Ποιος είναι ο Τοβίας

Sponsored links

Donate Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε τις μεταφράσεις κάνοντας ένα paypal donation

Τοβίας
Ο Τοβίας είναι μία ψυχική ύπαρξη, μία  οντότητα, που η γνωστότερη ενσάρκωσή του ήταν αυτή της Ατλαντίδας. Στην εποχή αυτή ήταν ο μεγάλος αρχιερέας, ο Master, αυτό που θα λέγαμε σήμερα ο βασιλιάς ,αλλα όχι με το εγώ, με τίς παλιές ιδιότητές του. Δεν υπήρχε κανένας έλεγχος μόνον όραμα.  Ήταν σεβαστός και τιμημένος.
Ο δάσκαλος Κουτχούμι λέει : «Η αγάπη του Τοβία ήταν γνωστή σε όλη την Ατλαντίδα. Η ικανότητά του με την επιστήμη, με το πνεύμα, με την ανθρωπότητα ήταν τέτοια ,που  άνθρωποι από παντού, γύρω από την Ατλαντίδα έρχονταν σε αυτόν και σ’εκείνους που συνεργάζονταν με αυτόν – οι οποίοι είστε εσείς-  για  συμβουλές και παραίνεση και  θεραπεία.»
Ο Τοβίας δούλεψε πολύ με την σεξουαλική ενέργεια και την εξισορρόπηση της αρσενικής και θηλυκής  ενέργειας.
Η εργασία αυτή έφτασε σε πολύ υψηλά επίπεδα τότε στους ναούς της Τιέν, σε σημείο που ο πολιτισμός τους δεν χρειαζόταν νομους και κυβερνήσεις. Λειτουργoύσαν όλοι με την θεϊκή τους ενέργεια και μπορούσαν να δημιουργήσουν τα πάντα, τροφή, ενέργεια, διαφορετικές  διαστάσεις.
Παρόλα αυτά , η Ατλαντίδα έπεσε.  Και πριν καταστραφεί , ο Τοβίας , γνωστός ως Muir, oδήγησε προς την έξοδο από αυτά τα μέρη τόσους πολλούς , που τώρα ονομάζονται Shaumbra, ( Σώμπρα ).
Μετά την πτώση της Ατλαντίδας έζησε μερικές ζωές στη Γή.
Στη ζωή του σαν Τοβίτ, όπως γράφεται στο « Βιβλίο του Τοβίτ », περίπου 2500 χρόνια πριν,προσπάθησε να επαναφέρει αυτά που ήξερε από την Ατλαντίδα, αλλά υπήρξε μεγάλη αντίσταση από τις εκκλησίες.

Στην τελευταία διάρκεια της ζωής του, λίγο πριν την εποχή του  Ιησού, έζησε στο Ισραήλ με το όνομα  Αγκόστ. Και σε αυτή τη ζωή επίσης, προσπάθησε να επαναφέρει τη γνώση της ενέργειας και του  εξισοροπημένου σεξ.  Γι’ αυτό , φυλακίστηκε και η περιουσία του δημεύτηκε. Πέρασε μέσα από διαδικασία  πίκρας ,θυμού , μίσους, και τελικά μετασχηματισμού.
Από το 1999 ήρθε σε μή φυσική μορφή ,σαν αγγελική οντότητα , στα αγγελικά βασίλεια, να μεταφέρει αυτή την γνώση , μέσα από τον Geoffrey Hoppe (Κώλντρε), να εργασθεί με τους δασκάλους του Βυσσινί  Κύκλου  δημιουργώντας το Σχολείο Σεξουαλικής  Ενέργειας . Ειναι ένα Σχολείο που ασχολείται με την σωματική και ψυχική κατάχρηση και με την επιστροφή στη ισορροπημένη σεξουαλικότητα.
Ο Τοβίας μας έφερε πάλι όλους μαζί και μας βοήθησε να αναπτύξουμε την δική μας θεϊκότητα και την ανθρωπινότητά μας.
Συνεργάσθηκε με όλους μας και μας βοήθησε να καταλάβουμε τις ευλογίες της ζωής εδώ στη Γή.
Τον Ιούλιο του 2009 ενσαρκώθηκε πάλι εδώ στη Γή, μέσα από τον ΣΑΜ.  Έτσι ήταν η συμφωνία του με τον  Βυσσινί Κύκλο, που είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο γήινων αγγέλων, που είναι μεταξύ των πρώτων  στη μετάβαση προς τη Νέα Ενέργεια. Καθώς βιώνουν τις χαρές και τις προκλήσεις της ανάληψης, γίνονται δάσκαλοι για άλλους που περνούν τη δική τους διαδικασία αφύπνισης.
Ο Βυσσινί Κύκλος συναντάται κάθε μήνα σο Ντένβερ του Κολοράντο, από το 1999, όπου ο Τοβίας  παρουσίαζε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες μέσω του Geoffrey Hoppe.
Σύμφωνα με τον Τοβία, οι άγγελοι απο΄την άλλη μεριά  διαβάζουν τις ενέργειές μας, και μεταφράζουν τις πληροφορίες πίσω σε μας, ώστε να μπορούμε να τις δούμε από το εξωτερικό, βιώνοντάς τες εσωτερικά.
Μετά την ενσάρκωση του Τοβία, τη σκυτάλη στον Βυσσινί Κύκλο έχει αναλάβει ο Άγιος Γερμανός. ( Saint Germain ).

Τοβίας
Ο Τοβίας είναι μια αγγελική ύπαρξη που έχει ενσαρκωθεί πολλές φορές στη Γη. Είναι γνωστός κυρίως για την ζωή του ως Τοβίτ (επίσης γνωστός ως Τοβίας) στο απόκρυφο Βιβλίο του Τοβίτ. Από το 1999 ξεκίνησε να δίνει πνευματικά μηνύματα έμπνευσης στους ανθρώπους μέσω του Τζέφρυ Χόππι από το Γκόλντεν του Κολοράντο ΗΠΑ.

Το Βιβλίο του Τοβίτ περιλαμβάνεται στα Απόκρυφα, που επίσης ονομάζονται “τα χαμένα βιβλία της Βίβλου”. Ο Τοβίας είναι ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές στο Βιβλίο του Τοβίτ που τοποθετείται στα 700-600 ΠΧ. περίπου. Ο Τοβίας ανήκε στην Εβραϊκή φυλή Ναφτάλι κι έζησε εξόριστος στη Νινευί. Έγινε γνωστός επειδή έθαψε τις σορούς των συντρόφων του Ισραηλιτών που εκτελέστηκαν.

Σύμφωνα με τον Τοβία, η τελευταία του ζωή στη Γη τελείωσε περίπου το 50 ΠΧ. Τώρα επιστρέφει μέσα από τις αγγελικές σφαίρες, για αυτό που ονομάζει η “μεγαλύτερη εξέλιξη συνειδητότητας που έχει ποτέ βιώσει η ανθρωπότητα”. Βοηθά όσους περνάνε από πνευματικούς μετασχηματισμούς στην προσπάθεια τους να συγχωνεύσουν το θεϊκό με το ανθρώπινο.

Ο Τοβίας είναι μέλος μιας αγγελικής ομάδας που λέγεται Πορφυρό Συμβούλιο. Το Συμβούλιο αυτό έχει τον πνευματικό στόχο να διδάξει τη χρήση των ενεργειών στον πλανήτη αυτό και σε άλλους τόπους της Δημιουργίας. Ο Τοβίας και το Πορφυρό Συμβούλιο φέρνουν μια ενέργεια σοφίας κι αγάπης και μια οπτική από την άλλη πλευρά του πέπλου.

Τα μηνύματα του Τοβία στο Βυσσινί Κύκλο άρχισαν το 1999 προς μια ομάδα μεταφυσικών στο Κολοράντο, που είναι επίσης γνωστοί σαν Σώμπρα. Το Υλικό του Τοβία είναι τώρα μεταφρασμένο σε περισσότερες από 25 γλώσσες κι ακούγεται ή διαβάζεται από εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους κάθε μήνα. Ολόκληρη η βιβλιοθήκη είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο του Βυσσινί Κύκλου (www.crimsoncircle.com).

Ο Τοβίας τώρα ζει μια νέα ενσάρκωση στη Γη και είναι γνωστός στους Σώμπρα με το ψευδώνυμο “Σαμ”. Το τελευταίο του μήνυμα στους Σώμπρα και την ανθρωπότητα δόθηκε στις 19 Ιουλίου 2009.

Μετάφραση : Μαρία Γρηγοράκη από το σάιτ crimsoncircle.com