ΣΥΓΚΛΙΣΗ, Ένα Ιστορικό Μήνυμα για τους Σώμπρα από τον Αντάμους

Sponsored links

Donate Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε τις μεταφράσεις κάνοντας ένα paypal donation

23 Μαρτίου 2020
(Xρονοδιάγραμμα, Μια Εξαιρετική Ανακοίνωση, Επιπτώσεις, Σύγκλιση, Γι’αυτό είστε εδώ, Έφθασε η ώρα, Μήνυμα από τον Αντάμους)

LINDA: Καλώς ήλθατε. Είμαστε εδώ στη Villa Ahmyo στο Μεγάλο Νησί της Χαβάης σε αυτή την ιστορική εποχή. Είμαι η Linda Benyo Hoppe, αυτός είναι ο Geoffrey Hoppe και είμαστε εδώ για να μοιραστούμε μαζί σας.
GEOFF: Ας πάρουμε μια βαθιά ανάσα με αυτό, γιατί είναι πραγματικά μια ιστορική στιγμή αυτή τη στιγμή. Αυτό που περνάμε είναι πρωτοφανές και γι ‘αυτό θελήσαμε να μαζευτούμε εδώ με όλους σας, για να δώσουμε αυτό το μήνυμα, για το τι συμβαίνει και τι μπορεί να έρχεται.
LINDA: Αυτό το μήνυμα απευθύνεται σε όποιον θεωρεί ότι είναι Shaumbra.

GEOFF: Ξέρετε, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρόκειται πούμε εδώ, που έχουν ονόματα όπως Shaumbra-esque, τα οποία οι νεοφερμένοι ή οι άνθρωποι που δεν είναι εξοικειωμένοι με το Crimson Circle ίσως δεν καταλαβαίνουν. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να το παρακολουθήσουν αυτό. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να εισπράξουν  την ενέργειά του, αλλά σας λέμε εκ των προτέρων, ότι μερικά από τα πράγματα που συζητάμε, κάποια από την ορολογία που χρησιμοποιούμε, μπορεί να είναι άγνωστα αν δεν είστε Shaumbra, εκτός κι αν συμμετέχετε στον Crimson Circle.

LINDA: Ας ξεκινήσουμε, έχουμε τα τέσσερα “C'”. Έχουμε συνείδηση (Consciousness), coronavirus, επιστροφή στο σπίτι (Coming home) και σύγκλιση (Convergence).

GEOFF: Μου αρέσει όταν έχουμε αυτές τις παρηχήσεις, γιατί κάτι τέτοιο βοηθάει να θυμόμαστε τέσσερα “C'”, και αυτό πράγματι προέκυψε φυσιολογικά. Δεν χρειάστηκε να πιέσουμε τίποτα. Πρόκειται – όπως είπε η Λίντα – για συνείδηση, και πρόκειται να μιλήσουμε για τον κοροναϊό. Θα μιλήσουμε για την επιστροφή στο σπίτι (στην εστία) και όλα αυτά πηγαίνουν σ’ αυτό που  καλούμε σύγκλιση, το τί συμβαίνει πραγματικά τώρα.

LINDA: Γι ‘αυτό παρακαλώ θυμηθείτε, είμαστε πρωτοπόροι στη συνείδηση, είμαστε εδώ τώρα για έναν λόγο. Δεν είναι τυχαίο το ότι είμαστε εδώ, τώρα, αυτή τη στιγμή.

GEOFF: Ο Tobias και ο Adamus μας μιλάνε για χρόνια για το γεγονός, ότι θα μπορούσαμε να είχαμε την Πραγμάτωσή μας, τη Φώτιση μας, ζωές πριν, αλλά περιμέναμε. Περιμέναμε μέχρι τώρα, αυτή την πολύ κρίσιμη και σημαντική και εκπληκτική στιγμή στον πλανήτη. νωρίζω λοιπόν ότι πολλοί από εμάς περιμέναμε υπομονετικά, πολλοί από εμάς έχουμε ξεχάσει ακόμη και ότι περιμέναμε και μπήκαμε στο “απλά συνεχίζουμε να περιμένουμε”, αλλά αυτό είναι ένα μήνυμα για να ακουστεί, ότι τώρα είναι η ώρα, ακριβώς τώρα, εδώ.

Χρονοδιάγραμμα

LINDA: Επομένως, έχουμε ένα χρονοδιάγραμμα σύγκλισης.

GEOFF: Ναι, το κάνουμε. Βάζουμε τα πράγματα σε ένα είδος χρονοδιαγράμματος, ώστε να σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς κύλησαν τα πράγματα, τι συμβαίνει τώρα.

LINDA: Έτσι, εδώ και πολύ καιρό, σε ένα πολύ μακρινό μέρος, η Τάξη του Τόξου σχηματίζεται, για να βρούμε μια λύση στο ενεργειακό αδιέξοδο στο σύμπαν.
GEOFF: Ακούγεται σαν μια φράση από το Star Wars.
LINDA: Πολύ γνωστό.
GEOFF: “Πριν από πολύ καιρό, σε ένα μέρος πολύ μακριά,” αλλά αυτό είναι πραγματικά.

Η Tάξη του Tόξου σχηματίστηκε. H Τάξη του Τόξου είναι το είδος συνάθροισης όλων των 144.000 αγγελικών οικογενειών σε όλη τη δημιουργία. Η ενέργεια είχε φτάσει σε αδιέξοδο, σε μια στάση. Όλα ήταν σαν να βρίσκονταν σε σταμάτημα στο χρόνο, έτσι οι αγγελικές οικογένειες, για πρώτη φορά, συγκεντρώθηκαν και δημιούργησαν αυτό το πράγμα που ονομάζεται Τάξη του Τόξου.
Το “τόξο” (arc) είναι για αρχετυπικές ενέργειες, το “arc” για το τόξο, σαν τη γέφυρα για να βρούμε τελικά, την απάντηση στο ενεργειακό αδιέξοδο.
Έτσι λοιπόν η Τάξη του Τόξου δημιούργησε αυτό το σενάριο, που τώρα γνωρίζουμε σαν φυσικό σύμπαν μας, σαν πλανήτη Γη, ώστε οι εκπρόσωποι όλων των αγγελικών οικογενειών – 144.000 αγγελικές οικογένειες – να μπορούν να μάθουν, να κατανοήσουν την σχέση μεταξύ συνείδησης και ενέργειας.

LINDA:  Ας πάμε μπροστά στον Σεπτέμβριο του 2007. Τότε κάναμε την συγκέντρωση Quantum Leap ( Κβαντικό Άλμα), στο Τάος του Νέου Μεξικού. Ήταν ένα μεγάλο γεγονός και ήταν ένα άλμα από μόνο του.

GEOFF: Ήταν πραγματικά, και αυτό είναι ένα άλμα, από την Ταξη του Τόξου μέχρι το 2007, αλλά αυτό είναι το επόμενο πολύ σημαντικό κομμάτι. Ο Tobias εργαζόταν μαζί μας εκείνη την εποχή . Είχαμε αυτή τη μεγάλη εκδήλωση στο Νέο Μεξικό με περίπου 700 Shaumbra, από περισσότερες από 40 διαφορετικές χώρες απ’ όλο τον κόσμο.
Ο Tobias είπε, ότι αυτή ήταν η εποχή του Κβαντικού άλματος στη συνείδηση στον πλανήτη. Αρκετοί είχαν αλλάξει, αρκετοί είχαν αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια όλης της ιστορίας του πλανήτη και τώρα το Κβαντικό άλμα της συνείδησης, όπου τα πράγματα επρόκειτο να αλλάξουν με έναν πρωτοφανή ρυθμό. Και το έχουμε δει στις ζωές μας.
LINDA: Απόλυτα.

GEOFF: Έχουμε δει τί συνέβη από το 2007. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη συνάντηση, την συντροφικότητα, την ομορφιά. Κάναμε υπέροχες παρουσιάσεις. Και επίσης ήταν ο Αdamus  φιλοξενούμενος. Δεν ήταν μαζί μας ολοκληρωτικά τότε, αλλά ήταν προσκεκλημένος και έδωσε μια μεγάλη διάλεξη, για το τι έρχεται στο μέλλον. Έτσι, αν θέλετε μια ευκαιρία, ίσως θέλετε ξαναδείτε αυτό, τις επικοινωνίες από το Quantum Leap, τον Σεπτέμβριο του 2007.

LINDA: Τώρα λοιπόν ήταν Σεπτέμβριος του 2009, όταν ο Adamus καθοδηγεί τον Crimson Circle, μετά την αναχώρηση του  Τοβία.

GEOFF: Ο Tobias ήταν μαζί μας για 10 χρόνια, βοηθώντας μας να απελευθερώσουμε πολλά παλιά πράγματα, βοηθώντας μας να θυμόμαστε, ότι δεν είμαστε μόνοι και να θυμόμαστε ότι δεν είμαστε τρελοί. Μετά, τον Ιούλιο του 2009, έκανε την αποχαιρετιστήρια ομιλία του στο Breckenridge του Κολοράντο, επειδή επρόκειτο να μετενσαρκωθεί πάλι στον πλανήτη, σε μια ύπαρξη γνωστή ως Sam. Επρόκειτο να επιστρέψει για να κάνει ένα πράγμα, που ποτέ δεν έκανε πραγματικά, ακόμα και στην τελευταία του ζωή στον πλανήτη σαν φωτισμένος. Ποτέ δεν απόλαυσε πραγματικά τη ζωή.
Έτσι, είπε, «έρχομαι πίσω ως Σαμ», και όχι μόνο επέστρεψε, αλλά μαζί με άλλους 1.516  Αναληφθέντες Δασκάλους επέστρεψαν στον πλανήτη. Όχι για να σώσει τον πλανήτη, αλλά μάλλον να είναι εδώ, για να απολαύσει πραγματικά τη ζωή.

LINDA: Ήταν ένα πρωτοεμφανιζόμενο γεγονός, που δεν είχε συμβεί ποτέ.

GEOFF:Σωστά. Αμέσως μετά απ’ αυτό, ήρθε ο Adamus Saint-Germain. Είναι ο Άγιος Γερμανός, αλλά χρησιμοποιεί το όνομα “Adamus Saint-Germain”, για να διαφοροποιηθεί από το υπόλοιπο έργο όλων των άλλων επικοινωνιών του St. Germain και των Channelers του παρελθόντος. Ήθελε αυτό το “Adamus Saint-Germain”, ή όπως τον αποκαλεί συχνά “Καθηγητής Adamus”, να είναι η αποκλειστική οντότητα, που θα δούλευε με τον Crimson Circle για να αποφύγει τη σύγχυση.

LINDA: Σωστά

GEOFF: Και δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη επικοινωνία μαζί του. Είμασταν ακόμα στην αίθουσα του Coal Creek στο Κολοράντο. Ήρθε και ήταν πολύ διαφορετικός από τονΤοβία. Ήταν αυθάδης. Με είχε με τα μάτια ανοιχτά καθώς επικοινωνούσα – ήμουν συνηθισμένος 10 χρόνια να επικοινωνώ με τα μάτια κλειστά – και με έβαλε να περπατάω στην άιθουσα. Ήταν μια δύσκολη διαπραγμάτευση .

LINDA: Ήταν μια πολύ διαφορετική εμπειρία για όλους μας, Geoffrey.

GEOFF: Αλλά έφτιαξε το βήμα μας.

LINDA: Ναι, το έκανε. Πολύ ξεκάθαρο και πραγματικά μεγάλο το “εμπιστευθείτε τον εαυτό σας”.
GEOFF: Αυτό που είπε ο Αdamus τότε επίσης είναι: «Θα είμαι εδώ μαζί σας σε κάθε βήμα του δρόμου σας προς την Πραγμάτωση. Σε κάθε βήμα του δρόμου.” 

Ήξερε ότι μερικοί άνθρωποι θα προχωρούσαν πλάι από τον δρόμο. Στην πραγματικότητα δεν ήταν έτοιμοι να δεσμευτούν για την Πραγμάτωσή τους σ’ αυτή τη ζωή.
Στα χρόνια από τότε, έχει προσκαλέσει πολλούς να φύγουν αρκετά συχνά, γιατί η άποψή του είναι πολύ απλή: Είτε είστε με τον Crimson Circle, επειδή είστε εδώ για Πραγμάτωση ή υπάρχουν πολλές άλλες ομάδες για σας.
Μία φορά είπε: “Δεν με νοιάζει αν είναι ακόμη και πέντε άτομα, αλλά είμαι εδώ για να δουλέψω με εκείνους που επιλέγουν την ενσωματωμένη Φώτιση, να φωτιστούν και να παραμείνουν στο φυσικό τους σώμα”, και πάνω σ’ αυτό δουλεύει μαζί μας. Μερικές φορές μας δίνει θέματα σαν Δάσκαλος, μερικές φορές απλά αποπροσανατολίζει, κάθε τόσο γίνεται αρκετά διασκεδαστικός, αλλά είναι μαζί μας σε κάθε βήμα του δρόμου

LINDA: Λοιπόν, έχει την τάση να αξιολογεί τι κάνουμε και προσπαθεί να βρει μια μέθοδο, που θα μας οδηγήσει σε αυτό το μονοπάτι, όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται.

GEOFF: Απόλυτα
LINDA: Και έχω μάθει να το εκτιμώ.
Έτσι, τον Ιανουάριο του 2014, στο Shoud, όταν ο Adamus έμεινε μόνο με τους Μάστερς. Κυριολεκτικά, ο Adamus ζήτησε από όλους να βγούν από το δωμάτιο, από την αίθουσα συναντήσεων, στο βίντεο, στην εκπομπή και είπε: “Όλοι φεύγετε και δεν επιστρέφετε. Επιστρέψτε μόνο εάν είστε έτοιμοι να είστε Μάστερς”.

GEOFF: Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Αυτό ήταν στο Κοινοτικό Κέντρο του Coal Creek, όταν κάναμε ακόμα τις εκπομπές μας από εκεί, και ήταν μια κρύα χειμωνιάτικη μέρα. Ήταν Ιανουάριος 2014.
LINDA: Ναι, ναι.
GEOFF: Και τους κάλεσε όλους να φύγουν. Στην αρχή όλοι έμοιαζαν λίγο σαν, αναισθητοποιημένοι ή αμφέβαλλαν ότι τον άκουγαν σωστά, αλλά αυτός είπε,”Όχι, όχι! Πηγαίνετε! Έξω, έξω, έξω από την πόρτα. Και επιστρέψτε μόνο εάν είστε έτοιμοι να είστε Μάστερς”. Και, πάλι, αυτός είναι που εστιάζεται πραγματικά στα βασικά. Δεν είναι εδώ για να μιλήσει για περιφερειακά πράγματα. Είναι εδώ για όσους είναι έτοιμοι να γίνουν Μάστερς. Αυτό ήταν ένα σημείο καμπής.
LINDA:  Ξεκάθαρο
GEOFF: Όχι μόνο αυτό, αλλά τότε είπε επίσης, για όλους εκείνους που επέστρεψαν ή όλους εκείνους που παρακολουθούσαν στο διαδίκτυο και ξαναγύρισαν, είπε, “Θέλω να σας στείλω ένα Master pin”. Αυτά ήταν μικρές καρφίτσες που είχαμε φτιάξει. Έτσι, είχαμε πάνω από 6.500 αιτήματα για τις καρφίτσες Master.

Καθίσαμε με το προσωπικό να γεμίζουμε φακέλους και να τους ταχυδρομούμε. Ήταν ένα μεγάλο έργο και ξέρω ότι υπήρξαν μερικές εσωτερικές επιθέσεις, αλλά επιβεβαίωσε την οπτική. Ξέρετε, απέδειξε σε όλους όσους ζήτησαν τις καρφίτσες και στο προσωπικό, ότι αυτή είναι μια περίοδος, όπου θα προχωρήσουμε μπροστά μόνο με τους Μάστερς. Αυτό ήταν ένα σημείο καμπής.

LINDA: Έτσι, τον Ιανουάριο του 2014 ήταν το ProGnost 2014, το πρώτο ProGnost. Αυτό το ProGnost φορτώθηκε με πληροφορίες για το τώρα, για τον παγκόσμιο ιό και πολλά άλλα σημαντικά πράγματα.
GEOFF: Και όταν λέτε “τώρα”, δόθηκαν πληροφορίες πριν από έξι χρόνια για το τι συμβαίνει τώρα το 2020.
LINDA: Για το τώρα, κυριολεκτικά.
GEOFF: Τα είχαμε κάπως ξεχάσει όλα, αλλά μόλις ξεκινήσαμε να ξαναβλέπουμε κάποιο από το υλικό, συνειδητοποιήσαμε ότι είχε μιλήσει για έναν παγκόσμιο ιό, που θα εξαπλωνόταν πολύ γρήγορα, που δεν θα τον κατανοούσαν, που θα προκαλούσε πραγματικά πολλή διαταραχή στον πλανήτη. Δεν ήταν απλά ασαφής για «έναν» ιό, είπε ότι θα ήταν πολύ καταστροφικός και ότι απλά δεν θα ήξεραν πώς να τον ελέγξουν, κάτι που ζούμε τώρα.
LINDA: Ξέρετε, το άκουσα, αλλά νομίζω ότι δεν το ήθελα.

GEOFF : Ναι. Έτσι, αυτό το πρώτο ProGnost – ProGnost είναι η ετήσια πλανητική πρόβλεψη που κάνει ο Adamus. Τις περισσότερες φορές θέλει απλά να δουλέψει μαζί μας. Δεν εστιάζεται πραγματικά στον υπόλοιπο πλανήτη, αλλά μία φορά το χρόνο έρχεται για το ProGnost. Αυτό ήταν το πρώτο – τον Ιανουάριο του 2014 – και μόλις λίγες εβδομάδες μετά το έκανε αυτό,  που ζήτησε να φύγουν όλοι και μόνο οι Μάστερς να επιστρέψουν.

LINDA: Λοιπόν, είναι τόσο ξεχωριστό, γιατί μας δίνει μια οπτική και αυτό κάνει μεγάλη διαφορά, όταν έχετε αντίληψη για τα πράγματα.
GEOFF: Απόλυτα.
LINDA: Έτσι λοιπόν, στo ProGnost στις 20 Ιανουαρίου 2016, ο Adamus ξεκινάει με μια συζήτηση σε βάθος για την τεχνολογία, την Εποχή των Μηχανών και πώς όλα αυτά θα αλλάξουν τον κόσμο.

GEOFF: Μίλησε πολύ για την τεχνολογία και μιλά από τότε. Η φράση ” Η Εποχή των Μηχανών” προέρχεται από το βιβλίο, που υποτίθεται ότι έγραψε στο τέλος της τελευταίας του ζωής, που ταξίδεψε στο χρόνο το 2020 και τον αποκαλεί “Η Εποχή των Μηχανών”, επειδή όλοι κοιτάζουν τις μικρές συσκευές τους, τις μικρές μηχανές τους.
Είναι πραγματικά ο Χρόνος των Υπολογιστών, αλλά δεν είχαν τότε εκείνη την λέξη, οπότε το ονόμασε Χρόνο των Μηχανών. Υπήρχαν κάποιοι Shaumbra, που το αμφισβήτησαν και είπαν: “Τι μιλάμε για όλη αυτή την τεχνολογία; Τι διαφορά έχει?” Αλλά τώρα, είναι ένα κλειδί για την ταχύτητα με την οποία αλλάζουν τα πράγματα στον πλανήτη. Όλα αφορούν την τεχνολογία – την τεχνητή νοημοσύνη και τη νανοτεχνολογία – και όλα τα άλλα πράγματα, που αλλάζουν κυριολεκτικά τη ζωή σ’ αυτόν τον πλανήτη και, αργά ή γρήγορα, κυριολεκτικά πρόκειται να αλλάξουν το ανθρώπινο είδος, πηγαίνοντας από ένα είδος homo sapien σε ένα είδος robo sapien .

LINDA: Είναι φαινόμενο και είμαι χαρούμενη που μπορώ να χειριστώ sci-fi, ( επιστημονική φαντασία), επειδή ζούμε σε επιστημονική εποχή. Θέλω να πω, συμβαίνει τόσο γρήγορα, που είναι σχεδόν αδύνατο να φανταστείς, ποιο είναι το επόμενο πράγμα που θα ανακαλύψουν.

GEOFF: Ναι. Και όπως είπες, σου αρέσει η επιστημονική φαντασία. Ποτέ δεν ήμουν τόσο πολύ φαν του, αλλά έχω καταλάβει τις συνομιλίες του Adamus σχετικά με την τεχνολογία και αυτό που βρίσκω συναρπαστικό είναι ότι, αυτό για το οποίο μίλησε πριν από τρία ή τέσσερα χρόνια, τώρα βγαίνει αληθινό. Έτσι ήταν σε θέση πραγματικά να δεί πώς η τεχνολογία αλλάζει τα πάντα στον πλανήτη.

LINDA: Για να προσθέσουμε σε όλα αυτά, τότε τον Ιούνιο του 2018 στο ProGnost – και στο αναβαθμισμένο ProGnost – ο Adamus μάς πληροφόρησε,  ότι ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσουμε τη Gaia. Η Gaia φεύγει.

GEOFF: Ξέρετε, αυτός – και πιστεύω ότι ο Τοβίας  – είχε μιλήσει επίσης λίγο για αυτό στο παρελθόν.
LINDA: Το έκανε, λίγο
.GEOFF: Αλλά αυτή η αναβάθμιση του ProGnost τον Ιούνιο του 2018, εστιάστηκε στην έξοδο της Γαίας. Και ο λόγος για τον οποίο η Γαία αποχωρεί, σύμφωνα με τις οντότητες, είναι, ότι εδώ στη Γη είναι καιρός να αναλάβουμε τώρα ευθύνη για τον πλανήτη. Η Γαία υπήρξε μια οντότητα, που βοήθησε να εμφυσήσει τη Γη με ζωτικές δυνάμεις – έφερε τη φύση, τα βασίλεια των ζώων, τον ουρανό και τα βασίλεια των υδάτων – αλλά τώρα είναι η σειρά μας να αναλάβουμε την ευθύνη για αυτόν τον πλανήτη.

LINDA: Και έτσι, τον Ιανουάριο του 2019 στο ProGnost, ήταν που ο Adamus μας είπε “Ο Δράκος μπαίνει”.

GEOFF: Μιλάει για τον δράκο που έρχεται στον πλανήτη. Τώρα, ο δράκος είναι ένα σύμβολο, για αυτό το κομμάτι της συνείδησης, που θα ξεθάψει τα πράγματα που είναι άλυτα ή κρυμμένα μέσα μας, πράγματα που πρέπει να απελευθερωθούν. Είχε μιλήσει πολύ για τον δράκο στη συνάντηση για το Threshold.
Είναι πραγματικά ένα πολύ σημαντικό μέρος του ερχομού σας στην Πραγμάτωση, επειδή ο δράκος μπαίνει μέσα και βρίσκει όλα τα πράγματα που είναι θαμμένα, καλυμμένα, κρυμμένα, κρατημένα με ενοχές ή ντροπή. Και τώρα, στο ProGnost 2019, μιλά για το δράκο που έρχεται στον πλανήτη, θα μπορούσατε να υποθέσετε ότι σημαίνει, ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να αναταράσσονται στον πλανήτη. Ο πλανήτης περνάει μια φάση αυτή τη στιγμή και ο δράκος έρχεται για να βεβαιώσει, ότι δεν καταπνίγουμε απλά τα πράγματα, δεν τα καταπιέζουμε πια.

LINDA: Έτσι τελευταία, με το ProGnost του Ιανουαρίου 2020, ο Adamus κατέστησε σαφές, ότι βρισκόμαστε σε μια πλανητική αφύπνιση.

GEOFF: Τώρα λοιπόν – εδώ έχουμε τον δράκο που μπαίνει τον Ιανουάριο του 2019 – τώρα έχουμε την πλανητική αφύπνιση. Τώρα, ξέρετε από την δική σας αφύπνιση, ότι μπορεί να είναι πολύ σκληρή κατά περιόδους. Μπορεί να είναι δύσκολη. Υπάρχει μια ομορφιά σ’ αυτήν, αλλά είναι επίσης πραγματικά, πραγματικά σκληρή. Έτσι, αυτό που λέει είναι, ότι ο πλανήτης είναι έτοιμος για μια αφύπνιση. Η ανθρωπότητα είναι έτοιμη. Δεν πρόκειται να συμβεί σε μια νύχτα. Για πολλούς από εμάς, χρειάστηκαν ζωές. Για τον πλανήτη, ποιος ξέρει πόσο καιρό θα πάρει. Αλλά το σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμόμαστε από αυτό είναι, ότι ο πλανήτης, η ανθρωπότητα, αρχίζει να ξυπνάει. Έτσι τα πράγματα φυσικά θα τρελαθούν λίγο.

LINDA: Εντάξει, και πολύ πρόσφατα κατά τη διάρκεια σεμιναρίου εδώ στην Kona, Φεβρουάριος 2020, ανακοινώθηκε η Τάξη του Τόξου κλείνει.

GEOFF: Ο Adamus μίλησε για αυτό πάλι στην επικοινωνία του Μαρτίου, που έγινε κυριολεκτικά πριν από λίγες εβδομάδες, αλλά ουσιαστικά είπε η Τάξη του Τόξου – θυμηθείτε, αυτή είναι η συνάντηση όλων των αγγελικών οικογενειών. Οι εκπρόσωποι των αγγελικών οικογενειών λένε «Ας βρούμε μια λύση σ’ αυτό το αδιέξοδο της ενέργειας» και τώρα, πριν από λίγες εβδομάδες, ανακοινώνει ότι η Τάξη του Τόξου έχει κάνει τη δουλειά της. Κλείνει. Αυτό είναι αρκετά μεγάλο θέμα, αρκετά αξιοσημείωτο, και αυτό δίνει μια παύση λέγοντας, “Τι γίνεται τώρα;”
Εάν η Τάξη του Τόξου κλείνει επειδή η δουλειά τους τελείωσε, τί γίνεται τώρα;

LINDA: Έτσι λοιπόν, τον Φεβρουάριο του 2020, ο κοροναϊός γίνεται παγκόσμια πανδημία.
GEOFF: Είμαστε όλοι εξοικειωμένοι με αυτό τώρα, επειδή είμαστε ακριβώς στο μέσον του γεγονότος.  Συμβαίνει γύρω μας. Ξεκίνησε από μικρό και εξαπλώθηκε πολύ, πολύ γρήγορα. Εδώ στη Villa Ahmyo,  είχαμε οργανώσει μια σειρά από σεμινάρια. Τα ακυρώσαμε όλα αυτά, φυσικά, εξαιτίας της πιθανότητας να εξαπλωθεί περαιτέρω, και ήταν η ώρα για όλους να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Έτσι λοιπόν τώρα είμαστε ακριβώς στη μέση του κοροναϊού, το οποίο αλλάζει κυριολεκτικά το πρόσωπο του πλανήτη. Είναι πρωτοφανές να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Στη συνέχεια, στο Shoud το Μάρτιο του 2020, ο Adamus είπε αυτό: «Όταν ο δράκος εμφανιστεί , η κλήση θα βγει προς τα έξω, για να επιστρέψουν στην Εστία όλοι όσοι δεν είναι σε ανθρώπινη μορφή, όλοι όσοι δεν βρίσκονται στον πλανήτη».

Αυτό ήταν αρκετά σοβαρό, βασικά λέγοντας ότι η κλήση βγαίνει προς τα έξω, και ο τρόπος που το δήλωσε επίσης ήταν, ότι οι εξωγήϊνοι, αυτοί που παρενέβαιναν, αυτοί που κάπως περιτριγύριζαν, που πραγματικά δεν είχαν πάρει ανθρώπινη μορφή, καθώς και πολλοί από αυτούς που ονομάζει “παρεμβατικοί”, που ήταν στον πλανήτη ακόμη και σε ανθρώπινη μορφή, κλήθηκαν πίσω στο σπίτι. Έτσι, μπορείτε  να επαναλάβετε αυτό το απόσπασμα από τον Adamus;

LINDA: Σίγουρα. Έτσι, «Όταν ο δράκος έμφανιστεί, η κλήση θα βγει για να επιστρέψουν σπίτι όλοι όσοι δεν είναι σε ανθρώπινη μορφή, που δεν βρίσκονται στον πλανήτη».
GEOFF: Αυτό με κάνει να ριγώ.
LINDA: Ναι, λίγο.
GEOFF: Θέλω να πω, λέει κάτι μεγάλο, αλλά δεν είχαμε ακόμη καταλάβει. Παρόλο …LINDA: Δεν ήθελα πραγματικά να φανταστώ αυτό που έλεγε, στην πραγματικότητα.
GEOFF:. Σωστά.
LINDA :Πραγματικά.
GEOFF: Αν και είχε μιλήσει προηγουμένως γι ‘αυτό. Θυμηθείτε στο  Άγγελοι και Εξωγήϊνοι στην Πολωνία το Μάιο του 2011, το είχε πει αυτό.

LINDA: Έτσι, στο απόσπασμά του από εκεί, ο Αdamus είπε: «Αυτοί οι άγγελοι, οι σκοτεινoί άγγελοι, ο καιρός τους τελειώνει. Αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι ακόμη και στον πυρήνα των πραγμάτων, το φως και το σκοτάδι έχουν ενωθεί. Είναι η αρχή του τέλους της δυαδικότητας”.
GEOFF: Έτσι, μίλησε τότε ότι, όλες αυτές οι ανοησίες, όλη αυτή η παρέμβαση, όλοι οι αγγελικοί πόλεμοι που έλαβαν χώρα και επηρέασαν την ανθρωπότητα, ήταν καιρός να τελειώσουν.

LINDA: Πω πω! Έτσι, τον Μάρτιο του 2020 στο Ταξίδι των Αγγέλων, ο Adamus είπε: “Όλα τα όντα καλούνται πίσω στις αγγελικές τους οικογένειες αυτή τη στιγμή, για μια εξαγγελία.”
GEOFF: Λοιπόν, εκεί αισθάνομαι πάλι αυτά τα ρίγη.
LINDA: Ξέρω, ξέρω !
GEOFF: Κάναμε πρόσφατα μια ενημέρωση για το Ταξίδι των Αγγέλων. Αρχικά έγινε από τον Tobias, αλλά προσθέσαμε μερικές πραγματικά εκπληκτικές συνεδρίες ,από τον αγαπητό μας Αντάμους,  και σε αυτές ανακοίνωσε ότι, όλα τα όντα καλούνται πίσω στις αγγελικές τους οικογένειες τώρα για μια ανακοίνωση. Και αυτό δεν θα περιλάμβανε ανθρώπους που βρίσκονται επί του παρόντος στον πλανήτη σε ανθρώπινη μορφή, αλλά όλα τα άλλα όντα μέσα σε όλη τη δημιουργία καλούνται πίσω στο σπίτι τώρα. Θέλω να πω, αυτό δημιουργεί ρίγος.

Mια Εξαιρετική Ανακοίνωση

Υπάρχει ένα μεγάλο μήνυμα σε αυτό, ένα τεράστιο μήνυμα που βγαίνει πολύ σύντομα, που πρόκειται να μοιραστεί σε όλη τη δημιουργία. Και αυτό είναι το μήνυμα που βγαίνει σε όλες τις αγγελικές οικογένειες, στις 144.000 αγγελικές οικογένειες, και το μήνυμα είναι: “Οι αγγελικές οικογένειες διαλύονται”.

Οι αγγελικές οικογένειες διαλύονται. Όλες οι 144.000 αγγελικές οικογένειες διαλύονται σαν ομάδες.

Αν θυμάστε σε ένα από τα Shouds πολύ πρόσφατα, ο Adamus μίλησε για την αποσυγκρότηση. Λοιπόν, τώρα έχουμε ακόμη και τις αγγελικές οικογένειες, που αποσυγκροτούνται.
Αυτή είναι μια εκπληκτική πληροφορία, αλλά επίσης, κάνοντας μια μικρή έρευνα, συνειδητοποιήσαμε ότι ακόμη και ο Tobias το ανέφερε λίγο πιο παλιά. Θυμάστε τη συνεδρία “Ask Tobias” που κάναμε – λεγόταν “Μορμόνοι και Άλλες Πνευματικές Οικογένειες” που έγινε το 2007 – και είπε: « Όλη έννοια των αγγελικών οικογενειών διαλύεται αυτή τη στιγμή.» Έτσι, αυτό μας δόθηκε ακόμη πιο παλιά.

Επιπτώσεις

Λοιπόν, τί σημαίνει αυτό? Πραγματικά σημαίνει, ότι οι άνθρωποι αρχίζουν να κατανοούν τον λόγο για τον οποίο η Γη δημιουργήθηκε μέσω της Τάξης του Τόξου. Αρχίζουν να κατανοούν τη σχέση μεταξύ συνείδησης και ενέργειας. Αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι όλη η ενέργεια είναι δική τους και όλα είναι μέσα τους.

Αυτό αρχίζει να απελευθερώνει όλη την ενέργεια σε όλη τη δημιουργία. Θυμηθείτε όταν μιλήσαμε για το ότι, όλα στη δημιουργία είχαν έρθει σε αδιέξοδο, σε σταμάτημα. Αυτό το ξεκίνημα της συνειδητοποίησης της σχέσης μεταξύ συνείδησης και ενέργειας, το γεγονός ότι η ενέργεια είναι όλη δική σας, δεν το γνώριζαν πριν.
Το ανακαλύψαμε στη Γη από τη δουλειά που κάνετε, που κάνουν άλλοι άνθρωποι. Ανακαλύψαμε ότι η ενέργεια είναι δική σας και είναι εκεί για να σας εξυπηρετεί. Αυτό, τώρα, απελευθερώνει όλη την ενέργεια σε όλη τη δημιουργία, και στη συνέχεια επιτρέπει επίσης πραγματικά στις αγγελικές οικογένειες να διαλυθούν αυτή τη στιγμή.

Σύγκλιση

Αυτό που έχουμε, αυτό που ζούμε, αυτό που κάνουμε εδώ τώρα, είναι μια εκπληκτική σύγκλιση τόσων πολλών διαφορετικών πραγμάτων, και αυτό συμβαίνει τώρα.
Δεν είναι κάτι στο μέλλον, συμβαίνει τώρα. Έχουμε όλα τα στοιχεία να ενώνονται.

**Η Γαία φεύγει.

**Είναι η Εποχή των Μηχανών, με άλλα λόγια, όπου η τεχνολογία είναι ένα τόσο σημαντικό κομμάτι της ζωής μας. Αυτό συγκλίνει.

**Ο δράκος μπαίνει. Αυτό είναι ένα από τα κομμάτια της σύγκλισης.

**Ο πλανήτης αρχίζει να αφυπνίζεται. Βλέπετε πώς όλα συναντώνται.

**Και έπειτα έρχεται ο κοροναϊός. Κορωνοϊός. Ποιος θα πίστευε ότι, όλοι οι άνθρωποι θα κάθονταν στο σπίτι αυτή τη στιγμή, χωρίς να έχει προκληθεί αυτό από έναν πόλεμο ή οτιδήποτε άλλο, αλλά από ένας ιό – τον κοροναϊό – προκαλώντας τόσες αλλαγές στην ανθρώπινη ζωή μας.

**Και στη συνέχεια το κλείσιμο της Τάξης του Τόξου, λέγοντας μια μέρα, η δουλειά τελείωσε . Έκαναν αυτό που ήρθαν να κάνουν, και τώρα κλείνει.

**Και, σχεδόν ταυτόχρονα, η ξεκάθαρη κλήση βγαίνει για όλους αυτούς, αυτούς που αποκαλώ εξωγήϊνους , να επιστρέψουν στην εστία τους. Όλοι όσοι βρίσκονται στα περιφερειακά της Γης, όλοι αυτοί που παρεμβαίνουν ή πραγματικά δεν προσφέρουν στον πλανήτη αυτή τη στιγμή, αυτοί καλούνται πίσω στην εστία.

**Και οι αγγελικές οικογένειες διαλύονται.

Είναι εκπληκτικό τώρα, επειδή όλοι καλούνται πίσω στο σπίτι. Οι άνθρωποι καλούνται να είναι στο σπίτι, τους ζητούν να παραμείνουν στο σπίτι λόγω του κορωναϊού. Οι εξωγήϊνοι καλούνται πίσω στην εστία – ή αυτό που αποκαλούμε τα μη ανθρώπινα όντα – καλούνται πίσω στην πνευματική τους οικογένεια.

Γι ‘αυτό είστε εδώ

Έχουμε μερικά αποσπάσματα από τον Adamus, που πραγματικά συνδέονται με όλα όσα κάνουμε εδώ. Linda, θα μας έδινες τα αποσπάσματα.

LINDA: “Ήρθε η ώρα οι Masters να βγούν μπροστά.”

GEOFF: Είναι πολύ απλό και ευθύ. Ήρθε η ώρα οι Masters να βγείτε μπροστά, να μην έχετε πια δικαιολογίες, να μην είστε πια θύματα, να μην καθυστερείτε άλλο την Πραγμάτωσή σας.
Ήρθε η ώρα οι Masters να βγουν μπροστά. Και είναι εύκολο για εμάς, γιατί ξέρω, ότι τόσοι πολλοί Shaumbra κάπως κρύβονταν για τόσο πολύ καιρό, λόγω διώξεων σε αυτή τη ζωή ή σε προηγούμενες ζωές. Ήθελαν να παραμείνουν ήσυχοι. Ήταν κάπως μοναχικοί στην καρδιά, αλλά τώρα ο Αντάμους λέει, “Είναι ώρα για τους Μάστερς να βγουν μπροστά.” Είπε επίσης …

LINDA: «Αυτό είναι. Γι ‘αυτό είστε εδώ. Αυτή είναι η εποχή της μέγιστης αλλαγής, που θα συναντήσετε ποτέ σε αυτόν τον πλανήτη».

GEOFF: Αυτό είναι. Γι ‘αυτό είμαστε εδώ. Περιμέναμε πολύ καιρό. Έχουμε καθυστερήσει την Πραγμάτωσή μας.  Περιμέναμε μέχρι να φτάσουμε σ’ αυτό το σημείο και αυτό είναι. Αυτό είναι ακριβώς τώρα. Αυτό είναι το “Πάθος 2020”. Γι ‘αυτό είμαστε εδώ. Και είπε επίσης …

LINDA: “Θυμηθείτε γιατί ήρθατε εδώ – να φέρετε, να ενσωματώσετε και να βιώσετε τη συνείδηση ​​σε μια εποχή, που είναι περισσότερο απαραίτητη στον πλανήτη”.

GEOFF: Είναι τόσο σημαντικό. Τώρα είναι η ώρα να θυμηθούμε. Τώρα είναι η στιγμή να πάτε βαθιά μέσα και πραγματικά να θυμηθείτε γιατί είστε εδώ. Δεν είναι μόνο για να ζήσετε  άλλη μια ζωή. Ο Tobias είπε πολύ λίγο καιρό πριν, “Αυτή είναι Η ζωή”, και είμαστε εδώ τώρα, αυτή τη στιγμή της σύγκλισης, με όλα αυτά τα στοιχεία – όλα αυτά τα πρωτοφανή στοιχεία – να συμβαίνουν όλα τώρα.

Έφθασε η ώρα

Και τώρα, λίγα λόγια για την Πραγμάτωσή σας. Είστε στο σπίτι – εννοώ, κυριολεκτικά είσαστε σπίτι, στο διαμέρισμά σας, στο σπίτι σας, οπουδήποτε συμβαίνει – είστε σπίτι για κάποιο λόγο τώρα. Ο κορωναϊός είναι η αιτία που το προκαλεί, αλλά υπάρχει κάτι πολύ μεγαλύτερο πίσω από αυτό.

Είσαστε στο σπίτι. Έχετε αυτές τις εβδομάδες, ίσως και μήνες, για να μείνετε σπίτι, επειδή είναι η ώρα να επιτρέψετε την Πραγμάτωσή σας χωρίς όλες τους περισπασμούς, χωρίς όλο το θόρυβο, χωρίς όλα τα άλλα που συμβαίνουν, χωρίς τη δουλειά σας και τις καθημερινές πιέσεις. Αυτή είναι η εποχή, που δημιουργήσαμε για τον εαυτό μας, για να επιτρέψουμε την Πραγμάτωσή μας ή, όπως λέει ο Adamus, «Ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε μέσα στην Φώτισή σας».

Υπάρχουν τόσο λίγες αποσπάσεις τώρα, σε σύγκριση με τους κανονικούς χρόνους. Είναι μια τέλεια στιγμή για τον εαυτό σας, μια στιγμή για να επιτρέψετε, ενθυμούμενοι συνέχεια ότι είναι η ενέργειά σας. Αφήστε την να σας εξυπηρετήσει.

Αυτή η συνειδητοποίηση, ότι όλα είναι η δική σας ενέργεια και είναι εκεί για να σας εξυπηρετήσει, είναι το ύψιστο γεγονός που προκάλεσε την Τάξη του Τόξου να πεί: «Η δουλειά τελείωσε». Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι στον πλανήτη τώρα που το καταλαβαίνουν αυτό. Η δυναμική είναι εκεί, και δεν πρόκειται να αλλάξει. Μπορεί να χρειαστεί πολύς χρόνος για άλλους ανθρώπους να το συνειδητοποιήσουν πραγματικά, αλλά τώρα υπάρχουν αρκετοί που καταλαβαίνουν, ότι όλα είναι η ενέργειά σας.

Η ενέργεια είναι το τραγούδι της ψυχής. Η ενέργεια είναι επικοινωνία. Είναι όλα η δική σας ενέργειά, τώρα επιτρέψτε της, να σας εξυπηρετήσει σαν Μάστερ.

Μήνυμα από τον Αdamus

Έτσι, νομίζω ότι ήρθε η ώρα. Ξέρω ότι ο Adamus θα ήθελε να έρθει και να πει λίγα λόγια. Θα μας κάνατε αναπνοές, καθώς μπαίνουμε στον Adamus;

LINDA: Είναι χαρά μου.
Έτσι, με αυτό, ας πάρουμε την καλή βαθιά αναπνοή, νιώθοντας όλα αυτά τα μηνύματα, όλες αυτές τις πληροφορίες, που μας έφεραν στο τώρα. Νιώστε όλα αυτά και πάρτε την καλή βαθιά αναπνοή, επιτρέποντας στις ενέργειες να ρέουν. Θυμηθείτε, είναι όλα η δική σας ενέργεια.

Πάρτε την καλή βαθιά ανάσα και εισπνεύστε το “Είμαι εδώ, Υπάρχω”.

Πάρτε την καλή βαθιά αναπνοή και καλέστε τον Adamus κοντά. Όπως γνωρίζουμε, είναι εδώ, σε κάθε βήμα του δρόμου. Ακολουθήστε την καλή βαθιά αναπνοή, αναπνέοντας από εσάς με όλα όσα είστε, αναπνέοντας με παρουσία.
Πάρτε αυτή την καλή βαθιά ανάσα, καθώς ανοιγόμαστε σε αυτό που ο Adamus έχει να μοιραστεί μαζί μας.
Αναπνεύστε…

ADAMUS: Είμαι αυτό που Είμαι, ο Adamus Saint- Germain.

Πράγματι, είναι χωρίς προηγούμενο αυτό που συμβαίνει στον πλανήτη αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση. Το ανθρώπινο μυαλό σας μπορεί να αμφιβάλει για κάποια πράγματα. Μπορεί να κρατιέται στην ελπίδα, ότι όλα θα επανέλθουν στο κανονικό αμέσως, αλλά όλο αυτό το πράγμα με όλους αυτούς, που καλούνται πίσω στο σπίτι, θα συνεχίσει για λίγο, για λίγο. Θα το εξηγήσω σε λίγο.

Αλλά τώρα, καταλαβαίνετε ότι μέσω της δημιουργίας, δισεκατομμύρια δισεκατομμυρίων έμψυχες υπάρξεις, καλούνται πίσω στην εστία τους, στις αγγελικές τους οικογένειες. Δισεκατομμύρια και δισεκατομμύρια ακούνε το ξεκάθαρο κάλεσμα, “Ελάτε πίσω στο σπίτι.” Απαιτείται να γυρίσουν στο σπίτι. Εάν είναι ίσως διστακτικοί, μη θέλοντας να επιστρέψουν, θα τους δοθεί εντολή να γυρίσουν πίσω στις αγγελικές τους οικογένειες.

Την ίδια στιγμή στον πλανήτη Γη, ζητούνται από δισεκατομμύρια και δισεκατομμύρια ανθρώπων να μείνουν σπίτι. Πρωτοφανές. Αυτό δεν συνέβη ποτέ σε όλη την ιστορία του πλανήτη. Ποιος θα σκεφτόταν, πως θα είχατε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να βρίσκονται στο σπίτι για εβδομάδες, χωρίς να λάβει χώρα μαζικό χάος; Σίγουρα, πολλοί άνθρωποι φοβούνται, αναρωτιούνται τί θα συμβεί στη συνέχεια. Το επίπεδο ανησυχίας στον πλανήτη είναι λίγο υψηλότερο από το κανονικό, αλλά ποιος θα πίστευε, ότι θα μπορούσατε να βάλετε δισεκατομμύρια και δισεκατομμύρια ανθρώπους να μείνουν στο σπίτι.

Όλοι καλούνται στο σπίτι τώρα. Είναι πρωτοφανές.

Πρόσφατα, είπα ότι ο κορωναϊός αφορούσε την οικονομία. Οι ιοί προέρχονται από την εξισορρόπηση των ενεργειών. Θα μπορούσατε να πείτε, ότι υπάρχει μια βιολογική πτυχή σε αυτό, αλλά υπάρχει και μια ενεργειακή πτυχή σε αυτό. Για λίγο καιρό σ’ αυτόν τον πλανήτη, η οικονομία, τα χρήματα δεν ήταν ισορροπημένα και ο ιός αυτός καταφθάνει και, φυσικά, πού υπάρχει ο μεγαλύτερος αντίκτυπος τώρα, εκτός από τις ανθρώπινες ζωές; Ο μεγαλύτερος αντίκτυπος είναι στην οικονομία. Η οικονομία. Αυτό υπάρχει στις ειδήσεις. Γι’ αυτό ανησυχούν οι άνθρωποι. Γι’ αυτό είναι που αναρωτιούνται, καθώς το χρηματιστήριο πέφτει, και οι άνθρωποι αναρωτιούνται για το πώς θα έχουν τα χρήματα να πληρώσουν για οτιδήποτε, τώρα που δεν δουλεύουν.

Αλλά πραγματικά, ακόμη και πέρα ​​από αυτό, στον πυρήνα των χρημάτων, είναι απλά η ίδια η ενέργεια, καθώς αρκετοί άνθρωποι στον πλανήτη φθάνουν να συνειδητοποιήσουν ότι η ενέργεια είναι δική τους. Όλη η ενέργεια είναι δική σας και είναι εκεί για να σας υπηρετήσει.
Αυτό πραγματικά ταρακουνάει πράγματα ή, θα λέγαμε, ο δράκος ταρακουνάει πράγματα, και αυτό είναι ο coronavirus. Τελικά, αφορά το να κάνει τους ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν ότι η ενέργεια είναι δική τους. Μπορεί να μην το συνειδητοποιήσουν αμέσως, ίσως να μην έχουν την ίδια κατανόηση, αλλά τελικά αφορά να συνειδητοποιήσουν οι άνθρωποι, ότι η ενέργεια δεν είναι εκεί έξω. Δεν είναι σε μια επιταγή. Δεν είναι σε μια δουλειά. Η ενέργεια δεν κρατιέται από κάποια γαλαξιακή τάξη ή η ενέργεια δεν είναι μόνο κάπου στο σύμπαν. Η ενέργεια είναι ακριβώς εδώ (μέσα).

Είστε από τους πρώτους που πραγματικά αρχίζουν να το συνειδητοποιούν. Ξέρω ότι υπάρχει ακόμη αμφιβολία. Υπάρχουν ακόμα στιγμές, που το καταλαβαίνετε σαν διανοητική έννοια, δεν το αισθάνεστε ακόμα, αλλά θα το κάνετε. Θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε μέρα με τη μέρα, στιγμή- στιγμή, ότι η ενέργεια είναι δική σας. Τα πάντα, όλα είναι δικά σας. Είναι όλα δικά σας και είναι εκεί για να σας υπηρετούν.

Λοιπόν, αυτό που περνάτε τώρα, απόλυτα πρωτοφανές. Και αυτό το κάλεσμα πίσω στο σπίτι, αυτό το κάλεσμα για επιστροφή στο σπίτι, σε όλα τα άλλα όντα στο σύμπαν και στο omniverse, συμβαίνει τώρα.

Η ημερομηνία, η επίσημη ημερομηνία της ανακοίνωσης για το γεγονός, ότι οι αγγελικές οικογένειες διαλύονται, έρχεται σύντομα. Είναι πραγματικά προγραμματισμένο, επειδή συνδέεται τόσο καλά με τους αριθμούς. Είναι προγραμματισμένη για τις 4 Απριλίου 2020, όχι πολύ μακριά. 4 Απριλίου, επειδή είναι επίσης συμβολικό της μετάβασης από τον αριθμό 33, τον αριθμό της Χριστικής συνείδησης, που τώρα είναι σταθερά γειωμένος στον πλανήτη και τώρα πηγαίνει στον Μάστερ αριθμό 44. Έτσι, τί τέλεια στιγμή – 4 Απριλίου – ο τέταρτος μήνας, την τέταρτη ημέρα του έτους 2020, η οποία προσθετικά είναι τέσσερα. ( 4-4-4 )

Η ανακοίνωση θα βγει. Θα αρχίσει, θα είναι βασικά όλη η μέρα στον πλανήτη Γη, ξεκινώντας από τους πρώτους που έρχονται σε αυτή την ημερομηνία, ξεκινώντας και πηγαίνοντας μετά σε όλο τον πλανήτη. Μια ολοήμερη κλήση, όλου αυτού του γεγονότος,  ότι οι αγγελικές υπάρξεις επιστρέφουν σπίτι και στη συνέχεια οι αγγελικές οικογένειες διαλύονται.

Απλά συμβαίνει να είναι η ημερομηνία του Shoud μας, τον Απρίλιο. Θα έχουμε ένα πολύ ιδιαίτερο Shoud, διαφορετικό από όλα όσα είχαμε ποτέ, ένα ειδικό Shoud, στις 4 Απριλίου, για να νιώσουμε και να τιμήσουμε αυτήν την ανακοίνωση, ότι οι αγγελικές οικογένειες διαλύονται.

Ας πάρουμε μια βαθιά ανάσα σε αυτό.

Θα επιστρέψουμε για περισσότερα στις 4 Απριλίου, αλλά για τώρα, θα ήθελα να νιώσετε όχι μόνο σε αυτά που κάνατε πάνω στον πλανήτη, το πόσο μακριά έχετε φθάσει, αλλά θα ήθελα να νιώσετε στην ώρα σας να φθάσετε στην Πραγμάτωση. Αυτό είναι ακριβώς τώρα, όπως είπε ο Cauldre και η Linda. Αυτό είναι. Όχι άλλη ανησυχία. Όχι άλλες αμφιβολίες στο δρόμο σας. Όχι άλλο κρύψιμο. Ήρθε η ώρα να είστε Αυτός που αληθινά Είστε, ξανά.

Έχει περάσει πάρα πολύς, πολύς καιρός, για τον αληθινό σας Εαυτό – τον γνήσιο Εαυτό σας, τον Ελεύθερο Εαυτό σας – να καλύπτεται, να είναι χαμένος. Και μετά, καθώς προσπαθείτε να αναδυθείτε, έχετε πάντα αυτό το συναίσθημα, ότι κάτι σας τραβάει πίσω, σας κρατάει πίσω. Αλλά όχι πια. Ήρθε η ώρα για την Πραγμάτωσή σας και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε μέσα σε αυτή. Αυτό είναι.

Χρησιμοποιήστε αυτό τον χρόνο τώρα, καθώς μένετε σπίτι, για να χαλαρώσετε μέσα στην Πραγμάτωσή σας. Μετά, ανυπομονώ να δω τον καθένα σας, ανεξάρτητα από πού βρίσκεστε στον κόσμο, στις 4 Απριλίου 2020, όταν η μεγάλη ανακοίνωση βγαίνει προς όλες τις αγγελικές οικογένειες, “Είναι καιρός να διαλυθούμε. Ήρθε η ώρα να είστε ελεύθεροι.”

Με αυτό, ζούμε στις πιο ενδιαφέρουσες, αλλά και πιο κατάλληλες στιγμές.

Είμαι ο Adamus σε τιμητική υπηρεσία προς εσάς. Σας ευχαριστώ.

LINDA: Και έτσι είναι.
Παρακαλώ πάρτε την καλή βαθιά αναπνοή. Αφήστε πραγματικά τις ενέργειες να ρέουν. Πάρτε την καλή βαθιά αναπνοή, αισθανθείτε αυτή την πρόσκληση για να χαλαρώσετε.

Πάρτε την καλή βαθιά αναπνοή, καθώς κλείνουμε αυτή τη συνεδρία στη σύγκλιση.

Πάρτε την καλή βαθιά ανάσα και ελπίζουμε να σας ακούσουμε σύντομα, για να σας δούμε σύντομα.

Σας ευχαριστώ.

Μετάφραση : Μαρία Γρηγοράκη  27-3-2020
Υπότιτλοι : Κατερίνα Θαλασσά

Εδώ θα βρήτε το βίντεο του μηνύματος του Αντάμους, με ελληνικούς υπότιτλους από την Κατερίνα Θαλασσά.

 

*** Αν θέλετε να κάνετε μια δωρεά, σαν ανταλλαγή ενέργειας, για την επικοινωνία του Αντάμους ,που μόλις ακούσατε και διαβάσατε στα Ελληνικά, για να μπορούμε να συνεχίσουμε τις μεταφράσεις κάθε μήνα, και να ανταποκριθούμε στα έξοδα του site, για το όνομα, τον χώρο στο ίντερνετ, και την συντήρησή του, πατήστε το κάτωθι κουμπί “Donate”. Οποιοδήποτε ποσό είναι πολύτιμο για μάς και σας ευχαριστούμε πολύ! ”