranayama
* Relaxation Trainer
* Surya Namaskar
* Γιόγκα τεχνικές βαθιάς χαλάρωσης: Savasana, Yoga Nidra®
* Αυτογενής Εξάσκηση  ( J.H. Schulz,)
* Προοδευτική μυϊκή χαλάρωση ( E. Jacobsen ) by Sarasvati Devi SAMÂHAYOGA®
* The Work of Byron Katie
* Soul Body Fusion®
* Access Consciousness Bars Facilitator®
* Energy Facilitator® by Katerina Thalassa

mail : katerina.thalassa@gmail.com

Eυχαριστίες

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους κάτωθι αγαπημένους συνοδοιπόρους και συνεργάτες :

Την Μαρία Κωδωνάκη, που τα τελευταία  χρόνια μέχρι σήμερα ήταν σπόνσορας των μεταφράσεων των μηνιαίων επικοινωνιών του Αντάμους Σαιν- Ζερμαίν, που βρίσκονται στο σάιτ μας, και πολλών άλλων σεμιναρίων, που βρίσκονται στον Βυσσινί Κύκλο.

Την Καλλιόπη Παγούδη, για τις όμορφες μεταφράσεις της για τα shouds του Adamus από το 2016 μέχρι 2018.

Την Ιωάννα Αποστολάτου για τις μεταφράσεις των shoud του Αdamus για δύο συνεχή χρόνια, 2014- 2015.

Tην Μαίρη Πολυχρόνη, που μεταφράζει τον Adamus από το 2018 μέχρι σήμερα.

Και τέλος τον αγαπημένο φίλο και αείμνηστο Κώστα Οικονόμου, που επί 10 χρόνια μετέφραζε ανελλιπώς όλες τις επικοινωνίες του Τοβία, Αντάμους και Κουτούμι, και μας τις παρείχε ελεύθερα και με γενναιοδωρία. Είμαστε σίγουροι ότι βρίσκεται μαζί τους στην άλλη πλευρά και μας χαμογελάει.

Επίσης τους νέους σπόνσορες που ανέλαβαν εδώ και λίγο καιρό, Ζωή Ξακουστή και Φωτεινή Καμπά, όπως και τις φίλες Ευγενία Σγούρα και Ζωή Μπουζούκα , που ήταν σπόνσορες για αρκετούς μήνες.

Eυχαριστούμε και όσους συνοδοιπόρους μπορεί να ξεχάσαμε άθελά μας, αλλά και αυτούς που δεν ήθελαν να αναφερθεί το όνομά τους, από επιλογή τους !

Και όλους εσάς , που είστε έτοιμοι για την Πραγμάτωσή σας, και μας τιμάτε με την παρουσία σας, διαβάζοντας τα νέα μηνύματα της Νέας Συνείδησης.
We exist !!! 

Top