Shoud 6, Passion 2020

Sponsored links

Donate Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε τις μεταφράσεις κάνοντας ένα paypal donation

1- 2-  2020

 ( Ανάδυση, Καλωσόρισμα, Σύγκλιση 2020, Αλλαγές, Ιεραρχικό, Τοπικό, Γραμμικό, Εξωτερικό, Ερωτήσεις και Απαντήσεις στους Σώμπρα )

Εγώ Είμαι Αυτό που Είμαι, ο Αντάμους  Σαιν-Ζερμαίν.

Α! Ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή. Μόλις είδατε την ιστορία σας στον πλανήτη σε περίπου τρία λεπτά (γέλια, σχετικά με αυτό το βίντεο).

Και κατά κάποιο τρόπο, είναι ένα τόσο όμορφο παράδειγμα. Ο Τοβίας είναι ο πρώτος που άρχισε να μιλάει για την κάμπια και την πεταλούδα κι αυτό είναι περίπου που περνάτε μέχρι τώρα, πηγαίνοντας από τη μια ζωή στην επόμενη μέσα σ’ αυτό το παλιό ανθρώπινο σώμα, μετά μπαίνοντας στο κουκούλι. Ακριβώς τη στιγμή που νομίζατε ότι πραγματικά θα είχατε μια ανάδυση, μια αλλαγή, όχι, μπαίνετε μέσα στο κουκούλι. Γίνεστε πολτός. Και μετά, όταν αρχίζετε να αναδύεστε είστε τόσο ενθουσιασμένοι μ’ αυτό, το προσδοκούσατε, αλλά είναι τόσο άβολο κι αφύσικο στην αρχή. Ανακαλύπτετε μια επιθυμία να πάτε πίσω στο πως σκεφτόσασταν σαν κάμπια, στους τρόπους της κάμπιας και δεν γίνεται. Ανακαλύπτετε ότι έχετε αυτό το ζευγάρι φτερά και είναι ακόμα γεμάτα με τον πολτό κι αυτό είναι τόσο αδέξιο. Το παραμικρό αεράκι σας ρίχνει κάτω.

Όμως μετά, μετά έρχεται η ανάδυση. Μετά ελευθερώνεστε και πετάτε κι όταν το κάνετε, όλο αυτό το αίσθημα της μοναξιάς που είχατε τόσο καιρό στο ταξίδι σας σαν κάμπια κι έπειτα μέσα στο κουκούλι, ξαφνικά συνειδητοποιείτε ότι υπάρχουν πολλοί άλλοι που αναδύονται, άλλοι Σώμπρα, άλλοι σ’ όλο τον κόσμο. Όχι πολλοί, αλλά αρκετοί ώστε να σας υπενθυμίσουν ότι δεν είστε μονάχοι. Ποτέ δεν ήσασταν. Έπρεπε να περάσετε αυτό το μέρος του ταξιδιού, το κουκούλι, μόνοι σας, αλλά αναδύεστε και υπάρχουν άλλοι γύρω σας. Και γίνομαι κάπως συναισθηματικός, γιατί αυτό είναι τόσο πολύ, αυτό που βλέπουμε τώρα, θα το δούμε να παρουσιάζεται με τους Σώμπρα σ’ όλο τον κόσμο. Φανταστείτε πεταλούδες, αγρούς με πεταλούδες ή πολλούς, πολλούς, πολλούς ανθρώπους, που τώρα επιτέλους επιτρέπουν την Πραγμάτωση τους.

Ανάδυση

Αγαπώ τον Φεβρουάριο, όχι απαραίτητα εξαιτίας του Βαλεντίνου. Αγαπώ τον Φεβρουάριο, επειδή για μένα ήταν πάντα ο μήνας της ανάδυσης. Ξέρετε, η φύση μπαίνει στον μακρύ, ήσυχο και κρύο χειμώνα. Περνάει σε βαθιά χειμερία νάρκη. Όμως μετά έρχεται ο Φεβρουάριος – σχεδόν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, την 1η Φεβρουαρίου – κάτι αρχίζει να αντηχεί μέσα στη φύση, στα δέντρα ακόμα και στα ζώα. Κάτι λέει “Ήρθε τώρα η ώρα να αρχίσει αυτή η ανάδυση.” Τα φύλλα δεν έχουν φυτρώσει ακόμα στα δέντρα και το χορτάρι δεν έχει φυτρώσει ακόμα, αλλά αν το νιώσετε βαθιά, κάτω από το έδαφος, συμβαίνουν τόσα πολλά τώρα, για εκείνη την ώρα που θα γίνει η τελική ανάδυση.

Αυτό είναι κατά κάποιο τρόπο, που συμβαίνει με τους Σώμπρα τώρα. Έχετε περάσει αυτόν τον μακρύ χειμώνα της ψυχής στον πλανήτη μέσα στο κουκούλι σας και τώρα, αν δεν το νιώθετε, αυτό το βουητό βαθιά μέσα σας, κάτι συμβαίνει. Είναι λίγο τρομακτικό πότε πότε, να αναρωτιέστε τί πρόκειται να συμβεί. Όμως μετά απλά το νιώθετε -τι είναι, για την πεταλούδα, ο εμβρυικός δίσκος – όμως αυτό που ζητώ για όλους σας είναι αυτή η Καθαρή Κρυστάλλινη Φλόγα. Θα σας οδηγεί μέσα από ό,τι ακολουθεί. Θα σας οδηγεί σ’ αυτό. Δεν χρειάζεται να το σχεδιάσετε ή να το κάνετε. Απλά είναι εκεί.

Είναι η ώρα να το ακολουθήσετε, να το απολαύσετε, να νιώσετε πώς έρχεται αυτή η ανάδυση. Δεν μπορείτε να την δουλέψετε. Ελπίζω πως το έχετε καταλάβει πια. Δεν μπορείτε να την δουλέψετε. Δεν μπορείτε να την μελετήσετε. Πραγματικά ούτε  μπορείτε να πάτε σε ένα άλλο άτομο και να πείτε “Λοιπόν, πώς πάει τώρα; Στην τελική ανάδυση, πώς πάει αυτό;” γιατί η εμπειρία του ήταν μοναδική γι’ αυτόν. Μοιραστείτε ιστορίες, φυσικά, αλλά τελικά είναι η δική σας και είναι η εκδοχή του εμβρυικού δίσκου, είναι αυτή η Καθαρή Κρυστάλλινη Φλόγα που σας πάει εκεί.

Σ’ αυτό το σημείο βρισκόμαστε τώρα. Είναι Φεβρουάριος. Είναι Φεβρουάριος στην ψυχή σας. Πολλά πράγματα βουίζουν πραγματικά τώρα. Αρχίζετε να σπάτε αυτό το  κουκούλι και είναι λιγάκι δύσκολο. Υπάρχει και φόβος και θέλετε να επιστρέψετε στο κουκούλι, θέλετε να επιστρέψετε στον παλιό τρόπο της κάμπιας. Ήταν κάπως εύκολο υποθέτω. Προσπαθείτε και να θυμηθείτε “Ω, τώρα τί συνήθιζα να κάνω ως κάμπια;” και δεν μπορείτε να θυμηθείτε κι έπειτα, φυσικά, ανησυχείτε ότι κάτι δεν πάει καλά με το μυαλό σας. Όχι, είναι απλά, ότι δεν γίνεται να πάτε πίσω.

Έτσι, εγώ όντως αγαπώ τον Φεβρουάριο κι ο Φεβρουάριος – έχεις αυτό το πράγμα που γράφεις; Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας της καρδιάς. Σε παρακαλώ σχεδιάζεις μια καρδιά εκεί;

ΛΙΝΤΑ: Μεγάλη ή μικρή;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Εσύ αποφάσισε. Σχεδίασε μια καρδιά (η Λίντα σχεδιάζει μια καρδιά στην οθόνη). Αυτή είναι μια καρδιά και είναι ένα συνηθισμένο σύμβολο γι’ αυτό το μήνα. Υπάρχουν παντού καρδιές. Παρατήρησα ακόμα και σε μερικά από τα γραφικά σας εδώ, παντού καρδιές. Το θαυμάσιο πράγμα που αγαπώ σε σχέση μ’ αυτό τώρα, ιδιαίτερα αυτόν τον Φεβρουάριο – τον Φεβρουάριο 2020 – ξέρετε, έχω μιλήσει για την καρδιά, ότι συμβολίζει την κάθοδο στη Γη, τον ερχομό εδώ κάτω -κι επίσης την αγάπη – αλλά συμβολίζει τον ερχομό εδώ κάτω στη Γη και τώρα πραγματικά ενεργοποιήσαμε το μπαστούνι. Λίντα, σε παρακαλώ σχεδιάζεις ένα μπαστούνι, ίσως στην επόμενη σελίδα. Είναι η ανάληψη. Για μένα, είναι το σύμβολο της ανάληψης, η επιστροφή πάνω, η ανύψωση. Γι’ αυτό αγαπώ αυτό το μήνα. Ω … (λίγα γέλια καθώς η Λίντα ψάχνει σχέδια από μια προηγούμενη εκδήλωση). Ο χρόνος είναι περίεργο πράγμα (ο Αντάμους γελάει). Ορίστε. Να το μπαστούνι κι εδώ είμαστε αυτή τη στιγμή. Γι’ αυτό αγαπώ το σύμβολο του μπαστουνιού. Είναι σαν να αναδύεσαι προς τα έξω.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή με αυτό.

Καλωσόρισμα

Θα ήθελα να καλωσορίσω όλους εκείνους τους καινούριους που ακούνε τη μετάδοση σήμερα. Ίσως είναι το πρώτο σας, το δεύτερο, ίσως το τρίτο Shoud, αλλά  έρχονται τόσοι πολλοί καινούριοι. Σήμερα ξαφνιάστηκα λίγο, όταν επιθεωρούσα την ομάδα, από τους πολλούς καινούριους που είναι εδώ. Κι έχω πει στους παλιούς, εσείς, οι ώριμοι Σώμπρα, που είστε εδώ αρκετό καιρό -θα παγιδευτώ από τα ίδια μου τα λόγια εδώ – έχω πει ότι πρόκειται να συμβεί και μόλις αρχίζει. Εννοώ ότι αυτό είναι μόνο η αρχή. Αλλά θέλω να καλωσορίσω τους  καινούριους.

Είμαι μια πλευρά του Σαιν-Ζερμαίν. Είμαι μια πράξη της συνείδησης. Έχω δημιουργήσει αυτό το ρόλο … (η Λίντα κουνάει το γεμάτο ντοσιέ με τις ερωτήσεις για να τραβήξει την προσοχή του Αντάμους) Τι;

ΛΙΝΤΑ: Ζήτησες όλες αυτές τις ερωτήσεις. Πόση ώρα θα συνεχίσεις να μιλάς;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ω, δεν χρειαζόμαστε ερωτήσεις σήμερα (το κοινό φωνάζει ‘Ω!’ και γέλια) Αυτός είναι ο μονόλογός μου, αγαπητή Λίντα (κι άλλα γέλια). Έμαθα από τους παρουσιαστές των τοκ σόου, που παρακολουθώ μέσω πολλών από σας αργά τη νύχτα. Δεν έχουν μονόλογο; Δεν έχουν πέντε λεπτά; (το κοινό λέει ‘Ναι’). Εντάξει. Εντάξει. Έχω πέντε λεπτά.

Αυτό συμβαίνει συνέχεια, για τους καινούριους. Συνέχεια. Αυτή είναι η Λίντα. Παρακαλώ καλωσορίστε τη Λίντα (χειροκρότημα του κοινού). Αυτή είναι το φωτεινό μου παράδειγμα, εε, μια από … η Λίντα κινητοποιεί τα πράγματα  εδώ.

ΛΙΝΤΑ: Πρόσεχε.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Έτσι, θέλω να καλωσορίσω τους καινούριους και είναι μόνο η αρχή. Πρόκειται να έρθουν πολλοί περισσότεροι μετά τους καινούριους που έρχονται τώρα. Πρόκειται να το κάνουν λίγο διαφορετικά. Αλλά θέλω να σας καλωσορίσω όλους.

Είμαι μια πλευρά του Σαιν-Ζερμαίν – πιθανόν έχετε ήδη ακουστά τον Σαιν-Ζερμαίν – κι ο Αντάμους δημιουργήθηκε ειδικά. Είναι σαν μία δράση, μια δράση  της συνείδησης. Δημιουργήθηκε από τους Σώμπρα γενικά πριν από χρόνια. Είναι μια αντανάκλαση αυτών και δική σας, αλλά ο σκοπός είναι να ξεπεραστεί αυτή η ξενέρωτη, παλιά, New Age, πνευματική, υπερβολικά ευσεβής και πραγματικά βαρετή προσωπικότητα, που συνόδευε τον Σαιν-Ζερμαίν.

ΛΙΝΤΑ: Νόμιζα ότι έλεγες πως ο Αντάμους ήταν μια εφαρμογή [app] και λέμε “Ω, ναι! Θα έπρεπε να είναι!”

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ο Αντάμους πρόκειται να γίνει app πολύ σύντομα. Όχι, αλήθεια. Εννοώ ότι δουλεύουμε πάνω σ’ αυτό ήδη.

Έτσι, ο Σαιν-Ζερμαίν είναι εδώ πολύ καιρό, εγώ είμαι εδώ πολύ καιρό, αλλά ήθελα να παρουσιάζομαι λίγο πιο, ας πούμε, πληθωρικός από τον Σαιν-Ζερμαίν και πιο επίκαιρος, πιο πολύ στο Τώρα.

 

Λοιπόν, δεν ήταν εύκολο να γίνει αυτή η αλλαγή. Χρειάστηκε να συμβουλευτώ τον Κουτχούμι στην προσπάθεια να είμαι λιγότερο ανιαρός και ως ένα βαθμό πέτυχε. Σε ένα βαθμό υποθέτω, ότι πότε- πότε γινόμαστε λίγο ανιαροί, αλλά θέλω να  καλωσορίσω όλους σας και να εξηγήσω ποιος είμαι.

 

Μου αρέσει να χρησιμοποιώ τον Φεβρουάριο σαν χρόνο για ένα είδος ανασύνταξης, πραγματικά για να κάνω μια επισκόπηση. Έτσι, όσοι από σας είστε καινούριοι κι αναρωτιέστε σχετικά με αυτό το πράγμα που λέγεται Βυσσινί Κύκλος, πρώτον μη τον σκέφτεστε με πνευματικούς όρους, γιατί θα χάσετε πολλά.

 

Έχει πνευματική προέλευση. Πολλοί από εκείνους που ονομάζονται Σώμπρα υπήρξαν πνευματικοί για πολύ καιρό, αλλά το ξεπερνούν τώρα (λίγα γέλια). Είμαστε λίγο διαφορετικοί. Αν έρχεστε εδώ ψάχνοντας για πνευματικότητα, αν έρχεστε εδώ  ψάχνοντας για γκουρού, συνετές και σοφές συμβουλές, διαλογισμούς κι όλα τα υπόλοιπα, έχετε έρθει στο λάθος μέρος. Εδώ σπάμε πολλούς φραγμούς.

 

Λοιπόν, μου αρέσει να κάνω ένα είδος μηνύματος πότε- πότε τον Φεβρουάριο, στις 14 Φεβρουαρίου, είναι εύκολο να το θυμηθείτε. Έτσι πρόκειται να κάνουμε άλλο ένα μήνυμα στις 14 αυτού του Φεβρουαρίου με τον Κώλντρε και την Λίντα και -ω, ξέχασα να τους πω γι’ αυτό.

ΛΙΝΤΑ: Χα, χα, χα! Χα, χα!

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Αλλά, ξέρετε, αυτοί θα κάνουν διακοπές στη Χαβάη (η Λίντα ανασαίνει απότομα, γιατί θα δουλεύουν πολύ), έτσι, και θα έχουν πολύ λίγα πράγματα να  κάνουν, οπότε θα τους βάλουμε να κάνουν ένα μικρό μήνυμα.

 

Θα ήθελα, ξανά, κάπως να αναπλαισιώσω, να διαφοροποιήσω το λόγο που είμαστε εδώ, γιατί είναι εδώ ο Βυσσινί Κύκλος, από πού ξεκίνησε και πού πηγαίνουμε. Έτσι  αυτό θα είναι για σας στις 14 του Φεβρουαρίου (λίγα χειροκροτήματα).

ΛΙΝΤΑ: Ζωντανά ή ηχογραφημένο;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ας μην ανησυχούμε για τις λεπτομέρειες τώρα. Εσύ απλά βάλτο στο πρόγραμμα σου. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να κάνεις (λίγα γέλια). Το ήξερα ότι θα την τσάντιζα.

Σύγκλιση

Λοιπόν, ένα πράγμα μπορώ να πω και θα επεκταθώ περισσότερο σ’ αυτή τη συνεδρία της 14ης Φεβρουαρίου που θα κάνουμε – νιώστε το όμως καθώς μιλάω γι’ αυτό τώρα – αυτή είναι μια φοβερή περίοδος σύγκλισης. Αυτή είναι πιθανόν η σπουδαία λέξη κλειδί αυτή τη στιγμή για όλους σας. Ήρθε η ώρα για σύγκλιση.

 Δεν βρίσκεστε εδώ αυτή την περίοδο κατά λάθος. Όπως έχω πει σε τόσους απ’ αυτούς και θα πω σε σας που είστε καινούριοι, θα μπορούσατε να είχατε την Πραγμάτωση σας πριν από μια ή δυο ζωές αλλά δεν το κάνατε. Επιλέξατε να περιμένετε μέχρι τώρα. Είναι μια περίοδος σύγκλισης. Έχετε την τεχνολογία που αλλάζει τη φύση του πλανήτη και της ανθρωπότητας ταχύτατα, απίστευτα γρήγορα, σε σημείο που πραγματικά δεν μπορούμε καν να δούμε πέρα από το έτος 2050. Ούτε και οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι μπορούν να δουν πιο μετά, γιατί δεν είμαστε πια γραμμικοί. Τα πάντα πάνε πέρα από τα άκρα. Κινούνται τόσο γρήγορα ώστε το μυαλό δυσκολεύεται να τα προφτάσει κι αυτό ίσως είναι καλό νέο.

Όμως μην ανησυχείτε γιατί το μυαλό πραγματικά -με τον τρόπο που έχει δημιουργηθεί, με τον τρόπο που προέκυψε – έχει την ικανότητα να προσαρμόζεται αν το αφήσετε. Αν το αφήσετε. Αν συγκρατηθείτε, και δεν επιθυμείτε να αλλάξετε, τότε θα πονέσει. Αλλά το μυαλό κυριολεκτικά μπορεί να απαλλαγεί από τους παλιούς νευρώνες, τους αρχαίους νευρώνες που υπήρχαν εκεί δεκάδες χιλιάδες,  εκατοντάδες χρόνια. Το μυαλό σας έχει χονδρικά περίπου 100 δις νευρώνες και πραγματικά απομακρύνει μερικούς από τους αρχαίους νευρώνες. Πραγματικά δεν εξυπηρετούν κάποιο σκοπό πια. Και θα επιτρέψει στον εαυτό του να φτιάξει, να δημιουργήσει ή να προσαρμόσει νέους, που θα μπορούν να διαχειριστούν μερικές από τις γρήγορες αλλαγές.

Έτσι, το μυαλό προσαρμόζεται. Δεν το έχει κάνει εδώ και πολύ καιρό. Δηλαδή, έμεινε με την ίδια βασική νευρωνική δραστηριότητα που είχε για πολύ, πολύ καιρό, έτσι έχει κάπως βαλτώσει. Αλλά τώρα αρχίζει να αλλάζει, να προσαρμόζεται και να ρυθμίζεται. Αυτοί οι νέοι νευρώνες πρόκειται να γίνουν πολύ βασικοί για το πώς επανασυνδέεστε με την ενέργεια σας.

Λοιπόν, δεν θέλω να πω ότι πρέπει να το κάνουμε μέσω των νευρώνων. Συμβαίνει ένα είδος φυσικής διαδικασίας. Αλλά αν αναρωτιέστε “Λοιπόν, πώς προσαρμόζεσαι πραγματικά σ’ όλη αυτή τη νέα προοπτική της ενέργειας;” αυτό συμβαίνει στους νευρώνες κι εσείς δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν εκατομμύρια νευρωνικών ενεργοποιήσεων -μικροί νευρώνες πυροδοτούνται αυτή τη στιγμή -κάθε δευτερόλεπτο. Δεν το ελέγχετε εσείς. Δεν χρειάζεται να το παρακολουθείτε. Είναι μια φυσική διαδικασία. Έτσι το ίδιο ισχύει και για τους νευρώνες, τους νέους νευρώνες που πρόκειται να προσαρμοστούν σε έναν εντελώς νέο τρόπο ενέργειας.

Έτσι, για εκείνους από σας που είναι καινούριοι, είμαστε εδώ ώστε επιτέλους να προσεγγίσουμε ολόκληρο το σκοπό του ερχομού στη Γη -την κατανόηση της ενέργειας και της συνειδητότητας – σε μια εποχή άλλων προσεγγίσεων στον πλανήτη. Της τεχνολογίας -της τεχνολογίας που συγκλίνει με την συνειδητότητα, της τεχνολογίας που συγκλίνει με τον εαυτό της. Πάρτε αρκετούς διαφορετικούς τύπους τεχνολογίας, βάλτε τους μαζί, τώρα έχετε, υποθέτω ότι θα το λέγατε κβαντική τεχνολογία να συμβαίνει στον πλανήτη. Είναι συναρπαστικό. Είναι λίγο τρομακτικό, αλλά είναι ο λόγος που είστε εδώ. Είναι η εποχή της σύγκλισης. Και για σας ατομικά, είναι η εποχή της Πραγμάτωσης.  

Αλλαγές

Πριν πάμε στις ερωτήσεις, πράγμα που θα κάνουμε, θέλω να επισημάνω ένα δυο πράγματα. Είναι μια σπουδαία εποχή αλλαγής, αν δεν το είχατε καταλάβει. Θα πρέπει να κοιμάστε εντελώς αν δεν καταλάβατε ότι όλα αλλάζουν. Υπάρχουν κάποια στοιχεία κλειδιά, πράγματα που αλλάζουν πιο πολύ από κάθε τι άλλο τώρα, και Λίντα θα σου ζητήσω να τα γράψεις σε ένα καινούριο χαρτί.

ΛΙΝΤΑ: Οκέι. Ηλεκτρονικό.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Υποθέτω πως θα πρέπει να μάθω …

ΛΙΝΤΑ: Αυτό δεν είναι χαρτί! (κρατώντας ψηλά το iPad)

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Πρέπει να μάθω να προσαρμόζομαι.

Αρκετά διαφορετικά πράγματα συμβαίνουν κι αυτά έχουν σχέση με πολλές από τις ερωτήσεις που υποβλήθηκαν. Οι αλλαγές αφορούν πρώτον, μια αλλαγή ιεραρχίας.

-Ιεραρχική

Με άλλα λόγια, η ζωή στον πλανήτη υπήρξε πολύ ιεραρχική. Το βλέπετε στις επιχειρήσεις σας, στα ιδρύματα σας, στις κοινωνίες σας, αλλά υπάρχει επίσης στη φύση. Είναι στην επιστήμη, στα μαθηματικά. Τα πάντα έχουν μια ιεραρχική -μπορείς να το συλλαβίσεις αυτό, Λίντα; Είναι πολύ καλά. Τα πάντα έχουν μια  ιεραρχική σειρά. Το συνηθίζεις, είτε είναι να έχεις αφεντικό, είτε να έχεις υφιστάμενους που δουλεύουν για σένα, είτε είσαι πλούσιος ή φτωχός. Οι συγκοινωνίες είναι ιεραρχημένες, τα πάντα. Ο τρόπος που καλλιεργούνται τα τρόφιμα είναι ιεραρχικός, με ένα είδος καθοδικής σειράς και σχετικά κατακόρυφος. Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει πολλή αλλαγή έξω από αυτή την ιεραρχική σειρά.

Όλα αυτά φεύγουν και πρόκειται να τρομάξετε και να τρομάξουν πολλοί άνθρωποι στον πλανήτη. Σχεδόν χρειάζονται αυτή την ιεραρχία. Χρειάζονται να τους λένε πού είναι η θέση τους στην κατάταξη. Αυτό φεύγει ταχύτατα.

Η τεχνολογία είναι ένας από τους κύριους λόγους, γιατί η τεχνολογία βασικά, με έναν παράξενο τρόπο, εκδημοκρατίζει τον κόσμο κι επίσης εξισορροπεί τους όρους ανταγωνισμού για την αφθονία. Θα εξακολουθήσουν για λίγο να υπάρχουν τα δισεκατομμύρια [ανθρώπων]στο κατώτατο οικονομικό επίπεδο, εκείνοι που βρίσκονται στο χαμηλότερο σημείο της ιεραρχίας, γιατί επιλέγουν να είναι εκεί. Όχι επειδή είναι φτωχαδάκια, αλλά γιατί επιλέγουν να είναι εκεί. Αυτοί είναι συνήθως όσοι έρχονται για την πρώτη από τις ζωές στον πλανήτη και παραμένουν σ’ αυτό που αναφέρθηκε ως το κατώτατο δισεκατομμύριο, στους φτωχούς του κόσμου. Μην τους λυπάστε. Δώστε τους ευκαιρίες, όντως, αλλά μετά εξαρτάται από τους ίδιους.

Είστε συνηθισμένοι στην ιεραρχία κι εκτός από όσους ανήκουν στο κατώτατο  δισεκατομμύριο, αυτή αλλάζει ταχύτατα. Η δική σας ιεραρχία αλλάζει. Ο τρόπος που τα κύτταρα σας, τα μόρια σας, το DNA σας κι όλα τα άλλα είναι οργανωμένα στο σώμα σας, όλα περνούν από κάτι που ονομάζουμε anayatron το οποίο είναι το δίκτυο επικοινωνίας του σώματος. Αυτό αλλάζει και ίσως το αισθάνεστε. Πιθανόν το νιώθετε στο σώμα σας. Υπάρχουν πολλές ερωτήσεις στη στοίβα της Λίντα σχετικά με το σώμα, γιατί αυτό αλλάζει. Βγαίνει από την ιεραρχία.

Θα ανακαλύψετε ότι αυτό συμβαίνει και στην κοινωνία, στις επιχειρήσεις, στα  ιδρύματα και τελικά ακόμα και στην κυβέρνηση και είναι μια ριζική κβαντική αλλαγή. Οι άνθρωποι φρικάρουν γι’ αυτό. Τους είναι απαραίτητη η ιεραρχική σειρά  τους. Έτσι αυτό αλλάζει.

-Εξωτερικό

Το άλλο που αλλάζει για τόσο πολλούς από σας, κι αυτό έχει σχέση με όλες τις ερωτήσεις, είναι ότι ο κόσμος σας έχει εξωτερικευτεί -σε παρακαλώ γράψε ‘εξωτερικός’ – από τότε που μπορείτε να θυμηθείτε. Τα πάντα είναι μια προοπτική του τι βρίσκεται έξω και μερικές φορές μια απεγνωσμένη προσπάθεια να βρείτε τί υπάρχει εντός, αλλά αυτό πάντα έχει πλαίσιο αναφοράς, σε ό,τι βρίσκεται εξωτερικά. Το πώς νιώθετε για τον εαυτό σας βασίζεται κατά πολύ στην αντίληψη σας για το πώς νιώθουν οι άνθρωποι για σας. Αν σας αγαπούν όλοι, τότε μπορείτε να αγαπήσετε τον εαυτό σας. Αλλά αν δεν σας αγαπάει κανείς, είναι δύσκολο να  αγαπήσετε τον εαυτό σας, γιατί η οπτική γωνία εξαρτάται από το «έξω».

 

Κοιτάτε τον κόσμο γύρω σας και τον βλέπετε -παρόλο που προέρχεται από τα μάτια σας και τους δέκτες σας – τον βλέπετε σαν κάτι εξωτερικό, ενώ δεν είναι. Θα είναι ζόρικο για μερικούς Σώμπρα να το ξεπεράσουν, γιατί θα επιμένουν ότι βρίσκεται εκεί έξω. Και σας λέω, επιτρέψτε να αλλάξει η προοπτική, γιατί όλα προέρχονται από εδώ μέσα . Είναι όλα δική σας ενέργεια. Ακόμα κι αν υπάρχουν άλλοι άνθρωποι, είναι η αντίληψη σας γι’ αυτούς. Στην πραγματικότητα δεν βρίσκονται στην δική σας ενέργεια. Τους αντιλαμβάνεστε εκεί. Είναι κάπως σαν εικονικός κόσμος. Πραγματικά δεν βρίσκονται εκεί. Τους αντιλαμβάνεστε εκεί, αλλά είναι πραγματικά έξω από την ενέργεια σας.
Αυτοί μπορούν να επηρεάσουν -τους αφήνετε να επηρεάσουν – την ενέργειά σας και την αντίληψη σας, αλλά πραγματικά όλα είναι εσωτερικά.
Οι άνθρωποι γενικά θα χρειαστούν πολύ, πολύ καιρό να το καταλάβουν αυτό, αλλά στην πραγματικότητα η κβαντική φυσική πρόκειται να το ανακαλύψει πρώτη και μετά τελικά θα χρησιμοποιηθεί στην ψυχολογία που θα λέει “Ήσουν πάντα στο εκτός. Πήγαινε εντός.” Όλα όσα αντιλαμβάνεστε προέρχονται από σας. Όλες οι απαντήσεις είναι μέσα σας, αλλά θέλετε να πιστεύετε ότι είναι εκεί έξω. Όλα όσα χρειάζεστε, όλη η αφθονία που χρειάζεστε είναι εδώ ακριβώς (δείχνει το θώρακα πάλι), και είναι πραγματικά, πραγματικά απλό, αλλά θέλετε να συνεχίζετε τον αγώνα και να παριστάνετε ότι είναι εκεί έξω ή ότι κάποιος σας εμποδίζει.

Είναι τόσο απλό, γιατί είναι όλα εκεί ακριβώς, αλλά είναι δύσκολο να αποδεχτείτε  αυτή την ιδέα, ιδιαίτερα όταν βασικά σας έχει γίνει πλύση εγκεφάλου κι έχετε υπνωτιστεί [για να πιστέψετε] ότι όλα όσα χρειάζεστε είναι εκεί έξω. Ισχυρίζομαι ότι τίποτα που να χρειάζεστε – απολύτως τίποτα, ακόμη και ο έρωτας ή το σεξ – δεν είναι εκεί έξω .Τίποτα.

ΛΙΝΤΑ: Ααγκ!

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Λοιπόν, στην πραγματικότητα όταν το σκεφτείς, κάνεις έρωτα με κάποιον, και κατά κάποιον τρόπο, δεν το κάνεις πραγματικά. Είναι σαν -και χρησιμοποιώ το παράδειγμα της εικονικής πραγματικότητας γιατί πρόκειται να γίνει  μεγάλο πράγμα. Ακόμα κι ο Κώλντρε και η Λίντα μόλις αγόρασαν τέτοια πραγματάκια εικονικής πραγματικότητας. Αλλά φανταστείτε για μια στιγμή ότι κάνετε έρωτα με κάποιον -δεν θα το απεικονίσω αυτό .Θα έφερνα σε αμηχανία την αγαπητή Λίντα. Κάνεις έρωτα με κάποιον, και οι καινούριοι που ακούνε, τώρα λένε “Ω, ναι! Μ’ αρέσει αυτή η ομάδα!” (κι άλλα γέλια). Η ερώτηση μου είναι το κάνετε πραγματικά;  Ή κάνετε στην πραγματικότητα έρωτα με τον εαυτό σας; Οι άλλοι είναι έξω από την ενέργεια σας. Εσείς απλά κάνετε έρωτα με τη δική σας ενέργεια. Λοιπόν, δεν θα καταστραφούν απ’ αυτό μερικές νύχτες για πολλούς από σας; (ο Αντάμους γελάει) Όμως είναι αλήθεια κι αρχίζετε να συνειδητοποιείτε – αυτό είναι πραγματικά ένα καλό παράδειγμα. Κάνοντας … (η Λίντα προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή του) Τι;

ΛΙΝΤΑ: Δεν μπορείς να βρεις ένα καλύτερο παράδειγμα απ’ αυτό;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Όχι, σκέφτηκα ότι ήταν πολύ ζουμερό. Πίστευα ότι ήταν πραγματικά καλό. Κάνεις έρωτα με κάποιον και είναι όλα μια αντίληψη, αλλά πραγματικά εξακολουθείς να βρίσκεσαι στη δική σου ενέργεια. Τώρα φανταστείτε τις συνέπειες στην ανθρώπινη ψυχολογία, όταν αρχίσουν να το καταλαβαίνουν, και να μην κατηγορούν κάτι έξω από αυτούς και να μην νιώθουν ότι όλος ο κόσμος τους την έχει στημένη. Είναι πραγματικά πολύ τρομακτικό όταν συνειδητοποιείς “Αυτά είναι όλα δικά μου. Όλα δικά μου.” 

Αυτό εγείρει πολλά ερωτήματα. Ακούω ήδη τις ερωτήσεις να έρχονται. Όχι, δεν είναι ψεύτικο ή της φαντασίας, αλλά απλά συνειδητοποιείστε ότι είναι μέσα στο ενεργειακό σας πεδίο. Υπάρχει μια άλλη έμψυχη ύπαρξη που, κατά κάποιον τρόπο, συμμετέχει, αλλά όχι μέσα στο ενεργειακό σας πεδίο. Είναι μέσα στο δικό τους και ζουν τη δική τους εμπειρία, του πώς είναι να κάνεις έρωτα. Είναι συναρπαστικό όταν καταλάβεις πραγματικά.

Έτσι, η εξωτερίκευση φεύγει. Όλα αρχίζουν να γίνονται εσωτερικά. Αρχίζετε να συνειδητοποιείτε, ότι όλα είναι η αντίληψη σας, συνεπώς, μπορείτε να τα ξαναδημιουργήσετε με όποιο τρόπο θέλετε με ευκολία και χάρη. Και με την ευκαιρία, αυτό είναι το κλειδί για την παραμονή σ’ αυτό τον πλανήτη μετά την Πραγμάτωση.

-Τοπικό

Το άλλο που αλλάζει πολύ, πολύ γρήγορα για σας και για τους ανθρώπους γενικά είναι το τοπικό. Τοπικό. Το γράφεις σε παρακαλώ;

Στην ιστορία της ανθρωπότητας – θα πω μετα-Ατλάντεια ανθρωπότητα – στην ιστορία της μετα-Ατλάντειας ανθρωπότητας τα πάντα είναι τοπικά. Έχω ήδη μιλήσει γι’ αυτό. Οι περισσότεροι άνθρωποι, από τη μια ζωή στην επόμενη, μένουν περίπου στα 50 μίλια ή λιγότερο από εκεί που είχαν ζήσει την προηγούμενη ζωή τους και με την ίδια οικογένεια που είχαν. Αν υπάρχει κάποιος λόγος να θέλει κανείς να αναληφθεί, είναι αυτός ακριβώς (λίγα γέλια). Να φύγετε από εδώ. Κι αυτό είναι γεγονός. Υπάρχει μια λανθασμένη εντύπωση σε μερικούς κύκλους New Age, ότι ζείτε ζωές σε ολόκληρο τον κόσμο με πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους. Όχι. Πραγματικά δεν το κάνετε. Εσείς πιθανόν περισσότερο από οποιονδήποτε, αλλά αυτοί μένουν στον ίδιο πολιτισμό και στην ίδια οικογένεια από τη μια ζωή στην επόμενη. Αυτό είναι κάπως θλιβερό.

Τώρα αυτό αλλάζει ταχύτατα, ταχύτατα γιατί τώρα το Ίντερνετ απλά κάνει τα πάντα  παγκόσμια. Τα ταξίδια – βλέπω μερικές από τις νέες δυνατότητες για ταξίδια στον πλανήτη. Έχετε συνηθίσει, αυτό που πάντα ονομάζω μεταλλικό άλογο, το σιδερένιο άλογο σας (αυτοκίνητο). Πολύ σύντομα αυτό θα σβήσει μέσα στην απαξίωση και δεν θα αντικατασταθεί απλά από τη μπαταρία, αλλά από ιπτάμενα σκάφη. Φανταστείτε την κυκλοφοριακή συμφόρηση εκεί. Ιπτάμενα σκάφη, και ποια είναι κάποια από τα άλλα πράγματα που έχετε, οι μαγνητικοί βρόχοι σας, τέτοια πράγματα. Τα ταξίδια αλλάζουν πολύ γρήγορα, σε σημείο τώρα πραγματικά, δηλαδή αυτό δεν είναι απλά επιστημονική φαντασία, αλλά εργάζονται πάνω σε τεχνολογία τώρα, που θα είναι εδώ σε περίπου οκτώ χρόνια, με την οποία μπορείς κυριολεκτικά να ταξιδέψεις, ας πούμε, από τη Νέα Υόρκη στο Λος Άντζελες σε περίπου 40 λεπτά. Αυτό διαλύει την τοπικοποίηση που υπήρχε από πάντα στον πλανήτη. Την διαλύει. Θα συνεχίσουν να υπάρχουν εκείνοι που βρίσκονται σε χειμερία νάρκη, που δεν θέλουν να πάνε πουθενά, που απλά μένουν σπίτι και υποθέτω, παίζουν στο Ίντερνετ, αλλά βασικά σπάμε μερικά από τα παλιά πρότυπα.

-Γραμμικό

Κι έπειτα το άλλο σημαντικό. Γραμμικό. Είναι κάπως συνδεδεμένο με το ιεραρχικό, όλα σε τάξη. Ο χρόνος είναι γραμμικός ή έτσι πιστεύουν οι άνθρωποι. Δεν είναι. Ένα από τα πιο συναρπαστικά πράγματα στη μελλοντική μας δουλειά θα είναι όταν συνειδητοποιήσετε, πώς το μέλλον ήταν πάντα εκεί κι ερχόταν να σας επισκεφτεί κι ότι πραγματικά πάτε συχνά στο μέλλον στην ονειρική σας κατάσταση. Όμως υπάρχει αυτός ο φραγμός που εμποδίζει το μυαλό να το συνειδητοποιήσει κι όλα μένουν γραμμικά, κάτι σαν ευθυγράμμιση. Αυτό αλλάζει ταχύτατα, ιδιαίτερα στην τεχνολογία. Δεν μπορεί πια να είναι γραμμική. Οι άνθρωποι θα αποπροσανατολιστούν πολύ καθώς τα πράγματα ξεφεύγουν από τη γραμμική διαδρομή. Γι’ αυτό ανέφερα στο ProGnost, ένα μεγάλο αριθμό αυτοκτονιών. Αυτοί απλά δεν θα μπορούν να διαχειριστούν τη γρήγορη αλλαγή.

Για σας Σώμπρα, για σας καινούργιοι που παρακολουθείτε διαδικτυακά, πάμε από το γραμμικό στο Και. Και. Ξέρετε, το ανθρώπινο μυαλό σκέφτεται γραμμικά. Αν προχωράς έτσι ευθυγραμμισμένα και πεις “Λοιπόν, ας βγούμε απ’ αυτή την ευθεία γραμμή”, απλά θα σχεδιάσουν μια νέα γραμμή. Είναι λίγο διαφορετικό, ίσως ένα  λίγο διαφορετικό επίπεδο˙ είναι απλά μια άλλη ευθεία γραμμή. Πηγαίνουμε πιο πέρα σ’ αυτό που ονομάζω το Και.

Έχω μιλήσει πολύ για το Επιτρέπω πρόσφατα, γιατί κατά κάποιον τρόπο κινούμαστε αργά προς το Και. Θα φτάσουμε εκεί και θα μιλήσουμε πολύ περισσότερο γι’ αυτό, αλλά μπορείτε να είστε άνθρωποι και μια ολοκληρωμένη φωτεινή ύπαρξη  ταυτόχρονα. Δεν χρειάζεται να είστε είτε το ένα είτε το άλλο. Μπορείτε να είστε αρσενικού φύλου, μπορείτε να είστε θηλυκού φύλου ταυτόχρονα. Είναι το Και. Μπορείτε να είστε οτιδήποτε θελήσετε. Μπορείτε να είστε μουσικοί και μηχανικοί ταυτόχρονα. Μπορείτε να είστε άνθρωποι και Μάστερ.
Ίσως να έχετε μέρες που είναι πιο ανθρώπινες, ξέρετε, με πιο πολλούς κοιλόπονους κι ενοχλήσεις και πόνους, ή μέρες που είστε αληθινοί Μάστερ, που απλά είστε σ’ αυτό το παγκάκι στο πάρκο και μέρες που είστε εντελώς και τα δυο. Τότε είναι που γίνεται διασκεδαστικό, όταν δεν είστε πια μόνο βαρετοί γραμμικοί, είστε όλα. Είστε πολλαπλοί -δεν μου αρέσει και τόσο η λέξη, αλλά πολυ-πραγματικοί, όχι πολυδιαστασιακοί – κι έχετε αντίληψη κι επίγνωση αυτού και “Είμαι τόσο Και σήμερα. Δηλαδή, είμαι εδώ και είμαι εκεί. Κοιμάμαι βαθιά και είμαι εντελώς ξύπνιος. Είμαι Μάστερ, είμαι ζώον” (λίγα γέλια), ταυτόχρονα. Προς τα εκεί πηγαίνουμε. Αυτά είναι τα πράγματα που αποδομούνται τώρα για όλους σας. Πραγματικά αυτό είναι τόσο μεγάλο μέρος αυτού που κάνουμε εδώ και τελικά για την ανθρωπότητα. Κι επίσης γίνεται ένα πολύ ωραίο ακρωνύμιο για το πού βρίσκονται τα πράγματα αυτή τη στιγμή (το κοινό λέει ‘Ωω!’ καθώς  συνειδητοποιούν ότι τα πρώτα γράμματα κάθε μιας από τις λέξεις ‘Hierarchal’, ‘External’, ‘Local’ και ‘Linear’ δίνουν τη λέξη ‘Hell”[κόλαση]). Σας πήρε τόσο πολύ για να το παρατηρήσετε. Χρειάστηκε να το πω εγώ!

Ερωτήσεις &Απαντήσεις

Λοιπόν, πολλές από τις ερωτήσεις που έχουμε σήμερα σχετίζονται με αυτό. Είμαι έτοιμος για ερωτήσεις κι απαντήσεις. Αγαπητή Λίντα, είσαι έτοιμη;

ΛΙΝΤΑ: Ναι!

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Οκέι.

Και ίσως να θέλεις -ω, μπορείς να το βάλεις στην οθόνη. Ωραία.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή μαζί, καθώς η Λίντα πέφτει με τα μούτρα στη δουλειά της.

ΛΙΝΤΑ: Οκέι. Λοιπόν, υπάρχουν αμέτρητες ερωτήσεις. Εμείς απλά θα καλύψουμε όσες καλύψουμε και, Αντάμους, ελπίζω να κάνεις καλή δουλειά (γέλια καθώς αυτός  κάνει μια γκριμάτσα).

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ωραία. Ξεκινάμε.

ΕΡΩΤΗΣΗ 1η: Έχεις αναφέρει ότι μας περιμένει ένα συναρπαστικό πάθος, όμως συχνότερα αναφέρεις τον Μάστερ απλά να κάθεται σε ένα παγκάκι στο πάρκο. Το πάθος θα επιστρέψει στη ζωή μας πριν και/ή μετά την Πραγμάτωση; Αφού άδειασα στη διαδικασία της αποδόμησης και ως μέρος αυτής, έχοντας κόψει τους δεσμούς του προγονικού οικογενειακού κάρμα, έχοντας παρατήσει μια κερδοφόρα δουλειά, έχοντας πιάσει πάτο, έχοντας κλείσει ραντεβού σε ψυχιατρική κλινική σαν τον Κουτχούμι, έχοντας σκάσει στο σημείο μηδέν και τώρα απλά υπάρχοντας σε μια άλλη παρόμοια δουλειά που μου παρουσιάστηκε με λιγότερα χρήματα και νιώθοντας ελάχιστο ή καθόλου ενδιαφέρον, πόσο μάλλον πάθος, είναι δύσκολο να δω το λόγο για όλα αυτά και να μείνω εδώ. Θα ξανανιώσω ποτέ πάθος πραγματικά; Κι αν ναι, μπορείς να μοιραστείς μαζί μου από πού θα έρθει -από το Εγώ Είμαι; – και πώς θα είναι, και πώς θα το νιώσω.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Πραγματικά. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ (κάποιος φωνάζει ‘Ναι!’ και λίγα χειροκροτήματα). Νομίζω ότι αυτή συνοψίζει όλες τις ερωτήσεις εδώ (γέλια).

Πάθος. Είστε συνηθισμένοι στο ανθρώπινο πάθος που σας έδινε ένα λόγο να σηκωθείτε το πρωί και να τα βγάλετε πέρα ως το τέλος της μέρας. Δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτά τα πάθη και ίσως ήταν τα σπορ, η δημιουργικότητα, οι επιχειρήσεις, βοήθεια προς συνανθρώπους ή κάτι άλλο. Προφανώς, αυτά έχουν φύγει. Και μετά περνάτε αυτή τη μακρά περίοδο απάθειας. Πιστεύω ότι αληθινά το δυσκολότερο μέρος της μετάβασης από την αφύπνιση στην κατάσταση του μάστερ είναι η απώλεια του πάθους. Απλά δεν θέλετε να είστε πια εδώ. Πραγματικά δεν σας ενθουσιάζει τίποτα, έτσι πάμε πίσω στο βίντεο που δείξατε με την κάμπια μέσα στο κουκούλι.

Τώρα το πάθος δεν είναι ανθρώπινο πάθος. Είναι -λόγω έλλειψης καλύτερων λέξεων –  το πάθος της ψυχής. Είναι το να είσαι. Βλέπω ότι μερικοί άνθρωποι ήδη το γιουχάρουν αυτό “Αυτό δεν είναι πάθος!” Όχι, απλά να νιώθεις αυτή την πλημμύρα του Εαυτού σου, της ενέργειας και της συνειδητότητας.  Αυτό γίνεται τεράστιο πάθος.

Ας το δούμε από άλλη σκοπιά. Περάσατε όλη σας τη ζωή δουλεύοντας και  υποφέροντας και σκλαβωθήκατε για την ενέργεια και σ’ αυτό βρήκατε κάποιο πάθος, το οποίο εγώ πραγματικά δεν ονομάζω πάθος. Ξαφνικά συνειδητοποιείτε ότι είστε ο μάγος, είστε ο Μέρλιν και η ενέργεια εργάζεται για σας. Αυτό γίνεται πάθος “Λοιπόν τι θέλω να κάνει η ενέργεια; Πώς ανταποκρίνεται στη συνειδητότητα μου; Όχι στο μυαλό μου, όχι σε στόχους.” Εδώ δεν έχουμε στόχους. Αυτό είναι τόσο παλιό, ανθρώπινο. “Πώς το φως μου, η συνειδητότητα μου ξυπνά και διεγείρει την ενέργεια μου;”

Αλλά, αν δεν πιστεύετε ότι είναι δική σας ενέργεια – πιστεύετε ότι είναι εξωτερική, κάπου εκεί έξω – τότε είστε ήδη κάπως χαμένοι. Μόνο όταν συνειδητοποιήσετε,  “Αυτή είναι η ενέργεια μου και είναι το φως μου, η απόλυτη” -οι λέξεις είναι κάπως ζόρικες εδώ, αλλά – “αγάπη μου για τη ζωή, που διεγείρει αυτή την ενέργεια.” Όμως υπάρχουν ακόμα πολλοί από σας που προσπαθούν να κάνουν διανοητική την ενέργεια. Προσπαθείτε να σκεφτείτε “Να ο στόχος μου. Να τι επιθυμώ.” Ξεπεράστε τον. Παρατήστε τον. Είναι παλιός. Είναι σαν η κάμπια να προσπαθεί να πάει πίσω, μόλις αναδύεται σαν πεταλούδα, να προσπαθεί να ξαναγίνει κάμπια.

Το πάθος είναι να αφήσετε την ενέργεια να σας υπηρετήσει. Τελεία και παύλα. Όμως μην το σκέφτεστε, νιώστε το. Μην προσπαθείτε να το οργανώσετε στην ιεραρχία του μυαλού σας. Θα καταρρεύσει και δεν θα λειτουργήσει κι έπειτα πραγματικά θα πέσετε σε κατάθλιψη και θα κάνετε ερωτήσεις σαν αυτή (λίγα γέλια).

Αρχίστε να νιώθετε -δεν ξέρω πώς θέλετε να το πείτε – τον Εαυτό σας, την  ύπαρξη σας, τον Εαυτό σας και δείτε πώς αρχίζει να αλλάζει η ενέργεια. Όχι για  άλλους ανθρώπους -μην αρχίσετε εκεί με το πώς θα αλλάξετε τους άλλους, θα βρείτε το μπελά σας – αλλά απλά πώς η ενέργεια γύρω σας αλλάζει. Και μερικές φορές δεν είναι καθόλου αυτό που νομίζετε. Μερικές φορές θα σας ανατινάξει τον υπολογιστή κι εσείς “Λοιπόν, αυτός ο @@ Αντάμους μου χρωστάει έναν υπολογιστή, γιατί ορίστε τι έγινε.” Όχι, όμως μετά συνειδητοποιείτε “Ω! Απλά  ήμουν όλα όσα Εγώ Είμαι. Κοίτα τι έκανε! Ουαου, επηρεάζω την ενέργεια. Τώρα επιτρέπω στην ενέργεια να με υπηρετήσει.”

Το πάθος είναι ζόρικο κι αυτό που μπορώ να πω είναι, μην προσπαθήσετε να αναστήσετε ένα παλιό ανθρώπινο πάθος. Το αληθινό πάθος είναι να είσαι ο Μάστερ, αφήνοντας την ενέργεια να σε υπηρετήσει. Είναι τόσο διασκεδαστικό και τόσο απλό για μερικούς από μας. Ναι. Θα χρειαστώ κι άλλο καφέ, σε μεγαλύτερο φλιτζάνι και πιο ζεστό απ’ αυτόν.

ΚΕΡΡΙ: (φωνάζει από την κουζίνα) Οκέι! (γέλια)

ΣΑΡΤ: Η Κέρρι το ανέλαβε!

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Κι αυτό ήταν το παράδειγμα για το πώς επιτρέπουμε στην ενέργεια να μας υπηρετήσει. Ήταν! Ξέρετε, είναι ένα πάθος. Θέλω απλά να πίνω καφέ, αλλά δεν χρειάζεται να έχω λόγο. Είναι απλά το Εγώ Είμαι, ξέρετε! Και τώρα τι ακούτε στο άλλο δωμάτιο; Ο μύλος του καφέ ξεκίνησε και η αγαπητή Κέρρι λέει “Σε πιάνω, αφεντικό!”

ΛΙΝΤΑ: Αφεντικό; (ο Αντάμους γελάει)

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Με λέει αφεντικό. Δηλαδή, με τρυφερό τρόπο. Ναι. Ξέρετε, η Κέρρι κι εγώ έχουμε παρελθόν. Σωστά;

ΚΕΡΡΙ: (φωνάζει πάλι από την κουζίνα) Ναι!! (κι άλλα γέλια)

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Οκέι. Επόμενη ερώτηση, παρακαλώ.

ΕΡΩΤΗΣΗ 2η: Τι σημαίνει να είσαι σε πραγμάτωση; Πώς μπορώ να ξέρω ότι πραγματώθηκα, ότι είμαι σε πραγμάτωση; Παρακαλώ δώσε μου πρακτικά παραδείγματα.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Καλή ερώτηση, την οποία πραγματικά δεν πρόκειται να απαντήσω (λίγα γέλια). Όχι, ο λόγος είναι απλός.

ΛΙΝΤΑ: Σοκαριστικό!

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Δεν θέλω να σας δώσω ορισμό. Μπορώ να σας πω μερικά πράγματα γι’ αυτό, αλλά δεν θέλω να δώσω ορισμό. Θα νιώσω χαρά όταν αρχίσετε να αναδύεστε κι όχι με βάση αυτά που είπα, γιατί αλλιώς θα το έχετε στο μυαλό σας ότι θα πρέπει να είναι κάτι συγκεκριμένο. Αρχίζετε να αναδύεστε. Ανυπομονώ. Ίσως θα πρέπει να βρω ένα τρόπο να έχω κάποιο μηχάνημα ηχογράφησης κοντά σας όταν συμβεί αυτό, ένα βίντεο ή κάτι άλλο, γιατί, ξέρετε, η πιο συνηθισμένη αντίδραση σ’ αυτό θα είναι “Γα@@!!” Και θα πείτε “Ω! Το καταλαβαίνω!!!” Κι εγώ “Ναι, έχω προσπαθήσει να σου το πω.” (λίγα γέλια)

Κι εσύ θα πεις “Αντάμους!” -θα φωνάξεις δυνατά, θα βγεις στα κοινωνικά δίκτυα – “Είναι τόσο απλό! Το έχουμε κάνει τόσο δύσκολο στην πορεία.” Κι εγώ λέω “Το ξέρω.”

Κι εσύ λες “Το μόνο που χρειαζόταν να κάνω ήταν να επιτρέψω! Νόμιζα ότι επέτρεπα. Τώρα μόλις επέτρεψα.” Ξαφνικά, Πραγμάτωση -αν θέλετε να της δώσετε ένα είδος τυπικού ορισμού – τα πάντα αφομοιώνονται. Δεν υπάρχει εσωτερική πάλη, γιατί το μόνο πράγμα που μάχεστε μέχρι τώρα είναι η δική σας ενέργεια κι αυτό δεν έχει νόημα.

ΛΙΝΤΑ: Ω, φίλε. Μόλις τέλειωσες με τις μισές περίπου ερωτήσεις (λίγα γέλια).

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Λοιπόν, πέταξε τις! Ας κάνουμε πάρτι (ο Αντάμους γελάει).

Είναι η ολική αφομοίωση. Είναι ενσωμάτωση όλων των πτυχών σας, των περασμένων ζωών σας, των μελλοντικών ζωών σας. Όλα ενσωματώνονται. Ενσωμάτωση σημαίνει ότι δεν είστε πια ένα διχασμένο σπίτι. Δεν πολεμάτε πια τον εαυτό σας. Συνειδητοποιείτε ότι πολεμούσατε ανεμόμυλους/κυνηγούσατε φαντάσματα* για πολύ καιρό. Γιατί; Είναι διασκεδαστικό για λίγο, όχι όμως για χίλιες ζωές. Ας προχωρήσουμε.

Συνειδητοποιείτε ότι δεν υπάρχει τίποτα να πολεμήσετε. Δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε. Δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθείτε κι αυτό είναι ζόρικο γιατί ξέρω ότι όλοι φοβάστε. Ξέρετε τι φοβάστε περισσότερο, πιο πολύ από όλα; Μη χάσετε το μυαλό σας. Μη χάσετε το μυαλό σας, την πλατφόρμα σας, την ιεραρχία του μυαλού σας. Φοβάστε μη το χάσετε, οπότε περπατάτε στις μύτες των ποδιών προς την Πραγμάτωση και μετά αναρωτιέστε γιατί παίρνει τόσο χρόνο. Αναρωτιέμαι γιατί  παίρνει τόσο χρόνο. 

Για τους καινούριους, μου αρέσει όντως να πειράζω λιγάκι. Όχι, πραγματικά δεν γίνομαι προσβλητικός. Ένας από σας μόλις είπε -όχι, πραγματικά πιστεύει κανείς εδώ ότι γίνομαι προσβλητικός; (το κοινό απαντά με ένα μίγμα από ‘Ναι’ και ‘Όχι’ και λίγα γέλια) Χαίρομαι που δεν ηχογραφείται αυτό (η Λίντα γελάει). Όχι, έχουμε ένα τρόπο. Όταν επικοινωνούμε, έχουμε ένα τρόπο. Σκόπιμα εκνευρίζω και πειράζω για να το κάνω πιο διασκεδαστικό, για να σας βγάλω από τον εφησυχασμό.

Λοιπόν, πού βρισκόμασταν; Ω, πάλι μιλούσα σαν αυθεντία.

Έτσι, η Πραγμάτωση είναι ολική ενσωμάτωση. Όχι μάχη. Δεν έχει μείνει τίποτα να πολεμήσετε. Είναι ολοκλήρωση. Έχετε ζήσει περίπου χίλιες ζωές σ’ αυτό τον πλανήτη. Πώς το βλέπετε να τελειώσετε τώρα; Ας προχωρήσουμε. Είναι ολοκλήρωση. Υπάρχουν ακόμα μερικοί από σας που λένε “Θέλω να αφήσω ανοιχτή την επιλογή να επιστρέψω σε μια άλλη ζωή.” Οκέι, αλλά γιατί … (έρχεται η Κέρρι με τον καφέ)

ΛΙΝΤΑ: Ω! Μεγάλη κούπα, φίλε. Ουοα!

ΚΕΡΡΙ: Για το μεγάλο αφεντικό.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σ’ ευχαριστώ!

ΚΕΡΡΙ: Εδώ (δείχνει το μάγουλο της κι ο Αντάμους το φιλάει˙ γέλιο από το κοινό).

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Μουου! Αργότερα. Ω, με την ευκαιρία, θα μπορούσες -έχω ένα βρόμικο εδώ. Ποτήρι!

ΛΙΝΤΑ: Ω, εννοείς την κούπα σου!

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ποτήρι! Σ’ ευχαριστώ! Και, ναι, μερικές φορές γινόμαστε λίγο υπερβολικοί εδώ αλλά είναι εντάξει (κι άλλα γέλια).

 

Λοιπόν, είναι ολοκλήρωση, τελευταία ζωή στον πλανήτη. Και θέλεις να αφήσεις ανοιχτή την επιλογή -αυτό εξαρτάται από σένα αν το θέλεις – αλλά θα  συνειδητοποιήσεις ότι πραγματικά δεν πρόκειται να θελήσεις να μείνεις. Δηλαδή, είναι κάπως ονειροπόλο, ίσως ακόμα και ποιητικό “Ω, σκοπεύω να επιστρέψω.” Είδατε το εισαγωγικό βίντεο, το οποίο μου άρεσε πραγματικά. Δεν μου αρέσουν τα περισσότερα πράγματα εδώ (ο Αντάμους γελάει), όμως αυτό μου άρεσε πραγματικά. Η μουσική στο μεγαλύτερο μέρος της δεν είναι του γούστου μου, αλλά το σημερινό βίντεο ήταν πολύ ενδεικτικό. Είναι λες, είσαι εδώ τώρα στη χώρα της πεταλούδας. Πραγματικά πιστεύεις ότι θέλεις να πας πίσω στη κουκουλόπολη; (λίγα γέλια) Δεν το νομίζω! Αλλά -προσπάθησε να αφήσεις ανοικτή την επιλογή – κάντο, οπότε ότι νάναι.

Είναι ολοκλήρωση. Είναι η τελευταία ζωή σας. Αν δεν το έχετε νιώσει μέχρι τώρα, υπάρχουν πολλά να κάνετε αφού τελειώσετε εδώ. Όχι ταλαιπωρία τύπου ‘να κάνω’ πράγματα, δημιουργία στα καλύτερα της.

 Με την ευκαιρία, εδώ είναι το πάθος. Το πάθος είναι -ξέρετε, η δημιουργία δεν έχει απολύτως κανένα προγραμματισμό. Αυτή είναι η αληθινή δημιουργία. Δεν είναι σαν να λες “Πρόκειται να δημιουργήσω μια νέα δουλειά. Πρόκειται να δημιουργήσω χρήματα. Πρόκειται να δημιουργήσω οτιδήποτε.” Όχι. Δημιουργία είναι “Εγώ δημιουργώ. Εγώ δημιουργώ.” Δεν γνωρίζεις τι δημιούργησες. Δεν σε νοιάζει. Μπορείς να δημιουργήσεις. Αυτό έχει σημασία. Και μετά καταπιάνεσαι μ’ αυτό και βλέπεις τι στο καλό δημιούργησες. Γι’ αυτό είναι ο πλανήτης. Η δουλειά της επιστήμης είναι να βρει “Οκέι, τι δημιουργήσαμε;” και το αναλύουν. “Άψογα. Ας προχωρήσουμε τώρα.”

Έτσι, για μένα, το πάθος είναι “Εγώ δημιουργώ.” Το βγάζετε εκεί στην ενέργεια σας, όχι σε κάποιου άλλου την ενέργεια. “Εγώ δημιουργώ” και μετά μπαίνετε μέσα σ’ αυτό. “Τι δημιούργησα;” Αυτό είναι συναρπαστικό. Ξέρετε, η προκαθορισμένη δημιουργία δεν είναι πραγματικά δημιουργία. Όταν προαποφασίζεις ότι “Χρειάζεται να το κάνω να μοιάζει έτσι. Χρειάζομαι να δημιουργώ με αυτό τον τρόπο. Χρειάζομαι να δημιουργήσω ένα καλύτερο …” δεν δημιουργείς. Χειραγωγείς. Υπάρχει τεράστια διαφορά. Η αληθινή δημιουργία είναι “Εγώ δημιουργώ. Ας πεταχτώ μέσα να δω τι δημιούργησα.” Αυτό είναι πάθος.

Έτσι, ω, δεν βγάζουμε πολλές ερωτήσεις, σωστά; Οκέι. Λοιπόν, Πραγμάτωση: ολοκλήρωση, ενσωμάτωση, τελικά δημιουργία, συνειδητή δημιουργία χωρίς προγραμματισμό.

ΛΙΝΤΑ: Απλή ερώτηση.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Έπρεπε να την απαντούσα απλά.

ΕΡΩΤΗΣΗ 3η: Μπορώ να τα κάνω θάλασσα με την Πραγμάτωση μου;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Το θέλεις;

ΛΙΝΤΑ: Δεν είναι δική μου ερώτηση! Εγώ απλά τη διαβάζω!

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Εγώ απλά απαντώ την ερώτηση. Μπορείτε να θαλασσώσετε την Πραγμάτωση σας; Όχι. Πραγματικά δεν μπορείτε.

ΛΙΝΤΑ: Ακούστηκες διστακτικός. Υπάρχει κάποιος λόγος;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Όχι. Η Πραγμάτωση είναι φυσική. Πρόκειται να συμβούν όλα -αφύπνιση, Πραγμάτωση – όλα αυτά είναι φυσικά. Πάντα με διασκεδάζει και μερικές φορές με στενοχωρεί, ότι οι άνθρωποι νομίζουν πως θα κάνουν την Πραγμάτωση τους, σαν να μελετούν πραγματικά πολύ ή να κάνουν διαλογισμό για ώρες ολόκληρες. Δεν είμαι εναντίον του διαλογισμού, αλλά αν νομίζετε ότι θα φτάσετε στην Πραγμάτωση μέσω του διαλογισμού, απλά βάλτε μια πλαστική σακούλα στο κεφάλι σας και δέστε τη, ξέρετε (λίγα γέλια για το πρόσωπο της Λίντα). Πάρτε λίγες αναπνοές και θα συνειδητοποιήσετε, ότι δεν είναι γνήσιες αναπνοές, είναι λίγο ασφυκτικό, κι αυτό ήταν που εννοούσα. (κι άλλα γέλια).

Λοιπόν, το θέμα είναι ότι … ποιο ήταν το θέμα; Ποιο ήταν το θέμα; Έτσι, το γεγονός είναι ότι -πρόκειται να τα θαλασσώσετε με την Πραγμάτωση σας; Όχι. Αλλά μπορείτε να κάνετε πολλές παρακάμψεις και να έχετε πολλές αποσπάσεις της προσοχής. Θα καταλήξετε εκεί, δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό.

ΛΙΝΤΑ: Λοιπόν, αυτό απέκλεισε περίπου τις μισές ερωτήσεις.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι (γελάνε). Θα φτάσετε εκεί, αλλά η ερώτηση που έκανα στους Σώμπρα -μιλάω στους νεοφερμένους τώρα – ρώτησα εδώ και καιρό, πώς θέλετε να φτάσετε εκεί; Ξέρετε, είναι αναπόφευκτο. Στην πραγματικότητα έχετε ήδη αναληφθεί, πραγματωθεί, όπως κι αν το ονομάζετε. Απλά δεν έχετε περάσει την εμπειρία του πώς ήταν να φτάνεις εκεί. Είστε εκεί, αλλά τώρα πώς θέλετε να συμπληρώσετε το κενό; Ποια θέλετε να είναι η πλοκή της ιστορίας; Αυτό μπορείτε να το αποφασίσετε. Δηλαδή, μην μπαίνετε σε λεπτομέρειες, αλλά “Θέλω να το κάνω με αξιοπρέπεια.” “Θέλω πραγματικά να το κάνω με πολύ πόνο ή δράμα.”

“Θέλω να το κάνω ήσυχα”, κι αυτό εξαρτάται από σας. Θα φτάσετε εκεί˙ πώς θέλετε να φτάσετε εκεί; Όλα είναι δική σας ενέργεια. Πώς θέλετε να την βάλετε να σας υπηρετήσει; Παρακαλώ.

ΛΙΝΤΑ: Αυτή είναι μια πολύ αντιπροσωπευτική ερώτηση.

ΕΡΩΤΗΣΗ 4η: Ένα από τα σημεία που με μπερδεύουν στην Πραγμάτωση είναι ότι ενώ ανυπομονώ για την Πραγμάτωση μου, το πέρασμα σ’ αυτή και το αποτέλεσμα για τον εαυτό μου σε οποιαδήποτε από τις σχέσεις μου με ανησυχεί λίγο. Ο Αντάμους λέει συχνά ότι το να είναι κάποιος μόνος του είναι καλό, αλλά πολλοί από μας είναι δεσμευμένοι σε σχέσεις με συζύγους, παιδιά και φίλους. Θα αναδυθούμε από το κουκούλι μας τόσο αλλαγμένοι, που όλοι αυτοί θα εξαφανιστούν; Θα διώξουμε τελικά αυτούς τους ανθρώπους από τη ζωή μας; Θα μπορούσες να διευκρινίσεις σχετικά με το τι θα μπορούσε να συμβεί καθώς προχωράμε;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Μια από τις μεγαλύτερες αποσπάσεις της προσοχής στην Πραγμάτωση είναι οι σχέσεις και υπάρχει πάντα αυτή η ανησυχία. Κάποιος εδώ είναι δεσμευμένος σε σχέση. Λοιπόν, αποδεσμεύσου. Τι είναι μια σχέση με δέσμευση; Ότι και οι δυο θα πρέπει να δεσμευτείτε να είστε σ’ αυτή τη σχέση που βασίζεται στο κάρμα; Άρα, αποδεσμεύσου. Έχεις – αυτό ακούγεται σκληρό – αλλά έχεις ένα πράγμα για να δεσμευτείς τώρα: Τον εαυτό σου. Αυτό είναι. Κάποιες σχέσεις θα φύγουν, όντως, κι έτσι πρέπει. Κάποιες νέες σχέσεις θα έρθουν. Τίποτα απ’ αυτά πραγματικά δεν έχει σημασία, γιατί αυτό που έχει σημασία είναι τί έχετε επιλέξει σ’ αυτή τη ζωή.

Θα το ονομάσω, πραγματικά, … Κώλντρε … πρέπει να τον πετάξω έξω από δω. Θα έλεγα ότι χρησιμοποιείτε μια πραγματικά αδύναμη και θλιβερή δικαιολογία για να μην φτάσετε στην Πραγμάτωση σας, όταν κατηγορείτε τις σχέσεις σας γι’ αυτό. Πιστεύω ότι είναι θλιβερό, γιατί πληγώνετε το άτομο περισσότερο απ’ όσο ξέρετε. Είστε σε μια σχέση και λέτε “Λοιπόν, δεν μπορώ να κάνω την Πραγμάτωση μου γιατί πρέπει να φροντίσω τους γονείς μου, τον σύζυγό μου, τα παιδιά μου, το σκύλο μου”, ό,τι τυχαίνει να είναι, όλα τα προηγούμενα. Τους πληγώνετε. Τους στέλνετε  κυριολεκτικά μια ψυχική ενέργεια, ότι είναι δικό τους το φταίξιμο που δεν πετυχαίνετε αυτό που θέλετε, που δεν έχετε αυτό που θέλετε. Δημιουργείτε μια πολύ, πολύ κακή δυναμική και είναι μια φτηνή κι άνανδρη δικαιολογία.

Επιπλέον, πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Γιατί να χαλάσει μια σχέση αν επιτρέψετε την Πραγμάτωση σας; Το άτομο, οι άνθρωποι στη σχέση σας δεν θα το εκτιμήσουν τελικά; Δεν μένετε εδώ για να είστε ένα φως στον πλανήτη; Κι αυτό δεν ξεκινάει πραγματικά από το σπίτι; Ω, σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές, τις οποίες θα αισθανθούν και πρόκειται να προσπαθήσουν να μείνετε στα παλιά. Όμως θα επιστρέψουν σε σας και θα σας ευχαριστήσουν. Υπάρχει λόγος που είναι τώρα στη ζωή σας, πιθανόν επειδή από τη μια σας παρέχουν ένα είδος μηχανισμού στήριξης κι από την άλλη, αυτοί απλά θέλουν να είναι στο φως σας, καθώς φτάνετε στην  Πραγμάτωση.

Έτσι, κατσαδιάζω οποιουσδήποτε από σας –οποιουσδήποτε από σας – οι οποίοι βασικά χρησιμοποιείτε μια σχέση για να καθυστερήσετε την Πραγμάτωση σας. Είναι μια πολύ άνανδρη δικαιολογία. Και ξέρω ότι αυτές είναι βαριές κουβέντες, αλλά πολύ αληθινές κατά τη γνώμη μου. Επιτρέψτε την Πραγμάτωση σας και δείτε τι θα συμβεί στις σχέσεις.
Πρώτον, θα αφήσετε πίσω καρμικές αποσκευές αιώνων. Αυτό δεν επηρεάζει μόνο το ένα άτομο, αλλά διαδίδεται προς τα πίσω σε ολόκληρη την προγονική γενεαλογία σας και διαδίδεται επίσης και προς το μέλλον. Δεν λέω να αφήσετε τις οικογένειες σας, λέω να υπηρετήσετε τον εαυτό σας τώρα. Δεν είναι εγωιστικό. Κι ο Κώλντρε μου υπενθυμίζει, ότι μόλις έγραψε ένα άρθρο γι’ αυτό. Υπηρετήστε τον εαυτό σας τώρα. Δεν είναι εγωιστικό.

Απλά δεν θέλω να ακούω κανέναν από σας να χρησιμοποιεί μια σχέση σαν δικαιολογία, όπως ότι ο αγαπημένος σας θα θυμώσει ή θα απογοητευτεί ή τα παιδιά σας δεν θα ξέρουν τι να κάνουν χωρίς εσάς. Αυτά είναι πραγματικά άνανδρα. Έτσι … ωωω! Ξέρω, ωω, κάνει ζέστη στο χώρο τώρα (λίγα γέλια).

ΛΙΝΤΑ: Όχι, όχι. Υπάρχουν πολλές ερωτήσεις που είναι σχετικές και παρόμοιες με αυτή. Η επόμενη ερώτηση που σχετίζεται με αυτό είναι …

ΕΡΩΤΗΣΗ 5η: Είναι δυνατόν να φτάσεις στην Πραγμάτωση με σύντροφο σε μια σχέση;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Λοιπόν, εξαρτάται πώς ορίζεται. Πρόκειται οι δυο σας να κάνετε ένα είδος κόμπου της αληθινής αγάπης και να πείτε “Θα πάμε και οι δυο ταυτόχρονα;” Πρέπει και οι τρεις σας, αγαπητές αδελφές, να προχωρήσετε σ’ αυτό ταυτόχρονα;

ΣΕΡΥΛ: Ω, ναι! (ο Αντάμους γελάει)

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Όχι, καθόλου.

ΣΕΡΥΛ: Γιατί όχι; Έτσι ώστε να δω πώς γίνεται.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Μόνο μια, σωστά. Σπρώξε μια απ’ αυτές προς τα εκεί και μετά βλέπεις πώς θα πάει (λίγα γέλια).

ΛΙΝΤΑ: Λοιπόν, οι ερωτήσεις που έχω σχετικά δεν υπονοούσαν ότι το έκαναν μαζί. Πιο πολύ αν είναι δυνατόν να το κάνεις με κά … -ξέρεις, ενώ έχεις κάποιον;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Αν είσαι σε σχέση;

ΛΙΝΤΑ: Ναι.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ω, βέβαια.

ΛΙΝΤΑ: Τότε αυτό είναι το άλλο μέρος.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Μπορείς να είσαι σε μια σχέση ακόμα και με κάποιον που δεν είναι μέσα σ’ όλο αυτό; Βέβαια. Ξέρετε, απολύτως. Αλλά δεν χρειάζεται να τους το χτυπάτε κάθε μέρα. Δεν χρειάζεται να τους δίνετε λεπτομέρειες βήμα προς βήμα για όλα όσα περνάτε, γιατί δεν θέλουν να τα ακούνε. Απλά επιτρέψτε να συμβεί και περιμένετε να πουν “Τι σου συμβαίνει; Ξαφνικά είσαι ευγενικός/ή.” (γέλια)

ΛΙΝΤΑ: Αυτό είναι το μέτρο;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, ναι.

ΛΙΝΤΑ: Ενδιαφέρον.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: (ζητώντας από τη Λίντα) Κλίνεξ, χαρτομάντιλο; (αυτή απλώνει το χέρι πίσω της και του δίνει ένα χαρτομάντιλο) Λοιπόν, όμως ναι …

ΛΙΝΤΑ: Το τράβηξα από πίσω απ’ το μαξιλάρι, όχι από το …

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, ευχαριστώ (κι άλλα γέλια).

Αλλά ναι, θα έλεγα μια δυο μεγάλες δικαιολογίες για να μη κάνετε την Πραγμάτωση σας. Νούμερο ένα, οι σχέσεις. Υπάρχουν κάποιοι που είναι πολύ δεμένοι. Η υγεία είναι μια άλλη, οπότε ας μπούμε στις ερωτήσεις για την υγεία.

ΛΙΝΤΑ: Όχι, όχι. Πρώτα έχω μια δυο άλλες.

ΕΡΩΤΗΣΗ 6η: Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στην Πραγμάτωση και την ενσωματωμένη φώτιση;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Λοιπόν, στην Πραγμάτωση δεν χρειάζεται να μείνεις στο σώμα. Μπορείς να είσαι σαν τη πεταλούδα κι απλά να πετάξεις μακριά, να μην επιστρέψεις ποτέ. Η ενσωματωμένη Πραγμάτωση ή ενσωματωμένη φώτιση είναι όταν κάνεις αυτή τη συνειδητή επιλογή να μείνεις στον πλανήτη. Αυτή κυριολεκτικά -οι Σώμπρα – είναι η πρώτη ομάδα που επέλεξε ποτέ να το κάνει. Οι περισσότεροι από τους Αναληφθέντες Δασκάλους, ξέρετε, όταν κάνουμε την Ανοιχτή Εκδήλωση, θα καταλάβετε ότι δεν το έκαναν και υποκλίνονται σε σας. Δεν είναι κάτι που το παίρνεις ελαφρά, το γεγονός ότι θα μείνετε, και υπάρχουν κάποια δύσκολα κομμάτια σ’ αυτό. Ο καθένας μπορεί να πραγματωθεί- όλοι θα πραγματωθούν – ελάχιστοι θα μείνουν ενσωματωμένοι στον πλανήτη. Πάρα, πάρα πολύ λίγοι.

ΛΙΝΤΑ: Άρα, πιο συγκεκριμένα, ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στην Πραγμάτωση και τη φώτιση;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: “Φώτιση” είναι ένας πνευματικός όρος που πραγματικά δεν μου αρέσει και τόσο. Ο δικός μου όρος είναι “Πραγμάτωση” και τον αγαπώ (λίγα γέλια).

ΛΙΝΤΑ: (γελώντας) Ναι, φυσικά!

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Η λέξη ‘φώτιση’, ξέρετε, φέρνει στο μυαλό εικόνες γκουρού και πράγματα που ασκούν μια έλξη και τον Ιησού σε ανάληψη με φως γύρω του κι απλά δεν είναι έτσι. Δηλαδή, πραγματικά δεν συμβαίνει έτσι. Είναι κάτι σαν μεγάλος μύθος κι έπειτα οι άνθρωποι δεν το καταλαβαίνουν. Στην πραγματικότητα, μου αρέσει να παρακολουθώ τους καινούριους όταν έρχονται στο Κλαμπ των Αναληφθέντων Δασκάλων. Κάνουν “Τζιι! Δεν υπήρχαν ούτε φλόγες, ούτε σύννεφο καπνού, ούτε κανένα μεγάλο φωτοστέφανο γύρω μου.” Κι εγώ λέω “Όχι”. Όχι, δεν υπάρχει, στο μεγαλύτερο μέρος.

Λοιπόν, δεν ξέρω ποιος επινόησε την όλη ιδέα της φώτισης -πνευματική φώτιση κι ακόμα κι αν όντως μείνετε ένα δυο χρόνια, τριγυρίζετε ψέλνοντας ‘ομ’ και είστε πιο άγιοι. Πιθανόν η εκκλησία, αλλά δεν ξέρω ποιος την επινόησε, γιατί όπως έχω πει ήδη και πρόκειται να το συνειδητοποιήσετε, ο αληθινός Μάστερ, ο ενσωματωμένος Μάστερ είναι ένας στενόμυαλος μ@@ς. Δεν τριγυρίζει ψέλνοντας ‘ομ’.
Τριγυρίζει φτύνοντας (λίγα γέλια), γιατί δεν ανέχεται να προσπαθούν κάποιοι να τον χειραγωγήσουν. Απλά δεν το δέχεται. Το λέει έξω απ’ τα δόντια επιτόπου. Δεν πρόκειται να κάνει αυτό το ευγενικό “Ας το συζητήσουμε κι ας το επεξεργαστούμε.” Φτου! Βγείτε από την ενέργεια μου τώρα! Και πραγματικά, ξέρετε ποιο είναι το αστείο; Οι άνθρωποι το σέβονται περισσότερο, απ’ όλο αυτό το κανάκεμα και την κολακεία και τα γλυκανάλατα. Θέλουν κάποιον  -(μπαμ!) – να τους χτυπήσει κατευθείαν στα μούτρα. Γι’ αυτό είμαι εδώ (ο Αντάμους γελάει). Είναι απολύτως αληθινό.

Η φώτιση είναι σχεδόν σαν Χολιγουντιανή εκδοχή της Πραγμάτωσης, γιατί θα ήταν δύσκολο να κάνει το Χόλιγουντ μια αληθινή ταινία για την Πραγμάτωση. Δεν είναι τόσο φανταχτερό, είναι δύσκολο να εκφραστεί, έτσι όλοι έχουν κάπως λουστράρει αυτή τη φώτιση. Ο Ιησούς, απλά … (λίγα γέλια) Λοιπόν, δες τι συνέβη σε σένα! Απλά πηγαίνετε στη Σεντόνα. Δηλαδή, όχι δα (κι άλλα γέλια).

Οκέι. Επόμενη ερώτηση, Λίντα. Θα τις πετάξεις αυτές;

ΛΙΝΤΑ: Όχι, ομαδοποιώ κάπως και κάνω επανεκκίνηση με βάση αυτά που λες. Είσαι λιγάκι δύσκολος.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Όσο τακτοποιεί, η Πραγμάτωση είναι τόσο φυσική. Πραγματικά είναι και θα φτάσετε εκεί. Δεν είναι μεγάλη υπόθεση. Δεν θα μπορούσατε να φτάσετε σ’ αυτή μελετώντας όσο κι αν προσπαθούσατε. Δεν θα μπορούσατε να το σχεδιάσετε. Αν το σχεδιάσετε, τα σχέδια θα χαλάσουν. Αυτό που κάνετε είναι να το επιτρέψετε. Το βιώνετε, πώς είναι να προχωράτε προς την Πραγμάτωση και υπάρχει ένα κομμάτι σας που λέει “Λοιπόν, δεν συμβαίνει τίποτα.” Ω! Δεν θα μπορούσατε να πιστέψετε τι σας συμβαίνει. Απλά δεν το βλέπετε τώρα. Είναι εκπληκτικό το τι σας συμβαίνει τώρα, οπότε το εισπνέετε και το επιτρέπετε. Πραγματικά δεν μπορείτε να τα κάνετε θάλασσα. Μπορείτε να αποσπαστείτε, αλλά τελικά δεν μπορείτε να τα κάνετε θάλασσα. Τελεία και παύλα.

Ερώτηση;

 

ΕΡΩΤΗΣΗ 7η: Η περσινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη καθώς η συνάντηση μου με το δράκο εκδηλώθηκε με καρκίνο του μαστού. Ήταν σαν κατάρα κι ευλογία ταυτόχρονα. Έμαθα και συνειδητοποίησα τόσα πράγματα και τώρα ξέρω ότι μόνο μια τέτοια εμπειρία ήταν η καταλληλότερη για να σπάσω πολύ παλιά πρότυπα στη ζωή μου. Ξέρετε, έχω επιλέξει την Πραγμάτωση σ’ αυτή τη ζωή και τώρα είμαι σίγουρη ότι θα την έχω. Αλλά ταυτόχρονα, έχω επιλέξει να μείνω στον πλανήτη ως ενσωματωμένη Μάστερ για τουλάχιστον μερικά χρόνια ακόμα κι επιτέλους να ζήσω τη ζωή που ποτέ δεν έζησα, τη ζωή της Πραγμάτωσης στο ανθρώπινο σώμα. Επίσης γνωρίζω σχεδόν όλα όσα έχεις πει στο Keahak καθώς κι άλλα εντυπωσιακά πράγματα σχετικά με ασθένειες και τη σχέση μας με την ενέργεια και το Ελεύθερο Ενεργειακό Σώμα …

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Κόψε ταχύτητα.

ΕΡΩΤΗΣΗ 7η (συνέχεια): … πράγμα που με βοήθησε πολύ.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Κόοοψε ταχύτητα.

ΕΡΩΤΗΣΗ 7η (συνέχεια): Αλλά το μυαλό μου με ξεγελά μερικές φορές και γι’ αυτό χρειάζομαι ένα είδος επιβεβαίωσης από σένα ώστε να με αντικατοπτρίσεις αναφορικά με αυτό. Έτσι, η ερώτηση μου είναι …

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ωω, ωραία.

ΕΡΩΤΗΣΗ 7η (συνέχεια): … Νιώθω καλά τώρα και το σώμα μου ξαναβρίσκει την ισορροπία του.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ωραία.

ΕΡΩΤΗΣΗ 7η (συνέχεια): Αλλά θα μπορέσω να μείνω στον πλανήτη και να ζήσω τη ζωή της Πραγμάτωσης;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι.

ΛΙΝΤΑ: Και υπήρχαν αρκετές ερωτήσεις σχετικά με τον καρκίνο και τι σημαίνει. Πολλές.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, και ξέρετε, καθώς φτάνετε στην Πραγμάτωση, τόσα πολλά πράγματα συμβαίνουν στο σώμα. Το σώμα περνάει τεράστιες αλλαγές. Απομακρύνεται από την παλιά ιεραρχία του DNA και των κυττάρων και των χρωμοσωμάτων κι όλων των άλλων. Αυτό που συμβαίνει στο σώμα σας πραγματικά είναι μάλλον τραυματικό. Είναι καλό που δεν ξέρετε πραγματικά τι συμβαίνει, ώστε το μυαλό σας να μη σημαδευτεί, αλλά περνάτε πολλά. Προσαρμόζετε τον προσανατολισμό σας προς τη δική σας ενέργεια τώρα σε πολλά, πολλά, πολλά διαφορετικά επίπεδα.

 

Κάποιοι από σας θα προσβληθείτε από μια ασθένεια -καρκίνο. Είναι τρομακτικό, αλλά σίγουρα θα σας ξυπνήσει. Δηλαδή, μερικοί θα πάθετε άλλες σωματικές παθήσεις που θα σας αναγκάσουν να κάνετε πολύ εσωτερικό στοχασμό. Δεν συστήνω να το κάνετε με αυτό τον τρόπο, αλλά μερικοί το κάνετε μόνο για να τραβήξετε την προσοχή σας. Θα ήθελα στο μέλλον να δω αυτούς τους καινούριους που θα έρχονται, να μην παίρνουν αυτό το δρόμο. Θα υποφέρουν πολύ.

 

Εκείνοι από σας, Σώμπρα, που το περνάτε τώρα, με οποιαδήποτε σωματική πάθηση, είναι πραγματικά ώρα -(ο Αντάμους αναστενάζει) ξέρω ότι ακούγεται λίγο βαρετό, γιατί αυτό λέει ο Κώλντρε – να επιτρέψετε την απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας κι επίσης στο σώμα σας, το οποίο δεν έχετε εμπιστευθεί σε καμία σχεδόν  ζωή σ’ αυτό τον πλανήτη. Έχει την ικανότητα να επιδιορθωθεί κι αν δεν το κάνει, η τεχνολογία θα το επιδιορθώσει. Και δεν είναι κακό να χρησιμοποιείτε την τεχνολογία ως ένα σημείο.

Ξεφεύγω πολύ εδώ, αλλά εγώ το οργάνωσα. Λοιπόν … (ο Αντάμους αναστενάζει ξανά) Με συγχωρείτε ένα λεπτό, έχουμε μια εσωτερική συζήτηση εδώ.

ΛΙΝΤΑ: Ποιος κερδίζει;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Εγώ. Κέρδισα.

Το σώμα περνάει τεράστιες αλλαγές τώρα και πραγματικά έχει την ικανότητα να θεραπευτεί ή να αναζωογονηθεί, ακόμα κι αν είχατε πολύ, πολύ τραυματικές και βαθιές σωματικές ανισορροπίες. Δεν χάνεται.

 

Ένα από τα πράγματα που θα κάνουμε -ενώ η ανθρωπότητα θα φεύγει προς μια τεχνική πορεία για να αντικαθιστά μέρη του σώματος ή τελικά προς τη γονιδιακή θεραπεία ή την αναζωογόνηση ή ακόμα και τη νανοτεχνολογία – εμείς θα πηγαίνουμε σε μια κάπως διαφορετική πορεία. Έχετε την ικανότητα να αναπαράγετε ένα υλικό σώμα, αλλά στην πραγματικότητα ένα πολύ καλύτερο και πιο φιλικό υλικό σώμα απ’ αυτό που έχετε τώρα. Υπάρχει ήδη μέσα στο πρότυπο του σώματος σας, αλλά θα πρέπει να περάσουμε από πολλές αλλαγές για να φτάσουμε εκεί.

 

Θα έρθει κάποια χρονική στιγμή που θα αποκτήσουμε ένα ναό και δεν είναι ο ναός που θα δημιουργεί τη θεραπεία, αλλά θα είναι ένας ασφαλής χώρος για να έρχονται οι άνθρωποι για τη θεραπεία τους. Και ‘θεραπεία’ δεν είναι καλή λέξη, Κώλντρε. Είναι αναζωογόνηση. Είναι η είσοδος στο καινούριο σώμα.
Κυριολεκτικά, στην δική μας πλευρά, η διαμόρφωση του έχει γίνει και τελικά θα εκδηλωθεί στον πλανήτη σας. Θέλω να τονίσω ότι δεν είναι ο ναός που θα τη δημιουργεί, θα είναι το άτομο. Όμως πρόκειται να δημιουργήσουμε ένα τόσο ιερό κι ασφαλή χώρο στο ναό. Και θα είναι κάτι -ναι, μπορείτε να κάνετε στο σπίτι, δεν θα χρειάζεται να πάτε σ’ αυτό το συγκεκριμένο μέρος – αλλά θα είναι ένα μέρος όπου θα πηγαίνετε κι απλά θα φτάνετε στα βαθύτερα επίπεδα του επιτρέπω μέσα στο σώμα και το μυαλό. Πρόκειται να επιταχύνει τη μετάβαση από το τωρινό σας anayatron και την τρέχουσα ιεραρχία του υλικού σας σώματος σε ένα διαφορετικό τύπο πιο υγιούς βιολογίας ,αλλά επίσης ενσωματωμένης με το Ελεύθερο Ενεργειακό Σώμα, αυτό που ονομάζετε φωτεινό σώμα. Λοιπόν, αυτά έρχονται και ξέρω ότι θα τεθούν πολλά ερωτήματα κι ο Κώλντρε δεν ήθελε να μιλήσουμε γι’ αυτό, αλλά το κάναμε.

Λοιπόν, η ουσία της ερώτησης. Αν έχετε οποιαδήποτε σωματική πάθηση αυτή τη στιγμή, επιτρέψτε στην ενέργεια σας να έρθει –τη δική σας ενέργεια – και να βρει ένα τρόπο να την απομακρύνει. Κι εσείς δεν χρειάζεται να την επιβλέπετε ή να την διαχειρίζεστε. Απλά επιτρέπετε να συμβεί αυτό. Μερικές φορές φαίνεται να χειροτερεύει λίγο προτού βελτιωθεί, αλλά θα απομακρυνθεί. Σίγουρα θα απομακρυνθεί. Κι επαναλαμβάνω ότι ξεφεύγω κάπως, αλλά μου αρέσει να μιλάω γι’ αυτό.

Καθώς θα φτάνετε στην πραγμάτωση, οι περισσότεροι από σας δεν πρόκειται να νιώσετε την ανάγκη να βγείτε έξω και να πείτε στον κόσμο γι’ αυτό. Δεν θα θελήσετε να το δημοσιεύσετε στα κοινωνικά δίκτυα ή να γράψετε βιβλία για το πόσο τρομερά πργματωμένοι είστε ούτε τίποτα παρόμοιο. Είναι κάτι πολύ προσωπικό, πολύ βαθύ, πολύ, πολύ προσωπικό και θα είναι ευαίσθητο για λίγο καιρό. Δεν θα θελήσετε να ανακατευτεί κανείς σ’ αυτό. Είναι πολύ …

ΛΙΝΤΑ: Λοιπόν, αυτά απέκλεισαν μερικές ερωτήσεις.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Πολύ ευαίσθητο. Αλλά αυτό που πρόκειται να συμβεί είναι ότι κάποιος θα προσέξει “Για μια στιγμή. Εσύ δεν είχες καρκίνο στο τελικό στάδιο πέρσι; Κι ακόμα τριγυρίζεις; Και δείχνεις να είσαι καλά, καλύτερα από μένα; Τι συμβαίνει;” Αυτά είναι πραγματικά ενδιαφέροντα καλά νέα, αλλά είναι και λίγο τρομακτικά γιατί ίσως προσελκύσουν το λάθος είδος προσοχής στον Βυσσινί Κύκλο, γιατί υπάρχουν εκείνοι που απλά θέλουν να θεραπευτούν, χωρίς να καταλαβαίνουν την  πρωταρχική αιτία γι’ αυτό. Θα υπάρξουν εκείνοι που θέλουν τα θαύματα του Ιησού,  πράγμα με το οποίο δεν πρόκειται να ασχοληθούμε. Δεν έκανε και πολύ καλό στον Ιησού, παρόλα τα θαύματα, ξέρετε. Άρα αυτά είναι πάνω κάτω τα πράγματα που θα ασχοληθούμε καθώς προχωράμε. Οκέι, ωραία.

ΛΙΝΤΑ: Οκέι, άρα …

ΕΡΩΤΗΣΗ 8η: Μπορείς να μας δώσεις πολύ συγκεκριμένα παραδείγματα πώς θα αλλάξει το υλικό σώμα μας μετά την Πραγμάτωση;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Πρώτον, η ικανότητα να απομακρύνει ανισορροπίες πολύ γρήγορα. Τώρα μένουν στο σώμα πολύ καιρό, μετατρέπονται σε ασθένειες. Θα μπορείτε να τις απομακρύνετε κυριολεκτικά μέσα σε ώρες, ενώ πριν ίσως να χρειάζονταν χρόνια, και αν. Θα έχετε βιολογία που θα ανταποκρίνεται γρήγορα. Οτιδήποτε από ένα κρυολόγημα ή μια γρίπη, ίσως κολλήσετε, αλλά θα ανταποκρίνεται και θα περνάει πολύ, πολύ γρήγορα.

Θα απομακρυνθούν πολλά παλιά προγονικά ενεργειακά μπλοκαρίσματα που προκαλούν ασθένειες, και δεν πρόκειται να χρειάζεστε οκτώ ώρες -ή εννέα ώρες, για μερικούς από σας – συνεχούς ύπνου. Μια δυο ώρες, αυτό είναι. Το σώμα σας θα γίνει πολύ, πολύ ανθεκτικό και συνεργάσιμο. Άρα υποθέτω, αυτό σημαίνει ότι θα ανταποκρίνεται γρήγορα.

ΛΙΝΤΑ: Οκέι.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Γιατί τώρα το σώμα σας δεν ανταποκρίνεται και τόσο. Χρειάζεται πολύ χρόνο μόνο για να θεραπεύσει μια πληγή, για παράδειγμα. Δηλαδή, δεν θα έπρεπε να παίρνει δυο εβδομάδες -ξέρετε, αν πάθετε ένα βαθύ κόψιμο στο μπράτσο –  δεν θα έπρεπε να παίρνει δυο εβδομάδες για να θεραπευτεί. Θα έπρεπε να γίνεται κυριολεκτικά σε ώρες και προς τα εκεί πηγαίνετε με το σώμα σας.

ΛΙΝΤΑ: Οκέι, άρα αυτή είναι άλλη μια επανάληψη αυτής της ερώτησης.

ΕΡΩΤΗΣΗ 9η: Για όλους εκείνους με χρόνιους πόνους ή ασθένεια οποιουδήποτε είδους, είναι κατάλληλο να πούμε ότι ,καθώς κάποιος ενσωματώνει την Πραγμάτωση του, αυτά τα πράγματα θα φύγουν φυσιολογικά χωρίς να χρειαστεί να δουλέψει γι’ αυτό; Το βρήκα δύσκολο να επιτρέψω όταν το σώμα είναι σε συνεχή πόνο. Ίσως θα μπορούσες να μιλήσεις λίγο σχετικά …

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να επιτρέψεις, όταν το σώμα σου πονάει γιατί τα σώματα σας πονάνε. Θα με εξέπληττε αν δεν πονούσαν τώρα, γιατί περνάνε τόσα πολλά σε κάθε επίπεδο, αλλά ιδιαίτερα απομακρύνοντας το παλιό DNA κι ακόμα κι ο τρόπος που όλοι οι νευρώνες συνδέονται με την ενέργεια σας. Ξέρετε, οι νευρώνες είναι απλά ένας τρόπος για να συνδέεστε με το ενεργειακό σας πεδίο. Αυτοί είναι που συνδέονται με το φως κι όλα αυτά αλλάζουν. Αν δεν είχατε αντίληψη όλων όσων συμβαίνουν στο σώμα, θα εκπλησσόμουν πολύ τώρα. Πραγματικά είμαι πολύ έκπληκτος, που δεν είναι χειρότερα για μερικούς από σας, γιατί συμβαίνει απίστευτη μετατροπή. Έτσι, είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλές  ερωτήσεις σχετικά με τον πόνο.

ΛΙΝΤΑ: Ω, ναι!

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Είναι η καλύτερη στιγμή για να επιτρέψετε. Το σώμα σας πονάει, κάνετε “Ω! Δεν μπορώ να επιτρέψω. Πονάω πάρα πολύ.” Όχι. Προχωρήστε μέσα απ’ αυτό επιτρέποντας. Επιτρέψτε τον πόνο. Υπάρχει λόγος που είναι εκεί. Βασικά είναι όλοι οι νευρώνες -ξέρετε, δεν υπάρχει πόνος πραγματικά˙ όλα είναι στο μυαλό. Είναι του εγκεφάλου … (η Λίντα αναστενάζει βαριά) Είναι τα … λοιπόν, υπάρχουν πόνοι, αλλά οι … (λίγα γέλια)

Όλα είναι στο μυαλό. Είναι οι νευρώνες που στέλνουν τα μικρά τους σήματα κι επιτρέπετε μέσα απ’ αυτό κι επίσης λέει σ’ αυτούς τους νευρώνες ότι ,δεν είναι πια πραγματικά ευπρόσδεκτοι με τον παλιό τρόπο που σας υπηρέτησαν. Επιτρέπετε στον εαυτό σας μέσα από τον πόνο. Είναι σπουδαίος τρόπος να καταλάβετε πραγματικά το επιτρέπω.

Δεν του αντιστέκεστε. Δεν τον αποφεύγετε “Ωω, πωπω! Το σώμα μου πονάει.” Και ξέρω ότι κάποιοι από σας λένε “Μερικές μέρες πονάει τόσο πολύ που δεν θα μπορούσα να το κάνω.” Κάντε το. Απλά επιτρέψτε να περάσετε μέσα του. Και μετά θα συνειδητοποιήσετε, πρώτα πρώτα, ότι δεν ήταν αληθινός. Δηλαδή, το νιώθατε σαν αληθινό, αλλά ο σωματικός πόνος δεν ήταν αληθινός. Ήταν κάπως κατασκευασμένος από τον εγκέφαλο και στην πραγματικότητα δεν υπήρχε πόνος.

Και μετά θα συνειδητοποιήσετε, οκέι, ότι το σώμα σας περνάει τεράστιες διαδικασίες αυτή τη στιγμή, και ίσως θα έπρεπε να έχετε υπόψη πότε- πότε να κάνετε ένα ωραίο μπάνιο διαρκείας. Πότε πότε κόψτε λίγο ταχύτητα. Πότε πότε αλλάξτε τη διατροφή σας. Τόσοι πολλοί από σας ακόμα κάνετε δίαιτα. Αα-αα. Εκεί που πηγαίνουμε, δεν θα θέλετε να το κάνετε, γιατί το σώμα σας πρόκειται να απαιτήσει διαφορετικά πράγματα σε διαφορετικές μέρες, οπότε αφήστε τις αυτές.

Εμπιστευθείτε τον εαυτό σας κι επιτρέψτε στο σώμα σας τώρα. Περνάει φοβερά πράγματα. Όμως μετά θα συνειδητοποιήσετε, ότι πρόκειται να φτάσετε σε ένα σημείο όπου αν πάθετε ένα βαθύ κόψιμο στο δέρμα ή στο μπράτσο σας ή στο πόδι σας ή οπουδήποτε κι αν συμβεί, μέσα σε λίγες ώρες θα θεραπευθεί. Μπορεί ακόμα να υπάρχει ένα μικρό κόκκινο σημάδι εκεί, αλλά δεν θα είστε καν όπως ήσασταν πριν.

Γι’ αυτό θα μείνετε στον πλανήτη, για να φέρετε αυτά τα νέα πράγματα. Ακούγονται λίγο παρατραβηγμένα ίσως; Καθόλου. Έτσι είναι το σώμα σας φυσιολογικά. Είναι αφύσικο να βρίσκεται στην κατάσταση που είναι τώρα. Οκέι. Παθιάζομαι λιγάκι. Συνέχισε. Επόμενη ερώτηση.

ΛΙΝΤΑ: Τώρα ξέρω γιατί με βάζεις να διαβάζω αυτές τις ερωτήσεις αντί να τις κάνεις ζωντανά.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Γιατί;

ΛΙΝΤΑ: Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που θα φώναζαν τώρα ότι πραγματικά, αληθινά  πονάνε πολύ …

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ξεπεράστε το! (η Λίντα παίρνει μια απότομη ανάσα και το κοινό λέει ‘Ωω!’) Όχι, αλήθεια. Όχι. Ή, εντάξει, μείνετε μ’ αυτόν (λίγα γέλια). Μείνετε μ’ αυτόν ή ξεπεράστε τον, δηλαδή, επιτρέψτε μέσα απ’ αυτόν. Ξέρετε, είναι πραγματικά -έχετε αυτό τον πόνο, είναι μια μεγάλη διέγερση, είναι μια μεγάλη μάχη μέσα σας και κάνετε πολλά από τα ‘γιατί εγώ’ κι ‘εγώ ο καημένος’ και ‘γερνάω’ κι όλα τα υπόλοιπα. Έπειτα παίρνετε μια βαθιά αναπνοή κι επιτρέπετε κατευθείαν μέσα στον πόνο, μέσα του. Και δεν φαίνεται …

ΛΙΝΤΑ: Αυτό λειτουργεί όταν έχεις πόνο στη μέση;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι.

ΛΙΝΤΑ: Αλήθεια;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Οπωσδήποτε είναι το καλύτερο.

ΛΙΝΤΑ: Οκέι, ευχαριστώ.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: … τον απομακρύνει. Είναι είτε αυτό είτε χειρουργείο κι όταν κάνεις επέμβαση ή, ξέρεις, πηγαίνεις σε κάθε είδους θεραπείες και λοιπά, το μόνο που κάνεις είναι να πιστοποιείς τον πόνο και την κολλημένη ενέργεια. Και μετά μπαίνεις σ’ όλα αυτά τα ζητήματα ‘Εγώ ο καημένος’ και ‘Τι συμβαίνει;’ και ‘Τώρα έχω πρόβλημα με τη μέση’ και λοιπά. Επιτρέπεις κατευθείαν μέσα του. Πας  κατευθείαν στο κέντρο του και πονάς τρελά και λες “Ω! Δεν μπορώ να επιτρέψω άλλο.” Τότε είναι που παίρνεις μια βαθιά αναπνοή κι επιτρέπεις, βγαίνεις από την άλλη πλευρά και ξαφνικά συνειδητοποιείς, ότι είχες πολλή κολλημένη ενέργεια εκεί και σε άλλα σημεία και τώρα κινείται πάλι και θεραπεύεται. Πηγαίνετε σε χειροπράκτες, σε θεραπευτές, μπορεί να παίρνετε φάρμακα ή να κάνετε επέμβαση. Η ουσία του ζητήματος παραμένει εκεί -κολλημένη ενέργεια, μπλοκαρισμένη ενέργεια και παλιές ανθρώπινες ιδέες για τη βιολογία.

Αν σκοπεύετε να επιτρέψετε και χρειάζεστε κάτι άλλο να κάνετε επιπλέον, θέλω να φαντάζεστε ή να θυμάστε τη μαγεία του υλικού σώματος, όλα όσα είναι μέσα του που τοποθετήθηκαν από σας κι από άλλους όταν ήρθατε σ’ αυτό τον πλανήτη και η βιολογία έπειτα εξελίχτηκε. Αυτή η Καθαρή Κρυστάλλινη Φλόγα, οι εμβρυικοί δίσκοι, είναι εκεί, απλά δεν τους βλέπετε. Επιτρέψτε και θα εμφανιστούν.

Ξέρετε, ίσως … ναι, πραγματικά πριν κάνουμε τη merabh –θα απαντήσουμε μερικές ακόμα ερωτήσεις – όμως πριν κάνουμε τη merabh …

ΛΙΝΤΑ: Όχι, έχουμε τουλάχιστον 200 ακόμα (λίγα γέλια).

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Θα επιστρέψουμε σε εκείνο το βίντεο που παίξατε στο ξεκίνημα και θα νιώσετε αυτή την κάμπια να χώνεται μέσα στο κουκούλι κι αυτό πονάει φοβερά. Δηλαδή, είναι μια φοβερή εμπειρία, όπως και η ανάδυση απ’ αυτό. Σχεδόν μπορείς να νιώσεις τον πόνο και την αμφιβολία και το φόβο και την αβεβαιότητα, αλλά είναι μια φυσική διαδικασία. Ακόμα κι αν η κάμπια αντισταθεί, αυτό θα συμβεί έτσι κι αλλιώς κι έπειτα ακολουθεί η ανάδυση. Γι’ αυτό λέω να επιτρέψετε στον εαυτό σας μέσα από τον πόνο.

Αν έχετε παλιές αναμνήσεις, τραύματα, πράγματα που επιστρέφουν και σας βασανίζουν, επιτρέψτε μέσα απ’ αυτά. Μην τρέχετε να γλυτώσετε απ’ αυτά. Μην τα πολεμάτε. Επιτρέψετε τα. Είναι όλα δική σας ενέργεια, σταματήστε να παριστάνετε ότι δεν είναι. Όλα είναι δική σας ενέργεια. Της επιτρέπετε να σας υπηρετήσει τώρα. Και δεν χρειάζεται να το κάνετε μέσα από τη σωματική ασθένεια και τον πόνο και το διανοητικό τραύμα και την τρέλα. Απλά παίρνετε μια βαθιά αναπνοή κι επιτρέπετε, “Εγώ Είμαι Αυτό που Είμαι.”

Συνέχισε.

ΕΡΩΤΗΣΗ 10η: Μπορείς να πραγματωθείς με τεχνητά μέλη κι εμφυτεύματα;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Οπωσδήποτε. Έτσι, αν έχετε κάνει επέμβαση στο ισχίο, ακόμα και το ισχίο πραγματώνεται. Δηλαδή, δεν πας στο Κλαμπ των Αναληφθέντων Δασκάλων και λες “Λοιπόν, έφτασα αλλά το ισχίο μου δεν έχει πραγματωθεί. Παρακαλώ συγχωρέστε το για οτιδήποτε παράξενο κάνει, αλλά δεν έχει πραγματωθεί όπως τα υπόλοιπα μέρη μου.” (γέλια κι ο Αντάμους γελάει). Ναι. Γίνεται ,γιατί η Πραγμάτωση τελικά δεν είναι κάτι σωματικό. Είναι της συνειδητότητας και της ενέργειας. Άρα, ναι. Δεν συστήνω να φορτωθείτε με κάθε είδους τεχνητά μέλη, αλλά …

ΛΙΝΤΑ: Όχι, ήταν μια ειλικρινής ερώτηση.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι.

ΕΡΩΤΗΣΗ 11η: Είπες ότι μπορούμε να έχουμε μέχρι τέσσερις ταυτόχρονες ενσαρκώσεις τώρα.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι.

ΕΡΩΤΗΣΗ 11η (συνεχίζοντας): Όταν φτάσουμε στην Πραγ- …

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Δεν είπα αυτό.

ΛΙΝΤΑ: Τι;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Δεν είπα αυτό.

ΛΙΝΤΑ: Ναι, το είπες.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Δεν είπα “τέσσερις”, είπα ότι θα μπορούσατε να έχετε περισσότερες από μια.

ΛΙΝΤΑ: Διαβάζω την ερώτηση …

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Οι άνθρωποι μεταφέρουν τα λόγια μου λανθασμένα. Ναι.

ΛΙΝΤΑ: Οκέι, τα μετέφεραν λάθος. Οκέι.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, ευχαριστώ.

ΛΙΝΤΑ: Άρα, περισσότερες από μια ενσάρκωση τώρα.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σ’ ευχαριστώ.

ΕΡΩΤΗΣΗ 11η (συνεχίζοντας): Όταν φτάσουμε στην Πραγμάτωση μας, αυτές οι άλλες υπάρξεις φτάνουν επίσης αυτόματα, ακόμα κι αν δεν έχουν ακολουθήσει αυτή τη διαδρομή;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Πρώτον, Σώμπρα, δεν ακολουθείτε αυτή τη διαδρομή. Δεν γνωρίζω κανέναν Σώμπρα, που έχει πολλαπλές ζωές. Είπα ότι θα γίνει κάπως της μόδας για τους άλλους, για τους καινούριους, να έχουν πολλαπλές παράλληλες ζωές. Οι Σώμπρα δεν έχουν. Και για να απαντήσω σ’ αυτή την ερώτηση, αν κάποιος θα χρειαζόταν να ενσωματώσει αυτή τη ζωή προτού πραγματωθεί, οπωσδήποτε. Δηλαδή, δεν μπορείς να έχεις πραγματωθεί και να υπάρχει μια άλλη εκδοχή του εαυτού σου, που θα περιπλανιέται εκεί έξω. Δηλαδή, αυτό θα ήταν κόλαση. Αυτό θα ήταν πραγματικά παράξενο, λίγο σαν τη νύχτα των ζόμπι. “Έχω πραγματωθεί, αλλά υπάρχει ακόμα αυτό το κομμάτι πάνω στη Γη.”

Σώμπρα, δεν έχετε πολλαπλές ζωές σε εξέλιξη. Μερικοί από τους καινούριους το δοκιμάζουν. Πραγματικά δεν θα το συνιστούσα, αλλά αυτοί προσπαθούν να επισπεύσουν. Για μένα αυτό είναι απλά παράξενη διαδρομή.

Συνέχισε. Λίγες ερωτήσεις ακόμα.

ΛΙΝΤΑ: Όχι, όχι. Έχω εκατοντάδες ακόμα.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Το ξέρω.

ΕΡΩΤΗΣΗ 12η: Έχεις αναφέρει το θέμα της ύπνωσης αρκετές φορές σε πρόσφατες εκδηλώσεις κι έχεις υπαινιχθεί ότι θα χρησιμοποιηθεί σε μεγαλύτερη έκταση στο μέλλον. Θα μπορούσες, σε παρακαλώ, να επεκταθείς σ’ αυτό το θέμα;

Παρακαλώ εξήγησε τί είναι πραγματικά η ύπνωση και πώς επηρεάζει την ενέργεια μας καθώς προχωράμε προς την Πραγμάτωση μας και συνεχίζοντας να μένουμε σ’ αυτό τον πλανήτη. Ένας Μάστερ θα αντιληφθεί πάντα ξεκάθαρα οποιαδήποτε μορφή χειραγώγησης;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ύπνωση είναι να επιτρέψεις μια υπόδειξη, μια σκέψη, μια πεποίθηση να εισέλθει και να την δεχτείς ως δική σου. Άρα η ύπνωση είναι παντού -δηλαδή, είτε είναι το Ίντερνετ είτε η τηλεόραση ή οτιδήποτε άλλο – και είναι εκτεταμένη. Στην Πραγμάτωση καταλαβαίνεις τί είναι δικό σου και τι δεν είναι, τι αποδέχτηκες χωρίς ερωτήσεις από, ας πούμε, την οικογένεια σου ή τους δασκάλους σου ή την τηλεόραση ή οτιδήποτε άλλο. Ξεκαθαρίζεις τι είναι δικό σου κι αφήνεις κάθε τι άλλο. Την αντιλαμβάνεσαι, αντιλαμβάνεσαι όλες τις παρορμήσεις που έρχονται από παντού, αλλά συνειδητοποιείς τι είναι δικό σου. Μπαίνεις στο ψητό. Και για κάποιο λόγο, ακόμα και οι Σώμπρα, σας δυσκολεύει μερικές φορές “Λοιπόν, δεν ξέρω τι είναι δικό μου.” Λοιπόν, ναι, ξέρετε. Απλά οτιδήποτε δεν σας αρέσει, δεν είναι δικό σας. Ξέρετε, τα πράγματα που σας αρέσουν είναι δικά σας. 

Ξέρετε, το μυαλό είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πράγμα. Υπήρχε ένα είδος καταπακτής ή ανοιχτή πόρτα, που άφηνε να μπει οτιδήποτε χωρίς διάκριση, χωρίς αμφισβήτηση, χωρίς να λέει “Είναι δικό μου αυτό;” Με αυτό τον τρόπο λειτουργεί η ύπνωση. Όπως ανέφερα, έκανα πολλή δουλειά με τον Μέσμερ, σχετικά με την ύπνωση κι αρχίσαμε με ζώα. Ακόμα κι αυτά υποβάλλονται σε ύπνωση, αλλά οι άνθρωποι υποβάλλονταν ακόμα περισσότερο από τα ζώα με τα οποία δουλεύαμε. Επιτρέπουν  να μπει κάθε σκέψη χωρίς αμφισβήτηση, είτε είναι πραγματικά δικό τους είτε όχι.

Έτσι, σαν πραγματωμένη ύπαρξη, αντιλαμβάνεστε απόλυτα τι είναι δικό σας και τι όχι. Και γι΄ αυτό είστε στενόμυαλα καθάρματα, γιατί … (λίγα γέλια). Όχι, πραγματικά, επειδή λέτε “Ει, αυτό δεν είναι δικό μου. Μην μου το φορτώνετε. Είναι δικό σας. Είναι όλο δικό σας και δεν πρόκειται να ανεχτώ την προσπάθεια σας να μου το φορτώσετε.” Ωραία.

ΕΡΩΤΗΣΗ 13η: Έτσι αν εμείς οι Σώμπρα ήταν να πραγματωθούμε ομαδικά, θα μπορούσε να συμβεί μια μεγάλη αναστάτωση στον πλανήτη Γη; Και συνεπώς να είναι ένας από τους λόγους που περιμένουμε να πραγματωθούμε, αφού πολλοί από μας -τουλάχιστον εγώ – έχουμε επιλέξει να εξακολουθήσουμε να ζούμε σ’ αυτή τη διάσταση.

 

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Λοιπόν, αυτή θα μπορούσε να είναι μια από εκείνες τις ερωτήσεις τύπου ‘Α, καλά!’, από την άποψη “Α, καλά!” Ναι! Δηλαδή, είστε η πρώτη ομάδα και δεν χρειάζονται πολλοί. Δεν χρειάζονται πολλοί, ξέρετε, ούτε εκατομμύρια ούτε καν εκατοντάδες χιλιάδες. Έτσι, η Πραγμάτωση αρχίζει να συμβαίνει. Είναι πολύ προσωπική. Ξαναλέω, πρόκειται να παρακολουθήσουμε εκείνο το βίντεο σε ένα λεπτό, και είναι πολύ προσωπικό. Πραγματικά δεν το κάνετε μαζί με πολλούς άλλους. Απλά τυχαίνει να υπάρχουν πολλοί άλλοι που περνάνε τον προσωπικό τους ερχομό στην Πραγμάτωση.

 

Και ξαφνικά βγαίνετε, αναδύεστε μέσα από τον Καρπό του Ρόδου και την πεταλούδα και ξαφνικά συνειδητοποιείτε “Ω, Θεέ μου! Υπάρχουν όλες αυτές οι άλλες υπάρξεις” -δηλαδή, όχι δισεκατομμύρια ή εκατομμύρια – αλλά πολλούς Σώμπρα που αναδύονται κι αυτοί τώρα. Αυτό έχει τόσο μεγάλο αντίκτυπο στον πλανήτη. Είναι αυτό που ονομάζω ήσυχος αντίκτυπος. Δεν πρόκειται ποτέ να αναγνωριστείτε γι’ αυτό παρά μόνο από τους Αναληφθέντες Δασκάλους. Δεν πρόκειται ποτέ να κερδίσετε βραβείο για την πρωτοπορία στη συνειδητότητα. Δεν πρόκειται να σας δείξουν στα νέα. Δεν πρόκειται να οριστεί μια ειδική μέρα για σας στο ημερολόγιο (λίγα γέλια). Όχι. Ίσως και να συνεχίσουν να … ναι. Συγγνώμη, Σαρτ (κι άλλα γέλια). Ναι. Η μέρα του Σαρτ, ναι. Παρασκευή και 13 (γέλια).

 

Οπότε είναι καλά τα νέα, γιατί δεν πιστεύω να το θέλετε αυτό πραγματικά. Αλλά τι πρόκειται να συμβεί, η επίδραση λίγων εκατοντάδων, ίσως λίγων χιλιάδων ή περισσότερων ανθρώπων που επιτρέπουν την φώτιση τους, η οποία στην πραγματικότητα δεν είναι πνευματική διαδικασία, έχει τεράστια επίδραση στον πλανήτη.

 

Ιδού περί τίνος πρόκειται. Φανταστείτε ένα δωμάτιο στο μέγεθος αυτού του στούντιο εντελώς σφραγισμένο από κάθε είδους φωτεινή πηγή, πάρα, πάρα πολύ σκοτεινό. Ανάβει ένα μικροσκοπικό φωτάκι, ένα μικροσκοπικό φωτάκι σαν ένα από τα φωτάκια που δεν είναι αναμμένο εδώ. Αυτό κάνει μια σημαντική διαφορά στο δωμάτιο. Ακόμα υπάρχει πολύ σκοτάδι, αλλά ξαφνικά υπάρχει ένα φως και τώρα ανάβει ένα ολόκληρο δέντρο γεμάτο φώτα κι έπειτα δυο δέντρα και τρία δέντρα και πέντε δέντρα. Υπάρχει ακόμα πολύ σκοτάδι, αλλά τώρα υπάρχει ένα τεράστιο ποσοστό φωτός.

 

Το φως δεν είναι δύναμη. Δεν προσπαθεί να αλλάξει οτιδήποτε βίαια. Απλά λάμπει ή φωτίζει δυνατότητες, που οι άλλοι δεν έχουν δει ποτέ. Εκείνος που είναι αληθινά χαμένος από τη μια ζωή στην άλλη δεν ξέρει πού είναι η έξοδος, έχει βάλει τον εαυτό του σε τόσο σκοτάδι ώστε είναι αυτοκαταστροφικός, αυτό το φως φωτίζει μια δυνατότητα γι’ αυτόν με τη δική του ενέργεια. Φωτίζει μια δυνατότητα για την ανθρωπότητα καθώς προχωράμε στα βάθη της Εποχής των Μηχανών. Τι πρόκειται να κάνουμε με την τεχνητή νοημοσύνη; Τι θα συμβεί στον πλανήτη μέσα στα επόμενα 30 χρόνια; Χωρίς αυτό το φως δεν ξέρω πού θα πήγαινε και δεν θα ήταν κάπου καλά.

 

Με λίγο μόνο φως να φωτίζει δυνατότητες – σε παρακαλώ Τζην, θα ήθελα να επαναφέρεις στο προσκήνιο την ομιλία μου στο Quantum Leap του 2007 και βασικά ήταν σχετικό με αυτό. Δεν χρησιμοποίησα τα ίδια λόγια, αλλά είπα “Συμβαίνουν  πολλές αλλαγές στον πλανήτη, αλλαγές τις οποίες δεν αντιλαμβάνεστε καν.” Χωρίς ένα φως που θα φωτίζει κάπου, [η τεχνητή νοημοσύνη] θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για πολύ επιπλέον σκοτάδι στον πλανήτη και στο σύμπαν. Με λίγο μόνο φως, θα φωτίσει για τον μηχανικό, που δουλεύει στο εργαστήριο του, ας πούμε, πάνω στη νανοτεχνολογία για παράδειγμα και ξαφνικά αυτό το φως του/της δίνει την επίγνωση ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολύ ωφέλιμους σκοπούς. Δεν χρειάζεται να είναι μόνο για κέρδος ή μόνο για στρατιωτικούς σκοπούς.

 

Έχει τεράστια επίδραση. Κανείς δεν πρόκειται ποτέ να έρθει να σας δώσει ένα πιστοποιητικό για ό,τι έχετε κάνει, αλλά εσείς θα το ξέρετε. Πρόκειται να μάθετε γιατί επιλέξατε να είστε εδώ και γιατί βασικά καθυστερήσατε τη δική σας  Πραγμάτωση.

 

Άρα το φως -και το λέω φως, αλλά [είναι]η συνειδητότητα – είναι τόσο αποφασιστικής σημασίας τώρα. Δηλαδή, όχι με την έννοια του φόβου, αλλά είναι απαραίτητη. Είναι η σύγκλιση με την τεχνολογία, τη συνειδητότητα, τον ανθρωπισμό και πραγματικά την επόμενη φάση της ανθρωπότητας. Άρα γι’ αυτό είστε εδώ. Πολύ απλά πράγματα.

 

ΛΙΝΤΑ: Αυτό είναι πραγματικά γλυκό. Ευχαριστούμε.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Τέτοιος τύπος είμαι εγώ (λίγα γέλια). Συνέχισε. Δυο ερωτήσεις ακόμα.

ΛΙΝΤΑ: Οκέι. Αυτή είναι κατά κάποιο τρόπο ερώτηση σύνοψης. Λοιπόν, ξαναλέω, εκατοντάδες ερωτήσεις να αξιολογηθούν και να διαβαστούν όλες τους και …

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Νομίζω ότι τις απάντησα όλες ήδη..

ΛΙΝΤΑ: Άσε με να τελειώσω σε παρακαλώ.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ 14η: Λοιπόν, η ερώτηση μου είναι, όλες οι ερωτήσεις αναπόφευκτα θέλουν να ξέρουν, θέλουν να βεβαιωθούν ότι – μπερδεύονται με την υγεία, τις σχέσεις, την αφθονία ή την αυτοεκτίμηση – ότι μπορούν ακόμα να τα ξεπεράσουν αυτά για να φτάσουν στην Πραγμάτωση.

 

ΛΙΝΤΑ: Κάθε μια από αυτές τις ερωτήσεις σχετίζεται με ένα εμπόδιο.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Βέβαια, βέβαια.

ΛΙΝΤΑ: Σχεδόν όλες τους, σε εμπόδια για την Πραγμάτωση.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι.

ΛΙΝΤΑ: Κάθε μια από τις απαντήσεις σου λέει ότι υπάρχει τρόπος να ξεπεραστεί αυτό.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ξεπεράστε το (κάποιος λέει ‘Ωω!’). Όχι, εννοώ -όχι, το πήρατε αυτό στραβά – είτε θα μείνετε σ’ αυτό, είτε θα το ξεπεράσετε. Θα είναι ένα από τα δυο.

 Θα μείνετε στις σχέσεις που σας προκαλούν δυστυχία? Θα μείνετε στα θέματα υγείας που … ξέρετε, όταν λέω “θα μείνετε σ’ αυτό”, εννοώ να μπείτε εκεί και να προσπαθήσετε να το καταλάβετε, να το πολεμήσετε, να μείνετε ξύπνιοι το βράδυ, να προσπαθήσετε να το καταλάβετε “Τι πρέπει να κάνω;” και “Ω, δεν μπορώ να φύγω από αυτή τη σχέση γιατί θα είναι τόσο λυπημένοι χωρίς εμένα” ή “Θα πηδήξει από τον γκρεμό” ή “Επειδή χρειάζομαι το δράμα στη ζωή μου” ή οτιδήποτε. Μείνετε λοιπόν ή ξεπεράστε το

Ξεπεράστε το σημαίνει “Ω, οκέι. Απελευθερώνω όλα αυτά τα πράγματα.” Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Δεν χρειάζεται να πάτε στο/στη σύντροφο σας να του/της πείτε να φύγει από το σπίτι. Απλά το απελευθερώνετε και μετά συμβαίνει. Να θυμάστε ότι όλα είναι δική σας ενέργεια. Αυτό είναι. Είναι τόσο απλό. Απλά ξεπεράστε το. Ή μπορούμε να καθόμαστε εδώ και να περάσουμε άλλα δέκα χρόνια και να συνεχίσουμε να μιλάμε και να έχουμε περισσότερες στοίβες με ερωτήσεις˙ ή θα το ξεπεράσουμε συλλογικά. Πραγματικά πιστεύω ότι είστε έτοιμοι να το  ξεπεράσετε. Πραγματικά πιστεύω ότι δεν ξέρετε πώς να … (ένα δυο χειροκροτήματα, μετά περισσότερα χειροκροτήματα) Ναι, δυο χειροκροτήματα! (τώρα περισσότερα χειροκροτήματα)

Δεν είστε σίγουροι αν έχετε άδεια να το ξεπεράσετε, τόσο εύκολα “Ω, εννοείς ότι μπορώ απλά να το ξεπεράσω;” Κι εγώ “Ναι!”

“Είσαι σίγουρος;” Ναι! Ναι. Ή μπορείτε να μείνετε σ’ αυτό. Αλλά νομίζω ότι αυτό που χρειάζεστε είναι η άδεια να το ξεπεράσετε και μετά συμβαίνει. Και μετά η σχέση ξαναδημιουργείται ή αποδομείται. Τα θέματα υγείας, τα θέματα αφθονίας. Ξέρετε, έχω βαρεθεί τα θέματα αφθονίας. Αν είστε καινούριοι, μην έρθετε εδώ να παραπονεθείτε για την αφθονία σας. Το βαρέθηκα πια αυτό. Όλα είναι δική σας ενέργεια. Πώς είναι δυνατόν να έχετε θέμα αφθονίας, εκτός κι αν επενδύετε σε ιδέες της μαζικής συνείδησης; Κι αν το έχετε κάνει, ξεπεράστε το! Αυτό είναι το σημερινό θέμα -απλά ξεπεράστε το!

Έτσι, με αυτά, ας επιστρέψουμε -ω, είχες άλλη μια.

ΛΙΝΤΑ: Λοιπόν, αυτή αφορά μια πολύ διαφορετική άποψη.

ΕΡΩΤΗΣΗ 15η: Πώς θα αλληλεπιδρούμε με τους άλλους σαν Μάστερ;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Εννοείς ο ένας Μάστερ με τον άλλο Μάστερ;

ΛΙΝΤΑ: Δεν ξέρω. Διάβασα την ερώτηση ακριβώς όπως ήταν, γιατί μπορούσα να το διαβάσω και με τους δυο τρόπους.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Συνέχισε, διάβασε την ξανά.

ΛΙΝΤΑ: Πώς θα αλληλεπιδρούμε με τους άλλους σαν Μάστερ;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Οκέι, θεωρώ ότι σημαίνει “αλληλεπιδρούμε με άλλους ανθρώπους”. Όχι και τόσο καλά πάντα (λίγα γέλια). Όχι, πρόκειται να τους βαρεθείτε και να σας κουράσουν πραγματικά. Λοιπόν, θα συναντήσετε εντελώς εξαιρετικούς, δημιουργικούς, θαυμάσιους ανθρώπους, που διαφορετικά ίσως να μην είχατε  συναντήσει μέχρι τώρα, γιατί υπάρχουν κάποιες σπουδαίες υπάρξεις σ’ αυτό τον πλανήτη, εκπληκτικές υπάρξεις στον πλανήτη. Και μερικοί πολύ, πολύ ταλαντούχοι καλλιτέχνες που έχουν επιστρέψει τώρα για να είναι εδώ αυτή την ιδιαίτερη περίοδο. Όμως κατά κύριο λόγο -δεν θέλω να ακουστεί άσχημο, ειδικά αν είστε καινούριοι – αλλά απλά δεν πρόκειται να τα πάτε τόσο καλά μαζί τους. Δηλαδή, όχι καυγάδες αλλά -πώς το λέτε – βαρετοί; Γιατί να ασχολείστε; Και δεν … (ο Αντάμους γελάει)

ΛΙΝΤΑ: Αυτό πώς θα εμπνεύσει άλλους;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Γιατί πρόκειται να βρείτε μερικούς, που απλά είναι έξοχοι ανάμεσα στους Σώμπρα κι ανάμεσα στους άλλους ανθρώπους. Αλλά το -ο Κώλντρε με κοντράρει σ’ αυτό, αλλά εγώ θέλω να ολοκληρώσω, οπότε απλά ξεπεράστε το (λίγα γέλια).

Κάποιοι άνθρωποι απλά θα σας κάνουν να σκυλοβαρεθείτε. Θα είναι μέσα στο δράμα και είναι εθισμένοι στα βάσανα τους κι ένα κομμάτι σας ίσως βρει λίγο χιούμορ σ’ αυτό “Λοιπόν, αυτοί έχουν ζήσει μόνο 112 ζωές, εγώ χίλιες” (λίγα γέλια), αλλά είναι ανιαρό. Πραγματικά είναι ανιαρό. Θα υπάρξουν φορές που θα είστε ξάγρυπνοι στο κρεβάτι στη μέση της νύχτας λέγοντας “Γιατί έμεινα; Για να είμαι φως σε τι;!” (λίγα γέλια) Όμως μετά θα αλλάξετε γνώμη και θα συνειδητοποιήσετε ότι, ξέρετε, κάνετε καλό σε κάποιο επίπεδο.

 Θα συναντήσετε κάποιους εκπληκτικούς, ευφυέστατους, δημιουργικούς  ανθρώπους οι οποίοι μπορεί να μη γνωρίζουν τίποτα για όσα κάνουμε ή την Πραγμάτωση ή οτιδήποτε απ’ αυτά, αλλά είναι απλά εκπληκτικές υπάρξεις κι έπειτα άλλους Σώμπρα. Θα έχετε πολλές ιστορίες να μοιραστείτε. Και θα τελειώσω με ένα ακόμα σχόλιο.

Οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι

Έτσι, όταν ο Τοβίας έφυγε για να επιστρέψει στη Γη σαν Σαμ, ήταν ο πρώτος από 1500 περίπου Αναληφθέντες Δασκάλους που γύρισε πίσω. Και είπε ότι επέστρεφαν απλά για να απολαύσουν τη ζωή, γιατί πραγματικά δεν το είχαν κάνει στην τελευταία τους ζωή. Είχαν ακολουθήσει τη διαδρομή των βασάνων προς την Πραγμάτωση. Δεν είπε ολόκληρη την ιστορία σχετικά.

Γύρισαν πίσω για να απολαύσουν τη ζωή, αλλά … μμ (κομπιάζοντας λίγο) … γύρισαν πίσω για να είναι μαζί σας. Για να σας συναντήσουν, να γίνουν φίλοι σας, να μοιραστούν μαζί σας, να αποκαλυφθούν σε σας και πρόκειται να το κάνουν όταν ξεπεράσετε όλα αυτά τα άλλα, όταν επιτρέψετε την Πραγμάτωση σας. Δεν πρόκειται να έρθουν νωρίτερα. Δεν πρόκειται να τους συναντήσετε πιο πριν, αλλά γύρισαν για να είναι κομμάτι της ζωής σας.

Έτσι, ας ρίξουμε μια ματιά σ’ αυτό …

ΛΙΝΤΑ: Περίμενε, περίμενε! Βούρκωσες;ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Όχι, καθόλου. Απλά ξεπέρασε το, Λίντα (λίγα γέλια). Όχι, καθόλου. Είναι του Κώλντρε. Είναι τόσο ευαίσθητος μερικές φορές (κι άλλα γέλια). Σβήστε τα φώτα, παρακαλώ. Ας παίξουμε την κάμπια ξανά. Είναι τόσο κλαψιάρης (λίγα γέλια). Σβήστε τα φώτα.

(Αρχίζει το βίντεο που δείχνει μια κάμπια να σέρνεται πάνω σ’ ένα κλαδί)

Βοήθεια, τόκανα πάλι

Έχω βρεθεί εδώ πολλές φορές ήδη

Πλήγωσα τον εαυτό μου ξανά σήμερα

Και το χειρότερο είναι ότι δεν έχω κανέναν άλλο να κατηγορήσω

Γίνε φίλος/η μου, κράτησε με

Τύλιξε με, αγκάλιασε με

Είμαι μικρή και φτωχή

Ζέστανε με κι ανάσανε με

 (ο Αντάμους κάνει σήμα να σταματήσει το βίντεο)

Οκέι, αυτό λοιπόν είναι το ταξίδι του ανθρώπου -αργό, δυσκίνητο – μπορείς να νιώσεις τη βαρεμάρα και τη δυστυχία και “Ω, σε παρακαλώ ζέστανε με. Νιώσε με, αγκάλιασε με, κράτα με, ανακούφισε με.” (λίγα γέλια) Και μετά ας συνεχίσουμε.

(το βίντεο ξαναρχίζει, δείχνοντας ένα κουκούλι τώρα)

Αουτς! Χάθηκα ξανά

Έχασα τον εαυτό μου και δεν βρίσκομαι πουθενά

Ναι,νομίζω ότι μπορεί να σπάσω

Χάθηκα ξανά …

 (ο Αντάμους διακόπτει πάλι)

 Οκέι. Λοιπόν, να ο άνθρωπος που πηγαίνει στην Πραγμάτωση, περνώντας από την αφύπνιση στην κατάσταση του μάστερ κι ακόμα λέει στον εαυτό του “Λόγια, λόγια, λόγια!” στα λόγια και “Έχασα τον εαυτό μου και δεν ξέρω πού πηγαίνω και βοήθησε με, βρες με.” Τώρα είναι η ώρα απλά να επιτρέψει.

Είναι ο άνθρωπος τώρα -η κάμπια δηλαδή – μέσα στο κουκούλι κι ακόμα το μυαλό μιλάει κι όλο αυτό γίνεται ενώ συμβαίνει μια πολύ φυσιολογική διαδικασία. Ο άνθρωπος νομίζει ότι κατά κάποιον τρόπο είναι υπεύθυνος για την Πραγμάτωση του, πράγμα που δεν ισχύει, κι ότι ο άνθρωπος μπορεί να επηρεάσει την Πραγμάτωση, που πραγματικά δεν μπορεί. Έτσι εξακολουθεί να κουβεντιάζει, ξεχνώντας απλά να επιτρέψει και να απολαύσει τη φυσιολογική διαδικασία του ερχομού στην ανάδυση. Και, ναι, είναι λίγο άβολο -αν είστε κάμπια, αν συνεχίζετε να σκέφτεστε με μυαλό κάμπιας και να τραγουδάτε τους στίχους της κάμπιας στο τραγούδι (λίγα γέλια) – αλλά είναι όλο μια πολύ, πολύ φυσιολογική διαδικασία. Έτσι, ας νιώσουμε πραγματικά τώρα καθώς αρχίζει να αναδύεται και τη δυσκολία αυτής της ανάδυσης, όμως καθώς βγαίνει είναι πραγματικά πεταλούδα. Παρακαλώ συνεχίστε.

 (το βίντεο ξαναρχίζει, δείχνοντας τώρα την πεταλούδα να βγαίνει και να περιμένει να ξεκολλήσουν τα φτερά της και να απλωθούν)

 … και δεν νιώθω ασφαλής

Γίνε φίλος/η μου, κράτησε με

Τύλιξε με, αγκάλιασε με

Είμαι μικρή και φτωχή

Ζέστανε με κι ανάσανε με

Γίνε φίλος/η μου, κράτησε με

Τύλιξε με, αγκάλιασε με

Είμαι μικρή και φτωχή

Ζέστανε με κι ανάσανε με

(ο Αντάμους διακόπτει πάλι)

 Οκέι. Βλέπετε, απλά “Είμαι μικρή και φτωχή και κράτησε με και γίνε φίλος/η μου κι ανάσανε με.” Σκάσε! (γέλια) Ξεπέρασε το κι απλά άσε τα πράγματα να προχωρήσουν. Παρακαλώ.

 το βίντεο φτάνει στο τέλος και οι πεταλούδες υψώνονται)

 Ζέστανε με κι ανάσανε με

 Έτσι, όλοι εσείς οι νεοφερμένοι, καλωσήρθατε στον Βυσσινί Κύκλο (γέλια). Εμείς εδώ κάνουμε τα πράγματα λίγο διαφορετικά και διασκεδάζουμε μ’ αυτό. Αυτή είναι μια ομάδα εκπληκτικών αγγέλων, που φτάνουν στην Πραγμάτωση τους, και ναι, μερικές φορές αυτό πονάει. Μερικές φορές είναι πολύ, πολύ αδέξιο. Μερικές  φορές υπάρχει τεράστιος φόβος. Κι όταν φτάσετε σ’ αυτά τα σημεία, παίρνετε μια βαθιά αναπνοή κι επιτρέπετε, γιατί είναι μια φυσιολογική διαδικασία.

 Βλέπετε, παρόλο το άγχος και το τραγούδι και τα λόγια κι όλα τα άλλα και τα ‘κράτησε μεκαι ‘σώσε με’, η κάμπια μπαίνει μέσα στο κουκούλι κι αναδύεται φυσιολογικά με μια μορφή, που δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί πριν κι εκεί  είναι που πηγαίνουμε.
Όταν πονάτε, όταν υπάρχουν θέματα σχέσεων, ακόμα κι όταν υπάρχουν οικονομικά θέματα, όταν υπάρχει το παλιό θέμα της αυτοεκτίμησης, εισπνεύστε κι επιτρέψτε το. Μην τρέχετε να γλυτώσετε απ’ αυτό. Μην κρατιέστε. Μην προσπαθείτε να το καταλάβετε. Σταματήστε όλο το θόρυβο κι απλά επιτρέψτε. Χρησιμοποιείτε αυτή τη δυναμική, τότε, του επιτρέπω καταμεσής του πόνου για να εκτοξευθείτε έξω από το κουκούλι μέσα στην ολοκληρωμένη, αληθινή σας ύπαρξη.

 Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή μαζί. Νομίζω βγάλαμε, πόσες, τρεις ερωτήσεις σήμερα; (γέλια) Πάρτε μια καλή βαθιά αναπνοή μαζί και σε όλους εκείνους που υπέβαλαν ερωτήσεις, σας ευχαριστώ ειλικρινά που δώσατε την ενέργεια σας. Είτε η ερώτηση σας διαβάστηκε είτε όχι, να ξέρετε ότι η ερώτηση σας, κατά κάποιο τρόπο, ρωτήθηκε.

 ΛΙΝΤΑ: Η ενέργεια ήταν εκεί

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή, αγαπητοί φίλοι, για την ομορφιά αυτού που κάνουμε.

Αγαπώ τον Φεβρουάριο. Αγαπώ τον Φεβρουάριο γιατί είναι μήνας ανάδυσης. Είναι η ώρα να προβάλουμε και είμαστε εδώ τον Φεβρουάριο 2020, αληθινά εκπληκτικό.

 Κι όταν σας τυχαίνουν προβλήματα, έχετε θέματα, μη φωνάζετε εμένα, απλά να θυμάστε ότι όλα είναι καλά σε όλη τη δημιουργία.

 Σας ευχαριστώ και σ’ ευχαριστώ αγαπητή Λίντα. Σας ευχαριστώ (χειροκρότημα του κοινού).

 

Μετάφραση: Μαίρη Πολυχρόνη
Review και επιμέλεια : Μαρία Γρηγοράκη
Σπόνσορας : Μαρία Κωδωνάκη

 

Ανακοίνωση: Αγαπημένοι μας φίλοι, είμαστε περίπου 200 άτομα που μπαίνουμε για να διαβάσουμε τα Shoud του Αντάμους κάθε μήνα.
Πιστεύουμε ότι όλοι μπορούμε να προσφέρουμε για να συνεχίσει να γίνεται η μετάφραση , γιατί οι σπόνσορες μέχρι τώρα ήταν οι ίδιοι και σταματάνε εδώ.
Για να γίνει λοιπόν η επόμενη μετάφραση χρειάζονται νέοι σπόνσορες, και καλώ κάθε έναν από εσάς να αναλάβει για μερικούς μήνες αυτή την ανταλλαγή ενέργειας, που είναι δίκαιη και κατάλληλη. Μπορείτε να μου γράψετε όσοι θέλετε να συμμετέχετε, ή να γράψετε στην Μαίρη Πολυχρόνη, την μεταφράστρια, για λεπτομέρειες !

Τα μαιλ μας είναι : Μαρία Γρηγοράκη: mariagrigoraki3@ hotmail.com
Μαίρη Πολυχρόνη : polychronim@gmail.com