Shoud 5, Passion 2020

Sponsored links

Donate Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε τις μεταφράσεις κάνοντας ένα paypal donation

 5- 1- 2020

( Πρακτικά θέματα για το 2020, Αυτή είναι η χρονιά της Πραγμάτωσης, Μεράμπ  του επιτρέπω για το 2020, Το κουκούλι, Μεράμπ της πεταλούδας)

Άα! Σας ευχαριστώ για το χειροκρότημα .

Εγώ Είμαι Αυτό που Είμαι, ο Αντάμους της Κυρίαρχης Περιοχής.

Ποτέ δεν πίστεψα εντελώς ότι θα ήμουν εδώ μαζί σας το 2020. Δεν ήξερα αν πραγματικά θα τα καταφέρναμε, αλλά είμαστε εδώ. Εννοώ ότι όντως είμαστε εδώ! Δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ αυτή τη λέξη της οποίας κάνετε κατάχρηση, αλλά θα το κάνω -είναι φανταστικό. Είναι φανταστικό ότι βρίσκεστε εδώ. Δεν έχετε πεθάνει. Δεν θα επιστρέψετε για μια ακόμα ζωή (ο Αντάμους γελάει). Είναι φανταστικό ότι είστε πραγματικά εδώ απολαμβάνοντας μια από τις πρώτες μέρες του 2020. Αληθινά φανταστικό.

Πρακτικά θέματα

Όμως πριν προχωρήσω περισσότερο πάνω σ’ αυτό, έχω εδώ κάποιες σημειώσεις για πρακτικά θέματα που πρέπει να διαβάσω, αν καταφέρω να τις βρω (τραβώντας ένα χαρτί από την τσέπη του). Αληθινές σημειώσεις. Λέει “Από το γραφείο του Αντάμους Σεν-Ζερμαίν, Προέδρου του Κλαμπ των Αναληφθέντων Δασκάλων”,  μια-δυο σημειώσεις για πρακτικά θέματα.

Για όλους εκείνους τους Keahakers, που παρακολούθησαν το σεμινάριο Keahak του Σαββάτου, παρατηρήσαμε ότι μερικοί από σας αφήσατε τα μυαλά σας στο χώρο του Keahak (γέλια) κι αν παρακολουθείτε το Keahak, ξέρετε ακριβώς για ποιο  πράγμα μιλάω. Αν χάσατε τα μυαλά σας, πιθανόν δεν θα καταλάβετε καν ότι το λέω αυτό. Όμως αν όντως χάσατε τα μυαλά σας, παρακαλώ απευθυνθείτε στον Δρα Νταγκ ή στην αγαπητή Λίντα για να τα πάρετε πίσω, αν αληθινά τα θέλετε πίσω (κι άλλα γέλια).

Επόμενο στη λίστα, για τα ημερολόγια σας, παρακαλώ σημειώστε ότι το Κλαμπ των  Αναληφθέντων Δασκάλων θα κάνει την πρώτη του εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο.

ΛΙΝΤΑ: Ωωω! (το κοινό λέει ‘Ωωω!’) Ουοο!

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Θα γίνει την πρώτη Τετάρτη του Απριλίου. Πρώτη Ανοικτή Εκδήλωση κι έχω εδώ μια σημείωση, δεν είμαι απολύτως σίγουρος τι σημαίνει, Φ-Τ-Υ-Σ (λίγα  γέλια). Αυτό πρέπει να είναι κάτι ανθρώπινο; Φ-Τ-Υ-Σ …

ΛΙΝΤΑ: Δεν θα είναι Πρωταπριλιά;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Φέρτε …

ΛΙΝΤΑ: Θα είναι Πρωταπριλιά, σωστά;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Φέρτε Την Ύπαρξη Σας. Ναι, ναι (το κοινό λέει ‘Ω!’). Γενικά δεν κάνουμε Ανοιχτές Εκδηλώσεις γιατί πρέπει κάποιος να κερδίσει τη θέση του στο Κλαμπ των Αναληφθέντων Δασκάλων. Όμως εγώ πρότεινα την ιδέα. Θέλω να αρχίσω να δίνω στους Σώμπρα μια πραγματική γεύση του πώς είναι η μετά θάνατον ζωή (ο  Αντάμους γελάει). Θέλω να σας δώσω μια αληθινή γεύση … ναι, θα ξεναγήσω ο ίδιος στο γραφείο μου, ως Πρόεδρος -αυτόκλητος – του Κλαμπ των Αναληφθέντων Δασκάλων. Και θα ήθελα να συναντήσετε μερικούς από τους άλλους Αναληφθέντες  Δασκάλους. Μερικά από τα ονόματα, σάς είναι γνωστά φυσικά, ξέρετε, τον Βούδα και μερικούς από τους υπόλοιπους. Αλλά υπάρχουν πολλά ονόματα που δεν θα αναγνωρίζατε καν και πρόκειται να φορέσουν την ανθρώπινη περιβολή τους από την τελευταία τους ζωή στον πλανήτη. Πρόκειται να έρθουν υποδυόμενοι τους εαυτούς τους, όπως ήταν στην τελευταία τους ζωή. Θα δείτε πόσο πραγματικά ελεεινοί ήταν (γέλια). Όχι, αλήθεια. Εννοώ ότι ήταν πραγματικά ελεεινοί. Με τα βάσανα και τα δεινά και τις αγωνίες της πορείας προς την Πραγμάτωση και οι  περισσότεροι απ’ αυτούς τα τίναξαν κι έφυγαν αμέσως από τον πλανήτη.

Θα κάνουμε κάποια ιδιαίτερα σεμινάρια – «Η Σκληρότητα της Αφύπνιση»’ , «Πώς να Αποσπάσετε Εντελώς τον Εαυτό σας καθ’ Οδόν προς την Πραγμάτωση» – κι ορισμένα άλλα διασκεδαστικά σεμινάρια που θα τα κάνουν οι Αναληφθέντες  Δάσκαλοι. «Γιατί Είναι Τόσο Δύσκολο να Μείνετε στον Πλανήτη Μετά την  Πραγμάτωση» και «Γιατί Ίσως να Θελήσετε να Επανεξετάσετε Μερικές από τις Επιλογές Σας».

Δεν σας κάνω πλάκα. Θα γίνει την πρώτη Τετάρτη του Απριλίου στο Κλαμπ των Αναληφθέντων Δασκάλων. Δεν είναι απαραίτητες εγγραφές ή κρατήσεις. Απλά πρέπει να ανακαλύψετε πού στο καλό είναι το Κλαμπ των Αναληφθέντων  Δασκάλων (λίγα γέλια). Κι αν φτάνετε στο επίπεδο του μάστερ, αυτό δεν θα πρέπει να είναι καθόλου δύσκολη υπόθεση. Απλά, τι; Επιτρέπετε στον εαυτό σας και είσαστε.

Κι ο Κώλντρε νομίζει ότι κάνω πλάκα, και η πρώτη Τετάρτη είναι 1η Απριλίου; Οπωσδήποτε (κι άλλα γέλια).

ΛΙΝΤΑ: Πφφ!

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Όμως σκοπεύουμε να το κάνουμε; Οπωσδήποτε. Στην πραγματικότητα – ο Κώλντρε και η Λίντα δεν το ξέρουν ακόμα – πρόκειται να το ηχογραφήσουμε, πρόκειται να κάνουμε, υποθέτω, μια ηχογραφημένη εκδήλωση εκεί κι επίσης θα το κάνουμε εδώ στο στούντιο . Ανοιχτή Εκδήλωση στο Κλαμπ των Αναληφθέντων Δασκάλων και είναι δωρεάν για όλους όσοι έχουν περάσει την αφύπνιση. Όλοι οι άλλοι θα πληρώσουν τουλάχιστον χίλια δολάρια.
Επόμενο στη λίστα …

ΛΙΝΤΑ: Άρα αυτό θα είναι από τη Χαβάη; (σύμφωνα με το πρόγραμμα ο Τζέφρι και η Λίντα θα βρίσκονται στη Χαβάη εκείνη την ημερομηνία)

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Δεν με νοιάζει από που θα είναι. Ξέρω πού θα γίνει – στο Κλαμπ των Αναληφθέντων Δασκάλων. Δεν μπορείτε να πάτε εκεί από τη Χαβάη; (κάποιος γελάει δυνατά) Τί ερωτήσεις κάνουν οι άνθρωποι! Αλήθεια, τζιι! (κι άλλα γέλια)

Οκέι, επόμενο στη λίστα πρακτικών θεμάτων. Για όλους εσάς που πήρατε Αποφάσεις για το Νέο Έτος, παρακαλώ να τις έχετε ξεφορτωθεί μέχρι το σεμινάριο Ασπεκτολογίας, που θα γίνει αργότερα αυτό το μήνα. Λοιπόν, δεν το καταλαβαίνω αυτό με τους ανθρώπους. Κάθε χρόνο κάνουν το ίδιο πράγμα. Έρχεται η Πρωτοχρονιά, παίρνουν αποφάσεις, μέσα σε μια εβδομάδα περίπου παραβιάζουν τις αποφάσεις. Ενώ δεν ισχύουν πια, τον επόμενο χρόνο ξαναπροσπαθούν. Συστήνω σε όλους σας, οι Πρωτοχρονιάτικες αποφάσεις δημιουργούν κάποιες πραγματικά άσχημες πτυχές που παραμένουν. Έπειτα επιστρέφουν την επόμενη χρονιά «Είμαι η παχουλή πτυχή σου». (γέλια) « Θυμάσαι πώς με αγνόησες; Θυμάσαι πώς έτρωγες σαν γουρούνι μια βδομάδα μετά την απόφαση; Όμως εγώ, η παχουλή πτυχή σου, είμαι ακόμα εδώ. Επέστρεψα για μια ακόμα χρονιά αποφάσεων.» Ξεφορτωθείτε τις.

Αν κάποιοι από σας πήραν αποφάσεις, αλήθεια; Πρώτα πρώτα, όχι αποφάσεις! Όχι στόχους! Πραγματικά σας ενθαρρύνω να πάτε στο ακριβώς αντίθετο. Κάντε ό,τι διάολο θέλετε να κάνετε αυτή τη χρονιά . Ναι. Αυτός είναι ο τρόπος του Μάστερ.

Ο τρόπος του Μάστερ δεν είναι να παίρνει αποφάσεις. που μπορεί να παραβιάσει αργότερα κι έπειτα να δημιουργήσει κάποιες πραγματικά άσχημες πτυχές. Γιατί νομίζετε κάνουμε την Ασπεκτολογία τον Ιανουάριο; Πρέπει να προλάβουμε αυτές τις πτυχές. Πρέπει να ρίξουμε ένα δίχτυ γύρω τους και να τις πνίξουμε.

Αυτή δεν είναι μια χρονιά για – ασχέτως τί νομίζετε ότι έχετε να βελτιώσετε, ξεχάστε το. Μην σταματήσετε το κάπνισμα. Μην ξεκινήσετε δίαιτα. Μην αρχίσετε κάποιο  πρόγραμμα γυμναστικής. Μην κάνετε τίποτα απ’ αυτά, γιατί απλά δημιουργούνται κάποιες πραγματικά άσχημες πτυχές. Ξέρετε, αν πρέπει να το σκέφτεστε τόσο πολύ – «Ω, πρέπει να ξεκινήσω αυτό το πρόγραμμα για να σταματήσω το κάπνισμα ή να μη τρώω τόσο πολύ» ή οτιδήποτε – αν πρέπει να το κάνετε αυτό, στην πραγματικότητα δεν θέλετε να το κάνετε! Δηλαδή, δεν θέλετε πραγματικά να  ξεκινήσετε δίαιτα. Κατά κάποιον τρόπο τιμωρείτε τον εαυτό σας – «Ω, πρέπει να ξεκινήσω δίαιτα. Πρέπει να σταματήσω το κάπνισμα.» Γιατί;

Ζήστε σαν Μάστερ. Ζήστε όπως θέλετε να ζήσετε, όχι όπως νομίζετε ότι θα έπρεπε να ζείτε. Έτσι, παρακαλώ ξεφορτωθείτε αυτές τις αποφάσεις. Πραγματικά, ακόμα και προτού τελειώσουμε την συνεδρία μας σήμερα, αφήστε όλες αυτές τις αποφάσεις να φύγουν. Να είστε ο εαυτός σας. Αυτό είναι το σπουδαιότερο που  μπορείτε να είστε. Δεν με νοιάζει ποιο είναι το βάρος σας, αν καπνίζετε ή δεν καπνίζετε. Πραγματικά δεν έχει καμία σημασία για μένα ή για τους άλλους  Αναληφθέντες Δασκάλους ή για εσάς τους ίδιους.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή με αυτά κι απλά ας απελευθερώσουμε όλες αυτές τις αποφάσεις.

Οκέι, τελικό στη λίστα, κι αυτό είναι σοβαρό. Η ταινία Rude Awakening πρόκειται να βγει φέτος. Είναι σίγουρο, ότι θα προβληθεί στις 20 Ιουνίου στο Άμστερνταμ. Θα είμαι εκεί και θα ντυθώ επίσημα για την περίσταση. Δεν θέλω να δω κανέναν από σας με πρόχειρα ρούχα ή να μοιάζετε με αλήτες του δρόμου. Ντυθείτε επίσημα για την περίσταση. Είναι το δικό μας επίσημο γεγονός. Όχι σε κόκκινο χαλί, σε βυσσινί χαλί. Υποστηρίξτε την ταινία, είτε αγοράζοντας εισιτήριο, είτε κάνοντας μια δωρεά, είτε επενδύοντας σ’ αυτό. Υποστηρίξτε την ταινία. Είναι η δική μας ταινία, όλων μας ταινία. Αφορά εσάς. Είναι το ταξίδι σας και μπορώ να σας πω αυτή τη στιγμή, ότι αυτή η ταινία το Rude Awakening θα διαρκέσει για δεκαετίες. Δεκαετίες. Είναι αληθινή. Είναι αυθεντική. Αφορά το πώς είναι να μπαίνεις στην αφύπνιση και μετά να σε ξεσκίζει η σκληρότητα της όλης υπόθεσης, αλλά να βγαίνεις απ’ όλο αυτό μυρίζοντας σαν λευκό ρόδο. Δεν το έχετε βιώσει ακόμα αυτό, σωστά; (λίγα γέλια)

Υποστηρίξτε την. Είναι δική μας. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Δεν πρόκειται για ένα δυο ανθρώπους στην Ολλανδία που φτιάχνουν την ταινία. Είναι η συλλογική ενέργεια όλων των Σώμπρα. Είναι μια πραγματική ταινία συνείδησης, γι’ αυτό στηρίξτε την. Να είστε σίγουροι, ότι θα λειτουργήσει, είτε την υποστηρίξετε ενεργειακά, οικονομικά, με οποιοδήποτε άλλο τρόπο. Αυτή η ταινία πρέπει να βγει και πρέπει να βγει φέτος. Έτσι, με αυτό, δεν μου ζητήθηκε από την ομάδα του Rude Awakening να το αναφέρω αυτό. Αυτοί κλαίνε τώρα, καθώς με ακούνε να το κάνω. Κλαίνε. Όχι, είναι σημαντικό. Είναι η ιστορία σας. Ήρθατε εδώ για να ζήσετε την ιστορία, να είστε η ιστορία κι έπειτα να πείτε την

Έτσι, ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή με αυτό.

Αυτή Είναι η Χρονιά

Τα καταφέραμε το 2020. Τα καταφέραμε. Πάντα το ήξερα ότι θα τα καταφέρναμε. Απλά δεν ήξερα πώς θα τα καταφέρναμε. Δηλαδή, πώς επρόκειτο να συμβεί.

Αυτή είναι η χρονιά. Δηλαδή, πρώτα πρώτα, είναι η χρονιά για την οποία έγραψα στο βιβλίο, Η Εποχή των Μηχανών. Είναι εκεί που πήγα στο μέλλον και βρέθηκα ανάμεσα σ’ αυτή την ομάδα πειρατών που (κάποιος λέει ‘Ααγκ!’ κι ο Αντάμους γελάει) -μια ομάδα πραγματικά ζόρικων πειρατών ,ααγκ!! (το κοινό επαναλαμβάνει ‘Ααγκ!’) – κι αναρωτιόμουν τι στο καλό συμβαίνει; Νόμιζα ότι ίσως είχα πάρει κάποιο κακό φάρμακο και σκεφτόμουν “Αυτήβείναι η ομάδα πνευματικών πρωτοπόρων; Περί αυτού πρόκειται;”

Και μετά συνειδητοποίησα ότι, όχι, ήσασταν αληθινοί και θα το κάνατε πραγματικά και θα ερχόσασταν για να είναι αυτή η τελευταία σας ζωή για την Πραγμάτωση. Και μετά η ιστορία συνεχίζεται από εκεί, πώς μένετε στο σώμα, αντίθετα από τους άλλους Αναληφθέντες Δασκάλους κι ο αληθινός λόγος για την Ανοιχτή Εκδήλωση τον Απρίλιο είναι, ότι πραγματικά θέλουν να σας τιμήσουν. Σας δελεάζουν με  δωρεάν ποτό και φαγητό και συζήτηση με Αναληφθέντες Δασκάλους, αλλά θέλουν να σας τιμήσουν κι επίσης πρόκειται να σας ενθαρρύνουν όλους να μείνετε στον πλανήτη.

Για να μείνετε στον πλανήτη απαιτείται πραγματικά να καταλαβαίνετε τί είναι η ενέργεια. Ξεχάστε τη φυσική. Ξέρετε, οι καθηγητές φυσικής δεν έχουν ιδέα τώρα. Αν είχαν, ο κόσμος θα ήταν διαφορετικός. Ξεχάστε τη συμβατική φυσική και νιώστε το, τι είναι πραγματική ενέργεια, τι είναι πραγματική συνειδητότητα και δεν είναι ίδιες. Δεν είναι ίδιες. Είναι πολύ, πολύ διαφορετικές. Όμως η συνειδητότητα ζωντανεύει την ενέργεια. Τότε πραγματικά ζείτε μέσα στη δημιουργία σας και πραγματικά βιώνετε όπως ο άνθρωπος θα έπρεπε να το κάνει, αληθινά βιώνετε τη ζωή και τελικά τον Εαυτό σας.

Το 2020 ανακαλύψτε τον πραγματικό λόγο που είστε εδώ. Ξεκινήσαμε προς αυτή την κατεύθυνση παλιά στους Ναούς του Τιέν, αλλά το εδραιώσαμε αυτό την εποχή του Ιησού και είπαμε “Αυτό είναι. Αυτό επιλέγουμε.” Και δεν έχει σχέση η χρονιά, αλλά η αριθμολογία είναι ενδιαφέρουσα. Είναι μια χρονιά μεγάλης ισορροπίας. «Αυτή είναι η χρονιά που πρόκειται να έρθουμε», και το κυριότερο, η χρονιά, ο συγχρονισμός που διαλέξατε για την Πραγμάτωση πραγματικά είχε σχέση με τον συγχρονισμό της τεχνολογίας στον πλανήτη. Έχω μιλήσει αναλυτικά σχετικά με αυτό. Πρόκειται να μιλήσω περισσότερο σχετικά στο ProGnost. Όσοι από σας είστε αντίθετοι με όλη αυτή τη συζήτηση για την τεχνολογία, μην ακούσετε. Όμως αφορά την πιο κρίσιμη περίοδο στον πλανήτη. Κρίσιμη δεν σημαίνει άσχημη. Κρίσιμη, απλά σημαίνει σημεία αναχώρησης πάνω στον πλανήτη και σημεία μεταβολών κι αλλαγών.

Παλιότερα κάτι που θα θεωρούσα μέτρια αλλαγή στην ανθρωπότητα συνέβαινε κάθε χίλια χρόνια περίπου. Όμως τώρα οι αλλαγές συμβαίνουν τόσο γρήγορα. Κι όπως είπαμε σε ένα από τα πρόσφατα ProGnost, ένα εντελώς νέο ανθρώπινο είδος είναι σε εξέλιξη και είναι ακριβώς στην εποχή σας. Οι περισσότεροι από σας ήρθατε  μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ήταν μια εποχή μεγάλης μεταβολής δυναμικών. Ήρθατε 20, 30 χρόνια μετά, μερικοί από σας λίγο νωρίτερα, αλλά γνωρίζοντας ότι η τεχνολογία επρόκειτο να αλλάξει τον κόσμο.

Για δείτε πολλοί από σας, μερικοί από σας πραγματικά δεν είχατε τηλεοράσεις όταν μεγαλώνατε και κάποιοι από τους νεώτερους που ακούνε μόλις έκαναν “Εε;!” (λίγα γέλια). Καταλάβετε το -κάποτε γράφατε γράμματα με στυλό και χαρτί ή γραφομηχανή και μέιλ, τώρα όλη η τεχνητή νοημοσύνη κι αυτά που κάνει.

Μίλησα για όλα αυτά παλιά, στο Quantum Leap το 2007 στο Taos, New Mexico,  προλειαίνοντας το έδαφος κατά κάποιο τρόπο, λέγοντας “Τώρα καθώς καθόμαστε εδώ στο Taos, σ’ αυτή την όμορφη συνάθροιση, υπάρχουν τόσα πολλά που συμβαίνουν παρασκηνιακά  και που πρόκειται να αλλάξουν τον κόσμο.” Και την τεχνολογία την αγαπάω. Αγαπάω την τεχνολογία. Πρόκειται να αλλάξει τη διάρκεια της ανθρώπινης ζωής και το ανθρώπινο σώμα. Πρόκειται να αλλάξει … πρόκειται να κάνει …

Ξέρετε, περίπου ένα δις άνθρωποι στον πλανήτη ζουν μέσα στη φτώχεια. Είναι στο κατώτατο σημείο στον πλανήτη κι αυτό πρόκειται να αλλάξει. Η τεχνολογία πρόκειται να φέρει αφθονία σ’ αυτό το δις, που είναι στον πάτο. Τώρα μερικοί από σας θα πείτε “Ναι, όμως η τεχνολογία δεν θα δημιουργήσει ένα ακόμα μεγαλύτερο χάσμα ανάμεσα στους έχοντες και τους μη έχοντες;” Ναι, θα το κάνει. Θα υπάρξουν πολλοί που θα έχουν πολλά περισσότερα. Όμως το γεγονός είναι, ότι πρόκειται να εξαλείψει τη φτώχεια κι έτσι δεν θα υπάρχουν άνθρωποι στον πλανήτη, ίσως μέσα στα επόμενα 20 χρόνια, που θα ζουν μέσα στη φτώχεια. Αυτός θα είναι ο αντίκτυπος της τεχνολογίας. Ναι, και θα υπάρξουν πολλοί που θα έχουν υπερβολικά πολλά, αλλά οι άλλοι δεν θα ζουν μέσα στη φτώχεια. 

Φτώχεια, όταν δεν έχεις αρκετά για ένα καλό γεύμα κάθε μέρα ή δεν έχεις καθαρό νερό. Δεν έχεις πρόσβαση στο Ίντερνετ. Στις μέρες μας αυτό είναι ένα από τα κριτήρια για τη φτώχεια, να μην έχεις Ίντερνετ. Αυτό πρόκειται να εξαλειφθεί, ώστε κάθε άνθρωπος να έχει τροφή για να είναι υγιής. Θα έχουν καθαρό νερό. Θα έχουν πρόσβαση σε φάρμακα. Θα έχουν πρόσβαση σε πολλές τεχνολογίες κι όλα αυτά έρχονται. Είναι όλα εδώ.

Μερικές φορές εύχομαι να μπορούσατε απλά να βγείτε από το σώμα σας και να ερχόσασταν μαζί μου για μια στιγμή και να κοιτούσατε κάτω ξανά και να λέγατε “Ήρθα σ’ αυτό τον πλανήτη αυτή την εποχή, ακριβώς τότε που ξεκινούσαν οι υπολογιστές και κοίτα τώρα σε λίγες μόνο δεκαετίες, κοίτα πού πηγαίνουμε στις επόμενες δεκαετίες.”

Όμως υπάρχει ένα σημαντικό συστατικό σε όλο αυτό – η συνειδητότητα. Η  συνειδητότητα χρειάζεται να υπάρχει στον πλανήτη. Δεν μιλάω για προσευχές. Οι προσευχές δεν κάνουν κάτι. Το ξέρετε αυτό, αλλά, έ, ίσως δεν το ξέρετε. Ξέρετε, θέλω να σταματήσω κάθε ομάδα προσευχής στον πλανήτη. Ο Κώλντρε – θα χρειαστεί να τον πετάξω έξω από δω σε ένα λεπτό. Πιες λίγο καφέ, Κώλντρε. Του έχουμε ρίξει αλκοόλ (λίγα γέλια). Δεν είναι οι προσευχές. Είναι η αγνή  συνειδητότητα. Αυτό είναι. Αυτό πρόκειται να κρατήσει τα πάντα σε ισορροπία, έτσι ώστε η τεχνολογία σε συνδυασμό με την συνειδητότητα και την ευσπλαχνία και την προοπτική να κάνουν όλη αυτή την τεχνολογική εξέλιξη – αυτό θα μπορούσε να αλλάξει την ανθρωπότητα.

 Η Νέα Γη και η Παλαιά Γη δεν πρόκειται πάντως να ενωθούν. Βγάλτε το αυτό από το μυαλό σας τώρα, δεν πρόκειται να συμβεί. Αλλά θα μπορούσε να υπάρξει ένα πολύ διαφορετικό μέρος για τη Νέα Γη και να υπάρξει ένα καλύτερο μέρος για την Παλαιά ή κλασσική Γη.

Έτσι, 2020. Είναι η χρονιά που πολλοί από σας θα φτάσουν στην Πραγμάτωση. Ναι, όντως ξέρω τον ακριβή αριθμό. Δεν πρόκειται να τον πω, αλλά τον ξέρω. Επίσης ξέρω ότι πολλοί από σας δεν θα επιλέξουν απαραίτητα να το κάνουν αυτή τη χρονιά, αλλά θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να έρθει όλο και πιο κοντά. Υπάρχουν πολλοί λόγοι και μερικές φορές είμαι λίγο σκληρός μαζί σας, μόνο λίγο, λίγο σκληρός μαζί σας και σας λέω “Λοιπόν γιατί κρατιέσαι; Για τα παιδιά σου; Ώστε να αποφοιτήσουν από το κολλέγιο; Αυτός είναι ο λόγος που δεν επιτρέπεις την Πραγμάτωση σου;” Όμως για κάποιους είναι η πραγματικότητα.

Κάποιοι από σας θα συγκρατηθούν για άλλους λόγους. Ίσως φοβάστε αυτό που πρόκειται να συμβεί και πιθανόν δικαιολογημένα ,γιατί θα είναι τόσο διαφορετικά από τον παλιό τύπο ζωής που είχατε. Όμως πολλοί θα το περάσετε φέτος. Θα έλεγα ότι αυτή είναι η χρονιά που θα ταρακουνήσετε την Πραγμάτωση. Δηλαδή, πραγματικά θα την ταρακουνήσετε, ρουκέτα, σαν να απογειώνεστε και να ροκάρετε κάνοντας το. Λοιπόν, τι απίθανα μπλουζάκια. Πάντα μιλάω για τα μπλουζάκια, θα έπρεπε να ξεκινήσω μια επιχείρηση, ξέρετε, “Θα ροκάρω την Πραγμάτωση φέτος.” Τι απίθανο μπλουζάκι (κάποιος λέει ‘Συνέχισε να ροκάρεις’). Συνέχισε να ροκάρεις. Ναι.

Λοιπόν, είναι μια εκπληκτική χρονιά και είναι η χρονιά που περίμενα πολύ καιρό τώρα. Δεν σημαίνει ότι δεν θα έχει προκλήσεις. Καθόλου. Συμβαίνουν ακόμα πράγματα, συμβαίνουν πράγματα τώρα. Κάποιοι από σας ήρθαν εδώ σήμερα, είτε παρακολουθείτε διαδικτυακά είτε εδώ αυτοπροσώπως, «Αντάμους, φίλε, εσύ τα λες αυτά, αλλά πέρασα πραγματικά άσχημα εδώ και δυο βδομάδες ή τον περασμένο μήνα. Πέρασα από την κόλαση.» Σίγουρα. Σίγουρα. Αυτά θα γίνουν καταπληκτικές ιστορίες αργότερα.

Η Μεράμπ του Επιτρέπω για το 2020

 Ας κάνουμε μια μικρή μεράμπ του επιτρέπω για το 2020. Για να επιτρέψουμε.

Για πολλούς από σας αυτή θα είναι μια χρονιά εξελίξεων κι αν δεν είναι αυτή η χρονιά, έ, θα έρθει αρκετά σύντομα. Πραγματικά το θέμα δεν είναι να προσπαθήσετε να φτάσετε εκεί πολύ γρήγορα, αλλά για πολλούς από σας θα είναι η επίτευξη της Πραγμάτωσης. Ταυτόχρονα συμβαίνουν πολλά τώρα και υπάρχει μια τάση να γίνεστε εγκεφαλικοί. Κι αναρωτιέστε γιατί πονάει το σώμα σας και γιατί κάποιες φορές είστε πιο μπερδεμένοι από

(αρχίζει η μουσική)

Θα το επαναλαμβάνω συνέχεια φέτος, απλά επιτρέψτε. Αν καεί το σπίτι σας, επιτρέψτε. Το εννοώ πραγματικά αυτό. Δεν αστειεύομαι απλά. Και, όχι, δε λέω ότι το σπίτι σας πρόκειται να – λοιπόν, ένα δυο, αλλά όχι πάρα πολλά (λίγα γέλια). Δεν τα κάνω αυτά, αλλά, ξέρετε, συμβαίνουν.

Το σημαντικότερο για τον καθένα τώρα – για τους Σώμπρα, οποιονδήποτε που θα ακούσει στο μέλλον, φτάνετε σ’ αυτό το σημείο – είναι το επιτρέπω και είναι σχεδόν το αντίθετο απ’ αυτό που έχετε την τάση να κάνετε ως άνθρωποι. Αυτή τη στιγμή θέλετε να αποκτήσετε περισσότερο έλεγχο. Αυτή τη στιγμή θέλετε είτε να επιταχύνετε το ρυθμό είτε να επιβραδύνετε ή να κάνετε κάτι. Όχι, επιτρέψτε.

Πάτε στο γιατρό κι ο γιατρός λέει “Λυπάμαι, αλλά σου συμβαίνει το τάδε.” Ξέρω ότι είναι πραγματικά δύσκολο, αλλά θα σας ζητήσω να επιτρέψετε. Ναι, ακόμα κι αυτό, κι αυτό είναι το ζόρικο. Αυτός λέει “Λοιπόν, έχεις δυο μήνες ζωής” κι εσείς “Ο Αντάμους είπε να επιτρέψω. Πώς μπορώ να το επιτρέψω αυτό;” Το εννοώ, επιτρέψτε το. Κάτι άλλο συμβαίνει.

Αν ο σύντροφος σας σας αφήσει, μην κάνετε το σκηνικό “Ω, εγώ η/ο καημένη/ος”. Επιτρέψτε το. Και το «σας αφήσει’ εννοώ “Αντίο” ή ότι έφυγε για τους άλλους κόσμους. Επιτρέψτε το.

Αν χάσετε τη δουλειά σας, επιτρέψτε. Οτιδήποτε κι αν συμβεί. Άσχετα από το τι θα είναι. Πραγματικά αυτό θα έπρεπε να είναι το μόνο θέμα της συζήτησης μας σήμερα, αλλά έχω συμβόλαιο. Πρέπει να καλύψω συγκεκριμένο χρόνο μαζί σας και … (λίγα γέλια). Αλλά Επιτρέψτε άσχετα από το τι είναι.

Επίσης, ξέρετε, αν κερδίσετε το λαχείο, επιτρέψτε το. Επιτρέψτε οτιδήποτε.

 Τώρα δεν είναι ώρα να προσπαθείτε να διαχειριστείτε ή να επηρεάσετε οτιδήποτε στη ζωή σας. Γι’ αυτό λέω να ξεφορτωθείτε όλες αυτές τις Πρωτοχρονιάτικες αποφάσεις. Ξεφορτωθείτε τις δίαιτες. Ξεφορτωθείτε το πρόγραμμα “βελτίωσης του εαυτού σας”.  Ξεφορτωθείτε οποιουσδήποτε στόχους. Πραγματικά. Αυτή δεν είναι χρονιά για στόχους, για ανθρώπινους στόχους. Αυτό θα προκαλέσει μόνο πόνο.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή με το επιτρέπω.

Η ιδέα δεν είναι νέα για κανέναν από σας. Μπορεί να είναι για μερικούς από τους καινούριους ακροατές, αλλά υπάρχει μια πολύ φυσιολογική δύναμη αυτή τη στιγμή, πέρα απ’ ό,τι θα μπορούσε να φανταστεί ο άνθρωπος. Όμως υπάρχει και είναι αυτό ακριβώς που θα σας φέρει στην Πραγμάτωση, είτε επιλέξετε είτε αποφασίσετε σήμερα είτε το αναβάλετε, άσχετα από τη δικαιολογία – ότι δεν μπορείτε να κάνετε την Πραγμάτωση τώρα, γιατί πρέπει να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας, πρέπει πρώτα να μειώσετε το χρέος σας. Κάποιος μου το είπε αυτό κάποτε και δεν βγάζει απολύτως κανένα Ασχέτως του τι γίνεται τώρα, επιτρέψτε. Εσείς, οι άνθρωποι, επιτρέψτε αυτό που είναι μια πολύ φυσιολογική κι εκπληκτική διαδικασία που συμβαίνει.

Αν βλέπετε τρελά, τρελά, τρελά όνειρα τη νύχτα, σταματήστε την προσπάθεια να ανακαλύψετε τι προσπαθούν να σας πουν τα όνειρα. Πάψτε να ανησυχείτε ότι κάτι δεν πάει καλά με το μυαλό σας. Απλά επιτρέψτε το.

Επιτρέψτε τα πάντα φέτος.

Όλοι ξέρετε πώς να ανησυχείτε πολύ και να αγχώνεστε. Όλοι ξέρετε πώς να προσπαθείτε να ελέγχετε τα πράγματα. Όλοι έχετε κάνει μεγάλες μάχες μέσα στο μυαλό σας και με άλλους ανθρώπους, αλλά τώρα ας τα σταματήσουμε όλα αυτά. Ναι, συνεχίστε την κανονική σας ζωή, αλλά αυτό αφορά το επιτρέπω. Αυτό είναι. Αυτό

Νιώστε πώς είναι το επιτρέπω στη ζωή σας αυτή τη στιγμή.
(παύση)

Δεν είναι η χρονιά για κάποιο σημαντικό πρόγραμμα αναζωογόνησης του  ανθρώπινου εαυτού σας. Δεν είναι η χρονιά για κάποιο σημαντικό πρόγραμμα αναμόρφωσης του εαυτού σας. Δεν είναι η χρονιά για να προσπαθήσετε να αναδιαμορφώσετε την ταυτότητα σας ή οτιδήποτε σχετικό.

Επίσης δεν είναι καλή χρονιά για να κάνετε παιδιά. Χμ.
Δεν είναι χρονιά για να ξεκινήσετε κάποιο σημαντικό πρόγραμμα απαλλαγής απ’ οτιδήποτε δεν σας αρέσει στον εαυτό σας. Όχι. Σταματήστε τα όλα αυτά. Αυτή είναι η χρονιά για να επιτρέπετε.

Μια όμορφή εποχή για το επιτρέπω.
(παύση)

Καλή βαθιά αναπνοή. Αυτό είναι, απλά επιτρέπω.

Δεν είμαι πολύ σίγουρος τι πρόκειται να συζητήσουμε την υπόλοιπη χρονιά. Θα πρέπει να σκεφτώ κάτι (λίγα γέλια). Ίσως βάλω μερικούς από τους άλλους Αναληφθέντες Δασκάλους να έρθουν να σας μιλήσουν, ξέρετε, για το πώς είναι στο Κλαμπ των Αναληφθέντων Δασκάλων ή πώς είμαι εγώ εκεί πάνω, γιατί πραγματικά το μόνο πράγμα για το παρόν είναι το επιτρέπω. Η ομορφιά του επιτρέπω.

Πρόκειται να περάσετε πολλά αισθήματα και πολλές προσαρμογές, όχι πάντα ευχάριστες, αλλά είναι όλα μέρος του προορισμού σας.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή με αυτό. Επιτρέπω.
(παύση)

Δεν είναι καιρός φέτος για να ξεκινήσετε κάποιο σημαντικό καινούριο πρόγραμμα.

Κι όταν νιώθετε μερικές φορές σύγχυση στο μυαλό σας, απλά σταματήστε κι επιτρέψτε. Αυτό είναι.

Όταν νιώθετε θυμό ή ακόμα και κατάθλιψη, μην προσπαθήσετε να το πολεμήσετε ή να το ξεπεράσετε. Καθόλου. Απλά επιτρέψτε.

Ας πάρουμε μια καλή, βαθιά αναπνοή. Σας ευχαριστώ.

Έτσι, σκοπεύω να συνεχίσω να το τονίζω αυτό φέτος – το επιτρέπω. Θα κάνουμε πολλές πραγματικά μεγάλες μεράμπ φέτος, γιατί δεν ξέρω τί άλλο να συζητήσω. Απλά να επιτρέψετε να λάβει χώρα μια πολύ φυσιολογική διαδικασία.

Το Κουκούλι

Ας επιστρέψουμε να μιλήσουμε λίγο γι’ αυτή την πολύ γνώριμη μεταφορά, την κάμπια και την πεταλούδα.
Έτσι, αυτό είναι ένα τόσο όμορφο παράδειγμα μέσα από τη φύση, για το τί συμβαίνει. Έχουμε την κάμπια η οποία – όπως οι άνθρωποι – απλά προσπαθεί να γίνει μεγαλύτερη και να έχει καλύτερο πράσινο χρώμα από τις υπόλοιπες και να βγάλει κι άλλα πόδια. Και ξαφνικά κάτι αρχίζει να συμβαίνει στην κάμπια. Αρχίζει να καταρρέει. Κατά κάποιον τρόπο αρχίζει να χάνει το μυαλό της. Το σώμα της δεν λειτουργεί τόσο καλά πια. Δεν μπορεί να θυμηθεί τίποτα και η κάμπια το αποδίδει στα γηρατειά ή τη μόλυνση ή το νερό ή κάτι άλλο. Η κάμπια το περνάει όλο αυτό και, φυσικά, κατηγορεί τα πάντα έξω από αυτήν,  χωρίς να σταθεί για μια στιγμή και να πει “Τι συμβαίνει πραγματικά;” Χωρίς να σταματήσει μόνο για να επιτρέψει.

Η κάμπια το πολεμάει όλο αυτό. Στην πραγματικότητα έχει ακούσει ιστορίες για το κουκούλι από άλλες κάμπιες, όχι κάποιες που είχαν όντως μπει μέσα του, αλλά κάποιες που επίσης είχαν απλά ακούσει σχετικά και θεωρεί το κουκούλι διάβολο, κακό, σκοτεινό. Και είναι αυτή μια πεποίθηση που έχουν οι περισσότερες κάμπιες, ότι αυτό το κουκούλι είναι αληθινά το απόλυτο κακό. Και ξαφνικά η κάμπια αρχίζει να καταρρέει και να έλκεται να μπει στο κουκούλι, μέσα στο σκοτάδι. Η κάμπια αντιστέκεται όσο περισσότερο μπορεί. Προσεύχεται και λέει ότι δεν θα κάνει άσχημα πράγματα πια και κάνει ό,τι μπορεί, αλλά νιώθει την έλξη προς το κουκούλι.

Κι έπειτα μια μέρα πραγματικά συμβαίνει. Το σώμα καταρρέει, το μυαλό δεν λειτουργεί πια και ξαφνικά η κάμπια παρασύρεται βαθιά μέσα στο κουκούλι. Και μέσα στο κουκούλι καταστρέφεται εντελώς κάθε ίχνος του εαυτού της. Γίνεται πολτός. Έχουμε μιλήσει γι’ αυτό ήδη. Δεν είναι κάτι νέο.

Γίνεται πολτός, αλλά η κάμπια εξακολουθεί να έχει επίγνωση. Τώρα, η επίγνωση αλλάζει γιατί δεν έχει πια σώμα κάμπιας ή μυαλό, όμως εξακολουθεί να υπάρχει. Καταλαβαίνει ακόμα “Είμαι εδώ μέσα σ’ αυτό το κουκούλι. Το φοβόμουν πολύ. Νόμιζα ότι ήταν ό,τι πιο σκοτεινό υπήρχε, γιατί απλά θα με καταβρόχθιζε, που κατά κάποιο τρόπο έγινε, όμως Εγώ Υπάρχω. Είμαι εδώ.”

Η κάμπια αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι κάτι συμβαίνει. Κάτι συμβαίνει και δεν είναι απλά ότι το σώμα της καταρρέει και μετατρέπεται σε πολτό, χάνει το μυαλό της και το αίσθημα ταυτότητας, αλλά κάτι συμβαίνει εδώ και τώρα.

Στην κάμπια δεν έχει μείνει πραγματικά τίποτα για να αντισταθεί πια. Τώρα το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να επιτρέψει. Πραγματικά δεν της έχει απομείνει δύναμη, δεν έχει σώμα, δεν έχει μυαλό, έτσι το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να επιτρέψει. Κι όταν αρχίζει να επιτρέπει, συνειδητοποιεί ότι υπάρχει κάτι που είναι πραγματικά πολύ αληθινό. Για την κάμπια ονομάζεται εμβρυικός δίσκος και είναι πολύ αληθινός.

 Σύμφωνα με την επιστήμη σας, ο εμβρυικός δίσκος στην πραγματικότητα δεν αποτελεί μέρος της κάμπιας όταν αυτή είναι κάμπια, αλλά ξαφνικά βρίσκεται εκεί όταν αυτή είναι μέσα στο κουκούλι κι αυτό βασίζεται στην επιστήμη. Ξαφνικά είναι εκεί.

Λοιπόν, από που προήλθε, αν δεν ήταν στο DNA της κάμπιας, δεν βρισκόταν σε κανένα σημείο του υλικού σώματος της κάμπιας ή στον μικρούλη εγκέφαλο της; Πού ήταν αυτό το όμορφο πράγμα που λέγεται εμβρυικός δίσκος; Και γιατί η επιστήμη τον ονομάζει εμβρυικό δίσκο;

Ο εμβρυικός δίσκος είναι όλες οι δυνατότητες για να γίνει η κάμπια πεταλούδα. Αυτές δεν υπήρχαν όταν ήταν κάμπια. Δεν υπήρχε στα γονίδια της κάμπιας. Όμως τώρα είναι εδώ και η κάμπια – που τώρα έχει γίνει πολτός, ενώ εξακολουθεί να καταλαβαίνει ότι υπάρχει – ξαφνικά το αντιλαμβάνεται. Είναι σχεδόν σαν ένα κρυστάλλινο φως μέσα στο κουκούλι.

Αυτά τα ζεύγη εμβρυικών δίσκων είναι οι δυνατότητες για όλα όσα πρόκειται να γίνει η κάμπια ως πεταλούδα. Βασικά υπάρχει ένα κρυστάλλινο ζεύγος που θα γίνει φτερά – φτερά που η κάμπια δεν θα μπορούσε ποτέ πριν να φανταστεί. Γίνεται πόδια της πεταλούδας και κεραίες και μάτια κι όλα τα άλλα. Σ’ αυτούς τους εμβρυικούς δίσκους, που είναι πολύ αληθινοί, υπάρχουν όλες οι δυνατότητες για ό,τι πρόκειται να γίνει. Αλλά η κάμπια ποτέ δεν το συνειδητοποιεί αυτό, όταν είναι κάμπια. Δεν το συνειδητοποιεί αρχικά όταν είναι μέσα στο κουκούλι και μετατρέπεται σε πολτό. Αλλά τώρα υπάρχει εκεί.

Αυτά ακριβώς είναι τα πράγματα που τώρα πυροδοτούνται για να συμβεί αυτή η μαγική μεταμόρφωση, για να εμφανιστεί έπειτα η πεταλούδα με φτερά, με μια εντελώς διαφορετική ύπαρξη απ’ ό,τι θα μπορούσε ποτέ να έχει η κάμπια.

Αυτό είναι πολύ αληθινό. Αυτό είναι επιστημονικό και συχνά το βρίσκω διασκεδαστικό που οι επιστήμονες τον ονόμασαν imaginal disc [imagination=φαντασία], γιατί είναι σαν τη φαντασία. Ξέρετε, υπήρχε πάντα στη φαντασία, όχι σαν υλικό μέρος της κάμπιας, μόνο στη φαντασία. Αλλά τώρα γίνεται πολύ, πολύ αληθινό μέσα στο κουκούλι.

Υπάρχει μια τάση στην κάμπια – η οποία τώρα είναι απλά σε κατάσταση πολτού – όμως θα προσπαθήσει να χειριστεί αυτούς τους δίσκους, αλλά αμέσως βρίσκει ότι δεν μπορεί. Δεν μπορεί. Οι δίσκοι δεν ανταποκρίνονται στο μυαλό της κάμπιας, στις επιθυμίες ή τον έλεγχο της κάμπιας. Δεν ανταποκρίνονται κι όταν η κάμπια προσπαθεί να επηρεάσει αυτούς τους εμβρυικούς δίσκους, να πει, ξέρετε, “Κάντε με πάλι ολόκληρη κάμπια, μια πραγματικά καλή κάμπια”, οι δίσκοι δεν θα ανταποκριθούν. Όμως ο δίσκος θα ανταποκριθεί όταν η κάμπια απλά επιτρέψει. Τότε οι δίσκοι ανταποκρίνονται κι αρχίζουν να σχηματίζουν αυτή την όμορφη πεταλούδα.

Θα μπορούσα να έχω λίγη μουσική, παρακαλώ.

Η Μεράμπ της Πεταλούδας

 Αυτό έχει εκπληκτική ομοιότητα με αυτό που περνάτε. Δηλαδή, όχι ότι είστε κάμπιες, αλλά είστε οι άνθρωποι που περνάτε αυτή την εμπειρία. Το κουκούλι είναι η αφύπνιση σας, η πορεία σας προς την Πραγμάτωση. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είσαστε σε ένα κουκούλι αρκετό χρόνο τώρα, μετατρέπεστε σε πολτό, αλλά εξακολουθείτε να αντιλαμβάνεστε. Έχετε ακόμα το “Εγώ Υπάρχω.” Είστε ακόμα εκεί.

 Δεν έχετε έναν εμβρυικό δίσκο, γιατί αυτό είναι κάτι μοναδικό στην κάμπια, στην πεταλούδα, αλλά έχετε κάτι που ονομάζεται Καθαρή Κρυστάλλινη Φλόγα.

 Δεν βρίσκεται στο σώμα. Αν κάνατε ανατομή σε έναν άνθρωπο, δεν θα βρίσκατε αυτή την Καθαρή Κρυστάλλινη Φλόγα μέσα του. Όμως υπήρχε πάντα εκεί.

Όταν λέω ότι, το να φτάσετε στην Πραγμάτωση είναι μια φυσιολογική διαδικασία, το λέω γιατί, αυτό που υπήρχε πάντα εκεί, αυτή η κρυστάλλινη φλόγα, είναι αυτό που θα σας φέρει στην Πραγμάτωση.

Δεν επρόκειτο ποτέ να κολλήσετε σ’ αυτό τον πλανήτη. Πραγματικά δεν επρόκειτο ποτέ να χαθείτε. Αυτό δεν υπάρχει στο υλικό σώμα σας. Δεν είναι στο μυαλό σας, αλλά είναι εσείς. Είναι κομμάτι σας.

Και τώρα φτάνει στην επίγνωση. Όχι πριν,  δεν φτάνει στην επίγνωση στις αρχικές φάσεις της αφύπνισης ή καθώς φτάνετε να γίνετε μάστερ. Μόνο όταν έρθετε σ’ αυτό το σημείο – να φτάσετε στην Πραγμάτωση. Γι’ αυτό διάλεξα σήμερα να μιλήσω  γι’ αυτό, στο πρώτο μας Shoud για το 2020.

Δεν έχει σημασία αν επιλέγετε την Πραγμάτωση ή όχι. Μπορείτε να μου πείτε ότι την επιλέγετε, ότι δεν την επιλέγετε. Μπορείτε να πείτε ότι καθυστερεί γιατί εσείς την εμποδίζετε. Μπορείτε να πείτε ότι τη θέλετε τώρα. Τίποτα απ’ αυτά δεν έχει σημασία, γιατί είναι ο άνθρωπος που προσπαθεί να χειριστεί την Καθαρή Κρυστάλλινη Φλόγα του Εγώ Είμαι.

 Το μόνο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να επιτρέψετε.

Η κάμπια, ω, πραγματικά θα προσπαθήσει να ξεγελάσει τους εμβρυικούς δίσκους και να προσπαθήσει να ξαναγίνει κάμπια, αλλά οι εμβρυικοί δίσκοι δεν ανταποκρίνονται. Δηλαδή, επιστημονικά στο ανθρώπινο βασίλειο, δεν θα ανταποκριθούν. Όμως είναι το ίδιο και με σας, τους ανθρώπους και την Καθαρή Κρυστάλλινη Φλόγα.

Δεν την έχετε δει. Δεν την έχετε αντιληφθεί μέχρι τώρα για πολλούς και διάφορους λόγους, αλλά ήταν πάντα παρούσα.

 Είναι παρόμοια με τους εμβρυικούς δίσκους, γιατί είναι ο Εαυτός σας σε πραγμάτωση. Είναι όλα τα συστατικά στοιχεία. Είναι τα συστατικά στοιχεία για το Ελεύθερο Ενεργειακό Σώμα. Είναι τα συστατικά στοιχεία για το gnost. Όχι ανθρώπινο gnost, όχι ανθρώπινο μυαλό, αλλά τα συστατικά στοιχεία για έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο κατανόησης κι αντίληψης των πραγμάτων. Είναι όλα εκεί.

Καθένας από σας την έχει. Τώρα ήρθε η ώρα να την αντιληφθείτε.

Δεν μπορείτε να την χειραγωγήσετε και ξέρω ότι θα το προσπαθήσετε.

Μην μπείτε στον κόπο να της ζητήσετε χρήματα. Δεν γνωρίζει καν αυτού του είδους τα πράγματα.

Αυτή η όμορφη Καθαρή Κρυστάλλινη Φλόγα είναι αυτό, που τελικά σας οδηγεί στην Πραγμάτωση. Αποτελείται από όλα τα στοιχεία γι’ αυτό που θα γίνετε. Είναι όλη δική σας. Δεν ανήκει σε κανέναν άλλο. Αν κάποιος προσπαθούσε να τη βρει μέσα σας, προσπαθούσε να μπει στο κουκούλι σας, δεν θα μπορούσε να τη βρει, γιατί αυτή λειτουργεί μόνο για σας.

Έκανα την ερώτηση “Θα επιστρέφατε για μια ακόμα ζωή στον πλανήτη;” Όχι. Όχι, όταν γίνετε πεταλούδα, δεν γυρίζετε πίσω να ξαναγίνετε κάμπια. Όχι.

 Αυτό που κάνετε είναι, ότι αναδύεστε από όλη αυτή τη διαδικασία της πορείας προς την Πραγμάτωση και ζείτε τη ζωή σας, είτε είναι πέντε χρόνια, δέκα χρόνια, τρεις δεκαετίες. Ζήστε τη ζωή σας τώρα. Δεν χρειάζεται να επιστρέψετε και δεν μπορείτε να επιστρέψετε. Σας το λέω τώρα. Όμως όσοι από σας είπαν “Λοιπόν, ναι, θέλω να απολαύσω τη ζωή”, κάντε το τώρα.

Θα έρθει κάποια στιγμή που θα κουραστείτε απ’ αυτό, γιατί θα συνειδητοποιήσετε ότι, υπάρχουν τόσα περισσότερα στους άλλους κόσμους, τόσα περισσότερα. Είχατε όλες τις εμπειρίες που μπορέσατε σ’ αυτό τον πλανήτη και θα επιλέξετε σε κάποιο σημείο να πείτε “Τέλειωσα μ’ αυτά.” Όμως, όχι, δεν πρόκειται να επιστρέψετε.

Πραγματικά, θα ξαναγινόταν ποτέ η πεταλούδα κάμπια; Όχι. Όχι.

Αυτή η Καθαρή Κρυστάλλινη Φλόγα είναι μέσα σε κάθε έναν από σας. Είναι αυτό που θα σας φέρει στην Πραγμάτωση, γι’ αυτό σταματήστε να προσπαθείτε να το κάνετε μόνοι σας. Αποτελεί κομμάτι σας. Δεν θα ήταν δυνατόν να βρείτε -,μερικοί από σας αναρωτιούνται “Λοιπόν, υπάρχει κάτι αρνητικό ή σκοτεινό σ’ αυτή την Καθαρή Κρυστάλλινη Φλόγα;” Όχι, δεν υπάρχει.

Πρόκειται να σας κάνει να υποφέρετε; Πρόκειται να σας κρίνει; Όχι, όχι, όχι. Τίποτα τέτοιο.

Έτσι, όταν λέω ότι αυτή η χρονιά αφορά το επιτρέπω, αυτό εννοώ. Επιτρέψτε αυτό που υπάρχει ήδη.

 Θα αρχίσετε είτε να το νιώθετε ή να το βλέπετε πραγματικά κι αυτό είναι που σας φέρνει στην Πραγμάτωση.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή κι απλά νιώστε το για μια στιγμή.

Με την ευκαιρία, αγαπητοί άνθρωποι, εσείς δεν πρόκειται να φέρετε τον εαυτό σας  στην Πραγμάτωση. Δεν πρόκειται. Αυτό θα πρέπει πραγματικά να προκαλεί  ανακούφιση.

Νιώστε αυτή την όμορφη Καθαρή Κρυστάλλινη Φλόγα. Μοιάζει τόσο πολύ με τους εμβρυικούς δίσκους της πεταλούδας.
(παύση)

Φτάσαμε στο 2020 και υπάρχουν όλα, έξαψη, ενθουσιασμός, αμφιβολία κι όλα τα υπόλοιπα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα απ’ αυτά. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Γι’ αυτό λέω παρατήστε όλες τις αποφάσεις. Σταματήστε να αγωνίζεστε και να προσπαθείτε να καταλάβετε τα πράγματα.
(παύση)

Οι εμβρυικοί δίσκοι είναι πολύ αληθινοί. Δηλαδή, αυτό δεν είναι απλά μια ιστορία. Είναι πολύ αληθινοί. Επιτρέπουν να γίνει μια μαγική μεταμόρφωση, η  μεταμόρφωση της κάμπιας σε πεταλούδα. Δεν κάνει η κάμπια τον εαυτό της πεταλούδα. Δεν κάνει ο ίδιος ο άνθρωπος την πραγμάτωση.

Οι εμβρυικοί δίσκοι, θα λέγαμε, είναι οι δυνατότητες όλων όσων μπορούν να γίνουν και το ίδιο είναι αυτή η Καθαρή Κρυστάλλινη Φλόγα μέσα σε καθέναν από σας. Αφήστε την να καθοδηγήσει, να είναι ο δρόμος. Αφήστε την να σας φέρει στην Πραγμάτωση.

Ναι, θα υπάρξουν φορές που το σώμα σας θα πονάει. Περνάτε ένα τεράστιο ποσό  τελικών αλλαγών. Νομίζετε ότι ήταν εύκολο για την κάμπια να μετατραπεί σε πολτό;

Θα συνεχίσουν να υπάρχουν περίοδοι αμφιβολίας. Θα συνεχίσουν να υπάρχουν κάποιες εσωτερικές συγκρούσεις. Απλά επιτρέψτε τις τώρα. Απλά επιτρέψτε τις, δηλαδή μη τους δώσετε πολλή προσοχή. Μη ρίξετε τον εαυτό σας σε μια διανοητική δίνη για διάφορα πράγματα.
(παύση)

Αυτή είναι η εποχή που, θα μπορούσαμε να πούμε, είχε αναφερθεί σαν προφητεία, αλλά αυτή είναι η εποχή, που διαλέξατε να έρθετε σ’ αυτό τον πλανήτη για την  Πραγμάτωση και τώρα είναι εδώ. Απλά επιτρέψτε το.

Τα πάντα εδώ κατά κάποιον τρόπο τα παίρνει και τα διαχειρίζεται, θα λέγαμε, η Καθαρή Κρυστάλλινη Φλόγα.

Επαναλαμβάνω, είναι δική σας και μόνο δική σας. Δεν ανήκει σε κανέναν άλλο. Δεν την μοιράζεται μια ομάδα, τίποτα τέτοιο. Όμως οτιδήποτε άλλο εδώ, απλά το παίρνει, το διαχειρίζεται και το φέρνει στην Πραγμάτωση.

Ο Κώλντρε με ρωτάει “Ο άνθρωπος δεν μπορεί να κάνει τίποτε περισσότερο; Αυτό  είναι;”

Λοιπόν, όχι, στην πραγματικότητα έτσι θα έχανε το νόημα. Ο άνθρωπος μπορεί να το εμπειραθεί. Όχι να το κατευθύνει και να το διαχειριστεί, όχι να προσπαθήσει να το κάνει να συμβεί, αλλά μπορεί να το βιώσει.

 Γι’ αυτό δεν είστε εδώ;

Θα φτάσω στο σημείο να πω ότι δεν υπάρχει καν επιλογή πια και ξέρω ότι  ακούγεται σκληρό σε μερικούς από σας που λέτε “Να πάρει! Όντως έχω επιλογή.” Στην πραγματικότητα δεν έχετε.

Όχι, όχι, όχι, όχι. Έχετε προχωρήσει πολύ στην Πραγμάτωση σας. Ο τροχός γυρίζει. Η Καθαρή Κρυστάλλινη Φλόγα ήδη κάνει την δουλειά της.

Ξέρω ότι ακούγεται κάπως βαρύ. Όχι, πραγματικά δεν έχετε επιλογή πια. Συμβαίνει. Νομίζετε ότι η κάμπια είχε επιλογή τις τελικές στιγμές μέσα στο κουκούλι ώστε να πει ξαφνικά “Όχι, όχι, όχι! Θέλω να πάω πίσω και να ξαναγίνω κάμπια”. Όχι. Ήταν πάρα πολύ αργά. Τόσα πολλά άλλα πράγματα συμβαίνουν. Τόσα πολλά άλλα  πράγματα συμβαίνουν.

Ξέρετε, κυριολεκτικά μπήκα, έβαλα την ενέργεια μου μέσα σ’ ένα κουκούλι όπου η κάμπια ήταν έτοιμη να βγει σαν πεταλούδα τώρα. Ήθελα να βιώσω, ήθελα να νιώσω πραγματικά τους εμβρυικούς δίσκους. Όχι μέσα από το μικροσκόπιο ενός επιστήμονα, ήθελα να τους δω και ακτινοβολούσαν. Ήταν πραγματικά σαν κρύσταλλοι. Εκείνοι που είδα στη συγκεκριμένη προνύμφη – ήταν μωβ,φυσικά – ακτινοβολούσαν σαν κρύσταλλοι κι έκαναν, θα λέγαμε, όλη τη δουλειά. Πραγματοποιούσαν αυτή τη διαδικασία.

Ήταν όμορφο να το παρακολουθείς. Και ήταν θλιβερό, κατά κάποιον τρόπο, ταυτόχρονα γιατί εκεί βρισκόταν κάτι, που ήταν μια θαυμάσια κάμπια και οι μέρες της είχαν φτάσει στο τέλος. Ακόμα και τότε όμως, υπήρχε η χαρά της επίγνωσης ότι θα πρόβαλε σε μια στιγμή σαν πεταλούδα. Υπήρχε επίσης ένα αίσθημα απώλειας για το ότι δεν θα ήταν ποτέ ξανά κάμπια. Αλλά αυτό το αίσθημα ξεθώριασε τη στιγμή που άπλωσε τα φτερά της. Δεν ήθελε να επιστρέψει ποτέ.

 Με την ευκαιρία, μπορείτε κι εσείς να το κάνετε αυτό. Απλά εκφράζετε την ενέργεια σας, την συνειδητότητα σας. Ήταν εκπληκτικό, αλλά ας επιστρέψω στο θέμα.

Αν κρατιέστε πίσω εξαιτίας μιας σχέσης ή έχετε μια επιχείριση, που πραγματικά θέλετε να  προωθήσετε ή να κλείσετε ή ό,τι κι αν είναι, ή πιστεύετε ότι επειδή ο γιατρός μόλις  σας είπε ότι έχετε κάποια φοβερή αρρώστια θα πρέπει να περιμένετε, πραγματικά είναι πέρα από σας τώρα.

Ο Κώλντρε μου λέει “Λοιπόν, αυτό δεν είναι και τόσο ωραίο, Αντάμους. Δεν θα έπρεπε να λες σε όλους να νιώθουν δυνατοί; Μπορούν να κάνουν οτιδήποτε θελήσουν.” Όχι. Όχι, πραγματικά εγώ βλέπω την ομορφιά σε αυτό.

Πρόκειται να αναδυθείτε μετά από πολλές, πολλές ζωές σ’ αυτό τον πλανήτη σαν άνθρωποι και πρόκειται να μείνετε άνθρωποι – αυτό είναι το κουλ της υπόθεσης – αλλά σαν φωτισμένες υπάρξεις, σε πραγμάτωση.

 Το μόνο που απαιτείται να κάνετε τώρα, αγαπητοί άνθρωποι, είναι να επιτρέψετε.

Ω, ακούω μερικούς Σώμπρα που είναι πολύ θυμωμένοι μαζί μου. Επιμένουν ότι έχουν επιλογή. Επιμένουν ότι μπορούν να κάνουν οτιδήποτε θελήσουν. Το μόνο που σας λέω είναι ότι, αν έχετε φτάσει μέχρις εδώ, είναι πολύ αργά (λίγα γέλια).

Όμως πρέπει να κάνω την ερώτηση. Αν έχετε έρθει μέχρις εδώ, δεν θέλατε να συμβεί αυτό; Μερικές φορές οι άνθρωποι είναι εντελώς ακατανόητοι.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή και σας ζητάω τώρα να νιώσετε βαθιά μέσα την  Καθαρή Κρυστάλλινη Φλόγα σας, που θα αναλάβει από δω και πέρα στη θέση σας …
(παύση)

… όπως οι εμβρυικοί δίσκοι.

Αυτή γνωρίζει πώς να συνδέσει όλα τα κομμάτια για να σας οδηγήσει στην Πραγμάτωση.

(παύση)

Κι εδώ είναι το ωραίο, γιατί δεν έχει σημασία ποιο ήταν το παλιό σας κάρμα. Δεν  έχει σημασία τι κάνατε σ’ αυτή τη ζωή. Τίποτα απ’ αυτά δεν έχει σημασία από δω και πέρα.

 Δεν έχει σημασία πόσες ζωές ζήσατε. Δεν έχει σημασία τι κάνετε τώρα. Τίποτα απ’ αυτά δεν έχει σημασία.

Τώρα είναι καιρός να αφεθείτε πραγματικά και να επιτρέψετε.
(παύση)

Επίσης είναι μια πολύ προσωπική περίοδος.

Έχει συζητηθεί πολύ στους Σώμπρα το εξής “Καθώς φτάνεις στην Πραγμάτωσή σου, βγαίνεις έξω και το συζητάς, το δηλώνεις, χτυπάς το στήθος σου;” Ξέρετε, αυτή είναι η σκέψη της κάμπιας. Η πραγμάτωση είναι τόσο ενδόμυχη και ιδιωτική, βαθιά ιδιωτική.

Να ξέρετε, θα μιλήσουμε γι’ αυτό προσεχώς. Το συζητάτε με άλλους Σώμπρα; Ίσως, λοιπόν όμως, όταν έρθετε στην Ανοιχτή Εκδήλωση στο Κλαμπ των Αναληφθέντων Δασκάλων και ρωτήσετε μερικούς από τους άλλους Αναληφθέντες Δασκάλους, όλοι θα χαμογελάσουν και θα γελάσουν και θα κάνουν “Τσκ”.

Ξέρετε, με βάση την εμπειρία τους, είναι τόσο βαθιά προσωπικό. Δεν υπάρχει επιθυμία να τρέξεις έξω και να το φωνάξεις στους άλλους ανθρώπους, ούτε καν στους Σώμπρα.

Κι έπειτα υπάρχει κάτι άλλο που θα σας αναφέρουν. Ω, με την ευκαιρία, θα σας πουν ένα σωρό ιστορίες. Όμως θα σας πουν επίσης, ότι υπάρχει κάτι κοινό στους Μάστερς που είναι σε πραγμάτωση. Δεν χρειάζεται να πουν λέξη. Γνωρίζουν ήδη μεταξύ τους. Δεν είναι σαν να χτυπάει ένα κουδούνι, όμως υπάρχει άμεση επίγνωση μεταξύ τους και μόνο ένα μικρό χαμόγελο που έχουν, μια επίγνωση σαν “Ναι, έχεις φτάσει. Το ξέρω.”

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή εδώ στο επιτρέπω.

Είναι το πιο σημαντικό πράγμα γι’ αυτή τη χρονιά. Πραγματικά είναι το μόνο πράγμα που μπορείτε να κάνετε.
(παύση)

Πραγματικά δεν έχετε πια επιλογή. Δεν μπορείτε πια να κάνετε τίποτα για να διευκολύνετε την Πραγμάτωση σας. Τώρα όλα αφορούν το πώς θέλετε να την βιώσετε.

Αυτό είναι. Πώς θέλετε να την βιώσετε;
( παύση)

Δεν μπορείτε σ’ αυτό το σημείο να της πείτε, ότι θα πρέπει να κάνει μια βδομάδα ή ένα χρόνο κι ούτε μπορείτε να πείτε “Δεν ξέρω.” Δεν μπορείτε.

 Δεν μπορείτε να πείτε “Δεν είμαι σίγουρος αν το θέλω πραγματικά ή πότε το θέλω ή πώς το θέλω.” Τίποτα απ’ αυτά δεν ισχύει.

Η Καθαρή Κρυστάλλινη Φλόγα σας οδηγεί στο υπόλοιπο της διαδρομής.

Έχετε κάνει πολλά για να φτάσετε εδώ. Έχετε κάνει πολλά, αλλά αυτή η Καθαρή Κρυστάλλινη Φλόγα θα κάνει τα υπόλοιπα. Αυτή τη φορά πρέπει να το κάνει, γιατί ο άνθρωπος απλά δεν θα ήταν σε θέση να το κάνει.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή.

(παύση)

Αυτοί οι εμβρυικοί δίσκοι που βρίσκονται μέσα – λοιπόν, στην πραγματικότητα δεν είναι μέσα στην κάμπια, όχι με υλικό επιστημονικό τρόπο. Δεν εμφανίζονται μέχρι τα μετέπειτα στάδια της προνύμφης, μέσα στο κουκούλι. Δεν είναι καταπληκτικό;

Το ίδιο ισχύει και με την Καθαρή Κρυστάλλινη Φλόγα. Υπάρχει μόνο τώρα.

Ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή στη χρονιά αυτή του επιτρέπω, που τόσοι πολλοί θα φτάσουν στην Πραγμάτωση.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή κι ας αναγνωρίσουμε όλη τη δουλειά που έκανε ο άνθρωπος και τώρα μπορείτε να πάρετε μια βαθιά αναπνοή. Η Κρυστάλλινη Φλόγα θα αναλάβει από εδώ και πέρα.

Με αυτά, αγαπητοί μου φίλοι, Εγώ Είμαι ο Αντάμους της Κυρίαρχης Περιοχής κι όλα είναι καλά σε όλη τη δημιουργία.

Σας ευχαριστώ (χειροκρότημα κοινού)

 

Μετάφραση : Μαίρη Πολυχρόνη
Review και επιμέλεια : Μαρία Γρηγοράκη
Σπόνσορες : Μαρία Κωδωνάκη, Μαρία Γρηγοράκη

 

Ανακοίνωση: Αγαπημένοι μας φίλοι, είμαστε περίπου 200 άτομα που μπαίνουμε για να διαβάσουμε τα Shoud του Αντάμους κάθε μήνα.
Πιστεύουμε ότι όλοι μπορούμε να προσφέρουμε για να συνεχίσει να γίνεται η μετάφραση , γιατί οι σπόνσορες μέχρι τώρα ήταν οι ίδιοι και σταματάνε εδώ.
Για να γίνει λοιπόν η επόμενη μετάφραση χρειάζονται νέοι σπόνσορες, και καλώ κάθε έναν από εσάς να αναλάβει για μερικούς μήνες αυτή την ανταλλαγή ενέργειας, που είναι δίκαιη και κατάλληλη. Μπορείτε να μου γράψετε όσοι θέλετε να συμμετέχετε, ή να γράψετε στην Μαίρη Πολυχρόνη, την μεταφράστρια, για λεπτομέρειες !

Τα μαιλ μας είναι : Μαρία Γρηγοράκη: mariagrigoraki3@ hotmail.com
Μαίρη Πολυχρόνη : polychronim@gmail.com