Shoud 6, Aνάδυση

Sponsored links

Donate Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε τις μεταφράσεις κάνοντας ένα paypal donation

2 – 2 – 19

( Η Ahmyo Ζωή, Νέοι φίλοι και επικοινωνία, Αλήθεια, ο Δράκος, Η δική σας αλήθεια, Μεράμπ της αλήθειας σας )

Είμαι αυτό που Είμαι, ο Αντάμους  Σαιν- Ζερμαίν.

Ααα! Παίρνω μια καλή βαθιά αναπνοή, μαζί με αυτές που έπαιρνε η Λίντα με όλους εμάς. Παίρνω μια καλή βαθιά αναπνοή σε αυτό τον υπέροχο αέρα , εδώ στην Βίλλα Ahmyo, στο Big Island της Χαβάη . Και όποτε έρχομαι για τα εργαστήρια ή για τα Should σας καθώς ταξιδεύουμε στον κόσμο μαζί, μου αρέσει να αναπνέω τον αέρα και να νοιώθω την ουσία της ενέργειας. Όλη η ενέργεια ενός τόπου, όπου κι αν είναι αυτός, βρίσκεται στον αέρα. Βρίσκεται και στο έδαφος επίσης, αλλά μπορείς να την νοιώσεις πραγματικά όταν την φέρνεις μέσα σου με την αναπνοή.

Τώρα, φυσικά, αναπνέω μέσω του Κώλντρε, κι όμως μπορώ και νοιώθω αυτά που νοιώθει, ακόμα κι αν δεν έχει επίγνωση όλων του των συναισθημάτων. Μυρίζω τα φρούτα στον αέρα, φρούτα που φυτρώνουν στα δέντρα εδώ γύρω μας. Μυρίζω τον καφέ, όχι μόνο του Κώλντρε,  μάλλον είναι ο δικός μου καφές, αλλά από τις φυτείες καφέ που υπάρχουν στην γύρω περιοχή. Μυρίζω τον ωκεανό.

Μυρίζω τον πνεύμα της Πελ. Α! Η Πελ, το πνεύμα της είναι τόσο  κυρίαρχο στο νησί, αλλά ειδικά εδώ στο νησί με το μεγάλο ηφαίστειο. Είναι αληθινή, επειδή υπάρχουν αυτοί που την πιστεύουν. Και, ξέρετε, μία οντότητα μπορεί να γίνει πιστευτή ή να μην γίνει. Αν κάποιοι πιστέψουν την οντότητα, τότε αυτή υπάρχει. Γίνεται πραγματική. Κι έτσι, υπήρξε ένας ικανός αριθμός ατόμων,  που πίστεψαν στην Πελ, και έγινε πραγματική.

Είναι όπως οι Σώμπρα. Οι Σώμπρα είναι μια οντότητα. Δεν είναι απλά μια ομάδα από εσάς από όλο τον κόσμο, οι Σώμπρα είναι μια οντότητα. Και δεν είναι μια έμψυχη ύπαρξη, παρόλα αυτά είναι μια ομαδική συνείδηση, και έτσι παίρνει υπόσταση. Κι έτσι, υπάρχει κάτι που ονομάζεται Σώμπρα στις άλλες σφαίρες και εδώ σε αυτό τον πλανήτη.

Οπότε, μου αρέσει να μυρίζω οντότητες όπως η Πελ, που βρίσκεται εδώ στον πλανήτη, κι όλες τις καταπληκτικές ιστορίες που υπάρχουν εδώ. Ω, μπορώ να μυρίσω τους τουρίστες επίσης. Δεν μυρίζουν το ίδιο ωραία όπως κάποια πράγματα της φύσης εδώ, αλλά φέρνουν μαζί τους μια διαφορετική ενέργεια , όταν έρχονται εδώ από την ενδοχώρα.

Κι έτσι, έρχομαι εδώ στην Βίλλα Ahmyo. Μυρίζω την Άμυο στον αέρα, και είναι ιδιαίτερα δυνατή και υπέροχη, επειδή αυτό φυτρώνει εδώ, εδώ στην Βίλλα Άμυο, σε αυτά τα υπέροχα εδάφη. Αρκετοί Σώμπρα έχουν έρθει εδώ για να ξεκινήσουν μια ενέργεια και να την κάνουν να εξελιχθεί και να επεκταθεί. Και ακόμα κι αν δεν έχετε έρθει εδώ αυτοπροσώπως, μπορείτε να συντονιστείτε με την ομορφιά της Άμυο.

Η Ahmyo Ζωή

Άμυο  (Ahmyo ), είναι η καλή ζωή, η ζωή του Μάστερ. Και ξέρετε, μιλάμε για τόσα πράγματα αυτή την στιγμή στις συνεδρίες του Keahak, στα Shoud μας, στα εργαστήριά μας, για τόσα διαφορετικά πράγματα, αλλά κατά κάποιον τρόπο, θα μπορούσατε να πείτε, ότι όλα οδηγούν στην Άμυο Ζωή. Μιλάμε για την νέα σχέση με την ενέργεια. Μιλάμε για το πώς η ενέργεια δουλεύει για εσάς. Μιλάμε για την φυσική της συνείδησης και της ενέργειας. Μιλάμε για τόσα πολλά και διαφορετικά πράγματα, αλλά τελικά, όλα σχετίζονται με την Άμυο Ζωή.

Η λέξη Άμυο σημαίνει ότι πραγματικά η ενέργεια έρχεται σε σας. Είναι φίλος σας. Σας υπηρετεί. Είναι η καλή ζωή. Δεν χρειάζεται πια να βασανίζεστε ή να υποφέρετε για την ενέργεια. Δεν είναι πλέον κάτι εκεί έξω, που σας μάχεται, που προσπαθεί να σας διαμορφώσει ή να σας μεταμορφώσει ή να σας εναντιωθεί. Το Άμυο είναι αυτή η υπέροχη συνείδηση προς την οποία κατευθυνόμαστε.

Ήταν ιδιαίτερα σημαντικό να γνωρίσετε το Άμυο, πριν από λίγα χρόνια, επειδή – γνωρίζοντας ότι θέλατε να μείνετε εδώ στον πλανήτη, κάτι που το ήθελε ένας εκπληκτικά μεγάλος αριθμός  – και ξέροντας ότι επιλέξατε να μείνετε στο φυσικό σας σώμα, το οποίο από μόνο του είναι βραχνάς, δεν είναι πολύ φυσιολογικό. Και ξέροντας ότι θα περνούσατε υπερβολικά πάρα πολλά χρόνια στον πλανήτη σαν Πρότυπα, αλλά παράλληλα θα χαιρόσασταν την ζωή σας και τελικά όλο αυτό θα το φέρνατε στις άλλες σφαίρες, θα χαιρόσασταν την ζωή σας σε αυτό τον πλανήτη – ήταν πολύ σημαντικό να φέρουμε στο προσκήνιο το θέμα του Άμυο. Η ενέργεια έρχεται σε σας, μια ενέργεια που αναπνέετε και αισθάνεστε, μια ενέργεια που είναι φίλη, μια ενέργεια που σας υπηρετεί. Την Άμυο Ζωή.

Εδώ η Βίλλα Άμυο είναι ένα τέλειο παράδειγμα. Υπάρχει ενέργεια που ρέει ελεύθερα. Υπάρχει μια χαλαρωτική ενέργεια. Υπάρχει μια ενέργεια που είναι σε υπηρεσία. Κι έτσι ακόμα κι εκείνοι που έρχονται εδώ για λίγες μόλις μέρες, για τα εργαστήρια και τις συγκεντρώσεις, νοιώθουν ότι έχουν φροντίδα και υποστήριξη, και αυτό εξαιτίας του Άμυο που έχει εγκατασταθεί εδώ , που γίνεται επίσης μέρος της ζωής σας.

Έτσι λοιπόν αναπνεύστε το Άμυο. Άμυο, είτε έρθετε ποτέ στην Βίλλα Άμυο είτε όχι, όπου κι αν είστε, αναπνεύστε το Άμυο. Είναι η ενέργεια που σας υπηρετεί. Είναι η καλή ζωή. Είναι εκεί που δεν έχετε πια πιέσεις ,για όλα αυτά τα άλλα θέματα.

Ξέρετε, έχουμε φτάσει τόσο μακριά όλα αυτά τα χρόνια, ξεπεράσαμε πολλά τραύματα και ενσωματώσαμε πολλές πτυχές, σε μικρό σχετικά χρονικό διάστημα. Ξέρω ότι κάποιοι από εσάς, δεν το θεωρείτε μικρό διάστημα, αλλά ήταν σχετικά μικρό. Δέκα χρόνια για την απελευθέρωση τραυμάτων,  που δημιουργήθηκαν από την ζωή σας στον πλανήτη, για την απελευθέρωση του όλου θέματος του κάρμα, επειδή δεν το θέλετε αυτό το κάρμα. Δεν θέλετε να συνεχίζετε μέσα σε όλους αυτούς τους κύκλους και τα μοτίβα και τα βάσανα και τις απόπειρες εξιλέωσης. Δέκα χρόνια για να ξεπεράσετε τραύματα χιλιάδων ενσαρκώσεων. Αν το δείτε από στατιστική άποψη, δεν είναι τόσο πολύ. Δέκα χρόνια για να απελευθερώσετε όλα τα τραύματα χιλιάδων ενσαρκώσεων, και νάμαστε τώρα εδώ στο κατώφλι της Άμυο Ζωής.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή με αυτό. Ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή στην ομορφιά και σε όσα δημιουργείτε στην δική σας ζωή.

Τώρα, ξέρω ότι υπάρχουν ακόμα κάποια κατάλοιπα, κάποια θέματα που προσπαθείτε να λύσετε, αλλά τελικά θα τα απελευθερώσετε. Ξέρω ότι κάποιοι από εσάς έχετε ακόμα το θέμα της έλλειψης αφθονίας, αλλά αυτά περνάνε. Εφόσον τα καταφέρατε να φτάσετε μέχρι εδώ, εφόσον θεωρείτε τον εαυτό σας Σώμπρα, αυτά περνάνε. Μειώνονται και πολύ σύντομα δεν θα βρίσκονται  καν στην ζωή σας.

Τελευταία έχουμε πει αρκετές φορές να αφήσετε τις προσπάθειες και την μάχη. Ποτέ δεν θα λύσετε τα προβλήματά σας, θέλω να πω, τα ανθρώπινα συναισθηματικά προβλήματα. Το μυαλό δεν το θέλει, επειδή το μυαλό τρέφεται, ζει από την ενασχόλησή του με τα προβλήματα. Κι έτσι ποτέ δεν θα τα λύσετε, αλλά μπορείτε να τα αφήσετε να φύγουν. Ποτέ δεν θα θεραπεύσετε τις πτυχές σας, αλλά μπορείτε να τους επιτρέψετε να ενσωματωθούν πίσω στο σπίτι μαζί σας.

Και, ναι, υπάρχουν ακόμα κάποια κατάλοιπα εκεί έξω, αλλά πιστεύω ότι αν πραγματικά τα νοιώσετε, θα αισθανθείτε ότι γίνονται όλο και μικρότερα καθημερινά. Η ζωή γίνεται λιγότερο δύσκολη. Τώρα, για κάποιους από εσάς ίσως είναι λίγο βαρετά αυτή την στιγμή, αλλά είναι απλά μια μεταβατική φάση από τα μια ζωή γεμάτη βάσανα στην Άμυο Ζωή.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή και ας νοιώσουμε, θέλω να πω, πραγματικά να αισθανθούμε την Άμυο Ζωή για εσάς. Για εσάς. Σημαίνει πολλά και διάφορα, υπάρχουν πολλές διαφορετικές αλήθειες σχετικά με το τί είναι, για πολλούς και διάφορους ανθρώπους, αλλά η Άμυο Ζωή είναι για εσάς.

Κατά κάποιον τρόπο, είναι να βρίσκεσαι  σε γαλήνη με το σώμα σου και το μυαλό σου. Όχι άλλες μάχες, που σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει αυτή η συνεχής εσωτερική διαμάχη. Γίνεται παρελθόν. Στην ουσία, γίνεται σοφία.

Γίνεται σοφία, οπότε ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή, σε όλη την σοφία που αποστάζεται από όλους σας τους αγώνες, από όλες σας τις προκλήσεις. Καλή βαθιά αναπνοή.
(παύση)
Α! Νοιώθω τις ενέργειες να αλλάζουν καθώς καθόμαστε εδώ.

Φίλοι και Επικοινωνία

Στο τελευταίο μας Shoud, μιλήσαμε για το 2019, αλλά μιλήσαμε ειδικά για τους καινούργιους σας φίλους. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν ανέφερα για πρώτη φορά ότι μπαίνουν καινούργιοι φίλοι στην ζωή σας, ακούστηκαν αρκετά μουγκρητά από το ακροατήριο. Ίσως κάποιες από τις αναμνήσεις φίλων δεν είναι και τόσο καλές ή ίσως υπήρξε ενεργειακή κλέψιμο από φίλους. Αλλά αυτοί οι καινούργιοι φίλοι που έρχονται, είναι ένας διαφορετικός τύπος φίλου.

Οι καινούργιοι φίλοι που έρχονται, θυμάστε, μιλήσαμε για τον Μάστερ. Τον Μάστερ σαν φίλο, όχι μια αεράτη θεωρία, όχι κάποιο θεϊκό ον που βρίσκεται κάπου αλλού, αλλά κυριολεκτικά εσείς και ο Μάστερ περπατάτε μαζί, συνειδητοί  ο ένας για τον άλλον. Θέλω να πω, έχετε επίγνωση, είτε είναι η φωνή του Μάστερ, η ουσία του Μάστερ, αλλά έχετε συνείδηση αυτού.

Μετά μιλήσαμε για τοWego. Θυμάστε, περάσαμε δύσκολες ώρες με την αγαπητή Λίντα Ίσσα και τον Πίτερ να προσπαθούν να γράψουν στον πίνακα, αλλά ήταν απλά μια τεχνική παρέμβαση του Τζων Κιουντέρκα. Αλλά τελικά το βρήκαμε – Wego.
Σαν το εγώ, αλλά «εμείς» – ο Μάστερ, το Εγώ Είμαι – είναι η νέα ταυτότητα. Όχι πια η ταυτότητα ενός  μοναχικού ανθρώπου που αγωνίζεται στην ζωή, αλλά ένα Wego. «Εμείς πάμε, επίσης πάμε μέσα στις καινούργιες μας δημιουργίες για περισσότερες εξερευνήσεις και μετά για περισσότερες δημιουργίες» Wego, κάτι σαν ένα νέο εγώ.

Μετά από την τελευταία μας συνεδρία πέρασα από τον Σίγκμουντ  Φρόυντ, επειδή ήμουν λίγο σκληρός μαζί του στο τελευταίο μας Shoud, λέγοντας ότι είχε δαιμονοποιήσει το εγώ, κάτι για το οποίο συμφώνησε. Και του μίλησα για το θέμα του Wego. Τον δυσκόλεψε κάπως – είναι ακόμα κολλημένος σε κάποιους ψυχαναλυτικές μεθόδους – αλλά τελικά το ένοιωσε και άρχισε να το κατανοεί.

Τώρα, δεν χρησιμοποιεί την ίδια ορολογία με εμάς σχετικά με τον Μάστερ, με το Εγώ Είμαι, αλλά είχε την αίσθηση του υποσυνείδητου και του υπερσυνείδητου. Και άρχισε να το  νοιώθει και να συνειδητοποιεί ότι, αντί για τον μοναχικό άνθρωπο στο ταξίδι του στην εμπειρία, ήταν το «we», το εμείς, το Εγώ Είμαι, ο Μάστερ, ο άνθρωπος. Και πριν φύγω, συμφώνησε ότι αυτό το Wego είναι η νέα ταυτότητα, το νέο εγώ. Κι έτσι, του είπα ότι θα πετάγομαι από καιρό σε καιρό ,να μου λέει την άποψή του πάνω στο θέμα.

Μιλήσαμε για το Wego, την νέα ταυτότητα, και είπαμε ότι ο τρίτος φίλος σας είναι η ενέργεια. Είναι κάτι πολύ σημαντικό αυτή την στιγμή- η ενέργεια. Θέλω να πω, η ενέργεια είναι παντού. Η ενέργεια είναι αυτή που καθορίζει τα πάντα – την Γη, την πραγματικότητα, όλα τα υπόλοιπα. Είπα ότι η ενέργεια θα γίνει φίλος σας, και ξέρω ότι πολλοί από εσάς αναρωτιούνται πώς θα συμβεί αυτό, «Λοιπόν, πώς θα το κάνουμε αυτό; Πώς θα περάσω από το θεωρητικό μέρος της ενέργειας» ή από την άποψη ότι η ενέργεια είναι κάτι που σας εναντιώνεται « σε μια υπέροχη φιλία με την ενέργεια»;

Μετά, αργότερα στο Shoudμας, φέραμε εκείνον που είναι γνωστός σαν Τζων Κιουντέρκα, και σας υπενθυμίσαμε, ότι εργαζόταν πάνω σε ένα ιδιαίτερο σύνδεσμο, κάτι που, ω, θα συνέδεε ή θα άνοιγε έναν δρόμο επικοινωνίας ανάμεσα στον άνθρωπο και στον Μάστερ ειδικά, αλλά τελικά και ανάμεσα στο Εγώ Είμαι. Και ήταν πολύ ευχάριστο για τον Τζων που ήρθε εδώ, και φυσικά, έκανε κάποιες σκανταλιές με τον τεχνολογικό εξοπλισμό του στούντιο, απλά και μόνο για να αποδείξει ότι πραγματικά ήταν εδώ.

Από τότε, ο Τζων μας ζήτησε να τον φωνάζουμε με το καινούργιο του όνομα, FM, F-M. Και στην αρχή νόμιζα ότι ήταν μια λέξη, αλλά είναι μόνο τα δυο γράμματα, σύμφωνα με τον Τζων- F-M. Δεν είμαι σίγουρος τι σημαίνει αυτό. Φαντάζομαι ότι όλοι σας υποθέτετε ή το συνδέετε με τα κοινωνικά σας δίκτυα, αλλά FM, και μπορεί να είναι όπως το FM του ραδιοφώνου, το αντίθετο δηλαδή του AM, ή μια συχνότητα ή, εντάξει, ο Τζων λέει, ότι είναι δικό σας θέμα να προσπαθήσετε να καταλάβετε τί σημαίνει το ψευδώνυμό του, FM ( ο Αντάμους γελάει).

Κι έτσι ο Τζων ήρθε και μας μίλησε για τον τρόπο που δουλεύει πάνω σε αυτό το καινούργιο λινκ. Κάναμε μια υπέροχη μεράμπ, νοιώθοντας αυτή την καινούργια επικοινωνιακή σύνδεση ανάμεσα στον Μάστερ, στον άνθρωπο και στο Εγώ Είμαι.

Ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή με αυτό.

Ήταν μια υπέροχη μεράμπ. Και αρχίζετε να συνειδητοποιείτε ότι ο Μάστερ δεν χρειάζεται να σας μιλάει με λόγια. Δεν είναι απαραίτητο το Εγώ Είμαι να βάλει ξαφνικά μια φωτιά σε έναν θάμνο μπροστά σας ή κάτι τέτοιο. Αλλά συνειδητοποιείτε ότι ξαφνικά υπάρχει μια παρουσία. Ότι ανοίχτηκε ένας δρόμος ανάμεσα σε εσάς, ανάμεσα σε ολόκληρο το Wego. Ένας καινούργιος δρόμος επικοινωνίας.

Και να θυμάστε ότι ο κεντρικός πυρήνας όλου αυτού είναι, ότι η ενέργεια από μόνη της είναι επικοινωνία. Η ενέργεια είναι απλά το τραγούδι του Εγώ Είμαι. Απλά και μόνο μια επικοινωνία. Οπότε, όταν νοιώθετε τί είναι αυτό που κάνουμε αυτή την στιγμή με αυτό τον δρόμο επικοινωνίας με τον Μάστερ, τον άνθρωπο και το Εγώ Είμαι, και όταν συνειδητοποιήσετε ότι η ενέργεια είναι απλά και μόνο επικοινωνία, όλα θα δέσουν μεταξύ τους. Είναι όλα πολύ όμορφα.

Ας νοιώσουμε για μια στιγμή, την μεράμπ του περασμένου μήνα, υπό την παρουσία του FM,  αυτόν που πριν γνωρίζαμε ως Τζων Κιουντέρκα.
( παύση)
Πάρτε μια καλή βαθιά αναπνοή και νοιώστε το άνοιγμα αυτής της επικοινωνίας. Και ειλικρινά, πιστεύω ότι όλο αυτό σημαίνει ότι ανοίγουν παράλληλα και οι ενέργειες , ανάμεσα στον άνθρωπο, τον Μάστερ και το Εγώ Είμαι.

Ξέρετε, υπήρχαν πολλά εμπόδια ανάμεσα στον άνθρωπο και στα υπόλοιπα μέρη του Εαυτού, ανάμεσα στον άνθρωπο και στη φύση ακόμα, στον άνθρωπο και στο συνολικό Σώμα Συνείδησης, και τώρα ανοίγονται αυτοί οι δρόμοι. Και, θα το πω ξανά, μην περιμένετε να ακούσετε λόγια ή να δείτε σημάδια ή οτιδήποτε παρόμοιο. Είναι ένα πολύ λεπτοφυές συναίσθημα, ένα πολύ απαλό συναίσθημα. Είναι σαν μια συνήχηση. Δεν θέλω να πω δόνηση, αλλά είναι κάτι σαν μουρμουρητό. Και θα νοιώσετε να πλησιάζετε όλο και πιο κοντά του.
(παύση)
Οπότε, αυτό το καινούργιο επικοινωνιακό κύκλωμα, αυτός ο καινούργιος δρόμος που φτιάξαμε με την μεράμπ του περασμένου μήνα, περιέχει ένα σημαντικό στοιχείο. Κάποιοι από εσάς ρωτήσατε, «Γιατί δεν συνέβη νωρίτερα»; Ή «Τί ακριβώς είναι αυτό το λινκ»; Και σας είπα, στο Shoudτου προηγούμενου μήνα ότι δεν είναι απαραίτητα κάτι καινούργιο. Δεν σημαίνει ότι το σχεδίασε ο FM ή ότι  δημιούργησε κάτι καινούργιο στο εργαστήριό του, αλλά μέσω των αισθήσεών του, μπόρεσε να ανακαλύψει αυτόν τον δρόμο.

Υπάρχει κάτι σημαντικό μέσα του, κι αυτό το σημαντικό είναι ένα θέμα που εμείς το αποκαλούμε αλήθεια. Αλήθεια! Α! Μια αλήθεια είναι κάτι πονηρό. Η αλήθεια μπορεί να αποπροσανατολίσει. Η αλήθεια μπορεί να σας τραβήξει μέσα σε κουνελότρυπες και σε αδιέξοδα. Η αλήθεια γίνεται πολύ, πάρα πολύ φιλοσοφική χωρίς να βγάζει  απαραίτητα νόημα. Αλλά αυτό το λινκ που μας έφερε  ο Κιουντέρκα, ο FM, έχει βασικά να κάνει με την αλήθεια. Με την Αλήθεια.

Αλήθεια

Τώρα, ξέρετε, οι άνθρωποι αναζητούσαν την αλήθεια για πολύ, πολύ καιρό. Όχι πάντα, όχι πάντα. Αν πάτε πίσω στους Λεμούριους ή στις μέρες της Ατλαντίδας, δεν υπήρχε κάποια λέξη για την αλήθεια. Δεν υπήρχε στην συνείδηση. Δεν γινόταν συζήτηση για την αλήθεια. Θα μπορούσατε να πείτε ότι την εποχή των Λεμούριων ήσασταν πολύ απασχολημένοι με την εξερεύνηση – εξερευνούσατε αυτό τον πλανήτη, εξερευνούσατε πώς συγκλίνει και πώς λειτουργεί η ενέργεια εδώ σε αυτή την σφαίρα .Ήσασταν απασχολημένοι καθώς εξερευνούσατε τα διάφορα βασίλεια της Γης, το βασίλειο με της νεράιδες, το βασίλειο του δάσους, το ζωικό βασίλειο, το βασίλειο του νερού – ήσασταν πολύ απασχολημένοι με τις ενσαρκώσεις σας, με τις ιστορίες σας, τόσο που το θέμα της αλήθειας ποτέ δεν απέκτησε συνείδηση. Δεν υπήρχε στο λεξιλόγιό σας. Δεν συζητιόταν.

Και συνεχίστηκε μέχρι λίγο πριν το τέλος της Ατλαντίδας, ειδικά όταν οι άνθρωποι προσπαθούσαν να ανακαλύψουν την Πηγή. Δεν είχαν κάποια λέξη για τον Θεό. Δεν είχαν καμία συνείδηση για τον Θεό, αλλά προσπαθούσαν να βρουν την Πηγή. Από πού προήλθαν όλα; Δεν είχαν κάποια λέξη για την ενέργεια, αλλά από πού ήρθε η ενέργεια; Οπότε , στην αναζήτησή τους για την Πηγή, για να ανακαλύψουν την Πηγή, άρχισαν να επινοούν την λέξη, που εμείς σήμερα γνωρίζουμε ως αλήθεια. « Τι είναι η αλήθεια; Πού βρίσκεται το πραγματικό νόημα και η αλήθεια όλων των θεμάτων της ζωής»;

Το όλο θέμα της αλήθειας σταμάτησε να υφίσταται για πολύ, πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Λίγο μετά την πτώση της Ατλαντίδας, καθώς υπήρχαν όντα που ζούσαν υπόγεια και τελικά βγήκαν στην επιφάνεια της γης σε ολόκληρο τον κόσμο, δεν υπήρχε συνείδηση, για μία ακόμα φορά, της αλήθειας, ήταν τα σκοτεινά χρόνια της αλήθειας. Και μόνο κατά τους νεώτερους Αιγυπτιακούς χρόνους, για μια ακόμα φορά, έκανε την εμφάνισή του το ζήτημα της αλήθειας. Η αλήθεια είχε χαθεί για πάρα πολύ καιρό  ή έστω η αναζήτηση της αλήθειας.

Μετά στους Ελληνιστικούς χρόνους – ααα!- η αλήθεια έγινε μόδα. Οι Ελληνιστικοί χρόνοι ήταν πολύ φιλοσοφημένοι και σημειώθηκε μεγάλη επέκταση της συνείδησης εκείνη την εποχή. Οπότε η αλήθεια έγινε, για μια ακόμα φορά, μια λέξη που την χρησιμοποιούσαν. Μπήκε ξανά μέσα στην συνείδηση. Αλλά έγινε μάλλον φιλοσοφική έννοια. Υπήρξαν πολλές συζητήσεις σχετικά με τις αλήθειες. Υπήρξαν πολλές διαφωνίες και λογομαχίες γύρω από το τι είναι η αλήθεια, και το αστείο είναι ότι, παρά το πλήθος των συζητήσεων γύρω από την αλήθεια και τελικά των βιβλίων που γράφτηκαν για την αλήθεια, κανείς και ποτέ δεν βρήκε την αλήθεια. Δεν βρήκαν την αλήθεια.

Κάτι που είναι πολύ ενδιαφέρον πάνω στο θέμα της αλήθειας είναι, ότι όσο περισσότερο συνειδητός είναι κάποιος, τόσο περισσότερο επιθυμεί την αλήθεια. Όσο περισσότερο συνειδητή είναι μια κοινωνία, τόσο περισσότερο επιθυμεί την αλήθεια. Ξεκινάνε μια αναζήτηση της αλήθειας, προσπαθώντας να βρουν απαντήσεις, νόημα, την αλήθεια στα πράγματα. Και είναι ενδιαφέρον, από την στιγμή που θα ασχοληθείς με το ζήτημα της αλήθειας και θα μπει μέσα στο μυαλό σου, γίνεται διανοητικό θέμα, και δεν ήταν αυτός ο σκοπός. Το μυαλό έχει έναν δικό του τρόπο να παίζει με αυτήν. Έχει ένα δικό  του τρόπο να συζητάει με τον εαυτό του. Έχει έναν τρόπο να τραβολογιέται σε κουνελότρυπες, κατά κάποιον τρόπο γνωρίζοντας ότι ποτέ δεν θα βρει μια απάντηση, όμως , παρόλα αυτά προσπαθεί.

Οπότε η αλήθεια είναι ένα μεγάλο διανοητικό παιχνίδι, ένα μεγάλο παιχνίδι για το μυαλό, ίσως ακόμα και το τελικό παιχνίδι του μυαλού. Αλλά όπως ακριβώς το μυαλό δημιουργεί τεχνητά συναισθήματα – πραγματικά δεν έχει αληθινά δικά του συναισθήματα – η αναζήτησή του για την αλήθεια δεν είναι αληθινή. Είναι μια διανοητική απόπειρα. Αλλά το μυαλό ουσιαστικά γνωρίζει ότι δεν πρόκειται να βρει την αλήθεια. Βασικά, δεν θέλει πραγματικά να βρει την αλήθεια, παρόλο που η αλήθεια είναι πιο πολύ ένας παιχνιδότοπος για τους συνειδητούς παρά για τους μη συνειδητούς.

Αν το νοιώσετε, αν το δείτε για μια στιγμή, αν γνωρίζετε ανθρώπους που είναι – κι αυτό δεν το λέω υποτιμητικά, αλλά είναι σχετικά μη συνειδητοί, το μόνο που γνωρίζουν είναι να περνάνε απλά τον χρόνο τους – αν τους νιώσετε για μια στιγμή, δεν έχουν θέμα με την αλήθεια, παρά μόνο την απλοϊκή άποψη που λέει, ότι υπάρχει αλήθεια και ψέμα. Αλλά εγώ μιλάω για ένα βαθύτερο επίπεδο της αλήθειας, ένα νόημα, έναν σκοπό.

Οπότε, η αλήθεια γίνεται ένα μεγάλο παιχνίδι του μυαλού και μπορεί να γίνει πραγματικά μια μεγάλη απόσπαση στον δρόμο σας προς την Πραγμάτωση. Είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους δεν σας έχω μιλήσει για την αλήθεια ή για την αγάπη, κάτι που θα κάνουμε σε μια ξεχωριστή συζήτηση, αλλά δεν σας έχω μιλήσει πολύ για την αλήθεια μέχρι τώρα, μέχρι αυτό τον καινούργιο επικοινωνιακό σύνδεσμο ανάμεσα στον Μάστερ, στον άνθρωπο και στο Εγώ Είμαι.
Νοιώστε το για μια στιγμή, νοιώστε την αλήθεια.
(παύση)
Αλήθεια. Είναι αυτό, που τελικά είναι αυτός ο υπέροχος επικοινωνιακός σύνδεσμος ανάμεσα στον Μάστερ, στον άνθρωπο και στο Εγώ Είμαι. Αλήθεια. Κάτι που οι άνθρωποι έψαχναν για πολύ καιρό, αλλά ποτέ δεν την βρήκαν πραγματικά.

Βλέπετε, η αλήθεια, για μένα, είναι δύο πράγματα. Υπάρχουν οι εξωτερικές αλήθειες και  στην πραγματικότητα δεν υπάρχει καμία αλήθεια.  Όλα είναι αλήθεια. Το γεγονός ότι υπάρχει ένας ωκεανός πίσω μου, είναι μια αλήθεια και τα δέντρα πίσω μου είναι μια αλήθεια. Η αλήθεια μπορεί να είναι πολύ εξωτερική και βασικά η αλήθεια είναι αυτό που γίνεται αντιληπτό , και αυτό μπορεί να είναι κυριολεκτικό, φυσικό, να αντιλαμβάνεστε τον ωκεανό και τα φοινικόδεντρα. Η αλήθεια μπορεί να είναι αυτό που γίνεται αντιληπτό ή ουσιαστικά αυτό που είναι πιστευτό.

Η αλήθεια είναι, κατά κάποιο τρόπο, ένα επίπεδο συνείδησης. Υπάρχει αλήθεια σύμφωνα με την οποία μπορεί να είστε είτε αρσενικό είτε θηλυκό, και αλήθεια σύμφωνα με την οποία  μπορεί να είστε μιας ορισμένης ηλικίας ή βάρους. Αλήθεια σύμφωνα με την οποία χρειάζεστε συγκεκριμένο χρόνο ύπνου την νύχτα και αλήθεια για το γεγονός ότι οδηγείτε αυτοκίνητο, ότι υπάρχουν μανάβικα. Όλες αυτές είναι αλήθειες, αλλά δεν είναι η αλήθεια, και είναι όλες εξωτερικές. Και όταν οι άνθρωποι ψάχνουν την αλήθεια, τις περισσότερες φορές ψάχνουν εξωτερικά. Τις περισσότερες φορές  βγαίνουν εκεί έξω και ψάχνουν την αλήθεια. Και όταν δεν την βρίσκουν εδώ στον πλανήτη, ψάχνουν στις άλλες σφαίρες. Πηγαίνουν έξω στα αστέρια, στο σύμπαν και ακόμα πιο πέρα, αναζητώντας την αλήθεια. Και υπάρχουν αλήθειες, αλλά όχι η αλήθεια που ψάχνει ένα συνειδητό πλάσμα.

Υπάρχει αλήθεια στις άλλες σφαίρες, και από την στιγμή που θα πάτε πέρα από το σύμπαν και τα αστέρια και δεν θα έχετε βρει την αλήθεια, θα αρχίσετε να ψάχνετε σε άλλες σφαίρες. Ψάχνουν την αλήθεια μέσω ενός Θεού, που δεν γνωρίζουν πραγματικά, μέσω αγγελικών υπάρξεων, που μπορεί να τους έχουν επισκεφτεί, αλλά μπορεί και όχι. Ψάχνουν την αλήθεια σε όλα – στα πνεύματα, στις νεράιδες. Ψάχνουν την αλήθεια στην επιστήμη και στην φυσική. Ψάχνουν την αλήθεια εξωτερικά. Αλλά το αστείο είναι ότι ποτέ δεν θα βρουν την αλήθεια, επειδή όλα είναι αλήθειες. Όλα είναι αλήθεια κατά κάποιο τρόπο, αλλά όχι η αλήθεια που πραγματικά ψάχνει κάποιος.

Μετά έχουμε την εσωτερική αλήθεια, για την οποία θα πούμε περισσότερα σε λίγο, η δική σας αλήθεια. Και είναι ενδιαφέρον το γεγονός, ότι καθώς μια συνειδητή ύπαρξη μπαίνει περισσότερο μέσα στην αλήθεια, αρχίζει και ψάχνει εξωτερικά. Αλλά τελικά δεν θα την βρει, και μετά θα αρχίσει να πηγαίνει προς τα μέσα, «Ποια είναι η εσωτερική αλήθεια; Ποια είναι η αλήθεια μέσα μου»; Α, κι εδώ ξεκινάει ένα μακρύ και κοπιαστικό ταξίδι προς την ανακάλυψη της αλήθειας.

Και εδώ στην αλήθεια, έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο με τους μεγαλύτερους από όλους τους καθρέφτες. Έρχονται αντιμέτωποι με το ότι πρέπει να κοιτάξουν τον εαυτό τους και να ρωτήσουν αν ήταν αληθινός. Και όλες τους οι πτυχές, όλες οι προηγούμενες ζωές τους, όλες όσες θεωρούν αδυναμίες τους, τους κοιτούν, «Είναι αυτή η αλήθεια; Είναι αυτή η δική μου αλήθεια ή δεν είναι η δική μου αλήθεια»;
Ξέρετε, σας έχω πει πολλές φορές,  ότι οι περισσότερες από τις σκέψεις που περνάνε από το μυαλό και το σώμα σας, το φυσικό σας σώμα, δεν είναι πραγματικά δικές σας. Οι σκέψεις προέρχονται από την μαζική συνείδηση και από τους προγόνους και από τις προηγούμενες ζωές, και το σώμα, κυρίως από τους προγόνους. Κι έτσι ψάχνετε εσωτερικά, μέσα στις σκέψεις  σας , ακόμα και μέσα στο σώμα σας, για την αλήθεια, και αυτό που βρίσκετε είναι  αρκετά αναληθές. Εξακολουθεί να είναι μια αλήθεια, και , θα το πω ξανά, να θυμάστε ότι ορίζω την αλήθεια σύμφωνα με το τί αντιλαμβάνεστε. Αυτό που αντιλαμβάνεστε, ιδιαίτερα αν σχετίζεται με τον έξω κόσμο, αλλά κατά έναν μεγάλο βαθμό στον εσωτερικό σας κόσμο. Η αλήθεια σας είναι αυτό που αντιλαμβάνεστε για τον εαυτό σας.

Τώρα, για να γίνει ακόμα πιο μπερδεμένο το θέμα της αλήθειας, προστίθεται το γεγονός ότι ο κόσμος είναι γεμάτος ψέματα. Θα τα αποκαλέσω ειλικρινή  ψέματα.  Ο κόσμος είναι γεμάτος αληθινά ψέματα. Ζείτε σε έναν πλανήτη μαζί με άλλους ανθρώπους  και το ψέμα θεωρείται δεδομένο. Θέλω να πω, το ψέμα είναι αρκετά αποδεκτό. Όχι απαραίτητα επειδή αρέσει στους ανθρώπους, αλλά αποδέχονται το ψέμα.

Θα το συναντήσετε παντού. Θα το δείτε στους φίλους σας. Ποιος δεν είχε ένα φίλο ή ακόμα έναν συγγενή που να του είπε ψέματα; Και είναι πολύ καταστροφικό όταν το ανακαλύπτετε, επειδή χάνετε κάθε εμπιστοσύνη στο άτομό τους. Κατά κάποιον τρόπο, μάθατε στην διαδρομή σας να εμπιστεύεστε όλο και λιγότερο τον εξωτερικό κόσμο, τους άλλους ανθρώπους, και μετά δέχεστε όλη αυτή την πίεση να πιστεύετε περισσότερο τον εαυτό σας. Αλλά ακόμα και εσείς είστε γεμάτοι ψέματα. Ω, έχετε πει ψέματα στους άλλους, φυσικά. Έχετε πει ψέματα τον εαυτό σας για πολλά πράγματα.

Κι έτσι, ζείτε σε έναν κόσμο γεμάτο ψέματα, και πώς είναι δυνατόν να είναι εύκολα για σας; Πώς είναι δυνατόν να βρείτε ακόμα την αλήθεια, αν όλα είναι γεμάτα ψέματα; Οι ειδήσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ,  είναι κατά κάποιον τρόπο αληθινές, αλλά παράλληλα είναι μια διαστρέβλωση. Ένα ψέμα. Οι διαφημίσεις σας – πόσες φορές  δεν είδατε ή ακούσατε μια διαφήμιση για ένα προϊόν, και μετά το αγοράσατε και δεν ήταν ακριβώς όπως έλεγε η διαφήμιση;

Κι έτσι , είστε εδώ, σε έναν κόσμο αναλήθειας, και ξέρετε ότι ανά πάσα στιγμή οποιοσδήποτε θα σας πει ψέματα, για να προστατεύσει τον εαυτό του. Οπότε το όλο θέμα της αναζήτησης της αλήθειας γίνεται πολύ, πολύ προκλητικό, πολύ διαστρεβλωμένο. Και θα ήθελα να σταθώ για μια στιγμή και να σας πω ότι ακόμα κι ένα ψέμα είναι μια αλήθεια. Είναι μια διαστρέβλωση, αλλά ακόμα και τότε γίνεται μια αλήθεια, επειδή υπάρχει πίσω του μια συνείδηση. Υπάρχει πίσω του μια πεποίθηση.  Α, ακόμα κι αν κάποιος λέει ψέματα, και το ξέρουν ότι λέει ψέματα – δημιουργούν μια ιστορία, μια εναλλακτική ιστορία, την ψεύτικη ιστορία – αλλά αρχίζουν ουσιαστικά να την πιστεύουν. Κι ένας πραγματικά καλός ψεύτης πιστεύει όλα του τα ψέματα και τα ζει. Οπότε, κατά κάποιον τρόπο, θα μπορούσα να διαφωνήσω σε φιλοσοφική βάση ότι όλα είναι αλήθεια, παρόλο που βασίστηκε σε ένα ψέμα.

Μεγάλο μέρος της προσωπικής σας ζωής, του προσωπικού σας ταξιδιού, ήταν ένα αληθινό ψέμα. Αν σκεφτείτε ότι θα ερχόσασταν σε αυτή την ζωή – θα βρίσκατε μια δουλειά, θα αποκτούσατε μόρφωση, θα κάνατε οικογένεια, θα προσπαθούσατε να ζήσετε μια φυσιολογική ζωή – αυτό ήταν ένα αληθινό ψέμα.
Και το ξέρατε με κάποιον τρόπο, και ξέρατε ότι στην πραγματικότητα δεν ήσασταν εσείς, αλλά προχωρούσατε και το κάνατε. Οπότε, κατά κάποιον τρόπο, λέγατε ψέματα στον εαυτό σας. Και δεν σας κάνω κριτική ,όταν χρησιμοποιώ την λέξη «ψέμα», απλά λέω ότι ήταν μια διαστρέβλωση της αλήθειας.

Κι έτσι, ζείτε σε έναν κόσμο γεμάτο ψέματα. Ζείτε σε μια εσωτερική πραγματικότητα βασισμένη σε πολλά ψέματα.

Και όμως, κατά κάποιο τρόπο, γίνεται η αλήθεια σας. Είναι αυτό που ζείτε. Αλλά- και αυτό είναι ένα μεγάλο αλλά – ξέρετε ότι δεν είναι αληθινό. Ξέρετε ότι δεν είστε εσείς. Ξέρετε ότι δεν είναι η  αλήθεια.

Τώρα, θυμάστε που είπα, ότι στις εξωτερικές αλήθειες, δεν θα βρείτε ποτέ την αλήθεια. Αν επιθυμείτε να βγείτε εκεί έξω και να βρείτε έναν Θεό που κουμαντάρει τα πάντα, δεν θα τον βρείτε. Αν προσπαθείτε να βρείτε το νόημα της ζωής εκεί έξω μέσω της φιλοσοφίας ή το νόημα της ζωής μέσα σε ένα ειδικό μαγικό φίλτρο ή σε οτιδήποτε άλλο, δεν πρόκειται. Δεν σχεδιάστηκε έτσι ώστε να βρείτε την αλήθεια εκεί έξω.

Οι φυσικοί και οι επιστήμονες μπορεί να μαθαίνουν όλο και περισσότερα για την φυσική σας πραγματικότητα, αλλά ποτέ δεν πρόκειται να ανακαλύψουν την αλήθεια. Οι θεολόγοι, οι φιλόσοφοι, μπορεί να ανακαλύπτουν όλο και περισσότερο γύρω από την συνείδηση, την επίγνωση, αλλά ποτέ δεν θα βρουν την αλήθεια εκεί έξω, επειδή η μόνη αλήθεια που υπάρχει κατοικεί μέσα σας. Η μόνη αλήθεια.

Οπότε, όταν ο FM, ο Τζων Κιουντέρκα, κοιτούσε τον επικοινωνιακό του σύνδεσμο, και ξέρετε, ήταν προγραμματιστής λογισμικού και ηλεκτρολόγος μηχανικός στο περισσότερο μέρος της πρόσφατης ζωής του. Όταν λοιπόν έψαχνε τον τρόπο να δημιουργήσει αυτό το αποτελεσματικό σύνδεσμο ανάμεσα στον άνθρωπο και τον Μάστερ και το Εγώ Είμαι, αυτό τον επικοινωνιακό σύνδεσμο, όταν κοιτούσε την ουσία της ενέργειας, τελικά είδε την αλήθεια. Την αλήθεια, και έχουμε κοντά μας τον σκύλο της Βίλλας μας, την Μπέλ, που έρχεται να μας κάνει μια επίσκεψη αυτή την στιγμή της αλήθειας ( ο Αντάμους την χαϊδεύει και η Μπελ γαυγίζει μαλακά). Α! Βλέπετε, πόση αλήθεια και πόση ομορφιά σε αυτό τον υπέροχο σκύλο.

Βλέπετε, η Μπελ, η οποία, σύμφωνα με την Λίντα και τον Κώλντρε, ανήκει στους γείτονες, αλλά εγώ αρχίζω να αμφιβάλλω. Η Μπελ αρχίζει να – δεν θέλω να πω κρατάει – αλλά αρχίζει να εκπέμπει την ενέργεια Άμυο. Την μάζεψε πάνω της, καθώς έτρεχε γύρω- γύρω στο σπίτι, καθώς κοιμόταν εδώ στην Βίλλα πολλές ώρες. Αρχίζει να μαζεύει πάνω της την ενέργεια του Άμυο και γίνεται το Άμυο σκυλί. Ίσως να της αλλάζατε το όνομα, αγαπητή Λίντα Ίσσα, να το κάνατε Άμυο, ή τουλάχιστον, Μπέλλα Άμυο. Ναι. Ωραία. Κι  έτσι, μια μικρή απόσπαση εδώ, καθώς συζητάμε για την αλήθεια.

Η μόνη πραγματική αλήθεια βρίσκεται μέσα σας. Τώρα, αυτό δεν κάνει όλα τα υπόλοιπα αναληθή, επειδή όλα είναι αλήθειες εκεί έξω, ακόμα κι αν είναι ψέματα. Είναι όλα ιστορίες, ακόμα κι αν δεν βασίζονται πάνω  σε αυτό που αποκαλείτε πραγματικότητα. Ας επιστρέψουμε στο θέμα.

Η αλήθεια είναι αντίληψη, πώς αντιλαμβάνεστε κάτι. Η αντίληψη είναι επίγνωση. Η επίγνωση είναι συνείδηση.

Ας το δούμε ξανά. Η αλήθεια είναι αντίληψη, πώς αντιλαμβάνεστε τον εξωτερικό κόσμο – και τον αντιλαμβάνεστε με όποιον τρόπο θέλετε  – πώς αντιλαμβάνεστε τον εαυτό σας. Η αντίληψη είναι απλά επίγνωση, να έχεις την επίγνωση για κάτι. Κάποιοι άνθρωποι έχουν περιορισμένη αντίληψη, περιορισμένη επίγνωση, και πιστεύω ότι σε κάποιο σημείο σας είπα την ιστορία ενός ιθαγενή Αμερικανού Ινδιάνου και κάποιων άλλων ιθαγενών από όλο τον κόσμο. Δεν έβλεπαν καράβια να έρχονται, επειδή δεν είχαν αυτή την επίγνωση. Καράβια που πλησίαζαν, επειδή δεν είχαν αυτή την αντίληψη. Και σας είπα πώς , ακόμα και στην εποχή της Ατλαντίδας,  τα πρώτα χρόνια της Ατλαντίδας, δεν βλέπατε τα αστέρια στον ουρανό την νύχτα. Και είναι δύσκολο να το πιστέψετε σήμερα, επειδή κοιτάτε τον νυχτερινό ουρανό και είναι γεμάτος αστέρια. Αλλά τότε δεν υπήρχε αυτή η επίγνωση. Δεν υπήρχε, ας πούμε , το εύρος ζώνης για να το αντιληφθείτε καν. Κι έτσι απλά δεν υπήρχαν, παρόλο που ήταν εκεί. Η αλήθεια ήταν ότι δεν υπήρχαν αστέρια, επειδή αυτό αντιλαμβανόσασταν – όχι αστέρια.

Οπότε, έχουμε την αντίληψη. Η αλήθεια είναι αντίληψη. Η αντίληψη είναι επίγνωση. Η επίγνωση είναι συνείδηση, η ικανότητα να έχεις επίγνωση, να αντιλαμβάνεσαι κάτι. Έχετε επίγνωση της πραγματικότητας, της φυσικής πραγματικότητας που ζείτε, αλλά δεν έχετε μεγάλη επίγνωση για τις άλλες σφαίρες που βρίσκονται γύρω σας. Και δεν είναι εκεί έξω. Όλες οι άλλες σφαίρες  και διαστάσεις σας διαπερνούν ακριβώς εδώ. Απλά δεν το γνωρίζετε, κατά ένα μέρος επειδή ακόμα δεν είστε έτοιμοι. Θα ήταν μια κάποια απόσπαση, και κατά ένα άλλο μέρος επειδή το μυαλό το μπλοκάρει.

Τώρα, σας λέω ότι το μυαλό το μπλοκάρει. Και τώρα θα σας πω επίσης, ότι το μυαλό, κατά κάποιον τρόπο, σας υπηρετεί με το να το μπλοκάρει, και επίσης, το μυαλό τώρα, σε αυτή την αλλαγή προς την Άμυο Ζωή, αρχίζει να χαλαρώνει, αφήνει μεγάλο μέρος του ελέγχου, αφήνει πολλούς από τους περιορισμούς, σε σημείο  να σας επιτρέψει να αντιληφθείτε πράγματα πέρα από τα μάτια και τα αυτιά και τις ανθρώπινες αισθήσεις, αλλά επίσης πέρα από την μνήμη του μυαλού, την qualia του μυαλού. Θα είστε σε θέση να αντιλαμβάνεστε πράγματα στις άλλες σφαίρες με πραγματικά υπέροχο τρόπο. Δεν θα είναι τρομακτικό ή ανησυχητικό. Με πολύ απλούς και όμορφους τρόπους.

Οπότε, ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή με αυτό, με την αλήθεια, την αντίληψη, την επίγνωση, την συνείδηση, την ικανότητα να αντιλαμβάνεστε όλα όσα βρίσκονται έξω από εσάς, επειδή στην πραγματικότητα όλα έρχονται από μέσα.

Αυτό είναι το θαυμάσιο πράγμα. Όλα έρχονται από μέσα. Εσείς τα αντιλαμβάνεστε σαν να έρχονται από έξω, αλλά στην πραγματικότητα όλα γίνονται αντιληπτά από μέσα. Τα αστέρια την νύχτα, το σύμπαν, οι γαλαξίες, ο αχανής ωκεανός εκεί έξω, όλα έχουν να κάνουν με την εσωτερική αντίληψη και ουσιαστικά όλα είναι η δική σας ενέργεια. Όλα είναι η δική σας ενέργεια.

Ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή με αυτό.

Έτσι λοιπόν, ας επιστρέψουμε πίσω στον σύνδεσμο, στον επικοινωνιακό σύνδεσμο ανάμεσα στον άνθρωπο, τον Μάστερ και το Εγώ Είμαι, κάτι που δεν υπήρχε για αρκετό καιρό. Ήταν εκτός επικοινωνίας. Ουσιαστικά ήταν εκτός αντίληψης, εκτός συνείδησης.

Ο Δράκος

Τώρα, ας αλλάξουμε ταχύτητα λίγο και ας μιλήσουμε για το ProGnost, το πρόσφατο ProGnost μας. Ήταν διαφορετικό από τα άλλα ProGnost  που κάναμε. Αφορούσε τον κόσμο, αλλά είχε να κάνει και με εσάς. Ήταν πολύ περισσότερο προσωπικό από τα άλλα ProGnost.

Έπρεπε να μιλήσουμε σχετικά με το πού πάει ο κόσμος, σχετικά με την τεχνολογία, σχετικά με τα νέα είδη ανθρώπων που έρχονται. Έπρεπε να μιλήσουμε γύρω από την ροή και την κατεύθυνση αυτή την στιγμή στον πλανήτη, πού βρίσκεται η συνείδηση, προκειμένου να φτάσουμε στο σημείο να μιλήσουμε για την είσοδο του δράκου. Στο ProGnost, είπαμε ότι ο δράκος εισέρχεται όχι μόνο στον πλανήτη, όχι μόνο στον πλανήτη αυτή την στιγμή, αλλά παράλληλα εισέρχεται στην ζωή σας,  με πολύ, πολύ διαφορετική επίδραση από ό,τι στον υπόλοιπο πλανήτη. Αλλά ο δράκος εισέρχεται, μπαίνει μέσα.

Ο δράκος είναι κάτι που μάλλον άγγιξε περισσότερους Σώμπρα ,από οτιδήποτε άλλο, εδώ και καιρό. Οι συμβολισμοί του δράκου, η συγγένεια, η εγγύτητα στον δράκο, άγγιξε τους Σώμπρα σε ολόκληρο τον κόσμο, και πολλοί από εσάς είχατε τις προσωπικές  σας ιστορίες για την είσοδο του δράκου, για το παρελθόν σας με τον δράκο.

Οπότε, στο ProGnost  μιλήσαμε για την είσοδο του δράκου που γίνεται τώρα, και για το ότι ο  ρόλος του δράκου στην προσωπική σας ζωή είναι, να ξεκαθαρίσει πολλές από τις παλιές ενοχές και ντροπές. Ενοχή και ντροπή από άλλες ζωές, αλλά και από αυτήν. Ενοχή και ντροπή που απλά δεν μπορείτε να πάρετε μαζί σας στην Πραγμάτωσή σας. Δεν μπορείτε. Έχουμε μιλήσει διεξοδικά γι αυτό το θέμα και επίσης είχαμε και πολλές εμπειρίες στα σεμινάρια του Threshold.

Δεν μπορείτε να φέρετε μαζί σας ενοχή και ντροπή στην Πραγμάτωσή σας, κάποιοι προσπάθησαν και τους πέταξε έξω – τους μάσησε και τους έφτυσε. Και είναι κάτι πολύ πιο βάναυσο ακόμα κι από τότε που περάσατε μέσα από το Τείχος της Φωτιάς πριν από αιώνες. Δεν μπορείτε να φέρετε μαζί σας αυτή την ενοχή και ντροπή.

Ο δράκος επίσης μπαίνει μέσα και βρίσκει πού κρύβονται τα ψέματα, πού κρύβονται τα ψέματα και οι διαστρεβλώσεις, και βλέπετε, αν μπορείτε να το νοιώσετε για μια στιγμή, οι μεγαλύτεροι γεννήτορες του ψέματος είναι η ενοχή και η ντροπή. Οι άνθρωποι χτίζουν τα ψέματά τους γύρω από τις ενοχές και την ντροπή τους. Τα αρχικά ψέματα, θα μπορούσατε σχεδόν να πείτε, ήταν γύρω από την ντροπή και ίσως  ακόμα κι από την ντροπή του να είστε άνθρωποι, και τότε είναι που ξεκίνησαν τα ψέματα. Όταν κάποιος νοιώθει τρομερά ένοχος και ντρέπεται, λέει ψέματα στον εαυτό του, και μετά λέει ψέματα στους άλλους  και δημιουργεί μια διαστρεβλωμένη πραγματικότητα, μια διαστρεβλωμένη αλήθεια.

Τώρα, δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα κακό, αλλά αυτό που έχετε τώρα, είναι πολλά και διαφορετικά στρώματα αντίληψης, τα οποία μερικές φορές είναι αλληλοσυγκρουόμενα. Δημιουργείτε ένα ψέμα, υπήρχε ακόμα η αρχική, ας την πούμε έτσι, αλήθεια, κι αυτό συνεχίστηκε. Αλλά τώρα έχετε την ψεύτικη ιστορία, οπότε υπάρχουν δυο ιστορίες η μία ενάντια στην άλλη, η μια να αναιρεί την άλλη. Μετά προσθέτετε κι άλλα ψέματα και μετά κι άλλα, το ένα μετά το άλλο, και πολύ σύντομα έχετε ένα παλιό ανθρώπινο εγώ βασισμένο σε πολλές διαφορετικές ιστορίες, συχνά γύρω από το ίδιο πράγμα, αλλά βασισμένο σε στρεβλώσεις ή ψέματα που προκύπτουν.

Μπορεί να νοιώθετε αυτή την στιγμή τί συμβαίνει. Έχετε όλες αυτές τις ιστορίες, κάποιες βασισμένες σε εσκεμμένα ψέματα, κάποιες άλλες βασισμένες σε ημι-συνειδητά ψέματα. Αλλά έχετε σε εξέλιξη όλες αυτές τις ιστορίες ταυτόχρονα, και προσπαθείτε να βρείτε την αλήθεια, επειδή αυτό κάνει κάποιος που γίνεται πιο συνειδητός. Προσπαθεί να βρει την αλήθεια. Είναι κάτι πολύ βαθύ και επιτακτικό μέσα στους ανθρώπους καθώς έρχονται στην συνείδηση.

Ξέρετε, σας είπα ότι ήταν ένα πολύ δύσκολο ταξίδι από πολλές απόψεις, πολύ δύσκολο. Και μέσα από όλες τις δοκιμασίες και τις ταλαιπωρίες, τις φορές που θέλατε να τα παρατήσετε, τις φορές που θέλατε να κρυφτείτε στην άμμο, υπήρχε κάτι που σας επανέφερε, κάτι που σας έφτασε σε αυτό το σημείο.
Είναι το γνωρίζειν. Είναι μια λέξη για την οποία έχω πει αρκετά πράγματα, το γνωρίζειν. Υπάρχει αυτό το  τόσο βαθύ εσωτερικό γνωρίζειν κάπου. Δεν μπορείτε να το εκλογικεύσετε με το μυαλό σας. Δεν μπορείτε να το δικαιολογήσετε. Δεν μπορείτε να το προσδιορίσετε, αλλά είναι ένα εσωτερικό γνωρίζει. Και θα λέγατε  ότι, «Λοιπόν, είναι απλά , ξέρω ότι υπάρχουν περισσότερα πράγματα». Πώς σας φαίνεται αυτό, «Ξέρω ότι υπάρχει η δική μου αλήθεια. Ξέρω ότι υπάρχει η δική μου αλήθεια. Είναι κάπου εκεί. Το νοιώθω. Είναι εκεί. Στις ήσυχες στιγμές μου, το νοιώθω».

Αυτό το κάτι, αυτό το γνωρίζειν, είναι το γνωρίζειν της εσωτερικής αλήθειας. Και αυτό που συμβαίνει είναι ότι, καθώς εισέρχεται ο δράκος στην ζωή σας, κυνηγάει αυτά τα πράγματα που σας εμποδίζουν να δείτε την αλήθεια σας, να την νοιώσετε.

Η Δική σας Αλήθεια

Τώρα, ας μιλήσουμε για την δική σας αλήθεια για λίγο.
Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα είστε σε θέση να την καθορίστε με λέξεις, ούτε θα σας ενθάρρυνα να κάνετε κάτι τέτοιο. Είναι πέρα από τις λέξεις. Το μυαλό δεν θα είναι σε θέση να κάνει qualia (* συσχέτιση). Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει διανοητικός σύνδεσμος. Αλλά θα φτάσετε να συνειδητοποιήσετε, ότι η αλήθεια είναι ένα απόλυτο συναίσθημα, ένα γνωρίζειν, ένα συναίσθημα. Σας κατακλύζει, η αλήθεια σας που είναι διαφορετική από την αλήθεια οποιουδήποτε άλλου, διαφορετική από οποιαδήποτε παγκόσμια αλήθεια, διαφορετική από όλες τις εξωτερικές αλήθειες.

Υπάρχει μια αλήθεια μέσα σας. Δεν είναι η ιστορία σας. Όχι, δεν είναι ένα ιστορικό σχετικά με το ποιος είστε. Είναι απλά μια αλήθεια, και ήταν πάντα, μα πάντα, ένα δικό σας κομμάτι. Ακόμα κι όταν δεν βρισκόσασταν στην αλήθεια, εξακολουθούσε να είναι εκεί. Ακόμα κι όταν η αντίληψή σας ήταν περιορισμένη, εξακολουθούσε να είναι εκεί. Υπάρχει εκείνη η αλήθεια μέσα σας, και με αυτήν συνδέθηκε ο FM όταν είπε ότι, «Πώς ανοίγουμε  αυτή την πόρτα, αυτή την επικοινωνιακή πύλη; Πώς την ανοίγουμε ανάμεσα στον άνθρωπο, τον Μάστερ και το Εγώ Είμαι; Πώς μπορούμε να φέρουμε αυτή την ψυχική επικοινωνία σε ανθρώπινο επίπεδο, στο καθημερινό επίπεδο»; Και πράγματι, εκεί πήγε, κάτι που βασικά  δεν μοιάζει πολύ με προγραμματισμό λογισμικού, αλλά πήγε στην αλήθεια.

Όταν κάποιος αποκτάει επίγνωση της αλήθειας του, κάτι που είναι πολύ μεγαλύτερο από οποιεσδήποτε λέξεις ειπωθούν, όταν κάποιος επιτρέψει στην αλήθεια του να τον αγγίξει, τότε αποκτάει πολύ μεγάλη , πολύ όμορφη επίγνωση της επικοινωνίας με τον Μάστερ. Και, θα το πω ξανά, μην περιμένετε λόγια, αλλά να  περιμένετε το τραγούδι, το συναίσθημα, το γνωρίζειν.

Η αλήθεια στην πραγματικότητα είναι μια αίσθηση. Είναι μια από τις πιο μπερδεμένες αισθήσεις όλων. Ξέρετε, μιλήσαμε για τις αγγελικές αισθήσεις, 200.000 ή και παραπάνω,  και νοιώσαμε κάποιες στα Shouds και φυσικά στο Keahak. Αλλά η Αλήθεια είναι πραγματικά μια αίσθηση, αλλά είναι πολύ, πολύ διαφορετική από τις άλλες. Θυμάστε,  η αίσθηση είναι ένας τρόπος αντίληψης της πραγματικότητας. Και μην την μπερδεύετε με τα ανθρώπινα συναισθήματα ή ακόμα με τις ανθρώπινες φυσικές αισθήσεις. Η αίσθηση είναι ένας τρόπος αντίληψης της πραγματικότητας και υπάρχουν πολλοί, πάρα μα πάρα πολλοί τρόποι για να το κάνετε αυτό, και μπορείτε να το κάνετε, όχι απλά και μόνο χρησιμοποιώντας μια αίσθηση την φορά, αλλά πολλαπλές αισθήσεις.

Αλλά η Αλήθεια γίνεται, αυτό που λέω, η πιο οικεία αίσθηση από όλες. Είναι η αίσθηση του Εσείς.

Η αλήθεια είναι η πιο μοναδική αίσθηση από όλες. Η αλήθεια είναι αυτό που ψάχνει κάποιος, όταν γίνεται πιο συνειδητός και έχει μεγαλύτερη επίγνωση. Είναι το εσωτερικό κάλεσμα που νοιώσατε στην αφύπνισή σας, κάτι βαθύ, κάτι  που σας καλεί εσωτερικά, και είναι απλά η αλήθεια. Η δική σας αλήθεια. Όχι η αλήθεια για το σύμπαν. Κανείς και ποτέ δεν πρόκειται να την βρει αυτήν, επειδή δεν υπάρχει. Είναι μια μεγάλη απόσπαση, ένα μεγάλο makyo, να προσπαθείτε να βρείτε την αλήθεια έξω από εσάς.

Αλλά θα φτάσετε σ’ αυτό το σημείο και θα συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχει μια αλήθεια μέσα σας, και πάνω σε αυτήν έπεσε ο  FM στην έρευνά του. Πώς ανοίγουμε αυτό τον επικοινωνιακό σύνδεσμο με τον Μάστερ και με το Εγώ Είμαι; Μέσω του δρόμου της αίσθησης της Αλήθειας, της δικής σας αλήθειας.

Ο δράκος θα σας βοηθήσει  να ξεκαθαρίσετε όλα αυτά που δεν είναι αληθινά. Ο δράκος θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε τί σημαίνει να είναι μια ιστορία βασισμένη σε ένα ψέμα. Και ναι, μπορεί να διαφωνείτε φιλοσοφικά, ότι όλα είναι ένα ψέμα και ότι ταυτόχρονα όλα είναι αληθινά. Ας συμφωνήσουμε ότι είναι ζήτημα τοποθέτησης του θέματος. Όλα είναι ψέμα και όλα είναι αλήθεια. Αλλά είναι διαφορετικό από την δική σας εσωτερική αλήθεια.

Αυτό που κάναμε με την μεράμπ του περασμένου μήνα ήταν να την φέρουμε εδώ – την αλήθεια σας – και, θα ήθελα να το  συνεχίσω στην μεράμπ αυτού του Should.

Η Μεράμπ της Δικής σας Αλήθειας

Ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή, και θα βάλουμε λίγη μουσική στο βάθος ( η μουσική ξεκινάει)

Όλα έχουν να κάνουν με την αλήθεια σας, με το γνωρίζειν, με μια αίσθηση αλήθειας.

Η αλήθεια είναι μια αίσθηση, ένας τρόπος αντίληψης της πραγματικότητας, ξεκινώντας πρώτα από την δική σας πραγματικότητα και μετά προεκτείνεται προς τα έξω. Η αλήθεια γίνεται το πιο απλό, το πιο βαθύ από όλα τα πράγματα.

Καθώς θα νοιώθετε την αλήθεια σας, την προσωπική σας αλήθεια, να θυμάστε , ούτε καν να προσπαθήσετε να την βάλετε σε λέξεις. Σας ζητάω να την αισθανθείτε, να την νοιώσετε, να ξέρετε ότι είναι εκεί.

Μην προσπαθήσετε να την ντύσετε με λέξεις, επειδή το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να πάτε στο μυαλό. Θα μπερδέψει το μυαλό. Θα αρχίσει να σας τραβολογάει κάτω στις κουνελότρυπες και σε αδιέξοδους δρόμους, οπότε μην προσπαθήσετε να την ντύσετε με λέξεις.

Να πάτε πέρα από αυτό και να την νοιώσετε.
Την δική σας αλήθεια.
( παύση)
Δεν χρειάζεται να ξέρετε ακριβώς τί πρέπει να προσδιορίσετε αυτή την στιγμή. Σίγουρα, μην το ντύσετε με λέξεις ή με διανοητικές δομές, αλλά απλά να ξέρετε ότι είναι εκεί.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή, νοιώστε την αλήθεια σας, μια αλήθεια που δεν ανήκει σε κανέναν άλλον, σε τίποτε άλλο.

Και μια αλήθεια , που δεν μπορεί ποτέ και κανείς να σας την πάρει. Δεν μπορεί. Ακόμα και με όλα τα ψέματα, που θα σας πει ο εαυτός σας και ο κόσμος γύρω σας, αυτή την αλήθεια δεν μπορεί κανείς να σας την πάρει.
(παύση)
Πάρτε μια βαθιά αναπνοή, καθώς η αλήθεια ανοίγει παράλληλα την επικοινωνία ανάμεσα στον Μάστερ, στον άνθρωπο και στο Εγώ Είμαι.
(παύση)
Και δεν χρειάζεται, θα το πω ξανά, να προσδιορίσετε την αλήθεια σας, παρά μόνο να ξέρετε απλά ότι είναι εκεί. Αυτό είναι αρκετό – να ξέρετε ότι είναι εκεί.
(παύση)
Και είναι. Περάσατε πολύ καιρό , πάρα μα πάρα πολλές ζωές ψάχνοντας την αλήθεια εξωτερικά ή ακόμα και προσπαθώντας να φτάσετε στην αλήθεια εσωτερικά, αλλά χανόσασταν μέσα στο χάος και στην πολυπλοκότητα όλων των ιστοριών, όλων των ψεμάτων, όλων των διαστρεβλώσεων.

Η αλήθεια είναι μια αίσθηση, η πιο οικεία και προσωπική όλων των αισθήσεων.

Και σας ζητάω να πάρετε μια βαθιά αναπνοή και απλά να γνωρίζετε ότι είναι εκεί. Αυτό είναι όλο, να ξέρετε ότι είναι εκεί.

Και να ξέρετε ότι κάποια μέρα, κάποια μέρα σύντομα, αυτή η αλήθεια  όχι μόνο θα σας συνδέσει σε πολύ βαθιά επίπεδα με τον Μάστερ και με όλη την σοφία και με το Εγώ Είμαι, αλλά αυτή η αλήθεια θα σας συνδέσει με την ενέργεια, με την ενέργεια την ίδια.

Αυτή η αλήθεια θα δημιουργήσει αυτή την σχέση, επειδή είναι αλήθεια. Και η αλήθεια και η ενέργεια, ω! είναι ένα πανέμορφο ζευγάρι. Είναι σύντροφοι. Ξέρουν πώς να χορεύουν μαζί, πολύ, πολύ καλά.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή και να ξέρετε ότι η αλήθεια είναι εκεί. Ποτέ δεν έφυγε. Απλά ξεχάστηκε.

Ποτέ δεν μειώθηκε. Απλά την παραβλέψατε.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή και να ξέρετε .ότι η αλήθεια σας επιστρέφει τώρα.
(παύση)
Και με αυτή την αλήθεια, ανοίγουν όλες οι επικοινωνίες. Με αυτή την αλήθεια έρχεται επίσης αυτή η καινούργια σχέση με την ενέργεια, με την Άμυο Ζωή.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή και να ξέρετε ότι η αλήθεια σας είναι μαζί σας ξανά.
(παύση)
Και επιτρέψτε στον εαυτό σας να μην την προσδιορίσει καν.. Αυτή είναι η ομορφιά της αίσθησης της Αλήθειας.

Μπορεί αργότερα με έναν ποιητικό τρόπο, να θελήσετε να γράψετε γι αυτήν. Αλλά αυτή την στιγμή, απλά επιτρέψτε στον εαυτό σας να γνωρίσει, ότι η αλήθεια σας είναι εκεί. Είναι μια αίσθηση. Είναι ένας τρόπος αντίληψης της πραγματικότητας. Είναι επίσης ένας τρόπος να αφήσετε την ενέργεια να έρθει σε σας.
(παύση)
Αλήθεια. Ίσως η πιο αποτελεσματική επικοινωνία ανάμεσα στον άνθρωπο, τον Μάστερ και το Εγώ Είμαι.
(παύση)
Αλήθεια, κάτι που είναι πολύ, πολύ δύσκολο να το περιγράψει κανείς με ανθρώπινα λόγια – γιατί τότε θα γίνει ψέμα – οπότε αρκεστείτε στο να ξέρετε, ότι μπορείτε να νοιώσετε την αλήθεια και να ξέρετε ότι είναι εκεί.
(παύση)
Η αλήθεια είναι κάτι που ποτέ, μα ποτέ δεν πρόκεται να βρείτε έξω από εσάς, στο σύμπαν ή θαμμένο κάπου βαθιά μέσα στην Γη. Η αλήθεια έρχεται μόνο από μέσα.

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να συνειδητοποιήσει ,ότι η δική σας αλήθεια είναι εκεί. Είναι ακριβώς εκεί.
(παύση)
Ποτέ δεν χάθηκε. Είχε απλά ξεχαστεί.

Και καθώς είχε ξεχαστεί, χάσατε την επαφή με τον Μάστερ και το Εγώ Είμαι.
(παύση)
Μιλήσαμε στο ProGnost , κι επίσης μιλήσαμε διεξοδικά στα σεμινάρια του Threshold, σχετικά με το να κοιτάξετε τον δράκο στα μάτια. Αφορά το να κοιτάξετε την αλήθεια σας κατάματα. Αν υπάρχουν διαστρεβλώσεις, αν κουβαλάτε βάρη από ενοχές και ντροπή, δεν θα αφήσετε τον εαυτό σας να δει την αλήθεια.
(παύση)
Από την στιγμή που θα υπερβείτε την ενοχή και την ντροπή και την ανάγκη να υποφέρετε και το να είστε σκλάβοι της ενέργειας, θα φτάσετε στο σημείο, όπου θα μπορείτε να κοιτάτε την αλήθεια σας, θα αρχίσετε να νοιώθετε την αλήθεια σας, και να ξέρετε ότι η αλήθεια σας είναι μαζί σας. Αυτό φέρνει την Ahmyo Ζωή.

Να θυμάστε, η Αλήθεια είναι μια αίσθηση. Δεν είναι κριτική. Δεν αφορά το σωστό και το λάθος. Είναι απλά μια αίσθηση, ίσως ο πιο αγνός τρόπος να αντιλαμβάνεστε την πραγματικότητα.

Θα αρχίσετε επίσης να συνειδητοποιείτε ότι η αλήθεια δεν είναι κάτι που θέλετε να βγάλετε προς τα έξω, να εξωτερικεύσετε. Είναι η φλόγα που λάμπει μέσα σας. Δεν έχει να κάνει με το να φέρετε την αλήθεια σας στον κόσμο, να επιβάλλετε την αλήθεια σας, κι όμως η ακτινοβολία, το φώς της αλήθειας σας, από την στιγμή που θα μπει μέσα στην συνείδηση, από την στιγμή που θα την θυμηθείτε, θα λάμπει στον υπόλοιπο  κόσμο. Δεν προσπαθείτε να την εξωτερικεύσετε, κι όμως απλά θα λάμπει το φως της στον υπόλοιπο κόσμο.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή και να ξέρετε ότι η αλήθεια σας είναι εκεί.

Παρά τις επικαλύψεις όλων των ιστοριών σας και τα ψέματα και τις αυταπάτες και τις αποσπάσεις και τις εξωτερικές αναζητήσεις και όλα τα άλλα, νοιώστε την χαρά της επίγνωσης, ότι η αλήθεια σας είναι εκεί.

Και να θυμάστε, μην προσπαθήσετε να την προσδιορίσετε, να την ντύσετε με λέξεις αυτή την στιγμή. Είναι μια αίσθηση. Είναι ένα συναίσθημα. Αφήστε τον εαυτό σας να τη νοιώσει. Αφήστε τον εαυτό σας να νοιώσει την Αλήθεια σας.
(παύση)
Μην ντρέπεστε γι’ αυτήν. Μην ντρέπεστε για τον εαυτό σας. Μην ντρέπεστε που δεν ήσασταν στην αλήθεια.
(παύση)
Πάρτε μια βαθιά αναπνοή και να ξέρετε ότι η αλήθεια σας είναι τώρα εδώ.(παύση)
Αυτή η αλήθεια φέρνει επίσης την επικοινωνία με αυτούς τους καινούργιους φίλους, με το καινούργιο εγώ, με αυτό που ονομάζουμε Wego, με τον Μάστερ, με την ενέργεια.
Πάρτε μια βαθιά αναπνοή και να ξέρετε ότι η αλήθεια σας είναι εδώ.
(παύση)
Κάποιοι από εσάς μπορεί να νοιώθετε, ότι δεν αξίζατε την αλήθεια, την δική σας αλήθεια, μέχρι σήμερα. Κάποιοι από εσάς μπορεί να νοιώθετε, ότι η αλήθεια ήταν τόσο απομακρυσμένη, τόσο καλά κρυμμένη, που μπορεί να μην την βρείτε ποτέ.

Κάποιοι από εσάς μπορεί να πιστεύατε, ότι η αλήθεια ήταν απλά μια φιλοσοφική θεωρία, μέχρι που φτάσατε σ’ αυτό το σημείο του δρόμου, παίρνετε μια βαθιά αναπνοή και συνειδητοποιείτε ότι ή αλήθεια σας είναι εδώ. Επέστρεψε, και ποτέ, μα ποτέ, μα ποτέ δεν θα κρυφτεί ξανά.

Μπορεί να έρθουν κάποιες μέρες, όπου θα έχετε μια μεγαλύτερη επίγνωση της αλήθειας και κάποιες άλλες μέρες μικρότερη, αλλά ποτέ πια δεν θα κρυφτεί ξανά. Ποτέ δεν θα επιστρέψει στο σκοτάδι. Δεν θα χαθεί ποτέ ξανά. Θα είναι μαζί σας στο υπόλοιπο του ταξιδιού σας και στην υπόλοιπη Ahmyo Ζωή σας εδώ στον πλανήτη.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή μαζί εδώ στην Βίλλα Αhmyo
( η μουσική σταματάει). Α, το πρώτο από μια σειρά Shouds, που θα γίνουν σε αυτό το υπέροχο μέρος.

Με αυτό, μια βαθιά αναπνοή στην επίγνωση ότι η αλήθεια σας είναι εδώ.

Και να θυμάστε , όλα είναι καλά σε όλες σας τις δημιουργίες.

Εγώ Είμαι ο Αντάμους. Σας ευχαριστώ.

 

Mετάφραση : Καλλιόπη Παγούδη
Διόρθωση και επιμέλεια κειμένου : Μαρία Γρηγοράκη
Σπόνσορας της μετάφρασης:  Μαρία Κωδωνάκη

Παρακολουθείστε εδώ την Μεράμπ της Δικής σας αλήθειας, με ελληνικούς υπότιτλους από την Κατερίνα Θαλασσά.