Τα συμβόλαιά σας έχουν ολοκληρωθεί

Sponsored links

Donate Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε τις μεταφράσεις κάνοντας ένα paypal donation

Απο τον Geoffrey Hoppe,  6 Iουνίου 2009

(Κοιτάξτε την ζωή σας και τα συμβόλαιά σας. Η δουλειά σας έχει φύγει? Οι σχέσεις σας αλλάζουν? Η πνευματική σας  εργασία αισθάνεστε ότι εξαφανίζεται? Και τώρα η μεγάλη ερώτηση: Τι θέλεις ΕΣΥ να κάνεις?)

 Δεν χρειάζεται να σας υπενθυμήσω ότι όλα αλλάζουν. Αλλάζουν με τέτοια ορμητική ταχύτητα, που είναι δύσκολο να τα προφθάσουμε.  Ή μάλλον θα έλεγα ότι είναι δύσκολο για τον νού και  την συνείδηση της παλιάς ενέργειας να προφθάσουν  την αναταραχή των αλλαγών.   Ίσως μία από τις πιό δύσκολες, άστατες αλλαγές είναι η ολοκλήρωση των συμβολαίων μας.

Καθορίζω το « συμβόλαιο », σαν μία πνευματική συμφωνία ,μεταξύ ημών και άλλων ανθρώπων στις ζωές μας.

Τα συμβόλαια μπορεί να κυμαίνονται ,από μία συμφωνία να γεννηθούμε σε μία συγκεκριμένη βιολογική οικογένεια , να εργασθούμε με κάποιον σε αυτή τη ζωή, να ζησουμε σε μία ορισμένη γεωγραφική τοποθεσία, να επανασυνδεθούμε  με μία πνευματική ομάδα που ήμασταν στο παρελθόν, ή ακόμη να ολοκληρώσετε όλο το μονοπάτι της ζωής σας.

Η γυναίκα μου η Linda κι εγώ είχαμε ένα είδος συμβολαίου να είμαστε μαζί σε αυτή τη διάρκεια ζωής. Το συμβόλαιο ή η συμφωνία μάλλον  έγινε στις άλλες σφαίρες, πριν από αυτή τη ζωή,βασιζόμενο σε εμπειρίες του παρελθόντος μας  και σε μιά επιθυμία να δημιουργήσουμε μαζί σε αυτή τη ζωή. Η Linda κι εγώ συναντηθήκαμε στα 11, αρχίσαμε να βγαίνουμε μαζί όταν είμασταν 17 ετών και παντρευτήκαμε στα 22. Κάθετί απλά μπήκε στη θέση του, επειδή το συμβόλαιό μας προετοίμασε τον δρόμο.

Ξέρω ότι είχα συμβόλαιο να εργασθώ με ορισμένους ανθρώπους,για να βοηθήσω να δημιουργηθή αυτό που καλούμε Πορφυρό Κύκλο. Norma Delaney and Garret Annofsky, John Kuderka, Michell Mac Hale,  Jean Tinder and Jan Brouwer,για να ονομάσω μόνο μερικούς από τους πολλούς. Είχα ένα συμβόλαιο να συναντήσω τον Lee Carroll και να δουλέψω μαζί του. Ξέρω ότι αυτά ήταν συμβόλαια, εξ αιτίας του συγχρονιστικού και εύκολου τρόπου που συναντηθήκαμε και της βαθειάς οικειότητας που υπήρξε στην συνάντηση. Δεν υπήρχε καμμία ανάγκη να σπάσουμε τον πάγο, ή να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον. Η ενέργεια έρρεε.

Είχα ένα συμβόλαιο να εργασθώ με τον Τοβία. Μαζί το δημιουργήσαμε πολύ, πολύ χρόνο πρίν. Ήταν κάπως έτσι :  Ο Τοβίας θα έμενε στις μη φυσικές σφαίρες, ενώ εγώ θα ερχόμουν στη Γή. Τον κατάλληλο χρόνο θα μου παρουσιαζόταν και θα αρχίζαμε να δουλεύουμε μαζί. Θα ενωνόμουν μαζί του και θα έφερνα τα μυνήματά του, σε μία ομάδα γνωστή σαν Shaumbra. Όταν η εργασία θα γινόταν, ο Τοβίας θα ενωνόταν μαζί μας στον κόσμο της 3ης  διάστασης.

Αλλά, αλλοίμονο, τα συμβόλαιά μας τελειώνουν σε αυτή τη Νέα Ενέργεια. Είναι μία από τις πιό ταραγμένες και άδειες εμπειρίες που περνάμε σε αυτή τη ζωή. Συνηθίσαμε να έχουμε συμβόλαια. Μας παρείχαν ένα άνετο πλαίσιο της ύπαρξής μας και των εμπειριών.  Ήταν ένα είδος αυτοεπιβαλλόμενου πεπρωμένου. Μπορούσαμε πράγματι να περάσουμε μέσα από τη ζωή, σε μία κατασταση ημιύπνωσης,περιπλανώμενοι από ένα σημείο των συμβολαίων μας, σε ένα άλλο.

Καθώς τα συμβόλαια έρχονται προς το τέλος σε αυτή τη ζωή, υπάρχει μία αίσθηση :« Και τι γίνεται μετά?» .« Τι υποτίθεται ότι πρέπει να κάνω?» . « Τι θέλει το Πνεύμα να κάνω?». Υπάρχει μία μακριά άδεια σιωπή, που ακολουθείται από την εσωτερική απάντηση :  «Τι θέλεις να κάνεις?»

Όσο απελευθερωτικό μπορεί να ακούγεται αυτό, δεν είμαστε συνηθισμένοι να έχουμε αυτό το είδος πνευματικής ελευθερίας. Ίσως ήταν απλά ευκολότερο να έχουμε μία νέα ανάθεση απο το Πνεύμα παρά να πάρουμε μία απόφαση γιά μας ?

Υπάρχει επίσης ένα βαθύ αίσθημα ότι ο χρόνος μας στη Γή έχει τελειώσει.  Με όλα τα συμβόλαια εκπληρωμένα, τι υπάρχει να κάνουμε?  Ίσως είναι η ώρα να επιστρέψουμε σπίτι, να μείνουμε στην άκρη (εφεδρικοί), κατά την διάρκεια αυτού του έντονου χρόνου της αλλαγής. Ξέρω αρκετούς Shambra που το έχουν κάνει.

Πρίν ένα χρόνο περίπου, ο Τοβίας μου είπε ότι το συμβόλαιό μας έχει τελειώσει.  Ό,τι αυτός κι εγώ είχαμε συμφωνήσει να κάνουμε με τον Ποφυρό Κύκλο, είχε γίνει.Ήταν ένα πολύ παράξενο συναίσθημα. Ο Τοβίας είπε ότι θα έμενε κοντά μέχρι τον Ιούλιο του 2009, αλλά όχι άλλο. «Αλλά Τοβία» φώναξα, «Τι θα γίνει με εμένα? » Τι θα έκανα μετά? Ήδη ξέρετε την απάντηση , γιατί την έχετε ακούσει επίσης. «Οτιδήποτε θέλεις να κάνεις».

Αυτή είναι η μεγάλη ερώτηση «Τι θέλετε να κάνετε?» Δεν υπάρχουν συμβόλαια. Δεν υπάρχει κάρμα. Δεν υπάρχουν απαιτήσεις. Είναι σαν να έχετε αποσυρθεί από τον στρατό μετά από μία ζωή υπηρεσίας. Όσο πολύ κι αν ίσως θέλατε να βγείτε, υπάρχει ένα παράξενο συναίσθημα ,όταν τελικά έρχεται η Ημέρα της Ελευθερίας. Τώρα τί?

Ανακάλυψα κάτι πολύ σημαντικό για μένα τους λίγους τελευταίους μήνες. Δέν χρειάζεται να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Δεν χρειάζεται να καθίσω και να σχεδιάσω ένα νέο μονοπάτι ζωής. Δεν χρειάζεται να δημιουργήσω ένα νέο σχέδιο. Πιό σημαντικό, δεν χρειάζεται να ανησυχώ , ότι κάποιος άλλος θα το σχεδιάσει για μένα, εάν διστάσω να το κάνω για τον εαυτό μου.  Απλα μπορώ να ΕΙΜΑΙ για την ώρα. Μπορώ να πάρω τον χρόνο μου να απελευθερώσω τα παλιά συμβόλαια και απλα να ζώ, μέχρι να μπορώ να αισθανθώ πραγματικά , τι θέλω να κάνω μετά.

Ο Adamus Saint- Germain κι εγώ δεν έχουμε ένα συμβόλαιο, όπως αυτό που είχα με τον Τοβία. Δεν χρειάζεται να κάνω την  εργασία με αυτόν. Επομένως μπορώ να το επιλέξω. Όταν ρώτησα τον Αdamus , πώς θα έμοιαζε το νέο πρόγραμμα ,αναφέρθηκε πίσω σε μένα. Με άλλα λόγια δεν θα απαντήσει στη ερώτηση, μέχρι να του πώ ,τι θα ήθελα να κάνω. Χμμ..Αυτός πρέπει να είναι ο «Νέας Ενέργειας» τρόπος ,να κάνουμε πράγματα.

Κοιτάξτε την ζωή σας και τα συμβόλαιά σας. Η δουλειά σας έχει φύγει? Οι σχέσεις σας αλλάζουν? Η πνευματική σας  εργασία αισθάνεστε ότι εξαφανίζεται? Και τώρα η μεγάλη ερώτηση: Τι θέλεις ΕΣΥ να κάνεις?

‘Οπως ο Τοβίας αναφέρει από τον Charles Dickens στο Shoud 8: «Έχουμε μπροστά μας όλα τα πράγματα και δέν έχουμε μπροστά μας τίποτε απολύτως». Ολοκληρώνουμε τα συμβόλαιά μας και εξαρτάται από εμάς τι επιλέγουμε μετά.

 Επιλέξτε με χαρά και αφθονία. Επιλέξτε ό,τι κάνει την καρδιά σας να τραγουδά,κι έτσι θα κάνετε τις καρδιές των άλλων ανθρώπων να τραγουδούν επίσης.

 

Mετάφραση : Μαρία Γρηγοράκη ,        mariagrigoraki3@hotmail.com

από το περιοδικό “ Shaumbra News ”       www.crimsoncircle.com