Shoud 7, Passion 2020

Sponsored links

Donate Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε τις μεταφράσεις κάνοντας ένα paypal donation

7 Μαρτίου 2020
( Ο κορονα ιός, Οικονομική ισορροπία, Αναστάτωση και απόσπαση, Το πραγματικό θέμα, Οι επόμενοι 6 μήνες, Οι παρεμβαίνοντες, Αλλαγές στην Τάξη του Τόξου, Πλανητικές επιπτώσεις, Προσωπικές επιπτώσεις )

Εγώ Είμαι Αυτό που είμαι, ο Αντάμους του Σαιν-Ζερμαίν. Ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή, καθώς αρχίζουμε το Shoud του Μαρτίου 2020. Χμ. Μυρίζω τον αέρα. Το έκανα αυτό ενώ έπαιζε η μουσική. Αχ! Τι ευωδιά. Μμ. (Το Shoud πραγματοποιείται στη Villa Ahmyo στη Χαβάη.)
Όπως ίσως έχετε ακούσει, ήμουν εδώ σαν ενσάρκωση του Mark Twain, Samuel Clemens, και μου άρεσε η ομορφιά του νησιού. Ακόμη και τότε, καθώς περιπλανιόμουν σ’ αυτό το νησί, έλεγα: “Πρέπει να επιστρέψω κάποια μέρα. Πρέπει να επιστρέψω” και, λοιπόν, εδώ είμαστε. Δεν είμαι σε υλικό σώμα, αλλά είμαι πολύ κοντά σε αυτό. Πολύ κοντά σε αυτό, χρησιμοποιώντας το σώμα του, Κώλντρε, όλων σας. Ελπίζω ότι δεν σας πειράζει.

Μερικές παρατηρήσεις, καθώς αρχίζουμε σήμερα. Υπάρχουν πολλοί καινούργιοι που ακούνε και θα συνεχίσουν έτσι, γι’ αυτό θα σταματάω κάθε λίγο και θα εξηγώ μερικούς όρους που χρησιμοποιήσαμε για τους βετεράνους Σώμπρα. Μου αρέσει αυτή η λέξη, “βετεράνος Σώμπρα”. Παρακαλώ, μην βαρεθείτε, αυτό είναι για τους καινούργιους, για τους νεοσύλλεκτους. Για τους νεοσύλλεκτους. Θα προσπαθήσω να εξηγήσω όσο καλύτερα μπορώ, ώστε να μπορέσετε να συμβαδίσετε με τους παλαιότερους. Για να μη μπερδεύεστε πολύ.

Έτσι λοιπόν, η άλλη παρατήρηση είναι ότι, αυτό που συζητάμε σήμερα και μάλλον αυτό που συζητάμε πάντα, αλλά ειδικά  σήμερα, μπορεί να φανεί λίγο παρατραβηγμένο, λίγο εξωφρενικό, σαν επιστημονική φαντασία ή κάποια φαντασίωση. Πραγματικά δεν είναι. Ξέρετε ότι ο κόσμος αλλάζει πολύ, πολύ γρήγορα. Πολλά πράγματα συμβαίνουν στον πλανήτη, ταχύτερα από ό, τι έχουν αλλάξει ποτέ σε ολόκληρη την ιστορία του πλανήτη. Αλλά αν δεν το αισθάνεστε σωστό, αφήστε το. Αφήστε το. Εάν δεν το αισθάνεστε καλά, αφήστε το. Δεν χρειάζεται να το χάψετε. Δεν χρειάζεται να το πιστέψετε. Νιώστε τι είναι σωστό για εσάς. Αυτό είναι πάντα το πιο σημαντικό πράγμα. Ακριβώς επειδή το λέω, μόνο και μόνο επειδή είμαι Αναληφθείς Δάσκαλος (ο Αντάμους γελάει), μόνο και μόνο επειδή έκανα την Πραγμάτωση μου, δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποδεχτείτε τα πάντα. Αλλά εγώ προειδοποιώ, αργά ή γρήγορα θα επιστρέψετε και θα πείτε, “Τι στο καλό! Είχε δίκιο. Είχε δίκιο.”

Κορωνοϊός
Γι ‘αυτό πρέπει να αρχίσουμε με μια συζήτηση για το πιο καυτό θέμα στον πλανήτη αυτή τη στιγμή. Ποιο είναι αυτό? Ο κορωνοϊός. Ο κορωνοϊός είναι κάτι περισσότερο απ’ αυτό που φαίνεται και ίσως μέχρι το τέλος της συνεδρίας μας σήμερα θα δείτε με ποιον τρόπο συνδέονται όλα αυτά .
Ο κορωνοϊός λοιπόν, μονοπωλεί τις ειδήσεις στον πλανήτη αυτή τη στιγμή. Γιατί συμβαίνει αυτό? Λοιπόν, επειδή …
ΛΙΝΤΑ: Το δράμα.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Το δράμα, επειδή οι ειδήσεις είναι γρηγορότερες από ποτέ. Μαθαίνετε τα νέα πολύ, πολύ γρήγορα και οι άνθρωποι στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, οι άνθρωποι με τα blog τους κι όλα τα άλλα, είναι πολύ, πολύ γρήγορα. Αυτό απλά δείχνει πόσο γρήγορα μπορεί να φτάσει κάτι στη συνείδηση ​​στον πλανήτη. Όλοι έχουν συντονιστεί με αυτό.
Πηγαίνει τόσο γρήγορα, οι ειδήσεις εξαπλώνονται τόσο γρήγορα, εν μέρει επειδή είναι δράμα. Υπάρχει πολύ δράμα και πολλοί άνθρωποι τρέφονται από το δράμα. Τους αρέσει να είναι εκείνοι που δημοσιεύουν κάτι που πραγματικά δεν είναι αλήθεια. Και υπάρχουν πολλές αναλήθειες γύρω από αυτό τώρα, αλλά υπάρχει πολύ δράμα. Και, ξέρετε, η εμπειρία μου είναι ότι, όσο κι αν λένε οι άνθρωποι ότι δεν τους αρέσει το δράμα, το αγαπούν. Το λατρεύουν, διαφορετικά δεν θα ήταν στη ζωή τους. Διαφορετικά, θα το άφηναν. Θα απομακρυνόταν από αυτό. Αλλά το αγαπούν. Τρέφονται απ’ αυτό. Είναι σαν, με ένα περίεργο τρόπο, αυτό να τους υπενθυμίζει ότι είναι ζωντανοί. Έτσι, υπάρχει πολύ δράμα στον πλανήτη αυτή τη στιγμή με αυτόν τον κορωνοϊό.

Έχει κανείς εδώ κορωνοϊό; Πρέπει να ρωτήσω πριν ξεκινήσουμε. Έχει κανείς εδώ; Όχι? Όποιος παρακολουθεί ηλεκτρονικά, οποιοσδήποτε Σώμπρα έχει κορωνοϊό; Χμμμ…. Θα το παραδεχόσαστε αν είχατε; Αν καθόσασταν εδώ, θα το παραδεχόσαστε;

Όλοι τον έχουν. Όλοι τον έχουν. Έχετε τη δυνατότητα μέσα σας. Έχετε τα γονίδια ή τα χρωμοσώματα που ουσιαστικά τον έχουν. Απλώς δεν έχει εκδηλωθεί, δεν έχει βγει στην επιφάνεια. Ακριβώς όπως ο καθένας σας έχει τα γονίδια και τα χρωμοσώματα για τον καρκίνο και σχεδόν όλα τα άλλα άσχημα που μπορείτε να πάθετε. Δεν το κολλάτε απαραιτήτως από εκεί έξω και ξαφνικά εμφανίζεται, επειδή κάποιος σας πλησιάζει και σας αγκαλιάζει, ξέρετε, πρόσωπο με πρόσωπο (ο Αντάμους αγκαλιάζει το Βιμ). Ω, με συγχωρείτε. Λυπάμαι πολύ (ο Αντάμους γελάει). Έχετε τη δυνατότητα μέσα σας. Είναι ήδη εκεί. Απλώς ενεργοποιείται από πράγματα που προκαλούνται από την προσοχή. Η πολλή προσοχή σ’ αυτό στις ειδήσεις μπορεί πραγματικά να το ενεργοποιήσει. Έτσι το έχουν όλοι .

Γι ‘αυτό πάρτε μια βαθιά ανάσα με αυτό. Το έχετε ήδη. Μην ανησυχείτε. Αλλά δεν σημαίνει ότι πρόκειται να εκδηλωθεί.

Σε ένα από τα πρόσφατα εργαστήρια μας, μίλησα για τον κορωνοϊό και είπα ότι κάθε ιός που υπάρχει, έχει τα ενεργειακά μοτίβα του, την προέλευσή του σε κάτι. Δεν είναι απαραίτητα αυτό που φαίνεται να είναι. Ο κορωνοϊός, για παράδειγμα, είναι η ενέργεια της οικονομίας στον πλανήτη. Είναι μια οικονομική ανισορροπία, οπότε εισέρχεται ο ιός. Ξέρετε τον ιό της σεξουαλικής ενέργειας; Είναι ένας ιός της συνειδητότητας. Εμφανίζεται στο σώμα και το μυαλό με διάφορους τρόπους, αλλά ο κορωνοϊός είναι ένας οικονομικός ιός.
Κοιτάξτε τί συμβαίνει. Δεν το έχουν τόσο πολλοί άνθρωποι. Πόσοι άνθρωποι νομίζετε ότι έχουν προσβληθεί από αυτό; Κάποιες εικασίες; Κάποιες καλές εικασίες;
ΣΩΜΠΡΑ1 (γυναίκα): Πενήντα χιλιάδες.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Πόσοι;
ΣΩΜΠΡΑ1: 50.000.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Πενήντα χιλιάδες. Κάποιος άλλος? Κάπου  δύο εκατομμύρια, ίσως ένα δισεκατομμύριο; Όχι? Είναι περίπου 80.000 αυτή τη στιγμή που το έχουν στην πραγματικότητα. Δεν έχουν διαγνωστεί όλοι με αυτό.
Πόσοι έχουν πεθάνει από αυτό; (κάποιος λέει “Τρεις χιλιάδες”) Τέσσερις χιλιάδες. Καλά. Ναι. Είτε παρακολουθείτε τις ειδήσεις, είτε είστε πολύ διαισθητικός. Περίπου 4.000. Λοιπόν, είναι πολλοί άνθρωποι. Αλλά στην πραγματικότητα, δεν είναι πραγματικά πολλοί, όσον αφορά έναν ιο. Η κανονική γρίπη στις Ηνωμένες Πολιτείες φέτος, από τη στιγμή που ξεκίνησε η εποχή της γρίπης -θα ήταν περίπου τον Οκτώβριο- 39 εκατομμύρια άνθρωποι στην Αμερική έχουν πάθει γρίπη. Είναι πολύ μεγάλος ο αριθμός. Αυτό είναι πολύ περισσότερο από τον κορωνοϊό, αλλά δεν είναι στις ειδήσεις. Κι από αυτούς, περίπου 30.000 έχουν πεθάνει από την κοινή εποχιακή γρίπη.

Έτσι, βλέπετε την παράξενη δυναμική, το δράμα, την ανισορροπία που συμβαίνει με αυτό το όλο θέμα του κορωνοϊού. Είναι στις ειδήσεις. Είναι παντού. Όλοι μιλάνε για αυτό. Οι άνθρωποι πανικοβάλλονται. Οι άνθρωποι πηγαίνουν στο κατάστημα κι εξαντλούν – δεν είναι λογοπαίγνιο – τα αποθέματα χαρτιού τουαλέτας και των απολυμαντικών χεριών κι όλα τα υπόλοιπα. Πανικός παντού. Τις προάλλες πετάχτηκα όταν ο Κώλντρε και η Λίντα ψώνιζαν -και, παρεμπιπτόντως, για όσους είναι νέοι, Κώλντρε ονομάζω τον Τζέφρι- όταν ο Κώλντρε και η Λίντα ψώνιζαν τις προάλλες, ήταν κάτι τρελό. Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο με τους ανθρώπους να τρέχουν και να σπρώχνουν ο ένας τον άλλο και να παίρνουν το χαρτί τουαλέτας από το καρότσι κάποιου άλλου και να το βάζουν στο δικό τους (λίγα γέλια). Κι αυτός ήταν ο Κώλντρε! Είναι καταπληκτικό. Θέλω να πω, δεν μπορούσα να πιστέψω, αυτός είναι ο channeler! (κι άλλα γέλια)

Υπάρχει λοιπόν πολύς πανικός για τον κορωνοϊό. Κατά κάποιο τρόπο αυτό είναι καλό, επειδή φέρνει παγκόσμια συνειδητότητα. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο στον κόσμο αυτή τη στιγμή που έχει αυτό το είδος προσοχής,  εστιασμένη προσοχή στα πράγματα. Αλλά στον πυρήνα του, είναι πραγματικά θέμα οικονομίας.

Ξέρετε, κάθε ιός, ξαναλέω, έχει το ενεργειακό του μοτίβο, το νόημά του σε κάτι άλλο. Αυτός είναι ο οικονομικός ιός. Και κοιτάξτε τι κάνει. Κοιτάξτε πώς επηρεάζει τον πλανήτη. Επηρεάζει τα πάντα. Ταξίδια – οι άνθρωποι σταματούν να κάνουν σχέδια για ταξίδια. Είναι φοβισμένοι. Και οι πιθανότητες να το κολλήσουν είναι περίπου 0.002 τοις εκατό. Περίπου 0.002 τοις εκατό. Δεν είναι πολύ. Αλλά οι άνθρωποι βρίσκονται σε αυτή την υστερία. Ακόμη κι αν σκεφτούν τη λέξη “αεροδρόμιο”, νομίζουν ότι θα κολλήσουν. Μόνο με το που σκέφτονται τη λέξη “αεροδρόμιο”. Αυτό προκαλεί πολλές διαταραχές και θα συνεχίσει σε οτιδήποτε σχετίζεται με ταξίδια – αεροπορικές εταιρείες, ξενοδοχεία, επαγγελματικές συναντήσεις και μετάβαση στο γραφείο. Πραγματικά οτιδήποτε απαιτεί συναλλαγές με ομάδες θα επηρεαστεί στον πλανήτη.

Επίσης, θα επηρεάσει τελικά τη διανομή τροφίμων, επειδή, για παράδειγμα, ο γεωργός μπορεί να μην θέλει να πάει στην αγορά. Ο οδηγός του φορτηγού δεν θέλει να μεταφέρει τα αγαθά. Κανείς δεν θέλει να πάει στο μανάβικο, επειδή φοβούνται ότι θα κολλήσουν από εκεί. Έτσι, πρόκειται πραγματικά να έχει μεγάλο αντίκτυπο στη διανομή και τα αγαθά.

Τώρα, καθώς γίνεται αυτό, καθώς συμβαίνει αυτό, θα έχει αντίκτυπο στην οικονομία του πλανήτη από 3 ½ έως 4 ½ τοις εκατό που πλήττει την οικονομία. Και λέτε, λέτε -λοιπόν, πόσα χρήματα έχετε στο πορτοφόλι σας; (στη Λίντια) Τώρα, πόσα χρήματα έχεις στο πορτοφόλι σου; (ελαφρά παύση) Θα μπορούσατε να πάρετε το δικό του – πάρτε το δικό της … πόσα χρήματα έχει στο – πόσα χρήματα έχεις στην τσέπη σου;
ΒΙΜ: Τώρα;
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Τώρα.
ΒΙΜ: 200 δολάρια.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: 200 δολάρια. Έτσι θα ήταν σαν να έχεις χάσει, πόσα, $4,00 ή κάτι τέτοιο. Θα τα βολεύατε. Ξέρετε, μάλλον δεν θα σας έλειπαν. Δεν θα έπρεπε ούτε να το σκεφτείτε καν. Αυτά είναι όλα όσα έχεις στην τσέπη σου;
ΒΙΜ: Ναι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Και είσαι από την Πολωνία;
ΒΙΜ: Ναι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Και ταξιδεύεις εδώ;
ΒΙΜ: Γιατί έχω κάρτα.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Έχεις κάρτα. Ω, έχεις κάρτα. Λοιπόν, σκόπευα να σου δώσω λίγα χρήματα για να σε βοηθήσω, γιατί είχες μόνο τόσα.
ΒΙΜ: Σ’ ευχαριστώ.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Εντάξει όμως. Έχεις κάρτα, αλλά θα σου  δώσω τα χρήματα ούτως ή άλλως. Απλά (ο Βιμ γελάει), απλά, απλώς … (Ο Αντάμους του δίνει λίγα μετρητά, εκατοδόλλαρο) Εντάξει, για να σε βοηθήσει να γυρίσεις το νησί. Ναι (το κοινό λέει “Ω!” και λίγα χειροκροτήματα).

Προσπαθώ επίσης να επισημάνω – αφήστε την αφθονία να έρθει σε σας. Εάν ανησυχείτε για όλο αυτό, αφήστε την αφθονία να έρθει. Αυτός δεν το ζήτησε καν. Δεν το θέλησε, αλλά το πήρε. Με την ευκαιρία, αρχίστε να το περιμένετε. Απλά έρχεται σε σας. Δεν ήρθες εδώ πιστεύοντας ότι επρόκειτο να πληρωθείς για να καθίσεις εδώ. Ναι. Λέει, “Δεν θα το ξοδέψω ποτέ!” (μερικά γέλια)

Έτσι, πρόκειται να έχει αντίκτυπο, ας πούμε, περίπου 3 ½ τοις εκατό, ίσως 4 ½ τοις εκατό της παγκόσμιας οικονομίας. Τώρα, αυτά είναι πολλά χρήματα. Αυτά είναι πολλά χρήματα, αλλά όχι πραγματικά, επειδή αφού τελειώσει όλος αυτός ο πανικός, τα πράγματα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό. Οι άνθρωποι θα πρέπει να επιστρέψουν και να αναπληρώσουν τις προμήθειές τους, και τότε θα σκέφτονται: “Ω, βρε παιδί μου. Δεν είχα αρκετό χαρτί υγείας. Δεν είχα αρκετό φαγητό έκτακτης ανάγκης. Τώρα καλύτερα να κάνω απόθεμα και γι’ αυτό.” Κι έτσι θα αγοράσουν λίγο επιπλέον.

Τελικά όμως φέρνει εστίαση, μια παγκόσμια εστίαση. Τελικά, αυτό που θα επηρεαστεί περισσότερο είναι η οικονομία, αλλά τελικά θα επιστρέψει εκεί που ήταν. Εάν είστε στο χρηματιστήριο, εάν είστε επενδυτής, επενδύστε τώρα που οι τιμές είναι κάτω, γιατί θα επανέλθει. Δηλαδή, μερικές από τις αεροπορικές εταιρείες, λίγες μπορεί να κλείσουν, αλλά θα βρουν έναν τρόπο να πάρουν τα χρήματά σας αργά ή γρήγορα. Θα επιστρέψουν πολύ σύντομα.

Αλλά θέλω να νιώσετε τί συμβαίνει πραγματικά στον πλανήτη, τον τρόμο με αυτόν, το γεγονός ότι πραγματικά δεν τον έχουν πολλοί. Το χειρότερο σενάριο – έχω κάνει κάποιους υπολογισμούς – το χειρότερο σενάριο είναι ότι θα φτάσει ίσως τα 100 έως 140 εκατομμύρια ανθρώπους που θα το έχουν. Είναι πολλοί άνθρωποι. Θα είναι πολλοί που θα αρρωστήσουν. Θα είναι πολλοί που θα πέσουν στο κρεβάτι. Αλλά τελικά το ποσοστό θνησιμότητας, το ποσοστό θνησιμότητας, δεν είναι πραγματικά τόσο υψηλό. Είναι παρόμοιο ή ελαφρώς υψηλότερο από μια κανονική γρίπη.

Λοιπόν, ναι, πολλοί άνθρωποι πεθαίνουν και δεν το κοιτάζω επιφανειακά, αλλά απλά είναι κάτι σαν τον καρκίνο, σαν οτιδήποτε στον πλανήτη. Θα συμβεί. Δεν το παίρνω ελαφρά, αλλά λέω να μην αντιδρούμε υπερβολικά. Ας το δούμε όπως πραγματικά είναι.

Οικονομική ισορροπία
Περισσότερο από οτιδήποτε, ελπίζω ότι οι Σώμπρα θα σταματήσουν και θα ρίξουν μια ματιά στη δική τους οικονομική ισορροπία. Τη δική τους οικονομική ισορροπία. Ένα από τα πιο απογοητευτικά πράγματα που είχα να αντιμετωπίσω στη σχέση μου με όλους εσάς τους θαυμάσιους Σώμπρα, είναι το θέμα των χρημάτων. Το ζήτημα των χρημάτων, κι έχουμε μιλήσει γι ‘αυτό, κατ’ επανάληψη, ξανά και ξανά. Και υπάρχουν μερικοί που εξακολουθούν να επιμένουν στην έλλειψη αφθονίας και στη συνέχεια το κάνουν από διανοητική άποψη. Λένε: “Λοιπόν, δεν την είχα ποτέ και δεν ξέρω πώς να την αποκτήσω, και είναι διεφθαρμένο το χρήμα και είναι και οι μεγάλες εταιρείες και οι μεγάλες επιχειρήσεις”. Έτσι θα συνεχίσετε με αυτόν τον τρόπο.
Θέλω απλά να σταματήσετε και να πείτε: “Όχι, είμαι σε αφθονία. Επιτρέπω αυτήν την αφθονία”. Δεν χρειάζεται να ξέρετε τίποτα για το πώς βγαίνουν τα χρήματα. Δεν χρειάζεται να έχετε μια υψηλόμισθη εργασία. Δεν χρειάζεται καν να σταματήσετε τη δουλειά που έχετε τώρα, και ξέρω ότι στο μυαλό αυτό λέει, “Λοιπόν, είναι ωραία τα λόγια, αλλά η πραγματικότητα είναι …” Η πραγματικότητα είναι αυτό που θέλετε να είναι, όχι απαραίτητα αυτό που νομίζετε ότι είναι. Έτσι, μετατοπίζετε όλη την οπτική σας γωνία σχετικά με την αφθονία και την οικονομία.

Ακούω τόσα πολλά από τους ανθρώπους που διαμαρτύρονται, ότι είναι όλες αυτές οι μεγάλες εταιρείες που κάνουν όλα αυτά τα άσχημα βλαπτικά πράγματα στους ίδιους και στον κόσμο και, ξέρετε, αυτό είναι το να είσαι θύμα. Αυτό είναι πραγματικά. Δεν υπερασπίζομαι τις μεγάλες εταιρείες, αλλά αυτό που έχω δει είναι, ότι γίνονται τόσο μεγάλες που διαλύονται. Ξέρετε, αυτό που κάνει τον κόσμο να κινείται, είναι οι μικρές επιχειρήσεις, ξεκινώντας από τους αγρότες, και μετά πηγαίνοντας στους μικρούς ιδιοκτήτες καταστημάτων και τους μικρούς επιχειρηματίες και τους μικρούς εφευρέτες και δημιουργούς. Αυτή είναι η πραγματική κίνηση.

Μόλις τα πράγματα φτάσουν στο επίπεδο μεγάλης εταιρείας, επιβραδύνονται. Γίνονται αναποτελεσματικά. Παίρνουν πολύ, πολύ λίγα ρίσκα και τελικά διαταράσσονται και αντικαθίστανται. Αυτό είναι σχεδόν φυσικός ρυθμός. Αυτές γίνονται τόσο μεγάλες, που δεν μπορούν να κάνουν τίποτα πια και μετά αρχίζει η εσωτερική διαφθορά και τελικά καταρρέουν. Κοιτάξτε μερικές από τις μεγάλες εταιρείες που δεν υπάρχουν πια. Θέλω να πω, μεγάλες στη διάρκεια της ζωής σας. Ο Κώλντρε μου δίνει κάποιες πληροφορίες γι ‘αυτό -την Kodak. Η Kodak ήταν τεράστια. Η Kodak βρισκόταν παντού. Που είναι τώρα? Πουθενά. Πουθενά.

Θέλω λοιπόν να σταματήσετε, όλο αυτό το διάστημα του κορωνοϊού – που θα διαρκέσει περίπου έξι μήνες, θα το δείτε στον πλανήτη και θα είναι στις ειδήσεις, θα υπάρξει πολύς φόβος κι ανησυχία γι ‘αυτό- θέλω να σταματήσετε και να αξιολογήσετε πραγματικά τη δική σας οικονομία. Χρειάζεστε έναν ιό, αυτόν τον ιό που είναι ήδη στο σώμα σας; Χρειάζεται να εμφανιστεί για να κάνει αυτή τη μάχη που επηρεάζει την υγεία σας; Ή είστε πρόθυμοι να επιτρέψετε την αφθονία; Και μην ανησυχείτε για το πού προέρχεται. Δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή κάτι τέτοιο. Στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα, εκτός από το να το επιτρέψετε και μετά αυτό θα είναι εκεί. Κοιτάξτε τον Βιμ. Να του δίνουν λεφτά Αναληφθέντες Δάσκαλοι, χωρίς να το ζητάει καν (ο Αντάμους γελάει).

Υπάρχει λοιπόν μεγάλος φόβος εκεί έξω, μια πολύ μεγάλη τρομάρα, και οι άνθρωποι τρέφονται από αυτό. Αλλά απλά σταθείτε πίσω από το χαμηλό τοίχο, όπως είπε ο Τοβίας. Με άλλα λόγια, το γνωρίζετε, αλλά δεν συμμετέχετε σε αυτό. Σταθείτε πίσω από το χαμηλό τοίχο και πραγματικά ρίξτε μια ματιά στο τι συμβαίνει, πώς επηρεάζει τον πλανήτη. Πραγματικά δεν έχει σημασία τι είναι αυτό. Ξέρετε, είναι ο κορωνοϊός, αλλά δεν έχει σημασία τι είναι· δείτε πώς επηρεάζει τους ανθρώπους και πώς επηρεάζει την οικονομία, ειδικότερα, πώς επηρεάζει τον πλανήτη.

Ο πλανήτης ήταν έτοιμος κατά κάποιον τρόπο για μια οικονομική προσαρμογή και δεν μιλάω για κατάρρευση των Χρηματιστηρίων. Μιλώ για μια προσαρμογή. Σχεδόν κάθε εταιρεία στον πλανήτη τώρα πρέπει να σταματήσει, να ρίξει μια ματιά και να πει: “Τι θα κάνουμε; Έχουμε όλα τα μέλη του προσωπικού μας να εργάζονται από το σπίτι; Τι θα κάνουμε αν δεν μπορούμε να φέρουμε αγαθά από την Κίνα ή την Ινδία; Τι θα κάνουμε εάν υπάρξει μια έξαρση στο σύστημα διανομής μας και δεν μπορούμε να πάρουμε τα εξαρτήματα που χρειαζόμαστε; Τι θα κάνουμε αν ένα από τα μέλη του προσωπικού μας αρρωστήσει με αυτό;” Σχεδόν κάθε εταιρεία, τουλάχιστον στον δυτικό κόσμο, πρέπει να σταματήσει και να ρίξει μια ματιά και να πει: “Τι θα γίνει αν;”

Έτσι αυτό είναι πραγματικά, κατά κάποιο τρόπο, κάτι απίστευτο, γιατί προκαλεί την εστίαση της συνείδησης. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι αφορά τα χρήματα ή την οικονομία, αλλά ξέρουν ότι πρέπει να σταματήσουν και να κάνουν κάτι. Αυτό πρόκειται να επηρεάσει τις επιχειρήσεις περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Λοιπόν ένα δυο πράγματα. Τι έχετε να κάνετε; Πρώτα απ’ όλα  κάντε μια αξιολόγηση του δικού σας επιπέδου αφθονίας. Χρειάζεται να εισέλθει ένας ιός για να ταρακουνήσει τα πράγματα; Αληθινά επιτρέπετε την αφθονία ή εξακολουθείτε να παίζετε το θύμα; Ανοίγεστε πραγματικά και επιτρέπετε την αφθονία;

Και μετά τι ακολουθεί; Τι άλλο συμβαίνει με όλο αυτό το θέμα του ιού; Είναι ενδιαφέρον, πραγματικά συναρπαστικό. Θα κάνει τους ανθρώπους να μένουν σπίτι. Αυτό το κάνει ήδη. Οι άνθρωποι μένουν στο σπίτι, ακυρώνουν σχέδια ταξιδιού, δεν πηγαίνουν σε συναντήσεις, ούτε καν θέλουν να πάνε στα μαγαζιά, σε οποιοδήποτε μέρος όπου υπάρχει συνάθροιση, μια αθλητική εκδήλωση ή κάτι τέτοιο. Έτσι, θα βρείτε πολλούς περισσότερους ανθρώπους να κάθονται στο σπίτι βλέποντας τηλεόραση – ο Κώλντρε μου λέει ότι υπάρχει κάτι που ονομάζεται Netflix – βλέποντας Netflix ή απλά να κάθονται στον υπολογιστή δημιουργώντας περισσότερα δράματα σχετικά με τον κορωνοϊό. Οπότε το αποτέλεσμα είναι οι άνθρωποι να πρέπει να πάνε στο σπίτι, κάπως σαν εποχή χουχουλιάσματος. Είναι ενδιαφέρον.

Κι αυτό που θα δείτε επίσης είναι ένα είδος παρενέργειας από πολλούς ανθρώπους που θα μένουν στο σπίτι και θα κάνουν λίγη δουλειά γραφείου, αλλά όχι τόση όσο κανονικά. Τώρα έχουν αυτόν τον επιπλέον χρόνο και πολλοί από αυτούς πρόκειται να βαρεθούν. Αντί να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον επιπλέον χρόνο, ας πούμε,  για να κάνουν κάτι για την υγεία ή την ευημερία τους, ακόμα και για την πνευματική τους κατάσταση, πρόκειται να καθίσουν στο σπίτι να βαριούνται πραγματικά και να δημιουργούν περισσότερο δράμα. Λοιπόν αυτό πρέπει να περιμένετε από τώρα και ίσως μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, ίσως και λίγο πιο μετά.

Όσον αφορά εσάς, έχετε μένει στο σπίτι πολύ περισσότερο. Κι όταν λέω σπίτι, όχι μόνο το υλικό σπίτι σας, αλλά πηγαίνετε εντός για χρόνια και χρόνια τώρα. Καθώς φτάνετε στην Πραγμάτωση σας, έχετε παραμείνει εντός. Έχετε ήδη αποφύγει τα πλήθη, δηλαδή, οι περισσότεροι Σώμπρα πραγματικά δεν έχουν μεγάλη επιθυμία να πάνε σε ένα αθλητικό παιχνίδι με τριάντα, σαράντα χιλιάδες άλλους ανθρώπους. Ανατριχιάζουν στη σκέψη. Ούτε καν σε μια ροκ συναυλία, εκτός κι αν είναι κάποιος πραγματικά καλός. Έχετε μείνει σπίτι. Σαν να έχετε «μπει στο κουκούλι» εδώ και πολύ καιρό.

Τι να κάντε; Μην ανησυχείτε, κι ο Κώλντρε μόλις μου έκανε μια ερώτηση. Το κάνει αυτό ακριβώς στη μέση της επικοινωνίας  -εγώ μιλάω κι αυτός κάνει την επικοινωνία, αλλά μιλάμε ο ένας στον άλλον την ίδια στιγμή, και μετά μιλάω με την Λίντα και μιλάμε για τον Κώλντρε ενώ προσπαθεί να κάνει την επικοινωνία και μπορεί κάπως να το ακούσει. Αλλά πραγματικά δεν είναι τόσο μπερδεμένο. Θέλω να πω, γι ‘αυτόν είναι, αλλά για μένα δεν είναι.

Έτσι, με ρώτησε: “Τι γίνεται με τη λήψη περισσότερης βιταμίνης C;” Αυτό πρόκειται να βοηθήσει;” Και θα πω ναι, με δυο τρόπους. Η βιταμίνη C είναι πολύ καλή ούτως ή άλλως και σύμφωνα με τη Λίντα, δεν μπορείτε να πάρετε πάρα πολλή. Το σώμα σας την απομακρύνει, την ξεφορτώνεται. Έτσι δεν είναι σαν να πρόκειται να πάρετε υπερβολική δόση από το χυμό πορτοκαλιού ή οτιδήποτε άλλο ή βιταμίνη C. Η βιταμίνη C είναι πραγματικά καλή και θα βγαίνει ολοένα και περισσότερο στις ειδήσεις πολύ σύντομα ότι η βιταμίνη C είναι μια καλή πρόληψη για τον κορωνοϊό.
Νομίζω πάντως ότι είναι ενδιαφέρον. Θεωρώ τη βιταμίνη
C σαν τη «βιταμίνη C» όπως λέμε «συνειδητότητα».

ΛΙΝΤΑ: Ωω!
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ωω! Ωω! Πάρτε λοιπόν περισσότερη βιταμίνη C και πάρτε περισσότερο “C” απλά για συνειδητότητα. ( Consciousness). Επιτρέψτε στον εαυτό σας να έχει περισσότερη επίγνωση, περισσότερη συνείδηση του τι συμβαίνει.

Αυτό είναι το μικρό μου κομμάτι για τον κορωνοϊό. Θα ακούσω οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά πριν προχωρήσουμε ή πάμε στο επόμενο επίπεδο. Υπάρχουν ερωτήσεις σχετικά με τον κορωνοϊό, σχετικά με όλες τις συνέπειες; Καμία?
ΛΙΝΤΑ: Ωω! Υποθέτω ότι είσαι εντάξει.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, ναι ή κοιμούνται, αλλά είναι εντάξει .Εντάξει.

Αναστάτωση κι Απόσπαση Προσοχής

Έτσι, ένα από τα πράγματα που θα συμβεί σίγουρα με τον κορωνοϊό είναι – δύο πράγματα στην πραγματικότητα. Το ένα είναι αναστάτωση. Το βλέπετε ήδη σε όλα, από τα ταξίδια μέχρι τις προμήθειες στα καταστήματα. Θα υπάρξει πολλή αναστάτωση που απλώς επεκτείνεται σε όλα σχεδόν. Δεν μιλάω για ένα πλήρες κλείσιμο, αλλά μια διακοπή, και τα πράγματα που έχετε συνηθίσει να έχετε αμέσως, μπορεί να μην είναι άμεσα διαθέσιμα. Όσοι από εσάς ζείτε εδώ στο νησί, είστε συνηθισμένοι σε αυτό, αλλά εκείνοι που ζουν στην ηπειρωτική χώρα δεν είναι. Το θέλουν τώρα, το παίρνουν τώρα.

Έτσι, θα προκαλέσει πολλή αναστάτωση σε όλα. Δηλαδή -να ρίξουμε μια γρήγορη ματιά– τα ακροατήρια των δικαστηρίων. Όχι ότι είναι μια μεγάλη υπόθεση, αλλά πρόκειται να διαταραχθεί αυτό. Οποιοδήποτε είδος διάσκεψης, κάθε είδους μεγάλη συγκέντρωση, πρόκειται να διαταραχθεί. Θα έχει αντίκτυπο σε όλο τον κόσμο επειδή είναι πολύ, πολύ αποδιοργανωτικό. Αλλά είστε συνηθισμένοι σε αυτό. Καθώς βγαίνετε από την αφύπνιση και έρχεστε στην κυριαρχία σας, όλα αναστατώνονται. Έτσι, δεν θα είναι πολύ σημαντικό να χειριστείτε αυτό το επίπεδο αναστάτωσης.
Το άλλο πράγμα που βρίσκω πολύ, πολύ ενδιαφέρον σχετικά με αυτό, είναι ότι πρόκειται για μια τεράστια απόσπαση της προσοχής. Δηλαδή μια τεράστια απόσπαση της προσοχής και σε μερικούς ανθρώπους πραγματικά αρέσουν οι αποσπάσεις της προσοχής, όπως οι πολιτικοί, γιατί τότε δεν χρειάζεται να κάνουν κάτι, όπως να χτίσουν νέα νοσοκομεία ή να επισκευάσουν δρόμους ή να περάσουν νομοσχέδια που έχουν νόημα, που δεν είναι τόσο ανόητα ή έρχονται σε αντίθεση μεταξύ τους ή κάτι τέτοιο. Έτσι είναι μια τεράστια απόσπαση της προσοχής και πρόκειται να το αξιοποιήσουν.

Είναι μια τεράστια απόσπαση της προσοχής επίσης, επειδή δεν είναι το πραγματικό θέμα στον πλανήτη. Δεν είναι το πραγματικό θέμα. Πρόκειται για ένα θέμα πολύ προσωρινό, που αποσπά πολύ την προσοχή, ένα θέμα γεμάτο δράμα στον πλανήτη αυτή τη στιγμή. Αλλά αυτό δεν είναι το πραγματικό θέμα.

Το Πραγματικό Θέμα

Ας σταματήσουμε για μια στιγμή κι απλά να νιώσετε ποιο είναι αυτό το πραγματικό ζήτημα. Θα ζητήσω μια λίγη μουσική, όσο το νιώθουμε και στοχαζόμαστε.
Έτσι υπάρχουν όλα αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν σχετικά με τον κορωνοϊό και πρόκειται να διαβάσετε όλο και περισσότερα γι’ αυτόν, και θα υπάρχουν πολλά ψεύτικα νέα σχετικά. Θα υπάρξουν κάποια καλά, αληθινά  πράγματα, αλλά συμβαίνει τεράστια απόσπαση της προσοχής.

Πάρτε μια στιγμή για να νιώσετε. Τι συμβαίνει πραγματικά;
(αρχίζει η μουσική)

Κι όλοι εσείς που παρακολουθείτε διαδικτυακά, όλοι εσείς εδώ, ναι, θα μπορούσα εύκολα να σας δώσω την απάντηση, αλλά θα ήθελα να την νιώσετε πρώτα.
(παύση)
Έτσι, αυτός ο κορωνοϊός στις ειδήσεις. Ακόμη κι εδώ μιλάμε γι ‘αυτόν σε ένα Shoud. Δεν νομίζω ότι έχουμε κάνει κάτι τέτοιο ποτέ πριν. Είναι μεγάλη απόσπαση της προσοχής. Τι συμβαίνει πραγματικά;
(παύση)
Εντάξει, σταματήστε τη μουσική για λίγο. Απλά κόψτε τη μουσική μια στιγμή. Απλά πατήστε pause.
(η μουσική σταματά)

Εντάξει, όλοι σκέφτεστε πάρα πολύ. Αυτό ήταν χάος. Θέλω να πω, όλοι εσείς, ακόμη και εσείς που κάθεστε στο σπίτι, ακόμα και εκείνοι που κοιμούνται. Ήταν χάος.

Εντάξει, ας το δοκιμάσουμε ξανά. Θα βάλουμε ξανά τη μουσική. Πάρτε μια βαθιά αναπνοή και πραγματικά αισθανθείτε αυτό που συμβαίνει τώρα και βγείτε από τον εγκέφαλό σας. Βγείτε από την ανθρώπινη πλευρά του. Τι συμβαίνει?

Εντάξει, πάρτε μια καλή βαθιά αναπνοή και μουσική.
(αρχίζει η μουσική, μεγάλη παύση)
Εντάξει, παύση παρακαλώ.
(η μουσική σταματά)

Αυτό ήταν λίγο καλύτερο, αλλά ακόμα – νιώθετε τη σύγχυση σας ή νιώθετε ξεκάθαρα … … όχι, δεν νιώθετε διαύγεια. Το ξέρω αυτό.
Εντάξει. Ας πάρουμε μια πραγματικά καλή βαθιά αναπνοή και μην το σκεφτείτε. Απλώς νιώστε το. Τι συμβαίνει? Έχετε όλη αυτή την απόσπαση της προσοχής και την αναστάτωση με τον κορωνοϊό στον πλανήτη. Αυτό αποκρύπτει κάτι άλλο. Αυτό καμουφλάρει κάτι άλλο.
Εντάξει, ξανά μουσική.
(αρχίζει η μουσική)

Αφεθείτε να πάτε πιο πέρα.

(μεγάλη παύση)
Εντάξει παύση.
(η μουσική σταματά)
Εντάξει, πάμε λίγο καλύτερα. Είμαστε ακόμα κάπως κολλημένοι. Μερικοί από εσάς που παρακολουθείτε πραγματικά αρχίζετε να το καταλαβαίνετε, αλλά όχι πολλοί. Εντάξει, αλλά θα ζητήσω από τη Λίντα να τρέξει με το μικρόφωνο και θα κάνουμε μια μικρή έρευνα για το τι νιώθατε. Εντάξει, Λίντα. Τι συμβαίνει πραγματικά με αυτόν τον ιό; Έχετε αυτή την τεράστια απόσπαση της προσοχής, αλλά τι συμβαίνει κάτω από αυτό;
ΣΩΜΠΡΑ 2 (γυναίκα): Νομίζω ότι έχει να κάνει με την κυριαρχία.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, τελικά όλα έχουν. Ναι.
ΣΩΜΠΡΑ 2: Αυτοεκτίμηση.
Η αίσθηση ότι -οι άνθρωποι δεν αισθάνονται σαν να είναι- ειδικά στην Κίνα όπου ξεκίνησε. Οι άνθρωποι δεν αισθάνονται ότι αξίζουν να είναι ελεύθεροι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Αχά χμ. Ωραία.
ΣΩΜΠΡΑ 2: Και νομίζω ότι θα είναι η αρχή της ελευθερίας γι ‘ αυτούς.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Εντάξει.
ΣΩΜΠΡΑ 2: Ας το ελπίσουμε πάντως.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Ωραία. Πραγματικά είναι σωστό. Δεν είναι ακριβώς αυτό στο οποίο πηγαίνω, αλλά είναι σωστό. Αλλά πού πηγαίνω – εχ, δεν ξέρω αν κάποιος θα μπορέσει να το καταλάβει.
ΣΙΓΚΛΙΝΤ: Δεν θα μπορούσα να μη λάβω υπόψη ό,τι έχω ακούσει στο ProGnost. Λοιπόν, σκέφτομαι, αφενός, ότι υπάρχει η επανάσταση της τεχνολογίας, όπου η συνείδηση ​​μπορεί να επεκταθεί με αυτόν τον τρόπο και η πνευματική πλευρά, μπορούμε να ενσωματώσουμε τη ζωντανή ενέργεια και μετά έρχεται αυτός ο κίνδυνος έξω από σένα. Έτσι, ως αντίδραση στη δυνατότητα της πλανητικής αφύπνισης.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, το κάνει. Είναι παρόμοιο με αυτό που συζητήσαμε στο ProGnost, όλες τις τεχνολογικές αλλαγές. Καλά. Ναι, βρίσκεστε στο σωστό γήπεδο ούτως ή άλλως. Καλά. Ένας δυο ακόμα. Τι νιώθατε; Απλά αφεθείτε με αυτό.
ΛΟΥΛΟΥ: Λοιπόν, νομίζω ότι είναι ένα σημείο καμπής για να κάνεις μια αλλαγή πραγματικά και να προχωρήσεις βαθιά.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Σημείο καμπής για ποιον, εσένα;
ΛΟΥΛΟΥ: Για -νομίζω ότι θα μπορούσε να είναι και στην τεχνολογία. Εξαιτίας αυτού, τώρα η τεχνολογία πρόκειται να προσπαθήσει να ανακαλύψει τι είναι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σωστά.
ΛΟΥΛΟΥ: Και με αυτό θα προχωρήσει πιο πέρα με τις πληροφορίες, και πρόκειται να ανοίξει την συνειδητότητα ​​σε αυτούς τους άλλους ανθρώπους.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ωραία. Ναι. Πλησιάζουμε. Καλά. Ένας δυο ακόμα. Τι νομίζετε ότι συμβαίνει πραγματικά με όλα αυτά;
ΣΩΜΠΡΑ 3 (γυναίκα): Νιώθω ότι οι άνθρωποι γίνονται πολύ ειλικρινείς και λένε “Δεν μου αρέσουν οι άλλοι”.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: (Γελάει)  Σωστά. Αυτό είναι -ναι.
ΣΩΜΠΡΑ 3: Οι άλλοι, ναι. Νομίζω, ναι, φοράμε μάσκες, έτσι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, είναι ένα είδος επίδρασης αυτού. Δεν είναι ο λόγος, αλλά ξαφνικά έχετε έναν καλό λόγο να μην θέλετε να είστε με τους ανθρώπους και να πείτε σε κάποιον που δεν σας αρέσει “Θέλω απλά να είμαι μαζί σας”, ξέρετε. Δεν χρειάζεται να τους πείτε ότι δεν σας αρέσουν, αλλά έχετε μια καλή δικαιολογία. Είναι σαν, “Eh –Γκουχ! Γκουχ! Γκουχ!– Νομίζω ότι ετοιμάζομαι να αρρωστήσω. Ίσως δεν πρέπει να βρεθούμε.” Εντάξει, ένας δυο ακόμα.
ΡΟΝ: Λοιπόν, βλέπω συνεχώς τις ομοιότητες του πολιτικού περιβάλλοντος και της χωριστικότητας κι ότι όλοι χωρίζουν και χωρίζονται. Αναρωτιόμουν αν ήταν γραφτό πριν από ένα ή δύο χρόνια, αλλά είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα και νομίζω ότι πραγματικά συμβαίνει κάποια αυτο-ανακάλυψη.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Ναι. Ωραία. Όλα αυτά είναι καλά. Δεν είναι ακριβώς εκεί που θέλω να φτάσω, αλλά είναι όλα καλά.
ΣΩΜΠΡΑ 4 (γυναίκα): Λοιπόν, αυτό που ήρθε σε μένα ήταν, ότι ίσως οι άνθρωποι προβάλλουν τη σύγχυση τους, το επίπεδο άγχους.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, έτσι είναι. Θέλω να πω, είναι μια μεγάλη ευκαιρία να το κάνουν αυτό. Ο φόβος τους – τώρα υπάρχει πολύς φόβος. Εάν μπορούσατε να βάλετε να πληρώνουν οι άνθρωποι για το φόβο, θα ήσασταν  εκατομμυριούχοι αυτή τη στιγμή, επειδή είναι μέσα στο φόβο. Αλλά ναι. Ωραία. Ένας ακόμα. Ένας ακόμα. Τι συμβαίνει πραγματικά τώρα;
ΣΩΜΠΡΑ 4 (γυναίκα): Σκέφτομαι ίσως μια άλλη πρόσκληση για μια 9/11.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ω, ενδιαφέρον. Τρομοκράτες;
ΣΩΜΠΡΑ 5: Όχι.
Μια κλήση αφύπνισης.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Μια κλήση αφύπνισης. Ναι.
ΣΩΜΠΡΑ 5: Να φέρεις τους ανθρώπους πιο -να προειδοποιήσεις τους ανθρώπους.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Έτσι, είναι συντονισμένοι σε όλα αυτά που συμβαίνουν, αλλά πώς θα αλλάξει τελικά τη ζωή τους αυτό;
ΣΩΜΠΡΑ 5: Να ξυπνήσουν.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Εντάξει.
ΣΩΜΠΡΑ 5: Ακριβώς όπως όλοι μας.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Εντάξει.
ΣΩΜΠΡΑ 5: Ξέρεις, να ξυπνήσουν από τον ύπνο.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Εντάξει. Αυτό είναι καλό. Εντάξει.

Λοιπόν η απάντησή μου – και μερικοί από εσάς όντως πλησίασαν σ’ αυτήν – αλλά η απάντησή μου είναι ότι πραγματικά αποσπάται η προσοχή απ’ αυτό που θεωρώ ότι είναι ο μεγαλύτερος ιός στον πλανήτη, που έχει άλλες συνέπειες για τις οποίες θα μιλήσουμε σήμερα.
Ο μεγαλύτερος ιός είναι η τεχνολογία
. Η τεχνολογία. Και δεν είναι κάτι για το οποίο πολλοί άνθρωποι μιλούν ως προς το πού πηγαίνει και πόσο γρήγορα πηγαίνει και τι κάνει στην ανθρωπότητα. Έχουμε λοιπόν αυτά τα άλλα πράγματα να εξελίσσονται εδώ κι όλοι ξεχνούν να κοιτάξουν πραγματικά τον αληθινό ιό που εμφανίζεται στην τεχνολογία. Και είναι ενδιαφέρον γιατί το λογισμικό μπορεί να έχει ιούς. Όλοι φοβούνται τους ιούς λογισμικού. Οι συσκευές μπορεί πραγματικά να προσβληθούν από ιούς, αλλά η τεχνολογία από μόνη της είναι σαν ιός στον πλανήτη αυτή τη στιγμή.
Με άλλα λόγια, υπάρχει. Έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει με αυτόν τον τρόπο ή με εκείνον τον τρόπο. Θα μπορούσε να κάνει τα πράγματα στον πλανήτη πραγματικά νοσηρά ή στην πραγματικότητα μπορεί τελικά να κάνει τα πράγματα στον πλανήτη αληθινά σπουδαία. Αλλά αυτό είναι το μεγάλο ζήτημα και γι’ αυτό, όταν είπατε για το ProGnost, ναι, ότι όλα σχετίζονται με αυτό το είδος πράγματος. Είναι το σπουδαιότερο πράγμα που συμβαίνει στον πλανήτη, κι όμως τόσο λίγοι άνθρωποι μιλούν γι’ αυτό. Αλλάζει όχι μόνο τους ανθρώπους και την ανθρωπότητα, αλλά τελικά θα αλλάξει όλη τη δημιουργία. Αυτό που γίνεται εδώ στον πλανήτη με την τεχνολογία θα αλλάξει τελικά όλα όσα υπάρχουν εκεί έξω.
Έτσι, νιώστε το ξανά, και πάλι με τη μουσική, αν μπορείς, Πήτερ. Ας νιώσουμε αυτό το τεχνολογικό πράγμα. Και ξέρω ότι μιλάω γι ‘αυτό πολύ επειδή είναι τόσο σημαντικό.

(αρχίζει η μουσική)

Είναι ο λόγος για τον οποίο βρίσκεστε εδώ σε αυτή την Εποχή των Μηχανών, την εποχή της τεχνολογίας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο καθυστερήσατε τη δική σας Πραγμάτωση αρκετές ζωές, ώστε να μπορείτε να είστε εδώ τώρα. Είναι το σπουδαιότερο πράγμα που συμβαίνει στον πλανήτη.

Αλλά είναι κάπως, όχι κρυμμένο, αλλά ήσυχο. Οι άνθρωποι προτιμούν να μιλήσουν για τον κορωνοϊό, ο οποίος θα φύγει σε λίγους μήνες ή μέχρι το τέλος του έτους. Αλλά δεν μιλάνε για τον πραγματικό ιό, τον ιό που τελικά θα επηρεάσει το ανθρώπινο σώμα, γιατί η τεχνολογία θα δώσει τη δυνατότητα να γίνει κατά το ήμισυ ανθρώπινο, κατά το ήμισυ ρομπότ.

Δεν μιλούν για το πώς η τεχνολογία αλλάζει τη συνειδητότητα ​​στον πλανήτη. Θεωρούν ότι τεχνολογία είναι κάποιος κομπιουτεράς που κάθεται και γράφει  λογισμικό κι έπειτα οι τελικοί χρήστες το χρησιμοποιούν για να κάνουν τα πράγματα λίγο πιο βολικά.

Πόσες εφαρμογές έχετε στο smartphone σας, σε αυτό που αποκαλώ καθρέφτη; Πόσες εφαρμογές, 30, 40, 50 ίσως; Όλα έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τα πράγματα λίγο πιο βολικά. Αλλά, ξέρετε, αυτό είναι το έδαφος αναπαραγωγής για έναν ιό.

Με άλλα λόγια, οι άνθρωποι δεν στέκονται για να νιώσουν πραγματικά πού πηγαίνει η τεχνολογία. Και δεν λέω καθόλου ότι είναι κακό. Λατρεύω πολλές από τις τεχνολογίες, αλλά πού πάνε όλα αυτά; Αυτός είναι ο πραγματικός ιός και δεν έχει βγει ακόμα στην επιφάνεια.

Λέτε, “Λοιπόν, πώς βγαίνει στην επιφάνεια ένας ιός, ένας τεχνολογικός ιός;” Λοιπόν, με δύο τρόπους. Θέματα λογισμικού, φυσικά. Η δυνατότητα να μολυνθεί το  λογισμικό σε όλο τον πλανήτη, πράγματα που θεωρείτε απαραίτητα για την καθημερινή ζωή τώρα. Δεν θα το είχατε σκεφτεί αυτό πριν από 20 χρόνια, αλλά τώρα είναι ουσιώδες.

Αλλά τελικά αυτός ο ίδιος ιός έχει τη δυνατότητα να επηρεάσει το ανθρώπινο σώμα, όπως και ο κορωνοϊός. Θα εμφανιζόταν με κάποιο είδος γρίπης, με κάτι που είναι ήδη στο σώμα, κάποια δυνητική ανισορροπία που υπάρχει ήδη στο σώμα, αλλά δεν έχει ακόμη εκδηλωθεί. Θα μπορούσε να είναι μια γρίπη. Θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο. Έτσι, το δυναμικό βρίσκεται εκεί κι αυτό θα έκανε τον κορωνοϊό να μοιάζει αρκετά μικρός συγκριτικά.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή με αυτό. Ο πραγματικός ιός έχει απόλυτη σχέση με την τεχνολογία.

Και μην τον φοβάστε καθόλου. Όταν τον καταλάβετε, όταν έχετε συνειδητότητα ​​και κατανόηση, δεν υπάρχει απολύτως τίποτα να φοβηθείτε. Κι όταν δεν τον φοβάστε, δεν πρόκειται να τον προσελκύσετε και ποτέ δεν θα γίνει μέρος της ζωής σας.

Γι ‘αυτό λέω ότι είναι απόλυτη απόσπαση της προσοχής αυτή τη στιγμή -όλος αυτός ο κορωνοϊός, απόλυτη απόσπαση προσοχής για όλα- για την πολιτική, για τις επιχειρήσεις, για όλα.
(η μουσική τελειώνει)

Ακόμη και οι έμποροι ναρκωτικών, δυσκολεύονται με αυτόν, ξέρετε, επειδή πρέπει να βγάλουν τα παράνομα ναρκωτικά τους στην αγορά. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι αγγίζουν ο ένας τον άλλον, αγγίζουν το εμπόρευμα. Δηλαδή, όχι μόνο οι κανονικές επιχειρήσεις, αλλά όλες οι επιχειρήσεις. Και λυπάμαι, μερικοί από εσάς απογοητεύονται απ’ αυτό (ο Αντάμους γελάει), αλλά ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή.

Οι επόμενοι έξι μήνες

Υπάρχει κάτι άλλο που συμβαίνει αυτή τη στιγμή, θα έλεγα ακόμα μεγαλύτερο από την τεχνολογία στον πλανήτη. Είναι κάτι σαν αποτέλεσμα όλων των σχετικών με την τεχνολογία, αλλά συμβαίνει τώρα.

Πριν προχωρήσω περισσότερο με αυτό, ας ξαναβάλουμε τη μουσική. Θα τρελάνω τον Πήτερ σήμερα.
(αρχίζει η μουσική)
Θέλω να νιώσετε αυτούς τους επόμενους έξι μήνες, πρώτα προσωπικά, σε προσωπικό επίπεδο. Νιώστε τους επόμενους έξι μήνες της ζωής σας. Έτσι φτάνουμε στον  Σεπτέμβριο. Οι επόμενοι έξι μήνες της ζωής σας. Μπορείτε να νιώσετε τόσο μακριά; Δεν μιλώ για μικρές λεπτομέρειες, αλλά απλώς νιώστε γενικά για τους επόμενους έξι μήνες της ζωής σας.
(παύση)
Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι σε θέση να κοιτάξουν – να νιώσουν, ας πούμε- νιώθουν μέχρι περίπου δύο εβδομάδες. Σας ζητώ να νιώσετε για τους επόμενους έξι μήνες. Και πάλι, όχι λεπτομέρειες, όχι σαν τηλεπαθητικές προβλέψεις, αλλά ποιο είναι το γενικό αίσθημα γι’ αυτούς τους επόμενους έξι μήνες;
(παύση)
Κι όταν λέω γενικά, έχετε την αίσθηση, υπάρχει κάποιο άγχος εκεί; Σύγχυση;  Ίσως τίποτα; Ίσως μεγάλη ελευθερία και χαρά; Αλλά ποιο είναι το αίσθημα για τους επόμενους έξι μήνες; Μία από τις απαντήσεις που μόλις άκουσα από κάποιον ήταν απλά πραγματικά απλή, πραγματικά ξεκάθαρη, “Ω, σκ@@.”
(παύση)
Έξι μήνες. Τι είναι εκεί έξω;
Τώρα, νιώστε όχι μόνο τα προσωπικά σας αισθήματα, τώρα νιώστε περισσότερο σε παγκόσμιο επίπεδο, τους επόμενους έξι μήνες. Κι όχι μόνο για τον κορωνοϊό.
(παύση)

Μην προσπαθήσετε να είστε συγκεκριμένοι, αλλά μόνο το αίσθημα, την ουσία του. Τι αίσθηση σας δίνει;
(μεγαλύτερη παύση)
Εντάξει. Ωραία. Λίντα, και πάλι το μικρόφωνο και θα κάνουμε μια πραγματικά γρήγορη έρευνα του κοινού εδώ.
Τι είδους αισθήματα έχετε για τους επόμενους έξι μήνες για τον εαυτό σας και στη συνέχεια σε σχέση με τον πλανήτη;
(η μουσική σβήνει)
ΒΙΜ: Για μένα, θα είναι ευτυχισμένες ώρες, ευτυχισμένες μέρες.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ευτυχισμένη ώρα.
ΒΙΜ: Ναι, απολύτως.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Κάθε μέρα χαρούμενη ώρα …
ΒΙΜ: Ξέρεις, να …
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: … στο χώρο του Βιμ. Ναι.
ΒΙΜ: Ναι, απολύτως. Αλλά γενικά, είχα την αίσθηση ότι θα είναι η μαζική αφύπνιση.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Εντάξει.
ΒΙΜ: Μαζικό ξύπνημα …
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Όταν λες μαζική …
ΒΙΜ: Μαζική, εντελώς παγκόσμια.
Όχι οι πάντες, αλλά πολλοί άνθρωποι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ποιο ποσοστό του πληθυσμού;
ΒΙΜ: Μπορώ να διακινδυνεύσω ακόμη και το 30 τοις εκατό που λένε “Φτάνει. Πρέπει να ξεκινήσω από την αρχή.”
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σωστά.
ΒΙΜ: Αυτή είναι η αίσθηση μου κατά τη διάρκεια αυτής της …

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Θαυμάσια. Αν αυτό είναι αλήθεια, θα σας κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι στο Κλαμπ των Αναληφθέντων Δασκάλων. Ναι. E, θα το κάνουμε ούτως ή άλλως, αλλά …
ΒΙΜ: Οπωσδήποτε.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: (γελάει) Ωραία. Κι εντάξει. Καλά. Σ’  ευχαριστώ.
ΒΙΜ: Σ’ ευχαριστώ.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Τι είδους αίσθηση έχετε για τους επόμενους έξι μήνες;
ΚΑΘΛΗΝ: Για μένα;
Γείωση της Πραγμάτωσης μου.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Mμ χμ. Τι αίσθηση δίνει αυτό;
ΚΑΘΛΗΝ: Να μπορώ να είμαι σ’ αυτή την πραγματικότητα, την Παλιά Ενέργεια και στη Νέα.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Εντάξει.
ΚΑΘΛΗΝ: Γιατί προσπαθώ να το εισπνεύσω τώρα.: Να παραμείνω γειωμένη.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Έχεις νιώσει γειωμένη πρόσφατα;
ΚΑΘΛΗΝ: Αυτό αλλάζει τόσο συχνά. Εδώ, εκεί, συνειδητοποιώ ότι κάνω και τα δύο και νιώθω πιο άνετα.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Να γίνεται πιο άνετο με τις κακές μέρες ή τις καλές μέρες;
ΚΑΘΛΗΝ: Υποθέτω και τα δύο.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Και τα δύο. Εντάξει.
ΚΑΘΛΗΝ: Λειτουργεί και με τους δύο τρόπους.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Και τι πιάνεις όταν νιώθεις για έξι μήνες σε πλανητικό επίπεδο;
ΚΑΘΛΗΝ: Έχω την αίσθηση ότι σε παγκόσμια κλίμακα θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες κι αναγνώριση για μοίρασμα.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Εντάξει. Ωραία. Δεν νομίζεις ότι η απληστία των ανθρώπων πρόκειται να επικρατήσει κι αντί να μοιράζονται, θα κλέβουν;
ΚΑΘΛΗΝ: Ας ελπίσουμε ότι θα προέρχεται από όλους αυτούς τους τομείς, ιδιωτικούς και κυβερνητικούς.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Εντάξει. Ωραία. Έχουμε κάποιους αισιόδοξους στο χώρο.
Ναι. Προσωπικά. Τι πιάνεις όταν νιώθετε για έξι μήνες σε προσωπικό επίπεδο;
ΝΑΝΣΥ: Προσωπικά, νιώθω καλά. Νιώθω ευτυχία. Δεν νιώθω φόβο.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Εντάξει. Σε παγκόσμιο επίπεδο;
ΝΑΝΣΥ: Τίποτα εκτός από φόβο που με κρατά πίσω. Αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο δεν είμαι τόσο αισιόδοξη.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Τι νιώθεις?
ΝΑΝΣΥ: Πάντα δίνει μια αίσθηση σαν διαφωνία ή -δεν ξέρω γιατί.
Αλλά δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε με αυτούς τους τύπους αν δεν θέλουμε.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Τι λες για ταραχές ή κάτι τέτοιο, μεγάλες ταραχές;
ΝΑΝΣΥ: Δεν ξέρω, πρέπει να το σκεφτώ. Θα σου απαντήσω.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Εντάξει, μη σκεφτείς πολύ όμως.
ΝΑΝΣΥ: Εντάξει.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Γιατί δεν πρόκειται να πάρεις την πραγματική σου …
ΝΑΝΣΥ: Νομίζω ότι ένας έξυπνος άνθρωπος θα …
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: … διαίσθηση, αν σκέφτεσαι πάρα πολύ. Αλλά σ’ ευχαριστώ. Εντάξει. Λίγες (ερωτησεις) ακόμη. Λίγες ακόμη. Παρακαλώ.
ΝΟΜΙ: Λοιπόν, προσωπικά νομίζω ότι θα έκανα περισσότερη χειρωνακτική εργασία αντί για διανοητική και θα καλλιεργούσα το φαγητό μου.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Καταλαβαίνω τις λεπτομέρειες, τι κάνεις, αλλά πώς το νιώθεις; Είναι εύκολο, ομαλό; Είναι δύσκολο; Υπάρχει άγχος; Υπάρχει ευτυχία; Πώς το νιώθεις όταν νιώθεις για έξι μήνες στη ζωή σου;
ΝΟΜΙ: Προσωπικά, χαλαρωτικό.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Χαλαρωτικό, εντάξει.
ΝΟΜΙ: Γιατί προσωπικά θέλω να κάνω τα πράγματα εσωτερικά μόνος μου.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σωστά.
ΝΟΜΙ: Κι αισθάνομαι περισσότερο, ξέρεις, δουλεύοντας μόνος παρά με άλλους ανθρώπους.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σωστά, σωστά.
ΝΟΜΙ: Όμως σε έξι μήνες για τους ανθρώπους, για τον κόσμο, νιώθω ότι περισσότερη μάθηση …
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Πρόκειται να σε διακόψω, συγγνώμη, αλλά … ακούω αυτά που λες. Και δεν χρειάζεται να με λες κύριο. Απλά Αναληφθέντα Δάσκαλο είναι καλά (λίγα γέλια). Αυτό δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έλεγες, αλλά απλά σταμάτα να ψάχνεις τόσο πολύ. Εντάξει? Απλά σταμάτα. Πραγματικά ψάχνεις τον εαυτό σου. Σταμάτα. Απλά σταμάτα αυτή τη συνεχή προσπάθεια να βρεις εσένα. Όταν προσπαθείς να βρεις εσένα, πάντα θα προσπαθείς να βρεις εσένα και είναι ακριβώς εκεί. Αλλά έχεις αυτή τη συνήθεια να προσπαθείς να κάνεις όλα αυτά τα πράγματα στην προσπάθεια να βρεις τον εαυτό σου. Σταμάτα το! Απλά πάρε μια βαθιά αναπνοή κι επέτρεψε τον εαυτό σου. Δεν πρόκειται ποτέ να βρείτε τον εαυτό σας. Απλά επιτρέψτε τον εαυτό σας. Εντάξει? Ωραία.
Τώρα, τι γίνεται με τον πλανήτη;

ΝΟΜΙ: Είναι δύσκολο να πω, αλλά φαντάζομαι ότι ο κόσμος γίνεται διαφορετικός κι όπως έλεγες νωρίτερα, οι μεγάλες εταιρείες θα καταρρεύσουν.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Όχι όλες. Εννοώ, μερικές απ’ αυτές καταρρέουν επειδή μεγαλώνουν. Εντάξει.
Όταν νιώθεις για τον πλανήτη στους επόμενους έξι μήνες, είναι ένα καλό αίσθημα; Μήπως είναι ένα αίσθημα που προκαλεί ταραχή; Τι νιώθεις;
ΝΟΜΙ: Είναι σαν… ξέρεις, πώς η ενέργεια της Kali προκαλεί αναστάτωση και δίνει ζωή ταυτόχρονα;
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι.
ΝΟΜΙ: Είναι έτσι και είναι ευτυχισμένη για μερικούς και πολλή δουλειά για άλλους.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Εντάξει. Ωραία.
ΝΟΜΙ: Ναι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ευχαριστώ. Ένας ακόμα.
ΣΩΜΠΡΑ 6 (γυναίκα): Σ’ ευχαριστώ.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Έξι μήνες. Ναι, πώς το νιώθεις αυτό;
ΣΩΜΠΡΑ 6: Είμαι παντού και είναι όμορφο.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Εντάξει.
ΣΩΜΠΡΑ 6: Είναι τέλειο. Βγαίνω πραγματικά έξω, και είναι όμορφο. Αλλά σε συλλογικό επίπεδο, αισθάνομαι ότι θα υπάρξει ξεκάθαρος διαχωρισμός. Πρόκειται να  υπάρξουν δύο ξεχωριστά τμήματα διαχωρισμού.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ωραία. Διαχωρίζονται από – τι τα χωρίζει;
ΣΩΜΠΡΑ 6: Όλα. Είναι η συνειδητότητα. Είναι η ενέργεια ολόκληρου του πλανήτη.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Θέλω να πω, είναι οι εκλογές που έρχονται;
ΣΩΜΠΡΑ 6: Όχι, όχι, όχι. Έχω την αίσθηση ότι έχει να κάνει με τη συλλογική συνείδηση.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Δεν θα είναι διασκεδαστικό να τις παρακολουθήσεις;
ΣΩΜΠΡΑ 6: Φυσικά, φυσικά.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, πίσω από τον χαμηλό τοίχο.
ΣΩΜΠΡΑ 6: Ναι. Είναι ο διαχωρισμός μεταξύ της συλλογικής συνείδησης.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Εντάξει, καλές απαντήσεις. Αυτό που πραγματικά προσπαθώ να σας οδηγήσω να κάνετε είναι να το νιώσετε, και υπάρχει μια τάση να προσπαθήσετε να το σκεφτείτε και να προσπαθείτε να σκεφτείτε λεπτομέρειες. Όμως νιώστε το. Θα ξαναζητήσω λίγη μουσική, Πήτερ. Θα μου χρεώσει ένα δολάριο για κάθε φορά που ζητώ μουσική σήμερα. Θα γίνει πλούσιος.
(η μουσική αρχίζει)
Έτσι, ας το νιώσουμε ξανά, τους επόμενους έξι μήνες, και πρώτα για τον εαυτό σας.
(παύση)
Έξι μήνες είναι πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, τελικά. Μας φέρνει στο τέλος του καλοκαιριού, στο φθινόπωρο. Τι νιώθετε γι’ αυτό; Δεν ψάχνω για λεπτομέρειες εδώ, όχι συγκεκριμένα πράγματα, αλλά ποιο είναι συνολικά το είδος της αίσθησης που παίρνετε; Ξέρετε, είναι ένα απ’ αυτά τα προαισθήματα. Είναι στην κοιλιά σας, όχι στο κεφάλι σας.
(παύση)
Εντάξει, τώρα για τον πλανήτη. Οι επόμενοι έξι μήνες.
(παύση)
Εντάξει.
(η μουσική σταματά)

Πρόκειται να μιλήσω πρώτα για τον πλανήτη, τους επόμενους έξι μήνες. “Αναστατωμένος”, αλλά δεν χρειάζεται να είσαι Αναληφθείς Δάσκαλος για να το καταλάβεις. Θέλω να πω, αυτό συμβαίνει συνεχώς, όμως απλά πιο αναστατωμένος από το κανονικό. Και δεν εννοώ “κακό” και δεν εννοώ απαραίτητα ταραχές ή κάτι τέτοιο, απλά πολύ αναστατωμένος. Ξέρετε αυτό το  αίσθημα της αναστάτωσης, όταν προσπαθείς να ελέγξεις τα πράγματα ακόμη και στον εγκέφαλό σου ή προσπαθείς να ελέγξεις τη ζωή σου, κι απλά όλα είναι  ανάστατα, ακόμη και αβάσιμα. Αναστατωμένα ενώ θέλεις απλώς τα πάντα να σταματήσουν για μια στιγμή και να τακτοποιηθούν. Αλλά οι επόμενοι έξι μήνες για τον πλανήτη θα είναι ιδιαίτερα ανάστατοι.

Για εσάς, για τους επόμενους έξι μήνες, θα επιστρέψω σε αυτό σε λίγο και θα μιλήσω για κάτι. Στο μεταξύ, συμβαίνει κάτι άλλο, κι αυτό φτάνει εκεί έξω, πέρα από εδώ.

Αλλαγές στην Τάξη του Τόξου

Λοιπόν, έχουν γίνει πολλές συζητήσεις, έχουμε μιλήσει πολύ για χρόνια για το Τάξη του Τόξου. Όσοι από εσάς είστε καινούργιοι που ακούτε διαδικτυακά, είναι πολύ απλό. Ο Τοβίας μιλάει πολύ γι’ αυτό στο Ταξίδι των Αγγέλων[Journey of the Angels], αλλά είναι βασικά η συλλογική ομάδα των 144.000 αγγελικών οικογενειών. Είναι η προέλευσή σας, μια από τις 144.000 αγγελικές οικογένειες. Και είχαν αυτό το μικρό θέμα με την κατανόηση της ενέργειας, πώς λειτουργούσε σε όλη τη δημιουργία εκεί έξω, πολύ πριν από τη Γη, πολύ πριν από το υλικό σύμπαν.
Έτσι λοιπόν, όλη η ενέργεια φάνηκε να ακινητοποιείται, σαν να μην επεκτεινόταν, σαν να μη κινούνταν. Γινόταν πραγματικά σαν πίσσα και κολλώδης, και υπήρχε μια ανησυχία ότι τελικά απλά θα σταματούσε, κι αν σταματούσε, θα κατέρρεαν τα πάντα. Πράγμα που, με την ευκαιρία, δεν θα συνέβαινε, αλλά τότε υπήρχε μια ανησυχία ότι θα γινόταν αυτό.

Έτσι δημιουργήθηκε η Τάξη του Τόξου, γνωστό επίσης σε κάποιους από εσάς -κάποιες θρησκείες αναφέρονται σε αυτό- ως αρχάγγελοι, αλλά δεν είναι μια παρέα φτερωτών αγγέλων που βρίσκονται τριγύρω. Είναι περισσότερο σαν τα Ηνωμένα Έθνη του Κόσμου.

Έτσι δημιουργήθηκε η Τάξη του Τόξου κι εξέτασαν πολλά διαφορετικά σχέδια: “Πώς θα προσπαθήσουμε να επιλύσουμε αυτό το ενεργειακό αδιέξοδο;” Και κάποιος βρήκε την ευφυή ιδέα της δημιουργίας του υλικού σύμπαντος και του πλανήτη Γη. Χεχ! Θα έπρεπε να τον έχουμε αλείψει με πίσσα και φτερά. Και βρήκαν αυτή τη λαμπρή ιδέα: “Ας δημιουργήσουμε την υλική Γη και θα στείλουμε εκεί κάτω μερικούς εκπροσώπους από κάθε αγγελική οικογένεια” κι αυτό θα γινόταν η πύλη για οποιονδήποτε ερχόταν ποτέ στη Γη, για να περάσει από αυτό που ονομάζουμε Τάξητου Τόξου, την είσοδο για να έρθει στη Γη. Μ’ αυτό τον τρόπο από τότε, ανέκαθεν άρχισαν να έρχονται στον πλανήτη αγγελικές υπάρξεις και στη συνέχεια να μπαίνουν σε  υλικό σώμα.

Όλα αφορούν την κατανόηση της σχέσης μεταξύ ενέργειας και συνειδητότητας. Αυτό είναι το θέμα, είπαμε : “Ποιος είναι ο σημαντικός λόγος; Γιατί είμαστε εδώ?” Δεν είναι για να υποφέρετε για τις αμαρτίες σας, δεν είναι για να μετανοήσετε για τον Αδάμ ή την Εύα ή για το ότι έφαγε το μήλο, τίποτα απ’ αυτά. Ήταν “Ας ανακαλύψουμε τη σχέση μεταξύ ενέργειας και συνειδητότητας”, επειδή αυτές οι δύο είναι τόσο συνδεδεμένες, κι όμως δεν έχουν το συστατικό η μια της  άλλης. Η συνειδητότητά σας και η ενέργειά σας συνδέονται, αλλά όχι κυριολεκτικά. Είναι δύο ξεχωριστά συστατικά, αλλά πάντα συνεργάζονται μεταξύ τους.

Τελικά, στη διάρκεια μιας μακράς χρονικής περιόδου,  πολλές αγγελικές υπάρξεις ήρθαν στον πλανήτη κι έζησαν τη μια ζωή μετά την άλλη, πολλές ενσαρκώσεις, για να καταλήξουν στην κατανόηση της ενέργειας και της συνειδητότητας.

Έτσι λοιπόν, είμαστε τώρα στο έτος 2020 και υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι στον πλανήτη, που αναπτύσσουν μια κατανόηση της ενέργειας και της συνειδητότητας, το γεγονός ότι η ενέργεια είναι δική τους. Η συνειδητότητα ​​δεν έχει καμία ενέργεια, αλλά αυτή η ενέργεια που σας επιτρέπει να βιώνετε τη ζωή, είναι δική σας. Και υπάρχουν παραλλαγές αυτού με άλλες ομάδες, αλλά αυτό είναι ένας απλός τρόπος να το θέσω για τους Σώμπρα.
Έτσι, υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι η Τάξη του Τόξου, αυτή η πύλη διαλύεται τώρα,  κατεδαφίζεται, δεν χρειάζεται πια. Θα συνεχίσουν να έρχονται καινούριοι στη Γη, αλλά θα έρχονται με διαφορετικούς τρόπους. Η δουλειά της Τάξης του Τόξου έγινε και υπάρχει αρκετή δυναμική, υπάρχει αρκετή κατανόηση της ενέργειας και της συνειδητότητας, ότι η εργασία τους τώρα έχει τελειώσει.
Αυτό πραγματικά συνέβη πολύ, πολύ πρόσφατα, αλλά έχει τεράστιο αντίκτυπο σε όλους εσάς, επειδή βασικά λέει ότι, η εργασία που κάνατε αποδεικνύεται ότι ήταν επιτυχημένη. Το έργο που κάνετε με τη συνειδητότητά  σας έχει μεγάλο αντίκτυπο. 

Οι παρεμβαίνοντες

Έπειτα υπάρχει μια άλλη σημαντική πτυχή αυτού. Για ατέλειωτους αιώνες στην ιστορία του πλανήτη υπήρξαν εκείνοι από εσάς και άλλοι που έχουν έρθει σε αυτόν τον πλανήτη κι έχουν πάρει υλικό σώμα. Έχετε γίνει μέρος της κοινότητας. Έχετε γίνει μέρος της ανθρωπότητας. Αλλά υπήρξαν πολλές άλλες δυνάμεις που παρεμβαίνανε συνεχώς στον πλανήτη, παρεμβαίνανε συνεχώς. Δεν έχω καμιά αγάπη ούτε και συμπάθεια για καμιά απ’ αυτές τις δυνάμεις. Είναι αυτές που θα ονομάζατε εξωγήινες υπάρξεις. Δεν μοιάζουν με ανθρώπους απαραίτητα. Δεν έχουν καν απαραίτητα υλικό σώμα, αλλά έχουν παρέμβη σε πολλά  διαφορετικά επίπεδα στον πλανήτη.
Τους έχει επιτραπεί να το κάνουν αυτό για διάφορους λόγους και πραγματικά είναι ενδιαφέρον, ότι έχουμε δύο καλεσμένους εδώ σήμερα από την Πολωνία, γιατί αυτή  είναι ένα από τα μέρη όπου έχουν παρέμβει περισσότερο στη σύγχρονη εποχή. Σας ευχαριστώ που είστε εδώ (στο Βιμ και τη Λύντια), είναι πολύ κατάλληλο.

***Αυτό που συμβαίνει τώρα με το κλείσιμο της Τάξης του Τόξου, είναι ότι όλες αυτές οι εξωτερικές δυνάμεις, που παίζουν παιχνίδια στον πλανήτη, με τον πλανήτη, με την ανθρωπότητα, καλούνται πίσω στις αγγελικές τους οικογένειες. Τους έχουν καλέσει, τους έχουν σχεδόν απαιτήσει να γυρίσουν πίσω.

Φανταστείτε λοιπόν για μια στιγμή. Έχετε αυτό τον πλανήτη, αγγελικές υπάρξεις κατεβαίνουν εδώ, μπαίνουν στην ανθρώπινη κατάσταση, προσπαθούν σκληρά μ’ αυτήν, χάνονται σ’ αυτήν και τελικά, αναδύονται. Αλλά ταυτόχρονα, έχετε επίπεδα και στρώματα παρεμβολής από, θα λέγαμε, άλλες σφαίρες, άλλα μέρη του σύμπαντος, καθώς και άλλα βασίλεια, όχι γήινα βασίλεια. Παρεμβαίνουν για χάρη θα έλεγα, της δικής τους απληστίας. Δεν είναι εδώ για να βοηθήσουν τον πλανήτη. Πραγματικά δεν είναι.

Θα κάνω μια πολύ σαφή δήλωση: Δεν υπάρχουν εξωτερικές δυνάμεις που να είναι εδώ για να βοηθήσουν τον πλανήτη, εκτός ίσως από τις δικές σας αγγελικές οικογένειες, αλλά αυτές δεν παρεμβαίνουν. Δεν υπάρχουν ξένα όντα. Δεν υπάρχουν γαλαξιακές ηγεσίες. Μην αρχίσω για τους Πλειάδειους, αλλά όλοι τους καλούνται πίσω στον τόπο προέλευσης τους.

Υπάρχει ένα παλιό γνωμικό που τώρα πραγματοποιείται, και είναι “Όταν ο δράκος έρθει στη Γη, τότε θα ηχήσει η σάλπιγγα για την επιστροφή στην Εστία.”
Βασικά, αυτό που εννοεί είναι – μιλήσαμε γι’ αυτό πρόσφατα στο ProGnost 2019 – είπε: “Ο δράκος …” – ο δράκος, που είναι εκεί για να βεβαιωθείτε ότι όλα τα ζητήματά σας βγαίνουν στο φως κι απελευθερώνονται. Αυτός είναι ο σκοπός του δράκου. Δράκος κυριολεκτικά σημαίνει καθαρότητα. Ορισμένοι τον θεωρούν τέρας που βγάζει φωτιά, αλλά είναι εκεί για να βεβαιωθείτε ότι εσείς ή οι άλλοι ή ακόμα κι ο πλανήτης δεν σέρνετε ακόμα πολύ παλιό κάρμα και ζητήματα. Αλλά το γνωμικό λέει ότι “Όταν ο δράκος έρθει” – που είναι τώρα, μιλήσαμε για αυτό στο ProGnost πριν από ενάμιση χρόνο – “Όταν ο δράκος εμφανιστεί, ο ήχος, η κλήση θα βγει για να επιστρέψουν στην Εστία, όλοι όσοι δεν είναι σε ανθρώπινη μορφή, όσοι δεν βρίσκονται πάνω στον πλανήτη ».

Αυτό είναι τεράστιο θέμα κι επισκιάζει οτιδήποτε σχετικό με τον κορωνοϊό. Αυτό πραγματικά επισκιάζει οτιδήποτε αυτή τη στιγμή, ακόμα και κάτι σχετικό με την τεχνολογία, τουλάχιστον για λίγο, και πρόκειται να συμβεί μέσα στους επόμενους έξι μήνες.

Φανταστείτε για μια στιγμή: Όταν ήταν ώρα να έρθετε στη Γη, όταν όλες οι αγγελικές οικογένειες συγκεντρώθηκαν στην Τάξη του Τόξου και είπαν: «Χρειαζόμαστε μερικούς εθελοντές να έρθουν εδώ» και ήταν πραγματικά αυτό που θα ονομάζατε, οι ηγέτες της αγγελικής οικογένειας, που ήρθαν για πρώτη φορά – εσείς – και ειπώθηκε ότι ο Γαβριήλ ήχησε τη σάλπιγγα ή ό,τι έπαιζε εκείνη τη στιγμή, αυτό ήταν το κάλεσμα για να έρθετε στη Γη. Λοιπόν, τώρα υπάρχει ένα άλλο κάλεσμα που προέρχεται από τις αγγελικές οικογένειες, για να επιστρέψουν όλοι όσοι παρεμβαίνουν στη Γη.

 Αυτό πρόκειται να προκαλέσει μια πολύ ενδιαφέρουσα αλλαγή στον πλανήτη. Πολύ ενδιαφέρουσα. Υπήρξαν πολλές παρεμβολές από τις άλλες σφαίρες, και βασικά αυτό που προσπαθούν να κάνουν είναι μόνο να ρουφάνε ενέργεια. Για να το πούμε απλά, απλά παρεμβαίνουν για χάρη της ενέργειας που απορροφούν. Δεν είναι πιο προηγμένοι από τους ανθρώπους. Οι περισσότερες από αυτές τις πηγές παρεμβολής δεν έχουν καμία κατανόηση ή εμπειρία με αυτό το υπέροχο μικρό πράγμα που έχετε στη Γη, που ονομάζεται αγάπη». Θεωρούν ότι η αγάπη είναι μια πηγή ενέργειας και προσπαθούν να τραφούν με  αυτήν, αλλά δεν έχουν καμία κατανόηση ή εμπειρία με αυτήν. Η αγάπη δεν είναι πηγή ενέργειας. Είναι μια εμπειρία.

 Υπάρχουν πολλά όντα στις άλλες σφαίρες που απλά παρεμβαίνουν στον πλανήτη γιατί έτσι. Και πάλι, όπως έχω πει, σε όλη τη δημιουργία δεν υπάρχουν πλάσματα σπουδαιότερα από τον άνθρωπο. Οι άνθρωποι θεωρούν τον εαυτό τους μερικές φορές, ότι είναι στη βάση του στύλου του τοτέμ, σαν αδύναμα και παραπλανημένα πλάσματα, και νομίζουν ότι υπάρχουν κάποια σπουδαία όντα εκεί έξω κάπου αλλού. Δεν υπάρχουν. Δεν υπάρχουν. Υπάρχουν κάποιες σχετικά ευφυείς μορφές ζωής, αλλά δεν έχουν καρδιά. Δεν έχουν καρδιά.

Τώρα καλούνται πίσω στον τόπο προέλευσης τους. Θα πάνε όλοι; Όχι όλοι, αλλά οι περισσότεροι. Καλούνται από τις αγγελικές τους οικογένειες, από την προέλευσή τους, “Ήρθε η ώρα να επιστρέψετε. Όχι άλλη παρέμβαση στον πλανήτη τώρα.”

Αυτό έχει επιπτώσεις όχι μόνο για αυτό που θα αποκαλούσα αόρατες δυνάμεις που έχουν επέμβει. Ξέρετε, υπήρξαν, εμείς τις αποκαλούμε Θεϊκές μάχες στον πλανήτη. Είναι αυτές οι θεϊκές υπάρξεις, αλλά δεν είναι πραγματικά θεϊκές . Ονομάζουν οι ίδιοι τους εαυτούς τους θεούς και χρησιμοποιούν τον πλανήτη για τους πολέμους μεταξύ τους. Αυτά δεν είναι υλικά όντα, αλλά χρησιμοποιούν τον πλανήτη. Χειραγωγούν τον πλανήτη. Το κάνουν εδώ και αιώνες. Αυτοί κλήθηκαν να γυρίσουν πίσω.

Έτσι, νιώστε το για μια στιγμή εδώ, την επίδραση που θα έχει στη Γη στους επόμενους έξι μήνες, καθώς αυτές οι δυνάμεις, αυτές οι εξωγήινες δυνάμεις – μη ανθρώπινες, που δεν μπήκαν ποτέ σε ανθρώπινο σώμα – κλήθηκαν να γυρίσουν πίσω.

Πλανητικές επιπτώσεις

Νιώστε το για μια στιγμή. Τι αποτέλεσμα θα έχει αυτό στον πλανήτη;
(παύση)
Λοιπόν, ένα δυο πράγματα. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα οι άνθρωποι έχουν συνηθίσει αυτή την εξωτερική παρέμβαση και θα νιώσουν λίγο περίεργα να μην την έχουν. Είναι σαν να έχεις ένα πονεμένο χέρι και το είχες να πονάει εδώ και χρόνια, απλά το συνήθισες  και ξαφνικά δεν πονάει, απλά το νιώθεις λίγο διαφορετικό, λίγο περίεργο. Αυτό πρόκειται να νιώσετε.

Οι άνθρωποι, λοιπόν, κατά κάποιο τρόπο, πρέπει να αναλάβουν περισσότερη ευθύνη γι’ αυτό που κάνουν, περισσότερη ευθύνη, γιατί θα αφορά τους ίδιους. Δεν θα μπορούν να κατηγορήσουν για αυτό κάποιες άλλες δυνάμεις ή δεν θα μπορούν να αποδώσουν σε αυτές τις δυνάμεις την προσπάθεια να κάνουν καλά πράγματα για τον πλανήτη. Τώρα αυτό εξαρτάται μόνο από τον άνθρωπο.

Αυτοί καλούνται να επιστρέψουν επειδή είναι η Εποχή των Μηχανών. Είναι η εποχή της τεχνολογίας στον πλανήτη. Καλούνται πίσω για να τους πουν “Η δουλειά εκεί κάτω έγινε. Η Τάξη του Τόξου κλείνει. Δεν έχετε πλέον το δικαίωμα να παρεμβαίνετε. Ή, αν το θέλετε αυτό, πρέπει να κατεβείτε και να ενσαρκωθείτε σε υλικό σώμα και να ζήσετε τη μια ζωή μετά την άλλη και να έχετε κάρμα κι ενσαρκώσεις και όλα τα άλλα” και δεν πρόκειται να το κάνουν.

Έτσι φεύγουν κι αυτό πρόκειται να προκαλέσει κάποιες αλλαγές στην εξουσία. Το αποτέλεσμα θα είναι, κάποιοι που έχουν συνδεθεί με αυτές τις δυνάμεις να χάσουν ξαφνικά την δική τους, όπως θα λέγαμε, βάση εξουσίας, κι αυτό θα κάνει μερικούς απ’ αυτούς να εγκαταλείψουν τον πλανήτη. Πρόκειται να οδηγήσει κάποιους που βρίσκονται εδώ ακόμα και σαν παρατηρητές, να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Ο πλανήτης γίνεται ο πλανήτης για την ανθρωπότητα χωρίς εξωτερική παρέμβαση. Τώρα εναπόκειται στους ανθρώπους να αποφασίσουν τι πρόκειται να κάνουν σε αυτή την πολύ σημαντική περίοδο της τεχνολογίας. Και θα χρησιμοποιήσουν οι άνθρωποι την τεχνολογία για την βελτίωση του πλανήτη;
Ή μήπως θα χτυπήσει ένας ιός που θα κάνει αυτόν τον σημερινό κορωνοϊό να μοιάζει μικρός συγκριτικά;
Λοιπόν πρόκειται να το νιώσετε. Θα νιώσετε κάποιες μεταβολές κι αλλαγές στους επόμενους έξι μήνες σε πλανητικό επίπεδο και θα ζητήσω από όλους εσάς τότε, να παρατηρήσετε τι συμβαίνει στις ειδήσεις, καθώς θα νιώθετε μερικές απ’αυτές τις δυνάμεις να αποσύρονται. Και θα μπορούσε να είναι ένα θαυμάσιο αίσθημα. Τώρα θα είναι σαν να μην έχετε πια το στοιχειό στο σπίτι. Δεν θα έχετε όλο αυτό αίσθημα αναστάτωσης έξωθεν κι ότι “υπάρχει κάποια άλλη δύναμη εκεί έξω που παρεμβαίνει”, γιατί είναι όντως βαρύ. Και ξαναλέω, Βιμ και Λύντια, ξέρετε αφού είστε από την Πολωνία, η Πολωνία είναι ένα όμορφο μέρος, αλλά ήταν το πεδίο μάχης των θεών, όπως αναφερθήκαμε όταν πήγαμε εκεί (αναφέρεται στο Angels & Aliens). Έχει χρησιμοποιηθεί   από αυτές τις εξωτερικές δυνάμεις για τις δικές τους μάχες και επηρεάστηκαν όλοι οι άνθρωποι εκεί βαθιά και σοβαρά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Έτσι έχουμε όλα αυτά να συμβαίνουν στον πλανήτη αυτή τη στιγμή. Θα είναι ένα πραγματικά ενδιαφέρον χρονικό πλαίσιο. Αλλά τώρα ας μιλήσουμε για σας. Ας μιλήσουμε για σας για τους επόμενους έξι μήνες. Θα σας δώσω δυο αντιφάσεις εδώ.

Προσωπικές Επιπτώσεις
Πρώτα απ’ όλα, σας έχω ζητήσει πολλές φορές τη δέσμευση σας στην Πραγμάτωση. Δεν είναι μικρό πράγμα, γιατί έρχεται πρώτη στη ζωή σας πριν από οτιδήποτε -πριν από την οικογένεια, πριν από την εργασία, πριν από οτιδήποτε. Αυτό είναι κάτι δύσκολο για τους περισσότερους ανθρώπους. Δεν είναι συνηθισμένοι να βάζουν πρώτο τον εαυτό τους και νιώθουν ένοχοι γι’ αυτό. Αλλά σας ζητήθηκε επανειλημμένα, “Σκοπεύετε να βάλετε πάνω απ’όλα την Πραγμάτωση σας;”

Δεν μπορείτε να πάτε στη φώτιση, στην Πραγμάτωση εάν βάζετε τους άλλους πριν από σας.. Δεν θα λειτουργήσει. Απλά δεν λειτουργεί. Και μετά εμφανίζεται αυτό το αίσθημα ενοχής -“Αλλά η οικογένειά μου και οι φίλοι μου”. Γι ‘αυτό σας ζήτησα ξανά και ξανά αυτά τα χρόνια, “Πώς είναι η δέσμευσή σας για την Πραγμάτωση σας; Είναι εκεί; Είστε έτοιμοι?”

Είναι λοιπόν μια τεράστια δέσμευση που συμβαίνει, αλλά τώρα η αντίφαση είναι ότι πρόκειται να νιώσετε την μεγαλύτερη αμφιβολία από ποτέ άλλοτε. Τη μεγαλύτερη αμφιβολία που είχατε ποτέ. Αυτό συμβαίνει ακριβώς πριν από την Πραγμάτωση. Οι τυχόν αμφιβολίες που έχετε μέσα σας πρόκειται να εμφανιστούν. Σας ζητώ λοιπόν για τους επόμενους έξι μήνες, όταν εμφανιστεί αυτή η αμφιβολία, να μην την πολεμήσετε. Μην προσπαθήσετε να την δικαιολογήσετε διανοητικά ή να την νικήσετε. Απλά συνειδητοποιήστε ότι είναι μια παλιά αμφιβολία. Είναι η μαζική συνείδηση ​​που προσπαθεί να σας τραβήξει πίσω. Είναι μέρος του εαυτού σας που έχει τόσο συνηθίσει τις χίλιες ζωές στον πλανήτη ώστε λέει, “Είμαι πραγματικά, πραγματικά έτοιμος;”

Έτσι θα νιώσετε πολλές αμφιβολίες. Και πραγματικά νιώστε το. Μην το αποφεύγετε.Δηλαδή, βουτήξτε σε αυτό. Νιώστε το, γιατί κάθε τι, είτε πρόκειται για αμφιβολία είτε για χαρά, είτε πρόκειται για ευτυχία είτε για φόβο, τελικά οδηγείται στη σοφία. Τελικά σας εξυπηρετεί. Μην το φοβάστε.

Αποφάσεις
Έτσι το άλλο πράγμα που σας ζητώ, και μπορεί να φανεί σαν αντίφαση, μίλησα πολύ μαζί σας στο παρελθόν για τις επιλογές – “Κάνε μια επιλογή, που να πάρει. Κάνε κάτι. Κάνε μια επιλογή”. Όταν ξεκινήσαμε να δουλεύουμε μαζί, είπα: Απλά επιλέξτε οτιδήποτε, απλά κάτι“, γιατί ήθελα να θυμάστε ότι μπορείτε να κάνετε επιλογές, εννοώ, μεγάλες επιλογές στη ζωή σας. Όχι μικρές  επιλογές για το ποιες κάλτσες να φορέσετε ή τι είδους κρασί να πιείτε, αλλά μεγάλες επιλογές που θα μπορούσατε να κάνετε.

Τώρα όμως θα σας ζητήσω, για τους επόμενους έξι μήνες, να μην πάρετε καθόλου σημαντικές αποφάσεις στη ζωή σας. Τίποτα μεγάλο. Είναι αυτό που ονομάζω “χρόνος που γλιστράς και μεταμορφώνεσαι”. Απλά αφήστε τον εαυτό σας να γλιστρήσει, απλά αφήστε τον εαυτό σας να μεταμορφωθεί για έξι μήνες. Όχι μεγάλες αποφάσεις. Και μερικοί από εσάς αντιμετωπίζετε κάποιες πολύ μεγάλες αποφάσεις τώρα ή νομίζετε ότι αντιμετωπίζετε. Μην πάρετε καμία απόφαση. Δεν μιλώ για τα μικρά πράγματα, ξέρετε, σε ποιο εστιατόριο να πάτε ή κάτι τέτοιο. Μεγάλα πράγματα. Τι είναι τα μεγάλα πράγματα; Δουλειές; Σχέσεις? Παραμονή στον πλανήτη; Μετακόμιση? Να πάτε κάπου αλλού? Και δεν λέω να μην το κάνετε· λέω απλά να μην αποφασίσετε γι’αυτά.

Τώρα είναι η στιγμή ακριβώς να έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη. Μίλησα πολύ για την εμπιστοσύνη σε αυτό το πρώτο βιβλίο που δημιουργήσαμε μαζί με τους Σώμπρα, Masters στη Νέα Ενέργεια, για την εμπιστοσύνη. Τώρα επιστρέφω σε αυτό και λέω ότι, είναι πραγματικά καιρός να εμπιστευθείτε τον εαυτό σας ανεπιφύλακτα, να σταματήσετε να προσπαθείτε να διαχειριστείτε, να χειραγωγήσετε τα πάντα κι απλώς να εμπιστευτείτε. Απλά επιτρέψτε τη θεικότητα σας. Απλά  αφήστε εκείνο το μέρος του εαυτού σας, αυτό το ιερό θεϊκό μέρος του εαυτού σας να είναι εκεί. Χωρίς να πάρετε έναν αριθμό αποφάσεων, αλλά επιτρέποντας μόνο. Θα διαπιστώσετε ότι συμβαίνουν πολλά πράγματα. Δεν πρόκειται να κάθεστε και να βαριέστε για έξι μήνες. Πολλά πράγματα συμβαίνουν στη ζωή σας.

Μεγάλες αποφάσεις; Περιμένετε.

Τώρα, μια ερώτηση μόλις προέκυψε μέσω Διαδικτύου. Κάποιος μόλις είπε: “Λοιπόν, τι γίνεται αν μείνω έγκυος;” Λοιπόν, δεν πήρατε απόφαση να μείνετε έγκυος. Απλά συνέβη, επομένως είστε ασφαλείς. Δεν πήρατε μια μεγάλη απόφαση (λίγα γέλια).
Αν σκέφτεστε – δεν σας αρέσει η δουλειά σας – σκέφτεστε να αλλάξετε, μη το κάνετε. Μπορεί να αλλάξει. Μπορεί να πάτε στη δουλειά την Δευτέρα και να απολυθείτε. Ζητήστε ένα ωραίο πακέτο αποζημίωσης, αλλά δεν πήρατε εσείς την απόφαση, συνέβη.

Φτάνεις στο σπίτι την επόμενη εβδομάδα ή την μεθεπόμενη εβδομάδα μπαίνεις μέσα και το σπίτι σου είναι άδειο, δεν υπάρχουν έπιπλα, κι ο τραπεζικός σου  λογαριασμός έχει αδειάσει. Ο σύντροφός σου πήρε τα πάντα ενώ έλειπες. Λοιπόν, δεν πήρες εσύ την απόφαση, αυτοί το έκαναν. Επομένως, δεν παίρνετε εσείς την απόφαση ότι θα τελειώσετε τη σχέση, απλά αφήστε την να συμβεί. Όχι μεγάλες αποφάσεις, τους επόμενους έξι μήνες. Απλά επιτρέψτε να συμβεί ό,τι έρχεται.

Έτσι, θέλω να κάνω μια merabh με αυτό. Μια merabh, για εκείνους από εσάς που είναι καινούργιοι, είναι ο χρόνος που αφιερώνουμε για να ξεφύγουμε από τον εγκέφαλο, για να μπούμε στην αλλαγή της συνειδητότητας. Είναι ωραίο – ακούτε μουσική κι αφήνετε τη συνείδηση ​​να αλλάζει. Δεν το επεξεργάζεστε στον εγκέφαλο. Αυτή είναι η merabh.

Ερωτήσεις & Απαντήσεις
Αλλά πριν κάνουμε τη merabh, θα δεχτώ μερικές ερωτήσεις, γιατί ξέρω ότι είναι ξαφνικό – αν υπήρχε ένα τηλεφωνικό κέντρο στο Διαδίκτυο, θα άναβε τώρα. Δεν ξέρω αν έχετε ερωτήσεις εδώ στο Kona, αλλά θα δεχτώ μερικές. Θέλω να διευκρινίσω όταν λέω “έξι μήνες χωρίς μεγάλες αποφάσεις”.

Και το πρώτο ερώτημα θα πρέπει να είναι, “Οι έξι μήνες για τους οποίους μιλάς έχουν σχέση με όλο αυτό το θέμα για το κάλεσμα πίσω στην Εστία;” Και η απάντηση είναι προφανώς ναι.
Ναι, επόμενη ερώτηση.
ΣΩΜΠΡΑ 2: Απλά σκεφτόμουν να αγοράσω ένα μικρό σπίτι, αυτό θεωρείται μεγάλη απόφαση;.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Λοιπόν, για σένα, είναι μια μεγάλη απόφαση; Εννοώ …
ΣΩΜΠΡΑ 2: Όχι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Τότε είναι εντάξει, αλλά αν πρέπει να σκεφτείς πραγματικά σοβαρά, «Είναι καλό; Είναι κακό? Να το κάνω; Να μη το κάνω; Έχω τα χρήματα; Όχι.” Αν δεν είναι μεγάλη απόφαση, αν είναι απλά κάτι που κάνεις  κάθε μέρα …
ΣΩΜΠΡΑ 2: Ναι, απλά κάτι που έχει νόημα να κάνω.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, ναι. Εντάξει. Ναι, αλλά αν το νιώθεις σαν μια μεγάλη απόφαση, αν πρέπει πραγματικά να αγχωθείς και να το σκεφτείς, τότε μην το κάνεις. Απλά περίμενε.
ΣΩΜΠΡΑ 2: Εντάξει. Ευχαριστώ.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Τι άλλο; Υπάρχει μια άλλη μεγάλη απόφαση που σκεφτόσουν.
Θα ήθελα να το νιώσεις. Τι άλλο?
ΣΩΜΠΡΑ 2: Σχέση, ίσως;
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Ναι, ναι.
ΣΩΜΠΡΑ 2: Οπότε να μην αποφασίσω. Απλά να συνεχίσω με ό,τι περίεργο …
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Θέλεις να μας πεις γι ‘αυτό;
ΣΩΜΠΡΑ 2: Είμαι εντάξει με αυτό.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Τι γίνεται με τη σχέση;
ΣΩΜΠΡΑ 2: Ω, κρατάει χρόνια, αλλά δεν είναι πραγματικά συγκεκριμένη.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σωστά, σωστά. Ναι.
ΣΩΜΠΡΑ 2: Πράγμα που είναι – αυτό που βρίσκω είναι ότι πραγματικά λειτουργεί για μένα.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Πόσα χρόνια;
ΣΩΜΠΡΑ 2: Επτά.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ω. Ναι, μην αποφασίσεις γι’ αυτό το θέμα τώρα.
ΣΩΜΠΡΑ 2: Εντάξει.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Τώρα δεν είναι καλή εποχή γι’ αυτό το θέμα – αυτή είναι μια μεγάλη απόφαση.
ΣΩΜΠΡΑ 2: Εντάξει. Σ’ ευχαριστώ.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ωραία. Ναι.
ΛΟΥΛΟΥ: Οκέι, λοιπόν αυτή τη στιγμή στη ζωή μου, είμαι κάπως άστεγη.
Δεν έχω σπίτι.Έτσι σκεφτόμουν …
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Πού κοιμάσαι τη νύχτα;
ΛΟΥΛΟΥ: Ξενοδοχεία.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ξενοδοχεία. Αυτό θα μπορούσε να είναι ωραίο.
ΛΟΥΛΟΥ: Ναι, και πολύ ακριβό (γελάει).
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, ναι! Καλά ξενοδοχεία;
ΛΟΥΛΟΥ: Καλά ξενοδοχεία.
Επίσης αγόρασα ένα Tesla, το οποίο φορτίζω δωρεάν κι απλά ταξιδεύω χωρίς να ξοδεύω δεκάρα.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Θα μπορούσες να συνδέσεις ένα τροχόσπιτο με το Tesla και να έχεις σπίτι κι αυτοκίνητο.
ΛΟΥΛΟΥ: Έχω τροχόσπιτο.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Βλέπεις? Δεν είσαι άστεγη.
ΛΟΥΛΟΥ: Λοιπόν, είναι στο κατάστημα.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ποιά είναι η ερώτησή σας; Θα αγοράζατε  σπίτι;
ΛΟΥΛΟΥ: Βρισκόμουν στη διαδικασία να πάρω σπίτι να τακτοποιηθώ.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Έχεις αποφασίσει για το σπίτι;
ΛΟΥΛΟΥ: Έδωσα ήδη μια προκαταβολή, αλλά …
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ω, τότε είσαι καλά. Έχεις ήδη πάρει την απόφαση. Ναι. Είναι εντάξει. Ναι. Άρα μην ανησυχείς.
ΛΟΥΛΟΥ: Αλλά η χρηματοοικονομική εταιρεία, δεν έχει πάρει ακόμα απόφαση για μένα.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σωστά. Λοιπόν, αυτό είναι που λέω τότε  απλά επιτρέψτε στα πράγματα να συμβούν. Σωστά. Αλλά είχες ήδη πάρει την απόφαση πριν απ’ αυτό, άρα  είναι τελειωμένη υπόθεση. Τώρα απλά απελευθέρωσε το και δες τί θα συμβεί.
Ωραία. Είναι μεγάλο τροχόσπιτο; (λίγα  γέλια)
ΛΟΥΛΟΥ: Είναι ένα Wind 5 της Mercedes, άνεμος – πώς το λέτε; Ναι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Αρκετά μεγάλο..
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Εντάξει. Μια δυο ακόμα ερωτήσεις.
ΤΖΗΝ: Θα ήθελα μόνο να μάθω τι θα συμβεί στους ανθρώπους που θα το διαβάσουν αυτό στο μέλλον, που δεν είναι εδώ σήμερα.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, και πώς θα απαντούσες σ’αυτό;
ΤΖΗΝ: Να είστε στη στιγμή.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ισχύει όταν το διαβάζουν, όταν το παρακολουθούν. Ισχύει τότε.
ΤΖΗΝ: Σ’ ευχαριστώ.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Γι’ αυτή την ομάδα που παρακολουθεί τώρα ή στο άμεσο μέλλον, ισχύει τώρα. Αν το παρακολουθείτε αργότερα, ισχύει για το χρονικό πλαίσιο στο οποίο το παρακολουθείτε. Ναι, γιατί αλλιώς, ναι, θα ήταν …
Δεν εκφοβίζεις κανέναν, σωστά; (μερικά γέλια)
ΤΖΕΣΣΙΚΑ: Νιώθω πραγματικά ανήσυχη, αλλά … πρέπει να σηκωθώ όρθια;
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Είμαι πάντα ευγενής. Όχι, όχι. Μπορείς  να μείνεις καθιστή παρακαλώ.
ΤΖΕΣΣΙΚΑ: Πρόκειται να παντρευτώ τον Αύγουστο κι αυτό μου φαίνεται μεγάλη απόφαση.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Αυτή είναι μια μεγάλη απόφαση, ναι.
ΤΖΕΣΣΙΚΑ: Μια τεράστια απόφαση. Δηλαδή, νιώθω ότι δεν θα άλλαζα ποτέ γνώμη.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ξέρεις το άτομο; Θέλω να πω, τον έχεις  γνωρίσει; (γέλια)
ΤΖΕΣΣΙΚΑ: Είμαστε μαζί δέκα χρόνια.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Δεν είναι μεγάλη απόφαση. Κι έχετε ήδη αποφασίσει να παντρευτείτε.
ΤΖΕΣΣΙΚΑ: Γι ‘αυτό …
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Όχι, είσαι καλά.
ΤΖΕΣΣΙΚΑ: Η καρδιά μου χτυπάει τόσο γρήγορα!
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Όχι, αν έχεις ήδη δεσμευτεί για κάτι – να παντρευτείς ή να μείνεις έγκυος ή να αγοράσεις σπίτι ή να ξεκινήσεις μια επιχείρηση- αν έχετε ήδη πάρει μια απόφαση, τότε προχωρήστε με αυτήν. Μιλάω για οποιεσδήποτε νέες μεγάλες αποφάσεις τώρα.
ΤΖΕΣΣΙΚΑ: Εντάξει.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ωραία. Ω, κι απλά νιώθω, καθώς μιλάμε εδώ, ότι τα κοινωνικά μέσα των Σώμπρα παίρνουν φωτιά  τώρα με όλη αυτή τη συζήτηση. Ναι. Ωραία.
ΜΙΣΕΛ: Γιατί;
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Γιατί; Γιατί; Ω, νόμιζα ότι ήταν απλά μια ρητορική ερώτηση.
ΜΙΣΕΛ: (γέλια) Όχι!
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Γιατί; Γιατί έτσι. Γιατί; Θα κάνουμε μια merabh και θα σας εξηγήσω περισσότερα, αλλά εσύ τι  νομίζεις;
ΜΙΣΕΛ: Λοιπόν, με όλες τις αλλαγές και τα πράγματα που συμβαίνουν, που εμείς αλλάζουμε επίσης, και ότι τα πράγματα, οι αποφάσεις που ίσως παίρνουμε σήμερα θα είναι διαφορετικά σε έξι μήνες, εξαιτίας του ποιοι θα είμαστε σε έξι μήνες.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Τέλεια. Ναι.
Τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε τις αποφάσεις, διότι υπάρχουν αλλαγές που συμβαίνουν μέσα σας σε τόσα πολλά διαφορετικά επίπεδα κι αν αποφασίσετε κάτι σήμερα, πραγματικά δεν θα ισχύει σε έξι μήνες από τώρα.

Επίσης, θέλω να συνηθίσετε να επιτρέπετε τώρα και να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας. Όχι τις έξωθεν δυνάμεις, αλλά να επιτρέπετε και να εμπιστεύεστε ότι αυτό απλά λειτουργεί για σας. Επίσης πρόκειται να παίρνουμε πολύ λιγότερες αποφάσεις. Απλά κάτι είναι εκεί για σας, κι αυτό είναι ο Merlin. Είναι ο Μάστερ μέσα σας. Είναι εκεί πριν τον χρειαστείτε. Δεν χρειάζεται να αγωνίζεστε με την παλιά ανθρώπινη διαδικασία λήψης αποφάσεων, όχι πολύ συχνά τέλος πάντων. Μπορείτε να απασχολείτε τον εαυτό σας όλη την ημέρα αποφασίζοντας τι θα φάτε ή τι θα πιείτε ή πού θα πάτε βόλτα, αλλά τα σημαντικά  πράγματα θα αρχίσουν να φροντίζουν τον εαυτό τους. Είναι ένας εκπληκτικός τρόπος να ζεις. Και είναι περίεργο το γεγονός ότι συμβαίνει όλη αυτή την περίοδο της κλήσης που εκπέμπεται για την επιστροφή στην Εστία. Όχι για να επιστρέψετε εσείς στην Εστία, αλλά εκείνοι που βρίσκονταν εδώ για να παρεμβαίνουν στον πλανήτη καλούνται πίσω. Ναι. Ωραία.
KATAΡINA: Έχεις ήδη απαντήσει στην ερώτησή μου, γιατί η ερώτησή μου είναι ότι αυτή τη στιγμή τόσα πολλά αλλάζουν στη ζωή μου κι έχω την αίσθηση ότι πρέπει να πάρω πολλές αποφάσεις.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Δεν είναι αυτό ένα φορτίο; “Τι πρέπει να κάνω;” Μπορείτε να φανταστείτε; Απλά δεν χρειάζεται να αποφασίσεις. Αυτό τακτοποιείται.
KATAΡINA: Ναι, και αυτό είπες, και η καρδιά μου μόλις έκανε έτσι (ανοίγοντας), γιατί έχω την αίσθηση ότι δεν μπορώ καν να πάρω αυτές τις αποφάσεις κι ότι τα πράγματα απλά συμβαίνουν. Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να ακολουθώ την καρδιά μου και να πηγαίνω με τη ροή και να δω που με οδηγεί.
Αλλά σε κάποιο σημείο χρειάζεται κανείς – όπως στην πραγματικότητα της ανθρώπινης ζωής- πρέπει να πάρει αποφάσεις.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σωστά.
KATAΡINA: Οπότε το θέμα είναι να επιτρέψουμε; Και τα πράγματα συμβαίνουν και το μόνο είδος φόβου είναι  “Αν δεν το κάνετε” -το άκουσα αυτό – “αν δεν αποφασίσετε, θα αποφασίσω για σας”.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, κι αυτό είναι κατάλληλο για τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά όχι εκεί που πηγαίνουμε τώρα.
Για τους περισσότερους ανθρώπους, είναι σημαντικό να παίρνουν τις αποφάσεις, να περνούν την εμπειρία, να αναλαμβάνουν την ευθύνη. Αλλά τώρα έχουμε πραγματικά αλλάξει ταχύτητα και θα καταλάβετε, ότι δεν έχετε να πάρετε πολλές αποφάσεις. Τα πράγματα απλά συμβαίνουν και είσαι εσύ, είναι η θεϊκότητά σου, ο Μάστερ, ο Merlin, πες το όπως θέλεις, κι αυτό απλά συμβαίνει. Το σπίτι είναι εκεί, η δουλειά είναι εκεί, η σχέση είναι εκεί. Όταν παίρνετε απόφαση σαν άνθρωποι, μερικές φορές γίνεται διανοητικό -όχι, γίνεται διανοητικό  σχεδόν πάντα- κι αυτό που συμβαίνει είναι, ότι νομίζετε ότι παίρνετε αποφάσεις με βάση τα γεγονότα, αλλά το κάνετε με βάση τους περιορισμούς.

Καθώς σταματάτε την προσπάθεια να παίρνετε μεγάλες αποφάσεις στη ζωή σας, αυτό σας ανοίγει και απελευθερώνει τους περιορισμούς και ξαφνικά συνειδητοποιείτε ότι συμβαίνουν πράγματα κι ότι είναι πολύ κατάλληλα και δεν είναι τρομακτικά και είναι τέλεια για εσάς. Και συνειδητοποιείτε ότι δεν χρειάζεται να παίρνετε όλες αυτές τις μικρές αποφάσεις ή ακόμα και τις αποφάσεις μεσαίου επιπέδου πια. Αυτό απλά συμβαίνει, αλλά γεμίζει την καρδιά σας. Και, κατά κάποιο τρόπο, μπορείτε να πείτε: “Έχω ήδη πάρει την απόφαση. Πήρα μια απόφαση να είμαι όλα όσα Είμαι” και τώρα συμβαίνει.
KATAΡINA: Ναι, αυτό έχει πολύ νόημα.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Λοιπόν βγες από – ξεκίνησες λέγοντας, ω, είχες όλες αυτές τις αποφάσεις να πάρεις- φιουου!
KATAΡINA: Ναι, έγιναν πολλά πράγματα. Κι ούτε έχω αποφασίσει. Απλά συνέβησαν, και κατά κάποιο τρόπο ακόμα καλύτερα απ’ όσο θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ.
Λοιπόν είναι μια περίεργη περίοδος τώρα, αλλά μεγάλη …
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Καλύτερη απ’ ότι θα μπορούσες να φανταστείς. Αυτό είναι το κλειδί. Αυτό είναι το κλειδί.
Και πολλές φορές, όταν ένας άνθρωπος εμπλέκεται στη λήψη αποφάσεων στη ζωή του, βασίζεται πραγματικά σε περιορισμούς. Απλά νιώστε  πολλές από τις αποφάσεις που έχετε πάρει στη ζωή σας. Δεν βασίζονταν σε τεράστιες, κάπως τρελές δυνατότητες. Βασίζονταν σε περιορισμούς. Βασίστηκε -και λέω συνεχώς κάθε ανθρώπινη απόφαση, κάθε επιλογή – βασίζεται στο συναίσθημα, όχι στη διάνοια, όχι στην πραγματικότητα. Είναι δικαιολογημένη με γεγονότα, αλλά κάθε απόφαση, ακόμα κι αυτό που πρόκειται να φάτε σήμερα το μεσημέρι, είναι μια συναισθηματική απόφαση. Και τότε το δικαιολογείτε λέγοντας, “Όμως  αυτό είναι πιο υγιές για μένα” ή οτιδήποτε άλλο. Αλλά κάθε επιλογή, κάθε απόφαση βασίζεται στο συναίσθημα.

Το γεγονός είναι ότι πηγαίνουμε πέρα ​​από όλα αυτά που πρέπει να κάνουμε, όλες αυτές τις πραγματικά περιορισμένες αποφάσεις ζωής. Το θέμα είναι ότι, αυτή είναι η στιγμή που πραγματικά περπατάτε με τον Μάστερ, πραγματικά περπατάτε με τον Merlin που είναι ήδη εκεί μέσα σας. Ωραία.
Δύο ακόμα ερωτήσεις και στη συνέχεια θα κάνουμε μια merabh. Ναι. Εκεί κάτω στο πίσω μέρος.
ΧΟΡΑΣ: Σ’ευχαριστώ. Σχεδίαζα να αγοράσω ένα σπίτι φέτος, είτε πρόκειται για ένα διαμέρισμα ή είτε σπίτι ή ακόμα και κτίριο, κι απλά η αίσθηση είναι ότι δεν μπορώ να κλείσω τον κύκλο του ενοικίου. Είμαι ξανά στο νοίκι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Αλλά έχεις ήδη πάρει την απόφαση.
ΧΟΡΑΣ: Το έκανα, ναι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Εντάξει. Λοιπόν, δεν χρειάζεται καν να ανησυχείς, τα πράγματα απλά συμβαίνουν. Η απόφαση έχει ήδη ληφθεί, επομένως δεν προσπαθείς να αποφασίσεις. Δεν στέκεσαι εδώ τώρα λέγοντας, “Θα έπρεπε ή δεν θα έπρεπε;” Έχεις ήδη τη δέσμευση. Η ενέργεια είναι ήδη σε κίνηση. Έχει ήδη αρχίσει να συλλέγει όσα θα χρειαστεί να έρθουν για να εκδηλωθεί αυτό για σένα.

Μπορείς να παίξεις το παιχνίδι και να παριστάνεις ότι αποφασίζεις αν θα πρέπει να είναι διαμέρισμα, σπίτι, αν θα έχει αυτό το κόστος ή εκείνο το κόστος. Μπορείς να παίξεις αυτό το παιχνίδι, αλλά εγώ θα το άφηνα τώρα, και θα παρακολουθούσα πώς έρχεται η ενέργεια κι εξυπηρετεί, αντί για όλες αυτές τις αποφάσεις και τις ανησυχίες κι οτιδήποτε άλλο. Και θα είναι τρομακτικό κάποιες φορές, επειδή κάνεις “Ω, θα έπρεπε να το σκέφτομαι αυτό. Θα έπρεπε να παίρνω αποφάσεις. Θα έπρεπε να συγκεντρωθώ σε αυτό”. Όχι. Όχι.
ΧΟΡΑΣ: Λοιπόν, πραγματικά δεν υπάρχει αμφιβολία. Είναι περισσότερο εκνευρισμός και θυμός. Απλά το βαρέθηκα.
Θέλω απλώς να προχωρήσουν τα πράγματα.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σωστά. Αλλά έχεις ήδη πάρει την απόφαση.
Λοιπόν είσαι εντάξει. Απλώς λέω από εδώ και πέρα να μην πάρεις μεγάλες αποφάσεις για έξι μήνες. Έχεις ήδη αποφασίσει ότι αυτό είναι που θέλεις, έτσι είναι στα σκαριά.
Έρχεται σε σένα.
ΧΟΡΑΣ: Σ’ ευχαριστώ.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Το εννοώ αυτό σοβαρά. Κι όχι απαραίτητα αυτό που περιμένεις σήμερα.
ΧΟΡΑΣ: Ωραία. Ξέρω ότι περιορίζω τον εαυτό μου και χαίρομαι που το ακούω. Έτσι, είναι εντάξει. Σ’ ευχαριστώ.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ωραία. Μία ερώτηση ακόμα. Ξέρω ότι υπάρχει ακόμα μια ερώτηση κάπου εδώ. Ίσως όχι.
ΣΩΜΠΡΑ 7 (άντρας): Δεν έχω ερώτηση. Μόνο ,θα κάνω Πραγμάτωση, γιατί μετά από έξι μήνες νομίζω ότι θα έχω Πραγμάτωση (γελάει).
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Εντάξει. Ή ίσως πριν τους έξι μήνες.
Μπορεί να έχεις την Πραγμάτωση πριν τους έξι μήνες.
ΣΩΜΠΡΑ 7: Τώρα, πριν τους έξι μήνες;
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι.
ΣΩΜΠΡΑ 7: Ω. Έξι μήνες, πριν τους έξι μήνες, παίρνω μόνο Πραγμάτωση (αυτός γελάει).
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Ωραία. Αυτό είναι καλό. Ναι, αλλά έχεις ήδη κάνει μια επιλογή γι ‘αυτό, άρα δεν χρειάζεται καν να ανησυχείς. Ναι.
ΣΩΜΠΡΑ 7: Σ’ ευχαριστώ.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σ’ ευχαριστώ. Εντάξει, τώρα ας βάλουμε τη μουσική.

Merabh
Εντάξει. Ήρθε η ώρα για μια merabh, είναι ώρα απλά να επιτρέψουμε μια αλλαγή της συνειδητότητας.
(αρχίζει η μουσική)
Θα μιλήσω λίγο. Αυτό κάνω στη διάρκεια της merabh, αλλά όχι πολύ. Ήρθε η ώρα να πάρετε μια βαθιά αναπνοή και -ουάου!- νιώστε όλα όσα συμβαίνουν.

Έχετε αυτό τον κορωνοϊό. Είναι μεγάλη απόσπαση της προσοχής. Διαταράσσει πολλά πράγματα, αλλά είναι πραγματικά μια μεγάλη απόσπαση από τα άλλα πράγματα που συμβαίνουν στον πλανήτη. Δηλαδή, είναι αληθινό. Πρόκειται για την οικονομία. Τους έχει κάνει όλους ανήσυχους και στην τσίτα.

Μετά συμβαίνει αυτό το άλλο πράγμα που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα συνειδητοποιήσουν ποτέ. Ταυτόχρονα τώρα η Τάξη του Τόξου κλείνει. Δεν χρειάζεται πια. Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι στον πλανήτη, που αρχίζουν πραγματικά να κατανοούν την κυρίαρχη σχέση τους με την ενέργεια, με τη δική τους ενέργεια.

Η Τάξη του Τόξου δεν είναι απαραίτητη. Θα έρθουν καινούριοι σε αυτόν τον πλανήτη, αλλά υπάρχουν πολλοί νέοι πλανήτες Γη τώρα. Θα πηγαίνουν κι εκεί επίσης.

Και καθώς το Τάγμα του Τόξου τελειώνει τις δραστηριότητές του, κλήθηκαν όλοι οι παρεμβαίνοντες  να επιστρέψουν.
Οι αγγελικές οικογένειες καλούν πίσω όλους τους δικούς τους, “Ήρθε η ώρα να γυρίσετε πίσω τώρα”.

Αυτό δεν πρόκειται να επηρεάσει μόνον εκείνους που έχουν παραμείνει στις αόρατες σφαίρες του πλανήτη. Θα επηρεάσει τους ανθρώπους με τους οποίους αυτοί έχουν συνεργαστεί. Και δεν είναι όλοι μοχθηροί. Δεν προσπαθούν όλοι να σπείρουν τον όλεθρο στον πλανήτη. Μερικοί απ’ αυτούς είναι εδώ για να μάθουν πράγματα για τις αγγελικές τους οικογένειες.

Καλούνται πίσω και θα κάνω – ο Κώλντρε δεν θέλει να το πω αυτό, αλλά θα κάνω μια ακραία ​​δήλωση εδώ. Βάζω τους Πλειάδειους στην ίδια κατηγορία με τους παρεμβαίνοντες. Δεν έχω τίποτα καλό να πω για τους Πλειάδιους κι εκείνους που λένε, “Λοιπόν, ας έχουμε ειρήνη, αγάπη και χαρά”. Όχι. Δεν τους συμπαθώ. Ψεύδονται. Εξαπατούν. Έχουν παρέμβει σ’ αυτό τον πλανήτη για πάρα πολύ καιρό. Έχουν συνωμοτήσει, ώστε πραγματικά καλοί κατά τα άλλα άνθρωποι να τους κάνουν ανώτερες επικοινωνίες. Είναι χειριστικοί. Κλέβουν ενέργεια και θα υπάρξουν πολλοί απ’ αυτούς τους υποτιθέμενους channelers των Πλειάδειων που απλά θα σταματήσουν να κάνουν ανώτερες επικοινωνίες, γιατί ξαφνικά θα νιώσουν ότι δεν υπάρχει τίποτα εκεί. Και θα υπάρξουν μερικοί από αυτούς που θα συνεχίσουν. Θα είναι εντελώς μούφα, διότι οι Πλειάδιοι καλούνται να επιστρέψουν. Και μπορείτε να τους πείτε ότι Εγώ το είπα αυτό.

Ναι, με έχουν αποκλείσει από την Sedona. Είμαι, και είμαι περήφανος γι’ αυτό. Συνειδητοποιείτε ότι είμαι ο μόνος Αναληφθείς Δάσκαλος, που δεν επιτρέπεται να επιστρέψω στη Sedona; (ο Αντάμους γελάει) Για σοβαρό λόγο.

Έτσι συμβαίνουν όλα αυτά. Αυτοί καλούνται πίσω στην Εστία, οπότε ο πλανήτης μπορεί τώρα να προχωρήσει μόνος του, με τον δικό του τρόπο, με τους δικούς του ανθρώπους. Μπορεί να προχωρήσει σε αυτό το νέο είδος ανθρώπων χωρίς την παρέμβαση. Μπορεί να φτάσει σε μια εντελώς νέα κατανόηση της ενέργειας και της συνειδητότητας χωρίς αυτό το σύννεφο των εξωγήινων παρεμβάσεων.

Αυτοί οι επόμενοι έξι μήνες θα είναι πολύ ενδιαφέροντες. Και, ξαναλέω, μην παρακολουθείτε μόνο τα πρωτοσέλιδα, αλλά τι είναι κάτω από τα πρωτοσέλιδα, τι υπάρχει πίσω απ’ αυτά, τι υπάρχει στις άλλες σελίδες των ειδήσεων, αν έχετε ακόμα εφημερίδες. Υπάρχουν ακόμα;

Απλά νιώστε αυτό που συμβαίνει στον πλανήτη τους επόμενους έξι μήνες και κυρίως, για εσάς προσωπικά.
Όχι μεγάλες αποφάσεις. Υπάρχει ένας λόγος γι ‘αυτό. Τώρα μεταβαίνετε από μια περίοδο που έπρεπε να παίρνετε όλες εκείνες τις αποφάσεις μόνοι σας, είτε επρόκειτο για σχέσεις είτε για ένα σπίτι ή για δουλειά ή για παιδιά ή για την κατεύθυνση στη ζωή σας, και τώρα δεν χρειάζεται να το κάνετε. Θα διαπιστώσετε ότι αυτό που είναι πραγματικά στην καρδιά σας, αυτό που είναι αληθινά στην καρδιά σας -όχι οι αποφάσεις που βρίσκονται στο μυαλό, αλλά αυτό που είναι πραγματικά στην καρδιά σας- θα αρχίσει να εκδηλώνεται στη ζωή σας.
Στο παρελθόν, όταν μπήκατε στο μυαλό σας, πραγματικά τα κάνατε θάλασσα με πολλές από τις αποφάσεις ή με τις ευκαιρίες στη ζωή σας.

Τώρα είναι καιρός πραγματικά να εμπιστευθείτε.

Προσπαθείτε να σκεφτείτε ότι πρέπει να πάρετε αποφάσεις για κάθε τι. Λοιπόν, σ’ αυτό δεν υπάρχει  εμπιστοσύνη. Τώρα είναι ο καιρός να εμπιστευτείτε ότι εσείς  -ο Μέρλιν, ο Μάστερ, εσείς- κάνετε όλα αυτά τα πράγματα να συμβούν.

Δεν είναι μια εξωτερική δύναμη. Αυτό ξεκινάει, καθώς όλα συμβαίνουν στη ζωή σας τώρα, όπως επιθυμεί αληθινά η καρδιά σας, θα συνειδητοποιήσετε ότι πραγματικά είστε εσείς. Ήταν απλά εκείνο το κομμάτι σας που είχατε κλειδώσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Και μετά από την εξάμηνη περίοδο, που δεν θα παίρνετε τις μεγάλες αποφάσεις, νομίζω ότι θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε, ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν πολλές  μεγάλες αποφάσεις που θα πρέπει να πάρετε πια.

Είστε σε μια εντελώς διαφορετική ροή. Είστε σε διαφορετική κατάσταση χάριτος, κι αυτό απλά συμβαίνει.

Αυτό που συμβαίνει είναι ότι η ενέργεια ανταποκρίνεται σε σας -η ενέργειά σας ανταποκρίνεται στην καρδιά σας. Δεν είναι το μυαλό που προσπαθεί να καταλάβει τα πάντα σε μια κατάσταση περιορισμού, αλλά ξαφνικά συνειδητοποιείτε ότι έτσι λειτουργεί η ενέργεια. Νιώθει την καρδιά. Νιώθει τις πραγματικές επιθυμίες και μετά αυτό απλά συμβαίνει.

Η ενέργεια σας υπηρετεί. Φέρνει τους σωστούς ανθρώπους την κατάλληλη στιγμή, τη σωστή ευκαιρία. Δεν χρειάζεται να εργαστείτε γι’ αυτό, να αγχώνεστε για αυτό.

Έτσι, για τους επόμενους έξι μήνες, δεν υπάρχουν μεγάλες αποφάσεις. Απλώς εμπιστευτείτε κι επιτρέψτε και παρακολουθήστε πώς αλλάζουν τα πράγματα.
Όλο αυτό είναι μια κάπως ενδιαφέρουσα εποχή σύγκλισης. Με τους εξωγήινους παρεμβαίνοντες να ανακαλούνται πίσω στην Εστία τώρα, με όλα αυτά τα πράγματα να συμβαίνουν στον πλανήτη, με τον κορωνοϊό, με όλες τις αλλαγές στην τεχνολογία, κοιτάξτε πώς τα πάντα είναι σαν να συγκλίνουν.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή και κοιτάξτε πού είστε τώρα, πηγαίνοντας πάνω από το θόρυβο και τη σύγχυση και το χάος.
Καλή βαθιά αναπνοή.

Έτσι, με αυτά, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις μεγάλες αποφάσεις κι απλά μετά παρακολουθείστε πώς η ενέργεια λειτουργεί με διαφορετικό τρόπο για να σας υπηρετήσει.
(η μουσική σταματάει)

Με αυτά, είμαι, όπως πάντα, ενθουσιασμένος που βρίσκομαι μαζί σας. Θα επιστρέψω στο Kona οποιαδήποτε στιγμή για να είμαι εδώ για το Shoud ή για οποιαδήποτε άλλη περίσταση.

Ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή καθώς τελειώνουμε αυτή τη συνεδρία και την υπενθύμιση ότι όλα είναι καλά σε όλη τη δημιουργία.

Σας ευχαριστώ (χειροκρότημα κοινού).

 

Μετάφραση : Μαίρη Πολυχρόνη
Review και επιμέλεια : Μαρία Γρηγοράκη
Σπόνσορες : Ζωή Ξακουστή,  Φωτεινή Καμπά

*** Αν θέλετε να κάνετε μια δωρεά, σαν ανταλλαγή ενέργειας, για την επικοινωνία του Αντάμους ,που μόλις διαβάσατε στα Ελληνικά, για να μπορούμε να συνεχίσουμε τις μεταφράσεις κάθε μήνα, και να ανταποκριθούμε στα έξοδα του site, για το όνομα, τον χώρο στο ίντερνετ, και την συντήρησή του, πατήστε το κάτωθι κουμπί “Donate”. Οποιοδήποτε ποσό είναι πολύτιμο για μάς και σας ευχαριστούμε πολύ! ”