Shoud 4, Ανάδυση

Sponsored links

Donate Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε τις μεταφράσεις κάνοντας ένα paypal donation

8-12 -2018

( Πέρα από τη φυσική πραγματικότητα, η ενέργεια του θύματος, επίγνωση της ενέργειας, ενσωματωμένη Φώτιση, αισθανόμενοι την ενέργεια, επίγνωση της ενέργειας- μεράμπ) .

Εγώ Είμαι Αυτό που Είμαι, ο Αντάμους της Κυρίαρχης Περιοχής.
Α! Πριν προχωρήσουμε, ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή , εισπνέοντας τις ενέργειες της ημέρας, καθώς εγώ θα πιω μια γουλιά από τον ανθρώπινο καφέ. Μια καλή βαθιά αναπνοή εισπνέοντας τις σημερινές ενέργειες ( ο Αντάμους πίνει μια γουλιά). Α!
Ω, αγαπητή Έντιθ, βλέπω ότι άλλαξες την καρέκλα σου, κατά κάποιον τρόπο. Πήγες μια θέση πίσω. Στην κρατάνε ακόμα την θέση;
ΕΝΤΙΘ: Όχι, δυστυχώς. Θέλεις να μου την ξαναδώσεις πίσω;
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Όχι, όχι, όχι, όχι, όχι. Αλλά σε ευχαριστώ που προχώρησες λίγο με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Έτσι λοιπόν, αγαπημένοι μου φίλοι, είναι μεγάλη μου χαρά να είμαι εδώ μαζί σας, να σας βλέπω μέσα από ανθρώπνα μάτια. Χρησιμοποιώ τα μάτια του Κώλντρε αυτή την στιγμή- τον έβαλα να βάλει καινούργια μάτια έτσι ώστε να δείχνετε ακόμα καλύτεροι από το κανονικό – αλλά είναι πολύ ευχάριστο να σας αντιλαμβάνομαι μέσα από αυτή την ανθρώπινη όραση. Και πρέπει να σας πω, ότι φαίνεστε πολύ αστείοι ( γέλια). Θέλω να πω, όχι, πραγματικά φαίνεστε πολύ αστείοι. Θέλω να πω, σας ξέρω όλους εδώ και πάρα πολύ καιρό, ακόμα κι αυτούς που μας παρακολουθούν από το ίντερνετ, σας βλέπω από την άλλη μεριά της κάμερας, και φαίνεστε πολύ αστείοι. Θέλω να πω δεν είναι αυτή η φυσιολογική σας κατάσταση, όπως γνωρίζετε. Μέσα σε αυτό ανθρώπινο σώμα, Κρας, δεν είσαι εσύ. Από πού το πήρες αυτό το σώμα;
ΚΡΑΣ ( ΝΤΕΗΒ): Από το Σίαρς. ( *το Sears είναι γνωστή αλυσίδα καταστημάτων στην Αμερική)
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Από το Σίαρς! ( γέλια). Από το Σίαρς! Και ο Κώλντρε μου λέει, «Δεν είναι να απορεί κανείς, που πάνε για κλείσιμο»! ( κι άλλα γέλια) Όχι, θέλω να πω- δεν θέλω να φανώ αγενής- αλλά δεν είναι το δικό σου σώμα.
ΚΡΑΣ: Σωστά.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Είναι της μητέρας σου και του πατέρα σου και της μητέρας τους και του πατέρας τους και όλων των άλλων. Οπότε, σε κοιτάζω και με πιάνουν τα γέλια, επειδή είσαι ακόμα τόσο δεμένος με το σώμα – θέλω να πω, το ξεπερνάμε – και με την ταυτότητά σου και με όλα τα υπόλοιπα, αλλά δεν είναι εσύ. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω. Δεν είναι εσύ, ειλικρινά.

Έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο. Ω, μισό λεπτό. Πρέπει να διακόψουμε τα πάντα. Ένα δώρο έρχεται προς το μέρος μου ( το κοινό λέει, «Ουάου»!) Ω, σε ευχαριστώ. Ω, για δείτε εδώ, ( το κοινό λέει, «Ουάου»), με το ουράνιο τόξο της ιώχρους φλόγας ( αναφέρεται στην κορδέλα). Μπορώ να το ανοίξω τώρα;
ΣΩΜΠΡΑ 1 (γυναίκα): Ναι, φυσικά.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ω, ωραία. Μπορείς να με βοηθήσεις; ( στην Λίντα)
ΛΙΝΤΑ: Θα είχε μεγαλύτερη πλάκα  να σε βλέπω να παλεύεις.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, το ξέρω! ( γέλια) το ξέρω! Θα έχει μεγαλύτερη πλάκα να βλέπω εσένα να παλεύεις. Λοιπόν, πολύ όμορφη σκέψη.
ΣΩΜΠΡΑ 1: Ναι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Τώρα, αυτό μας πάει σε ένα θέμα. Θα λαμβάνετε δώρα στη ζωή σας, ίσως όχι τόσο όμορφα αμπαλαρισμένα. Αλλά όταν λάβετε ένα δώρο, ό,τι κι αν είναι – κάποιος μπορεί να σας δώσει ένα χρηματικό ποσόν, κάποιος να σας αφήσει μια κληρονομιά – όχι από την οικογένειά σας, επειδή δεν έχουν λεφτά – αλλά κάποιος άλλος μπορεί να σας αφήσει μια κληρονομιά – δεχτείτε το. Μην το παίξετε ταπεινοί. Μην το παίξετε, «Ω, δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό». Δεχτείτε το. Πάρτε το.  Είναι για εσάς, αν θέλετε να το φορέσετε (ο Αντάμους δίνει τον φιόγκο στην Λίντα κι εκείνη τον φοράει στο κεφάλι της). Πάρτε το και επιτρέψτε το, επειδή  αυτός θα είναι ο τρόπος ζωής σας. Απλά θα έρχονται διάφορα σε εσάς. ( Κάποιος λέει, «Ναι»! στην Λίντα, κι άλλες επευφημίες και χειροκροτήματα). Ναι. Ναι.
Αυτή την στιγμή υπάρχει μια σύγχυση στο channeling, επειδή προσπαθώ να πείσω τον Κώλντρε να με επικοινωνήσει για όλους σας, αλλά ουσιαστικά δεν κάνει channeling. Τραγουδάει, « Babyit’scoldoutside”. ( * τραγούδι του Ντιν Μάρτιν: Μωρό μου κάνει κρύο εκεί έξω». ) Οπότε είναι πολύ δύσκολο. Μπορεί να καλέσω τον Κουτχούμι να με βοηθήσει λίγο. Και, τί έχουμε εδώ; Έχουμε μια υπέροχη 3D λάμπα νυκτός. Για να δούμε… για να δούμε τι έχει εδώ μέσα.

Οπότε, όταν το λάβετε…ω, ουάου ( ο Αντάμους το ανοίγει). Ω! Είναι – θέλεις να το συναρμολογήσεις;
ΣΩΜΠΡΑ 1: Φυσικά
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Είναι πολύ όμορφο. Όταν λαμβάνετε αυτά τα δώρα στην ζωή σας, απλά επιτρέψτε τα, δεχτείτε τα. Μην το παίζετε ταπεινοί. Μην μπαίνετε στο τρυπάκι, «Δεν το αξίζω». Ρωτήστε, «Έχεις κάτι ακόμα»; ( γέλια , καθώς ολοκληρώθηκε η συναρμολόγηση).
ΣΩΜΠΡΑ 1: Ω , Θεούλη μου.
ΛΙΝΤΑ: Είναι ένα παγώνι! Είσαι εσύ!
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ωωω! Γιατί όλοι με λένε παγώνι; ( το κοινό λέει, «Ωωω»! και γελάνε καθώς ο Αντάμους μιμείται το περπάτημα του παγωνιού). Είναι πανέμορφο.

Θα σου το δώσω, για να συνεχίσω (στην Λίντα). Εδώ δείτε, η Λίντα με την μπαντάνα στα μαλλιά και με το παγώνι, πόσο ταιριάζουν! ( ο Αντάμους γελάει).

Θα σας έρχονται διάφορα, επιτρέψτε τα. Απλά επιτρέψτε τα, και μην νοιώθετε ότι θα πρέπει με κάποιο τρόπο να τα ανταποδώσετε. Ξέρετε, υπάρχει ακόμα αυτός ο ανθρώπινος προγραμματισμός, «Κάποιος μου έδωσε κάτι. Πρέπει κι εγώ να του δώσω κάτι» Δεν χρειάζεται. Δεν χρειάζεται. Αργότερα θα του κάνετε μια αγκαλιά, αλλά απλά έτσι, για κανέναν ιδιαίτερο λόγο. Αυτός θα είναι ο τρόπος ζωής σας, θα σας έρχονται διάφορα πράγματα, οπότε ήταν ένας πολύ κατάλληλος τρόπος για να ξεκινήσουμε την μέρα.

Αλλά όπως σας έλεγα, ξέρετε, δεν έχουμε κάτι τέτοιο στο Κλαμπ των Αναληφθέντων Δασκάλων. Και θα σκέφτεστε ότι,  σαν Αναληφθείς Δάσκαλος, θα έχετε τα πάντα, όλα θα είναι πολύ νόστιμα, αλλά δεν είναι τόσο περίπλοκα όπως είναι εδώ , σε αυτή την πραγματικότητα. Και περίπλοκα με έναν πολύ περιορισμένο τρόπο, αν μπορείτε να το φανταστείτε. Είναι όπως η ανθρώπινη πραγματικότητα. Είναι πολύ περίπλοκο και παράλληλα είναι μέσα σε ένα λιλυπούτιο  κουτί.
Και μια στο τόσο είναι διασκεδαστικό, ξέρετε, να πίνεις καφέ, να νοιώθεις το βουητό, να νοιώθεις τον Κώλντρε που  διαπερνάει το σώμα του το βουητό   και μετά να γίνεται λαλίστατος και μετά να κάνει το channeling  με ταχύτατους ρυθμούς και η καημένη η Βίλλυ στο βάθος να προσπαθεί να τον προλάβει.
Αυτά είναι μερικά από τα σπουδαία πράγματα του να είσαι άνθρωπος. Αλλά αυτό που είναι πραγματικά υπέροχο είναι, όταν είσαι άνθρωπος και Μάστερ, όταν μπορείς να απολαύσεις μια κούπα καφέ, όταν μπορείς να δεις μέσα από τα ανθρώπινα μάτια και μόνο. Και βλέπεις τα πρόσωπα των ανθρώπων , κοιτάζεις τα μάτια τους και μετά τους παρακολουθείς καθώς περνάνε μέσα από αισθήματα και συναισθήματα, και είναι τέλειο. Είναι πανέμορφο. Αλλά αυτό που είναι πραγματικά εντυπωσιακό, είναι όταν είναι στο Και. Όταν σας κοιτάζω  και μπορώ να δω επίσης τις προηγούμενες ζωές σας, να δω το μέλλον σας, αν θελετε, να δω όλα όσα είστε. Το εντυπωσιακό είναι να ζεις αυτή την ανθρώπινη εμπειρία , η οποία είναι πολύ δύσκολη μερικές φορές , όταν πιστεύετε ότι είναι το μόνο πράγμα, αλλά όταν μπαίνετε στο Και, και όταν αντιλαμβάνεστε τα πράγματα όπως πραγματικά είναι. Αυτό είναι το σημερινό μας θέμα.

Το Κλαμπ των Αναληφθέντων Δασκάλων δεν είναι ένα πραγματικό μέρος. ( ο Αντάμους δίνει το περιτύλιγμα του δώρου στον Άντυ). Ένα δώρο από μένα…

Πέρα από την Φυσική Πραγματικότητα

Το Κλαμπ των Αναληφθέντων Δασκάλων δεν είναι ένα πραγματικό μέρος. Δεν υπάρχει σε κανένα χρόνο ή χώρο. Συνεπώς, η επιστήμη θα αποφανθεί ότι δεν υπάρχει, αλλά στην πραγματικότητα υπάρχει. Θέλω να πω, είναι πολύ πραγματικό, απλά δεν υπάρχει στον χρόνο και στον χώρο. Είναι μια πραγματικότητα, που δεν μπορεί να γίνει αντιληπτή με τα μάτια ή με τα αυτιά, αλλά όμως υπάρχει.

Στο Κλαμπ των Αναληφθέντων Δσκάλων έχουμε πάνω από 9.000- στην πραγματικότητα, αυτή την εβδομάδα θα ξεπεράσουμε τους 9.800 Αναληφθέντες Δασκάλους ( κάποιος λέει, «Ναι» και κάποιος άλλος λέει, «Ωωω»!) Ναι, αλλά κανέναν από αυτή την ομάδα, φυσικά. Ε λοιπόν, όχι, επειδή δεν θέλετε υποχρεωτικά να είστε εκεί. Θέλετε να είστε εδώ.
ΛΙΝΤΑ: Καλη υπενθύμιση. Καλή υπενθύμιση.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Οπότε, δεν ήταν αγένεια που το είπα, επειδή εσείς παραμένετε εδώ. Θα φτάσουμε τους 9.800, και όμως, κάθε Αναληφθείς Δάσκαλος έχει περάσει από την Γη. Όλοι τους έζησαν μέσα σε ένα ανθρώπινο σώμα, κάτι το οποίο είναι αφύσικο. Καταλαβαίνουν ότι αυτή η πραγματικότητα, 70% αυτής της πραγματικότητας γίνεται αντιληπτή μέσω των ματιών, και κατά ένα μικρότερο μέρος μέσω των αυτιών και των άλλων ανθρώπινων αισθήσεων. Οπότε, έχουν αυτό το υπόβαθρο, το κλαμπ των Αναληφθέντων Δασκάλων δεν υφίσταται στον χρόνο και στον χώρο, συνεπώς δεν υφίσταται, κι όμως υπάρχει – επειδή όλοι μας έχουμε περάσει από την Γη και έχουμε συνηθίσει τις ανθρώπινες αισθήσεις, είμαστε σε θέση να τις ξαναφέρουμε στην μνήμη μας. Δεν έχουμε σώματα. Δεν τρώμε όπως εσείς εδώ και μετά να πρέπει να χωνέψουμε το φαγητό μας. Αλλά όμως ζήσαμε όλοι μας την ανθρώπινη εμπειρία, οπότε μπορούμε να την ξαναθυμηθούμε, και συνεπώς, να την ζήσουμε. Και παρόλο που υπάρχουν πάνω από 9.800 Αναληφθέντες Δάσκαλοι, ο καθένας με την δική του αντίληψη όσον αφορά στο Κλαπμ των Αναληφθέντων Δασκάλων – έχουν όλοι τους την δική τους αντίληψη σχετικά με το κλαμπ –  όμως κατά κοινή συμφωνία μεταξύ μας, το Κλαμπ των Αναληφθέντων Δασκάλων υπάρχει και, φυσικά, εγώ είμαι ο πρόεδρος ( γέλια)
ΛΙΝΤΑ: Σε ψήφισαν;
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Είναι η δική μου αντίληψη για την πραγματικότητα. Δεν είμαι σίγουρος αν είναι και  δική τους, αλλά τουλάχιστον είναι… ( περισσότερα γέλια)
ΛΙΝΤΑ: Πώς έγινες πρόεδρος;
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Και εφόσον είναι η δική μου αντίληψη για την πραγματικότητα, συνεπώς….
ΑΝΤΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ: Έτσι είναι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Και μπορεί η πραγματικότητα του Κουτχούμι να είναι εντελώς διαφορετική, αλλά στην δική μου πραγματικότητα, είμαι επικεφαλής.

Οπότε, έχουμε αυτό το μέρος, που πραγματικά δεν υφίσταται, και όμως υπάρχει. Έχουμε ένα μέρος όπου μπορούμε να αναδημιουργήσουμε πολλά από αυτά που αγαπήσαμε στην Γη.

Νούμερο ένα στην λίστα – κατά κοινή συμφωνία ανάμεσα στους Αναληφθέντες Δασκάλους – νούμερο ένα είναι η φύση, οπότε υπάρχει  φύση παντού γύρω μας. Είναι υπέροχη. Αλλά η δική μου εκδοχή για την φύση μπορεί να είναι διαφορετική από εκείνη του Τοβία, κι όμως όλοι βλέπουμε την φύση. Μας αρέσει να κάνουμε μεγάλες συζητήσεις γύρω από την ομορφιά της φύσης στο κλαμπ, επειδή η κάθε άποψη είναι λίγο διαφορετική και καμία δεν είναι σωστή και καμία δεν είναι λάθος.

Οπότε, τρώμε υπέροχα γεύματα και ο σεφ φτιάχνει ένα μενού, όπου εξηγεί τί θα φάμε το βράδυ. Έτσι λοιπόν, έχουμε ένα είδος συμφωνίας-
«Θα έχουμε ένα κοινό δείπνο συμφωνώντας στο ίδιο μενού» – αλλά ο κάθε Αναληφθείς Δάσκαλος θα νοιώσει διαφορετική γεύση, θα το δει διαφορετικά, θα το αντιληφθεί διαφορετικά.

Στην πραγματικότητα, δεν έχουμε καθόλου την αίσθηση της όρασης ή του ήχου. Δεν έχουμε τίποτε από αυτά, επειδή δεν υπάρχει χρόνος και χώρος, και προκειμένου να έχουμε τα χαρακτηριστικά της όρασης ή της ακοής ή οπιασδήποτε ανθρώπινης αίσθησης, θα πρέπει να υπάρχει χρόνος και χώρος.

Οπότε, φανταστείτε ένα μάτσο από 9.800 και κάτι Αναληφθέντες Δασκάλους να μην μπορούμε να δούμε, να μην μπορούμε να ακούσουμε, να μην μπορούμε να νοιώσουμε, να μην μπορούμε να μυρίσουμε. Τίποτε από αυτά. Και θα αναρωτιέστε, «Ε λοιπόν, τότε, είναι πραγματικό; Υπάρχει; Και τί είναι αφού δεν μπορείς να το δεις; Πώς το αντιλαμβάνεσαι; Πώς φτάνετε σε μια κοινή συμφωνία; Μήπως είναι ένα μεγάλο τίποτα»; Και είναι γεγονός ότι, όχι, είναι τα πάντα. Είναι τα πάντα, επειδή δεν χρειαζόμαστε μάτια για να βλέπουμε. Τα είχαμε παλιά, και είναι καλά για ένα διάστημα, αλλά τα μάτια σας κουράζονται και τελικά γερνάνε και δεν λειτουργούν καθόλου. Και μετά είστε σαν χαμένοι επειδή είχατε βασιστεί πολύ στα μάτια σας, και μετά νοιώθετε θύματα, που δεν λειτουργούν τα μάτια σας. Εεε! Αλλά το συμπέρασμα είναι ότι δεν τα χρειάζεστε. Δεν τα χρειάζεστε. Στην πραγματικότητα, σαν Αναληφθέντες Δάσκαλοι, μπορείτε να έχετε καλύτερη αντίληψη χωρίς τις ανθρώπινες αισθήσεις, από ό,τι έχετε με αυτές.

Οπότε, για παράδειγμα, όποτε έρχομαι εδώ, πιστεύετε ότι μπορώ να ακούω την μουσική σας ή ότι μπορώ να σας ακούω όταν μιλάτε στο μικρόφωνο. Δεν μπορώ. Δεν μπορώ. Συντονίζομαι μέσω του Κώλντρε, που εξακολουθεί να έχει αυτιά και μάτια, αλλά δεν μπορώ να σας δω. Έτσι λοιπόν, όταν σηκώνεσαι πάνω Έντιθ, και μου λες πόσο πολύ με αγαπάς, δεν μπορώ να σε ακούσω. Και λες, «Αλλά πώς είναι δυνατόν»; Ε λοιπόν, συντονίζομαι μέσω του Κώλντρε και έχει πλάκα να χρησιμοποιώ τα μάτια του και τα αυτιά του και όλα πάνω του, αλλά ακόμα και τότε είναι μάλλον περιορισμένα, οπότε το κάνω και δεν το κάνω. Σε βλέπω, Μέρρικ, μέσα από τα μάτια του Κώλντρε, αλλά μπορώ να δω πολλά περισσότερα σε σένα μέσα από τις δικές μου αισθήσεις.

Οπότε, κάθε φορά που σας επισκέπτομαι όλους εσάς, όταν σας βλέπω μέσα από την κάμερα στην οθόνη του κομπιούτερ σας στο σπίτι – ναι, σας βλέπω αυτή την στιγμή, σας βλέπω κατάματα – δεν έχω μάτια και δεν βλέπω. Και είναι κάπως δύσκολο να το καταλάβει ο άνθρωπος, επειδή λέει, «Λοιπόν, τότε πώς το κάνεις – τί κάνεις»; Ε λοιπόν εμείς – εγώ – αντιλαμβάνομαι την ενέργεια. Αυτό είναι. Όχι, όχι τα χρώματα ούτε τα φώτα, επειδή η ενέργεια δεν έχει χρώμα ούτε φως. Δεν έχει χρώμα ούτε φως, οπότε ξεπεράστε το γεγονός ότι θα δείτε φώτα να τρεμοπαίζουν, όταν θα έρθετε στην άλλη πλευρά. Όχι βέβαια. Πρέπει να έχει κανείς ανθρώπινα μάτια για τα δει.

Μπορεί να ζήσατε κάποιες εμπειρίες τέτοιου είδους στις άλλες σφαίρες – χρυσά φώτα και βιολετί φλόγες και όλα τα υπόλοιπα – αλλά στην ουσία το συνδέετε με αυτό, που το ανθρώπινο μυαλό πίστευε όταν ήσασταν στην Γη. Και μετά το ξεπερνάτε και συνειδητοποιείτε ότι δεν βλέπετε φώτα να τρεμοπαίζουν, δεν ακούτε υπέροχες αγγελικές χορωδίες ή οτιδήποτε τέτοιο, και για μια στιγμή δεν υπάρχει τίποτα. Περνάτε στην άλλη πλευρά, είτε βρίσκεστε ακόμα στο φυσικό σας σώμα είτε όχι, περνάτε στην άλλη πλευρά- αφού πρώτα περάσετε μέσα από τις αρχικές ψευδαισθήσεις- και, τίποτα. Στην αρχή είναι κάπως τρομακτικό.
Και έχουμε τοποθετήσει Αναληφθέντες Δασκάλους εκεί κοντά για την στιγμή που θα σας συμβεί αυτό, επειδή θα φρικάρετε. Θα – «Δεν υπάρχει τίποτα! Μας είπαν ψέμματα! Δεν υπάρχει τίποτα εδώ! Πίστευα ότι υπήρχε ένα Κλαμπ των Αναληφθέντων Δασκάλων, αλλά δεν υπάρχει τίποτα. Δεν υπάρχει ήχος. Δεν υπάρχει φως. Δεν μπορώ ούτε καν να κλάψω!» ( ο Αντάμους ανοιγοκλείνει το στόμα του χωρίς να βγάζει ήχο «Δεν μπορώ να το κάνω! Βοήθεια! Βοήθεια!» και το κοινό γελάει).

Δεν υπάρει τίποτα. Και μετά περιμένουμε υπομονετικά δίπλα σας, αλλά δεν μπορείτε να μας δείτε ούτε να μας ακούσετε, και περιμένουμε υπομονετικά να περάσετε μέσα από το ανθρώπινο δράμα σας, ουρλιάζοντας και κλαίγοντας ( ο Αντάμους κουνάει ξανά το στόμα του χωρί να βγαίνει ήχος «Βοηθήστε με»!) Και ξέρω ότι λέτε, «Βρίσκομαι στην κρυστάλλινη φυλακή, εκεί όπου κετέληξε ο Αντάμους. Τώρα είμια εδώ!» Και μου έρχεται να βάλω τα γέλια ,επειδή τότε, εντελώς ξαφνικά, κάτι συμβαίνει. Κλείνει ο διακόπτης και δεν είστε πια εξαρτημένοι από τις ανθρώπινες αισθήσεις. Δεν χρειάζεται καν να δείτε χρώματα που τρεμοπαίζουν και κύματα ενέργειας, επειδή η ενέργεια δεν έχει χρώμα και, κατά κάποιον τρόπο, δεν έχει καν κύματα. Ξαφνικά, συνειδητοποιείτε ότι, «Αλλά είμαι τόσο συνειδητός γαμώτο! Πώς γίνεται να μην υπάρχει τίποτε κι εγώ να είμαι τόσο συνειδητός»; Προσέξατε ότι ο Κώλντρε δεν είπε άσχημη λέξη, επειδή το Shoud είναι γιορτινό και επειδή η Έντιθ θα ένοιωθε προσβεβλημένη. Ξαφνικά είστε- «Είμαι τόσο συνειδητός. Συνειδητός…»
ΛΙΝΤΑ: Έχει σκοπό να χρησιμοποιήσει την λέξη που αρχίζει από «Γ»;
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Όχι, όχι σήμερα. Εγώ θα το έκανα, αλλά αυτός είναι κότα.

Ξαφνικά, συνειδητοποιείτε ότι είστε τόσο συνειδητοί, και μέσα σε αυτή την επίγνωση ξεκινάτε να ερευνάτε τον εαυτό σας. Δεν έχετε πια σώμα, δεν έχετε τίποτα – εννοώ τίποτα – αλλά κάνετε μια έρευνα στον εαυτό σας, μια αξιολόγηση. Κάνετε μια έρευνα, «Οκ, πού είναι οι αισθήσεις μου; Είναι καλό αυτό; Είναι κακό; Γαμώτο! Δεν έχω καθόλου συναισθήματα. Δεν έχω προκαταλήψεις». Και μετά προσπαθείτε να βρείτε κάτι να τα συνδέσετε όλα αυτά, επειδή οι άνθρωποι είναι πραγματικά καλοί σε αυτό το πράγμα που λέγεται qualia, σύνδεση, «Λοιπόν, αυτό που συνέβη μοιάζει με εκείνο το πράγμα». Αλλά δεν υπάρχει qualia, δεν υπάρχει σύνδεση, κι όμως εσείς λέτε στον εαυτό σας- επειδή το ξέρω, το πέρασα πρόσφατα με κάποιον που έκανε το πέρασμα – λέτε στον εαυτό σας, «Είμαι τόσο συνειδητός! Σχεδόν υπερσυνειδητός, με έναν τρόπο που δεν ήμουν ποτέ πριν, με τόση διαύγεια, έχω υπέρ- επίγνωση των πάντων. Αλλά δεν υπάρχει καμία αίσθηση. Δεν υπάρχει εικόνα ούτε ήχος. Δεν υπάρχει δύναμη ή πίεση. Δεν μπορώ να δω τίποτα, δεν μπορώ να ακούσω τίποτα. Τι είναι αυτό; Για ποιο πράγμα έχω επίγνωση»; Και μετά θυμάστε τις διδασκαλίες του μεγάλου Μάστερ που έλεγε, «Εγώ Υπάρχω. ΕγώΥπάρχω». Ήμουν εγώ, ο Μάστερ ( γέλια). Ώρα για χειροκρότημα ( το κοινό χειροκροτά και επευφημεί).

Πρέπει να πω στην ομάδα παραγωγής, ειλικρινά, σοβαρά, ότι χρειαζόμαστε σινιάλα για « γέλιο» και  «χειροκρότημα» , επειδή μερικές φορές είμαι τόσο μπροστά, που δεν με προλαβαίνουν, ξέρετε. Αλλά αν το βάλουμε πάνω στην οθόνη, ξέρετε, χειροκρότημα. Ξεχάστε το. Κακή ιδέα.

Οπότε, πού ήμουν; Ω. Το πρώτο πράγμα είναι, «Εγώ Υπάρχω. Αυτή την επίγνωση έχω. Εγώ Υπάρχω. Δεν έχω σώμα. Δεν έχω ταυτότητα, αλλά με κάποιο τρόπο υπάρχω». Και περνάτε μέσα από αυτή την διαδικασία του να κάνετε έρωτα στον εαυτό σας- «Ω Υπάρχω. Είμαι με μένα και αυτό μόνο μετράει» – και μετά, το επόμενο πράγμα που συμβαίνει είναι ότι συνειδητοποιείτε ότι, «Έχω επίγνωση για κάτι. Έχω επίγνωση..» και προσπαθείτε να ανοίξετε να μάτια σας, αλλά δεν έχετε μάτια. Είναι πολύ διασκεδαστικό να το βλέπεις όλο αυτό. Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε βίντεο στην πλευρά μας , ακόμα και μια αναπαραγωγή ανθρώπινη δεν θα ήταν τόσο καλή.
Αλλά ξαφνικά συνειδητοποιείτε ότι κάτι υπάρχει και προσπαθείτε να ανοίξετε τα μάτια σας, αλλά δεν έχετε μάτια, και – επειδή δεν έχετε σώμα, βλέπετε – και προσπαθείτε να ακούσετε. Αλλά είστε τόσο συνειδητοί, και τόσο πολλά περισσότερα από ό,τι είστε τώρα, και ξαφνικά συνειδητοποιείτε ότι, «Είναι ενέργεια. Απλά έχω επίγνωση του εαυτού μου. Εγώ υπάρχω, και τώρα έχω επίγνωση της ενέργειας στην πιο αγνή μορφή της. Και είναι ουδέτερη. Δεν κινείται. Δεν έχει ζωηρά φώτα. Δεν ασκεί πίεση. Δεν νοιώθω κάτι σωματικό, κι όμως  έχω την επίγνωσή του. Πώς γίνεται αυτό»;, σκέφτεστε.

Τώρα, από την στιγμή που αποκτάτε επίγνωση, περνάτε από μια φάση που μοιάζει σαν να ανοίγετε τα μάτια σας – το λέω μεταφορικά , επειδή δεν έχετε μάτια – από την στιγμή που περνάτε μέσα από αυτό το ξύπνημα και μπαίνετε στο γεγονός, «Έχω επίγνωση της ενέργειας, και για κάποιο λόγο δεν μοιάζει να έρχεται απέξω. Όχι από εκεί έξω. Έχω επίγνωση της ενέργειας, και μου είναι πολύ οικεία. Είναι σαν… είμαι εγώ»; Και μετά περνάτε μέσα από αυτό το πράγμα – στην κυριολεξία, το πέρασα την προηγούμενη εβδομάδα, απλά σας διηγούμαι την ιστορία ενός Αναληφθέντος Δασκάλου που γνώρισα – και ξαφνικά περνάτε μέσα από όλο αυτό και μου γυρνάνε τα μάτια μου ανάποδα. Δεν έχω μάτια, αλλά ξέρετε, το λέω σαν μια προσομοίωση, επειδή κάποτε είχα μάτια. Ξαφνικά μου γυρνάνε τα μάτια ανάποδα κι εσείς περνάτε αυτο, «Όλα είναι ένα. Όλα είναι ένα! Εγώ είμαι ένα. Όλοι είμαστε ένα».

ΛΙΝΤΑ: Τι πράγμα;!

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σσς! Άσε με να τελειώσω την ιστορία μου ( λίγα γέλια και η Λίντα αναστενάζει). Λέτε, «Το σύμπαν είναι ένα. Είμαστε ένα με τον Θεό. Όλα τα πράγματα είναι ένα». Κι εγώ στέκομαι εκεί λέγοντας, «Ω». Δεν στέκομαι στ’ αλήθεια, επειδή δεν έχω σώμα, αλλά, ξέρετε, είμαι εκεί λέγοντας, «Ω, ω, ω! Πάμε να τελειώνουμε με αυτό το μέρος. Είναι το λιγότερο αγαπημένο μου μέρος από όλα όσα περνάτε. Ας τελειώνουμε με αυτό το , «Όλοι είμαστε ένα». Οπότε, επιστρέφω πίσω στο Κλαμπ των Αναληφθέντων Δασκάλων και φτιάχνω με την φαντασία μου ένα φλυτζάνι καφέ – καμία σχέση με τον καφέ που έχετε εσείς εδώ – και επιστρέφω. Συνήθως σας παίρνει περίπου πέντε με έξι μέρες να ξεπεράσετε αυτό το , «Όλα είναι ένα»! Ξέρετε, πολλοί εγκλωβίζονται σε αυτό το σημείο. Δεν θέλουν να το αφήσουν.

Και μετά, αφού το απολαύσετε για λίγο, ξαφνικά περνάτε στο, «Εγώ είμαι ένα και όλο αυτό είναι εγώ. Εγώ είμαιένα. Να πάνε όλοι οι άλλοι να πνιγούν». ( γέλια) είχα σκοπό να πω μια πολύ κακιά λέξη αλλά, «Εγώ είμαι ένα. Αυτό που αντιλαμβανόμουν ήταν απλά η δική μου ολότητα. Εγώ Είμαι αυτό που Είμαι»!

Κι εγώ λέω, «Πόσο καιρό προσπαθούσα να στο πω αυτό»;! Κι εσείς εξακολουθείτε να μην με ακούτε, οπότε λέτε, «Εγώ Είμαι αυτό που Είμαι! Όλα είναι εγώ. Εγώ είμαι η ολότητα. Όλη αυτή η ενέργεια που στέκεται ακίνητη εδώ και είναι έτοιμη να δουλέψει για μένα, όπως εγώ το επιλέξω, το σύμπαν, ολόκληρο το σύμπαν είναι απλά εγώ!» Και μετά η ανθρώπινη νοοτροπία σας μπαίνει στην μέση και πάει κάπως έτσι, «Ω, μα δεν πρέπει να σκέφτομαι έτσι». Κι εγώ λέω, «Όχι, αυτός είναι ο σωστός τρόπος σκέψης, επειδή ολόκληρο το σύμπαν είναι εσύ».

Σαν να λέτε, « Είμαι ένα με τον Θεό. Ένα με τον Θεό, αλλά μήπως είμαι εγώ ο Θεός; Ω! Δεν κάνει να σκέφτομαι έτσι. Μπορεί να πάω στην κόλαση». Δεν πρόκειται να πάτε στην κόλαση!! Είστε καθ’ οδόν για το Κλαμπ των Αναληφθέντων Δασκάλων! ( γέλια) Είναι δέκα μέτρα μακριά! Θα μπορούσατε να δείτε το σήμα αν είχατε μάτια! Όχι, δεν πρόκειται να πάτε στην κόλαση!! Ξεπεράστε το!

Οπότε, τελικά λέτε, «Ε λοιπόν, μπορεί – κανένας δεν με βλέπει, αφού δεν υπάρχει τίποτα εδώ – μπορεί να μπορώ, εντάξει, για μια στιγμή, να είμαι η ολότητα και αυτό είναι ο Θεός». Και μετά, μπουμ! Ξαφνικά ξεφορτώνεστε όλα τα επίμονα makyo, που μπορεί να έχετε, και ξαφνικά συνειδητοποιείτε ότι, «Ω! Αυτά υποτίθεται ότι με δίδασκαν στην Γη στον Βυσσινί Κύκλο και τώρα έπρεπε να πεθάνω για να έρθω εδώ πάνω και να τα ανακαλύψω, και- Αντάμους, είσαι εδώ»;
Κι εγώ λέω, «Ναι, είμαι ακριβώς εδώ».
«Σταμάτα να προσπαθείς να δεις μέσα από τα μάτια σου. Δεν έχεις μάτια»!
«Αντάμους, με ακούς»;
«Αν σε ακούω; Σταμάτα να φωνάζεις! Έχω πονοκέφαλο. Έχω hangover από χθες βράδυ!» ( γέλια)
«Αντάμους»!
«Ναι»;
«Αντάμους, αν με ακούς, γύρισε πίσω στην Γη στο επόμενο Shoud και πες σε όλους εκεί στο Shoud, «Εγώ Υπάρχω. Είμαι αυτό που Είμαι. Εγώ είμαι ένα και εγώ είμαι Θεός».
Κι εγώ λέω, «Ναι, οκ, θα το κάνω, αλλά τους το λέω εδώ και χρόνια. Οπότε, εντάξει, θα τους το επαναλάβω».
Κι εκείνοι λένε, «Αυτό είναι μια αποκάλυψη! Μια πραγματική αποκάλυψη».

Και μετά όλα ησυχάζουν και επιτέλους συνειδητοποιούν όλοι ότι απλά αντιλαμβάνονται τις ενέργειες αυτή την στιγμή – δεν χρησιμοποιούν το μυαλό τους, δεν είναι στην μνήμη τους, δεν χρησιμοποιούν ανθρώπινες αισθήσεις – ξαφνικά επιστρέφουν στην έμφυτη αγγελική – αν το θέλετε- αίσθηση της ενέργειας. Στην ικανότητα να έχουν επίγνωση της ενέργειας. Εκεί βρίσκονται σε αυτό το σημείο.

Τώρα, ξαφνικά, συνειδητοποιούν ότι είμαι ακριβώς εκεί, παρόλο που δεν έχω σώμα, δεν έχω ενέργεια, δεν έχω τίποτα. Είμαι απλά συνείδηση. Είμαι μια έμψυχη ύπαρξη. Και ξαφνικά λένε, «Αντάμους! Εσύ είσαι»! Κι εγώ λέω, «Ναι, ναι, ναι! Εγώ είμαι. Ναι».

«Αντάμους, έπρεπε να δεις αυτή την ιστορία, αυτά που πέρασα»! Κι εγώ λέω, «Ήμουν εκεί συνέχεια, αλλά δεν με αισθάνθηκες. Ήσουν ακόμα απασχολημένος με τόσους πολλούς από τους ανθρώπινους τρόπους περιορισμού, αλλά εγώ ήμου εκεί». Και μετά τους λέω, «Ξέρετε, αργούμε»- παρόλο που δεν υπάρχει χρόνος και χώρος – «Άντε να πάμε στο Κλαμπ των Αναληφθέντων Δασκάλων». Και βαδίζω ελαφρώς μπροστά τους, ανοίγω την πόρτα και 9.800 Αναληφθέντες Δάσκαλοι ζητωκραυγάζουν για την άφιξή τους στο κλαμπ των Αναληφθέντων Δασκάλων- πολύ χαριτωμένη  ιστορία.

Οπότε, το ηθικό δίδαγμα αυτής της ιστορίας είναι,  ότι μου αρέσει να είμαι μαζί σας, αλλά δεν έχω μάτια, δεν έχω αυτιά. Δεν σας αντιλαμβάνομαι ούτε εσάς ούτε οτιδήποτε υπάρχει εδώ γύρω με τις ανθρώπινες αισθήσεις. Όλα είναι ενέργεια. Όλα ενέργεια.

Οπότε τώρα ενεργειακά, ειδικά επειδή ήμουν στον πλανήτη, έζησα με ανθρώπινη μορφή- και μέσω των αισθήσεων του Κώλντρε – μπορώ να συνδέω τα κομμάτια και μπορώ να βλέπω πώς είστε ( γέλια). Όχι, επειδή το πραγματικό ενεργειακό σας περιβάλλον είναι πολύ καλύτερο από αυτό που αντιλαμβάνονται τα ανθρώπινα μάτια.

Οπότε, σήμερα θα μπούμε στην αίσθηση της ενέργειας, στην ικανότητα να έχετε επίγνωση της ενέργειας, και δεν είναι κάτι που το κάνετε με τα μάτια ή με τα αυτιά σας ή με οτιδήποτε άλλο, επειδή αυτό δεν είναι ενέργεια. Αυτό που αντιλαμβάνεστε, είναι μια ψευδαίσθηση. Αυτό είναι, μια ψευδαίσθηση που την ονομάζετε πραγματικότητα, αλλά στην ουσία δεν είναι αληθινή. Δεν είναι ούτε ψεύτικη, αλλά δεν είναι αληθινή.

Η Σοφία των Σώμπρα

Οπότε, πριν προχωρήσουμε, νομίζω ότι είναι ώρα να αλλάξουμε ταχύτητες για μια στιγμή, να σας αφήσω να χωνέψετε ενεργειακά αυτά που σας είπα. Νομίζω ότι είναι η ώρα να πάρει η Λίντα το μικρόφωνο.
ΛΙΝΤΑ: Αμάν.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Αμάν. Και νομίζω ότι είναι η ώρα για την Σοφία των Σώμπρα. Οκ, Λίντα στο μικρόφωνο.

ΛΙΝΤΑ: Το έπιασα.

( Αρχίζει να παίζει το βίντεο Η Σοφία των Σώμπρα)

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Α, οκ. Εδώ είμαστε. Η Σοφία των Σώμπρα.

( το βίντεο συνεχίζει)

Οκ. Πρώτη ερώτηση, και σήμερα έχω δυο ερωτήσεις. Πρώτη ερώτηση.

Κάποιο το έχουν και κάποιοι άλλοι δεν το έχουν. Ας ανεβάσουμε λίγο τον φωτισμό εδώ πάνω. Θέλω να βλέπω τον φόβο στα πρόσωπα όλων ( γέλια), ειδικά μετά το σκοτάδι, και…( ανάβουν τα φώτα) Ωωω! Συγνώμη γι’αυτό.
Ο Βινς είναι έτοιμος να λιποθυμήσει από την επίθεση του φωτός. Ίσως να τα χαμηλώναμε λίγο, επειδή- αλλά, εντάξει.

Η ερώτηση είναι- λίγο πιο πάνω. Θέλετε να μας βλέπουν όλοι όσοι παρακολουθούν από το ίντερνετ. Ας … ( τα φώτα ρυθμίστηκαν) Ω! Τέλεια.
ΛΙΝΤΑ: Ω! Κοίτα πόσο όμορφος φαίνεσαι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι.
ΛΙΝΤΑ: Ωραία. Κοίτα. Κοίτα.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ας βάλουμε τα πρόσωπά τους εδώ πάνω ( στην οθόνη) για να μπορούν να βλέπουν. Μπορείτε να βλέπετε πώς δείχνετε, ξέρετε, θέλω να πω, επειδή πρέπει να σας βλέπω εγώ, ίσως να πρέπει να βλέπετε κι εσείς τον εαυτό σας. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό, να βάλουμε τα πρόσωπά τους στην οθόνη; (κάποιοςλέει, «Ω, όχι!»)Ω, ναι, ναι! Όχι, όλο αυτό είναι μέρος της σημερινής υπέροχης εμπειρίας, σαν να λέμε ¨ τα πράγματα δεν είναι αυτά που βλέπετε¨ Οπότε, στην πραγματικότητα δεν είστε εσείς. Δεν χαίρεστε; Θα περάσουμε αργότερα σε αυτό το θέμα.

Κάποιοι άνθρωποι το έχουν και κάποιοι άλλοι δεν το έχουν. Κάποιο άνθρωποι γεννήθηκαν με ένα ασημένιο κουτάλι στο στόμα και κάποιο άλλοι γεννήθηκαν με ένα κομμάτι κάρβουνο, για να χρησιμοποιήσω κάτι Χριστουγεννιάτικο. Οκ, επιστρέψαμε στο κεφάλαιο  της πεταλούδας. Θέλω να πω, οκ . κάποιοι άνθρωποι το έχουν και κάποιοι…(κι άλλα γέλια καθώς κάποιοι συνεχίζουν τα αστεία).

 – Ερώτηση 1

Κάποιοι άνθρωποι το έχουν και κάποιοι άλλοι δεν το έχουν. Γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί; Μήπως επειδή – λοιπόν, δεν θα σας δώσω την απάντηση. Κάποιοι απλά κάνουν κρουαζιέρα μέσα στην ζωή και τα έχουν όλα. Κάποιους τους χτυπάει η ζωή. Κάποιοι υποφέρουν, σέρνονται με τα τέσσερα μέσα στην ζωή. Τι είναι αυτό; Ποιοι παράγοντες παίζουν ρόλο; Αγαπητή Λίντα, στο μικρόφωνο, νούμερο ένα.
ΛΙΝΤΑ: Θα πάω κατευθείαν σε έναν φυσικό.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Κάποιοι το έχουν, κάποιοι δεν το έχουν. Γιατί;

Και δεν είναι απαραίτητα η δική σας άποψη. Είναι η άποψη της μαζικής συνείδησης. Γιατί η μαζική συνείδηση πιστεύει ότι κάποιοι άνθρωποι το έχουν και κάποιοι άλλοι όχι; Θα ήταν πραγματικά εξαιρετικό αν κρατούσες το μικρόφωνο σωστά ( Ο Λίρο το κρατάει ανάποδα – γέλια). Ανάποδα( ο Αντάμους γελάει). Θα είναι μια δύσκολη μέρα. Ναι.
( μικρή παύση)
Ας το αντιστρέψω λίγο. Εσύ το έχεις ή όχι;
ΛΙΡΟ: Μερικές φορές.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Από το ένα ως το δέκα, το έχεις, θέλω να πω, στην ζωή σου; Έχεις το χρυσό κουτάλι ή όχι;
ΛΙΡΟ: Αρκετά συχνά.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Αρκετά συχνά. Από το ένα ως το δέκα, τι θα έβαζες στον εαυτό σου;
ΛΙΡΟ: Εννιά.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Εννιά. Αρκετά  καλό. Είναι αρκετά καλό. Οκ. Τώρα, σχετικά με τους άλλους ανθρώπους, με την μαζική συνείδηση, ποια είναι η δικαιολογία τους; Κάποιοι το έχουν και κάποιοι δεν το έχουν.

ΛΙΡΟ: ( μένει λίγο σιωπηλός). Δεν μπορείς να έχεις μόνο τα καλά. Τα έχεις όλα.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Οκ. Εντάξει. Οπότε, πρέπει να έχεις και κάποιοι άσχημα πράγματα. Γιατί κάποιοι άνθρωποι έχουν περισσότερα άσχημα πράγματα στην ζωή τους;
ΛΙΡΟ: Επειδή τα αποφεύγουν,
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Οκ. Οκ. Θα το δεχτούμε. Δεν υπάρχουν λάθος απαντήσεις εδώ, αλλά υπάρχει μόνο μία σωστή απάντηση ( ο Αντάμους γελάει) όπως πάντα. Σε ευχαριστώ.
Κάποιοι το έχουν και κάποιοι όχι. Γιατί; Πώς; Πώς λειτουργεί; Σύμφωνα με την μαζική συνείδηση. Είστε πιο σοφοί από αυτό. Υπέροχο ντύσιμο έχεις κάνει σήμερα, όπως πάντα.Ίσως θα μπορούσες να έκανες μαθήματα μόδας για διαφορετικές περιόδους, για διαφορετικά στυλ ( χειροκροτήματα). Ναι, ναι.
ΕΡΙΕΤΤΑ: Θα μου άρεσε πολύ.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, και για άντρες. Για τους Σώμπρα άντρες.
ΕΡΙΕΤΤΑ: Βεβαίως.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, ναι ( η Εριέττα γελάει), επειδή το έχουν ανάγκη ( γέλια). Νια, σύμφωνα στην μαζική συνείδηση, κάποιοι το έχουν , κάποιοι όχι. Γιατί;
ΕΡΙΕΤΤΑ: Απληστία, εγωισμός.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Απληστία, εγωισμός. Οκ. Οκ. Εσύ το έχεις ή όχι;
ΕΡΙΕΤΤΑ: ( κάνει μια μικρή παύση). Εγώ είμαι το Και, οπότε είμαι ο Μάστερ και  ο άνθρωπος.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σωστά, αλλά δεν απάντησες στην ερώτησή μου. Μιλάς σαν πολιτικός. Σήμερα παίζω το παιχνίδια μου, οπότε, ξέρεις… Εσύ το έχεις ή όχι στην ζωή σου;
ΕΡΙΕΤΤΑ: Ναι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Από το ένα ως το δέκα, πόσο πολύ; Μην μου λες makyo. Είδα τί πήγες να πεις. Και μετά – έχεις πολλή πλάκα- είδα τι πήγες να πεις, και μετά ένοιωσα αυτό που ένοιωσες και για μια στιγμή το πάλευες. Πού είσαι; Και δεν πειράζει, επειδή θα το αλλάξουμε όπως και να χει. Πού είσαι;
ΕΡΙΕΤΤΑ: Στο επτά.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Οκ .Με το ζόρι στο επτά. Με το ζόρι επτά. Ε, ω, για να δούμε… είσαι περίπου στο πέντε και προσπαθείς να φτάσεις στο 5,2. Και προσπαθείς πολύ σκληρά, σου λέω ευθύς αμέσως. Αυτός είναι ο πυρήνας του προβλήματος. Απλά προσπαθείς πολύ σκληρά.  Το σκέφτεσαι. Το δουλεύεις. Και τί πιστεύεις ότι σε επηρρεάζει περισσότερο, γιατί δεν είσαι στο επτά, στο οκτώ ή στο εννιά; Ποια πιστεύεις ότι είναι η μεγαλύτερη επιρροή, σε τι έχεις κολλήσει;
ΕΡΙΕΤΤΑ: Εγώ. Είναι σαν να έχω κολλήσει στα δικά μου.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, στην πραγματικότητα δεν είναι δικό σου το κόλλημα. Από πού προέρχεται; Ξέρεις.
ΕΡΙΕΤΤΑ: Αυτό που μου έρχετα ιστο μυαλό είναι η προγονική μου καταγωγή, αλλά…
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Αυτό είναι.
ΕΡΙΕΤΤΑ: … το έχω ήδη κάνει αυτό!

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Αυτό που έρχεται στο μυαλό! Ξέρω, μην το πεις καν ότι προέρχεται από το μυαλό. Είναι απλά αυτό…
ΕΡΙΕΤΤΑ: Έκανα το σεμινάριο. Το έκανα!
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, αλλά οι προγόνοι σου ήταν δυνατοί μάγοι.
ΕΡΙΕΤΤΑ: Ωωω, ναι!
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι.
Οι πρόγονοί σου σε κρατάνε. Δεν σε αφήνουν να φύγεις. Καθώς μπαίνω μέσα στην ενέργεια βλέπω ότι δεν υπάρχουν πολλοί για να συνεχίσουν την οικογενειακή παράδοση.
ΕΡΙΕΤΤΑ: Αυτό είναι αλήθεια. Εγώ θα συνέχιζα την παράδοση.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, ναι. Οπότε, κουβαλάς ένα μεγάλο φορτίο στους ώμους σου. Έχεις προγονικά θέματα, και ναι, παρακολούθησες το σεμινάριο κι όλα τα υπόλοιπα, αλλά παρακολούθησέ το ξανά και πες τους – πού θα πεις στους προγόνους σου να πάνε;
ΕΡΙΕΤΤΑ: Δεν μπορώ να πω εδώ μέσα την πρώτη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Και βέβαια μπορείς.
ΕΡΙΕΤΤΑ: Ειδικά δίπλα στην Έντιθ!
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Όχι, όχι, όχι, όχι, όχι. Ή Έντιθ τώρα είναι ένας αλλαγμένος άνθρωπος Από την στιγμή που μετακίνησε εκείνη την καρέκλα, δεν έχει πρόβλημα με τις άσχημες λέξεις. Οπότε, τί θα τους πεις; Μην κρατιέσαι. Για το όνομα του Χριστού!
ΕΡΙΕΤΤΑ: … «Άντε….και» ( γελάει)
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, ξέρω ότι είναι τα γενέθλιά του. Γι αυτό  ζήτησα συγνώμη πρώτα από εκείνον, και είναι σαν να λέω, για το όνομα του Χριστού . Αλλά ας σταματήσουμε τα παιχνίδια. Ας τους πούμε απλά να πάνε να γαμηθούν ( το κοινό λέει ¨Ωωω!¨ και η Λίντα βαριαναστενάζει). Όχι, οι πρόγονοι, ειλικρινά, επειδή προσπάθησες να είσαι ευγενική μαζί τους και να το διαπραγματευτείς, «Λοιπόν, πρέπει να σας αφήσω τώρα, επειδή, ξέρετε, απελευθερώνω το προγονικό κάρμα και όλα αυτά τα θέματα». Ξέρεις, απλά γελούσαν και έσφιγγαν ακόμα πιο πολύ τον κλοιό. Απλά πες όχι. Ναι.
ΕΡΙΕΤΤΑ: Νοιώθω μέσα μου να συμβαίνει κάτι πολύ ενδιαφέρον και καμαρώνω κάπως γνωρίζοντας ότι θέλουν να συνεχίσω, και είναι σαν, «Ωωω! Είναι  τέλειο.» Αλλά το άλλο…
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ω, σίγουρα, και εκείνοι θα…
ΕΡΙΕΤΤΑ: Το Και…
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, ναι. Θα σου πουν ότι είσαι η βασίλισσα της οικογένειας και σε περίμεναν αιώνια και ότι έρχεσαι από κάποιον άλλον πλανήτη για να τους σώσεις.
ΕΡΙΕΤΤΑ: Οπότε, όλο αυτό είναι κάπως σέξι.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ε, σαγηνευτικό, όχι σέξι. Θα σου δείξω τί είναι σέξι, αλλά σαγηνευτικό…
ΕΡΙΕΤΤΑ: Ουάου!!!!!!!!!! Ναι!
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Και ο καημένος ο Κώλντρε, σαν να λέει, «Ωωω! Είναι λες κι ο πατέρας μου…» Ω. Οκ, είναι πολύ μπερδεμένο. Αλλά, έχει κάτι το σαγηνευτικό.
ΕΡΙΕΤΤΑ: Ναι, έχει. Οπότε, θέλω να το ομολογήσω, ότι υπάρχει σαγήνη, επειδή είναι πραγματικά μεγάλη.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Πραγματικά μεγάλη.
ΕΡΙΕΤΤΑ: Και πάει πίσω στον χρόνο.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Και δεν είσαι εντελώς πρόθυμη να το απελευθερώσεις. Όχι.
ΕΡΙΕΤΤΑ: Αυτό ισχύει.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι! Γι αυτό το είπα! Όχι, δεν είσαι πρόθυμη και έτσι είσαι σε διαμάχη.
Και θα ήθελες να πει ς- σε σχέση με το γεγονός ότι το έχεις και η ζωή σου κυλάει με χάρη – θα έλεγες ότι είσαι περίπου στο επτά, ίσως και στο οκτώ. Όχι, όχι, όχι, όχι. Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι εδώ. Θα μπορούσες πολύ εύκολα να είσαι στο δέκα, αλλά πες τους- αχ!– πες τους ότι δεν είσαι πλέον μέρος της οικογενειακής γραμμής. Πες τους ότι θα πας στο παρελθόν και θα πάρεις ένα τσεκούρι και- μπουμ! μπουμ! μπουμ!- θα κόψεις την σύνδεση και ότι δεν πρόκειται να  βρίσκεσαι μέσα  στο δικό τους μέλλον.
ΕΡΙΕΤΤΑ: Αυτόνοιώθω ότι είναι σωστό ( κάποιος φωνάζει ¨Ουάου¨) Σε ευχαριστώ.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ακούγεται αρκετά καλό. Ναι, ναι. Ναι. Ναι (χειροκροτήματα).
ΕΡΙΕΤΤΑ: Θα το δέσω κόμπο.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Ναι. Ωραία. Σε ευχαριστώ.

Κάνα δυό ακόμα. Κάνα δυο ακόμα. Κάποιοι το έχουν, κάποιοι δεν το έχουν. Τι παίζει; Η εκπαίδευσή σας; Είστε έξυπνοι. Είστε πολύ έξυπνοι.
ΥΒΟΝΑ:Δυστυχώς.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Δυστυχώς ( γελάνε). Όχι, είσαι έξυπνη. Στην εκπαίδευσή σου το οφείλεις που έφτασες μέχρι εδώ;
ΥΒΟΝΑ: Ναι, πράγματι.Λοιπόν, σε αυτή την ανθρώπινη ζωή.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σωστά, σωστά. Οπότε, αυτό που κάποιοι έχουν και κάποιοι άλλοι δεν έχουν, είναι η εκπαίδευση;
ΥΒΟΝΑ: Και τα συστήματα πεποιθήσεων, και φυσικά, η πρόλευση του καθενός, η οικογένεια.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Η προέλευση του καθενός. Όπως λέμε η χώρα του;
ΥΒΟΝΑ: Αλλά η οικογένειά σου, έστω και μέσα στην χώρα τους.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Γιατί έφυγες από την χώρα σου;
ΥΒΟΝΑ: ( αναστενάζει) Ήταν παγίδα.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, ναι. Ήταν μεγάλη παγίδα.
ΥΒΟΝΑ: Ήταν τεράστια παγίδα! ( γελάει)
ΑΝΤΑΜΟΥΣ! Ναι, ναι. Τεράστια. Ήξερες ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο.
ΥΒΟΝΑ: Ναι, το ήξερα.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Αλλά έφυγες από την πατρίδα σου. Γιατί;
ΥΒΟΝΑ: Ήρθα στην Νέα Ατλαντίδα, σωστά;
Για να γνωρίσω τους Σώμπρα. Για να γνωρίσω…
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σίγουρα ( η Υβόνα γελάει). Ναι, κάτι τέτοιο.
Ναι, ναι. Επειδή σε καθυστερούσε. Ήξερες ότι…
ΥΒΟΝΑ: Ναι, με καθυστερούσε.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Χωρίς να το γνωρίζεις, είσαι πολύ καλός ανιχνευτής ενέργειας. Είσαι πολύ οξυδερκής σχετικά με την ενέργεια, αλλά το μυαλό σου, το οποίο, ξέρεις, το έξυπνο μυαλό σου συνέχεια παρεμβαίνει και το μπλοκάρει.
ΥΒΟΝΑ: ( ψιθυρίζει) όντως.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Αλλά, ήξερες διαισθητικά, ότι έπρεπε να φύγεις από εκεί, επειδή δεν θα σου επιτρεπόταν το επίπεδο της χάρης που ήθελες στην ζωή σου, έτσι απλά.
ΥΒΟΝΑ: Χάρη και ομορφιά.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, ναι. Και όχι ότι δεν θα μπορούσες να είχες μείνει εκεί και να τα έχεις κάνει όλα αυτά, αλλά θα ήταν πιο δύσκολα. Απλά πιο δύσκολα. Ωραία. Σε ποιο επίπεδο εύνοιας  βρίσκεσαι τώρα στην ζωή σου, από το ένα μέχρι το δέκα;
ΥΒΟΝΝΑ: Θα έλεγα επτά.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Επτά. Θα συμφωνήσω. Ναι. Θέλεις να πας στο οκτώ;
ΥΒΟΝΝΑ: Σίγουρα. Στο δέκα!
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Στο δέκα, οκ. Ουάου! Θεούλη μου! Άπληστοι άνθρωποι . Όχι, όχι, όχι! Αστειεύτηκα! Δέκα, δέκα!
ΥΒΟΝΝΑ: Ναι! Δέκα! Σίγουρα! ( γελάει)
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Οκ. Ένας ακόμα. Ένας ακόμα. Κάποιοι το έχουν και κάποιοι δεν το έχουν. Περί τίνος πρόκειται; Για τον Βινς, μάλλον έχει να κάνει με την καλή εμφάνιση, σωστά;
ΒΙΝΣ: Ναι, και με αυτό.Και με την εξυπνάδα.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Είσαι ωραίος άντρας.Στα νιάτα σου, έχω μάθει ότι ήσουν αρκετά… μμμ!

ΒΙΝΣ: Πάλι έλεγε ιστορίες η Σούζυ! ( ο Αντάμυς γελάει).
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ω, αυτό το παλιό – «για όλα φταίει η Σούζυ». (γέλια). Οπότε, τί είναι αυτό που κάνει την διαφορά; Κάποιοι το έχουν και κάποιοι άλλοι όχι. Ποιος είναι ο λόγος;
ΒΙΝΣ: Πιστεύω ότι είναι προσωπική απόφαση.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Προσωπική απόφαση.
ΒΙΝΣ: Να το κάνουν.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Τώρα, μιλάμε για την μαζική συνείδηση. Νομίζεις στ’αλήθεια ότι πιστεύουν ότι έχουν επιλογές;
ΒΙΝΣ: Όχι. Δεν πιστεύω καν ότι γνωρίζουν…Τί να σου απαντήσουν.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Αλλά, ξέρεις, αν έκανες μια έρευνα έξω στον δρόμο και μιλούσες στον μέσο άνθρωπο και του έλεγες, «Γιατί κάποιοι το έχουν και κάποιοι άλλοι όχι»; Σε γενικές γραμμές, τί θα σου απαντούσαν;
ΒΙΝΣ: Δεν ξέρω τί θα απαντούσαν αυτοί. Η δική μου απάντηση θα ήταν…
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Άκουσα καλά; Αυτό που άκουσα ήταν μια ξεθωριασμένη ηχώ της ενέργειας που έλεγε, «Δεν ξέρω»; Αλλά θα το προσπεράσω.
ΒΙΝΣ: Πιστεύω ότι η εκκλησία έχει μεγάλη σχέση με αυτό ή με άλλες ενοχές.
Και η σωστή λέξη που θα διάλεγα είναι η «ανικανότητα» να αναλάβει κάποιος τις ευθύνες του.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Οκ. Αυτό θα έλεγαν ή είναι η δική σου άποψη;
ΒΙΝΣ: Θα έλεγαν, «Κάποιος με έβαλε σε αυτό».
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σωστά. Έτσι μπράβο. Σε ευχαριστώ. Οκ. Σε ευχαριστώ πολύ. Σε τι επίπεδο εύνοιας είσαι εσύ στην ζωή σου;
ΒΙΝΣ: Στο έξι μισό.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Στο έξι μισό. Πολύ τίμια εκτίμηση. Ναι. Παλιότερα ήταν πιο πάνω. Τι συνέβη;
ΒΙΝΣ: Η ζωή ( γέλια).
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Έχεις δίκιο. Οκ. Ωραία. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου.
Κάνω αυτή την συζήτηση, είναι ένα πολύ ενδιαφέρον σημείο, κάτι που υπάρχει στον πλανήτη Γη – κάποιοι το έχουν και κάποιοι άλλοι όχι. Κάποιοι είναι απλά τυχεροί. Είναι πιθανόν μια από τις μεγαλύτερες δικαιολογίες ( τα φώτα χαμηλώνουν). Ω, αφήστε τα αναμμένα, θα επιστρέψουμε ( το κοινό διαμαρτύρεται). Τώρα ξέρετε τι περνάει ο Κώλντρε. Εκείνος το είπε, όχι εγώ.

Έτσιλοιπόν, στον πλανήτη Γη, υπάρχει αυτό το ¨κάποιοι το έχουν και κάποιοι άλλοι όχι ¨, έκανα λοιπόν μια έρευνα για την νούμερο ένα αιτία που έχουν αυτή την πεποίθηση – τύχη. Είναι πολύ ενδιαφέρον. Δεν θα πήγαινε καθόλου εκεί το μυαλό μου μέχρι που βγήκα έξω, μπήκα σε ένα ανθρώπινο σώμα για λίγο, έκανα βόλτα σε κάποιες πόλεις και ρωτούσα τους ανθρώπους, «Λοιπόν, τι είναι αυτό που κάνει κάποιον πολύ τυχερό και κάποιον άλλον όχι»; Η τύχη. Μια άλλη συνηθισμένη απάντηση είναι η οικογένεια. Ξέρετε, «Η οικογένεια είχε χρήματα. Η δική μου δεν είχε». Η εκπαίδευση είναι μέσα στην βασική δεκάδα. «Στις μέρες μας πρέπει κάποιος να σπουδάσει κάτι. Όχι απλά να πάρει πτυχίο πανεπιστημίου  ή μάστερ, αλλά και διαδακτορικό. Έτσι γίνεται. Και μετά θα γίνει επιτυχημένος». Αλλά η τύχη- είναι το νούμερο ένα. Ήταν πολύ ενδιαφέρον.

Αρκετοί άνθρωποι από διάφορες θρησκείες στον κόσμο πιστεύουν ότι  το Πνεύμα, ο Θεός, ο Αλλάχ, οτιδήποτε, στο χάρισε απλόχερα. Είτε επειδή είσαι καλός άνθρωπος ή κακός, και συνεπώς, είτε ένας καλός άγγελος ή κάποιος ιδιόρρυθμος Θεός, ξέρετε, σας το επέστρεψε, επειή είστε καλός άνθρωπος. Ακολουθείτε τους κανόνες. ( κάποιος φτερνίζεται). Γείτσες.

Έτσι λοιπόν υπάρχει μια πολύ ενδιαφέρουσα αντίληψη στον πλανήτη σχετικά με το τί φταίει. «Είσαι καλός; Είσαι καλός στα μάτια του Θεού και τώρα λαμβάνεις την εύνοιά του»; Πάντοτε υπάρχει κάποιος. Δεν το καταλαβαίνω. Παράξενο.

Έτσι λοιπόν, οι περισσότερες αιτίες συνδέονται με την ενέργεια του θύματος. «Δεν ήταν πλούσια η οικογένειά μου. Δεν έκανα καλές σπουδές. Είναι ο άντρας». Ξέρετε ότι 99 τοις εκατό του πληθυσμού ζει καταπιεσμένο- το ένα τοις εκατό τα έχει όλα, και συνωμοτεί με τους εξωγήνους για να πάρει ακόμα περισσότερα και σας  ρουφάνε το αίμα την ώρα που κοιμάστε. Στέλνουν ρομποτάκια και σας ρουγφάνε το αίμα και εισχωρούν στο μυαλό σας. Ήταν πολύ πιο συνηθισμένο από ό,τι περίμενα. Αλλά πολλοί άνθρωποι πιστεύουν σε αυτή την συνωμοσία, «Κάποιοι το έχουν, κάποιοι άλλοι όχι. Υπάρχουν ένα σωρό οικογένειες στον πλανήτη που ελέγχουν όλο τον πλούτο και τις τράπεζες και τις καλλιέργειες και τις δημόσιες τουαλέτες ( κι άλλα γέλια). Ελέγχουν τις δημόσιες τουαλέτες του πλανήτη»!

Όλες αυτές είναι ηλιθιες δικαιολογίες. Εντελώς ηλίθιες δικαιολογίες, ανεύθυνες, makyo ολημερίς. Είναι η δική τους αντίληψη, οπότε θεωρώ ότι είναι αληθινή μέχρις ενός ορισμένου σημείου. Υπάρχει μόνο ένα πράγμα,μόνο ένα. Δεν έχει σημασία η οικογένειά σας, η εκπαίδευσή σας, η τύχη σας ή οτιδήποτε άλλο. Είναι- θέλω να παίξουν τα ντραμς εδώ, κάτι τέλος πάντων ( το κοινό κάνει τον ήχο των ντραμς). Ναι, αρκετά καλά ντραμς. Δεν το έχουν, με την ευκαιρία κι έτσι δεν προσπαθούν να το αποκτήσουν. Παρακαλώ, μην προσπαθείτε. Θα περάσει πολύς καιρός μέχρι να το αποκτήσουν, αλλά είναι η σχέση σας με την ενέργεια. Τελεία. Αυτό είναι. Δεν έχει να κάνει με την τύχη. Δεν έχει να κάνε ιμε την οικογένεια ή με οτιδήποτε άλλο – είναι η σχέση σας με την ενέργεια.
Αλλά η σχέση σας  με την ενέργεια θα διαστρεβλωθεί και θα χαλάσει, αν παραμένετε στην ενέργεια του θύματος, αν παραμένετε σε πεποιθήσεις σύμφωνα με τις οποίες κάποιος άλλος έχει τον έλεγχο της ζωής σας.

Ξέρετε, είναι κάπως αστεία συτή η ιστορία για ένα διάστημα- «Φταίει ο άνθρωπος. Είναι αυτές οι 42 οικογένειες που ελέγχουν όλο τον πλούτο στον πλανήτη». Ξέρετε, βρίσκομαι ανάμεσα σε αυτές τις οικογένειες κατά καιρούς. Ξέρετε πόσο δυστυχισμένοι είναι; Είναι άθλιοι! Μέσα σε όλα τους τα πλούτη, είναι άθλιοι. Είναι ένα είδος αλλόκοτης αιμομιξίας- όχι με την σεξουαλική έννοια – αλλά είναι μια αλλόκοτη αιμομικτική εξουσία, γυρνάνε διαρκώς πίσω σε αυτές τις πανίσχυρες οικογένειες και είναι δυστυχισμένοι. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Θα σας πω περισσότερα κάποια άλλη μέρα. Το θέλω πολύ.

Οπότε, τελικά, έχει να κάνει με την σχέση σας με την ενέργεια. Και, θα το πω ξανά, μην προσπαθήσετε να το εξηγήσετε σε κανέναν εκεί έξω. Δεν θα καταλάβουν, και θα αγωνιστούν για να υπερσπιστούν την θυματοποίησή τους. Θα αγωνιστούν , «Λοιπόν, δεν έκανα καλές σπουδές. Οι γονείς μου ήταν αλκοολικοί». Οτιδήποτε κι αν πουν, είναι makyo. Όλα είναι makyo.

~ Ερώτηση 2

Οπότε, περνάμε στην επόμενη ερώτηση, και θα τα συνδέσω όλα αυτά σε κάποιο σημείο, ίσως του χρόνου ( γέλια). Επόμενη ερώτηση. Ω, μου αρέσει αυτή η ερώτηση. Κάποιοι από εσάς θα ενοχληθείτε. Ίσως όχι εσείς εδώ, αλλά κάποιοι από εσάς που παρακολουθείτε από το ίντερνετ. Οπότε- πρέπει να βγάλω το μπουφάν του Κώλντρε, θα μιλήσω άγρια ( το κοινό λέει  «Ωωω»! ) Ναι, ναι, ναι. Ναι.

Οπότε, η επόμενη ερώτηση είναι πόσοι από εσάς ακούσατε το I Am Sleepingτο καινούργιο Master’s Pause, I AmSleepingΟκ, υπέροχα. Αρκετοί. Ωραία. Πόσοι από εσάς ακούσατε το μήνυμά μου – όχι του Κώλντρε και όχι του Βυσσινί Κύκλου, το δικό μου μήνυμα στο πάνω μέρος- όπου είπα, «Θα σας πάρει ο διάβολος αν» – Δεν το είπα ακριβώς έτσι, ήθελα να το πω έτσι – «Είναι για εσάς , και αν δεν υπάρξει ενεργειακή ανταλλαγή εδώ, δεν θα υπάρχει ενέργεια για εσάς». Πόσοι από εσάς το ακούσατε;

Ωραία. Εσείς από το ίντερνετ; Ωραία. Πόσοι από εσάς ενοχληθήκατε; ( κάποιος λέει « Καθόλου»)  Ελαφρώς ενοχλημένοι; Πόσοι από εσάς από το ίντερνετ; ( ο Αντάμους αναστενάζει) Πολλοί .

Οπότε, η ερώτηση είναι ότι επίτηδες το έθεσα για να ενοχλήσω κάποιους. Το έθεσα επίτηδες για να απομακρύνω κάποιους. Χα, χα,χα, χα! ( γέλια). Όχι, πρέπει να το κάνουμε. Δεν μπορούμε να πάμε εκεί που πάμε με ένα σωρό παλιά makyo.

Οπότε, το έθεσα επίτηδες  για να ενοχλήσω, και η ερώτηση είναι γιατί το ζήτησα αυτό; Γιατί το έθεσα; Η Λίντα με το μικρόφωνο.

ΛΙΝΤΑ: Οκ. Γιατί το έθεσες αυτό; (* γιατί ζήτησε την ανταλλαγή)

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Και θα πρέπει να είναι κάποιος που άκουσε το I Am Sleeping.
Γιατί το ζήτησα αυτό;
ΥΒΟΝΝΑ: Για να τους ενοχλήσεις όλους!
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σας έδωσα ήδη την απάντηση! Ναι ( ο Αντάμους γελάει)
ΥΒΟΝΝΑ: Και δεν με ενόχλησες εμένα. Συμφωνώ μαζί σου.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Γιατί συμφωνείς;
ΥΒΟΝΝΑ: Επειδή δεν ταιριάζει σε έναν μάστερ να κλέβει.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σωστά. Γιατί;
ΥΒΟΝΝΑ: Επειδή έχει να κάνει με την σχέση σου με την ενέργεια, όπως είπες.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ακριβώς. Δεν είναι ηθικό το θέμα εδώ, επειδή είναι επουσιώδες. Έχει να κάνει με την σχέση σας με την ενέργεια. Ωραία. Κάνα δυο ακόμα. Γιατί το ζήτησα αυτό, πέρα από το ότι ήθελα να ενοχλήσω τους Σώμπρα;
ΕΡΙΕΤΤΑ: Έπρεπε να θέσεις ένα πρότυπο. Ήταν αναγκαίο.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σωστά.
ΕΡΙΕΤΤΑ: Έπρεπε να ειπωθεί με λέξεις, επειδή υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που ακούνε.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σωστά.
ΕΡΙΕΤΤΑ: Οπότε το τιμώ και το σέβομαι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Αλλά σε ενόχλησε ελαφρώς.
ΕΡΙΕΤΤΑ: Εμένα, προσωπικά, ναι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Γιατί;
( σωπαίνει για λίγο)
ΕΝΤΙΘ: ( της ψιθυρίζει )Επειδή είναι 25 δολάρια.
ΕΡΙΕΤΤΑ: Όχι. Δεν ήταν τα χρήματα.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Έντιθ, εσύ το άκουσες;
ΕΝΤΙΘ: Ένα μέρος αυτού, αλλά…
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Από πού το πήρες;
ΕΝΤΙΘ: Από το ίντερνετ.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Από πού;
ΕΝΤΙΘ: Μπορώ να σου ευχηθώ Καλά Χριστούγεννα, αγαπητέ Αντάμους;
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Έντιθ; Είναι η ώρατης εξομολόγησης, Έντιθ;
ΕΝΤΙΘ: Δεν ήξερα τι ακριβώς να κάνω, επειδή δεν ήθελα να…
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Έντιθ, μπήκες στο κατάστημα του Βυσσινί Κύκλου και το παράγγειλες με την κάρτα σου;
ΕΝΤΙΘ: Όχι ( η Λίντα αναστενάζει).
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Γιατί όχι; Γιατί όχι; Και αν πεις, «Είναι επειδή δεν μου έφταναν τα χρήματα», θα πρέπει να σου ζητήσω να πας να κάτσεις στην τουαλέτα.
ΕΝΤΙΘ: Δεν το σκέφτηκα. Συγγνώμη.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, πιστεύω ότι ήταν πολύ προμελετημένο. Οπότε, δεν πλήρωσες. Πώς το πήρες;
ΕΝΤΙΘ: Απλά  είδα την διαφήμιση και παρακολούθησα λίγο και μετά συνέχισα.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Εννοείς ότι είδες απλά – πώς το λέτε εσείς οι άνθρωποι;- είδες απλά το τρέιλερ;
ΕΝΤΙΘ: Το διαφημιστικό.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Το διαφημιστικό. Ω, αυτό είδες μόνο;
Οπότε δεν παρακολούθησες όλο το σεμινάριο;
ΕΝΤΙΘ: Όχι, δυστυχώς.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ω, τότε εντάξει. Νομίζαμε ότι εννοούσες ότι πήρες κάποιο αντίγραφο από τον Μάικ που κάθεται μπροστά σου.
ΕΝΤΙΘ: Ε λοιπόν, όχι, δεν έκαν κάτι τέτοιο. Ο Μάικ είναι καλύτερα πληροφορημένος.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Το θέλεις;
ΕΝΤΙΘ: Καλό θα ήταν, νομίζω.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Γιατί δεν το πήρες;
ΕΝΤΙΘ: Δεν ξέρω. Ω! ( το κοινό λέει ¨Ωωω¨)
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Αυτό είναι το πρόβλημα όταν δουλεύει κανείς με τους ανθρώπους. Τους λες ξανά και ξανά, « Οκ, απλά, πολύ απλά, μην λες ¨Δεν ξέρω¨. Πες όλα τα άλλα». Αλλά, ω, Θεέ μου! Ω, έχω αγωνία. Ξέρετε πώς είναι να έχει αγωνία ένας Αναληφθείς Δάσκαλος; Ανατινάζονται τα σύμπαντα ( γέλια) Μπουμ! Παύουν να υπάρχουν. Λυπάμαι πραγματικά γι αυτό, σύμπαν, αλλά δυστυχώς το μόνο που υπήρχε σε αυτό το σύμπαν ήταν κατσαρίδες. Αλλά, αλλά…οκ. Έντιθ, στο χαρίζω.
ΕΝΤΙΘ: Ω! Σε ευχαριστώ.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Αυτό μόνο χρειάζεται να πεις. Αυτό μόνο χρειάζεται να πεις. Και, όταν το κάνεις έτσι, υπάρχει η κατάλληλη ενεργειακή ανταλλαγή. Δεν το πληρώνεις, αλλά σου έρχεται σαν δώρο.
Οκ. Ένας ακόμα. Ένας ακόμα πάνω σε αυτό και θα προχωρήσουμε.
ΛΙΝΤΑ: Ποιος άλλος σήκωσε το χέρι; Δεν είδα…
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ποιος άλλος το άκουσε; ( γέλια) Ναι, όχι, Λίντα, πιστεύεις πραγματικά ότι θα σηκώσει κάποιος το χέρι του σε αυτό το σημείο; Ω, Θεέ μου!
ΛΙΝΤΑ:Ναι, το πιστεύω. Ναι, το πιστεύω. Είναι υπέροχο ακροατήριο ( ο Σαρτ κάνει ένα σχόλιο)
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Γιατί πιστεύεις ότι το ζήτησα αυτό;
ΛΟΥΛΟΥ: Καταλαβαίνω απόλυτα, γιατί βάζεις το ενδιαφέρον σου και την συνειδητή σου ενέργεια, εκεί όπου βρίσκεται το ενδιαφέρον σου ή το επίπεδό σου.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι.
ΛΟΥΛΟΥ: Οπότε, αν δεν είσαι εκεί και το ακούς, όχι μόνο δεν το εκτιμάς, αλλά δεν το καταλαβαίνεις. Και είναι χάσιμο χρόνου.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Είναι χάσιμο χρόνου. Οκ. Ωραία.

Επίγνωση της Ενέργειας

Το έβαλα αυτό εκεί, έτσι ξερά – θα το πω και πάλι, ότι το προσωπικό, η ομάδα της παραγωγής, δεν ήξεραν τίποτα γι αυτό, ο Κώλντρε δεν ήξερε τίποτα και απλά το ζήτησα, και είναι πολύ σημαντικό αυτή την στιγμή- και κάποιοι αντέδρασαν. «Ω! Πολύ άσχημο μήνυμα αυτό που έβαλες εκεί και μας απειλείς». Όχι, δεν σας απειλώ. Σας μιλάω για τις αλήθειες της ζωής.

Η πραγματικότητα είναι, ότι η ενέργεια είναι εδώ για να σας υπηρετεί. Και η ενέργεια που είναι εδώ, είναι ελεύθερη, είναι άφθονη και είναι εύκολη και είναι εδώ για να σας υπηρετεί. Αλλά αν εξακολουθείτε να είστε  στην συνειδησιακή κατάσταση του θύματος, αν κλέβετε ακόμα – και δεν το λέω με την έννοια μιας ηθικής αξίας, το λέω σαν μια ενεργειακή πρακτική- αν κλέβετε χρησιμοποιώντας την ενέργεια , δεν είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα μας. Το έβαλα εκεί επίτηδες για να ενοχλήσω, για να διώξω κάποιους, για να βγάλω στην επιφάνεια τα θέματά τους, αν εξακολουθούν να θέλουν να συνεχίσουν, επειδή αν πραγματικά σας ενόχλησε και αν προσπαθήσατε να το δικαιολογήσετε  λέγοντας, «Είμαστε όλοι ένα και δεν θα έπρεπε να χρεώνουμε τίποτα», δεν είστε έτοιμοι για την ενέργεια. Δεν είστε έτοιμοι για την επίγνωση της ενέργειας και δεν είστε έτοιμοι να σας υπηρετήσει η ενέργεια.

Προσπαθώ να σας το κάνω ξεκάθαρο, και δίνω μεγάλη έμφαση σε αυτό, για πολλούς λόγους. Εκεί που πηγαίνουμε με αυτή την δουλειά – θέλω να πω, όχι στο μακρινό μέλλον, τώρα αμέσως – εκεί που βρισκόμαστε, απαιτείται ωριμότητα. Η ωριμότητα έρχεται καθώς επιτρέπετε την σοφία. Η σοφία, αυτό που αποκαλώ Μάστερ, είναι η συμπυκνωμένη σοφία όλων σας των ενσαρκώσεων. Εσείς, ο άνθρωπος το επιτρέψατε για να βοηθήσετε στην εξισορρόπηση. Οπότε έχετε τον άνθρωπο που είναι στην εμπειρία, για αυτό είναι ο άνθρωπος, και τον Μάστερ που φέρνει την σοφία. Τώρα έχετε την ωριμότητα για να ασχοληθείτε με κάτι τόσο όμορφο, που δεν περιγράφεται με λόγια. Και έτσι – στην πραγματικότητα δεν υπάρχει ανθρώπινη λέξη για αυτό που πρόκειται να πω και δεν έχει να κάνει με την εξουσία αλλά είναι τόσο δυνατό – να έχετε την ενέργεια να σας υπηρετεί χωρίς φόβο. Χωρίς φόβο.

Οπότε, αν έχετε ακόμα θέματα, αν ακόμα κλέβετε, θα το πω και πάλι, όχι με την έννοια της ηθικής αξίας. Απλά σημαίνει ότι δεν είστε έτοιμοι. Αν εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι πρέπει να πάρετε κάτι από κάποιον άλλον χωρίς ενεργειακή ανταλλαγή, χωρίς ενεργειακή επίγνωση, δεν είστε έτοιμοι να προχωρήσετε.

Οι περισσότεροι από εσάς είστε. Έχουμε περιορίσει τους makyo σε λιγότερο από ένα τοις εκατό στους Σώμπρα. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό ( το κοινό χειροκροτάει). Χειροκροτήστε τον εαυτό σας. Υπάρχουν  ακόμα κάποια υπολείμματα  makyo επειδή δεν μπορεί να γίνει αλλιώς, αλλά οι περισσότεροι makyo έχουν φύγει. Επιτρέπετε την σοφία, και τώρα περνάμε στο επόμενο βήμα της πραγματικής ενεργειακής επίγνωσης, της καινούργιας σας σχεσης με την ενέργεια.

Αν κάποιος δεν είναι πραγματικά έτοιμος γι αυτό, αν ακόμα κρατάει την συνείδηση του θύματος και λέει, «Ω, ναι, υπάρχουν 52 οικογένειες στον πλανήτη που ελέγχουν όλον τον πλούτο», και αν είστε ακόμα στις συνωμοσίες, αν είστε ακόμα στο, «Απλά δεν το έχω. Ποτέ δεν είχα πολλή τύχη» ή οτιδήποτε τέτοιο, αυτά που ακολουθούν στις περιπέτειές μας με την ενέργεια θα σας πονέσουν πολύ. Και αυτό δεν είναι απειλή, ούτε μαγεία, ούτε μαύρη μαγεία, ούτε οποιαδήποτε άλλη βλακεία. Είναι η πραγματικότητα. Αν δεν έχετε αυτή την ωριμότητα, αυτή την σοφία, θα σας πονέσει πολύ, επειδή ξαφνικά θα βρεθείτε να ασχολείστε με κάτι τόσο βαθειά όμορφο, αλλά όμως αν εξακολουθούν να υπάρχουν ανισορροπίες μέσα σας, θα σας χτυπήσει με έναν τρόπο που θα ευχόσασταν ποτέ να μην είχε συμβεί.

τέλος α΄  μέρους,  συνεχίζεται η μετάφραση

β’ μέρος

Έγραψα ένα βιβλίο πριν λίγα χρόνια. Έγραψα ένα βιβλίο όπου ανέπτυξα όλα αυτά τα θέματα – την απληστία, την πνευματική ανωριμότητα – και ξέρετε τον τίτλο, Red Lion ( Κόκκινο Λιοντάρι). Το Κόκκινο Λιοντάρι μιλάει για κάποιον που κλέβει το ελιξήριο από τον Μάστερ και το πίνει, ενώ δεν είναι πραγματικά έτοιμος. Και το αστείο είναι ότι, σκοτώνει τον Μάστερ πρώτα και μετά πίνει το ελιξήριο, και ο Μάστερ γνωρίζει ότι όλα αυτά θα συμβούν και επιτρέπει στον εαυτό του να σκοτωθεί, επειδή δεν έχει σημασία. Ουσιαστικά δεν υπάρχει ζωή και θάνατος. Και στην συνέχεια, ο Χανς, ο μαθητής, περνάει μια κόλαση. Δεν ήταν έτοιμος για αυτά που θα ακολουθούσαν, για την ενέργεια. Και γι αυτό έβαλα αυτή την μικρή ανακοίνωση εκεί μέσα. Μπορεί η επόμενη να είναι ακόμα πιο δυνατή, «Θα τα κάνετε εντελώς χάλια αν…»
ΛΙΝΤΑ: Σσσς!
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: «…αν δεν κάνετε σωστή ενεργειακή ανταλλαγή».
ΣΑΡΤ: Ναι!
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: «Η ζωή σας θα γίνει κόλαση. Πιστεύατε ότι την είχατε άσχημα μέχρι τώρα; Οφείλατε να…» Δεν το κάνω εγώ. Έρχεται από αυτούς που έχουν περάσει τις πύλες, εκείνους που συνάντησαν τον δράκο και επέλεξαν να προχωρήσουν μπροστά. Αν δεν έχουν ισορροπία, πονάει πολύ. Είναι απερίγραπτο. Οπότε, αν κάποιοι από εσάς αναρωτιέστε γιατί βάζω τέτοια πράγματα- δεν είναι απειλή. Από συμπόνοια σας λέω, «Παρακαλώ, μην προχωράτε άλλο».

Τώρα, Έντιθ, σου το έκανα δώρο. Δεν χρειάστηκε να δώσεις τίποτε γι αυτό. Μέσα του έχει την ενεργειακή ανταλλαγή. Αυτό είναι. Κάποιοι άλλοι από εσάς αγοράστε τα προϊόντα και κάποια από αυτά είναι δωρεάν, φυσικά.  Αλλά σε ένα δωρεάν προϊόν, για παράδειγμα, σε ένα δωρεάν μήνυμα, όπως σήμερα, η ενεργειακή ανταλλαγή συμπεριλαμβάνεται μέσα του. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Αλλά αν σας ζητούσαν να δώσετε ένα συγκεκριμένο ποσόν, τότε η ενεργειακή ανταλλαγή απαιτείται. Δεν υπάρχουν καθόλου δικαιολογίες. Είναι ο άνθρωπος που προσπαθεί να βρει δικαιολογίες για την ενεργειακά ανώριμη συμπεριφορά του.

Αγαπητοί μου φίλοι, είναι όλα εδώ – όλη η ενέργεια, όλα τα χρήματα, ό,τι θέλετε – είναι ήδη εδώ. Τώρα έχετε απελευθερωθεί από αυτά για τα οποία σας μίλησα στο προηγούμενο Should, το πεπρωμένο της ψυχής που δεν θα σας επέτρεπε να τα κάνετε θάλασσα και σας προφύλασσε από αυτό, ακόμα κι αν εσείς πολλές φορές εναντιωνόσασταν.  Είναι όλα εκεί, και είμαστε έτοιμοι  κατά το μεγαλύτερο μέρος, για το επόμενο βήμα.

Υπάρχουν κάποιοι Σώμπρα που δεν είναι αρκετά έτοιμοι, και θα το καταλάβουν. Θα κάψουν τα δάχτυλά τους- μεταφορικά μιλώντας – αλλά θα ανακαλύψουν μετά ότι ήρθε η ώρα να αναλάβουν την κυριαρχία τους. Και μετά υπάρχουν πολλοί που αυτοαποκαλούνται Σώμπρα, αλλά στην ουσία δεν είναι, και δεν ανήκουν εδώ. Πραγματικά δεν ανήκουν εδώ. Και δεν το λέω σαν κάτι αρνητικό. Αυτά που μελετάμε τώρα δεν είναι για το σημείο που βρίσκονται εκείνοι. Εκείνοι βρίσκονται ακόμα στην αλχημεία.

Η αλχημεία ήταν ένα από τα μεγαλύτερα αστεία που έπαιξα με την ανθρωπότητα. «Θα βάλουμε μερικές πέτρες σε έναν φούρνο και θα πετάξουμε μέσα λίγο θειάφι και μετά θα κατουρήσουμε πάνω του και θα πούμε ένα τραγούδι» – ε λοιπόν, το κάναμε, το έκανα με ένα αγόρι κάποτε ( γέλια) – «και θα κάνουμε όλα αυτά τα περίεργα πράγματα. Θα ψάλλουμε και θα πούμε αυτά τα τραγούδια στην πανσέληνο» και οι βλάκες τα πίστευαν και τα ακολουθούσαν.
Υπήρξε ένα ολόκληρο κίνημα αλχημείας εκείνη την εποχή, όλοι κυνηγούσαν να μετατρέψουν μια πέτρα ή μια βρωμιά ή τα ούρα σε χρυσό. Και ήταν μια μεγάλη απόσπαση, επειδή είχαμε δουλειά να κάνουμε τότε. Έπρεπε να τους βγάλουμε από την μέση, ξέρετε, όπως τους νάνους του στρατοπέδου, αυτούς που περιφέρονταν από εδώ κι από εκεί, επειδή θέλουν την ενέργεια. Αγαπούν να τρέφονται από την ενέργεια, οπότε διώξαμε αρκετούς από αυτούς με το κίνημα της αλχημείας.

Ξέρετε κάτι; Δεν χρειάζεστε φωτιά, δεν χρειάζεστε θειάφι, δεν χρειάζεστε κατούρημα, για να δώσετε ζωή σε αυτά που έχετε ανάγκη. Είναι τόσο απλό, και εδώ βρισκόμαστε.
ΛΙΝΤΑ: Αυτό είναι το Χριστουγεννιάτικο δώρο μας;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Όχι. Εσείς οι ίδιοι είστε το δώρο του εαυτού σας! Ε, Χριστούγεννα. Μην μιλάτε για Χριστούγεννα. Δεν είναι πνευματικά  σωστό. Θα πρέπει τότε να μιλάμε και για τις άλλες γιορτές. Με ενδιαφέρει να είμαι πνευματικά σωστός; Όχι γαμώτο! ( το κοινό χειροκροτάει) Οπότε…

ΣΑΡΤ: Εδώ μέσα το πρωτοάκουσες!
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Οκ, πολλές….( γέλια και ο Αντάμους γελάει κι αυτός). Ναι! Σοκαριστικά νέα. Ντουπ! Ντουπ! Ντουπ! Ντουπ! 
«Ο Αντάμους δεν δίνει δεκάρα να είναι πνευματικά σωστός». Αν με ενδιέφερε, δεν θα ήμασταν εδώ, και δεν θα μιλούσαμε για το επόμενο τεράστιο βήμα της ζωής σας.

Ενσωματωμένη  Πραγμάτωση

Πιστεύω ότι ο Κόλντρε έγραψε στο πρόσφατο άρθρο του, ξέρετε – επειδή μιλήσαμε μαζί γι αυτό – « Ξέρεις, το να σας φτάσω στην Πραγμάτωση ήταν αρκετά απλό,» επειδή έτσι κι αλλιώς θα συνέβαινε. Απλά σας λέω με ποιό τρόπο θα συμβεί και σας διαβεβαιώνω ότι έτσι είναι. Αρκετά απλό. Ήρθατε σε αυτή την ενσάρκωση με μια δέσμευση για ενσωματωμένη Πραγμάτωση, που έπρεπε να συμβεί. Ξέρω τις ημερομηνίες. Και είναι κάπως αστείο όταν σε κοιτάζω και εσύ λες, «Ω! Θα τα καταφέρω άραγε ποτέ »; και πετιέται μπροστά μου η ημερομηνία κι εγώ είμαι κάπως έτσι ( ο Αντάμους κάνει μια γκριμάτσα και κάποιοι γελάνε). Ναι. Έτσι λοιπόν, για εκατό δολάρια θα σας πω περισσότερα . Δεν είμαι τόσο φτηνός! Για χίλια! Όχι, δική σας η έκπληξη και η ανακάλυψη. Τέλος πάντων- πού είχαμε μείνει; Ο Κώλντρε κάπου πετάχτηκε. Γύρνα πίσω Κώλντρε! Έλα να συνεχίσουμε το channeling.

Οπότε αυτό ήταν τον εύκολο μέρος, η Πραγμάτωση. Όλοι σας θα φτάσετε εκεί. Ευτυχώς, θα σας συμβεί αργά ή γρήγορα. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, δεν θα το κάνετε όπως ο Τοβίας – δεν θα περιμένετε τρεις μέρες πριν πεθάνετε να σας συμβεί και μετά να πείτε, «Έι, μου μένουν τρείς μέρες στον πλανήτη σαν φωτισμένος». Ας το κάνουμε τώρα. Αλλά αυτό ήταν το εύκολο μέρος. Το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν λίγη απόσπαση, να πω λίγα αστεία και κάποιες βρισιές μια στο τόσο, και μετά απλά συνέβη. Γλιστρήσατε μέσα της.

Αλλά εσείς παιδιά το κάνατε πολύ δύσκολο. Είπατε, «Εεε, περίμενε λίγο, δεν θέλουμε μόνο την φώτιση σε αυτή την ενσάρκωση, έχουμε σκοπό να μείνουμε εδώ». Ω! Τι πράγμα;! Τι πράγμα;! Έχω να κάνω πολλά. Έχω να πάω για ψάρεμα στην λίμνη της φαντασίας μου ( ο Αντάμους αναστενάζει). Και μετά επιμείνατε. Είπατε, «Όχι, θέλουμε να μείνουμε εδώ». Με την ευκαιρία να σας πω ότι, ο όρος ¨Ενσωματωμένη Πραγμάτωση¨ δεν είναι δικός μου αλλά δικός σας. Κι εγώ λέω, «Γιατί δεν παίρνετε την Πραγμάτωση με τον θάνατο»; Είναι πιο εύκολο. Κι εσείς είπατε, «Όχι, ενσωματωμένη Πραγμάτωση». Δικός σας όρος.

Οπότε έπρεπε να επιστρέψω πίσω στο Κλαμπ των Αναληφθέντων Δασκάλων και στο δωμάτιο ζωγραφικής μου, το αποκαλώ το δωμάτιο του ενεργειακού σχεδιασμού μου, και να πω, «Ω, θέλουν να μείνουν»! Έτρεξα και ρώτησα κάποιους άλλους Αναληφθέντες Δασκάλους και μου είπαν, «Έι, εγώ έφυγα είκοσι λεπτά μετά την φώτισή μου». Ωραία, ευχαριστώ. Κάποιος άλλος είπε, «Λοιπόν, εγώ έφυγα μετά από τριάντα μέρες. Πλήρωσα τους λογαριασμούς μου και είπα στην οικογένειά μου πού να πάνε και έφυγα» . Δεν με βοήθησαν και πολύ.

Τελικά πήγα στον Κουτχούμι και του είπα, «Κουτχούμι, εσύ παρέμεινες για λίγο». Εκείνος είπε, «Ναι».  Τι έκανες; Και είπε, «Λοιπόν, σηκώθηκα από το κρεβάτι του νοσοκομείου και άρχισα να περπατάω». Κι εγώ είπα, «Δεν θα βοηθήσει πολύ αυτό, επειδή εκείνη την εποχή, ξέρεις, τώρα είναι πιο μοντέρνο! Αυτή εδώ είναι διαφορετική εποχή, Κουτχούμι. Αυτή την εποχή, δεν μπορείς απλά να σηκωθείς επάνω και να αρχίσεις να περπατάς».

Πρέπει να έχεις πιστωτική κάρτα, σωστά Μέρικ; Πρέπει να έχεις πιστωτική κάρτα και διαβατήριο. Ξεκινάς να περπατάς, φτάνεις στα σύνορα, θα σου ρίξουν δακρυγόνα και θα σε χτυπήσουν στο κεφάλι. Ξέρετε, έτσι είναι ο Ντόναλντ, αλλά δεν θα πάτε πολύ μακριά. Και μετά θα σας κλείσουν στην φυλακή και θα καταλήξετε σαν τον Τοβία – έφτασε στην Πραγμάτωσή του και πέθανε στην φυλακή.

Οπότε, είπα, «Όχι παιδιά, κανείς σας δεν το χει. Εσείς απλά…γαμώτο! Αυτή η ομάδα των Σώμπρα, τι πρόκληση! Λένε ότι θέλουν να μείνουν. «Ω! ξαφνικά μου πέρασε από το μυαλό- στην πραγματικότητα το είχα σκεφτεί πριν 500 χρόνια, αλλά μου αρέσει να παίζω το παιχνίδι ότι μόλις τώρα μου πέρασε ξαφνικά από το μυαλό – ω, αυτό είναι! Πρέπει να καταλάβουν την ενέργεια. Αν έχουν σκοπό να μείνουν, πρέπει να καταλάβουν πώς λειτουργεί η ενέργεια, διαφορετικά θα χαθούν. Διαφορετικά, θα είναι φτωχοί. Θα χρεωκοπήσουν. Τα σώματά τους θα φθαρούν. Πρέπει να ασχοληθούμε με την ενέργεια.

Κι έτσι κάθισα στο τεράστιο γραφείο μου και άρχισα να δουλεύω πάνω στους  ενεργειακούς  σχεδιασμούς παίζοντας μαζί τους. Άρχισα να δουλεύω πάνω στο πρόγραμμα των μαθημάτων, για τον καιρό που θα φτάναμε σε αυτό το σημείο. Όλα έχουν να κάνουν με την ενέργεια, αλλά όχι με τον παλιό ηλίθιο τρόπο ορισμού της ενέργειας.  Όχι με τον «γου-γου» τρόπο της ενέργειας. Τότε ήταν που σχεδίασα την Φυσική του Αντάμους για την οποία βραβεύτηκα πρόσφατα με το Νόμπελ Ειρήνης. Το έδωσα εγώ στον εαυτό μου . Ήταν μια ψευδαίσθηση, αλλά- γαμώτο!-ήταν τόσο καλή!

Όχι, στην πραγματικότητα τολμώ να πω, κάτι που ο Κώλντρε δεν θέλει να το πω, αλλά εγώ θα το πω. Τολμώ να πω, ότι αυτά που ανακαλύπτουμε γύρω από την φυσική της ενέργειας, τελικά θα φτάσουν να γίνουν πολύ δημοφιλή. Ξέρετε, πολλά από αυτά που συζητάμε τα τελευταία δέκα χρόνια, εμφανίζονται  στις διαφημίσεις στην τηλεόραση! Και δεν μας πληρώνουν γι αυτό, γαμώτο! Εμφανίζονται – κάποιοι άλλοι διδάσκουν  μια πιο μετριοπαθή εκδοχή της. Αλλά όπως και να χει, αυτά που κάνουμε τώρα με την ενέργεια στο τέλος θα μπουν μέσα στην επιστήμη και κάποιος θα πάρει το Νόμπελ Ειρήνης – ή της Επιστήμης ή ό,τι άλλο παίρνουν- βασισμένο πάνω σε αυτά που κάνουμε εδώ, επειδή είναι επαναστατικά.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή με αυτό.

Μιλάω γι’ αυτά τελευταίως, σε κάποια από τα, όπως τα λέτε,  εργαστήριά μας, στις συγκεντρώσεις μας. Στην πραγματικότητα, είναι εκκολαπτήρια. Δεν ξέρω γιατί εσείς βρε παιδιά, τα αποκαλείτε εργαστήρια. Αυτό που κάνουμε όταν συγκεντρωνόμαστε σε μικρές ομάδες, είτε των 30  ή των 80 ατόμων ή οτιδήποτε , εκκολάπτουμε, γεννάμε και ανοίγουμε ολοκαίνουργιες ιδέες .

ΛΙΝΤΑ: (χειροκροτώντας) Υπέροχο! Καινούργιο όνομα για τις εκδηλώσεις μας! Μου αρέσει πολύ.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Λοιπόν, δεν ξέρω αν κανείς θα έκλεινε θέση για εκκολαπτήριο ( γέλια). Αλλά όχι, αυτό που κάνουμε εδώ είναι ότι εκκολάπτουμε. Θα θέλατε να κλείσετε θέση για ένα εκκολαπτήριο; Όχι, προφανώς όχι. Όχι. Όχι.

ΛΙΝΤΑ: Αρκεί να μην είναι τεχνητή νοημοσύνη.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Έτσι λοιπόν, αυτό που κάνουμε είναι ότι φέρνουμε καινούργιες ιδέες, θέματα, συνείδηση, για τα οποία είναι έτοιμοι οι Σώμπρα, τα φέρνουμε εδώ. Το κάνουμε και στο Keahak και τελικά το φέρνουμε εδώ. Τελευταία μιλάμε πολύ γύρω από την ενέργεια.

Η ενέργεια πρέπει να γίνει φίλος σας, καθώς βαδίζετε προς την ενσωματωένη φώτιση. Πρέπει να γίνει φίλος σας, οπότε ξεκινήστε το τώρα. Αργότερα θα μπω σε λεπτομέρειες, αλλά η ενέργεια είναι φίλος σας και η πραγματικότητα είναι ότι…
(ο Αντάμους σωπαίνει για λίγο μετά αναστενάζει) έχω μια συζήτηση με τον Κώλντρε. Έχασε .

Θα πω κάτι εδώ, το οποίο δεν μπορώ να σας το εξηγήσω πλήρως αυτή την στιγμή, αλλά θα επιστρέψουμε αργότερα σε αυτό. Σας μίλησα γι αυτό το θέμα πρόσφατα, σε μια συνάντηση στην Βίλα Ahmyo, όπου μιλήσαμε με λεπτομέρειες , αλλά είναι γεγονός ότι όλα όσα αντιλαμβάνεστε – όλα ανεξαιρέτως – είναι όλα δικά σας. Κοιτάτε τα αστέρια την νύχτα, απλά αντιλαμβάνεστε τον εαυτό σας. Αυτό είναι. Κοιτάτε το φαγητό που θα φάτε αργότερα, δεν αντιλαμβάνεστε τίποτε έξω από εσάς. Όλα αυτά είστε εσείς. Όλα είστε εσείς. Και θα πω περισσότερα αργότερα, αλλά- δεν είναι αυτός ο σκοπός της σημερινής μας συγκέντρωσης- η ενέργεια είναι φίλος σας, επειδή όλα είναι δικά σας. Όλα όσα αντιλαμβάνεστε – ένα διερχόμενο αυτοκίνητο – δεν είναι έξω από εσάς και δεν ανήκει σε κάποιον άλλον. Είναι η δική σας αντίληψη. Αυτό είναι.

Αισθανόμενοι την Ενέργεια

Αυτό που κάνουμε εδώ σήμερα, είναι ότι καλωσορίζουμε την αίσθηση της ενέργειας, την ικανότητα να έχουμε επίγνωση της ενέργειας. Είναι μια αγγελική αίσθηση, λόγω έλλειψης καλύτερων λέξεων. Είναι μια έμφυτη αίσθηση που έχετε, αλλά δεν την έχετε χρησιμοποιήσει σαν άνθρωποι, εδώ και πολύ καιρό, επειδή οι ανθρώπινες αισθήσεις σας την μπλοκάρουν. Πιστεύετε ότι αυτά που βλέπετε είναι αληθινά.

Υπάρχει ένας τρόπος για να ανιχνεύσετε την ενέργεια, και θα είναι πολύ δύσκολο να σας το εξηγήσω, οπότε θα το κάνουμε σε ένα λεπτό. Και μετά θα μπερδευτείτε πολύ και θα μπείτε στο μυαλό και μετά θα πρέπει να σταματήσουμε και να πάρουμε μια βαθιά αναπνοή  και μετά θα ξαναβουτήξουμε μέσα της μέχρι – όπως η ιστορία που σας είπα πριν με τον αγαπητό μας , που πέρασε απέναντι για να γίνει Αναληφθείς Δάσκαλος – μέχρι να σας έρθει μια μέρα εντελώς ξαφνικά. Θα είναι σαν, «Ω! Ναι, η αίσθηση της ενέργειας , που δεν περνάει μέσα από το μυαλό μου. Δεν περνάει μέσα από τα μάτια μου». Είναι μια αίσθηση. Είναι ένας τρόπος αντίληψης της πραγματικότητας.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή με αυτό.

Η ενέργεια είναι ουδέτερη. Δεν έχει δύναμη. Τα έχουμε πει χιλιάδες φορές. Δεν έχει δύναμη. Δεν έχει προτιμήσεις. Δεν είναι ούτε θετική ούτε αρνητική. Απλά είναι εκεί. Είναι ουδέτερη. Η ενέργεια υπάρχει εξαιτίας της συνείδησης. Είναι ένα δώρο της συνείδησης, το δώρο του Εγώ Είμαι στον εαυτό του.

Η ενέργεια, όλη η ενέργεια, είναι ήδη μέσα σας. Δεν υπάρχει τίποτε έξω από εσάς. Είναι μια τεράστια αποκάλυψη για πολλούς ανθρώπους, επειδή έζησαν πιστεύοντας ότι το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας βρίσκεται έξω από αυτούς. Έχω βρεθεί κοντά σε κάποιους από εσάς, όταν κάθεστε την νύχτα, όταν γέρνετε πίσω και κοιτάτε τα αστέρια και λέτε, «Είναι τεράστιο το σύμπαν». Ουσιαστικά , δεν είναι, όχι. Και τίποτε από όλα αυτά δεν είναι έξω από εσάς. Και μετά το μυαλό και τα μάτια πετάγονται και λένε, «Όμως είναι μεγάλο. Είναι 40 δισεκατομμύρια έτη μακριά». Όχι, δεν είναι. Οπωσδήποτε όχι. Ουσιαστικά είναι ακριβώς εδώ. Από την στιγμή που θα αρχίσετε να το κατανοείτε αυτό, θα αρχίσετε να κατανοείτε και τον τρόπο που η ενέργεια είναι εδώ για να σας υπηρετεί, θα παραμείνετε στον πλανήτη σαν ενσωματωμένοι Μάστερς και θα κυλάνε όλα ομαλά, επειδή η ενέργεια θα είναι εδώ για να δουλεύει μαζί σας, όχι εναντίον σας.

Στο Keahak μιλήσαμε λίγο για τους φόβους της ενέργειας. Όσο κι αν την θέλουν οι άνθρωποι την ενέργεια, στην ουσία την φοβούνται. Στην ουσία  φοβούνται  να πάρουν περισσότερη από όση ήδη έχουν στην ζωή τους. Κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν ότι αν πάρουν ενέργεια,  ξαφνικά η ζωή τους θα γίνει καλύτερη. Όχι, απλά ενεργοποιούνται περισσότερο τα θέματα και οι ανισορροπίες που έχετε. Αυτό είναι όλο. Οπότε, είτε το κάνουν συνειδητά είτε όχι, περιορίζουν την ενέργεια στην ζωή τους, επειδή δεν μπορούν να διαχειριστούν αυτό που ήδη υπάρχει. Ασχολούνται με τις σωματικές και τις διανοητικές ανισορροπίες, με  τις κακές σχέσεις, με τους κακούς προγόνους, με όλα τα υπόλοιπα. Δεν θέλουν να τους συμβούν τα ίδια ξανά , κι έτσι περιορίζουν την ενέργειά τους.

Υπάρχει κάτι πολύ… τελικά ,μου αρέσει να βλέπω κάποιους Σώμπρα ψυχολόγους να έχουν αρχίσει να δουλεύουν με τους τακτικούς ασθενείς τους πάνω στους ενεργειακούς φόβους. Ενεργειακοί φόβοι, στην αρχή ακούγεται σαν, «Λοιπόν, φόβος για την ενέργεια; Τι πράγμα»; Όχι μόνο,  τεράστιοι ενεργειακοί φόβοι.

Οπότε, είναι γεγονός ότι η ενέργεια είναι ουδέτερη. Δεν έχει δύναμη μέσα της. Δεν έχει μέγεθος. Δεν έχει φως. Θα ήθελα να το ξεπεράσετε αυτό – να πρέπει να βλέπετε την ενέργεια σαν φως, σαν ακτίνες φωτός, σαν μικρές σπίθες φωτός ή ήχου. Δεν είναι έτσι. Και, θα το πω ξανά, όπως στην ιστορία που σας είπα στην αρχή του Should, ο καημένος ο φίλος μας που ερχόταν στο Κλαμπ των Αναληφθέντων Δασκάλων, και ήταν, «Ω, δεν υπάρχει τίποτε εδώ»! αλλά μετά συνειδητοποίησε ότι όλα υπάρχουν εδώ. Τα πάντα. Απλά δεν γίνονται αντιληπτά με τις ανθρώπινες αισθήσεις και με το ανθρώπινο μυαλό.

Επίγνωση της Ενέργειας- Μεράμπ

Χωρίς τίποτε περαιτέρω, ας βάλουμε λίγη μουσική και ας ρυθμίσουμε τα φώτα και ας – θα το πάρω πίσω για λίγο ( παίρνει το μπουφάν του)- ας αναγνωρίσουμε αυτή την ικανότητα, αυτή την επίγνωση της ενέργειας.

(ξεκινάει η μουσική)

Έχετε πολλές αγγελικές αισθήσεις. Την αίσθηση της Ενότητας, που σας επιτρέπει να βλέπετε τα πάντα σαν μια μοναδική εικόνα, παρά σαν κομμάτια αυτής, όπως πραγματικά είναι. Την αίσθηση της Αγάπης, την αίσθηση της Συμπόνοιας. Αυτές είναι οι αγγελικές αισθήσεις για τις οποίες σας είπα. Αλλά περίμενα μέχρι τώρα για να σας μιλήσω για την αίσθηση της ενέργειας.

Ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή, και θα σας ζητήσω να κλείσετε τα μάτια σας, επειδή τα μάτια είναι οι μεγαλύτεροι απατεώνες της πραγματικότητας. Τα μάτια έχουν απευθείας σύνδεση με το μυαλό.

Τα μάτια, με την ευκαιρία, δεν είναι μέρος αυτού που κάποιος θα αποκαλούσε εξελικτική διαδικασία. Η υπόλοιπη βιολογία συνδέεται πολύ με την εξέλιξη ή με την κάθοδο. Περιέργως, τα μάτια δεν είναι έτσι. Με κανέναν τρόπο δεν θα μπορούσαν να εξελιχθούν με τον τρόπο που εξελίχθηκαν, γρηγορότερα από την βασική βιολογία. Με κανένα τρόπο. Αυτό θα έπρεπε να σας λέει κάτι για την ομορφιά των ματιών, αλλά επίσης και για την πλάνη των ματιών.

Έχετε την ικανότητα να αισθάνεσθε την ενέργεια, και δεν χρειάζεται να την μυρίζετε. Δεν χρειάζεται να την ακούτε. Και δεν περνάει μέσα από το ανθρώπινο μυαλό. Το μυαλό δεν θα μπορούσε να το καταλάβει. Δεν υπάρχει qualia. Δεν υπάρχει σύνδεση. Το μυαλό θα το ψάξει, αλλά θα είναι σαν να έχει την γεύση του κοτόπουλου. Και δεν θα υπάρχει τίποτα τέτοιο.

Είναι απογοητευτικό για τον άνθρωπο, αλλά έχετε την σοφία του Μάστερ, οπότε πάρτε μια βαθιά αναπνοή και επιτρέψτε την ικανότητα να αισθανόσαστε την ενέργεια. Ουάου!

Και να θυμάστε, ο άνθρωπος δεν έχει τις ικανότητες να το κάνει αυτό μόνος του. Δεν μπορείτε να το κάνετε με το μυαλό. Οπότε, αυτή την στιγμή, επιβάλλεται απλά να επιτρέψετε το Και του Μάστερ.

( παύση)

Η ενέργεια υπάρχει παντού γύρω σας, είναι ουδέτερη. Δεν χορεύει. Δεν αναβοσβήνει φώτα. Τίποτε από αυτά. Η ενέργεια είναι παντού γύρω σας. Και είναι όλη δική σας. Δεν ανήκει σε αυτόν που κάθεται δίπλα σας. Είναι όλη δική σας.

Δεν είναι υποχρεωτικό να νοιώσετε κάποια φυσική αντίδραση. Μην νομίζετε ότι θα νοιώσετε κεραυνούς ή οτιδήποτε τέτοιο. Και μην ψάχνετε για χρώμα. Απελευθερώστε αυτούς τους περιορισμούς.

Να θυμάστε τί σας λέω για την ενέργεια: είναι το τραγούδι της ψυχήςΗ ενέργεια, αν έπρεπε να της βάλουμε κάποια ταμπέλα, θα λέγαμε ότι είναι απλά επικοινωνία, αλλά μια επικοινωνία χωρίς τραγούδια, χωρίς ήχο, χωρίς δύναμη.

Είναι η συμπόνοια της ψυχής και η χαρά, που επιστρέφει για την ευχαρίστηση της ψυχής. Αυτό είναι όλο. Και τίποτε από αυτά δεν βρίσκεται έξω από εσάς. Τίποτα από αυτά.

Είναι όλα δικά σας.

Όσο μακριά κι αν βλέπει το μάτι την ημέρα ή την νύχτα, ή όσο μικρό κι αν είναι αυτό που αντιλαμβάνεστε με το ανθρώπινο μυαλό, είναι όλα δικά σας.

Είναι απλά ενέργεια. Σας περίμενε εδώ και πολύ καιρό για να σας υπηρετήσει. Αυτό είναι όλο. Και πόσο τρέχατε μακριά της! Πόσο την αποφεύγατε! Πόσο την φοβόσασταν! Σας περίμενε για να σας υπηρετήσει.

Πόσο πολύ προσπαθήσατε να την εκλογικεύσετε και πόσες έρευνες και μελέτες κάνατε για αυτήν. Να τις βράσω. Πόσο πολύ προσπαθήσατε να την αιτιολογήσετε. Πόσο πολύ προσπαθήσατε να πάρετε το μερίδιο που σας αναλογούσε από αυτήν.

Οι περισσότερες περιπτώσεις κατάθλιψης στην ανθρωπότητα σήμερα, οφείλονται στην κακή σχέση σας με την ενέργεια. Κάνετε όσες μελέτες θέλετε, εφαρμόστε όσες φαρμακευτικές μεθόδους θέλετε πάνω στην κατάθλιψη. Όταν χάσετε την εύνοια της ενέργειας, θα πάθετε κατάθλιψη.

Οι άνθρωποι που πραγματικά εργάζονται με τα χέρια τους και εργάζονται σκληρά- οι αγρότες, για παράδειγμα – έχουν λιγότερα περιστατικά κατάθλιψης. Και θα κατέληγε κάποιος στο συμπέρασμα ότι, αυτό οφείλεται στο ότι είναι στην φύση ή στο ότι δεν χρειάζεται να σκεφτούν πολλά. Όχι. Στην πραγματικότητα οφείλεται στο γεγονός ότι έχουν μεγαλύτερη επίγνωση της ενέργειας. Δεν την σκέφτονται, όχι διανοητικά. Απλά δουλεύουν με την ενέργεια.

Η επίγνωση της ενέργειας, η ικανότητα να έχει κανείς επίγνωση της ενέργειας σε μια μη-φυσική μορφή χωρίς μόρια, άτομα, κύτταρα, κύματα, χρώμα, ήχο – η ικανότητα να έχει κανείς επίγνωση της παρουσίας της ενέργειας είναι εμφυτευμένη μέσα στην ψυχή του.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή και νοιώστε το για μια στιγμή.

(παύση)

Τα μάτια σας και οι ανθρώπινες αισθήσεις σας αντιλαμβάνονταν την ενέργεια σαν σχέδια, σαν μια τηλεφωνική κολώνα, σαν ένα σήμα στοπ, σαν ένα αυτοκίνητο, σαν ένα σπίτι. Αντιλαμβάνονταν ενεργειακά σχέδια. Αλλά αυτό δεν είναι η σχέση σας με την ενέργεια, είναι η αντίληψή σας σχετικά με την ενέργεια.

Λέτε, «Όμως αν είναι όλη δική μου, πώς και βλέπω την κολώνα του τηλεφώνου και ο άνθρωπος που στέκεται δίπλα μου την βλέπει κι αυτός»; Επειδή υπάρχει τόση βαρύτητα σε αυτό τον πλανήτη της μαζικής συνείδησης, μια συμφωνία ότι όλοι σας θα αντιλαμβάνεστε γενικά το ίδιο πράγμα. Αλλά τώρα αυτό κατέρρευσε.

Θυμάστε νωρίτερα σε αυτή την συνεδρία, που είπα ότι στο Κλαμπ των Αναληφθέντων Δασκάλων φτιάχνουμε ένα μενού για φαγητό, έτσι ώστε να έχουμε όλοι την εντύπωση ότι τρώμε το ίδιο πράγμα, την κοινή συμφωνία. Αλλά εκεί είναι συνειδητά και με σκοπό. Εδώ στην Γη οι άνθρωποι το κάνουν ασυνείδητα.

Ας επιστρέψουμε στην ικανότητα να αισθάνεστε την ενέργεια. Δεν σημαίνει ότι βλέπετε ένα σήμα του στοπ ή ότι τρώτε παγωτό σοκολάτα. Αυτά είναι αντιδράσεις και αντιλήψεις, αλλά υπάρχει κι αυτό που ονομάζεται ενεργειακή αίσθηση.

Δεν σημαίνει ότι εσείς θα πρέπει να κάνετε κάτι. Δεν θα κάνετε τίποτα, αφορά απλά να αναγνωρίσετε, ότι έχετε την ικανότητα να αισθάνεστε την ενέργεια.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή για μια στιγμή. Ας σταματήσει η μουσική.

( η μουσική σταματάει)

Ανάψτε τα φώτα της σκηνής.

Οκ. Τι πιάνω από εσάς εδώ, κι από εσάς από το ίντερνετ; Είστε διαλυμένοι, πολύ διαλυμένοι, έχετε γίνει χίλια κομμάτια. «Τι στο διάβολο μας λέει»;

Δεν πειράζει, πραγματικά. Όλο αυτό είναι μεγάλο μπέρδεμα για το μυαλό και το μυαλό έχει σκορπίσει. Κάποιοι από εσάς σκέφτεστε τί έχετε να κάνετε αύριο. Θέλω να πω, σοβαρά τώρα; Είστε εδώ, και ανησυχείτε για το τί θα κάνετε αύριο. Δεν πειράζει. Απλά ξεκινάμε να αναγνωρίζουμε την ενέργεια, το γεγονός ότι έχετε την ικανότητα να την αισθανθείτε. Δεν έχετε να κάνετε τίποτε με αυτήν, αυτή την στιγμή, αλλά αυτή η όλη διαδικασία της ενσωματωμένης φώτισης, της παραμονής σας στον πλανήτη, ξεκινάει με το να αισθάνεστε την ενέργεια.

Μην ψάχνετε για σωματικές αντιδράσεις. Κάποιοι από εσάς προσπαθείτε να το νοιώσετε. Πάτε πίσω στους παλιούς τρόπους. Αυτό είναι εντελώς διαφορετικό από ό,τι έχετε κάνει μέχρι τώρα. Κανείς από εσάς – κάποιοι από εσάς δηλώνετε ότι, «Ω, το έχω ξανακάνει». Αυτό είναι makyo. Αυτό είναι πολύ makyo. Δεν το έχετε ξανακάνει. Είναι ολοκαίνουργιο για όλους. Δεν έχετε ξανακάνει κάτι παρόμοιο ποτέ πριν, οπότε σβήστε το. Αφήστε το να φύγει, ώστε να πάψετε να κάνετε το qualia, επειδή το μυαλό σας προσπαθεί να το συνδέσει με κάτι. Αφήστε το να φύγει. Είναι καινιούργιο για την ανθρώπινη εμπειρία, παρόλα αυτά  είναι μια αυθεντική, μια έμφυτη αίσθηση της ψυχής, μια αγγελική αίσθηση.

Οπότε, ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή και ας ξεκαθαρίσουμε τα πάντα. Ουου! Ξεκαθαρίζουμε τα πάντα και θα βουτήξουμε ξανά μέσα της. Αφήστε την τώρα να έρθει σε σας, αυτή την ικανότητα να έχετε επίγνωση της ενέργειας, την αίσθηση της ενέργειας. Και δεν θα κάνουμε τίποτε με αυτή. Δεν θα την ενεργοποιήσουμε. Δεν θα τη φουσκώσουμε σαν  μπαλόνι. Είναι η ικανότητα να έχουμε επίγνωση της ενέργειας. Δεν υπάρχουν σωματικές αντιδράσεις, ούτε διανοητική σύνδεση, κι όμως… αν την αφήσετε να έρθει μέσα σας, ιδιαίτερα η Μάστερ σας πλευρά, αν την αφήσετε να έρθει μέσα σας, ξαφνικά, είτε σήμερα είτε σε μια εβδομάδα είτε σε έναν χρόνο, ξαφνικά θα πείτε, «Το πιασα! Είναι ή ενέργεια και είναι παντού γύρω μου». Δεν είναι το δροσερό αεράκι. Δεν είναι μια μυρωδιά. Αυτά όλα είναι ερμηνείες της ενέργειας.

Οπότε, ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή κι αυτή την φορά απλά επιτρέψτε. Βάλτε ξανά την μουσική, παρακαλώ.

( η μουσική ξεκινάει ξανά)

Στην αρχή της ημέρας σας είπα ότι μου αρέσει να έρχομαι, να είμαι δίπλα σας, επειδή περιπλέκετε τα πράγματα με έναν πολύ περιορισμένο τρόπο. Είναι σαν να ζείτε μέσα σε μια λιλιπούτια δαχτυλήθρα. Αλλά, βρε παιδί μου, το έχετε κάνει πολύ πολύπλοκο . Αυτό είναι καλό. Έχει πλάκα.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή κι ας επιτρέψουμε τώρα. Αυτό είναι όλο  κάνετε.

Και , με την ευκαιρία, μην πιέσετε το επιτρέπω. Το επιτρέπω είναι απλά επιτρέπω. Απλά, «Οκ, το αφήνω. Το επιτρέπω».

Αυτή την στιγμή υπάρχουν πολλά, που είναι πέρα από την ανθρώπινη κατανόηση, οπότε απλά επιτρέψτε το, και μετά οι απαντήσεις θα έρθουν από ένα διαφορετικό μέρος.

Η ικανότητα να έχετε επίγνωση της ενέργειας είναι μια φυσική αίσθηση της ψυχής. Και η ψυχή δεν την καθορίζει σε όγκο ή σε βάρος, ούτε σε δύναμη ούτε σε χρώμα.

Δεν χρειάζεται να της επισυνάψει μια εικόνα ή μια φυσική αίσθηση. Αυτά μπορεί να έρθουν κάποια στιγμή, αλλά αυτή την στιγμή επιτρέψτε στον εαυτό σας να αισθανθεί την ενέργεια.
(παύση)
Και αν πιάσετε τον εαυτό σας να παρασκέφτεται, απλά πάρτε μια βαθιά αναπνοή και επιτρέψτε. Θα επιστρέψει, αυτή η αυθεντική αίσθηση.
( παύση)
Καθώς αυτή η επίγνωση της ενέργειας θα επιστρέψει, το ανθρώπινο μυαλό θα προσπαθήσει να πει, «Ω, υπάρχει περισσότερη ενέργεια εδώ και λιγότερη εκεί». Και το ανθρώπινο μυαλό θα πει, «Ω, αυτό μοιάζει με καλή ενέργεια κι αυτό μοιάζει με κακή ενέργεια», οπότε πάρτε μια βαθιά αναπνοή και συνειδητοποιήστε ότι είναι απλά η φασαρία του μυαλού, επειδή η ενέργεια δεν έχει πυκνότητα. Δεν έχει καλό ή κακό.

Θα ήθελα να πω ότι δεν υπάρχει καλή ή κακή ενέργεια, δεν υπάρχουν καλοί ή κακοί άνθρωποι ( γέλια).

Καθώς παραμένετε εδώ στην Γη σαν ενσωματωμένες υπάρξεις, αναπτύσσετε μια ολοκαίνουργια σχέση με την ενέργεια.

Λέω ¨καινούργια¨ αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Είναι η ουσία σας. Είναι ο πυρήνας σας. Είναι η προέλευσή σας. Είχε ξεχαστεί για αιώνες, αλλά δεν είναι καινούργια.

Όταν λέω ότι η ενέργεια είναι εδώ για να σας υπηρετεί, δεν είναι η ενέργεια κάποιου άλλου, ούτε κάποιο μεγάλο ενεργειακό πεδίο στις άλλες σφαίρες. Όλα αυτά είναι ανθρώπινες υποθέσεις.

Η ενέργεια είναι εδώ για να σας υπηρετεί. Είναι όλη δική σας.
( παύση)
Δεν ανήκει σε κανέναν άλλον. Τίποτε από αυτήν.

Αυτό θα είναι ένα θέμα μεγάλου προβληματισμού ανάμεσα στους Σώμπρα και πολλών makyo,
Όλα όσα αντιλαμβάνεστε, όλοι οι ενεργειακοί σχεδιασμοί είναι δικοί σας. Όλοι.

Θα μπορούσατε να πάτε περίπατο σε ένα χωράφι με φράουλες αύριο και να σκέφτεστε πόσο όμορφες, πόσο νόστιμες και πόσο εντυπωσιακό θέαμα αποτελούν και να πιστεύετε ότι όλο αυτό είναι έξω από εσάς. Δεν είναι. Είναι δικό σας, όλη η ενέργειά σας ή η αντίληψή σας.

Αλλά ας επιστρέψουμε σ’ αυτό που πραγματικά κάνουμε εδώ, παίρνοντας μια βαθιά αναπνοή και απλώς επιτρέποντας την ικανότητα να γνωρίζουμε της παρουσίας της ενέργειας. Είναι μια αγγελική αίσθηση.

Δεν είναι κάτι που μπορείτε να το σπουδάσετε ή ακόμα και να το βελτιώσετε. Είναι απλά κάτι το οποίο επιτρέπετε ,στην παλέτα των ανθρώπινων εμπειριών σας.
( παύση)
Η παλέτα, μέχρι τώρα, ήταν πολύ περιορισμένη σε μέγεθος και σε χρώμα και σε ώρα και σε βιολογία και σε συναίσθημα. Αυτά υπήρχαν πάνω στην παλέτα της ανθρώπινης ζωής. Αλλά τώρα, ας βάλουμε και κάποια πράγματα ακόμα, ξεκινώντας από την επίγνωση της ενέργειας.

Θα το πω ξανά, παρακαλώ, μην προσπαθείτε να κάνετε οτιδήποτε με αυτήν αυτή την στιγμή. Απλά μπαίνουμε στην επίγνωση της ενέργειας, της δικής σας ενέργειας. Αυτό είναι.

Απλά πάρτε μια βαθιά αναπνοή και επιτρέψτε. Επιτρέψτε της να έρθει στην παλέτα της ανθρώπινης εμπειρίας.
( μεγαλύτερη παύση)
Όταν μου είπατε ότι σχεδιάζατε να παραμείνετε στον πλανήτη μετά την Πραγμάτωσή σας, σας είπα ότι είστε τρελοί. Και σας είπα, σας προειδοποίησα, σας είπα, «Ξέρετε, πολλοί λίγοι το κατάφεραν αυτό. Όλοι οι άλλοι Αναληφθέντες Δάσκαλοι, έφυγαν». Λοιπόν, δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα άλλο. Δεν ήταν διασκεδαστικό στο δυναμικό της Παλιάς Ενέργειας. Αλλά μάλλον αντλήσατε κάποια γεύση χαράς από τον Τοβία, επειδή είπατε, «Όχι, θέλουμε να μείνουμε. Θέλουμε να μείνουμε σ’ αυτό τον πλανήτη σαν αληθινοί Μάστερς».

Εγώ σας είπα, « Τότε θα πρέπει να καταλάβουμε την ενέργεια». Επειδή χωρίς αυτό, θα έχετε να αντιμετωπίσετε πολλά από τα παλιά σας βάσανα.

Χωρίς αυτή την πραγματική κατανόηση της ενέργειας, τί είναι, από πού προέρχεται, τι κάνει- χωρίς αυτά, θα ζήσετε μια ζωή τόσο αντιφατική, για κάποιον που έφτασε στην Πραγμάτωση, δεν θα έχετε την ενέργεια για την βιολογία σας, για τις ανάγκες σας.

Ξέρετε, κάποιοι από εσάς είχατε ενσαρκώσεις στην Ινδία. Ξέρετε ακριβώς για ποιο πράγμα μιλάω. Πολύ πνευματικοί, μερικώς φωτισμένοι, κι όμως πού είναι η ενέργεια; Ε λοιπόν, σε κάποιες από αυτές τις κουλτούρες υπάρχει ενεργειακή άρνηση. Πού είναι η ενέργεια ενός υγιούς σώματος; Ενός καλού σπιτιού, ενός καλού αυτοκινήτου, των χρημάτων, των ταξιδιών; Αυτό κάνουμε τώρα.

Ας πάρουμε μια καλή  βαθιά αναπνοή. Καλή βαθιά αναπνοή, καθώς βάζουμε την αίσθηση της ενέργειας στην παλέτα.
( η μουσική τελειώνει)
Να θυμάστε, είναι απλά η ικανότητα να αισθανόμαστε να έχουμε επίγνωση της ενέργειας. Δεν θα κάνουμε τίποτε με αυτήν, αυτή την στιγμή. Στην ουσία ποτέ δεν θα κάνουμε κάτι. Απλά θα συνειδητοποιήσετε, ότι είναι πάντα εκεί και πάντα στις υπηρεσίες σας.

Ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή σε αυτή την υπέροχη μέρα γιορτάζοντας αυτό που αποκαλείτε γιορτές, τέλος του χρόνου – «Σκατά! Την βγάλαμε και φέτος . Πώς έγινε αυτό; Καλύτερα να το γιορτάσουμε γιατί μπορεί να είναι η τελευταία μας». Αλλά, με αυτό, αγαπητοί Σώμπρα, πρέπει να σας πω , όχι, έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε προχωρώντας μπροστά μαζί.

Και επιστρέφω στην δήλωσή μου, σχετικά με την δήλωση για το τελευταίο προϊόν του Master’s Pause, Sleeping, πολύ σκόπιμα, και θα το κάνω ξανά και ξανά σε διάφορα μέρη. Ας εξακολουθείτε να είστε ανώριμοι- πνευματικά ανώριμοι, όπως θέλετε πείτε το, αν ακόμη δεν έχετε σοφία στην ζωή σας, αν ακόμα είστε μπλοκαρισμένοι στο μυαλό – εκεί που πηγαίνουμε δεν είναι μέρος για εσάς. Καθόλου. Αν εξακολουθείτε να χειρίζεστε τις ενέργειες, ο Βυσσινί Κύκλος δεν είναι μέρος για εσάς.

Αν πραγματικά επιτρέπετε όλη την σοφία, αν επιτρέπετε στον άνθρωπο να είναι με χαρά στην εμπειρία, με την σοφία του Μάστερ, τότε η ενέργεια είναι εδώ για εσάς. Και εκεί που πηγαίνουμε είναι ακριβώς το μέρος που χρειάζεστε να πάτε.

Οπότε, με αυτό, εύχομαι την καλύτερη εορταστική περίοδο στην Γη. Θα πετάγομαι μια εδώ και μια εκεί. Μου αρέσει αυτή η εποχή του χρόνου.
Θα ταξιδέψω σε διάφορα μέρη του κόσμου και θα κάνω ανθρώπινα πράγματα, οπότε μπορεί να συναντήσω κάποιους από εσάς στον δρόμο ή σε κάποιο εστιατόριο κάπου. Όχι, δεν είναι απειλή! Δεν το εννοούσα έτσι! Θέλω να πω, απλά… ω! άνθρωποι.

Με αυτό, να θυμάστε, ότι όλα είναι καλά σε όλη σας την ενέργεια.

Εγώ Είμαι ο Αντάμους. Σας ευχαριστώ ( το κοινό χειροκροτάει).

Μετάφραση: Καλλιόπη Παγούδη
Review και επιμέλεια : Μαρία Γρηγοράκη
Σπόνσορας της μετάφρασης :

Παρακολουθείστε εδώ την Μεράμπ “Επίγνωση της Ενέργειας”, με ελληνικούς υπότιτλους από την Κατερίνα Θαλασσά.