Ποιος είναι ο Αντάμους Σαιν- Ζερμαίν

Sponsored links

Donate Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε τις μεταφράσεις κάνοντας ένα paypal donation

Ο Αντάμους Σαιν-Ζερμαίν είναι ο Καθηγητής, Μάστερ και δάσκαλος από το Πορφυρό Συμβούλιο ο οποίος παρουσιάζει το πρόγραμμα διδασκαλίας DreamWalker Transitions™ και τα μηνιαία shouds ( sessions ), tou Crimson Circle μέσω του Τζέφρυ Χόππι.

Στη διάρκεια των ετών πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί γι’ αυτή την ενδιαφέρουσα, κάπως αινιγματική μορφή στην ιστορία. Ο Αντάμους είναι μια εκπληκτική ύπαρξη, που έχει ενσαρκωθεί σε πολλές ζωές, εκφράζοντας διάφορες προσωπικότητες σε πολλές περιπέτειες στη Γη. Στην ενσάρκωσή του ως Σαιν-Ζερμαίν γεννήθηκε σε μια περιοχή που τώρα είναι γνωστή ως Ισπανία, από Πορτογάλο πατέρα, που ήταν επίσης Εβραίος, και Ισπανίδα μητέρα με βασιλική οικογενειακή καταγωγή. Επέλεξε να αποκαλείται Κόμης Σαιν-Ζερμαίν όταν άρχισε τα ταξίδια του σε ολόκληρη την Ευρώπη. Συμβούλευε βασιλείς και μέλη βασιλικών οικογενειών κι ήταν γνωστός ως μέγας αλχημιστής -μεγάλος κινητής ενέργειας. Στις μέρες μας του αρέσει επίσης να αναφέρονται σ’ αυτόν ως “Καθηγητή Αντάμους”.

Ο Αντάμους Σαιν-Ζερμαίν είναι εδώ για να στηρίξει όσους έχουν επιλέξει τη εσωματωμένη φώτιση σ’ αυτή τη ζωή. Υπενθυμίζει σε όλους όσους θέλουν να ακούσουν ότι η αληθινή φύση της κίνησης της ενέργειας είναι η απλή φυσική, ότι η δύναμη είναι μια ψευδαίσθηση κι ότι η φώτιση, ή υλοποίηση, είναι κάτι το απολύτως φυσιολογικό. Είναι κάτι που απλά επιτρέπουμε.

Ο Αντάμους Σαιν-Ζερμαίν είναι ο προτιμώμενος ομιλητής στα εργαστήρια και τα  σχολεία του Βυσσινί Κύκλου σε όλο τον κόσμο. Σημαντικότερο κι από τους πολλούς τίτλους και τις προσωπικότητες είναι ότι, ο Καθηγητής Αντάμους φέρει τη σοφία, το πάθος και τη δημιουργικότητα ενός αληθινού δασκάλου.

Ο Άγιος Γερμανός (Saint Germain) είναι ο ηγέτης της έβδομης ακτίνας , η οποία επικρατεί τώρα στον πλανήτη μας  και θεωρείται ο Θεός της Ελευθερίας για τη Γη. Από την 1η Μαϊου 1954 είναι ο Ιεράρχης της Αναδυόμενης Χρυσής Εποχής , της Εποχής του Υδροχόου.

Η πνευματική του σταδιοδρομία ξεκίνησε πολύ πριν, την εποχή ακόμη της Ατλαντίδας. Τότε υπήρξε Μέγας Αρχιερέας και προσπαθούσε να υψώσει τον πολιτισμό της στην τελειότητα.   Αν και είχε εξελιχθεί πάρα πολύ αρνήθηκε θεληματικά την ανάληψη του, ώστε να μπορέσει να αναλάβει το Κοσμικό του έργο, που  γνώριζε ότι ήταν ο απώτερος σκοπός του.  Σε όλο τον κύκλο των μετενσαρκώσεών του διατηρούσε την συνείδηση και ενθύμιση του «Ποιος Είμαι «και αυτό τον βοηθούσε πολύ στην εξέλιξή του.
Οι γνωστότερες ενσαρκώσεις του είναι :
– Αρχιερέας στην Ατλαντίδα
– Σαμουήλ, τον 11ο αιώνα π.Χ.,πνευματικός ηγέτης του Ισραήλ, προφήτης, ιερέας και δικαστής.
– Ησίοδος, Έλληνας ποιητής, 700 π.Χ.
– Πλάτων, Αθηναίος φιλόσοφος, ίδρυσε την δική του Σχολή στην Ακαδημία Αθηνών, 427-347 π.Χ.
– Saint Joseph , Iωσήφ, συζυγος της Μαρίας και πατέρας του Ιησού.
– Saint Alban, βρεττανός μάρτυρας ,που κρεμάστηκε σαν αιρετικός.
– Πρόκλος, Νεοπλατωνικός φιλόσοφος στην Αθήνα, έγραψε αστρονομία ,φιλοσοφία, μαθηματικά, 410-485 π.Χ.
– Μέρλιν, Αγγλος μάγος, σύμβουλος του Βασιλιά Αρθρούρου, που τον ενέπνευσε να ιδρύσει την Τάξη των  Ιπποτών της Στρογγυλής Τραπέζης , 5ος, 6ος αιώνας μ.Χ.
– Roger Bacon, Άγγλος φιλόσοφος και επιστήμονας στην αλχημεία, μαθηματικά,οπτική και γλώσσες,1220-1292 μ.Χ.
– Χριστόφορος Κολόμβος,   1451- 1506 μ.Χ.
– Fransis Bacon , Άγγλος φιλόσοφος ,πολιτικός και master των γραμμάτων, 1561- 1626 μ.Χ.
– Τσάρος Νικόλαος ο Β’ της Ρωσσίας, 1868-1918, ο τελευταίος Τσάρος που εκτελέστηκε.
Θεωρείται ότι εργάσθηκε αθόρυβα με τους G. Washington και Benjamin Franklin, και τους ενέπνευσε να γράψουν την Προκήρυξη της Ανεξαρτησίας των Ην. Πολιτειών και το Σύνταγμα ,για να ιδρύσουν τις Η.Π.Α.

Τον 18ο και 19ο αιώνα ενσαρκώθηκε σαν κόμης Σαιν Ζερμαίν ( μετά την ανάληψή του ), για να εργασθή αθόρυβα για την Ενωμένη Ευρώπη. Ταξίδεψε σε όλη την Ευρώπη προσπαθώντας να προλάβει πολέμους και αιματοχυσίες και βίαιες επαναστάσεις.  Ειχε την φήμη σπουδαίου αλχημιστή, μουσικού, καλλιτέχνη και διπλωμάτη. Ειχε σπάνιες δυνάμεις και μπορούσε να εμφανιστεί σε δύο μέρη ταυτόχρονα, να εξαφανίζεται με την θέλησή του και είχε ανακαλύψει ένα ελιξήριο κατά του γήρατος.

Το όνομά του το επέλεξε όταν ήταν Fransis Bacon και προέρχεται από το λατινικό Sanctus Germanus, που σημαίνει  Ιερός Αδελφός.

Μετάφραση :  Μαρία Γρηγοράκη από τo : www.wikipedia.org