Shoud 7, Alt

Sponsored links

Donate Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε τις μεταφράσεις κάνοντας ένα paypal donation

1- 4- 2023

( Για τους καινούργιους, Ακούστε, Καταλαβαίνοντας τον Ουράνιο Σταυρό, Ερωτήσεις και απαντήσεις, Ακούστε τον Μαστερ- Μεράμπ)Είμαι Αυτό που Είμαι, ο Αντάμους της Κυρίαρχης Περιοχής.

Παίρνω μια ακόμα πιο μεγάλη ανάσα, καθώς αρχίζουμε αυτό το πρώτο Shoud μετά τον Ουράνιο Σταυρό. Μια μεγάλη ανάσα για να νιώσω – αα! – τη διαφορά σε εσάς, Σώμπρα. Τη διαφορά στους καινούριους που έρχονται, τη διαφορά στον πλανήτη Γη και πρόκειται να μιλήσουμε για τον Ουράνιο Σταυρό σήμερα. Ζήτησα από την Λίντα να συγκεντρώσει μια σειρά από ερωτήσεις από το προσωπικό του Βυσσινί Κύκλου, που υποθέτω ότι έχεις έτοιμο ανά πάσα στιγμή.

ΛΙΝΤΑ: Ναι, που να πάρει!

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ωραία. Αλλά πριν απ’ αυτό, ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή μαζί. Τί εποχή! Σε τι εποχή βρισκόμαστε, σχεδόν σουρεαλιστική, κατά κάποιον τρόπο, γιατί είναι το αποκορύφωμα όλων των ζωών σας στον πλανήτη. Υπάρχει ακόμα ένα κόλλημα και πρόκειται να το συζητήσουμε σήμερα. Αλλά ας τα αγνοήσουμε όλα αυτά για μια στιγμή. Αντί να ανατρέχετε στο μυαλό σας προσπαθώντας να βρείτε πώς νιώθετε διαφορετικά ή πώς είναι διαφορετικός ο πλανήτης, ας πάρουμε απλά μια καλή, βαθιά αναπνοή τώρα. Καλή, βαθιά αναπνοή.

Είμαστε εδώ. Είμαστε εδώ. Ήταν ένα φοβερό ταξίδι. Τα καταφέραμε. Είμαστε σ’ αυτό το σημείο και θα το νιώσετε, θα το δείτε, θα ακούσετε τις αλλαγές που συμβαίνουν. Θα μιλήσω γι’ αυτό σε ένα λεπτό, αλλά τώρα θα ήθελα να κάνω ένα ιδιαίτερο καλωσόρισμα σε όλους εκείνους που είναι καινούριοι στον Βυσσινί Κύκλο.

Για τους Καινούριους

Θα ήθελα να επισημάνω ένα δυο πράγματα προς όφελος σας, αλλά επίσης και προς όφελος των Σώμπρα, εκείνων που είναι εδώ για αρκετό καιρό. Αυτός δεν είναι ένας επίσημος τίτλος. Δεν παίρνετε ένα πιστοποιητικό, που λέει ότι είστε Σώμπρα. Είστε αυτοπροσδιορισμένοι. Μια μέρα απλά συνειδητοποιείτε, «Είμαι μέρος αυτής της ομάδας των Σώμπρα.» Δεν υπάρχει συνδρομή για τα μέλη. Ελάχιστοι κανόνες. Ελάχιστοι κανόνες, κι αυτό ενοχλεί μερικούς ανθρώπους. Θέλουν να έχουν πολλούς κανόνες. Εμείς απλά δεν έχουμε.

Όμως αυτή η μικρή συζήτηση προκαταβολικά είναι επίσης καλή και για τους Σώμπρα, σαν υπενθύμιση, και είναι καλή για εκείνους τους Σώμπρα που έχουν ALT-heimer’s – A-L-T-heimer’s, ALT-heimer’s – βλέπετε, γιατί καθώς αρχίζετε να πηγαίνετε στο Και, καθώς αρχίζετε να επεκτείνεστε στις πολλές σφαίρες, παθαίνετε αυτό το λίγο ALT-heimer’s. Έχετε την τάση να ξεχνάτε πράγματα. Ξεχνάτε πού αφήσατε τα κλειδιά του αυτοκινήτου σας. Ξεχνάτε τα ονόματά σας. Ξεχνάτε ποια χρονιά είναι, τέτοια μικροπράγματα. Δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα με αυτό. Και το λέω για πλάκα, αλλά επίσης και με μεγάλη συμπόνια, γιατί όταν κάποιος έχει Αλτσχάιμερ, κατά μια έννοια, αυτό που συμβαίνει είναι ότι επεκτείνεται στις άλλες σφαίρες, αλλά δεν μένει γειωμένος ή ισορροπημένος σ’ αυτή την σφαίρα. Για εκείνους που έχουν ALT-heimer’s, το θέμα είναι να μείνουν γειωμένοι εδώ. Είναι το Και. Είστε εδώ σ’ αυτή την πραγματικότητα, απολαμβάνοντας τη ζωή, ελπίζω, και τώρα έχετε επεκταθεί στις πολυδιαστασιακές σφαίρες. Έχετε επεκταθεί μέσω αυτού που ονομάζουμε Ουράνιο Σταυρό. Έχετε επεκταθεί στην επίγνωση της δικής σας ψυχής. Λοιπόν, ALT-heimer’s.

Οι Σώμπρα έχουν την τάση να ξεχνάνε μερικά από τα πράγματα για τα οποία έχουμε μιλήσει. Εγώ είμαι ο Αντάμους – ο Αντάμους – κι αρχίζω λέγοντας «της Κυρίαρχης Περιοχής.» Αυτό σημαίνει ότι είμαι Αναληφθείς Δάσκαλος. Όταν είσαι στον κυρίαρχο οίκο σου, σημαίνει ότι δεν είσαι υπόχρεος σε κανέναν ή σε τίποτα. Είσαι κύριος του εαυτού σου και πραγματικά αυτός είναι ο ορισμός του να είσαι Αναληφθείς Δάσκαλος, το να είσαι στην Κυρίαρχη Περιοχή σου. Είσαι ελεύθερος. Είσαι ελεύθερος να είσαι όλα όσα είσαι – το παρελθόν σου, το παρόν σου, το μέλλον σου, η ψυχή σου, η ανθρώπινη φύση σου. Είσαι ελεύθερος να τα κάνεις όλα.

Προέρχομαι από τον Αγαπημένο Σαιν-Ζερμαίν. Είμαι μια ενέργεια της συνειδητότητας του Σαιν-Ζερμαίν. Έρχομαι στους Σώμπρα σαν Σαιν-Ζερμαίν, γιατί δεν θέλω να υπάρχει σύγχυση ανάμεσα στον Σαιν-Ζερμαίν περασμένων εποχών, τον Σαιν-Ζερμαίν που έκανε ανώτερη επικοινωνία ειδικά μέσω του Guy Ballard,πριν από πάρα πολλές δεκαετίες, ή μερικών από εκείνους που κάνουν τώρα ανώτερες  επικοινωνίες με τον Σαιν-Ζερμαίν. Μερικές είναι πραγματικές, μερικές όχι και τόσο πραγματικές. Όμως θέλω να το προσδιορίσω με σαφήνεια, γιατί η δουλειά που ο Σαιν-Ζερμαίν, που εγώ κάνω με τον Βυσσινί Κύκλο, είναι πολύ συγκεκριμένη. Αφορά σε μεγάλο βαθμό την πορεία από την αφύπνιση στην Πραγμάτωση και την παραμονή στον πλανήτη.

Αυτό το ταξίδι από την αφύπνιση στην Πραγμάτωση είναι μακρύ. Είναι κοπιαστικό. Είναι δύσκολο, όπως τόσοι πολλοί από σας ξέρουν, και πιθανόν να κουνάνε το κεφάλι τους, «Ναι, δύσκολο.» Αυτό που κάνουμε εδώ με τον Βυσσινί Κύκλο είναι να δίνουμε στους ανθρώπους κατευθυντήριες γραμμές. Τους δίνουμε στήριξη και ενθάρρυνση.
Εσείς, Σώμπρα, που είστε εδώ για αρκετό διάστημα, έχετε παρουσιάσει μια  ιστορία, τις ιστορίες σας, για να βοηθήσετε άλλους όταν θα περνούν εκείνες τις δύσκολες στιγμές, όταν δεν θα είναι σίγουροι αν θέλουν να μείνουν ή να φύγουν, όταν δεν θα είναι σίγουροι τί είναι η πραγματικότητα πια. Οι ιστορίες σας τους βοηθούν καθώς προχωρούν στο ταξίδι τους. Θα το κάνουν με τον δικό τους τρόπο, με τον δικό τους ρυθμό, αλλά το να έχουν τις ιστορίες σας, θα είναι ιερό γι’ αυτούς.

Έτσι, εγώ έρχομαι ως Αντάμους. Έχω ζητήσει να μη κάνουν άλλοι ανώτερη επικοινωνία με τον Αντάμους. Χωρίς να είναι σαν ιδιοκτησία για οποιοδήποτε είδος επιχειρηματικού σκοπού για τον Βυσσινί Κύκλο. Είναι ότι δεν θέλω σύγχυση στο μήνυμα. Δεν θέλω άλλους αγγελιοφόρους, εκτός από τον Κώλντρε, που συνοδεύεται από την αγαπητή Λίντα.
Δεν θέλω να υπάρχει σύγχυση. Υπάρχει τεράστια ευθύνη σ’ αυτούς, στο Προσωπικό του Βυσσινί Κύκλου και στους Σώμπρα να μην το μπερδέψουν, να μην μπερδέψουν άλλους με πολλαπλά μηνύματα. Θέλω ένα πολύ σαφές μήνυμα κι όταν αυτό το μήνυμα παραδοθεί, όταν θα τελειώσουμε την δημιουργία αυτής της βιβλιοθήκης των Shoud και των πληροφοριών, τότε θα είναι καιρός να αποσυρθώ εν μέρει, περίπου το 2025. Θα επιστρέφω πότε πότε για να μιλάω στους Σώμπρα, να σας ψυχαγωγώ φυσικά, να σας κάνω να γελάτε, όπως κάνω πάντα, μερικές φορές να σας σκουντάω απαλά και μερικές φορές να σας δίνω μια γρήγορη κλωτσιά στο πίσω μέρος. Αλλά σ’ αυτό το σημείο, θα έχουμε πετύχει αυτό που κάναμε στην αρχή του Βυσσινί Κύκλου, να δημιουργήσουμε την ενεργειακή βιβλιοθήκη για όλους τους άλλους, που θα έρθουν μέσω της αφύπνισης στην Πραγμάτωσή τους και θα μείνουν στον πλανήτη σαν ενσωματωμένοι Μάστερ.

Μόλις άρχισα να δουλεύω με τον Κώλντρε, εκείνον που ονομάζετε Τζέφρυ – εγώ τον ξέρω ως Κώλντρε, είναι δύσκολο να σπάσει αυτή η συνήθεια.
Το Τζέφρυ δεν ακούγεται πολύ σωστό γι’ αυτόν. Μόλις άρχισα να δουλεύω μ’ αυτόν από την πρώτη φορά αφού έφυγε ο Τοβίας, είπα, «Πρέπει να ανοίξεις τα μάτια σου. Πρέπει», και ήταν πραγματικός αγώνας. Δεν ήθελε να ανοίξει τα μάτια του. Δεν ήθελε να βλέπει όλους τους ανθρώπους να τον κοιτάζουν επίμονα. Μα Κώλντρε, δεν κοιτάζουν εσένα,  κοιτάζουν εμένα και δεν έχω πρόβλημα. Είπα, «Άνοιξε τα μάτια σου. Ας είμαστε ρεαλιστές. Να μην καθόμαστε εκεί με κλειστά μάτια κάπου μακριά σε μια ουτοπία. Θέλω να είναι γειωμένο αυτό. Το θέλω να είναι πολύ πραγματικό.»

Όταν συνήθισε λίγο σ’ αυτό, παρόλο που ακόμα παραπονιέται γι’ αυτό, μετά είπα, «Θα περπατάμε τριγύρω. Πρόκειται να περπατάμε και να μιλάμε. Όταν έχουμε κοινό των Σώμπρα, θέλω να ασχολούμαι μ’ αυτούς. Θέλω να τους νιώθω και κυρίως, θέλω να με νιώθουν. Δεν πρόκειται να καθόμαστε εδώ σε μια καρέκλα με κλειστά μάτια, μακριά σε κάποια άλλη διάσταση. Είμαι εδώ μαζί σου, καθώς επίσης κι εσύ είσαι εδώ μαζί μου σ’ αυτή την Τώρα στιγμή, αλλά επίσης έχεις επεκταθεί στις άλλες σφαίρες.»

Αυτή η λέξη που ακούτε, Σώμπρα – Σώμπρα, ο Τοβίας μίλησε γι’ αυτήν για πρώτη φορά – προέρχεται από έναν παλιό όρο που χρησιμοποιήθηκε πριν από χιλιάδες χρόνια στην εποχή του Χριστού, του Γέσουα. Ήταν μια ομάδα που συγκεντρωνόταν περιστασιακά. Συναντιόνταν μυστικά, ιδιωτικά. Πολλοί απ’ αυτούς προέρχονταν από τους Εσσαίους. Κι αυτό που σήμαινε το «Σώμπρα» εκείνη την εποχή, ήταν Οικογένεια της Δύναμης – Sha-haum-bra, Οικογένεια της Δύναμης – ή γνωστή επίσης ως Οικογένεια του Βράχου. Αυτή η ομάδα έχει ξανασυναντηθεί σ’ αυτή τη ζωή. Ήρθαν με το κάλεσμα του Τοβία το 1999 και το 2000. Ήρθαν απ’ όλο τον κόσμο. Δεν χρειάστηκε προσπάθεια. Δεν υπήρχε κάποιο μεγάλο πρόγραμμα προβολής. Δεν έγινε κήρυγμα. Δεν έγινε προώθηση, τίποτα. Βρήκαν το δρόμο προς  αυτή την ομάδα, γιατί ξέρουν ότι είχαν να κάνουν δουλειά εδώ στον πλανήτη.
Πήραν το όνομα «Σώμπρα». Δεν ήταν κάτι, μια οδηγία από τον Βυσσινί Κύκλο. Αυτοί αυτοχαρακτηρίστηκαν σαν Σώμπρα και είμαστε εδώ σήμερα, χιλιάδες χρόνια αργότερα. Είμαστε εδώ για το αποκορύφωμα της δουλειά, που έγινε πριν από χιλιάδες χρόνια, το φύτεμα των σπόρων της θεϊκότητας στην συνειδητότητα ή στην μαζική συνείδηση του πλανήτη, στην ίδια τη Γη και νάμαστε τώρα εδώ.

Λοιπόν, αυτή η ομάδα Σώμπρα, είναι μια ομάδα ανταρτών. Αα, δεν ήμουν και τόσο σίγουρος αν ήθελα να δουλέψω μ’ αυτή την ομάδα, όταν έφυγε ο Τοβίας. Αντάρτες. Δεν κάνουν τις ασκήσεις τους. Βρίζουν και καταριούνται. Ονομάζουν τους εαυτούς τους πειρατές. Και σκέφτηκα, «Εγώ είμαι ένας Αναληφθείς Δάσκαλος, έχω αποσυρθεί στη δική μου κυρίαρχη περιοχή. Γιατί να θέλω να αναλάβω αυτή την ομάδα;» Κι ο λόγος ήταν απλός, επειδή ήταν απόλυτα αφοσιωμένοι στην παραμονή  εδώ στον πλανήτη, στον ερχομό στην Πραγμάτωση τους, αυτό που μερικοί από σας ονομάζετε φώτιση. Ήταν αφοσιωμένοι στο να μείνουν στον πλανήτη μετά σαν ενσωματωμένοι Μάστερ για να ακτινοβολούν το φως τους, την συνειδητότητα τους στον πλανήτη, σ’ αυτή την τόσο κρίσιμη και επική χρονική περίοδο.

Δεν είναι εύκολη ομάδα για να δουλέψεις μαζί τους – τώρα μιλάω στους καινούριους, απλά τους δίνω μια προειδοποίηση – δεν είναι η πιο εύκολη ομάδα. Είναι αντάρτες. Τους δίνεις έναν κανόνα και τον σπάνε. Τους λες τι πρέπει να κάνουν και κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Τους ζητάς να κάνουν δουλειά στο σπίτι και θα βγουν για ποτό αντί γι’ αυτό. Αυτή η ομάδα – απλά για να είστε προειδοποιημένοι – αυτοί πίνουν καφέ. Πολλοί απ’ αυτούς πίνουν καφέ. Επίσης πίνουν κρασί καθώς και άλλα πράγματα. Αυτή η ομάδα βρίζει. Λένε λέξεις όπως «σκατά» και «γάματο», κι αν αυτό σας ενοχλεί, αυτό δεν είναι το σωστό μέρος, γιατί το κάνω κι εγώ. Δεν υπάρχουν αρνητικοί συνειρμοί  και κάποιος ίσως να έλεγε, «Ω, πώς μπορεί ένας Αναληφθείς Δάσκαλος να βρίζει;» Λοιπόν, γαμώ, όλοι μας βρίζουμε στη Λέσχη των Αναληφθέντων Δασκάλων, γιατί αυτό δεν έχει το νόημα,  με το οποίο το συσχετίζουν οι άνθρωποι. Δεν είμαστε κάποιοι ιεροί, θρησκόληπτοι – δεν είμαστε ένα τσούρμο πάπες καθισμένοι στον ουρανό. Φτάσαμε με τον δύσκολο τρόπο στην Πραγμάτωσή μας. Καθένας από μας αγωνίστηκε και υπέφερε. Έχουμε το δικαίωμα να λέμε «γαμώτο», όταν θέλουμε να πούμε «γαμώτο», γιατί αυτό ήμασταν όταν περνούσαμε την Πραγμάτωσή μας, νιώθοντας απόλυτα γαμημένοι τόσο συχνά!!

Έτσι, δεν με ενοχλεί καθόλου να το λέω. Αν σας ενοχλεί, αυτό δεν είναι καθόλου το σωστό μέρος. Αλλά αν είστε απόλυτα αφοσιωμένοι στην Πραγμάτωσή σας – όχι στη σωτηρία του πλανήτη, έχουμε έναν διαφορετικό τρόπο να το κάνουμε αυτό. Αν είστε απόλυτα αφοσιωμένοι στην Πραγμάτωσή σας χωρίς makyo – makyo σημαίνει πνευματικά σκατά, πνευματική απόσπαση κι αυτό συμβαίνει σε καθέναν που βγαίνει από την αφύπνιση καθ’ οδόν προς την Πραγμάτωση του. Αποσπώνται. Εγώ αποσπάστηκα. Η Λίντα αποσπάστηκε. Ο Κώλντρε σίγουρα αποσπάστηκε. Συμβαίνει. Κι έπειτα συνειδητοποιείτε ότι αυτό είναι ένα σωρό makyo. Makyo, αποσπάσεις, πράγματα όπως ορισμένες θεραπευτικές πρακτικές ή ότι πρέπει να διαλογίζεστε ή να κάνετε προσευχές ή να κάνετε εθελοντική εργασία ή να κάνετε ύπνωση ή σάουνα, οτιδήποτε που είναι απόσπαση, γιατί υπάρχει μόνο ένα πράγμα. Είναι να επιστρέψετε στον Εαυτό σας, να είστε πραγματωμένοι εδώ στον πλανήτη.

Πώς θα το κάνετε αυτό; Πώς θα πραγματωθείτε; Καταλαβαίνετε ότι είναι μια φυσική διαδικασία που συμβαίνει.  Συμβαίνει ήδη. Στο επίπεδο της ψυχής, όλη η κίνηση είναι εκεί, τα πάντα. Απομένει  εσείς σαν άνθρωποι να το επιτρέψετε. Είναι η δουλειά σας – να επιτρέψετε μια φυσική διαδικασία.

Τη στιγμή που θα αρχίσετε να παίζετε μ’ αυτό, με makyo, τη στιγμή που θα αρχίσετε να πιστεύετε ότι πρέπει να φοράτε μαγνήτες στα παπούτσια σας ή ότι πρέπει να φοράτε ένα συγκεκριμένο τύπο καπέλου ή ότι πρέπει να είστε βήγκαν ή χορτοφάγοι – κι αν είστε, είναι εντάξει – αλλά αν πιστεύετε ότι πρέπει στα πλαίσια της Πραγμάτωσής σας, αυτό είναι makyo. Και το λέμε. Το λέμε στον Βυσσινί Κύκλο. Οι Σώμπρα λένε ο ένας στον άλλο για το makyo. Χαίρομαι να το λέω όταν το βλέπω, γιατί είναι μια απόσπαση. Και είναι εύκολο να αποσπαστείτε επί δυο, τρεις, τέσσερις, πέντε ζωές με makyo.

Υπάρχει ένα πράγμα για να κάνετε. Όταν πείτε, «Όχι άλλο» στους παλιούς κύκλους των ενσαρκώσεων, στους παλιούς κύκλους του κάρμα.
Όταν πείτε, «Όχι άλλο, Φτάνει πια», όλα τα άλλα αρχίζουν να κινούνται στα άλλα επίπεδα της ψυχής σας. Εξαρτάται από σας, τον άνθρωπο, να το βιώσετε και να το επιτρέψετε.

Αγαπητέ άνθρωπε, δεν εξαρτάται από σένα να κάνεις την Πραγμάτωση. Όχι απολύτως. Αν ήταν έτσι, πιθανόν θα συνέχιζες απλά να βιώνεις, γιατί αυτό είναι που κάνει ο άνθρωπος. Είναι το βιωματικό τμήμα της ψυχής σας. Είναι εκείνο το μέρος της ψυχής σας που ήρθε στη Γη, που πήρε ένα σώμα, που είναι εδώ για να βιώσει. Αυτή είναι η ευθύνη του ανθρώπου. Κι αν η Πραγμάτωση εξαρτιόταν από σας, απλά θα συνεχίζατε να βιώνετε πώς ήταν να προσπαθείτε να βρείτε την Πραγμάτωση και να μην φτάνετε ποτέ εκεί.

Τώρα το θέμα είναι πραγματικά να επιτρέψετε να συμβεί μια φυσική διαδικασία και να αφήσετε τον εαυτό σας να βιώσει κάθε μια μέρα στο έπακρο. Τις άσχημες μέρες. Τις καλές μέρες, όλες τις μέρες. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να βιώσει χωρίς να τα παραμερίζει, χωρίς να λέει, «Δεν μου αρέσει αυτό, δεν μου αρέσει εκείνο.» Αυτό, αυτό που περνάτε τώρα, είναι το πιο όμορφο πράγμα και δεν θα το κάνετε ποτέ ξανά. Δεν θα γυρίσετε ποτέ πίσω με αυτό τον τρόπο. Δεν θα το κάνετε ποτέ ξανά. Αφήστε τον εαυτό σας να το βιώσει μέσα από τις δυσκολίες και τις προκλήσεις. Θα δώσει σπουδαίες ιστορίες για αργότερα.

Αφήστε τον εαυτό σας να βιώσει τη χαρά σ’ αυτό. Αφήστε τον εαυτό σας να βιώσει πώς είναι να απελευθερώνει, αυτό που θα ονομάζατε προσδοκίες της πορείας προς την Πραγμάτωση. Να το βιώσετε, και ξαφνικά, όταν θα επιτρέπετε και θα βιώνετε, η τριβή θα σταματήσει. Η τριβή είναι αυτό που το κάνει τόσο δύσκολο, που σας καταπονεί. Το σκέφτεστε υπερβολικά. Προσπαθείτε να εξανθρωπίσετε μια διαδικασία που δεν μπορεί να γίνει από τον άνθρωπο. Εμπιστευθείτε την ψυχή. Γνωρίζει ήδη. Είναι ήδη εκεί βοηθώντας σας να φτάσετε στην Πραγμάτωσή σας. Αλλά όταν επιμένετε να το κάνετε οι ίδιοι, όταν λέτε, «Ω, έχω όλα αυτά τα βήματα και τις διαδικασίες και δεν μπορώ πια να πίνω καφέ και δεν μπορώ πια να φοράω εσώρουχα, γιατί, ξέρετε, οι Μάστερ δεν το κάνουν αυτό», η ψυχή απλά κάνει πίσω και λέει, «Ό,τι  πεις. Ξαναέλα όταν θα είσαι έτοιμος. Ό,τι πεις»

Έτσι πίσω στους Σώμπρα. Είναι μια θαρραλέα ομάδα. Είναι μια ζόρικη ομάδα για να δουλεύεις μαζί τους, αλλά ποτέ δεν διασκέδασα τόσο σε όλη μου την αιωνιότητα σαν Αναληφθείς Δάσκαλος, όσο δουλεύοντας με αυτή την ομάδα.

Επιπλέον, μια διαδικασία που θα μπορούσε να πάρει αιώνες – αμέτρητες ζωές – συμβαίνει τώρα σε μια ζωή – φτάνοντας στην Πραγμάτωση. Πριν από χρόνια ο Τοβίας είπε ότι πίστευε ,ότι θα χρειάζονταν τρεις, τέσσερεις, πέντε ζωές για να φτάσετε σ’ αυτήν. Αυτοί το κάνουν σε μια. Ω, το κάνουν τρελά, τρελά, πάντως το κάνουν σε μια. Κι όχι απλά σε μια πλήρη ζωή, το κάνουν σε 10, 20 χρόνια. Ξέρω ότι πιστεύετε, ότι αυτό ακούγεται σαν να είναι πολύς καιρός, αλλά δεν είναι.

Κι επιπλέον, αυτό που ήταν πάντα γνωστό ότι θα συνέβαινε, ήταν αυτό που ονομαζόταν Αποκάλυψη, που σημαίνει ξεσκέπασμα, αφαίρεση του καλύμματος, την απομάκρυνση του καλύμματος. Ήταν δύσκολο να προσπαθήσουμε να πούμε ακριβώς πότε θα συνέβαινε αυτό, γιατί πραγματικά εξαρτάται από την ανθρωπότητα. Υπήρχαν μερικοί Αναληφθέντες Δάσκαλοι, που ένιωθαν ότι θα συνέβαινε κάποια στιγμή μέσα σ’ αυτά τα χρόνια που διανύουμε τώρα, ίσως μέχρι το 2030, το 2040. Πολλοί Αναληφθέντες Δάσκαλοι θα στοιχημάτιζαν – ω, ναι, τζογάρουμε, συνεχώς – θα στοιχημάτιζαν ότι θα συνέβαινε ίσως σε 50 χρόνια από τώρα …
ΛΙΝΤΑ: (ψιθυρίζει) Ουάου.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: … ίσως πιο πολύ.
Αλλά υπήρχε μια ομάδα από μας, ειδικά εκείνοι που έχουν δουλέψει με τους Σώμπρα, όπως ο Κουτχούμι κι ο Τοβίας και άλλοι, που ήξεραν ότι επρόκειτο να συμβεί νωρίτερα απ’ αυτό. Δεν ήξεραν την ακριβή ημερομηνία. Πραγματικά δεν ήθελαν να γνωρίζουν την ακριβή ημερομηνία. Ξέρετε, όταν είσαι Αναληφθείς Δάσκαλος δεν τριγυρίζεις σαν ξερόλας. Ξέρεις μόνο όσα χρειάζεται να ξέρεις την στιγμή κι αυτό είναι μια καλή ιδέα και για τους ανθρώπους.

Όμως ξαφνικά, καθώς παρακολουθούσαμε και μετρούσαμε και νιώθαμε τί συνέβαινε στον πλανήτη, ξαφνικά, συνειδητοποιήσαμε ότι υπήρχαν τόσοι πολλοί άνθρωποι τώρα, κάνοντας αυτό που λέμε benching. Αυτό είναι όταν απλά κάθεστε, παίρνετε μια βαθιά αναπνοή κι αφήνετε το φως σας να λάμπει χωρίς πρόγραμμα. Δεν προσπαθείτε να σώσετε τον κόσμο, αλλά απλά αφήνετε αυτό το φως να λάμπει. Καθώς το παρακολουθούσαμε όλο αυτό, συνειδητοποιήσαμε ότι η συνειδητότητα του πλανήτη άλλαζε πολύ γρήγορα, άλλαζε δραστικά.

Λοιπόν, άλλαζε εδώ και πολύ καιρό. Αλλά όταν μπήκαμε στις λεπτομέρειες του benching – κι όχι μόνο των Σώμπρα, αλλά κι άλλων σε όλο τον κόσμο – παρακολουθούσαμε πώς είχε απλά αρχίσει να απογειώνεται αυτό το επίπεδο της συνειδητότητας. Ένα βράδυ καθόμασταν στη Λέσχη των Αναληφθέντων Δασκάλων – και ναι, υπάρχει πραγματικά ένα τέτοιο μέρος, γιατί όχι; Τί νομίζετε, ότι απλά καθόμαστε σαν φωτεινές υπάρξεις χωρίς να κάνουμε τίποτα; Όχι. Μαζευόμαστε. Ήμασταν άνθρωποι, μαζευόμαστε στη Λέσχη των Αναληφθέντων Δασκάλων. Όχι, δεν κάνουμε επίσημες συναντήσεις και δεν κάνουμε εκλογές. Δεν κάνουμε εκλογές, γιατί είπα σε όλους ότι είμαι ο αυτοδιορισμένος Πρόεδρος. Οπότε γιατί να κάνουμε εκλογές;

Μιλούσαμε ένα βράδυ και ξαφνικά μας ήρθε η ιδέα Ναι, με την ευκαιρία, μόλις προέκυψε μια ερώτηση. Τρώτε βραδινό; Ναι! Γιατί όχι; Λοιπόν, δεν παίρνουμε βάρος. Δεν χρειάζεται να καταργούμε το σώμα μας. Αλλά γιατί όχι; Ήμασταν άνθρωποι. Κάθε Αναληφθείς Δάσκαλος που υπάρχει, έχει ζήσει στη Γη και υπήρχαν πράγματα που αγαπούσαμε στην ανθρώπινη κατάσταση – ναι, κι αυτό επίσης – πράγματα που αγαπούσαμε στην ανθρώπινη κατάσταση και είπαμε, «Γιατί να μην το ξαναδημιουργήσουμε, αλλά με τρόπο που να μην κολλάς ποτέ σ’ αυτό;» Αυτό δεν είναι ο ορισμός του παραδείσου; Να κάνεις ό,τι θέλεις να κάνεις, αλλά να μην κολλάς σ’ αυτό, να μην πληγώνεσαι, να μην κάνεις τον εαυτό σου εξαρτημένο από τους άλλους. Αν θέλεις να φας, τρως. Αν θέλεις να χορέψεις, χορεύεις. Γιατί όχι;

Το να είσαι Αναληφθείς Δάσκαλος είναι σαν να είσαι η καλύτερη εκδοχή της ανθρώπινης κατάστασης. Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις για τον εαυτό σου και να μην κολλάς ποτέ. Έτσι, συνεπώς, δεν αποκτάς ποτέ φόβους και αμφιβολίες. Δεν έχεις ποτέ αυτό με την χαμηλή ενέργεια. Κάνεις πάντα αυτό που επιλέγεις. Θυμάσαι ότι σαν άνθρωπος, υπήρχαν συνέπειες που οδηγούσαν σε κάποια όχι και τόσο καλά πράγματα. Όμως στη Λέσχη των Αναληφθέντων Δασκάλων ή σαν Αναληφθείς Δάσκαλος, δεν τα κάνεις εκείνα τα πράγματα. Τώρα έχεις πάρα πολλή σοφία. Δεν κάνεις πια ανόητα πράγματα. Είσαι πάρα πολύ σοφός. Αλλά κάνεις πράγματα που σου αρέσει να κάνεις. Πολλοί απ’ αυτούς τραγουδούν, παίζουν μουσική, γράφουν, σχεδιάζουν. Και δεν το κάνουμε πάντα συνεχώς, αλλά υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στο να  συναντιώμαστε με άλλους Αναληφθέντες Δασκάλους και να είμαστε απλά άνθρωποι στον ουρανό. Έτσι είναι αυτό. Αλλά ας επιστρέψω στο θέμα.

Το θέμα είναι ότι ξαφνικά στη Λέσχη των Αναληφθέντων Δασκάλων ένα βράδυ έπαιζε μουσική και γελούσαμε όλοι και η πόρτα άνοιξε διάπλατα. Ήταν ο Τοβίας. Ο Τοβίας, που παλιά δούλευε με τον Βυσσινί Κύκλο. Είχε φύγει πριν από αρκετό καιρό. Είχε γυρίσει πίσω στη Γη στον ρόλο του Σαμ, αλλά επέστρεψε γύρω στα τέλη του περασμένου χρόνου, στο τέλος του 2022. Μπήκε φουριόζος από την πόρτα και είπε, «Εύρηκα! Φαίνεται ότι φτάσαμε.» Σταματήσαμε όλοι, ήμασταν κατάπληκτοι και είπαμε, «Φαίνεται ότι φτάσαμε πού; Για ποιο πράγμα μιλάς, Τοβία;» Κι αυτός είπε, «Ένιωθα πραγματικά τις ενέργειες. Συζήτησα με το Βυσσινί Συμβούλιο» – αυτό το αγγελικό συμβούλιο που παρακολουθεί τη Γη – «Νομίζω ότι η συνειδητότητα είναι έτοιμη τώρα. Νομίζω ότι είναι έτοιμη να προχωρήσει.»

Λοιπόν, το ξέραμε ότι ερχόταν, αλλά δεν ξέραμε την ακριβή ημερομηνία κι εδώ ο Τοβίας πετάχτηκε μέσα λέγοντας, «Συμβαίνει πραγματικά.» Ήταν μια αποκάλυψη – «Πρόκειται να συμβεί τώρα, τώρα!» – και ήταν 22 Μαρτίου. Το νιώσαμε όλοι. Ξέραμε ότι θα ερχόταν πολύ πιο σύντομα, αλλά ξαφνικά, υπήρχε η ημερομηνία. Αυτό ήταν. Ήμασταν έκπληκτοι, γιατί αυτό είναι κάτι που όλοι μας περιμέναμε και ξαφνικά είναι εδώ. Κάτι που όλοι σας περιμένατε και ξαφνικά είναι εδώ.
Υπάρχει αρκετή συνειδητότητα τώρα στον πλανήτη, στην ανθρωπότητα για να ανοίξει τις σφαίρες – την Αποκάλυψη – για να παραμερίσει το πέπλο, να μετακινήσει αυτό το εμπόδιο και να ανοίξει την ικανότητα προσέγγισης της θεϊκότητας στους ανθρώπους που είναι έτοιμοι.

Λοιπόν, αυτό δεν σημαίνει τους πάντες. Υπάρχουν πολλοί που ακόμα ζουν τη ζωή τους, και θα μπορούσαμε να πούμε, σε κατάσταση ύπνου ή σχετικά χωρίς συνείδηση κι αυτό είναι εντάξει. Παίρνουν τις εμπειρίες που επιθυμεί η ψυχή τους. Όμως για πολλούς άλλους, ήταν ξαφνικά η ώρα – η ώρα – και εδώ είμαστε τώρα στην Αποκάλυψη.

Συνέβη πριν 10 μέρες και μερικοί από σας αναρωτιούνται, «Λοιπόν, δεν νιώθω τίποτα. Τίποτα δεν συνέβη στον πλανήτη. Δεν έγινε μια μεγάλη καταστροφή ή πόλεμος ή σημαντική θεραπεία ή κάτι άλλο. Τίποτα δεν συνέβη. Απλά είναι άλλη μια μέρα.» Σας προκαλώ, καθέναν από σας που το σκέφτεται αυτό. Προκαλώ εκείνους από σας που δεν νιώθουν ότι συνέβη οτιδήποτε εντός σας. Κοιτάτε σε λάθος μέρος. Ψάχνετε, λοιπόν, βασικά ψάχνετε έξω, ακόμα κι έξω από τον εαυτό σας. Υπάρχει κάτι που συμβαίνει και θα ήθελα να ακούσετε για μια στιγμή τώρα. Θα  ήθελα να ακούσετε.

Ακούστε

Πάρτε μια καλή βαθιά αναπνοή κι απλά ακούστε.
Και αισθανθείτε και νιώστε.
(αρχίζει η μουσική)
Πάρτε μια καλή βαθιά αναπνοή.
(παύση)
Η 22 Μαρτίου, πριν δέκα μέρες, θα σηματοδοτεί το άνοιγμα, την πρόσβαση ανάμεσα στις σφαίρες.

Τόσοι πολλοί από σας ξύπνησαν το επόμενο πρωί και κοίταξαν από το παράθυρο, μιλώντας μεταφορικά, «Φαίνονται όλα ίδια.» Ναι, θα φαίνονται για λίγο καιρό.

Καθώς περνούσε η μέρα, νιώθατε τον εαυτό σας και λέγατε, «Δεν νιώθω διαφορετικά. Νιώθω λίγο πιο κουρασμένος κι ανήσυχος, αλλά δεν νιώθω διαφορετικά.» Ψάχνετε ακόμα για πράγματα που είναι έξω. Ακόμα και το σώμα σας, θα έλεγα, και το μυαλό σας είναι στο έξω.

Απλά αφιερώστε αυτό το λεπτό μαζί μου για να ακούσετε και να αισθανθείτε.
(μεγάλη παύση)
Δεν πρόκειται απαραίτητα να το νιώσετε στα δάχτυλα των ποδιών σας.
(παύση)
Ξέρετε, οι σκέψεις σας είναι, λοιπόν, πρόκειται να είναι οι σκέψεις σας για λίγο καιρό. Θα είναι ακριβώς όπως ήταν, αλλά υπάρχει κάτι άλλο που συμβαίνει.

Δεν πρόκειται ξαφνικά να φαίνεστε 10 χρόνια νεότεροι, συγγνώμη. Ή ξαφνικά να αλλάξετε τη διατροφή σας ή οτιδήποτε παρόμοιο. Πάντως κάτι συμβαίνει.

Σας προσκαλώ να ακούσετε, από ένα επίπεδο, από το οποίο ίσως να μην έχετε ακούσει ποτέ πριν, γιατί γενικά ακούτε τις δικές σας σκέψεις και τον έξω κόσμο, φυσικά. Ακούτε τις δικές σας σκέψεις και νιώθετε το σώμα σας. Όμως υπάρχει ένα επίπεδο εκεί, όπου συμβαίνουν πολλά.
(παύση)
Είναι πολύ ανεπαίσθητο.
(παύση)
Λέγεται θεϊκότητα, το φως σας.
Δεν είστε συνηθισμένοι να το βλέπετε, να το έχετε, να το νιώθετε στην καθημερινή σας ζωή. Είστε συνηθισμένοι στο μυαλό και τις σκέψεις του και στο σώμα σας και στους πόνους του και σ’ ολόκληρο τον εξωτερικό κόσμο. Δεν είστε συνηθισμένοι σ’ αυτό το πράγμα – στο φως σας, στην συνειδητότητά σας.

Διάολε, ήταν σφραγισμένο για πολύ καιρό. Ήταν μακριά κάπου αλλού, αλλά τώρα έρχεται στην παρουσία σας. Σας προσκαλώ να αισθανθείτε σ’ εκείνο το επίπεδο.
(παύση)
Δεν είναι μια σκέψη. Δεν μπορείτε να φτάσετε εκεί μέσω των σκέψεών σας, οπότε πάρτε μια βαθιά αναπνοή κι απλά αφήστε τις να φύγουν και αισθανθείτε και νιώστε.
(παύση)
Κι όταν το μυαλό σας πει, «Λοιπόν, δεν ακούω τίποτα, δεν …» πείτε στο μυαλό σας να σκάσει κι αφήστε τον εαυτό σας να αισθανθεί τί συμβαίνει με την συνειδητότηάα σας. Έχετε ποτέ νιώσει την συνειδητότητά σας; Έχετε ποτέ νιώσει την συνειδητότητά σας; Δεν νομίζω.
Αφήστε τον εαυτό σας να την νιώσει τώρα.

Κι αν λέτε, «Λοιπόν, πού θα έπρεπε να κοιτάξω;» είναι πάντα εκεί. Είναι εκεί. Δεν χρειάζεται να ψάξετε. Απλά αφήστε την να έρθει τώρα σε σας και νιώστε την.
(μεγαλύτερη παύση)
Παίρνετε μια βαθιά αναπνοή και συνειδητοποιείτε, ότι μόλις την αφήσατε να έρθει σε σας.

Δεν είναι κάτι που μπορείτε να βρείτε με την σκέψη. Δεν μπορείτε να βγείτε εκεί έξω για να το βρείτε.

Παίρνετε μια βαθιά αναπνοή και το επιτρέπετε. Αυτό είναι.
(παύση)
Αυτό είναι που συμβαίνει τώρα και θα μιλήσουμε πιο πολύ γι’ αυτό σε ένα λεπτό. Αλλά αυτό είναι που αρχίζει με τον Ουράνιο Σταυρό. Όχι ότι ολόκληρος ο κόσμος θα άλλαζε σε μια μέρα. Αυτό θα ήταν μάλλον ανάρμοστο, γιατί τότε τα πάντα θα είχαν τιναχτεί στον αέρα.
(η μουσική σταματάει)
Αυτό αρχίζει σε εκείνα τα ανεπαίσθητα επίπεδα. Αρχίζει στο επίπεδο της συνειδητότητας και του φωτός μέσα σας, αυτό που επίσης ονομάζουμε θεϊκότητα. Ξεκινάει πολύ ανεπαίσθητα.

Καταλαβαίνοντας τον Ουράνιο Σταυρό

Είναι κάπως – για να χρησιμοποιήσω μια αναλογία – σαν να παίρνετε μια κατσαρόλα, σαν αυτή που κανονικά θα βάζατε σούπα ή κάτι τέτοιο και την γεμίζετε με νερό, κρύο νερό από την βρύση. Την πηγαίνετε στο μάτι, το ανάβετε και βάζετε πάνω την κατσαρόλα. Τότε αν βάλετε το δάχτυλο σας στο νερό αμέσως, θα το νιώσετε κρύο και θα πείτε, «Τί συμβαίνει; Δεν νιώθω τίποτα. Άναψα τη φωτιά⸱ είναι στην κατσαρόλα. Υποτίθεται ότι θα είναι καυτό.»

Και σκέφτεστε, «Λοιπόν, ίσως απλά να περιμένω μια στιγμή», και περιμένετε περίπου δυο δευτερόλεπτα και βάζετε μέσα το δάχτυλο σας ξανά. Λέτε, «Λοιπόν, είναι ακόμα κρύο. Δεν συμβαίνει τίποτα», κι έπειτα απογοητεύεστε και λέτε, «Διάολε! Τα πράγματα ποτέ δεν καταλήγουν όπως θέλω.»

Περιμένετε λίγο ακόμα, ίσως εφτά δευτερόλεπτα ακόμα και βάζετε μέσα το δάχτυλο σας και λέτε, «Είναι ακόμα κρύο.» Τότε νευριάζετε και φεύγετε. «Πφφφ! Αυτό το πράγμα είναι ανόητο, να πιστεύω ότι θα γίνει ποτέ καυτό το νερό.»

Φεύγετε, αποσπάστε κι έπειτα ξαφνικά περίπου μια ώρα αργότερα, συνειδητοποιείτε, «Ω! Άφησα αναμμένο το μάτι!» Τρέχετε πίσω και σίγουρα βγαίνει ατμός – δεν έχει μείνει πολύ νερό, έχει εξατμιστεί – όμως βγαίνει ατμός και βράζει και λοιπά. Κάπως έτσι είναι με τον Ουράνιο Σταυρό, με την συνειδητότητά σας.

Βλέπετε, αρχίζει να έρχεται. Η φλόγα υπάρχει. Η φλόγα είναι η θεϊκότητα. Νιώθετε τον εαυτό σας με το νερό, που το ίδιο είναι ζωή, κι έπειτα μερικοί περιμένουν ότι ξαφνικά το νερό πρόκειται να βράσει αμέσως. Δεν πρόκειται. Συμβαίνει αργά. Ανεβαίνει αργά. Και απογοητεύεστε και ταράζεστε και νευριάζετε με μένα και με τον εαυτό σας κι έπειτα πάτε και κάνετε κάτι άλλο.

Όλη αυτή την ώρα εκείνη η φλόγα, η θεϊκή φλόγα, ζεσταίνει την συνειδητότητα, επεκτείνει την συνειδητότητα, την ετοιμάζει για σας, ώστε να γυρίσετε και να αρχίσετε να δουλεύετε μ’ αυτήν και να την χρησιμοποιείτε. Όμως, όχι, βάζετε το δάχτυλό σας μέσα στο νερό, μια μέρα μετά τον Ουράνιο Σταυρό, ή δυο μέρες μετά κι ακόμα το νιώθετε κρύο. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι συμβαίνει μια διαδικασία. Είναι μια αλχημεία. Είναι μια διαδικασία που συμβαίνει με τρόπο που δεν πρόκειται να σας συντρίψει σωματικά, διανοητικά, συναισθηματικά.

Είναι σαν – το ίδιο πράγμα, χρησιμοποιώντας μια άλλη αναλογία, κοιτάζοντας το με διαφορετικό τρόπο – βλέπετε, υπάρχει μια χόβολη από μια φωτιά που ανάψατε πριν από λίγο καιρό κι ακόμα υπάρχουν λίγα αποκαΐδια εκεί μέσα, οπότε παίρνετε μερικά κούτσουρα και τα ρίχνετε μέσα. Λοιπόν, δεν πρόκειται να αρχίσουν να καίγονται αμέσως, ειδικά αν τα αποκαΐδια είναι αδύναμα, εννοώντας τη δική σας ζωτική ενέργεια. Ρίχνετε μέσα τα κούτσουρα, δεν συμβαίνει τίποτα. Και τα φυσάτε λίγο, πιστεύοντας ότι θα τα κάνετε να πάρουν μπρος και δεν συμβαίνει. Αρχίζετε να τα χάνετε. Ταράζεστε με το όλο θέμα και φεύγετε.

Επιστρέφετε λίγο αργότερα και υπάρχει μια πελώρια φλόγα. Έτσι είναι με τον Ουράνιο Σταυρό. Η χόβολη υπήρχε πάντα και τώρα προστίθεται κι άλλο από σας σ’ αυτή τη φωτιά της ζωής. Θα πάρει μπρος. Θα πάρει μπρος. Είναι σαν την αναλογία με το νερό. Βάζετε την φλόγα σ’ αυτό, θα πάρει μπρος. Τελικά θα αρχίσει να βράζει. Το καλύτερο πράγμα για να κάνετε τώρα είναι απλά να αφήσετε τον εαυτό σας να το νιώσει. Μην προσπαθήσετε να το πιέσετε. Μην προσπαθήσετε να παλέψετε μ’ αυτό και να το τραβήξετε μέσα σας. Είναι εκεί ήδη. Νιώστε το, επιτρέψτε το και παρακολουθείστε πώς λύνονται όλα με την θεϊκή καλοσύνη του.

Όσο για τον έξω κόσμο, θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να αλλάξει. Όμως τώρα, κι αυτός επίσης, έχει μια φωτιά από κάτω του, γιατί φέρνετε περισσότερη συνειδητότητα. Αυτή η συνειδητότητα τότε έχει μια επίδραση στον υπόλοιπο πλανήτη. Λοιπόν, τα πράγματα δεν πρόκειται απαραίτητα να αλλάξουν αμέσως. Θα συμβούν μερικά ενδιαφέροντα φαινόμενα και πρόκειται να παρατηρήσετε ότι αυτή είναι πραγματικά η χρονιά της κβαντικής παραδοξότητας. Όμως σχετικά με εκείνους που πιστεύουν ότι ξαφνικά τα Ηνωμένα Έθνη πρόκειται να κηρύξουν ειρήνη στον κόσμο κι όλοι πρόκειται να είναι ευτυχισμένοι αμέσως, θα πάρει λίγο χρόνο.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή με αυτά. Θα απαντήσουμε σε μερικές ερωτήσεις σε ένα λεπτό, αλλά πρώτα ήθελα να εξηγήσω λίγο σχετικά με το σκηνικό του Ουράνιου Σταυρού εδώ.

Τους καθοδήγησα εγώ, κι εκτελέστηκε από την ομάδα παραγωγής και ίσως μερικά πράγματα να μην τα έχετε παρατηρήσει.

Ήταν σημαντικό να έχουμε – όχι, όχι, μείνε εκεί, αγαπητή Λίντα. Ήταν σημαντικό να έχουμε κάτι, που θα ήταν τόσο κατάλληλο με όσα κάναμε.

Παρατηρείτε ότι έχουμε τον βωμό κι αυτές τις κολώνες, που ζυγίζουν πολλά κιλά η καθεμιά. Είναι από γρανίτη, ατόφιο γρανίτη. Συμβολίζουν τη γείωση, τη γείωση σ’ αυτό τον πλανήτη. Όταν συμβεί αυτό το είδος γεγονότος, είναι πραγματικά εύκολο να την κάνετε  για τις άλλες σφαίρες και να μην είστε πια εδώ. Έτσι, ήθελα κάτι που θα συμβόλιζε αυτή τη δύναμη, αυτή την στέρεα σύνδεση με τη Γη.

Έπειτα ήθελα κάτι για το πάνω μέρος, την επιφάνεια, και συγκεκριμένα ξύλο. Κι αυτό είναι κάτι που έφτιαξε η ομάδα, έτρεξαν και βρήκαν ένα όμορφο κομμάτι πολύ σπάνιου και πολύ ακριβού ξύλου και και μέσα σε λίγες μέρες τρίφτηκε φινιρίστηκε και έδειχνε όμορφο για την τελετή μας.

Έπειτα το διακοσμητικό εδώ, το μπολ. Μίλησα γι’ αυτό, ότι είναι το μπολ όπου παραδίδετε πράγματα στην ψυχή. Αυτό ήταν ένα από τα πιο σημαντικά μέρη της τελετής που κάναμε μπαίνοντας στον Ουράνιο Σταυρό, γιατί δεν θέλετε να πάτε εκεί κουβαλώντας όλα τα παλιά σκουπίδια. Δεν τα θέλετε. Αφήστε τα μέσα στο μπολ. Όποια κι αν είναι τα ζητήματα, και δεν χρειάζεται καν να τα προσδιορίσετε, «Απλά παίρνω τα σκουπίδια μου, τα σκατά μου και σκοπεύω να τα βάλω μέσα στο μπολ.» Με την ευκαιρία, την ψυχή επίσης δεν την πειράζει αν χρησιμοποιείτε τη λέξη «σκατά». Μερικοί από σας, οι καινούριοι λένε, «Πώς μπορούν να μιλάνε έτσι;» Αυτό δεν έχει νόημα για μας. Έχει για σας, αλλά όχι για μας.

Αλλά ας σοβαρευτούμε. Βάλτε τα σκουπίδια σας εκεί, τα σκατά σας, όπως κι αν θέλετε να τα λέτε, τα ζητήματα ή τα προβλήματα σας. Εγώ τα λέω σκατά σας. Βάλτε τα εκεί μέσα, οποιαδήποτε άλυτα πράγματα στη ζωή σας. Δεν χρειάζεται να προσπαθείτε με συμβουλευτική ή θεραπεία ή προσευχή ή οτιδήποτε άλλο. Το θέμα είναι απλά να πείτε, «Είμαι έτοιμος να τα αφήσω αυτά πίσω.» Αυτός ήταν ο σκοπός του όμορφου μπολ.

Τι γίνεται μ’ αυτό; Το παίρνει η ψυχή, όλα εκείνα τα προβλήματα, όλα τα άλλα και τα μετατρέπει σε σοφία, γιατί τελικά δεν είναι πραγματικά ένα πρόβλημα ή ένα κακό πράγμα που κάνατε ή οτιδήποτε τέτοιο. Είναι απλά η εμπειρία ενός ανθρώπου. Η ψυχή τα παίρνει όλα εκείνα, οποιαδήποτε, αν τα βάλετε στο μπολ, αν τα αφήσετε να φύγουν. Όμως τόσοι πολλοί άνθρωποι επιμένουν να τα κουβαλάνε μαζί τους κι έπειτα αναρωτιούνται γιατί είναι τόσο δύσκολο αυτό το ταξίδι. Βάλτε τα στο μπολ. Αφήστε την ψυχή να τα μεταμορφώσει σε σοφία. Αυτό κάνει η ψυχή. Γι’ αυτό πληρώνεται καλά για τη δουλειά που κάνει. Παίρνει τα σκουπίδια σας και τα μετατρέπει σε κοσμήματα.

Κι έπειτα επίσης ο Ουράνιος Σταυρός να προβάλλεται – ήθελα κάτι φυσικό για να προβληθεί πάνω του κι αυτό τυχαίνει να είναι ένας πίνακας από μπαμπού, γιατί μοιάζει σαν να διασταυρώνεται το φυσικό, κάτι από τη Γη με την ομορφιά του Ουράνιου Σταυρού, με το φως που λάμπει. Έτσι δημιουργήσαμε αυτό το μεγαλοπρεπές, πολύ συμβολικό σκηνικό για το ταξίδι μας στον Ουράνιο Σταυρό, και ζήτησα να είναι εδώ ξανά σήμερα στο Shoud μας.

Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Έτσι με αυτά, η Λίντα έχει ερωτήσεις που συγκεντρώθηκαν από το προσωπικό ώστε να αντιπροσωπεύουν όλους σας. Έτσι η Λίντα έχει έτοιμες τις ερωτήσεις, και προχωράμε.

ΛΙΝΤΑ: Οκέι.

ΕΡΩΤΗΣΗ 1: Λες να απελευθερώσουμε, να τα αφήσουμε στον βωμό. Εκείνα τα πράγματα που δεν μας υπηρετούν. Όμως, κάνοντάς το με οραματισμό ή πείθοντας τον εαυτό μου ότι απελευθερώνω δεν αρκεί πια. Το νιώθω περιορισμένο. Ποια θα ήταν μια πιο πρακτική και επικαιροποιημένη προσέγγιση στην απελευθέρωση;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Να απελευθερώσετε. Βλέπετε, είναι περίεργο, γιατί οι άνθρωποι τσακώνονται για τα ζητήματά τους. Αφήνουν μερικά πράγματα, μα όχι άλλα. Όταν φτάσετε σε ένα σημείο μιας ορισμένης, θα την πω πνευματική ή ψυχική ωριμότητα, θα σταματήσετε να πιστεύετε ότι πρέπει να έχετε κάθε είδους τελετουργικά ή κατευθυνόμενες εμπειρίες ή να περνάτε κάποια μεγάλη, επίπονη διαδικασία για να απελευθερώσετε ή να πρέπει να κάνετε θεραπεία του εσωτερικού παιδιού ή ακόμα και θεραπεία περασμένων ζωών. Μια αληθινά ώριμη πνευματική ύπαρξη θα πει, «Μπορώ να το απελευθερώσω. Πρόκειται να το βάλω στο μπολ και η ψυχή μου μπορεί να το ξεπλύνει μετά και να το μετατρέψει σε σοφία.» Μπαίνετε στο μυαλό, μπαίνετε σε όλα τα, «Λοιπόν, μπορώ πραγματικά να το βάλω αυτό εκεί μέσα; Μήπως αυτό είναι απλά ένα παιχνίδι;» Ναι, είναι απλά ένα παιχνίδι, αλλά το ίδιο είναι και το να ζείτε στον πλανήτη Γη.

Φτάνει το σημείο που συνειδητοποιείτε ότι είστε Μάστερ, «Μπορώ να παραδώσω αυτά τα σκατά. Δεν χρειάζομαι να τα κουβαλάω πια. Δεν θέλω να τα κουβαλάω πια. Δεν το θέλω αυτό στη ζωή μου», κι έπειτα τα βάζετε στο μπολ και τα απελευθερώνετε.
Έπειτα όμως αυτό που συμβαίνει είναι, ότι πολλοί από τους θεατές, ακροατές σκέφτηκαν, «Λοιπόν, το έκανα πραγματικά;» ή «Τα έκανα όλα;» ή «Δεν πρέπει να λέω ωμ και ψαλμούς στο μπολ για μιάμιση ώρα κάθε πρωί πριν απ’ αυτό;»
Απλά τα θαλασσώσατε. Θαλασσώσατε κάτι πραγματικά καλό.

Αυτά που δεν θέλετε, αυτά που δεν είναι πια δικά σας, αυτά που επιθυμείτε να αφήσετε, βάλτε τα στον βωμό της ψυχής. Βάλτε τα στο μπολ κι αφήστε τα. Κι έπειτα θα γίνει. Μην κοιτάξετε πίσω. Μην σταματήσετε για να πείτε, «Λοιπόν, έφυγε πραγματικά; Η ψυχή …;» Ξέρετε – θα μπορούσαμε ακόμα να πούμε ότι υποθέτετε, αλλά απλά ξέρετε – ναι, η ψυχή το φροντίζει και η σοφία που έρχεται απ’ αυτήν, θα επιστρέψει σε σας. Λέτε, «Λοιπόν, πότε πρόκειται να επιστρέψει;» Όταν θα είναι κατάλληλο. Όταν θα το χρειάζεστε. Ούτε λεπτό νωρίτερα κι ούτε λεπτό αργότερα.

Να αρχίσετε να φέρεστε σαν Μάστερ, παρά σαν άνθρωπος που προσπαθεί να είναι Μάστερ. Να γίνετε Μάστερ ακόμα κι αν είναι ρόλος. Ακόμα κι αν νομίζετε ότι το επινοείτε, να αρχίσετε να φέρεστε σαν Μάστερ κι έπειτα να γίνετε Μάστερ. Είναι τόσο απλό.

Οπότε βάλτε όλα σας τα σκατά στο μπολ και μέχρι το τέλος της συνεδρίας μας σήμερα, όταν θα κάνουμε μια μεράμπ, αφήστε την ψυχή να τα πάρει. Μην κοιτάξετε πίσω. Μην πείτε, «Η ψυχή τα πήρε πραγματικά; Ποια είναι η ψυχή; Είναι κοντά μου η ψυχή; Η ψυχή ξέρει πού ζω; Ξέρει τον αριθμό του τηλεφώνου μου;»

Σταματήστε! Απλά βάλτε τα στο μπολ και συνεχίστε τη ζωή σας. Ωραία. Καλή ερώτηση. Ήταν η τελευταία;
ΛΙΝΤΑ: Όχι.
ΕΡΩΤΗΣΗ 2: Ποιο θα ήταν το χειρότερο πράγμα, που αν κάναμε τώρα θα περιόριζε τις εμπειρίες μας μετά τον Ουράνιο Σταυρό;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Να ανησυχείτε γι’ αυτό, να αναρωτιέστε γι’ αυτό. Συνέβη, είναι εδώ, τώρα επιτρέψτε του να είναι. Τη στιγμή που θα αρχίσετε να λέτε, «Ω, δεν το νιώθω» και «Ο ώμος μου πονάει ακόμα. Πονούσε πριν τον Ουράνιο Σταυρό κι ακόμα πονάει» ή «Ξυπνάω στο ίδιο κρεβάτι» ή οποιοδήποτε απ’ αυτά τα πράγματα, το δοκιμάζετε. Το αναλύετε υπερβολικά. Συνέβη. Θα σας πω και πρόκειται να γελάσουμε πολύ γι’ αυτό κάποτε – εγώ θα γελάσω έτσι κι αλλιώς – γιατί θα πείτε, «Αντάμους, ξέρεις ήταν την επομένη του Ουράνιου Σταυρού και σχεδόν είχα πάθει εμμονή. Μετά ανησυχούσα ότι δεν το έκανα σωστά. Μετά πίστευα ότι ίσως να ήταν απλά ένα μεγάλο Πρωταπριλιάτικο αστείο.
ΛΙΝΤΑ: Χα, χα, χα, χα!
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Που είναι Πρωταπριλιά σήμερα.
ΛΙΝΤΑ: Ναι, είναι σήμερα.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Αλλά αυτό δεν ήταν αστείο. Παρατηρείτε ότι ο Ουράνιος  Σταυρός δεν ήταν την Πρωταπριλιά.
ΛΙΝΤΑ: Ευτυχώς.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Αυτό θα είχε πλάκα. Αλλά όταν αρχίζετε να ανησυχείτε και να σας γίνεται εμμονή, απλά αρχίστε να το ζείτε – «Εγώ είμαι Μάστερ. Έχω πρόσβαση στη θεϊκότητά μου» – και τότε θα αρχίσει να συμβαίνει. Θα αρχίσει να γίνεται έτσι.

Οπότε το χειρότερο πράγμα να κάνετε είναι να δημιουργείτε τριβή,  και τριβή είναι η αμφιβολία, η ανησυχία. Και λέτε, «Λοιπόν, όχι, μα πρέπει να αναλύω και να αξιολογώ, γιατί ίσως όλο αυτό να ήταν μια φάρσα». Εντάξει, διασκεδάστε. Εμείς οι υπόλοιποι προχωράμε. Θα θεωρήσουμε, θα ξέρουμε ότι συνέβη και πρόκειται να γελάμε γι’ αυτό στο μέλλον, γιατί θα κοιτάτε πίσω και θα κάνετε, «Πω πω! Πραγματικά συνέβη. Ήμουν τόσο ανυπόμονος, που έβαζα συνέχεια το δάχτυλο μου στο νερό λίγα δευτερόλεπτα αφού είχα ανάψει το μάτι, περιμένοντας να βράσει αμέσως και δεν έβραζε.»

Έτσι είναι με τον εαυτό σας όταν αναλύετε υπερβολικά και αμφιβάλετε και αμφισβητείτε και μπαίνετε σ’ όλη αυτή την κριτική – ξέρετε, έχοντας την κριτική επιτροπή για εσάς – τότε είναι που πραγματικά χάνετε τη ζωή. Πάρτε μια βαθιά αναπνοή. Θεωρείτε – ή ξέρετε – ότι είστε Μάστερ και προχωράτε. Ωραία.
ΛΙΝΤΑ: Λίγο ακόμα εδώ;
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Βέβαια.
ΕΡΩΤΗΣΗ 3: Φαίνεται να υπάρχει ένα επακόλουθο του Ουράνιου Σταυρού, που ταράζει τα νερά με παλιά ζητήματα που επιστρέφουν, παρόλο που τα βάλαμε όλα στον βωμό της ψυχής. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να το αντιμετωπίσουμε αυτό;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Βέβαια. Αυτό που κάνατε, αν θελήσουμε να το αναλύσουμε, πράγμα που δεν χρειάζεται πραγματικά, αλλά όταν βάλατε αυτά τα πράγματα στον βωμό, βασικά πήρατε πράγματα των οποίων δεν είχατε επίγνωση, δεν είχατε καν σκεφτεί για ένα διάστημα και τα βάλατε εκεί μέσα. Κι αφήνετε την ψυχή να τα μεταμορφώσει σε σοφία.
Στη διάρκεια της διαδικασίας μεταμόρφωσης, ίσως να έχετε κάποιες σκηνές του παρελθόντος, κάποιες αναμνήσεις και ίσως να έχετε αυτό το αίσθημα. Έχετε απελευθερώσει κάτι μέσα σας, υπάρχει ένα κενό τώρα, αλλά είναι λες και τα ζητήματα έχουν φαντάσματα που προσπαθούν να σας υπενθυμίσουν. Απλά συνειδητοποιείτε, «Ει, αυτά δεν είναι πια δικά μου. Έι, ψυχή, ξέρεις, πάρτα», κι αφήστε την να τα φέρει στην σοφία.

Λοιπόν, όταν η σοφία αρχίσει να επιστρέφει, είναι καθαρή σοφία τώρα, χωρίς ανισορροπία της ενέργειας. Αλλά κατά κάποιον τρόπο, υπάρχει ακόμα λίγο άρωμα ή ίσως ένα αποτύπωμα των ζητημάτων που υπήρχαν παλιά, που τώρα είναι σοφία. Και δεν είναι ότι πρόκειται να υπενθυμίζουν αδιάκοπα, αλλά «Ω, ναι. Αυτό το μαργαριτάρι σοφίας προήλθε από εκείνα τα παλιά πράγματα, τα οποία απελευθέρωσα», και παίρνετε μια βαθιά αναπνοή και προχωράτε.

Έτσι, δεν είναι εκεί για να σας στοιχειώνουν, αλλά σαν ένα μικρό επακόλουθο, αυτό που θα λέγατε, κάτι που ταράζει τα νερά. Και δεν είναι ότι δεν τα απελευθερώσατε, είναι απλά ότι άφησαν ένα κενό και λίγο, λοιπόν, περιέργως σας λείπουν λίγο εκείνα τα παλιά πράγματα. Συνηθίζετε τόσο πολύ να εργάζεστε -ξέρω, διαφωνείτε – αλλά συνηθίσατε να δουλεύετε τα ζητήματα και τα προβλήματα σας, κι όταν τα απελευθερώσατε, υπάρχει λίγος κενός χώρος.
ΛΙΝΤΑ: Κι άλλο;
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Παρακαλώ.
ΕΡΩΤΗΣΗ 4: Ποια συμβουλή μπορείς εσύ, Αντάμους, να δώσεις στους Σώμπρα, που δεν έχουν νιώσει τίποτα μετά το άνοιγμα του Ουράνιου Σταυρού και είναι τώρα πολύ απογοητευμένοι γι’ αυτό κι αναρωτιούνται αν πραγματικά έχει συμβεί κάτι;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Θα σύστηνα να βγείτε και να αγοράσετε το πιο καλό μπουκάλι κρασί που σηκώνει η τσέπη σας, να πάτε σπίτι και να το πιείτε όλο σε μια νύχτα. Είστε πολύ σφιγμένοι. Περιμένετε πολύ – βάζετε το δάχτυλό σας στο νερό δυο δευτερόλεπτα αφού ανάψατε το μάτι, περιμένοντας να βράσει αμέσως. Είστε πολύ εγκλωβισμένοι στο μυαλό και είναι δέκα μέρες. Μόνο δέκα μέρες από τον Ουράνιο Σταυρό και το άνοιγμα. Χρειάζεται χρόνος για να αφομοιωθεί.

Υπάρχουν κάποιες δυναμικές εδώ, και δεν θέλω να γίνω πολύ διανοητικός σχετικά, επειδή προσπαθώ να απομακρυνθώ απ’ αυτό. Αλλά υπάρχει μια επίδραση της βαρύτητας. Η βαρύτητα παίζει τεράστιο ρόλο σε όλα όσα συμβαίνουν τώρα. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι, όταν συνέβη ο Ουράνιος Σταυρός, όταν άρχισε η Αποκάλυψη, η βαρύτητα που συγκρατεί τα πράγματα στη θέση τους – όχι και τόσο η υλική τώρα, αλλά πιο πολύ η συναισθηματική, διανοητική – αρχίζει να χαλαρώνει. Και καθώς χαλαρώνει αυτή η βαρύτητα, αφήνει το δυνατό κράτημα παλιών πραγμάτων τα οποία κρατούσατε και παλιές πεποιθήσεις που σας έχουν περιορίσει.

Έτσι, βαθμιαία αρχίζει να ανοίγει. Αλλά καθώς γίνεται αυτό, ας πούμε ότι υπήρχε μια παλιά πληγή, μια παλιά ιστορία που είχατε η οποία ήταν πραγματικά, πραγματικά κολλημένη. Υπάρχει η βαρύτητα που την  απελευθερώνει, αλλά υπάρχει επίσης μια σχεδόν μαγνητική δύναμη – όχι υλικός μαγνητισμός, αλλά μια άλλη δύναμη – που θέλει να την φέρει πίσω. Ξέρετε, αφήνετε πράγματα κι έπειτα ένα κομμάτι σας κάνει, «Ω, μου λείπει αυτό, ξέρεις. Ήταν ένα πληρεξούσιο. Ήταν μέρος της ταυτότητας μου.» Έτσι είναι σαν ένα αντίστροφο αποτέλεσμα,  που συμβαίνει ταυτόχρονα. Μην ανησυχείτε γι’ αυτό, γιατί καθώς έρχεται πιο πολλή συνειδητότητα στη ζωή σας, απελευθερώνει αυτή την βαρύτητα ακόμα περισσότερο και υπερνικάει αυτό το προσωρινό μαγνητικό αποτέλεσμα. Έτσι, το καλύτερο είναι να μην ανησυχείτε γι’ αυτό και να το επιτρέψετε να συμβεί κι έπειτα θα γίνει. Ωραία.

ΛΙΝΤΑ: Οκέι, εδώ είναι μια λίγο μεγάλη ερώτηση.

ΕΡΩΤΗΣΗ 5: Στην διάρκεια των ημερών μέχρι τον Ουράνιο Σταυρό, η βαρύτητα έμοιαζε να έχει αντιστραφεί. Τα πάντα γίνονταν εύκολα, νιώθοντας τέλεια σωματικά, έχοντας απίστευτους συγχρονισμούς να γίνονται με ευκολία. Απολάμβανα την προοπτική μιας κατάστασης χάρης στη ζωή. Μερικές μέρες μετά τον Ουράνιο Σταυρό, έπαθα περίεργες αρρώστιες, είχα ενοχλητικές εμπειρίες στην καθημερινή ζωή και είχα επιπλοκές σε πολλές δραστηριότητες. Τί στο καλό;! Το μυαλό μου είναι έτοιμο να ακυρώσει τον Ουράνιο Σταυρό, αλλά υπάρχει ένα μικρό κομμάτι που ξέρει καλύτερα. Σε ποιο φάκελο του εγκεφάλου θα έπρεπε να αρχειοθετήσω αυτή την πρόσφατη εμπειρία; Είναι στο «Παλιά εκκρεμότητα», «Υπάρχουν σκατά στη ζωή μου επειδή κάτι παίρνω απ’ αυτό», ή «Αυτή είναι η παλίρροια της βαρύτητας» και δεν θα έπρεπε να αμφιβάλλω ότι η βαρύτητα χαλαρώνει;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Όχι, είναι η παλίρροια της βαρύτητας και πρόκειται να έχεις καλές μέρες, πρόκειται να έχεις μέρες καλύτερες από καλές και πρόκειται να έχεις μερικές ζόρικές μέρες. Περνάς πολλά. Είναι μια – δεν θέλω να πω ότι είναι μια θεραπευτική διαδικασία – είναι μια μεταμορφωτική διαδικασία και πρόκειται να υπάρξουν σκαμπανεβάσματα σ’ αυτή. Αλλά αν πάρεις μια βαθιά αναπνοή και σταματήσεις να ανησυχείς αν το κάνεις σωστά κι απλά το κάνεις, πρόκειται να υπάρξει πολύ λιγότερη τριβή.

Επειδή έχετε ζήσει τόσο πολύ καιρό με ένα ψυχικό πρότυπο αμφιβολίας, εκείνη η αμφιβολία θα συνεχίσει να προσπαθεί να έρθει. Κι έπειτα πρόκειται να ταραχτεί, όταν δεν μπορεί τόσο, όσο μπορούσε με τη χαλάρωση της βαρυτικής επίδρασης. Κι έπειτα η αμφιβολία θυμώνει και πρόκειται να επιστρέψει και να προσπαθήσει πραγματικά να μπει στη ζωή σας. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γι’ αυτήν, επειδή το μεγαλείο της ίδιας της συνειδητότητας πρόκειται να απομακρύνει την αμφιβολία.
Αλλά αν εμπλακείτε με αυτήν τώρα με το μυαλό κι αρχίσετε να αμφιβάλετε για τον εαυτό σας και αμφιβάλετε για την αμφιβολία κι έπειτα αφήσετε την αμφιβολία να αμφιβάλει για σας, παγιδεύεστε σ’ αυτό τον λαβύρινθο. Θα βγείτε απ’ αυτό, δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό. Ακόμα κι αν πιστεύετε ότι ποτέ δεν θα βγείτε, ακόμα κι αν σχεδόν προσπαθήσετε να μην βγείτε απ’ αυτήν, έχετε πάει πολύ μακριά τώρα.

Έτσι, αυτές είναι οι πολύ, πάρα πολύ αρχικές μέρες της Αποκάλυψης. Είναι η αναπροσαρμογή που συμβαίνει. Είναι σαν να παίρνετε καινούριο αμάξι. Ξέρετε, όσο ωραίο κι αν ακούγεται και είστε ενθουσιασμένοι γι’ αυτό από πριν και ξεφορτωθείτε αυτό το σαράβαλο, παίρνετε το καινούριο αμάξι και ξαφνικά σας λείπουν πράγματα από το παλιό αμάξι σας. Ξαφνικά αρχίζετε να σκέφτεστε και να αμφιβάλετε, «Ίσως δεν έπρεπε να είχα πάρει καινούριο αμάξι. Ίσως να μην έχω την οικονομική δυνατότητα για το καινούριο αμάξι. Ίσως το παλιό αμάξι μου με συμπαθούσε πιο πολύ από το καινούριο. Ίσως δεν αξίζω αυτό το καινούριο αμάξι.» Και μπαίνετε σε όλο αυτό. Αλλά αφού το οδηγήσετε για μια εβδομάδα περίπου, κάνετε, «Πραγματικά μου αρέσει το καινούριο μου αμάξι. Είναι στρωτό. Είναι αξιόπιστο. Δείχνω ωραίος οδηγώντας το και μπορώ να το πληρώσω εύκολα.» Έτσι, είναι απλά εκείνο το επακόλουθο.
ΛΙΝΤΑ: Οκέι.
ΕΡΩΤΗΣΗ 6: Από τον Ουράνιο Σταυρό και μετά, εξαντλούμαι υπερβολικά γρήγορα και σωματικά είμαι ελάχιστα ανθεκτικός. Είναι αυτό κάτι σχετικό με το φωτεινό σώμα;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Είναι όλα τα παραπάνω. Θα μπορούσες να βάλεις σχεδόν τα πάντα εκεί μέσα. Για πολλούς από σας, σχετίζεται με την επιστροφή σας τώρα με περισσότερη παρουσία, αφού κάνατε τόση πολλή δουλειά στις σφαίρες. Είστε κουρασμένοι απ’ αυτή τη δουλειά. Δεν είναι κουραστικό σωματικά, αλλά κουραστικό ενεργειακά, αυτό που κάνατε. Και ειδικά τους τελευταίους δυο μήνες, τόσο απασχολημένοι με τη δουλειά της τελευταίας στιγμής, προετοιμάζοντας τον Ουράνιο Σταυρό. Έτσι έρχεστε πίσω εδώ και πραγματικά, θα μπορούσαμε να πούμε, είναι ο αγγελικός σας εαυτός που είναι πολύ κουρασμένος.
Και είναι περίεργο γιατί ο αγγελικός εαυτός δεν έχει υλικό σώμα που μπορεί να κουραστεί, αλλά θα μπορούσε απλά να είναι χαμηλή ενέργεια. Και δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να πάρει έναν σύντομο υπνάκο ή έναν καλό ύπνο από το υλικό σώμα, βλέπετε. Έτσι, έρχεται από εκεί κάπως καταπονημένος, έρχεται στο υλικό σας σώμα και λέει, «Ω, τώρα μπορώ πραγματικά να κοιμηθώ», γιατί οι αγγελικές υπάρξεις πραγματικά δεν κοιμούνται έτσι κι αλλιώς. Έτσι, έρχεται και κάνει, «Τώρα μπορώ να κοιμηθώ.» Είναι απλά τα επακόλουθα.

Για άλλους από σας που δεν έκαναν τη δουλειά στις σφαίρες, απλά συμβαίνει μια ολόκληρη μετάβαση. Και ξέρετε πώς είναι μερικές φορές. Όταν υπάρχει μια μεγάλη αλλαγή, μπορεί να είναι πολύ κουραστικό. Έχει επίδραση στο σώμα σας. Έγινε τεράστια απελευθέρωση στο anayatron σας τη μέρα του Ουράνιου Σταυρού. Γι’ αυτό μερικοί από σας ένιωθαν περίεργα σωματικά, επειδή το anayatron  – το δίκτυο επικοινωνίας για το σώμα σας – τώρα φεύγει αργά. Έγινε μια μεγάλη αλλαγή τη μέρα του Ουράνιου Σταυρού, όπου ξαφνικά συνειδητοποιεί ότι είναι καθ’ οδόν προς την έξοδο. Προσπαθεί να κάνει την τελική δουλειά του καθώς το φωτεινό σώμα αρχίζει να έρχεται. Κι όλο αυτό έχει συνέπειες ως προς την ενέργεια, σωματικά, συναισθηματικά, διανοητικά και γι’ αυτό τώρα είναι η καλύτερη στιγμή απλά να πάρετε μια βαθιά αναπνοή και να επιτρέψετε και να συνεχίσετε τη ζωή σας.

Κάντε ό,τι θέλετε να κάνετε τώρα. Κάντε ό,τι σας κάνει ευτυχισμένους και χαρούμενους. Αλλά, ναι, υπάρχει αυτό το επακόλουθο είτε ότι είστε  κουρασμένοι ή μερικές φορές νιώθετε απλά ταραγμένοι, εκνευρισμένοι, γιατί ξανά, ξέρετε πώς είναι. Ας πούμε, το σώμα σας ήταν άρρωστο, είχε γρίπη και τώρα περνάτε την θεραπεία κατόπιν, και το σώμα σας εγκλιματίζεται πάλι κι απλά νιώθετε εκνευρισμένοι. Λοιπόν, αυτό είναι σαν κάθε κομμάτι σας – το σώμα σας, το μυαλό σας – κάθε κομμάτι σας να περνάει αυτή τη ρύθμιση.

Έτσι, δείτε το με αυτό τον τρόπο. Αν υπάρχει κάτι που συμβαίνει, είτε είναι σωματικός πόνος, αμφιβολία στο μυαλό, οτιδήποτε άλλο, αυτά είναι όλα απλά ενδείξεις ότι κάτι συνέβη. Τώρα, μερικοί από σας το περνάνε με ευκολία και χάρη, επειδή πολλοί από σας ήξεραν να είναι μακριά από τους άλλους ανθρώπους, για να το κάνετε μόνοι σας και να μην ασχοληθεί ο εαυτός σας με υπερβολικά πολλές δραστηριότητες. Έτσι είπατε, «Πρόκειται να μείνω μόνος μου. Σκοπεύω να το περάσω αυτό με χάρη.» Άλλοι απλά νιώθουν τις συνέπειες αυτού και όλα όσα νιώθετε τώρα είναι πραγματικά μέρος όλων όσων συμβαίνουν με τον Ουράνιο Σταυρό. Είναι διαφορετικό αν δεν νιώθετε απολύτως τίποτα. Αν απλά νιώθετε μόνο μουδιασμένοι, απολύτως τίποτα, όχι καλά, όχι άσχημα, μουδιασμένα, αυτό είναι λίγο διαφορετικό.

ΛΙΝΤΑ: Τι σημαίνει αυτό το «διαφορετικό»;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Λοιπόν, αν νιώθετε ένα τίποτα, δεν νιώθετε καν το τίποτα . Εννοώ, δεν νιώθετε καλά, δεν νιώθετε άσχημα. Δεν νιώθετε διαφορετικά, πραγματικά καθόλου σωματικό πόνο. Είστε απλά μουδιασμένοι. Αν περπατάτε μέσα σε ένα δάσος και ξαφνικά ένα κλαδί έπεσε από ένα δέντρο και σας κοπάνησε στο κεφάλι, σας έριξε αναίσθητους, μπαίνετε σε κατάσταση σοκ, μουδιασμένοι για ένα χρονικό διάστημα.
Είναι ο τρόπος που το σώμα αντιμετωπίζει αυτό που μόλις συνέβη, ώστε να μην σας συγκλονίσει. Έτσι, είτε πέφτετε αναίσθητοι, είτε μπαίνετε σε κατάσταση σοκ, και για πολύ χρόνο, μέχρι την επόμενη μέρα δεν αρχίζετε να πονάτε πραγματικά. Έχετε μια μέρα που νιώθετε σχεδόν τίποτα κι αναρωτιέστε πώς μπορούσατε να μη νιώθετε τίποτα, αλλά η επόμενη μέρα είναι φοβερή. Ξυπνάτε το πρωί και πονάτε παντού. Αυτό είναι κάπως, σαν αυτό που περνάτε. Ήταν τόσο μεγάλο, που κάπως σας μούδιασε και οι επόμενες ερωτήσεις σας σε μένα τότε ,γίνονται όταν πραγματικά ξυπνάτε και λέτε, «Ω, θεέ μου, μακάρι να ήμουν ξανά μουδιασμένος, γιατί αυτό είναι τόσο μεγάλο.»
ΛΙΝΤΑ: Αυτό είναι σχετικό. Οπότε η εμπειρία είναι πολύ προσωπική, είναι αυτό που ακούγεται σαν αυτό που λες.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι.
ΛΙΝΤΑ: Και είναι το χρονικό διάστημα ή η διάρκεια αυτής της διαδικασίας επίσης κάτι προσωπικό;
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ω, οπωσδήποτε. Αλλά υπάρχουν ορισμένες συνολικές τάσεις. Δεν θέλω να μπω πολύ σε αυτά, γιατί διαφορετικά θα υπάρχουν προσδοκίες.
ΛΙΝΤΑ: Οκέι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Υπήρχαν πολλές προσδοκίες πηγαίνοντας σ’ αυτό, αλλά θέλω να το βιώσετε. Και πρόκειται να το καταγράψουμε, με πολλούς διαφορετικούς τρόπους με μερικά άτομα και σαν ομάδα, πώς ήταν να το περνάτε αυτό, γιατί υπάρχουν άλλοι που θα έρχονται, οι οποίοι  πραγματικά δεν ήταν σε αφυπνισμένη κατάσταση τη μέρα του Ουράνιου Σταυρού, αλλά πρόκειται να έχουν το δικό τους αποκαλυπτικό ξεκίνημα. Οπότε, δεν θέλω να το προσδιορίσω υπερβολικά τώρα.
ΛΙΝΤΑ: Οκέι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Θέλω οι Σώμπρα να μοιραστούν όσα περνάτε. Τα πάντα.

Υπήρχε η προσδοκία ότι εκείνη τη μέρα, ότι θα υπήρχε νεραϊδόσκονη, μονόκεροι και μαλλί της γριάς παντού στον πλανήτη ή απόλυτη καταστροφή κι ότι ξαφνικά θα μεταμορφωνόσασταν εντελώς. Κατά κάποιον τρόπο, όλα είναι πραγματικά ακριβή, αλλά απλά κοιτάτε στο μέλλον. Εκείνη η συγκεκριμένη μέρα είναι η αρχή αυτής της διαδικασίας. Και είτε σας πάρει μέχρι το τέλος του χρόνου να περάσετε την συγκεκριμένη διαδικασία σας, είτε άλλη μια χρονιά μετά απ’ αυτήν, πραγματικά αυτό δεν είναι ζήτημα. Το θέμα είναι αυτό το άνοιγμα που συνέβη, το οποίο παρέχει περισσότερη ικανότητα προσέγγισης κι έχει γειωθεί εδώ στη Γη. Αυτό είναι το σημαντικό.
Έτσι θα πρότεινα πραγματικά όλοι να έχουν ένα ημερολόγιο, να γράφουν τί περνάνε και να το ξανακοιτάξουν μετά σε έξι μήνες.
ΛΙΝΤΑ: Οκέι. Αυτή είναι μια σύντομη. Την έχεις απαντήσει ήδη.

ΕΡΩΤΗΣΗ 7: Ξέρω ότι κάτι αλλάζει. Το νιώθω πολύ καθαρά, αλλά υπάρχει επίσης ένα ελαφρύ αίσθημα εκνευρισμού και σύγχυσης. Είναι παράξενο να ξέρω ότι κάτι συμβαίνει, αλλά να μην ξέρω τί είναι. Αυτή η σύγχυση είναι κάτι το φυσιολογικό σ’ αυτή τη φάση;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Δεν θέλω να πω ότι είναι φυσιολογικό, γιατί δεν το έχουμε περάσει ποτέ. Είναι εντελώς καινούριο. Πάντως νιώθεις κάτι, όμως δεν ξέρεις τί είναι κι αυτό θα γίνει πολύ συνηθισμένο, γιατί δεν ξέρεις απαραίτητα πώς αισθάνεσαι την συνειδητότητα. Δεν έχεις ποτέ βρεθεί σ’ αυτήν πραγματικά και τώρα ξαφνικά είναι εκεί. Το μυαλό ακόμα προσπαθεί να προσδιορίσει και να προσδεθεί σε πράγματα που ήξερε πριν, να κάνει αυτούς τους συσχετισμούς και είναι απογοητευμένο κι ενοχλημένο επειδή δεν μπορεί. Αλλά θα κάνει πίσω. Τώρα έχετε αυτή την καινούρια αίσθηση συνειδητότητας και θεϊκότητας, αλλά δεν την νιώσατε πραγματικά ποτέ πριν, σαν άνθρωποι εδώ στον πλανήτη. Τώρα αρχίζει να ξετυλίγεται.
 Ένα δυο ακόμα ερωτ’ησεις.
ΛΙΝΤΑ: Οκέι.

ΕΡΩΤΗΣΗ 8: Όλη μου τη ζωή, ειδικά τα τελευταία χρόνια, όλα αφορούσαν την Πραγμάτωση και ήμουν πολύ αποφασισμένος να μην αποσπαστώ από όλο αυτό. Τώρα που ο Ουράνιος Σταυρός έχει επιτευχθεί, θα πρέπει ακόμα να έχω την επίγνωση να μην αποσπαστώ; Όταν λες ότι ήρθε η ώρα να απολαύσουμε τη ζωή, δεν είμαι απόλυτα σίγουρος τί σημαίνει αυτό, γιατί κάπως μπλόκαρα μερικές πτυχές της ζωής μου, που έμοιαζαν να είναι αποσπάσεις, περιλαμβανόμενων και μερικών διασκεδαστικών πραγμάτων. Υπάρχει κάτι που μπορείς να προτείνεις σχετικά με το άνοιγμα στον κόσμο πάλι;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, κι εκτιμώ ότι δεν αποσπάστηκες. Τόσοι πολλοί από σας ήταν τόσο αφοσιωμένοι, υπήρξαν τόσο αφοσιωμένοι και αφιερωμένοι και δούλεψαν ειλικρινά για την Πραγμάτωσή τους. Τώρα μπορείτε να πάρετε μια βαθιά αναπνοή και να τα αφήσετε αυτά, αλήθεια. Δεν πρόκειται να αποσπαστείτε. Αν είστε σ’ αυτό το σημείο ώστε να μπορείτε να κάνετε την ερώτηση, δεν πρόκειται να αποσπαστείτε.
Τώρα μπορείτε πραγματικά να απολαύσετε τη ζωή, αλλά αυτό προκαλεί μερικούς φόβους. Ξέρετε πώς να απολαύσετε τη ζωή; Ξέρετε πώς να κάνετε αυτά που θέλετε να κάνετε; Θυμάστε πώς είναι να διασκεδάζετε, να γελάτε; Επειδή ήσασταν τόσο σοβαροί σχετικά με αυτό το ταξίδι για πολύ καιρό. Κι αυτό πρόκειται να είναι μια ενδιαφέρουσα πρόκληση, να μπορείτε να πείτε, «Μπορώ απλά να απολαύσω τη ζωή μου χωρίς να πρέπει να δουλεύω με τον εαυτό μου ή για τον πλανήτη;»

Θα φτάσετε εκεί, αλλά θα υπάρξουν μερικές απογοητευτικές στιγμές, γιατί είστε τόσο συνηθισμένοι σ’ αυτή την επιμελή σκληρή δουλειά. Έχετε προετοιμάσει τον εαυτό σας σ’ αυτό κι έπειτα ξαφνικά να λέτε ότι τελείωσε; Είναι όπως όταν οι άνθρωποι δουλεύουν όλη τη ζωή τους και παίρνουν σύνταξη κι έπειτα τι γίνεται;
Όμως η ομορφιά είναι ,ότι πρόκειται να παραμείνετε στον πλανήτη για ένα διάστημα και να βρείτε τί πραγματικά αγαπάτε να κάνετε, ακόμα κι αν είναι να κάθεστε απλά σε ένα παγκάκι στο πάρκο. Σε μερικούς από σας θα αρέσει να αρχίσετε το μαγείρεμα ή απλά να κάνετε μεγάλους περιπάτους και δεν έχει σημασία. Δεν χρειάζεται να προσπαθείτε να βρείτε σκοπό πια. Ούτε στόχους, ούτε σκοπό. Είστε απλά στην ύπαρξη και υπάρχει τεράστια διαφορά.
ΛΙΝΤΑ: Οκέι.

ΕΡΩΤΗΣΗ 9: Είναι ενδιαφέρον ότι τώρα την εβδομάδα μετά τον Ουράνιο Σταυρό, μια ανοιχτή επιστολή βγήκε για να σταματήσει άμεσα την ταχεία ανάπτυξη της ΤΝ (Τεχνητής Νοημοσύνης) για έξι μήνες, γιατί ο κίνδυνος να χαθεί ο έλεγχος σ’ αυτήν είναι πολύ μεγάλος. Πολλά μεγάλα ονόματα και συνάδελφοι προγραμματιστές την υπέγραψαν και την στήριξαν. Αυτή η μάλλον αβέβαιη συνειδητοποίηση σχετίζεται άμεσα με το άνοιγμα και την ευκολότερη πρόσβαση στις άλλες σφαίρες;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Δεν σκοπεύω να το συσχετίσω άμεσα με τον Ουράνιο Σταυρό, γιατί υπήρχε ένα κίνημα πολύ καιρό πριν απ’ αυτό. Αλλά θα το συσχέτιζα με την συνειδητότητα. Και τώρα με τον Ουράνιο Σταυρό και την περισσότερη συνειδητότητα, θα βρείτε πολύ περισσότερους ανθρώπους να είναι ειλικρινείς για την τεχνητή νοημοσύνη. Πολύ περισσότερο διάλογο γι’ αυτήν και περισσότερη παγκόσμια προσοχή, που θα έπρεπε να δοθεί σ’ αυτήν, γιατί ίσως να είναι δυνητικά το πιο τρομακτικό πράγμα στον πλανήτη τώρα, παραπάνω από τους πολέμους κι όλα τα άλλα και χρειάζεται να φωτιστεί από το φως.

Και πάλι, μπορεί να έχει τόσο όφελος για την ανθρωπότητα – η τεχνητή νοημοσύνη και η τεχνολογία – τόσο όφελος στην θεραπεία και στη διευκόλυνση της ζωής, κάνοντας την λιγότερο κουραστική και λιγότεροι άνθρωποι να δουλεύουν σε βαρετές κοπιαστικές δουλειές. Η τεχνητή νοημοσύνη και η τεχνολογία μπορούν να μεταμορφώσουν τον πλανήτη, αλλά μπορεί εξίσου και να τον καταστρέψουν επίσης. Και σ’ αυτό ακριβώς το σημείο είμαστε τώρα, ότι μπορεί να πάει είτε έτσι είτε αλλιώς. Και γι’ αυτό είστε εδώ. Γι’ αυτό έχετε φέρει περισσότερη συνειδητότητα. Γι’ αυτό συνέβη ο Ουράνιος Σταυρός.
ΛΙΝΤΑ: Οκέι.

ΕΡΩΤΗΣΗ 10: Τις πρώτες ώρες της 23ης Μαρτίου, της επομένης του Ουράνιου Σταυρού, οι επιστήμονες ανέφεραν μια ρωγμή στην μαγνητική ασπίδα της Γης που δεν είχαν προβλέψει. Προκάλεσε πολύ ασυνήθιστο ροζ και μωβ σέλας και το βόρειο σέλας έγινε ορατό νότια, μέχρι το Νέο Μεξικό. Μήπως αυτό το απροσδόκητο συμπαντικό γεγονός είχε σχέση με τον Ουράνιο Σταυρό;
ΛΙΝΤΑ: Το είδαν ακόμα και στην Αυστραλία επίσης.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Χμ. Ναι. Το είδαν σε όλη την υφήλιο. Και τα χρώματα ήταν πιο μωβ από οτιδήποτε άλλο, ή βιολετί.
ΛΙΝΤΑ: Αα, φυσικά.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ίσως απλά να ήμουν εγώ που ήμουν χαρούμενος (η Λίντα γελάει).
Ναι, και πρόκειται να δείτε κι άλλα ασυνήθιστα φυσικά φαινόμενα σαν αυτό – Γήινα φαινόμενα – ειδικά αφού η Γαία αναχωρεί και οι άνθρωποι μαθαίνουν να παίρνουν την ευθύνη για τον πλανήτη. Θα βρείτε περιόδους με πιο πολλές καταιγίδες, πιο πολλά φυσικά φαινόμενα, όπως το βόρειο σέλας. Πρόκειται να δείτε να συμβαίνουν πολλά διαφορετικά Γήινα πράγματα. Κι έπειτα όλα θα ησυχάσουν για ένα διάστημα και θα είναι σαν να πρόκειται να νιώσετε βαρεμάρα – γιατί είναι η ίδια διαδικασία, κατά κάποιον τρόπο, που περνάτε, οι αλλαγές που συμβαίνουν – και πρόκειται να υπάρξουν καταιγίδες και πρόκειται να υπάρξουν όμορφες μέρες. Όμως ναι. Δεν ξέρω αν θα το συσχέτιζα άμεσα, αλλά μπορούμε να το κάνουμε. Ας πάρουμε τα εύσημα γι’ αυτό. Ναι.
ΛΙΝΤΑ: Οκέι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ο Ουράνιος Σταυρός το δημιούργησε – πώς το έλεγαν; – μια ρωγμή στο …
ΛΙΝΤΑ: Ναι, ναι, ναι. Μαγνητική ασπίδα.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: … μαγνητική ασπίδα. Οκέι, θα πάρουμε τα εύσημα. Ναι, ήταν ο Ουράνιος Σταυρός και οι Σώμπρα.
ΛΙΝΤΑ: Λοιπόν, ξέρεις, είναι συγχρονισμός.|
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ήταν το φως των Σώμπρα.
ΛΙΝΤΑ: Σίγουρα, σίγουρα. Και άρχισες να απαντάς σ’ αυτό.

ΕΡΩΤΗΣΗ 11: Η Γαία φεύγει. Το άνοιγμα του Ουράνιου Σταυρού επιταχύνει αυτή τη διαδικασία της αναχώρησης; Και πιθανόν αυτό να οδηγήσει σε αυξημένες φυσικές καταστροφές ή φυσικά φαινόμενα τα οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσει η ανθρωπότητα; Ή μπορεί να το αντιμετωπίσει η ανθρωπότητα;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Και ναι, η Γαία θα φύγει πιο γρήγορα. Θα δημιουργήσει περισσότερες αναταραχές, αλλά όχι σαν τιμωρίες στους ανθρώπους, όχι λέγοντας τους ότι είναι κακοί. Πραγματικά είναι περισσότερη επίγνωση για τον πλανήτη για να τον φροντίσουν και να συνειδητοποιήσουν, «Έι, είναι ο πλανήτης σας τώρα. Κρατήστε τον ισορροπημένο.»
ΛΙΝΤΑ: Τελευταία ερώτηση.
ΕΡΩΤΗΣΗ 12: Αφού οι άνθρωποι προήλθαν από αγγελικές υπάρξεις και οικογένειες, σε ποιο σημείο της διαδικασίας έχασε ο άνθρωπος την συνειδητότητά του; Θεωρώντας ότι οι αγγελικές υπάρξεις είχαν συνειδητότητα. Είναι αυτό ένα σωστό συμπέρασμα;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, οι αγγελικές υπάρξεις είχαν συνειδητότητα, φυσικά. Διαφορετικά, δεν θα ήταν αγγελικές υπάρξεις. Δεν θα υπήρχαν. Χρειάζεται η συνειδητότητα για να μπορείτε να υπάρχετε. Και για το πού την έχασαν – θα ήθελα να το διατυπώσω ξανά αυτό.

Δεν την έχασαν, απλά ήρθαν στη Γη. Οι αγγελικές υπάρξεις, όλοι εσείς, ήρθατε στη Γη, και η συνειδητότητα περιορίστηκε και έγινε πολύ συμπιεσμένη και συμπυκνωμένη. Δεν χάθηκε, αλλά όλο αυτό έγινε σε μια προσπάθεια να επεκταθεί, να φτάσει σε καινούρια επίπεδα. Κάνοντας αυτό το ταξίδι στον πλανήτη,  αποκτήσατε τόσο απίστευτες βαθιές ενοράσεις για τη φύση της πραγματικότητας, την συνειδητότητα, τελικά για το «Εγώ Υπάρχω». Έτσι ποτέ δεν χάθηκε πραγματικά, αλλά παραμερίστηκε για λίγο καιρό.
Και τώρα ο Ουράνιος Σταυρός το ανοίγει αυτό. Και θα νιώθετε συνεχείς υπενθυμίσεις για το ποιοι είστε αληθινά.

Οκέι, με αυτά, σας ευχαριστώ για τις ερωτήσεις. Πρόκειται να κάνουμε μια μεράμπ σ’ αυτό το σημείο.

Ακούστε τον Μάστερ – Μεράμπ

Λοιπόν, ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή μαζί. Μια γουλιά, αν έχετε ποτό, μια πρόποση στον Ουράνιο Σταυρό.
(αρχίζει η μουσική)

Πολλές ερωτήσεις σχετικά με όσα συμβαίνουν. Θυμηθείτε, είναι δέκα μέρες από την Αποκάλυψη.

Τα πράγματα αρχίζουν να εκτυλίσσονται. Θα αρχίσετε να έχετε όλο και περισσότερο τις δικές σας προσωπικές κατανοήσεις.

Αυτά που συμβαίνουν είναι τώρα σε κάποια πολύ βαθιά επίπεδα, κι όταν λέω βαθιά επίπεδα, εννοώ το anayatron ή στο επίπεδο του ατόμου μέσα σας, στα άτομα, στο DNA σίγουρα. Κάποιοι από σας που έκαναν  αυτά τα τεστ DNA, ας πούμε, πριν ένα δυο χρόνια, κάντε ένα τώρα μετά τον Ουράνιο Σταυρό. Αφήστε ένα δυο μήνες ακόμα, αλλά δοκιμάστε μετά. Δείτε τη διαφορά.

Η ομορφιά είναι να ξέρετε ότι κάτι συμβαίνει κι αν νιώσετε την επίγνωσή σας, αν την νιώσετε για μια στιγμή, να ξέρετε ότι κάτι συμβαίνει.

Δεν χρειάζεται να το πιέσετε. Δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε να το καταλάβετε ή να το κάνετε να συμβεί. Πραγματικά ισοδυναμεί με ένα πράγμα για το οποίο μιλάω πολύ καιρό. Είναι να το επιτρέψετε. Να το επιτρέψετε.

Μπορώ να αστειεύομαι για όλο αυτό ή να είμαι εύθυμος γι’ αυτό. Κι ο Κώλντρε πιστεύει ότι ίσως να είμαι πολύ εύθυμος. Όμως μπορώ να είμαι, γιατί το βλέπω να συμβαίνει σε καθέναν από σας και μπορώ να δω ότι, σε έξι μήνες από τώρα, ένα χρόνο από τώρα, θα δίνετε μια στο κεφάλι σας και θα λέτε, «Ω, πω πω! Αυτές οι αλλαγές, η μεταμόρφωση που συνέβη.
Γιατί σπαταλούσα το χρόνο μου αμφιβάλλοντας γι’ αυτό; Έπρεπε απλά να το αφήσω να συμβεί.» Γιατί συμβαίνει.

Θέλω για μια στιγμή να μιλήσω για τον Μάστερ. Είναι ένας όρος που χρησιμοποιώ, Μάστερ είναι το αποκορύφωμα όλων των ζωών σας. Η σοφία εκείνων των ζωών, αυτό ονομάζω Μάστερ.

Είναι μάλλον εξανθρωπισμένος, γιατί ο Μάστερ προέρχεται από την ανθρώπινη εμπειρία που έγινε σοφία. Δεν είναι σαν υπερψυχή, αλλά είναι, θα λέγαμε, το καλύτερο από τα καλύτερα όλων των ανθρώπινων ζωών σας.

Είναι τώρα μια θαυμάσια σύνδεση, επειδή προέρχεται από τις ανθρώπινες εμπειρίες σας ,που τώρα απελευθερώνονται από τα φορτία τους και την κολλημένη ενέργεια τους και τώρα μετατρέπεται σε σοφία.

Όλοι έχουν αυτή την πλευρά του εαυτού τους, της ψυχής τους. Οι πιο πολλοί δεν έχουν επίγνωση αυτής. Συχνά, η σοφία που προέρχεται από την εμπειρία, έρχεται αφού πεθάνει το άτομο σε εκείνη τη ζωή. Έτσι συχνά, υπάρχει μια διαδικασία καθυστέρησης, αλλά σε σας τώρα, συμβαίνει αμέσως.

Ο Μάστερ είναι πολύ παρών, πάντα εδώ, σ’ αυτή τη σφαίρα. Δεν χρειάζεται να βγείτε εκεί έξω για να βρείτε τον Μάστερ.

Κι αν κάποια ύπαρξη σας μιλάει τώρα, δεν είναι κάποιες ξένες υπάρξεις ή πνευματικοί οδηγοί. Όχι, δεν τους έχετε. Αν σας μιλάει οποιαδήποτε ύπαρξη, είναι ο Μάστερ, που σας μιλάει για τον Ουράνιο Σταυρό.

Λοιπόν, ο Μάστερ είναι μοναδικός, γιατί ήταν άνθρωπος. Συνεπώς, οι επικοινωνίες μπορούν να είναι λίγο πιο ανθρώπινες. Με άλλα λόγια, όχι απλά ενεργειακές δονήσεις.

Θα ήθελα να νιώσετε τώρα και να αισθανθείτε τον Μάστερ. Δεν υπάρχει σε συγκεκριμένο μέρος, είναι απλά ένα κομμάτι σας.

Θα ήθελα τώρα πραγματικά να αφιερώσετε αυτό το λεπτό για να ακούσετε – να ακούσετε τον Μάστερ κι όσα έχει να πει ο Μάστερ για τον Ουράνιο Σταυρό, την Αποκάλυψη κι εσάς.

Ο Μάστερ πραγματικά είναι – αν υπάρχει μια άυλη ύπαρξη που είναι συνδεδεμένη με σας, ο Μάστερ είναι η πιο κοντινή. Έπειτα μπαίνουμε στην ψυχή και στο Εγώ Είμαι, αλλά ο Μάστερ είναι τόσο παρών.

Και δεν θέλω να βγαίνετε και να μιλάτε σ’ αυτούς τους φευγάτους, σ’ αυτές τις ξένες υπάρξεις. Είστε πάρα πολύ πιο πέρα απ’ αυτό. Δεν θέλω να μιλάτε σε πνευματικούς οδηγούς. Δεν έχετε κανέναν. Αν πιστεύετε ακόμα ότι έχετε, θα σας δώσουμε μια πιπίλα και θα σας στείλουμε πίσω στο νηπιαγωγείο.

Πάντως έχετε αυτόν τον Μάστερ, που θα επικοινωνεί μαζί σας. Είναι εσείς. Είναι εσείς έχοντας φτάσει στην σοφία.

Τώρα, σ’ αυτή την μεράμπ, θα ήθελα να ακούσετε τί έχει να πει ο Μάστερ για τον Ουράνιο Σταυρό και για σας, για τον άνθρωπο σ’ αυτή τη ζωή και τους ανθρώπους των άλλων ζωών.

Λοιπόν, μερικοί από σας σκέφτονται, «Λοιπόν, δεν ξέρω πώς να το κάνω αυτό.» Ναι, ξέρετε. Απλά ακούστε τον Μάστερ. Δεν είναι εκεί μακριά. Δεν είναι μια ιερή ύπαρξη. Είναι εσείς ντυμένοι με την σοφία.

Δεν είναι κάποιος αρχάγγελος ή κάτι άλλο, όμως είναι ό,τι το καλύτερο από εσάς, σαν ανθρώπους.
Ακούστε τώρα.

Ακούστε καθώς ο Μάστερ σας μιλάει για τον Ουράνιο Σταυρό.

Ακούστε πολύ προσεκτικά. Και είναι εντός. Δεν είναι απ’ έξω. Ακούστε εντός.
Ακούστε.
(μεγαλύτερη παύση)

Σας παρακαλώ, εμπιστευθείτε τον εαυτό σας. Εμπιστευθείτε τον εαυτό σας.
(πολύ μεγάλη παύση)

Για πολλούς από σας, αν το είχαμε κάνει αυτό πριν τον Ουράνιο Σταυρό, θα είχατε βρεθεί σε σύγχυση του μυαλού και αμφιβολία, αμφισβήτηση και θα λέγατε, «Δεν ακούω τίποτα.» Αλλά το γεγονός είναι ότι τώρα μόλις νιώσατε ή ακούσατε κάτι και είναι τεράστιο.

Ακόμα κι αν ήταν μόνο μια σύντομη στιγμή, που μπορούσατε να το κάνετε χωρίς όλη την αμφισβήτηση ή τις προσδοκίες, αλλά για να νιώσετε πραγματικά κάτι, αυτό τον Μάστερ, τον Μάστερ εντός σας.

Αν μη τι άλλο, απλά και μόνο μια συναίσθηση ότι ήταν εκεί.

Αλλά τώρα, σας ζητάω να αφήσετε τον Μάστερ, που είναι αποκορύφωμα όλων των ζωών σας, αφήστε τον να έρθει σε σας τώρα. Όπου κι αν τυχαίνει να είστε, αφήστε τον να έρθει σε σας.

Κι έπειτα ακούστε ξανά, αλλά με καινούρια αυτιά, καινούριο μυαλό, καινούρια σκέψη.
Ακούστε ξανά.
(μεγάλη παύση)

Ακούστε όχι μόνο με τα αυτιά σας, αλλά ακούστε με ολόκληρη την ύπαρξή σας.
(μεγάλη παύση)

Ίσως αρχίσετε να συνειδητοποιείτε, ότι δεν λαμβάνετε απλά λέξεις. Ίσως να λαμβάνετε μερικές, αλλά υπάρχει απλά ένα αίσθημα, μια αίσθηση, σαν να είναι κάτι εκεί.

Αφήστε τον εαυτό σας να βυθιστεί σ’ αυτό τώρα, ακούγοντας ολοκληρωτικά με κάθε μέρος της ύπαρξής σας, καθώς ο Μάστερ μοιράζεται μαζί σας.
(μεγάλη παύση)

Το γεγονός ότι τώρα αισθάνεστε κάτι, ακούτε ή νιώθετε – κάτι είναι εκεί, ξέρετε – και το αφήνετε να μπει. Αφήνετε τον εαυτό σας να βυθιστεί σ’ αυτό τώρα.

Χωρίς να νιώθετε ντροπή ή ενοχή ή έλλειψη αξίας, αφήνετε τον εαυτό σας να τον νιώσει και να τον αισθανθεί, τον Μάστερ. Κάτι συμβαίνει σε ένα πολύ βαθύ επίπεδο μέσα σας.

Πολλοί από σας δεν θα μπορούσαν να το κάνουν πριν τον Ουράνιο Σταυρό. Θα υπήρχε πολλή σύγκρουση και πολύς περιορισμός. Όμως τώρα ακούστε, και πάλι, στα πολύ βαθιά επίπεδα.

Φανταστείτε τον εαυτό σας απλά να κάνει έναν περίπατο με τον Μάστερ που είστε, να κάνει έναν περίπατο στην ομορφιά της φύσης μια λαμπρή μέρα, περπατώντας δίπλα δίπλα κι ακούγοντας.
(μεγάλη παύση)

Ακούτε τον εαυτό σας εδώ. Ακούτε εσάς.

Έχετε διδαχτεί και εκπαιδευτεί και προγραμματιστεί να ακούτε το έξω. Ήταν πολύ χαοτικό και πολύ περιορισμένο το να ακούτε το μέσα. Αλλά τώρα ακούτε τον Εαυτό σας μέσω του Μάστερ. Ακούτε τον Εαυτό σας.
Αισθάνεστε μέσω του εαυτού σας…
(παύση)

… αφήνοντας τον εαυτό σας απλά να περπατάει μέσα στην ομορφιά του δικού σας μυστικού κήπου μαζί με τον Μάστερ, χωρίς να το πολεμάτε ή να το αμφισβητείτε. Απλά επιτρέποντάς το.
(παύση)

Σ’ αυτή την εμπειρία, μπορείτε να νιώσετε και να αισθανθείτε ότι σίγουρα κάτι συμβαίνει. Ίσως ο άνθρωπος να μην το καταλαβαίνει καλά ακόμα, αλλά ξέρετε ότι υπάρχει, καθώς ακούτε και νιώθετε και αισθάνεστε μέσα στον εαυτό σας, ο Μάστερ.
(μεγαλύτερη παύση)

Δεν είναι ωραίο να ξέρετε, ότι δεν χρειάζεστε μια μακριά σειρά λέξεων; Τώρα μόλις το αισθάνεστε, την παρουσία του Μάστερ.
(παύση)

Καθώς συνεχίζετε να περπατάτε με τον Μάστερ μέσα στην ομορφιά της δικής σας πραγματικότητας, του μυστικού σας κήπου, τώρα αφήστε τον εαυτό σας να γίνει ένα με αυτόν τον Μάστερ, ενοποιημένος μέσα στο σώμα σας, στις σκέψεις σας, στην ύπαρξή σας.

Δεν είναι σαν να παίρνετε κάτι ξένο, γιατί είναι ήδη εσείς. Τώρα απλά αφήστε να ενσωματωθεί, καθώς περπατάτε και συνεχίζετε να αισθάνεστε και να νιώθετε, σαν να συγχωνεύεστε και να ενώνεστε. Και συνεχίστε να περπατάτε και να νιώθετε και να ακούτε.
(μεγαλύτερη παύση)

Απλά αρχίστε να αισθάνεστε αυτή την ολότητα. Κανένας διαχωρισμός πια. Ο Μάστερ δεν είναι πια κάπου αλλού. Αλλά καθώς περπατάτε,  περπατάτε σαν Μάστερ τώρα.

Κι όταν ακούτε, απλά ακούτε τον εαυτό σας σαν Μάστερ.

Και καθώς αισθάνεστε, αισθάνεστε σαν Μάστερ. Όχι απλά σαν άνθρωπος που προσπαθεί να ακούσει κάτι ή να νιώσει κάτι από τον Μάστερ, αλλά τώρα πραγματικά να αισθάνεστε σαν Μάστερ.
(παύση)

Καθώς συνεχίζετε να περπατάτε τώρα σαν ένα – σαν άνθρωπος, σαν Μάστερ – αρχίζοντας να αισθάνεστε και το φωτεινό σώμα, το οποίο δεν είναι εκεί έξω σαν ένα μικρό σπινθηροβόλο φως κάπου έξω από σας, αλλά είναι εδώ ακριβώς, αρχίζετε να συνειδητοποιείτε, ότι αυτό που ακούτε και αισθάνεστε, πραγματικά είναι απλά το ίδιο.

Είναι αυτό που ονομάζω μια και μοναδική αίσθηση. Μια και μοναδική αίσθηση.

Πριν ήταν πάντα χωρισμένη σε αισθήματα και άκουσμα και σκέψεις και μυρωδιές, αλλά τώρα είναι αληθινά απλά μια μοναδική αίσθηση.

Δεν είναι πια ένας διαχωρισμός του μυαλού και της καρδιάς. Είναι μια και μοναδική αίσθηση.

Αφήστε τον εαυτό σας να έχει επίγνωση μέσω αυτής της μοναδικής αίσθησης, καθώς συνεχίζετε να περπατάτε μέσα στην ομορφιά και στο  μεγαλείο του δικού σας μυστικού κήπου.

Δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε να ακούσετε με τα αυτιά σας ή να νιώσετε με την καρδιά σας. Είναι απλά η μια και μοναδική αίσθηση.
(παύση)

Μέρος του προβλήματος πριν, ήταν ότι πάντα το διαχωρίζατε και προσπαθούσατε να ακούσετε κάτι ή να γευτείτε κάτι ή να νιώσετε κάτι στις άλλες σφαίρες μέσω των ανθρώπινων σκέψεών σας, πράγμα που πραγματικά δεν μπορείτε να κάνετε. Τώρα φτάνετε στην μια και μοναδική αίσθηση.

Αντί για τον σκληρό προσδιορισμό, είναι απλά μια επίγνωση.

Αντί να πρέπει να έχετε διαχωρισμό, διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στις αγγελικές και στις ανθρώπινες αισθήσεις σας, τώρα είναι απλά η μια και μοναδική αίσθηση.

Μπορείτε να περπατήσετε σ’ αυτή την μοναδικότητα με εσάς, τον Μάστερ. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε λόγια ή εικόνες. Είναι απλά μια μοναδική αίσθηση που τα έχει όλα μέσα της. Όλα.
(παύση)

Αυτό λέγεται επίσης επίγνωση, γνωστή και ως συνειδητότητα. Μια και μοναδική αίσθηση. Επίγνωση.
(παύση)

Αυτό έρχεται όταν ανοιχτεί το πέπλο. Αυτό συμβαίνει με τον Ουράνιο Σταυρό.

Για πολλούς από σας, αυτό θα ήταν δύσκολο να γίνει πριν ένα χρόνο, πριν έξι μήνες. Αλλά είμαστε εδώ, στα πολύ ανεπαίσθητα επίπεδα όσων συμβαίνουν με την Αποκάλυψη – την ικανότητα να έχετε τέτοια επίγνωση χωρίς όλο τον θόρυβο και την αναστάτωση και τα λόγια και τους προσδιορισμούς και τις κρίσεις. Απλά μια μοναδική αίσθηση επίγνωσης.
(παύση)

Αυτό είναι που έρχεται. Αυτό είναι που επεκτείνεται. Αυτό είναι που φέρνει διαύγεια και ροή.

Πάρτε μια καλή βαθιά αναπνοή εδώ μέσα σας, στον Μάστερ, τώρα.

Ακόμα κι αποφεύγοντας λέξεις όπως «άνθρωπος» κι όλα τα άλλα, «ψυχή» και «Μάστερ», είναι επίσης ένας και μοναδικός Εαυτός.

Είναι αληθινά το Εγώ Είμαι τώρα. «Εγώ Είμαι Αυτό που Είμαι.»

Αυτό εδώ ακριβώς είναι που φωτίζεται τώρα. Φωτίζεται. Αρχίζει να πυροδοτεί όλα τα άλλα κομμάτια στην ολότητα του.

Χρησιμοποίησα ήδη το παράδειγμα της χόβολης σε μια φωτιά ,στην οποία ρίχνετε κούτσουρα και δεν συμβαίνει τίποτα. Φεύγετε κι επιστρέφετε αργότερα και ξαφνικά υπάρχει αυτή η όμορφη φωτιά. Τα παίρνει όλα και τα φέρνει στην ολότητά της, στην μια και μοναδική αίσθηση, μια και μοναδική ύπαρξη.

Είναι μια μεταβολή που συμβαίνει σε κάποια πολύ, πολύ βαθιά επίπεδα. Περιμένατε τόσα πολλά ανθρώπινα πράγματα από τον Ουράνιο Σταυρό, αλλά αυτός αρχίζει εδώ.

Αρχίζει με τον Μάστερ, που έχει τόσο πολύ παρελθόν και συμπόνια για τον άνθρωπο και τώρα ούτε καν διαχωριστικές γραμμές μεταξύ τους.

Μια μοναδική αίσθηση, μια μοναδική ύπαρξη. Νιώστε το για μια στιγμή. Αυτό είστε. Αυτό είναι το εσείς, που αναδύεται στην Αποκάλυψη.
(παύση)

Μπορείτε να αφήσετε όλο τον θόρυβο στο μυαλό κι όλη την προσπάθεια να το καταλάβετε και τί υποτίθεται ότι θα συμβεί και γιατί δεν συνέβη κάτι. Παίρνετε μια βαθιά αναπνοή και επιστρέφετε στον αληθινό ζωντανό Μάστερ με την ικανότητα μιας και μοναδικής αίσθησης.

Αυτό είναι που αναδύεται εδώ από τον Ουράνιο Σταυρό.
(παύση)

Είναι μοναδικό και απλό.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή μαζί.

Και ειδικά για τους Εργάτες των Σφαιρών, ειδικά για όλους εσάς που ήσασταν έξω δουλεύοντας στις άλλες σφαίρες, αυτό εδώ, αυτό είναι.

Αυτό είναι το σημείο από το οποίο επιστρέφετε από τις άλλες σφαίρες. Ενώνεστε ξανά με τον άνθρωπο, που τώρα μεταμορφώνεται σε Μάστερ, σε απλό, σε μοναδικό.

Για όλους τους υπόλοιπους από σας που κάνατε τη δουλειά εδώ στη Γη, την σκληρή δουλειά, την δύσκολη, τόσο δύσκολη μερικές φορές, αυτό έρχεται τώρα. Δεν χρειάζεται πια να αναρωτιέστε τί θα ακολουθήσει. Είναι ακριβώς εκεί.

Είστε Μάστερ με αληθινά μια συνολική αίσθηση.

Ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή με αυτά.
(παύση)

Καλή βαθιά αναπνοή.

Έτσι, Σώμπρα, ήταν μεγάλη χαρά να βρίσκομαι εδώ μαζί σας. Μόλις δέκα μέρες από την Αποκάλυψη, είμαστε εδώ.

Τώρα πρόκειται να πάμε στην αληθινή ομορφιά και στην εμπειρία του να είστε Μάστερ στον πλανήτη, καθώς αποβάλουμε εκείνο το παλιό ανθρώπινο δέρμα κι επιτρέπουμε να αναδυθεί ο Μάστερ από μέσα.

Είναι χαρά να είμαι εδώ με καθέναν από σας αυτή τη μέρα και να θυμάστε ότι όλα είναι καλά σε όλη τη δημιουργία και πάνω από το ουράνιο τόξο.

Είμαι ο Αντάμους της Κυρίαρχης Περιοχής. Σας ευχαριστώ.

 

Μετάφραση : Μαίρη Πολυχρόνη
Review και επιμέλεια : Μαρία Γρηγοράκη
Σπόνσορες: Ζωή Μπουζούκα, Φωτεινή Καμπά

 

Υπότιτλοι βίντεο : Κατερίνα Θαλασσά