Η πραγματοποίηση του ονείρου σας

Sponsored links

Donate Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε τις μεταφράσεις κάνοντας ένα paypal donation

H πραγματοποίηση του ονείρου σας.

Απόσπασμα από την επικοινωνία του Αdamus Saint Germain:
The sounds of the soul  (οι  ήχοι  της ψυχής )
Αίγυπτος, 2010,  μέσα από τον Geoffrey Hoppe.Καθώς καθόμαστε εδώ απόψε μετά από τις θαυμάσιες ημέρες μας μαζί, ενωθέιτε  μαζί μου να δούμε τί έρχεται στο δρόμο μας. Εμείς που δεν έιμαστε ενσαρκωμένοι στη γη αυτή τη στιγμή, ίσως μπορούμε να δούμε λίγο καλύτερα. Έχουμε μια διαφορετική  θέα. Βλέπουμε τις γενικές τάσεις και τις γενικές μετακινήσεις στις ενέργειες. Είναι σαν να στεκόμαστε στην κορυφή του λόφου και μπορούμε να τα δούμε όλα γύρω ,που βρίσκονται κάτω . Μερικές φορές από την προοπτική σας, σαν γήινη ομάδα, είναι δύσκολο να δείτε.

Αυτό που βλέπουμε – και κάπου μέσα σας, ξέρω ότι βλέπετε επίσης – είναι ότι το όνειρο της Ατλαντίδας εκπληρώνεται. Και σε εκείνο το όνειρο, υπάρχει αληθινή ελευθερία για κάθε άνθρωπο. 

Αυτό που βλέπουμε να έρχεται στη γη τώρα , είναι αυτό το πράγμα που καλούμε Νέα Ενέργεια.

Αυτό που βλέπουμε να έρχεται στη γη τώρα, είναι άνθρωποι που αρχίζουν να έχουν περισσότερη κατανόηση και περισσότερη φροντίδα για τους εαυτούς τους, όπως ποτέ πρίν – και ο ένας για τον άλλον. 

Αυτό που βλέπουμε να έρχεται, είναι ένας κόσμος που είναι σε θέση να θρέψει κάθε ύπαρξη που είναι εδώ, ένας κόσμος που είναι ικανός να δώσει την ίδια ευκαιρία σε κάθε άνθρωπο που είναι εδώ, ένας κόσμος που είναι ανεκτικός σε όλους τους δρόμους για την Εστία – ανεξάρτητα από την  πεποίθησή σας, την  θρησκεία σας, την κουλτούρα σας. Όλοι οι τρόποι για την Εστία – έχοντας κατανόηση για το ταξίδι του καθενός. 

Βλέπουμε, να έρχεται στη διάρκεια της ζωής σας, ένας κόσμος ελεύθερος από δικτάτορες. 

Βλέπουμε, να έρχεται στη διάρκεια της  ζωής σας, ένας κόσμος που δεν θα ανεχτεί πλέον τα όπλα που μπορούν να καταστρέψουν τη γη με το πάτημα ενός κουμπιού.

Βλέπουμε, επίσης, έναν κόσμο και τους πολίτες του, που δέχονται την ευθύνη τους και το ρόλο τους με την ίδια τη Γη, το ρόλο που η Gaia έχει παίξει μέχρι τώρα, αλλά τώρα θα αναληφθεί από τους ανθρώπους ,που φροντίζουν τη Γη και την θρέφουν και την αγάπη που αυτή προσφέρει.

Βλέπουμε, να έρχεται στη διάρκεια της ζωής σας, ένας κόσμος όπου υπάρχει μια νέα πηγή καυσίμων, όχι πια εξαρτημένη από το πετρέλαιο, καύσιμο παλαιάς ενέργειας ,που  μολύνει τη Γη και προκαλεί  πολιτικές και οικονομικές  κρίσεις . Βλέπουμε ότι αυτός ο κόσμος θα είναι χωρίς ενεργειακή εξάρτηση. 

Βλέπουμε έναν κόσμο που δημιουργείται ακριβώς τώρα, που θα φιλοξενεί τις αγγελικές υπάρξεις από όλη τη δημιουργία, που δεν ήταν ποτέ στη γη πριν και που θα έρχονται εδώ για πρώτη φορά. Και αυτοί οι νέοι που έρχονται, δεν θα ειναι απαραίτητο να περάσουν από τις δοκιμασίες και το βάσανο και την απώλεια της μνήμης ,που πέρασαν οι προηγούμενοι  από αυτούς, γιατί θα έχετε προετοιμάσει ένα όμορφο μέρος για αυτούς να μείνουν. Θα έχετε προετοιμάσει τη συνείδηση. Θα έχετε προετοιμάσει την ενέργεια. Θα έχετε προετοιμάσει αυτήν την Γη για τους νέους να έρθουν, έτσι ώστε η ανακάλυψή τους για το “Εγώ Είμαι” μέσα τους, θα γίνει με χάρη, χαρούμενα και εύκολα.

Βλέπουμε έναν κόσμο, που έρχεται στη διάρκεια της ζωής σας, όπου υπάρχει αφθονία,  ισορροπία, και εορτασμός της ζωής. 

Βλέπουμε έναν κόσμο, όπου υπάρχει τιμή εξίσου για τον άνδρα και την γυναίκα ,τιμή για κάθε χρώμα , μέγεθος και σχήμα και κάθε πιστεύω.

Στην διάρκεια της ζωής σας, βλέπουμε, ότι η αγάπη δεν κρύβεται πια, δεν ανέχεται την χειραγώγηση, αλλά οι άνθρωποι μπορούν ανοιχτά και ελεύθερα να εκφράσουν την αγάπη τους μεταξύ τους, χωρίς διαστρεβλωμένες σεξουαλικές ενέργειες, χωρίς να χρησιμοποιούν την αγάπη σαν λόγο ή δικαιολογία για κατάχρηση και χωρίς να την χρησιμοποιούν για να ελέγχουν.

Βλέπουμε σε αυτή τη Νέα Γή, που έρχεται στο δρόμο σας, σε αυτή τη ζωή, ότι οι ενέργειές της δεν θα ανέχονται πιά, αυτούς που δεν θα επιθυμούν να δούν την αγάπη μέσα τους, αυτούς που κλέβουν ενέργεια από άλλους, που κακοποιούν άλλους, αυτούς που ψάχνουν μόνο για δύναμη, και αυτούς που καταπνίγουν τη χαρά.

Οι ενέργειες και η συνείδηση αυτού του κόσμου δεν θα τους ανέχονται πια, όχι με σκληρό τρόπο, αλλά βασικά λέγοντας :

“Δεν είσαστε ευπρόσδεκτοι εδώ πίσω για ενσάρκωση, σε αυτό το καταπληκτικό μέρος του πλανήτη Γη, αυτή τη φορά”

Θα υπάρχει ένα άλλο μέρος για αυτούς να πάνε, όπου θα μπορούν να παίξουν το δράμα και την ανισορροπία του δικού τους σκοταδιού, όπου θα μπορούν να ψάξουν για τον Θεό μέσα τους, με οποιονδήποτε σκληρό τρόπο επιλέξουν να το κάνουν, επειδή η Γη πρόκειται να είναι ένας τόπος για κυρίαρχους , αγαπημένους δημιουργούς – στη ζωή σας .

Η μετάβαση από τον κόσμο που βλέπετε τώρα, σε αυτόν που εμείς βλέπουμε μερικά χρόνια μπροστά, θα προκαλέσει βέβαια κάποια αναστάτωση σε αυτούς, που συνεχίζουν να κρατιώνται στους πολύ παλαιούς τρόπους, που βρίσκουν ευχαρίστηση στον πόνο των άλλων. Θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν , αλλά δεν θα μπορέσουν. Θα προαπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν κάθε τακτική ,για να δημιουργήσουν καταστροφή και αποσταθεροποίηση, αλλά δεν θα γίνει.

Τελικά, θα διαπραγματευθούν, για να μείνουν εδώ στη Γή, να διατηρήσουν τις ανισορροπίες τους, ανάμεσα στην ισορροπία των άλλων, αλλά δεν ειναι ώρα για διαπραγματεύσεις.

Είναι ώρα για ευσπλαχνία και κατανόηση, γιατί αυτή η Γη πρόκειται να γίνει ο κήπος της ευσπλαχνίας.

Έτσι, αγαπητοί Σώμπρα, σας λέω αυτό πρώτα απ’ όλα, ευχαριστώ και τιμώ καθέναν και όλους σας, για ό,τι έχετε κάνει για να γίνει αυτό εφικτό. Σας το λέω, για να ξέρετε ότι το όνειρό σας – το όνειρο της Ατλαντίδας – τελικά γίνεται αληθινό. Σας το λέω , ώστε να ετοιμαστείτε ,γιατί καλύτερες μέρες έρχονται ,ώστε να κινηθείτε μπροστά αντί να ανησυχείτε για το τι θα φέρει το μέλλον.

Υπάρχει ένα όνειρο, που θα το λέγατε “Το όνειρο των Σώμπρα” και αυτό είναι το δικό σας όνειρο. Είναι το να είστε εδώ τώρα, στην πραγματοποίηση του ονείρου της Ατλαντίδας, στην πραγματοποίηση της Νέας Συνείδησης.

Αυτό το όνειρο είναι, να είστε δάσκαλοι, να είστε οδηγοί, να είστε τα Πρότυπα για όλους τους άλλους , γιατί χρειάζονται και θέλουν να ξέρουν, ότι κάποιος άλλος άνθρωπος έχει κάνει τον δρόμο , πριν τον κάνουν, κάποιος άλλος ανθρωπος έχει βαδίσει το μονοπάτι και τελικά τα κατάφερε.

Και για αυτό είστε εδώ.

 

Μετάφραση – επιμέλεια :

Mαρία Γρηγοράκη   mariagrigoraki3@hotmail.com