Shoud 3, Merlin I Am,

Sponsored links

Donate Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε τις μεταφράσεις κάνοντας ένα paypal donation

4- 12- 2020

( Eισπνέοντας την ενέργειά σας, ¨Οχι άλλο πόλεμο, Προχωρώντας μπροστά, COVID, Γραμμικός αντί για κυκλικός, Φαντασία αντί για σκέψη, Αιωνιότητα αντί για χρόνος, Εμπειρία αντι για αναμνήσεις, ¨Οπως Είναι αντί για κρίση )

Είμαι Αυτό που Είμαι, ο Αντάμους της Κυρίαρχης Περιοχής.

Καλωσήρθατε στο Shoud 3 της Σειράς Merlin I Am, ζωντανά από αυτό το όμορφο μέρος – την Κόνα στη Χαβάη – ένα μέρος όπου ήρθα στη ζωή μου, εμ, ήταν ένα διαφορετικό είδος ζωής, αλλά στην έκφρασή μου ως Μαρκ Τουέιν, Σάμιουελ Κλέμενς. Όπως έχω πει σε μερικές από τις ομάδες που έχουν έρθει εδώ, περπατούσα σ’ αυτόν ακριβώς το δρόμο που ονομάζουν Mamalahoa Highway. Προσπαθήστε να το πείτε τρεις φορές όταν έχετε πιει ένα δυο ποτά. Εγώ περπατούσα ως Σάμιουελ Κλέμενς, Μαρκ Τουέιν. Πραγματικά κοιτούσα εδώ στο οικόπεδο, μη γνωρίζοντας ότι μια μέρα θα υπήρχε αυτή η εκπληκτική ευλογία της Villa Ahmyo, ένα μέρος για να συγκεντρώνονται οι Σώμπρα απ’ όλο τον κόσμο.

Ξέρω ότι δεν μπορείτε να το δείτε τώρα, αλλά φανταστείτε για μια στιγμή, μέσα από τα δικά μου μάτια και του Κώλντρε καθώς κοιτάζω έξω, τον ωκεανό, το όμορφο φύλλωμα, την ηρεμία στον αέρα. Ωω, τί μέρος για τους Σώμπρα και ακόμα κι αν δεν έρθετε ποτέ εδώ, ακόμα κι αν δεν είστε ποτέ εδώ προσωπικά, τί μέρος για να νιώσετε την ενέργεια όλων όσων έχουμε κάνει σαν Σώμπρα. Τί ευλογία. Τι όμορφο μέρος και είναι επίσης γεμάτο με τις ενέργειες της Μπελλ, του σκύλου Σώμπρα. “Δική μας” λέω, οπουδήποτε τύχει να βρίσκεται η Μπελλ. Σήμερα θα κουδουνίζει τριγύρω σε όλη τη διάρκεια του Shoud μας.

Εισπνέοντας την Ενέργειά Σας

Ας αρχίσουμε με μια βαθιά αναπνοή για την αφθονία. Αα! Να το καλό μας κορίτσι. Ας αρχίσουμε με τη βαθιά αναπνοή της αφθονίας – αφθονία – γιατί είναι φυσική. Δεν είναι κάτι για το οποίο δουλεύεις, δεν είναι κάτι που μπορεί να σου δώσει ένας τραπεζίτης, δεν είναι κάτι που μπορεί να σου δώσει το αφεντικό σου. Η αφθονία είναι φυσική. Ας αρχίσουμε … (ο Αντάμους παίρνει μια βαθιά αναπνοή) … με αυτή  τη βαθιά αναπνοή. Λίντα, μια βαθιά αναπνοή της αφθονίας. Έχετε αφθονία στη ζωή σας, αλλά μπορείτε πάντα να εισπνεύσετε περισσότερη. Μπορείτε πάντα να εισπνεύσετε περισσότερη αφθονία (παίρνουν μια βαθιά αναπνοή μαζί).
ΛΙΝΤΑ: Ααα!
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ωω, μη τη ξεφυσάς τόσο γρήγορα. Όχι, απόλαυσέ τη.
ΛΙΝΤΑ: Ωω, ωω. Κρατάω την αναπνοή μου!
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: (παίρνει μια καλή αργή βαθιά αναπνοή, την κρατάει για μια στιγμή, μετά τη βγάζει ήρεμα) Ααα! Ξέρεις, έτσι. Δοκίμασε το μια φορά.
ΛΙΝΤΑ: Δεν είμαι τόσο μεγαλόσωμη όσο εσύ.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Απλά απόλαυσε τη. Απόλαυσε τη. Εμπρός. Δοκίμασε το (η Λίντα παίρνει μια σύντομη σφιγμένη αναπνοή). Εε, λίγο σφιγμένη εκεί. Λίγο σφιγμένη. Κανονικά …
ΛΙΝΤΑ: Είμαι μπροστά σε κοινό.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: (γελάει) Κανονικά, θα είχα το κοινό για να παίξω, αλλά τώρα έχω μόνο τη Λίντα να πειράζω. Αυτός είναι ο COVID. Οκέι.

Ας το κάνουμε όλοι μαζί. Ας πάρουμε αυτή τη μεγάλη βαθιά αναπνοή και συνειδητοποιώ ότι ο Κώλντρε έχει αυτούς τους καπνισμένους πνεύμονες. Αλλά ακόμα κι αυτός κι εγώ μπορούμε να πάρουμε αυτή την πραγματικά βαθιά αναπνοή της αφθονίας μαζί (ο Αντάμους παίρνει μια βαθιά αναπνοή) και μετά να την απολαύσουμε, να τη νιώσουμε. Επεκταθείτε μέσα στην ύπαρξή σας. Μη την βγάζετε αμέσως. Εμπρός, μια βαθιά αναπνοή της αφθονίας (η Λίντα παίρνει ξανά μια βαθιά αναπνοή). Και μετά αα! Ωραία.

Και τώρα τι λέτε για ένα σπουδαίο, μεγάλο θάνατο … (ο Αντάμους γελάει) Ουου! Σκέφτομαι το θάνατο, επειδή καλεσμένη μας σήμερα είναι η αγαπητη Λίντα Φάρρελ. Η Λίντα ήταν τόσο σημαντικό κομμάτι των Shoud για τόσα πολλά χρόνια στο Κολοράντο. Σήμερα είναι η καλεσμένη μας, άρα υποθέτω είναι στο … λοιπόν, ξέρετε, πρέπει να παραδεχτώ εξαρχής σ’ αυτό το Shoud. Προσπαθώ να το βάλω στο μυαλό μου, πράγμα δύσκολο. Με άλλα λόγια, προσπαθώ να σκεφτώ έτσι ώστε, για αργότερα στη συζήτηση μας, να μπορέσω να καταλάβω αυτό το πράγμα που κάνετε όλοι -σκέφτεστε.

Άρα προσπαθώ να σκεφτώ τώρα και αυτό με μπερδεύει, οπότε πρόκειται απλά να σταματήσω να σκέφτομαι και δεν θα ανησυχώ γι’ αυτό.

Τι θα λέγατε γι’ αυτή τη σπουδαία μεγάλη αναπνοή, μια σπουδαία μεγάλη αναπνοή για το Ελεύθερο Ενεργειακό σας Σώμα (ο Αντάμους παίρνει μια βαθιά αναπνοή). Και νιώστε την στο σώμα σας. Νιώστε την. Αααααα! Και τώρα τι θα λέγατε, μια για την αφθονία και το Ελεύθερο Ενεργειακό Σώμα (παίρνει άλλη μια βαθιά αναπνοή). Αααα! Και για τα δυο.

Η αφθονία είναι κάτι πολύ, πολύ φυσικό, γιατί είναι η ενέργειά σας. Τελεία και παύλα. Έχουμε μιλήσει γι’ αυτή τη φυσική, τώρα πρόκειται να αρχίσουμε να την εφαρμόζουμε. Εσείς πρόκειται να αρχίσετε να την εφαρμόζετε. Όχι άλλες δικαιολογίες. Καθόλου δικαιολογίες. Εισπνεύστε την αφθονία. Είναι όλη δική σας ενέργεια. Πάρτε μια βαθιά αναπνοή και εισπνεύστε το Ελεύθερο Ενεργειακό σας Σώμα. Εισπνεύστε την ενέργεια σας χωρίς φόβο.
Εμπρός. Εισπνεύστε όλη την ενέργεια σας χωρίς φόβο.

(παύση καθώς η Λίντα παίρνει άλλη μια βαθιά αναπνοή)

Ναι, μοιάζει λίγο δυσκοίλιο, αλλά ας το κάνουμε πάλι. Ας … όχι, όχι …
ΛΙΝΤΑ: Το κάνω καλύτερα στην πισίνα.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Οκέι, θα πάμε στην πισίνα. Μπορείτε να φέρετε τις κάμερες εκεί πάνω;
Θα κάνουμε τη Λίντα που θα αναπνέει …
ΛΙΝΤΑ: Είναι πιο φυσικό εκεί.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Οκέι.
ΛΙΝΤΑ: Αυτό λειτουργεί πιο εύκολα για μένα.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Λοιπόν, αυτό είναι υπόσχεση. Θα πάρουμε βίντεο …
ΛΙΝΤΑ: Όχι, δεν θα το κάνουμε.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: … στην πισίνα (ο Αντάμους γελάει). Κώλντρε, εσύ πρέπει να βγάλεις άκρη.
ΛΙΝΤΑ: Δεν θα το κάνουμε αυτό!
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, και θα το δείξουμε στο επόμενο Shoud.
ΛΙΝΤΑ: Οκέι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Θα πρέπει να είναι φυσική, η αναπνοή σου. Η αναπνοή σου είναι μια ένδειξη του πώς αφήνεις την ενέργεια να κυλήσει μέσα στο σώμα σου. Και δεν λέω ότι είναι το μοναδικό πράγμα, αλλά αν η αναπνοή σου είναι αβέβαιη, έτσι (ο Αντάμους δείχνει την αβέβαιη αναπνοή), αυτό δείχνει ότι απλά συγκρατείσαι, βάζεις όριο. Κι αν τη ξεφυσάς
αμέσως –πλοππ! – έτσι, απλά σημαίνει ότι δεν απολαμβάνεις, δεν την αφήνεις να αφομοιωθεί. Άρα τι λέτε για μια καλή βαθιά αναπνοή της ενέργειας σας. Εμπρός, για όλους τους Σώμπρα.
ΛΙΝΤΑ: Για όλους τους Σώμπρα;!
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Λοιπόν, όχι, σαν παράδειγμα. Σαν Πρότυπο σε όλους τους Σώμπρα.

(παύση καθώς η Λίντα παίρνει άλλη μια βαθιά αναπνοή)

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Πολύ καλύτερα. Ακόμα λίγο τεντωμένη.
ΛΙΝΤΑ: Έχω ένα μικρό θέμα με την αλλεργία.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Μια μικρή αλλεργία δεν είναι δικαιολογία (η Λίντα παίρνει μια κοφτή αναπνοή). Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Αλλεργίες, κακές δουλειές, κακές οικογένειες – δεν με νοιάζει τι είναι – όχι δικαιολογίες. Πάρτε μια βαθιά αναπνοή (ο Αντάμους παίρνει μια βαθιά αναπνοή), είναι όλη δική σας. Την απολαμβάνετε. Την νιώθετε να τρέχει μέσα στο σώμα σας, μέσα απ’ αυτό που ήταν το μυαλό σας, να τρέχει μέσα σε όλη σας την ύπαρξη.
Ξέρετε, όλη η ενέργεια είναι δική σας. Το ξέρεις αυτό, έτσι δεν είναι;
ΛΙΝΤΑ: Φυσικά.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Διανοητικά.
ΛΙΝΤΑ: Φυσικά, το ξέρω.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, αλλά μετά να το εφαρμόσεις στη ζωή σου, να το επιτρέψεις στη ζωή σου, είναι κάτι διαφορετικό, επειδή υπάρχει ένα πρότυπο συγκράτησης.  Υπάρχει ένα πρότυπο πεποίθησης ότι είναι κάποιου άλλου. Έτσι υπάρχει ένα πρότυπο περιορισμού, όμως εμείς πρόκειται να το ανοίξουμε εντελώς τώρα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δεν υπάρχει δεν το κάνουμε. Δεν υπάρχει περιμένουμε το αύριο. Πρόκειται να το κάνουμε τώρα.

Πάρτε μια καλή βαθιά αναπνοή, που να πάρει (ο Αντάμους παίρνει μια βαθιά αναπνοή) κι αφήστε τις ενέργειες, τις ενέργειες σας, μέσα στην ύπαρξη σας. Αυτό είναι. Αυτό είναι. Αυτό είναι. Είναι τόσο εύκολο. Κι όχι δικαιολογίες. Όχι, “Είμαι πραγματικά κουρασμένος σήμερα” ή “Είμαι κουρασμένος …”

ΛΙΝΤΑ: Πρέπει να είναι μόνο αναπνοή από τη μύτη; Ή θα μπορούσε η αναπνοή να μπαίνει από τη μύτη και το στόμα;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Λοιπόν, μπορεί να είναι οτιδήποτε θέλεις. Προτιμώ την αναπνοή από τη μύτη, αλλά μπορεί να είναι οτιδήποτε θέλεις. Μπορείς να αναπνεύσεις από το στόμα. Εμπρός (η Λίντα παίρνει μια βαθιά αναπνοή από το στόμα). Εε, όχι, τη χαλαρή αναπνοή. Χαλαρή αναπνοή. Εδώ, άσε να έρθω από πίσω …
… και να σε βοηθήσω με τη …
ΛΙΝΤΑ: Ω, όχι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: … την αναπνοή. Οκέι. Τώρα, απλά χαλάρωσε. Εκπροσωπείς όλους τους Σώμπρα εδώ με τα θέματά τους της συγκράτησης. Ξέρεις, με ακούτε να μιλάω για το ότι η ενέργεια είναι δική σας για τόσο πολύ καιρό πια, όμως μετά το σκέφτεστε, όμως δεν το κάνετε. Τώρα πρόκειται να το κάνουμε. Λοιπόν, ας αναπνεύσουμε μαζί, με το τρία -ένα, δυο, τρία … (παίρνουν μια βαθιά αναπνοή μαζί)

ΛΙΝΤΑ: (μιλώντας ενώ κρατάει την αναπνοή) Είμαι λίγο πιο κοντή.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ααα! Δεν ήταν καλό αυτό;
ΛΙΝΤΑ: Ως επί το πλείστο
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ως επί το πλείστον. Πονάει ο θώρακας; (ο Αντάμους έχει το χέρι του στο πάνω μέρος του θώρακα της Λίντα) Δεν σε πειράζει που το κάνω αυτό, έτσι δεν είναι; Τον άντρα σου τον πειράζει, άρα μπορώ να το κάνω. Φτηνές συγκινήσεις για Αναληφθέντες Δασκάλους (η Λίντα γελάει).

Οκέι, ας πάρουμε άλλη μια βαθιά … (ο Αντάμους γελάει) Ο Κώλντρε δεν είναι ευχαριστημένος με μένα, αλλά εντάξει. Ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή μαζί (παίρνουν άλλη μια βαθιά αναπνοή μαζί). Ααα! Και χαλαρώνουμε.
Εισπνεύστε την αφθονία σας. Εμπρός.
Εισπνεύστε την ενέργεια σας, την αφθονία σας. Εισπνεύστε την ομορφιά σας.
Εισπνεύστε όλα όσα είστε.
Εισπνεύστε κάθε εμπειρία που είχατε.
Μερικές φορές υπάρχει αυτή η αντίσταση σε – λοιπόν, η αναπνοή είναι μια καλή ένδειξη για το πώς αφήνεις να μπει η ενέργεια. Αναπνέεις ελεύθερα και ανοιχτά?
Ή βρίσκεις δικαιολογίες; Μήπως απλά περιορίζεις την αναπνοή, ώστε να μπαίνει μετά βίας αρκετό οξυγόνο;

Παίρνετε μια καλή βαθιά αναπνοή (ο Αντάμους παίρνει μια βαθιά αναπνοή), μια ολοκληρωμένη αναπνοή της ενέργειας σας, της αφθονίας σας, του Ελεύθερου  Ενεργειακού σας Σώματος και, ναι, είναι λίγο δύσκολο στην αρχή γιατί υπάρχει μια φυσική ενσωματωμένη αντίσταση στο να το κάνετε. Και οι περισσότεροι άνθρωποι δεν παίρνουν αυτή την καλή βαθιά αναπνοή της ενέργειάς τους.

Είναι άλλο πράγμα να κάνεις πολλές ασκήσεις αναπνοής, αλλά ξέρετε αν πιστεύετε ακόμα ότι είναι μια εξωτερική ενέργεια, εε, αυτό κάνει ελάχιστο καλό. Όμως όταν εισπνέετε τον Εαυτό σας, εισπνέετε όλα όσα είστε – τον άνθρωπο, το Εγώ Είμαι, τον Μάστερ (ο Αντάμους παίρνει άλλη μια βαθιά αναπνοή), εισπνέετε όλα όσα είστε – αυτό που κάνετε πραγματικά είναι να διεγείρετε τις αισθήσεις σας. Διεγείρετε τις αισθήσεις σας και τον αισθησιασμό σας. Ανοίγεστε, της επιτρέπετε να μπει επιτέλους.

Υπάρχει μεγάλη αντίσταση εξαιτίας πραγμάτων που συνέβησαν στη ζωή σας. Έτσι όλοι, κάθε άνθρωπος στον πλανήτη τώρα έχει περιορίσει τον εαυτό του με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Πρόκειται να πάμε πέρα απ’ αυτό. Και πραγματικά, τώρα δεν υπάρχει επιλογή. Δεν λέω ότι θα μπορούσατε να το κάνετε ή να μη το κάνετε. Δεν υπάρχει επιλογή αν σκοπεύετε να μείνετε σ’ αυτό το πάρτι, γιατί αφορά εσάς, την αφθονία σας, την ενέργειά σας, τη δημιουργικότητά σας, τη χαρά σας, το σώμα σας.

Ξέρω ότι πολλοί Σώμπρα κάνουν παράπονα για το σώμα αυτό τον καιρό “Ω, το σώμα μου πονάει.” Λοιπόν, σίγουρα, γιατί τώρα δεν επιτρέπετε. Αντιστέκεστε. Έχετε ένα θέμα με το σώμα, αντιστέκεστε και μετά το τελευταίο που θέλετε να κάνετε πραγματικά είναι να πάρετε μια βαθιά αναπνοή, γιατί τότε το σώμα σας πονάει λίγο παραπάνω, οπουδήποτε κι τχει να είναι αυτό – το γόνατό σας, η καρδιά σας, οι γοφοί σας ή το μπράτσο σας, το κεφάλι σας ή οτιδήποτε – άρα υπάρχει αντίσταση. Στην πραγματικότητα μειώνετε κυριολεκτικά την ένταση της αναπνοής επειδή πονάει.

Πονάει να είσαι ζωντανός, έτσι ζεις σε αυτό το είδος ζώνης του πόνου, μη θέλοντας πραγματικά να ζήσεις εντελώς, γιατί νομίζεις ότι θα είναι πιο επώδυνο. Όμως κάτι περίεργο συμβαίνει.

Όταν ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας και πείτε “Εγώ Είμαι Αυτό που Είμαι. Αυτή είναι η ενέργεια μου. Αυτή είναι η αφθονία μου, το Ελεύθερο Ενεργειακό Σώμα μου” και πάρτε μια βαθιά, θαρραλέα αναπνοή˙ απλά εισπνέετε, γεμίζετε τα πνευμόνια σας μέχρι το σημείο να νιώθετε σαν να πρόκειται να εκραγούν˙ (ο Αντάμους παίρνει μια βαθιά αναπνοή) εισπνέετε και μετά το απολαμβάνετε. Ξέρετε, είναι σαν να βάζετε ένα κομμάτι πίτα στο στόμα κι απλά το λιώνετε εκεί μέσα για λίγο πριν το καταπιείτε – το παράδειγμα είναι του Κώλντρε, όχι δικό μου – το λιώνετε εκεί μέσα πριν το καταπιείτε, το απολαμβάνετε και μετά το χωνεύετε και νιώθετε κάθε κομματάκι αυτής της πίτας να κατεβαίνει από το λαιμό, στο στομάχι σας, στην ύπαρξη σας υπηρετώντας σας. Έτσι μοιάζει
Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή μαζί -εσύ, εγώ κι όλοι οι Σώμπρα. Είσαι έτοιμη;
ΛΙΝΤΑ: Μάλιστα, κύριε.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Οκέι. Λοιπόν, όχι, μη μου λες ‘κύριε’. Ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή. Όλοι εκεί έξω στη χώρα των Σώμπρα εισπνεύστε όλα όσα είστε, όλα όσα είστε.

Δεν αναπνέετε τη μαζική συνείδηση εδώ. Όχι. Όχι, όχι. Δεν εισπνέετε το άτομο δίπλα σας, δεν εισπνέετε τον COVID, εισπνέετε Εσάς. Ας πάρουμε αυτή την καλή βαθιά αναπνοή (ο Αντάμους παίρνει μια βαθιά αναπνοή και την κρατάει για μια στιγμή), απολαύστε και μετά χωνέψτε. Δεν την βγάζετε έξω πραγματικά, την χωνεύετε. Ανοίγετε τα μονοπάτια για τη δική σας ενέργεια.
Λοιπόν, ευχαριστώ, αγαπητή Λίντα, για τη συνεργασία. Πώς το νιώθεις; Πώς νιώθεις; Καλύτερα; Λίγο ζαλισμένη;
ΛΙΝΤΑ: Πραγματικά, είναι καλύτερα κι όταν το κάνεις, δεν μπορείς να το ξεχάσεις.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Ναι. Θέλεις να το κάνεις ξανά;
ΛΙΝΤΑ: Στο κρεβάτι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Όχι. Κάντο ξανά. Μην κάνεις έτσι, ξέρεις. Στον Κώλντρε δεν θα αρέσει αυτή η ναζιάρικη στάση σου. Δεν θα του αρέσει …
ΛΙΝΤΑ: Είναι ερωτικό τρίγωνο! Είσαι στο κρεβάτι μαζί μας κάθε βράδυ. Για ποιο πράγμα μιλάς;
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Όχι. Όχι, όχι, όχι. Δεν είμαι.
ΛΙΝΤΑ: Ω, ναι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Όχι, όχι, όχι.
ΛΙΝΤΑ: Ναι, πίστεψε με, το ξέρω όταν είσαι εκεί.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Εμπρός. Ας μην αποκαλύψουμε μυστικά εδώ.

Ας πάρουμε ξανά μια βαθιά αναπνοή μαζί, άλλη μια φορά, εισπνέοντας όλοι σας. Μου αρέσει η λέξη ‘αφθονία’ γιατί αυτό είστε, είστε αφθονία. Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή, ας την απολαύσουμε και μετά να τη χωνέψουμε. Μη την ξεφυσάτε. Χωνέψτε την. Φέρτε την μέσα στην ύπαρξη σας. Έτσι μπράβο. Ωραία. Ευχαριστώ. Ευχαριστώ.

Ένιωσα πολλή αντίσταση στη χώρα των Σώμπρα, πολλή αντίσταση. Είναι φυσικό. Μην ανησυχείτε γι’ αυτό, γιατί είναι σαν να ανοίγετε τον εαυτό σας και δεν είστε πραγματικά σίγουροι αν είστε έτοιμοι να ανοιχτείτε. Αλλά είστε. Βασικά, πρέπει να το κάνετε. Αφού φτάσατε μέχρι εδώ, πρέπει να το κάνετε. Έτσι, δεν έχει άλλα ‘αν’, ‘και’ και ‘αλλά’, δεν θα κάθεστε πια στο φράχτη, δεν θα κλαψουρίζετε πια ούτε θα παραπονιέστε. Έχουμε ασχοληθεί με όλα αυτά. Τώρα το θέμα είναι να αρχίσετε να ζείτε σαν ευτυχισμένοι Μάστερ, με αφθονία σ’ αυτό τον πλανήτη.

Όχι άλλο Πόλεμο

Λοιπόν το επόμενο στη λίστα αυτών που θέλω να καλύψω σήμερα πριν μπούμε στο κυρίως θέμα. Ναι, πολλοί Σώμπρα, φεύγετε. Σταματήστε! Σταματήστε! Δεν χρειάζεται. Είχαμε αρκετούς, αξιομνημόνευτους για τους πιο πολλούς από σας γιατί τους ξέρετε διαδικτυακά. Είχαμε την DocCE, είχαμε την Ήντιθ, είχαμε τον Σαρτ και τώρα έχουμε την Λίντα Φάρρελ. Αυτοί είναι καλά. Είναι κάτι παραπάνω από καλά και δεν μπορώ να πω ότι έχουν μετανιώσει, αλλά όντως τους λείπει το να συμμετέχουν σε όλο αυτό με ανθρώπινη μορφή.

Η Λίντα ήταν άρρωστη για πολύ καιρό – όχι αυτή η Λίντα – η Λίντα Φάρρελ ήταν άρρωστη για πολύ καιρό. Πρόκειται να σας πω κάτι που ίσως να μην κάνει τόσο καλή εντύπωση σε μερικούς από σας (η Λίντα κάνει έναν ήχο με τη γλώσσα της). Μην κακαρίζεις όταν μιλάω (ο Αντάμους γελάει). Η αγαπητή Λίντα είναι εκεί πέρα “Τςς! Τςς!

ΛΙΝΤΑ: Απλά έκανα “χμμ!

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Λοιπόν, πού ήμουν; Αα. Νάτο. Η Λίντα Φάρρελ που είναι η προσκεκλημένη μου σήμερα, πέρασε στην άλλη πλευρά πριν μια βδομάδα. Πολέμησε την αρρώστια της πολύ καιρό.
Πολέμησε την αρρώστια της πολύ καιρό.
Όχι.
Τέλος πια σ’ αυτό. Δεν πολεμάμε τις αρρώστιες. Κι ο Κώλντρε μου λέει ότι στις τηλεοπτικές σας διαφημίσεις είναι, ξέρετε, “πολεμήστε τον καρκίνο, πολεμήστε αυτό, πολεμήστε τον COVID”, πολεμήστε ότι νάναι.

Όχι. Όχι, δεν το κάνουμε αυτό. Αυτό ακούγεται γελοίο. Όταν η ενέργεια είναι δική σας, τι πολεμάτε; Λοιπόν, θα πολεμάτε μόνο τον εαυτό σας κι ο πόλεμος του εαυτού πρόκειται να σας κάνει ακόμα πιο άρρωστους. Πρόκειται να επιβεβαιώσει την κατάσταση ανισορροπίας και αρρώστιας. Άρα πολεμάτε μόνο τον εαυτό σας.

Όχι πια. Τα εισπνέετε. Ναι, την αρρώστια σας, την τρέλα σας, οτιδήποτε τυχαίνει να είναι, την έλλειψη αφθονίας, τα εισπνέετε. Και δεν λέω ότι θα έπρεπε να λέτε ότι αυτή είναι η κατάσταση σας, όμως δεν πολεμάτε πια αυτά τα πράγματα. Όλα είναι απλά η ενέργεια σας. Η ασθένεια σας είναι η ενέργειά σας. Η έλλειψη αφθονίας είναι η ενέργεια σας. Η έλλειψη αυτοαξίας, είναι κι αυτή η ενέργειά σας.

Θα αρχίσετε να εισπνέετε την ενέργεια σας. Χωρίς αντίσταση, χωρίς συγκράτηση. Είστε άρρωστοι, έχετε μια ασθένεια, σταματήστε να προσπαθείτε να – θέλω να βρίσω σήμερα. Είναι εντάξει;
ΛΙΝΤΑ: Ποιος θα σε σταματήσει;
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Σωστά, κανένας (αυτοί γελάνε).
Σταματήστε να σκέφτεστε την αρρώστια σας, να τη δικαιολογείτε ή να μη τη δικαιολογείτε. Σταματήστε να χρησιμοποιείτε διανοητική πίεση για να την ξεφορτωθείτε. Σταματήστε όλα αυτά.

Εισπνεύστε τον Εαυτό σας. Αν είστε άρρωστοι, αν σας λείπει κάτι ή οτιδήποτε άλλο, εισπνεύστε τον Εαυτό σας. Αν αναρωτιέστε “Ω, γιατί δεν έχει έρθει σε μένα η Πραγμάτωση;” και “Όλοι αυτοί οι άλλοι Σώμπρα την έχουν κι εγώ δεν την έχω”,  εισπνεύστε την ενέργεια σας ακόμα κι αν περιλαμβάνει την ανισορροπία σας, την αρρώστια σας ή οτιδήποτε άλλο. Εξακολουθεί να είναι η ενέργεια σας. Εισπνεύστε την. Φέρτε την σε σας.
Σταματήστε να πολεμάτε όλα τα πράγματα μέσα σας. Απλά σταματήστε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που χρειάζεται να το πω αυτό, αλλά αρχίζω να κουράζομαι που πρέπει να το λέω ξανά και ξανά και ξανά, αλλά θα συνεχίσω να το λέω αν χρειάζεται. Σταματήστε να το πολεμάτε, οτιδήποτε κι αν είναι αυτό. Πραγματικά είναι το απόλυτο επιτρέπω, όταν δεν το πολεμάτε πια. Αναγνωρίζετε “Θεέ μου, αυτή είναι απλά η ενέργειά μου. Τι πολεμούσα; Γιατί πέρασα αμέτρητες ώρες; Γιατί έσπαγα το κεφάλι μου τη νύχτα; Γιατί ξάπλωνα στο κρεβάτι με φόβο; Γιατί απέφευγα να κάνω οτιδήποτε εντός της ανθρώπινης εμπειρίας μου στη διάρκεια της μέρας, επειδή προσπαθώ να καταλάβω γιατί είμαι σ’ αυτή την κατάσταση, γιατί έχω μια αρρώστια, γιατί έχω ακόμα και ψυχικά θέματα;”

Έχετε ψυχικά θέματα; Θέλετε να διατηρήσετε αυτά τα ψυχικά θέματα; Συνεχίστε να τα πολεμάτε. Συνεχίστε να προσπαθείτε να βρείτε πώς να τα ξεπεράσετε. Αυτό θα κρατήσει τα ψυχικά θέματα και τις ανισορροπίες στη ζωή σας για πολύ καιρό.

Το τελειώνουμε όλο αυτό. Δεν θέλω να βλέπω κανέναν από σας να πολεμάει τα θέματα του. Δεν θέλω να βλέπω κανέναν από σας να λέει “Γιατί συμβαίνει αυτό στη ζωή μου; Γιατί μόλις έλαβα σημείωμα από την Εφορία;” Σταματήστε το αυτό!

Το μόνο που κάνει είναι να σας μπλέκει περισσότερο σε μια ανισορροπία που δεν είναι πραγματικά εσείς, δεν δείχνει καλή σε σας. Παίρνετε μια βαθιά αναπνοή, εισπνέετε αυτό το σημείωμα από την Εφορία. Ξέρω ότι δεν θέλετε να το κάνετε για τίποτα στον κόσμο “Γκιιζ, θα βάλω την Εφορία, θα βάλω τις φορολογικές αρχές μέσα στο σώμα μου.” Όχι. Όλα είναι δική σας ενέργεια. Εισπνεύστε την. Αναγνωρίζετε ότι κάθε ενέργεια υπάρχει για να σας υπηρετεί, ακόμα κι αν ο άνθρωπος πιστεύει ότι είναι κακό, επειδή ο άνθρωπος δεν – θα φτάσω στο σημείο να πω ότι ο άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πραγματικά τί στο καλό συμβαίνει τώρα, με τόσους τρόπους, εννοώ τον παλιό εαυτό που σιγά σιγά απελευθερώνετε. Απλά δεν το καταλαβαίνουν.

Oπότε, λες στον άνθρωπο, λες σ’ αυτό το κομμάτι σου, σ’ αυτή την πτυχή που ακόμα χασομεράει, “Σκάσε. Θα εισπνεύσω. Αυτά είναι όλα δικά μου.” Σημείωμα της  Εφορίας, κατάσχεση υποθηκευμένης κατοικίας – ναι! – όλα αυτά τα πράγματα.

“Ω, όχι, όχι, Αντάμους! Δεν μπορώ να το διαχειριστώ αυτό!” Ναι, μπορείς. Κι όταν συνειδητοποιήσεις ότι όλα είναι η ενέργειά σου, ακόμα κι αυτό που θα έκρινες ότι είναι πραγματικά κακό που σου συμβαίνει και πολλοί από σας μπαίνουν σε όλο αυτό με την αυταξία “Ω, πρέπει να έκανα κάποιο λάθος” ή “Δεν θα ακούω τον Αντάμους” ή “Ο Αντάμους λέει @@@@” ή άλλα τέτοια. Σταμάτα το αυτό!

Είναι όλα τόσο απλά. Είναι η ενέργειά σου. Να την εισπνεύσεις.

Ας το κάνουμε πάλι. Πάρτε μια βαθιά αναπνοή (ο Αντάμους παίρνει μια βαθιά αναπνοή), δεν έχει σημασία τι είναι. Έχετε θέματα με τους φόρους και θέματα υγείας, “Έχω θέματα με τις σχέσεις, οικογενειακά θέματα, είναι όλα εκεί μέσα. Πρόκειται να τα εισπνεύσω κι άλλο, γιατί είναι απλά η ενέργεια μου και θα την απολαύσω και θα αφήσω τώρα αυτή την ενέργεια να με υπηρετήσει σαν Μάστερ. Και πρόκειται να χωνέψω αυτή την ενέργεια. Δεν σκοπεύω απλά να τη φτύσω μόλις την εισπνεύσω.” Έτσι ζεις σαν Μάστερ με τα πάντα.

Και ξέρω, ξέρω, όλοι μου λέτε “Ω, Αντάμους. Δεν καταλαβαίνεις.” Σας είπα ποτέ την ιστορία μου με τον κρύσταλλο, 100,000 χρόνια πάνω κάτω; Ναι, καταλαβαίνω.

Καταλαβαίνω πώς είναι αυτό, αλλά επίσης καταλαβαίνω, ότι μπορείς να παγιδευτείς σ’ αυτό με όλες τις δικαιολογίες κι όλες τις σκέψεις και λοιπά. Όντως καταλαβαίνω.

Αυτό που εσείς δεν καταλαβαίνετε είναι ότι είναι τόσο απλό. Είναι απλά η ενέργεια σας! Αφήστε τη να σας υπηρετήσει. Και, ναι, στην αρχή όταν ανοίγεστε σ’ αυτήν, μπορεί να μοιάζει σαν να είστε μέσα σε ένα ποτάμι, ένα ορμητικό ποτάμι, και τελικά φτάνετε στον καταρράκτη κι αναρωτιέστε αν πρόκειται να επιζήσετε. Ξέρετε κάτι; Αυτό είναι απλά μια παλιά ανθρώπινη ιδέα. Απλά περνάτε κάποιες αλλαγές και καταλήγετε σε μια όμορφη λιμνοθάλασσα με μικρούς καταρράκτες και τροπικό σκηνικό και μικρά ξωτικά να σας σερβίρουν ποτά και μια έρημη παραλία με άμμο κι όμορφη μουσική να παίζει. Αυτό συμβαίνει αφού περάσετε τον καταρράκτη.

Λοιπόν, ας πάρουμε άλλη μια καλή βαθιά αναπνοή, ας την απολαύσουμε και μετά να τη χωνέψουμε (ο Αντάμους παίρνει μια βαθιά αναπνοή). Τα πάντα. Όχι λίγα πράγματα, κάθε (κρατώντας πάλι την αναπνοή του) –  περιμένετε, χωνεύω – τα πάντα. Όχι λίγα μόνο πράγματα. Τα πάντα, τα πάντα, τα πάντα. Όλα όσα είναι στη ζωή σας. Δεν με νοιάζει τί είναι, αν σας αρέσει ή όχι. Βάλτε τα όλα στο ίδιο καλάθι, εισπνεύστε τα, είναι η ενέργεια σας και σταματήστε να σκέφτεστε τόσο πολύ. Σταματήστε να σκέφτεστε τόσο πολύ. Οκέι, ωραία.

Και, με την ευκαιρία, δεν το λέω αυτό μόνον εγώ. Είναι και οι Σώμπρα που έχουν αναχωρήσει, ειδικά φέτος. Φτάνουν στην άλλη πλευρά και συνειδητοποιούν “Ω, πω πω! Πραγματικά έδινα βάση και τροφοδοτούσα αυτά τα παλιά θέματα, απορροφήθηκα μέσα στο μυαλό γι’ αυτά.”

Η Λίντα Φάρρελ το λέει αυτό τώρα, κουνώντας το κεφάλι και λέγοντας “Ξέρετε, σκεφτόμουν πάρα πολύ τα σωματικά μου θέματα.” Και, ναι, οκέι – περιμένετε μια στιγμή, αυτή δίνει μια μικρή διάλεξη εδώ πέρα. Λέει ότι ποτέ δεν της άρεσε το σώμα της. Σιγά το πράγμα! Σιγά το πράγμα! Δηλαδή, λέει “Ω, όμως, ξέρετε, το σώμα μου ήταν πάντα το αρνητικό στη ζωή μου. Δεν μου άρεσε η εμφάνιση μου. Δεν μου άρεσε ο εαυτός μου σε  σύγκριση με άλλους. Ξέρετε, ήταν πάντα το θέμα ‘παχυσαρκία’ που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσω πολλή από την αυτοαξία μου.

Σιγά το πράγμα. Ξεπέρασε το! Εννοώ, ξεπέρασε το και μπες στο Ελεύθερο Ενεργειακό σου Σώμα τώρα. Ξεπέρασε αυτό το προγονικό σώμα. Λυπάμαι, Λίντα, που οι πρόγονοι σου είχαν οποιαδήποτε σωματικά θέματα, όμως μετά λες “Ει, όχι άλλο πια. Ξεπέρασέ το. Είμαι στο δικό μου δρόμο τώρα, στο Ελεύθερο  Ενεργειακό μου Σώμα.”
Η Λίντα λέει επίσης – όχι αυτή η Λίντα, η Λίντα Φάρρελ.
ΛΙΝΤΑ: Περίμενε, περίμενε, περίμενε. Ας φέρουμε τη Λίντα εδώ (σηκώνεται από την καρέκλα της για να κάνει χώρο).
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ω, θα φέρουμε τη Λίντα Φάρρελ εδώ.
ΛΙΝΤΑ: Ναι, ναι, ναι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ωραία. Βλέπετε τώρα αυτή δεν έχει σώμα. Δεν έχει πια θέματα. Από την άλλη όμως δεν είναι εδώ απολαμβάνοντας την αισθησιακή ζωή με τους υπόλοιπους από σας. Οπότε λέει “Ναι, το σκεφτόμουν και προσπαθούσα πολεμώντας το για χρόνια και χρόνια. Αυτή ήταν η μέθοδός μου, ο τρόπος δράσης μου. Προσπαθούσα πολεμώντας, είτε ήταν ψυχικό θέμα, είτε σωματικό, είτε θέμα σχέσεων ή οτιδήποτε άλλο. Πολέμησα τόσο για το τίποτα”, λέει. “Τόσος αγώνας για το τίποτα!”

Δεν χρειάζεται να το κάνετε αυτό. Δεν χρειάζεται να πολεμάτε κάτι και η Λίντα συμφωνεί λέγοντας “Ήταν όλα άχρηστα. Τώρα συνειδητοποιώ ότι όλα ήταν η  ενέργειά μου. Να την πιω, να την εισπνεύσω, να τη ζήσω, είναι όλη δική μου. Δεν χρειάζεται να ανησυχώ, ότι αν κάνω αυτό θα προκύψει ο καρκίνος στο σώμα μου. Δεν χρειάζεται να ανησυχώ, ότι ξαφνικά είμαι μαγνήτης για τον COVID ή για στοιχειά ή εξωτερικές οντότητες ή οτιδήποτε άλλο.”

Είναι όλη δική σας. Είναι όλη δική σας, οπότε αναπνεύστε τη, ζήστε τη. Αυτό είναι. Οκέι. Ευχαριστώ. Λίντα, μπορείς αν θέλεις, να επιστρέψεις.
ΛΙΝΤΑ: Ωω. Θα είσαι φρόνιμος;
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Όχι, θα είμαι εγώ (ο Αντάμους γελάει). Λοιπόν, επόμενο στο πρόγραμμα για σήμερα.

Προχωρώντας Μπροστά

Είμαστε σε ένα περίεργο ενδιάμεσο σημείο τώρα. Αυτό το ενδιάμεσο είναι ότι έχουμε αρκετούς Σώμπρα, που είναι αληθινοί ενσωματωμένοι Μάστερ στον πλανήτη. Το έχουν επιτρέψει. Το έχουν αναγνωρίσει και συνειδητοποιήσει κι από όλους αυτούς που είναι αληθινά πραγματωμένοι, ξέρετε πόσοι είχαν αυτό το καθαρτικό, αστραπιαίο είδος Πραγμάτωσης; Πόσοι υποθέτεις, Λίντα; Είμαστε κοντά στους 1600 τώρα ενσωματωμένους Σώμπρα Μάστερ. Πόσοι είχαν αυτό το «ξυπνάς το πρωί και είσαι άλλος άνθρωπος» ή, ξέρεις, τους χτύπησε κεραυνός ή απλά είχαν μια εμπειρία συμπαντικής συνειδητότητας;
ΛΙΝΤΑ: Που ήταν μεγάλη και ξέφρενη;
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, ναι, ναι.
ΛΙΝΤΑ: Μάλλον κανένας.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, σωστό, κανένας. Δεν το χρειάζεστε. Δεν χρειάζεται να συγκλονίσετε τον εαυτό σας έτσι. Αυτό συμβαίνει μόνο όταν συγκρατείστε για πάρα πολύ καιρό. Συμβαίνει επειδή είστε σαν ένα φράγμα σ’ αυτό το ποτάμι που ανέφερα και συγκρατείστε για τον ένα ή τον άλλο λόγο. Δεν πιστεύετε στον εαυτό σας. Θέλετε -δεν ξέρω – απλά να παίξετε το παιχνίδι κι άλλο και φράζετε και το συγκρατείτε. Και μετά ερεθίζεστε μιλώντας για την Πραγμάτωση -μιλάτε γι’ αυτή, είναι όλο διανοητικό, όμως δεν το κάνετε πραγματικά – και μετά μια μέρα αυτό φράγμα σπάει και τότε έχετε μια αναθεματισμένη Πραγμάτωση. Απλά έρχεται σε σας ξαφνικά, αλλά συχνά είναι καταιγιστικό και δεν είναι ιδιαίτερα, θα έλεγα, ο καλύτερος τρόπος να το κάνετε. Όμως σε μερικούς αρέσουν τα πυροτεχνήματα και σε μερικούς αρέσει ένα καλό ποτήρι κρασί.

Έτσι έχουμε πολλούς Σώμπρα, που έχουν επιτρέψει την Πραγμάτωσή τους. Κανένας δεν το έκανε με ένα σπουδαίο, δραματικό, μελοδραματικό είδος σεναρίου. Αυτή η  Πραγμάτωση τούς έρχεται χαλαρά. Απλά συνειδητοποιούν ότι είναι πραγματωμένοι.

Έπειτα έχουμε πολλούς άλλους, αυτούς που θα ονόμαζα Sooners. Τους Sooners. Και δεν εννοώ εκείνη – ο Κώλντρε μου λέει ότι υπάρχει μια ποδοσφαιρική ομάδα στην Οκλαχόμα με αυτό το όνομα, δεν μιλάω γι’ αυτήν. Μιλάω για τους Sooners. Αυτοί είναι που βρίσκονται ακριβώς στο χείλος – οι Sooners, που θα πραγματωθούν σύντομα (soon) – και ακολουθούν ένα μοτίβο αναμονής. Ξέρετε πώς είναι με τα αεροπλάνα που περιμένουν ψηλά στον ουρανό να προσγειωθούν και είναι σ’ αυτή την κατάσταση αναμονής κι αναρωτιούνται πότε θα τους δοθεί άδεια να προσγειωθούν. Λοιπόν, είστε σε ένα μοτίβο αναμονής, αναρωτιέστε πότε πρόκειται να δώσετε άδεια στον εαυτό σας. Περιμένετε ένα εξωτερικό ερέθισμα και δεν υπάρχει κανένα. Όλα εξαρτώνται από σας.

Έτσι το λέω αυτό γιατί είμαστε σ’ αυτό το ενδιάμεσο σημείο. Έχουμε τώρα αρκετούς πραγματωμένους Σώμπρα Μάστερ και οι ζωές τους δεν είχαν κάποιες μεγάλες αλλαγές, κατά κάποιον τρόπο. Στην πραγματικότητα, κατά κάποιον τρόπο, δεν άλλαξε τίποτα, κι όμως άλλαξαν τα πάντα. Και ξέρω ότι αυτό φαίνεται σαν αντίφαση, αλλά θα καταλάβετε. Τίποτα δεν άλλαξε πραγματικά. Ακόμα σηκώνονται το πρωί. Ακόμα πίνουν ένα φλιτζάνι καφέ και μετά πρέπει να τρέξουν στην τουαλέτα και τίποτα δεν άλλαξε πραγματικά, κι όμως άλλαξαν τα πάντα και υπάρχει ομορφιά σ’ αυτό. Ξέρετε, με άλλα λόγια, δεν είναι λες και ξαφνικά πρέπει να πας  από εκεί που ζούσες στο σπίτι σου στα προάστια, να πας να ζήσεις σε ένα κοινόβιο κάπου. Δεν είναι έτσι.

Όμως έχουμε μια ολόκληρη ομάδα από Sooners – “Αργά ή γρήγορα πρόκειται να συμβεί.” Πραγματικά εξαρτάται από σας. Έτσι, τώρα προσπαθώ να προσαρμόσω τις συζητήσεις μας και για τους πραγματωμένους και για τους Sooners. Είναι λίγο δύσκολο γιατί όταν κάθομαι να προετοιμαστώ, η προετοιμασία μου συνίσταται βασικά στο να συντονίζομαι με τον καθένα που θα το ακούσει αυτό κάποτε. Αυτή είναι η προετοιμασία μου, το νιώθω και πού πρέπει να απευθύνω την ενέργεια, πού είναι ο στόχος. Δεν δουλεύω με λόγια και πραγματικά αυτό πιο πολύ εξαρτάται από τον Κώλντρε. Εγώ δουλεύω την ενεργειακή εστίαση αυτού και μετά έχω όχι μόνο την κύρια περιοχή του στόχου, αλλά και τις άλλες περιοχές – Πού να βάλω την εστίαση σ’ αυτό; – και είναι λίγο δύσκολο αυτό τον καιρό, επειδή έχουμε τις πραγματωμένες υπάρξεις και τους Sooners. Άρα πού να εστιάσουμε;

Λοιπόν, ιδού τί κάνουμε τώρα. Έτσι, παίρνω αυτούς που προηγούνται. Ασχολούμαι με εκείνους που έχουν επιτέλους αναγνωρίσει και επιτρέψει στον εαυτό τους ότι είναι πραγματωμένοι. Παίρνω τους κορυφαίους και, ναι, πολλοί απ’ αυτούς είναι Keahakers. Πολλά απ’ όσα συζητάμε εδώ στα Shoud προέρχονται από το Keahak. Οι Keahakers τα ξέρουν και πιστεύω ότι οι περισσότεροι τα αγαπούν και τα εκτιμούν. Εμείς -’δοκιμάζουμε’ δεν είναι η σωστή λέξη, εε, ‘πειραματιζόμαστε’ δεν είναι η σωστή λέξη – το ξεδιπλώνουμε πώτα στο Keahak. Εμείς βλέπουμε – ‘εμείς’ δηλαδή εγώ και οι άλλοι που με βοηθούν – βλέπουμε πώς αντιδρούν οι Σώμπρα σ’ αυτό. Βλέπουμε την αλλαγή που συμβαίνει στη συνειδητότητα.

Έτσι το ξεδιπλώνουμε στο Keahak. Πάμε πιο βαθιά απ’ ότι κάνουμε βέβαια στα Shoud, αλλά το ξεδιπλώνουμε στο Keahak και μετά το φέρνουμε στους Σώμπρα. Παίρνω αυτούς που προηγούνται και οι πιο πολλοί απ’ αυτούς περιλαμβάνουν τους Keahakers. Τραβάω από τους μπροστινούς, που είναι μια καλή θέση.

Στο πίσω μέρος – και το πίσω μέρος δεν είναι κακή θέση, αλλά στο πίσω μέρος -σπρώχνοντας κάπως, κρατώντας τα πράγματα σε κίνηση, είναι ο αγαπητός σας φίλος Κουτχούμι. Ο Κουτχούμι.

Ο Κουτχούμι πάντα παίρνει τα οπίσθια του ελέφαντα, νομίζω. Σ’ αυτή την περίπτωση είναι το πίσω μέρος των Σώμπρα, αλλά πάντα χρειάζεται να καθαρίσει τις βρωμιές, αν με εννοείτε. Δεν τον πειράζει η θέση. Βρίσκει χαρά κι απόλαυση σ’ αυτό και λέει “Ει, κάποιος πρέπει να το κάνει. Θα μπορούσε κάλλιστα να είμαι εγώ.”

Λοιπόν, κάπου στη μέση όλου αυτού, έχουμε Σώμπρα που πέρασαν στην άλλη πλευρά, ειδικά τον FM. Έχουμε τον Σαρτ, αυτοί λοιπόν τρέχουν πάνω κάτω ανάμεσα στους Σώμπρα λέγοντας “Εμπρός! Εμπρός! Μπορείτε να το κάνετε! Δείτε εμένα, το έκανα!” Έτσι έχουμε την ενθάρρυνση που προέρχεται από τους Σώμπρα.

Αλλά η εστίασή μου, η στοχευμένη ζώνη προσγείωσης για τα μηνύματα είναι πραγματικά πιο πολύ εκείνοι που επιτρέπουν, αφήνουν να γίνει, αφήνουν να συμβεί, πιο πολύ εκείνοι που επιτρέπουν. Οπότε αν νιώθετε μερικές φορές τα μηνύματα, ξέρετε, μπορεί να μη τα νιώθετε τόσο εστιασμένα μόνο σε ένα τομέα, αυτό είναι μάλλον σωστό, γιατί πρέπει επίσης να λάβω υπόψη όλους τους άλλους.

Όμως βασικά ο λόγος που είμαστε εδώ, ειδικά σ’ αυτή τη σειρά των Shoud, είναι πώς είναι να είστε Μάστερ στον πλανήτη; Τι πρέπει να υποστείτε; Τι περνάτε;

Κανείς δεν το έχει κάνει μέχρι τώρα έτσι με ομάδα. Ελάχιστοι στη σύγχρονη εποχή, με ομάδα ή χωρίς, ελάχιστοι το έχουν κάνει ποτέ. Έτσι, για όσους θα έρθουν αργότερα, ρίχνουμε μια ματιά στο “Πώς είναι λοιπόν να επιτρέψεις την Πραγμάτωσή σου και να μείνεις στον πλανήτη;” Δεν πρόκειται να είναι κάθε μέρα εύθυμη. Υπάρχουν προκλήσεις γιατί είστε ακόμα στη μαζική συνείδηση. Πρόκειται να υπάρξουν προκλήσεις. Αλλά όταν μπορούμε να τις συζητήσουμε και συνειδητοποιείτε ότι δεν είστε μόνο εσείς, υπάρχουν κι άλλοι, και δεν είναι κάτι που απαραίτητα θέλετε να κάνετε, με άλλα λόγια, δεν προσπαθείτε να διορθώσετε τη μαζική συνείδηση απλά για να κάνετε τον εαυτό σας λίγο πιο ευτυχισμένο. Όμως θα μάθετε, ότι μπορείτε να είστε μέσα στη μαζική συνείδηση και να έχετε μεγάλη επίγνωση αυτού χωρίς να σας κυριεύει, χωρίς να παίρνει τη χαρά από τη μέρα σας.

Λοιπόν, ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή με αυτά – για τους Sooners, για εκείνους που θα πραγματωθούν σύντομα, για εκείνους που ήδη το έχουν επιτρέψει.

COVID

Λοιπόν επόμενο στην παρέλαση θεμάτων τα οποία συζητάμε σήμερα είναι ο COVID.

Ξέρετε, είναι ενδιαφέρον – θα δώσω τη γενική εικόνα της κατάστασης και λέω με όλη τη συμπόνια στον κόσμο και στο σύμπαν – όμως ο COVID προοριζόταν να προκύψει. Υπήρχε αρκετή ανθρώπινη συνείδηση στον πλανήτη, ώστε να κάνει τους ανθρώπους να θέλουν αλλαγή στον πλανήτη. Η αλλαγή μπορεί να συμβεί με πάρα πολλούς διαφορετικούς τρόπους και δεν λέω ότι ο COVID ήταν ο καλύτερος τρόπος γι’ αυτό, αλλά η αλλαγή μπορεί να συμβεί με πράγματα, όπως έναν ιό που έρχεται σε όλο τον πλανήτη. Έχουμε τη Μπελλ εδώ πέρα να αντιδρά στις ενέργειες όλου αυτού. Χμ. Είναι εντάξει, μπορείτε να δείξετε μια φωτογραφία της Λίντα σχεδόν να σέρνεται στο πάτωμα (η Λίντα γελάει) για να πάει να δει τη Μπελλ˙ τώρα βλέπει ένα σπουδαίο όνειρο.

Λοιπόν ο COVID πραγματικά ξεκίνησε στην αρχή της χρονιάς, αναμφίβολα περίπου πριν ένα χρόνο και σάρωσε τον πλανήτη. Έχει πάρει πολλές ζωές, πολλές ζωές. Έκανε να αρρωστήσουν πολλοί άνθρωποι, όμως αυτό που έκανε κυρίως είναι ότι άλλαξε τη συνείδηση στον πλανήτη.

Όσο δύσκολος κι αν είναι ο COVID, ιδιαίτερα με όλους τους θανάτους κι όλο το φόβο που τον περιβάλλει, θέλω να μπορείτε να τον εισπνεύσετε. Ναι, και ξέρω ότι είναι ζόρικο γιατί λέτε “Ω, μα όλοι οι άνθρωποι πέθαναν”, αλλά δεν ήταν για το τίποτα. Δεν ήταν για το τίποτα. Ήταν για να έρθει μια αλλαγή στον πλανήτη κι αυτοί ήταν άνθρωπο, που πραγματικά ήταν έτοιμοι να αναχωρήσουν έτσι κι αλλιώς. Δεν προσπαθώ να το υποβαθμίσω ή να το απαξιώσω, γιατί πολλοί άνθρωποι, πόσοι, ενάμισι εκατομμύριο είναι νεκροί εξαιτίας του COVID. Μπορείτε να επιχειρηματολογείτε για τους αριθμούς όλη μέρα και πραγματικά δεν έχει σημασία με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, πάντως σχεδόν ενάμισι εκατομμύριο είναι νεκροί σαν άμεσο ή έμμεσο αποτέλεσμα του COVID.

Όμως τώρα σκοπεύω να σας προκαλέσω, Μάστερς. Εισπνεύστε τον. Εισπνεύστε τον, γιατί συνέβησαν πολλές αλλαγές στον πλανήτη σαν αποτέλεσμα αυτού. Υπάρχει καλύτερος τρόπος να γίνουν; Τελικά, ναι, όπου δεν υπάρχει ιός ή ασθένεια ή πόλεμος. Τελικά, ναι, αλλά πραγματικά δεν ξέρω αν η συνείδηση σ’ αυτό τον πλανήτη θα μπορούσε να το έχει κάνει με διαφορετικό τρόπο. Πραγματικά, θα φτάσω να πω ότι ήταν ευφυής ο τρόπος που συνέβη και οι αλλαγές που προκάλεσε και θα προκαλέσει στο μέλλον, τιμώντας εκείνους που πέθαναν εξαιτίας του.

Όμως, ξέρετε, θέλω να το νιώσετε για μια στιγμή. Καθώς εισπνέετε όλη αυτή τη δυναμική του COVID στον πλανήτη, με συμπόνια για αυτό το ενάμισι εκατομμύριο που πέρασαν στην άλλη πλευρά, ενώ στο παρελθόν οι πιο πολλοί απ’ αυτούς θα είχαν κολλήσει στις Κοντινές στη Γη Σφαίρες – 80, 85 τοις εκατό θα είχαν κολλήσει  στις Κοντινές στη Γη Σφαίρες σίγουρα – τώρα, με όλες τις αλλαγές που έχουν συμβεί σε όλο το σύμπαν, τώρα περίπου – πρέπει να βρω τους αριθμούς σωστά- όμως σχεδόν 70 τοις εκατό τώρα έχουν πάει στις Νέες Γαίες˙ έχουν πάει μέσω των Κοντινών στη Γη Σφαιρών μετά το θάνατο τους από COVID, στις Νέες Γαίες και υπάρχουν εκατοντάδες Νέες Γαίες τώρα.
Έχουν πάει εκεί εξαιτίας της έλξης της ανώτερης συνειδητότητας, του διαφορετικού τρόπου που γίνονται τα πράγματα, που δεν πηγαίνουν πια πίσω στα παλιά πρότυπα. Τώρα, κυριολεκτικά, οι Κοντινές Γήινες Σφαίρες – γενικά εκεί που πηγαίνουν οι άνθρωποι όταν πεθαίνουν κι απλά χασομερούν μέχρι να ξαναγυρίσουν για μια ακόμα ζωή – τώρα ακόμα και οι Κοντινές Γήινες Σφαίρες αλλάζουν.

Κι αν θέλετε να μάθετε περισσότερα γι’ αυτό, στο DreamWalker Death μπαίνουμε σε πολλές λεπτομέρειες για τις Κοντινές Γήινες Σφαίρες και τα διάφορα επίπεδα που περνάτε. Όμως για τόσο καιρό αυτό ήταν σαν ένα σάπιο νέφος μαζικής συνείδησης, όπου πήγαιναν οι άνθρωποι όταν πέθαιναν, δεν απελευθέρωναν πραγματικά τα σκουπίδια που κουβαλούσαν μαζί τους, ξαναγύριζαν πίσω στον πλανήτη, κατέληγαν με την ίδια αναθεματισμένη οικογένεια, στην ίδια μικρή πόλη, που ήταν πριν και με τα ίδια μοτίβα απογοήτευσης.

Oμως αυτό αλλάζει από τον COVID και τη δουλειά που έχετε κάνει, το κλείσιμο των αγγελικών οικογενειών, το κλείσιμο της Τάξης του Τόξου. Τώρα όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα πηγαίνουν μέσω της Νέας Γης, όπου υπάρχει πολύ περισσότερη ανανέωση. Υπάρχει πολύ περισσότερη συνειδητότητα προτού έρθουν πίσω για άλλη μια ζωή. Όταν απλά πας στις Κοντινές Γήινες Σφαίρες και συχνάζεις σε αυτό που θα ήταν το οικείο περιβάλλον σου ή η ζώνη του θυμού σου ή η ζώνη έλλειψης αυτοεκτίμησης πριν από μια ακόμα ζωή, πραγματικά δεν αλλάζεις τη συνειδητότητα στον πλανήτη. Δεν γίνονται πολλά, γιατί όπως φεύγεις, έτσι επιστρέφεις μετά. Γενικά οι δυναμικές με τις οποίες φεύγεις είναι οι ίδιες σαν αυτές με τις οποίες επιστρέφεις. Αυτό έχει αλλάξει σαν αποτέλεσμα όλων όσων έχουν συμβεί φέτος.

Έτσι τώρα, όταν πηγαίνουν σε μια από τις πολλές Νέες Γαίες, που βοηθήσατε να διαμορφωθούν, βοηθήσατε να διδαχθούν στο παρελθόν – δεν το κάνετε τόσο πολύ πια, έχετε άλλα πράγματα να κάνετε –  αληθινά κοιτάζουν τις δυναμικές των ζωών τους. Και τώρα υπάρχει τεράστια σοφία στις Νέες Γαίες, όπου τώρα ρίχνουν μια ματιά, “Προτού ανέβω πάλι σ’ αυτό το τραίνο για άλλη μια ζωή με την προγονική οικογένεια, ίσως είναι καιρός για κάτι διαφορετικό.”

Έτσι, όταν όντως επιστρέψουν – στην πραγματικότητα μερικοί απ’ αυτούς έχουν ήδη επιστρέψει – όταν όντως επιστρέψουν, επιστρέφουν με περισσότερη  συνειδητότητα και λιγότερες αποσκευές. Όχι εντελώς καθαροί κι ελεύθεροι όπως θα θέλατε να πιστεύετε, αλλά με πολύ λιγότερες αποσκευές και πολύ περισσότερη συνειδητότητα. Έχουν επιτρέψει στον εαυτό τους να τους φέρει τη σοφία, που τώρα πραγματικά πολλαπλασιάζεται σε όλο το σύμπαν.

Εισπνεύστε τον COVID, όλους εκείνους που έφυγαν εξαιτίας του κι εκείνους που θα επιστρέψουν. Και ξέρω ότι λέτε “Λοιπόν, δεν θέλω να εισπνεύσω μια αρρώστια.” Να πάρει, εισπνεύστε τον. Δεν είναι αρρώστια, είναι απλά ενέργεια. Ενέργεια, που ήταν εκτός ισορροπίας μέχρι να έρθει πίσω σε μια σοφή ύπαρξη σαν εσάς.

Άλλα πλεονεκτήματα του COVID, παγκόσμια αλλαγή σε μαζική κλίμακα. Και ξέρω ότι πολλοί από σας σκέφτονται “Λοιπόν, δεν διαβάζω κάτι σχετικό. Τι εννοείς μεγάλη αλλαγή;” Λοιπόν, δεν το γράφουν ακόμα, γιατί τώρα είναι ακόμα σε εξέλιξη και κυρίως δεν είναι τόσο μεγάλος πόλος έλξης για δράμα όσο ο COVID.

Έχω μιλήσει σχετικά σε μερικές από τις άλλες συναθροίσεις μας, για την ιατρική έρευνα. Ο κόσμος κινητοποιήθηκε, η παγκόσμια ιατρική κοινότητα  κινητοποιήθηκε στη διάρκεια αυτής της περιόδου. Είπαν “Πρέπει να βρούμε μια απάντηση”, με κίνητρο τα οικονομικά. Είπαν “Οι άνθρωποι δεν έχουν δουλειά. Οι άνθρωποι είναι άνεργοι, χάνουν τα σπίτια τους, πεινάνε. Πρέπει να κρατήσουμε το μηχανισμό της οικονομίας σε κίνηση”, πράγμα που θα καταλήξει να γίνει αστείο αργότερα. Όμως αυτή ήταν η ώθηση γι’ αυτό, καθώς και η σωτηρία ζωών. Δεν σκοπεύω να είμαι εντελώς κυνικός σχετικά, αλλά και να σώσουν ζωές και να ανακουφίσουν τους ανθρώπους από τον πόνο. Όμως ήταν μια ιατρική εστίαση, που ο κόσμος δεν έχει ποτέ ξαναδεί, όσον αφορά το χρόνο, το χρήμα, το πάθος για να βρεθεί η απάντηση γι’ αυτόν τον COVID.

Υποτίθεται, έχουν εμβόλια που θα βγουν στο πολύ κοντινό μέλλον – λοιπόν, στην πραγματικότητα στο διάστημα από τώρα μέχρι το επόμενο Shoud μας – αλλά δεν θα είναι αυτά που θα σταματήσουν τον COVID. Όχι. Οι εφημερίδες μπορεί να λένε -εε, ο Κώλντρε μου λέει ότι δεν έχετε πια εφημερίδες, τι ντροπή. Τα μέσα μπορεί να μη το αναφέρουν έτσι, όμως θα βγει αργά ή γρήγορα, ότι συνέβη κάτι παράξενο. Απλά κάπως σταμάτησε. Θέλω να θυμάστε ότι το «παράξενο» είναι η  συνειδητότητα, δηλαδή, το παράξενο που θα αναφέρουν. Θα είναι ο παράγοντας συνειδητότητα, που θα κάνει τη διαφορά και πραγματικά ο ιός δεν θα έχει κάτι για να τραφεί πια. Μπορείτε να πείτε ότι είναι το εμβόλιο, αλλά θα είναι κάτι πολύ διαφορετικό.

Η ιατρική έρευνα έχει ερευνήσει σε βάθος το RNA, το DNA και σχεδόν κάθε τι άλλο στο ανθρώπινο γονιδίωμα, στο ανθρώπινο σώμα, στους ανθρώπινους ιστούς, στα όργανα κι όλα τα άλλα, στην προσπάθεια να βρεθεί η απάντηση σ’ αυτόν τον COVID. Ήταν σαν μεγάλο κυνήγι μυστηρίου για την ιατρική κοινότητα κι αυτό που βρήκαν δεν ήταν μόνο σχετικό με αυτή τη γρίπη. Αυτό που βρήκαν ήταν πράγματα που είναι εντελώς νέα, κατανόηση για το DNA, για παράδειγμα. Έγινε ένα άλμα στην έρευνα του DNA περίπου 10 με 12 ετών, μέσα σε μια μόνο χρονιά χάρη σε όλη την έρευνα. Πράγματα που πρόκειται να βοηθήσουν τον πλανήτη, θα βοηθήσουν τους ανθρώπους καθώς προχωράμε προς το νέο ανθρώπινο είδος. Θα βοηθήσουν να ξεπεραστούν και να κατανοηθούν πολλές ασθένειες.

Στον πλανήτη υπάρχει τεράστιος αντίκτυπος στο οικονομικό σύστημα. Γι’ αυτό λέω ότι ήταν αστείο, επειδή τόση πολλή από την έρευνα που γίνεται για τον COVID ήταν για να αποσοβηθεί ο οικονομικός αντίκτυπος αυτού. Όμως τελικά πρόκειται να αλλάξει τον τρόπο χρηματοδότησης, ανταλλαγής χρημάτων, αποταμίευσης χρημάτων. Ολόκληρο το ενεργειακό χρηματικό σύστημα πρόκειται να αλλάξει και δεν λέω ότι ξαφνικά τα νομίσματα δεν θα είναι της μόδας. Δεν λέω ότι ξαφνικά όλο αυτό το συνωμοσιολογικό πράγμα με το NESARA στο οποίο έχω συρθεί και το οποίο είναι απλά μια απόσπαση. Δεν λέω ότι αυτά τα πράγματα πρόκειται να συμβούν, αλλά θα πω ότι οι άνθρωποι πρόκειται να επανεκτιμήσουν τις δουλειές και τα χρήματα και το πώς μεταφέρουν χρήματα μεταξύ τους. Δεν λέω ότι οι τράπεζες είναι διεφθαρμένες ή κάτι άλλο. Αυτό είναι αμφισβητήσιμο σημείο. Δεν έχει καμία σχέση με αυτό το θέμα.

Θα κάνω μια μια παύση εδώ για μια στιγμή και θα παρεκκλίνω για να μιλήσω σχετικά με τις συνωμοσίες. Ευτυχώς οι πιο πολλοί από σας δεν ασχοληθήκατε με τις συνωμοσίες, μερικοί όμως το έκαναν. Γενικά, οι συνωμοσίες είναι πολύ αντιπαραγωγικές. Εμποδίζουν να διακρίνετε το πραγματικό θέμα του τί συμβαίνει. Βυθίζεστε σ’ αυτές, αλλά είναι κυκεώνας. Είναι αδιέξοδα. Οι άνθρωποι βάζουν το φόβο τους και το εγώ τους και δημιουργούν αυτές τις συνωμοσιολογίες, που δεν έχουν λογική βάση, στις οποίες μπλέκονται ακόμα και καλοπροαίρετοι και λογικοί άνθρωποι.

Υπάρχει πολλή συνωμοσιολογία τριγύρω αυτή τη στιγμή. Θέλω να πάτε πέρα απ’ αυτήν. Να υψωθείτε πάνω απ’ αυτήν. Δείτε τις ενέργειες όσων συμβαίνουν, όχι των συνωμοσιών, όχι των καθημερινών πραγμάτων που βλέπετε στις ειδήσεις. Δεν έχουν καμία σχέση με αυτό. Ακόμα και οι ειδήσεις, θα έλεγα, είναι ένα είδος συνωμοσίας, γιατί δεν κοιτούν πραγματικά τη μεγάλη εικόνα. Και η μεγάλη εικόνα είναι η επιθυμία για αλλαγή, έρχεται ο COVID, προκύπτει η αλλαγή. Μερικοί άνθρωποι, ναι, φεύγουν, αλλά ακόμα και με την αναχώρησή τους πηγαίνουν στις Νέες Γαίες κι επιστρέφουν πολύ πιο συνειδητές υπάρξεις. Πράγμα που οδηγεί πάλι σε περισσότερη συνειδητότητα στον πλανήτη και περισσότερη αλλαγή.

Έτσι ας σταματήσουμε να θεωρούμε τον COVID κακό. Και ξέρω ότι η καρδιά  μερικών από σας ματώνει λέγοντας “Ω, όλοι αυτοί οι καημένοι άνθρωποι.” Όχι. Σταματήστε το αυτό. Σαν Μάστερ, βλέπετε το συνολικό ενεργειακό μήνυμα, τη συνολική ενεργειακή δυναμική. Ο πλανήτης ήθελε να αλλάξει. Ο πλανήτης κινείται σε όλη αυτή την Εποχή των Μηχανών. Ο πλανήτης πηγαίνει προς τη μοναδικότητα, πιθανόν στα επόμενα 30 χρόνια ή και σε λιγότερα. Τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν.

Όμως αυτό που πραγματικά είδα να αλλάζει, από τη δική μου σκοπιά, την υψηλή μου σκοπιά, αλλά δεν μπλέκομαι σε πολλές από τις ανθρώπινες συνωμοσίες και σ@@@ και γεγονότα και λοιπά. Και λέω ‘γεγονότα’ γιατί είναι αλήθεια, τα γεγονότα δεν είναι πραγματικά γεγονότα. Από τη σκοπιά μου αυτό που συμβαίνει τώρα στον πλανήτη είναι ένα τεράστιο κύμα συνειδητότητας.

Είναι πολύ απλό. Προκύπτει ένα γεγονός όπως ο COVID, όλοι πρέπει να μείνουν σπίτι. Κι όταν μένουν σπίτι για πολύ καιρό, κάνουν αυτό που οι πιο πολλοί άνθρωποι πραγματικά, πραγματικά φοβούνται. Επανεκτιμούν τον εαυτό τους. Πρέπει να ρίξουν μια ματιά στον εαυτό τους. Δεν μπορούν πια να αποσπώνται πηγαίνοντας στο γραφείο κάθε μέρα, έχοντας να δουλέψουν με άλλους ανθρώπους. Δεν έχουν πια τις αποσπάσεις της συνηθισμένης μαζικής συνείδησης.

Η μαζική συνείδηση πέρασε μια τεράστια αλλαγή φέτος εξαιτίας της αποσύνδεσης των ομάδων. Θυμάστε που μιλήσαμε για την αποσύνδεση από τις ομάδες πριν από πολύ καιρό, νομίζω ήταν πριν ένα χρόνο περίπου, για την αποσύνδεση από τις ομάδες, ότι δεν μπορείτε πια να κάνετε παρέα με την προγονική σας ομάδα,  πράγμα που μάλλον είναι καλό˙ δεν κάνετε πια παρέα με τις ομάδες στο γραφείο, με τους φίλους σας. Ξαφνικά είστε μόνοι σας κι αυτό που κάνουν τόσοι πολλοί άνθρωποι σ’ αυτό το σημείο είναι να λένε “Ποιος είμαι; Ποιος είμαι;” Ξέρετε, ήταν αυτό το κάλεσμα πίσω στο σπίτι, στο σπίτι τους, να αφήσουν πολλές από τις αποσπάσεις. “Ποιος είμαι;”

Πολλοί άνθρωποι το απέφυγαν όταν το άκουσαν μέσα στο μυαλό τους. Έτρεξαν να το αποφύγουν. Δεν ήθελαν να το αντιμετωπίσουν, όμως πραγματικά πολλοί αφιέρωσαν αυτή τη σιωπηλή στιγμή στη ζωή τους και είπαν “Ναι, ποιος είμαι;” Και με αυτή την επιθυμία να ανακαλύψουν κάτι μέσα τους, κάτι πέρα απ’ αυτό που μπορούσε να τους πει το μυαλό ή αυτό που θα τους έλεγε η λογική τους – “Ποιος είμαι; Γιατί είμαι εδώ; Γιατί πήγαινα σ’ αυτή τη δουλειά κάθε μέρα; Γιατί ήμουν σε μια σχέση στην οποία δεν ήμουν ευτυχισμένος; Γιατί το έκανα αυτό; Ποιος είμαι;”

Ξέρετε ακριβώς πώς είναι. Το έχετε κάνει κι αυτό πραγματικά είναι που είτε προκάλεσε την αφύπνισή σας ή ήρθε σύντομα μετά την αφύπνισή σας. Τώρα έχουμε έναν ολόκληρο πλανήτη να το κάνει – όχι όλους, αλλά αρκετούς – ώστε η συνειδητότητα αλλάζει στον πλανήτη.

Πάρα πολύ σύντομα θα δείτε τον COVID να καταλαγιάζει εδώ και σχεδόν να εξαφανίζεται από τον πλανήτη σε πολύ λίγο καιρό. Και τότε θα δείτε να προβάλει όλο και περισσότερη συνειδητότητα. Αυτή η συνειδητότητα θα είναι νέα και ακατέργαστη, ακόμα κι αν οι άνθρωποι που γίνονται πιο συνειδητοί είναι μεγαλύτεροι. Όμως θα είναι αυτό που θα ονόμαζα ανώριμη ή ακατέργαστη συνείδηση και θα ψάχνει για Πρότυπα. Όχι αυτό που θα ονόμαζα ηγέτες που λένε σε όλους τί να κάνουν κι οργανώνουν ομάδες. Αυτό θα ανήκει στο παρελθόν. Αλλά θα ψάχνουν για παραδείγματα και θα θελήσουν ιστορίες. Αφθονία ιστοριών, όχι διαλέξεις. Μη τους κάνετε διάλεξη. Θα θελήσουν ιστορίες άλλων, που έχουν βρει τη συνείδηση και θα θελήσουν τις  ιστορίες σας.

Γι’ αυτό σας ενθάρρυνα πολύ καιρό να είστε λίγο πιο θεατρικοί. Θα μπορούσα να πάρω οποιαδήποτε από τις ιστορίες σας – ας πούμε ότι είχατε μια θλιβερή ζωή – θα μπορούσα να πάρω οποιαδήποτε ιστορία και να την κάνω κάτι ιδιαίτερο. Θα  μπορούσα να πάρω την πιο θλιβερή ζωή για το πώς γεννηθήκατε στη βρωμιά, από φτωχούς γονείς, με μητέρα που πέθανε όταν ήσασταν πολύ μικροί, ποτέ δεν βγήκατε έξω για ένα καλό γεύμα, ποτέ δεν είχατε μια καλή σεξουαλική επαφή με κάποιον άλλο ή ακόμα και τον εαυτό σας, ποτέ δεν οδηγήσατε γρήγορα σε ένα όμορφο σπορ αμάξι, ποτέ δεν ταξιδέψατε˙ ξέρετε, μια πραγματική θλιβερή ζωή -μπορώ να την πάρω, να την μετατρέψω σε μια ιστορία και να την κάνω πολύ ιδιαίτερη.
Κι αν μπορώ εγώ, μπορείτε κι εσείς επίσης, όσο θλιβερή κι αν ήταν η ζωή σας ή απογοητευτική ή με αδιέξοδα ή λανθασμένες κατευθύνσεις ή οτιδήποτε από τα υπόλοιπα. Μπορείτε να το κάνετε μια καλή ιστορία κι επιτρέπεται λίγη γαρνιτούρα. Δείτε κάθε συγγραφέα που έχει γράψει ποτέ, καθέναν που χρησιμοποιεί ψευδώνυμο. Πρέπει να την εξωραΐσετε λιγάκι, διαφορετικά είναι απλά μια θλιβερή ιστορία. Όμως όταν εξωραΐσετε, συνειδητοποιείτε ότι δεν τα επινοείτε. Ήταν μέρος αυτού που συνέβη πραγματικά. Ήταν μια δυνατότητα που ποτέ δεν κόλλησε στη μνήμη σας, αλλά συνέβη πραγματικά.

Εξωραΐζοντας δεν λέτε ψέματα. Ψέματα είναι όταν σκόπιμα, εκ προθέσεως επιλέξετε να πείτε ψέματα. Όταν αρχίσετε να κοιτάτε την ιστορία σας από τη σκοπιά του εξωραϊσμού, τότε έχει πλάκα. Αυτό το φτωχό θλιβερό άτομο που ποτέ δεν έφαγε ένα ωραίο γεύμα, όμως ξέρετε, τους έχουμε στην ιστορία να κοιτάνε τη βιτρίνα ενός ακριβού εστιατορίου μια κρύα χειμωνιάτικη βραδιά, απλά να κοιτάνε επίμονα μέσα και φαίνεται να είναι ζεστά μέσα και οι άνθρωποι γευματίζουν με ωραίους φασιανούς και καλό κρασί και τυρί και σοκολάτα και υπάρχει φωτιά στο τζάκι και έρχονται άνθρωποι να τους σερβίρουν. Ξέρετε, το μετατρέπετε σε κάτι τύπου Τσαρλς Ντίκενς αλλά με καλό τέλος, το δικό σας καλό τέλος και μετά αυτό  συμβαίνει. Συμβαίνει.

Εισπνεύστε τον COVID. Ναι. Κάπως θαρραλέο και τολμηρό, ε; Όλοι τρέχουν να ξεφύγουν απ’ αυτόν. Όλοι προσεύχονται εξαιτίας του. Προσεύχονται να τελειώσει. Ω, υπάρχουν τόσοι πολλοί απατεώνες σ’ αυτό που προσπαθούν να βγάλουν χρήματα απ’ αυτόν ή προσπαθούν να αποκτήσουν φήμη απ’ αυτόν ή απλά τον φοβούνται θανάσιμα. Έχουν κρυφτεί στα σπίτια τους, πόσο, εννιά μήνες τώρα, χωρίς να πηγαίνουν πουθενά ή να κάνουν τίποτα. Φοβούνται τη σκιά τους. Πρόκειται να τον εισπνεύσουμε.

Τις προάλλες άκουσα ότι κάποιος ανοίγει μια αναθεματισμένη πύλη ώστε να απελευθερώσουμε τον COVID από τον πλανήτη μέσω κάποιας κοσμικής πύλης. Φτου! Εμείς πρόκειται να τον εισπνεύσουμε. Είναι απλά ενέργεια και ήρθε τη σωστή περίοδο για να υπηρετήσει ένα σκοπό και, ναι, πολλοί έφυγαν. Αλλά δείτε το καλό που προέρχεται απ’ αυτό, όταν πάνε στις Νέες Γαίες κι επιστρέψουν στην επόμενη ζωή χωρίς να είναι πια κλειδωμένοι στα παλιά μοτίβα του προγονικού κάρμα, αλλά επιστρέφοντας τώρα με συνειδητότητα. Τότε θα αλλάξει ο πλανήτης, θα αλλάξει αληθινά.

Πολύ καλό προήλθε απ’ αυτόν και ο Μάστερ βλέπει το καλό -αναγνωρίζει το δύσκολο κομμάτι, έχει συμπόνια για τις δυσκολίες – αλλά κοιτάζει από αυτή τη σκοπιά της Αγγελικής Κορυφής και λέει “Κοίτα πώς αυτό υπηρέτησε τον πλανήτη.” Και μετά ο Μάστερ λέει “Κοίτα πώς επέλεξα να είμαι εδώ τώρα. Επέλεξα να μη κολλήσω COVID. Δεν χρειαζόταν.” Ξέρετε, οι Σώμπρα έχουν ένα εξαιρετικά, εξαιρετικά, πολύ χαμηλό ποσοστό COVID. Και πρέπει να το διορθώσω αυτό λίγο, Κώλντρε. Μερικοί από σας είναι φορείς, αλλά δεν έχετε τα συμπτώματα και,  περιέργως, δεν τον μεταδίδετε σε άλλους. Οι Σώμπρα έχουν ένα εξαιρετικά χαμηλό ποσοστό COVID, γιατί δεν χρειαζόταν να το κολλήσετε. Υπάρχουν άλλοι τρόποι να νιώσετε πραγματικά τις ενέργειες.

Επιλέξατε να είστε εδώ ως Μάστερ στον πλανήτη. Όχι να κολλήσετε COVID από κάποια παράξενη συναισθηματική ταύτιση για την ανθρωπότητα, για την οποία θα υποφέρατε. Έχουμε τελειώσει με τον πόνο! Τελειώσαμε, τελειώσαμε, τελειώσαμε με τον πόνο! Αν θέλετε κι άλλο πόνο, μπορώ να σας κάνω εγώ να υποφέρετε επειδή θέλετε να υποφέρετε! (ο Αντάμους γελάει) Είμαστε πέρα απ’ αυτό.

Ο Μάστερ έρχεται εδώ, δεν χρειάζεται να κολλήσει COVID για να καταλάβει το καλό που έχει έρθει στον πλανήτη σαν αποτέλεσμα αυτού. Ναι, δημοσιεύστε το στις εφημερίδες σας. Βάλτε το στο Facebook “Ω, κοιτάξτε τι λέει ο Αντάμους Σαιν-Ζερμαίν ‘Όλοι θα πρέπει να πάθουν COVID και να πεθάνουν’.” Ότι νάναι.
Αυτό που λέω είναι ότι ο Μάστερ καταλαβαίνει τη δυναμική της ενέργειας, δεν κλειδώνεται μέσα στη σκέψη και σε εγκεφαλικά πράγματα και προσευχές. Κάποιος έκανε παγκόσμιο διαλογισμό προ ημερών για τον COVID. Τι νομίζετε ότι κάνατε; Απλά ενισχύσατε τον COVID παγκοσμίως! Καθίσατε όλοι και κάνατε αυτό το διαλογισμό ανησυχίας. Τίποτα δεν με τρελαίνει περισσότερο από το διαλογισμό ανησυχίας, “Ωωω! Πρέπει να ξεφορτωθούμε τον COVID.”
Όχι, πρόκειται να τον εισπνεύσουμε. Πρόκειται να τον επαναφέρουμε επιτρέποντας να μας υπηρετήσει σε μια φυσική ενεργειακή κατάσταση
. Ανυπομονώ να δω τα πρωτοσέλιδα σχετικά με αυτό. Ωω! Αα!

Γραμμικός έναντι Κυκλικού

Λοιπόν τώρα ας μπούμε στο θέμα. Αυτό ήταν απλά η προθέρμανση μου, αγαπητή Λίντα. Ας μπούμε στο θέμα. Πρόκειται να χρειαστώ τον πίνακα γι’ αυτό, αν δεν σε πειράζει. Θα ήθελα να γράψουμε λίγο εδώ και πρέπει να πω ότι όντως μου αρέσει ο παλιομοδίτικος πίνακας, αυτός με χαρτί και μαρκαδόρο και κάποιον που γράφει. Ξέρω ότι μερικές φορές έχετε προτίμηση για την τεχνολογία -ω, εσύ θα γράψεις.
ΛΙΝΤΑ: Οκέι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Έλα εδώ λίγο. Μη φοβάσαι την κάμερα. Δεν δαγκώνει. Όχι, έλα, από δω. Έλα εδώ. Στάσου εκεί ακριβώς. Ωραία. Ωραία. Κι εγώ θα φέρω την καρέκλα σου εδώ ώστε να είμαι πολύ καλά και κοντά. Πάρε μια βαθιά αναπνοή.
ΛΙΝΤΑ: Ω!
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Πάρε μια καλή βαθιά αναπνοή. Αα! Δεν είναι καλό; Τώρα πάρε εισπνοή τον COVID. Το λέω εντελώς σοβαρά. Παρακολούθησε (ο Αντάμους παίρνει μια καλή βαθιά αναπνοή). Ααα! COVID! Ναι! COVID! Είναι απλά ενέργεια! Είναι απλά ενέργεια και δεν χρειάζεται να το κολλήσετε για να το εισπνεύσετε πραγματικά, ξέροντας πώς υπηρετεί τον πλανήτη τώρα. Νιώθεις καλύτερα; (η Λίντα απλά τον κοιτάζει). Πώς είναι η θερμοκρασία σου; (αγγίζει το μέτωπο της) Ωωω! Όχι. Δεν έχεις τίποτα (ο Αντάμους γελάει). Ωραία.

Εντάξει. Θέλω να φτιάξω ένα μικρό πίνακα εδώ, αν δεν σε πειράζει, Λίντα. Θα έχει δυο στήλες.
Στο πάνω μέρος της σελίδας απλά γράψε “Και”.
ΛΙΝΤΑ: A-n-d ή A-e-n-d;
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: A-n-d. A-n-d. Και. Η πρώτη στήλη θα είναι, ας την ονομάσουμε “γραμμική”. Εδώ γράψε “γραμμική”.
ΛΙΝΤΑ: Οκέι. Γκιιζ!
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Γράψε “γραμμική”. Είμαι λίγο ευέξαπτος σήμερα. Είμαι ευέξαπτος σήμερα γιατί συμβαίνουν τόσα πολλά. Έχουμε όλους αυτούς τους πραγματωμένους Σώμπρα. Έχουμε τους Sooners. Έχουμε όλα τα δυναμικά του πλανήτη. Έχουμε τόσα που συμβαίνουν. Είμαστε στον πυρήνα του πάθους μας. Εγώ είμαι πάντως, στον πυρήνα του πάθους μας.
Και είναι ώρα να ξυπνήσετε Σώμπρα!
ΛΙΝΤΑ: Εντάξει!
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Αυτό είναι. Είμαστε εδώ. Οκέι.
Εδώ γράψε “κυκλική”.
ΛΙΝΤΑ:  Κυκλική.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Κυκλική.
ΛΙΝΤΑ: Οκέι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Τώρα πρόκειται να μιλήσουμε για τη σκέψη. Σκέψη. Οι άνθρωποι σκέφτονται υπερβολικά και δεν ξέρουν τίποτα άλλο. Σκέφτονται σχετικά με τη σκέψη. Όμως υπάρχει ένας άλλος τρόπος να το κάνουν. Αυτός είναι το Και από αυτά που κάνουμε εδώ. Υπάρχει ένας άλλος τρόπος να το κάνετε. Μπορείτε ακόμα να σκέφτεστε. Θα χρειαστεί να σκέφτεστε, γιατί πρέπει να σκεφτείς για να οδηγήσεις ένα αμάξι, σωστά; Δεν χρειάζεται να σκεφτείς πολύ. Ελπίζω να μη διαβάζετε το εγχειρίδιο οδηγιών όταν οδηγείτε, αλλά πρέπει να σκέφτεστε το όριο ταχύτητας, τα άλλα αυτοκίνητα, τις διαγραμμίσεις του δρόμου, τους θορύβους της μηχανής και τα λοιπά. Άρα σκέφτεστε. Αυτό είναι ένα μέρος αυτού και η σκέψη είναι ένα θαυμάσιο κομμάτι της ανθρώπινης φύσης. Όμως αν μόνο το  σκέφτεστε και δεν το βιώνετε, χάνετε τα δυο τρίτα της διασκέδασης.

Με άλλα λόγια, θα πρέπει να μπορείτε να μπείτε στο αμάξι και το ανθρώπινο κομμάτι να σκέφτεται τί χρειάζεται να κάνει για να οδηγήσει κι όλο αυτό είναι εντάξει. Είναι πολύ γραμμικό. Από την άλλη όμως θα πρέπει να απολαμβάνετε την εμπειρία του να είστε στο δρόμο, ιδιαίτερα αν δεν έχει πολλή κίνηση. Είναι ένας απ’ αυτούς τους δρόμους με τις ωραίες στροφές με όμορφο τοπίο τριγύρω. Γι’ αυτό προσπαθείτε. Γι’ αυτό είναι όλη η σκέψη, ώστε τότε να έχετε την εμπειρία ότι τρέχετε με ένα αυτοκίνητο σε έναν ανοιχτό δρόμο, μια όμορφη μέρα οδηγώντας κατά μήκος της ακτής. Αυτό είναι το θέμα. Γι’ αυτό είστε εδώ. Δεν είστε εδώ για τη σκέψη. Πω πω, θα ήταν χάσιμο μιας ζωής αν περνούσατε όλη τη ζωή σας απλά σκεπτόμενοι. Όχι, η σκέψη είναι μια υπηρεσία που σας βοηθάει για να πάτε στην εμπειρία σας.

Όμως, ξέρετε, οι πιο πολλοί άνθρωποι απλά σκέφτονται και ποτέ δεν βιώνουν πώς είναι να οδηγείς, να είσαι στο αμάξι, ένα καμπριολέ με κατεβασμένη την κουκούλα και τη μουσική να παίζει κι απλά να απολαμβάνεις. Αυτή είναι η εμπειρία. Οι πιο πολλοί άνθρωποι απλά σκέφτονται και ξεχνούν να βιώσουν. Αλλά οι Μάστερ το κάνουν διαφορετικά.

Έτσι ακριβώς εδώ από κάτω, το πρώτο είναι ‘λογική’. Στο γραμμικό κόσμο των ανθρώπων υπάρχει η λογική. Σκέφτεστε πώς θα βάλετε μπρος το αμάξι, πώς θα οδηγήσετε το αμάξι, πώς να κρατήσετε την εστίαση σας. Σκέφτεστε την κίνηση.  Σκέφτεστε τη βενζίνη, όλα τα υπόλοιπα. Όλα αυτά είναι σπουδαία. Η λογική είναι θαυμάσια, ιδιαίτερα όταν πρόκειται να οδηγήσεις ένα αμάξι ή να συνδέσεις δυναμίτιδα. Πραγματικά είναι κάτι καλό (η Λίντα γελάει) να μπορείς να σκέφτεσαι. Από την άλλη όμως υπάρχει η εμπειρία.

Οπότε τι βάζουμε εδώ πέρα σ’ αυτή την πλευρά; Ποιο είναι για το Μάστερ το αντίστοιχο της λογικής; Ποιο είναι για το Μάστερ το αντίστοιχο; Λίντα, καμιά …;Η φαντασία!
ΛΙΝΤΑ: Ωω!
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Η φαντασία.
ΛΙΝΤΑ: Καλό.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Λοιπόν, η φαντασία, η λέξη ‘fantasy’, έχει προέλευση από τη λέξη ‘imagination’[= φαντασία]. Επίσης, όμως, αν ψάξετε πραγματικά βαθιά στην ιστορία της λέξης, επίσης έχει προέλευση από τη σημασία ‘περνώ μέσα από, ανοίγω και επιτρέπω”. Φαντασία.
Λοιπόν, η φαντασία, πολλοί από σας λένε “Ω, μου αρέσει η φαντασία.” Ναι, στο σινεμά, όμως τι γίνεται στη ζωή σας; Τι γίνεται στη ζωή σας;

Λέτε “Λοιπόν, δεν μπορώ να το κάνω. Πρέπει να είμαι λογικός.” Όχι, πραγματικά ο Μάστερ είναι στη φαντασία. Η φαντασία δεν είναι εξωπραγματική και επανέρχομαι στην προέλευση της λέξης, πραγματικά αρχικά σήμαινε ‘πραγματικότητα’. Σε μερικές από τις αρχαίες γλώσσες, φαντασία σήμαινε πραγματικότητα.

Μερικοί είστε αντίθετοι στη φαντασία γιατί λέτε “Λοιπόν, θα με κοροϊδέψουν οι άλλοι” ή “Αυτό δεν είναι πραγματικό, το έχω επινοήσει.” Πόσο συχνά πρέπει να σας λέω, ότι δεν μπορείτε να το επινοήσετε; Είναι κομμάτι δικό σας που απλά δεν εκφράστηκε. Έτσι ο Μάστερ επιτρέπει την φαντασία.

Φαντασία δεν σημαίνει απλά ονειροπόληση σε άλλες πραγματικότητες και δυνατότητες. Η φαντασία μπορεί να συμβεί ενώ βρίσκεστε εδώ με ανθρώπινη μορφή. Φαντασία.

Φαντασία είναι όταν, πράγματα όπως τα ξωτικά και τα ντέβας της φύσης, τα αερικά  δεν είναι πια απλά κάτι που διαβάζεις σε βιβλία φαντασίας, είναι αληθινά. Και είναι αληθινά. Όμως όταν είστε μόνο λογικοί, δεν πρόκειται να τα δείτε ή να τα νιώσετε. Είναι πραγματικά. Υπάρχει ένας κόσμος φαντασίας τριγύρω σας και σαν Μάστερ δίνετε στον εαυτό σας την άδεια να είναι φανταστικός. Ναι. Μου αρέσει αυτό.

Ο Μάστερ είναι φανταστικός. Είναι στη φαντασία κι αυτό είναι οκέι. Δεν συγκρατείστε. Δεν δίνετε στον εαυτό σας μόνο πέντε λεπτά φαντασίας την ημέρα. Είστε μέσα στη φαντασία. Τότε προσελκύετε αυτή την ενέργεια, τότε πραγματικά ζείτε στη φαντασία, καθώς και στη λογική σας. Αυτό πραγματικά δεν έχει γίνει ποτέ πριν, όχι από ομάδες κι από ελάχιστα άτομα, να είναι σε θέση να συνδυάζουν τα χαρακτηριστικά της γραμμικής ζωής και της κυκλικής ζωής του Μάστερ.

Ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή με αυτά κι ας συνεχίσουμε με το επόμενο εδώ πέρα. Κάτω από το γραμμικός έχουμε το χρόνο.
ΛΙΝΤΑ: Ουφ.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Χρόνος. Έχω μιλήσει πολύ γι’ αυτόν στο Keahak, ίσως μέχρις αηδίας, υπερβολικά, αλλά είναι τόσο σημαντικός. Ο χρόνος είναι η κόλλα που κρατάει όλα αυτά στη θέση τους, καλά ή κακά. Ο χρόνος προκαλεί τη βαρύτητα και θα το πω ΧωροΧρόνο, πραγματικά απλά γράψτο από κάτω. Πραγματικά είναι το ίδιο. Χρόνος. Ο χρόνος είναι θαυμάσιος. Ο χρόνος σας λέει πότε πρέπει να πάτε στη δουλειά, πότε πρέπει να πληρώσετε ένα λογαριασμό. Κάνει πολύ καλό. Σας βοηθάει να οδηγείτε αυτό το αμάξι της λογικής, μιλώντας μεταφορικά. Αλλά ο χρόνος συνδέει τα πάντα.  

Ποιο θα ήταν το αντίθετο του χρόνου; Keahakers, ξέρετε την απάντηση. Μιλήσαμε πρόσφατα γι’ αυτό. Και απλά για να το μοιραστώ με μερικούς από σας που δεν είστε Keahakers, προκάλεσα τους Keahakers να βρουν μια λέξη για τον ‘μη χρόνο’, το άχρονο, αλλά δεν θα έπρεπε να περιέχει τη ρίζα της λέξης ‘χρόνος’, έτσι ‘άχρονος’ δεν είναι κατάλληλη λέξη γιατί υπάρχει ακόμα η λέξη ‘χρόνος’ για να περιγραφεί ο ‘μη χρόνος’. Ποια λέξη θα μπορούσαμε να βρούμε που δεν θα περιείχε το στοιχείο χρόνος, αλλά θα σήμαινε τη φυσική κατάσταση όλων των πραγμάτων στην Τώρα στιγμή, όπως θα το λέγαμε, υποθέτω.

Έτσι ασχοληθήκαμε με πολλές λέξεις, πολλές απ’ αυτές είχαν στοιχεία του χρόνου ή είχαν τη Λατινική ονομασία για το χρόνο μέσα τους. Δεν μέτρησαν γιατί ήθελα κάτι που δεν θα περιείχε αυτή τη λέξη μέσα του. Βρήκαμε κάτι, ήταν κάπως συλλογικό˙ βρήκαμε το αιωνιότητα (A-e-t-e-r-n-a). Ή αν προτιμάτε, μπορείτε να το γράφετε και να το προφέρετε ætherna – a-e-t-h-e-r-n-a. Είτε æterna, είτε ætherna. Κι αυτό που σημαίνει είναι “χωρίς την ανάγκη για χρόνο”, κι αυτός είναι ο φυσικός τρόπος του Όλα Όσα Είναι. Δεν έχει το στοιχείο του χρόνου.

Το σύμπαν σας βασίζεται στο χρόνο. Τα πάντα βασίζονται στο χρόνο. Ο πλανήτης σας, βασίζεται απίστευτα στο χρόνο. Τα πάντα από την ώρα που γεννιέστε μέχρι τη στιγμή που πεθαίνετε σχετίζονται με το χρόνο. Ο Μάστερ ζει έξω από το χρόνο. Ζώντας έξω από το χρόνο, δεν είσαι πια περιορισμένος σε αυτό που θα λέγαμε περασμένες και μελλοντικές ζωές. Ο Μάστερ επίσης καταλαβαίνει ότι δεν ταξιδεύει πίσω στο χρόνο, γιατί δεν υπάρχει χρόνος. Ο Μάστερ δεν ταξιδεύει προς το μέλλον,  γιατί δεν υπάρχει μέλλον. Όλα είναι εδώ. Δεν θέλω καν να το πω “Τώρα”, αυτό απλά είναι. Σ’ αυτή την Τώρα στιγμή, έχετε την τάση να της βάζετε μια μέτρηση χρόνου και να λέτε “Είναι τώρα ακριβώς.” Όχι. Απλά είναι. Είναι το είναι. Είναι το Πάντοτε. Είναι το Πάντοτε και μπορείτε να είστε μέσα σ’ αυτό και μέσα στο χρόνο.

Αρχικά, είναι πολύ αποπροσανατολιστικό. Έτσι αυτό που συμβαίνει τώρα με τους Σώμπρα είναι, ότι το περνάμε σε ονειρική κατάσταση. Βλέπετε πολύ παράξενα όνειρα τώρα γιατί βιώνετε, δοκιμάζετε να βγαίνετε από το χρόνο στα όνειρα σας. Βλέπετε πώς αυτό επηρεάζει το σώμα σας, τις σκέψεις σας, τις σχέσεις σας με τους άλλους. Οι Σώμπρα βλέπουν πολλά όνειρα τώρα και είναι κυρίως τώρα σχετικά με τη μετάβαση στην αιωνιότητα. Και λέτε, “Ναι, όμως βλέπω όνειρα από περασμένες ζωές ή πράγματα που συνέβησαν παλιότερα σ’ αυτή τη ζωή.” Ναι, γιατί τώρα τα βάζετε στην αιωνιότητα. Τα βγάζετε από ένα γραμμικό χρονικό πλαίσιο, τα βάζετε στην αιωνιότητα.

Ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή με την αιωνιότητα. Δεν χρειάζεστε καθόλου το χρόνο εκτός όταν τον θελήσετε. Πάρτε μια καλή βαθιά αναπνοή.
(παύση)
Ωραία.

Επόμενο στον κατάλογο μας, ας βάλουμε “αναμνήσεις”. Οι αναμνήσεις. Και αφού το κάνεις, από κάτω βάλε “γεγονός”. Γεγονότα.

Λοιπόν, αναμνήσεις και γεγονότα, κανένα απ’ αυτά δεν είναι ολοκληρωμένα εντελώς. Έχετε πολλές αναμνήσεις που είναι μέσα στο χρόνο – είναι σε ένα χρονοδιάγραμμα – όμως είναι πραγματικά πολύ ελλιπείς. Και μετά ισχυρίζεστε ότι είναι γεγονός, πράγμα που πραγματικά δεν είναι. Ίσως είναι εν μέρει γεγονός, αλλά δεν είναι απόλυτα γεγονός. Δεν είναι η απόλυτη αλήθεια.

Έτσι ο άνθρωπος λειτουργεί με αυτά και θα μπορούσες πραγματικά να γράψεις και “φόβος” κάτω απ’ αυτό, γιατί οι αναμνήσεις συχνά έχουν στοιχεία φόβου μέσα τους. Λοιπόν, αν τα βάλτε όλα αυτά μαζί – μνήμη, γεγονότα και φόβους – αυτά  επιβάλουν τη λογική.

Η λογική δεν είναι καθόλου λογική. Νομίζετε ότι είναι λογική και προσπαθείτε να την κάνετε λογική, αλλά κάθε απόφαση που παίρνει ένα άτομο στη ζωή του βασίζεται σε συναισθήματα –  ή κάτι ανώτερο, τώρα στη συνειδητότητα – πάντως βασίζεται  σε συναισθήματα. Λέτε ότι είναι λογική κι ότι περιέχει γεγονότα εξαιτίας των αναμνήσεων που έχετε και τα βάζετε όλα στον ΧωροΧρόνο μαζί με τους φόβους σας, αλλά το γεγονός είναι ότι το ονομάζετε λογική ενώ είναι συναισθήματα. Τα πάντα.

Τα μαθηματικά – θα μπορούσαμε να επιχειρηματολογούμε γι’ αυτό, πράγμα που θα με ευχαριστούσε να κάνω επειδή είμαι πραγματικά καλός σ’ αυτά – τα μαθηματικά όμως είναι τελικά συναισθηματικές αποφάσεις. Το ίδιο είναι και η απόφαση για το τι θα φάτε σήμερα. Το ίδιο είναι και η απόφαση αν θα πάθεις πονοκέφαλο ή θα κολλήσεις COVID. Όλα είναι συναισθηματικά και παριστάνετε ότι είναι η λογική. Έτσι με τη λογική και το χρόνο και το χώρο, τα βάζετε σε μικρά δοχεία και κουτάκια, μικρά τετραγωνάκια, μικρές γραμμούλες και τίποτα παραπάνω, ενώ ο αληθινός Μάστερ ζει κυκλικά, ανοιχτά.

Κι αυτό που πραγματικά έχετε εδώ, τον Μάστερ – αντί για πολλές αναμνήσεις και πολλά γεγονότα – ο Μάστερ απλά πάει στην εμπειρία. Έτσι αυτό καλύπτει όλον αυτόν τον τομέα – “εμπειρία”.

Ο Μάστερ δεν παγιδεύεται στον χρόνο. Δεν παγιδεύεται στους φόβους ή τα γεγονότα ή ακόμα και τις αναμνήσεις, γιατί ο Μάστερ συνειδητοποιεί ότι όλα ήταν απλά μια εμπειρία. Αυτό ήταν όλο. Και ο Μάστερ αγαπά την εμπειρία, γιατί τότε η εμπειρία, άσχετα τι είναι, τελικά φτάνει στη σοφία.

Έτσι, ο Μάστερ ζει με την ομορφιά της άχρονης εμπειρίας του, στην φαντασίωση  της επιλογής του και είναι όλα πολύ πραγματικά. Δεν είναι ένα μυαλό που τρελάθηκε. Το μυαλό που τρελάθηκε είναι αυτό που ζει με τη λογική και παριστάνει ότι είναι έξυπνο και λογικό ενώ στην πραγματικότητα όλα βασίζονται σε συναισθήματα από παλιές αναμνήσεις, όμως πιστεύουν ότι είναι λογικοί.
Και για μένα αυτό είναι λυπηρό. Είναι θλιβερό. Αυτοί απλά οδηγούν το αμάξι λογικά, δεν το βιώνουν. Και κάνουν “Λοιπόν, ναι, αλλά έπαθα ένα ατύχημα κάποτε.” Σιγά το πράγμα. Σιγά το πράγμα.
Ο Μάστερ ζει για την εμπειρία και καταλαβαίνει σε κάποιο σημείο, ότι μπορεί να διαλέξει την εμπειρία, πώς θέλει να βιώσει την οδήγηση αυτού του αυτοκινήτου και δεν αφήνει το γεγονός ότι έπαθε ατύχημα κάποτε, κι όλο αυτόν τον φόβο κι αυτό που ονομάζει γεγονός από τη μνήμη του ποτέ, να αφαιρέσει από αυτή την εμπειρία κι από αυτό τον αισθησιασμό.

Και να άλλο ένα στον κατάλογο εδώ για να ολοκληρώσουμε – “κρίση”.

Ένας τυπικός άνθρωπος που ζει τη λογική ζωή του, περιορισμένος στο χρόνο και το χώρο, κρατώντας αναμνήσεις – οι οποίες δεν είναι πραγματικά αληθινές, και τις λέει γεγονότα, ενώ πραγματικά είναι απλά συναισθήματα και φόβος – γίνεται πολύ επικριτικός και οι κρίσεις του τον κλείνουν. Οι κρίσεις τον κάνουν να μην αναπνέει βαθιά, γιατί πιστεύει ότι τα πράγματα είναι σωστά και τα πράγματα είναι λάθος. Τα  πράγματα είναι καλά και τα πράγματα είναι άσχημα. Ότι έκανε καλά, ότι έκανε άσχημα. Υπάρχουν όλες αυτές οι κρίσεις. Τα παίρνει όλα αυτά και τα βάζει σε κρίση, τα βάζει σε ακόμα περισσότερα μικρά δοχεία, σε περισσότερη απομόνωση. Τα κρίνει. Τα περιορίζει. Τα πνίγει εξαιτίας της κρίσης του.
Τι κάνει ο Μάστερ;
ΛΙΝΤΑ: Απόσταξη.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Απλά θα το πω “όπως είναι”.  Όπως είναι. Η Λίντα είπε ήσυχα στο πλάι “απόσταξη”. Όλα είναι απόσταγμα, αλλά, ξέρετε, ο Μάστερ δεν χρειάζεται να κρίνει, έχει πάει πέρα από την ανάγκη να κρίνει. Ούτε του αρέσει πια να κρίνει, γιατί αντί να λέει “Ο κορωνοϊός είναι κακός και δείτε πόσο κακό έφερε στον πλανήτη”, ο Μάστερ απλά κοιτάει και λέει “Δείτε αυτή την ενέργεια. Είναι όπως είναι. Είναι αυτό που είναι. Δείτε όλα όσα προέρχονται απ’ αυτόν. Δείτε τις εμπειρίες που είχαν οι άνθρωποι, ακόμα κι όταν πεθαίνουν απ’ αυτό.” Είναι όπως είναι. Δεν χρειάζεται κρίση, ούτε και να τον κρίνετε καλό ή κακό, αλλά δεν χρειάζεται να βάζουμε καμία κρίση σ’ αυτόν. Απολύτως καμία. Προσπαθήστε το αυτό στη ζωή σας. Καμία κρίση, μόνο “όπως είναι”. Τότε θα αρχίσετε να βλέπετε όλη την εικόνα, ολόκληρη την εικόνα. Όχι απλά μια παλιά ανάμνηση ή αυτά που λέτε γεγονότα μέσα στο χρόνο και το χώρο δικαιολογημένα από τη λογική.

Τώρα είστε σ’ αυτό το αμάξι. Έχετε αυτό το κομμάτι σας που δουλεύει για σας -τη λογική, τις αναμνήσεις κι όλα τα άλλα – και τώρα μπορείτε να ανοιχτείτε εντελώς σ’ αυτή τη χαρά της οδήγησης. Τότε ανακαλύπτετε ότι το αμάξι είστε εσείς, ο δρόμος  είστε εσείς, η εμπειρία είστε εσείς. Όλα αφορούν εσάς.

Και μετά ζείτε σαν αληθινός Μάστερ, όχι παγιδευμένος εδώ πέρα (κάτω από το “γραμμικός”). Έχετε το Και, το οποίο ελάχιστοι άλλοι άνθρωποι και καμία άλλη ομάδα είχαν ποτέ πριν. “Εγώ είμαι γραμμικός, εγώ είμαι κυκλικός. Είμαι λογικός, αλλά είμαι μέσα στη φαντασία.” Τα έχετε όλα αυτά στη διάθεση σας.

Λοιπόν αυτή είναι η σημερινή συνεισφορά στον Οδηγό του Μέρλιν για την  Ενσωματωμένη Πραγμάτωση και ένα από τα κεφάλαια. Είναι το Και. Είναι η πραγματική ζωή.

Πάτε πέρα από το μυαλό. Πάτε μέσα στις αισθήσεις σας. Δεν μπορείτε να βρείτε το δρόμο για την έξοδο κι αυτό είναι που η Λίντα Φάρελλ που αποδήμησε πριν μια βδομάδα, πέρασε τόσο πολύ καιρό πολεμώντας το και ψάχνοντας το και δεν μπορείτε. Το εισπνέετε. Το ενσωματώνετε όλο. Χωρίς κρίση. Είστε απλά στο “όπως είναι” – “Είναι αυτό που είναι” – και είστε μέσα στη φαντασία, που είναι απλά διευρυμένη πραγματικότητα. Είστε στην αιωνιότητα όπου δεν χρειάζεστε το χρόνο. Έχετε όλα αυτά.

Με αυτό τον τρόπο ζει ο Μάστερ και δεν χρειάζεται να δουλέψετε γι’ αυτό. Δεν χρειάζεται να θυμάστε τίποτα απ’ όσα είπα. Θα συμβούν έτσι κι αλλιώς. Γι’ αυτό νιώθετε λίγο παράξενα. Γι’ αυτό βλέπετε περίεργα όνειρα, νιώθοντας ότι δεν μπορείτε να αποφασίσετε για τίποτα. Λοιπόν, αυτό είναι καλό γιατί τότε δεν πάτε στην κρίση και τις παλιές αναμνήσεις κι είστε απλά “όπως είναι”, μια σοφή ύπαρξη μέσα στην εμπειρία.

Η Μεράμπ της Διαχρονικότητας

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή. Ας κάνουμε μια μεράμπ με όλα αυτά. Δεν  χρειάζεται να θυμάστε απολύτως τίποτα. Πρόκειται να τα ενώσουμε με την ομορφιά της μεράμπ.

Πάρτε μια καλή βαθιά αναπνοή. Τώρα θα ξεκινήσουμε τη μουσική. Και για τα επόμενα 10 λεπτά, δεν πρόκειται να πω κουβέντα.

(αρχίζει η μουσική)

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, 10 λεπτά χωρίς λόγια, γιατί, ξέρετε, οι γλώσσες είναι εκεί πέρα σ’ αυτή την πλευρά, τη γραμμική πλευρά. Οι γλώσσες περιορίζουν την αληθινή ενέργεια. Θα δουλέψουμε μαζί σας πάνω στην αντίληψη ή κατανόηση της ενέργειας, την επίγνωση της ενέργειας. Δεν χρειαζόμαστε λόγια για να την κλειδώσουμε.

Οι λέξεις έχουν τις δικές τους – λοιπόν οι λέξεις εμφανίζονται στο χρόνο και τον χώρο – έχουν ορισμένες μνήμες και κρίσεις. Έτσι, για τα επόμενα 10 λεπτά, καθόλου λόγια.

Στην πραγματικότητα, η οθόνη θα μαυρίσει εδώ, αντιπροσωπεύοντας τη διαχρονικότητα μας.

Η μουσική θα παίζει, αλλά θα τα πούμε σε 10 λεπτά.

(παύση για 10 λεπτά περίπου)

Ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή μαζί. Αα! Δέκα λεπτά σιωπής. Χμ. Ήταν τόσο;

Δέκα λεπτά επιτρέποντας αυτή την ενσωμάτωση της ζωής του Μάστερ, της κυκλικής ζωής, της φαντασίας που είναι πραγματικά φανταστική. Είναι πολύ πραγματική. Όχι, ποτέ μα ποτέ μη χλευάσετε τη φαντασία, γιατί είναι πάρα πολύ πραγματική. Είναι όλα όσα θέλετε να πιστεύετε.

Κι έπειτα η αιωνιότητα, να είσαι άχρονος. Αυτά τα 10 λεπτά ήταν για το άχρονο και, ξέρετε, συνέβαιναν πολλά, αλλά εσείς ξεκινήσατε να νιώθετε τη διαχρονικότητα.

Η διαχρονικότητα δεν είναι κενή. Δεν αυξομειώνεται σαν τον κανονικό χρόνο. Είναι πραγματικά θαυμάσια και ξαναλέω, δεν αφορά το να πηγαίνεις μπρος πίσω στο χρόνο, γιατί αυτό εξακολουθεί να είναι χρόνος. Αυτό είναι που πολλοί από σας νόμιζαν ότι είναι να είσαι άχρονος, το να πηγαίνεις μπρος πίσω στο χρόνο. Όχι, όχι, όχι. Είναι το άχρονο. Είναι η αιωνιότητα. Είναι το πάντα.
Και μετά να ζείτε μέσα στην εμπειρία σας, βιώνοντας χωρίς όλους τους φόβους και τα γεγονότα και τις αναμνήσεις και τις κρίσεις. Απλά “όπως είναι”. Ζώντας όπως είναι.

Ας πάρουμε μια μεγάλη βαθιά αναπνοή με όλα αυτά, ανοιχτά, ελεύθερα (ο Αντάμους παίρνει μια βαθιά αναπνοή), χωρίς να συγκρατηθούμε, γιατί τώρα εκεί πηγαίνετε.

Πηγαίνετε από μια πραγματικά γραμμική ζωή έπειτα στο Και της κυκλικής. Μπορείτε να κάνετε και τα δυο. Φυσικά μπορείτε να κάνετε και τα δυο. Όχι να εναλλάσσετε το ένα ή το άλλο, αλλά είστε και τα δυο. Αυτό είναι αληθινά εκπληκτικό και είναι ο λόγος που είστε εδώ. Γι’ αυτό μιλάμε στους Μάστερ και στους Sooners στον πλανήτη.

Με αυτά, αγαπητοί μου φίλοι, είναι πάντα απόλαυση να είμαι εδώ μαζί σας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στη Λίντα Φάρελλ που πρόσφερε τη σοφία της και την ειλικρίνεια της σχετικά με όλους τους αγώνες της και ιδιαίτερες ευχαριστίες στην αγαπητή Λίντα, που ήταν το κοινό μου σήμερα.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή μαζί με την ομορφιά αυτής της Εποχής των Μηχανών. Μια βαθιά αναπνοή μαζί, και θυμόμαστε πάντα ότι όλα είναι καλά σε όλη τη δημιουργία. Σας ευχαριστώ.

 

Μετάφραση: Μαίρη Πολυχρόνη
Review και επιμέλεια : Μαρία Γρηγοράκη
Σπόνσορες: Ζωή Ξακουστή, Φωτεινή Καμπά

 

*** Αν θέλετε να κάνετε μια δωρεά, σαν ανταλλαγή ενέργειας, για την επικοινωνία του Αντάμους ,που μόλις διαβάσατε στα Ελληνικά, και το βίντεο με υπότιτλους, για να μπορούμε να συνεχίσουμε τις μεταφράσεις κάθε μήνα, και να ανταποκριθούμε στα έξοδα του site, για το όνομα, τον χώρο στο ίντερνετ, και την συντήρησή του, πατήστε το κάτωθι κουμπί “Donate”. Οποιοδήποτε ποσό είναι πολύτιμο για μάς και σας ευχαριστούμε πολύ! ”
Y.Γ. Αν δεν έχετε Pay Pal, μπορείτε να κάνετε τη δωρεά σας στον κάτωθι λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς με ΙΒΑΝ : GR 55 01720200005020038694242