In The Air, Μήνυμα του Adamus για 21-12-20

Sponsored links

Donate Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε τις μεταφράσεις κάνοντας ένα paypal donation

( 10.000  Αναληφθέντες Δάσκαλοι, Μια Αξέχαστη Χρονιά, Μια ιδιαίτερη περίοδος, Τί σημαίνουν όλα αυτά, Προσωπική Ελευθερία, Η ενέργεια σε υπηρεσία για μάς)

ΛΙΝΤΑ: Καλωσήρθατε όλοι. Είμαστε εδώ για ένα ιδιαίτερο μήνυμα από τον Αντάμους.

Είναι μια παράκληση της τελευταίας στιγμής απ’ αυτόν. Θα ήθελε να μοιραστεί κάποιες πληροφορίες με μας, κι έτσι ο Τζεφ συμφώνησε, στα γρήγορα, να κάνουμε ηχογράφηση αυτού του πολύ ιδιαίτερου μηνύματος για καθέναν από μας.
Έτσι, είμαστε εδώ στη Villa Ahmyo, ξανά σ’ αυτό το όμορφο φυσικό περιβάλλον. Σας παρακαλώ βολευτείτε και πάρτε μερικές καλές βαθιές αναπνοές, καθώς ετοιμαζόμαστε γι’ αυτό το μήνυμα.

Έτσι με αυτά, όπως πάντα, κάνουμε αυτή την παύση. Χαλαρώνουμε και απλά παίρνουμε αυτή την καλή βαθιά αναπνοή, αυτή την παύση της τρέλας γύρω μας.

Απλά δίνουμε αυτή τη στιγμή για να τιμήσουμε τους εαυτούς μας με τη βαθιά και συνειδητή αναπνοή, επιτρέποντας στις ενέργειες να κυλήσουν, να επεκταθούν. Να επεκταθούν οι ενέργειες μέσα μας και έξω από μας, αναπνέοντας πέρα πέρα, παίρνοντας την καλή βαθιά αναπνοή, την αναπνοή της ζωής.

Πραγματικά επιτρέψτε στον εαυτό σας να νιώσει αυτό το μήνυμα. Όχι μόνο τα λόγια, αλλά την ενέργεια.

Πάρτε την καλή βαθιά αναπνοή, την καλή βαθιά αναπνοή, και νιώστε τον Αντάμους εκεί, όπως πάντα, με καθέναν από μας.
Αναπνεύστε για σας.
Αναπνεύστε κι επιτρέψτε.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ:  Είμαι Αυτό που Είμαι, ο Αντάμους του Σαιν-Ζερμαίν. Και σ’ ευχαριστώ για την εισαγωγή και τις αναπνοές, αγαπητή Λίντα.

Πραγματικά, ξύπνησα τον Κώλντρε στις 4:30 πμ. περίπου, την ώρα εδώ στην Κόνα της Χαβάης. Τον ξύπνησα για να του πω την ξεχωριστή είδηση και να του προτείνω να καθίσει με την αγαπητή Λίντα σήμερα και να προσφέρει αυτό το μήνυμα που έχω για σας.

10.000 Αναληφθέντες Δάσκαλοι

Είναι 18 Δεκεμβρίου κι ο λόγος που ξύπνησα τον Κώλντρε ήταν για να του πω τώρα, ότι από χθες το βράδυ, υπάρχουν τώρα 10,000 Αναληφθέντες Δάσκαλοι. Με άλλα λόγια, η Λέσχη των Αναληφθέντων Δασκάλων έχει μεγαλώσει. Ναι, έχουμε 10,000 μέλη.

Αυτοί είναι άνθρωποι. Αυτές είναι αγγελικές υπάρξεις, που έχουν αναληφθεί. Άφησαν το υλικό σώμα, έφυγαν από τον πλανήτη Γη και έχουν τώρα αναληφθεί ολοκληρωτικά, είναι αυτό που θα λέγαμε φωτισμένες υπάρξεις. Έχουν ολοκληρώσει το ταξίδι με τους κύκλους των ζωών στον πλανήτη Γη.

Και παρόλο που το 10.000 είναι απλά ένας αριθμός, έχει κάποια σπουδαιότητα. Φυσικά, το 10.000 είναι μια συγκεκριμένη αριθμητική μάζα που επιτεύχθηκε, αλλά πανηγυρίζουμε ,που τώρα βλέπουμε ότι όλο και περισσότεροι Αναληφθέντες Δάσκαλοι, όλο και περισσότεροι άνθρωποι που ήταν άγγελοι, ολοκληρώνουν τώρα τους κύκλους στη Γη.

Λοιπόν, 10.000 δεν είναι τόσοι πολλοί συγκριτικά με όλες τις έμψυχες υπάρξεις που έχουν ποτέ περάσει μέσω του πλανήτη Γη, όλες τις ενσαρκώσεις, αλλά αυτό που βλέπουμε με αυτό είναι, ότι αργά αλλά οριστικά, αλλάζουμε τους κύκλους των ανθρώπων που χάθηκαν ή κόλλησαν στον πλανήτη Γη.

Δέκα χιλιάδες Αναληφθέντες Δάσκαλοι τώρα.

Θα ήθελα να πάρετε μια βαθιά αναπνοή και να το νιώσετε. Νιώστε τη χαρά, τον πανηγυρισμό. Νιώστε το γεγονός ότι ίσως στο μέλλον, οι άνθρωποι δεν θα χρειάζεται να περνούν τόσες πολλές ζωές για να φτάσουν στην αληθινή εσωτερική τους θεϊκή Πραγμάτωση. Ίσως να πάψουν να χάνονται, να υποφέρουν και να αγωνίζονται.

Όμως τώρα είμαστε εδώ με 10.000 Αναληφθέντες Δασκάλους και όλο αυτό συμβαίνει σε μια πολύ ευοίωνη περίοδο. Όλο αυτό συμβαίνει αυτή την περίοδο του έτους 2020, μιας χρονιάς που είμαι σίγουρος κανένας από σας δεν θα ξεχάσει ποτέ, είτε είστε ακόμα σε ανθρώπινη μορφή, είτε είστε στις σφαίρες των υπολοίπων Αναληφθέντων Δασκάλων. 2020 , δεν υπάρχει άλλο σαν αυτό.

Μια Αξέχαστη Χρονιά

Η χρονιά ξεκίνησε με το κλείσιμο της Τάξης του Τόξου, αυτής της πύλης μέσω της οποίας οι άνθρωποι έρχονταν στη Γη, αυτή την πύλη που πραγματικά είναι ο φύλακας του Χρόνου στον πλανήτη. Αυτός ήταν ένας από τους πρωταρχικούς σκοπούς της Τάξης του Τόξου, του  φύλακα του Χρόνου. Τώρα, δεν λέω ότι οι αίθουσες τους ήταν γεμάτες με πολλά ρολόγια κι όλοι φορούσαν ρολόγια. Αλλά ήταν υπεύθυνοι για τη διατήρηση του στοιχείου του Χρόνου, που είναι τόσο ουσιαστικό για την εμπειρία του να είσαι άνθρωπος στη Γη, κι όμως μπορεί αληθινά να παγιδεύσει κάποιον σ’ αυτή τη σφαίρα.

Η Τάξη του Τόξου ήταν επίσης η πύλη εισόδου για τόσους πολλούς οι οποίοι, για πρώτη φορά, έρχονταν στη Γη για να ενσαρκωθούν σαν άνθρωποι και ήταν η πύλη την οποία περάσατε όλοι όταν πρωτοήρθατε σ’ αυτό τον πλανήτη.

Το 2020 ήταν επίσης η περίοδος που διαλύθηκαν οι αγγελικές οικογένειες.

Μιλήσαμε γι’ αυτό στην αρχή του έτους, όταν το αγγελικό κάλεσμα πήγε σε όλες τις αγγελικές υπάρξεις, εκτός εκείνων που ήταν στον πλανήτη Γη, για να συγκεντρωθούν. Έτσι έκαναν και σ’ αυτή τη συνάθροιση έφτασε η είδηση ότι όλες οι αγγελικές οικογένειες, όλες οι 144.000 οικογένειες, θα διαλύονταν. Και πραγματικά, αυτό συνέβη.

Οι αγγελικές υπάρξεις που ανήκαν σ’ αυτές τις οικογένειες διασκορπίστηκαν σε ολόκληρη τη δημιουργία, πολλές απ’ αυτές πήγαν σε αυτές που τώρα ονομάζουμε Νέες Γαίες. Και κάνοντας το, αυτό επίσης οδήγησε σε παύση των παρεμβάσεων από εξωτερικά είδη οντοτήτων ή ομάδων, των εξωγήινων, των ξένων ή οποιουδήποτε άλλου. Είχαν αναμειχθεί στον πλανήτη Γη για τόσο μα τόσο πολύ, αλλά δεν τους επιτρέπεται πια, δεν είναι πια ανεκτό.

Και, φυσικά, όπως ξέρετε, ήταν επίσης η χρονιά του κορωνοϊού σας. Ο κορωνοϊός σάρωσε τον πλανήτη νωρίς, στην αρχή του έτους και ανάγκασε να γίνουν τόσες πολλές αλλαγές στον πλανήτη. Φυσικά, υπήρξε πολύς φόβος, πολλή ανησυχία και ο ίδιος ο κορωνοϊός οδήγησε σε τόσες πολλές διαφορετικές συνωμοσίες. Αλλά στον πυρήνα του, αυτός ο ιός ήταν εδώ για να αλλάξει την συνειδητότητα.

Κατά κάποιον τρόπο, υπάρχουν πολλές ομοιότητες μεταξύ του κορωνοϊού και του ιού της σεξουαλικής ενέργειας. Είναι οι καταλύτες της συνειδητότητας.

Ολόκληρος ο πλανήτης, με μια άνευ προηγουμένου κίνηση, προχώρησε σε  διακοπή λειτουργίας, απαγόρευση κυκλοφορίας, έτσι ώστε οι άνθρωποι να μη μεταδώσουν τον ιό ο ένας στον άλλο τόσο εύκολα. Όμως κυρίως, ήταν μια περίοδος για να στραφούν μέσα τους οι άνθρωποι, να αξιολογήσουν για ποιο λόγο είναι εδώ, για να ρίξουν μια ματιά στη ζωή τους, για να βελτιώσουν το σπίτι τους. Όχι μόνο το υλικό σπίτι στο οποίο ζουν, αλλά για να βελτιώσουν τον θεϊκό οίκο τους.

Παλεύετε με αυτόν τον κορωνοϊό ολόκληρο το χρόνο. Έχει διαταράξει τόσα πολλά πράγματα. Έχει διακόψει τις εξόδους για ψυχαγωγία, για φαγητό, για πάρτι. Έχει διακόψει τα ταξίδια. Έχει διακόψει τον τρόπο που λειτουργούν οι επιχειρήσεις κι όλα τα άλλα. Όμως από τον κορωνοϊό έρχονται πάρα, πάρα πολλά καλά πράγματα που θα μάθει να εκτιμά ο πλανήτης στα ερχόμενα χρόνια.

Τί χρονιά ήταν αυτή, λοιπόν, και τώρα υπάρχουν 10.000 Αναληφθέντες Δάσκαλοι.

Μια Ιδιαίτερη Περίοδος

Όλο αυτό έρχεται τώρα στο τέλος του έτους 2020. Όλο αυτό έρχεται στην περίοδο ακριβώς του χειμερινού ηλιοστασίου, 21 Δεκεμβρίου.

Το χειμερινό ηλιοστάσιο σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής, κυρίως για τη φύση στον πλανήτη, επίσης όμως επηρεάζει τους ανθρώπους. Είναι μια νέα εποχή. Είναι μια καινούρια χρονική περίοδος. Είναι το τέλος της σκοτεινής περιόδου, των μικρών ημερών, των σκοτεινών ημερών και τώρα έρχεται η περίοδος του φωτός, οι μεγαλύτερες μέρες.
Έτσι εδώ έχουμε επίσης ένα άλλο γεγονός που πολλοί από σας έχετε ακουστά. Ονομάζεται Μεγάλη Σύνοδος. Αυτό είναι η ευθυγράμμιση του Δία και του Κρόνου.

Λοιπόν, παρακαλώ να καταλάβετε ότι οι πλανήτες δεν καθορίζουν τη ζωή σας, αλλά οι πλανήτες και οι πλανητικές κινήσεις παρέχουν ορισμένες νέες ευκαιρίες, όταν κάποιος επιλέξει να τις εκμεταλλευτεί.

Εδώ έχουμε τον Δία να κινείται προς τον Υδροχόο. Ο Δίας με τον ηγετικό του ρόλο, με τις ευκαιρίες του για υγεία και πλούτο και χαρά, απόλαυση. Ο Κρόνος με την εστίαση στις προσωπικές ευθύνες. Ο Κρόνος μερικές φορές βάζει μεγάλα όρια. Μα κυρίως, η αληθινή αξία του Κρόνου είναι η προσωπική ευθύνη κι όταν κανείς αναλαμβάνει προσωπική ευθύνη, αυτό αλλάζει τον τρόπο που δουλεύει με την ενέργεια. Αλλάζει τον τρόπο που εκδηλώνει και δημιουργεί πράγματα.

Έτσι, έχουμε αυτή την εκπληκτική σειρά γεγονότων εδώ ακριβώς στο τέλος του έτους 2020. Έχουμε το χειμερινό ηλιοστάσιο, τη Μεγάλη Σύνοδο κι έχουμε, φυσικά, τους 1.,000 Αναληφθέντες Δασκάλους.

Τι Σημαίνουν Όλα Αυτά

Τι μπορείτε να αποκομίσετε από αυτά; Ποια είναι τα σημαντικά για εσάς προσωπικά; Ας μη κοιτάμε τώρα τον πλανήτη, ας κοιτάξουμε εσάς προσωπικά.

Πρώτον, στο τέλος αυτής της μακριάς και συχνά γεμάτης προκλήσεις χρονιάς, σε μια περίοδο που είναι αληθινά η χρονιά της Πραγμάτωσης για σας και τους Σώμπρα, είναι μια στιγμή για νέα ξεκινήματα, για μια νέα εποχή, ένα νέο μονοπάτι. Τώρα είναι η τέλεια εποχή για να επιτρέψετε στην ενέργειά σας να σας υπηρετήσει όπως ποτέ πριν. Χωρίς δικαιολογίες, χωρίς συγκράτηση, αλλά επιτρέποντας στην ενέργεια να σας υπηρετήσει.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή με αυτά και συνειδητοποιήστε ότι τώρα -όλα αυτά που έχουμε συζητήσει χρόνια τώρα, όλα όσα περάσαμε μαζί – τώρα είναι αληθινά η μεγαλύτερη δυνατότητα να συμβούν. Τώρα ακριβώς, στο τέλος του έτους 2020.

Το άλλο σημαντικό μήνυμα από όλο αυτό, αν επιλέξετε να πραγματοποιήσετε αυτές τις δυνατότητες που είναι διαθέσιμες τώρα, τόσο έντονα διαθέσιμες σε σας τώρα αυτές τις μέρες, είναι η προσωπική ελευθερία.

Η προσωπική ελευθερία. Σκοπεύω να μιλήσω περισσότερο σχετικά. Φυσικά, έχω μιλήσει στο παρελθόν εκτεταμένα, αλλά τώρα περισσότερο από ποτέ, για την προσωπική ελευθερία. Και η προσωπική ελευθερία, όσο καλή κι αν ακούγεται, έχει επίσης, λοιπόν, έχει κάποια μάλλον δύσκολα κομμάτια, στα οποία θα μπούμε, πάντως προσωπική ελευθερία.

Πριν από πολύ καιρό ρώτησα “Οι άνθρωποι είναι αληθινά έτοιμοι για ελευθερία;” κι ενώ τόσοι πολλοί που ήταν εκεί σ’ εκείνο το ζωντανό Shoud κούνησαν το κεφάλι τους “Ναι, ναι”, ένιωσα ότι η απάντηση ήταν όχι. Στην πραγματικότητα δεν ήταν. Και, σε μεγάλο βαθμό, εξακολουθούν να μην είναι. Όμως για σας τώρα, περισσότερο από ποτέ, υπάρχει αυτή η ευκαιρία για προσωπική ελευθερία.

Αυτό συνδέεται με την ενέργεια. Συνειδητοποιείτε ότι όλη η ενέργεια είναι δική σας, συνεπώς υπάρχει προσωπική ελευθερία, το να μη χρειάζεται να βασίζεστε σε κανέναν άλλον. Ούτε καν να χρειάζεται να ανησυχείτε για το τι συμβαίνει εξωτερικά στον υπόλοιπο κόσμο, στην υπόλοιπη ανθρωπότητα, γιατί τώρα έχετε πρόσβαση σ’ αυτή την αληθινή προσωπική ελευθερία. Ω, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για όλα τα στοιχεία, που μπορεί να αφαιρεθούν από την ελευθερία σας, γιατί έχετε τη δυνατότητα να είστε ελεύθεροι από τη φύση σας. 

Αυτό που επίσης συμβαίνει τώρα, στο τέλος του 2020, είναι μια απίστευτα μεγάλη εξασθένηση της εξωτερικής δύναμης. Τεράστια εξασθένηση της εξωτερικής δύναμης. Η δύναμη είναι ένα θέμα που έχω συζητήσει εκτεταμένα με όλους σας. Η δύναμη είναι ψευδαίσθηση. Δεν υπάρχει αληθινά η δύναμη, αλλά όταν οι άνθρωποι το πιστεύουν κι όταν επιτρέπουν αυτό το στοιχείο της δύναμης στη ζωή τους, τότε αυτό έχει επιρροή, είτε είναι αληθινό είτε δεν είναι, χειροπιαστό ή όχι. Τότε γίνεται έτσι.

Με όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν τώρα, στο τέλος του 2020, υπάρχει τεράστια εξασθένηση της εξωτερικής δύναμης.

Στην πραγματικότητα η εξωτερική δύναμη είναι συνυφασμένη με τη μαζική συνείδηση, γιατί τόσοι πολλοί την πιστεύουν και τόσοι πολλοί ακολουθούν τις εξωτερικές δυνάμεις – είτε πρόκειται για κυβερνήσεις είτε θρησκείες ή αφεντικά ή κανόνες και κανονισμοί, ο,τι κι αν τυχαίνει να είναι, είτε τυχαίνει να είναι χειριστικοί άνθρωποι στη ζωή σας, χειριστικά δημόσια πρόσωπα – υπάρχει τεράστια εξασθένηση της εξωτερικής δύναμης.

Νιώθω ότι ο πλανήτης πρόκειται να αρχίσει να το νιώθει αυτό πάρα πολύ σύντομα, αλλά εσείς, εσείς θα μπορούσατε να το νιώστε τώρα. Η επιρροή που έχει πάνω σας η εξωτερική δύναμη αρχίζει να χαλαρώνει.

Έπειτα είναι τώρα καιρός για μεγάλη προσωπική μεταμόρφωση. Μεταμορφώνεστε -ναι, όντως, περάσατε τόσα πολλά αυτά τα χρόνια – αλλά τώρα, ιδιαίτερα αυτές τις τελικές μέρες, αυτές τις λίγες τελευταίες μέρες του 2020, είναι ώρα να επιτρέψετε την προσωπική μεταμόρφωση. Όχι απλά να την σκεφτείτε, όχι να προσπαθήσετε να σκιαγραφήσετε πώς είναι, όχι να προσπαθήσετε να κάνετε ασκήσεις στο μυαλό σας, ασκήσεις πειθαρχίας ή οτιδήποτε άλλο, αλλά απλά να επιτρέψετε την προσωπική μεταμόρφωση. 

Δεν χρειάζεται καν να ξέρετε τί είναι ή πού καταλήγει. Όχι, αυτό δεν είναι καν -δεν θέλετε να το κάνετε αυτό. Απλά επιτρέπετε.

Έχετε όλα αυτά τα πράγματα να αναμοχλεύονται μέσα σας, όλες αυτές τις διαφορετικές δυναμικές στη ζωή σας – είτε είναι ο δικός σας ερχομός στην Πραγμάτωση, είτε είναι σωματικό ή διανοητικό ή κάτι άλλο, είτε είναι η απελευθέρωση πραγμάτων και του προγονικού κάρμα ή οτιδήποτε από τα υπόλοιπα, όλα αυτά στριφογυρίζουν και κινούνται και αναμοχλεύονται μέσα σας, ενέργειες που ανακατεύονται – και τώρα ίσως είναι η καλύτερη ευκαιρία που είχατε ποτέ, απλά να επιτρέψετε αυτές τις προσωπικές μεταμορφώσεις να έρθουν στον επόμενο κύκλο τους, να φύγουν από αυτόν τον παλιό ταλαίπωρο τρόπο προσωπικής μεταμόρφωσης -τον τρόπο των βασάνων – και τώρα να επιτρέψετε τη χάρη και την ευκολία στην προσωπική σας μεταμόρφωση.

Δέκα χιλιάδες Αναληφθέντες Δάσκαλοι τώρα. Είναι μεγάλος ο πανηγυρισμός στη Λέσχη των Αναληφθέντων Δασκάλων. Ω, είμαι σίγουρος ότι θα κρατήσει βδομάδες. Δέκα χιλιάδες Αναληφθέντες Δάσκαλοι, γιατί δείχνει επίσης, ότι πρόκειται να έρθουν πάρα πολλοί περισσότεροι.

Για ατέλειωτους αιώνες στον πλανήτη, ο αριθμός των Αναληφθέντων Δασκάλων μεγάλωνε πάρα πολύ αργά, πολύ αργά, ιδιαίτερα στην αρχή. Ακόμα και στον περασμένο αιώνα, στην περασμένη δεκαετία, οι αριθμοί μεγάλωναν αργά. Όμως τώρα, αν ήταν να το δείτε ή να κάνετε γραφική παράσταση ή να το βάλετε σε ένα διάγραμμα, επιταχύνεται. Περισσότεροι  Αναληφθέντες Δάσκαλοι.

Με αυτό, προστίθεται ένα είδος βαρύτητας, μια βαρύτητα που επιτρέπει στους ανθρώπους να ακολουθούν το κύμα της δικής τους Πραγμάτωσης στη δική τους ζωή. Τώρα, πάρα πολλοί άνθρωποι μπαίνουν, όπως ξέρετε, στην αφύπνιση, από την αφύπνιση στην κυριαρχία τους. Αυτό μπορεί να είναι ένα πολύ δύσκολο και γεμάτο προκλήσεις μονοπάτι. Αλλά με αυτή τη μάζα, αυτή την κεκτημένη ταχύτητα των 10,000 -σύντομα περισσότερων- Αναληφθέντων Δασκάλων, δημιουργείται μια δυναμική ώστε να γίνει ευκολότερο για εκείνους που ακολουθούν.

Δέκα χιλιάδες Αναληφθέντες Δάσκαλοι, που ακτινοβολούν το φως τους στον πλανήτη, σε μια περίοδο, που βγαίνουμε από μια από τις πιο δύσκολες και προκλητικές χρονιές γι’ αυτό τον πλανήτη με τόσο πολλούς τρόπους, αλλά μια από τις σπουδαιότερες χρονιές για δυνατότητες και μεταβολή και αλλαγή.

Δέκα χιλιάδες Αναληφθέντες Δάσκαλοι, που δεν προσπαθούν να επιβάλουν τη θέλησή τους στον πλανήτη, αλλά αντίθετα ακτινοβολούν τα χαμόγελα τους, το φως τους στην ανθρωπότητα λέγοντας “Ναι, μπορεί να γίνει. Μπορείτε να ελευθερώσετε τον εαυτό σας από τα στοιχεία – τα στοιχεία της δύναμης, τα στοιχεία της μιας ζωής μετά την άλλη, τα στοιχεία των προγόνων, τα στοιχεία του Χρόνου. Μπορείτε να ελευθερώσετε τον εαυτό σας από αυτά, για να γίνετε μια πραγματωμένη ύπαρξη και μετά τελικά ένας Αναληφθείς Δάσκαλος.”

Και τώρα στη Γη υπάρχουν κοντά στους 10.000 ενσωματωμένοι Μάστερς στον πλανήτη. Αυτός ο αριθμός περιλαμβάνει πολλούς Σώμπρα, που απλά έφτασαν στην Πραγμάτωσή τους, ειδικά κοντά στα μέσα και προς το τέλος αυτής της χρονιάς˙ άλλους που δεν θα ονόμαζαν τον εαυτό τους Σώμπρα, όμως περίπου 10.000 ενσωματωμένους Μάστερ στον πλανήτη.

Λοιπόν, ο αριθμός δεν χρειάζεται να αντιστοιχεί. Δεν χρειάζεται να είναι μια αντιστοιχία ένα προς ένα με τον αριθμό των Αναληφθέντων Δασκάλων. Όμως, παραδόξως, αρκετά συγχρονιστικά ή ίσως απλά από τη χάρη, όπως υπάρχουν 10.000 Αναληφθέντες Δάσκαλοι, υπάρχουν περίπου 10.000 ενσωματωμένοι Μάστερ στον πλανήτη.

Κάτι ευθυγραμμίζεται εδώ, ευθυγραμμίζεται με τους αριθμούς, κάτι  ευθυγραμμίζεται με τους πλανήτες, με τον Κρόνο και τον Δία, κάτι  ευθυγραμμίζεται με όλα αυτά που συμβαίνουν ακριβώς τη στιγμή του  χειμερινού ηλιοστασίου. Κάτι πλανιέται στον αέρα.
Πάρτε μια βαθιά αναπνοή και εισπνεύστε το και επιτρέψτε το. Κάτι πλανιέται στον αέρα.

Κάτι – δυνατότητες, μεταβολές και αλλαγές βγαίνοντας από μια χρονιά αγώνων, αλλά και μεταμορφώσεων. Κάτι πλανιέται στην ατμόσφαιρα.

Ω, είναι στην ατμόσφαιρα για τον πλανήτη και μερικοί θα το συνειδητοποιήσουν, πολλοί ίσως όχι. Αλλά αυτό το μήνυμα είναι για σας και σχετικά με σας. Κάτι πλανιέται στον αέρα.

Πηγαίνοντας από έναν εξωτερικό κλοιό δύναμης στην εσωτερική δημιουργικότητα.

Πηγαίνοντας από τους εξωτερικούς ελέγχους, τους εξωτερικούς περιορισμούς, πράγματα που σας επιβλήθηκαν από άλλους, από την κοινωνία και τη μαζική συνείδηση, πηγαίνοντας τώρα στην αληθινή προσωπική ελευθερία σας.

Τώρα επίσης θα δείτε, έχουμε φτάσει σ’ αυτό το σημείο, θα λέγαμε, ότι είναι όπως όταν φτάνεις στην κορυφή με το τρενάκι του λούνα παρκ. Έχουμε φτάσει σ’ αυτό το σημείο τώρα, εδώ στο τέλος του χρόνου, όπου ακόμα κι αυτός ο COVID τώρα αρχίζει αργά, αλλά σίγουρα, να εξαφανίζεται από τον πλανήτη. Ακόμα κι ο COVID, γιατί ο COVID, ο κορωνοϊός ,προτιμώ να χρησιμοποιώ αυτό τον όρο, ο κορωνοϊός ήταν εδώ για ένα σκοπό, μια μεταμόρφωση και αυτός ο σκοπός έχει εξυπηρετηθεί. Έτσι τώρα υπάρχει πια πραγματικά πολύ λίγη ανάγκη πια να συνεχίσει ο κορωνοϊός την μεταβολή της συνειδητότητας. Η αλλαγή είναι εδώ και συμβαίνει.

Ναι, ο Κώλντρε με ρωτάει “Λοιπόν, τι θα γίνει με τους εμβολιασμούς;” Λοιπόν, οι εμβολιασμοί που τυχαίνει να βγαίνουν τώρα στο τέλος της χρονιάς, την περίοδο αυτής της Μεγάλης Συνόδου, την περίοδο των 10.000 Αναληφθέντων Δασκάλων˙ ναι, οι εμβολιασμοί θα έχουν σαν συνέπεια τη μείωση και τελικά την εξάλειψη αυτού του κορωνοϊού. Αλλά πρέπει να σας πω ότι δεν είναι μόνον ο εμβολιασμός. Υπάρχουν πολύ περισσότερα σ’ αυτό.

Και όπως είπα πριν από πολύ καιρό όταν εμφανίστηκε αυτός ο ιός, είπα “Θα κάνει τη δουλειά του και μετά απλά θα εξαφανιστεί. Θα φύγει σχεδόν τόσο γρήγορα όσο ήρθε” κι αυτό πρόκειται να συμβεί. Πολλοί θα πουν ότι είναι εξαιτίας των εμβολιασμών, όμως η αλήθεια είναι ότι έκανε τη δουλειά του και είναι ώρα να φύγει. Έτσι, στους επόμενους λίγους μήνες, θα αρχίσει να εξαφανίζεται γρήγορα από τον πλανήτη, καθώς μπαίνουμε σ’ αυτή τη νέα εποχή.  

Για καθέναν από σας, τώρα περισσότερο από ποτέ, είναι ώρα να αφήσετε την ενέργεια να σας υπηρετήσει χωρίς να συγκρατείστε. Ίσως αυτό είναι το πιο σημαντικό θέμα εδώ.

Θα θυμάστε πράγματα όπως οι 10.000 Αναληφθέντες Δάσκαλοι. Θα θυμάστε πράγματα όπως η Μεγάλη Σύνοδος. Αλλά το πιο σημαντικό μήνυμα εδώ είναι, ότι τώρα, περισσότερο από ποτέ, είναι ώρα να αφήσετε την ενέργεια να σας υπηρετήσει.

Δεν χρειάζεται να πείτε στην ενέργεια σας τί να κάνει. Δεν χρειάζεται να την βάλετε στην καθημερινή ατζέντα σας. Δεν χρειάζεται να φτιάξετε ένα κατάλογο ενεργειακών στόχων για την ερχόμενη χρονιά. Δεν χρειάζεται να τιθασεύσετε την ενέργειά σας. Δεν χρειάζεται να την ελέγξετε με κανέναν απολύτως τρόπο.
Επίσης ποτέ ξανά δεν χρειάζεται να την φοβηθείτε. Δεν χρειάζεται ποτέ να ανησυχήσετε μήπως σας συντρίψει η ενέργεια. Δεν χρειάζεται ποτέ να ανησυχήσετε μήπως αυτή η ενέργεια αποκτήσει δύναμη, μήπως σας εξουσιάσει.

Τώρα είναι ώρα, περισσότερο από ποτέ, να αφήσετε αυτή την ενέργεια – είναι όλη δική σας, δεν ανήκει σε κανέναν άλλο και κανείς άλλος δεν μπορεί πραγματικά να τη βάλει να κάνει κάτι σε σας˙ είναι όλη δική σας ενέργεια –  είναι ώρα να αφήσετε αυτή την ενέργεια να σας υπηρετήσει χωρίς να συγκρατείστε, χωρίς να νιώθετε ότι πρέπει να συνεχίσετε να κρύβεστε ή να καλύπτετε τον εαυτό σας, να προστατεύετε τον εαυτό σας, να είστε προσεκτικοί σχετικά με τον εαυτό σας.
Τώρα είναι ώρα να αφήσετε την ενέργεια να σας υπηρετήσει τολμηρά και άφοβα.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή με αυτά.

Χωρίς να φοβάστε την ίδια σας την ενέργεια. Είναι εδώ για να σας υπηρετήσει. Δεν θα σας προδώσει ποτέ.

Μπορείτε να απομακρυνθείτε απ’ αυτήν. Μπορείτε να κρυφτείτε απ’ αυτήν.  Μπορείτε να προσπαθήσετε να την ρυθμίσετε, να την επιβραδύνετε, αλλά τελικά θα καταλήξετε να συνειδητοποιήσετε, ότι είναι δική σας και είναι εδώ για να σας υπηρετήσει.

Αυτή η ενέργεια που προέκυψε από τη συνειδητότητα σας, είναι διαθέσιμη σε σας τώρα.

Πάρτε μια καλή βαθιά αναπνοή με αυτά.

Τώρα κάτι πλανιέται στον αέρα.

Είναι 18 Δεκεμβρίου. Αυτή η ηχογράφηση θα είναι διαθέσιμη σε σας σε μια ή δυο μέρες.

Τώρα, κάτι πλανιέται στον αέρα. 

Είναι αυτό το όμορφο χειμερινό ηλιοστάσιο. Είναι η Μεγάλη Σύνοδος. Είναι οι 10,000 Αναληφθέντες Δάσκαλοι. Είναι το τέλος μιας πολύ δύσκολης, κι όμως, κατά κάποιον τρόπο, πολύ παραγωγικής χρονιάς. Κάτι πλανιέται στον αέρα.

Πάρτε μια καλή βαθιά αναπνοή.

Είναι η ενέργειά σας. Παρακαλώ αφήστε τη τώρα να σας υπηρετήσει, καθώς μπαίνουμε στη νέα χρονιά, αλλά κυρίως, μπαίνουμε τώρα, εσείς κι ο πλανήτης μπαίνετε σε μια νέα εποχή.

Σας ευχαριστώ που μου επιτρέψατε να φέρω αυτό το μήνυμα τώρα. Παρακαλώ απολαύστε την περίοδο των γιορτών. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε τη χρονιά που έρχεται, αλλά δουλειά που δεν πρόκειται να έχει σχέση με αγώνες και δεν πρόκειται να έχει σχέση με προκλήσεις. Θα είναι να γίνετε πραγματικά τα ζωντανά παραδείγματα ενσωματωμένων Μάστερ σ’ αυτό τον πλανήτη.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή, νιώθοντας τους 10.000 Αναληφθέντες  Δασκάλους να χαμογελούν και να ακτινοβολούν το φως τους πάνω σας.

Με αυτά, Εγώ Είμαι ο Αντάμους της Κυρίαρχης Περιοχής.

Μετάφραση : Μαίρη Πολυχρόνη
Review και Επιμέλεια : Μαρία Γρηγοράκη

 

*** Αν θέλετε να κάνετε μια δωρεά, σαν ανταλλαγή ενέργειας, για την επικοινωνία του Αντάμους ,που μόλις διαβάσατε στα Ελληνικά, και το βίντεο με υπότιτλους, για να μπορούμε να συνεχίσουμε τις μεταφράσεις κάθε μήνα, και να ανταποκριθούμε στα έξοδα του site, για το όνομα, τον χώρο στο ίντερνετ, και την συντήρησή του, πατήστε το κάτωθι κουμπί “Donate”. Οποιοδήποτε ποσό είναι πολύτιμο για μάς και σας ευχαριστούμε πολύ! ”
Y.Γ. Αν δεν έχετε Pay Pal, μπορείτε να κάνετε τη δωρεά σας στον κάτωθι λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς με ΙΒΑΝ : GR 55 01720200005020038694242