Ποιος είναι ο Τζέφρυ Χόππι ( Geoffrey Hoppe)

Sponsored links

Donate Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε τις μεταφράσεις κάνοντας ένα paypal donation

 

 

Ο Τζέφρυ Α. Χόππι γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Μεσοδυτικές Ηνωμένες Πολιτείες σε μια μεγάλη Καθολική οικογένεια. Το ενδιαφέρον του για την πνευματικότητα και τη μεταφυσική άρχισε στην ηλικία των 19 ετών, όταν υπνώτισε έναν φίλο του. Ενόσω βρισκόταν σε κατάσταση ύπνωσης, ο φίλος άρχισε να αφηγείται μια σειρά προηγούμενων ζωών. Ο Τζέφρυ βυθίστηκε στη μελέτη της μεταφυσικής και της θρησκείας για αρκετά χρόνια κατόπιν.Το πνευματικό του ταξίδι δεν είχε ξεχαστεί για περίπου 20 χρόνια παρά τις απαιτήσεις της επιχειρηματικής του καριέρας. Ο Τζέφρυ εργάστηκε για αρκετές διαφημιστικές και κατασκευαστικές εταιρείες στις Μεσοδυτικές Πολιτείες και το Τέξας σε ανώτερες θέσεις μάρκετινγκ. Στην ηλικία των 28 ξεκίνησε μια εταιρεία συμβούλων μάρκετινγκ στο Ντάλας του Τέξας διευθύνοντας την για 12 χρόνια με πελατεία από τη βιομηχανία και την τεχνολογία σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ήταν συνιδρυτής μιας εταιρείας τηλεπικοινωνιών αεροπλοΐας, όπου υπηρέτησε ως Αντιπρόεδρος Πωλήσεων και Μάρκετινγκ μέχρι το 2001. Ο Τζεφ κατέχει δύο διπλώματα ευρεσιτεχνίας στις ΗΠΑ καθώς κι ένα διεθνές στην τεχνολογία της πολυδιαστασιακής τηλεπικοινωνίας και πολυάριθμα εμπορικά σήματα και δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

Ο Τοβίας πρωτοπαρουσιάστηκε στο Τζέφρυ το1997 στη διάρκεια μιας αεροπορικής πτήσης. Ο Τοβίας κι ο Τζέφρυ “μιλούσαν” για ένα χρόνο περίπου προτού ο Τζέφρυ κάνει ανώτερη επικοινωνία για άλλο άτομο. Για ενάμιση χρόνο κατόπιν, εργάστηκε με έναν ψυχολόγο κάνοντας ιδιωτικές συνεδρίες για πελάτες, που ήταν ανοιχτοί σε νέες πνευματικές δυνατότητες. Ο Τοβίας παρείχε βαθιές ενδοσκοπήσεις στις προηγούμενες ζωές τους και στις τρέχουσες προκλήσεις.

Το 1999 ο Τζέφρυ ίδρυσε τον Βυσσινί Κύκλο, που σύντομα απέκτησε διεθνές κοινό. Μεταφέρει μηνύματα από αρκετές αγγελικές υπάρξεις, όπως ο Αντάμους Σαιν-Ζερμαίν κι ο Κουτχούμι λαλ Σινγκ. Ο Τζεφ είναι παντρεμένος με τη Λίντα Μπένιο, την αγαπημένη του από το σχολείο, από το 1977. Παραμένουν σύντροφοι στη ζωή και την εργασία από τότε. Όταν δεν ταξιδεύουν διδάσκοντας σε όλο τον κόσμο, ζουν στα Βραχώδη Όρη στην περιοχή Γκόλντεν του Κολοράντο ΗΠΑ.

Μετάφραση : Μαρία Γρηγοράκη