Shoud 10, Alt

Sponsored links

Donate Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε τις μεταφράσεις κάνοντας ένα paypal donation

( Eπίδραση του Φωτός στη Βιολογία, Ορατές επιδράσεις του Φωτός, Λαμβάνοντας, η Αλλαγή, Αναπνεύστε, Επιτρέψτε, Λάβετε και κυλήστε με τη Ροή )

Είμαι Αυτό που Είμαι, ο Αντάμους της Κυρίαρχης Περιοχής.

Καλωσορίσατε όλοι. Καλωσορίσατε στο Shoud 10 της Σειράς ALT. Καλωσορίσατε.

Λοιπόν, όταν άκουσα αυτό το τραγούδι τις προάλλες (το «Diamonds» της Rihanna), καθώς ετοίμαζαν την μουσική για την μεγαλειώδη μου είσοδο, σκέφτηκα, «Λοιπόν, αυτό μου αρέσει.» …. Μέσα από τα μάτια του Κώλντρε, παρακολουθούσα το βίντεο που είδατε στην αρχή του Shoud, το παρακολουθούσα και υπήρχε τόσο πάθος από την τραγουδίστρια.

Πραγματικά, είχαμε μια συνάθροιση πριν από μερικές μέρες στη Λέσχη των Αναληφθέντων Δασκάλων. Προσκάλεσα τους ομοίους μου, που πρόκειται να συμμετάσχουν στην εκδήλωση Light of the Merlin.

Κάλεσα τον Μέρλιν. Φυσικά, κάλεσα τον αγαπητό Κουτχούμι. Κάλεσα τον Σαιν-Ζερμαίν, που είναι εγώ στην πραγματικότητα, άρα ήταν περιττό. Αλλά λειτούργησε. Κάλεσα τον αγαπητό Κουτχούμι, κι έπειτα τη Γαία. Τη Γαία. Είναι εδώ σήμερα. Την προσκάλεσα στην συνάντηση κι έπειτα ξαναγύρισε αργότερα και είπε, «Λοιπόν, πες μου λίγα ακόμα γι’ αυτούς τους Σώμπρα.» Και είπα, «Λοιπόν, θα σου πω, απλά έλα σήμερα στην συνάθροιση. Απλά κάτσε σε ένα κάθισμα ή πάρε έναν κομμένο κορμό ή οτιδήποτε (λίγα γέλια) – κάθεται σε δέντρα – «δεν ξέρω, πάρε ένα λουλούδι. Έλα και νιώσε τους Σώμπρα.»

Της είπα λίγα πράγματα για εσάς. Είπα, «Αυτή είναι πραγματικά μια ομάδα ανταρτών. Δεν είναι μια συνηθισμένη ομάδα της Γαίας, ξέρεις, αν καταλαβαίνεις τί εννοώ. Δεν πρόκειται να βγούμε να μαζέψουμε καρπούς και να μυρίσουμε τα τριαντάφυλλα. Σ’ αυτή την ομάδα αρέσει να πίνουν.» Και είπα, «Αλλά είναι τύπου Γαίας, ξέρεις, επειδή, το κρασί βγαίνει από τα σταφύλια. Αυτό είναι εν μέρει απροσεξία σου με τα αμπέλια. Οπότε, ναι, είναι τύπου Γαίας. Αλλά δεν είναι συνηθισμένη ομάδα.»

Έτσι, είναι εδώ σήμερα. Παρακαλώ πάρτε μια βαθιά αναπνοή. Νιώστε και καλωσορίστε τις ενέργειες της Γαίας στην συνάθροισή μας. Ελπίζω μέχρι το τέλος της σημερινής μέρας, να συνεχίσει να θέλει να συμμετάσχει στην συνάντηση του Μέρλιν, όμως ποτέ δεν ξέρεις, ποτέ.

Ακούγοντας εκείνο το τραγούδι, οι στίχοι, «Φώτισε δυνατά σαν διαμάντι» (Shine bright like a diamond) μου θύμισαν εσάς. Αυτό κάνετε – φωτίζετε δυνατά – και πρόκειται να μιλήσουμε σήμερα για το φως, την επίδραση του φωτός. Είναι κάπως σαν την συνεχιζόμενη συζήτησή μας για την μεταφυσική, όμως θέλω απλά να νιώσετε για μια στιγμή, ότι αυτό το τραγούδι είναι για σας. Ότι δεν είναι ένα ερωτικό τραγούδι για κάποιον άλλο, αλλά ότι είναι για σας, που λάμπετε δυνατά σαν τα  διαμάντια – με την ευκαιρία, αγαπώ τα διαμάντια, τους κρυστάλλους – φωτίζοντας δυνατά.

Και καθώς το άκουγα κι ένιωθα το πάθος από την τραγουδίστρια, συνειδητοποίησα ότι γι’ αυτό ήρθατε εδώ, για να φωτίσετε δυνατά σαν τα διαμάντια, σαν τους κρυστάλλους, για να φωτίσετε με το φως σας. Γι’ αυτό ακριβώς είστε εδώ, και γι’ αυτό συμφώνησα με τον Κώλντρε να παίξει αυτό το τραγούδι. Δεν είναι στα δικά μου πρότυπα, αλλά ένιωσα ότι ήταν τόσο κατάλληλο γι’ αυτή την ομάδα. Φωτίστε δυνατά σαν τα διαμάντια.

Το θέμα του να φωτίσετε δυνατά σαν τα διαμάντια, λοιπόν, είναι αυτό  που ήρθατε να κάνετε εδώ και είναι αυτό, στο οποίο πραγματικά είστε πολύ καλοί. Όμως υπάρχουν ακόμα μερικές επικαλύψεις. Δεν το αφήνετε να λάμψει, το συγκρατείτε. Ξέρετε ότι μπορείτε να φωτίσετε, κι όμως είστε ακόμα λίγο διστακτικοί, επιφυλακτικοί στο να φωτίσετε. Κι αν κάψετε τα κυκλώματα στον πλανήτη εξαιτίας όλου του φωτός σας; Κι αν σας προσέξουν οι άλλοι; Μμ, αυτό είναι δύσκολο, έτσι δεν είναι; Ξαφνικά σας βλέπουν. Ξαφνικά, φανερώνεται ποιοι είστε πραγματικά, αγγελικές υπάρξεις που περπατούν σ’ αυτό τον πλανήτη, υπάρξεις που έχουν – πολλοί από σας – κάνει πολλή από τη δουλειά στις σφαίρες, υπάρξεις που έχουν επιστρέψει εδώ αυτή την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Κι αν σας δουν; Κι αν σας κατατροπώσουν; Κι αν δεν σας αφήνουν στην ησυχία σας; Κι αν σας κάνουν αυτό που έκαναν στον Ιησού; (λίγα γέλια, κάποιος λέει «Ιησού!» Ναι, στον Ιησού.

Έτσι, υπάρχει ακόμα εκείνη η συγκράτηση, πολύ κατανοητό. Αλλά θέλω να σας προκαλέσω αυτό τον μήνα, όπως σας προκάλεσα με κάτι διαφορετικό τον περασμένο μήνα. Κι αν αφήνατε το φως σας να λάμψει ανοιχτά τώρα; Κι αν απλά το αφήνατε να βγει, να ακτινοβολήσει;

Θα το δουν πραγματικά, θα δουν εσάς; Μερικοί απ’ αυτούς, ναι. Πολλοί απ’ αυτούς, όχι. Με άλλα λόγια, δεν πρόκειται ξαφνικά να πέφτουν όλοι στα πόδια σας. Δεν πρόκειται να θέλουν στιγμιαίες θεραπείες. Είναι άσχημο να εμπλακείτε σ’ αυτό. Δεν θα θέλουν όλοι να ισχυριστούν, ότι το φως είναι πραγματικά ο δαίμονας, ο διάβολος.

Φωτίζοντας με το φως σας, θα βρείτε, ότι είναι τόσο πιο εύκολο απ’ όσα έχετε περάσει με το δικό σας σώμα πρόσφατα. Τόσα πολλά απ’ όσα έχουν συμβεί τώρα μετά τον Ουράνιο Σταυρό επηρεάζουν το σώμα σας. Είναι άλλα επίπεδα, όμως αυτό που πραγματικά παρατηρείτε τώρα, ειδικά αν συγκρατείστε κάπως, αυτό βλάπτει το σώμα, έτσι δεν είναι; Εε, ναι.
Αυτό και μερικά άλλα συμπτώματα που μπορεί να βιώνετε. Πολλοί από σας έχετε άγχος σε ένα επίπεδο που δεν είχατε εδώ και πολύ καιρό. Πολλοί από σας που πραγματικά δεν το είχατε ποτέ, ξαφνικά νιώθετε άγχος. Αυτό εν μέρει είναι επειδή συγκρατείστε. Αυτό εν μέρει είναι επειδή ξέρετε, ότι τα πράγματα θα επιταχυνθούν πραγματικά και πρόκειται να συμβούν αλλαγές. Και πάλι, θα μιλήσουμε γι’ αυτό σήμερα. Όμως αυτό το άγχος, είναι σχεδόν σαν να μην μπορείτε να πάρετε ανάσα. Είναι σχεδόν σαν να ξέρετε ότι κάτι πρόκειται να συμβεί, αλλά φοβάστε τί θα μπορούσε να συμβεί.

Θα σας πω τώρα, και ξέρω ότι είναι εύκολο να το πω, πάντως δεν έχετε απολύτως τίποτα να φοβάστε. Τίποτα. Τίποτα. Ξέρω ότι μερικοί από σας φοβούνται, «Πρόκειται να πεθάνω» ή «Ο πλανήτης θα εκραγεί» ή «Είναι ανάγκη να διατηρήσω τους περιορισμούς μου, ώστε να μην τρελαθώ.» Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γι’ αυτά. Τώρα, όπως ποτέ πριν, είστε εσείς και η ψυχή σας. Είστε εσείς και η σοφία σας.

Λοιπόν, η σοφία δεν πρόκειται να επιτρέψει να σας συμβεί κάτι που θα είναι βλαβερό για εσάς. Ούτε και πρόκειται να σας αφήσει να κάνετε κάτι κακό, ακόμα κι αν το θέλετε. Τελικά, τώρα το θέμα σε μεγάλο βαθμό αφορά την καινούρια σχέση ανάμεσα στον άνθρωπο και στην ψυχή. Το επίπεδο εμπιστοσύνης από σας, τους ανθρώπους, το επίπεδο εμπιστοσύνης στον Εαυτό σας τελικά – αλλά όχι στον μικρό ανθρώπινο εαυτό σας, στον ψυχικό Εαυτό σας – και να του επιτρέψετε να μπει.

Οπότε, ναι, είστε σαν τα διαμάντια που λάμπουν και πραγματικά ήρθε η ώρα να το αφήσετε αυτό να βγει τώρα. Θα κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για σας, σωματικά, ειδικά τώρα.

Επιδράσεις του Φωτός στην Βιολογία

Τώρα, αυτό που συμβαίνει κι ο λόγος που νιώθετε τις σωματικές αντιδράσεις από τον Ουράνιο Σταυρό, είναι ότι το φωτεινό σας σώμα είναι εκεί. Εννοώ ότι είναι εκεί. Λειτουργεί τώρα αρμονικά με την βιολογία σας. Η βιολογία σας ξέρει ότι έχει έρθει η ώρα της. Γιατί η παλιά βιολογία στον πλανήτη, πραγματικά φτάνει στο τέλος της.

Η ανθρώπινη βιολογία υπάρχει εδώ και πολύ καιρό και δεν πρόκειται να εξαφανιστεί αύριο. Όμως αλλάζει ταχύτατα σε πολλά, πάρα πολλά διαφορετικά επίπεδα. Μερικοί πρόκειται να ακολουθήσουν τον τρόπο της επαύξησης, των εμφυτευμάτων, τελικά ενός εντελώς, όπως θα το λέγαμε, τεχνητού – αλλά είναι επίσης και πραγματικό – συνολικά τεχνητού σώματος. Σχεδόν χωρίς βιολογία μέσα του. Και ναι, η συνειδητότητα μπορεί να εγχυθεί μέσα σε μια ρομποτική ύπαρξη. Λοιπόν, διάολε, το κάνατε με τον άνθρακα. Γιατί να μην το κάνετε και με την ρομποτική; Είναι απόλυτα εφικτό. Δεν λέω να πάτε προς αυτή την κατεύθυνση, πάντως είναι η κατεύθυνση προς την οποία πηγαίνουν τα πράγματα σ’ αυτό τον πλανήτη.

Η εποχή της παλιάς βιολογίας, ειδικά μιας βιολογίας που δεν καταλαβαίνατε πραγματικά – ήταν πάρα πολύ περίπλοκη – αυτή φεύγει. Για εσάς, το θέμα δεν είναι η επαύξηση, η ρομποτική, τα εμφυτεύματα ή οτιδήποτε παρόμοιο. Είναι το φωτεινό σώμα. Το φωτεινό σώμα είναι εδώ. Γι’ αυτό νιώθετε τόσα πολλά πράγματα στο σώμα σας. Γι’ αυτό περνάτε κάποιες αντιδράσεις, είτε παθαίνοντας μια πολύ βαριά πνευμονία, είτε είστε – μερικοί από σας είχαν την ατυχή κατάσταση να πάθουν μόλυνση και κάποια άλλα πράγματα – είναι επειδή αυτό το παλιό ανθρώπινο σώμα ξεφορτώνεται[πράγματα] τώρα και περνάει κάποιες τεράστιες αλλαγές, φέρνοντας μέσα το φωτεινό σώμα. Και αυτό συμβαίνει σε βαθιά επίπεδα, αλλά αρχίζετε να το νιώθετε και σε επιφανειακά επίπεδα επίσης. Όλα αυτά συμβαίνουν τώρα.

Είναι ένα υπέροχο πράγμα. Θα έπρεπε να χαμογελάτε. Όλοι όσοι κάθονται εδώ στο κοινό, κάνουν, «Ωωω!» (κάποιος φωνάζει «Ναι!») «Θέλω να πάω πίσω στις παλιές καλές μέρες!» (ο Αντάμους γελάει) Όχι, εσείς το ζητήσατε, λυπάμαι. Αυτό το τρένο έχει φύγει απ’ τον σταθμό.

Όμως αφιερώστε ένα λεπτό. Αφιερώστε ένα λεπτό απλά για να νιώσετε αυτό το φωτεινό σώμα. Δεν είναι εκεί, είναι εδώ. Μαθαίνει πώς να καταλαβαίνει πραγματικά, να εξοικειώνεται με την βιολογία σας. Η βιολογία σας αρχικά δεν νοιάζεται ιδιαίτερα γι’ αυτό. Η βιολογία σας είναι ένα σύστημα κλειστού βρόχου, δεν της αρέσουν ξένα πράγματα μέσα της, εκτός από το σεξ (λίγα γέλια). Ξέρετε, είναι πραγματικά κλειστό σύστημα. Δεν της αρέσει να είναι οτιδήποτε μέσα της, και επιτίθεται όταν συμβεί αυτό. Και τώρα εσείς εδώ ενσωματώνεστε ή εξοικειώνεστε μ’ αυτό το φωτεινό σώμα. Είναι πολύ απλό. Δεν είναι κάτι πολύπλοκο. Είναι μια ολότητα από μόνο του. Δεν χρειάζεται ένα μεγάλο δίκτυο.

Το υλικό σας σώμα, νιώστε το για μια στιγμή. Είναι ένα τεράστιο δίκτυο. Εννοώ, τεράστιο, κι έχει έρθει η ώρα του. Πραγματικά έχει έρθει η ώρα του. Κι ακούω τώρα τις ερωτήσεις, οπότε θα κάνουμε μια ολόκληρη νέα συνεδρία γι’ αυτό πολύ σύντομα, μόλις θα έχετε χρόνο στο πρόγραμμα σας, αγαπητοί Λίντα και Κώλντρε.

ΛΙΝΤΑ: Ναι, ναι! Ευχαριστώ. Σίγουρα, αμέσως!

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σε όλη αυτή την μετάβαση, τι συμβαίνει στην βιολογία; Τι  συμβαίνει σ’ αυτήν; Λοιπόν, θα σας δώσω ένα στοιχείο, πεθαίνει. Όχι, όντως πεθαίνει (ο Αντάμους γελάει). Υπάρχουν γέλια! Όχι, η βιολογία πεθαίνει, αλλά μπορείτε να είστε ακόμα παρόντες. Ας πούμε, αν επρόκειτο να επιστρέψετε για μια ζωή ακόμα – δεν νομίζω ότι πολλοί από σας θα το κάνουν, αλλά αν ήταν έτσι – ίσως να ξεκινούσατε με μια βιολογική ύπαρξη, ένα βιολογικό σώμα, όμως μετά αυτό θα αλλάξει σε πλήρες φωτεινό σώμα. Κι έχετε πολλά από τα χαρακτηριστικά του υλικού σώματος, αλλά αυτό δεν είναι πραγματικά [υλικό]. Ή, για να το θέσω αλλιώς, αφού αποχωρήσετε από τον πλανήτη, αφήσετε πίσω  αυτό το υλικό βιολογικό σώμα, αυτό θα έχετε πηγαίνοντας παρακάτω. Είστε ένα φωτεινό σώμα, όχι πια ένα δίκτυο. Είναι ολότητα. Όμως μπορείτε να φέρετε οποιαδήποτε από τα σωματικά χαρακτηριστικά θελήσετε, όταν θελήσετε, αν το θελήσετε. Έτσι, όλη αυτή η τεράστια αλλαγή.

Όταν κάναμε την συζήτηση τις προάλλες, ήταν κάπως σαν συνάντηση προετοιμασίας για το Light of the Merlin και μιλήσαμε για το ποιος θα μιλήσει και για ποιο θέμα και τους κατεύθυνα για τα πράγματα που θα πουν, ειδικά σχετικά με εμένα (λίγα γέλια). Μιλούσαμε για τις ραγδαίες αλλαγές που συμβαίνουν στον πλανήτη και η Γαία είπε, «Πιστεύεις ότι η ομάδα σου, αυτή η ομάδα Σώμπρα, καταλαβαίνει πόσο γρήγορα αλλάζουν τα πράγματα;»

Εγώ είπα, «Μπα, πραγματικά δεν το πιστεύω. Ως ένα βαθμό, μιλάμε γι’ αυτό. Όμως», είπα, «Γαία, το πρόβλημα είναι ότι το θέλουν να πάει γρηγορότερα. Αυτό είναι το πρόβλημα» (κι άλλα γέλια). «Ω, Θεέ μου», είπε αυτή. Είπε, «Προχωράει τόσο γρήγορα τώρα, που εγώ δεν μπορώ να συμβαδίσω – οι αλλαγές στον πλανήτη, τα είδη που εξαφανίζονται και τα καινούρια που έρχονται. Δεν είναι καθόλου κακό. Είναι η εξέλιξη του πλανήτη.» Και η Γαία είπε βασικά, «Λοιπόν, τι θα πρέπει να κάνουν;»

Κι εγώ είπα, «Λοιπόν, είναι παράδοξο, γιατί τη μια στιγμή οι Σώμπρα λένε, ‘Το θέλω πιο γρήγορα. Πηγαίνει πολύ αργά’, και την άλλη στιγμή όταν το επιταχύνουμε λιγάκι, τότε κλαίνε. Πέφτουν στα πατώματα. Κάνουν, ‘Ωωω! Τι μου συμβαίνει;!’»

Έτσι, αυτή θα έχει κάποια ενδιαφέροντα πράγματα να πει για την αναχώρηση. Όχι τα τελικά της λόγια, αλλά το λόγο που φεύγει και πώς φεύγει και πώς το παίρνουν οι άνθρωποι. Έτσι, το περιμένουμε με ανυπομονησία. Αλλά ας επιστρέψουμε στο θέμα.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή. Τώρα αληθινά λάμπετε σαν διαμάντια. Όμως πραγματικά βγάλτε το. Θα νιώσετε πολύ καλύτερα, καθώς θα αναπνέετε και απλά θα το βγάζετε. Αφήστε το να ανοίξει.

Ορατές Επιδράσεις του 

Μιλώντας για τον ουρανό, πρόκειται να κάνω μια πρόβλεψη. Χμμ! Δεν θα έπρεπε ποτέ να κάνω προβλέψεις σ’ αυτή την ομάδα, αλλά θα κάνω μια. Αυτή βασίζεται στο ότι πήγα λίγο στο μέλλον, θα πω ίσως στις αρχές του φθινοπώρου, μέχρι τα τέλη του φθινοπώρου, και ίσως λίγο πιο μετά, κι αυτό δεν βασίζεται στο ότι ξέρω ακριβώς τι πρόκειται να συμβεί. Κανένας δεν ξέρει. Κανένας δεν ξέρει. Οποιοσδήποτε διαισθητικός, οποιαδήποτε αγγελική ύπαρξη δεν ξέρει ακριβώς τι πρόκειται να συμβεί, γιατί είναι μόνο δυνατότητες. Λοιπόν, υπάρχουν μερικές που είναι πιο ξεκάθαρες από άλλες κι έτσι κάνω αυτή την πρόβλεψη με βάση κάποια σαφή στοιχεία.

Δυο πράγματα. Υπάρχει πολύ περισσότερο φως στον πλανήτη τώρα απ’ όσο υπήρχε πριν τρεις μήνες. Αυτό είναι ένα πολύ προφανές στοιχείο. Υπάρχει πολύ περισσότερο φως, πολύ περισσότερη συνειδητότητα στον πλανήτη. Υπάρχει τεράστιο ποσοστό αλλαγής τώρα, ιδιαίτερα σε σχέση με τον πλανήτη, την Γαία, τη φύση. Αλλάζει τώρα πολύ, πάρα πολύ γρήγορα κι αυτό δεν είναι κάτι κακό. Οι άνθρωποι παγιδεύονται στο παιχνίδι της επίρριψης κατηγοριών. Ναι, υπάρχουν μερικά πράγματα που χρειάζεται να διορθωθούν, όμως ουσιαστικά οι άνθρωποι το προσπαθούν.

Η Γαία αλλάζει τώρα. Έχει αλλάξει ο τρόπος που έρχεται το φως τώρα σ’ αυτό τον πλανήτη από τον Ουράνιο Σταυρό και μετά. Ο τρόπος που έρχεται το φως είναι διαφορετικός. Κι έχετε κι άλλους παράγοντες όπως είναι οι περιβαλλοντικοί που έχουν σχέση, ξαναλέω, με όλες αυτές τις φωτιές που συμβαίνουν, στέλνοντας καπνό στην ατμόσφαιρα. Συνδυάζοντας όλους τους παράγοντες και ειδικά το φως σας που εισέρχεται από αυτό τον πλανήτη, πρόκειται να δείτε κάποια εκπληκτικά ατμοσφαιρικά φαινόμενα στους ερχόμενους μήνες. Ιδιαίτερα, περίπου την περίοδο που στο Βόρειο Ημισφαίριο είναι πιο δροσερά, το κρύο και το ζεστό, το επίπεδο της υγρασίας, η φυσική μόλυνση που υπάρχει στον αέρα και προκαλείται από τον άνθρωπο και το φως σας που εισέρχεται. Θα υπάρξουν κάποια εκπληκτικά ατμοσφαιρικά φαινόμενα του φωτός⸱ [είναι]μια καλή πιθανότητα. Και φυσικά, ξέρετε τι πρόκειται να συμβεί. Όλοι θα έχουν τις θεωρίες τους και τις γνώμες τους, και θα υπάρχουν εκείνοι που θα λένε ότι είναι οι εξωγήινοι. Όχι, δεν είναι. Είστε εσείς.

Το φως σας φωτίζει, διαθλάται με διαφορετικό τρόπο. Και είστε εδώ στον πλανήτη κι αυτό το φως ακτινοβολεί και πέφτει σε μια ατμόσφαιρα που τώρα είναι διαφορετική για πολλούς λόγους, από τον καπνό στον Καναδά – ευχαριστούμε τους Καναδούς – μέχρι το … (λίγα γέλια) Αστειεύομαι, ε; (κι άλλα γέλια) – μέχρι τα επίπεδα θερμοκρασίας που αλλάζουν στον πλανήτη. Συνδυάστε όλους αυτούς τους παράγοντες, την υγρασία, όλα τα άλλα, και ξαφνικά πρόκειται να υπάρξουν αυτά τα εκπληκτικά ατμοσφαιρικά φαινόμενα του φωτός.

Τι πρόκειται να πουν οι άνθρωποι; Ένα συνηθισμένο άτομο. Θα έχετε στη μια άκρη του φάσματος να λένε ότι είναι εξωγήινες υπάρξεις κι έρχονται εδώ κάτω με τα διαστημόπλοια τους. Η άλλη πλευρά του φάσματος πρόκειται να πει, «Γίνεται επειδή καταστρέφουμε τον πλανήτη μας εξαιτίας όλων των άσχημων πραγμάτων που του έχουμε κάνει κι αυτό σηματοδοτεί το τέλος.» Θα τα έχετε όλα. Όμως θέλω να ξέρετε τώρα, όταν συμβεί αυτό, ότι είναι απλά το φως σας που φωτίζει  την ατμόσφαιρα.

Είναι κάπως σαν αντίστροφο αγρογλυφικό (λίγα γέλια). Όχι, είναι. Τα αγρογλυφικά προήλθαν από την Τάξη του Τόξου. Δεν ήταν απαραίτητα σκόπιμα. Δεν είναι ότι κάθονταν εκεί πάνω στην Τάξη του Τόξου με ένα μεγάλο λέιζερ, «Εντάξει, βρες το χωράφι του αγρότη Τζοουνς εκεί πέρα, χτύπα και φτιάξε ένα μεγάλο αγρογλυφικό.» Ήταν απλά μια αντανάκλαση ενεργειών, φωτός, από την Τάξη του Τόξου στον πλανήτη και χτυπούσε συγκεκριμένα σημεία – ανάλογα με τη σύνθεση του εδάφους και τον καιρό και την θερμοκρασία και λοιπά – κι έφτιαχνε αγρογλυφικά.

Θα παρατηρείτε ότι τώρα δεν υπάρχουν τόσα αγρογλυφικά όπως παλιότερα. Υπάρχουν πολλά αγρογλυφικά, πάντως τα αγρογλυφικά  είναι κάτι το πραγματικό. Ήταν απλά σαν ένα σχέδιο που προερχόταν από την Τάξη του Τόξου, όμορφα, συμβολικά σχέδια. Κι έπειτα οι άνθρωποι άρχισαν να τα αντιγράφουν και κατέστρεψαν το όλο πράγμα. Αλλά δεν πρόκειται να έχετε τόσα πολλά γνήσια, πραγματικά αγρογλυφικά όσο πριν, γιατί η Τάξη του Τόξου έχει κλείσει. Βλέπετε κάτι σαν επακόλουθο. Μερικά αγρογλυφικά εδώ κι εκεί, αλλά θα αρχίσετε να βλέπετε διαμάντια στον ουρανό, φώτα στον ουρανό, πολύ όμορφους, ασυνήθιστους σχηματισμούς φωτός στον ουρανό. Όχι σαν το Βόρειο Σέλας, αλλά κάτι εντελώς διαφορετικό. Κι αν συμβεί αυτό, πράγμα για το οποίο είμαι πολύ σίγουρος – ο Κώλντρε μου λέει να σκάσω (λίγα γέλια), είμαι πολύ σίγουρος ότι θα γίνει – το ακούσατε εδώ για πρώτη φορά. Εσείς είστε. Θα προέρχεται από το φως, το νέο επίπεδο φωτός στον πλανήτη τώρα.

Έτσι, ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή με αυτά και νιώστε το φωτεινό σας σώμα, ξανά. Το φωτεινό σας σώμα. Αλλάζει την βιολογία. Αλλάζει εντελώς.

Λαμβάνοντας

Οκέι. Ας αρχίσουμε (η Λίντα γελάει). Τι; Έκανα μόνο 15 λεπτά (η Λίντα συνεχίζει να γελάει). Μπορούμε να αρχίσουμε σε 30 λεπτά, να αρχίσουμε τότε. Ας μιλήσουμε για την αποδοχή. Θα αναθέσω στη Λίντα το μικρόφωνο και θα πηγαίνει στο κοινό των εθελοντών.

Είναι κάτι τεράστιο. Δεν είναι κάτι επιπόλαιο, «Ω, ας λάβουμε όλοι τώρα.» Είναι η μεταφυσική στα καλύτερα της, στο μεγαλείο της τώρα. Λαμβάνοντας. Μόλις κάναμε ένα Master’s Pause – το οποίο ήταν εξαιρετικό, παρεμπιπτόντως – ένα Master’s Pause για την αποδοχή (εδώ). Είναι μια ευκαιρία να καθίσετε, να ακούσετε την μουσική, να ακούσετε εμένα να μιλάω για την αποδοχή. Δεν είστε πολύ καλοί στην αποδοχή. Δεν ήσασταν μέχρι τώρα. Όχι, δεν είστε. Δηλαδή, δεν είναι ότι βαθμολογώ εδώ, αλλά παίρνετε ένα Γ- στην αποδοχή. Όχι, ένα Δ, Δ+. Όχι πολύ καλοί στην αποδοχή. Είστε καλοί στο να δίνετε την ενέργεια σας. Είστε καλοί στο να εξαντλείτε τον εαυτό σας και, ξέρετε, μπλα, μπλα, μπλα. Αλλά στην αποδοχή; Όχι.

Είναι κάτι τεράστιο και δεν είναι απλά θέμα προσπάθειας να ισορροπήσετε το να είστε καλοί με τους άλλους, κι εκείνους να είναι καλοί με σας. Αυτό είναι η φυσική, η μεταφυσική, για την αποδοχή.

Μπορείτε πραγματικά να δεχτείτε την ενέργεια σας; Αυτό είναι. Υπάρχει η παρανόηση, αποδοχή είναι να την πάρετε απ’ αυτή την μεγάλη μαζική συνείδηση και παίρνετε περισσότερη απ’ όση σας αξίζει και λοιπά. Είστε έτοιμοι να πάρετε τη δική σας ενέργεια, να την βάλετε μέσα στην ύπαρξη σας; Περί αυτού πρόκειται. Είναι αντίθετο στο χαρακτήρα τόσων πολλών από σας. Εσείς δίνετε απλόχερα. Πάντα δίνετε. Τόσοι πολλοί από σας φροντιστές για πολλές ζωές και σκέφτεστε τον εαυτό σας την τελευταία στιγμή, σχεδόν όταν είναι πολύ αργά, όταν είστε άρρωστοι, όταν χάνετε το μυαλό σας ή όταν είστε άφραγκοι. Ζείτε μέσα στο αμάξι σας. Όχι, σας έχουν πάρει το αμάξι. Ζείτε στο δρόμο.

Είναι μια τεράστια αλλαγή. Είναι μια τεράστια αλλαγή στη φυσική για τον πλανήτη που σχετίζεται με όλες τις άλλες αλλαγές που συμβαίνουν. Τις αλλαγές στη βιολογία, τις αλλαγές στην συνειδητότητα, στην εξουσία κι όλα τα υπόλοιπα. Τώρα σας ζητείται να λάβετε. Να λάβετε.

Άρχισα να μιλάω γι’ αυτό στο προηγούμενο Shoud. Έχουμε μιλήσει γι’ αυτό σε μερικές άλλες συναθροίσεις. Πάντως το θέμα είναι να αποδεχτείτε και να λάβετε τη δική σας ενέργεια. Κι όχι να αμφισβητείτε. Όχι να γίνεστε διανοητικοί σχετικά μ’ αυτό. Όχι να σκέφτεστε πόσο να λάβετε. Απλά λάβετε γαμώτο. Αυτό είναι. Είναι η ενέργεια σας! Επίσης είναι, όταν μπείτε στην αληθινή φυσική αυτού, είναι επίσης το να αναγνωρίσετε μια για πάντα ότι είναι η ενέργεια σας. Δεν είναι κάτι εξωτερικό. Είναι αποδοχή. Η αποδοχή είναι πραγματικά όμορφη και πολύ αισθησιακή. Πολύ αισθησιακή.

Αλλά προτού προχωρήσω, Λίντα, το μικρόφωνο. Το ερώτημα είναι, πώς ήταν η αποδοχή σας τον περασμένο μήνα, η προσωπική σας αποδοχή; Λίντα, σε παρακαλώ. Ήσασταν καλοί στην αποδοχή; Επιτρέψατε στον εαυτό σας να δεχτεί;

Ο Αντάμους απευθύνεται στην Ταντ.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Τι ήταν όλο αυτό το πρόγραμμα; Δηλαδή, το «Τσίλι του Μπαμπά της Ταντ». Δουλεύεις πάνω σ’ αυτό πόσα, πέντε, έξι χρόνια;
ΤΑΝΤ: Λίγο παραπάνω.
(αναστενάζει) Σπουδαία ερώτηση.
Ήταν ένα massion. Ήταν ο λόγος που ανάπνεα και ζούσα και …
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Αλλά είσαι έτοιμη να το αφήσεις τώρα.
ΤΑΝΤ: Ναι.
Μπορεί να συμβεί, αλλά δεν – ναι, το έχω αφήσει.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Άρα, ήταν για να δεις πόσο καλή δημιουργός ήσουν.
ΤΑΝΤ: Οκέι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Δοκίμαζες τον εαυτό σου, «Μπορώ να είμαι δημιουργός για μια φορά;» Είχες μερικές αποτυχημένες δημιουργίες στο παρελθόν κι όλοι έχουν. Όλοι οι σπουδαίοι είχαν. Πολλοί απέτυχαν. Αλλά εσύ δοκίμαζες τον εαυτό σου, «Μπορώ να το κάνω;» Προσπαθούσες να εφαρμόσεις έναν συνδυασμό της μεταφυσικής ,που συζητάμε εδώ κι έναν συνδυασμό της δικής σου ξεροκεφαλιάς, του δικού σου πείσματος και επιμονής. Και λειτούργησε, σε ένα βαθμό, κι έπειτα δεν λειτουργεί. Και βρέθηκες να προχωράς κι έπειτα έμεινες πίσω. Προχωράς μπροστά, μένεις πίσω. Κι έχεις μάθει ότι – ελπίζω να έμαθες – ότι η δημιουργία δεν έχει σχέση με δύναμη. Η δημιουργία δεν έχει σχέση με δύναμη και πυγμή. Δημιουργία είναι να επιτρέπεις και τώρα να λαμβάνεις.

Έτσι, προσπαθείς να χρησιμοποιήσεις μερικές από τις παλιές σου δεξιότητες, τα παλιά σου κόλπα, τα παλιά σου υλικά, ας πούμε, με κάποια από τα καινούρια και πώς αυτά λειτουργούν μαζί. Και σε ένα βαθμό, κάποια επιτυχία, αλλά σε ένα βαθμό, πολλή απογοήτευση στην πορεία. Τώρα τι κάνεις μ’ αυτό;
ΤΑΝΤ: Το αφήνω να υπάρχει. Σκοπεύω … Δεν … (αυτή αναστενάζει) Νιώθω τη δυνατότητα. Απλά – δεν …
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ονειρεύεσαι διανοητικά, αγαπητή μου. Ονειρεύεσαι διανοητικά.
ΤΑΝΤ: Οκέι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Οκέι. Και δεν θα οδηγήσει πουθενά. Θα το εξηγήσω σε ένα λεπτό. Θα αποτύχει παταγωδώς, γιατί ακόμα εφαρμόζεις την παλιά διανοητική θετική σκέψη, τεχνικές θετικών δηλώσεων, «Ξέρω ότι μπορούμε να το κάνουμε». Είσαι εσύ και το σπαθί σου. Είσαι εσύ και η πανοπλία σου, «Διάολε! Σκοπεύω να το κάνω. Σκοπεύω να αποδείξω στον κόσμο, αλλά κυρίως στον εαυτό μου, ότι είμαι μια καλή δημιουργός.» Όμως το κάνεις με έναν – προσπαθείς να το κάνεις με έναν τρόπο της Νέας Ενέργειας, αλλά την χρησιμοποιείς με κόλπα της παλιάς ενέργειας. Και παίρνεις εκείνα τα κόλπα της παλιάς ενέργειας και σαν να τα ξαναβάφεις και να τα φτιάχνεις στην προσπάθεια να τα κάνεις να φαίνονται σαν Νέα Ενέργεια.
ΤΑΝΤ: Σαν να τα καλύπτω με κάτι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι.
ΤΑΝΤ: Είναι ακόμα το παλιό εκεί από κάτω, αλλά υπάρχει αυτό …
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Και δεν είναι. Όλα είναι πραγματικά πολύ απλά και τα κάνεις τόσο δύσκολα! Ξέρεις γιατί;
ΤΑΝΤ: Πες μου! (αυτή γελάει)
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Επειδή σου αρέσει έτσι (ο Αντάμους γελάει). Ευχαριστώ. Όχι, σου αρέσει έτσι. Σου αρέσει να πασχίζεις και να αντέχεις να τα βγάζεις πέρα. Έτσι, το να λάβεις είναι πραγματικά δύσκολο για σένα. Ακούς τα λόγια και λες, «Λαμβάνω. Πρόκειται να βγω εκεί έξω και να τους σπάσω στο ξύλο και να τους κάνω να αγοράζουν το τσίλι μου.» (γέλια) «Όχι! Όχι, όχι, όχι, Ταντ. Αυτό δεν είναι αποδοχή.» Είναι τα ίδια παλιά κόλπα, απλά με καινούριο φόρεμα ή με καινούριο κραγιόν ή οτιδήποτε.

Ζητάω από σένα και όλους τους Σώμπρα να λάβετε πραγματικά τώρα. Δεν είναι τόσο δύσκολο να το κάνετε. Είναι πολύ εύκολο να το κάνετε. Είναι το να αναγνωρίσετε ότι αυτή είναι η ενέργεια σας και πρόκειται να την επιτρέψετε. Και δεν πρόκειται να πολεμήσετε τίποτα πια. Δεν  πρόκειται να πολεμήσεις τους αγοραστές ή τον Γκάρι ή τους φίλους σου ή οτιδήποτε.
ΤΑΝΤ: (στην κάμερα) Γεια, Γκάρι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Γεια, Γκάρι. Ο Γκάρι κάνει, «Δόξα τω Θεώ! Αντάμους, συνέχισε να μιλάς!» (ο Αντάμους γελάει) Κι έπειτα θα δεις την αληθινή φύση της δημιουργίας, πώς είναι. Και ίσως να μην είναι ακριβώς αυτό που νομίζει ο άνθρωπος. Θα μπορούσε να μεταμορφωθεί σε κάτι άλλο πολύ σπουδαιότερο. Όμως δεν πολεμάς πια. Αυτό είπα τον περασμένο μήνα. Σταματήστε την προσπάθεια. Σταματήστε τις μάχες. Εξουθενώνετε τον εαυτό σας. Εξαντλείτε τον εαυτό σας.

Αυτό που θα κάνεις είναι, καθώς επιτρέπεις και λαμβάνεις, μετά ξαφνικά, είσαι σε μια διαφορετική ροή. Λοιπόν, μέσα στην ροή, μετακινείσαι κάπου. Δεν είσαι απλά ξαπλωμένη στο κρεβάτι. Συμβαίνουν πράγματα. Αλλά ανταποκρίνεσαι σ’ αυτά με χαρά, όχι με προσπάθεια. Όχι με πυγμή.
ΤΑΝΤ: Οκέι.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Κι εσύ – αντιπροσωπεύεις τόσους πολλούς Σώμπρα – έχεις αυτό, «Θα το κάνω ονειρευόμενη γι’ αυτό. Θα βάλω πυγμή στο όνειρο. Πρόκειται να συμβεί και δεν πρόκειται ποτέ να πω ‘όχι’. Δεν πρόκειται ποτέ να χαλαρώσω την άμυνα μου. Θα είμαι πάντα θετική. Πρέπει να είμαι θετική.» Δεν λειτουργεί. Είμαι εδώ για να σας πω τώρα, γαμήστε τη θετική σκέψη (γέλια).

Η θετική σκέψη δεν λειτουργεί . Δεν λειτουργεί. Είναι σκέψη εξουσίας. Είναι ψεύτικα όνειρα. Υπάρχει μόνο ένα πράγμα που λειτουργεί και πρόκειται να το συζητήσουμε σε ένα λεπτό εδώ. Απλά δεν λειτουργεί.

Χρησιμοποιείς, θα έλεγα, μερικές τεχνικές που μάζεψες στην πορεία πριν από 20, 30, 40 χρόνια και πίστεψες ότι θα ύφαινες με αυτές μια ωραία ταπισερί, θα τις εφάρμοζες στο τσίλι του μπαμπά σου και η ζωή θα γινόταν υπέροχη. Και πραγματικά, κατά κάποιον τρόπο, είσαι τυχερή που δεν απέδωσε, γιατί η ζωή δεν θα ήταν και τόσο υπέροχη. Θα είχες δεσμευτεί τόσο με την σάλτσα τσίλι που δεν θα είχες χρόνο να αφιερώσεις σε σένα, στην αληθινή αποστολή σου στον πλανήτη. Θα μπορούσες να κάνεις το τσίλι, αλλά θα είχες εμπλακεί σ’ αυτό. Θα είχες βράσει μέσα στο τσίλι σου (λίγα γέλια) και δεν θα έκανες αυτό που πραγματικά ήρθες να κάνεις εδώ. Έτσι, ήταν σαν να διόρθωνες τον εαυτό σου.

Από τη μια, δεν το άφησες να πετύχει, επειδή ήξερες, ότι με τον τρόπο που προσέγγιζες τη δημιουργία σου, θα είχες πάει τόσο βαθιά μέσα της κι έπειτα, επειδή θα είχες πάει στη δημιουργία με μάχη, θα πολεμούσες αδιάκοπα κάθε φασόλι και κάθε μπαχαρικό που υπήρχε εκεί μέσα. Θα σε είχε αρρωστήσει. Και τελικά, δεν θα σε είχε πάει εκεί που θέλεις να είσαι σ’ αυτή τη ζωή. Έτσι, ήταν μια ευλογία, αλλά υπάρχει ευκολότερος τρόπος να το κάνεις. Αν θέλεις να συνεχιστεί το τσίλι, καλά. Αλλά μπορεί να γίνει με τρόπο αποδοχής, όχι προσπάθειας.

Έτσι, ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή με αυτά.

Πόσο καλοί είστε στο να λαμβάνετε; Δ+, Γ- ίσως. Ίσως ένα τέσσερα στην κλίμακα του δέκα, και γίνομαι πολύ δοτικός. Δεν είναι η φύση σας. Δεν είναι η διαμόρφωση σας. Ήσασταν οι μαχητές. Ήσασταν οι ηγέτες. Ήσασταν οι δημιουργοί της εξουσίας. Αλλά αυτό τελειώνει τώρα, οκέι;

Η Αλλαγή

Θέλω να μιλήσω για την αλλαγή. Την αλλαγή. Τα πράγματα δεν αλλάζουν και τόσο πολύ πραγματικά, όμως τώρα αλλάζουν. Όμως κανονικά, τα πράγματα δεν αλλάζουν και τόσο πολύ. Πηγαίνετε πίσω στις περασμένες ζωές σας, στην περασμένη ιστορία σας⸱ πηγαίνετε πίσω περίπου, πόσο, τετρακόσια ή πεντακόσια χρόνια πριν, σε μια τότε ζωή. Δεν συνέβαιναν πολλά. Είχατε την ατμομηχανή κι έπειτα περίπου, πόσο, 80 χρόνια αργότερα, την ραπτομηχανή (ο Αντάμους κάνει ότι χασμουριέται⸱ λίγα γέλια). Δεν άλλαζαν πολλά. Τα χωριά δεν άλλαζαν. Οι άνθρωποι δεν άλλαζαν, ειδικά όταν ενσαρκώνονταν πάλι στις ίδιες οικογένειες, στα ίδια χωριά. Η πολιτική δεν άλλαζε πολύ.

Τίποτα δεν άλλαζε πραγματικά, εκτός από τον καιρό. Αυτή ήταν η πιο συναρπαστική αλλαγή που συνέβαινε κι αυτό δεν ήταν πριν από πολλές ζωές. Το σπουδαίο ήταν, «Ω, σήμερα βρέχει», κι αυτό είχατε να περιμένετε. Δηλαδή, πραγματικά, η ζωή όντως περιστρεφόταν κάπως γύρω από τον καιρό.

Τώρα η αλλαγή συμβαίνει πολύ γρήγορα. Η αλλαγή συμβαίνει με πραγματικά, πραγματικά μεγάλες ταχύτητες. Αλλά θέλω να μιλήσω για ένα πολύ σημαντικό στοιχείο της αλλαγής. Θα πεταχτώ για μια στιγμή πίσω στην αποδοχή. Όχι, θα περιμένω. Θα το φέρω πίσω από την άλλη πλευρά (λίγα γέλια).

Έτσι, πραγματικά δεν συμβαίνει και τόση αλλαγή. Υπάρχει πραγματικά μόνο ένα πράγμα, μόνο ένα πράγμα που προκαλεί αλλαγή. Δεν είναι η θετική σκέψη. Πραγματικά θα ήθελα όλοι σας να το πετάξετε αυτό τώρα. Οι πιο πολλοί από σας την έχετε χρησιμοποιήσει στη ζωή σας. Κι αν δεν την χρησιμοποιούσατε για κάποιο εργασιακό θέμα όπως η Ταντ, την χρησιμοποιούσατε για να κρατάτε μακριά το διάβολο, «Πρέπει να σκέφτομαι θετικά. Πρέπει να σκέφτομαι με το φως.» Έπρεπε να ελέγχετε τις σκέψεις σας, «Πρέπει να σκέφτομαι θετικά πράγματα και τότε θα μου συμβούν θετικά πράγματα.» Δεν λειτούργησε, έτσι δεν είναι; (κάποιος λέει «Όχι») Όχι (ο Αντάμους γελάει).

Δώσατε περισσότερη αξιοπιστία στις σκοτεινές σας σκέψεις παρά στις φωτεινές. Με άλλα λόγια, οι σκοτεινές σας σκέψεις είχαν πολλή δύναμη, σωστά; Δεν χρειαζόταν καν να τις σκέφτεστε. Ήταν απλά εκεί κι επρόκειτο να φέρουν σκοτεινά πράγματα στη ζωή σας. Οπότε, γρήγορα! Να τους ξεφύγετε! Σκεφτείτε θετικά πράγματα γρήγορα! Να σκέφτεστε θετικά! «Είμαι καλός! Είμαι σπουδαίος! Στην πραγματικότητα, είμαι τρόμπας, αλλά θα λέω αυτά τα λόγια (γέλια) κι ελπίζω να κάνω τα σκοτεινά πράγματα να φύγουν.» Δώσατε εξουσία στο σκοτάδι, αλλά πραγματικά ποτέ στο φως, στη θετική σας πλευρά.

Πάντως τόσοι πολλοί από σας, ιδιαίτερα σ’ αυτή τη ζωή στις αρχικές σας μελέτες, όταν πρωτοξεκινήσατε το ταξίδι σας προς την Πραγμάτωση συναντήσατε αυτό το πράγμα, τη θετική σκέψη, τις καλές σκέψεις, τις θετικές δηλώσεις. «Είμαι όμορφος. Είμαι όμορφος», μέχρι να ανοίξετε τα μάτια σας και να κοιτάξετε στον καθρέφτη, «Ω, σκατά! Τι συνέβη;» (κι άλλα γέλια) Κι έπειτα σκέφτεστε, «Λοιπόν, όχι, αν συνεχίσω να το λέω, μια μέρα θα γίνω πραγματικά εμφανίσιμος.» Όχι! Το μόνο που κάνετε είναι να κάθεστε με τις θετικές δηλώσεις σας  κάνοντας, «Είμαι πραγματικά άσχημος. Θέλω να είμαι ωραίος. Είμαι πραγματικά κακό άτομο. Θέλω να είμαι καλός.» Απλά παραχώνετε τον εαυτό σας περισσότερο από πριν, περιχαρακώνοντας τον. Αυτές τις θετικές δηλώσεις, αυτές τις θετικές σκέψεις, ξεφορτωθείτε τις. Κι έπειτα να μη φοβάστε ούτε τις άσχημες σκέψεις, γιατί δεν είναι δικές σας πραγματικά. Σταματήστε να προσπαθείτε να βάλετε τον εαυτό σας σε καλούπι και να χρησιμοποιείτε εκείνα τα πράγματα.

Αποδοχή είναι να τα αφήσετε όλα αυτά. Δεν χρειάζεται να σκέφτεστε καλές σκέψεις για να συμβούν πράγματα. Δεν λειτούργησε! Πραγματικά δεν λειτούργησε. Και λέτε, «Λοιπόν, όχι, λειτούργησε μια φορά» (λίγα γέλια). Ξέρω, αλλά τις άλλες 10 εκατομμύρια φορές πραγματικά δεν λειτούργησε, έτσι δεν είναι; Μην πιάνεστε από εκείνη τη φορά που λειτούργησε. Δεν παίρνατε πραγματικά αυτό που θέλατε. Τις σκέψεις ενδυνάμωσης, τις θετικές δηλώσεις, όλα τα υπόλοιπα. Πόσοι από σας κάνανε, κάνετε εκείνες τις αφίσες και κρεμάτε εκείνες τις εικόνες. Πήρατε ποτέ τίποτα από εκείνα τα σκουπίδια που βάζατε σε εκείνη την αφίσα; Τα αυτοκίνητα, το ειδύλλιο, την υγεία ή οτιδήποτε άλλο; Όχι.

Υπάρχει ένα πράγμα που πραγματικά προκαλεί αλλαγή. Ποιο είναι αυτό; Μαντεύει κανείς; Ένα πράγμα που προκαλεί αλλαγή. Γιατί δεν παίρνεις το μικρόφωνο; (στην Λίντα⸱ κάποιος λέει «Ο θάνατος») Ο θάνατος (κι άλλα γέλια). Λοιπόν, εντάξει, δυο πράγματα.

ΝΤΕΙΒΙΝΤ: Όταν επιτρέπουμε την αποδοχή της αλλαγής.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Επιτρέποντας την αποδοχή. Λοιπόν, αυτό είναι κοντά. Είναι πολύ καλό. Σ’ ευχαριστώ. Επιτρέποντας την αλλαγή. Αυτό είναι καλό. Υπάρχει ένα πράγμα που επηρεάζει την αλλαγή. Ένα πράγμα.

Η μεγάλη αποκάλυψη εδώ. Ένα πράγμα που προκαλεί αλλαγή, τη μόνη αλλαγή κι έπειτα υπάρχουν πράγματα που παίρνουν το δρόμο τους σαν αποτέλεσμα αυτού. Το ένα και μοναδικό πράγμα που πραγματικά προκαλεί αλλαγές σ’ αυτό τον πλανήτη είναι το φως.

ΛΙΝΤΑ: Ωωω.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Αυτό ήταν – είναι τόσο εύκολο. Είναι το φως. Δεν μπορεί να έχετε αλλαγή χωρίς αλλαγή στο φως, είτε περισσότερο είτε λιγότερο. Ή θα λέγαμε περισσότερη ή λιγότερη φωτεινότητα. Διαφορετικά, όλα θα μένουν πάντα ίδια. Έχετε μια συγκεκριμένη ποσότητα, υποθέτω θα μπορούσαμε να πούμε, φωτός στον πλανήτη. Κι ας πούμε, 300, 400 χρόνια πριν ήταν το ίδιο σε μεγάλο βαθμό, πολύ σταθερό. Δεν άλλαζε πολύ. Πότε πότε, λίγο παραπάνω κι έπειτα πότε πότε, κάπως λιγότερο. Πάντως δεν άλλαζε τίποτα. Για να έχετε αληθινή αλλαγή στη ζωή σας, πρέπει το φως να είναι περισσότερο ή λιγότερο. Αλλά ας ρίξουμε μια ματιά στο περισσότερο.

Δεν το κάνει η θετική σκέψη. Μπορείτε να σκέφτεστε θετικά μένοντας άφραγκοι και καταρρακωμένοι . Οι θετικές δηλώσεις δεν κάνουν τη διαφορά. Όμως την κάνει το φως. Έτσι, όταν παίρνετε λίγο παραπάνω φως, ας πούμε, στη ζωή σας, όταν επιτρέπετε περισσότερο φως, λαμβάνετε την ενέργεια σας, την συνειδητότητά σας και σταματάτε να θεωρείτε ότι είναι στις άλλες σφαίρες και την επιτρέπετε εδώ, τότε η αλλαγή θα συμβεί. Κι επειδή βασίζεται στο φως, στο φως σας και το λαμβάνετε, η αλλαγή πρόκειται τελικά να σας υπηρετήσει.

Λοιπόν, ο ανθρώπινος εαυτός ίσως να πει αρχικά, «Ναι, αλλά κάτι συνέβη. Κάτι κακό συνέβη. Έχασα έναν σημαντικό πελάτη.» Ή, στην περίπτωση της Ταντ, μερικές φορές συμβαίνει μια ανακατάταξη. Απλά μην πανικοβάλλεστε. Πρέπει να μάθετε να εμπιστεύεστε το εσωτερικό σας φως, γιατί τότε θα παρουσιαστεί κάτι άλλο. Συχνά, τα παλιά πράγματα είναι ανάγκη να βγουν από τη μέση πριν έρθουν καινούρια. Αυτό είναι αλήθεια ιδιαίτερα στην περίπτωση των σχέσεων. Και νομίζετε ότι, ω, αν επιτρέψετε να μπει περισσότερο φως, μια σχέση θα αλλάξει. Είναι δύσκολο να γίνει, αλλά τελικά, είναι καλύτερο και για τους δυο σας, παραδείγματος χάριν.

Για να συμβεί οποιαδήποτε αλλαγή – πάνω ή κάτω, αριστερά ή δεξιά, καλή ή κακή – πρέπει να υπάρξει αλλαγή στο επίπεδο του φωτός. Αυτό μπορείτε να το καθορίσετε οπωσδήποτε με το επίπεδο αποδοχής σας. Δεν θα λάβετε δώρα με το ταχυδρομείο. Δεν θα λάβετε περισσότερη υγεία. Δεν θα λάβετε πιο πολλά χρήματα ή περισσότερη ευφυία. Απλά – όταν λαμβάνετε, λαμβάνετε φως. Αυτό είναι.

Το φως είναι συνειδητότητα. Η πραγματικότητα δεν θα μπορούσε να υπάρχει χωρίς συνειδητότητα, χωρίς φως. Αυτό που κάνετε είναι ότι λέτε, «Είμαι έτοιμος για μια αλλαγή. Είμαι έτοιμος να δεχτώ το φως μου, την συνειδητότητα μου.» Και τότε, αγαπητέ άνθρωπε, μην προσπαθείς να προχωρήσεις με την σκέψη ή με την πυγμή ή την θετική σκέψη σ’ αυτό. Να επιτρέψεις αυτό που θα συμβεί μετά. Και τότε είναι που ορισμένα χαρακτηριστικά όπως … το φως θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις τη δική σου σκοπιά. Θα σε βοηθήσει να κάνεις μια πιο σοφή επιλογή. Όμως είναι το φως που προκαλεί την οποιαδήποτε αλλαγή.

Αυτό που συμβαίνει τώρα, καθώς δέχεστε – και γίνομαι σκληρός μαζί σας με την αποδοχή, λέγοντας, «Πραγματικά δεν τα πάτε πολύ καλά», γιατί στην ουσία του, το θέμα είναι να αφήσετε να εισέλθει περισσότερο φως ώστε να επιφέρει αλλαγές στη ζωή σας. Βράστε τη θετική σκέψη. Δεν λειτουργεί κι όλες εκείνες τις παλιές τεχνικές και τα κόλπα κι όλα τα άλλα που είχατε. Σταματήστε τη μάχη, την πυγμή, τον αποφασιστικό πολεμιστή, όλη αυτή την εμφάνιση. Μάθετε να επιτρέπετε το φως. Το φως είναι το μόνο πράγμα στην υλική πραγματικότητα που θα προκαλέσει αλλαγή – σε προσωπικό επίπεδο, σε βαθύ προσωπικό επίπεδο – και είναι πολύ εύκολο να το κάνετε. Θα το κάνουμε στη μεράμπ μας σήμερα, αν φτάσουμε ποτέ σ’ αυτό το σημείο (ο Αντάμους γελάει).

Έτσι, θέλω αυτό να είναι απλά χαραγμένο μέσα σας. Το μόνο πράγμα που προκαλεί αλλαγή είναι το φως. Και μπορεί να έχετε και λιγότερο φως. Μπορείτε να κλειστείτε περισσότερο κι αυτό πρόκειται να αλλάξει τα πράγματα στη ζωή σας. Ή μπορείτε να το δεχτείτε αυτό. Το φως σας, η ενέργεια σας, η συνειδητότητά σας θα αλλάξει τα πράγματα. Θα τα  αλλάξει οπωσδήποτε. Έτσι, όταν στριφογυρίζετε και, «Ω, δεν ξέρω τι να κάνω», όταν πηγαίνετε για ύπνο το βράδυ και αγχώνεστε και σκέφτεστε τα πάντα υπερβολικά και, «Πώς θα βγω από το δίλημμα που βρίσκομαι;» σταματήστε και δεχτείτε το φως σας. Αυτό είναι. Χωρίς όρους. Χωρίς να το χρησιμοποιείτε, «Λοιπόν, πρόκειται να χρησιμοποιήσω αυτό το φως στην υγεία μου ή στα ζητήματα των σχέσεων μου» ή οτιδήποτε άλλο. Να δεχτείτε μόνο το φως.

Στον πυρήνα σας, εσείς, σαν άνθρωποι, εσείς, σαν έμψυχες υπάρξεις, ήδη γνωρίζετε τι θέλετε πραγματικά. Δεν χρειάζεται να το πείτε! Τι νομίζετε, είναι χαζή η ψυχή σας; Δεν χρειάζεται να το πείτε. Δεν χρειάζεται να πείτε στην ενέργειά σας. Μερικές φορές νομίζετε ότι πρέπει να το πείτε στο Θεό τί θέλετε ή στην ψυχή σας ή στο Εγώ Είμαι σας. Ήδη γνωρίζει. Ήδη γνωρίζει. Συνήθως, ακόμα κι όταν εσείς δεν το ξέρετε.

Έτσι τώρα αφήστε να μπει το φως. Δεχτείτε το. Δεν θα προσπαθείτε να του πείτε τι να κάνει. Δεν λέτε, «Είναι ανάγκη να πουλήσω 200 κασόνια  τσίλι σήμερα», οτιδήποτε. Κι έπειτα επιτρέπετε εντελώς αυτό που θα συμβεί τώρα με αυτό το φως. Δεν είναι ανάγκη να το ελέγχετε. Μακριά τα χέρια σας απ’ αυτό. Κρατήστε τον εγκέφαλο σας μακριά του. Θα τα κάνετε θάλασσα μόνο. Επιτρέψτε του να έρθει τώρα στη ζωή σας. Κι αυτό που θα ανακαλύψετε είναι ότι χρησιμοποιούσατε αυτό που ονομάζω αληθινή τεχνητή νοημοσύνη, τον εγκέφαλο σας, για πράγματα εδώ και  πάρα πολύ καιρό (η Λίντα γελάει). Αυτό είναι τεχνητό. Δεν γνωρίζει. Δεν καταλαβαίνει το φως. Καταλαβαίνει μόνο τη λογική.

Δεχτείτε αυτό το φως κι αφήστε το να εισέλθει και παρακολουθείστε τι θα συμβεί κι έπειτα χορέψτε με ό,τι συμβεί. Αλλά σταματήστε να προσπαθείτε να το ελέγχετε. Σταματήστε να προσπαθείτε να του λέτε, «Χρειάζομαι αυτό. Χρειάζομαι εκείνο.» Ήδη γνωρίζει. Το πιάνετε αυτό; Ήδη γνωρίζει. Εσείς είστε οι μόνοι που το χαλάτε νομίζοντας ότι το φως και η ψυχή σας και το Εγώ Είμαι σας είναι τόσο ανόητα ώστε να πρέπει να τους πείτε τι θέλετε.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή κι επιτρέψτε.

Το μόνο πράγμα που κάνει αλλαγή, επιφέρει αλλαγή, είναι το φως, το επίπεδο του φωτός. Αυτό είναι. Και είναι η συνειδητότητα και είναι τόσο απλό. Τόσο απλό.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή με αυτά. Μια πολύ καλή, βαθιά αναπνοή.

Η αλλαγή συμβαίνει μόνο όταν το επίπεδο του φωτός γίνεται περισσότερο ή λιγότερο. Το φως είναι το μόνο πράγμα που αληθινά προκαλεί αλλαγή. Όλα τα άλλα είναι απλά ένα παιχνίδι. Είναι απλά ένα παιχνίδι.

Αναπνεύστε, Επιτρέψτε, Λάβετε & Κυλήστε με την Ροή – Μεράμπ

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή τώρα, και θα ξεκινήσουμε αυτή την μεράμπ.

Εσείς, σαν άνθρωποι, μπορείτε να επιτρέψετε να εισέλθει περισσότερο φως. Αυτό είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε.
(αρχίζει η μουσική)

Όμως σας λέω ότι αυτό θα είναι εκεί έτσι κι αλλιώς, είτε το επιτρέψετε είτε όχι. Μπορεί να αντισταθείτε σ΄ αυτό. Μπορεί να το διώξετε. Αλλά αυτό θα φτάσει αργά ή γρήγορα.

Μιλήσαμε για την αποδοχή και για το τι είναι αυτή, την αποδοχή του φωτός σας, της συνειδητότητας σας.
(παύση)

Υπάρχει επιθυμία να προσπαθήσετε να το διαχειριστείτε και να το ελέγξετε. Τότε όμως πάρτε μια βαθιά αναπνοή κι απλά αφήστε τα όλα αυτά και δεχτείτε (το).
(παύση)

Ξεκινάει με την αναπνοή. Ξεκινάει με την αναπνοή.

Η αναπνοή, η βαθιά αναπνοή σας γειώνει και σας κεντράρει, σας φέρνει στην Παρουσία σας και σας βγάζει από το μυαλό σας.
Ας το κάνουμε αυτό τώρα. Ωραία, βαθιά αναπνοή.
(παύση)

Έτσι, «Ααα!»

Όταν εισπνέετε, λαμβάνετε. Δέχεστε αέρα, οξυγόνο, φυσικά. Όμως δέχεστε επίσης τον Εαυτό σας, την Παρουσία σας.

Πάρτε μια καλή βαθιά αναπνοή και δεχτείτε.

Η αποδοχή πραγματικά δεν είναι κάτι το διανοητικό. Αν αισθανθείτε ότι γίνεστε διανοητικοί, απλά πάρτε μια βαθιά αναπνοή. Είναι ένα τόσο όμορφο σύμβολο αποδοχής. Εισπνεύστε, κι έπειτα αφήστε να κυλήσει.

Κυλάει μέσα στο σώμα σας κι έπειτα κυλάει προς τα έξω.
(παύση)

Τώρα εισπνέετε φως. Ναι, οπωσδήποτε, μπορείτε να εισπνεύσετε φως.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή κι απλά δεχτείτε το δικό σας φως.
(παύση)

Αυτό που εισπνέετε είναι η ενέργεια σας.
(παύση)

Αυτός είναι πραγματικά ένας καλός τρόπος για να αρχίσετε να επιτρέπετε την δική σας ενέργεια, καθώς την εισπνέετε.

Κι όταν την εισπνέετε, δεν είναι μόνο αέρας. Δεν είναι απλά κοινόχρηστος αέρας που εισπνέετε. Τώρα εισπνέετε και λαμβάνετε συνειδητά το φως σας.

Ξεκινάει με την αναπνοή. Πολύ απλό.
(παύση)

Και μετά επιτρέπετε.

Ξέρετε ότι είμαι μεγάλος υποστηρικτής του επιτρέπω.

Στην πραγματικότητα τα πάντα υπάρχουν ήδη. Μπορείτε να επιτρέψετε; Μπορείτε να πάτε πέρα από τη δική σας έλλειψη αυτοεκτίμησης, τις δικές σας παλιές πεποιθήσεις ότι μπορείτε να έχετε μετά βίας αρκετά, και να επιτρέψετε αληθινά;

Όταν επιτρέπετε, πηγαίνετε πέρα από την αντίληψη του εαυτού σας απλά ως ανθρώπου. Επιτρέπετε τον ανώτερο Εαυτό σας, την ψυχή σας, το Εγώ Είμαι σας. Επιτρέπετε πραγματικά την συνειδητότητα και το φως.

Τόσο συχνά, βλέπω Σώμπρα να αναζητούν την αφθονία ή την υγεία ή απαντήσεις. Είναι τόσο απλό όσο το επιτρέπω. Είναι ήδη εκεί. Σταματήστε να πηγαίνετε εκεί έξω.

Με την ευκαιρία, μιλούσαν νωρίτερα για τη νέα μας έκδοση, το Time Traveling, το νέο μας Σεμινάριο Cloud, και το όλο θέμα με το ταξίδι στο χρόνο είναι ότι δεν πηγαίνετε πουθενά. Δεν πηδάτε μέσα σε μια μικρή μηχανή, ούτε κάνετε αστρική προβολή 300 χρόνια πριν ή 20 χρόνια μπροστά στο μέλλον. Δεν πάτε πουθενά. Επιτρέπετε να έρθουν σε σας. Τελεία και παύλα. Έτσι ταξιδεύετε στο χρόνο.

Δεν εκτοξεύεστε στις αστρικές σφαίρες. Είναι επικίνδυνα εκεί έξω. Θα ήσασταν σαν Πρόσκοποι στο γκέτο. Θα σας κυνηγούσαν σε χρόνο μηδέν! Αυτό είναι τόσο αφελές. Όχι! Όταν ταξιδεύετε στο χρόνο, αφήνετε το παρελθόν ή το μέλλον να έρθει σε σας. Είναι το ίδιο όπως το επιτρέπω.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή – ας αρχίσουμε με αυτό, βαθιά αναπνοή – κι απλά επιτρέψτε. Τι επιτρέπετε; Εσάς, το φως σας.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή κι απλά επιτρέψτε. Αυτό σημαίνει να ανοίξετε. Ανοίξτε. Ανοίξτε εκείνες τις πόρτες και τα παράθυρα του ανθρώπινου εαυτού σας. Ανοίξτε τις πύλες κι ανοίξτε το μυαλό σας. Απλά ανοίξτε κι επιτρέψτε.
(παύση)

Κι έπειτα, καθώς αναπνέετε κι επιτρέπετε, τώρα δεχτείτε.

Ξέρω ότι το επιτρέπω και το λαμβάνω είναι πολύ κοντά. Αλλά είναι και κάπως διαφορετικά. Έχω δει πολλούς Σώμπρα τώρα να επιτρέπουν. Ανοίγουν τις πόρτες και τα παράθυρα του ανθρώπινου εαυτού τους, αφήνουν να μπει το φως, αλλά δεν το λαμβάνουν.

Ναι, οκέι, το φως είναι εκεί, αλλά δεν το λαμβάνουν. Δεν το αφομοιώνουν.

Δεχτείτε αυτό το φως τώρα.

Έχετε επιτρέψει να πλησιάσει, τώρα δεχτείτε το.
(παύση)

Όλο αυτό είναι πολύ εύκολο. Αν δεν υπήρχαν όλα τα εκατομμύρια επικαλύψεων και αντιστάσεων, είναι πολύ εύκολο. Αναπνέετε. Επιτρέπετε κι έπειτα λαμβάνετε. Το φέρνετε μέσα.

Όχι. Μερικοί από σας προσπαθούν να – όχι, όχι. Πφφ! Θα με κάνετε να σταματήσω την μουσική εδώ σε ένα λεπτό, αν χρειαστεί. Προσπαθείτε να θέσετε αυστηρούς όρους σ’ αυτό. Λέτε, «Οκέι, επιτρέπω στην υγεία μου να αλλάξει. Λαμβάνω την ενέργεια ώστε τα παιδιά μου να φύγουν από το σπίτι. Επιτρέπω ένα καινούριο αμάξι.» Σταματήστε το αυτό! Σταματήστε να κάνετε διανοητική αυτή τη διαδικασία. Σταματήστε να είστε τόσο αναθεματισμένα ανθρώπινοι.

Το επιτρέπω είναι ανοιχτό. Αυτό είναι μόνο. Είναι απλά φως. Είναι η συνειδητότητα και η ενέργεια σας. Παίρνετε μια βαθιά αναπνοή, την επιτρέπετε και την λαμβάνετε.

Σε όλη αυτή τη διαδικασία είναι προφανές ότι με μεγαλύτερη φωτεινότητα, με περισσότερο φως, συμβαίνει η αλλαγή.

Εσείς, οι άνθρωποι και η ψυχή σας, γνωρίζετε ήδη πού να πάτε με όλο αυτό. Δεν χρειάζεται να το κατευθύνετε όλο αυτό. Απλά πρέπει να παίξετε μαζί του. Να το βιώσετε.

Αμέσως μερικοί από σας κάνατε, «Οκέι, επιτρέπω στον εαυτό μου να έχει καινούριο αμάξι.» Σκάστε! Απλά επιτρέψτε, εντάξει;

Οκέι, ας επιστρέψουμε στα βασικά. Ας κάνουμε αναπνοές τώρα.
(παύση)

Ας κάνουμε καλές αναπνοές. Τώρα ας επιτρέψουμε σ’ αυτό το φως και στην ενέργεια να είναι παρόντα.

Εισπνεύστε τα κι επιτρέψτε αυτό το φως.

Βρίσκεται εκεί πέρα. Είναι έτοιμο να κινηθεί. Καθόταν εκεί. Τεμπέλιαζε, απλά περιμένοντας. Οπότε, επιτρέψτε το.

Τώρα που είναι εκεί, δεχτείτε το. Φέρτε το μέσα. Φέρτε το μέσα.

Αα! Βλέπετε; Πολύ απλό.

Είναι τόσο απλό, που μοιάζει σαν φώτιση στο Μάπετ Σόου. Απλά, παίρνετε μια βαθιά αναπνοή κι επιτρέπετε.

Παίρνετε μια βαθιά αναπνοή, επιτρέπετε το φως σας, την ενέργεια σας, κι έπειτα το δέχεστε. Το ενσωματώνετε. Το φέρνετε μέσα.
(παύση)

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή.

Επιτρέψτε στο φως σας να είναι παρόν.

Δεχτείτε το αυτή τη στιγμή.
(παύση)

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή.

Επιτρέψτε την θεϊκότητα σας, το φως σας.

Μετά δεχτείτε το. Φέρτε το μέσα σ’ αυτή την πραγματικότητα, σ’ αυτή τη ζωή σας.

Και βλέπετε, όταν το κάνετε αυτό, και είναι τόσο απλό, δεν χρειάζεται να σκέφτεστε τον τρόπο. Δεν χρειάζεται να αναρωτιέστε πόσο φως ή τι πρόκειται να κάνετε μ’ αυτό. Η έμφυτη σοφία σας καταλαβαίνει ήδη.

Εσείς, οι άνθρωποι, απαλλάσσεστε τώρα από όλο αυτό το παιχνίδι του, «Πόσο;» και του «Τι θα πρέπει να κάνω;» και του «Πόσο σκληρά θα πρέπει να το προσπαθήσω;» και του «Πού θα πρέπει να το βάλω;» και του «Κι αν δεν το κάνω σωστά;»

Φώτιση τύπου Μάπετ Σόου. Είναι πραγματικά εύκολο. Πάρτε μια βαθιά αναπνοή για να βρείτε το κέντρο σας. Μετά επιτρέψτε αυτό το φως, το φως σας, την ενέργεια σας ώστε να είναι στην Παρουσία σας. Κι έπειτα δεχτείτε το. Κυλάει μέσα στο σώμα σας. Κυλάει μέσα στο μυαλό σας.
(παύση)

Κυλάει μέσα στο παρελθόν σας, κυλάει μέσα στο μέλλον σας, και τώρα έχετε ροή.

Αναπνεύστε.

Επιτρέψτε το φως σας.

Δεχτείτε το μέσα στην πραγματικότητα σας, μέσα στη ζωή σας.

Και τώρα έχετε ροή.
(παύση)

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή.

Επιτρέψτε το φως σας.

Δεχτείτε το μέσα σ’ αυτή την πραγματικότητα και τώρα τα πάντα κυλούν.

Και καθώς το κάνετε αυτό, καθώς το περνάτε αυτό, συνειδητοποιείτε ότι δουλεύατε πραγματικά σκληρά για τα πράγματα. Προσπαθούσατε να είστε ο τροχονόμος, ο δεσμοφύλακας, σε όλες τις ενέργειες, και γίνατε τόσο διανοητικοί και δεσμευτήκατε τόσο με τον εγκέφαλο σας και δεν  μπορούσατε να βρείτε τρόπο να βγείτε. Ξέρω πώς είναι αυτό. Έχω να σας πω αυτή την ιστορία κάποτε. Ήμουν σε μια κρυστάλλινη φυλακή για 100.000 χρόνια (ο Αντάμους γελάει). Για εκείνους που είναι καινούριοι, που δεν έχουν ακούσει την ιστορία, θα την πω ξανά σύντομα. Αλλά σταματήστε και πάρτε μια βαθιά αναπνοή, κι απλά ανοίξτε κι επιτρέψτε.

Είναι πραγματικά εύκολο. Κι έπειτα δέχεστε αυτό το φως κι όσο συμβαίνει αυτό – αυτό το φως τώρα κυλάει μέσα – μόνο το φως μπορεί να προκαλέσει αλλαγή. Αυτό είναι. Όχι η θετική σκέψη⸱ μπορεί να παριστάνετε για λίγο ότι το κάνει. Ούτε οι θετικές δηλώσεις. Ούτε το να εκκλησιάζεστε τακτικά. Ούτε το να προσεύχεστε κάθε μέρα. Ούτε το να είστε κάποιος που φροντίζει για όλους τους άλλους.

Μόνο το φως μπορεί να επιφέρει αλλαγή. Μόνο το φως.

Έτσι, πάρτε μια βαθιά αναπνοή.

Επιτρέψτε αυτό το φως.

Δεχτείτε το μέσα σ’ αυτή την πραγματικότητα.

Κι έπειτα όλα αρχίζουν να κυλούν.

Αυτό απλά αρχίζει να κυλάει και θα συνειδητοποιήσετε, ότι δεν χρειάζεται να έχετε αυτό το τεράστιο σχέδιο, τι να κάνετε μ’ αυτά τα πράγματα ή πώς να αλλάξετε τη ζωή σας. Αλλάζει μπροστά στα μάτια σας με τρόπο που είναι θεϊκός. Απλά αλλάζει ό,τι κι αν κάνετε, με τρόπο που είναι θεϊκός.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή. Ας το κάνουμε. Μια βαθιά αναπνοή. Ελάτε! Πάρτε μια βαθιά αναπνοή.

Κι επιτρέψτε στο φως σας να κυλήσει μέσα.

Και δεχτείτε το σ’ αυτή την πραγματικότητα, σ’ αυτό το σώμα.

Και όλα θα αρχίσουν να κυλούν πάλι.
(παύση)

Είναι πολύ απλό. Κι αν τυχόν ξεχάσετε, «Λοιπόν, τι είπε; Πρέπει να δεχτώ και μετά να σκεφτώ και μετά να κάνω γυμναστική; Τι ήταν αυτό που είπε;» Είναι τόσο απλό.

Είναι Αναπνέω. Είναι Επιτρέπω. Είναι Λαμβάνω. Και είναι Ροή. (Breathe, Allow, Receive, Flow: B.A.R.F., barf = κάνω εμετό) (λίγα γέλια).

Barf. Ξέρετε, είναι εντάξει, γιατί τώρα θα θυμηθείτε. Θα θυμηθείτε. «Τι ήταν αυτό που είπε; Ω, πρέπει να κάνω εμετό.» Ναι (κάνει ήχο αναγούλας). Αφήστε να βγουν όλα τα παλιά πράγματα κι επιτρέψτε να μπει το φως σας. Ξεράστε όλους εκείνους τους παλιούς διανοητικούς, βαρετούς, κουραστικούς, ταλαίπωρους, μαχητικούς τρόπους. Απλά ξεράστε τους. Κι έπειτα πάρτε μια βαθιά αναπνοή κι επιτρέψτε, δεχτείτε και κυλήστε.

Θα το θυμάστε αυτό, σωστά; Ναι. Ωραία.

Ας το κάνουμε τώρα μαζί.

ΛΙΝΤΑ: Μπλιαξξ! (κάνει ήχο εμετού⸱ πολλά γέλια).

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: (γελώντας) Έλα εδώ πάνω, Λίντα. Έλα εδώ. Έλα εδώ πάνω (αυτή ανεβαίνει στη σκηνή δείχνοντας μεταμελημένη). Η Λίντα ήταν δασκάλα κάποτε. Έτσι τώρα, αγαπητή τάξη, ας ξεράσουμε μαζί με την Λίντα (κι άλλα γέλια). Ελάτε.

ΛΙΝΤΑ: Μπλιαξξ!

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Μπλιαξξ! Ξανά.

ΛΙΝΤΑ: Μπλιαξξ!

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Μπλιαξξ! Και ξανά.

ΛΙΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟ: Μπλιαξξ!

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Μπλιαξξ!

Πώς γίνεται οι Σώμπρα να είναι τόσο καλοί σ’ αυτό, αλλά να μην μπορούν να δεχτούν; (γέλια) Πώς γίνεται – ας το κάνουμε όλοι. Συμμετέχετε κι εσείς διαδικτυακά, όπου κι αν τυχαίνει να βρίσκεστε, με την Λίντα, που συνήθως κάνει τις αναπνοές, αλλά τώρα, με την Λίντα, με το τρία. Ένα, δυο, τρία …

ΟΛΟΙ: Μπλιαξξξξξ! (ο Αντάμους γελάει)

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Οκέι. Η Γαία μόλις έφυγε (πολλά γέλια). Να πάρει! Κουτχούμι, θα μπορούσες να της μιλήσεις; Σε παρακαλώ της εξηγείς τι κάνουμε εδώ; (κι άλλα γέλια) Σε παρακαλώ;

Λοιπόν, απλά να θυμάστε ότι όλα είναι καλά σε όλη τη δημιουργία.

 

 

Μετάφραση : Μαίρη Πολυχρόνη
Review και επιμέλεια : Μαρία Γρηγοράκη

Σπόνσορες : Ζωή Μπουζούκα, Φωτεινη Καμπά