Η Σκοτεινή  πλευρά της Αφύπνισης ( The Dark side of Awakening )

Sponsored links

Donate Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε τις μεταφράσεις κάνοντας ένα paypal donation

Adamus Saint Germain, via Geoffrey Hoppe

(Μια ύπαρξη με κατανόηση επιτρέπει στον καθένα το ταξίδι του και καταλαβαίνει ότι «Όλα είναι καλά σε όλη τη Δημιουργία» ! )

Eίμαι αυτό που είμαι, ο Adamus, της κυρίαρχης περιοχής.
Καλώς ήλθατε στην αφύπνισή σας, στην σκοτεινή πλευρά της αφύπνισης.
Αφύπνιση, ακούγεται τόσο υπέροχη !
Ω! Θυμηθείτε όταν συνειδητοποιήσατε για πρώτη φορά , ότι αφυπνιζόσασταν.
Ηταν σαν να χόρευαν πεταλούδες, σαν να γευόσασταν μπισκότα σοκολάτας, σαν αγγελάκια τριγύρω και περιμένατε να είναι όλα τόσο χρυσά και φωτεινά.

Αφύπνιση, Πρώτον, είναι μία φυσική διαδικασία.
Θυμηθείτε το, δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να δουλέψετε ή να μελετήσετε, ούτε να κερδίσετε πόντους γι’ αυτό. Είναι μία ολοκληρωτικά φυσική διαδικασία.
Θα μπορούσατε να πείτε ότι ήδη έχετε αφυπνιστεί, απλά τώρα βιώνετε το πώς είναι να πάτε εκεί. Τόσο απλό !
Όσο πιο πολύ την σκέφτεστε , τόσο πιο πολύ την ελέγχετε και τόσο πιο δύσκολο γίνεται, ενώ είναι ένα φυσικό φαινόμενο. Ήδη συμβαίνει.
Τώρα, πώς εσείς θέλετε να εμπειραθείτε την αφύπνιση ?

Συμβαίνει παντού,  θα συμβεί έτσι κι αλλιώς.

Δεύτερον, η αφύπνιση δεν είναι  ευγενική ( μαλθακή )
Είναι ένας δράκος που δημιουργήσατε, και κυριολεκτικά θα σας ταρακουνήσει πολύ.
Είναι σαν ένα γιγάντιο σφυρί που θα τσακίσει ό,τι είχατε, τις πεποιθήσεις σας, την ταυτότητά σας, τις σχέσεις σας, με αγάπη όμως , με μεγάλη αγάπη.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Είσαστε μια έμψυχη ύπαρξη. Τι σημαίνει αυτό? Τι είναι η ψυχή?
Η ψυχή, η ψυχή σας απλά σημαίνει «Εγώ Είμαι».
Απλά σημαίνει «Υπάρχω». Τόσο απλό. Είναι η αλήθεια των αληθειών .
Αισθανθείτε το λίγο. Από αυτή την απλή αλήθεια «Υπάρχω», όλες οι άλλες αλήθειες προέρχονται. Παρά την απλότητα αυτής της αλήθειας, πολύ λίγοι άνθρωποι συνειδητοποίησαν ποτέ αυτή την ιδέα.
«Υπάρχω», «Εγώ Είμαι» ! Αυτή, αγαπητοί μου, είναι μία εκπληκτική δήλωση.

Θα μπορούσατε να πείτε , ότι ο Θεός , το Πνεύμα, το Αιώνιο Ένα, έδωσαν από μόνα τους , ελεύθερα, χωρίς κανένα περιορισμό και με τη μεγαλύτερη αγάπη γι’ αυτούς, την άδεια και εξέφρασαν τον εαυτό τους μέσα από εσάς.
Εσείς είχατε απόλυτη ελευθερία από το Πνεύμα. Δεν υπήρχαν κανόνες, δεν υπήρχαν βιβλία, απλά το «Υπάρχω». Το Πνεύμα το έδωσε σε σας, «Υπάρχω» , με το δικό σας τρόπο . Απόλυτα ελεύθεροι, απόλυτα κυρίαρχοι.
Ναι, Αυτό μόνο έχει σημασία, είναι το θαύμα « Εγώ Υπάρχω».
Υπάρχω, άρα μπορώ να δημιουργώ, να είμαι, να εκδηλώνομαι, να αισθάνομαι, να βιώνω, να επεκτείνομαι , να εξελίσσομαι. Μπορώ να αγαπάω τον εαυτό μου .
Τόσο απλό !

Τώρα, η ψυχή είναι ένα δοχείο, άδειο, σαν αυτό το ποτήρι.
Η ψυχή ήξερε ήδη βαθειά μέσα της, ότι θα γνώριζε τον εαυτό της, ότι θα συνειδητοποιούσε τον εαυτό της, ότι θα έφθανε στην ανάληψη.
Η ψυχή , σαν άδειο δοχείο, θα γέμιζε με όλες τις δυνατότητες, με όλα όσα θα συνέβαιναν, περιλαμβανομένων όλων των εμπειριών σε αυτό το ανθρώπινο ταξίδι.
Με όλες τις δυνατότητες, όλων των πραγμάτων, που θα βίωνε, σαν άνθρωπος ή σαν άγγελος.
Γιατί, οι δυνατότητες δεν είναι μόνο αυτά που βιώνετε και αισθάνεστε, αλλά όλα όσα δεν επιλέξατε ποτέ , που όμως ακόμα αξίζουν και υπάρχουν και είναι αληθινά.

Το δοχείο του «Εγώ Είμαι», αυτό είναι η ψυχή .

Μετά , η ψυχή, εσείς,  αρχίσατε να περνάτε μέσα από τις εμπειρίες σας , που γέμιζαν αυτό το δοχείο. Οι εμπειρίες σας σαν άνθρωπος έφεραν νόημα, και βάθος και κατανόηση και την αγνή χαρά της εμπειρίας. Έτσι αυτό που κάνετε τώρα είναι να γεμίζετε την ψυχή, με κάθε σκέψη, κάθε αίσθηση και κάθε εμπειρία που έχετε.

Και φθάσατε σε αυτό το σημείο της αφύπνισής σας, όπου όλα φαίνεται να έχουν σταματήσει, όπου σχεδόν φοβάστε να περάσετε στο επόμενο στάδιο της εμπειρίας, που θα ξεχείλιζε αυτό το δοχείο, την ψυχή.
Η ψυχή ολοκληρώνεται όταν ξεχειλίζει από χαρά και αγάπη !

Φίλοι μου, ήδη έχετε φωτιστεί, ήδη έχετε αναληφθεί. Τώρα, απλά βιώνετε , πώς είναι να φθάσετε εκεί. Αυτό είναι όλο . Το ενδιαφέρον είναι ότι, μπορείτε να βιώσετε την αφύπνισή σας με όποιο τρόπο θέλετε.  Ήδη έχει συμβεί, αλλά πώς θέλετε να τη βιώσετε εσείς ?

Δείτε πώς το επιλέγετε. Δυστυχώς οι περισσότεροι πιστεύετε σε πράγματα όπως το κάρμα,  κι έτσι βιώνετε την αφύπνισή σας βασισμένοι σε αυτό, υποφέροντας , με αρκετό πόνο, και μαθήματα. Δεν τα χρειάζεστε . Γιατί τώρα έχετε προχωρήσει.
Δεν χρειάζεται να πάρετε κάποιο άλλο μάθημα, εκτός αν το θέλετε φυσικά !

Δεν υπάρχει κάρμα. Ο θεός, το Πνεύμα, η Ψυχή δεν γνωρίζουν κανένα κάρμα.
Το κάρμα είναι makyo ( πλάνη), πνευματικά «σκουπίδια». Δεν υπάρχει κάρμα, αμαρτίες, εκτός αν τα θέλετε. Δεν υπάρχει κανένα πεπρωμένο, πουθενά, ούτε καν στην Αστρολογία. Η Αστρολογία δεν αφορά το πεπρωμένο.

Θα πάω πιο μακριά και θα πω. Δεν υπάρχουν καν προηγούμενες ζωές, εκτός αν τις θέλετε. Απλά θα έλεγα ότι οι προηγούμενες  ζωές, που ξέρετε, συνδέονται με την ψυχή, αλλά είναι «ξαδέλφια» σας, δεν είναι εσείς. Εσείς είστε ο αναγνωρισμένος αναληφθείς της ψυχής σας, οι προηγούμενες ζωές είναι μόνο άλλες εμπειρίες της ψυχής, που δεν χρειάζεται να τις θεραπεύσετε πια, εκτός αν θέλετε .

Το σώμα σας είναι ένα υποπροϊόν των προγόνων σας, δεν είναι δικό σας.
Κληρονομήσατε ένα συγκεκριμένο DNA, τα χρωμοσώματα και άλλα τέτοια πράγματα.
Κληρονομήσατε  τις αδυναμίες και τις δυνάμεις των γονιών σας. Έρχεστε σ’αυτή τη ζωή με ένα σώμα, που δεν είναι πραγματικά απόλυτα δικό σας. Το έχετε νοικιάσει.
Ηταν δημιουργία  αυτών που ήρθαν πριν από σας. Το αποδεχθήκατε για δικό σας, το βλέπετε στον καθρέφτη σαν δικό σας, λέτε, με αυτό θα ζήσω, αλλά δεν είναι δικό σας.

Το φωτεινό σας σώμα είναι αυτό, που είναι δικό σας. Το φωτεινό σας σώμα, δεν υπάρχει ακόμα στην φυσική διάσταση, αλλά δεν γνωρίζει ασθένειες, ανισορροπίες ή ασχήμια. Το μόνο που γνωρίζει είναι η ομορφιά της ύπαρξής του.

Απλά εδώ, εσείς έχετε κλειδώσει τον εαυτό σας σε αυτό το πράγμα της αφύπνισης και ταλαιπωρείστε και λέτε , τι είναι αυτό. Χρησιμοποιείτε αρχετυπικά πρότυπα του παρελθόντος, τον Ιησού, τον Βούδα, και άλλους, που υπέφεραν πολύ για την αφύπνισή τους και την ανάληψή τους. Δεν ήταν ειδικά για τον Ιησού ένα ωραίο τέλος , όπως ξέρετε.
Ο Βούδας υπέφερε, αρνήθηκε τον εαυτό του, τις ανθρώπινες απολαύσεις, ώσπου μια μέρα απλά παραιτήθηκε και είπε «φτάνει πια» ( No more).
Τη στιγμή που το έκανε αυτό, φωτίστηκε, απλά ακόμη υπάρχουν πολλοί που αρνούνται την ανθρώπινη πλευρά τους.

Έτσι εδώ είστε, σ’ αυτό το ταξίδι και βιώνετε το πώς είναι να φθάσετε στην αφύπνιση και τη φώτιση, ψάχνοντας, προσπαθώντας ,δοκιμάζοντας διαφορετικά πράγματα. Πηγαίνετε σε θεραπευτές, διαβάζετε βιβλία, παρακολουθείτε σεμινάρια, αναρωτώμενοι, πού είναι αυτή η αφύπνιση και η φώτιση.

Το ενδιαφέρον είναι, τί είναι η φώτιση ?

Πολύ λίγοι μπόρεσαν να απαντήσουν σ’αυτή την ερώτηση.
Πολύ λίγοι κατάλαβαν τι είναι αυτή η αφύπνιση.
Πολλοί λέτε, όταν θεραπεύω το σώμα μου, όταν μπορώ να προβλέπω το μέλλον, όταν είμαι υπεράνθρωπος και ξέρω τα πάντα, όταν θεραπεύω άλλους σαν τον Ιησού.
Αυτό δεν είναι καθόλου φώτιση.

Και να πώ κάτι, ο Ιησούς δεν θεράπευε τον κόσμο. Ο κόσμος θεραπευόταν στην παρουσία του, εξ αιτίας της παρουσίας του. Η παρουσία του ήταν σαν φώς, και αυτό το φως φώτιζε τις δυνατότητές τους, για να τις δούν.

Αλλά δεν έδινε θεραπεία. Έδινε ευσπλαχνία, κατανόηση, αποδοχή.
Μια ύπαρξη με κατανόηση επιτρέπει στον καθένα το ταξίδι του και καταλαβαίνει ότι «Όλα είναι καλά σε όλη τη Δημιουργία» !   Μία από τις αγαπημένες μου φράσεις !

Καμία ανάγκη να θεραπεύσετε τον κόσμο, καμία ανάγκη να σώσετε κάτι ή κάποιον, μόνο ένα πράγμα, να αγαπάτε τον Εαυτό σας. Αυτό είναι.

Έτσι εδώ βρίσκεστε σ ’αυτή την εμπειρία της αφύπνισης , που μπορεί να είναι πολύ σκληρή. Ας πάμε πίσω στην πρώτη εμπειρία αφύπνισης που είχατε.
Μπορεί να ήταν ένα βιβλίο που διαβάσατε, μία τάξη που παρακολουθήσατε, μία εμπειρία κοντά στο θάνατο, και ξαφνικά μπήκατε στη συνειδητή σας αφύπνιση.
Ξαφνικά, αισθανθήκατε γεμάτοι πάθος και επιθυμία . Είμαι αφυπνισμένος, και τρέξατε να μιλήσετε σε όλους για την εμπειρία σας, και πώς ήρθαν άγγελοι και σας μίλησαν, και όλοι σας κοίταγαν περίεργα. Δεν ήθελαν πραγματικά να σας ακούσουν.

Αλλά ξαφνικά αισθάνεστε ότι κάτι αλλάζει στο σώμα σας, στις σκέψεις σας, στο μυαλό σας, υπάρχει μία ελαφρότητα και μία φωτεινότητα, ξαφνικά υπάρχει ελπίδα !
Είσαστε έξω από το παλιό ανθρώπινο μονοπάτι σας. Ξαφνικά αναπνέετε διαφορετικά, διαβάζετε βιβλία και πάτε σε σεμινάρια, τόσο γεμάτοι από το φως της αφύπνισης .
Είναι ωραίο πράγμα, για λίγο καιρό.

Κάνοντας αυτό το αρχικό κομμάτι της αφύπνισής σας, γεννάτε επίσης , τον εαυτό σας, φυσικά, αλλά και αυτό που εγώ ονομάζω τον «Δράκο της Αφύπνισης».
Εσείς δημιουργήσατε αυτό τον δράκο. Οι δράκοι είναι υπέροχες υπάρξεις. Οι δράκοι είναι οι καλύτεροι υπηρέτες που είχατε ποτέ. Φυσούν τη φωτιά τους, ώστε να μετασχηματίσουν τα πράγματα από το ένα επίπεδο στο άλλο.

Γεννήσατε λοιπόν αυτό τον δράκο και του είπατε « Πρόκειται να βιώσω την αφύπνισή μου, από αυτή τη μακριά ανθρώπινη εμπειρία. Γι’ αυτό, αγαπητέ δράκε, σου δίνω το δικαίωμα να με βοηθήσεις σ’ αυτή, με οτιδήποτε κι αν χρειαστεί, με οτιδήποτε χρειάζεται, ( να το θυμάστε αυτό ), γιατί θέλω να γίνω ένας συνειδητός άνθρωπος.
Έτσι κάνε ό,τι πρέπει να κάνεις σε αυτή τη ζωή , για την αφύπνισή μου».

Οι περισσότεροι είπατε επίσης , ότι θέλετε να αφυπνιστείτε και να παραμείνετε μέσα στο σώμα σας. Αυτό, από μόνο του είναι επίσης εκπληκτικό.

Βλέπετε , υπάρχουν  9.636  Αναληφθέντες Δάσκαλοι συνολικά.

Όταν κάποιος γίνεται Αναληφθείς Δάσκαλος , όταν φωτίζεται και αφήνει το σώμα του, πηγαίνει στον 3ο κύκλο του, αλλά ας το πούμε απλά.
Οι Α. Δ. δεν έχουν επιθυμίες και ανάγκες , πράγμα που ακούγεται λίγο βαρετό για την ανθρώπινη πτυχή , που περνάει ακόμη το δράμα και τα μαθήματα. Απλά ζουν, διασκεδάζουν , λένε αστεία για το πώς ήταν να είσαι άνθρωπος, πολλά αστεία!
Δεν σας φαίνεται αστείο τώρα , αλλά αργότερα θα λέτε πολλά αστεία, του τύπου: Ναι, το θυμάμαι αυτό όταν ήμουν σε αυτή την αίθουσα και τα άκουγα όλα αυτά, και θα γελάτε με όσα περάσατε.

Έτσι , φίλοι μου, έχετε αυτούς τους 9.636 Αναληφθέντες  Δασκάλους.
Κάθε Α. Δ. σε όλη τη Δημιουργία, παντού, έχει προέλθει από τη διαδρομή του στη Γή.
Δεν γίνεσαι Α. Δ. σε κάποιον άλλο πλανήτη ή γαλαξία ή ηλιακό σύστημα.

Δεν υπάρχουν πιο μεγαλειώδεις υπάρξεις σε όλη τη Δημιουργία , από τους ανθρώπους στη Γή. Θα μπορούσατε να πείτε , λίγο πιο τεχνολογικά  εξελιγμένοι, λίγοι, όχι πολλοί. Αλλά αυτοί οι Ε.Τ (εξωγήϊνοι)δεν είναι πιο μεγαλειώδεις από τους ανθρώπους.   Γιατί?  Καλά, γιατί πήραν ένα μονοπάτι διανοητικό , θα έλεγα, αλλά δεν έχουν την αληθινή γνώση , αυτού του πράγματος , που είναι πολύ μοναδικό για τους ανθρώπους και καλείται Αγάπη.

Αγάπη,  πολύ σημαντική έκφραση και στάση, για την οποία οι εξωγήϊνοι έρχονται εδώ.
Βλέπουν κάτι που έχετε και δεν έχουν. Βλέπουν αυτό το φως που εκπέμπετε και αναρωτιούνται τι είναι. Είναι η αγάπη, και το θέλουν. Προσπαθούν να το μετρήσουν, να το παράγουν και να το υπολογίσουν αυτό το ιδιαίτερο πράγμα.
Αλλά η αγάπη είναι κάτι που μπορεί μόνο να βιωθεί, δεν μπορείς να το εξάγεις από μία ύπαρξη και να το πάρεις, αν και προσπαθούν.

Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι η αγάπη ήταν αυτή που βιώθηκε και ανακαλύφθηκε ακριβώς εδώ , σε αυτό τον πλανήτη. Το Πνεύμα δεν είχε κανένα τρόπο να εμπειραθεί την αγάπη, μέχρι που εσείς την βιώσατε.
Εμφανίστηκε εδώ στη Γη, εξ αιτίας του ταξιδιού που κάνατε εδώ, εξ αιτίας των δυσκολιών και των προκλήσεων που περάσατε . Εξ αιτίας κάποιου πράγματος που είδατε σε μία άλλη ανθρώπινη ύπαρξη, σε δύσκολες στιγμές στο ταξίδι σας, κάτι που ανακαλύψατε με έναν άλλον άνθρωπο. Αγάπη .
Αγάπη, για πρώτη φορά, ακριβώς εδώ, στον πλανήτη Γή !
Αυτή κάνει αυτό το μέρος τόσο ιδιαίτερο !

Έτσι , εσείς που προσπαθείτε να βρείτε τις απαντήσεις σας στους εξωγήϊνους, δεν πρόκειται, γιατί δεν είναι αυτοί οι αφυπνισμένοι, οι άνθρωποι είναι οι αφυπνισμένοι.
Και αυτό σας κάνει όλους σας τόσο ιδιαίτερους και μεγαλειώδεις.

9636 Αναληφθέντες  Δάσκαλοι, όχι τόσοι πολλοί. Αν θεωρήσετε όλες τις ψυχές, που ήρθαν σε αυτό τον πλανήτη για ενσαρκώσεις, όλες τις ενσαρκώσεις που έγιναν , μέσα σε εκατομμύρια χρόνια, όλες τις δυνατότητες για ανάληψη, οι 9.636 δεν είναι πολλοί.

Τους περισσότερους δεν τους ξέρετε, γιατί μόλις κάποιοι φθάνουν στην ανάληψη, οι περισσότεροι εγκαταλείπουν τον πλανήτη. Πεθαίνουν. Πολύ ενδιαφέρον , γιατί τη στιγμή της ανάληψης υπάρχει μία πολύ μεγάλη ελκυστική ενέργεια, που μας τραβάει προς την άλλη πλευρά.
Γιατί εκεί, μπορούμε να κάνουμε ότι θέλουμε, να τρώμε γλυκά συνέχεια και να μην παχαίνουμε, να κάνουμε σεξ συνέχεια, είναι υπέροχα.

Έτσι υπάρχει η έλξη προς την άλλη πλευρά, που ξαφνικά σας απελευθερώνει από το σώμα, που σας έδωσε τόσους πόνους, και κυρίως σας απελευθερώνει από τις ανθρώπινες πεποιθήσεις, που για μένα, είναι πολύ επώδυνες .
Απελευθερώνεστε από όλα αυτά, τα δεσμά της ενσάρκωσης, τα δεσμά των προγόνων σας, των προηγούμενων ζωών και όλες αυτές τις άλλες αηδίες που κουβαλούσατε.

Ξαφνικά, απελευθερώνεστε, γιατί να θέλετε να μείνετε ?
Σε ένα σώμα που σας πονάει τόσο?  Γιατί να μείνετε με τους πρώην συζύγους και γονείς και παιδιά, που κανείς δεν σας σέβεται, όταν έχετε μια χάλια δουλειά, και τίποτα διασκεδαστικό ? Έτσι υπάρχει αυτή η ελκυστική  μαγνητική ενέργεια προς την άλλη πλευρά.

Αλλά , υπάρχει και κάτι άλλο, μια νέα τάση που συμβαίνει.
Ενσωματωμένη Ανάληψη ! Να μείνετε εδώ με επιλογή σας !
Όταν φθάσετε στην καθορισμένη στιγμή της ανάληψης, θα πρέπει να πάρετε μία απόφαση, μία επιλογή. Να μείνετε ή να φύγετε .
Τώρα που κάθεστε εδώ μου λέτε, Φυσικά, Adamus, και βέβαια θέλουμε να μείνουμε.
Αλλά μόλις φθάσετε εκεί είστε μισοί εδώ μισοί έξω, ανάμεσα στις διαστάσεις .
Υπάρχει αυτή η επιλογή, τι να κάνω?
Έτσι , λοιπόν τι θα κάνετε ?

Μόνο λίγοι, μετρημένοι στα δάκτυλα, από τους 9.636 Αναλ. Δασκάλους έχουν μείνει.

Από αυτούς τους 9.636 μερικοί έχουν ξαναενσαρκωθεί, μόνο για ένα λόγο.
Μόνο για να απολαύσουν τη ζωή, όχι για να σώσουν τον πλανήτη, μόνο για να απολαύσουν κυριολεκτικά, αυτά που η ζωή έχει να προσφέρει.

Δεν υπάρχει τίποτα όπως το να έχεις ένα φυσικό σώμα, να απολαμβάνεις ένα ωραίο γεύμα, να πίνεις ένα ποτήρι κρασί, να πηγαίνεις στη θάλασσα, στον ωκεανό, να αγκαλιάζεις έναν άλλον άνθρωπο. Όλα αυτά τα όμορφα αισθησιακά πράγματα, αλλά χωρίς την ενοχή, την ντροπή, τους περιορισμούς και τους κανονισμούς και τις βλακείες του μυαλού.

Έτσι έρχονται απλά και μόνο για ην απόλαυση της ζωής. Αυτό θα έπρεπε να ήταν ένα σημάδι για όλους σας.
Αρχίστε από αυτή τη στιγμή να απολαμβάνετε τη ζωή, σταματήστε να τα προγραμματίζετε όλα, γιατί δεν θα μπορέσετε να προγραμματίσετε τη ζωή ποτέ ! Ούτε τον Θεό. Ο Θεός , η ζωή , εσείς , είναι όλα μια εμπειρία. Αυτό είναι.
Θα έρεπε να είναι ένα πολύ καθαρό μήνυμα , φίλοι μου, να αρχίσετε να απολαμβάνετε τη ζωή. Να απολαμβάνετε τη ζωή, χωρίς τα «σκουπίδια» , χωρίς την ενοχή, χωρίς το παρελθόν.

Ξέρετε  κάτι, το παρελθόν είναι ένα ψέμα, απόλυτα ψέμα.
Από την δική σας νοητική άποψη, κοιτάζετε κάτι που συνέβη στο παρελθόν, 20-25 χρόνια πριν, κάτι άσχημο που σας συνέβη και το κουβαλάτε ακόμη μαζί σας.
Δεν είναι αυτό που σας συνέβη. Και λέτε : Μα, Adamus, αυτό έγινε, έχω τις φωτογραφίες, τις ημερομηνίες κ.λ.π.  Συγγνώμη ,αλλά όχι ! Sorry !

Αυτό είναι μόνο , που το μυαλό σας θυμάται. Το μυαλό εστιάζεται στο δράμα, στο τραύμα, γιατί υπάρχει κολλημένη ενέργεια εκεί. Έτσι το μυαλό θυμάται αυτό το ένα πράγμα,  που ίσως η ανθρώπινη πτυχή βίωσε , αλλά δεν βλέπει την ομορφιά όλου του γεγονότος.
Υπάρχουν άλλες όψεις αυτού του γεγονότος, άλλα πράγματα που συνέβησαν σαν αποτέλεσμα αυτού, αλλά εσείς εστιάζεστε μόνο στο άσχημο συμβάν, και το κουβαλάτε ακόμη μαζί σας. Είναι ένα ψέμα, γιατί υπάρχουν τόσα άλλα που συνέβησαν , όχι μόνο αυτό.

Μέσα σε αυτό το γεγονός υπήρξαν τόσες δυνατότητες, αλλά δεν τις θυμάστε.
Βέβαια, αυτό το δράμα και το τραύμα καθορίζουν την πραγματικότητά σας, γιατί τα πιστεύετε σαν αληθινά και μετά τα κάνετε πεπρωμένο σας. Και ζείτε το αύριο όπως το παρελθόν, με τραύματα και πληγές και συνεχίζετε όλα αυτά.

Όπως ο καιρός του αύριο θα είναι πιθανόν σαν τον καιρό του χθές.
Έτσι κι εσείς θα ζείτε το αύριο όπως το χθές, χωρίς αφθονία, με κόπο, με προβλήματα υγείας, δεν θα είστε καλά με τον εαυτό σας και θα αναρωτιέστε πότε θα έρθουν επί τέλους αυτοί οι άγγελοι να κάνουν τα πράγματα καλύτερα για σας.

Το αύριο θα είναι όπως το σήμερα. Θα κάθεστε ίσως σε ένα άλλο σεμινάριο, ψάχνοντας τις απαντήσεις, ποιος είναι ο επόμενος γκουρού, ο επόμενος δάσκαλος και , φίλοι μου, αυτός ο κύκλος πρέπει να τελειώσει , αν θέλετε να αφυπνιστείτε.
Πρέπει να αποσυνδεθείτε , να τραβήξετε την πρίζα !

Ελπίζω να ενοχλώ κάποιους, γιατί ζείτε σε μία κατάσταση ύπνωσης, όλοι σε κάποιο βαθμό. Νομίζετε ότι είστε ελεύθεροι αλλά δεν είστε. Νομίζετε ότι έχετε ελεύθερη βούληση , αλλά παραιτηθήκατε εδώ και καιρό. Βρίσκεστε σε ύπνωση και είναι τόσο δύσκολο να ζείτε με αυτή. Έτσι τι κάνετε ? Παίρνετε φάρμακα, και τώρα βρίσκεστε σε χημική ύπνωση  πάνω στην ψυχική ύπνωση και αυτό είναι πολύ άσχημος συνδυασμός.

Παίρνετε αυτά τα φάρμακα , που θα καταστρέψουν την αφύπνισή σας, θα την μπλοκάρουν, θα καταστρέψουν το φυσικό σας ρυθμό.  Φυσικά και υπάρχουν πάνω –κάτω ( Αλλαγές διάθεσης) στην αφύπνισή σας.
Παίρνοντας όμως αυτά τα φάρμακα για να αισθανθείτε καλύτερα, σας ισοπεδώνουν, και το μόνο που σας δίνουν είναι μια χημική ύπνωση στον εγκέφαλό σας.

Η αφύπνιση είναι να βγείτε από τον εγκέφαλό σας, από το μυαλό.
Από την εποχή της Ατλαντίδας η ανθρωπότητα έζησε με συνθήκες ελέγχου του μυαλού.
Όλα περνούσαν από το μυαλό, πολύ λίγα αληθινά συναισθήματα εμπειραθήκατε.
Και τώρα που βρίσκεστε στο σημείο της αφύπνισής σας, προσπαθείτε να την κάνετε με το μυαλό. Προσπαθείτε να βγείτε από το μυαλό σας με τη βοήθεια του μυαλού και δεν δουλεύει.

Πρέπει να αφήστε τις πεποιθήσεις , το κάρμα, το πεπρωμένο, τις δομές, την ύπνωση.
Αυτό είναι μεγάλη υπόθεση και φοβιστική συγχρόνως. Αλλά μπορώ να σας πω, ότι μερικοί που ήρθαν πριν από σας, 9636 το πέτυχαν.
Μπορώ να σας πω, ότι λίγοι τελικά έμειναν στο ανθρώπινο σώμα.
Ο Κουτχούμι έμεινε στο σώμα του 24 χρόνια μετά τη φώτισή του.
Εγώ έμεινα στο δικό μου λίγα χρόνια.

Εσείς , αγαπητοί μου, έχετε τη δυνατότητα να μείνετε στο σώμα σας για πολλά , πολλά χρόνια μετά από αυτή. Κυριολεκτικά δεν θα πεθάνετε , με τον ανθρώπινο θάνατο.
Απλά θα περπατήσετε έξω από το σώμα σας, όταν αισθανθείτε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή.
Δεν θα πεθάνετε από αρρώστιες, από κάποιο άσχημο ατύχημα ή από
aids.
Θα φθάσετε στο σημείο, όπου σαν ένας φωτισμένος ,ενσωματωμένος
Master
απλά θα βγείτε από το σώμα σας.

Δεν θα αφήσετε κόκκαλα ή ιστούς πίσω, γιατί ακόμα και η βιολογία σας θα είναι ολοκληρωτικά ενσωματωμένη με εσάς. Απλά θα βγείτε από την ανθρώπινη εμπειρία.

Με αυτά τα ωραία νέα , ας κάνουμε ένα διάλειμμα.

Είμαι αυτό που Είμαι, ο Adamus σε υπηρεσία  προς εσάς  !

Απομαγνητοφώνηση και μετάφραση : Μαρία Γρηγοράκη
15-7-2013