Shoud 11, Ανάδυση

Sponsored links

Donate Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε τις μεταφράσεις κάνοντας ένα paypal donation

6 Ιουλίου 2019

( Αυτές οι επικοινωνίες δόθηκαν στη διάρκεια του εορτασμού για τα “10 Χρόνια με τον Αντάμους” στις 15- 16 Ιουνίου 2019 στη Σάντα Φε, New Mexico )
Ο Μέρλιν, ο Μάστερ, ο άνθρωπος,  η ενέργεια και η εμπειρία.

Εγώ Είμαι αυτό που Είμαι, ο Αντάμους της Κυρίαρχης Περιοχής (χειροκρότημα κοινού). Ευχαριστώ. Ευχαριστώ.
Αα, είμαι τόσο χαρούμενος που είστε εδώ σ’ αυτή τη συνάντηση. Δεν αφορά εμένα και πολύ. Χμ, λοιπόν … ίσως πολύ. Αλλά πραγματικά αφορά τους Σώμπρα, εσάς, αφορά τα τελευταία δέκα χρόνια. Θα τριγυρίσω λίγο, να δω πόσους μπορώ να κοιτάξω στα μάτια.

Δέκα χρόνια! Πέρασαν τόσο γρήγορα. Ήταν λες και μόλις είχα τελειώσει ένα φλιτζάνι καφέ στο Κλαμπ των Αναληφθέντων Δασκάλων και τα δέκα χρόνια είχαν περάσει!
Είμαι σίγουρος ότι ήταν το ίδιο και για σας (μερικά γέλια). Δέκα χρόνια στο πι και φι, μοναδικά. Δέκα χρόνια εκπληκτικών αλλαγών. Ξέρω ότι κάποιες μέρες δεν πιστεύατε ότι άλλαζε κάτι, κάποιες μέρες αναρωτιόσασταν αν κάνατε κάτι.

Δέκα χρόνια με ξεσκαρτάρισμα εκείνων που πραγματικά δεν ήταν έτοιμοι για την ενσωματωμένη φώτιση. Γι’ αυτό πρόκειται. Τίποτα άλλο. Πιθανώς ανακαλύψατε ότι πραγματικά δεν αφορά το να έχετε μια καλύτερη ανθρώπινη ζωή (γέλια). Είναι για να γίνετε Μάστερς σε πραγμάτωση σ’αυτό τον πλανήτη.

Δέκα χρόνια με πολλές αποσπάσεις. Ω, έπρεπε να δουλεύω για τις αποσπάσεις. Χρειάστηκε να κάθομαι στο σχεδιαστήριο μου στο Κλαμπ των Αναληφθέντων Δασκάλων και να δουλεύω “Πώς θα τους αποσπάσω την προσοχή αυτό το μήνα, σ’ αυτό το shoud, σ’ αυτό το εργαστήριο;” Δέκα χρόνια γνήσιας ψυχαγωγίας από έναν από τους μεγαλύτερους διασκεδαστές -τον Κουτχούμι (γέλια και χειροκροτήματα).

Δέκα χρόνια με ουσιαστικές πληροφορίες. Όχι δικές μου πληροφορίες. Όχι, εγώ είμαι απλά ο συλλέκτης. Εγώ είμαι απλά αυτός που έρχεται και νιώθει καθέναν από εσάς, πού βρίσκεστε, για ποιο επόμενο πράγμα είστε έτοιμοι. Εγώ απλά τα συγκεντρώνω, τα φιλτράρω, γιατί υπάρχουν πολλά σκουπίδια μερικές φορές. Τα φιλτράρω και μετά τα μηρυκάζω. Τα φέρνω πίσω σε σας. Εγώ ξερνάω αυτά που εσείς (μερικά γέλια) σκεφτόσασταν, νιώθατε, περνούσατε.

Δεν Αφορά Εσάς

Συλλέγοντας για δέκα χρόνια όλες αυτές τις πληροφορίες, και αυτό που το κάνει  ιδιαίτερο είναι ότι -παρακαλώ μην το παραβλέψετε αυτό ποτέ, γιατί τόσο συχνά νομίζετε ότι το κάνετε για τον εαυτό σας, ότι αφορά εσάς, ότι είναι ένα μοναχικό ταξίδι σχετικό με σας και χρειάζεται να ανεχτείτε σφοδρές καταιγίδες και δράκους και κακουχίες στη ζωή – πραγματικά δεν σας αφορά τόσο πολύ. Το κάνετε για εκείνους που θα έρθουν μετά.

Απλά νιώστε το για μια στιγμή. Πραγματικά δεν το κάνετε για εσάς! Δίνει αυτή την αίσθηση, αλλά ξέρετε, όπως έχω πει από την αρχή, θα μπορούσατε να είχατε την Πραγμάτωση σας πριν από μια, δύο, ίσως τρεις ζωές και είπατε “Όχι, θα περιμένω.” Ήσασταν έτοιμοι γι’ αυτό και είπατε “Θα περιμένω. Σκοπεύω να το κάνω αυτή την απίστευτη εποχή στον πλανήτη, την Εποχή των Μηχανών και θα το κάνω με μια ομάδα. Είμαστε όλοι ανεξάρτητα άτομα, αλλά θα το κάνουμε μαζί. Σκοπεύω να το κάνω έτσι ώστε να υπάρχει μια καταγεγραμμένη ιστορία σ’ αυτόν τον πλανήτη, μια ιστορία της πορείας προς την Πραγμάτωση” κι αυτό είναι που κάνετε.

Ξέρω ότι δίνει την αίσθηση ότι αφορά εσάς και ξέρω ότι υπάρχουν μέρες που έχετε φοβερές αμφιβολίες κι αναρωτιέστε αν το κάνετε σωστά. Θα ήθελα απλά να σας ζητήσω να το παραμερίσετε αυτό, τουλάχιστον για τις επόμενες μέρες και να συνειδητοποιήσετε τί κάνετε πραγματικά.

Ξέρετε, όλες αυτές οι αμφιβολίες, όλες αυτές οι ταλαιπωρίες κι όλα τα άλλα, τα περάσατε σε περασμένες ζωές. Δεν χρειαζόταν να τα ξανακάνετε, τίποτα απ’ αυτά. Τα θέματα σας με την αφθονία ή την υγεία, δεν χρειαζόταν να τα ξανακάνετε. Και δεν ήταν ότι κάνατε εσείς ένα λάθος και επιστρέψατε σ αυτό,  είναι ότι το κάνετε για να βοηθήσετε να συγκεντρωθεί αυτή η γραπτή ιστορία, η καταγεγραμμένη ιστορία, της πορείας προς την Πραγμάτωση στον πλανήτη αυτό.
Νιώστε το αυτό για μια στιγμή. Πραγματικά δεν σας αφορά.
(παύση)

Υπάρχουν φορές που γνωρίζω πότε έχετε αυτή τη σκοτεινή νύχτα της ψυχής. Περνάτε κάποιες από τις χειρότερες εμπειρίες -θέματα υγείας, διανοητικά ζητήματα – αλλά τότε είναι που σταματάς για μια στιγμή και λες “Ξέρεις, το κάνω έτσι ώστε να φέρω στο προσκήνιο μερικά από αυτά τα παλιά ανθρώπινα θέματα και καταστάσεις και τώρα να τα μεταμορφώσω με σοφία και να το αφήσω αυτό για τους πολλούς, πολλούς άλλους που θα ακολουθήσουν σ αυτή την κατεύθυνση. Θα αφήσω αυτό πίσω” κι αυτό ακριβώς κάνετε.

Δέκα Χρόνια

Στα δέκα χρόνια που είμαστε μαζί, φτιάξατε μια βιβλιοθήκη με πληροφορίες για τους άλλους -τις ιστορίες σας, τα βαθιά σας νοήματα, τις έγνοιες και τις ανησυχίες σας. Αλλά νιώστε τον Μάστερ για μια στιγμή, γιατί ο Μάστερ που είστε εσείς καταλαβαίνει ακριβώς τι λέω. Επιστρέψατε για να περάσετε κάποιες εμπειρίες ξανά, ώστε να τις μετατρέψετε σε σοφία και να το αφήσετε αυτό σαν δώρο για τον πλανήτη και για τους ανθρώπους που θα έρθουν μετά. Δεν θα έρθουν όλοι, δεν θα έρθουν όλοι τους, αλλά αρκετοί και θα χρησιμοποιήσουν αυτό που έχετε κάνει σ αυτή τη ζωή.
Νιώστε το αυτό για μια στιγμή.

Ξέρω ότι μερικές φορές λέτε “Όχι, όχι. Αυτό αφορά εμένα, Αντάμους. Θα πρέπει να μιλάς στον διπλανό μου, γιατί εγώ πραγματικά περνάω αυτά τα πράγματα και είναι τόσο αληθινά.” Είναι, αλλά ρίξε μια ματιά στο γιατί το κάνεις.

Δέκα χρόνια. Δέκα χρόνια. Δείτε τις αλλαγές που έχετε περάσει. Και ξαναλέω, ξέρω ότι μερικές φορές μοιάζει σαν να προχωράνε όλα πολύ αργά. Πραγματικά δεν είναι έτσι. Δείτε τη σοφία που έχετε φέρει στη δική σας ζωή. Ακόμα μαθαίνετε πώς να χρησιμοποιείτε τη σοφία, ακόμα μαθαίνετε τι πραγματικά είναι η σοφία, αλλά δείτε τα δέκα χρόνια σοφίας στη ζωή σας.

Δείτε όλη την απελευθέρωση που έχετε κάνει. Προγονική Ελευθερία, απελευθέρωση από τους προγόνους και μερικοί άνθρωποι πραγματικά το παρεξηγούν αυτό. Νομίζουν ότι αφορά το να απορρίψεις τους προγόνους, να πεις στην οικογένεια σου, στην γενεαλογία σου να πάει κάπου αλλού. Όχι, είναι να πεις ότι “Εγώ Είμαι αυτό που Είμαι. Εγώ είμαι το σώμα μου, το μυαλό μου και το πνεύμα μου. Ναι, έχω αυτή τη σύνδεση με την οικογένεια”, γιατί αυτή την εποχή στον πλανήτη οι άνθρωποι ακόμα γεννιούνται με βάση τη βιολογία, αλλά ακόμα κι αυτό θα αλλάξει. Απελευθέρωση από την οικογένεια και κάνοντας το αυτό, απελευθερώνετε τον εαυτό σας κι εκείνους επίσης.

Ξέρετε, τόσα πολλά από τα ζητήματα σ’ αυτό τον πλανήτη, η συντριπτική πλειοψηφία, διαιωνίζονται, συνεχίζονται στην οικογένεια – θέματα υγείας,  ψυχικά θεματα, θέματα εξάρτησης – και δεν υπάρχει τίποτα στη σύνθεση του σώματος και του μυαλού που λέει ότι χρειάζεται να είναι έτσι. Όμως είναι μια ενέργεια που κυλάει μέσα στη γενεαλογία από τη μια ζωή στην άλλη κι εσείς μάθατε να την απελευθερώνετε. Αυτό είναι ένα τεράστιο, τεράστιο βήμα. Ω, και ξέρω ότι έχετε ακόμα μερικά από τα οικογενειακά ζητήματα, αλλά απελευθερώνετε αυτή την οικογένεια.  

Δέκα χρόνια, και θα έλεγα ότι μερικά από τα πιο σημαντικά πράγματα που έχουμε κάνει μαζί είναι το Και, ότι μάθατε ότι είστε πολυδιαστασιακοί, μάθατε ότι δεν είστε απλά αυτό το άτομο με σώμα, με αυτό το μυαλό στο συγκεκριμένο χρόνο, με συγκεκριμένη ηλικία. Είστε πολυδιαστασιακοί και πρόκειται πραγματικά να το αναλύσουμε αυτό με τη δουλειά που θα κάνουμε στη συνέχεια.

Έπειτα είναι το Επιτρέπω. Το Επιτρέπω. Αγαπώ το Επιτρέπω, γιατί είναι τόσο απλό. Είναι η ουσία ενός Μάστερ -Επιτρέπω. Και δεν σημαίνει να επιτρέπεις στον έξω κόσμο να σε ποδοπατάει, καθόλου. Σημαίνει ότι επιτρέπεις όλα όσα είσαι, που ο άνθρωπος μπορεί να μην αντιλαμβάνεται καν αυτή τη στιγμή. Αλλά με το Επιτρέπω, ανοίγοντας και λέγοντας “Επιτρέπω”, τότε αυτό έρχεται και συνειδητοποιείτε τι είναι αυτό. Μετά το ενσωματώνετε. Είναι να επιτρέψετε τα μεγαλύτερα κομμάτια σας να ενωθούν με τον άνθρωπο εδώ στον πλανήτη.

Δέκα χρόνια μαζί, εκπληκτικές εποχές.

Όταν ο Τοβίας ήρθε σε μένα και είπε “Σε παρακαλώ θα αναλάβεις με τον Βυσσινί Κύκλο στη θέση μου;” και σας είπα ότι είχα κάποιο δισταγμό, εν μέρει γιατί ήξερα την ομάδα με την οποία εργαζόταν. Ήξερα την πειρατική επαναστατική σας φύση. Ξέρω ότι δεν κάνετε δουλειά στο σπίτι. Ξέρω ότι πραγματικά δεν ακούτε τίποτα από το υλικό (λίγα γέλια) με τα αυτιά σας αλλά με την καρδιά σας. Και ήξερα τότε, ότι υπήρχε ακόμα πολύ makyo, πολλοί άνθρωποι που εμπλέκονταν σ’ αυτό οι οποίοι ήταν απλά ενεργειακά βαμπίρ. Νομίζω ότι υπάρχει μια καινούρια λέξη που κυκλοφορεί – παίκτες. Απλά παίζουν ενεργειακά παιχνίδια. Πραγματικά δεν τους ενδιέφερε η Πραγμάτωση σ’ αυτή τη ζωή.

Κατ κάποιο τρόπο τους κάναμε να λιγοστέψουν. Το πέτυχα με το να είμαι αντιπαθητικός, με το να είμαι σχεδόν το αντίθετο του πνευματικού, αλλά και πάλι, ήταν μια αντανάκλαση δική σας. Ήταν η δική σας ασέβεια, όχι τόσο η δική μου (μερικά γέλια).

Όταν ήρθα και ανέλαβα από τον Τοβία, συνειδητοποίησα ότι δεν μπορούσα να έρθω σαν Σεν-Ζερμαίν, απλά Σεν-Ζερμαίν. Έπρεπε να υπάρχει μια διαφορά. Έπρεπε να προσαρμοστεί σε σας. Ω, ο Σεν-Ζερμαίν, η ουσία μου, είμαι μια καταπληκτική, καταπληκτική ύπαρξη, αλλά χρειάστηκε να κάνω πολλές προσαρμογές για να αναλάβω το ρόλο του Αντάμους. Έπρεπε να είναι μια δική σας αντανάκλαση. Και χρειάστηκε αρκετή δουλειά.

Χρειάστηκε κάποια εξάσκηση εκεί πάνω στο Κλαμπ των Αναληφθέντων Δασκάλων. Χρειάστηκε κάποια δοκιμή και ταλαιπωρία ώστε να βγει σωστός ο Αντάμους. Πραγματικά εγώ είμαι απλά ένας σωσίας. Εγώ υποδύομαι εσάς εδώ πάνω, και έπρεπε να υπάρχει αυτή η ισορροπία ανάμεσα στους θεατρινισμούς και τα αστεία -τα πραγματικά ωραία αστεία (γέλια)˙ είναι δικά σας αστεία, δηλαδή αν δεν γελάτε φταίει ότι δεν έχετε χιούμορ – τα αστεία, τα βαθυστόχαστα μηνύματα, πραγματικά  βαθυστόχαστα μηνύματα. Και δεν το λέω αυτό για μένα, το λέω για σας. Δεν υπάρχει τίποτα σαν κι αυτό στον πλανήτη.
Μπορείτε να μελετήσετε αρχαία ιερά κείμενα, δεν υπάρχει τίποτα σαν αυτό που κάνετε. Μπορείτε να μελετήσετε τα σύγχρονα πνευματικά έργα, μηνύματα, βιβλία και σεμινάρια, δεν υπάρχει τίποτα σαν κι αυτό -απολύτως τίποτα σαν κι αυτό- επειδή επιθυμείτε να κάνετε αυτό το επόμενο βήμα. Θέλετε να είστε στην πρωτοπορεία. Θέλετε να το κάνετε πραγματικά -όχι απλά να μιλάτε γι αυτό, αλλά πραγματικά να το κάνετε –σ’ αυτή τη ζωή. Αυτά τα τελευταία δέκα χρόνια αφορούσαν αυτό.

Φαίνεται να δουλεύουμε σε διαστήματα των δέκα ετών. Ήταν δέκα χρόνια με τον Τοβία. Πόσοι ήταν εδώ την εποχή του Τοβία; Α! Πόσοι δεν ήταν; Πόσοι ήρθαν εξαιτίας … (γέλια) … του Βυσσινί Κύκλου; (ο Αντάμους γελάει) Έχουμε την τάση να δουλεύουμε σε περιόδους των δέκα ετών, και μέσα σε λίγους μήνες θα αρχίσουμε την επόμενη δεκαετή φάση. Θα υπάρξουν πολλές φάσεις μέσα σ αυτή τη φάση. Θα αρχίσουμε την επόμενη δεκαετή φάση και λέω μέσα σε δυο μήνες -όταν αρχίσουμε την επόμενη σειρά μας. Στο μεταξύ, τελειώνετε …

ΛΙΝΤΑ: Σκοπεύεις να μείνεις μαζί μας;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Δεν δεσμεύομαι σ’ αυτό το σημείο (γέλια). Εξαρτάται πώς θα φερθούν όλοι αυτό το σαββατοκύριακο (κι άλλα γέλια).

Στους επόμενους μήνες, πρόκειται να ολοκληρώσουμε κάποιες εκκρεμότητες. Θυμάστε ότι στο Shoud του Μαΐου είπα ότι πρόκειται να περάσετε μια εμπειρία σε 45 με 60 ημέρες. Είμαι σίγουρος κανείς από σας δεν την πέρασε ακόμα (γέλια). Θα το ολοκληρώσουμε αυτό. Είμαστε στις 45 τώρα, λίγο κάτω από τις 45. Έχουμε λίγο χρόνο για να τελειώσουμε μ’ αυτές τις ενέργειες και έχουμε λίγο χρόνο για να τις αφήσουμε να τακτοποιηθούν, προτού αρχίσουμε την επόμενη σειρά μας η οποία, πιστεύω, θα είναι σύντομα, ακριβώς κοντά στα γενέθλια μου τον Αύγουστο -στις 3, αν ενδιαφέρεστε για δώρα – 3 του μήνα.

ΛΙΝΤΑ: Κι άλλη γιορτή;!!

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Κι άλλη -ναι, θα κάνουμε κι άλλη γιορτή.

Λοιπόν, αυτό που κάνουμε εδώ σ αυτή τη συνάθροιση είναι να κλείσουμε τα τελευταία δέκα χρόνια. Για εκείνους από σας που βρίσκονται εδώ, για όλους εσάς που πρόκειται να παρακολουθήσετε αργότερα, για τους Σώμπρα γενικά, τα ολοκληρώνουμε.

Επίσης πρόκειται να πάρουμε μια πρώτη γεύση του τί ακολουθεί, εδώ ακριβώς, να δούμε τί ακολουθεί. Έτσι, σαν ομαλή μετάβαση σ’ αυτό, χωρίς άλλη καθυστέρηση, καλώ τον πρώτο μας καλεσμένο για την επόμενη επικοινωνία. Παρακαλώ λίγη μουσική για να βοηθήσει τον Κώλντρε να κάνει την αλλαγή. Αγαπητή Λίντα με λίγες αναπνοές κι ας δούμε τι ακολουθεί.

ΛΙΝΤΑ: Έτσι, με αυτά, ας πάρουμε την καλή βαθιά αναπνοή. Πάρτε αυτή την καλή βαθιά αναπνοή (αρχίζει η μουσική), καθώς ο Τζεφ κάνει τη μετάβαση στην επόμενη επικοινωνία.

Πάρτε την καλή βαθιά αναπνοή και νιώστε την. Νιώστε όλες τις ενέργειες να κινούνται και να αλλάζουν.

Αναπνεύστε για εσάς.

Ξανά, αναπνεύστε με Επιτρέπω. Αναπνεύστε σαν άνθρωποι και σαν Μάστερς, αναπνέοντας το Εγώ Είμαι αυτό που Είμαι.

Αναπνεύστε με παρουσία. Αναπνεύστε μέσα στη δική σας καρδιά.

Πάρτε την καλή βαθιά αναπνοή.

Αναπνεύστε … αναπνεύστε κι αφήστε την ενέργεια να ρέει.

Μείνετε με την αναπνοή, την αναπνοή της ζωής, αυτή την αναπνοή που λέει στο σώμα σας ότι επιλέγετε τη ζωή.

Νιώστε αυτή την ενέργεια της γιορτής.

Αναπνεύστε …
(παύση)

ΜΕΡΛΙΝ: Χαιρετώ από εδώ κι από μακριά. Είμαι ο Μέρλιν.

Είμαι ο Μέρλιν με λίγο διαφορετικό τρόπο απ’ ότι έχετε βιώσει παλιότερα, γιατί ερχόμενος σ’ αυτή τη συνάθροιση των Σώμπρα, είμαι ο Μέρλιν, μια συλλογική ενέργεια. Ο Μέρλιν, μια συλλογική ενέργεια όλων των Μέρλιν που έγιναν ποτέ Μέρλιν. Ερχόμαστε τώρα μαζί σαν συλλογικότητα, καθένας από μας ξεχωριστός και κυρίαρχος, αλλά ερχόμαστε σε σας σαν ομάδα των Μέρλιν αυτή τη φορά.

Ας μιλήσουμε λίγο για τον Μέρλιν, τί είναι Μέρλιν. Είναι ένας τίτλος.

Είναι ένας τίτλος που έχει απονεμηθεί σε συγκεκριμένα άτομα στη διάρκεια της ιστορίας, πηγαίνοντας πολύ, πολύ πίσω και πηγαίνοντας στο μέλλον.

Ο Μέρλιν είναι ταξιδευτής του χρόνου και εκείνος που αλλάζει μορφή [shape shifter].

Ο Μέρλιν είναι ο μάγος και Μέρλιν είναι μια ενέργεια.

Ερχόμαστε τώρα σαν συλλογικότητα των Μέρλιν, γιατί, όπως ανέφερε ο αγαπητός Σαιν-Ζερμαίν, έρχεστε σε μια περίοδο της νέας εποχής για τους Σώμπρα και είναι η εποχή του Μέρλιν, στην οποία ο καθένας σας θα γίνει Μέρλιν επίσης. Θα συνδεθείτε με μας στη συλλογικότητα των Μέρλιν που έχουν ήδη υπάρξει, όμως θα είστε ξεχωριστοί και κυρίαρχοι.

Ας μιλήσουμε μια στιγμή για την ιστορία του Μέρλιν. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί από σας γνωρίζετε τις ιστορίες του Μέρλιν από το Κάμελοτ, τον Βασιλιά Άρθουρ, τις ιστορίες που γράφτηκαν το 12ο αιώνα από τον Τζέφρυ Μόνμαουθ. Ένα μέρος τους είναι αλήθεια, ένα μέρος τους είναι θρύλος, ένα μέρος τους έχει τροποποιηθεί με τα χρόνια, αλλά αυτό πιστεύουν οι περισσότεροι άνθρωποι όταν σκέφτονται τον Μέρλιν.

Ας δούμε μια στιγμή, ας νιώσουμε για μια στιγμή πώς πρωτοεμφανίστηκε ο Μέρλιν. Και θυμηθείτε, επειδή οι χρονολογίες και οι εποχές μπορεί να φαίνονται λίγο μπερδεμένες, να θυμάστε ότι ο Μέρλιν είναι ο ταξιδευτής του χρόνου, οπότε ό,τι ήταν στο παρελθόν είναι επίσης μέλλον. Ο Μέρλιν είναι αληθινά άχρονος.

Ο Γέσουα και η Γέννηση του Μέρλιν
Τόσοι πολλοί από σας ήσασταν στον πλανήτη, στη Γη, την εποχή του Γέσουα. ( Ιησού)
Μερικοί από σας περπάτησαν κι έκλαψαν με τον Γέσουα. Μερικοί από σας κυριολεκτικά λιθοβολούσαν τον Γέσουα, ως Ρωμαίοι στρατιώτες. Μερικοί από σας δεν βρίσκονταν στα εδάφη της Παλαιστίνης, εκεί που τώρα λέγεται Ισραήλ. Μερικοί από σας βρίσκονταν σε άλλα μέρη – στην Αφρική, στην Ευρώπη και στην Ινδία – αλλά τόσοι πολλοί από σας μπορούν να εντοπίσουν την πιο σύγχρονη καταγωγή τους στην εποχή του Γέσουα

Ήταν η εποχή που φυτεύτηκε ο σπόρος της Χριστικής Συνείδησης στον πλανήτη. Ήταν ακριβώς ο λόγος που ήρθατε σ αυτή τη ζωή, για να φυτέψετε την Χριστική Συνείδηση – να την φέρετε στη Γη, να την ενσωματώσετε με τη Γαία, να την ενσωματώσετε με τα πάντα πάνω στη Γη -να ρίξετε το σπόρο και μετά να τον αφήσετε απλά να κάθεται μέχρι να έρθει η σωστή στιγμή.

Ο Γέσουα, αυτός που γνωρίζετε με το όνομα Γέσουα μπεν Ζοζέφ, μερικοί τον λένε Ιησού, ήταν μια συλλογική ενέργεια των Σώμπρα. Ήταν μια ομαδική ενέργεια, στην οποία καθένας σας εμφύσησε ένα μέρος του εαυτού σας, ένα μέρος της κρυστάλλινης ενέργειας σ’ αυτή την ύπαρξη που λέγεται Γέσουα. Κι ο Γέσουα έβγαλε προς τα έξω μερικές από τις πιο εκπληκτικές και μερικές από τις πιο δύσκολες και απαιτητικές πλευρές της ανθρώπινης κατάστασης.

Ο Γέσουα ήταν, κατά κάποιον τρόπο, η θεϊκότητά σας σε ανθρώπινο σώμα. Και όπως ξέρετε, ο Γεσουα υπέφερε πολύ. Σε νεαρή ηλικία -με την ευκαιρία, υπάρχουν τόσο πολλές ιστορίες και μύθοι για τον Γέσουα κι αν αυτό το νιώθετε σωστό, επιτρέψτε το. Αν όχι, αφήστε το.

Ο Γέσουα δεν γεννήθηκε σε φτωχή οικογένεια και βέβαια δεν γεννήθηκε σε φάτνη. Γεννήθηκε σε κάπως ευκατάστατη οικογένεια και πήρε καλή μόρφωση, όταν ήταν μικρός. Δεν υπήρξε ποτέ ξυλουργός, ποτέ δεν σφυροκόπησε το ξύλο ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό δεν θα ήταν ταιριαστό με το ρόλο του.

Ο Γέσουα παντρεύτηκε σε πολύ νεαρή ηλικία και την εποχή εκείνη οι γάμοι γίνονταν με προξενιό, αλλά πραγματικά ερωτεύτηκε εκείνη που προοριζόταν να παντρευτεί. Και παντρεύτηκε αυτή την αξιαγάπητη όμορφη γυναίκα κι οι δυο ξεκίνησαν τη ζωή  τόσο ευτυχισμένα, έχοντας κι οι δυο αφθονία, καλές οικογένειες και καλή μόρφωση. Όμως μέσα σε λιγότερο από δυο χρόνια, η γυναίκα του αρρώστησε και πέθανε κι αυτό καταρράκωσε τον Γέσουα. Τον καταρράκωσε. Πώς μπορούσε να συμβεί αυτό; Πώς ήταν δυνατόν κάποιος που αγαπάς και νοιάζεσαι, πώς ήταν δυνατόν να πεθάνει μπροστά σου; Παρά τις προσευχές που έκανε, καλώντας τους ραβίνους, καλώντας τους θεραπευτές, τίποτα δεν βοήθησε και η σύζυγος του πέθανε μπροστά στα μάτια του.

Αυτό τον οδήγησε στο πνευματικό του ταξίδι και η ιστορία του είναι πολύ παρόμοια με τη δική σας –είναι πραγματικά η δική σας ιστορία. Πριν το θάνατο της γυναίκας του είχε ελάχιστο ενδιαφέρον για την πνευματικότητα, αλλά τώρα, μέσα σε τόσο σκοτάδι, νιώθοντας τόσο στενοχωρημένος, ξεκίνησε να βρει τις απαντήσεις, χωρίς να ξέρει πού θα πήγαινε, χωρίς να ξέρει πού θα κατέληγε, αλλά ξεκίνησε να βρει τις απαντήσεις.

Ταξίδεψε σε όλη την Ευρώπη -Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Γερμανία – ταξίδεψε σε όλη την Ευρώπη αναζητώντας τις απαντήσεις και μη βρίσκοντας αυτό που ήθελε εκεί, πήγε στην Αίγυπτο. Κάθισε στο Θάλαμο του Βασιλιά, της Μεγάλης Πυραμίδας, ένα μέρος όπου μερικοί από σας έχετε καθίσει. Έπειτα πήγε στην Ινδία. Γύρισε σε όλους τους τόπους της ανατολής ψάχνοντας την απάντηση και τελικά βρήκε πραγματικά την απάντηση και είναι κατά πολύ η ίδια σοφία που φέρνετε στη ζωή σας τώρα. Είναι απλό. Είναι εύκολο. Είναι το “Εγώ Είμαι αυτό που Είμαι. Εγώ  επιτρέπω το Εγώ Είμαι.”

Και όταν βρήκε την απάντηση κι αληθινά επικοινωνούσε με τη νεκρή γυναίκα του -αυτή στα άλλα βασίλεια, αυτός στο υλικό σώμα – ο Γέσουα επέστρεψε στην Ιερουσαλήμ και πέρασε τα επόμενα τρία χρόνια διδάσκοντας κι αγαπώντας και μοιράζοντας. Και υποφέροντας. Υποφέροντας επειδή τόσο μεγάλο μέρος του ανθρώπινου ταξιδιού αφορούσε κι εξακολουθεί να αφορά τον πόνο. Και μετά για να ολοκληρωθεί όλος ο πόνος, βέβαια, η εκτέλεσή του, η σταύρωση. Ήταν σχεδόν σαν το θαυμαστικό στον ανθρώπινο πόνο. Όταν πέθανε, καθώς περνούσε στην άλλη πλευρά, αυτός και καθένας από σας γεννήσατε τον Μέρλιν.

Δεν έγινε στη διάρκεια της ζωής του, ήταν τη στιγμή του θανάτου του. Γέννησε τον Μέρλιν. Κι έτσι, θα λέγαμε, ο καθένας από σας έπαιξε ρόλο σ αυτό.

Γέννησε το Μέρλιν για να πει “Πρέπει να κρατήσουμε τη μαγεία στον πλανήτη”, γιατί μπορούσε να προβλέψει ότι θα ερχόταν μια μέρα, που η μαγεία θα αφανιζόταν από τις θρησκείες, από τα μεγάλα λόγια και από την ψυχολογική κατάσταση. Έτσι δημιουργήθηκε ο Μέρλιν για να κρατήσει τη μαγεία στην ατμόσφαιρα. Ο Μέρλιν δημιουργήθηκε για να κρατήσει πράγματα όπως η φαντασίωση κι η φαντασία στην ατμόσφαιρα κι αυτό κάνει ο Μέρλιν.

Ο Γέσουα επέστρεψε στους μαθητές του, μερικές φορές όταν ήταν ομάδα και μερικές φορές ατομικά και είπε “Υπάρχω. Είμαι ακόμα εδώ.” Ω, κι αυτοί αμφέβαλλαν παρόλο που έβλεπαν τον Γέσουα και αυτή την ενέργεια του Μέρλιν με τα ίδια τους τα μάτια. Αμφέβαλλαν κι αναρωτιόνταν πώς ήταν δυνατόν αυτό κι αυτός στεκόταν μπροστά τους κι έλεγε “Είμαι ο Μέρλιν. Είμαι ακόμα εδώ. Δεν υπάρχει θάνατος.”

Στεκόταν μπροστά σε ομάδες, μέχρι και 500 ατόμων, σαν Μέρλιν και σαν Γέσουα κι έλεγε “Κρατήστε τη μαγεία σ αυτό τον πλανήτη.” Κι από τότε έχουν υπάρξει πολλοί άλλοι που πήραν αυτό τον τίτλο του Μέρλιν. Ένας κάθε φορά, συμπεριλαμβανομένου κάποια φορά εκείνου που γνωρίζετε ως Σαιν-Ζερμαίν, πήραν τον τίτλο του Μέρλιν.

Και μετά, επειδή ο Μέρλιν είναι ένας ταξιδευτής του χρόνου, πήγε πριν την εποχή του Γέσουα, στην εποχή της Αιγύπτου, στην εποχή που βρισκόσασταν μέσα στις σπηλιές μετά την πτώση της Ατλαντίδας και υπήρχαν Μέρλιν που ταξίδεψαν πίσω στο χρόνο. Κάθε Μέρλιν είχε την ευθύνη να είναι ο παραμυθάς. Αυτό είναι ένα μεγάλο μέρος της ευθύνης του Μέρλιν -να λέει τις ιστορίες, να μοιράζεται τις ιστορίες – είτε γινόταν προφορικά είτε το κάνετε τώρα με τα μέσα επικοινωνίας σας, να λέει τις ιστορίες.

Ο Μέρλιν είναι ένας ταξιδευτής του χρόνου, που δεν περιορίζεται ούτε από το χρόνο  ούτε από το χώρο. Ο Μέρλιν είναι εκείνος που αλλάζει μορφή. Θυμάστε τα Pakauwahs σας; [τοτέμ ή πνεύμα ζώου] Ήταν ένα από τα πρώτα πρώτα πράγματα για τα οποία ο Αντάμους ήρθε να σας μιλήσει, τα Pakauwahs σας. Δεν ήταν απλά ένα παιχνίδι. Δεν ήταν απλά μια απόσπαση. Ήταν για να πει “Τώρα έχετε την ικανότητα να είστε αυτός που αλλάζει μορφή, να μεταμορφώνεστε στο δικό σας Pakauwah.”

Και είναι κάτι ενδιαφέρον. Παρόλο που η βιολογία σας δεν αλλάζει απαραίτητα -η βιολογία σας υπάρχει ακόμα – το άτομο ή τα άτομα που είναι μπροστά σας, σας αντιλαμβάνονται διαφορετικά. Ενώ μπορεί να λέτε “Όχι, είμαι ακόμα στο σώμα”, ξαφνικά είστε λεοπάρδαλη ή αετός ή κουκουβάγια. Αυτό κάνει ο Μέρλιν, είναι εκείνος που αλλάζει μορφή. Δεν χρειάζεται να ανασυντεθεί η βιολογία, απλά δημιουργεί την προοπτική οποιουδήποτε θελήσει ο Μέρλιν να μεταμορφωθεί, που εσείς θα θελήσετε να μεταμορφωθείτε. Ένα δέντρο; Ένα σύννεφο; Ένα ζώο; Ή τίποτα, απλά αέρας. Αυτό κάνει ένας Μέρλιν.

Ο Μέρλιν είναι εδώ για να σιγουρέψει ότι η μαγεία θα μείνει στον πλανήτη, ιδιαίτερα σε μια εποχή που η μαγεία έχει αποκλειστεί – έχει αποκλειστεί από όλη τη διανοητική δραστηριότητα, από την ευφυΐα του πλανήτη, από τη λογική του μυαλού. Ο Μέρλιν είναι εδώ για να εξασφαλίσει ότι η φαντασίωση κι η φαντασία και η μαγεία θα συνεχίσουν να υπάρχουν στον πλανήτη.

Και περισσότερο από κάθε τι άλλο, ο Μέρλιν είναι η μαγεία της ενέργειας. Η  μαγεία της ενέργειας. Ο Μέρλιν είναι ενέργεια, η μαγική ενέργεια.

Δεν είχαμε ένα Μέρλιν σ’ αυτό τον πλανήτη για 300 χρόνια σχεδόν. Αφού έκλεισαν οι Μυστηριακές Σχολές, κλείσαμε επίσης και το Μέρλιν, περιμένοντας, απλά περιμένοντας -όχι ένα άτομο, αλλά μια ομάδα – και γι αυτό συγκεντρωθήκαμε εδώ σήμερα.

Εσείς αγαπητοί μου φίλοι, είστε οι νέοι Μέρλιν. Είστε οι μάγοι. Είστε η μαγεία, εκείνοι που αλλάζουν μορφή, οι ταξιδευτές του χρόνου. Είστε εκείνοι που φέρνουν μαγεία στην ενέργεια.

Ο Μέρλιν θα είναι εδώ στην επόμενη εποχή των Σώμπρα, για τα επόμενα δέκα χρόνια τουλάχιστον γιατί είναι οι μάγοι της ενέργειας.

Ας τα συγκεντρώσουμε αυτά τώρα, ίσως με λίγη μαγική μουσική από τους Yoham.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή για τη μεράμπ της μαγικής ενέργειας του Μέρλιν.

Η Μεράμπ του Μέρλιν

Μερικοί από σας μπορεί να αναρωτιούνται “Είμαστε πραγματικά έτοιμοι;” Ω, σίγουρα, καθώς προχωράτε προς την ενσωματωμένη Πραγμάτωση σας, αρχίζετε να καταλαβαίνετε πραγματικά.
(αρχίζει η μουσική)

Αρχίζετε να καταλαβαίνετε πραγματικά την ιστορία των τελευταίων δέκα χρόνων σας, γιατί ακολουθήσατε τα βήματα που ακολουθήσατε και γιατί είστε τώρα έτοιμοι να γίνετε οι νέοι Μέρλιν στον πλανήτη.

Δεν θα υπάρχει πια ένας που θα κατέχει τον τίτλο και θα κρατά την ενέργεια. Τώρα θα υπάρχουν πολλές χιλιάδες.

Θα μπορούσατε να πείτε ότι ο νέος Μέρλιν είναι ίσως μια δική σας πτυχή. Θα μπορούσατε να πείτε ότι ο νέος Μέρλιν είναι ο άνθρωπος και ο Μάστερ ενσωματωμένοι μαζί.

Μαγεία απλά σημαίνει, πέρα από το περιορισμένο φάσμα μέσα στο οποίο ζουν οι περισσότεροι άνθρωποι. Αυτό είναι. Μαγεία απλά σημαίνει, ότι υπάρχουν τόσα περισσότερα απ’ όσα οι πιο πολλοί πιθανόν να αντιλαμβάνονται και βρίσκονται εδώ ακριβώς.

Δεν χρειάζεται προσπάθεια. Δεν χρειάζεται δουλειά να γίνετε αυτός ο Μέρλιν. Κι αυτό πρόκειται να κάνουμε, γιατί αγαπητοί φίλοι, θα συνειδητοποιήσετε ότι πραγματικά είστε μόνο ενέργεια -μαγική ενέργεια. Μαγική ενέργεια.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή κι αυτή τη στιγμή με αυτή τη συλλογικότητα των Μέρλιν από το παρελθόν να συνδέονται με καθέναν από σας, αφήστε τον εαυτό σας να γίνει μέλος αυτής της ομάδας.

Αφήστε τον εαυτό σας να γίνει Μέρλιν, μάγος, ταξιδευτής στο χρόνο κι εκείνος που αλλάζει μορφή.

Επιλέξατε να μείνετε στον πλανήτη με ανθρώπινη μορφή και φυσικά δεν θέλετε να συνεχίσετε να το κάνετε με τον ίδιο τρόπο που το κάνατε στο παρελθόν.

Θέλετε να έχετε την ελευθερία. Θέλετε να καταλαβαίνετε και να χρησιμοποιείτε την ενέργεια με τρόπο που δεν είχατε κάνει ποτέ πριν.

Θέλετε να απελευθερωθείτε από κάθε παλιό περιορισμό κι αυτό πρόκειται να κάνουμε από δω και πέρα.

Πρτε μια βαθιά αναπνοή και νιώστε τον εαυτό σας – “Εγώ Είμαι ο Μέρλιν. Εγώ Είμαι ο Μέρλιν. Εγώ είμαι άνθρωπος, Εγώ είμαι Μάστερ, είμαι θεϊκός και είμαι επίσης Μέρλιν.”

Μέρλιν, ο Μάστερ της ενέργειας.

Ο Μέρλιν που καταλαβαίνει ότι όλη η ενέργεια, κάθε ενέργεια που αντιλαμβάνεται είναι δική του.

Ο Μέρλιν καταλαβαίνει ότι είναι ο χορός της ενέργειας σ’ αυτό τον πλανήτη, χωρίς υποχρέωση σε κανέναν και σε τίποτα.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή -“Εγώ Είμαι ο Μέρλιν” – κι αφήστε τον εαυτό σας να γίνει μέλος αυτής της αξιότιμης ομάδας ατόμων, όπου τα ονόματα των περισσοτέρων απ’ αυτούς δεν θα τα μάθετε ποτέ, αλλά υπήρξαν οι Μέρλιν του παρελθόντος. Και σας προσκαλούν τώρα να τους ακολουθήσετε.

“Εγώ Είμαι ο Μέρλιν, ο μάγος της ενέργειας.”

Εκεί που πηγαίνουμε από δω και πέρα, θα θελήσετε να γίνετε ο μάγος της ενέργειας, αναπτύσσοντας μια εντελώς νέα σχέση με την ενέργεια.
“Εγώ Είμαι ο Μέρλιν.”

Ναι, πραγματικά, ο πρώτος Μέρλιν γεννήθηκε με το θάνατο του Γέσουα, για να εξασφαλιστεί ότι οι ιστορίες θα συνέχιζαν να λέγονται, ότι οι φαντασιώσεις θα συνέχιζαν να υπάρχουν, ότι η φαντασία θα παρέμενε ανοικτή.

Ο πρώτος Μέρλιν γεννήθηκε για να εξασφαλιστεί ότι ασχέτως του τι θα συνέβαινε σ’ αυτό τον πλανήτη, θα υπήρχε πάντα η μαγεία, εννοώντας το υπερπέραν, εννοώντας περισσότερα από τη συνηθισμένη ανθρώπινη ζωή.

Αυτός ο Μέρλιν γεννήθηκε σαν αποτέλεσμα του υπερβολικού πόνου στον πλανήτη -ο Γέσουα, ο πόνος – ολόκληρο το ανθρώπινο ταξίδι τόσο γεμάτο με πόνο, φορτωμένο με βαθύ, βαθύ πόνο.

Έτσι εμείς, οι Μέρλιν από το παρελθόν, ερχόμαστε σε σας τους νέους Μέρλιν που γίνεστε μέλη της ομάδας μας και λέμε “Ας πάμε όλοι τώρα πέρα από τον πόνο. Ας πάμε όλοι πέρα από τον πόνο σ’ αυτόν τον πλανήτη, αρχίζοντας με σας ,στις ζωές σας. Ας μεταβούμε πέρα από τον σωματικό πόνο, τον πόνο του μυαλού, τον πόνο της ψυχής εδώ σ’ αυτόν τον πλανήτη.”

Γι αυτό περιμέναμε μέχρι τώρα, μέχρι να έρθει το τέλος αυτής της τελευταίας δεκάχρονης εποχής. Περιμέναμε επειδή ήταν σημαντικό να έχετε κατανοήσει την ενέργεια.  Ήταν σημαντικό να αναλάβετε όχι μόνο μια, αλλά τουλάχιστον τρεις δεσμεύσεις, ότι θα μείνετε εδώ στον πλανήτη σαν ενσωματωμένες υπάρξεις και τώρα να προσθέσετε άλλη μια δέσμευση σ’ αυτό.

Οι νέοι Μέρλιν πάνε πέρα από τον πόνο.

Ναι, άλλοι στον πλανήτη μπορεί ακόμα να υποφέρουν και η καρδιά σας μπορεί ακόμα να τους συμπονάει, αλλά θα γίνετε τα Πρότυπα που θα τους δείξουν, ότι ο πόνος δεν είναι υποχρεωτικό να υπάρχει. Η ανθρώπινη κατάσταση δεν πρέπει να έχει σχέση με τον πόνο.

Αυτό που γεννήθηκε την εποχή του Γέσουα -με το θάνατό του, τη σταύρωσή του, όλο τον πόνο που σχετίζεται με αυτό – εμείς τώρα το ξαναγεννάμε εδώ, πηγαίνοντας  πέρα από τον πόνο στην ανθρώπινη κατάσταση, κι αυτός είναι ο νέος Μέρλιν. Αυτός είναι ο Μάστερ της ενέργειας.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή κι αφήστε αυτόν τον Μέρλιν που είστε να πάει πέρα από το βάσανο της ανθρώπινης κατάστασης. Όχι άλλο πια.

Είναι βαθιά ριζωμένο στο ανθρώπινο μυαλό και σώμα, βαθιά ριζωμένο ότι η ανθρώπινη ζωή είναι γενικά γεμάτη βάσανα.  Εμείς πρόκειται να πάρουμε τη μαγεία μας και να πάμε πέρα απ’ αυτό.

Κάποιοι από σας θα συνεχίσουν να κρατιούνται στα βάσανα, όπως κρατιόσασταν  στους προγόνους σας, όπως κρατιόσασταν σε θέματα αφθονίας, όπως κρατιόσασταν  στην έλλειψη αυτοαξίας, αλλά αυτό θα αρχίσει να διαλύεται.

Ας πάρουμε ένα λεπτό για να επιτρέψετε σε σας το Μέρλιν να απελευθερώσει τον πόνο στην ανθρώπινη κατάσταση.Νιώστε το μέσα σας.

“Εγώ Είμαι ο Μέρλιν. Είμαι ένας μάγος της ενέργειας. Ο πόνος δεν είναι πια η εμπειρία μου, η ζωή μου, ο ρόλος μου.”
(παύση)

Όλοι οι Μέρλιν συγκεντρώθηκαν εδώ σήμερα, όλοι μας που αξιωθήκαμε αυτό τον τίτλο στο παρελθόν, μαζευτήκαμε εδώ μαζί με σας, τους νέους Μέρλιν. Κι όπως ο Αντάμους, θα είμαστε μαζί σας σε κάθε σας βήμα.
(παύση)

Θα συνεχίσετε να ακούτε τα λόγια και τα μηνύματα του Αντάμους, αλλά τώρα θα ενωνόμαστε με αυτόν σε κάθε Shoud, σε κάθε συνάθροιση σαν νέοι Μέρλιν μαζί με σας.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή, μια καλή βαθιά αναπνοή.

Ο Μέρλιν έχει φτάσει.

Χαιρετώ από εδώ κι από μακριά. Είμαστε ο Μέρλιν.

ΤΖΕΦ: Αυτό ήταν η πρώτη συνεδρία της συνάντησης.

ΛΙΝΤΑ: Μπορείτε απλά να το εισπνεύσετε και να δεχτείτε αυτή την τεράστια πρόσκληση που μας δόθηκε, αυτή την τεράστια δήλωση του Μέρλιν και της ενέργειας;

ΤΖΕΦ: Ήταν πολύ δυνατό. Θυμάμαι ότι στο τέλος αυτής της πρώτης συνεδρίας ένιωθα ότι υπήρχε μια τόσο διαφορετική παρουσία στο δωμάτιο κι ότι απλά κάτι είχε πραγματικά μεταβληθεί. Είχε ενδιαφέρον να το παρακολουθώ ξανά και να το  νιώθω αυτό. Ουάου.

Θα ρίξουμε μια ματιά τώρα στο δεύτερο μέρος. Το δεύτερο μέρος της Σειράς Ανάδυση ( Shoud 11) έγινε στο τέλος της συνάντησης. Ήταν το τελευταίο πράγμα που κάναμε, οπότε ας το δούμε.

Θα μπορούσες να κάνεις μερικές αναπνοές;

ΛΙΝΤΑ: Θα προσκαλέσω εμάς απλά να επιτρέψουμε στους εαυτούς μας να συνεχίσουν μ’ αυτό.

Μείνετε με την καλή βαθιά αναπνοή. Είστε ήδη εκεί, μπορείτε να το κάνετε. Απλά αναπνεύστε και αφήστε τις ενέργειες να κινηθούν.

Αναπνεύστε και νιώστε αυτόν τον απίστευτο Μέρλιν.

Πάρτε την καλή βαθιά αναπνοή καθώς συνεχίζουμε με την επόμενη επικοινωνία με περισσότερα να λάβουμε αν το επιλέξετε. Μείνετε με την καλή βαθιά αναπνοή.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Εγώ Είμαι αυτό που Είμαι, ο Αντάμους της Κυρίαρχης Περιοχής.

Εισπνέω αυτό τον χώρο, την συνάθροιση μας εδώ, όλους που ήρθαν αργότερα, γιατί αυτό είναι άλλο ένα από τα κρίσιμα σημεία μας, ένα από τα σημεία εκκίνησης μας, αυτό που ο Τοβίας ονόμαζε Σημείο Διαχωρισμού. Θα το νιώσετε πολύ σήμερα και τις προσεχείς ημέρες, αλλά θα το παρατηρήσετε πραγματικά τα επόμενα χρόνια, τί συνέβη εδώ πέρα.

Η Φαρσοκωμωδία του Αντάμους

Με την ευκαιρία, προτού προχωρήσω παρακάτω, θέλω να συζητήσω τα σχόλια που έγιναν στη διάρκεια της φαρσοκωμωδίας . Ο Κώλντρε με ρώτησε χθες βράδυ πώς μου φάνηκε. Τι ένιωθα; Βρισκόμουν εκεί; Ήμουν μέσα στον κρύσταλλο; Ποτέ δεν θα πάω πίσω στον κρύσταλλο (κι άλλα γέλια), αλλά ήμουν εδώ. Ήμουν παρών με κάθε έναν που με διακωμώδησε στη σκηνή.  Ήμουν παρών παντού στη σκηνή. Το λάτρεψα. Πραγματικά το λάτρεψα (χειροκρότημα κοινού).

Ξέρετε, ένας Αναληφθείς Δάσκαλος έχει ό,τι χρειαστεί ή θελήσει. Ένας Αναληφθείς Δάσκαλος δεν χρειάζεται τίποτε άλλο. Τί δώρο θα μπορούσατε να κάνετε σε έναν  Αναληφθέντα Δάσκαλο εκτός από το γέλιο σας; Το γέλιο σας. Μου γέμισε την καρδιά. Γέμισε ολόκληρη την ύπαρξη μου, γιατί ξέρω πόσο δύσκολο είναι αυτό. Αυτό υποτίθεται ότι θα χρειαζόταν ίσως και πέντε ζωές κι εσείς το κάνετε σε μια. Ξέρω ότι πιστεύετε ότι 20 χρόνια είναι πολύς καιρός – δεν είναι τίποτα, λαμβάνοντας υπόψη τί περνάτε. Έτσι το να μπορείτε να γελάτε είναι το μεγαλύτερο δώρο απ’ όλα, μου δίνει τόση χαρά. Το να γελάτε μαζί μου; Μμ, ίσως όχι και τόσο (γέλια). Αλλά το γέλιο, μόνο γέλιο, το δέχομαι με όποιο τρόπο μπορώ να το βρω.

Περνώντας αυτά που περνάτε, όλη αυτή την αλλαγή στο σώμα σας και την αλλαγή που κάνουμε εδώ αυτό το σαββατοκύριακο, αλλαγή για την οποία πρόκειται να μιλήσουμε σε ένα λεπτό, να μπορείτε να τα περνάτε αυτά και να σηκώνεστε από κάτω, να σκουπίζετε λίγα δάκρυα από τα μάτια σας και το αίμα από το σώμα σας και μετά να γελάτε γι’ αυτό και να λέτε “Να πάρει! Δώσε μου κι άλλο.” (γέλια) “Αυτό δεν ήταν αρκετό, αντέχω κι άλλο.” Αυτό αληθινά είναι το μεγαλύτερο δώρο.

Κι όπως μπορείτε να φανταστείτε, πήγα πίσω στο Κλαμπ των Αναληφθέντων Δασκάλων χθες βράδυ (κι άλλα γέλια), στο οποίο είμαι Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος και πραγματικά είμαι ο ιδρυτής και διοργανωτής εκδηλώσεων και βασικός παρουσιαστής. Και η Λίντα κοιτάζει αυτό το ποτήρι με νερό και θυμάται μια φορά που με ψέκασε με νερό (αναφερόμενος σε κάτι που προβλήθηκε νωρίτερα από το Discovery Shoud 8˙ το κοινό φωνάζει “Ωωω!” και πολύ γέλιο) Ω, και μπαίνω πολύ στον πειρασμό (κι άλλα γέλια). Είναι η τέλεια ευκαιρία. Έχουμε όλες τις κάμερες στραμμένες. Όλοι είναι σε αναμονή (πολλές αντιδράσεις από το κοινό).

ΛΙΝΤΑ: Θα παίξω.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Πώς θα μπορούσα;  Πώς θα μπορούσα, όταν μπορώ να περιμένω και να κάνω την ανησυχία της να αυξάνεται ,χρόνο με το χρόνο με το χρόνο! Μουαα!
Σ’ αγαπάω κι ο σύζυγος σου επίσης, αλλά αυτό δεν έχει και πολλή σημασία. Σ’ αγαπάω.

Έτσι αγαπητοί Σώμπρα, η ικανότητα να γελάς. Γύρισα στο Κλαμπ των Αναληφθέντων Δασκάλων χθες βράδυ κι όλοι μαζεύτηκαν γύρω “Λοιπόν, πώς ένιωσες που σε κριτικάριζαν και σε κορόιδευαν και σε περιγελούσαν; Κάποια απ’ αυτά ήταν κακόγουστα. Κάποια απ’ αυτά ήταν τόσο αληθινά!” (γέλια) Και τους έβαλα όλους να κάτσουν και τις εννέα χιλιάδες – σχεδόν δέκα χιλιάδες αυτή την περίοδο. Κάθισαν όλοι και μοιράστηκα μαζί τους την ομορφιά της στιγμής, την κωμωδία που εκτυλισσόταν, το να μπορείς να γελάς. Αντί να είστε στα γόνατα και να προσεύχεστε ευλαβείς, είστε οι πειρατές που είσαστε.
Και είπα στον καθένα απ’ αυτούς “Δεν υπάρχει καμία ομάδα στον πλανήτη σαν τους Σώμπρα. Δεν υπάρχει καμία!”  Είπα «Οι ομάδες σας κάνουν ακόμα τους διαλογισμούς τους και τα άμπρα κατάμπρα τους. Εμείς σατιρίζουμε τον Αναληφθέντα Δάσκαλο». Αυτό είναι πρόοδος! Αυτό είναι πρόοδος.” (χειροκρότημα κοινού)!!

Και αληθινά είναι, αληθινά είναι, γιατί το γέλιο μετακινεί βουνά από ενέργειες. Καθαρίζει τόσα πολλά από το σώμα σας. Το χρειάζεστε αυτή τη στιγμή. Θα ήθελα να κάνω αυτή την εκδήλωση ετήσια – όχι να με σατιρίζετε! Ας δοκιμάσετε με τον Κουτχούμι την επόμενη φορά. Ω, με την ευκαιρία, Κουτχούμι . Μαντέψτε πού είναι τώρα ο Κουτχούμι; (κι άλλα γέλια) Παγιδευμένος σε έναν κρύσταλλο ,προσπαθώντας να βγει έξω θυμάται την ιστορία των 10,000 ετών κι αρχίζει να πιστεύει ότι του έριξα κάποιο ξόρκι ή μάγια, που το έκανα (κι άλλα γέλια), κι απλά θέλω να πιάσει το υπονοούμενο.

Ο Κουτχούμι, το φιλαράκι μου, μου επιτίθεται. “Βλάκας;!!” (γέλια) Δεν είναι καν αστείο. Δεν είναι έξυπνο (κι άλλα γέλια). Και πραγματικά δεν είναι αυτό που συνέβη και δεν βρήκα κάποιο τρελό όνομα, οτιδήποτε κι αν είχε “Λόρδος κάτι τι.” Όχι, όχι, όχι. Όχι. Είναι όλα μια επινόηση. Ήταν όλα ένα αστείο. Δεν έχει καμία σχέση με την αλήθεια ή – σκάσε Κουτχούμι! (γέλια) -ή την πραγματικότητα.

Όμως θα παραδεχτώ δυο πράγματα. Όντως μου έδωσε κάποιες συμβουλές. Όντως μου έδωσε κάποιες συμβουλές για το πώς να τα πάω καλά με τους Σώμπρα και μου έδωσε κάποιες προειδοποιήσεις μαζί μ αυτό. Δεν ήταν απλά συμβουλές, ήταν προειδοποιήσεις για σας και είπε ότι είστε ζόρικη ομάδα.
Είπε ότι δεν κάνετε τις ασκήσεις για το σπίτι και σας αρέσει να βρίζετε και να φτύνετε και να μιλάτε άσχημα και να κλάνετε και λοιπά. Επίσης είπε ότι μερικές φορές μόνο για τη μυρωδιά, πρέπει να απομακρύνεσαι αλλά -αυτό είναι αλήθεια. Αλλά υπήρχε αλήθεια σ αυτό. Πραγματικά μου έδωσε κάποιες συμβουλές γι αυτό κι ο Κουτχούμι είπε επίσης ότι θα γινόταν ο προσωπικός σας “προπονητής”, αν επιτρέψετε, αν τον αφήσετε και θα το κάνει. Αυτή είναι μια πολύ αληθινή δήλωση. Θέλετε μια μικρή ανανέωση στην ενέργεια σας; Και δεν εννοώ μόνο σε υλικό επίπεδο. Θέλετε μια μικρή ανανέωση στη στάση σας προς την ενέργεια;  Καλέστε τον Κουτχούμι, θα έρθει αμέσως. Θα καταλάβετε περισσότερα μετά τη σημερινή συνεδρία.

Όμως πραγματικά, ο Κουτχούμι – ο Κουτχούμι είναι τριγύρω συνέχεια. Είναι μαζί σας όσο είμαι κι εγώ. Κατά κάποιο τρόπο παίζει το ρόλο “καλός αστυνόμος” κι εγώ παίζω τον “κακό αστυνόμο”, αλλά είναι μαζί σας. Οπότε καλέστε τον. Είναι διαθέσιμος.

Λοιπόν, με αυτά, όσα κάναμε χθες το πρωί κι όσα πρόκειται να κάνουμε σήμερα το απόγευμα είναι στην πραγματικότητα το Shoud 11 της Σειράς Ανάδυση. Στη συνάθροιση του Ιουλίου … Τι, χαίρεστε που τελειώσαμε; Στη  συνάθροιση του Ιουλίου, δεν έχει σημασία. Μπορείτε να ξαναπροβάλλετε αυτό, μπορείτε να μη κάνετε τίποτα, μπορείτε να μη μαζευτείτε, αλλά αυτά που κάνουμε εδώ είναι πολύ σημαντικά. Άρα είναι το Shoud 11, με το χθεσινό και το σημερινό κομμάτι. Αυτά θα αποτελέσουν το Shoud 11 της Σειράς Ανάδυση.

ΛΙΝΤΑ: Ουάου.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι (χειροκρότημα κοινού) Αυτό που πρόκειται να κάνουμε, αυτό που πρόκειται να τελειώσουμε σήμερα είναι πολύ σημαντικό. Θα μιλήσω γι αυτό αργότερα

Αληθινά είναι στροφή 180 μοιρών, μια εκκίνηση. Είναι μια μεγάλη, μεγάλη αλλαγή και πάλι, μπορεί να μην την αναγνωρίζετε αμέσως, αλλά είναι μια τεράστια αλλαγή. Τόσο μεγάλη, ώστε αυτό που κάνουμε εδώ γίνεται το σημείο εκκίνησης για τόσες πολλές από τις προσεχείς μας συνεδρίες Keahak – μερικές από τις συναθροίσεις και τα εργαστήρια και, φυσικά, στα Shoud – αλλά θα εστιάσουμε πραγματικά σε αυτό που κάνουμε εδώ, ό,τι θα βγάλουμε εδώ σήμερα σε προσεχείς μας συνεδρίες Keahak.

ΛΙΝΤΑ: Ουαου.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Έτσι, με αυτά, χωρίς άλλες ανακοινώσεις, θα ζητήσουμε να επιστρέψουν οι Yoham για λίγο. Θα φέρουμε πίσω τον Μέρλιν για να συνεχίσει τη συνεδρία από χθες.
Λοιπόν, Λίντα λίγες αναπνοές.

Β’ Συνεδρία

ΛΙΝΤΑ: Έτσι λοιπόν, ξανά πάρτε την καλή βαθιά αναπνοή, καθώς υποστηρίζουμε αυτή την αλλαγή – από τον Αντάμους στον Κουτχούμι – στο Μέρλιν . Πάρτε την καλή βαθιά αναπνοή και εισπνεύστε τις ενέργειες του Μέρλιν.

(αρχίζει η μουσική)

Εισπνεύστε, αφήστε να ρέει.

Ω, νιώστε το. Νιώστε το. Εισπνέοντας το “Εγώ Είμαι Εδώ. Εγώ Είμαι Παρών.” Οι ενέργειες σας εδώ, να υποστηρίζουν αυτό το μήνυμα.

Αναπνεύστε βαθιά, με τη ροή, νιώθοντας κι επιτρέποντας. Πάρτε την καλή βαθιά αναπνοή της ζωής.

Αναπνεύστε … αναπνεύστε για σας.

Συνεχίστε να αναπνέετε και να επιτρέπετε, προσκαλώντας τον Μέρλιν. Νιώστε το πραγματικά.

Μείνετε με την καλή βαθιά αναπνοή, καθώς ο Μέρλιν είναι εδώ για μας.

ΜΕΡΛΙΝ: Χαιρετώ από εδώ κι από μακριά. Είμαι ο Μέρλιν.
(η μουσική σταματά)

Ο Μέρλιν εδώ είναι μια συλλογική ενέργεια όλων των Μέρλιν, που έχουν ποτέ περπατήσει στη Γη. Και τώρα, σ αυτό το δεύτερο κομμάτι, ο Μέρλιν είναι επίσης μια συλλογική ενέργεια από τον καθένα από σας, που ονομάζεστε Σώμπρα. Συλλογική ενέργεια σημαίνει ότι ερχόμαστε ενωμένοι, αλλά δεν δεσμευόμαστε μεταξύ μας. Συνασπιζόμαστε για το κοινό καλό, αλλά δεν είμαστε εξαρτημένοι ο ένας από τον άλλο, γιατί καθένας Μέρλιν είναι μια κυρίαρχη ύπαρξη.

Ο Μέρλιν

Ο Μέρλιν κι ο Μέρλιν που είστε εσείς, είναι ταξιδευτής του χρόνου, γιατί ο Μέρλιν συνειδητοποιεί ότι αυτοί είναι από το δικό τους παρελθόν και από το δικό τους μέλλον. Δεν υπάρχουν οδοφράγματα ή τοίχοι ή πύλες, που τους χωρίζουν από το παρελθόν ή το μέλλον, έτσι ο Μέρλιν μπορεί εύκολα να διατρέχει το χρόνο.

Ο Μέρλιν είναι ο φύλακας του χρόνου, ο αρχηγός του χρόνου κι ο χρήστης του χρόνου, συνεπώς τώρα σαν Μέρλιν, αυτό είναι κάτι που πραγματικά μπορεί να έρθει στη δική σας ζωή. Να είστε αυτός ο ταξιδευτής του χρόνου, να είστε στο εδώ και στο μακριά ταυτόχρονα.

Ο Μέρλιν είναι αυτός που αλλάζει μορφή, γιατί ο Μέρλιν συνειδητοποιεί ότι δεν υπάρχει μια μοναδική πραγματικότητα. Υπάρχουν πολλές, πολλές πραγματικότητες. Όλα βασίζονται στην αντίληψη του παρατηρητή και την πρόθεση του δημιουργού. Έτσι, συνεπώς, ο Μέρλιν μπορεί να εμφανιστεί σαν κουνέλι, σαν αετός, σαν δέντρο, σαν σταγόνα νερού, σαν αέρας μόνο.

Σαν Μέρλιν τώρα, θα φτάσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ικανότητα. Θα φτάσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ικανότητα, ώστε να βιώνετε τα πράγματα που επιλέγετε να βιώνετε. Φυσικά, ποτέ για να χειραγωγείτε τους άλλους. Ποτέ για να πάρετε ενέργεια από οπουδήποτε αλλού εκτός του εαυτού σας, γιατί δεν υπάρχει ενέργεια έξω από σας. Όμως τώρα έχετε αυτή την ικανότητα να διαμορφώνετε και να αλλάζετε την πραγματικότητα σας.

Και θα υπάρξουν φορές, που θα έχετε πολλές πραγματικότητες σε εξέλιξη την ίδια στιγμή και δεν θα μπερδεύεται πια το ανθρώπινο μυαλό, γιατί θα συνειδητοποιείτε ότι όλες οι πραγματικότητες, όλα τα δυναμικά υπάρχουν όλα μαζί μέσα κι έξω από το χρόνο.

Αν το είχαμε συζητήσει αυτό πριν από πολλά, πολλά χρόνια, το ανθρώπινο μυαλό θα είχε απλά συγκλονιστεί. Αλλά είστε σε ένα σημείο τώρα που καταλαβαίνετε το Και κι όλες τις πιθανότητες.

Ο Μέρλιν που είστε εσείς, είναι ένας αληθινός μάγος. Μάγος απλά σημαίνει ότι καταλαβαίνετε όλα τα βασίλεια, όλες τις πιθανότητες, κι εκείνες που δεν κατανοείτε άμεσα ξέρετε ότι μπορείτε να τις εξερευνήσετε χωρίς φόβο.

Κι ο Μέρλιν, αυτός ο σύγχρονος Μέρλιν που είστε, είναι κάποιος που έρχεται να γκρεμίσει όλες τις αυταπάτες του πόνου σ’ αυτόν τον πλανήτη στην ανθρώπινη κατάσταση, αρχίζοντας με τον εαυτό σας πρώτα. Ενώ τα άλλα γνωρίσματα του Μέρλιν που έχω αναφέρει είναι, θα λέγαμε, παλιότερα γνωρίσματα, το νέο χαρακτηριστικό του Μέρλιν είναι το πέρα από τον πόνο, πέρα από αυτή την ανάγκη στην ανθρώπινη κατάσταση, έτσι ώστε να μπορέσετε να βιώσετε και να είστε στη ζωή, με χαρά κι αισθησιασμό χωρίς άλλο πόνο.

Στις συνεδρίες που έχουμε μπροστά μας με τον Αντάμους, με όλους τους Μέρλιν και τους άλλους που θα συμμετάσχουν, θα υπάρξει έντονη εστίαση στη διάλυση αυτού του πόνου. Κι όταν θα έρθετε μπροστά, όταν πάρετε το μικρόφωνο, όταν θα είστε στο τραπέζι για να αφήσετε ελεύθερη τη δική σας φωνή, αν υπάρχει πόνος στην ενέργεια σας, αν συνεχίζετε να περιφέρετε πόνο μαζί σας, θα κληθείτε να κάνετε κάτι γι αυτό, γιατί δεν έχει θέση εκεί που πηγαίνουμε. Όχι άλλος πόνος στη ζωή σας. Τελεία και παύλα.
(παύση)

Ο Μέρλιν είναι η σοφία για την οποία μιλάμε τόσο καιρό. Ο Μέρλιν αντικαθιστά, ίσως τη λέξη “Μάστερ”. Τώρα γίνεστε αληθινοί Μέρλιν. Είναι η σοφία και στον Μέρλιν δεν υπάρχει ενέργεια. Δεν υπάρχει ανάγκη για ενέργεια.

Στον Μέρλιν, η σοφία δεν είναι σκέψεις, γιατί ακόμα -θα αναγνωρίσετε – και οι σκέψεις όπως τις γνωρίζατε αρχίζουν να φεύγουν, να αντικαθίστανται από το gnost και τη σοφία. Έτσι στον Μέρλιν δεν υπάρχουν σκέψεις. Υπάρχει απλά η σοφία, η επίγνωση και το gnost.

Ο Μέρλιν δεν έρχεται να σώσει τους ανθρώπους, ποτέ, αλλά ο Μέρλιν είναι εκεί για να υπενθυμίζει στους ανθρώπους ότι δεν είναι μόνοι, ότι είναι επίσης Μέρλιν. Είναι επίσης το Εγώ Είμαι.

Μην καλείτε τον Μέρλιν για να κάνει πράγματα για σας. Αντίθετα γίνετε Μέρλιν και μετά κάντε τα.

Μην καλείτε τον Μέρλιν για να κάνει πράγματα για σας, να θεραπεύσει το σώμα σας, να διορθώσει ένα οικονομικό θέμα, να φέρει μια νέα σχέση, να σας κάνει ευτυχισμένους, γιατί δεν είναι αυτός ο ρόλος του Μέρλιν. Θα αναλάβετε να γίνετε Μέρλιν σ’ αυτό το σημείο.

Λοιπόν μην καλείτε τον Μέρλιν να κάνει την ανθρώπινη ζωή καλύτερη, γιατί αυτά τα επόμενα χρόνια, η λέξη “άνθρωπος” πρόκειται να φύγει εντελώς από το λεξιλόγιο σας. Θα θυμάστε τις μέρες που ήσασταν άνθρωποι, αλλά δεν θα είστε πια ο περιορισμένος άνθρωπος που γνωρίζετε τώρα.

Μην καλείτε τον Μέρλιν, αλλά γίνετε Μέρλιν.

Ο Δράκος

Ο σπουδαιότερος σύντροφος του Μέρλιν είναι ο δράκος. Ο Μέρλιν κι ο δράκος -νιώστε το για μια στιγμή -είναι αληθινοί σύντροφοι ο ένας για τον άλλο και τελικά για σας.

Ο δράκος δεν έχει ενέργεια. Ο δράκος δεν έχει σώμα. Ο δράκος δεν έχει προορισμό.
Ο δράκος δεν είναι παρά ένα πράγμα κι αυτό είναι διαύγεια.

Ο δράκος φέρνει διαύγεια και σ’ αυτή ακριβώς τη διαύγεια είναι που αντιστέκονται οι περισσότεροι άνθρωποι. Δεν θέλουν να το δουν αυτό καθαρά. Θέλουν να κρύβονται. Θέλουν να συγκαλύπτουν τα πράγματα. Θέλουν να ζουν με τη μια ψευδαίσθηση μετά την άλλη, έτσι οι περισσότεροι αντιστέκονται στο δράκο.

Πολλοί έχουν ονομάσει το δράκο και το Μέρλιν σατανικούς, γιούς και κόρες του ίδιου του Σατανά, επειδή υπάρχουν τόσοι πολλοί σ’ αυτόν τον πλανήτη που ζουν με φόβο και κρατούν αυτό το φόβο, που αντιστέκονται στη διαύγεια του ποιοι είναι πραγματικά. Έτσι τι κάνουν αντί να επιτρέψουν την διαύγεια; Την ονομάζουν διάβολο και ίσως κάποιες φορές να δίνει αυτή την αίσθηση, γιατί η διαύγεια μπορεί να είναι τόσο σκληρή και τόσο σαρωτική. Αλλά είστε έτοιμοι για τη διαύγεια που έρχεται με το δράκο, το σύντροφο του Μέρλιν.

Τώρα έρχεται η ώρα να αποκτήσετε νέα όραση. Αντί για την όραση των ματιών σας μόνο και μερικές φορές την εικόνα των σκέψεων και της φαντασίας σας, είναι καιρός να αποκτήσετε την όραση του δράκου. Αυτή είναι όραση στραμμένη προς το εσωτερικό. Τελικά, θα βγει κι έξω επίσης, αλλά αρχικά η όραση είναι εντελώς στραμμένη προς το εσωτερικό.

Είναι το να κοιτάτε τον εαυτό σας με τον καλύτερο, καθαρότερο τρόπο και μερικές φορές θα είναι ενοχλητικό. Μερικές φορές θα δείτε πράγματα για τον εαυτό σας, θα δείτε τους φόβους σας, θα δείτε κομμάτια του παρελθόντος σας. Θα δείτε πράγματα που αρχικά μπορεί να θεωρήσετε άσχημα, τρομακτικά, κακόγουστα, αλλά με τα μάτια του δράκου, με τη νέα όραση του δράκου που έχετε, επιτρέψτε στον εαυτό σας να πάει πιο πέρα. Μη το βάλετε στα πόδια.

Επιτρέψτε στην όραση σας να περάσει και να πάει πέρα, γιατί πέρα από την αντίληψη του τί μπορεί να είναι άβολο για τον άνθρωπο, πέρα απ αυτό υπάρχει το μεγαλύτερο δώρο απ όλα – η κατανόηση του ποιοι είστε πραγματικά.

Με την όραση του δράκου, θα βλέπετε πέρα από τα προσωπεία και τους πόνους και τις ανησυχίες και τη θλίψη. Θα κοιτάτε πέρα απ όλα αυτά τα πράγματα, ακόμα και τα πράγματα που σιχαίνεστε στον εαυτό σας. Με την όραση του δράκου, θα βλέπετε πέρα απ αυτά και θα φτάσετε να δείτε ποιοι είστε πραγματικά.

Ας πάρουμε αυτή τη στιγμή για να δεχτούμε και να επιτρέψουμε την όραση του δράκου στα δικά σας μάτια.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή, γιατί τώρα έρχεται η όραση του δράκου, όχι για να χρησιμοποιείται εξωτερικά, όχι για να εισχωρεί και να διερευνά και να παρατηρεί τις ζωές των άλλων, αλλά για να κοιτάζετε τον εαυτό σας. Ένας νέος τρόπος να αντιλαμβάνεστε ποιοι είστε, αυτή η όραση του δράκου.
(παύση)

Σε αυτή τη συνάθροιση, αναδεικνύουμε την ομορφιά του Μέρλιν με όλη του τη σοφία, τη διαύγεια του συντρόφου του, του δράκου και φέρνουμε αυτή την όραση του δράκου μέσα στα μάτια σας, μέσα στο μυαλό σας, μέσα στην καρδιά σας έτσι ώστε να δείτε ποιοι είστε πραγματικά.

Μην φοβηθείτε τίποτα απ’ όσα θα δείτε.

Μην φοβηθείτε τίποτα απ’ όσα θα δείτε, γιατί αυτά που αντιλαμβάνεστε αρχικά πιθανόν να μην είναι η πραγματική αλήθεια. Κοιτάξτε όλο και βαθύτερα, αντί να το βάλετε στα πόδια. Κοιτάξτε όλο και πιο βαθιά και θα φτάσετε να δείτε ποιοι είστε.

Έτσι τώρα φέρνετε τον Μέρλιν στον εαυτό σας, τη σοφία, αυτό που μέχρι τώρα ονομάζαμε Μάστερ. Φέρνετε αυτό στον εαυτό σας και φέρνετε την όραση του  δράκου στον εαυτό σας.

Ο δράκος δεν είναι ενέργεια κι ο δράκος δεν θα το κάνει για σας. Ο δράκος δεν έχει μορφή. Ο δράκος δεν έχει πρόγραμμα. Ο δράκος δεν είναι το κατοικίδιο σας. Ο δράκος είναι η όραση σας.

Ο δράκος δεν πρόκειται να βγει και να κάνει πράγματα για σας και να κάνει να συμβούν διάφορα, όμως θα επιτρέψει την καθαρή όραση. Θα γίνει καθαρή όραση. Όταν τα πράγματα είναι θολά, όταν η εικόνα είναι συγκεχυμένη, όταν ο παλιός ανθρώπινος εαυτός γίνει φοβισμένος, αφήστε τον εαυτό σας να γίνει η όραση του δράκου στη δική σας ζωή, στη δική σας Πραγμάτωση και αφύπνιση.

Ο Άνθρωπος

Κι έπειτα το τρίτο θέμα σήμερα, ένα που θα αφορά πολλές από τις συζητήσεις μας και είμαι σίγουρος, πολλές συζητήσεις με καθένα από σας.

Μέχρι τώρα έχουμε μιλήσει για τον άνθρωπο που είναι το εμπειρικό μέρος της τριάδας. Υπάρχει το Εγώ Είμαι, το οποίο είναι καθαρή συνειδητότητα. Υπάρχει ο Μάστερ, ο Μέρλιν, που είναι πραγματικά σοφία και μετά υπάρχει ο άνθρωπος με την εμπειρία.

Η εμπειρία του ανθρώπου συχνά υπαγορευόταν από το παρελθόν, το κάρμα, αλλά επίσης από πεποιθήσεις και περιορισμούς. Η εμπειρία του ανθρώπου μετά παρείχε ενέργεια για να υπάρξει η βιωματική παιδική χαρά για τον άνθρωπο. Αλλά από αυτή τη συνάθροιση στο τέλος της Σειράς Ανάδυση και μετά αυτό αλλάζει.

Τώρα ο άνθρωπος είναι η ενέργεια και η εμπειρία ακολουθεί.

Ο άνθρωπος -εσείς – γίνεται η ενέργεια. Και μπορεί να σκεφτείτε “Λοιπόν, δεν είμαι σκέψεις;” Όχι, οι σκέψεις τώρα μετατρέπονται σε ενέργεια.

Και μπορεί να σκεφτείτε “Δεν είμαι συνειδητότητα;” Και η απάντηση σ’ αυτό είναι, δεν ήσασταν ποτέ πραγματικά. Δεν ήσασταν ποτέ πραγματικά. Υπάρχει  συνειδητότητα μέσα στην τριάδα του Εαυτού, αλλά στον ανθρώπινο εαυτό, όχι, δεν υπάρχει συνειδητότητα. Υπάρχουν σκέψεις και συναισθήματα. Υπάρχουν αναμνήσεις και αισθήματα, αλλά δεν υπήρχε ποτέ αληθινή συνειδητότητα στον άνθρωπο.

Τώρα το αλλάζουμε από εμπειρικό που φέρνει ενέργεια, σε ενέργεια που επιτρέπει την εμπειρία της επιλογής σας. Υπάρχει τεράστια διαφορά, τεράστια αλλαγή σ’ αυτό.

Πάρε μια στιγμή, αγαπητή ανθρώπινη πτυχή του Εγώ Είμαι, πάρε μια στιγμή τώρα για να νιώσεις πώς μπορεί να είναι αυτό, το να είσαι η ενέργεια
(παύση)

… και μετά να επιλέγεις την εμπειρία σου, αντί για το αντίστροφο.

Ένα μέρος του ανθρώπου επαναστατεί σ’ αυτό και λέει “Μα είμαι όλα αυτά τα πράγματα. Είμαι ευφυΐα, είμαι συνειδητότητα, είμαι όλα αυτά τα πράγματα.” Αλλά για μια στιγμή νιώσε τον εαυτό σου, αγαπητή ανθρώπινη πτυχή, σαν ενέργεια.
(παύση)

Με ποιο τρόπο διαφέρει αυτό; Γιατί είναι διαφορετικό; Επειδή στο παρελθόν εσείς ήσασταν το εμπειρικό κομμάτι, το μόνο κομμάτι που μπορούσε να βιώσει, το μόνο κομμάτι που μπορούσε να φτάσει στα βάθη των δημιουργημάτων του δημιουργού σας. Το μόνο κομμάτι που μπορούσε. Και μετά απευθυνθήκατε έξω από σας για ενέργεια. Όσο διάστημα είσαστε άνθρωποι, υπάρχει η αντίληψη, ότι η ενέργεια παραμένει έξω από σας, έτσι ακολουθήσατε αυτή την πεποίθηση. Απευθυνθήκατε έξω από σας για ενέργεια για να υποστηρίξετε και να ενισχύσετε την εμπειρία σας. Όμως τώρα αυτό αλλάζει εδώ σήμερα.

Είστε ενέργεια πρώτα. Πάρτε μια βαθιά αναπνοή και νιώστε το αυτό.
(παύση)
Κι όταν λέω ενέργεια, μη σκεφτείτε με όρους ηλεκτρισμού ή βενζίνης ή πυρηνικών ή οποιοδήποτε από εκείνα τα άλλα πράγματα, ούτε ηλιακή. Είναι η ενέργεια σας. Είναι η προσωπική σας ενέργεια.

Στο διάστημα που θα ακολουθήσει, θα φτάσετε να εξερευνήσετε τί είναι πραγματικά αυτή η ενέργεια κι ακόμα θα πιστεύετε ότι είστε παραπάνω από ενέργεια, ότι υπάρχει ένα μυαλό με τις σκέψεις του. Αλλά τότε θα φτάσετε να συνειδητοποιήσετε, όχι, είναι όλα ενέργεια μέσα σας.

Θα σκεφτείτε το παρελθόν σας, τις αναμνήσεις σας και θα σκεφτείτε “Λοιπόν, αυτά είναι διαφορετικά από την ενέργεια” και  θα φτάσετε να συνειδητοποιήσετε ότι αυτά είναι ενέργεια.

Θα παρατηρείτε τους φόβους σας, τις ανησυχίες σας και θα νομίζετε “Λοιπόν, αυτές δεν είναι ενέργεια. Αυτές προσελκύουν ενέργειες.”  Αλλά θα φτάσετε να  συνειδητοποιήσετε ότι αυτές είναι ενέργειες.

Θα φαντάζεστε τα μεγαλύτερα δυναμικά κι επιτεύγματα σας και θα σκέφτεστε “Λοιπόν, αυτές δεν είναι ενέργειες. Οι ενέργειες έρχονται να υποστηρίξουν αυτό.” Και μετά θα συνειδητοποιήσετε ότι αυτές είναι ενέργειες. Τώρα ενσωματώνονται.

“Εγώ είμαι άνθρωπος. Είμαι η ενέργεια. Εγώ είμαι άνθρωπος. Είμαι η ενέργεια” και σύντομα θα έρθει μια μέρα που θα αφήσουμε τη λέξη “άνθρωπος”.

Είμαι η ενέργεια. Είμαι ο Μέρλιν. Εγώ Είμαι αυτό που Είμαι.” Αλλά ο ρόλος σας τώρα σαν ανθρώπινη πτυχή, που μπορεί επίσης οποιαδήποτε στιγμή να αξιοποιήσει, να ενωθεί με το Μέρλιν, με το Εγώ Είμαι, ο ρόλος σας τώρα σαν άνθρωποι είναι να είστε η ενέργεια. Αυτό είναι μεγαλειώδες.

Ποτέ δεν έχει συμβεί αυτό στην ανθρώπινη ιστορία. Και συνειδητοποιώ ότι είναι λιγάκι μπερδεμένο, αλλά νιώστε το Μέρλιν, τη σοφία σας τώρα, για να καταλάβετε γιατί είναι τόσο σημαντικό αυτό, γιατί αυτή είναι τόσο μεγάλη αλλαγή. Μη ζητάτε από το Μέρλιν να το κάνει για σας. Μη ζητάτε από το Μέρλιν να σας το εξηγήσει. Αφήστε τον εαυτό σας να γίνει Μέρλιν για ένα λεπτό, μέσα στη σοφία.
(παύση)

Κι ο Μέρλιν καταλαβαίνει την μετάβαση, από τον άνθρωπο που είναι η εμπειρία, σε άνθρωπο που είναι η ενέργεια. Και με την ενέργεια τώρα, μπορείτε να επιλέξετε τηνεμπειρία. Είναι μέρος όλης αυτής της τριάδας, μέρος της αληθινής δημιουργίας στην υλική πραγματικότητα.

Άνθρωπος, ενέργεια – ω, το μυαλό σας τρέχει αυτή τη στιγμή. Τότε είναι που  παίρνετε μια βαθιά αναπνοή και γίνεστε ο Μέρλιν, ώστε η σοφία να καταλάβει γιατί ο άνθρωπος γίνεται ενέργεια.
(παύση)

Με αυτά, είμαστε η συλλογική ενέργεια των Μέρλιν από το παρελθόν, όλοι που έχουμε κρατήσει αυτό τον τίτλο, όλοι που έχουμε διατρέξει το χρόνο και το χώρο, όλοι που έχουμε δώσει εντολή στο χρόνο να μας υπηρετήσει. Είμαστε οι Μέρλιν. που αλλάζουμε μορφή, εκείνοι που μπορούν να γίνουν οτιδήποτε επιλέξουν, απλά επιτρέποντας.

Είμαστε οι Μέρλιν, που τώρα περιλαμβάνουν εκείνους που πρόκειται να προχωρήσουν από εδώ στην αληθινή ενσωματωμένη Πραγμάτωση – εσάς – εκείνους που ονομάζονται Σώμπρα.

Με αυτά, σας χαιρετάμε από εδώ κι από μακριά.

Είμαστε οι Μέρλιν.

Και θα πάμε πίσω στον Αντάμους σε ένα λεπτό.

ΛΙΝΤΑ: Έτσι … μείνετε με την αναπνοή, καθώς γίνεται η μετάβαση εδώ. Πάρτε μερικές καλές αναπνοές.
(ξαναρχίζει η μουσική)

Νιώστε αυτό το μήνυμα του Μέρλιν. Αφήστε το να αφομοιωθεί.

Μείνετε με την αναπνοή.

Δεν χρειάζονται λόγια. Απλά μείνετε με την αναπνοή. Μείνετε με την καλή βαθιά αναπνοή.

Αναπνεύστε …

(παύση, καθώς η μουσική συνεχίζεται και μετά σβήνει)

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Εγώ Είμαι αυτό που Είμαι, ο Αντάμους της Κυρίαρχης Περιοχής.

Μμ, ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή με αυτό, αγαπητές ενέργειες (λίγα γέλια).

Ζήτησα από το Μέρλιν να έρθει για να δώσει αυτό το μήνυμα. Ο Μέρλιν κι ο δράκος, είναι σύντροφοι. Πάνε πλάι πλάι.

Τώρα έρχεται ο δράκος. Σας δίνει όραση. Α, κι όχι σαν αυτή που είχατε στο παρελθόν, την όραση στα μάτια σας, αλλά φέρνετε αληθινή όραση που κοιτάζει προς τα μέσα. Στο τέλος, ναι, και προς τα έξω, όμως αυτή τη στιγμή είναι μόνο για μέσα. Θα παρέχει απίστευτη διαύγεια, μερικές φορές λίγο τρομακτική, μερικές φορές σαρωτική. Όμως αντιμετωπίστε το, αντί να τρέξετε για να το αποφύγετε. Επιτρέψτε στην όραση σας, την όραση του δράκου, να διαπεράσει οποιοδήποτε εσωτερικό φόβο, ανησυχία, μπλοκάρισμα, ό,τι κι αν έχετε. Επιτρέψτε στην όραση να διεισδύσει μέσα του, να περάσει εντελώς στην άλλη πλευρά και θα αντικρίσετε πράγματα σχετικά με τον εαυτό σας, που ποτέ δεν θα μπορούσατε να φανταστείτε μόνο με το ανθρώπινο μυαλό.

Ο Μέρλιν είναι η σοφία και, όπως είπε ο Μέρλιν, μη φωνάξετε τον Μέρλιν να το κάνει για σας. Γίνετε Μέρλιν. Να είστε Μέρλιν.

Και τελικά το πιο σημαντικό πράγμα απ’ όλα κι αυτό που είμαι σίγουρος ότι θα σας μπερδέψει σε κάποιο βαθμό για λίγο, [είναι ότι]ο άνθρωπος γίνεται ενέργεια. Τώρα, εσείς θέλετε ο άνθρωπος να είναι ολόκληρο το πακέτο, τα πάντα τυλιγμένα σε ένα, όμως ο άνθρωπος είναι μια πτυχή αυτής της τριάδας, του Εγώ Είμαι, του Μέρλιν και του ανθρώπου. Έτσι επιτρέψτε στον εαυτό σας για λίγο εδώ να είναι η ενέργεια.

Μέχρι τώρα ήσασταν η εμπειρία, η εμπειρία που μερικές φορές -τις περισσότερες φορές – δεν είχε καν επιλεγεί συνειδητά από σας. Συνέβαινε απλά σαν αποτέλεσμα πολλών δυναμικών, αλλά τώρα γίνεστε η ενέργεια και μετά καθορίζετε την εμπειρία που θέλετε.

Παίξτε μαζί της. Παίξτε με τον εαυτό σας σαν ενέργεια. Κι όπως είπε ο Μέρλιν, οι σκέψεις σας είναι ενέργεια τώρα. Οι πεποιθήσεις σας, ενέργεια. Τα αισθήματα σας, ενέργεια. Τα πάντα – οι επιδιώξεις σας, οι επιθυμίες σας – τώρα μετατρέπονται σε ενέργεια. Νιώστε το αυτό για μια στιγμή.

Και μετά πηγαίνετε  να βιώσετε, από δική σας επιλογή, ισορροπημένοι από την απίστευτη διαύγεια του Μέρλιν και του δράκου.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή και να το φέρουμε σε μια μεράμπ. Μεράμπ είναι αυτή η αλλαγή συνειδητότητας, αλλά εδώ σήμερα [γίνεται] τεράστια αλλαγή.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή με λίγη μουσική.
(αρχίζει η μουσική)

Η Μεράμπ της Ενέργειας

Χρειάστηκε να κάνουμε πολλά βήματα για να φτάσουμε εδώ. Μερικά μικρά, μερικά γιγαντιαία βήματα. Είχαμε πολλά Σημεία Διαχωρισμού και τώρα φτάνουμε σ’ αυτό το μέρος. Και ξέρω ότι θα προσπαθήσετε να το καταλάβετε και είναι εντάξει. Όμως πιο πολύ απ’ οτιδήποτε άλλο, απλά επιτρέψτε το.

Θα προσπαθήσετε να καταλάβετε τί σημαίνει αυτό “Αν είμαι μόνο ενέργεια.” Ο άνθρωπος μεταμορφώνεται σε ενέργεια. Έχετε ακόμα τον Μέρλιν, έχετε ακόμα το Εγώ Είμαι. Ο άνθρωπος είναι που αλλάζει το ρόλο του στην τριάδα.

Ναι, θα εξακολουθήσετε να έχετε εμπειρία, όμως τώρα πάει στο πίσω κάθισμα σε σχέση με σας, μια ύπαρξη ενέργειας, και όλο αυτό τελικά μας οδηγεί σε αυτό που πρόβαλε ο Τοβίας -τη Νέα Ενέργεια – ενέργεια και συνειδητότητα σε συνδυασμό. Αυτό είναι ένα από τα βήματα στην πορεία για να φτάσετε εκεί.

Έτσι, αγαπητέ άνθρωπε, νιώσε τώρα τον εαυτό σου σαν ενέργεια. Ενέργεια που δεν έχει ούτε ισχύ ούτε διττότητα.

Ενέργεια που δεν πληγώνει. Δεν είναι επώδυνη.

 Ενέργεια που δεν είναι καταιγιστική, ποτέ.

Υπάρχει ένας γενικευμένος φόβος που είχατε για την ενέργεια – το να έχεις πάρα πολλή – επειδή η εμπειρία σας μ’ αυτήν μερικές φορές ήταν επώδυνη. Αλλά τώρα έρχεται το σημείο που μπορείτε να είστε η ενέργεια. Κι όπως είπε ο Μέρλιν, οι άνθρωποι κι εσείς πάντα πηγαίνατε έξω, κοιτούσατε πέρα, ψάχνατε κάπου αλλού για  ενέργεια. Όμως τώρα είστε η ενέργεια.

Νιώστε τη σχέση τώρα ανάμεσα στην καθαρή συνειδητότητα του Εγώ Είμαι και σε σας ως ανθρώπους, ως ενέργεια. Νιώστε αυτή τη σχέση και πώς θα ήταν διαφορετική απ’ ότι μόνο με σας σαν το εμπειρικό κομμάτι.

Νιώστε μια αλλαγή που συμβαίνει τώρα στη βιολογία σας, στο μυαλό σας, στην ταυτότητα σας.
(παύση)

Αφήστε τον εαυτό σας να νιώσει για μια στιγμή την οικειότητα τώρα, μια βαθύτερη οικειότητα με τον Μέρλιν και το δράκο -ναυτό που πριν ονομάζαμε Μάστερν- αλλά τον Μέρλιν με τη σοφία, τον δράκο με τη διαύγεια.

Νιώστε τώρα τον εαυτό σας σαν ενεργειακό συστατικό και πώς αυτό επηρεάζει τη σχέση με τη σοφία, τη διαύγεια και τη συνειδητότητα.
(παύση)

Είχατε πολλή περιέργεια για την ενέργεια. Κάποιες φορές θέλατε ενέργεια και κάποιες φορές τρέχατε να την αποφύγετε. Έχουμε συζητήσει για ενέργεια στη φυσική, αυτά τα χρόνια και τώρα έρχεται η ώρα που είσαστε ενέργεια. Πιθανόν δεν είναι αυτό που πιστεύατε ότι θα ήταν.

Θα μιλήσουμε πολύ περισσότερο γι’ αυτό στα προσεχή Keahak, Shoud, εργαστήρια, αλλά τώρα εδώ ήταν το τέλειο μέρος για να το ξεκινήσουμε – νωρίτερα από το πρόγραμμα, φυσικά. Αρκετά νωρίτερα από το πρόγραμμα.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή μέσα στην ενέργεια.
(παύση)

Θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε, ότι δεν είστε πια αυτό που νομίζατε ότι ήταν οι σκέψεις σας, αυτά που πέρναγαν από το μυαλό σας, γιατί αυτά γίνονται απλά ενέργεια.

Συνειδητοποιείτε ότι δεν έχετε πια αυτή την ταυτότητα, που νομίζατε ότι είχατε. Θα υπάρξει μια μικρή αίσθηση απώλειας από αυτό, αλλά επίσης απελευθέρωση, γιατί τώρα είστε μόνο ενέργεια.
(παύση)

Ο τρόπος που είχατε συνηθίσει να την χρησιμοποιείτε για να λύνετε προβλήματα και να διαχειρίζεστε τη ζωή τώρα αλλάζει. Ο παλιός τρόπος των σκέψεων απλά φεύγει. Γίνεται απλά μέρος της ενέργειας.
(παύση)

Έτσι, τις τελευταίες 45 μέρες το δημιουργούμε αυτό, εσείς το δημιουργείτε. Κάνουμε τις αλλαγές. Αισθανόσαστε σαν να ξεχνάτε τα πάντα, χάνετε την επαφή με τον εαυτό σας – μερικοί από σας έχετε κάποια ατυχήματα ή περιστατικά – όλα [είναι]μέρος αυτής της αλλαγής που συμβαίνει εδώ, τώρα.

Πάνω απ’ όλα, αγαπητέ άνθρωπε, είσαι ενέργεια. Και μετά με αυτή επιλέγεις την εμπειρία σου, ισορροπημένη με σοφία, ισορροπημένη με διαύγεια.

Νομίσατε ότι χάνατε το μυαλό σας; Απολύτως, πραγματικά, γιατί το μυαλό σας γίνεται ενέργεια. Οι σκέψεις σας, το παρελθόν σας, ακόμα και οι περιορισμοί σας, ακόμα και οι φόβοι σας, δεν είναι πια περιορισμένες στη νόηση. Μεταφέρονται στην ενέργεια, μια ενέργεια που δεν έχει διττότητα, δεν έχει δύναμη, που δεν έχει πρόγραμμα μέχρι να αποφασίσετε πώς θέλετε να την βιώσετε.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή τώρα κι ας επιτρέψουμε την αλλαγή.
(μακριά παύση)

Νιώστε τώρα τις σκέψεις σας σαν ενέργεια, ακόμα και τα συναισθήματα σας σαν ενέργεια, ακόμα και την κούραση σας, το σώμα σας, τα πράγματα που αγαπάτε περισσότερο,ακόμα και τον αισθησιασμό σας, νιώστε τα τώρα σαν ενέργεια.
(παύση)

γιατί πριν ήταν απλά ψευδαισθήσεις. Απλά ψευδαισθήσεις, απλά ένα όνειρο, αλλά ένα όνειρο που δεν ήταν, αυτό  που πραγματικά είστε.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή γι’ αυτή τη μέρα, μέσα στην ενέργεια, στη σοφία, στη διαύγεια.

Ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή.
(παύση)

Χρειαζόμασταν όλο αυτό το γέλιο τις περασμένες μέρες. Το χρειαζόμασταν όλο αυτό να φτάσει σ’ αυτό το σημείο, διαφορετικά θα είχαμε βαλτώσει στη μονοτονία, στην υπερβολική σκέψη. Ω, χρειαζόμασταν αυτό το γέλιο, ακόμα κι αν ήταν εις βάρος μου. Είναι εντάξει. Χρειαζόμασταν αυτό το γέλιο για να κάνουμε στροφή 180 μοιρών, για να κάνουμε αυτή την αλλαγή στη συνειδητότητα. Όλο αυτό το γέλιο, ξέρετε είναι όλο απλά ενέργεια.

Τώρα νιώστε σε μια στιγμή, πώς θα είναι, όταν δεν θα προσελκύετε την ενέργεια – δεν προσελκύετε ενέργεια για να φέρετε την εμπειρία σας – είσαστε η ενέργεια.

Είσαστε η ενέργεια, απόλυτα ισορροπημένη με σοφία και διαύγεια. Φανταστείτε τί μπορείτε να κάνετε τώρα.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή μαζί. Μια καλή -μια πραγματικά καλή βαθιά αναπνοή μαζί.

Όλο αυτό το γέλιο …  όλο αυτό το γέλιο τώρα βοηθά να κάνετε αυτή τη μετάβαση. Είστε ενέργεια. Φανταστείτε το. Χμ.

(η μουσική τελειώνει)

Αγαπητοί μου φίλοι, τώρα έρχεται το τέλος της συνάθροισης μας. Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τον ενδέκατο χρόνο. Έχουμε μόνο ένα δυο μήνες προτού πραγματικά προχωρήσουμε στην επόμενη σειρά. Έχετε ένα δυο μήνες για να αφομοιώσετε όλο αυτό, να το νιώσετε πραγματικά, να κάνετε αυτή την προσαρμογή από την εμπειρική ύπαρξη στην ενεργειακή ύπαρξη.

Ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή με αυτά που είχαμε, αυτά που έχουμε κάνει εδώ, αυτά που πρόκειται να φέρουμε σε όλους τους Σώμπρα. Ας πάρουμε μια καλή  βαθιά αναπνοή κι αν θα μου κάνατε τη χάρη για μια στιγμή, για όλη τη θλίψη που μου δώσατε την τελευταία μέρα, θα μου άρεσε άλλη μια φορά το Εγώ Είμαι αυτό που Είμαι. Αυτό με συγκίνησε. Κι αν θέλετε τραγουδήστε όλοι μαζί μου το Εγώ  Είμαι αυτό που Είμαι, το αγαπημένο μου τραγούδι.

(Οι Yoham αρχίζουν να παίζουν το τραγούδι)

GERHARD και EINAT: (τραγουδώντας)  Εγώ Είμαι αυτό που Είμαι, ανθρώπινος άγγελος θεϊκός.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ανθρώπινη ενέργεια θεϊκή (μερικά γέλια).

GERHARD και EINAT: Εγώ Είμαι αυτό που Είμαι, ανθρώπινη ενέργεια …

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ενέργεια.

GERHARD και EINAT: … θεϊκή.

GERHARD: Τίποτα άλλο;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ενέργεια θεϊκή (γελάνε).

GERHARD, EINAT και ΑΝΤΑΜΟΥΣ (τώρα συμμετέχει στο τραγούδι): Ας είναι.

EINAT: Ανάσα τη φορά. Καλωσόρισες σπίτι …

GERHARD: Στη χώρα του Μέρλιν.

EINAT: Στη χώρα του Μέρλιν!

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Εγώ Είμαι αυτό που Είμαι…

GERHARD, EINAT και ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ανθρώπινη ενέργεια θεϊκή. Εγώ Είμαι αυτό που Είμαι…

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σοφία θεϊκή.

GERHARD: Σοφία θεϊκή!

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σοφία θεϊκή. Ανακατεύω το τραγούδι σας σκόπιμα (γέλια).

GERHARD, EINAT και ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ας είναι …

EINAT: Ανάσα τη φορά…

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Και μ αρέσει αυτό, ανάσα τη φορά.

GERHARD και EINAT: Καλωσόρισες σπίτι στο Μέρλιν…

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Μέρλιν. Μέρλιν.

GERHARD και ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Μέρρρλιν (γέλια). Μέρρρλιν.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Ναι. Ας το δοκιμάσουμε πάλι.

GERHARD, EINAT και ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Καλωσόρισες σπίτι στο Μέρλιν. Εγώ Είμαι αυτό που Είμαι … (χειροκρότημα κοινού)

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ουο! Τα πιάνετε γρήγορα!

GERHARD, EINAT και ΑΝΤΑΜΟΥΣ: … ανθρώπινη ενέργεια θεϊκή. Εγώ Είμαι αυτό που Είμαι, ανθρώπινη σοφία θεϊκή.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Τα πιάνετε γρήγορα. Λοιπόν, όχι και τόσο γρήγορα (γέλια).

GERHARD και EINAT: Ας είναι …

EINAT: Ανάσα τη φορά…

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: (γελώντας) Τον διέλυσα!

GERHARD, EINAT και ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Καλωσόρισες σπίτι στο Μέρρρ …

GERHARD: …λιν, λιν!

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ωραία! Ωραία! (χειροκρότημα κοινού) Ας το πιάσουμε από την αρχή, αλλά λίγο πιο γρήγορα.

EINAT: Οκέι.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, εννοώ, είναι κάπως -ας ανεβάσουμε λίγο το ρυθμό. Αυτοί είναι ενεργειακές υπάρξεις τώρα. Ναι. Δεν είναι μόνο εμπειρία. Οκέι, ανέβασε το. Ναι! (το κοινό αρχίζει να χειροκροτεί, καθώς οι Yoham επιταχύνουν το ρυθμό)

Και με αυτό το τελικό σχόλιο, αγαπητοί μου φίλοι, θέλω να σας αποχαιρετήσω και να θυμάστε ότι, όλα είναι καλά σε όλη τη δημιουργία.

Σας αγαπώ βαθιά. Ευχαριστώ !
(πολλές ζητωκραυγές και χειροκρότημα του κοινού, η μουσική τελειώνει).

Μετάφραση : Μαίρη Πολυχρόνη
Review : Μαρία Γρηγοράκη
Σπόνσορας της μετάφρασης : Μαρία Κωδωνάκη