Shoud 11, Alt

Sponsored links

Donate Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε τις μεταφράσεις κάνοντας ένα paypal donation

4-8-2023
(Ώρα να ελευθερωθείτε, Ένας τρελός κόσμος, Πλανητική αλλαγή και ανθρώπινο θάρρος, Λαμβάνοντας, είναι στην Ατμόσφαιρα, Μεράμπ Λαμβάνοντας)

Είμαι Αυτό που Είμαι, ο Αντάμους του Σαιν-Ζερμαίν.

Κι εγώ επίσης περίμενα αυτή την στιγμή όλη μου τη ζωή (γέλια, αναφέρεται σ’ αυτό το βίντεο). Ω, αληθινά, περίμενα, πολύ περισσότερο απ’ όσο θα μάθετε ποτέ. Κι όχι μόνο, όχι μόνο – μμμ, μμμ! Η τούρτα κι ο καφές μου. Θα επανέλθουμε σε μια στιγμή.Ναι, πρόσφατα ήταν τα γενέθλια μου. Κάναμε μια μεγαλειώδη γιορτή στη Λέσχη των Αναληφθέντων Δασκάλων. Ω, η αίθουσα ήταν γεμάτη με φαγητό, μουσική, χορό, αστεία και ψυχαγωγία. Παίξαμε πολλά, λοιπόν, δεν έχουμε βίντεο όπως τα έχετε εσείς. Aπλά φανταζόμαστε και ξαφνικά όλοι μπορούν να δουν τί φαντάζεσαι. Έπαιξαν τόσο τρυφερές στιγμές που είχα ζήσει μαζί τους. Έπαιξαν όμορφες αναμνήσεις από την περασμένη ζωή μου και φυσικά, το σπουδαιότερο που πραγματικά συζήτησαν ήταν ο χρόνος που πέρασα μέσα στον κρύσταλλο (λίγα γέλια).
Μάλλον δεν σας έχω πει αυτή την ιστορία ακόμα (ο Αντάμους γελάει). Όχι, ήταν επικό. Να είμαι παγιδευμένος, όπως είσαστε εσείς τώρα. Ήταν επικό. Κι εσείς είστε. Όχι, λέτε, “Μα είμαι Αναληφθείς Δάσκαλος.” Μάρκο, είσαι Αναληφθείς Δάσκαλος, “Τί εννοείς, παγιδευμένος;” Είσαι ακόμα παγιδευμένος.

ΜΑΡΚΟ: Ου, διάολε, όχι.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Όχι, όχι, είσαι. Ω, ναι, ναι! Νομίζεις ότι δεν είσαι παγιδευμένος. Ξέρετε, ακόμα κι ένας πραγματωμένος Μάστερ μπορεί να είναι στη φυλακή. Δηλαδή, πραγματικά υπάρχουν πολλοί πραγματωμένοι Μάστερς στη φυλακή. Είστε ελεύθεροι με έναν τρόπο. Είστε ελεύθεροι μέσα σας. Συνειδητοποιείστε ότι είναι απλά μια ψευδαίσθηση, όλοι αυτοί οι τοίχοι της φυλακής. Αλλά από μια άλλη άποψη, είστε ακόμα παγιδευμένοι. Είστε ακόμα κολλημένοι εκεί.

Μπορείτε να είστε και ενσωματωμένοι Μάστερς κι ακόμα κολλημένοι σε μια φυλακή. Όμως πρόκειται να κάνουμε πρόοδο σ’ αυτό σήμερα. Θα σας πω το τέλος τώρα. Θα αρχίσουμε να κάνουμε πρόοδο. Μερικοί από σας θα το κάνουν και οι άλλοι θα ακολουθήσουν. Αυτή είναι η στιγμή που περιμένατε όλη σας τη ζωή. Χμ, χμ, χμ. Ναι (μερικά χειροκροτήματα).

Και τώρα, μια παράπλευρη συζήτηση. Ο Κώλντρε εκνευρίζεται πολύ μαζί μου, όταν μιλάω για τέτοια πράγματα. Λέει, “Μα Αντάμους, δίνεις μεγάλες υποσχέσεις. Κι αν δεν συμβεί;” Δεν με νοιάζει. Είμαι στη Λέσχη των Αναληφθέντων Δασκάλων . Το παρακολουθούμε προσεκτικά και νιώθουμε τις ενέργειες και την ροή και ξέρω όταν κάτι είναι αληθινά έτοιμο, και σήμερα είναι.

Ώρα να ελευθερωθείτε

Θα πω ότι αυτή θα είναι μια πολύ επική στιγμή, ένα σημείο καμπής για τόσους πολλούς από σας. Είναι η ώρα να ελευθερωθείτε. Και ξαναλέω, πολλοί από σας αληθινά είναι ενσωματωμένοι Μάστερς, αλλά είστε ακόμα εγκλωβισμένοι σ’ αυτή τη φυλακή της μαζικής συνείδησης, του χρόνου, του χώρου, της βαρύτητας. Αυτό είναι το ALT που περιμένατε. Αυτό είναι το ALT, και θα μιλήσουμε γι’ αυτό περισσότερο, πάντως ALT είναι το να πάτε από την ανάγκη να περνάτε τις καταστάσεις με αγώνα – προσπαθώντας, αντιμετωπίζοντας δυνάμεις αυτού του πλανήτη – λοιπόν, το ALT είναι το αντίθετο. Απλά να λαμβάνετε. Έτσι ελευθερώνεστε. Έτσι ελευθερώνεστε. Πρόκειται να αρχίσουμε την διαδικασία τώρα.

Κατευθυνόσασταν προς αυτό και ναι, έχετε απίστευτη σοφία και είστε υπέροχες  υπάρξεις. Αλλά υπάρχει ακόμα αυτό το αίσθημα στην ατμόσφαιρα, ότι κάτι πρόκειται να συμβεί. Μήπως κάποιοι από σας είχαν αυτό το αίσθημα πρόσφατα; Κάτι πρόκειται να συμβεί και δεν ξέρετε τί είναι. Όπως λέει το τραγούδι, είναι “στην ατμόσφαιρα απόψε” – ή σήμερα το απόγευμα – και είναι.

Ω, είμαι τόσο ενθουσιασμένος. Αυτή είναι αληθινά η στιγμή μου, γιατί δουλεύουμε μαζί σ’ αυτό για πάρα πολύ καιρό κι έχουμε κάνει απίστευτη πρόοδο. Εσείς έχετε κάνει. Έχετε κάνει κάποιες πολύ βαθιές βουτιές, κι αυτό πονάει. Πραγματικά πονάει μερικές φορές, να αναρωτιέστε ποιοι είστε, να αναρωτιέστε αν κάνετε το σωστό˙ μερικές φορές, θέλοντας απλά να απομακρυνθείτε από τα πάντα. Πολλοί από σας δεν θέλετε καν να υπάρχετε μερικές φορές, γιατί δεν ξέρετε πώς να το χειριστείτε. Και προσπαθείτε αυτό, προσπαθείτε εκείνο. Αυτά λειτουργούν ως ένα βαθμό, αλλά χωρίς την βαθιά ικανοποίηση του Εαυτού σας και της ψυχής σας.

Έχουμε φτάσει τόσο μακριά τώρα, πόσο, πόσους μήνες τώρα από τον Ουράνιο Σταυρό κι αυτό το φως, η συνειδητότητα τώρα ακτινοβολεί, αληθινά ακτινοβολεί μέσα σας επιτρέποντας σας να φέρετε ακόμα περισσότερο φως. Και τώρα αληθινά είναι η ώρα, στο ALT, και το ALT είναι η απόλυτη ανατροπή του τρόπου που ζούσατε εσείς και οι άλλοι άνθρωποι. Το πρότυπο της ζωής στο παρελθόν ήταν, ότι εργάζεστε σκληρά και πεθαίνετε με σκληρό τρόπο κι έπειτα γυρίζετε πίσω για μια ακόμα ζωή για να κάνετε το ίδιο. Πρόκειται να το αλλάξουμε αυτό. Πρέπει να το αλλάξουμε. Είναι ήδη στα σκαριά για να αλλάξει. Τώρα το θέμα είναι απλά να αναγνωρίσετε τί συμβαίνει και να το λάβετε, επιτρέποντας το.

Ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή με αυτά.

Αυτός ο τελευταίος μήνας ήταν λίγο δύσκολος για μένα, πρέπει να πω, πολύ ζόρικος. Τον τελευταίο μήνα είχα περισσότερες κλήσεις για εξυπηρέτηση πελατών (γέλια). Δεν μιλάω για τον Βυσσινί Κύκλο, αυτοί έχουν τα δικά τους προβλήματα. Μιλάω για μένα στη Λέσχη των Αναληφθέντων Δασκάλων. Πιο πολλοί από σας με καλούσαν.

Λοιπόν, ήταν πολύ δύσκολο πριν από πολλά χρόνια. Δηλαδή, υπήρχαν πολλές κλήσεις απελπισίας. Αλλά τώρα δέχομαι πολλές κλήσεις, πολλή νυχτερινή αλληλεπίδραση μαζί σας. Απογοητευτικό. Δηλαδή, εσείς είστε απογοητευμένοι (λίγα γέλια). Και απογοητευτικό. Είστε απογοητευμένοι. Λέτε, “Πότε πρόκειται να συμβεί; Τι πρόκειται να συμβεί; Πώς θα κάνω πρόοδο σε όλο αυτό το πράγμα; Πώς θα κάνω πρόοδο με αυτό το σώμα;” Διάολε, πόσοι από σας πονούσατε πρόσφατα; Πόνοι και δυσφορίες και λοιπά, “Ωω! Αντάμους, πότε θα κάνω πρόοδο με αυτό το σώμα; Πότε θα φτάσει; Όλη αυτή η δουλειά που έχω κάνει, όλο η πίεση και το πάλεμα και τα χτυπήματα και οι αναπνοές, πότε θα φτάσει; Πότε θα λυθεί πραγματικά αυτό; Για πόσο ακόμα θα πρέπει να προχωράω σ’ αυτό το πραγματικά ανώμαλο μονοπάτι; Γιατί το έχω βαρεθεί.”

Αυτά ακούω πιο πολύ αυτό τον τελευταίο μήνα – τον μήνα των γενεθλίων μου, φυσικά – όσο ποτέ άλλοτε. Κι αυτό είναι καλό. Όχι, είναι καλό. Παραπονιέμαι κάπως, για το πώς πρέπει να ασχοληθώ με όλους εσάς, όμως είναι καλό που έχετε – υπάρχει ένας … είναι σχεδόν σαν θυμός. Κι έπειτα νιώθετε άσχημα που είστε θυμωμένοι, επειδή υποτίθεται ότι είστε πνευματικά άτομα. Μπαρούφες! Αυτός ο θυμός κινεί κάτι μέσα σας. Είναι εντάξει να είστε θυμωμένοι, να λέτε, “Πότε θα κάνω πρόοδο – εννοώ, πραγματικά να κάνω πρόοδο;!” Είχατε σταδιακά βήματα μπροστά, πολλές ωραίες, ξέρετε, μικρές φωτίσεις, αλλά “Πότε θα κάνω πρόοδο σε όλη αυτή την ιδέα του χρόνου και του χώρου και του σώματος και του μυαλού; Τα βαρέθηκα και δεν θέλω να συνεχίσω να πηγαίνω σε μαθήματα και σε Shoud. Πρέπει να το κάνουμε οπωσδήποτε.”

Έτσι, εγώ συγκεντρώνω τον θυμό σας (λίγα γέλια και μια γυναίκα λέει “Ωω!”). Ναι, ωω! (αυτή συνεχίζει, λέγοντας “Και τι κάνεις μ’ αυτόν;”) Και τι κάνω μ’ αυτόν; Σκοπεύω να τον πετάξω πίσω σε σας σήμερα (κι άλλα γέλια). Τί νομίζετε … (ο Αντάμους βήχει και χτυπάει ελαφρά το στέρνο του) Τί νομίζετε ότι πρόκειται να κάνω; Ο καημένος ο Κώλντρε πνίγηκε μ’ αυτό.

Έχω νιώσει αυτόν τον θυμό, συγκεντρώνοντας τον, και είναι εντάξει. Μπορείτε να είστε εντάξει που ο θυμός είναι εντάξει; Ακόμα και για ένα “πνευματικό άτομο”. Ξέρετε, στην πραγματικότητα κάνετε στον εαυτό σας περισσότερο κακό όταν προσπαθείτε να τον καταπιέσετε, “Ω, όλα θα πάνε καλά. Όλα είναι καλά.” Όχι! Δεν είναι! Όχι, δεν είναι. Ήρθατε σ’ αυτή τη ζωή όχι για να είστε αδερφές του ελέους, όχι μόνο για να προσπαθείτε να είστε αγάπη, φως και χαρά. Ήρθατε σ’ αυτή τη ζωή για να κάνετε κάποιες καθοριστικές αλλαγές στον εαυτό σας και σ’ αυτό τον πλανήτη. Ο θυμός είναι καλός. Πραγματικά μου αρέσει, επειδή εμπνέει μερικούς από σας.

Είναι εντάξει. Απλά πάρτε μια βαθιά αναπνοή με αυτά ή κάντε οτιδήποτε – χτυπήστε τα πόδια σας, ό,τι θέλετε – είναι εντάξει να έχετε αυτόν τον θυμό, αυτή την απογοήτευση, που “Αυτό πρέπει να αλλάξει τώρα. Κάτι πρέπει να αλλάξει. Βαρέθηκα  που δεν αλλάζει, που τα πράγματα προχωράνε τόσο αργά.” Και τα καλά νέα είναι, ότι αλλάζει. Δηλαδή, όλο αυτό συμβαίνει ταυτόχρονα. Έχουμε τον Ουράνιο Σταυρό, το φως σας που εισέρχεται. Πραγματικά, κάθομαι και γελάω μερικές φορές – εσείς μάλλον δεν πιστεύετε ότι είναι αστείο – είναι το φως σας που σας κάνει τόσο τσαντισμένους και θυμωμένους κι συγχυσμένους κι απογοητευμένους κι απλά να νιώθετε ότι κάτι πρέπει να αλλάξει.

Νιώστε το για μια στιγμή. Έχετε αυτό το καινούριο επίπεδο φωτός, το Νέο Φως που εισέρχεται, και φωτίζει όλα τα παλιά πράγματα – το αίσθημα ότι είστε  παγιδευμένοι σ’ αυτή την πραγματικότητα, το αίσθημα ότι ακόμα δεν είστεΕίστε  πιο συνδεδεμένοι με εσάς, τον άνθρωπο, αλλά δεν είστε ακόμα συνδεδεμένοι με εσάς, σαν ψυχή – κι αυτό το φως έρχεται και ταρακουνάει κάποια πράγματα. Δεν είναι ένα ωραίο παιχνιδιάρικο φως, γιατί δεν το θέλετε να είναι έτσι. Το θέλετε να ταρακουνάει, να κινεί πράγματα, να διαπερνάει τώρα τα πάντα.

Έτσι αυτό το φως ταρακουνάει τα πράγματα, κι αυτό είναι καλό. Μην προσπαθήσετε να το σβήσετε. Μην προσπαθήσετε να το εξαλείψετε. Διοχετεύστε αυτό το αίσθημα απογοήτευσης ή θυμού ή απλά όλο αυτό το αίσθημα του “Ρααααα!!
Θέλετε απλά να φωνάξετε δυνατά και είναι εντάξει να φωνάξετε δυνατά. Θέλετε να το κάνετε αυτό τώρα; (μερικοί Σώμπρα λένε “Ναι”) Οκέι. Λοιπόν, μερικοί άνθρωποι ίσως να προσβληθούν και να πουν, “Όχι, πρέπει να είμαστε σιωπηλοί και ήρεμοι.” Διάολε, όχι! Ας φωνάξουμε δυνατά. Απλά ααααααγκ!!

ΚΟΙΝΟ: (με πολύ ενθουσιασμό) Ααααααααγκ!!

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ουαου! Υπάρχει πολύ … (γέλια) Ναι. Εντάξει, κάντε το πάλι (κι άλλα γέλια). Υπάρχει πολύ πάθος εκεί, πολλή επιθυμία αληθινά να κινήσετε τα πράγματα τώρα και η χρονική στιγμή είναι τέλεια. Όλα συνδέονται με τον Ουράνιο Σταυρό, με το φως, με την αλλαγή, με όσα συμβαίνουν τώρα σ’ αυτόν τον πλανήτη. Και ξέρετε ότι ο πλανήτης τρελαίνεται. Εννοώ, το ξέρετε αυτό. Οκέι. Θέλει κανείς να με αντικρούσει σ’ αυτό; Ο πλανήτης τρελαίνεται. Είναι ενδιαφέρον να το παρακολουθείς, ξέρετε, από περίπου πέντε εκατομμύρια μίλια μακριά, από τη δική μου οπτική γωνία, “Ουαου!”

Όταν το κοιτάζεις είναι απλά ουαου κι έπειτα σε αναστατώνει. Είναι λες και τίποτα δεν βγάζει νόημα πια. Οι άνθρωποι εκεί έξω. Οι άνθρωποι εκεί έξω. Πόσοι από σας έχετε φτάσει στο αμήν με τους κακούς οδηγούς και τους ανθρώπους όταν  πηγαίνετε για ψώνια, ακόμα κι εκείνους που βλέπετε στην τηλεόραση;
Και είναι “Γκααααα!” Ο πλανήτης τρελαίνεται, ξεκάθαρα, κι αυτή είναι η επαγγελματική μου ανάλυση.  Κι αυτό είναι μάλλον καλό επίσης. Αν δεν συνέβαινε, αν όλοι ήταν απλά εφησυχασμένοι, τίποτα δεν θα άλλαζε. Τίποτα δεν θα συνέβαινε.

Αλλά τώρα δεν μπορείτε να έχετε εφησυχασμό. Έχουμε περισσότερη συνειδητότητα στον πλανήτη – ξέρετε, τώρα κυμαίνεται στις δυο ποσοστιαίες μονάδες – περισσότερη συνειδητότητα απ’ όση υπήρχε πριν τις 22 Μαρτίου. Σκέφτεστε, “Λοιπόν, αυτό δεν είναι πολύ.” Αυτό είναι πολύ. Αυτό είναι πολύ. Μόνο δυο ποσοστιαίες μονάδες περισσότερου φωτός έχουν μεγάλη επίδραση σε όλα.

Ένα είναι ότι απομακρύνει την Γαία νωρίτερα απ’ όσο θα είχε ποτέ σκεφτεί ή εμείς θα είχαμε σκεφτεί. Συμβαίνει πολύ γρήγορα. Δηλαδή ο πλανήτης, ο υλικός πλανήτης όπου ζείτε περνάει από τεράστιες αλλαγές. Και πιθανόν να το παρατηρείτε αυτό, ανάλογα με το πού ζείτε ή ποιες ειδήσεις διαβάζετε, πάντως συμβαίνει. Και φυσικά, οι κινδυνολόγοι ή εκείνοι που πραγματικά δεν καταλαβαίνουν τί συμβαίνει, ο λόγος είναι ότι “Οδηγείτε αυτοκίνητο κι αυτό είναι το πρόβλημα”, κι επειδή “Δεν ανακυκλώνετε.” Και δεν είναι αυτό. Η Γαία φεύγει και πρόκειται να μιλήσει γι’ αυτό σύντομα. Λοιπόν, λέτε ότι είστε τσαντισμένοι. Αν νομίζετε ότι εγώ είμαι ταραγμένος, περιμένετε μέχρι να μιλήσει η Γαία στο συνέδριο Light of the Merlin (Το Φως του Μέρλιν). Δηλαδή, είναι ταραγμένη και μάλλον με το δίκιο της.

Αυτή φεύγει. Το φως την απομακρύνει ακόμα κι αν δεν ήθελε να φύγει. Αλλά το φως την απομακρύνει, ώστε οι άνθρωποι να αναλάβουν την ευθύνη για την υλική πραγματικότητα, για την ύλη. Όχι μόνο τον πλανήτη. Είναι πολύ σπουδαιότερο απ’ αυτό. Ξέρετε, Γαία, δεν είναι καν το όνομά της. Ξέρετε, αυτό είναι ένα από εκείνα τα κατασκευασμένα ονόματα. Ξέρετε το αληθινό της όνομα; Ανταμα. A-d-a-m-a-h, Ανταμα. Είναι το πρωταρχικό Εβραϊκό [όνομα]γι’ αυτήν που τώρα ονομάζεται Γαία. Και ξέρω ότι σκέφτεστε, “Ανταμα, Αντάμους. Έλα τώρα! Ξέρεις, πλάκα κάνεις!”  Όχι, το λέω σοβαρά. Συνδέεται με το παλιό αρχικό πρότυπο για τους ανθρώπους, για την βιολογία, το πρότυπο Adam Kadmon. Αυτό είναι το πρωταρχικό όνομα, Ανταμα. Προς το παρόν, θα αναφέρομαι σ’ αυτήν ως Γαία.

Έτσι, η Γαία φεύγει κι ο πλανήτης αλλάζει κι αυτό προκαλεί την αφύπνιση των ανθρώπων. Ω, αυτό συμβαίνει. Λοιπόν, ο ωκεανός σχεδόν βράζει. Λοιπόν, αρχίζει να θερμαίνεται πολύ. Είναι σαν αντί για το τζακούζι, να πηγαίνετε απλά στον ωκεανό και να κάθεστε εκεί μέσα. Και δεν συμβαίνει επειδή οι άνθρωποι έχουν κακομεταχειριστεί τον πλανήτη. Δεν είναι αυτό. Μαθαίνετε ότι υπάρχουν ορισμένα πράγματα, φυσικά, που δεν θα πρέπει να κάνετε. Απομακρύνεστε από τα ορυκτά καύσιμα, αλλά όχι απαραίτητα επειδή τα ορυκτά καύσιμα είναι τόσο κακά. Είναι επειδή ήρθε η ώρα να ξυπνήσετε και να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε αυτά τα παλιά πράγματα. Υπάρχει τόση πολλή ενέργεια εδώ στην τούρτα μου και μόνο για να τροφοδοτήσει ολόκληρη την πολιτεία του Κολοράντο για μήνες! Σ’ αυτή την τούρτα γενεθλίων. Όμως δεν την έχουν αξιοποιήσει ακόμα. Αυτό είναι μάλλον καλό, γιατί αν δεν έχετε την συνειδητότητα, ώστε να  χρησιμοποιήσετε όλη την ενέργεια που υπάρχει εδώ μέσα, αν δεν έχετε την ισορροπία, μάλλον δεν είναι καλό. Κάποιος πρόκειται να πάθει  πολύ κακό.

Έτσι, όλα αυτά συμβαίνουν τώρα κι ο πλανήτης τρελαίνεται. Κι έχετε δει μόνο την κορυφή του παγόβουνου τώρα, πάντως οι άνθρωποι δεν συνδέονται – δεν μπορούν να βρουν την σύνδεση – στο παλιό μέρος όπου συνήθιζαν, στα πράγματα που τους έδιναν αυτό το σημείο σύνδεσης, την ισορροπία, την άνεση. Δεν ξέρουν τί να κάνουν. Δεν ξέρουν πού να στραφούν. Πηγαίνουν στα άκρα. Πιθανόν να το βλέπετε. Αυτό που συμβαίνει σε μια τέτοια κατάσταση, γίνονται πολύ πολωμένοι, πολύ ακραίοι. Ούτε και σκέφτονται λογικά. Ξέρετε, πρέπει να είναι πραγματικά ακραία σκέψη. Και πρόκειται να συνεχιστεί για πολύ καιρό μέχρι να γίνουν κάποιες θεμελιώδεις αλλαγές στη βασική ανθρώπινη ψυχολογία, στην ανθρώπινη  συνειδητότητα. Έτσι, είτε η υπόλοιπη ανθρωπότητα το καταλαβαίνει είτε όχι, περνούν κι αυτοί επίσης μια μεγάλη αλλαγή. Από την άποψη της συνειδητότητας, δεν βρίσκονται εκεί που είστε εσείς, αλλά περνούν κάποια πράγματα. Τα πράγματα αλλάζουν τόσο γρήγορα τώρα, τόσο γρήγορα τώρα στον πλανήτη σε όλα.

Το φως που άρχισε να έρχεται αλλάζει την ίδια τη φυσική. Όπως ανέφερα στην τελευταία μας συνάθροιση, αλλάζει την μοριακή δομή. Αλλάζει τον τρόπο που τα σωματίδια, τα διαφορετικά μέρη ενός ατόμου, περιστρέφονται και συνδέονται κι επικοινωνούν μεταξύ τους. Στην ουσία, αυτό το φως αλλάζει τον τρόπο που όλα επικοινωνούν με όλα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είναι πολύ σημαντικό

Ένας Τρελός Κόσμος

Ωραία. Λοιπόν, τι παρατηρείτε στον εαυτό σας που τρελαίνεται; Λίντα; Ναι. Τέρρι;

ΤΕΡΡΙ: Παρατηρώ απογοήτευση στον τρόπο – δεν είμαι σίγουρος πώς να το πω αυτό – πάντως στον τρόπο που το σώμα μου ανταποκρίνεται στο φως και χαλαρώνει τα δύσκολα, που δεν ήξερα ότι ήταν τόσο σφιχτά. Κι έπειτα έρχεται η πρόκληση. Είτε πανικοβάλλεσαι, είτε λαμβάνεις.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Και ποιο απ’ τα δυο έκανες;

ΤΕΡΡΙ: Το λαμβάνω.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ωραία. Ωραία. Και τί είναι όλα αυτά σχετικά με το σώμα;

ΤΕΡΡΙ: (κάνει παύση) Είναι μια απελευθέρωση παλιών πεποιθήσεων.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Είναι πολλά πράγματα. Δηλαδή, αν δεν σε πειράζει να παρέμβω εδώ.

ΤΕΡΡΙ: Λοιπόν, έλα.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Είναι πολλά πράγματα. Αυτό το σώμα είναι ένα ξένο αντικείμενο. Πραγματικά δεν είναι εσείς. Ξέρετε, είναι απλά μια βιολογία, που έχει ενοποιηθεί και λειτουργεί, ως επί το πλείστον, κι έπειτα πεθαίνει. Κι αυτό το σώμα δεν διαφέρει από το να βγαίνατε και να εμποτίζατε ένα δέντρο, ή τον ψύκτη εκεί πέρα ή οτιδήποτε άλλο. Είναι βιολογία, πραγματικά δεν είναι εσείς, αλλά οι άνθρωποι εδώ και τόσο καιρό το έχουν συνηθίσει αυτό. Ταυτίζονται με το σώμα και την βιολογία τους. Δεν είναι εσείς. Θα μπορούσατε κάλλιστα να εμποτίσετε την συνειδητότητα σας σε ένα ρομπότ. Αλήθεια. Την εμποτίσατε σε ένα ρομπότ που λέγεται βιολογία με τα άτομα και τα μόρια κι όλα τα άλλα που συγκρούονται κι έπειτα ταυτιστήκατε μ’ αυτό. Θα μπορούσατε να εμποτίσετε την συνειδητότητα σας σε ένα αμάξι και μετά να γίνετε ένα ζωντανό αμάξι.

Έτσι, αυτό που συμβαίνει τώρα με τα ζητήματα του σώματος είναι ότι, το φως πιέζει  το όλο πράγμα. Δεν είναι το σώμα σου, Τέρρι. Είναι η βιολογία, που είναι ενοποιημένη, περιστρέφεται, συγκρατείται από την βαρύτητα, περιστρέφεται, και υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό φωτός ή συνειδητότητας σ’ αυτήν, όμως δεν είναι δική σου. Και πιέζεσαι τώρα μέσα στο σώμα σου, στην βιολογία σου.

Ξέρετε, πρόσφατα μίλησα για το τί πραγματικά συμβαίνει τώρα, ότι αυτό το φως διώχνει το σκοτάδι. Κατά κάποιον τρόπο, το σώμα σας ταιριάζει σ’ αυτή την κατηγορία. Έχει πολύ σκοτάδι. Εννοώ, πραγματικά δεν είναι εσείς. Είναι αυτό το φορτίο που έχετε κουβαλήσει κι έχετε πιστέψει από τη μια ζωή στην άλλη ότι είναι εσείς. Δεν είναι. Και καλύτερα, παρά να εμποτιστείτε σε ένα ρομπότ ή σε ένα αμάξι. Δεν είναι ανάγκη να εμποτιστείτε. Ουσιαστικά είστε απλά μια φωτεινή ύπαρξη, ένα φωτεινό σώμα. Δεν έχετε ανάγκη να εμποτιστείτε σε τίποτα.

Τότε εκεί είναι που γίνεται διασκεδαστικό. Μπορείτε να παίξετε, όταν θελήσετε να είστε ένα σώμα, όταν θελήσετε, να είστε ένα αυτοκίνητο ή ένα ρομπότ ή ένα πουλί ή οτιδήποτε, δεν έχει σημασία. Πάντως το φως πιέζει το όλο πράγμα, πολλοί από σας νιώθουν τον πόνο και λένε, “Έχω βαρεθεί αυτό το υλικό σώμα.” Ωραία! Καιρός ήταν. Ήρθε η ώρα να πείτε, “Αυτό δεν είναι εγώ”, κι έπειτα να ξεπεράσετε αυτή την παλιά σκέψη ότι είστε κολλημένοι εδώ μέσα και να συνειδητοποιήσετε, “Μπορώ τώρα να παίξω μ’ αυτό. Μπορώ να υποκριθώ ότι είμαι βιολογικός”, ή ρομποτικός ή οτιδήποτε τύχει να είναι και να ελευθερώσετε τον εαυτό σας από την φυλακή της βιολογίας. Είπατε ότι δεν ήσασταν στην φυλακή. Είστε φυλακισμένοι στο σώμα σας και στο περιβάλλον σας κι αυτό είναι εντάξει, όταν το συνειδητοποιείτε και τώρα συνειδητοποιείτε ότι είναι καιρός να πάτε πέρα απ’ αυτά.

Αυτή είναι η στιγμή που περιμένατε όλη σας τη ζωή και είμαστε εκεί. Γι’ αυτό είμαι τόσο ενθουσιασμένος, επειδή είμαστε εκεί. Οι πιο πολλοί από σας με κοιτάτε σαν, “Τί έχει πάρει σήμερα;” Τούρτα γενεθλίων. Πάρα πολλή τούρτα τις προάλλες Ευχαριστώ Τέρρι.

Οι σχέσεις θα πρέπει να είναι ένα από τα σπουδαιότερα ζητήματα και πρόκειται να κάνω μια δήλωση. Ο Κώλντρε θα μου θυμώσει, και η Λίντα κι όλοι οι άλλοι, όμως τα παλιά είδη σχέσεων, οι παλιοί τρόποι στις σχέσεις, δεν σας πηγαίνουν πια. Πραγματικά δεν σας πηγαίνουν. Είστε τόσο συνηθισμένοι να είστε σαν υπηρέτες σε μια σχέση και αρχηγοί, κι όμως ακόμη το εκμεταλλεύεστε αυτό. Αυτό δεν δουλεύει στο φως. Δεν γίνεται. Θα πονέσει. Θα προκαλέσει πολλή τρέλα στον εγκέφαλό σας. Θα αναρωτιέστε τί σας συμβαίνει και γιατί τα πράγματα και οι σχέσεις πονάνε. Τώρα απομακρύνεται,  γιατί δεν έχει πραγματική αρμονία με σας. Απλά δεν μπορείτε να συνεχίσετε έτσι.

Και ναι, είναι πραγματικά ζόρικο σε μια σχέση να λες, “Τελειώσαμε.” Κι έπειτα περνάτε όλη την ενοχή και τα “Τί πρόκειται να μου συμβεί” και “Δεν πρόκειται ποτέ να βρω κάποιον” και μπλα μπλα. Και μετά κλαίγονται και σας παραπονιούνται και προσπαθούν να σας ξανακερδίσουν.
Ξέρετε, απλά δεν πρόκειται να λειτουργήσει μια σχέση, εκτός κι αν είναι σε συμβατό επίπεδο, συμβατό επίπεδο με εσάς.  Και δεν είστε εσείς εκείνοι που θα τους κάνετε συμβατούς. Πρέπει να σταθούν στο ύψος των  περιστάσεων. Στο μεταξύ, σταματήστε να κάνετε τη νταντά τους. Πραγματικά σταματήστε να δέχεστε σκατά. Είχατε αρκετά απ’ αυτά, ζωές ολόκληρες. Θυσιάζοντας τον εαυτό σας σε σχέσεις για τί; Δεν τους βοηθάτε πραγματικά κι έπειτα κάνετε τον εαυτό σας  δυστυχισμένο.

Οκέι. Είναι διασκεδαστικό, σωστά; (γέλια) Το αγαπάω τόσο πολύ. Οκέι.

Λοιπόν, είναι τρελό, τρελό – σ’ ευχαριστώ, τελειώσαμε προς το παρόν (στην Λίντα). Είναι τρελός, τρελός ο κόσμος εκεί έξω, και δεν πρόκειται να γίνει λιγότερο τρελός. Θα συνεχίσει και θα ήθελα να είστε εντάξει μ’ αυτό, με όσα συμβαίνουν τώρα στον πλανήτη. Συμβαίνουν τώρα πιο πολλές αλλαγές και λοιπά από ποτέ. Οι άνθρωποι δεν ξέρουν πού να βρουν τα σημεία ισορροπίας τους πια. Βασίζονται σε ορισμένα πράγματα, είτε ήταν ένας γονέας, ένας σύζυγος, μια δουλειά, ένας τρόπος σκέψης, μια ομάδα στην οποία ανήκουν. Θα έβρισκαν την ισορροπία  τους εκεί, κι αυτό δεν συμβαίνει πια, επειδή ακόμα κι εκείνα αλλάζουν.

Έτσι, ο κόσμος τρελαίνεται. Μερικοί απ’ αυτούς παίρνουν αυτά τα φάρμακα για να ηρεμήσουν τα νεύρα τους, κι αυτό πραγματικά πάει στραβά. Μερικοί απ’ αυτούς απλά σέρνονται σε ένα σκοτεινό μέρος μέσα τους, μέσα στην εσωτερική σπηλιά τους. Δεν μπορούν να το αντιμετωπίσουν πια, οπότε απλά αποσύρονται και αποτραβιούνται. Όχι σαν αυτό που κάνατε – όταν πάτε εντός, ψάχνετε τις απαντήσεις – αυτοί ψάχνουν μια σπηλιά, οπότε αποσύρονται. Άλλοι πάνε στα άκρα. Παρεκτρέπονται. Βρίσκουν ακραίες δραστηριότητες και πολλές φορές ούτε καν την πολιτική ή κάτι άλλο, πάντως κάτι δραματικό. Προτιμούν το δράμα, γιατί το δράμα ανεβάζει το επίπεδο της ενέργειας και τους υπενθυμίζει ότι είναι ζωντανοί.

Έτσι, πρόκειται να συνεχίσετε να το βλέπετε τριγύρω σας και να είστε εντάξει μ’ αυτό. Να είστε εντάξει μ’ αυτό. Και συνέχεια να γνωρίζετε το λόγο που αυτό συμβαίνει, γιατί τρελαίνεται ο κόσμος, επειδή επιτρέπετε να μπει το φως σας. Εσείς φταίτε !

Πλανητική Αλλαγή & Ανθρώπινο Θάρρος

Ο πλανήτης περνάει μια απίστευτη μεταμόρφωση. Έχουμε μιλήσει γι’ αυτό. Δεν χρειάζεται να μπω σε πολλές λεπτομέρειες. Όμως αληθινά τώρα είναι η γέννηση ενός νέου ανθρώπινου είδους. Είναι μια εκπληκτική περίοδος στον πλανήτη. Και ναι, υπάρχει χάος. Υπάρχει πολύς φόβος τώρα. Υπάρχει πολύς πόνος – συναισθηματικός πόνος, σωματικός πόνος – όμως όλα αυτά έχουν σχέση με το φως που απομακρύνει παλιά σκοτάδια στον πλανήτη. Και καιρός ήταν. Στην πραγματικότητα, είχε αργήσει να συμβεί αυτό.

Υπήρξα πολύ σαφής με όλους σας σχετικά με τον ρόλο σας τώρα, που είναι να φέρετε αυτό το φως και να το αφήσετε να λάμψει στον πλανήτη. Αυτό πρόκειται να κάνει τη μεγαλύτερη διαφορά από οτιδήποτε άλλο. Και ναι, αυτό το ίδιο φως που ακτινοβολείτε προκαλεί πολύ κυματισμό στην επιφάνεια, πολύ χάος, πολλή σύγχυση. Όμως πραγματικά είναι τελικά αλλαγή για τον πλανήτη. Τελικά το θέμα είναι να γίνει αυτός ο πλανήτης της αληθινής συνειδητότητας. Έχει καθυστερήσει πολύ. Έχει καθυστερήσει πολύ. Έχει καθυστερήσει πολύ, οι άνθρωποι έκαναν  πόλεμο μέσα στα σώματα τους. Πολεμούσαν ο ένας τον άλλον. Δεν έχουν αλλάξει πολλά πραγματικά για μεγάλο χρονικό διάστημα και τώρα αλλάζουν.

Τί θα προκύψει απ’ αυτό, πιθανόν η μεγαλύτερη δυνατότητα τώρα μετά από μια μεταμορφωτική διαδικασία εδώ στον πλανήτη, είναι ότι αυτός θα γίνει ένας πλανήτης της αληθινής συνειδητότητας και της αληθινής αγάπης. Και ξέρω, με έχουν χλευάσει για μερικές από τις δηλώσεις μου, για πολλές.

Έκανα μια δήλωση στο παρελθόν και δεν καταλαβαίνω γιατί αναστατώνονται οι άνθρωποι, είπα, “Αυτός είναι ο πλανήτης όπου βιώθηκε η αγάπη για πρώτη φορά.” Εννοώ ότι αυτός ήταν. Εδώ ήταν που ήρθατε και ερωτευτήκατε με έναν άλλον, για να μάθετε τελικά πώς να αγαπάτε τον εαυτό σας. Και υπάρχουν εκείνοι που έχουν προσβληθεί πολύ, “Όχι, υπάρχουν αυτοί οι προηγμένοι πολιτισμοί που, ξέρετε, από εκεί ήρθε η αγάπη.” Ή ότι, “Λοιπόν, όχι, ο Θεός είναι μόνο αγάπη.” Ο Θεός δεν ήταν μόνο αγάπη. Ο Θεός δεν ήταν τίποτα. Ο Θεός ήταν συνειδητότητα, που περίμενε την εμπειρία. Πώς να ήξερε ο Θεός τί ήταν η αγάπη, ή ακόμα και το Εγώ Είμαι σας, μέχρι να την βιώσετε; Είναι αυτό το παλιό πράγμα, ο Θεός δεν είχε δει ποτέ ένα ηλιοβασίλεμα, μέχρι που το είδε μέσα από τα μάτια σας.

Έτσι, οι άνθρωποι προσβλήθηκαν όταν είπα, “Λοιπόν, αυτός είναι ο πλανήτης της αγάπης. Εδώ είναι που συνέβη για πρώτη φορά.” Γι’ αυτό μερικές φορές αυτοί οι εξωγήινοι έρχονται εδώ. Προσπαθούν να βρουν πού βρίσκεται αυτή η αγάπη μέσα σας. Είναι στα δάχτυλα των ποδιών σας; Είναι στο αυτί σας; Είναι στην καρδιά σας; Πού είναι η αγάπη; Κι έρχονται εδώ και κάνουν κολονοσκοπήσεις και δεν βρίσκουν τίποτα. Και γυρίζουν πίσω και λένε, “Ωω, αυτό ήταν άσχημο. Ωω! Δεν βρήκαμε την αγάπη όμως. Έψαχνα την αγάπη σε λάθος μέρη” (γέλια, η Λίντα κάνει μια γκριμάτσα) Γεια σου, Λίντα. Είναι εκεί πέρα. Ω, ναι, ναι.

Είναι το ίδιο με την συνειδητότητα. Αυτός θα γίνει ο πλανήτης της αληθινής συνειδητότητας, του αληθινού φωτός, που πρόκειται να επηρεάσει τα πάντα στις άλλες σφαίρες, στο υπόλοιπο σύμπαν. Και είναι ένα πολύ μεγάλο σύμπαν. Αλλά αυτό το σύμπαν είναι μικροσκοπικό σε σύγκριση με όλες τις άλλες διαστάσεις που είναι άυλες. Κι αυτό που κάνετε εδώ τώρα – δεν προσπαθώ να σας κολακέψω, ούτε και προσπαθώ να σας τρομάξω – αλλά αυτό που κάνετε εδώ τώρα με την συνειδητότητα κάνει όλη την διαφορά. Είναι η εποχή της ανάδυσης ενός νέου ανθρώπινου είδους. Και δεν μιλάω μόνο για την βιολογία, αλλά επίσης και το μυαλό και την επίγνωση ή την συνειδητότητα.

Υπάρχουν μερικοί που πραγματικά εκνευρίζονται όταν λέω, “Όχι, οι άνθρωποι είναι οι σπουδαιότερες υπάρξεις από όλες. Απ’ όλες τις δημιουργίες, οι άνθρωποι είναι οι πιο μεγαλειώδεις.” Γιατί να νευριάζουν μαζί μου που το λέω αυτό; Πραγματικά απορώ. Εκνευρίζονται πολύ με μένα. Ξέρω γιατί. Επειδή θέλουν να πιστεύουν ότι υπάρχουν μερικοί προηγμένοι πολιτισμοί εκεί έξω. Ελπίζουν ότι υπάρχουν περισσότερα απ’ αυτό . Μπορώ να το καταλάβω αυτό, ως ένα βαθμό, αλλά δεν υπάρχουν!

Λοιπόν, οι άνθρωποι κάνουν ανόητα πράγματα. Οι άνθρωποι κάνουν πραγματικά σκοτεινά πράγματα μερικές φορές. Πολλές φορές οι άνθρωποι είναι απλά χαμένοι. Όμως και πάλι οι άνθρωποι είναι οι σπουδαιότερες απ’ όλες τις υπάρξεις εξαιτίας αυτών ,στα οποία έχετε υποβάλει τον εαυτό σας εδώ. Βάζοντας τον εαυτό σας σ’ αυτόν τον χρόνο, τον χώρο, την βαρύτητα, την πυκνότητα, ξεχνώντας ποιοι είσαστε. Δεν το κάνουν αυτό σε άλλα μέρη. Δεν υπάρχει το ακραίο αυτού που έχετε εδώ. Κι αν μπορείτε να είστε εδώ, μπορείτε να εμποτίσετε τον εαυτό σας σε μια υλική πραγματικότητα, μέσα σε ένα υλικό σώμα, ξεχνώντας τα πάντα εξαιτίας της πυκνότητας όσων σας περιβάλλουν, σας αξίζουν πολλά βραβεία και εύσημα και αναγνώριση.

Ξέρετε, ανόητα πράγματα μερικές φορές, ναι. Όμως κάτω από τις συνθήκες; Διάολε, όχι. Διάολε, όχι. Και ναι, οι άνθρωποι πάνε προς κάποιες άσχημες κατευθύνσεις μερικές φορές. Αλλά, αν ξαφνικά όλα τα πέπλα απομακρύνονταν, όλοι οι περιορισμοί απομακρύνονταν, όλα τα πράγματα όπως το κάρμα και η αμαρτία κι όλα τα άλλα, όλα εκείνα τα υλικά, διανοητικά, ψυχολογικά πράγματα, αν εκείνα τα πέπλα απομακρύνονταν, οι άνθρωποι δεν έκαναν αυτά που κάνουν. Όμως κάτω από τις συνθήκες, κάτω από την έντονη πίεση, ναι, κάνουν κάποια πράγματα.

Αλλά υποστηρίζω ότι οι άνθρωποι είναι οι πιο μεγαλειώδεις. Κάτω από τις συνθήκες, ηρωικοί. Και ξέρω ότι υπάρχουν μερικοί πραγματικοί μαλάκες εκεί έξω, αλλά συνολικά, οι άνθρωποι είναι ηρωικοί. Και το αναφέρω αυτό εξαιτίας, πρώτον, αυτής της πεποίθησης, ότι πρέπει να υπάρχει κάποιος προηγμένος πολιτισμός εκεί έξω. Χμ. Πραγματικά δεν υπάρχει. Δυστυχώς, ίσως, αλλά πραγματικά δεν υπάρχει. Δεν είναι οι Πλειάδιοι. Δεν είμαι καθόλου θαυμαστής των Πλειάδιων. Θα κάνω μια συνεδρία για τον λόγο που δεν συμπαθώ τους Πλειάδιους. Ναι ! Έχουν κάνει πιο πολλά επεμβαίνοντας σ’ αυτό τον πλανήτη, από οποιεσδήποτε άλλες υπάρξεις. Είναι ψεύτες, δόλιοι κι όλα τα άλλα. Δεν θέλω να συνεχίσω μ’ αυτό τώρα. Στην πραγματικότητα θέλω, αλλά ο Κώλντρε δεν θα με αφήσει . Όμως θέλω να σκεφτείτε το εξής τώρα. Η ανθρωπότητα είναι ακριβώς σ’ αυτή τη στροφή – είμαστε στο σημείο καμπής, δεν πλησιάζουμε σ’ αυτό – είμαστε στο σημείο καμπής αυτού του πλανήτη κι όλο αυτό έχει σχέση με δυο στοιχεία – την συνειδητότητα και την τεχνολογία.

Στο μέλλον – κι αυτό δεν είναι επιστημονική φαντασία, αυτό είναι εντελώς δρομολογημένο να συμβεί.  Με την ικανότητα μέσω της συνειδητότητας και της τεχνολογίας, την ικανότητα πραγμάτων, όπως η νανοτεχνολογία να φτιάχνουν  πράγματα από το πουθενά, την ικανότητα με την τεχνολογία να δημιουργήσουν ζωή σε άλλους πλανήτες, την ικανότητα της τεχνολογίας και της ΤΝ (Τεχνητής Νοημοσύνης) να δημιουργήσουν ταχύτατα συσκευές συναρμολόγησης, που θα δώσουν στην ανθρωπότητα τη δυνατότητα τώρα να εξερευνήσει πραγματικά τις σφαίρες αυτού του σύμπαντος πολύ γρήγορα. Κι όταν πάτε εκεί έξω, δεν πρόκειται να βρείτε πολλές άλλες μορφές ζωής σαν αυτή, πολλή ευφυΐα. Κι αν υπήρχαν και ήταν πιο προηγμένοι από την ανθρωπότητα, θα είχαν έρθει εδώ ήδη.

Η ανθρωπότητα είναι τώρα ακριβώς στα πρόθυρα ανακαλύψεων, που πρόκειται να σας επιτρέψουν όχι να μπείτε σε ένα μικρό πύραυλο και να σας πάρει μια αιωνιότητα να φτάσετε στον Άρη, αλλά να έχετε άλλες μεθόδους για να το κάνετε. Αν υπήρχε ένας προηγμένος πολιτισμός που να ήταν, ας πούμε, ακόμα και 100 χρόνια πιο προηγμένος από τη Γη, θα είχαν έρθει εδώ ήδη. Εσείς είστε εκείνοι που το κάνετε. Τώρα έχω ξεφύγει από το θέμα, αλλά μου αρέσει πολύ να το κάνω.

Λαμβάνοντας

Τώρα, γι’ αυτό που κάνετε αυτή τη στιγμή, το πιο σημαντικό για σας, για τους Σώμπρα, το πιο σημαντικό πράγμα είναι να καταλάβετε το «λαμβάνω». Έχω μιλήσει γι’ αυτό τους τελευταίους δυο μήνες. Έχουμε μιλήσει γι’ αυτό σε βάθος στο Keahak. Και ξέρετε, ακούγεται πραγματικά ωραίο, “Ω, ναι, απλά πρόκειται να λάβω κι όλα αυτά τα δώρα πρόκειται να κυλήσουν στο δρόμο μου.”
Όμως τότε συνειδητοποιείτε την πραγματικότητα αυτού. Είναι ζόρικο, ιδιαίτερα όταν είστε τόσο ριζωμένοι σε μια κατάσταση του “δουλεύω σκληρά για τα πάντα”. Όταν πρέπει να πιέζετε και να σπρώχνετε και να χρησιμοποιείτε όλη σας τη δύναμη και τη θέληση και ξαφνικά να το γυρίσετε στη λειτουργία “Εγώ λαμβάνω”, “Δεν χρειάζεται να δουλεύω γι’ αυτό πια”, και πραγματικά αυτό είναι που κάνουμε. Είναι το πιο σημαντικό πράγμα και δεν είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να δουλεύετε. Λέτε, “Σκοπεύω να δουλέψω για το λαμβάνω”, απλά δεν έχετε πιάσει το νόημα εκεί.

Δεν είναι αγώνας πάλης, ούτε προσπάθεια να ξεγελάσετε κάτι ή ακόμα και τον εαυτό σας. Είναι απλά λαμβάνω. Αυτή είναι η ενέργειά σας εκεί πέρα και τριγύρω κι εδώ μέσα. Μπορείτε να την λάβετε τώρα; Είναι ολική αλλαγή στα πάντα, στον τρόπο που προχωράει η ανθρωπότητα, στην μαζική συνείδηση, σε εσάς. Έχετε προσπαθήσει να δουλέψετε ακόμα και για την Πραγμάτωσή σας, “Πρόκειται να την μελετήσω. Πρόκειται να κάνω όλες αυτές τις μαθητείες και πρακτικές.” Πόσο μακριά σας οδήγησε αυτό; Όχι και τόσο μακριά. Έτσι, πάρτε μια βαθιά αναπνοή και συνειδητοποιείστε, ότι έχει να κάνει με  το λαμβάνω.

Λαμβάνοντας τί; Τα πάντα. Τα πάντα. Χωρίς προσπάθεια πια. Χωρίς να πιέζετε, να αγωνίζεστε πια γι’ αυτό, αλλά ολοκληρωτικό λαμβάνω. Πραγματικά είναι ο φυσικός τρόπος με τον οποίο κυλάει και κινείται η ενέργεια. Πρόκειται να σας φανεί αφύσικο, γιατί κάνατε το αντίθετο. Οι άνθρωποι έκαναν το αντίθετο. Όμως είναι το πώς κυλάει το ποτάμι. Το λαμβάνετε.

Το επιτρέπετε μέσα στην ύπαρξή σας. Και ξαφνικά θα συνειδητοποιήσετε, “Δεν χρειάζεται να πάρω μια απόφαση για τον σύντροφο μου και τι να κάνω. Δεν χρειάζεται να αγχώνομαι στο μυαλό μου όπως, ‘Ω, τώρα πρέπει να περάσω από τη διαδικασία του χωρισμού και τί κάνουμε;’” Λαμβάνετε τον Εαυτό σας. Λαμβάνετε την ενέργειά σας, το φως σας κι αυτά τα πράγματα τακτοποιούνται μόνα τους. Και είναι παράλογο σε σχέση με όσα κάνατε οι περισσότεροι από σας. Δεν χρειάζεται να πάτε πίσω στον παλιό ανθρώπινο τρόπο που προσπαθούσατε να το καταλάβετε. Δεν χρειάζεται να καταλάβετε την επόμενη δουλειά σας. Δεν χρειάζεται να καταλάβετε την επόμενη σχέση σας. Δεν χρειάζεται να καταλάβετε τίποτα απ’ αυτά. Αρχίζετε να λαμβάνετε κι όλα είναι εκεί.

Είναι πραγματικά περίεργο, γιατί δεν είστε συνηθισμένοι σ’ αυτό και είστε συνηθισμένοι να πρέπει να επιζείτε και να δουλεύετε σκληρά μόνο για να έχετε μετά βίας αρκετά. Αυτό πρέπει να αλλάξει τώρα. Πρέπει να αλλάξει και θα ήθελα να χρησιμοποιήσω αυτό το Shoud της 5ης Αυγούστου του έτους 2023 σαν σημείο αλλαγής γι’ αυτό.

Μερικοί από σας θα αρχίσουν, όπως κι αν θέλετε να το πείτε, να το περνούν, ανοιγόμενοι αληθινά στο λαμβάνω. Άλλοι από σας πρόκειται να συνεχίσουν να παλεύουν μ’ αυτό και να με καλούν, στη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών μου αργά τη νύχτα, “Δεν λειτουργεί για μένα. Δουλεύω για το λαμβάνω. Προσπαθώ.” Ναι, αυτό είναι το πρόβλημα. Προσπαθείτε. Δεν λαμβάνετε απλά.

Το λαμβάνω είναι μια φυσική ροή και δεν είναι λαμβάνω από κάποιο άγνωστο Θεό ή αγγελικά συμβούλια. Λαμβάνετε από Εσάς, από την ψυχή σας, από το Εγώ Είμαι σας. Είναι το σπουδαιότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε τώρα για τον εαυτό σας, τελικά για τον πλανήτη. Αυτός ο πλανήτης έχει ακόμα ριζωμένα τα βάσανα και τη σκληρή δουλειά και την προσπάθεια και τον αγώνα κι αυτό πρέπει να τελειώσει. Δηλαδή, δεν το λέω αυτό απλά. Πρέπει να τελειώσει, γιατί υπάρχει πάρα πολύ φως τώρα. Ανοίξατε την πόρτα στο φως στις 22 Μαρτίου και εισήλθε. Και τώρα όλα αυτά τα άλλα πράγματα, οι παλιοί τρόποι, δεν θα δουλεύουν.

Δεν είστε τόσο καλοί στο να λαμβάνετε, γιατί δίνατε, δίνατε, δίνατε, δουλεύατε, δουλεύατε, δουλεύατε για πολύ καιρό. Και μερικοί από σας έχω δει αυτό τον περασμένο μήνα ότι λαμβάνετε σταδιακά, λιγάκι, αλλά μετά κλείνεστε.

Το ALT είναι η σπουδαιότερη θεμελιώδης αλλαγή. Το πρωταρχικό ALT, να πας από τον αγώνα, το μποξ, την άσκηση δύναμης μέσα από πράγματα κι απλά να αρχίσεις να λαμβάνεις. Κι όντως σε κάνει να νιώθεις ευάλωτος κι έπειτα το μυαλό σου ρωτάει, “Τί κάνω; Κάνω απλά τον εαυτό μου εντελώς ανοιχτό και διαθέσιμο χωρίς αμυντικά συστήματα;” Ναι.

Ήρθε η ώρα, ξεκινώντας με τους Σώμπρα σ’ αυτό τον πλανήτη, να αλλάξουμε το πρότυπο κι αυτό επίσης απομακρύνεται από τα βάσανα. Όταν πολεμάτε, υποφέρετε κι εσείς επίσης κι αυτό ισχύει για όλα. Όχι μόνο στον τρόπο που έχετε με τους άλλους ανθρώπους στη ζωή σας ή πώς αποκτάτε πράγματα, αλλά όλο αυτό με το μποξ και τον αγώνα, γίνεται και με το σώμα σας επίσης. Με τις σκέψεις σας. Γι’ αυτό το κάνετε αυτό. Λογομαχείτε μέσα στο μυαλό σας. Κάνετε, “Πρέπει να σκέφτομαι θετικά.” Όμως τότε έχετε εκεί τις αρνητικές σκέψεις και συγκρούονται έτσι. Κρεμάστε τα γάντια κι αφήστε το. Πηγαίνετε σ’ αυτό το σημείο του αληθινού λαμβάνω. Είναι ο φυσικός τρόπος.

Ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή.

Είναι στην Ατμόσφαιρα

Θέλω να εκφράσω μια ιδιαίτερη παράκληση προς το τμήμα παραγωγής. Θα ήθελα να παίξουν εκείνο το μουσικό βίντεο ξανά. Ξέρω ότι ο Κώλντρε μου φέρνει αντίρρηση, “Δεν επιτρέπεται να το κάνεις”, αλλά – εε! – έχετε την ευχή μου. Αν σας ρωτήσει κανένας, απλά πείτε τους ότι ο Σαιν-Ζερμαίν είπε ότι είναι εντάξει. Απλά δώστε ένα λεπτό εδώ και θα το ξεκινήσουμε.

Θέλω να το νιώσετε. Υπάρχει κάτι στην ατμόσφαιρα και είναι απολύτως αληθινό. Και είναι ώρα μερικοί από σας, ακόμα κι ένα μικρό ποσοστό από σας, να κάνουν πρόοδο. Μετά μπορούν να το κάνουν και οι υπόλοιποι. Να ξεφύγετε από το παλιό πρότυπο, τον παλιό τρόπο, που έπρεπε να προσπαθείτε για όλα και να τα καταλάβετε και να σχεδιάσετε και να δουλεύετε σκληρά και να υποφέρετε. Είναι καιρός να τελειώσει αυτό.

Αυτή η στιγμή της ολοκληρωτικής αλλαγής, πραγματικά στην συνειδητότητα, είναι αυτό που περιμένατε όλη σας τη ζωή. Ας το ξαναβάλουμε κι ας χαμηλώσουμε τα φώτα.

(το μουσικό βίντεο ξαναπαίζει το In the Air Tonight (Στην Ατμόσφαιρα Απόψε) του Φιλ Κόλινς)

Το νιώθω να έρχεται στην ατμόσφαιρα απόψε, ω Κύριε

Λοιπόν, περίμενα αυτή τη στιγμή όλη μου τη ζωή, ω Κύριε

Μπορείς να το νιώσεις να έρχεται στην ατμόσφαιρα απόψε; ω Κύριε,ω Κύριε

Λοιπόν, αν μου έλεγες ότι πνιγόσουν

Δεν θα σου έδινα το χέρι μου

Έχω δει το πρόσωπο σου ήδη φίλε μου

Αλλά δεν ξέρω αν γνωρίζεις ποιος είμαι

Λοιπόν, ήμουν εκεί και είδα τι έκανες

Το είδα με τα μάτια μου

Οπότε μπορείς να σβήσεις αυτό το πλατύ χαμόγελο, ξέρω πού ήσουν

Όλα ήταν ένα σωρό ψέματα

Και μπορώ να το νιώσω να έρχεται στην ατμόσφαιρα απόψε, ω Κύριε

Λοιπόν, περίμενα αυτή τη στιγμή όλη μου τη ζωή, ω Κύριε

Μπορώ να το νιώσω να έρχεται στην ατμόσφαιρα απόψε, ω Κύριε

Λοιπόν, περίμενα αυτή τη στιγμή όλη μου τη ζωή, ω Κύριε, ω Κύριε

Λοιπόν, θυμάμαι

Θυμάμαι μην ανησυχείς

Πως θα μπορούσα ποτέ να ξεχάσω;

Είναι η πρώτη φορά και η τελευταία φορά που συναντηθήκαμε

Αλλά ξέρω το λόγο που συνεχίζεις αυτή τη σιωπή

Όχι δεν με ξεγελάς

Γιατί ο πόνος δεν φαίνεται, αλλά ο πόνος συνεχίζει να μεγαλώνει

Δεν είναι άγνωστος σε σένα και μένα

Μπορώ να το νιώσω να έρχεται στην ατμόσφαιρα απόψε, ω Κύριε

Περίμενα αυτή τη στιγμή όλη μου τη ζωή, ω Κύριε

Μπορώ να το νιώσω να έρχεται στην ατμόσφαιρα απόψε, ω Κύριε

Περίμενα αυτή τη στιγμή όλη μου τη ζωή, ω Κύριε, ω Κύριε

Μπορώ να το νιώσω να έρχεται στην ατμόσφαιρα απόψε, ω Κύριε

Περίμενα αυτή τη στιγμή όλη μου τη ζωή, ω Κύριε, ω Κύριε

Μπορώ να το νιώσω να έρχεται στην ατμόσφαιρα

Μπορώ να το νιώσω να έρχεται στην ατμόσφαιρα

Περίμενα αυτή τη στιγμή όλη μου τη ζωή

Περίμενα αυτή τη στιγμή όλη μου τη ζωή

Έτσι, πραγματικά, περιμένατε αυτή τη στιγμή σε όλες σας τις ζωές. Αυτή τη στιγμή που ξεπερνάμε τον παλιό σκληρό τρόπο των βασάνων, του αγώνα για να κάνουμε πράγματα. Δεν χρειάζεται πια.

Ήρθε η ώρα να λάβετε και είναι το να λάβετε τον Εαυτό σας. Να λάβετε το Εγώ Είμαι, το δικό σας φως μέσα στη δική σας ύπαρξη. Δεν χρειάζεται να το πολυσκέφτεστε. Δεν θέλετε να το σκέφτεστε – δηλαδή, δεν θέλετε να μπείτε στο μυαλό – και πάρτε μια βαθιά αναπνοή και συνειδητοποιήστε ότι αυτή είναι η στιγμή. Είναι στην ατμόσφαιρα.

Το περιμένατε και τώρα είναι εδώ. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να το  επιτρέψετε και να το λάβετε.

Γίνεται ένας εντελώς διαφορετικός τρόπος ζωής. Γίνεται ένας εντελώς διαφορετικός τρόπος συνειδητότητας, ενσωματωμένης σ’ αυτό τον πλανήτη. Γι’ αυτό δουλεύατε τόσο σκληρά, αλλά τώρα σταματήστε τη δουλειά κι απλά επιτρέψτε.

Με αυτά, θα βάλουμε λίγη μουσική και θα προχωρήσουμε στο λαμβάνω.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή μαζί.

Λαμβάνοντας – Μεράμπ

(αρχίζει η μουσική)

Με την ευκαιρία, το βίντεο  με την μουσική δεν ήταν ένα γλυκό ήσυχο πραγματάκι. Είναι έντονο. Υπάρχει πάθος σ’ αυτό. Έχω ήδη πει να πάρετε αυτό τον θυμό, θέλοντας να τον βγάλετε βίαια, θέλοντας απλά να τον έχετε τώρα, την ανυπομονησία, την απογοήτευση. Διοχετεύστε τα τώρα προς το λαμβάνω.

Και πραγματικά είναι καλό που φτάνετε στο σημείο να έχετε απλά βαρεθεί. Όχι άλλη ανοχή πια, μόνο “Κάτι πρέπει να αλλάξει.”
Ας χρησιμοποιήσουμε τώρα αυτή την ευκαιρία για να αλλάξει αυτό (ακούγεται ήχος κινητού).

Και παρακαλώ, όποιος έχει αυτό το κινητό τηλέφωνο, να φύγει. Όχι μόνο από την αίθουσα, αλλά από το κτίριο. Παρακαλώ. Αμέσως, Μπόνι. Γεια σου. Δεν θα διακόπτετε την μεράμπ μου με τα κινητά σας. Φύγε.

Αυτά είναι σοβαρά πράγματα. Είναι αυτό που περιμένατε. Δεν σκοπεύω να την  αφήσω να διαταραχθεί από το κινητό κάποιου. Αρκετές αποσπάσεις υπάρχουν. Αρκετά πράγματα υπάρχουν που προσπαθούν να σας αποσπάσουν από τον Εαυτό σας. Αυτό δεν θα το ανεχτώ.

Έχουμε φτάσει σ’ αυτό το επικό σημείο. Μερικοί από σας πρόκειται να προχωρήσουν, να επιτρέψουν και να λάβουν.

Μερικοί από σας πρόκειται να συνεχίσουν να παλεύουν μ’ αυτό. Αλλά να ξέρετε, ότι πρόκειται να έρθει. Να ξέρετε ότι το κάνουμε μαζί σαν ομάδα υπάρξεων, που γνωρίζονται εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Πρόκειται να αντιστρέψουμε σε «λαμβάνω» εκείνον τον παλιό τρόπο της ενέργειας και του φωτός σ’ αυτό τον πλανήτη.

Δεν προσπαθείτε για το λαμβάνω. Δεν το αναλύετε. Απλά το επιτρέπετε.
(παύση)

Αυτό είναι. Αν βρεθείτε να παλεύετε ή να αγχώνεστε μ’ αυτό ή να αναρωτιέστε αν λειτουργεί, απλά πάρτε μια βαθιά αναπνοή και λάβετε.

Να λάβετε τί ; Εσάς. Την ενέργειά σας. Αυτό ακριβώς που αληθινά θέλατε πάντα, να επανασυνδεθείτε με την  ψυχή σας. 

Τώρα απλά αφήστε τον εαυτό σας να λάβει.

(μεγαλύτερη παύση)

Θα ήταν σαν να ήσασταν μουσικοί. Σαν να θέλατε να δημιουργήσετε πραγματικά ένα σπουδαίο κομμάτι, μια σπουδαία σύνθεση. Αλλά με τον παλιό τρόπο, θα βγαίνατε να βρείτε τους ερμηνευτές, τους μουσικούς που θα έπαιζαν τα έγχορδα και τα πνευστά και τα κρουστά, όλους τους διαφορετικούς ανθρώπους που χρειάζονταν στην ορχήστρα.
Και θα είχατε περάσει πολύ χρόνο προσπαθώντας να βρείτε τους σωστούς ανθρώπους, κάνοντας πρόβες και εξάσκηση, προσπαθώντας να βρείτε αίθουσα, όπου θα μπορούσατε να το κάνετε όλο αυτό, αντιμετωπίζοντας όλα τα προβλήματα, όταν κάποιου το βιολί δεν λειτουργεί σωστά και κάποιος αρρώστησε και …

Αυτός είναι ο παλιός τρόπος που κάνατε τα πράγματα. Τώρα είστε οι διευθυντές της ορχήστρας.

Τώρα απλά λαμβάνετε την ορχήστρα.

Φαίνεται κάπως παράξενο, γιατί είστε τόσο συνηθισμένοι να το κάνετε με τον άλλο τρόπο, δουλεύοντας σκληρά γι’ αυτό.

Τώρα απλά λαμβάνετε, και ξαφνικά χωρίς καν να χρειαστεί να σχεδιάσετε ή οτιδήποτε άλλο, χωρίς να χρειαστεί να το κάνετε αυτό, οι μουσικοί απλά αρχίζουν να εμφανίζονται.

Αρχίζουν να εμφανίζονται με κουρδισμένα όργανα. Αρχίζουν να εμφανίζονται με τα ντραμς τους, με τα πλήκτρα τους, με τα πνευστά τους.

Απλά αρχίζουν να εμφανίζονται και δεν χρειάζεται ούτε εξάσκηση. Βρίσκουν τις θέσεις τους. Εσείς βρίσκεστε στο ρόλο του διευθυντή της ορχήστρας και του δημιουργού.

Κι έπειτα αρχίζει η μουσική. Όμορφα, χωρίς προσπάθεια.

Αναρωτιέστε αν είναι δυνατόν να παρακάμψετε όλη αυτή τη σκληρή δουλειά, όλο αυτό τον σχεδιασμό και την οργάνωση, όλη την ανάγκη να φροντίσετε όλες τις μικρολεπτομέρειες; Είναι πραγματικά δυνατόν αυτό; Και θεωρείστε άξιος συνθέτης και διευθυντής ορχήστρας αν δεν περάσετε απ’ όλα αυτά;

Μόλις αρχίσετε να ακούτε αυτή τη μουσική να παίζει, θα συνειδητοποιήσετε ότι αυτός είναι ο τρόπος για να το κάνετε. Αφήστε το να έρθει σε σας. Δεν χρειάζεται να το προσπαθήσετε.

Αυτό που συμβαίνει πραγματικά είναι, ότι βρίσκεστε σε αρμονία με την ψυχή σας. Όλα απλά έρχονται σε σας. Είναι απλά εκεί.

Και συνειδητοποιείτε πόσο επίπονος ήταν ο παλιός τρόπος. Πόσα βάσανα, πόσο χρόνο και προσπάθεια πήρε. Ακόμα και τότε, δεν ακουγόταν και τόσο υπέροχο στο παρελθόν, κάνοντας το με τον παλιό τρόπο. Τώρα όμως, στο «λαμβάνοντας», έρχεται σε σας.

Η μουσική είναι πιο γλυκιά απ’ όσο θα μπορούσατε να είχατε ποτέ φανταστεί. Υπάρχει τόση ευκολία σε όλη τη δημιουργία.

Γιατί; Επειδή υπάρχει η συνεργασία ανάμεσα σε εσάς, στο φως σας, στην ψυχή σας.

Εσείς είστε στην πραγματικότητα κάθε ερμηνευτής, κάθε μουσικός που είναι στην ορχήστρα. Στην πραγματικότητα είστε εσείς. Δικαιολογημένα είναι τόσο τέλειο.
(παύση)

Τα πάντα σε αρμονία μεταξύ τους. Τα πάντα δημιουργούν μαζί. Αυτό είναι το λαμβάνω. Αυτό είναι το να είστε στη ροή.
(παύση)

Κάνουμε μια μεγάλη αλλαγή εδώ, αλλά ήταν αναμενόμενη από καιρό. Είναι μια μεγάλη αλλαγή κι όσο υπέροχη κι αν είναι, ακόμα υπάρχουν προκλήσεις, επειδή είστε συνηθισμένοι να το κάνετε με τον παλιό τρόπο. Θα γυρίσετε πίσω.

Ταντ, πρόκειται να γυρίσεις πίσω και να προσπαθήσεις να πάρεις πάλι τα γάντια σου κι εγώ θα σε σταματήσω. Κέρρι, θα προσπαθήσεις να με αποφύγεις  γυροφέρνοντας, να μην συζητήσεις το πραγματικό ζήτημα. Αλλά σκοπεύω να σε στριμώξω, μέχρι να αρχίσεις να λαμβάνεις, μέχρι να αρχίσετε να ζείτε εδώ σαν ενσωματωμένοι Μάστερ με χαρά και ευκολία.

Αυτό όντως απαιτεί να αφήσετε μερικούς από τους παλιούς τρόπους που κάνατε τα πράγματα.

Όπως είπα, λαμβάνοντας συμμετέχετε ενεργά στη δική σας δημιουργία. Αλλά δεν χρειάζεται πια να κάνετε όλον αυτόν τον σχεδιασμό και την θετική σκέψη και την ελπίδα κι έπειτα να απογοητεύεστε, ότι δεν δουλεύει.

Απλά είναι εκεί για σας. Και μερικές φορές, ούτε που το ζητήσατε. Μερικές φορές, ούτε που ξέρετε τί υπάρχει, αλλά τότε αρχίζετε να συνειδητοποιείτε την ομορφιά και την τελειότητα.

Δεν χρειάζεται να φωνάζετε στην ψυχή σας και να της λέτε τί χρειάζεστε. Ξέρει ήδη καλύτερα από σας. Έτσι τώρα πραγματικά είναι απλά ή ώρα να το λάβετε αυτό.

Μην λέτε στην ψυχή σας ποιο είναι το χρονοδιάγραμμά σας κι όλες τις μικρολεπτομέρειες. Έτσι πάτε πίσω στον παλιό τρόπο που κάνατε τα πράγματα,  στον παλιό τρόπο της σκληρής δουλειάς, της προσπάθειας, του ελέγχου. Σταματήστε το αυτό κι απλά λάβετε.
(παύση)

Αυτό που κάνετε εδώ, φυσικά πρόκειται να έχει επιπτώσεις σ’ αυτή τη ζωή σας, αλλά επίσης πρόκειται να ανακαλύψετε, ότι φτάνει μακριά και μέσα στα όνειρά σας.

Θα έχω πολλή περιέργεια γι’ αυτή τη δουλειά που κάνει η Ολίβια, το “A Thousand Dreams”, πώς αντανακλάται στα όνειρα. Βλέπετε, ένα μέρος των ονείρων σας –  τα όνειρά σας δουλεύουν σκληρά. Ωω! Είναι απλά δικές σας αναπαραστάσεις στις άυλες σφαίρες, όπου δουλεύετε σκληρά, αγωνίζεστε, πολεμάτε, τρέχετε, κυνηγάτε.

Τί θα συμβεί όταν εσείς το σταματήσετε όλο αυτό κι απλά λάβετε;

Τί θα συμβεί στα όνειρά σας; Τί θα συμβεί στις περασμένες ζωές σας; Κι αν γίνουν κι αυτές μέρος όλης αυτής της διαδικασίας του λαμβάνω; Μια νύξη: Πρέπει να το κάνουν.

Τί θα συμβεί όταν σταματήσουν τον πόλεμο και τα βάσανα;

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή και σας παρακαλώ λάβετε τώρα τον Εαυτό σας. Είναι τόσο απλό.

Ο Κώλντρε με ρώτησε τις προάλλες, “Λοιπόν ποια είναι η διαφορά με κάποιον που απλά κάθεται στον καναπέ και παίζει βιντεοπαιχνίδια όλη μέρα; Δεν λαμβάνει απλά;” Σε αντίθεση με εσάς που λαμβάνετε αληθινά. Υπάρχει μεγάλη διαφορά.

Πραγματικά αυτοί δεν βρίσκονται σ’ αυτή την πραγματικότητα. Είναι σε μια μορφή απόδρασης. Είναι σε μια μορφή σπατάλης χρόνου πραγματικά. Κι ακόμα και στα  βιντεοπαιχνίδια που παίζουν όλη μέρα, τί κάνουν; Πολεμάνε, αγωνίζονται ή δοκιμάζουν τον εαυτό τους στο έπακρο.

Δεν σημαίνει ότι απλά κάθεστε και παίζετε βιντεοπαιχνίδια όλη μέρα. Σημαίνει ότι συμμετέχετε τώρα σε αυτά που έρχονται σε σας.

Όταν εμφανιστούν όλα τα μέλη της ορχήστρας, όλοι οι άνθρωποι στην ορχήστρα, θα πρέπει να κάνετε κάτι. Θέλετε να κάνετε κάτι μαζί τους – να δημιουργήσετε μουσική, να χορέψετε, οτιδήποτε κι αν τύχει να είναι αυτό.

Ναι, συνεχίζει να είναι το να συμμετέχετε ενεργά στη δική σας δημιουργία, αλλά τώρα δεν χρειάζεται να παλεύετε μ’ αυτό ή να το σπρώχνετε, να εξαντλείτε τον εαυτό σας. Τώρα απλά χορέψτε και κινηθείτε άνετα μ’ αυτό.

Αυτή είναι η διαφορά. Δεν σημαίνει ότι απλά κάθεστε και είστε νωθροί όλη μέρα. Τώρα σημαίνει, ότι με αυτό που έρχεται σε σας, δημιουργείτε. Βιώνετε και εκφράζεστε μ’ αυτό.

Αυτή είναι αληθινά η μεγαλύτερη αλλαγή στην συνειδητότητα απ’ όλες.

Είναι ένα πράγμα να φέρνετε αυτό το φως από τις άλλες σφαίρες, αλλά τώρα να το χρησιμοποιείτε γι’ αυτό το είδος αλλαγής.
Ο Κώλντρε πάντα με προκαλεί όταν κάνω τολμηρές δηλώσεις, αλλά αυτή δεν είναι απαραίτητα μια τολμηρή δήλωση. Είναι η απόλυτη αλήθεια, ότι τώρα περνάτε αυτή την εκπληκτική αλλαγή και τελικά αυτό θα επηρεάσει πολλούς άλλους.

Έτσι πάρτε μια καλή βαθιά αναπνοή και λάβετε τον Εαυτό σας.
(μεγαλύτερη παύση)

Αυτή είναι η στιγμή την οποία περιμένατε, τώρα.
(μεγαλύτερη παύση)

Αυτή είναι η στιγμή που η ίδια η ψυχή σας, το φωτεινό σας σώμα ή η ουσία σας τώρα μπορεί να εισέλθει.

Δεν υπάρχει πια η αντίσταση ή σκέψη ότι πρέπει να παλέψετε γι’ αυτό ή να το κερδίσετε. Απλά είναι εδώ.
(παύση)

Σας παρακαλώ σημειώστε αυτή τη στιγμή, τη στιγμή που ξέρατε ότι ήσασταν έτοιμοι.
(παύση)

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή κι απλά λάβετε την καλοσύνη και τη χάρη του Εαυτού  σας.
(παύση)

Πιστεύω ότι όλοι ξέρατε ότι κάτι πήγαινε στραβά, κάτι θα γινόταν, κάτι επρόκειτο να συμβεί. Αναρωτιόσασταν τί ήταν, τί επρόκειτο να προκαλέσει αυτή την αλλαγή. Περί αυτού πρόκειται.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή μαζί. Ωραία, βαθιά αναπνοή.

Δεν είναι κάπως περίεργο; Είστε εδώ και λαμβάνετε τώρα, μπορώ να νιώσω ότι τόσοι πολλοί από σας, θέλετε να κάνετε κάτι μ’ αυτό. Θέλετε να το διαχειριστείτε ή να του πείτε τί να κάνει. Είναι σαν – εεε!

Οκέι. Ωραία, βαθιά αναπνοή. Απλά αφήστε το έτσι. Ωραία.

Έτσι, με αυτά, σας ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές των γενεθλίων. Πρόκειται να πάω πίσω στη Λέσχη των Αναληφθέντων Δασκάλων με αυτό το μικρό σημείωμα της Ταντ που κρέμασε τα γάντια της.

Έτσι, με αυτά, να θυμάστε ότι όλα είναι καλά σε όλη τη δημιουργία. Σας ευχαριστώ (χειροκρότημα κοινού).

 

Μετάφραση : Μαίρη Πολυχρόνη
Review και επιμέλεια : Μαρία Γρηγοράκη

Υπότιτλοι βίντεο : Κατερίνα Θαλασσά