Heaven’s Cross, The Opening. Ουράνιος Σταυρός, Το Άνοιγμα

Sponsored links

Donate Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε τις μεταφράσεις κάνοντας ένα paypal donation

22-3-2023
( Είμαστε εδώ, ΟΙ Αγγελικές Υπάρξεις Υποστήριξης, Η Αναχώρηση, Η ώρα σας τώρα, Ο Βωμός της Ψυχής, Μέσα στον Ουράνιο Σταυρό, Φέρτε τα όλα πίσω)

 

ΛΙΝΤΑ: Καλωσορίσατε στην ειδική παρουσίαση του Αντάμους Σαιν-Ζερμαίν Ουράνιος Σταυρός, από τον Βυσσινί Κύκλο.
Είμαι η Λίντα Μπένυο Χόππι και είμαι εδώ με τον απίστευτο αγαπημένο σύζυγό μου, Τζέφρυ Χόππι, που θα κάνει ανώτερη επικοινωνία με τον Αντάμους Σαιν-Ζερμαίν σε λίγα λεπτά.

ΤΖΕΦ: Οπωσδήποτε και σ’ ευχαριστώ, Λίντα. Σ’ ευχαριστώ. Κι ευχαριστώ όλους εσάς που είστε εδώ. Σας ευχαριστώ που είστε μέρος αυτού του παγκόσμιου συμπαντικού, πρωτοφανούς γεγονότος. Μου κόβει την ανάσα λίγο. Ουαου! Εννοώ τα αισθήματα, τα συναισθήματα. Τα πάντα τώρα είναι τόσο ανεβασμένα. Πάντως, είναι μεγάλη χαρά να είμαστε εδώ μαζί με καθέναν από σας.

ΛΙΝΤΑ: Ο Τζεφ κι εγώ είμαστε εδώ στη Villa Ahmyo στο Μεγάλο Νησί της Χαβάης. Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο χώρο, απ’ αυτό το παραδεισένιο μέρος, για να είμαστε εδώ σ’ αυτή την ιδιαίτερη συνάθροιση.

ΤΖΕΦ: Οπωσδήποτε. Δηλαδή, τόσο ωραίο μέρος, κι επίσης συμμετέχουν οι Σώμπρα από ολόκληρο τον κόσμο.

ΛΙΝΤΑ: Σωστά.

ΤΖΕΦ: Οι Σώμπρα που είναι στον Βυσσινί Κύκλο εδώ και 20 χρόνια ή περισσότερα, καθώς και πολλοί καινούριοι που έρχονται τελευταία.

ΛΙΝΤΑ: Είναι τόσο γλυκό.

ΤΖΕΦ: Νομίζω ότι εν μέρει είναι η έλξη για τον Ουράνιο Σταυρό. Εν μέρει είναι όλη η ενέργεια που υπάρχει τώρα, και πραγματικά έχουμε παρατηρήσει μεγάλη εισροή καινούριων ανθρώπων. Έτσι, καλωσορίσατε όλοι όσοι συντονίζεστε για πρώτη φορά.

Έτσι, το ερώτημα είναι τί είναι ο Ουράνιος Σταυρός; Λοιπόν, ο Σαιν-Ζερμαίν έδωσε για πρώτη φορά αυτό το όνομα, τον Σεπτέμβριο 2022 σε μια από τις εκδηλώσεις μας, το Όνειρο του Μέρλιν (Dream of the Merlin). Τον ονόμασε Ουράνιο Σταυρό και βασικά ο Ουράνιος Σταυρός είναι το αποκορύφωμα της δουλειάς που κάναμε όλα αυτά τα  χρόνια κι όλες αυτές τις ζωές, το αποκορύφωμα της συνειδητότητας που φέρναμε στον πλανήτη. Έτσι είμαστε τώρα εδώ, μετά από αμέτρητες ζωές όπου φέρναμε την ενέργεια, είμαστε τώρα εδώ για τον Ουράνιο Σταυρό.

Τότε που ανακοινώθηκε από τον Σαιν-Ζερμαίν, οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι δεν ήξεραν την ακριβή ημερομηνία. Απλά είπαν ότι επρόκειτο να γίνει στις αρχές του 2023. Και περίπου ένα μήνα αργότερα το βελτίωσαν και είπαν ότι πραγματικά θα είναι στις 22 Μαρτίου 2023, που τυχαίνει να είναι σήμερα.

ΛΙΝΤΑ: Οπωσδήποτε.

ΤΖΕΦ: Έτσι, εδώ είμαστε. Δεν συμβαίνει εξαιτίας ενός αστρολογικού γεγονότος. Δεν συμβαίνει επειδή οι πλανήτες έχουν ευθυγραμμιστεί, παρόλο που θα συμβεί μια μεγάλη ευθυγράμμιση αύριο. Όμως δεν είναι εξαιτίας αυτού. Είναι εξαιτίας του επιπέδου συνειδητότητας, που υπάρχει τώρα στον πλανήτη. Είμαστε ακριβώς πάνω στην εαρινή ισημερία και σ’ αυτό το αστρολογικό γεγονός που θα συμβεί αύριο, αλλά δεν είναι εξαιτίας αυτών. Είναι χάρη σε σας, είναι εξαιτίας όλων μας, που φέραμε φως και συνειδητότητα στον πλανήτη τώρα, σε σημείο ώστε αυτό να μπορεί να συμβεί.

ΛΙΝΤΑ: Αυτή είναι μια τόσο όμορφη αναγνώριση για όλα όσα εργαστήκαμε. Έτσι, ο Ουράνιος Σταυρός είναι, όταν ο ουρανός της υλικής Γήινης σφαίρας μας αρχίζει να διασταυρώνεται με τους άυλους ουρανούς.

ΤΖΕΦ: Και κυριολεκτικά αυτό συμβαίνει. Βασικά είναι ένα άνοιγμα – άνοιγμα στις άλλες σφαίρες – περισσότερη ικανότητα προσέγγισης.

ΛΙΝΤΑ: Λοιπόν, και πάλι, είναι αποτέλεσμα της συνειδητότητας και του φωτός στην ανθρωπότητα, όπως είπες ήδη. Αυτό το πέπλο είναι πολύ, πολύ εκπληκτικό. Μας χώριζε από τις άλλες σφαίρες, ακόμα κι από την θεϊκότητά μας.

ΤΖΕΦ: Και τόσοι πολλοί από σας, είμαι βέβαιος, το έχουν παρατηρήσει αυτό, τον διαχωρισμό που συμβαίνει όταν προσπαθείτε να επεκταθείτε στις άλλες σφαίρες. Μερικές φορές φαίνεται τόσο δύσκολο, γιατί υπήρχε το πέπλο ή ο τοίχος, όπως κι αν θελήσετε να το πείτε, που έχει προκαλέσει αυτό τον διαχωρισμό, που το κάνει τόσο δύσκολο μερικές φορές να επεκταθείτε πιο πέρα, ή να το κάνετε σαν μόνιμη κατάσταση – ξέρετε, πότε πότε, μια ανακάλυψη – πάντως τώρα είμαστε εδώ. Και πάλι, όλο αυτό είναι το αποτέλεσμα αμέτρητων ζωών εργασίας από ανθρώπους σαν κι εσάς, που αφιερώσατε τον εαυτό σας σ’ αυτό που ο Αντάμους ονομάζει
«Ο Δρόμος». Είναι το μεταφυσικό σας μονοπάτι και τελικά αφορά την Πραγμάτωσή σας. Αυτό μας έφερε εδώ.

Έτσι, νομίζω ότι το επίπεδο του ενθουσιασμού είναι ψηλό και τώρα είμαστε επιτέλους εδώ. Σήμερα είναι η αρχή του ανοίγματος, που μας έχει διαχωρίσει από τον εαυτό μας, από την θεϊκότητά μας κι έχει διαχωρίσει τη Γη από τις άλλες σφαίρες. Σήμερα είναι η αρχή του ανοίγματος. Δεν είναι το οριστικό. Είναι μόνο η αρχή.
ΛΙΝΤΑ: Πολύ γλυκό. Λοιπόν, ο Αντάμους Σαιν-Ζερμαίν το ονομάζει “Ουράνιο  Σταυρό”, αλλά είναι επίσης γνωστό με μια άλλη λέξη.
ΤΖΕΦ: Χμμ.
ΛΙΝΤΑ: “Αποκάλυψη”.
ΤΖΕΦ: Αυτή είναι μια σημαντική λέξη.
ΛΙΝΤΑ: Λοιπόν, η Αποκάλυψη έχει μερικούς τρομακτικούς υπαινιγμούς. Ξέρουμε τί είπαν ότι σήμαινε πολλές εκκλησίες, αλλά η προέλευση της λέξης είναι Ελληνική, και στα Ελληνικά η αρχική λέξη σήμαινε “αποκαλύπτω, ξεσκεπάζω, ”. Τόση διαφορά.
ΤΖΕΦ: Ναι, πολλοί άνθρωποι θεωρούν την Αποκάλυψη σαν κάποιο είδος καταστροφής.
ΛΙΝΤΑ: Το τέλος του κόσμου.
ΤΖΕΦ: Λοιπόν, πρόκειται να έχουμε αλλαγές στον πλανήτη φυσικά, πιο πολλές απ’ όσες έχουμε δει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αλλά βασικά, Αποκάλυψη σημαίνει ότι σηκώνεται το πέπλο, το άνοιγμα, ότι αφαιρείται το κάλυμμα. Έτσι, είναι μια καλή λέξη.
ΛΙΝΤΑ: Είναι μια πολύ θετική λέξη.
ΤΖΕΦ: Είναι μια πολύ θετική λέξη. Απλά έδινε κάποιους πολύ άσχημους υπαινιγμούς στο παρελθόν. Όμως αληθινά είναι μια καλή λέξη.

Έτσι η σημερινή μέρα σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής στον πλανήτη και κυρίως ξεκινά με άτομα σαν εσάς, που είστε έτοιμοι να επιτρέψετε την θεϊκότητά σας σ’ αυτή την ανθρώπινη σφαίρα. Ξεκινάει σε ατομική βάση. Δεν πρόκειται να δείτε τίποτα σπουδαίο στις ειδήσεις. Δεν πρόκειται απαραίτητα να γίνει ένας μεγάλος σεισμός ή κάτι παρόμοιο. Θα ξεκινήσει με μας ατομικά, έναν έναν.

Σημαίνει ότι έχετε πρόσβαση στον αληθινό Εαυτό σας, χωρίς αυτό το υψηλό επίπεδο υλικής και ψυχικής βαρύτητας, που έχει περιορίσει την αντίληψη και την πραγματικότητά σας. Ξέρετε, η βαρύτητα είναι κάτι παραπάνω από μια υλική δύναμη που συγκρατεί τα αντικείμενα. Είναι επίσης μια ψυχική, συναισθηματική και διανοητική δύναμη, που μας έχει κρατήσει στριμωγμένους, ώστε να είναι πολύ δύσκολο να πάμε πέρα από την πραγματικότητά μας σαν άνθρωποι σ’ αυτή την σφαίρα, σ’ αυτό τον πλανήτη. Έτσι, ξεκινάει σε μια πάρα πολύ όμορφη, πολύ προσωπική βάση για καθέναν από μας σήμερα. Κι έπειτα θα παρακολουθούμε να δούμε τί θα συμβεί.

ΛΙΝΤΑ: Και πραγματικά όλα αρχίζουν σήμερα, 22 Μαρτίου 2023. Μην κοιτάτε έξω για σημάδια της Αποκάλυψης, αλλά αντίθετα κοιτάξτε μέσα σας. Σίγουρα, όλο αυτό θα αποτυπωθεί στις ειδήσεις στους ερχόμενους μήνες. Αλλά πρώτα, θα ξεκινήσει με εσάς. Και πάλι, είναι κυριολεκτικά αυτό το άνοιγμα στην θεϊκότητα του εαυτού σας.

ΤΖΕΦ: Οπωσδήποτε. Αυτό είναι το γεγονός, που έχουν προφητεύσει και οι άνθρωποι και οι αγγελικές υπάρξεις εδώ και αιώνες. Αυτό είναι και είμαστε τώρα εδώ. Οι ουρανοί αρχίζουν να ανοίγουν, ώστε να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στη φυσική θεϊκή μας κατάσταση – μια φυσική θεϊκή κατάσταση – ενώ ακόμα θα είμαστε ενσαρκωμένοι σαν άνθρωποι στον πλανήτη. Είναι να το επιτρέψουμε αυτό. Να το κάνουμε φυσικά. Είναι απλά να επιτρέψουμε.

Έτσι, θέλουμε τώρα να σας ευχαριστήσουμε, που είστε εδώ σήμερα, που κάνατε όσα κάνατε για να φτάσετε σ’ αυτό το σημείο και που είστε εδώ σ’ αυτό το πρωτοφανές γεγονός. Ήρθε η ώρα να φέρουμε τον Σαιν-Ζερμαίν, για ανώτερη επικοινωνία με εμένα, φυσικά, και με λίγες αναπνοές με την αγαπητή Λίντα. Έτσι, Λίντα, τι λες για λίγες αναπνοές.
ΛΙΝΤΑ: Είναι τιμή μου.
Έτσι, με αυτά, ζητώ από τον καθένα από σας να βεβαιωθεί ότι είναι σε ένα άνετο μέρος, αληθινά τακτοποιημένος με σεβασμό για σας, για να τιμήσετε εσάς. Και με αυτά, ας αρχίσουμε με μια βαθιά και συνειδητή αναπνοή, εισπνέοντας και νιώθοντας την αληθινή ομορφιά των δυνατοτήτων αυτού του Ουράνιου Σταυρού.

Πάρτε αυτή την καλή βαθιά αναπνοή. Αναπνεύστε μέσα σας. Αφήστε να κυλήσουν οι ενέργειες.
Πάρτε αυτή την καλή βαθιά αναπνοή, αυτή την αναπνοή του επιτρέπω.
(αρχίζει η μουσική)

Κυλήστε μ’ αυτήν. Είναι μια βαθιά αναπνοή, αλλά επιτρέψτε της να κυλήσει με όλες τις ενέργειες.

Με αυτή την καλή βαθιά αναπνοή, ξανά, ανοιχτείτε στις ανώτερες δυνατότητες για εσάς. Αναπνεύστε, νιώθοντας την ομορφιά αυτής της μέρας, την εκπληκτική αίσθηση αυτού του γεγονότος.

Αναπνεύστε και κυλήστε. Νιώστε τις ενέργειες του Σαιν-Ζερμαίν. Είναι εδώ. Είναι εδώ γι’ αυτό το πολύ ιδιαίτερο γεγονός. Εισπνεύστε το. Νιώστε το. Επιτρέψτε το. Τόσες πολλές δυνατότητες για καθέναν από μας. Απλά εισπνεύστε και επιλέξτε τις.
Αναπνεύστε για σας.

ΣΑΙΝ-ΖΕΡΜΑΙΝ: Είμαι Αυτό που Είμαι, ο Αγαπημένος Σαιν-Ζερμαίν.

Έχω επίσης το όνομα Αντάμους Σαιν-Ζερμαίν λόγω της δουλειάς που έκανα εδώ και τόσα χρόνια με τον Βυσσινί Κύκλο. Ο Βυσσινί Κύκλος είναι το αντίστοιχο του Βυσσινί Συμβουλίου, το γήινο αντίστοιχο του συμβουλίου που αποτελείται από αγγέλους από τόσες πολλές διαφορετικές αγγελικές οικογένειες.

Έρχομαι στους Σώμπρα, όπως ονομάζετε τον εαυτό σας, στους Σώμπρα με τον Βυσσινί Κύκλο, κάνοντας τα μηνιαία Shoud και τις διαδικτυακές μεταδόσεις και συναθροίσεις, μιλώντας για το ταξίδι σας, Τον Δρόμο. Και είμαι εδώ σαν Σαιν-Ζερμαίν, πολύ χαρούμενος που είμαι μαζί με καθέναν από σας – καθέναν από σας – σ’ αυτό το ιστορικό και πρωτοφανές γεγονός, τον Ουράνιο Σταυρό.

Όπως έλεγαν η αγαπητή Λίντα κι ο Κώλντρε, αυτό είναι το αποτέλεσμα ενός  επιπέδου συνειδητότητας στον πλανήτη τώρα, με αρκετούς ανθρώπους κι αρκετό φως, που επιτρέπουν αυτό το άνοιγμα.

Έχει ονομαστεί Αποκάλυψη. Έχει προφητευτεί εδώ και αιώνες, συχνά είχε γίνει παρεξήγηση σχετικά με το τί είναι πραγματικά. Δεν είναι το τέλος του κόσμου, όπως κάτι που είναι καταστροφικό για τον πλανήτη. Είναι το τέλος μιας πολύ παλιάς εποχής, μιας παλιάς εποχής του μυαλού, του σώματος, των περιορισμών κι ένα μεγάλο μέρος αυτού είναι μια παλιά εποχή της βαρύτητας στον πλανήτη. Το φως που φέρνετε έχει φέρει ένα νέο επίπεδο βαρύτητας.

Βλέπετε, η βαρύτητα είναι μια δύναμη που συμβαδίζει με το φως και την ενέργεια. Η βαρύτητα συνεργάζεται με τον μαγνητισμό και τον ηλεκτρομαγνητισμό κι άλλα στοιχεία του πλανήτη για να συγκρατεί τα πράγματα, για να παρέχει αυτή την σκηνή για όλες σας τις ζωές, για να βιώνετε εσείς εδώ στον πλανήτη σε υλική μορφή. Όλα αυτά για να απαντηθεί εκείνη η ερώτηση, που έγινε τόσο μα τόσο παλιά στις αγγελικές σφαίρες, “Ποιος είμαι;”

Η βαρύτητα έχει συγκρατήσει τα πάντα, συμπεριλαμβανόμενων και των σκέψεών σας, των πεποιθήσεών σας, της προοπτικής σας, ώστε να μπορείτε να βιώνετε σε μια πολύ εστιασμένη, πολύ περιορισμένη σφαίρα, ώστε να μπορείτε να βιώνετε πώς ήταν να μπαίνετε σ’ αυτή την βαθιά κατάσταση μέσα σας και τελικά να φτάσετε στην απάντηση της ερώτησης, “Ποιος είμαι;”

Και η απάντηση σ’ αυτή την ερώτηση είναι “Εγώ Είμαι Αυτό που Είμαι”.

Όλες αυτές οι ζωές, όλη η αναζήτηση, όλες οι εμπειρίες που είχατε ποτέ καταλήγουν στο “Εγώ Είμαι όλα όσα Είμαι. Είμαι θεϊκός. Είμαι άνθρωπος. Είμαι μια κυρίαρχη ύπαρξη συνειδητότητας, που χρησιμοποιεί την ενέργεια για να νιώθει αδιάκοπα το ‘Εγώ Υπάρχω’.”

Τώρα, αυτή τη μέρα του Ουράνιου Σταυρού, υπάρχει αρκετό φως κι αρκετή συνειδητότητα στον πλανήτη ώστε να μπει σε μια εντελώς νέα εποχή. Λιγότερη βαρύτητα, που σημαίνει ότι έχετε περισσότερη πρόσβαση στον Εαυτό σας στις άλλες σφαίρες και μπορείτε να φέρετε εκείνα τα κομμάτια του αληθινού σας Εαυτού και του αληθινού σας φωτός εδώ στον πλανήτη.

Είμαστε Εδώ

Είμαστε εδώ, και είναι μαζί μου σήμερα όλοι οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι, πάνω από 11.000, οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει τους κύκλους των ζωών τους στον πλανήτη. Είναι εδώ σ’ αυτή την επίσημη τελετή τιμής και ευχαριστίας σε όλους που υπήρξαν άνθρωποι και όλους που θα γίνουν ποτέ.

Είμαι εδώ σήμερα με τον αγαπητό μου φίλο Τοβία, που ήρθε στον Βυσσινί Κύκλο το 1999 και δούλεψε μαζί τους για 10 χρόνια, για να τους βοηθήσει να καταλάβουν ότι δεν είναι τρελοί,  δεν είστε τρελοί. Για να τους βοηθήσει να καταλάβουν, ότι είστε εδώ για έναν λόγο σ’ αυτή τη ζωή, να κάνετε αυτήν ακριβώς τη δουλειά που κάνετε, να περνάτε προκλήσεις, να περνάτε μερικά από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχετε κάνει ποτέ σε οποιαδήποτε ζωή, κι αυτό είναι να φτάσετε να αγαπήσετε και να αποδεχτείτε τον εαυτό σας.

Γιατί όταν ένας άνθρωπος το κάνει αυτό, όταν ένας άνθρωπος μπορέσει επιτέλους να επιτρέψει στον εαυτό του να αγαπήσει τον εαυτό του, να αποδεχτεί τον εαυτό του, τότε το φως αληθινά λάμπει από εντός. Λάμπει προς τον υπόλοιπο πλανήτη, όχι με πρόγραμμα, χωρίς να λέει στον υπόλοιπο πλανήτη τί να κάνει ή πώς να το κάνει, αλλά απλά φωτίζει τον υπόλοιπο πλανήτη ρίχνοντας φως στις δυνατότητες που τα άτομα, οι κοινότητες και τα έθνη ίσως να μην είχαν δει πριν, γιατί με αυτό το φως βλέπουν πιο πολύ πέρα από τα όρια της τωρινής προοπτικής τους.

Βλέπουν τόσα περισσότερα κι έπειτα εξαρτάται από τους ανθρώπους να διαλέξουν. Αλλά με τόσο πολύ φως τώρα να περιβάλλει τον πλανήτη, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να διαλέξουν έναν καλύτερο τρόπο – έναν τρόπο με τον οποίο δεν θα υπάρχουν βάσανα στον πλανήτη, έναν τρόπο με τον οποίο πράγματα, όπως η εξουσία και η απληστία δεν θα μπορούν να υπάρχουν πια, έναν τρόπο με τον οποίο η πείνα και η κακοποίηση δεν θα είναι πια μέρος της ανθρώπινης ζωής.

Χρειάστηκε πολλή σκληρή δουλειά για να φτάσετε εδώ. Το ξέρω. Υπήρξα με ανθρώπινη μορφή για εκατοντάδες εκατοντάδων ζωών πριν την τελευταία μου ζωή σαν Σαιν-Ζερμαίν. Ξέρω τις δυσκολίες και τις προκλήσεις όταν ξεχνάτε ποιοι είστε, όταν οι άλλοι τρέφονται με την ενέργειά σας, όταν δεν έχετε αυτοεκτίμηση, όταν βάζετε έναν Θεό έξω από σας, όταν νιώθετε χαμένοι και μόνοι, όταν οι απαντήσεις απλά μοιάζουν να μην έρχονται. Ήταν τεράστια ταλαιπωρία για σας που είστε εδώ σήμερα, τεράστια με τόσους πολλούς τρόπους.

Νιώστε το για μια στιγμή, το ταξίδι σας στην πορεία για τον ερχομό εδώ, για να φτάσετε σ’ αυτό το μέρος. Συχνά, επωμιζόσασταν ζητήματα, προβλήματα που δεν ήταν καν δικά σας. Το κάνατε εκ μέρους της ανθρωπότητας, για να μπορείτε να δουλέψετε μέσω αυτών, για να μπορείτε να πάτε πέρα απ’ αυτούς, για να μπορείτε να δώσετε το παράδειγμα για άλλους που θα έρχονταν «Στον Δρόμο» οι οποίοι θα είχαν ζητήματα, προβλήματα και προκλήσεις στη ζωή τους. Θα φτιάχνατε ένα πρότυπο γι’ αυτούς. Έτσι, γι’ αυτό, σας τιμούν που επωμιστήκατε πράγματα που δεν ήταν απαραίτητα δικά σας, αλλά τα κάνατε να μοιάζουν σαν να ήταν δικά σας.

Ξέρω ότι υπήρχαν φορές που δεν πιστεύατε ότι θα τα καταφέρνατε. Ξέρω ότι υπήρχαν φορές που ήσασταν στο σκοτάδι, αυτό που ονομάζουν σκοτεινή νύχτα της ψυχής, που έμοιαζε να μην έχει απομείνει ελπίδα, που έμοιαζε να μην σας έχει απομείνει καθόλου σωματική ενέργεια, όταν οι μάχες μέσα στο μυαλό σας είχαν ρημάξει τόσο πολύ. Όμως είστε εδώ. Ακολουθήσατε εκείνη την εσωτερική καθοδήγηση. Ακολουθήσατε την ψυχή σας και τώρα είστε εδώ στον Ουράνιο Σταυρό.

Η Αποκάλυψη, αυτό είναι. Το κάνατε. Τώρα μπορείτε να πάρετε μια βαθιά αναπνοή και να χαλαρώσετε. Να χαλαρώσετε στη φώτιση σας. Να χαλαρώσετε στη ζωή σας εδώ στον πλανήτη. Να απολαύσετε όσα θέλετε να απολαύσετε. Δεν υπάρχει άλλη δουλειά. Τώρα, απλά να ζήσετε με την αφθονία και την χαρά, ζώντας με τις αγνές  ενέργειες όλων όσων έχετε κάνει.

Υπάρχουν τόσοι πολλοί στον πλανήτη τώρα, που πρόκειται να συνεχίσουν τη ζωή τους, πρόκειται να συνεχίσουν το καρμικό τους μονοπάτι, που συχνά σχετίζεται με τις προγονικές τους οικογένειες. Πρόκειται να συνεχίσουν να ψάχνουν απαντήσεις. Αλλά τώρα, απλά αφήστε να λάμψει το φως σας – αυτό είναι – και δεχτείτε την αφθονία της ψυχής σας.

Ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσετε, ότι η ενέργεια είναι εδώ για να σας υπηρετεί. Δεν είναι εδώ για να σας πολεμάει. Δεν είναι εδώ για να σας προκαλεί πόνο. Δεν είναι εδώ για να προσπαθεί να σας υπενθυμίζει άσχημα πράγματα που έχετε κάνει στο παρελθόν. Όχι. Η ενέργεια είναι εδώ αληθινά για να σας υπηρετεί, κι αυτό είναι  ένα από τα σημεία καμπής για σας και για άλλους, η συνειδητοποίηση ότι η ενέργεια είναι εδώ για να σας υπηρετεί.

Αφήστε την να φέρει αφθονία στη ζωή σας. Αφήστε την να φέρει ξανά την υγεία στο σώμα σας. Αφήστε την τώρα να επιτρέψει στο φωτεινό σας σώμα να έρθει και να ενωθεί με το υλικό σας σώμα εδώ στη Γη. Αφήστε τις ενέργειες να φέρουν τους σωστούς ανθρώπους, τις συγχρονισμένες στιγμές, την χαρά της ζωής. Το έχετε κερδίσει. Το δικαιούστε, να τα έχετε εδώ, οπότε αφήστε να έρθουν οι ενέργειες. Αφήστε τις να σας υπηρετούν τώρα. Χωρίς να τους αντιστέκεστε πια, χωρίς να συγκρατείτε πια, χωρίς να πιστεύετε πια ότι δεν αξίζετε, χωρίς να νομίζετε πια ότι ίσως να παίρνετε την ενέργεια από κάποιον άλλο.

Όχι, όλα είναι δικά σας, κι όλα είναι για εσάς. Αφήστε να σας υπηρετήσουν τώρα στη ζωή σας. Έχετε εργαστεί τόσο μα τόσο σκληρά γι’ αυτό στη διάρκεια τόσων πολλών ζωών, παραμένοντας αφοσιωμένοι στο ταξίδι σας και στο μονοπάτι σας, μένοντας εδώ στον πλανήτη από τη μια ενσάρκωση στην άλλη, δουλεύοντας σε τόσο βαθιά επίπεδα εντός σας, ξεπερνώντας ζητήματα που μπορεί να είχατε ακόμα κι εξουσίας, ζητήματα έλλειψης αυτοεκτίμησης και, φυσικά, το θεμελιώδες ζήτημα, “Ποιος είμαι;”

Έτσι τώρα έρχεται η ώρα του Ουράνιου Σταυρού. Τώρα έρχεται το άνοιγμα ανάμεσα στις σφαίρες, όπου εκείνοι που είναι έτοιμοι θα βρουν εύκολη πρόσβαση στην θεϊκότητά τους και θα επιτρέψουν σ’ αυτή την θεϊκότητα να είναι εντός τους με συνειδητή επίγνωση στη ζωή τους.

Οι Αγγελικές Υπάρξεις Υποστήριξης

Για τόσο πολύ καιρό, καθώς ταξιδεύατε σ’ αυτό τον πλανήτη σαν άνθρωποι σε τόσες πολλές ζωές, έχουν επίσης υπάρξει αγγελικοί εργάτες, που ήταν εδώ για να βοηθούν τους ανθρώπους, να στηρίζουν τους ανθρώπους, να βοηθούν ώστε να διατηρείται η ασημένια κλωστή, αυτό το νήμα, αυτή η σύνδεση ανάμεσα στο εδώ και στις άλλες σφαίρες, ώστε να μην χαθεί για πάντα.

Έχουν υπάρξει αγγελικές υπάρξεις εδώ, που έχουν έρθει να εμποτίσουν αυτό τον πλανήτη με ενέργεια ζωτικής δύναμης που σας έφερε τη φύση, τον ουρανό, τα δέντρα, τα ζώα. Ήρθαν εδώ πριν από πάρα πολύ καιρό, η συνοδεία της Γαίας, για να είναι εδώ, για να δημιουργήσουν αυτό το ασυνήθιστο και μεγαλειώδες μέρος της ζωντανής ενέργειας εδώ στον πλανήτη.

Υπήρξαν αγγελικές υπάρξεις από τόσες πολλές αγγελικές οικογένειες που έχουν έρθει εδώ, που ήρθαν εδώ για να βοηθούν, να στηρίζουν και να αγαπούν τους ανθρώπους που είχαν ανάγκη. Όταν οι άνθρωποι απλά δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν τον δικό τους μέγα άγγελο εσωτερικά, όταν ήταν τόσο χαμένοι, αγγελικές υπάρξεις από τις άλλες σφαίρες ήρθαν εδώ απλά για να φωτίσουν με το φως τους και να σας υπενθυμίσουν την αγγελική σας προέλευση.

Προέρχονται από τόσες  πολλές αγγελικές οικογένειες – τον Οίκο του Μιχαήλ ή Αρχάγγελου Μιχαήλ, τον Οίκο του Μέτατρον, τον Οίκο του Γαβριήλ και τόσες πολλές από τις άλλες ήταν εδώ για να σας βοηθούν, βοηθούσαν τους ανθρώπους. Χωρίς να σας λένε ποτέ τί έπρεπε να κάνετε, χωρίς να ανακατεύονται ποτέ στις εξελίξεις των ανθρώπων στον πλανήτη, αλλά ήταν εδώ απλά για να φωτίσουν με το φως τους και ελπίζοντας ότι θα σας υπενθύμιζαν ποιοι είστε αληθινά.

Έχουν έρθει υπάρξεις από το αγγελικό Βυσσινί Συμβούλιο. Το Βυσσινί Συμβούλιο στις αγγελικές σφαίρες αποτελείται από εκείνους, που ανήκαν σε τόσες πολλές άλλες αγγελικές οικογένειες οι οποίοι συγκεντρώθηκαν με σκοπό τη διδασκαλία. Βρίσκονται εδώ στον πλανήτη δουλεύοντας με τον Βυσσινί Κύκλο και άλλους, εδώ και τόσο καιρό, βοηθώντας όχι μόνο στην καθοδήγησή σας σαν άνθρωποι, αλλά και στην καθοδήγηση αυτού του οργανισμού που τώρα ξέρετε σαν Βυσσινί Κύκλο, σαν Σώμπρα – Σώμπρα, ένα όνομα που ανάγεται 2.000 χρόνια πριν στην εποχή του Γέσουα κι έχει συνεχιστεί στην εποχή των Γνωστικών, στην εποχή των Μυστηριακών Σχολών και τώρα σ’ αυτή την εποχή, στον Βυσσινί Κύκλο – και υπάρχουν σαν ομόλογοί σας. Υπάρχουν για να καθοδηγούν και να βοηθούν.

Τόσες πολλές αγγελικές υπάρξεις εδώ για τους ανθρώπους που καλούν, για τους ανθρώπους που έχουν ξεχάσει τη θεϊκή τους προέλευση, για τους ανθρώπους που μια μέρα θα έφταναν να επιτρέψουν τον δικό τους αγγελικό εαυτό εδώ. Αλλά αυτές οι αγγελικές υπάρξεις για τις οποίες μιλάω τώρα, ήταν εκείνοι που κρατούσαν τη θέση. Ήταν εκείνοι που κάλυπταν το κενό μέχρι να ετοιμαστείτε να το δεχτείτε μέσα σας. Και τώρα, με τον Ουράνιο Σταυρό, με αυτή τη στιγμή του ανοίγματος στις άλλες σφαίρες, είναι ώρα να φύγουν. Δεν θα φύγουν όλοι με τη μια, αλλά ένας μεγάλος αριθμός θα φύγει σήμερα, παραδίδοντας την ψυχή, παραδίδοντας τον πλανήτη, παραδίδοντας την ανθρωπότητα πίσω στην ανθρωπότητα.

Τώρα είναι συγκεντρωμένοι για την πομπή τους. Πρόκειται να προχωρούν σ’ αυτή  την πομπή επίσημα κι αργά, αποχωρώντας από τα επίπεδα της Γης και πηγαίνοντας στις σφαίρες των ουρανών, των άλλων ουρανών. Πρόκειται να πάνε μέσω του Ουράνιου Σταυρού, αυτού του νέου ανοίγματος.

Θα είναι πραγματικά οι πρώτοι που θα περάσουν από κει και καθώς θα ξεκινούν την πομπή τους εδώ, σε ένα λεπτό, σας ζητώ να νιώσετε βαθιά την εργασία που έκαναν, το λόγο που ήταν εδώ. Και καθώς θα το κάνετε, ίσως να υπάρχει λίγη θλίψη, αφού η Γαία συνεχίζει να φεύγει, αφού το Βυσσινί Συμβούλιο φεύγει, αφού οι αγγελικές υπάρξεις του Αρχάγγελου Μιχαήλ και τόσων πολλών άλλων φεύγουν σήμερα.

Σας ζητώ να νιώσετε την τιμή που μοιράζονται μαζί σας, την αναγνώριση της δουλειάς που έχετε κάνει. Και μπορεί να νιώσετε ένα κενό για ένα σύντομο χρονικό διάστημα καθώς θα φεύγουν. Μπορεί να νιώσετε ένα κενό, αλλά αυτό το κενό θα καλυφθεί με την δική σας αγγελική παρουσία, με την δική σας ψυχή.

Η Αναχώρηση

Έτσι, αγαπητές αγγελικές υπάρξεις που ήσασταν εδώ στον πλανήτη, αγαπητή Γαία, αγαπητό Βυσσινί Συμβούλιο, όλα τα αγγελικά μέλη που είναι τώρα εδώ, ήρθε η ώρα να βάλετε τα φτερά σας.  Ακόμα μια φορά, βάλτε τα φτερά σας που θα σας πάρουν από αυτό το αγαπημένο μέρος της Γης πίσω στην αληθινή εστία σας.

Ας ξεκινήσουμε την πομπή, την αναχώρηση των αγγελικών υπάρξεων που ήταν εδώ για να σας στηρίζουν. Ας ξεκινήσει η πομπή.

Άνθρωποι, ζητώ από τον καθένα σας να το νιώσει αυτό και ειδικά την τιμή που έχουν για τον καθέναν από σας.

Ας ξεκινήσει η πομπή, καθώς οι αγγελικές υπάρξεις θα επιστρέφουν μέσα από τον Ουράνιο Σταυρό.
(παύση)

Μερικοί θα μείνουν πίσω για λίγη δουλειά καθαρισμού στις επόμενες δεκαετίες. Πάντως τόσοι πολλοί επιστρέφουν τώρα, γιατί ξέρουν, ότι έχει έρθει η ώρα. Ξέρουν ότι είστε έτοιμοι να επιτρέψετε την θεϊκότητα σας εδώ.

Νιώστε, καθώς κουνάνε τα φτερά τους ένα ‘αντίο’ κι ένα ‘να είστε καλά’, καθώς κουνάνε τα φτερά τους σε καθέναν από σας λέγοντας, “Θα σε δούμε στις άλλες σφαίρες πάρα πολύ σύντομα. Θα είμαστε εκεί να σε χαιρετίσουμε όταν εσύ, σε λίγα λεπτά, επιτρέψεις στον εαυτό σου να επεκταθεί τώρα μέσα από τον Ουράνιο Σταυρό στις σφαίρες της ψυχής σου και της συνειδητότητάς σου.” Αλλά προς το παρόν, απλά νιώστε καθώς αναχωρούν, τη σπουδαία τελετή.
(παύση)

Μερικοί ήταν εδώ σ’ αυτό τον πλανήτη για εκατοντάδες, χιλιάδες χρόνια, υπηρετώντας την Γαία, υπηρετώντας την ανθρωπότητα. Μερικοί είναι πολύ έτοιμοι να πάνε σπίτι τώρα. Όμως μπορώ να σας πω ένα πράγμα, καθώς θα νιώθετε την αναχώρησή τους, πρόκειται να τους λείψετε. Πρόκειται να τους λείψετε.

Θα τους λείψει να κάθονται δίπλα σας, καθώς κοιτούσατε τον ωκεανό ή την λίμνη ή την έρημο, καθισμένοι δίπλα σας, παρέχοντας συντροφικότητα, παρηγοριά, βοηθώντας να καλυφθεί αυτός ο χώρος μέχρι να είστε πραγματικά έτοιμοι να τον γεμίσετε με την δική σας θεϊκότητα.

Πρόκειται να τους λείψει το χιούμορ σας. Ω, πρέπει να έχετε χιούμορ. Πρέπει να έχετε χιούμορ για να μείνετε εδώ στον πλανήτη σαν άνθρωποι, έχοντας ξεχάσει ποιοι είστε πραγματικά.

Ναι, και πρόκειται να τους λείψουν ακόμα και τα δάκρυά σας, γιατί ήξεραν όταν κυλούσαν τα δάκρυα, ότι ήσασταν έτοιμοι να προχωρήσετε. Αντιμετωπίζατε βαθιά ζητήματα ή πληγές μέσα σας κι όταν κυλούσαν τα δάκρυα, απλά σήμαινε ότι  ήσασταν έτοιμοι να απελευθερώσετε και με την απελευθέρωση ήσασταν τελικά έτοιμοι να επιτρέψετε.

Πρόκειται να τους λείψουν οι βρισιές σας, οι κατάρες σας. Οι άνθρωποι νομίζουν ότι είναι τόσο κακό να λένε αυτές τις λέξεις. Αλλά οι άγγελοι μερικές φορές χαχανίζουν, όταν απλά ξεσπάτε σε βρισιές, γιατί ξέρουν ότι θα το έκαναν κι εκείνοι αν ήταν σε ανθρώπινη μορφή. Θα έπρεπε να ξεστομίσουν μια καλή βρισιά κάθε τόσο, οπότε χαχάνιζαν και γελούσαν.

Κι έπειτα υπήρχαν φορές επίσης που έκλαιγαν. Ω, όταν ήσασταν τόσο χαμένοι σε τόσο πολύ σκοτάδι, που δεν μπορούσατε καν να τους νιώσετε πια, τότε ήταν που έκλαιγαν. Τότε είναι που φώτιζαν με το φως τους πάρα πολύ έντονα, ελπίζοντας ότι θα βρίσκατε τον εαυτό σας.

Έτσι, ναι, μοιράστηκαν τόσα πολλά μαζί σας στη διάρκεια των ζωών –αυτοί που κρατούσαν τη θέση, φίλοι, εκείνοι που πραγματικά ήξεραν ποιοι ήσασταν και σας τιμούσαν που κάνατε το ταξίδι στον πλανήτη. Τόσοι πολλοί απ’ αυτούς πραγματικά δεν έχουν έρθει εδώ ποτέ πριν και ξέρουν ότι έρχεται η σειρά τους. Και θα είναι πολύ πιο εύκολο χάρη στη δουλειά που έχετε κάνει.

Νιώστε τώρα καθώς η πομπή από τη Γη προς στον Ουράνιο Σταυρό έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Νιώστε τώρα καθώς στέκονται παραταγμένοι στις άλλες σφαίρες, κουνώντας όλοι τα φτερά τους.

Κουνώντας τα φτερά τους σε καθέναν από σας που παραμένετε εδώ στη Γη.

Κουνώντας τα φτερά τους με τιμή, με αγάπη και με φιλία για καθέναν από σας.
(παύση)

Η Ώρα σας Τώρα

Και τώρα είναι η ώρα για εσάς, είναι η ώρα να γεμίσετε αυτό το κενό που έχει μείνει πίσω. Είναι η ώρα για την θεϊκότητά σας. Την αγγίζατε πότε πότε στο παρελθόν. Την νιώθατε κάποιες στιγμές, ω, μερικές φορές πάρα πολύ έντονα.  Μερικές φορές νιώθατε σαν να ήταν εκεί για μέρες ή βδομάδες ή μήνες. Αλλά μετά, με την τεράστια βαρύτητα της συνειδητότητας σ’ αυτό τον πλανήτη, έμοιαζε να φεύγει.

Τώρα έρχεται η ώρα εσείς να το επιτρέψετε. Η βαρύτητα χαλαρώνει. Την χαλαρώνουν το φως και η ίδια η συνειδητότητα. Χαλαρώνει τη λαβή της πάνω σας, που σας κρατάει έγκλειστους μέσα στο σώμα και στο μυαλό. Ελαφραίνει˙ ελευθερώνει. Ακόμα και η υλική βαρύτητα αρχίζει να αλλάζει τώρα, ακόμα και η υλική βαρύτητα, αλλά κυρίως η βαρύτητα της συνειδητότητας αρχίζει να ελαφραίνει. Είναι λες και ξαφνικά να μπορείτε να αναπνέετε πιο εύκολα. Είναι ξαφνικά σαν να σας έρχεται στο μυαλό πιο πολλή επίγνωση.

Ακόμα και το μυαλό, ακόμα κι αυτό το μέρος του μυαλού, που ήταν αδρανές για αιώνες χρόνου, το μέρος που ήξερε πώς να συνδέεται στις άλλες σφαίρες – ήταν ένα σημείο σύνδεσης ανάμεσα στον ανθρώπινο εαυτό σας και στον ψυχικό Εαυτό σας, αλλά ήταν κοιμισμένο για τόσο πολύ καιρό – τώρα ακόμα κι αυτό αρχίζει να εμφανίζεται. Είναι σαν ένα σημείο φωτός πάνω από το κεφάλι σας. Αυτό το φως, αυτό το σημείο επιτρέπει την σύνδεση στις άλλες σφαίρες. Ενώ το ανθρώπινο μυαλό απλά δεν μπορούσε να το καταλάβει, θα το είχε αρνηθεί ή θα ήταν απλά θόρυβος για το ανθρώπινο μυαλό, τώρα με αυτό το σημείο φωτός, επιτρέπεται η σύνδεση με την ψυχή κι όλα της τα χαρακτηριστικά, με τον αληθινό Εαυτό σας, ώστε να μην χρειάζεστε το μυαλό για να επεξεργάζεστε τα πάντα, να μην χρειάζεστε το μυαλό για να προσπαθείτε να θυμηθείτε ποιοι είστε. Έρχεται τώρα κατευθείαν μέσα στην ύπαρξη σας. Το μυαλό θα καταλάβει, θα προσαρμοστεί, πάντως θα έρθει κατευθείαν μέσα στην ύπαρξή σας.

Έτσι τώρα, οι αγγελικοί φίλοι έχουν φύγει, στην άλλη πλευρά, πήγαν πίσω στην εστία και τόσοι πολλοί απ’ αυτούς τώρα ετοιμάζονται να επιστρέψουν, σε υλική μορφή. Να γεννηθούν σ’ αυτό τον πλανήτη, έναν πλανήτη που έμαθαν με τόσους πολλούς τρόπους, αλλά ποτέ μέσα από τα πραγματικά ανθρώπινα μάτια. Πρόκειται να επιστρέψουν. Μερικοί από σας θα είναι οι δάσκαλοί τους, οι φίλοι τους, όταν ενσαρκωθούν πάλι σ’ αυτό τον πλανήτη. Αλλά ένα πράγμα είναι αληθινό και βέβαιο, ότι χάρη στο μονοπάτι που ανοίξατε – το μονοπάτι της μεταφυσικής, το μονοπάτι του να επιτρέπετε το θεϊκό, το μονοπάτι της Πραγμάτωσης – όσα θα περάσουν σαν άνθρωποι θα είναι πολύ πιο εύκολα.

Έτσι τώρα έρχεται η ώρα μας, η ώρα σας.

Πρόκειται τώρα να επεκταθούμε μέσα στον Ουράνιο Σταυρό. Αυτή είναι η μοναδική φορά που θα το κάνουμε σαν ομάδα. Σας ζητώ μετά απ’ αυτή τη φορά να μην συγκεντρώνεστε ούτε σε άλλες ομάδες, ούτε καν σε μικρές ομάδες, αλλά να είστε μόνοι σας, για να επεκτείνεστε μέσα στον Ουράνιο Σταυρό.

Λοιπόν, ένα σημαντικό πράγμα είναι, να σταματήσετε για μια στιγμή και να νιώσετε αυτή την Τώρα στιγμή, αυτό που ονομάζω Παρουσία σας. Εδώ ακριβώς, “Εγώ Είμαι Εδώ.”

Δεν πρόκειται να κάνουμε αστρική προβολή. Δεν πρόκειται να αφήσουμε την ανθρώπινη κατάσταση για να περάσουμε μέσα από τον Ουράνιο Σταυρό. Δεν πρόκειται να κάνουμε κάποιο ταξίδι της ψυχής. Όχι. Πρόκειται να μείνουμε εδώ στην Παρουσία, στην Παρουσία, και να επεκταθούμε. Αυτό είναι.

Βλέπετε, ιδιαίτερα με την μειωμένη βαρύτητα, πρόκειται απλά να επεκταθούμε πάνω και μέσα από τον Ουράνιο Σταυρό στις άλλες σφαίρες. Χωρίς ποτέ να αφήνουμε το σώμα, χωρίς ποτέ να αρνούμαστε την ανθρώπινη φύση, αλλά να επεκτεινόμαστε προς τα πάνω, πάνω, πάνω μέσα από τον Ουράνιο Σταυρό. Αλλά πριν το κάνουμε, κάτι πολύ σημαντικό.

Ο Βωμός της Ψυχής

Κάθε ζήτημα που απομένει μέσα σας – αυτό δεν αφορά άλλους, πάντως κάθε ζήτημα που απομένει μέσα σας – σωματικό ζήτημα, βιολογική ανισορροπία, έλλειψη αξίας, ψυχική ανισορροπία, όλος αυτός ο θόρυβος και η φασαρία που συμβαίνει στο ανθρώπινο μυαλό και προκαλείται από τις πτυχές σας˙ ζητήματα που σχετίζονται ακόμα και στο προγονικό σας κάρμα, πάντως ζητήματα που έχετε επωμιστεί στη ζωή σας˙ ζητήματα με την έλλειψη αφθονίας, ζητήματα με την ενοχή και την ντροπή για πράγματα που νομίζετε ότι κάνατε λάθος στο παρελθόν, ακόμα και σε περασμένες ζωές.

Αλλά, βλέπετε, το μυαλό σας θυμάται μόνο ένα μέρος απ’ όσα συνέβησαν πραγματικά. Δεν είναι πραγματικά αυτά που συνέβησαν. Το μυαλό σας θυμάται τα δύσκολα πράγματα, τα άσχημα πράγματα κι αυτά σας βαραίνουν. Προσπαθείτε να εξιλεωθείτε γι’ αυτά τα πράγματα. Προσπαθείτε να βρείτε τη λύση γι’ αυτά. Προσπαθείτε να βρείτε λύσεις, αλλά τόσο συχνά είναι δύσκολο να το κάνετε. Όλα αυτά τα πράγματα, αγαπητοί μου φίλοι, αφήστε τα πίσω. Καθώς θα κάνουμε το ομαδικό μας ταξίδι μέσα από τον Ουράνιο Σταυρό, αφήστε τα πίσω.

Αφήστε τα εδώ στον βωμό της ψυχής. Αφήστε τα εδώ σ’ αυτό το μπολ.

Καθώς ξεκινάμε την επέκταση μας, καθώς περνάτε από αυτό τον δρόμο, πάρτε όλα εκείνα τα πράγματα, όλα τα ζητήματα, οτιδήποτε είναι ζήτημα στη ζωή σας κι αφήστε το εδώ.

Τα ζητήματα υπάρχουν, γιατί συνεχίζετε να τα κρατάτε. Συνεχίζετε να τα πολεμάτε σαν να ήταν δαίμονες και δράκοι. Συνεχίζετε να τα πολεμάτε σαν να ήταν ο εχθρός. Ή συνεχίζετε να τα καταπνίγετε σαν να θέλετε να φύγουν, κι όμως είναι ακόμα εκεί.

Αφήστε τα όλα εδώ στον βωμό της ψυχής σας.

Όχι, δεν γίνεστε αμελείς. Δεν τα αφήνετε απλά στην τύχη τους. Αυτό που συμβαίνει εδώ, αγαπητοί φίλοι, είναι ότι κρατάτε τόσα πολλά ζητήματα, πράγματα που γνωρίζετε ακόμα και μερικά που δεν γνωρίζετε. Προσπαθήσατε να τα λύσετε, αλλά αυτό που συμβαίνει πραγματικά είναι, ότι δεν τα έχετε αφήσει να φύγουν ώστε η ψυχή να μπορέσει να τα φέρει όλα στην σοφία. Κι αυτό είναι που κάνει η ψυχή.

Όταν είστε έτοιμοι να σταματήσετε να παίζετε και να παλεύετε με ζητήματα, να πολεμάτε μέσα στον εαυτό σας, όταν είστε έτοιμοι να πείτε, “Φτάνει πια. Αρκετά. Όχι άλλο. Δεν χρειάζομαι να παλεύω πια με αυτούς τους δαίμονες. Όχι άλλο.” Όταν τα αφήσετε, τότε και μόνο τότε μπορεί η ψυχή να τα πάρει και να τα μεταμορφώσει σε καθαρή σοφία, σοφία που επιστρέφει σε σας, τον άνθρωπο.

Καθώς επιχειρούμε τώρα να πάμε μέσα από τον Ουράνιο Σταυρό ομαδικά – την μοναδική φορά σαν ομάδα – σας παρακαλώ να σταματήσετε για μια στιγμή εδώ σ’ αυτό τον ιερό βωμό. Πάρτε όλα τα ζητήματα, ακόμα κι εκείνα που κρύβετε, που  κρατάτε, πάντως πάρτε τα όλα και βάλτε τα σ’ αυτό το μπολ της  μεταμόρφωσης, το μπολ της σοφίας. Αφήστε την ψυχή σας να αναλάβει από δω και πέρα.

Δεν χρειάζεται να τα κρατάτε πια. Δεν χρειάζεται. Δεν είναι κάποιο είδος χρέους που πρέπει να πληρώσετε, ασχέτως του τί είναι. Δεν είναι ένα κάρμα που έχετε.

Βλέπετε, για κάθε ανθρώπινο ζήτημα που έχετε, η ψυχή σάς αφήνει να το βιώσετε. Θα αφήσει ακόμα αυτό το ζήτημα, θα το αφήσει να σας διαλύσει. Θα σας αφήσει να προσπαθήσετε να βρείτε τις απαντήσεις και μερικές φορές τις βρίσκετε. Αλλά όταν φτάνετε στις σοβαρές απαντήσεις για την αυτοεκτίμηση, την αγάπη του εαυτού, ακόμα και την αφθονία, την αξία της αφθονίας, τόσο συχνά είναι πέρα από την ανθρώπινη ικανότητα να τις σκεφτεί, να βρει λύση με το μυαλό.

Το σχέδιο ήταν πάντα, ήταν πάντα όταν θα είστε έτοιμοι να το παραδώσετε αυτό το θέμα, όταν θα σταματούσατε να το πολεμάτε, η ψυχή θα το έπαιρνε και θα το μετέτρεπε σε σοφία. Το χειρότερο απ’ τα χειρότερα, το πιο σκοτεινό απ’ τα σκοτεινά, αυτό είναι ένα μέρος απ’ όσα κάνει η ψυχή.

Έτσι τώρα ας ξεκινήσουμε την ανθρώπινη πομπή μας, τη μοναδική φορά που θα το κάνουμε μαζί ομαδικά.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή και σας ζητώ τώρα να αποκαλύψετε τα φτερά σας, τα φτερά που είχατε πάντα αλλά ήταν κρυμμένα. Βλέπετε, έχετε αγγελικό υπόβαθρο, αγγελική ιστορία, όπως οι υπάρξεις που έφυγαν πριν από μερικά λεπτά.

Τώρα όμως ζητώ απ’ τον καθένα από σας να φανερώσει τα φτερά του και να πλησιάσει τον βωμό της ψυχής – τον βωμό της ψυχής – και τελετουργικά να αφήσει πίσω οποιαδήποτε ζητήματα, ανισορροπίες, ακόμα κι αναπάντητα ερωτήματα. Αφήστε τα πίσω. Η ψυχή τότε θα τα πάει στην σοφία. Είναι τόσο απλό.

Θα επιτρέψω ένα λεπτό για να πλησιάσει καθένας από σας τον βωμό της ψυχής σας.

Αδειάζοντας τις τσέπες σας, καθαρίζοντας το μυαλό σας, καθαρίζοντας τα σπλάχνα  και την καρδιά σας – οποιαδήποτε ζητήματα – γιατί δεν θέλετε να περάσετε από τον Ουράνιο Σταυρό κουβαλώντας ακόμα παλιές αποσκευές και παλιά ζητήματα. Και η ψυχή είναι κατενθουσιασμένη και χαρούμενη, που εσείς τα απελευθερώνετε τώρα. Θα τα μετατρέψει σε σοφία.
(παύση)

Έτσι, πλησιάστε τον βωμό της ψυχής. Αφήστε τα να φύγουν μια για πάντα.
(παύση)

Ναι, αφήστε τα να φύγουν. Είναι εντάξει. Είναι εντάξει να τα βάλετε σ’ αυτό το μπολ, αυτό το δισκοπότηρο.
(παύση)
Και τώρα ας αρχίσουμε.

Μέσα στον Ουράνιο Σταυρό

Αφήστε να ξεδιπλωθούν τα φτερά σας.

Καθώς μένετε στην παρούσα στιγμή, αφήστε να ξεδιπλωθούν τα φτερά σας, ώστε να επεκταθούμε αργά μαζί. Με τόσο λιγότερη βαρύτητα, τόσο λιγότερη συμπίεση, πάρτε μια βαθιά αναπνοή κι αφήστε τον εαυτό σας να επεκταθεί. Αφήστε να ξεδιπλωθούν τα φτερά σας.
(παύση)
Επεκταθείτε πέρα από τους περιορισμούς του ανθρώπου, του μυαλού και του σώματος, αφήνοντας το φως σας να ακτινοβολεί και να λάμπει στον εαυτό σας,  αφήνοντας τα φτερά σας να σας μεταφέρουν, καθώς πηγαίνουμε τώρα στον Ουράνιο Σταυρό αυτή τη μέρα, στις 22 Μαρτίου 2023.
Πάρτε μια βαθιά αναπνοή κι επιτρέψτε την επέκτασή σας.
(μεγαλύτερη παύση)

Πάρτε μια καλή βαθιά αναπνοή, καθώς πλησιάζουμε τώρα τον Ουράνιο Σταυρό.
(παύση)

Κι ένα τελευταίο ξεδίπλωμα των φτερών σας, όσο πιο ανοιχτά μπορούν να είναι.

Και τώρα περνάμε μέσα από τον Ουράνιο Σταυρό, οι πρώτοι από τους πολλούς, πολλούς ανθρώπους που θα έρθουν προς τα εδώ.

Τώρα περνάμε μέσα από τον Ουράνιο Σταυρό και βγαίνουμε στις άλλες σφαίρες, όπου σας χαιρετά το φως της ψυχής σας, ο αληθινός σας Εαυτός, η θεϊκότητά σας. 

Ακόμα παρόντες στη Γη με την σωματική, διανοητική σας ύπαρξη και τώρα έχοντας  επεκταθεί μέσα από το άνοιγμα του Ουράνιου Σταυρού στις άλλες σφαίρες με την παρουσία της ψυχής σας.

 Έχει ήδη πάρει όλα όσα αφήσατε στον βωμό, όλα όσα αφήσατε στο μπολ, τα έχει ήδη πάρει και τα έχει φέρει στην σοφία, τα έφερε στο φως και τώρα σας τη δίνει πίσω.

Δεν υπάρχουν πια ζητήματα και προβλήματα. Δεν υπάρχει πια σκοτάδι και δυστυχία. Αλλά τα δίνει πίσω σε σας ως σοφία. 

Επίσης σας δίνει το φως της. Σας υπενθυμίζει ποιοι είστε αληθινά.

Κι έπειτα σας λέει, “Εγώ είμαι η ψυχή σου. Εγώ Είμαι Αυτό που Είμαι.”

Κι ακούτε να αντηχεί αυτό μέσα από ολόκληρη την ύπαρξή σας από τις άλλες σφαίρες μέχρι εδώ κάτω στη Γη – “Εγώ Είμαι Αυτό που Είμαι. Εγώ Είμαι όλα όσα  Είμαι. Πάντα ήμουν και πάντα θα είμαι. Εγώ Είμαι Αυτό που Είμαι.”

Τώρα επιτρέψτε στον εαυτό σας να πάρει αυτό το δώρο της σοφίας, που μόλις πριν λίγα λεπτά ήταν το σκοτάδι σας, ο πόνος σας, τα βάσανά σας. Πάρτε αυτό το δώρο. Φέρτε το μέσα στον εαυτό σας.
(παύση)

Πάρτε αυτό το φως, αυτό το φως της ψυχής σας, του αληθινού Εαυτού σας και φέρτε το εντός. Αφήστε τον εαυτό σας να το εισπνεύσει. Αφήστε τον εαυτό σας να το απορροφήσει.

Αφήστε τον εαυτό σας να νιώσει το αγκάλιασμα της ψυχής σας. Όχι πια χωριστά, όχι πια έξω από τη συνείδηση, αλλά ενσωματωμένο μέσα σας.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή και μαζί με την ψυχή σας, νιώστε “Εγώ Είμαι Αυτό που Είμαι. Είμαστε Αυτό που Είμαστε.”
(παύση)

Και τώρα αυτή τη στιγμή, νιώστε τη μεγάλη τιμή από όλες τις αγγελικές υπάρξεις που υπηρετούσαν τη Γη, που μερικές μόλις έκαναν την πομπή τους γυρνώντας εδώ, κι άλλες που εργάζονται στις άλλες σφαίρες.

Νιώστε το, αγαπητοί φίλοι, την τιμή, τις ευχαριστίες και παρακολουθείστε καθώς όλα τους τα φτερά υψώνονται τιμώντας τον καθένα από σας, καθώς συνεχίζετε τη ζωή σας, την εργασία σας πίσω στη Γη. Παρακολουθείστε καθώς όλα τους τα φτερά υψώνονται, έναν χαιρετισμό σε σας και στην ψυχή σας.
(παύση)

Και πριν επιστρέψουμε, καλώ όλους εκείνους που ήταν Εργάτες των Σφαιρών να επιστρέψουν τώρα επίσης. Η εργασία σας τελείωσε.

Βλέπετε, είχατε ανθρώπινη μορφή σ’ αυτή τη ζωή. Έχετε ζήσει ήσυχη ζωή. Έχετε ζήσει πολύ εσωτερική ζωή, επειδή μεγάλο μέρος από εσάς δούλευε στις άλλες σφαίρες, βοηθώντας να ετοιμαστεί αυτή η μέρα, βοηθώντας να φτιαχτεί ο δρόμος.

Χρειάστηκε επίσης άνθρωποι στη Γη να δουλέψουν  στις άλλες σφαίρες για να δημιουργηθεί η απαραίτητη ισορροπία, ώστε να συμβεί ο Ουράνιος Σταυρός. Και καλώ τώρα όλους εσάς που ήσασταν Εργάτες των Σφαιρών. Αφήστε τη δουλειά σας. Τελείωσε. Είμαστε εδώ. Ελάτε πίσω μαζί μας. Επιστρέψτε στην ανθρώπινη ζωή σας, στο ανθρώπινο σώμα σας, αλλά φέρτε μαζί όλο το φως, όλη την σοφία κι όλη την ψυχή.

Φέρτε τα Όλα Πίσω

 Έτσι, ας γυρίσουμε πίσω τώρα. Μπορείτε να έρθετε εδώ σ’ αυτές τις σφαίρες οποιαδήποτε στιγμή και μπορείτε να φέρετε μαζί σας αυτές τις σφαίρες. Αυτό το φως κι αυτή την σοφία που σας δόθηκαν σήμερα από την ψυχή σας, φέρτε τα πίσω μαζί σας. Καμιά άλλη ύπαρξη δεν μπορεί ποτέ να σας τα πάρει. Δεν θα κάνετε ποτέ κακό με αυτά.

Σας αξίζει να τα φέρετε πίσω τώρα – πίσω στον πλανήτη, πίσω στην βιολογία σας, πίσω στη ζωή σας.

Έτσι, ας πάμε πίσω τώρα μέσα από τον Ουράνιο Σταυρό. Μπορείτε να έρθετε εδώ όποτε το επιλέξετε, αλλά ας πάμε πίσω μέσα από τον Ουράνιο Σταυρό.

Αργά, αργά, χρησιμοποιώντας τα φτερά για να έρθετε πίσω αργά, αργά.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή για τη ζωή σας σαν άνθρωποι.

Τώρα ο Ουράνιος Σταυρός είναι ανοιχτός. Μπορείτε να επεκτείνεστε σ’ αυτές τις σφαίρες οποιαδήποτε στιγμή. Μπορείτε να φέρετε πίσω το φως, την ενέργεια και την συνειδητότητα οποιαδήποτε στιγμή. Και καθώς επιστρέφετε στην ανθρώπινη ζωή σας, στην πραγματικότητά σας, σας ζητώ να παρατηρήσετε κάτι.

Ακριβώς δίπλα σας είναι το φωτεινό σας σώμα, το Ελεύθερο Ενεργειακό σας Σώμα. Ακριβώς δίπλα σας. Τώρα είναι η ώρα.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή και νιώστε το. Θα ενσωματώνεται αργά.

Θα συνεχίζετε να έχετε ένα υλικό σώμα, αλλά τώρα θα έχετε τα χαρακτηριστικά του φωτεινού σας σώματος, που σιγά σιγά θα αρχίσουν να γίνονται μέρος της ζωής σας, αργά ώστε να μην κλονιστεί η βιολογία σας.

Αυτό είναι ένα από τα πολλά πράγματα που φέρατε πίσω μαζί σας, το φωτεινό σας σώμα κι έπειτα εκείνο το μέρος του εγκεφάλου που ξέρει πώς να συνδέεται με τις άλλες σφαίρες.

Κι έτσι είναι, σήμερα 22 Μαρτίου 2023, αρχίζει η Αποκάλυψη.

Έτσι είναι, ώστε η δουλειά που έχετε κάνει σ’ αυτό τον πλανήτη για να φέρετε αυτό το φως και την συνειδητότητα, είναι εδώ.

Κι έτσι είναι, ώστε ήρθε η ώρα να απολαύσετε τους καρπούς όλης της δουλειάς σας, να θυμηθείτε την αγγελική σας προέλευση και να ζήσετε μια ζωή χαράς, αφθονίας, αγάπης και εκφραστικότητας.

Με αυτά, Εγώ Είμαι ο Αγαπημένος Σαιν-Ζερμαίν.

ΛΙΝΤΑ: Και με αυτά, παρακαλώ απλά επιτρέψτε να συνεχιστεί αυτή η καλή, βαθιά αναπνοή. Πραγματικά να αφήσετε τον εαυτό σας να νιώσει – να νιώσει όλα όσα είστε και περισσότερα.

Απλά αναπνεύστε απαλά τιμώντας τον εαυτό σας, αυτή την καλή, βαθιά αναπνοή. Κυλήστε μ’ αυτήν, αυτή την αναπνοή του επιτρέπω.

Τόσα πολλά μας δόθηκαν σήμερα. Εισπνεύστε τα. Νιώστε τα. Νιώστε τι σημαίνουν για εσάς, για καθέναν από μας.

Μια πολύ όμορφη αρχή, μια υπέροχη στιγμή.

Αναπνεύστε. Αναπνεύστε και νιώστε αυτές τις εκπληκτικές δυνατότητες.

Είναι εδώ για καθέναν από μας. Εδώ για καθέναν από μας.

Σας ευχαριστούμε που πήρατε μέρος σ’ αυτό τον υπέροχο, καταπληκτικό Ουράνιο Σταυρό. Και ευχαριστίες ειδικά στον Σαιν-Ζερμαίν.

 

Μετάφραση : Μαίρη Πολυχρόνη
Review και επιμέλεια : Μαρία Γρηγοράκη