Shoud 8, Passion 2020

Sponsored links

Donate Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε τις μεταφράσεις κάνοντας ένα paypal donation

4 – 4- 2020

( H μεγάλη εικόνα, Ο πλανήτης Γή, Εσείς, Η ιστορία ενός Μάστερ, Πηγαίνοντας μπροστά, Τελευταίο αντίο, Ερωτήσεις και απαντήσεις )


Είμαι Αυτό που Είμαι, ο Αντάμους Σαιν-Ζερμαίν.

Αγαπητοί μου φίλοι, όλα αυτά θα έπρεπε να σας είναι γνώριμα. Όλα όσα συμβαίνουν τώρα θα έπρεπε να είναι γνώριμα. Θα μπορούσαμε να πούμε, ότι κάναμε εξάσκηση ή πρόβα γι’ αυτά εδώ και πολύ, πολύ καιρό. Ίσως δεν ξέραμε όλες τις λεπτομέρειες ακριβώς, γιατί πραγματικά δεν έχουν σημασία. Όμως περιμέναμε αυτή την εποχή στη Γη, από τότε που ήρθατε εδώ, ακόμα και πριν την πρώτη σας ενσάρκωση.

Σαν  Σώμπρα, κάναμε εξάσκηση, πρόβα, νιώθαμε τις ενέργειες από την πρώτη κιόλας επικοινωνία που έκανε μαζί σας ο Τοβίας.

Δουλεύετε στις Νέες Γαίες, τις πολλές, πολλές Νέες Γαίες εδώ και πολύ, πολύ καιρό, ξανά, γνωρίζοντας ότι θα έρχόταν μια εποχή σ’ αυτό τον πλανήτη στη διάρκεια της ζωής σας, της ζωής που είχατε διαλέξει να είστε εδώ, γι’ αυτή τη σπουδαία σύγκλιση, τη σπουδαία αλλαγή που σαρώνει όχι μόνο αυτό τον πλανήτη, αλλά ολόκληρο το σύμπαν.

Σας ζητώ να το νιώσετε. Μερικοί από σας αναρωτιέστε γιατί δεν νιώθετε φοβισμένοι, ενώ κανονικά θα νιώθατε, γιατί δεν νιώθετε ανήσυχοι, ενώ κανονικά θα είχατε μεγάλη ανησυχία. Όμως νιώστε το αυτό για μια στιγμή, γιατί έχουμε ασχοληθεί με αυτό πολύ συχνά όταν μαζευόμαστε, τη νύχτα στη διάρκεια της ονειρικής σας κατάστασης κι άλλες φορές, ξέροντας ότι αυτή η σπουδαία αλλαγή πρόκειται να συμβεί. Μερικοί από σας, είχατε αρχίσει να ανυπομονείτε που δεν συνέβαινε αρκετά σύντομα, αναρωτιόσασταν “Πότε πρόκειται να συμβεί;”, αναρωτιόσασταν μήπως κάτι δεν καταλάβατε, μήπως δεν επρόκειτο να συμβεί σ’ αυτή τη ζωή. Αλλά είναι εδώ τώρα. Έφτασε.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή σε αυτό. Είναι γνώριμο γιατί έχουμε ετοιμαστεί γι’ αυτό. Έχουμε προετοιμαστεί.

Έχετε προετοιμάσει το σώμα και το μυαλό σας. Έχετε απελευθερώσει τόσα πολλά που κουβαλούσατε μαζί σας εδώ και πολλές ζωές, ελευθερώνοντας μερικά από τα πράγματα που ήταν πιο προσωπικά ή μερικά από εκείνα που ήταν τα πιο τρομακτικά στη ζωή σας. Αυτό δεν είναι καινούριο. Έχουμε βρεθεί ήδη εδώ σ’ αυτή την απίστευτη εποχή στον πλανήτη Γη.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή με αυτό και θυμηθείτε, ότι ξέρατε πως αυτό ερχόταν .

Ξαναλέω, δεν ξέραμε πώς ακριβώς, δεν είχε σημασία. Ήταν πολύ γνωστό ότι δεν επρόκειτο όλο αυτό να γίνει εξαιτίας ενός πολέμου. Η Λίντα μιλούσε σχετικά -η αγαπητή Λίντα εδώ πλάι μου – μιλούσε γι’ αυτό πρόσφατα, “Τουλάχιστον δεν πρόκειται για πόλεμο.” Όχι, όχι. Αυτός ο πλανήτης είναι πραγματικά πέρα από αυτό το είδος πολέμου τώρα. Όμως χρειαζόταν κάτι για να προκληθεί αυτό το είδος αλλαγής, και η αλλαγή συμβαίνει παντού σε όλο το σύμπαν. Είναι κάπως μεγάλη, αρκετά μεγαλοπρεπής ώστε να αφομοιωθεί αμέσως, αλλά συμβαίνει τώρα.

Κι όταν το νιώσετε μέσα από την επίγνωσή σας, θα θυμηθείτε ότι το ξέρατε σε όλη τη διαδρομή. Γι’ αυτό τόσοι πολλοί από σας, Σώμπρα, είστε τόσο ήρεμοι σχετικά. Ω, ναι, υπάρχει μια περίοδος ανησυχίας, ειδικά αν βλέπετε τις ειδήσεις. Αυτό ξεσηκώνει μεγάλη ανησυχία. Όμως όταν είστε μόνοι σας, πράγμα για το οποίο θα πρέπει να έχετε άφθονο χρόνο τώρα, τότε υπάρχει αυτή η ενθύμηση. Ξέρατε ότι αυτό ερχόταν και τώρα είμαστε εδώ. Έχουμε ακόμα μερικά πράγματα να καλύψουμε, αρκετά πράγματα για τον πλανήτη, αρκετά στις άλλες σφαίρες, αλλά αυτό συμβαίνει τώρα.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή και νιώστε το αυτό.

Όλοι οι λόγοι για τους οποίους είστε εδώ σ’ αυτή τη ζωή, όλη η αναμονή που έχετε περάσει, όλη η απελευθέρωση που έχετε κάνει, όλη η ανησυχία που έχετε περάσει, είναι εδώ τώρα. Και μπορώ να σας πω ότι καθώς θα προχωράτε, δεν πρόκειται να υπάρξει αυτό το επίπεδο ανησυχίας. Θα φτάσετε στο αληθινό σας πάθος. Γι’ αυτό ονομάσαμε τη σειρά αυτή Πάθος 2020, γνωρίζοντας ότι επρόκειτο να συμβεί τώρα, αυτή τη χρονιά, αυτή περίπου την χρονική στιγμή.

Τώρα πηγαίνετε πέρα από τους φόβους και τις αμφιβολίες. Ξεπερνάτε την ενοχή και τη ντροπή. Πηγαίνετε πέρα από την απορία για το τί θα πρέπει να κάνετε.  Πηγαίνετε πέρα από την προσπάθεια να βρείτε κάποιο χαμένο ανθρώπινο πάθος κι έρχεστε τώρα στο αληθινό πάθος, στον αληθινό σας λόγο να βρίσκεστε εδώ.

Και το εκπληκτικό είναι, ότι όλο αυτό είναι φυσικό. Δεν χρειάζεται να δουλέψετε γι’ αυτό. Απλά το επιτρέπετε. Πόσο συχνά το έχω πει αυτό; Πόσο συχνά σας το έχω υπενθυμίσει; Πόσο συχνά πέρασε απαρατήρητο – “Απλά επιτρέψτε” – αλλά πιστεύω ότι τώρα αρχίζετε να το πιάνετε. Με όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο, όλες τις αλλαγές που συμβαίνουν, νομίζω ότι τώρα αρχίζετε να το πιάνετε. Το πάθος να είστε εδώ, είναι εσείς αυτή την εποχή. 

Είναι εκπληκτικό, γιατί όχι μόνο είστε εδώ αυτή την εποχή μέσα στο πάθος σας, για το οποίο θα μιλήσουμε σήμερα, αλλά γράφετε την ιστορία. Γράφετε τα βιβλία. Μοιράζεστε τις ιστορίες. Όλα αυτά τα Shoud όλα αυτά τα χρόνια, όλα τα εργαστήρια, όλες οι συναθροίσεις ήταν για να αποτυπωθεί μια ιστορία για εκείνους που θα έρθουν μετά από σας.

Και ήσασταν μέρος αυτού. Ήσασταν μέρος της δημιουργίας όλων αυτών των Shoud. Ακόμα κι αν δεν πήγατε ποτέ σε ένα εργαστήριο, ήσασταν μέρος της δημιουργίας του, όλων των, πώς τις λέτε, Cloud Classes. Ήσασταν μέρος της δημιουργίας όλων αυτών κι αφήνετε πίσω σας την ιστορία, για εκείνους που θα έρθουν μετά από σας.

Ω, ξέρω, ξέρω – νιώθω σχεδόν τα δάκρυα να έρχονται σε μένα, στον Κώλντρε, σε όλους σας – ήταν ένα πολύ μακρύ ταξίδι, πολύ δύσκολο μερικές φορές. Πολλοί που ονόμαζαν τους εαυτούς τους Σώμπρα τα παρατήσανε. Ήταν τόσο έντονο, τόσο επώδυνο μερικές φορές από κάθε άποψη. Αποσπάστηκαν ή απλά επέλεξαν να μην είναι μέλη αυτής της ομάδας. Αυτό δεν είναι πρόβλημα, γιατί ξέρετε ότι αυτοί θα είναι στο επόμενο κύμα που θα έρθει.

Όμως εσείς τα καταφέρατε μέχρις εδώ. Είμαστε εδώ τώρα στο πάθος σας. Και τίποτα απ’ αυτά δεν είναι πραγματικά καινούριο, γιατί κάναμε πρόβα, προετοιμαζόμασταν γι’ αυτό. Θα ήθελα να κάνω μια πρόποση για όλους εσάς από τη σεβαστή θέση του Αναληφθέντα Δασκάλου, εκπροσωπώντας σήμερα όλους τους  Αναληφθέντες Δασκάλους. Δυστυχώς, αυτό δεν είναι ένα ωραίο ποτήρι κρασί, αλλά θα το πιούμε αυτό αργότερα. Προς το παρόν, λίγο απ’ ό,τι είναι εδώ μέσα (ο Αντάμους πίνει μια γουλιά). Μμ. Μμ. Ένα πικρό ποτό και μερικές φορές πικρή ζωή.

Η Μεγάλη Εικόνα

Ας κοιτάξουμε τη μεγάλη εικόνα. Είναι τόσο σημαντικό αυτή τη στιγμή να κρατάτε στο μυαλό σας τη μεγάλη εικόνα. Οι λεπτομέρειες θα σας ρίξουν το ηθικό. Ας δούμε τη μεγάλη εικόνα και το πώς ταιριάζουν όλα τα κομμάτια. Και ανεξαρτήτως του τί έχει συμβεί μέχρι τώρα, ανεξαρτήτως του τί θα γίνει μετά από αυτή την ημερομηνία, πάντα να έχετε στο μυαλό σας τη μεγάλη εικόνα. Είναι εύκολο να χαθείτε μέσα στις λεπτομέρειες.

Τι συμβαίνει πραγματικά αυτή τη στιγμή;

Λοιπόν, έχουμε μιλήσει πολύ γι’ αυτό πρόσφατα στο Journey of the Angels, Ancestral Freedom, μερικά από τα μηνύματα που δώσαμε στους Σώμπρα. Όλα  συμβαίνουν τώρα, αλλά βασικά η Τάξη του Τόξου ανακοίνωσε ότι «κατεβάζει ρολά». Δεν υπάρχει ανάγκη για την Τάξη του Τόξου. Ήταν η συγκέντρωση όλων των αγγελικών οικογενειών σε μια προσπάθεια να βρουν λύση σε κάτι – στο αδιέξοδο  της ενέργειας σε ολόκληρη τη δημιουργία. Αυτό είναι. Αυτή είναι η μεγάλη εικόνα.

Έχουμε 144.000 αγγελικές οικογένειες, δισεκατομμύρια δισεκατομμυρίων έμψυχων όντων πριν καν υπάρξει Γη κι όλα επιβραδύνονταν. Τα πάντα σχεδόν ακινητοποιήθηκαν ολοκληρωτικά – τόσο απείχαν – και ήταν γνωστό ότι έπρεπε να βρεθεί μια λύση. Γιατί επιβραδύνεται η ενέργεια; Και η Τάξη του Τόξου δημιουργήθηκε για να βρει αυτή την απάντηση, συνεπώς, δημιούργησε τη Γη κι έπειτα πολλοί από σας, σχεδόν όλοι σας, ήρθατε εδώ στις απαρχές της Γης για να βοηθήσετε να βρεθεί αυτή η απάντηση.

Αυτός ο τόπος, η Γη, ήταν μια εκπληκτική δημιουργία. Χρόνος και χώρος, πυκνότητα  που όμοια της δεν είχατε ποτέ πριν, έλλειψη ελευθερίας, αλλά και η ομορφιά της Γης επίσης, η ομορφιά της φύσης, η ομορφιά της μάθησης και της βύθισης βαθιά μέσα στη δημιουργία σας, που δεν είχαν κάνει ποτέ πριν άλλα όντα.
Έτσι ήρθατε στον πλανήτη Γη για να βρείτε αυτή τη σύνδεση ανάμεσα στη συνειδητότητα και την ενέργεια, για να βρείτε τους πραγματικούς λόγους που η ενέργεια επιβραδυνόταν. Και το κάνατε με έναν ενδιαφέροντα τρόπο. Ζήσατε μια πραγματικότητα, δραματοποιήσατε ξανά πράγματα που είχατε βιώσει στα άλλα βασίλεια σαν άυλες υπάρξεις, αλλά τώρα τα φέρατε στη Γη και τα παίξατε εδώ στη σκηνή αυτού του πλανήτη με χώρο, χρόνο και βαρύτητα. Τα παίξατε ως το τέλος. Ξαναζήσατε τις εμπειρίες σας, αλλά τώρα ερμηνεύοντας τες μέσα από όλα τα συστατικά στοιχεία αυτού του πλανήτη – το χρόνο, το χώρο, τους άλλους ανθρώπους, τη φύση – και το κάνατε αυτό για χίλιες ή περισσότερες ζωές.

Λοιπόν, φαίνεται πάρα πολύς καιρός, όμως στην πραγματικότητα δεν ήταν καθόλου πολύς. Χίλιες ζωές εμπειρίας και τώρα, επιτέλους, φτάσατε στην απάντηση. Δεν σας έδωσα εγώ την απάντηση. Εγώ απλά σας καθρέφτισα την απάντηση σε μια περίοδο που εσείς φτάνατε σ’ αυτή την επίγνωση. Την εξέφρασα με λόγια για σας. Η  απάντηση είναι “Η ενέργεια είναι όλη δική σας.” Η ενέργεια είναι όλη δική σας κι αυτό που πυροδοτεί την ενέργεια είναι η συνείδηση. Η συνείδηση είναι που βάζει την ενέργεια να δουλέψει για σας κι όλη η ενέργεια είναι δική σας.

Πολύ απλό, υποθέτω. Θα μπορούσαμε να περιγράψουμε όλη αυτή τη δημιουργία της Γης και του υλικού σύμπαντος κι όλων των άλλων με λίγες απλές προτάσεις: “Η ενέργεια ανταποκρίνεται στη συνείδηση” και “Όλη η ενέργεια είναι δική σας.” Ίσως και μια τρίτη, “Τώρα αφήστε την ενέργεια να σας υπηρετήσει.”

Είναι τόσο απλό. Σε κάνει να θέλεις να κλάψεις, μετά από όλες αυτές τις ζωές, μετά από όλα τα βάσανα και τις δυσκολίες. Όμως κοιτάξτε επίσης τί μάθατε και βιώσατε στη διαδρομή. Ήταν παραπάνω από το να λύσετε ένα ζήτημα φυσικής. Ήταν το να ζήσετε εκπληκτικές ιστορίες κι εμπειρίες και τώρα είστε εδώ.

Η απάντηση; “Η ενέργεια ανταποκρίνεται στη συνείδηση και η ενέργεια είναι δική σας και σας υπηρετεί.” Τελειώσαμε. Αυτό είναι.

Μόλις η Τάξη του Τόξου κατάλαβε ότι η απάντηση ήταν τώρα στην επιφάνεια, δεν ήταν πια κρυμμένη, δεν ήταν πια ένα μυστήριο˙ μόλις η Τάξη του Τόξου είπε “Επιτέλους οι άνθρωποι το κατάλαβαν” – όχι πολλοί άνθρωποι, αλλά δεν χρειάζονται πολλοί, μερικοί μόνο αρκούν – μόλις κατάλαβαν ότι η απάντηση σ’ αυτό το σπουδαίο ερώτημα σχετικά με το ενεργειακό αδιέξοδο σε όλη τη δημιουργία είχε δοθεί, είπαν “Ήρθε η ώρα. Είναι καιρός να τα μαζεύουμε.” Τώρα οι άνθρωποι, ο ένας μετά τον άλλο, θα αρχίσουν να το ανακαλύπτουν. Και πολύ σύντομα θα εξαπλωθεί σε όλο τον πλανήτη. Ω, όχι ‘σύντομα’ όπως λέμε σε ένα χρόνο από τώρα. Θα χρειαστεί λίγο περισσότερο, πάντως αρκετά σύντομα. Η απάντηση έχει γίνει αντιληπτή.

Η πρώτη φορά που μίλησα γι’ αυτό – το κλείσιμο της Τάξης του Τόξου – πιστεύω  ήταν περίπου πριν έξι μήνες σε μια μικρή ομάδα των Σώμπρα. Με ενδιέφερε να δω την αντίδραση από μια μικρή ομάδα, με την οποία ήμουν πρόσωπο με πρόσωπο κατά κάποιον τρόπο, πώς θα αντιδρούσαν σ’ αυτό και δεν ήταν σοκαριστικό. Δεν θα έπρεπε να είναι, αλλά το κατάλαβαν.
Κι έπειτα το φέραμε στο Keahak και μετά σε όλους τους Σώμπρα. Ήταν πιο πολύ σαν υπενθύμιση, πιο πολύ σαν, ω, εκείνα τα -πώς το είπε ο Τοβίας – τα ‘αχά’. “Αα! Σωστά! Το ήξερα από την αρχή, αλλά έπρεπε να περάσω την εμπειρία της ανακάλυψης του.” Το βρήκατε και τώρα είναι μέσα σε όλους τους Σώμπρα. Τώρα είναι κομμάτι των Σώμπρα.

Η ενέργεια αντιδρά στη συνειδητότητα. Πού είναι η συνειδητότητά σας; Η ενέργεια είναι όλη δική σας. Την έχετε στην κατοχή σας; Όχι ότι ανήκει σε κανέναν άλλο. Δεν είναι κάπου αλλού εκεί έξω. Δεν είστε θύμα σε τίποτα. Όλη η ενέργεια είναι δική σας. Αυτό είναι που σας κάνει κυρίαρχη ύπαρξη. Αφήνοντας τώρα την ενέργεια να πιάσει δουλειά για σας.

Η Τάξη του Τόξου άρχισε να ‘κατεβάζει ρολά’, να τα μαζεύει, να πετάει τα σκουπίδια φυσικά, για να γυρίσει πίσω στις αγγελικές οικογένειες και να τους δώσει αναφορά, “Τελείωσε. Ανακαλύφθηκε, έστω κι από μερικούς μόνο στον πλανήτη, αλλά έγινε. Αυτή είναι η απάντηση.” Και τότε είπαν στις αγγελικές οικογένειες “Είναι ώρα να διαλυθείτε. Δεν χρειάζεται καθόλου συγκέντρωση των αγγέλων όπως κάναμε πριν, γιατί τελικά κάθε ύπαρξη είναι κυρίαρχη. Κι αν μείνουμε σ’ αυτές τις ομάδες, δεν πρόκειται να καταλάβουμε πραγματικά , πώς γίνεται να είναι δική μας όλη η ενέργεια. Θα έχουμε ομαδική ενέργεια, ομαδική σκέψη κι ομαδική αντίδραση.”

Έτσι τους τελευταίους έξι μήνες έγινε πολλή δουλειά για την προετοιμασία, την διάλυση των αγγελικών οικογενειών. Κι όταν έφτασε η 4η Απριλίου στον πρώτο τόπο του πλανήτη, στην πρώτη ζώνη ώρας, στον πρώτο- πρώτο πληθυσμό, στάλθηκε το μήνυμα. Βλέπετε, όλες οι αγγελικές οικογένειες είχαν κληθεί να επιστρέψουν στη διάρκεια των περασμένων εβδομάδων. Είχαν κληθεί να επιστρέψουν στην εστία. Ω, μερικοί πραγματικά δεν ήθελαν να φύγουν, αλλά δεν είχαν επιλογή. Είχαν κληθεί να επιστρέψουν στις αγγελικές οικογένειες γι’ αυτό το μήνυμα.

Έκαναν συμβούλιο. Κάθε μια ξεχωριστή αγγελική οικογένεια έκανε συμβούλιο. Συγκεντρώθηκαν και περίμεναν αυτή τη μέρα, εν μέρει εξαιτίας της αριθμολογίας, εν μέρει επειδή ταίριαζε τόσο καλά, εν μέρει επειδή είναι ώρα για τη μετάβαση από την Χριστική συνείδηση,  τώρα στη συνείδηση του Μάστερ. Από το 33 στο 44, αυτό ακριβώς κάνουμε – η αλλαγή που συμβαίνει – και ποια θα ήταν η καλύτερη στιγμή να γίνει από την 4/4/2020, 4/4/4. Δεν ήταν υποχρεωτικό να γίνει αυτή την ημερομηνία, αλλά σκεφτήκαμε ότι θα λειτουργούσε τόσο καλά. Είναι μια ημερομηνία που δεν θα ξεχάσετε ποτέ, ποτέ στη ζωή σας.

Έτσι σήμερα όταν οι πρώτες ζώνες ώρας σ’ αυτόν τον πλανήτη άρχισαν να βιώνουν την 4η Απριλίου 2020, το μήνυμα άρχισε να φτάνει σε όλες πνευματικές οικογένειες. Παρακολουθούν το μήνυμα από τη στιγμή που μπήκαμε σ’ αυτή την ημερομηνία. Και θα συνεχίσουν και το μήνυμα θα συνεχίσει να ηχεί, να ακούγεται κάπως σαν τραγούδι σε όλες τις αγγελικές οικογένειες, σε όλες τις αγγελικές υπάρξεις χωριστά λέγοντας “Είναι ώρα να διαλυθείτε.”

Σε περίπου 14, 13 ώρες από τώρα στον πλανήτη το μήνυμα θα διακοπεί. Θα σταματήσει. Θα το έχουν ακούσει όλοι. Όλοι στο σύμπαν θα το έχουν ακούσει, “Είναι ώρα να διαλυθείτε.” Υπάρχουν μερικοί που δεν θέλουν. Φυσικά, πάντα υπάρχουν ατζέντες. Υπάρχουν μερικοί που πιστεύουν ότι δεν είναι έτοιμοι ή ότι οι  οικογένειες τους δεν είναι έτοιμες, όμως θα συμβεί.  

Θα πάνε σε πάρα πολλά διαφορετικά μέρη και μερικοί θα προσπαθήσουν να ανασυνταχθούν σε ομάδες, όμως αυτό απλά δεν θα λειτουργήσει. Αυτό απλά δεν θα λειτουργήσει ,γιατί ένα μέρος όλης αυτής της εξίσωσης είναι να συνειδητοποιήσετε την κυριαρχία σας, ότι δεν χρειάζεστε τις ομάδες, δεν χρειάζεστε τις οικογένειες. Αυτό τελικά θα σας δώσει μια καλύτερη εκτίμηση της θεϊκότητάς σας, της ιερότητας σας κι επίσης την ικανότητα να αντιληφθείτε αληθινά το Namaste, το Θεό μέσα σε κάθε μια ύπαρξη.  

Όταν έμψυχα όντα είναι συγκεντρωμένα σε ομάδα, όταν βασίζονται το ένα στο άλλο για ενέργεια, όταν βασίζονται το ένα στο άλλο για απαντήσεις, δεν καταλαβαίνουν ότι αυτά είναι ήδη εντός. Κι αυτό ήταν σχεδόν μια από τις πλάνες των αγγελικών οικογενειών. Η ένωση τους έφερε παρηγοριά και άνεση και συντροφικότητα, αλλά πραγματικά εμπόδισε τις αγγελικές οικογένειες και τα άτομα να καταλάβουν ότι όλα είναι εντός σας.

Δεν επιστρέφετε στην ολότητα. Επιστρέφετε στη δική σας ολότητα. Δεν επιστρέφετε στην Εστία και φυσικά οι αγγελικές υπάρξεις προσπαθούν να επιστρέψουν στην Εστία από τότε που έφυγαν. Προσπαθούν να επιστρέψουν εκεί, νομίζοντας ότι αυτή ήταν η απάντηση, σαν παιδί που χάθηκε στο δάσος και στην απεγνωσμένη προσπάθεια να επιστρέψει στο σπίτι, χάνεται ακόμα περισσότερο. Ξέρετε πώς είναι αυτό. Όταν είστε χαμένοι, όταν είστε αποπροσανατολισμένοι, έχετε την τάση να μπερδεύεστε και να αποπροσανατολίζεστε περισσότερο μέχρι που τελικά τα παρατάτε. Παραδίνεστε. Έτσι ήταν μέχρι τώρα -οι αγγελικές οικογένειες χαμένες, εσείς χαμένοι εδώ σ’ αυτό τον πλανήτη μαζί με άλλους ανθρώπους – αλλά τώρα, τώρα έρχεται η ώρα της Πραγμάτωσης.

Έτσι λοιπόν αυτή είναι η μεγάλη εικόνα κι αυτά συμβαίνουν στα αγγελικά βασίλεια τώρα. Θα συμμετάσχουμε κι εμείς σε λιγάκι για να ακούσουμε, να νιώσουμε, να βιώσουμε αυτό το μήνυμα που βγαίνει για τη διάλυση, για την απελευθέρωση όλων των αγγελικών οικογενειών.

Ο Πλανήτης Γη

Ας μιλήσουμε επίσης για το τι συμβαίνει στον πλανήτη Γη, εδώ ακριβώς στην αυλή σας.

Αυτή την εποχή, σάς συμβαίνει αυτό που ονομάζεται κορωνοϊός. Ο κορωνοϊός, οποιοσδήποτε ιός, έχει μια ενεργειακή προέλευση. Με άλλα λόγια, εννοώ ότι δεν είναι απλά μια βιολογική ανισορροπία, προσπαθεί να επαναφέρει ισορροπία σε  κάτι άλλο. Ξέρετε, μιλάμε για τον ιό της σεξουαλικής ενέργειας, την επαναφορά της ισορροπίας μεταξύ αρσενικής και θηλυκής ενέργειας έτσι ώστε να μην υπάρχει πια σύγκρουση ή εξάρτηση, ώστε το αρσενικό να μη βασίζεται πια ή να μην εξαρτάται από το θηλυκό και αντίστροφα. Ωστε να μην υπάρχει πια η σύγκρουση ανάμεσα στα δυο καθώς και η θυματοποίηση που συνεπάγεται απ’ αυτό. Αυτό κάνει ο ιός της σεξουαλικής ενέργειας. Δεν είναι βιολογικός, παρόλα αυτά δρα ακριβώς όπως ένας βιολογικός ιός. Μπορεί κάποιος να μολυνθεί από αυτόν.

Τώρα έχετε αυτόν τον κορωνοϊό στον πλανήτη, αλλά τί συμβαίνει πραγματικά; Λοιπόν, υπάρχουν πολλά επίπεδα σ’ αυτό, αλλά αυτό που συμβαίνει είναι ότι προκαλεί μια επανεκκίνηση στον πλανήτη. Μια επανεκκίνηση.

Ποιος θα φανταζόταν, ότι κάτι τέτοιο θα ήταν ποτέ δυνατό; Ποιος θα φανταζόταν ότι οι άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη μένουν στο σπίτι; Οι δρόμοι είναι ήσυχοι. Οι ουρανοί είναι ήσυχοι. Ο αέρας είναι ήσυχος. Ο κόσμος είναι σπίτι και μερικοί απ’ αυτούς περνούν πολύ δύσκολα μόνοι τους στο σπίτι ή με μέλη της οικογένειας. Άλλοι θα ανακαλύψουν ότι αυτή είναι η πιο όμορφη και αποτελεσματική περίοδος της ζωής τους. Δεν θα μπορούσαν να το είχαν σχεδιάσει διαφορετικά. Δεν θα μπορούσαν να είχαν σχεδιάσει διακοπές δυο εβδομάδων στο σπίτι, γιατί θα είχαν μπει στον πειρασμό να βγουν έξω και να κάνουν πράγματα. Όμως αυτή τη στιγμή ο πλανήτης ησυχάζει. Είναι μια επανεκκίνηση.

Και στην επανεκκίνηση πολλοί φτάνουν στα βαθύτερα μέρη του εαυτού τους. Επιτέλους έχουν λίγη ησυχία. Επιτέλους πρέπει να ρίξουν μια ματιά προς τα μέσα. Νομίζω ότι δεν θα είχε συμβεί έτσι -με τόσο πολύ κόσμο, τους ανθρώπους στον πλανήτη να ρίχνουν μια ματιά εντός – δεν θα είχε συμβεί με κανέναν άλλο τρόπο.

Λοιπόν υπάρχει μια λαμπρή ιδιότητα πίσω από τον ιό κι απελευθερώνει πολλούς ανθρώπους, που ήταν έτοιμοι να φύγουν. Πρόκειται να υπάρξει ένας φόρος αίματος, όπως συμβαίνει με κάθε ιό. Θα υπάρξει ένας αξιοσημείωτος αριθμός θυμάτων, αλλά θα είναι εκείνοι που ήταν αληθινά έτοιμοι να φύγουν. Με άλλα λόγια, δρα σαν καταλύτης γι’ αυτούς. Ήταν η ώρα να επιστρέψουν στο σπίτι. Άκουσαν το κάλεσμα των αγγελικών οικογενειών. Ήξεραν ότι ήταν μια περίοδος αλλαγής στον πλανήτη. Δεν ήταν έτοιμοι να προχωρήσουν, έτσι προσέλκυσαν τον ιό κι ο ιός φροντίζει αυτό το ζήτημα και σύντομα φεύγουν.
Μερικοί πάνε στις Νέες Γαίες,  μερικοί πάνε στα Κοντινά προς τη Γη Βασίλεια για στοχασμό. Μερικοί θα προσπαθήσουν να πεταχτούν πίσω στον πλανήτη για μια ακόμα ενσάρκωση. Όμως υπάρχει μια ενδιαφέρουσα δύναμη τώρα που – αυτό συμβαίνει τόσο συχνά τώρα στη σύγχρονη εποχή, κάποιος πεθαίνει και προσπαθεί να επιστρέψει για μια νέα ενσάρκωση σε διάστημα εβδομάδων ή μηνών. Παλιά πέρναγαν δεκάδες ή εκατοντάδες χρόνια, αλλά τώρα προσπαθούν να επιστρέψουν σε εβδομάδες ή μήνες – τώρα απλά δεν θα συμβεί αυτό.

Συμβαίνουν τόσα πολλά στα Κοντινά προς τη Γη Βασίλεια ,με τις αγγελικές υπάρξεις που επιβλέπουν αυτά τα επίπεδα ή βοηθούν σε αυτά τα επίπεδα για να διασφαλίσουν ότι εκείνοι που κάνουν τη μετάβαση τώρα από τον πλανήτη Γη, βγαίνοντας από το υλικό τους σώμα, περνούν ένα ήσυχο χρονικό διάστημα. Δεν είναι μόνο στη Γη, που οι άνθρωποι περνούν αυτό το ήσυχο χρονικό διάστημα. Τα πάντα γαληνεύουν σε όλη τη δημιουργία.

Ο πλανήτης περνάει μια σπουδαία επανεκκίνηση αυτή τη στιγμή. Θα μιλήσουμε περισσότερο γι’ αυτό σε μερικά λεπτά, αλλά θέλω να νιώσετε τί συμβαίνει πραγματικά. Κι όταν το νιώσετε, θυμηθείτε ότι το γνωρίζατε ήδη. Είχαμε ήδη ασχοληθεί με αυτό. Είχαμε ήδη μιλήσει για κάτι που θα συνέβαινε στον πλανήτη, που επρόκειτο να αλλάξει τα πάντα. Και φυσικά, οι περισσότεροι από σας αμέσως κάνατε ένα σενάριο πολέμου, κάτι τέτοιο ή ότι εξωγήινοι παίρνουν τον έλεγχο. Ελπίζω κανένας από σας να μη σκέφτεται μ’ αυτό τον τρόπο. Δεν επιτρέπονται πια  εξωγήινοι εδώ. Πρέπει να φύγουν. Όχι άλλη παρέμβαση σ’ αυτό τον πλανήτη.
Τώρα έχετε αυτή την τεράστια ηρεμία στον πλανήτη κι αυτό αλλάζει τα πάντα. Αλλάζει τα πάντα.

Ο ιός τελικά θα έχει τεράστια οικονομική επίπτωση -εννοώ ότι ήδη έχει, αλλά όταν υπολογιστούν όλα, τεράστια οικονομική επίπτωση – πράγμα που θα προκαλέσει αλλαγή στις οικονομίες του πλανήτη.

Λοιπόν, τα οικονομικά, τα χρήματα, τι είναι; Είναι απλά ενέργεια. Άρα το ίδιο πράγμα συμβαίνει. Παρόλο που λέω ότι είναι οικονομικός ιός, τελικά αφορά την ενέργεια. Αφορά το ότι οι άνθρωποι δεν μπορούν πια να κατηγορούν άλλους για την έλλειψη αφθονίας. Σε γενικές γραμμές με τους Σώμπρα το περάσαμε πριν λίγο καιρό, γιατί δεν είχα υπομονή γι’ αυτό. Αν δεν έχετε αφθονία, είναι δικό σας θέμα, γιατί η αφθονία υπάρχει παντού. Αν δεν την έχετε, είναι επειδή ακόμα σας αρέσει να είστε στην έλλειψη, αλλά ας μην αρχίσω τώρα. Οι περισσότεροι απ’ αυτούς τους Σώμπρα έχουν φύγει. Η αφθονία είναι παντού.

Οι άνθρωποι που κάθονται στο σπίτι, πολλοί απ’ αυτούς θα αρχίσουν να σκέφτονται “Θέλω πραγματικά να επιστρέψω σ’ αυτή τη δουλειά, όπου αληθινά δεν είχα χαρά, δεν είχα αφθονία;” Δεν πρόκειται να σκεφτούν όπως συζητάμε εμείς, σχετικά με την ενέργεια σε υπηρεσία προς αυτούς, αλλά τελικά περί αυτού πρόκειται. Θα πουν “Αυτό δεν με υπηρετούσε πολύ καλά.” Υπάρχει τεράστια αύξηση στο επίπεδο δημιουργικότητας στον πλανήτη τώρα. Πολλοί άνθρωποι βαριούνται στο σπίτι ή ίσως [υπάρχει]οικογενειακή βία ή απλά σπαταλούν πολύ χρόνο σε άσχετα κοινωνικά δίκτυα. Όμως υπάρχουν πάρα πολλοί τώρα που νιώθουν ένα κύμα δημιουργικότητας. Σκέφτονται “Θέλω να κάνω κάτι. Όταν τα πράγματα επιστρέψουν στην κανονικότητα” -πράγμα που δεν θα γίνει ποτέ – “θέλω να κάνω κάτι στη ζωή μου. Θέλω να εκφραστώ. Θέλω να βιώσω. Θέλω να επεκταθώ και θέλω να …” λοιπόν, δεν το λένε, αλλά αυτό που λένε στην πραγματικότητα είναι να φτάσουν στην Πραγμάτωση.

Τόσοι πολλοί κάθονται σπίτι τώρα κι ανοίγονται στη δημιουργικότητα αυτήν ακριβώς τη στιγμή. Θα χρειαστούν λίγο χρόνο, για να ξεπεράσουν τους φόβους και τις αμφιβολίες τους. Ξέρετε πώς είναι. Σου έρχεται μια σπουδαία ιδέα, μια δημιουργική ιδέα και μετά ο αμφίβολος νους, οι δαίμονες της αμφιβολίας έρχονται και σας λένε το λόγο που δεν μπορείτε να το κάνετε. Όμως υπάρχει μια τεράστια επιθυμία δημιουργικότητας τώρα για πολλούς λόγους.

Οι άνθρωποι που κάθονται στο σπίτι και βαριούνται, αναλογίζονται “Τι θέλω  πραγματικά να κάνω στη ζωή μου;” Δεν το ξέρουν ακόμα, αλλά γίνεται τεράστια απελευθέρωση από τις αγγελικές οικογένειες, καθώς αυτές διαλύονται μέχρι το τέλος της μέρας σ’ αυτό τον πλανήτη. Είναι τεράστια απελευθέρωση. Είναι μέρος του μάτριξ, που συγκρατούσε τα πράγματα. Λοιπόν, ξέρετε από το Ancestral Freedom – και τώρα την υπέροχη αναβάθμισή μου – ξέρετε ότι υπάρχει ένα μάτριξ με την προγονική σας οικογένεια. Είναι τόσο σφιχτά συνυφασμένο, πιο πολύ  κι από τις περασμένες ζωές σας, που σας κρατάει μέσα του κι αυτό το μάτριξ της αγγελικής οικογένειας απελευθερώνεται σήμερα. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα το καταλάβουν ποτέ -ίσως αργότερα, σήμερα μάλλον δεν θα το καταλάβουν – αλλά θα νιώσουν ότι κάτι άλλαξε. Κι έτσι έγινε. Συμβαίνει τώρα ακριβώς.

Εσείς

Ας μιλήσουμε για σάς. Ας μιλήσουμε για σάς.
Υποθέτω πως ο καλύτερος τρόπος να το θέσω είναι, Σας ευχαριστώ για τις υπηρεσίες σας.

Ήρθατε εδώ σαν  αντιπρόσωποι των αγγελικών οικογενειών σας, οι περισσότεροι από εσάς την εποχή ακριβώς που δημιουργήθηκε και σχηματίστηκε ο πλανήτης Γη. Είσαστε οι βετεράνοι εδώ. Ήρθατε εδώ και ζήσατε πάρα πολλές ζωές σ’ αυτόν τον πλανήτη, πολύ περισσότερες από άλλους. Πιθανόν κοντά στις χίλιες, ίσως και λίγες παραπάνω. Οι άλλοι άνθρωποι, διακόσιες ή τριακόσιες. Έχετε πολύ περισσότερες ζωές σ’ αυτό τον πλανήτη από τους πιο πολλούς.

Ήρθατε εδώ σαν αντιπρόσωποι των αγγελικών οικογενειών σας, για να βοηθήσετε να σχηματιστεί και να διαμορφωθεί αυτός ο πλανήτης Γη, για να βοηθήσετε να μετατραπεί σ’ αυτό που είναι, και ξέρω ότι υπήρξαν φορές που το μετανιώσατε. Κοιτούσατε την κοινωνία, κοιτούσατε πού πήγαινε ο πλανήτης και μετανιώνατε. Οι περισσότεροι από σας είχατε εμπλακεί σε μεγάλο βαθμό στη διαμόρφωση και τη δημιουργία των σύγχρονων θρησκειών κι εκκλησιών και μετά το μετανιώσατε. Θα σας μαλώσω γι’ αυτό. Για τα άλλα όχι. Όμως το κοιτάτε αυτό και λέτε “Κοίτα τί προέκυψε απ’ αυτό. Υπάρχει τόσο πολλή βία σ’ αυτό τον πλανήτη, τόσο πολύ μίσος και θυμός”, αλλά το φέρατε σε πέρας. Το ολοκληρώσατε μέχρι αυτή τη στιγμή.

Εσείς είστε που αποκαλύψατε αυτό το πολύ απλό, αλλά πολύ σημαντικό πράγμα, ότι η ενέργεια ανταποκρίνεται στη συνείδηση – μέχρι τώρα αυτές δεν ήταν μέρος του ίδιου πράγματος, αλλά δουλεύουν μαζί – κι αυτή η ενέργεια είναι δική σας και σας υπηρετεί. Εσείς κι άλλοι Σώμπρα σε όλο τον πλανήτη βοηθήσατε να γίνει αυτό κατανοητό. Αυτό ήταν που προκάλεσε τη διάλυση της Τάξης του Τόξου και των αγγελικών οικογενειών.

Γι’ αυτό σας ευχαριστώ για τις υπηρεσίες σας. Κάνατε αυτό που είχατε έρθει να κάνετε σ’ αυτό τον πλανήτη. Τελείωσε. Τι ακολουθεί;

Λοιπόν, θα μείνετε εδώ, ελπίζω, σαν Μάστερς. Θα μείνετε για να είστε παράδειγμα για άλλους. Θα μείνετε εδώ σ’ αυτό τον πλανήτη, για να απολαύσετε τώρα τη ζωή σας, που να πάρει. Για να απολαύσετε τη ζωή σας. Μη με κάνετε να σας υποχρεώσω να απολαύσετε τη ζωή σας!  Ήρθε η ώρα να την απολαύσετε.
Ήρθε η ώρα να σταματήσουν όλα τα βάσανα και οι αγώνες
.
Το πήρατε πάνω σας κατά ένα μεγάλο μέρος, εξαιτίας της ανθρωπότητας, εξαιτίας της ενοχής και της ντροπής σας, για το σημείο που είχε φτάσει η ανθρωπότητα. Με την ευκαιρία, ποτέ δεν τους υποχρεώσατε να το κάνουν. Το έκαναν μόνοι τους. Όμως εσείς νιώθατε ακόμα αυτή την ενοχή και τη ντροπή γιατί, θα λέγαμε, δημιουργήσατε το κτίριο στο οποίο μπήκαν και δημιούργησαν το χάος. Απελευθερώστε το. Δεν είναι δικό σας. Έχουν δικαίωμα, έχουν την ελευθερία να κάνουν και να βιώνουν με οποιοδήποτε τρόπο θέλουν να βιώσουν τη ζωή.

Έτσι, για σας τώρα τί γίνεται, τώρα που η υπηρεσία σας τελείωσε; Επίσης είναι καιρός να συνειδητοποιήσετε, ότι έχετε γράψει τα βιβλία. Όχι κυριολεκτικά, αλλά οι ιστορίες σας, που έχουμε συγκεντρώσει τώρα σε όλα τα Shoud, σε όλες τις συναθροίσεις, όλα αυτά που ονομάζετε προϊόντα, Cloud Classes. Όλο αυτό είναι η ιστορία σας. Το κάναμε μαζί κι αυτές οι ιστορίες θα διαρκέσουν πολύ, πολύ καιρό. Οι ιστορίες οργανώνονται τώρα, καταγράφονται, αρχειοθετούνται και γίνονται πολύ προσβάσιμες από το απίστευτο προσωπικό του Βυσσινί Κύκλου. Ετοιμάζονται για το επόμενο κύμα, που έρχεται. Για σας τώρα τί;

 Ήρθε η ώρα να απολαύσετε τη ζωή και πραγματικά να αφήσετε την ενέργεια να σας υπηρετήσει, όπως ποτέ πριν, χωρίς να την πολεμάτε, να αφήσετε την ενέργεια να σας υπηρετήσει τώρα. Να είστε το παράδειγμα. Να είστε οι Μάστερ. Να είστε εδώ στον πλανήτη σαν ενσωματωμένοι Μάστερ, που ζουν τη ζωή με χαρά.

Πραγματικά έρχεται σε σας. Ξέρω ότι μερικές φορές το ανθρώπινο μυαλό αμφιβάλει κι αναρωτιέστε πώς και νομίζετε ότι έχετε κολλήσει σ’ αυτό το μάτριξ και λοιπά. Καθόλου. Υπηρετήσατε την αγγελική σας οικογένεια και σήμερα είναι χαρούμενοι. Είναι χαρούμενοι. Θα το ακούσετε σε λιγάκι. Υπηρετήσατε το σκοπό του ερχομού σας εδώ και ξέρω ότι έχετε ένα παράξενο αίσθημα τώρα, γι’ αυτό το μέρος του ταξιδιού σας, την ευθύνη σας, την εκπλήρωση του όρκου σας και μπορείτε να νιώσετε την απελευθέρωση των αγγελικών οικογενειών. Αλλά είναι επίσης και κάπως παράξενο, γιατί αν είσαι σε υπηρεσία σε όλες αυτές τις ζωές, το συνηθίζεις.

Μπαίνετε στο πρότυπο της υπηρεσίας, της σκληρής δουλειάς, του αγώνα, κι όλα τα υπόλοιπα που έχετε κάνει. Έτσι ξαφνικά είναι σαν να σας τραβάνε το χαλί έξω από εσάς. Όχι προς τα έξω, κάτω από εσάς, αλλά κυριολεκτικά έξω από σας. Είναι ένα παράξενο αίσθημα. Κάπως σαν το άτομο, που πάει στο στρατό να υπηρετήσει την πατρίδα του και το κάνει για 20, 25 χρόνια και ξαφνικά είναι πολίτης. Είναι  παράξενο αίσθημα, γιατί υπάρχει αυτή η αίσθηση της απώλειας. Υπάρχει ο ενθουσιασμός ότι τελείωσε, αλλά επίσης “Τι ακολουθεί;”

Αυτό που ακολουθεί είναι η απόλαυση της ζωής σας και θα αναφέρουμε μερικά άλλα πράγματα σε ένα λεπτό, αλλά δεν θα χρειαστεί ποτέ να πάτε πίσω ή να θελήσετε να πάτε πίσω στο είδος υπηρεσίας που κάνατε μέχρι τώρα.

Έτσι πάρτε μια βαθιά αναπνοή για την απελευθέρωση, την απελευθέρωσή σας από αυτή τν υπηρεσία από τις αγγελικές οικογένειες.

Ερωτήσεις και Απαντήσεις

Ξέρω ότι υπάρχουν πολλές ερωτήσεις, πολλές ερωτήσεις, κι ο Κώλντρε και η Λίντα έχουν συμπυκνώσει μερικές απ’ αυτές που κάνετε, σε λιγότερες. Έτσι τώρα θα ρωτήσω τη Λίντα αν θα μπορούσε να διαβάσει τις ερωτήσεις πριν προχωρήσουμε στο επόμενο μέρος.
ΛΙΝΤΑ: Οκέι, μετά χαράς. Λοιπόν …

ΕΡΩΤΗΣΗ 1: Ποια ήταν η σημασία των αγγελικών οικογενειών;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Α, η σημασία των αγγελικών οικογενειών. Λοιπόν, αν κοιτάξετε το Journey of the Angels του Τοβία, δίνει μια εξαιρετική κι εύκολη στην κατανόηση περιγραφή, του πώς πήγατε από το τίποτα – ή αυτό που φαινομενικά ήταν το τίποτα – στο σύμπαν και συγκεντρωθήκατε σε αγγελικές οικογένειες. Οι αγγελικές οικογένειες υπήρχαν για [συναισθηματικό] δέσιμο. Ξέρετε, όπως είναι όταν έχετε ομάδες φίλων ή την οικογένεια εδώ στον πλανήτη. Οι αγγελικές οικογένειες έδιναν παρηγοριά. Όμως επίσης μέσω των αγγελικών οικογενειών προσπαθήσατε να ανακαλύψετε τί ήταν η ενέργεια και τελικά γιατί επιβραδυνόταν.

Έτσι συγκεντρώθηκαν σε 144.000 αγγελικές οικογένειες. Έτσι συνέχισαν να είναι για αμέτρητους αιώνες χρόνου. Αμέτρητους αιώνες. Υπηρετούσαν ένα σκοπό. Αυτό σας έδινε μια ταυτότητα, μια συγγένεια με μια ομάδα. Μερικοί από σας προερχόσαστε από τον Οίκο του Μιχαήλ, από τον Οίκο του Ζαντχιήλ κι όλους τους άλλους αρχάγγελους στη διαδρομή. Αυτό σας έδινε μια αίσθηση ταυτότητας και ένταξης. Ίσως δεν καταλάβατε συνειδητά με το ανθρώπινο μυαλό από ποια οικογένεια προέρχεστε, αλλά συχνά ανάμεσα στις ζωές θυμόσασταν και συνδεόσασταν ξανά. Συχνά, ανάμεσα στις ζωές, γυρνούσατε από τη Γέφυρα των Λουλουδιών, πίσω στην  αγγελική σας οικογένεια με την οποία ταυτιζόσαστε. Ήταν ένα από τα πιο βαθιά βασικά πράγματα με τα οποία εσείς σαν έμψυχες υπάρξεις μπορούσατε να ταυτιστείτε, ένα από τα πρώτα αναγνωριστικά [στοιχεία].

Έτσι υπήρχε τεράστια αξία στην αγγελική οικογένεια και τεράστια αξία, όταν τα πάντα στη δημιουργία έφτασαν κοντά στο αδιέξοδο, ώστε οι αγγελικές οικογένειες συγκεντρώθηκαν για να ανακαλύψουν γιατί επιβραδυνόταν, για να ανακαλύψουν τη σχέση της ενέργειας με τη συνειδητότητα. Έχουν υπηρετήσει το σκοπό τους. Δεν υπάρχει σκοπός, δεν υπάρχει ανάγκη να έχετε το δεσμό των αγγελικών οικογενειών πια, γιατί τελικά το θέμα είναι η κυριαρχία. Είναι η ελευθερία.

Οι αγγελικές οικογένειες, με το δικό τους τρόπο, πολέμησαν μεταξύ τους, όπως οι χώρες ή οι θρησκείες εδώ σ’ αυτό τον πλανήτη πολεμούν μεταξύ τους. Θυμηθείτε, όταν είπα, ότι ήρθατε εδώ για να παίξετε αυτά που είχατε κάνει στα άλλα βασίλεια, αλλά εδώ τα παίξατε σε μια πραγματικότητα που ήταν σε επιβράδυνση. Οι αγγελικές οικογένειες βασικά προσπαθούσαν να πάρουν τον έλεγχο άλλων  αγγελικών οικογενειών. Είναι αυτό που ο Τοβίας ονομάζει περίοδο του Πολέμου των Άστρων.

Υπήρξε πολλή διαμάχη που απλά βασιζόταν σε αυτό, όπως βλέπετε εδώ στον πλανήτη – είναι επίσης μια αντανάκλαση αυτού – η μια ομάδα να ισχυρίζεται ότι είναι καλύτερη από την άλλη. Μια ομάδα να ισχυρίζεται ότι είναι εξυπνότερη. Μια  ομάδα να προσπαθεί να πάρει πράγματα από την άλλη. Είναι καιρός να τελειώσουν όλα αυτά. Δεν χρειάζεται πια τίποτα απ’ αυτά. Όχι άλλοι πόλεμοι, είτε είναι εδώ στη Γη, είτε στις αγγελικές οικογένειες. Κάθε ύπαρξη, κάθε έμψυχη ύπαρξη είναι κυρίαρχη ύπαρξη.

Εσείς θα έχετε, ας πούμε, τους δεσμούς και τις σχέσεις σας με άλλους, σαν Αναληφθέντες Δάσκαλοι. Έχουμε το Κλαμπ των Αναληφθέντων Δασκάλων, αλλά τίποτα δεν μας κάνει να κολλάμε μεταξύ μας. Είναι απλά μια σχέση ή οικειότητα που μας φέρνει κοντά.

Θα βρείτε ότι έχετε μια σχέση με άλλους Σώμπρα, με μερικούς από τους Δασκάλους που είναι ήδη εδώ στον πλανήτη, οι οποίοι ενσαρκώθηκαν αμέσως μετά τον Τοβία, αλλά ποτέ μα ποτέ ξανά δεν θα κάνετε την ομάδα να δεθεί σαν κόλλα. Θα έχετε οικειότητα και σχέση, αλλά ποτέ ένα δέσιμο ή έναν όρκο, τον οποίο θα πρέπει να τηρήσετε.

Οι αγγελικές οικογένειες έχουν τελειώσει και τώρα, λοιπόν, υπάρχουν κάποιοι που αντιστέκονται, δεν το θέλουν καθόλου. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια εξουσίας που εξελίσσονταν μέχρι σήμερα. Όμως τώρα είναι γνωστό σε όλους, ότι οι αγγελικές  οικογένειες διαλύονται. Οπότε σας ευχαριστώ.

Επόμενη ερώτηση.
ΛΙΝΤΑ: Οκέι.

ΕΡΩΤΗΣΗ 2: Πού θα πάνε όλες οι αγγελικές υπάρξεις τώρα που οι οικογένειες διαλύονται;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Πού θα πάνε; Εσείς και άλλοι έχετε περάσει πολύ χρόνο, ιδιαίτερα στην ονειρική σας κατάσταση, βοηθώντας να δημιουργηθούν, να σχεδιαστούν κι έπειτα  να φτιαχτούν οι Νέες Γαίες. Υπάρχουν εκατοντάδες Νέες Γαίες τώρα, κάθε μια απ’ αυτές τις Γαίες σε θέση να χωρέσει μέχρι περίπου πέντε δις έμψυχα όντα. Με άλλα λόγια, δεν πρόκειται να είναι υπερβολικά πυκνοκατοικημένες. Δεν θα είναι γεμάτες κόσμο ή υπερπλήρεις όπως είναι εδώ. Έτσι η πλειοψηφία των αγγελικών υπάρξεων από την οικογένεια σας και τις άλλες οικογένειες θα πάνε στις Νέες Γαίες.

Οι Νέες Γαίες θα είναι σαν μια σύγχρονη, καθαρή εκδοχή αυτής της Γης, γιατί έχετε βοηθήσει να εμφυτευτούν, να ενσωματωθούν σ’ αυτά τα μέρη τα σπουδαιότερα πράγματα της Γης – η φύση, τα ζώα, η αληθινή αγάπη, το μοίρασμα, η εμπειρία – αλλά χωρίς τη ρύπανση και τη βία, χωρίς κάποια από τα πράγματα που το έκαναν τόσο δύσκολο να ζεις σ’ αυτή την ανθρώπινη Γη. Καθαρισμένες, ανακαινισμένες, ανανεωμένες Γαίες Εκδοχή ΙΙ, εκεί πρόκειται να πάνε. Θα πάνε εκεί και πρόκειται να ενσαρκωθούν. Θα βρεθούν σε υλικό σώμα, όμως όχι κολλημένοι, από τη μια ενσάρκωση στην άλλη όπως ήσασταν εσείς. Θα είναι πιο πολύ μια επιλογή, παρά κάτι που απλά θα τους συμβαίνει.

Σε αυτές τις Νέες Γαίες πρόκειται να βιώσουν, πώς είναι να βυθίζεσαι βαθιά στον εαυτό σου, να πηγαίνεις βαθιά μέσα στην ύλη και μέσα στη δημιουργία σου, να βιώνεις τη ζωή τόσο αισθησιακά, τόσο προσωπικά και τελικά να βιώνεις πώς είναι να είσαι μέσα στη δική σου ενέργεια.

Πολλοί από σας πρόκειται να διδάξουν εκεί, πρόκειται να τους καθοδηγήσετε. Πρόκειται να τους βοηθήσετε να καταλάβουν μερικούς από τους ενδιαφέροντες κι αστείους τρόπους της Γης. Και θα θελήσουν όλοι να πάνε σ’ αυτή τη Γη. Θα ήταν σαν να θέλουν να πάνε σε ένα μουσείο, ξέρετε, όταν είσαι νέος πας να δεις κάποιο μέρος, που έχεις ακουστά και είναι διάσημο. Όλοι θα θελήσουν να έρθουν εδώ, αλλά σε γενικές γραμμές δεν θα έρθουν εδώ για ενσαρκώσεις. Μπορεί να έρθουν για, λοιπόν, ίσως θα μπορούσατε να ξεκινήσετε μια “Υπηρεσία Ξεναγήσεων” της κλασικής Γης. Το γνωρίζετε πολύ καλά.

Πρόκειται να πάνε στις Νέες Γαίες. Μερικοί απ’ αυτούς απλά θα περιπλανηθούν στο σύμπαν. Θα προσπαθήσουν να ανασυνταχθούν σε ομάδες, όμως αυτό απλά δεν θα λειτουργήσει. Τα δυναμικά , το εμποδίζουν να λειτουργήσει. Και μετά θα πάνε να περιπλανηθούν κι άλλο μέχρι που τελικά, σε κάποιο σημείο, θα αποφασίσουν να πάνε σε μια από τις Νέες Γαίες. Μέχρι τώρα μόνο μέσω αυτής της κλασικής Γης, αυτού εδώ του τόπου, μπορούσε κανείς να φτάσει στην Πραγμάτωση,  εξαιτίας των έντονων δυναμικών. Αλλά σύντομα θα έρθει η ώρα, που η  Πραγμάτωση θα μπορεί να γίνει και σε οποιαδήποτε από τις Νέες Γαίες. Όμως αυτό εδώ το μέρος, η κλασική Γη που βοηθήσατε να φτιαχτεί, θα μείνει -ω, ήδη έχει γραφτεί – στην ιστορία ως το μέρος – ΤΟ μέρος – δεν υπάρχει τίποτα σαν αυτό. Και σκεφτείτε ότι ήσασταν ανάμεσα στους πρωτοπόρους εδώ, και τώρα, σας ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες σας.
Επόμενη ερώτηση.
ΛΙΝΤΑ: Οκέι.

ΕΡΩΤΗΣΗ 3: Τι θα γίνει με τους αρχαγγέλους; Θα διαλυθούν και δεν θα βοηθούν πια τους ανθρώπους;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Καλή ερώτηση, γιατί για τόσο πολύ καιρό οι άνθρωποι βασίζονταν στους αρχαγγέλους και στους πνευματικούς οδηγούς τους και σε οτιδήποτε άλλο εκτός από τους εαυτούς τους. Οι αρχάγγελοι βασικά είναι υπάρξεις χωρίς ψυχή. Είναι αρχετυπικές ενέργειες. Με άλλα λόγια, είναι ένα είδος συλλογικής ενέργειας της ομάδας τους ή της αγγελικής τους οικογένειας.

Οι αρχάγγελοι έχουν αναπτύξει ανθρώπινα χαρακτηριστικά, θα λέγαμε, επειδή τα μέλη των οικογενειών τους ήταν εδώ στον πλανήτη. Αλλά δεν είναι άνθρωποι και δεν είναι έμψυχα όντα. Είναι κάπως σαν τα υπερφυσικά σας δημιουργήματα.

Με τη διάλυση των αγγελικών οικογενειών, δεν υπάρχουν πια αρχάγγελοι. Δηλαδή θα συνεχίσετε να τους θυμάστε, αλλά δεν θα μπορείτε να πάτε έξω στο σύμπαν και να βρείτε έναν αρχάγγελο. Θα συνεχίσουν να γράφουν γι’ αυτούς. Θα συνεχίσουν να μιλάνε γι’ αυτούς. Οι άνθρωποι θα συνεχίσουν να προσεύχονται σ’ αυτούς ή να τους ζητούν καθοδήγηση, αλλά αν οι άνθρωποι πραγματικά ακούσουν με προσοχή,  το μήνυμα που θα πάρουν είναι “Έχει τελειώσει – οι αγγελικές οικογένειες, οι  αρχάγγελοι. Σταματήστε να ψάχνετε έξω από σας για τις απαντήσεις, γιατί είναι όλα εντός σας τώρα.”

Λοιπόν, ναι, θα υπάρξουν μερικοί που θα συνεχίσουν να προσπαθούν να συνδεθούν με τους αρχαγγέλους, θα προσεύχονται στους αρχαγγέλους ή σε θεούς ή σε αγίους και λοιπά, αλλά πρόκειται να υπάρξει μια κάπως ενδιαφέρουσα δυναμική. Πολλοί δεόμενοι – άνθρωποι που προσεύχονται, τους λέω δεόμενους – στον πλανήτη θα αρχίσουν να μην παίρνουν καμία απάντηση. Είναι σαν να τηλεφωνείς, ξέρετε, στους ουρανούς κι ακούς σήμα κατειλημμένου ή καθόλου σήμα. Και μετά βγαίνει το μήνυμα “Μην ψάχνετε εδώ. Ψάξτε εντός. Όλα είναι μέσα σας.”

Αυτό πρόκειται να δυσκολέψει πολλούς ανθρώπους, γιατί είναι τόσο συνηθισμένοι να βασίζονται σε όλα εκτός από τον εαυτό τους. Δεν αγαπούν τον εαυτό τους και δεν εμπιστεύονται τον εαυτό τους οπότε πάνε αλλού. Θα είναι δύσκολο γιατί θα νιώθουν σαν να τους εγκατέλειψε ο Θεός και οι αρχάγγελοι τους και οι εξωγήινοι UFO τους κι όλα τα άλλα. Πολλοί απ’ αυτούς δεν θα το παραδεχτούν αμέσως, αλλά θα έχουν αυτό το αίσθημα κενού όταν θα καλούν τα άλλα βασίλεια. Όμως όλα αφορούν το “Πήγαινε μέσα στη δική σου πλευρά.” Εσείς, αγαπητοί μου φίλοι, είστε οι αρχάγγελοι του εαυτού σας. Ο Αρχάγγελος Εσύ. Έτσι είναι και πρόκειται για τον σπουδαιότερο αρχάγγελο όλων. Σας ευχαριστώ.
ΛΙΝΤΑ: Μπορώ να προσθέσω μια κάπως παράξενη ερώτηση;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Βέβαια.

ΛΙΝΤΑ: Λοιπόν, τι θα γίνει με όλους τους ανθρώπους που κάνουν επικοινωνίες με αυτούς τους αρχαγγέλους και τους εξωγήινους;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Οι άνθρωποι που κάνουν επικοινωνίες με τους εξωγήινους, με τους αρχαγγέλους, θα συνειδητοποιήσουν επίσης ότι έχουν διαλυθεί. Πρώτα πρώτα, οι εξωγήινοι ποτέ δεν είχαν να πουν κάτι καλό. Δηλαδή, δεν ήταν πολύ σοφοί. Και υποθέτω ότι όλα ήταν ένα τέχνασμα, ήταν ένα είδος πλάκας εις βάρος των ανθρώπων που το επέτρεπαν, γιατί οι άνθρωποι ήθελαν να βάλουν κάτι έξω από τους εαυτούς τους. Έτσι, ας πούμε, το έβαζαν σε έναν εξωγήινο. Και οι εξωγήινοι ανταποκρίνονταν. Υποκρίνονταν τέλεια. Έπαιζαν το ρόλο τους. Υπηρετούσαν εκείνους που πίστευαν, ότι οι εξωγήινοι ήταν κάποιος σπουδαίος εξελιγμένος πολιτισμός, άρα δεν μπορούμε πραγματικά να τους κατηγορήσουμε γι’ αυτό. Αλλά τώρα δεν πρόκειται να τους επιτραπεί να το κάνουν.

Δεν μπορούν να το κάνουν και θα υπάρξουν πολλοί που θα συνεχίσουν να λένε ότι κάνουν επικοινωνίες με εξωγήινους και γαλαξιακές ηγεσίες και λοιπά. Αλλά θα έρθει η ώρα που -ο Κώλντρε δεν θέλει να το πω αλλά θα το πω πολύ ξεκάθαρα – όταν κάποιος υποκρίνεται και ξέρει ότι υποκρίνεται, επηρεάζεται η ενεργειακή του ισορροπία και μπορείτε να συμπεράνετε, ότι αυτό σημαίνει την αφθονία και την υγεία του. Επηρεάζεται η ενεργειακή τους ισορροπία. Άρα το καλύτερο είναι να  παραδεχτούν τώρα, ότι ο μεγαλύτερος αρχάγγελος για να κάνουν επικοινωνία είναι ο εαυτός τους, αλλά πολλοί απ’ αυτούς δεν εμπιστεύονται τον εαυτό τους. Χρειάζονται να βασίζονται σε κάποια συμπαντική ύπαρξη για να κάνουν επικοινωνία.

Έτσι πιστεύω ότι οι συνετοί πρόκειται πραγματικά να το συνειδητοποιήσουν. Πρόκειται να συνειδητοποιήσουν ότι υπήρχε κάποια καθοδήγηση. Ω, οι αρχάγγελοι είχαν θαυμάσια καθοδήγηση για λίγο διάστημα, αλλά ξέρετε, δεν είχαν ποτέ ενσαρκωθεί σαν ανθρώπινα όντα. Έτσι, η καθοδήγηση τους ήταν περιορισμένη, κατά κάποιο τρόπο, και τώρα αυτές οι υπάρξεις, οι συνετοί, θα αρχίσουν να κάνουν επικοινωνία ή να εκφράζουν τους εαυτούς τους. Και ξέρω ήδη τί σκέφτεστε οι υπόλοιποι, αλλά θα απαντήσω σε αυτό αργότερα. Ωραία.
ΛΙΝΤΑ: Οκέι.
ΕΡΩΤΗΣΗ 4: Τι θα γίνει με τους Σώμπρα και το Βυσσινί Συμβούλιο; Θα διαλυθούν;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Οι Σώμπρα, το Βυσσινί Συμβούλιο. Λοιπόν, ας αρχίσουμε με τους Σώμπρα. Οι Σώμπρα δεν ήταν ποτέ οργανωμένοι . Οι Σώμπρα -ευχαριστώ για το γέλιο, πολλοί Σώμπρα γέλασαν μόλις τώρα. Ποτέ [δεν ήταν] πολύ οργανωμένοι.

Πρώτον οι Σώμπρα αποτελούνται από άτομα πολλών αγγελικών οικογενειών, έτσι δεν ήταν κάτι οικογενειακό. Δεν ήταν ένα θέμα αρχέγονης οικογένειας και ουσιαστικά είναι κάτι προσωρινό. Ξέρω ότι κανείς από σας δεν θέλει να συνεχίσουν οι Σώμπρα για πάντα. Τώρα αυτό εξυπηρετεί έναν σκοπό, αλλά δεν πρόκειται να αφήσουμε να συνεχιστεί άλλα χίλια χρόνια περίπου.

Ήρθατε εδώ να κάνετε μια δουλειά. Ήρθατε εδώ σαν αντιπρόσωποι από τις  αγγελικές σας οικογένειες. Δεν ήσασταν, δεν είστε αγγελική οικογένεια και όσο κι αν το έχω εξετάσει, δεν υπάρχουν κανόνες στους Σώμπρα. Μπορείτε να είστε αυτοί που είστε. Σας ενθαρρύνουμε να είστε αυτοί που είστε. Δεν χρειάζεται να πληρώνετε συνδρομή. Αυτό είναι ένα από τα πράγματα που ο Τοβίας έκανε απόλυτα σαφές αμέσως. Δεν χρειάζεται να ορκιστείτε τίποτα κι αυτό είναι που τελικά δημιουργεί μια μη ισορροπημένη δυναμική σε οποιαδήποτε ομάδα, όταν πρέπει να δώσεις όρκο, όταν δεν τιμάς πρωτίστως τον εαυτό σου.

Έτσι, Σώμπρα, σαν πειρατές που είστε, δεν υπάρχει ανησυχία γιατί δεν είστε ενωμένοι ούτε δεμένοι. Αυτή είναι μια πάρα πολύ χαλαρή οργάνωση. Μερικές φορές εκπλήσσομαι που παραμένει ακέραιη. Θα κάνετε τη δουλειά σας και μετά θα προχωρήσετε. Η λέξη ‘Σώμπρα’ θα είναι γνωστή σε πολλούς στο μέλλον, αλλά δεν θα υπάρχει μια ομάδα για να γίνουν μέλη. Τελικά δεν θα υπάρχουν καν αυτού του είδους τα μηνύματα που έχουμε τώρα.  Οπότε Σώμπρα και …

ΛΙΝΤΑ: Βυσσινί Συμβούλιο.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: … το Βυσσινί Συμβούλιο. Επίσης το Βυσσινί Συμβούλιο δεν είναι  αγγελική οικογένεια. Στην πραγματικότητα είναι μια διδακτική [ανδρική] αδελφότητα -ή γυναικεία αδελφότητα – στο σύμπαν.

Αλλάξαμε πριν μερικά χρόνια στο Βυσσινί Συμβούλιο. Απελευθερώσαμε πολλά από τα μέλη. Μειώσαμε το προσωπικό, ας πούμε, γιατί είδαμε ότι η δουλειά γινόταν με τους Σώμπρα στον πλανήτη. Θα έρθει ο καιρός στα επόμενα, θα πω, στα επόμενα 2.7 χρόνια όπου ακόμα και το Βυσσινί Συμβούλιο θα διαλυθεί. Δεν θα υπάρχει ανάγκη γι’ αυτό, γιατί εσείς πρόκειται να γίνετε το συμβούλιο στη Γη. Πρόκειται να γίνετε οι ενσαρκωμένοι Μάστερς. Δεν θα υπάρχει πια λόγος για την ενεργειακή ισορροπία που παρείχαν.

Και ξέρετε, προφανώς, ότι το Βυσσινί Συμβούλιο δεν σας παρέχει χρηματοδότηση. Είστε αυτοχρηματοδοτούμενοι κι ελπίζω αυτό να είναι ένα έναυσμα για πολλούς από σας, ώστε να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση του. Όμως το Βυσσινί Συμβούλιο δεν παρείχε χρηματοδότηση και τα πρώτα χρόνια όταν ο Κώλντρε κι εσύ στραφήκατε για καθοδήγηση από το Βυσσινί Συμβούλιο, ξέρετε ότι η απάντηση που πήρατε ήταν “Είναι δικό σας πρόβλημα. Εσείς διαχειρίζεστε τα θέματα της Γης. Μην έρχεστε σε μας με αιτήματα για την οργάνωσή σας, την επιχείρηση σας ή την τεχνολογία σας ή οτιδήποτε παρόμοιο. Αυτό είναι δικό σας πρόβλημα. Εμείς είμαστε εδώ στην άλλη πλευρά απλά για να παρατηρούμε και να χαχανίζουμε.” Έτσι, το Βυσσινί Συμβούλιο θα διαλυθεί γρήγορα.
ΛΙΝΤΑ: Λοιπόν …

ΕΡΩΤΗΣΗ 5: Η δουλειά μας εκ μέρους των αγγελικών μας οικογενειών έχει τελειώσει;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Η δουλειά σας εκ μέρους των αγγελικών οικογενειών έχει τελειώσει; Απολύτως. Τέλος, τελείωσε από σήμερα. Από σήμερα. Το νιώθατε να έρχεται λίγο καιρό τώρα, αλλά η δουλειά αυτή τελείωσε.

Σας ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες σας. Σας ευχαριστούμε για όλα όσα κάνατε. Δεν θα πάρετε βραβείο. Δεν θα πάρετε τρόπαιο. Οι άλλοι άνθρωποι ποτέ δεν θα καταλάβουν πραγματικά τι κάνατε. Οι αγγελικές οικογένειες το ξέρουν και πρόκειται να τις συναντήσουμε σε ένα λεπτό -πρέπει να ελέγξω – ναι, σε ένα λεπτό. Πρόκειται να τις συντροφέψουμε για μια ειδική τελετή σε λίγα λεπτά.

Αλλά, ναι, η υπηρεσία σας τελείωσε. Και δεν έχετε πια αυτό το βάρος, αυτό το φορτίο, αυτό το μάτριξ της προγονικής σας οικογένειας. Γι’ αυτό πριν από αρκετά χρόνια κάναμε τις συνεδρίες Ancestral Freedom. Το απελευθερώσατε. Χρειάστηκε λίγος χρόνος, αλλά το απελευθερώσατε. Πρόσφατα το αναβαθμίσαμε,  για να προσθέσουμε τώρα, τα σχετικά με τις αγγελικές σας οικογένειες. Δεν έχετε πια αυτό το φορτίο, αυτό το μάτριξ να σας περιορίζει. Είστε ελεύθεροι.

Έχετε απελευθερώσει τα δικά σας βάρη στη διαδρομή και το τελευταίο ήταν ο σύνδεσμος με τις αγγελικές οικογένειες. Δεν το συζητήσαμε πολύ στη διάρκεια των ετών γιατί πραγματικά ήταν το τελικό βήμα και είμαστε εκεί σήμερα. Κοιτάζω συνέχεια την ώρα, γιατί σκέφτομαι ότι πρέπει να – μας περιμένουν – αλλά πρέπει να κάνουμε μερικά άλλα πράγματα. Άλλες ερωτήσεις, αγαπητή Λίντα;

ΛΙΝΤΑ: Μόνο δυο γρήγορες εδώ, τις θέλεις;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Δυο γρήγορες. Ναι, τις θέλουμε.

Περίμενε. Πρέπει να τους πω ότι θα περιμένουμε.
(μικρή παύση)

ΕΡΩΤΗΣΗ 6: Πόσοι άνθρωποι θα κολλήσουν τον κορωνοϊό, πόσοι θα πεθάνουν από αυτόν και πότε θα τελειώσει;
ΛΙΝΤΑ: Πω, πω! Τι σκοτεινή ερώτηση.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σκοτεινή ερώτηση. Όλοι το ρωτούν αυτό κι ο λόγος που ήθελα να γίνει η ερώτηση εδώ ήταν, επειδή πραγματικά δεν είναι γνωστό. Πραγματικά δεν είναι γνωστό κι ούτε θέλω να κάνω μια τηλεπαθητική πρόβλεψη γι’ αυτό. Θα κάνω έναν υπολογισμό βασισμένο απλά σε αυτά που παρατηρώ από εκεί ψηλά στα άλλα βασίλεια, ότι τελικά πιθανόν να επηρεάσει χονδρικά 40 με 50 εκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη.
ΛΙΝΤΑ: Ουαου.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Αυτή τη στιγμή, θεωρείται σήμερα ότι είναι λίγο πάνω από ένα  εκατομμύριο, αλλά στην πραγματικότητα είναι πιο κοντά στα 1.2, 1.3 εκατομμύρια που έχουν επηρεαστεί απ’ αυτό. Έτσι, οι αριθμοί θα μπορούσαν να πάνε πολύ ψηλότερα.

Οι θάνατοι μέχρι σήμερα είναι περίπου 68,000. Δεν έχουν όλοι δηλωθεί ακόμα, αλλά ο αριθμός φτάνει εκεί. Οι θάνατοι απ’ αυτό θα μπορούσαν να είναι κοντά στο μισό εκατομμύριο ίσως και μέχρι ένα εκατομμύριο άνθρωποι. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες, που θα καθορίσουν ποιος θα είναι ο αριθμός, αλλά αυτό είναι σημαντικό.

Είναι σημαντικό, αναμφίβολα, αλλά υπήρχαν επίσης πολλοί άνθρωποι έτοιμοι να φύγουν από τον πλανήτη, έτοιμοι να φύγουν αυτή την περίοδο. Ήξεραν ότι δεν μπορούσαν να προχωρήσουν. Ήθελαν μια επανεκκίνηση, κι αυτό είναι ο θάνατος. Είναι μια επανεκκίνηση. Ήξεραν ότι ήταν ώρα να φύγουν και υπάρχουν μερικοί που έχουν, ας πούμε, εξωγήινη προέλευση. Είτε θέλουν να φύγουν είτε όχι, πρόκειται να φύγουν εξαιτίας αυτού.

Έτσι, είναι μια εποχή για αναχώρηση στον πλανήτη και το εκπληκτικό είναι ότι συμβαίνει χωρίς πόλεμο. Γίνεται χωρίς την εχθρότητα. Στην πραγματικότητα, είναι μια σπουδαία περίοδος συμπόνιας στον πλανήτη. Πρόκειται να δείτε μερικές από τις πιο δημιουργικές, ευσπλαχνικές πράξεις ανθρωπιάς, που πιστεύω δεν έχουν συμβεί ποτέ πριν στον πλανήτη.
Λοιπόν, τίποτα άλλο
ΛΙΝΤΑ: Απλό.

ΕΡΩΤΗΣΗ 7: Τι ακολουθεί;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Τι ακολουθεί; Για σας, όπως είπα νωρίτερα, ήρθε η ώρα να γίνετε ολοκληρωμένοι Μάστερς. Ήρθε η ώρα να επιτρέψετε την Πραγμάτωση σας, ανάμεσα στο τώρα και στο τέλος του καλοκαιριού. Θυμάστε ότι στο προηγούμενο Shoud είπα, όχι μεγάλες αποφάσεις για έξι μήνες?  Είναι καιρός να μείνετε σπίτι, καιρός να επιτρέψετε απλά την Πραγμάτωσή σας.

Δν υπάρχουν πια δικαιολογίες. Δεν υπάρχει πια όρκος ή υπηρεσία στην αγγελική  οικογένεια. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες γι’ αυτό. Το έχουμε προβάρει. Το έχουμε αναφέρει ξανά και ξανά, λέγοντας ότι πρόκειται να έρθει μια περίοδος στον πλανήτη. Λοιπόν, είναι εδώ τώρα. Είναι μια περίοδος μεγάλης αλλαγής και είναι τώρα καιρός να επιτρέψετε την Πραγμάτωση σας. Μη δουλέψετε γι’ αυτήν. Μη την μελετήσετε. Μην αγχώνεστε γι’ αυτήν. Απλά επιτρέψετε την. 

Ανάμεσα στο τώρα και στο τέλος του καλοκαιριού – ο Κώλντρε θα ήθελε πάλι να φιλτράρει, αλλά δεν έχει σημασία – ανάμεσα στο τώρα και στο τέλος του καλοκαιριού είναι η περίοδος για τουλάχιστον χίλιους ή περισσότερους Σώμπρα σε όλο τον πλανήτη απλά να προχωρήσουν, να επιτρέψουν, να βρεθούν στην  Πραγμάτωσή τους.

Γνωρίζω ότι αυτός ο αριθμός είναι σωστός. Και δεν υπάρχει λόγος να μη γίνει. Δείτε την ευθυγράμμιση, τη σύγκλιση όλων όσων συμβαίνουν – από το γεγονός ότι όλες οι  αγγελικές οικογένειες κλήθηκαν πίσω για να ακούσουν το μήνυμα της διάλυσης, μέχρι τους ανθρώπους στον πλανήτη – όπως ποτέ πριν – να πρέπει να κόψουν ταχύτητα, να μείνουν σπίτι. Είναι όλα εδώ τώρα αυτήν την Εποχή των Μηχανών, αυτή την εποχή για την οποία ήρθατε.

Παρακαλώ θυμηθείτε γιατί είστε εδώ κι επιτρέψετε το να γίνει τώρα.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που έχουμε να κάνουμε, που θέλω να κάνουμε μαζί στο χρονικό διάστημα που ακολουθεί. Περισσότερο από κάθε τι, θέλω να απολαύσετε την υπόλοιπη ζωή σας. Θέλω να είστε οι πρώτοι πρωτοπόροι, που θα καταλάβετε πώς είναι να σας υπηρετεί η ενέργεια, πραγματικά με μαγικούς τρόπους. Και υπάρχει πολλή δουλειά, πολλή διασκεδαστική δουλειά που πρόκειται να κάνουμε μαζί, σαν αληθινοί πραγματωμένοι Μάστερς στον πλανήτη.

Θα έρθει ένα σημείο, που δεν θα είναι πια απαραίτητο ή αναγκαίο να είμαι εγώ εδώ. Θα πετάγομαι πότε πότε να παίξω μαζί σας παιδιά, αλλά θα έρθει ένα σημείο, όχι, που θα το συνεχίζετε αυτό μόνοι σας. Έτσι, αυτό απαντά την ερώτηση που πολλοί από σας είχατε “Λοιπόν, εσύ πότε φεύγεις, Αντάμους;”
Σκοπεύω να παραμείνω αρκετά, ώστε να βεβαιωθώ ότι υπάρχουν αρκετοί από εσάς στον πλανήτη, σαν  πραγματωμένοι Μάστερς και να βοηθήσω καθοδηγώντας σας στα αρχικά στάδια όσο θα μένετε εδώ. Κατά κάποιο τρόπο είναι δύσκολο. Και μετά η δουλειά μου θα τελειώσει. Ήταν η πιο απολαυστική δουλειά που είχα ποτέ, απογοητευτική μερικές φορές με κάποιους από σας, αλλά εντελώς απολαυστική.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή με αυτά. Άλλες ερωτήσεις;
ΛΙΝΤΑ: Να η λίστα.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Δεν υπάρχουν άλλες ερωτήσεις. Ωραία.

Η Ιστορία Ενός Μάστερ

Μας περιμένουν, αλλά ακολουθούν κι άλλα. Έχω να πω μια σύντομη ιστορία πριν ξεκινήσουμε. Είναι μια ιστορία – είναι πολύ σχετική, ιδιαίτερα σήμερα και για το μέλλον – άλλη μια ιστορία του Μάστερ. Λοιπόν, δώστε μου μόνο ένα λεπτό εδώ. Πρέπει να συγκεντρώσω όλα τα κομμάτια.
ΛΙΝΤΑ: Μπορούμε απλά να πάρουμε μερικές καλές βαθιές αναπνοές όσο εσύ …
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Πάρτε μερικές καλές βαθιές αναπνοές.
ΛΙΝΤΑ: Ας το κάνουμε. Ας πάρουμε μερικές καλές βαθιές αναπνοές κι απλά ας επιτρέψουμε αυτό το χώρο, ας ετοιμαστούμε γι’ αυτή την ιστορία, αυτές τις απίθανες διασκεδαστικές ιστορίες από τον Αντάμους. Πάρτε μερικές καλές βαθιές αναπνοές καθώς έχει την ιστορία του έτοιμη για μας.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Λοιπόν, ο Μάστερ καθόταν στο παγκάκι του. Ο ιός είχε πάει σε όλο τον πλανήτη. Είχε συνέπειες, είχε αλλάξει ζωές κι ο Μάστερ, όπως πάντα, ήταν στο παγκάκι του, στο πάρκο απολαμβάνοντας τη μέρα. Και τώρα πραγματικά ήταν σε θέση να πάει να πάρει έναν από τους αγαπημένους του λάττε με διπλή μόκα κι ένα κρουασάν.

Καθισμένος στο παγκάκι περίμενε τη δημοσιογράφο από τους Crystal Unicorn Times να έρθει για μια συνέντευξη. Αυτή προσπαθούσε να κάνει μια συνέντευξη με τον Μάστερ πάρα πολύ καιρό τώρα, αλλά αυτός πάντα έβρισκε ένα λόγο για να μη την κάνει. Τον εκνεύριζε κάπως το επίπεδο του makyo, αλλά τώρα, απλά για την πλάκα του, αποφάσισε να κάνει τη συνέντευξη.

Έπινε γουλιά γουλιά τον καφέ του και σκεφτόταν πόσο είχε αλλάξει ο κόσμος σε ένα εξάμηνο. Ακόμα και οι μαθητές του είχαν αλλάξει. Στην πραγματικότητα, τώρα η σχολή του είχε τους μισούς σπουδαστές. Όχι όσους σπουδαστές είχε συνήθως. Αυτό δεν είχε σημασία γι’ αυτόν από οικονομική άποψη. Στην πραγματικότητα, οι σπουδαστές φαίνονταν να του κοστίζουν περισσότερο από κάθε τι άλλο, όμως οι τάξεις δεν ήταν γεμάτες, γιατί τόσοι πολλοί από τους μαθητές του τώρα είχαν επιτέλους επιτρέψει την Πραγμάτωσή τους. Δεν χρειάζονταν να πηγαίνουν στα μαθήματα πια. Περνούσαν να τον επισκεφτούν. Επισκέπτονταν το Μάστερ. Επισκέπτονταν τους άλλους σπουδαστές.

Απλά έρχονταν και κάθονταν στο γκαζόν της σχολής, αναπολώντας όλες τις εξαίσιες και απόλυτα εκνευριστικές στιγμές που έζησαν, τις φορές που είχαν βρίσει το Μάστερ, που του είχαν πετάξει πράγματα και τον είχαν κατηγορήσει ότι έκανε  πράγματα, όπως το να λειτουργεί τη σχολή για οικονομικό όφελος, πράγμα που ήταν αστείο, γιατί δεν χρειαζόταν τα χρήματα. Η ενέργεια απλά ερχόταν σ’ αυτόν, αγαπητοί μου φίλοι. Δεν χρειαζόταν να λειτουργεί τη σχολή για να βγάζει τα προς το ζην. Αυτή ήταν τόσο παλιά ξεπερασμένη ιδέα, που σχεδόν έβαλε τα γέλια όταν το σκέφτηκε, αλλά ξέρετε πώς είναι μερικοί από τους σπουδαστές.

Έπινε γουλιά γουλιά το λάττε του όταν ξαφνικά εμφανίστηκε η δημοσιογράφος. Ω, ήταν ντυμένη όπως ταίριαζε για δημοσιογράφο της Crystal Unicorn News. Δηλαδή, φορούσε αέρινη φούστα και διάφορα κρυστάλλινα και σχεδόν κάθε makyo σύμβολο που θα μπορούσατε να φανταστείτε, αλλά αυτή ήταν η ταυτότητά της κι ο Μάστερ, κατά μια έννοια, το εκτιμούσε παρόλο που ήταν βουτηγμένη στο makyo.

Αυτή κάθισε για να αρχίσει τη συνέντευξη με το Μάστερ και μια από τις πρώτες ερωτήσεις της ήταν προς το Μάστερ “Λοιπόν, αγαπητέ Μάστερ, είστε φωτισμένος; Είστε φωτισμένος;” Ο Μάστερ κάπως γέλασε με αυτό και είπε “Πρώτον, προτιμώ να το ονομάζω Πραγμάτωση. Η λέξη φώτιση έχει κάποια υπονοούμενα. Σημαίνει πως έχεις αυτή την αφράτη λάμψη γύρω σου, περπατάς στο νερό και κάνεις κάθε είδους θαύματα και μαγικά”, είπε. “Έτσι, εγώ το ονομάζω Πραγμάτωση. Συνειδητοποιώ ότι Εγώ Είμαι Αυτό που Είμαι. Συνειδητοποιώ ότι η ενέργεια με υπηρετεί και μου αρέσει αυτό. Αυτή είναι η μαγεία. Όμως πραγματικά δεν είναι καθόλου μαγεία. Ξέρετε, ονομάζετε κάτι μαγικό όταν απλά δεν το καταλαβαίνετε και σαν να το τοποθετείται σ’ αυτή την κατηγορία ‘μαγικό’, αλλά δεν υπάρχει μαγεία σ’ αυτό. Το να σε υπηρετεί η ενέργεια είναι απλή ξεκάθαρη φυσική. Η μαγεία είναι όταν δεν αφήνεις την ενέργεια να σε υπηρετεί. Αυτό δεν έχει καθόλου νόημα. Καθόλου νόημα.”

Η δημοσιογράφος είπε “Λοιπόν, Μάστερ, πώς φτάνει κανείς στην Πραγμάτωση;”

Ο Μάστερ περίμενε αυτή την ερώτηση και είπε “Πρώτον, όλοι έχουν πραγματωθεί. Όλοι έχουν ήδη πραγματωθεί, απλά δεν το συνειδητοποίησαν ακόμα. Είναι μέσα  στην ενέργεια τους.
Το νόημα αυτού που ονομάζεις φώτιση, το οποίο εγώ ονομάζω Πραγμάτωση, είναι ήδη μέσα στην ενέργειά τους. Το ζήτημα απλά είναι να το συνειδητοποιήσουν. Άρα δεν είναι κάτι που δουλεύεις. Δεν χρειάζεται να κάνεις μαθήματα. Δεν χρειάζεται να αγοράσεις ειδικά προϊόντα. Δεν είναι κάτι που δουλεύεις. Απλά επιτρέπεις στον εαυτό σου να συνειδητοποιήσει. ότι είσαι πραγματωμένος. Αυτό είναι. Είναι τόσο απλό.”

Αυτός καταλάβαινε ότι η δημοσιογράφος άρχιζε να ταράζεται, γιατί δεν της άρεσαν οι πολύ σύντομες απαντήσεις. Η δημοσιογράφος ήθελε να ασχοληθεί με πολλές μεθόδους και κόλπα και συμβουλές για τους αναγνώστες της κι εδώ ο Μάστερ το έκλεινε λέγοντας “Έχεις ήδη πραγματωθεί. Απλά συνειδητοποίησε το. Απλά επίτρεψε να συμβεί η Πραγμάτωση.”

Η επόμενη ερώτηση της που ο Μάστερ ήξερε ότι ερχόταν “Λοιπόν, πώς διδάσκεται η Πραγμάτωση; Έχουμε πολλούς αναγνώστες που θα ήθελαν πραγματικά να διδάξουν την Πραγμάτωση. Πώς διδάσκεται; Ποια είναι τα βήματα; Ποιες είναι οι μέθοδοι; Πόσα χρόνια χρειάζεται για να ολοκληρωθεί; Ποια είναι τα μαθήματα που θα έπρεπε να κάνουν οι αναγνώστες μας για την Πραγμάτωσή τους;”

Λοιπόν, ο Μάστερ περίμενε αυτή την ερώτηση σαν να έστηνε μια παγίδα για ποντικό και είπε “Αγαπητή μου, δεν μπορεί ούτε και θα έπρεπε κάποιος να προσπαθήσει να διδάξει την Πραγμάτωση ή αυτό που αποκαλείς φώτιση. Δεν μπορεί να διδαχτεί. Δεν υπάρχουν μέθοδοι. Δεν υπάρχουν βήματα. Δεν μπορείς να διδάξεις την Πραγμάτωση.”

Η δημοσιογράφος πήγε να διακόψει και να πει “Όμως Μάστερ, αλλά, Μάστερ …” Κι αυτός την διέκοψε γρήγορα και είπε “Όχι, δεν μπορείς να διδάξεις την  Πραγμάτωση. Μπορείς μόνο να δείξεις ότι έχεις πραγματωθεί. Μπορείς μόνο να δείξεις στους άλλους ανθρώπους, ότι είσαι πραγματωμένος (φωτισμένος), ότι είναι δυνατόν. Κι όταν δουν ότι είσαι πραγματωμένος, θα ξέρουν ότι κάποια στιγμή, σε κάποιο επίπεδο κι αυτοί επίσης θα μπορέσουν να το κάνουν. Κι όταν ζητήσουν τις μεθόδους και τα βήματα, να αρνηθείς. Πες τους ότι πρέπει να τα βρουν μόνοι τους.
Αν ρωτήσουν για όλες τις διαδικασίες και ποια προϊόντα θα πρέπει να αγοράσουν και ποια πράγματα θα πρέπει να κάνουν και πού θα πρέπει να μετακομίσουν και τι όνομα να διαλέξουν αντί για το δικό τους και ποιος θα πρέπει να είναι ο γκουρού τους, να τα αρνηθείς γιατί είναι απλά μια απόσπαση της προσοχής και τους απομακρύνει από τον ερχομό στην Πραγμάτωση που είναι ήδη εκεί. Δεν μπορείς να διδάξεις την Πραγμάτωση. Είναι εντελώς makyo για οποιονδήποτε το κάνει. Όμως αυτό που μπορείς να κάνεις, είναι να δείξεις σε ένα άτομο ότι έχεις πραγματωθεί και συνεπώς μπορεί κι αυτό να το κάνει. Είναι ήδη μέσα τους.”  

Και τότε ο Μάστερ ζήτησε συγγνώμη κι απομακρύνθηκε αφήνοντας τη δημοσιογράφο εκεί μόνη της.

Φυσικά, η ιστορία δεν βγήκε ποτέ στους Crystal Unicorn Time,s γιατί δεν ήταν και πολύ καλή ιστορία. Δεν βασιζόταν σε όλο το δράμα. Δεν πρόσθετε κι άλλο makyo στη σούπα του makyo που ήδη γινόταν. Η ιστορία δεν βγήκε ποτέ και στην πραγματικότητα η Crystal Unicorn News διαχώρισε εντελώς τη θέση της, μίλησε άσχημα για τον Μάστερ και τη Σχολή, αλλά αυτό ήταν απόλυτα εντάξει για τον Μάστερ.

Δεν τον ενδιέφερε η δημοσιότητα. Δεν ήθελε τη δημοσιότητα, γιατί ήξερε ότι οι σωστοί άνθρωποι θα εμφανίζονταν τη σωστή στιγμή. Ήξερε ότι αυτοί θα έψαχναν για τις απαντήσεις. Ήξερε ότι εκείνοι που θα έρχονταν στη σχολή του, θα ήθελαν ένα σύστημα ή μια μέθοδο και ήξερε ότι θα χρειαζόταν χρόνια και χρόνια με καθένα από τους σπουδαστές, να τους το χτυπάει σε μόνιμη βάση για να τους υπενθυμίζει “Είστε ήδη πραγματωμένοι. Τώρα επιτρέψτε στον εαυτό σας, στο ανθρώπινο μυαλό σας, να το συνειδητοποιήσει. Μετά μπορούμε να προχωρήσουμε.”
Αγαπητοί μου φίλοι, σαν Μάστερς, μη διδάξετε ποτέ μα ποτέ την Πραγμάτωση. Γράψτε τις ιστορίες σας, πείτε τις ιστορίες σας, μοιραστείτε τις ιστορίες σας με άλλους, αλλά μη διδάξετε μια μέθοδο. Μη διδάξετε ένα σύστημα.
 Μη συνδέσετε την αγορά προϊόντων με την Πραγμάτωση. Μην τους αφήσετε ποτέ να σας βλέπουν σαν γκουρού. Υπάρχουν πολλοί λόγοι γι’ αυτό. Νομίζω ότι καταλαβαίνετε ότι δεν είστε ο γκουρού τους. Είστε εδώ απλά σαν Πρότυπο για να τους δείξετε ότι μπορεί να γίνει, συνεπώς, κατευθύνετε τους πίσω στους εαυτούς τους για τις δικές τους απαντήσεις. Μοιραστείτε τις ιστορίες σας μαζί τους, αλλά μη τους δώσετε ένα σύστημα ή μια μέθοδο ή τον  τρόπο που εσείς το κάνατε γιατί ο δικός τους τρόπος είναι πολύ διαφορετικός. Γίνετε το παράδειγμα, αλλά μη τους δώσετε ένα σύστημα ή τις απαντήσεις.

Μοιράζομαι τώρα αυτή την ιστορία μαζί σας, γιατί πηγαίνουμε σε μια εντελώς νέα περίοδο, ακόμα και με τους Σώμπρα, όπου πρόκειται να είστε πραγματωμένοι Μάστερς και θα είναι δελεαστικό να θελήσετε να διδάξετε. Η καλύτερη διδασκαλία είναι να είστε αυτοί που είστε στο τώρα, τιμώντας το ταξίδι τους κι αφήνοντας τους να βρουν, ότι όλες οι απαντήσεις είναι στην ενέργειά τους και η ενέργεια είναι όλη δική τους. Είναι τόσο απλό. Παρουσιάστε το αυτό στη σχολή σας. Αναρτήστε το στην ιστοσελίδα σας σαν σλόγκαν, αλλά μην τους διδάξετε συστήματα ή προγράμματα. Διδάξτε τους ότι μπορεί να συμβεί μένοντας εδώ στον πλανήτη Γη σαν ζωντανό παράδειγμα ενός αληθινού Μάστερ.

Στο Συμβούλιο

Με αυτά, ας βάλουμε λίγη μουσική κι ας συντροφέψουμε τις αγγελικές οικογένειες αυτή την ιστορική μέρα.

(αρχίζει η μουσική

Όλες οι οικογένειες είναι σε συμβούλιο αυτή τη στιγμή. Όλες οι αγγελικές υπάρξεις έχουν επιστρέψει, εκτός από εκείνες που έχουν τώρα ανθρώπινη μορφή. Όλες οι υπάρξεις από παντού έχουν γυρίσει στις αγγελικές τους οικογένειες, ακόμα κι αν εναντιώνονταν.

Οι αγγελικές οικογένειες συγκεντρώνονται εδώ και βδομάδες, καθώς το κάλεσμα κυκλοφόρησε να επιστρέψουν για το μήνυμα.

Το μήνυμα άρχισε να ακούγεται χθες, σαν ήχος που ακούστηκε, ένας μοναδικός ήχος που ακούστηκε, μια μοναδική αντήχηση που ακούστηκε σε όλο το σύμπαν “Ήρθε η ώρα να διαλυθούν οι ομάδες. Ήρθε η ώρα να διαλυθείτε. Η Τάξη του Τόξου έκλεισε. Η δουλειά μας σαν αγγελικές οικογένειες τελείωσε.”

Και από το ξημέρωμα της 4ης Απριλίου 2020 σ’ αυτό τον πλανήτη, στην πρώτη ζώνη ώρας, που δέχτηκε αυτή την καινούρια μέρα, ο ήχος μεταδίδεται σε ολόκληρη τη δημιουργία. Και θα συνεχίσει μέχρι που και η τελευταία ζώνη ώρας σ’ αυτό τον πλανήτη ζήσει το τέλος της μέρας αυτής, της 4ης Απριλίου. Θα συνεχίσει.

Αυτός είναι ένας τρόπος να τιμήσουν τους ανθρώπους, που είναι εδώ, που εκπροσωπούν τις αγγελικές οικογένειες, τιμώντας το ταξίδι τους από την ανατολή στην πρώτη ζώνη ώρας στον πλανήτη μέχρι τη δύση.

Ας το νιώσουμε όλο αυτό. Ας τους συντροφέψουμε καθώς κάθονται σε συμβούλιο ακούγοντας αυτό το μήνυμα.
(παύση)

Ακούστε προσεκτικά, αγαπητοί φίλοι.

Ακούστε βαθιά, όχι με τα αυτιά σας, όχι με το μυαλό σας, αλλά με την ψυχή σας. Ακούστε.
(παύση)

Οι ιστορίες σας – οι ιστορίες σας για τη διαδρομή σας σ’ αυτό τον πλανήτη – είναι συνυφασμένες με την ιστορία των αγγελικών σας οικογενειών. Οι ιστορίες σας τώρα παίζονται σαν, λοιπόν, κάπως σαν να παίζατε μια ταινία, αλλά είναι αυτό που θα αποκαλούσατε ολόγραμμα ,που παίζεται για τις αγγελικές σας οικογένειες.
Βλέπουν όλες τις ζωές σας, τί έχετε περάσει.
Παρακολουθούν την παράσταση σας.
Και τιμούν την υπηρεσία σας

Ας καθίσουμε απλά με ηρεμία να ακούσουμε αυτή τη στιγμή.
(παύση)

Στο υψηλότερο επίπεδο τιμής, που θα μπορούσε να δοθεί για το ταξίδι σας σ’ αυτό τον πλανήτη, αυτή την εποχή που οι αγγελικές οικογένειες πρόκειται τώρα να διαλυθούν, ακούστε τους.

Θα μείνω σιωπηλός για λίγο όσο εσείς τους ακούτε.

(πολύ μακριά παύση)

Οι αγγελικές σας οικογένειες περίμεναν την επιστροφή σας. Ήσασταν οι αρχηγοί τους. Ήσασταν ανάμεσα στους αρχηγούς και φύγατε τότε. Από τότε περιμένουν την επιστροφή σας.

Τώρα επιστρέφετε κι αυτή είναι η τελευταία φορά, που θα είστε σε συμβούλιο, που θα είστε ποτέ με την αγγελική σας οικογένεια. Η τελευταία φορά.

Πείτε αντίο, αγαπητοί φίλοι. Πείτε αντίο τώρα στην αγγελική οικογένεια, καθώς εσείς, οι αρχηγοί φεύγετε τώρα, αποχαιρετώντας. Ω, δεν έχουν άλλη επιλογή εκτός από το να διαλυθούν. Αυτό κάνουν.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή και νιώστε το.
(παύση)

Σε λίγες ώρες από τώρα, η 4η Απριλίου 2020 θα έχει κλείσει σ’ αυτό τον πλανήτη στην τελευταία ζώνη ώρας. Η Χαβάη δεν είναι η τελευταία, είναι πιθανόν η τελευταία μεγάλη κατοικημένη περιοχή, αλλά τότε εκείνη τη στιγμή, όταν ο ήλιος θα έχει δύσει σ’ αυτό το τελευταίο μέρος της Γης, για να βιωθεί αυτή η μέρα, τότε οι αγγελικές οικογένειες θα διαλυθούν για πάντα.

Πολλοί απ’ αυτούς θα πάνε στις Νέες Γαίες. Μερικοί απλά θα περιπλανιούνται. Μερικοί θα προσπαθήσουν να ενσαρκωθούν εδώ στην κλασσική Γη, αλλά οι περισσότεροι θα πάνε στις Νέες Γαίες.

Προχωρώντας Μπροστά

Τώρα ας μιλήσουμε για σας και το Βυσσινί Κύκλο.

Περάσαμε μαζί 20 χρόνια. Πρώτα η περίοδος με τον Τοβία και τώρα με μένα και θα υπάρξουν αλλαγές, ακόμα και μέσα στο Βυσσινί Κύκλο, που θα μπει σε μια καινούρια φάση.

Ήταν η εποχή που ήρθε ο Τοβίας πρώτα, να σας συγκεντρώσει, και μετά να σας υπενθυμίσει ότι πραγματικά δεν ήσασταν τρελοί. Απλά ζούσατε σε έναν τρελό κόσμο προσπαθώντας να συμμορφωθείτε. Μετά σας ξεκίνησε με την απελευθέρωση των τραυμάτων, των παλιών ζητημάτων, την κολλημένη ενέργεια.

Και μετά ήρθα εγώ πριν 10 χρόνια, για να σας πω ότι πηγαίνουμε προς την Πραγμάτωση. Σκοπεύω να σας πάω στην Πραγμάτωση κι αν δεν είστε έτοιμοι γι’ αυτήν, φύγετε. Έξω. Με εκείνους που πρόκειται να μείνουν, ακόμα κι αν είναι μόνο  πέντε, θα πάμε στην Πραγμάτωση.

Ο σκοπός της κοινής δουλειάς μας αυτά τα χρόνια ήταν σχετικά με αυτό ακριβώς. Ξέρω ότι κάποιες φορές σας απογοήτευσα, σας ενόχλησα, αλλά επίσης πιστεύω ότι σας ψυχαγώγησα και σας απόσπασα την προσοχή με καλό τρόπο.

Έτσι τώρα φτάνουμε σε μια νέα φάση με το Βυσσινί Κύκλο. Ξαναλέω, δεν είναι οικογένεια. Δεν είστε δεσμευμένοι σε τίποτα. Δεν υπάρχουν όρκοι για να δώσετε.

Όμως υπάρχει ένα πράγμα που ζητάω, αν πρόκειται να παραμείνετε, να τον υποστηρίξετε -ενεργειακά, οικονομικά. Δεν είναι ότι χρειάζονται τα χρήματα. Δεν είναι αυτό το θέμα. Δεν το καταλάβατε λοιπόν. Είναι για να τον στηρίζετε εσείς. Είναι για να τον κάνετε δικό σας καθώς και καθενός άλλου.

Πηγαίνουμε όμως σε μια εντελώς νέα φάση, έτσι υποθέτω ότι δεν θα χρειαζόταν καν να το αναφέρω, γιατί θα αφορά την δουλειά των Μάστερ. Δεν πρόκειται να δουλεύουμε πια με τους πληγωμένους και τους κουρασμένους. Μπορεί ο αριθμός να είναι ακόμα μικρότερος. Πρόκειται να δουλέψουμε με εκείνους που επιτρέπουν αληθινά την κυριαρχία τους.

Σας λέω ότι θέλω αυτό να γίνει, θέλω να τελειώσει από μέρους σας μέχρι το τέλος Αυγούστου, ώστε όταν μαζευτούμε στο Bled, να είναι αληθινά μια συνάθροιση των Μάστερς. Δεν λέω ότι πρέπει να γίνει μέχρι τότε, ο Κώλντρε με μαλώνει. Eίπα ότι θέλω να γίνει μέχρι τότε.

Η δουλειά του Βυσσινί Κύκλου επίσης θα αφορά τη δημιουργία μιας βιβλιοθήκης για τις ιστορίες σας, τα Shoud, τις συναθροίσεις μας, τα μαθήματα μας, ώστε οι άλλοι να μπορέσουν να νιώσουν τις ιστορίες σας. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος για να γίνει. Δεν υπάρχει μέθοδος. Είναι απλά ιστορίες, που είναι διαθέσιμες κι αυτοί θα βρίσκουν τη σωστή ιστορία, το σωστό Shoud, το σωστό εργαστήριο, οτιδήποτε τύχει να είναι, τη σωστή στιγμή. Έτσι, θα υπηρετείτε επίσης αυτό το σκοπό για τους επόμενους που θα έρθουν, αλλά τώρα πρόκειται να αλλάξουμε πολλή από τη δουλειά μας αφήνοντας την απελευθέρωση, πηγαίνοντας τώρα στην αληθινή συνειδητοποίηση. Από την απελευθέρωση στην συνειδητοποίηση.

Θα υπάρξουν αλλαγές μέσα στην οργάνωση του Βυσσινί Κύκλου, τη διεύθυνση, τον τρόπο που σας υπηρετούν. Ένα από τα κύρια σχέδια θα είναι να υπηρετούν τους Μάστερ. Όχι επίδοξους Μάστερ, όχι makyo Μάστερ, αλλά πραγματικούς Μάστερ. Όμως όλα αυτά πρόκειται να γίνουν. Δεν χρειάζεται να ανησυχούμε γι’ αυτά σήμερα. Όλα αυτά πρόκειται να γίνουν.

Τελικός Αποχαιρετισμός

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή τώρα και δώστε τον τελευταίο σας αποχαιρετισμό στις  αγγελικές σας οικογένειες.

Θα μείνω σιωπηλός για ένα δυο λεπτά καθώς θα αποχαιρετάτε για τελευταία φορά τις αγγελικές οικογένειες. 

(μακριά παύση)

Ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή μαζί αυτή την ιστορική μέρα, την 4η Απριλίου 2020, μια μέρα αποχαιρετισμού στις αγγελικές οικογένειες που διαλύονται.
(τελειώνει η μουσική)

Ω, θα έχετε πάντα φίλους ανάμεσα τους, δεν είναι ότι δεν θα τους δείτε ποτέ πια, αλλά απλά δεν θα είστε δεμένοι, δεσμευμένοι σαν αγγελική οικογένεια, γιατί κάθε μια ύπαρξη είναι αληθινά κυρίαρχη.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή μαζί αυτή την ιστορική μέρα εδώ στον πλανήτη Γη.

Και τώρα περισσότερο από ποτέ να θυμάστε, ότι όλα είναι αληθινά καλά σε όλη τη δημιουργία.

Με αυτά, Εγώ Είμαι ο Αντάμους Σαιν-Ζερμαίν. Σας ευχαριστώ.

 

Mετάφραση : Μαίρη Πολυχρόνη
Review και επιμέλεια : Μαρία Γρηγοράκη
Σπόνσορες : Ζωή Ξακουστή,  Φωτεινή Καμπά

 

*** Αν θέλετε να κάνετε μια δωρεά, σαν ανταλλαγή ενέργειας, για την επικοινωνία του Αντάμους ,που μόλις διαβάσατε στα Ελληνικά, για να μπορούμε να συνεχίσουμε τις μεταφράσεις κάθε μήνα, και να ανταποκριθούμε στα έξοδα του site, για το όνομα, τον χώρο στο ίντερνετ, και την συντήρησή του, πατήστε το κάτωθι κουμπί “Donate”. Οποιοδήποτε ποσό είναι πολύτιμο για μάς και σας ευχαριστούμε πολύ! ” <3