Για τον Βυσσινί Κύκλο ( Crimson Circle)

Sponsored links

Donate Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε τις μεταφράσεις κάνοντας ένα paypal donation

Ο Βυσσινί Κύκλος, με έδρα το Γκόλντεν του Κολοράντο, ΗΠΑ, είναι ένας παγκόσμιος σύνδεσμος δασκάλων της Νέας Ενέργειας. Οι δάσκαλοι είναι έμπειροι μεταφυσικοί, θεραπευτές και πνευματικοί σύμβουλοι, που προέρχονται από όλες τις κοινωνικές τάξεις, από διάφορα πνευματικά μονοπάτια και περισσότερες από 130 χώρες σε όλο τον κόσμο.  Ο Βυσσινί Κύκλος προσφέρει μηνύματα ολιστικού και πνευματικού τρόπου ζωής, προϊόντα και υπηρεσίες.

Ένας από τους πρωταρχικούς σκοπούς είναι να υποστηρίζει τη διεθνή ομάδα συνδεδεμένων δασκάλων, που ονομάζονται “Σώμπρα”, ενωμένους στη διαδικασία της πνευματικής αφύπνισης, διδασκαλίας και ζωής. Ο Βυσσινί Κύκλος έχει ένα ανοιχτό σύστημα πεποιθήσεων, που τιμά όλους τους ανθρώπους και τις διαφορετικές τους πεποιθήσεις και δεν υποστηρίζει περιορισμούς σε ότι αφορά την ανθρώπινη κατάσταση.

Ο Βυσσινί Κύκλος ξεκίνησε το 1999 βασισμένος στα εμπνευσμένα μηνύματα του Τοβία. Ο Τοβίας είναι γνωστός για τη ζωή του πριν από 2500 χρόνια και πλέον, όπως περιγράφεται στο απόκρυφο Βιβλίο του Τοβίτ. Μετέφερε τα μηνύματα, τη σοφία και το χιούμορ του μέσω του Τζέφρυ Χόππι για δέκα χρόνια, προσφέροντας βοήθεια σε εκείνους που περνούν τη διαδικασία πνευματικής μεταμόρφωσης κι εκείνους που επιλέγουν να γίνουν δάσκαλοι της Νέας Ενέργειας.

Αφότου ο Τοβίας επέστρεψε στη Γη τον Ιούλιο του 2009, ο Τζέφρυ τώρα μεταφέρει μηνύματα από τους αναληφθέντες Δασκάλους Αντάμους Σαιν-Ζερμαίν και Κουτχούμι Λαλ Σινγκ.

Ο Βυσσινί Κύκλος είναι γνωστός ως “Η Τάξη της Νέας Πνευματικής Ενέργειας”. Η ομάδα εργάζεται με τα δυναμικά της ψυχο-πνευματικής ενδυνάμωσης και φώτισης, ενσωματώνοντας την προσωπική τους θεϊκότητα και ανθρωπινότητα, αποδεχόμενοι το πνεύμα βαθιά μέσα τους. Ο Βυσσινί Κύκλος ασχολείται με την ανακάλυψη ότι “Είστε Θεοί Επίσης” και την εμπειρία της ζωής με μια νέα αίσθηση σκοπού, πάθους και χαράς.

Υπάρχουν πλέον εκατοντάδες τοπικές ομάδες μελέτης των Σώμπρα, πάνω από 300.000 επισκέπτες το μήνα στον ιστότοπο του Βυσσινί Κύκλου και πάνω από 25 διεθνείς ιστότοποι. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Βυσσινί Κύκλου στο www.crimsoncircle.com για περισσότερες πληροφορίες.

Μετάφραση  : Μαρία Γρηγοράκη