EKTAKTO MHNYMA του Saint- Germain για τις 12-12-20

Sponsored links

Donate Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε τις μεταφράσεις κάνοντας ένα paypal donation

( Είστε εδώ, η Εποχή των Μηχανών, Συνείδηση και ιός, Τί έρχεται μετά, Αλλαγές για την Ανθρωπότητα, Μοναδικότητα, Ανθρωπισμός, ο λεπτός πάγος )

ΛΙΝΤΑ: Καλωσήρθατε σ’ αυτό το ιδιαίτερο μήνυμα από τον Σαιν-Ζερμαίν. Είναι εδώ για να μοιραστεί μαζί μας αυτό το πολύ ιδιαίτερο μήνυμα της 12-12-2020. Ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά, νομίζω ότι είμαστε όλοι πάρα πολύ έτοιμοι γι’ αυτό το μήνυμα.

Έτσι, με αυτά, ας αρχίσουμε με την συνειδητή αναπνοή.

Είμαστε εδώ, ας πάρουμε απλά αυτή την καλή βαθιά αναπνοή, νιώθοντας κι επιτρέποντας πραγματικά, ανοίγοντας.

Πάρτε την καλή βαθιά αναπνοή και νιώστε τις ενέργειες γύρω μας. Μπορείτε να νιώσετε την ομορφιά αυτού του τροπικού περιβάλλοντας, τόσο ευνοϊκού γι’ αυτό το είδος μηνύματος.

Πάρτε την καλή βαθιά αναπνοή και εισπνεύστε τις ενέργειες του Σεν-Ζερμαίν. Το μήνυμα, οι ενέργειες είναι εδώ. Απλά εισπνεύστε το. Εισπνεύστε το “Εγώ Είμαι Εδώ, Εγώ Υπάρχω.” Είναι αυτή η καλή βαθιά αναπνοή της ζωής, προς τιμήν της ύπαρξης σας εδώ αυτή την τόσο απίστευτη εποχή στον πλανήτη.

Πάρτε την καλή βαθιά αναπνοή. Εισπνεύστε την. Νιώστε την. Εισπνεύστε την.

Εισπνεύστε καθώς αρχίζουμε.

ΣΑΙΝ-ΖΕΡΜΑΙΝ: Είμαι Αυτό που Είμαι, ο Αγαπημένος Σαιν-Ζερμαίν.

Είναι απόλαυση να έρχομαι στους Σώμπρα σαν Αντάμους, σαν Σαιν-Ζερμαίν, ή σαν Αντάμους Σαιν-Ζερμαίν. Είναι μια πράξη της συνειδητότητας. Ο Αντάμους είναι η συλλογικότητα όλων των Σώμπρα, του Κώλντρε, της Λίντα, όλων όσων σχετίζονται με τη δουλειά που κάνουμε. Ήταν κάτι που εγώ, ως Αγαπημένος Σαιν-Ζερμαίν, δημιούργησα για να σας φέρω πολύ προσωποποιημένα μηνύματα και για να μη τα μπερδέψετε με μερικές από τις ανώτερες επικοινωνίες, που είχα κάνει στο παρελθόν.

Έτσι ο Αντάμους έχει εξελιχθεί σε πολύ μοναδική προσωπικότητα. Αυτός είναι εσείς, είναι εγώ, είναι όλοι μας. Και πότε πότε επιλέγω να έρθω σε σας σαν Αγαπημένος Σαιν-Ζερμαίν που είμαι αληθινά. Σε εποχές σαν αυτή, που απαιτούν λιγότερη παράσταση ( παίξιμο) συνειδητότητας και περισσότερο άμεση σύνδεση και ενεργειακή επικοινωνία σε μας, προτιμώ να έρθω σε σας σαν  Σαιν-Ζερμαίν κι αυτή είναι μια τέτοια περίσταση. Το ονομάζω Μήνυμα της 12-12-20.

Είστε Εδώ

Όμως προτού ξεκινήσω με αυτό, θέλω να επισημάνω μερικά πράγματα για σας προσωπικά. Έχετε έρθει τώρα σ’ αυτή την εποχή, μια εποχή που επιλέξατε να είστε εδώ. Έχετε κάνει πολλή επεξεργασία, έχετε κάνει τεράστια απελευθέρωση. Έχετε αληθινά μεταμορφώσει τον εαυτό σας, από έναν άνθρωπο στο ταξίδι του, σε αληθινό Μάστερ, παίρνοντας τη θέση που σας ανήκει δικαιωματικά εδώ στον πλανήτη αυτή την εποχή.

Η μεταμόρφωση ήταν αν μη τι άλλο, μια πρόκληση. Αν ήμουν τώρα στο ρόλο του Αντάμους, πιθανόν θα έλεγα ότι το επιλέξατε. Είναι ακριβώς αυτό που θέλατε. Θέλατε τις προκλήσεις. Αλλά δεν θα πω αυτό, γιατί ξέρω πόσο δύσκολο ήταν για τόσους πολλούς από σας, πάρα πολύ δύσκολο. Ξέρω ότι ελπίζετε κανένας από τους άλλους που θα έρθουν μετά από σας, να μην χρειαστεί να περάσει αυτό το είδος προκλήσεων, που πραγματικά αψηφούσαν τον θάνατο, τις οποίες είχατε σ’ αυτή τη ζωή.

Δεν ήταν εύκολο. Δεν ήταν εύκολο να το κάνετε όλο αυτό, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Δεν ήταν εύκολο να χάσετε μερικά από τα πράγματα που ήταν τα πιο πολύτιμα για σας. Δεν ήταν εύκολο για το ανθρώπινο κομμάτι να μη ξέρει αν ήταν ασφαλές. Και δεν ήταν εύκολο να είστε μόνοι. Ακόμα κι αν υπήρχαν άλλοι τριγύρω, πάλι πολλές φορές νιώθατε μόνοι.

Δίνω έπαινο σε καθέναν από σας γιατί αντέξατε, γιατί μείνατε αληθινοί προς τον εαυτό σας, γιατί κρατήσατε την υπόσχεσή σας, να μείνετε εδώ στον πλανήτη παρόλες τις δυσκολίες, παρόλες τις κάποιες πάρα πολύ δύσκολες και προκλητικές μέρες και νύχτες που περάσατε. Όμως τώρα είστε εδώ, και ξέρω ότι μερικοί από σας ακόμα περνάτε τα τελευταία υπολείμματα, στην πορεία από την αφύπνιση στην κυριαρχία και την Πραγμάτωση, αλλά είστε εδώ.

Δεν χρειάζεται να εστιάσετε ή να σκεφτείτε ή να κάνετε τίποτα για μερικά απ’ αυτά τα τελευταία θέματα. Αυτά θα διαλυθούν σιγά. Στην πραγματικότητα, όσο λιγότερο προσπαθείτε να δουλέψετε πάνω σ’ αυτά, τόσο το καλύτερο.  Αυτά θα διαλυθούν, γιατί ο αληθινός Μάστερ μέσα σας καταλαβαίνει ότι αυτά ήταν απλά προσωρινά. Ήταν απλά εμπειρίες και τώρα έχετε φτάσει στο αληθινό πάθος αυτής της ζωής στον πλανήτη. Μετά από πολλή αναμονή, μετά από πολλά βάσανα και πολλά δάκρυα, είστε τώρα σ’ αυτό το σημείο του  αληθινού σας πάθους για να είστε εδώ, κι αυτό είναι να γίνετε ένας ενσωματωμένος Μάστερ στον πλανήτη, εδώ στην πιο μεταμορφωτική εποχή που έχει βιώσει ποτέ αυτός ο πλανήτης.

Θα κάνω μερικές δηλώσεις στη διάρκεια της ομιλίας μου σήμερα. Καμιά απ’ αυτές δεν είναι υπερβολική. Καμιά δεν σχεδιάστηκε για δράμα ή σοκ ή κάτι τέτοιο. Οι δηλώσεις που θα κάνω προέρχονται από ένα σημείο αλήθειας και ισορροπίας. Τις δηλώσεις που θα κάνω, τις έχω μετρήσει μια προς μια, για να βεβαιωθώ ότι είναι μια ακριβής αξιολόγηση αυτού που συμβαίνει με εσάς ή με τον πλανήτη.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή πριν αρχίσουμε, για το ταξίδι σας εδώ, γι’ αυτά που περάσατε σ’ αυτή τη ζωή. Μπορείτε να γράψετε βιβλία και θεατρικά έργα και τραγούδια, μα ούτε που θα μπορούσαν να περιγράψουν το βάθος των αισθήσεων και των συναισθημάτων και της εμπειρίας που περάσατε.

Σας ζητώ να πάρετε μια βαθιά αναπνοή και να αναλάβετε την ευθύνη, γιατί υπάρχει τόση ομορφιά σ’ αυτό. Και θα καταλήξετε να δείτε, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, ότι δεν υπήρχαν λάθη στην πορεία. Ο άνθρωπος μπορεί να νόμιζε ή ακόμα και να θεωρούσε ότι κάποια ήταν λάθη, αλλά σε όλη τη διάρκεια υπήρχε πάντα διόρθωση πορείας. Ακόμα κι όταν θα μπορούσατε να είχατε ξεφύγει προς τη μια ή την άλλη κατεύθυνση, σε όλη τη διάρκεια ο Μάστερ και το Εγώ Είμαι σας οδηγούσαν πίσω στη θέση σας, για να είστε στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή, που είναι τώρα.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή με όλα όσα έχετε κάνει.

Μπορεί να μη σας γράψουν στις εφημερίδες ή να μην σας καλέσουν σε εκπομπές ή να κάνετε παρουσιάσεις μπροστά σε ομάδες. Ίσως ναι, ίσως όχι και ξέρω ότι δεν είναι αυτό ο λόγος που ήρθατε εδώ. Δεν έχει καμία σχέση με τη φήμη ή τη διασημότητα.  Όμως θα έρθει η ώρα που θα αναγνωριστείτε, που θα σας σέβονται και θα σας τιμούν αληθινά για όσα κάνατε εδώ σ’ αυτόν τον πλανήτη. Είναι μόνο μια μικρή ομάδα και ξέρω ότι μερικές φορές ίσως νιώθετε ακόμα και ασήμαντοι. Αλλά θα καταλάβετε τελικά πόση διαφορά έκανε το φως σας. Θα καταλάβετε τελικά ότι δεν επεξεργαζόσασταν απλά τα δικά σας θέματα, ότι επεξεργαζόσασταν τα θέματα της ανθρωπότητας. Όσο επεξεργαζόσασταν αυτά που ήταν εντός, όσο οι μάχες λάμβαναν χώρα βαθιά μέσα σας, πραγματικά αυτό δεν αφορούσε μόνο εσάς. Επεξεργαζόσασταν τόσα πολλά εκ μέρους της ανθρωπότητας.

Η Εποχή των Μηχανών

Τώρα είμαστε βαθιά μέσα στην Εποχή των Μηχανών. Είναι κάτι για το οποίο έχω μιλήσει, ένα βιβλίο που έγραψα παλιά στην τελευταία μου ζωή, στα τελευταία μου χρόνια. Η βάση του βιβλίου ήταν πραγματικά ταξίδια που έκανα σε αυτό που είναι η τωρινή εποχή.

Έκανα προβολή σε αυτό που θα ονομάζαμε μέλλον, αλλά παρακαλώ να ξέρετε ότι όλα συμβαίνουν ταυτόχρονα. Ξέρω ότι αυτό μπερδεύει το μυαλό, αλλά όλα συμβαίνουν μαζί. Θα συνειδητοποιήσετε τελικά ότι πραγματικά δεν υπάρχει παρελθόν ή μέλλον. Υπάρχει μόνο το πάντα. Πάντα. Όλα συμβαίνουν μαζί και θα μπορούσατε να πείτε ότι υπάρχει μια διαδοχή γεγονότων που συμβαίνει, όμως αυτά είναι άχρονα. Δεν είναι γραμμικά. Όλα συμβαίνουν τώρα. Κάποια μέρα η ανθρωπότητα μπορεί να καταλάβει αυτό ακριβώς το πράγμα κι αυτό θα αλλάξει τη φύση του τρόπου με τον οποίο ενεργούν οι άνθρωποι. Όμως τώρα, όχι, είναι ακόμα σ’ αυτό το γραμμικό μονοπάτι.

Είμαστε βαθιά μέσα στην Εποχή των Μηχανών. Το είδα όταν πρωτοήρθα εδώ σε μια προβολή από μια ζωή μου παλιά στα τέλη του 1790, σε μια εποχή που η τεχνολογία ήταν τώρα ο κανόνας στον πλανήτη, που σχεδόν όλοι στον πλανήτη τη χρησιμοποιούσαν. Σ’ αυτό το σημείο υπάρχουν περίπου, λοιπόν, σχεδόν έξι δισεκατομμύρια άνθρωποι οι οποίοι έχουν πρόσβαση στην τεχνολογία στον πλανήτη. Είναι ο κανόνας, κι όχι η εξαίρεση.

Η τεχνολογία που υπάρχει στον πλανήτη πρόκειται να αλλάξει τη φύση όχι μόνο του πλανήτη Γη, αλλά ολόκληρου του σύμπαντος, του υλικού σύμπαντος, σε μελλοντικές εποχές. Η τεχνολογία ήταν κάτι που χρειάζεται για να φέρει τους ανθρώπους σε μια εντελώς νέα εποχή -μακριά από την εποχή του homo sapiens, μακριά από την εποχή της κοινότητας και των ομάδων όπως τις ξέρετε, μακριά από την εποχή του παλιού βιολογικού σώματος – η  τεχνολογία είναι τόσο σημαντική γι’ αυτό – κι αληθινά έξω από την παλιά νοοτροπία.

Η τεχνολογία που έχετε τώρα σ’ αυτή την Εποχή των Μηχανών πρόκειται να αλλάξει τη φύση αυτού του πλανήτη. Ήδη το έχει κάνει, αλλά θα συνεχίσει να αλλάζει τη φύση του πλανήτη με τόσο γρήγορο και δυναμικό τρόπο.

Το 2020 ήταν η καθοριστική χρονιά για όλο αυτό. Τα πράγματα πήγαιναν προς αυτή την κατεύθυνση. Από την εποχή μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο  κατευθύνονταν προς τα εκεί. Από μια εποχή που πολλοί από σας βίωσαν, τα λεγόμενα 60s, μέχρι τη γέννηση της τεχνολογίας και μετά την τελική εξάπλωση της τεχνολογίας στον πλανήτη.

Το 2020 – όχι το 2012, όχι το 2000, αλλά το 2020 – ήταν η καθοριστική χρονιά για να συμβούν όλες οι αληθινές αλλαγές, κι έχουν συμβεί.

Ήταν μέσω αυτού του λεγόμενου κορωνοϊού, για τον οποίο θα μιλήσω λιγάκι. Είναι πραγματικά κάπως άσχετος. Δεν είναι αυτό στο οποίο πρέπει να εστιάσουμε. Ήταν απλά αυτό που βοήθησε να συμβούν, αλλά δεν είναι ο λόγος για τις αλλαγές.

Η Συνειδητότητα και ο ιός

Ο λόγος για τις αλλαγές στον πλανήτη και αυτό, που έφερε τον κορωνοϊό, αυτό που φέρνει την τεχνολογία αφορά την συνειδητότητα. Μπορείτε να την πείτε φως, συνείδηση, επίγνωση, αλλά είναι η συνειδητότητα που έχει προκαλέσει όλο αυτό. Χωρίς τη συνειδητότητα, δεν θα υπήρχε επανάσταση στην τεχνολογία. Χωρίς τη συνειδητότητα, ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος θα μπορούσε να είχε φέρει το τέλος του κόσμου. Χωρίς τη συνειδητότητα, δεν θα υπήρχαν τα όνειρα και οι προσδοκίες για την πρόοδο της ανθρωπότητας. Χωρίς τη συνειδητότητα, δεν θα υπήρχαν Νέες Γαίες. Δεν θα υπήρχε Theos ή οτιδήποτε άλλο.

Λιπόν, ήταν η συνειδητότητα που τα προκάλεσε όλα σ’ αυτή την Εποχή των Μηχανών. Μερικοί μπορεί να σκέφτονται ότι η τεχνολογία ήρθε πρώτη και τώρα χρειάζεται να εμφυσήσουμε τη συνειδητότητα, αλλά πραγματικά είναι το εντελώς αντίθετο. Η συνειδητότητα, το φως σας, το φως άλλων σαν εσάς που θα έρθουν σ’ αυτό τον πλανήτη, η αγάπη γι’ αυτό τον πλανήτη ακόμα και για την ανθρωπότητα το έχει προκαλέσει, συνεπώς, ο πλανήτης ήταν έτοιμος γι’ αυτό το έτος 2020, το καθοριστικό έτος, το έτος της σύγκλισης τόσων πολλών πραγμάτων.

Οι επιπτώσεις αυτής της χρονιάς δεν αφορούν μόνον αυτό τον πλανήτη. Έφτασαν μακριά στο σύμπαν. Είχαμε το κλείσιμο της Τάξης του Τόξου, αυτής της πύλης που δεν χρειάζεται πια για εκείνους που έρχονται στη Γη για πρώτη φορά ή τώρα, με το κλείσιμο της Τάξης του Τόξου, δεν χρειάζεται πια μια πύλη ακόμα και για να έρθουν εδώ πολυδιαστασιακοί ταξιδιώτες. Δεν χρειάζεται να περάσουν από αυτό τον στενό θάλαμο συμπίεσης για να έρθουν εδώ. Και δεν σημαίνει ότι πρόκειται να υπάρξει πολλή δραστηριότητα UFO, όταν μιλάω για πολυδιαστασιακούς ταξιδιώτες. Δεν υπάρχουν μικρά μεταλλικά διαστημόπλοια. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν τέτοια για να φτάσουν εδώ.

Όμως ήταν η συνειδητότητα, που προκάλεσε όλες τις αλλαγές. Η  συνείδηση αληθινά άρχισε να ανοίγει σ’ αυτό τον πλανήτη στη δεκαετία του 1950, αλλά είχε αργό ξεκίνημα. Υπήρχε πολλή πίεση εναντίον της, πολλοί που ήθελαν να παραμείνουν πίσω στις παλιές εποχές – τις εποχές με το φόβο του Θεού, τις εποχές με αυτούς που θεωρούν μετανοούντες αμαρτωλούς – αλλά η συνείδηση πήγε πέρα από αυτά.

Έτσι πολλοί από σας άρχισαν αυτό που ονομάζετε αναζήτηση, όμως δεν υπήρξε καθόλου αναζήτηση. Δεν υπάρχει τίποτα να αναζητήσεις, όταν αυτό είναι ήδη εκεί. Όταν το ονομάζατε αναζήτηση, πολλοί από σας το ξεκίνησαν στις δεκαετίες του 80 και του 90, μερικοί ίσως λίγο αργότερα, αλλά αυτό από μόνο του έφερε τη συνείδηση, πιο πολλή συνείδηση στον πλανήτη αυτό και έδωσε τη δυνατότητα στην τεχνολογία να αναπτυχθεί με ακόμα πιο γρήγορο ρυθμό από ποτέ. Και τώρα καθόμαστε εδώ στο τέλος του έτους 2020.

Έχετε αυτό που λέγεται κορωνοϊός, που εμφανίστηκε στις αρχές του έτους, λοιπόν, στην πραγματικότητα στα τέλη του προηγούμενου, αλλά τα  πραγματικά αποτελέσματα του στον πλανήτη ήταν στις αρχές του έτους.

Οποιοσδήποτε ιός, είτε είναι υλικός είτε άυλος, έχει σχέση με την επαναφορά των πραγμάτων σε ισορροπία. Μερικές φορές ο ιός, όπως ο ιός της σεξουαλικής ενέργειας ή στην προκειμένη περίπτωση ο κορωνοϊός, απλά είναι για να επαναφέρει τα πράγματα σε ισορροπία, ώστε να προχωρήσουν με καινούριο τρόπο, να καθαρίσει μερικές από τις κολλημένες ενέργειες, τις πληγές και τα δάκρυα από το παρελθόν. Ένας ιός δεν ενδιαφέρεται για τον απολογισμό των νεκρών. Ένας ιός δεν ενδιαφέρεται πώς επηρεάζει τις ανθρώπινες ζωές. Απλά υπάρχει για να προκαλέσει μια εξισορρόπηση κι αυτό έκανε ο κορωνοϊός.

Στην αρχή της χρονιάς σόκαρε τον κόσμο. Πολλοί δυσπιστούσαν ότι υπήρχε καν. Πολλοί πίστευαν ότι ήταν μια θεωρία συνωμοσίας, πράγμα που όπως ξέρετε τώρα πια δεν ήταν. Ήρθε και επηρέασε τον κόσμο. Έκανε τους ανθρώπους να μείνουν μέσα, να μη πηγαίνουν στις κανονικές τους δουλειές, να μη τρώνε στα εστιατόρια, να μη κάνουν διακοπές, να είναι με τον εαυτό τους. Ω, και να αντιμετωπίζουν τις οικογένειες τους, συνήθως προγονικές καρμικές οικογένειες. Τους έκανε όμως να αλλάξουν την όλη προσέγγιση τους  στην καθημερινότητα. Ήταν άβολο, φυσικά, γιατί κάθε φορά που υπάρχει αλλαγή, αυτό μπορεί να είναι άβολο.

Και όπως δήλωσα, δεν αφορά μόνο εδώ τον πλανήτη. Με όλα όσα συνέβαιναν και το κλείσιμο της Τάξης του Τόξου, υπήρξε επίσης το κάλεσμα στην εστία όλων των αγγελικών υπάρξεων παντού, από όλες τις 144,000 αγγελικές οικογένειες και συνέβη. Επέστρεψαν όλοι. Και μετά το νέο, ότι οι αγγελικές οικογένειες διαλύονταν και μετά τελικά εκείνοι που ανήκαν στις αγγελικές οικογένειες πήγαν σε μέρη του σύμπαντος, πολλοί απ’ αυτούς πήγαν σε μια από τις πάρα πολλές Νέες Γαίες που υπάρχουν τώρα.

Πίσω εδώ στη Γη, οι άνθρωποι ανέπτυξαν μια εσωτερική θεώρηση, που δεν είχαν, τολμώ να πω, σχεδόν ποτέ. Αναγκάστηκαν να ρίξουν ματιά προς τα μέσα κι αυτό έκανε τόσους πολλούς να επανεκτιμήσουν, να επανεξετάσουν τη ζωή τους, τι ήταν σημαντικό και τι δεν ήταν. Δεν το έκαναν όλοι, αλλά αρκετοί ώστε να συνεχιστεί η κεκτημένη ταχύτητα της αλλαγής που συμβαίνει εδώ  στον πλανήτη την Εποχή των Μηχανών.

Έτσι πολλοί λένε “Δεν θα γυρίσω ποτέ πίσω σ’ αυτή τη δουλειά. Δεν θα πάω ποτέ πίσω σε γραφείο έτσι κι αλλιώς και ίσως δουλέψω από το σπίτι.”

Πολλοί λένε “Δεν θέλω πια να ζω σε πολυσύχναστες θορυβώδεις πόλεις. Θέλω να είμαι στη φύση.”

Έτσι πολλοί είπαν στον εαυτό τους “Γιατί είμαι εδώ αυτή την εποχή; Γιατί είμαι εδώ; Ποια είναι η ουσία της ζωής μου;” και μετά έκαναν τολμηρά βήματα για να το ακολουθήσουν, να το ανακαλύψουν, αντί απλά να γυρίσουν στο λούκι της καθημερινότητας, αντί απλά να ναρκωθούν ξανά. Τώρα έχουν επιλέξει να ακολουθήσουν την καρδιά τους, να κάνουν κάτι διαφορετικό.

Μια τεράστια επανάσταση – επανάσταση – έλαβε χώρα στον πλανήτη και δεν έχετε δει τα συνολικά της αποτελέσματα ακόμα. Ω, έχετε δει μόνο ένα μικρό, μικρό αριθμό αποτελεσμάτων.

Στη διάρκεια αυτής της περιόδου του κορωνοϊού, υπήρξε τεράστιος αριθμός πόρων – χρήματα, χρόνος, ταλέντο, ευφυΐα – που διατέθηκαν στην ιατρική κοινότητα για την προσπάθεια να βρεθεί μια λύση σ’ αυτό, έτσι ώστε οι άνθρωποι να μπορέσουν να ξαναρχίσουν πάλι μια κανονική ζωή, πράγμα που αλήθεια δεν πρόκειται να συμβεί. Τεράστιος αριθμός πόρων, η μεγαλύτερη ανάπτυξη ιατρικής τεχνολογίας που έγινε ποτέ στον πλανήτη. Η μεγαλύτερη έρευνα που έγινε ποτέ στην προσπάθεια να βρεθεί η απάντηση, η θεραπεία σ’ αυτό τον κορωνοϊό με εμβόλια, με άλλες θεραπείες που πρόκειται να κυκλοφορήσουν σύντομα.

Όμως αυτό που ήταν σημαντικό εδώ είναι, ότι ενώσω ερευνούσαν για τον  κορωνοϊό, χρειάστηκε να ερευνήσουν νέες πτυχές σε πράγματα όπως το DNA,  νέες πτυχές στην ενδοκυτταρική επικοινωνία και πιστεύω ότι αυτό πιθανόν ήταν το πιο σημαντικό απ’ όλα. Κατά τύχη σκόνταψαν πάνω σε πράγματα που δεν γνώριζαν ποτέ, πράγματα που είναι ακόμα στα εργαστήρια έτοιμα να κυκλοφορήσουν, μόλις το εμβόλιο του κορωνοϊού πάρει τη θέση του, μόλις υπάρξει περισσότερη κατανόηση του τρόπου που θα ελεγχθεί αυτό. Έχουν γίνει τεράστιες ανακαλύψεις σχετικά με την ενδοκυτταρική επικοινωνία.

Λοιπόν, εμείς έχουμε μιλήσει γι’ αυτό που λέγεται anayatron. Μιλήσαμε σχετικά και είπαμε ότι η ενέργεια δεν είναι τίποτα άλλο παρά επικοινωνία. Και τώρα ο υπόλοιπος κόσμος πρόκειται να ενημερωθεί, ιδιαίτερα από ιατρική σκοπιά.

Έχουν γίνει νέες ανακαλύψεις –  ή τουλάχιστον πολύ ακριβείς θεωρίες – σχετικά με το DNA, πώς λειτουργεί, τι γεννιέται στο DNA. Αρχικά, προσπαθούσαν να βρουν αν αυτή η γρίπη είχε σχέση με το DNA – αν κάποιο DNA ήταν πιο ανθεκτικό, αν υπήρχαν δείκτες μέσα στο DNA της γρίπης – όμως αυτό που βρήκαν είναι ένας ολόκληρος καινούριος κόσμος μαγνητισμού κι ενέργειας μέσα στο DNA. Μπορεί να περάσουν αρκετά χρόνια, ίσως και πιο πολύ ακόμα, προτού κυκλοφορήσει πολλή από αυτή την περιφερειακή έρευνα, αλλά αυτό ήταν ένα από τα τεράστια πλεονεκτήματα όλης αυτής της εμπειρίας στον πλανήτη τώρα με τον κορωνοϊό.

Όμως δεν ήταν μόνο στην ιατρική. Ήταν στη φυσική. Όλες αυτές οι καταδύσεις  σε βάθος για το πώς λειτουργούν τα πράγματα -τελικά πώς λειτουργεί η ενέργεια, αλλά ακόμα δεν ξέρουν να το πουν έτσι – αυτή η κατάδυση σε βάθος για το πώς λειτουργούν τα πράγματα. Μια νέα φυσική που θα συνδυάζει ένα νέο τύπο μαθηματικών θα βγει στα ράφια τα επόμενα χρόνια, σαν αποτέλεσμα αυτού του κορωνοϊού, αλλά πραγματικά θα είναι αποτέλεσμα της συνειδητότητας. Το αποτέλεσμα της συνειδητότητας στον πλανήτη. Προχωράει, εμφανίζεται, υλοποιείται και εκδηλώνεται μέσα από πράγματα όπως οι ιατρικές ανακαλύψεις, αλλά είναι εξαιτίας της συνειδητότητας.

Και δεν ήταν μόνο στη φυσική. Ήταν σε όλο το φάσμα της τεχνολογίας˙ νέες τεχνολογίες αναπτύσσονται για να γίνει κατανοητός αυτός ο κορωνοϊός.  Τεράστιος αριθμός πόρων πηγαίνει στην τεχνολογία, αλλά επίσης και στις επιχειρήσεις και στην οικονομία. Οι επιχειρήσεις χρειάστηκε να αλλάξουν τον τρόπο λειτουργίας τους. Οι επιχειρήσεις χρειάστηκε να βρουν τρόπο να συνεχίσουν να λειτουργούν παρόλο που οι άνθρωποι έπρεπε να μείνουν σπίτι, παρόλο που το προσωπικό μειώθηκε κατά 20, 30, 40 τοις εκατό εξαιτίας του κορωνοϊού.

Υπάρχει τεράστια εξέλιξη στον τρόπο διεξαγωγής της επιχειρηματικότητας, σε μια τεχνολογική εποχή που δεν θα είχε προκύψει ποτέ, αν δεν ήταν ο  κορωνοϊός που κράτησε τους πάντες στο σπίτι.

Η οικονομία είναι ένας άλλος τομέας, όπου θα υπάρξουν οι πιο πολλές από τις ορατές αλλαγές στον πλανήτη μέσα στα επόμενα χρόνια. Τα οικονομικά συστήματα τώρα υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό. Είναι σχετικά σταθερά, αλλά είναι καιρός για αλλαγή ακόμα και στο οικονομικό σύστημα.

Δεν μιλάω απλά φιλοσοφικά, ποιος έχει και ποιος δεν έχει, αλλά για το πώς ανταλλάσσεται η ενέργεια μεταξύ ατόμων. Έχεις ένα χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου στο χέρι σου, το δίνεις στον υπάλληλο του καταστήματος, μπορεί να σου δώσει ρέστα, βγαίνεις έξω με το προϊόν που μόλις αγόρασες. Ακόμα κι όλο αυτό αρχίζει να αλλάζει και έρχεται  μια εντελώς νέα κατανόηση της ενεργειακής ανταλλαγής και επικοινωνίας. Αυτό είναι. Κάθε φορά που πληρώνετε για κάτι, αυτό είναι μια ενεργειακή επικοινωνία.

Έτσι αυτό πρόκειται να αλλάξει σαν αποτέλεσμα της συνειδητότητας και του κορωνοϊού.

Σχεδόν κάθε τομέας της ζωής άλλαξε στον πλανήτη φέτος, σε κάποιο βαθμό, είτε στην πολιτική, είτε στη βιομηχανία. Στη βιομηχανία χρειάστηκε να ψάξουν για νέους και αποδοτικούς τρόπους. Ο τομέας της βιομηχανίας συνειδητοποίησε, ότι εξαρτάται πολύ από ένα εργατικό δυναμικό που μπορεί να αρρωστήσει και τώρα κινείται προς τη ρομποτική, πράγμα που δεν είναι κακό. Δεν είναι κακό. Πραγματικά δεν είναι τόσο καλό να έχεις ανθρώπους σε βασικές εργασίες σε εργοστάσια και εγκαταστάσεις κάπου, ιδιαίτερα αν υπάρχουν επικίνδυνες συνθήκες. Όχι. Θα μπορούν κάλλιστα να έχουν ρομπότ να τα κάνουν αυτά και να ελευθερώσουν τους ανθρώπους, για να ακολουθήσουν τα όνειρά τους, τους στόχους τους, τις φιλοδοξίες τους, ενώ τα ρομπότ, ενώ η τεχνολογία θα κάνει τις βασικές εργασίες.

Ήταν μια χρονιά πέρα από κάθε τι, που έχω δει ποτέ κι έχω περάσει πάρα πολλές ζωές. Αυτό που συνέβη φέτος ήταν πέρα ακόμα κι από αυτό που συνέβη σαν αποτέλεσμα της παρουσίας του Ιησού στον πλανήτη, με τόσους πολλούς να είναι εκεί μαζί σας τότε, αλλά αυτό χρειάστηκε τόσους αιώνες για να αποκαλυφθεί.

Αυτό που συνέβη φέτος ήταν πέρα από μερικά από τα πιο πρόσφατα πράγματα – τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο – που άλλαξαν τον πλανήτη. Και οι δυο αυτοί πόλεμοι έφεραν μια καταστροφή, το θάνατο του πληθυσμού μέχρι και δυόμισι, τρία τοις εκατό του πληθυσμού στον πλανήτη εκείνη την περίοδο. Κι ενώ ο κορωνοϊός έχει θύματα, δεν φτάνουν καθόλου τους αριθμούς που είχατε στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο και στο Β’ Παγκόσμιο  Πόλεμο.

Οι αλλαγές στον πλανήτη συνέβησαν γρήγορα. Ήρθαν πάρα πολύ γρήγορα. Τώρα ο ιός αρχίζει να φεύγει. Παρόλο που μεγάλο μέρος του πλανήτη περνάει το δεύτερο κύμα και θα υπάρξει ένα μερικό βραχυπρόθεσμο τρίτο κύμα, ο ιός κατευθύνεται προς την έξοδο και φεύγει εξαιτίας της συνειδητότητας. Φεύγει γιατί η δουλειά του έγινε. Δεν χρειάζεται πια να κάνει εξισορρόπηση. Δεν  χρειάζεται πια να καθαρίσει. Δεν χρειάζεται πια να ανοίξει ενέργειες που ήταν κολλημένες για πάρα πολύ καιρό. Έκανε τη δουλειά του.

Είμαστε εδώ στο επίκεντρο ακριβώς, στα βάθη της Εποχής των Μηχανών, εδώ ακριβώς σ’ αυτή την τεχνολογική εποχή που βρίσκεστε και που αλλάζει τη φύση του πλανήτη.

Ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή με αυτά, με όλες τις αλλαγές που συμβαίνουν.

Ο κορωνοϊός – δεν θέλω να επεκταθώ σχετικά γιατί δεν έχει σημασία αν ήταν ιός ή φωτιά ή πόλεμος ή οτιδήποτε άλλο – ήταν κάτι βραχυπρόθεσμο εδώ για να προκαλέσει μια αλλαγή. Δεν ήταν συνωμοσία. Δεν ήταν συνωμοσία και αλίμονο σε εκείνους που μπλέκονται στις σχετικές συνωμοσίες. Δεν ήταν καθόλου συνωμοσία, όπως και ο ιός της σεξουαλικής ενέργειας δεν είναι  συνωμοσία. Ήταν κάτι που ήρθε στον πλανήτη τη σωστή στιγμή και μετά είχε επιπτώσεις σε ολόκληρο το σύμπαν.

Τι Ακολουθεί;

Έτσι είμαστε τώρα εδώ σ’ αυτή την Εποχή των Μηχανών όπου τα πάντα στον πλανήτη έχουν επηρεαστεί και τι ακολουθεί; Τι ακολουθεί;

Λοιπόν, πρώτον ο ιός θα φύγει. Ω, θα έλεγα στις αρχές μέχρι τα μισά της χρονιάς και πάλι, η χρονική στιγμή πραγματικά δεν έχει σημασία. Αυτός απλά κάνει τη δουλειά του. Ο ιός θα φύγει, όχι απαραίτητα εξαιτίας ενός εμβολίου ή κάποιας θεραπείας, αλλά εξαιτίας της συνειδητότητας

Ο ιός ξαφνικά θα αρχίσει απλά να εξαφανίζεται. Θα φύγει. Θα οι αριθμοί όλο και θα λιγοστεύουν, μικρότερες περιφέρειες και περιοχές που τον έχουν και μετά απλά θα φανεί ότι φεύγει. Θα το αποδώσουν στο εμβόλιο, πράγμα που μπορεί να έχει κάποια αλήθεια. Όμως, όχι, ο ιός θα έχει κάνει τη δουλειά του. Απλά θα εξαφανιστεί από τον πλανήτη. Ναι, άλλες γρίπες, άλλα πράγματα θα έρθουν, αλλά τίποτα τόσο εκτεταμένο, τόσο μεγάλης κλίμακας όσο ο κορωνοϊός.

Κατόπιν, ο πλανήτης θα περάσει σε ένα είδος επανεκτίμησης. Θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν σε αυτά που έκαναν πριν και πολλοί θα ανακαλύψουν ότι αυτό απλά δεν λειτουργεί. Είτε θα είναι άτομα, είτε εταιρίες ή κυβερνήσεις, αθλήματα, τόσα πολλά πράγματα, θα προσπαθήσουν να γυρίσουν πίσω κι απλά δεν θα λειτουργεί. Τα πράγματα άλλαξαν.

Η συνειδητότητα και οι επιθυμίες των ανθρώπων έχουν αλλάξει. Θα θελήσουν κάτι λίγο διαφορετικό ή ίσως πολύ διαφορετικό στον πλανήτη. Θα απαιτήσουν περισσότερα. Δεν πρόκειται απαραίτητα να πάνε πίσω στις παλιές δουλειές ή τις παλιές σχέσεις ή το παλιό προγονικό τους κάρμα, τον παλιό τρόπο θανάτου, τους παλιούς τρόπους της ιατρικής στον πλανήτη. Οι άνθρωποι πρόκειται τώρα να επιμείνουν σε κάτι διαφορετικό. Πρόκειται να επιμείνουν για αλλαγή και η τεχνολογία θα υπάρχει στα επόμενα χρόνια -εννοώ, όχι  πολύ, πολύ καιρό αργότερα, αλλά στα επόμενα χρόνια – η τεχνολογία θα υπάρχει για να το κάνει δυνατό.

Θα υπάρξουν δυνάμεις, θα υπάρξουν άνθρωποι και ομάδες που θα θέλουν να  γυρίσουν πίσω  -όχι απλά πίσω ένα χρόνο πριν, αλλά πίσω πολύ καιρό πριν – που θα αντισταθούν στην πορεία προς το μέλλον, θα αντισταθούν στην επέκταση. Θα θελήσουν να πάνε πίσω σε εποχές πολύ μακρινές, είτε στη Λεμουρία ή στην Ατλαντίδα ή στη βιβλική εποχή κι απλά δεν θα λειτουργήσει. Θα ασκήσουν πολλή πίεση, θα δημιουργήσουν πολλή αναστάτωση και πιο πολύ απ’ όλα, θα δημιουργήσουν πολύ φόβο. Μην δώσετε προσοχή σε αυτόν. Μην εμπλακείτε σ’ αυτό. Ο πλανήτης προχωράει μπροστά. Είναι καιρός και είναι ακριβώς ο λόγος που βρίσκεστε εδώ.

Αυτό που ο πλανήτης, οι άνθρωποι επιθυμούν πραγματικά αυτή την περίοδο, όχι ότι μπορούν να το διατυπώσουν, αλλά υπάρχει τώρα ένα ολόκληρο κίνημα, ενόσω συμβαίνει το τεχνολογικό κίνημα, για ανθρωπισμό.  Ανθρωπισμό, τα ατομικά δικαιώματα, ατομική αναγνώριση, ατομική φροντίδα.

Η Ατλαντίδα ήταν μια εποχή όπου τα πάντα ήταν ομαδικά. Δεν θα σου πέρναγε από το μυαλό να περπατήσεις μόνος κάπου. Όλα γίνονταν ομαδικά. Τα παιδιά ανατρέφονταν σε ομάδες, όχι σε ξεχωριστές οικογένειες. Το μαγείρεμα γινόταν ομαδικά. Και το να πας στην τουαλέτα γινόταν ομαδικά. Όλα γίνονταν ομαδικά. Δεν ήταν ούτε στη συνείδησή τους, κάποιος να κάνει κάτι μόνος του. Ήταν όλα πολύ κοινόχρηστα και αυτό λειτούργησε για πολύ καιρό στην Ατλαντίδα.

Οι άνθρωποι έχουν την τάση για – θα το λέγαμε – νοοτροπία αγέλης μέχρι τώρα. Αλλά με τόσους πολλούς να μένουν σπίτι και να έχουν χρόνο για τον εαυτό τους και να συνειδητοποιούν ότι πραγματικά υπάρχει κάτι που τους άρεσε στον εαυτό τους – και υπάρχουν άλλα πράγματα που δεν τους άρεσαν, αλλά ότι μπορούν να πάνε πέρα απ’ αυτά – πρόκειται να δείτε ένα ολόκληρο  κίνημα προς τον ανθρωπισμό.

Θα έλεγα ότι οι τελευταίοι τρεις ή τέσσερις αιώνες στον πλανήτη έχουν να κάνουν με ομάδες. Θρησκευτικές ομάδες. Υπήρξαν πράγματα όπως ο  εθνικισμός, ο τοπικισμός, τοποθεσίες, η ομάδα σχετικά με τις φυλές, ομάδα σε σχέση με το αν είσαι άντρας ή γυναίκα. Οι άνθρωποι έβαλαν τον εαυτό τους σε ομάδες και μετά αγωνίστηκαν, υπερασπίστηκαν, προστάτεψαν και προσπάθησαν να βελτιώσουν αυτές τις ομάδες και ήταν κατάλληλο εκείνη την εποχή. Όμως τώρα προχωράμε στον ανθρωπισμό, που αληθινά αφορά το άτομο.

Στην αρχή αυτής της χρονιάς είπα, σαν Αντάμους, ότι είναι ώρα να βγείτε από τις ομάδες. Να βγείτε από τις ομάδες. Αυτό σημαίνει από την προγονική σας οικογένεια, ίσως ακόμα και από την τωρινή βιολογική σας οικογένεια, από κάθε είδους νοοτροπία, ομαδική ή αγέλης. Ναι, ακόμα και να εμπλακείτε σαν ομάδα Σώμπρα. Οι Σώμπρα είναι πραγματικά περισσότερο μια σχέση, στην πραγματικότητα, γιατί δεν υπάρχουν μέλη, δεν υπάρχουν κανόνες ή κάτι άλλο, αλλά μερικές φορές κάποιοι άνθρωποι έχουν την τάση να σχηματίζουν ομάδες ακόμα και μέσα στους κόλπους των Σώμπρα. Τώρα είναι ώρα γι’ αυτόν τον ανθρωπισμό ή ατομικισμό.

Πολλοί θα το πουν εγωιστικό. Θα φωνάζουν για την ιδιοτέλεια, για να συνεχίσετε να κάνετε πράγματα για τους άλλους κι όχι για τον εαυτό, ότι πρέπει να φροντίζετε όλους τους άλλους, αντί να φροντίζετε εσάς. Όμως αυτό το νέο κίνημα θα επικρατήσει και οι άνθρωποι θα αρχίσουν να καταλαβαίνουν ότι αν δεν είναι ολοκληρωμένοι, αν δεν είναι υγιείς και δεν είναι ευτυχισμένοι, τότε τι καλό κάνει να προσπαθούν να επηρεάσουν μια κοινότητα ή κάποιο είδος ομάδας στην οποία ανήκουν; Τι καλό κάνει να προσπαθείς να βοηθήσεις τους άλλους όταν δεν βοηθάς ούτε τον εαυτό σου;

Αυτό το ανθρωπιστικό κίνημα θα προκαλέσει επίσης τους ανθρώπους να αρχίσουν τώρα να αποδέχονται την αφθονία στη ζωή τους. Θα έλεγα ενέργεια, αλλά αυτό επίσης καταλήγει σε αφθονία. Αργά αργά οι άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη θα συνειδητοποιήσουν ότι δικαιούνται ενέργεια. Δεν θα  συνειδητοποιήσουν πραγματικά τί είναι, όχι όπως εσείς. Δεν θα  συνειδητοποιήσουν ότι είναι όλη δική τους, αλλά θα αρχίσουν να  συνειδητοποιούν, ότι τους αξίζει η ενέργεια, συνεπώς τα χρήματα, τα υλικά αγαθά, η ευτυχία, η χαρά, οτιδήποτε. Θα αρχίσουν να το συνειδητοποιούν.

Θα απομακρυνθούν από τους καθιερωμένους οργανισμούς. Θα απομακρυνθούν από τις μεγάλες εταιρίες. Οι μεγάλες εταιρίες θα χρειαστεί να ανασχηματιστούν στα επόμενα τέσσερα ή πέντε χρόνια για να προσαρμοστούν σε όλη αυτή την κίνηση προς τον ανθρωπισμό. Κατά κάποιον τρόπο, πολλές εταιρίες στο παρελθόν προσπάθησαν να διαμορφώσουν και να βάλουν σε καλούπι τους υπαλλήλους τους, προσπάθησαν να σχεδιάσουν ένα μοναδικό πρότυπο για τη συμπεριφορά και τους τρόπους της εταιρίας και τώρα οι άνθρωποι δεν πρόκειται να το ανεχτούν αυτό. Θα καταλάβουν την σημασία της συνεργατικής προσπάθειας μεταξύ ατόμων, αλλά θα απαιτήσουν τον δικό τους ατομικισμό.

Αυτό είναι επικό. Αυτό είναι μνημειώδες στον πλανήτη. Δεν έχει δει ποτέ κάτι τέτοιο. Το συγκρίνετε με την εποχή της Ατλαντίδας, που είναι εντελώς, εντελώς διαφορετική, όλα αφορούσαν την ομάδα και τώρα πρόκειται να αφορούν το άτομο. Όμως ξέρετε τι αφορά αυτό, γιατί αυτό κάνατε.

Έχετε περάσει την αίσθηση ότι είστε εγωιστές, ότι δεν φροντίζετε όλους τους άλλους, νιώθοντας ίσως ότι είναι ακατάλληλο να δίνετε όλη αυτή την προσοχή στον εαυτό σας. Αλλά περνώντας τη δική σας θεραπεία του σώματος και του μυαλού και της ψυχής, συνειδητοποιήσατε ότι ήταν βασικό. Έπρεπε να γίνει. Έπρεπε να φροντίσετε εσάς και φροντίζοντας εσάς, μετά μπορούσατε να είστε εδώ στον πλανήτη τώρα για να ακτινοβολήσετε το φως σας. Δεν σημαίνει ότι πρόκειται να φροντίζετε τους άλλους. Δεν πρόκειται να τους περιποιείστε. Απλά πρόκειται να ακτινοβολείτε ένα φως σε μέρη της ζωής τους που ήταν σκοτεινά, που δεν μπορούσαν να δουν.

Έτσι, έχουμε όλη αυτή την κίνηση προς τον ανθρωπισμό στον πλανήτη και θα μπορείτε να κοιτάτε πίσω μελλοντικά και να λέτε “Ναι, πραγματικά ξεκίνησε σ’ αυτή την Εποχή των Μηχανών, τη χρονιά του κορωνοϊού. Ξεκίνησε το 2020 και ήμουν εκεί στον πλανήτη. Ήμουν εκεί επιτρέποντας την Πραγμάτωση μου.  Ήμουν εκεί, μαζί με άλλες γενναίες ψυχές σ’ αυτό τον πλανήτη, επιτρέποντας στον εαυτό μου να μείνει στο σώμα, να μείνει εδώ στον πλανήτη σαν πραγματωμένος Μάστερ.”

Θα κοιτάτε πίσω μελλοντικά και θα γελάτε, ελπίζω, για όλο αυτό, ίσως γράψετε κάποια βιβλία ή θεατρικά έργα ή τραγούδια. Όμως θα κοιτάξετε  πίσω και θα συνειδητοποιήσετε ότι η Πραγμάτωση δεν είναι ένα γεγονός. Δεν είναι ένα συμβάν. Δεν είναι. Δεν είναι. Υπάρχει πάντα. Υπήρχε πάντα. Είναι μια Συνειδητοποίηση, όχι ένα συμβάν.

Θα ήταν σαν να συνειδητοποιούσατε ξαφνικά την αναπνοή σας, ότι αναπνέετε, κι όχι μόνο να το συνειδητοποιούσατε διανοητικά, αλλά νιώθοντας το τώρα στο σώμα σας όπως ποτέ πριν. Νιώθοντας την αναπνοή να εισέρχεται για να γεμίσει το σώμα σας με ενέργεια – όχι μόνο οξυγόνο, αλλά ενέργεια – φέρνοντας ζωική δύναμη σε αυτό το βιολογικό σώμα που έχετε,  συνειδητοποιώντας την αναπνοή για πρώτη φορά με αισθησιακό τρόπο.

Και μετά θα γελάσετε και θα πείτε “Μα πάντα ανέπνεα. Απλά δεν το συνειδητοποίησα ποτέ.” Με άλλα λόγια, ήταν αυτόματο. Ήταν ασυνείδητο, “Δεν είχα επίγνωση αυτού.” Και τώρα ξαφνικά είναι εδώ και έχετε επίγνωση της κάθε ανάσας. Όχι ότι σας αποσπά από το να κάνετε κάτι άλλο, αλλά τώρα έχετε επίγνωση της αναπνοής. Έτσι είναι η Πραγμάτωση.

Η Πραγμάτωση δεν είναι ένα συμβάν. Υπήρχε πάντα. Είναι απλά ότι τώρα την  συνειδητοποιείτε. Είναι σαν να παίρνετε αυτή την πρώτη συνειδητοποιημένη αναπνοή και να λέτε “Υπήρχε πάντα. Γιατί δεν μας το είπε αυτό ο Αντάμους;” που το έκανα έτσι κι αλλιώς. “Υπήρχε πάντα. Μόνο που εγώ έπρεπε να το αποδεχτώ, να το επιτρέψω, να το νιώσω.” Αυτό είναι όλο.

Έτσι, σ’ αυτό τον πλανήτη τώρα, υπάρχουν αρκετές πραγματωμένες υπάρξεις και υπάρξεις που σύντομα θα πραγματωθούν. Μην ανησυχείτε για τον χρόνο, την ημερομηνία, τον αριθμό, τίποτα τέτοιο. Πρόκειται να συμβεί. Το έχω πει στον καθένα από σας από την αρχή. “Πρόκειται να συμβεί.” Είναι ένα φυσικό φαινόμενο. Είναι ένα φυσικό συμβάν.

Λοιπόν, πάρτε μια βαθιά αναπνοή με αυτά κι απλά επιτρέψτε. Μην ανησυχείτε. Μην πανικοβάλλεστε. Δεν πρόκειται να σας προσπεράσει. Δεν πρόκειται να σας ξεχάσει. Είστε στη λίστα – αυτό το ξέρω, με πάσα ειλικρίνεια, είστε στη λίστα – για την Πραγμάτωση σ’ αυτή τη ζωή.

Τώρα λοιπόν έχουμε όλη αυτή την έλευση του ανθρωπισμού στον πλανήτη σε συνδυασμό με τεράστια τεχνολογία, που φτάνει σε κάθε πτυχή της ζωής. Η τεχνολογία δεν έχει απλά να κάνει με ένα πιο γρήγορο, καλύτερο υπολογιστή. Η τεχνολογία πρόκειται να αγγίξει τα πάντα και θα κάνω μια παύση εδώ για να ευχαριστήσω τον Βυσσινί Κύκλο, που έδωσε προσοχή στα λόγια μου -αυτά που είπα στον Κώλντρε πριν από αρκετά χρόνια κι αυτός τα μετέφερε στη Λίντα και στην ομάδα του Βυσσινί Κύκλου – “Ετοιμαστείτε. Βάλτε τον οίκο σας σε τάξη. Κάντε τα όλα αποδοτικά. Βελτιώστε την τεχνολογία. Συγκεντρώστε τα οικονομικά, την τεχνολογία, την αρχειοθέτηση, την παραγωγή, όλα όσα κάνετε, γιατί αυτό το νέο κύμα πρόκειται να έρθει και θα είναι μεγάλο. Αυτό το κύμα είναι κάτι που δεν θέλετε να σας αναποδογυρίσει.”

Και προς τιμήν του Βυσσινί Κύκλου το έκαναν. Δεν ανησύχησαν για το πού θα βρίσκονταν τα χρήματα. Δεν ανησύχησαν για το πόση σκληρή δουλειά θα είχαν να κάνουν. Δεν ανησύχησαν αν είχαν ακούσει το μήνυμα σωστά. Προχώρησαν και το έκαναν και τώρα είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν το επόμενο κύμα, συνεπώς, το επόμενο κύμα μπορεί να αρχίσει να έρχεται.

Έχετε δει μόνο λίγο απ’ αυτό με μερικούς από τους καινούριους, την περασμένη χρονιά και τώρα πρόκειται να δείτε πολύ περισσότερους. Δεν θέλω -ο Κώλντρε μου ζητάει ημερομηνία – όχι. Δεν έχει να κάνει με ημερομηνία, πάντως πρόκειται να δείτε περισσότερους και είστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσετε.

Για εκείνους που δεν γνωρίζουν πολλές από τις αλλαγές, ίσως ο Κώλντρε και η Λίντα μιλήσουν σχετικά σε μια από τις ερχόμενες εκδηλώσεις. Όμως έχουν κάνει τεράστιες αλλαγές για να προετοιμαστούν, για να είναι έτοιμοι για όσα ακολουθούν.

Αλλαγές για την Ανθρωπότητα

Τώρα ας μιλήσουμε λίγο περισσότερο για την ανθρωπότητα, τί ακολουθεί, τί νιώθω.

Το επόμενο σημαντικό πράγμα είναι αυτό που λέγεται μοναδικότητα. Βασικά, η μοναδικότητα είναι, όταν τα πράγματα ξεφεύγουν από τους στατιστικούς πίνακες. Δεν μπορούν πια να περιγραφούν ή να οριστούν. Όταν τα πράγματα αλλάζουν τόσο πολύ, που δεν υπάρχει τίποτα για να τα συγκρίνεις με το παρελθόν. Έτσι ονομάζουν επίσης την αλλαγή ραβδιών του χόκεϊ. Τα πράγματα προχωρούν έτσι – λοιπόν, θα πάω αντίθετα – τα πράγματα προχωρούν έτσι κι έπειτα ξαφνικά επιταχύνονται. Εκεί είμαστε τώρα, στην κορυφή του ραβδιού του χόκεϊ. Και μετά αλλάζουν τόσο πολύ, που δεν είναι καν στην κλίμακα πια. Βγαίνουν από την κλίμακα. Πάνε πολύ πέρα απ’ ότι μπορούν να περιγράψουν τα λόγια.

Αυτό είναι που έρχεται μετά και πρόκειται να έρθει μέσα στα επόμενα 30 χρόνια – μέσα σε 30 χρόνια – σ’ αυτό τον πλανήτη. Θα έρθει εξαιτίας της τεχνολογίας που πρόκειται να αλλάξει την ανθρώπινη βιολογία. Πρόκειται να αλλάξει τον ανθρώπινο τρόπο προσέγγισης της κάθε μέρας. Πρόκειται να αλλάξει τις επικοινωνίες στον πλανήτη και ίσως αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για να συνειδητοποιήσετε.

Το Ίντερνετ έχει ήδη αλλάξει τις επικοινωνίες με τόσους πολλούς τρόπους, αλλά οι νέες τεχνολογίες πρόκειται να αλλάξουν τις επικοινωνίες και τον τρόπο με τον οποίο μεταφέρεται η ενέργεια σε απίστευτο βαθμό. Δεν αναφέρομαι εδώ απλά σε βασικά πράγματα όπως τα αυτο-κινούμενα αμάξια και τα ρομπότ που χειρουργούν. Μιλάω για την παγκόσμια επικοινωνία, είτε αφορά την οικονομία είτε τις κατασκευές ή οτιδήποτε άλλο.

Λοιπόν, όπως ξέρετε, η επικοινωνία είναι, η ενέργεια είναι απλά επικοινωνία. Έτσι, κατά κάποιον τρόπο, ο πλανήτης πρόκειται επίσης να ανακαλύψει νέες πηγές ενέργειας. Μιλάω γι’ αυτό πολύ καιρό τώρα λέγοντας “Η ενέργεια είναι άφθονη. Είναι παντού.” Υπάρχει αρκετή ενέργεια εδώ ακριβώς μέσα σ’ αυτό το φλιτζάνι με ο,τι πίνει αυτός, υπάρχει αρκετή ενέργεια εδώ μέσα, ώστε να χρησιμοποιηθεί από μια πόλη 100,000  κατοίκων για ένα χρόνο τουλάχιστον. Και πρόκειται να γίνουν νέες ανακαλύψεις σε σχέση με την ενέργεια. Να θυμάστε όλοι την εποχή που συμβαίνει αυτό, θυμηθείτε τί συζητάμε αρκετά χρόνια τώρα. Η ενέργεια είναι επικοινωνία. Αυτό είναι όλο. Η επικοινωνία είναι το τραγούδι της ψυχής.

Ο πλανήτης φτάνει στην μοναδικότητα. Αυτό πρόκειται να αλλάξει την  ανθρώπινη βιολογία. Πρόκειται να δημιουργήσει το νέο ανθρώπινο είδος. Πρόκειται να αλλάξει τα πάντα, τα πάντα, τα πάντα στον πλανήτη.

Πολλοί θα φύγουν. Πολλοί θα φύγουν, γιατί έχουν τόσο επενδύσει στον παλιό τρόπο που ενεργούσαν, ώστε δεν θα μπορούν πιθανόν να αντιληφθούν τον καινούριο τρόπο χωρίς να περάσουν άλλη μια αναγέννηση. Μερικοί θα εξεγερθούν εναντίον του. Μερικοί θα μιλούν για την κακία και το κακό και τον διάβολο σε όλα αυτά. Απλά δεν είναι αλήθεια, είναι μια εξέλιξη της ανθρωπότητας. Κι όχι μόνο της ανθρωπότητας, αλλά επίσης επηρεάζει όλα τα άλλα βασίλεια, γιατί εδώ και πολύ καιρό ό,τι συμβαίνει εδώ σ’ αυτό τον πλανήτη Γη επηρεάζει την υπόλοιπη ζώσα δημιουργία. Συμβαίνει πρώτα εδώ. Έτσι, επηρεάζει όχι μόνο τη Γη, αλλά και τα άλλα βασίλεια.

Ναι, η ιδέα της μοναδικότητας και της τεχνολογίας μπορεί να είναι τρομακτική κι αυτή η φωτιά τροφοδοτείται από πράγματα όπως οι αναφορές σε συνωμοσίες, ποιος είναι πίσω από αυτό και τις ισχυρές οικογένειες της Γης, που ελέγχουν τα πάντα ή οι εξωγήινοι που θα έρθουν και θα ελέγχουν ή οτιδήποτε άλλο. Μη χάνεστε στις συνωμοσίες εις βάρος της κατανόησης του τί συμβαίνει πραγματικά στον πλανήτη. Είναι μια εξέλιξη, μερικές φορές δύσκολη, που όμως τελικά οδηγεί σε ένα νέο ανθρώπινο είδος, ένα συνειδητό είδος στον πλανήτη.

Θα έρθει ο καιρός, που μέσα και κοντά στη μοναδικότητα, που απλά οι μη συνειδητοί – δεν θα υπάρχει πια θέση γι’ αυτούς. Θα αποχωρήσουν για να πάνε σε ένα δικό τους μέρος κάπου στο σύμπαν και θα ξαναδημιουργήσουν ένα μέρος, λοιπόν, με περιορισμένη συνειδητότητα, με συνεχείς πολέμους και μάχες και με έλλειψη αληθινής κατανόησης του τί είναι η ενέργεια.

Πραγματικά, η ενέργεια είναι ο λόγος για τόσο πολλές από τις συγκρούσεις στον πλανήτη. Δεν αναφέρομαι μόνο στο πετρέλαιο, αλλά στην ενέργεια σαν χρήμα, στην ενέργεια σαν δύναμη, στην ενέργεια σαν ανθρώπινα δικαιώματα. Θα υπάρξουν εκείνοι που απλά δεν θα μπορούν να ανεχτούν τη μετάβαση στην μοναδικότητα, γιατί είναι τόσο εγκλωβισμένοι στους παλιούς τρόπους, στα παλιά τους ζητήματα. Τελικά όλα τα έμψυχα όντα φτάνουν στην Πραγμάτωση, αλλά μην τρομάξετε αν υπάρξει μεγάλος αριθμός ανθρώπων που θα φεύγουν από τον πλανήτη. Όχι άμεσα, αλλά θα γίνει εν καιρώ.

Πολλοί φοβούνται για την τεχνολογία και υπάρχει λόγος για προσοχή, γιατί χωρίς τη σωστή ισορροπία συνείδησης στον πλανήτη, θα μπορούσε να πάει στραβά και θα μπορούσε να οδηγήσει στην καταστροφή του πλανήτη. Όμως υπάρχουν τώρα αρκετοί με συνείδηση στον πλανήτη, χωρίς πρόγραμμα, που δεν μπλέκονται σε θεωρίες συνωμοσίας. Υπάρχουν τώρα αρκετοί στον πλανήτη, που είναι ολοκληρωμένοι και κυρίαρχοι μέσα τους και πραγματικά αρχίζουν να καταλαβαίνουν πώς τους υπηρετεί η ενέργεια. Υπάρχουν τώρα αρκετοί από σας στον πλανήτη, ώστε να υπάρχει ισορροπία για την τεχνολογία και για ό,τι αυτή θα φέρει στην ανθρωπότητα.

Θα υπάρξουν περισσότεροι που θα φτάσουν στη συνειδητότητα,  περισσότεροι που θα ακολουθήσουν τα βήματά σας στο μέλλον κι έτσι αυτό εξασφαλίζει ότι η τεχνολογία δεν θα ξεφύγει ποτέ προς τη λάθος κατεύθυνση. Θα χρησιμοποιείται πάντα για υπηρεσίες, γιατί η τεχνολογία δεν είναι τίποτε άλλο από ενέργεια και η ενέργεια είναι πάντα εδώ για να υπηρετεί.

Προς τα εκεί βαδίζει ο πλανήτης. Κοιτώντας από το μέλλον, το 2020 θα είναι η καθοριστική χρονιά, η χρονιά της σύγκλισης, η χρονιά όπου συναντήθηκαν όλα.

Επιλέξατε να είστε εδώ αυτή την περίοδο. Επιλέξατε να περάσετε τα βάσανα που περάσατε, τις αμφιβολίες για τον εαυτό, που ήταν κάποια από τα χειρότερα πράγματα που περάσατε. Τώρα μπορείτε να απελευθερώσετε τις αμφιβολίες για τον εαυτό. Είναι τόσο απλό. Όταν νιώθετε να έρχεται μια, απλά αφήστε τη να αιωρείται, γιατί όντως κάνετε το σωστό. Όντως ήρθατε εδώ τη σωστή χρονική στιγμή και συναντήσατε τους σωστούς ανθρώπους.

Ήρθατε εδώ για να είστε οι φάροι και με αυτό δεν εννοώ να βγείτε έξω και να προσπαθήσετε να αλλάξετε τον κόσμο, αυτό δεν λειτουργεί. Ο φάρος απλά ρίχνει φως λέγοντας “Είμαι εδώ.” Ρίχνει φως μέσα στο σκοτάδι ώστε οι άλλοι ίσως να δουν περισσότερα απ’ όσα είχαν δει ποτέ πριν. Γι’ αυτό είστε εδώ. Ήρθε η ώρα να αφήσετε μερικές από τις παλιές ιδέες για τις δουλειές, την εργασία, τις οικογένειες, την εκπαίδευση, τον τρόπο που έχετε ζήσει. Ήρθε η ώρα να αφήσετε μερικές από τις παλιές ιδέες ακόμα και για το σώμα σας,  για τις σκέψεις σας.

Τώρα είστε εδώ κάνοντας ακριβώς αυτό για το οποίο ήρθατε στον πλανήτη. Είστε εδώ για το πάθος σας κι αυτό είναι απλά να ακτινοβολείτε. Να ακτινοβολείτε. Δεν χρειάζεται να αγωνίζεστε για να ακτινοβολείτε. Δεν χρειάζεται να έχετε ένα καθημερινό σχέδιο. Δεν χρειάζεται να έχετε ένα στόχο. Δεν χρειάζεται να δουλεύετε γι’ αυτό κι αυτό θα είναι δύσκολο για μερικούς από σας. Θέλετε να έχει δομή, ενώ δεν υπάρχει καμία. Απλά αφορά το να ακτινοβολείτε.

Καθώς θα ακτινοβολείτε, θα μπορείτε να κάνετε τα πράγματα που απολαμβάνετε, είτε είναι η ζωγραφική, είτε είναι να κατασκευάζετε κάτι ή απλά να πηγαίνετε μακρινούς περιπάτους. Θα μπορούσε ακόμα να είναι απλά να βλέπετε ταινίες, να διαβάζετε βιβλία, δεν έχει σημασία. Νιώστε πού είναι η καρδιά σας, τί θέλετε εσείς να κάνετε, τί θα σας έδινε την περισσότερη χαρά -να δημιουργήσετε κάτι, να διαλύσετε κάτι -πραγματικά δεν έχει σημασία. Τώρα δεν είστε υποχρεωμένοι να κάνετε τίποτα.

Θέλω να συνειδητοποιήσετε ότι, ούτε χρειάζεται να ανησυχείτε για μισθό, για χρήματα, γιατί θα έρθουν σε σας αν το επιτρέψετε. Θα έρθουν σε σας και μερικοί από σας πρόκειται να δυσκολευτούν απ’ αυτό. Μερικοί από σας  πρόκειται ίσως να σκεφτούν, ότι δεν μιλώ σε σας ή ότι δεν είστε ακόμα έτοιμοι. Όμως θα ανακαλύψετε τελικά, γρήγορα κι όχι αργά, ότι απλά είναι εκεί και δεν μπορείτε να σκεφτείτε πώς θα φθάσετε σε αυτά. Δεν μπορείτε να το προγραμματίσετε ή να το μανουβράρετε. Απλά υπάρχουν. Έτσι το σχεδιάσατε.  Το σχεδιάσατε, ώστε να μπορέσετε να είστε εδώ στον πλανήτη σαν ενσωματωμένοι Μάστερς αυτή την Εποχή των Μηχανών, όπου χρειάζεται η συνειδητότητα και τώρα η συνειδητότητα καταφθάνει.

 Λεπτός Πάγος

Υπάρχει ένας λεπτός πάγος σ’ αυτό. Λεπτός πάγος. Ξέρετε πώς είναι, ιδιαίτερα αν ζείτε σε κρύο κλίμα. Ο λεπτός πάγος είναι ένα δυο πράγματα για σας, για σας τους Σώμπρα.

** Να πιαστείτε σε αποσπάσεις τώρα περισσότερο από ποτέ. Να εγκλωβιστείτε σε πράγματα, που σας αποσπούν από τον ίδιο το λόγο που επιλέξατε να είστε εδώ, είτε είναι περιβαλλοντικά, πολιτικά ή πραγματικά οποιοσδήποτε άλλος αγώνας. Αφήστε τα. Δεν είναι πια δικά σας. Δεν είναι ο λόγος που ήρθατε στον πλανήτη. Δεν είστε πια εδώ για να φροντίζετε όλους τους άλλους ή τους οποιουσδήποτε άλλους και για μερικούς από σας αυτό θα είναι δύσκολο. Αποτιμάτε την αξία σας με βάση πόσα κάνετε για τους άλλους. Όμως αυτό που κάνετε για τους άλλους σχετίζεται με το φως σας, τη  συνειδητότητά σας. Δεν αφορά πόσα χρήματα δίνετε, πόσες ώρες προσφέρετε ως εθελοντές, ποιους αγώνες αναλαμβάνετε. Αφήστε όλους τους αγώνες. Αυτά είναι λεπτός πάγος και σε μερικούς από σας αρέσει να πατάτε σ’ αυτόν.

** Ένας άλλος λεπτός πάγος είναι το σώμα σας, η βιολογία σας. Ίσως είναι τώρα το πιο δύσκολο και προκλητικό πράγμα το οποίο πρέπει να ανεχτείτε καθώς φτάνετε στην Πραγμάτωση. Το σώμα πονάει, έχει ενοχλήσεις και πόνους. Το αποδίδετε στο ότι μεγαλώνετε ή κάτι άλλο, όμως είναι απλά επειδή τώρα συμβαίνει μια τεράστια μεταμόρφωση, που φέρνει το Ελεύθερο Ενεργειακό Σώμα λειτουργώντας ταυτόχρονα και με τα δυο. Υπάρχει ακόμα αντίσταση στο φυσικό σας σώμα. Οι μνήμες του και οι ενέργειες του, σε ένα βαθμό, αντιστέκονται, αλλά αυτό δεν μπορεί να το δυναμώσει . Δεν μπορεί να το συνεχίσει, θα έπρεπε να πω. Έτσι, το σώμα είναι ένα θέμα και μερικοί από σας, όπως η Ήντιθ, απλά φεύγουν γιατί το σώμα πονάει πολύ.

Δεν υπάρχει μαγικό φίλτρο γι’ αυτό εκτός από την επικοινωνία και τη σύνδεση με το σώμα σας, να νιώθετε την ενέργεια του και να νιώσετε, με τον ερχομό του Ελεύθερου Ενεργειακού Σώματος, να συνειδητοποιήσετε ότι το σώμα περνάει θυελλώδεις αλλαγές τώρα και να συνειδητοποιήσετε ότι όλο αυτό είναι μέρος αυτού για το οποίο επιλέξατε να είστε εδώ. Ναι, ξέρω ότι ο πόνος είναι απίστευτος μερικές φορές. Κάντε πράγματα όπως μπάνια, κάντε μπάνιο για πολλή ώρα σε αλατόνερο και μη μου πείτε ότι κάνατε πριν από τρεις μήνες και δεν έγινε τίποτα. Μιλάω για κάθε μέρα, αν αυτό είναι που χρειάζεται. Και να περνάτε κάποιο χρόνο στο αλατόνερο, τουλάχιστον 30 λεπτά. Θα βοηθήσει. Δεν πρόκειται να τους εξαλείψει, αλλά θα βοηθήσει σε μερικούς από τους πόνους.

Κάντε ελαφριά άσκηση για το σώμα σας. Χρειάζεται κίνηση για να βοηθηθεί να ξεπλύνει την ενέργεια αμέτρητων ζωών.

**Επίσης συνειδητοποιείστε ότι, ενώ το υλικό σας σώμα αλλάζει κι αυτό μπορεί να είναι επώδυνο, δεν είναι μόνο αυτός ο υλικός ναός, ότι όλες οι περασμένες ζωές σας περνούν επίσης την Πραγμάτωση. Σας ακολουθούν. Περνούν την Πραγμάτωση και περνούν αλλαγές στο σώμα επίσης, έτσι νιώθετε τα αποτελέσματα και αυτού.

Ελαφριά άσκηση, το αλατόνερο, οι αναπνοές σίγουρα βοηθούν και μετά φανταστείτε το Ελεύθερο Ενεργειακό Σώμα. Φανταστείτε το. Νιώστε το. Αισθανθείτε το˙ είναι εκεί. Νιώστε το. Αυτό αρχίζει να φέρνει, εγκλιματίζει κάπως το υλικό και το Ελεύθερο Ενεργειακό Σώμα. Αρχίζει να τα ενσωματώνει. Φανταστείτε το καθώς κάνετε βόλτα ή ενώ κάνετε το μπάνιο σας. Ναι, θα συνεχίσουν να υπάρχουν λίγοι πόνοι και θα εξακολουθήσει να είναι από τους πιο λεπτούς πάγους που θα πατάτε όσο θα μείνετε εδώ σαν ενσωματωμένοι Μάστερ.

**Ένας από τους άλλους λεπτούς πάγους είναι απλά το βάρος των άλλων ανθρώπων και της ανθρωπότητας, να βλέπετε πώς μεταχειρίζονται ο ένας τον άλλον, να βλέπετε πώς μισούν τον εαυτό τους, να βλέπετε πόσο θορυβώδεις είναι – θορυβώδεις όχι απλά με τα λόγια, αλλά σε όλα. Η ενέργεια τους είναι  θορυβώδης, σκόρπια, όχι πολύ κομψή ή ραφιναρισμένη. Είναι χύμα παντού. Αυτός είναι ένας από τους σημαντικούς λόγους που τόσοι πολλοί ενσωματωμένοι Μάστερς του παρελθόντος, πραγματωμένοι Μάστερς, αποφάσισαν να φύγουν. Απλά ήταν υπερβολικό. Απλά υπερβολικό να είναι ανάμεσα στους ανθρώπους.

Έτσι, αν παραστεί ανάγκη, μείνετε μακριά από τους ανθρώπους. Μετακομίστε σε ένα πιο ήσυχο μέρος. Μετακομίστε κάπου με λιγότερο πληθυσμό. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ να έρχομαι στην Πραγμάτωσή μου και να μένω στο σώμα, ενώ θα ζούσα σε μια ασφυκτικά γεμάτη πόλη. Φύγετε και πηγαίνετε να ζήσετε στο δάσος όπως έκανα εγώ στην τελευταία μου ζωή, μακριά από όλα. Δεν χρειάζεται να είστε ακριβώς σε άμεση γειτνίαση με τους ανθρώπους για να λάμψει το φως σας πάνω τους. Αρκεί απλά να είστε εδώ στον πλανήτη, να είστε μέρος της μαζικής συνείδησης.

**Ο λεπτός πάγος τώρα για τον πλανήτη, ο λεπτός πάγος είναι ότι οι άνθρωποι περνούν αλλαγές που όμοιες τους δεν έχουν βιώσει ποτέ. Ούτε και μπορούν να ανασύρουν ένα συσχετισμό από περασμένη ζωή. Ακόμα κι αν δεν πιστεύουν σε περασμένες ζωές, εξακολουθεί να υπάρχει αυτός ο συσχετισμός που συμβαίνει σε ενεργειακό επίπεδο. Δεν υπάρχει τίποτα ακόμα και από μια περασμένη ζωή, που να τους προετοιμάσει για ό,τι περνούν τώρα.

**Ο λεπτός πάγος είναι, ότι πολλοί θα έχουν διανοητική ανισορροπία και με τη  διανοητική ανισορροπία έρχονται όλο και περισσότερα φάρμακα για το μυαλό, τα αντικαταθλιπτικά, τα αγχολυτικά φάρμακα σε σημείο που εύκολα το 25 τοις εκατό του παγκόσμιου πληθυσμού θα μπορούσε να παίρνει αυτά τα  φάρμακα. Αυτό εμποδίζει μια φυσική διαδικασία επέκτασης με την ενέργεια στον πλανήτη. Όλο αυτό με τη μοναδικότητα θα έρθει έτσι κι αλλιώς, αλλά απλά αυτό θα το κάνει πιο δύσκολο, προκλητικό και επώδυνο για εκείνους που παίρνουν τα φάρμακα. Αυτοί είναι που ανέφερα ότι θα φύγουν.

Δεν μπορούν πια να ανεχθούν, δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις έντονες νέες ενέργειες που έρχονται. Το έντονο δεν είναι κακό. Είναι απλά Νέα Ενέργεια. Δεν μπορούν να καταφύγουν σε παλιούς τρόπους για να κάνουν πράγματα. Δεν μπορούν να βασίζονται και να εξαρτώνται από άλλους, όπως έκαναν παλιά, έτσι λοιπόν, απλά επιλέγουν να φύγουν από τον πλανήτη. Τώρα δεν μπορώ να πω πώς, πότε, αλλά απλά δεν μπορούν να υποφέρουν, δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα με τις νέες ενέργειες, το νέο φως που έρχεται στον πλανήτη.

**Ο λεπτός πάγος για τον πλανήτη είναι επίσης άνθρωποι θυμωμένοι, ταραγμένοι, που πολεμούν περισσότερο από ποτέ. Δεν μιλάω απαραίτητα για πολέμους, αλλά απλά πόλεμο του ενός με τον άλλο, περισσότερη κοινωνική αναταραχή από ποτέ. Οι άνθρωποι δέχονται τεράστια πίεση τώρα κι έχουν άγχος. Θέλουν να επιστρέψουν στα παλιά, παρόλο που αν πραγματικά κοιτάξουν προσεκτικά, τα παλιά δεν ήταν και τόσο σπουδαία.
Δεν ξέρουν πώς να προχωρήσουν στο καινούριο. Όμως αν υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι στον πλανήτη που ακτινοβολούν το φως τους, αρκετοί άνθρωποι σαν εσάς, που είναι στη συνειδητότητα κι απλά μοιράζονται αυτό το φως – δεν μιλάω για κήρυγμα, να χτυπάτε πόρτες προσπαθώντας να μεταστρέψετε τους ανθρώπους ή οτιδήποτε παρόμοιο, απλά να μοιράζεστε το φως σας – υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, ότι θα δουν κάτι στη δική τους ενέργεια. Θα δουν δυνατότητες που δεν είχαν δει ποτέ πριν, δεν μπορούσαν να δουν ποτέ πριν  χωρίς αυτό το φως κι αυτό έχει τη δυνατότητα να αλλάξει αυτούς, να αλλάξει τον πλανήτη, να μας φέρει σε αυτή τη νέα εποχή της ανθρωπότητας, όχι απλά για τον πλανήτη, αλλά για το σύμπαν, για όλες τις έμψυχες υπάρξεις στην μετά τις αγγελικές οικογένειες εποχή αυτού που ακολουθεί.

Μπορεί να είναι δύσκολο να το αναγνωρίσετε ή να το συνειδητοποιήσετε τώρα, αλλά είναι πολύ μικρή ομάδα στον πλανήτη, αυτοί που πραγματικά ετοιμάζονταν γι’ αυτό εδώ και πάρα πολλές ζωές. Μια μικρή, ήσυχη ομάδα, που απλά φέρνει τις αλλαγές αυτή την Εποχή των Μηχανών, την πιο όμορφη μα και πιο εύθραυστη εποχή στον πλανήτη.

Ζητώ από τον καθένα σας να νιώσει μέσα στην καρδιά του, να νιώσει γιατί ήρθατε εδώ ευθύς εξαρχής αυτή την Εποχή των Μηχανών, να πάτε τώρα πέρα από τη λειτουργία του μυαλού -του μυαλού που θα αξιολογούσε πόσο καλά τα πήγατε ή τι έχετε κάνει, πηγαίνετε πέρα απ’ αυτό – αλλά νιώστε γιατί επιλέξατε να έρθετε εδώ, γιατί επιτρέψατε στον εαυτό σας να φτάσει σ’ αυτό το σημείο τώρα.

Ναι, μια μικρή ομάδα μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά, όταν δεν προσπαθεί να επιβάλλει την αλλαγή, δεν προσπαθεί να κάνει άλλους να ακολουθήσουν τα πρότυπα της, το σχήμα της, αλλά απλά μοιράζεται εδώ τη συνείδησή της και το φως της. Μια μικρή ομάδα μπορεί να επηρεάσει έναν ολόκληρο πλανήτη και ένα ολόκληρο σύμπαν.

Απόψε όταν πάτε για ύπνο, σας ζητώ να το νιώσετε αυτό, γιατί επιλέξατε να έρθετε εδώ, τι περάσατε, πού πάτε μετά.

Σας ζητώ να σταματήσετε και να αναγνωρίσετε και να τιμήσετε τον εαυτό σας για ο,τι κάνετε, όπως σας τιμώ και σας σέβομαι εγώ.

Σας ζητώ να δώσετε στον εαυτό σας αυτό το αγκάλιασμα κι αυτό το χτύπημα  στην πλάτη καταρχήν για το ότι είστε εδώ.

Αν το χρειάζεστε, χύστε μερικά δάκρυα για όσα περάσατε, ώστε να φτάσετε εδώ, αλλά αφεθείτε να χαμογελάσετε ξέροντας πού πηγαίνουμε μετά.

Είναι μια μικρή ομάδα. Σύντομα θα έρθουν πολλοί περισσότεροι, όμως τώρα είναι μιαμικρή ομάδα. Ίσως όμως να χαμογελάσετε σχετικά με το πού πηγαίνουμε μετά, γιατί ξέρετε, όπως κι εγώ, ξέρετε μέσα στην καρδιά σας   πού πηγαίνουμε με όλα αυτά. Ας το κάνουμε.

Με αυτά, αγαπώ πραγματικά την δράση της συνειδητότητας του Αντάμους, αλλά υπάρχουν φορές που είναι πολύ πιο κατάλληλο να έρθω σε σας σαν Αγαπημένος Σαίν-Ζερμαίν.

Σας ευχαριστώ.

 

ΛΙΝΤΑ: Και έτσι είναι.

Ας προχωρήσουμε με την καλή βαθιά αναπνοή. Επιτρέψτε αυτό το μήνυμα από τον Σεν-Ζερμαίν να είναι μαζί σας, με τον καθένα μας. Τόσα πολλά για το πού είμαστε, πού ήμασταν και τι έρχεται για όλους μας. Εισπνεύστε το προς τιμήν του εαυτού σας, του καθενός από μας.

Πάρτε αυτή την καλή βαθιά αναπνοή. Πάρτε αυτή την καλή βαθιά αναπνοή. Νιώστε αυτά που είπε ο Σεν-Ζερμαίν για το τι θα ακολουθήσει, τι θα  ακολουθήσει.

Πάρτε αυτή την καλή βαθιά αναπνοή και τιμήστε τον εαυτό σας, τον καθένα μας. Είναι αυτή η στιγμή. Πάρτε την καλή βαθιά αναπνοή και αληθινά επιτρέψτε για σας, για τον εαυτό σας.

Αναπνεύστε τη ζωή. Αναπνεύστε για σας.

Σας ευχαριστούμε που συμμετείχατε σ’ αυτό το Μήνυμα του Σεν-Ζερμαίν της 12-12-2020 που είχε τόσα να μοιραστεί. Σας ευχαριστούμε.
Σας ευχαριστούμε όλους.

Μετάφραση : Μαίρη Πολυχρόνη
Review και επιμέλεια : Μαρία Γρηγοράκη

 

*** Αν θέλετε να κάνετε μια δωρεά, σαν ανταλλαγή ενέργειας, για την επικοινωνία του Αντάμους ,που μόλις διαβάσατε στα Ελληνικά, και το βίντεο με υπότιτλους, για να μπορούμε να συνεχίσουμε τις μεταφράσεις κάθε μήνα, και να ανταποκριθούμε στα έξοδα του site, για το όνομα, τον χώρο στο ίντερνετ, και την συντήρησή του, πατήστε το κάτωθι κουμπί “Donate”. Οποιοδήποτε ποσό είναι πολύτιμο για μάς και σας ευχαριστούμε πολύ! ”
Y.Γ. Αν δεν έχετε Pay Pal, μπορείτε να κάνετε τη δωρεά σας στον κάτωθι λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς με ΙΒΑΝ : GR 55 01720200005020038694242