Shoud 11, Merlin I Am

Sponsored links

Donate Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε τις μεταφράσεις κάνοντας ένα paypal donation

( Τί υπάρχει στην ατμόσφαιρα, Συνομωσίες  Το καταφύγιό σας, Μεράμπ του καταφυγίου σας, Οι Πόλεμοι των Άστρων και η προέλευση της Γης, Υπερβαίνοντας τον χρόνο, Όλα υπάρχουν, Γιατί είστε εδώ, ο εξάψαλμος του Αντάμους, Μεράμπ για τα σωματικά θέματα )

7 -8 – 2021

Είμαι Αυτό που Είμαι, ο Αντάμους της Κυρίαρχης Περιοχής και όχι της πολλής υπομονής (γέλια κι ο Αντάμους γελάει) Αα! Αυτό θα σας δώσει μια προειδοποίηση γι’ αυτό το Shoud.
……

Τι Υπάρχει Στην Ατμόσφαιρα;

Λοιπόν, τί υπάρχει στην ατμόσφαιρα τώρα; Νιώστε το για μια στιγμή.

ΝΤΕΪΒΙΝΤ :  Αλλαγή, αλλαγή, αλλαγή!
ΑΝΤΑΜΟΥΣ : Το κάνετε πολύ καλά ! Τί είδους αλλαγή?
ΝΤΕΪΒΙΝΤ : Από το Α ως το Ω.  ¨Όλα !

ΑΝΤΑΜΟΥΣ : ¨Όλα ! Αυτή είναι μια καλή απάντηση! ¨Όλα αλλάζουν ! Αν το μετρούσατε από μια κλίμακα από το ένα ως το 10, τον τρόπο που τα πράγματα εξελίχθηκαν τα τελευταία χίλια χρόνια μέχρι τώρα, πού βρισκόμαστε τώρα ?
ΝΤΕΙΒΙΝΤ: Στο 100.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ !: Δώσε μου ένα παράδειγμα αλλαγής.
ΝΤΕΙΒΙΝΤ: Οι άνθρωποι τώρα αρχίζουν να ενσωματώνουν την θεϊκότητά τους!
Κυρίως οι Σώμπρα!
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Πόσοι νομίζετε ότι πραγματικά έχουν αρχίσει να ενσωματώνουν την θεϊκότητά τους τώρα, χαρούμενα και ανοιχτά? ¨όχι τόσοι πολλοί! Οι Σώμπρα , ναι!

ΤΕΣΣ: Το είπες, καπνός, πλημμύρες, oμίχλη, φωτιές!
Και στη συνείδηση, πνευματικές διαταραχές !
Πραγματικά αισθάνομαι την ανησυχία εκεί έξω.

ΑÏΟΝΑ: Λοιπόν, η πυκνότητα της μαζικής συνείδησης κι αυτό που νιώθω είναι σαν να τεντώνεται η διττότητα.
Αν υπάρχουν πλημμύρες σε ένα μέρος του κόσμου και φωτιές στο άλλο, αυτό δίνει την αίσθηση ότι η διττότητα τεντώνεται.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, και είναι καλό σημείο για να επισημάνουμε εδώ ότι ο καιρός, ο καιρός γενικά διαμορφώνεται, δημιουργείται από την συνείδηση. Ξέρετε, μπορεί να μελετάτε τον καιρό όλη μέρα και να μάθετε για τους επιστημονικούς του τομείς, αλλά αυτό που πραγματικά επηρεάζει τον καιρό στον πλανήτη είναι η  συνείδηση και θεωρητικά στον πλανήτη, θα έπρεπε ο καιρός να είναι πολύ ήπιος, εύκρατος τον περισσότερο χρόνο, όχι με αυτά τα σκαμπανεβάσματα και τα λοιπά. Αυτά ήταν πριν από πολύ καιρό. Όμως τώρα θα έπρεπε να είναι πολύ ήπιος και δεν είναι.
ΑÏΟΝΑ: Δεν είναι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Όχι. Ο καιρός αντιδρά στην συνείδηση και στον καιρό περιλαμβάνονται, για μένα περιλαμβάνονται πράγματα όπως αυτές οι δασικές πυρκαγιές και οι πλημμύρες και όλα τα άλλα. Ποιο είναι αυτό απ’ όσα συμβαίνουν που σχετίζεται με τον καιρό και τον πλανήτη, τον φυσικό πλανήτη;
(αυτή κάνει παύση)Σκέφτεσαι υπερβολικά. Το είχες. Το είχες εκεί και μετά το σκεφτόσουν υπερβολικά.
ΑÏΟΝΑ: Λοιπόν, όπως ανέφερα, η διττότητα δοκιμάζεται αυτή τη στιγμή.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Η διττότητα δοκιμάζεται κι επίσης τώρα, όπως έχουμε συζητήσει, η Γαία φεύγει. Η Γαία λέει, “Οκέι, άνθρωποι. Αυτό είναι το μέρος σας. Αναλάβετε το τώρα.” Και προκύπτουν τόσα πολλά με αυτό και κατά κάποιον τρόπο είναι χαοτικό, όμως από την άλλη είναι πραγματικά πάρα πολύ καλό, γιατί οι άνθρωποι πρέπει να προσέξουν τον πλανήτη όπως ποτέ πριν. Και, ξέρετε, σε τελευταία ανάλυση, δεν είναι τεράστιο το χρονικό διάστημα, που οι άνθρωποι πρέπει να δεχτούν την ευθύνη αυτού του πλανήτη.

Εεμ, προτρέχω κάπως, αλλά δεν υπάρχει πλανήτης σε όλη τη δημιουργία, όπου οι  οντότητες που τον κατοικούν πρόκειται να αναλάβουν την πλήρη ευθύνη γι’ αυτόν. Δεν υπάρχουν πολλά μέρη στο σύμπαν, όπου υπάρχουν οντότητες εγκατεστημένες, ενσωματωμένες σε μια υλική κατασκευή σαν αυτή, εκτός από  εκείνες που υπάρχουν, δεν υπάρχει άλλη ομάδα που μαθαίνει τώρα να παίρνει την ευθύνη για τον πλανήτη της, για την πατρίδα της. Είναι εντελώς πρωτοφανές και οι πάντες και τα πάντα παρακολουθούν τί συμβαίνει εδώ τώρα. Ναι. Ωραία.

Μόνο χάριν συντομίας, θα δώσω την απάντησή μου, τί υπάρχει στην ατμόσφαιρα, και νιώστε το – στην πραγματικότητα η Τες το είπε – ανησυχία. Νομίζω ότι πρώτα είπες διανοητική ανισορροπία, που είναι πολύ αληθινό, αλλά υπάρχει τεράστιο ποσοστό ανησυχίας στον πλανήτη τώρα και σας κάνει να νιώθετε ανήσυχοι, σας κάνει να νιώθετε όλοι ανήσυχοι.
Τί είναι η ανησυχία; Λίντα, τί είναι η ανησυχία; Όχι ότι έχεις ποτέ, αλλά … (λίγα γέλια) Που είσαι κοντά στον Κώλντρε και μένα.
ΛΙΝΤΑ: Έντονη δυσφορία.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Για ποιο πράγμα;
ΛΙΝΤΑ: Οτιδήποτε.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Οτιδήποτε.
ΛΙΝΤΑ: Πράγματα που είναι πέρα από τον έλεγχό σου.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Οκέι, την υπόθεση ότι είναι πέρα από τον έλεγχό σου. Οκέι.
Λοιπόν, υπάρχει αυτό το τεράστιο αίσθημα ανησυχίας παντού στον πλανήτη τώρα και αποκτάτε αντίληψη αυτού στα πράγματα που μπορείτε να νιώσετε και να δείτε, όπως τον περίεργο καιρό, τον καπνό ή τις πλημμύρες ή οτιδήποτε τυχαίνει. Όμως αυτό που συμβαίνει πραγματικά, αν το νιώσετε – και μη γίνετε διανοητικοί, απλά αισθανθείτε το – η τεράστια ανησυχία.

Η ανησυχία έρχεται όταν οι άνθρωποι, οι ομάδες δεν καταλαβαίνουν πραγματικά τί πρόκειται να συμβεί μετά. Νομίζω έχετε μια παροιμία εδώ “όταν πέσει το άλλο παπούτσι”, αλλά δεν είστε σίγουροι πότε θα πέσει και τί πρόκειται να συμβεί όταν πέσει. Όλοι ξέρουν σε κάποιο επίπεδο, κάθε άνθρωπος στον πλανήτη ξέρει ότι κάτι συμβαίνει τώρα και δεν είναι όπως πριν. Δεν είναι σαν τα άλλα πράγματα.

Όπως είπε ο Ντέιβιντ, τώρα σε μια κλίμακα από το ένα ως το δέκα, είναι εκατό όσον αφορά τις αλλαγές που συμβαίνουν. Κι αν πραγματικά δεν καταλαβαίνετε τί συμβαίνει κι αν πραγματικά δεν ξέρετε την κατεύθυνση που πηγαίνουν τα πράγματα, τί θα ακολουθήσει – όχι τις λεπτομέρειες, αλλά την εξέλιξη των πραγμάτων – είναι πολύ τρομακτικό. Οδηγεί στην ανησυχία.

Τί συμβαίνει μετά, κάποιος αποκτά άγχος κι αρχίζει να το σκέφτεται, όπως ίσως να γνωρίζετε. “Γιατί νιώθω έτσι;” ή ακόμα “Τί νιώθω; Γιατί νιώθω έτσι;” Και τότε προσπαθούν να το διορθώσουν στο μυαλό τους. Αυτό δημιουργεί την διανοητική ανισορροπία εκεί ακριβώς, επειδή προσπαθούν να το καταλάβουν στο μυαλό τους και η απάντηση δεν είναι στο μυαλό. Η απάντηση υπάρχει, αλλά δεν είναι εδώ (δείχνει το κεφάλι).

Τότε αποκτούν άγχος. Το άγχος κόβει την ανάσα. Το άγχος προκαλεί πολλά πράγματα, όπως αϋπνία και υπερβολική κατανάλωση ποτού ή πολύ κάπνισμα μαριχουάνας. Τότε οι άνθρωποι προσπαθούν να αντιμετωπίσουν και να διαχειριστούν το άγχος με περίεργους τρόπους. Μερικοί το κάνουν με αυτό που θα θεωρούσα πολύ υγιείς τρόπους διανοητικά και σωματικά. Βγαίνουν έξω για μακρινούς περιπάτους. Απομακρύνονται από τους άλλους ανθρώπους για λίγο. Βγαίνουν από το κεφάλι τους. Βγαίνουν από όλη τη λογική, που εμπεριέχεται στην προσπάθεια να καταλάβουν.

Σώμπρα, είστε ειδικοί σ’ αυτό. Σχεδόν το εφηύρατε. Αλλά το παίρνετε επάνω σας, “Τι τρέχει με μένα;” αντί να πείτε, “Τι συμβαίνει παντού γύρω μου; Εγώ είμαι καλά. Πραγματικά είμαι καλά. Αλλά γιατί αισθάνομαι όλο το άγχος, όλη την παραξενιά;” Και μετά λέτε, “Ω, σωστά, επειδή τώρα περνάμε μια τεράστια μεταμόρφωση”, κι όσο συχνά και να το πω δεν φτάνει. Δεν είναι μια απ’ αυτές τις προβλέψεις για μελλοντικά πράγματα που ίσως συμβούν. Είστε ακριβώς μέσα σ’ αυτό. Είναι όλο εδώ, τώρα, και είναι ακριβώς ο λόγος που είστε εδώ.

Αποφασίσατε να έρθετε ακριβώς μέσα σε όλη αυτή την ανησυχία, που υπάρχει τώρα στον πλανήτη. Δεν είναι δική σας. Όχι, όχι, πραγματικά δεν είναι. Τσακώνεστε μαζί μου γι’ αυτό μερικές φορές. Λογομαχούμε και αμφιταλαντευόμαστε.

Ταντ, είσαι απ’ αυτούς που προτιμάω (λίγα γέλια). Ω! Λογομαχούμε συνεχώς. Μου αρέσει ιδιαίτερα αφού έχεις πιει περίπου δυο ποτήρια κρασί, και λογομαχούμε εσύ κι εγώ στις άλλες σφαίρες – είναι πνευματικό κρασί – κι εσύ απλά επιχειρηματολογείς και γίνεσαι τόσο … Ο Γκάρυ κάνει, “Ξέρω για ποιο πράγμα μιλάει αυτός.” (Ο Γκάρυ κουνάει το κεφάλι του.) Χμ χμ! Χμ χμ! Και μου αρέσει αυτό γιατί είσαι δυναμική, είσαι ατίθαση. Δεν πρόκειται να συμβιβαστείς με τίποτα άλλο εκτός απ’ αυτό για το οποίο ήρθες εδώ. Δεν πρόκειται να κάνεις στην άκρη ή να αποσπαστείς αλλά, φίλε, πώς επιχειρηματολογείς! Κι ένα από τα πράγματα για τα οποία λογομαχείς μαζί μου είναι, τί τρέχει με σένα. Κι εγώ λέω, “Ταντ, δεν τρέχει τίποτα με σένα, εκτός του ότι αναρωτιέσαι τί τρέχει με σένα.”

“Λοιπόν, κάτι τρέχει με μένα γιατί αν δεν ήταν έτσι, η ζωή μου θα ήταν …” Και δεν  τρέχει τίποτα με σένα. Όταν το αποδεχτείς αυτό κι όταν προσαρμοστείς, θα είσαι καλά κι ο Γκάρυ θα είναι πολύ καλύτερα (κι άλλα γέλια καθώς ο Γκάρυ συμφωνεί). Ναμάστε, Αδελφέ . Αυτό δεν ήταν για είκοσι δολάρια, ήταν εκατό δολάρια! (κι άλλα γέλια).

Έτσι υπάρχει αυτή η τεράστια ανησυχία. Θα μπορούσαμε, παρακαλώ, απλά να σταματήσουμε για μια στιγμή και να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν είναι δική σας. Πραγματικά δεν είναι. Την επωμίζεστε. Τη νιώθετε. Την αισθάνεστε. Ανησυχείτε. Γίνεστε εντελώς εκκεντρικοί και παράξενοι. Είμαστε στο σωστό μέρος τον σωστό χρόνο. Ο πλανήτης είναι στο σωστό μέρος. Θα ζήσω και – δεν μπορώ να πεθάνω, οπότε θα ζήσω και ό,τι νάναι – με τη δήλωση ότι τα πάντα είναι ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι τώρα. Είμαστε ακριβώς στο σχέδιο, στην πραγματικότητα προπορευόμαστε λίγο, για τον πλανήτη.

Λοιπόν, υπάρχουν διάφοροι τρόποι να κάνεις κάτι, αλλά οι άνθρωποι έχουν την τάση συχνά να διαλέγουν να υποφέρουν. Δεν θέλω να ξεκινήσω να τα βάζω με τα βάσανα. Έχω άλλα για να τα ψάλλω, οπότε αυτά δεν θα είναι ένα απ’ όλα, όμως ένα από τα πράγματα που θα ήθελα να κάνω με τους Σώμπρα που θα προχωρήσουν μετά από σήμερα, αν φτάσουμε τόσο μακριά …
ΛΙΝΤΑ: Θα πάει τόσο μακριά;
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, ναι. Έκανα την προθέρμανσή μου πρόσφατα, την δοκιμή μου, και τώρα είμαι έτοιμος για το πραγματικό.

Ένα από τα πράγματα που πρόκειται να κάνουμε είναι, εμείς έχουμε … (ο Αντάμους αναστενάζει). Εξαρτάται από σας, αλλά είναι ώρα να αλλάξει όλη αυτή η ιδέα των βασάνων στον πλανήτη. Είναι περιττή, αλλά είναι βαθιά χαραγμένη. Κάθε φορά που περπατάτε έξω από μια εκκλησία και βλέπετε τον κολλητό μου να κρέμεται εκεί (γέλια), αν καταλαβαίνετε τι εννοώ, είναι μια υπενθύμιση σε όλους, “Υποφέρετε! Υποφέρετε! Υποφέρετε!” Έχει γίνει απλά ένας τρόπος στον πλανήτη κι αυτό που με ενοχλεί είναι ότι οι άνθρωποι έχουν δεχτεί αυτά τα βάσανα. Λένε, “Λοιπόν, αυτός είναι ο τρόπος – είναι το να είσαι άνθρωπος.” Όχι! Όχι, δεν είναι ο τρόπος. Και είναι ένα από τα πράγματα που πρόκειται να κάνουμε στην καινούρια μας σειρά, καθώς φαίνεται το όνομα έχει ήδη ανακοινωθεί, “Η Τέχνη του να Κάθεσαι στο Παγκάκι”.

Θα καθόμαστε στο παγκάκι και δεν υπάρχει πρόγραμμα, αλλά ένα από όλα είναι να ακτινοβολούμε το φως μας μέσα στα ίδια τα βάσανα, ακριβώς μέσα στην κοιλιά τους, μέσα στα σπλάχνα αυτού του πράγματος που ονομάζεται βάσανα, θα ακτινοβολούμε το φως και θα τα απελευθερώσουμε. Γιατί να υποφέρετε;

Έτσι, αν είχατε αυτή την εντελώς καινούρια αρχή και λέγατε, “Τι θα ήθελα να κάνω; Σκοπεύω να πάω σ’ αυτό τον πλανήτη Γη. Πρόκειται να μπω σε ένα υλικό σώμα.” Λοιπόν, αυτό είναι το πρώτο βάσανο (λίγα γέλια). Να το θυμάστε αυτό την επόμενη φορά που θα δημιουργήσετε έναν πλανήτη (κι άλλα γέλια). Αλλά γιατί να υπάρχει το στοιχείο των βασάνων; Απλά είναι περιττό. Αυτό είναι ένα από τα πράγματα που θα περιμένετε στην καινούρια μας σειρά. Αλλά ας επιστρέψω στο θέμα.

Η ανησυχία είναι παντού και δεν πρόκειται να διευθετηθεί. Και οι άνθρωποι έχουν -όπως είπε η Τες, διανοητική ανισορροπία – πραγματικά πρόκειται να αρχίσουν να τρελαίνονται. Όλα μέχρι τώρα ήταν μια προθέρμανση, απλή προετοιμασία για την πραγματική τρέλα …ΛΙΝΤΑ: Ωω!
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: … στον πλανήτη. Λοιπόν, είναι αλήθεια. Πρόκειται να τη δείτε παντού γύρω σας. Αλλά παρακαλώ να θυμάστε, καθώς θα προχωράμε στην καινούρια μας σειρά και θα κάθεστε στο παγκάκι σας, “Ουαου, είμαστε ακριβώς εκεί που έπρεπε να είμαστε.” Τα παλιά πράγματα ταρακουνιούνται. Ο COVID κάνει τόσο λαμπρή δουλειά ταρακουνώντας τα πράγματα στα πιο βαθιά επίπεδα. Τα πάντα ταρακουνιούνται. Για σας, δεν υπάρχει κάτι να σας ανησυχήσει και σκοπεύω να το φροντίσω αυτό, αν χρειαστεί να δώσω μερικές πραγματικές κλωτσιές εδώ σήμερα, πράγμα που θα κάνω.
ΛΙΝΤΑ: Κι αυτό πρόκειται να βοηθήσει την ανησυχία μας; (γέλια)
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Οπωσδήποτε! Οπωσδήποτε (ο Αντάμους γελάει). Τόσο απαισιόδοξη, Λίντα! Δεν μπορείς να το μετατρέψεις αυτό σε κάτι καλό; “Σ’ ευχαριστώ, Αντάμους, που ήρθες και φρόντισες, αν πρόκειται να μείνουμε, ότι θα είμαστε υγιείς, πλούσιοι και σοφοί.”

Εντάξει. Λοιπόν, ερώτηση προτού προχωρήσουμε περισσότερο. Υπάρχει αυτή η τεράστια ανησυχία στον πλανήτη. Θα μπορούσατε σας παρακαλώ να αφιερώσετε ένα λεπτό για να συνειδητοποιήσετε ότι δεν είναι δική σας; Πραγματικά δεν είναι. Έχετε μερικές από τις άλλες ανησυχίες σας, αλλά είναι πολύ μικρές. Ανησυχία για “Πώς θα …” -λοιπόν, θα το κάνω αυτό όταν σας κλωτσήσω στον κ@@ο αργότερα.

Ποιο Είναι το Καταφύγιό Σας;

Λοιπόν, ποιο είναι το καταφύγιό σας; Ποιο είναι το καταφύγιό σας; Τί κάνετε, σαν Σώμπρα, όλοι σας, ποιο είναι το καταφύγιό σας τώρα; Τί κάνετε; Έχετε όλα αυτά γύρω σας, τί κάνετε; Λίντα, μικρόφωνο, όσο τρώω λίγη τούρτα ακόμα.
ΛΙΝΤΑ: Εγώ κοιμάμαι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Μμ. Αυτό είναι καλό, αρκετά καλό για έναν βασιλιά. Μμ. Μμ. Τι κάνεις, Βινς; Πώς το αντιμετωπίζεις;
ΒΙΝΣ: Αποσύρομαι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Αποσύρεσαι, οκέι.
ΒΙΝΣ: Και προσπαθώ να δημιουργήσω τείχος σιωπής.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Οκέι. Ωραία. Ωραία. Και πόσο αποτελεσματικό είναι αυτό;
ΒΙΝΣ: Λειτουργεί. Όμως δεν μεταφέρεται πολύ καλά ακόμα.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Μεταφέρεται πού;
ΒΙΝΣ: Στον μελλοντικό χρόνο, στην επανένταξη στον κόσμο.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Στην επανένταξη στον κόσμο. Οκέι. Πρόκειται να επανενταχτείς στον κόσμο;
ΒΙΝΣ: Προσπαθώ να το αποφύγω (γέλια).
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Αυτή είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα ιδέα. Πρόκειται να επανενταχτείτε  στον κόσμο; Θα πάτε πίσω στον κόσμο από τον οποίο ήρθατε; Κανείς; Όχι. Όχι. Πραγματικά δεν θα το κάνετε και υποθέτω ότι θα είναι θλιβερό, αλλά πραγματικά όχι. Θα ήταν πραγματικά θλιβερό αν λέγατε ότι πρέπει να γυρίσετε πίσω. Θα έχετε πολλή επίγνωση των ανθρώπων και του πλανήτη. Θα έχετε πάρα πολλή επίγνωση. Αλλά δεν είναι σαν να επιστρέφετε και να επανεντάσσεστε. Αυτοί πρόκειται να έρθουν μαζί σας. Όχι, κι αυτό είναι, όχι, αυτό είναι καλό. Αυτή κάνει, “Όχι παρακαλώ! Τα παιδιά μετακομίζουν πίσω εδώ! Όχι! Όχι αυτό!” (κι άλλα γέλια)

Είναι όπως με τον Θεό, ξέρετε. Δεν θα πάτε πίσω στην εστία, στο Πνεύμα. Το Πνεύμα θα έρθει σε σας, εδώ ακριβώς σ’ αυτό τον πλανήτη, εδώ ακριβώς που βρίσκεστε. Κάπως έτσι είναι, δεν πρόκειται να πάτε πίσω στην ανθρωπότητα. Να κάνετε τί; Όχι. Ένας ένας, εκατοντάδες και μετά χιλιάδες, ίσως εκατομμύρια από αυτούς θα έρθουν μαζί σας σ’ αυτό το επόμενο επίπεδο , θα το πω Νέα Γη στο επίπεδο της παλιάς Γης! Θα έρθουν μαζί σας εδώ και θα συνειδητοποιήσουν, αφού σας κατέκριναν για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, ότι κάτι συμβαίνει εκεί. Έτσι θα έρθουν σε σας

Λοιπόν, Βινς, τα βγάζεις πέρα με τον προσωπικό σου χρόνο. Ναι. Ωραία. Τίποτα άλλο; Άλλες συστάσεις για τους Σώμπρα;
ΒΙΝΣ: Ναι. Ουίσκι σίκαλης.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ουίσκι σίκαλης. Οκέι. Ωραία. Ωραία.
……….

Είναι δύσκολο. Είναι πραγματικά δύσκολο κι αν προσπαθήσετε να είστε άγιοι τώρα στον πλανήτη, σύμφωνα με πρότυπα που καταρχάς δεν είναι δικά σας πραγματικά, αν προσπαθήσετε να είστε πρότυπα αγιότητας, αυτό θα σας τσακίσει. Οπότε να ξεθυμαίνετε όταν χρειάζεστε να ξεθυμάνετε. Πιείτε ένα ποτό. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας ή οτιδήποτε άλλο.
Ας σταματήσουμε κι αναπνεύστε με αυτό για μια στιγμή. Σας αξίζει, οκέι; Σας αξίζει. Δεν πρόκειται να οπισθοχωρήσετε. Δεν θα σας αφήσω. Δεν πρόκειται να γίνετε αλκοολικοί ξαφνικά … Όχι, δεν θα γίνετε αλκοολικοί. Πότε πότε, για όλη αυτή τη σκληρή δουλειά που κάνετε, χρειάζεστε να κάνετε στον εαυτό σας κάποιο δώρο. Πραγματικά το  χρειάζεστε. Πραγματικά το χρειάζεστε και μην αισθάνεστε ένοχοι γι’ αυτό.

Λοιπόν, πίσω στο θέμα. Ποιο είναι το καταφύγιο σας; Πώς τα βγάζετε πέρα;

ΡΙΚΙ (γυναίκα): Ναι. Θα έλεγα ότι χρησιμοποιώ ένα συνδυασμό αποφυγής και απόσπασης ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Οκέι.
ΡΙΚΙ: … ως ένα σημείο. Δεν βλέπω τηλεόραση, τις ειδήσεις ή δεν κάνω τίποτα απ’ αυτά, ούτε μιλάω με ανθρώπους σχετικά με οτιδήποτε αμφιλεγόμενο, γιατί δεν θέλω να ξέρω τί έχουν να πουν γι’ αυτό.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σωστά. Σωστά.
ΡΙΚΙ: Περνάω χρόνο στο νερό. Αυτό φαίνεται να με βοηθάει να χαλαρώνω και …
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σκέφτηκες ποτέ να επινοήσεις μια συνωμοσία και να δεις πόσο μακριά θα πάει; (αυτή γελάει)
ΡΙΚΙ: Θα απογειωνόταν.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ξέρεις, βλέπεις πόσο ευκολόπιστοι είναι πραγματικά οι άνθρωποι.
Και θα αναφέρεις κάποιες έγκυρες πηγές, οι οποίες δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα.
ΡΙΚΙ: Ναι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Και θα το βγάλεις εκεί έξω και θα συζητάς, ξέρεις, για όλους αυτούς τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, που συμμετέχουν σ’ αυτήν. Είναι πραγματικά λίγο αρρωστημένο χιούμορ, αλλά είναι συναρπαστικό αν το κάνεις από την οπτική γωνία του ερευνητή και μάθεις πώς ακριβώς οι άνθρωποι – και τώρα περισσότερο από ποτέ- πιάνονται κορόιδα με οτιδήποτε. Οτιδήποτε.
ΡΙΚΙ: Ναι, τα απίθανα πράγματα που ακούς …έξυπνους ανθρώπους να λένε ότι πιστεύουν.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Μερικοί Σώμπρα – την κάμερα εδώ πέρα παρακαλώ – μερικοί Σώμπρα και θα σας κλωτσήσω στον κ@@ο τώρα αν ακούσω κι άλλες συνωμοσιολογικές βλακείες κι αν ακούσω κι άλλα από αυτά τα “ο Αντάμους προωθεί τα εμβόλια ή δεν προωθεί ή οτιδήποτε”. Δεν θέλω να ακούσω ξανά γι’ αυτά ποτέ. Ποτέ.
ΛΙΝΤΑ: Ποια συνωμοσία;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Δεν υπάρχει καμία. Οι άνθρωποι παρα είναι ανόητοι για να έχουν συνωμοσίες. Το εννοώ. Ιδιαίτερα οι κυβερνήσεις. Όχι, είναι. Μπορεί να είναι τραβηγμένο, αλλά η πραγματική συνωμοσία είναι, ότι οι άνθρωποι είναι αρκετά ανόητοι ώστε να πιστεύουν συνωμοσίες καταρχάς και να τις χάφτουν και να καταστρέφουν τη ζωή τους – να καταστρέφουν τη ζωή τους – γιατί μπαίνουν μέσαστο λαγούμι. Όταν βρεθείτε μέσα στο λαγούμι, είναι πολύ δύσκολο να βγείτε. Σας αποπλανεί. Σας κρατάει εκεί. Παραπλανά το μυαλό σας. Γίνεται κάποια έρευνα τώρα, θα βγει σε κάνα δυο μήνες, τί συμβαίνει με τις χημικές ουσίες και τους νευρώνες στο μυαλό, όταν μπαίνει σε συνωμοσίες και έχει δραματική επίδραση στον ίδιο τον εγκέφαλο και σας κρατάει σ’ αυτή τη θέση.

Δεν υπάρχει χώρος για κανέναν από σας, που είστε ακόμα μέσα σ’ αυτά και παίζετε με αυτά, καθώς προχωράμε. Αυτό που έχουμε να κάνουμε εδώ στον πλανήτη είναι πέρα απ’ όσα έχετε τη δυνατότητα να φανταστείτε τώρα. Όμως ίσως μέχρι το τέλος της σημερινής μέρας, θα έχετε καλύτερη κατανόηση (κάποιος λέει “Ωω!”). Δεν θα έχω καθόλου ανοχή για συνωμοσίες. Δεν ταιριάζει στο έργο του Βυσσινί Κύκλου και των Σώμπρα.

Είστε κυρίαρχες υπάρξεις. Ακόμα κι αν κυβερνήσεις ή επιχειρήσεις ή λαγοί και σκίουροι συνωμοτούν εναντίον σας, ό,τι κι αν γίνει, είστε κυρίαρχοι. Αν υπάρχουν συνωμοσίες – πραγματικές, όχι απλά επινοημένες, αλλά αν υπάρχουν πραγματικά – και λοιπόν; Και λοιπόν; Είστε εδώ στον πλανήτη σαν κυρίαρχες υπάρξεις. Τη στιγμή που μπαίνετε μέσα σε μια συνωμοσία, μπαίνετε μέσα στη διττότητα. Σας ρουφάει το λαγούμι. Ξεχνάτε γιατί είστε εδώ στον πλανήτη τώρα και δεν είστε για να κάνετε οτιδήποτε άλλο, από το να είστε μέσα στην ολότητα της συνειδητότητάς σας. Αυτό είναι. Ας προχωρήσουμε. Και δεν θα έχω ανοχή γι’ αυτό. Θα έρθω να σας επισκεφτώ. Θα σας εμποδίζω να κοιμηθείτε τη νύχτα. Θα κάνω οτιδήποτε χρειαστεί, ώστε να μπορέσουμε να το ξεπεράσουμε. Είναι πραγματικά δελεαστικό και πολλοί από σας ξέρουν πώς είναι. Παγιδευτήκατε λίγο σ’ αυτό και μετά παρασυρθήκατε. Έχουμε άλλα πράγματα να κάνουμε εδώ στον πλανήτη.

Συνωμοσίες, πρώτα πρώτα τί είναι συνωμοσία; Δηλαδή, η μαζική συνείδηση είναι από μόνη της μια συνωμοσία. Ξέρετε, είναι μια κοινή συναίνεση. Είναι μια αμοιβαία  συμφωνία και, ναι, παρασύρεστε μέσα της, όμως μετά αρχίζετε να μαθαίνετε ότι “Ει, δεν χρειάζεται να είμαι έτσι.”
Συγγνώμη, Ρίκι, άρχισα να τα ψέλνω εδώ. Κάνω προθέρμανση για τον εξάψαλμο μου αργότερα.
ΛΙΝΤΑ: Ω, πω πω (λίγα γέλια).
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Συνωμοσίες. Τί, τα χρήματα είναι συνωμοσία; (κάποιος λέει “Όχι”)
Τα χρήματα είναι μια μορφή ανταλλαγής ενέργειας και σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που διαφθείρονται απ’ αυτά ή κάνουν άσχημα πράγματα με αυτά, αλλά δεν είναι συνωμοσία. Υπάρχει ιατρική, φαρμακευτική συνωμοσία; Όχι, είναι απλά απληστία, μερικές φορές . Δεν κάθονται σε κρυφά δωμάτια λέγοντας, “Ας δημιουργήσουμε μια συνωμοσία.” Είναι, “Πόσα χρήματα μπορούμε να βγάλουμε; Τί γίνεται με το καθαρό κέρδος; Είχες κέρδη ή απώλειες αυτό το τρίμηνο; Τι γίνεται με τους μετόχους; Τι γίνεται με μένα;”
Αυτά είναι συνωμοσίες; Όχι, είναι η ανθρώπινη φύση. Μην παγιδεύεστε σ’ αυτά. Έχουμε πάρα πολλά να κάνουμε. Πίσω στο θέμα. Πού είχα μείνει;

Ποιο είναι το καταφύγιο σου; Το καταφύγιο σου είναι να ακούς εμένα. Αυτό θα αποσπούσε ακόμα κι ένα άλογο (κι άλλα γέλια). Τίποτα άλλο, Ρίκι;
ΡΙΚΙ: Θα έλεγα να είμαι κοντά σε μικρά παιδιά. Παίζω με τα εγγόνια μου.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ωραία.
ΡΙΚΙ: Και πιστεύω ότι είναι μια από τις καλύτερες αποσπάσεις που υπάρχουν.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Αλλά δεν είναι συνωμοσίες τα παιδιά; (λίγα γέλια)
ΡΙΚΙ: Όχι! Ποτέ.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: (γελώντας) Εσύ ξέρεις – σου το είπα ευθύς εξαρχής ότι δεν έχω υπομονή σήμερα κι αυτά με τις συνωμοσίες είναι απλά, δεν είναι αυτά που κάνουμε εδώ στον πλανήτη. Δεν είναι. Οπότε απλά πηγαίνετε πέρα απ’ αυτά. Ναι, σ’ ευχαριστώ.
ΡΙΚΙ: Ευχαριστώ.
ΣΤΕΦΑΝΥ : Οδηγώ ένα πραγματικά γρήγορο αυτοκίνητο, και παίζω δυνατή μουσική! Ένα κονβέρτιμπλ Κορβέττ.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ : Ωραία, αυτό είναι ένας καλός τρόπος, να περνάς μέσα από τις ενέργειες.
ΣΤΕΦΑΝΥ : Ναι, αυτό και η φύση ! Δεν ξέρω τί θα έκανα χωρίς αυτή.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ : Υπάρχει μια όμορφη μεταφορά σε αυτό. Είναι πολύ συμβολική και ποιητική . Είσαι με τον εαυτό σου σε έναν ανοιχτό δρόμο, με γρήγορο αμάξι.
Δεν χρειάζεται να τηρείς όλους τους ανθρώπινους κανόνες, είσαι στη φύση.
ΣΤΕΦΑΝΥ : Και αληθινά καλό φαγητό. Έτσι κάνω πολλά πράγματα που αγαπάω , εδώ.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ένα ωραίο γεύμα, ένα καλό ποτήρι κρασί, έναν περίπατο στο πάρκο, μια βόλτα με το γρήγορο αμάξι σας, οτιδήποτε τυχαίνει να είναι αυτό, να το κάνετε. Σας παρακαλώ κάντε δώρο στον εαυτό σας αυτά τα πράγματα. Μη νιώθετε καθόλου ένοχοι γι’ αυτά. Πρόκειται να τα χρειαστείτε. Ωραία. Σας ευχαριστώ.

Η Μεράμπ του Καταφυγίου

Αντιμετωπίζοντας. Πολλοί και διάφοροι τρόποι για να τα βγάλετε πέρα, πολλά και διάφορα που μπορείτε να κάνετε, αλλά θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ένα πράγμα εδώ σ’ αυτή – θα βάλουμε λίγη μουσική, θα κάνουμε μια πολύ σύντομη μεράμπ κι άλλη μια αργότερα – πάντως θα ήθελα να θυμάστε αυτό το πολύ απλό πράγμα κι ας το κάνουμε με λίγη μουσική.
(αρχίζει η μουσική)
Είναι τόσο εύκολο να μπεις σ’ αυτό το παιχνίδι του μυαλού, “Τι θα έπρεπε να έκανα;” Και ξέρετε πώς είναι αυτό, η διανοητική πάλη. Προσπαθείτε να  δικαιολογήσετε ή να εκλογικεύσετε. Αυτό δεν λειτουργεί.

Είναι η δική σας προσωπική συνωμοσία. Σας οδηγεί στο δικό σας προσωπικό λαγούμι. Αρχίζετε να σκέφτεστε, “Γιατί συνέβη αυτό; Γιατί συνέβη αυτό; Νιώθω τρομερά εξουθενωμένος, τί μπορώ να κάνω;”

Μένετε άγρυπνοι τη νύχτα, στριφογυρίζοντας στο κρεβάτι, ανησυχώντας, ελκύοντας την ανησυχία που είναι παντού. Είναι πυκνή όσο κι ο καπνός εδώ σήμερα. Και δεν πρόκειται να σας οδηγήσει πουθενά.

Όπως είπα, το ονομάζω προσωπική σας συνωμοσία, “Τί τρέχει με μένα;” Εννοώ ότι αυτή είναι μια μεγάλη προσωπική συνωμοσία και μετά συνεχίζετε να πηγαίνετε όλο και πιο βαθιά μέσα στις δικές σας θεωρίες συνωμοσίας και πραγματικά ποτέ δεν φτάνετε κάπου, όπως δεν φτάνουν και οι συνωμοσιολόγοι. Αυτό ποτέ δεν φτάνει  κάπου.

Έτσι, αυτό που κάνετε είναι να πάρετε μια βαθιά αναπνοή και να συνειδητοποιήσετε, πρώτον, “Εγώ Είμαι Αυτό που Είμαι. Εγώ Υπάρχω.”

Και μετά, χωρίς να το σκέφτεστε αλλά αντίθετα να το νιώθετε, θυμηθείτε ότι όλα όσα περνάτε τώρα είναι φυσικά. Είναι όλα φυσικά.

Δεν μπορείτε ούτε και θα έπρεπε να σκέφτεστε να βγείτε απ’ αυτό. Δεν θα έπρεπε να φτιάχνετε ψεύτικες γέφυρες τώρα. Ψεύτικη γέφυρα είναι να προσπαθείτε να εκλογικεύσετε τα πάντα και να βγάλετε νόημα και να λέτε, “Χρειάζεται να φτιάξω μια γέφυρα από εδώ ως εκεί”, και μετά θα χρειαστείτε άλλη μια από εκεί ως εδώ και πολύ σύντομα θα φτιάχνετε ψεύτικες γέφυρες παντού. Δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά.

Όλες αυτές οι ψεύτικες γέφυρες απλά θα σας φέρουν πίσω, εκεί που είστε τώρα. Πιθανόν αυτό να είναι καλό, γιατί οι ψεύτικες γέφυρες, κατά κάποιον τρόπο, σας λένε ότι αυτό είναι εδώ, τώρα.
Είστε ακριβώς εκεί που θα έπρεπε να είστε.

Και το μυαλό πετάγεται, “Ω, μα τι λες γι΄ αυτό; Τι λες …” Εντάξει. Θα μιλήσουμε γι’ αυτό σε πολύ λίγο, όμως είστε ακριβώς εκεί που θα έπρεπε να είστε. Κι όταν μπορέσετε να το δεχτείτε, πάρτε μια βαθιά αναπνοή – δεν είναι ένα παιχνίδι του μυαλού, είναι μια αποδοχή ή ένα επιτρέπω –  πάρτε μια βαθιά αναπνοή. Ουάου!

Και τότε το εκπληκτικό είναι, “Πώς έφτασα εδώ παρά τη θέλησή μου; Δηλαδή, πώς έφτασα ακριβώς εκεί που θα έπρεπε να είμαι, ακριβώς εκεί που ήθελα να είμαι;

Με όλες τις συνωμοσίες του εαυτού και όλες τις εξωτερικές αποσπάσεις, πώς είναι δυνατό να προσγειώθηκα ακριβώς εκεί που έπρεπε;”

Θα το εξηγήσω σε ένα λεπτό. Όμως τώρα, πάρτε μια βαθιά αναπνοή και συνειδητοποιείστε, ότι όλα αυτά είναι φυσικά κι έχετε εκπληκτική καθοδήγηση. Ονομάζεται ο Μάστερ, η ψυχή. Και ξέρω ότι πραγματικά δεν καταλαβαίνετε καλά ακόμα, πώς να επικοινωνείτε αληθινά με αυτό το κομμάτι του Εαυτού, αλλά με κάποιον άλλο τρόπο το κάνετε.

 Υπάρχει επικοινωνία συνεχώς. Δεν γίνεται με ανθρώπινα λόγια, με ανθρώπινες γλώσσες, όμως υπάρχει αυτή η επικοινωνία.

Το καταφύγιο είναι, απλά να σταματήσετε για μια στιγμή έτσι και να πείτε, “Ουάου! Όλο αυτό είναι φυσικό. Δεν χρειάζεται να δουλέψω γι’ αυτό. Δεν χρειάζεται να το πολεμάω. Δεν χρειάζεται να φτιάχνω εκείνες τις ψεύτικες γέφυρες. Όλα είναι εδώ.”

Αυτό είναι πραγματική εμπιστοσύνη. Αυτό είναι πραγματικό επιτρέπω, γιατί είστε σ’ αυτή τη θέση να συνειδητοποιήσετε, ότι δεν χρειάζεται να δουλέψετε γι’ αυτό. Αυτό είναι η ψεύτικη γέφυρα – “Πρέπει να δουλέψω γι’ αυτό. Πρέπει να το καταλάβω. Είμαι μονάχος μου. Πρέπει να ανησυχώ για το τί θα γίνει αύριο.” Όχι, δεν πρέπει. Αυτός ήταν ο παλιός εαυτός. Όχι πια.

Το θέμα είναι μόνο να πάρετε μια βαθιά αναπνοή και να χαμογελάσετε στον εαυτό σας και “Παρά τη θέλησή μου, παρ’ όλες τις ανθρώπινες αδυναμίες μου, είμαι εδώ ακριβώς –διάολε! – ακριβώς εκεί που θα έπρεπε να είμαι. Πώς είναι δυνατόν αυτό;” Θα το εξηγήσω σε ένα λεπτό, αλλά πώς είναι δυνατόν αυτό, πώς φτάσατε εδώ. Παρόλα τα τρελά πράγματα που κάνατε κι όλη την ανησυχία κι όλες τις προσποιήσεις και τα παιχνίδια, φτάσατε εδώ.

Έτσι αυτό είναι το καταφύγιο σας, απλά να σταματάτε για μια στιγμή ή να οδηγείτε με 100 μίλια την ώρα, δεν έχει σημασία, αλλά να συνειδητοποιείτε ότι δεν χρειάζεται να δουλέψετε γι’ αυτό.

Φτάσατε εδώ κι αυτό είναι το σημαντικό. Σταματήστε να αναρωτιέστε τί τρέχει με σας. Αυτό που τρέχει είναι, ότι συνηθίσατε τόσο πολύ να φτιάχνετε αυτές τις γέφυρες, ώστε νομίζατε ότι αυτό ήταν που έπρεπε να κάνετε. Συνειδητοποιήστε ότι δεν χρειάζεται να φτιαχτεί καμία γέφυρα.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή. Το καταφύγιο σας είστε εσείς. Είναι το φυσικό, το φυσικό όμορφο κομμάτι του εαυτού σας.

Καλή βαθιά αναπνοή κι ας φάω λίγη τούρτα. Μμ. Πάρα πολύ καλή. Ο Κώλντρε κάνει, “Ω, η ζάχαρη! Θα …” Ξέρετε, όχι. Δηλαδή, αυτό είναι ενέργεια. Κυλάει μέσα στο σώμα μου. Φέρομαι διαφορετικά ή περίεργα – ζάχαρη ή καφέ; (ο Αντάμους γελάει) Εντάξει.

Οι Πόλεμοι των Άστρων & η Προέλευση της Γης

Ας συνεχίσουμε με το επόμενο βήμα. Οι Πόλεμοι των Άστρων. Σου αρέσει ο Πόλεμος των Άστρων;
ΡΗΑΝ: Ναι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι! Ναι! Ο Τζωρτζ Λούκας, ευφυής και όλο το “Πόλεμος των Άστρων”. Μέχρι ποιο μέρος, ξέρεις, ποιο απ’ όλα σου άρεσε περισσότερο;
ΡΗΑΝ: Νομίζω τα επεισόδια τέσσερα, πέντε, έξι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Τέσσερα, πέντε, έξι.
ΡΗΑΝ: Και το ένα.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, και το ένα. Ναι. Και μετά εμπορευματοποιήθηκαν λίγο αλλά, ξέρεις, και πάλι καλό θέμα.

Πρόκειται να επισημάνω κάτι ενδιαφέρον. Η πρώτη πρόταση, στο Πόλεμος των Άστρων. Ποια ήταν εκείνη η πρώτη πρόταση που είναι τόσο γνωστή τώρα, μέρος του ανθρώπινου λεξιλογίου; (τα μέλη του κοινού αρχίζουν να το λένε χαμηλόφωνα) Μουρμουρίζουν. “Πριν από πολύ καιρό σε έναν γαλαξία πολύ, πολύ μακριά.” Πριν από πολύ καιρό. Αυτό είναι το κλειδί.

Λοιπόν οι περισσότεροι άνθρωποι, το προσπερνάνε, πιστεύω. Έτσι, έχετε αυτά τα διαστημόπλοια και ταξιδεύουν τριγύρω και αυτές τις πελώριες διαστημικές αποικίες να αιωρούνται εκεί έξω και πιστεύετε, “Λοιπόν, αυτά είναι στο μέλλον.” Ω, όχι, φίλοι μου. Αυτά είναι το παρελθόν. Από εκεί ήρθατε. Από εκεί ήρθατε.

Προτού δημιουργηθεί αυτό το μέρος, η Γη, υπήρχε ζωή, η οποία θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν κάπου ανάμεσα στην υλική σφαίρα και στην αιθερική σφαίρα. Δεν είχε αποκρυσταλλωθεί ακόμα όπως είναι εδώ. Στην πραγματικότητα, ήταν σ’ αυτό τον πλανήτη, τη Γη, που αποκρυσταλλώθηκε η ζωή όπως την ξέρετε στην βιολογία σας.

Υπάρχουν σφαίρες εκεί έξω, όπου όντως πήγατε με αυτές τις διαστημικές αποικίες και το μυαλό πετάγεται και σκέφτεται την σκληρή ύλη, σαν αυτή που έχετε τώρα. Ήταν κάπου ανάμεσα. Κάπου μεταξύ βιολογίας και φωτεινού σώματος, κάπου ανάμεσα σε ένα τοίχο, που είναι σκληρός σαν αυτόν και στην απουσία τοίχου.

Σας καλώ να το νιώσετε αυτό για μια στιγμή. Η ζωή υπήρχε προτού έρθετε σ’ αυτό τον πλανήτη. Δεν ήταν απλά κάτι αραχνοΰφαντο, άυλο, ελαφρύ και χωρίς αξία. Ήταν η αρχή αυτού που θα ονομάζαμε ύλη. Η αρχή της ύλης.

Κι αυτό το παρελθόν, πολύ πριν έρθετε στη Γη, αυτό το παρελθόν υπάρχει ακόμα και βουίζει ακόμα τριγύρω στο μακρινό διάστημα σε αποικίες και υπάρχουν ακόμα -από πολύ παλιά – υπάρχουν ακόμα πάρα πολλά μέρη στο υλικό σύμπαν που πραγματικά γεννιούνται μόλις τώρα. Όλα συμβαίνουν τώρα.

Όταν πραγματικά επιτρέψετε στον εαυτό σας να μπει στο άχρονο (æterna), θα συνειδητοποιήσετε ότι όλα υπάρχουν, όλα συμβαίνουν και δεν είναι όπως αυτά που μάθατε για την εξέλιξη. Η εξέλιξη βασικά είναι σωστή εν μέρει, αλλά ένα πολύ μεγάλο μέρος της είναι λάθος, με όλο τον σεβασμό στον Τσαρλς Ντάργουιν. ( Δαρβίνο).

Ο  Ντάργουιν την κοιτούσε από μια πολύ στενή εστιασμένη οπτική γωνία και από αυτή την οπτική γωνία, η εξέλιξη είναι ευφυής. Μιλάει για την επιβίωση του ισχυροτέρου. Μιλάει για εκατομμύρια εκατομμυρίων ετών εξελικτικής διαδικασίας. Ως ένα βαθμό, αυτό είναι σωστό. Όμως από την άλλη σε μεγάλο βαθμό, του διαφεύγει η ουσία. Αν βασιζόταν απλά στον γραμμικό χρόνο, τότε θα φαινόταν σωστή, αλλά το γεγονός είναι ότι πραγματικά δεν υπάρχει γραμμικός χρόνος. Δηλαδή, υπάρχει, αλλά δεν είναι ο μόνος που υπάρχει.

Όπως επισήμανα στο ProGnost, ο χρόνος διαλύεται τώρα στον πλανήτη. Γι’ αυτό οι άνθρωποι είναι τόσο ανήσυχοι. Είναι συνηθισμένοι στα πρότυπα του παρελθόντος, του γραμμικού παρελθόντος κι αυτό τώρα αρχίζει να κομματιάζεται. Θα δυσκολευτούν να το αντιμετωπίσουν. Εσείς δεν θα χρειαστεί καθόλου. Θα απολαμβάνετε τη ζωή σας, συνειδητοποιώντας ότι ο χρόνος είναι σχετικά ασήμαντος, εκτός κι αν θέλετε να σας υπηρετήσει, συνειδητοποιώντας ότι τώρα υπάρχει ένα σας κομμάτι που βρίσκεται σε μια από εκείνες τις αποικίες πριν τη Γη,  που βουίζουν γυρίζοντας στο σύμπαν.

Το υλικό σας σύμπαν αποτελείται από μερικά πάρα πολύ βασικά στοιχεία. Υπάρχουν μόνο 10 πραγματικά, αλλά τρία απ’ αυτά – μόνο τρία απ’ αυτά – είναι σημαντικά. Το υδρογόνο, το ήλιο – το υδρογόνο αποτελεί το 70 τοις εκατό της ύλης στο σύμπαν, το ήλιο το 28, 29 τοις εκατό – το οξυγόνο, λιγότερο από το ένα τοις εκατό. Αυτή είναι η πραγματικότητά σας. Αυτή είναι η δομή που δημιουργεί τα πάντα στο υλικό σας σύμπαν και στα εν μέρει υλικά σύμπαντα, που δεν έχουν αποκρυσταλλωθεί εντελώς όπως εδώ.

Έτσι, όταν το νιώσετε – ξέρετε ότι η ζωή και όλα είναι χαραγμένα μέσα σας – κοιτάτε εκεί έξω και κοιτάτε εδώ μέσα, κοιτάτε οπουδήποτε, κοιτάτε τις ειδήσεις, κοιτάτε τους άλλους ανθρώπους, είναι απλά υδρογόνο, ήλιο και λίγο οξυγόνο και μερικά άλλα δευτερεύοντα ιχνοστοιχεία, 10 συνολικά. Αλλά εκείνα είναι τα σπουδαία. Αυτό είναι η πραγματικότητα. Είναι πολύ ευέλικτη. Δεν είναι τόσο άκαμπτη. Είναι πολύ ευέλικτη. Αυτά μόνο αντιμετωπίζετε στην υλική πραγματικότητα.

Λοιπόν, αυτά είναι τα στοιχεία της ύλης, αλλά υπάρχουν άλλες μεταβλητές εκεί μέσα. Υπάρχει κάτι που λέγεται κβάντα. Έχουμε μιλήσει γι’ αυτό στο Keahak, όμως τα κβάντα είναι περίπου ένα εκατομμύριο φορές μικρότερα, θα λέγαμε, από την ίδια την δομή του ατόμου. Η δομή του ατόμου είναι ορατή στους ανθρώπους στις μέρες μας. Τα κβάντα δεν είναι ακόμα ορατά.

Έτσι, έχουμε τα κβάντα, που πραγματικά δεν βρίσκονται καθόλου στον χρόνο ή στο χώρο, αλλά κατά κάποιον τρόπο είναι χρόνος και χώρος. Θα μπούμε σ’ αυτό πολύ περισσότερο στο Keahak. Το θέμα είναι ότι όλο αυτό δεν είναι γραμμικό. Όλο αυτό δεν είναι συμπαγές και δυνατό και τώρα όλα αλλάζουν πολύ γρήγορα.

Η εξέλιξη είναι εντάξει ως ένα σημείο, αλλά το γεγονός είναι, ότι τώρα έχετε τον ευέλικτο χρόνο και ολόκληρη η θεωρία της απεριόριστης εξέλιξης των ειδών εξαφανίζεται. Μπορείτε να υπερβείτε την εξέλιξη. Μπορείτε να επιταχύνετε την εξέλιξη, όπως συμβαίνει τώρα στον πλανήτη, μέσω της τεχνολογίας. Επιταχύνετε την εξέλιξη με ρυθμό που δεν έχει παρατηρηθεί ποτέ πριν στον πλανήτη ή οπουδήποτε αλλού στη δημιουργία. Δεν υπάρχει άλλη μορφή ζωής, πλανητική μορφή ζωής, που περνάει την ταχεία αλλαγή αυτού που ονομάζετε εξέλιξη, όπως συμβαίνει τώρα στον πλανήτη και όλο το σύμπαν παρακολουθεί τί συμβαίνει τώρα εδώ.

Αυτός ο πλανήτης, τον οποίο μερικές φορές χλευάζετε, αυτός είναι ο πλανήτης όπου βιώθηκε για πρώτη φορά η αγάπη. Αυτός είναι ένας πλανήτης, όπου ή ζωή αποκρυσταλλώθηκε και ενσωματώθηκε στον πλανήτη. Άλλοι αυτή τη στιγμή, δεν είναι πλανήτες πραγματικά, αλλά είναι – ας τους πούμε σφαίρες – φτάνουν εκεί σιγά σιγά, αλλά όλα συμβαίνουν ακριβώς εδώ . Όλοι παρακολουθούν. Οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι, το Βυσσινί Συμβούλιο, οι αγγελικές υπάρξεις παρακολουθούν όλοι. Κάθε Νέα Γη τώρα παρακολουθεί τί συμβαίνει εδώ κι αναρωτιέστε γιατί υπάρχει τόση ανησυχία. Τώρα αλλάζουν όλα πάρα πολύ γρήγορα.

Το βασικότερο συστατικό είναι ότι τώρα, αντί για μια εξελικτική διαδικασία βασισμένη στο χρόνο, είτε αφορά την βιολογία, το μυαλό, το πνεύμα , μπορεί να ξεπεραστεί πολύ εύκολα κατανοώντας ότι υπάρχει το Και, ότι υπάρχει το άχρονο. Ότι τώρα το παρελθόν σας σ’ αυτές, θα τις ονομάσω, τις περιόδους των Πολέμων των Άστρων και, ξέρετε, υπάρχουν οι ταινίες που έχουν βγει κι ότι η αρχική ιδέα ήρθε με ανώτερη επικοινωνία, ο Τζωρτζ Λούκας την εκμεταλλεύτηκε. Τώρα έχουν εμπορευματοποιηθεί υπερβολικά, αλλά πραγματικά είναι στη σωστή κατεύθυνση σχετικά με το τί πραγματικά συνέβη εκεί πέρα, τί συμβαίνει, κατά κάποιο τρόπο, σε σας τώρα, τότε παλιά. Και γνωρίζετε το τελικό αποτέλεσμα αυτού, μιλάμε γι’ αυτό στο Ταξίδι των Αγγέλων, τα πάντα επιβραδύνθηκαν. Τα πάντα επιβραδύνθηκαν κι αναρωτιόνταν μήπως η ενέργεια θα έφτανε σε ολοκληρωτικό αδιέξοδο. Αυτό είναι το Πόλεμος των Άστρων που δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα.

Υπερβαίνοντας τον Χρόνο

Έτσι, φέρνοντας το στο τώρα, αυτό που κάνουμε είναι ότι, με όλες τις άλλες αλλαγές που συμβαίνουν στον πλανήτη, η εξέλιξη συμβαίνει τώρα με εξαιρετικά ταχύ ρυθμό, υποκινούμενη από την τεχνολογία αλλά και την διαστρέβλωση του χρόνου, ελλείψει καλύτερης λέξης, την διαστρέβλωση του χρόνου, γιατί τώρα μπορείτε κυριολεκτικά να είστε στο παρελθόν ενώ είστε εδώ, πίσω σε εκείνη την εποχή των κοινοτήτων που κυκλοφορούσαν στο διάστημα, με εκπληκτικές τεχνολογίες, σε τελευταία ανάλυση. Αλλά είναι επίσης το μέλλον, το μέλλον που θα λέγαμε απέχει 20, 30 χρόνια από τώρα ,μπορεί να είναι εδώ ακριβώς, τώρα για σας.

Όταν τα καταλάβετε όλα αυτά – αυτό είναι απλά θέμα του να επιτρέψετε. Μη το σκέφτεστε πάρα πολύ. Ξέρετε, νιώστε το. Νιώστε το, μα πρόκειται να συμβεί έτσι κι αλλιώς. Δεν χρειάζεται να το κάνετε να συμβεί. Να το πω με καλύτερο τρόπο. Το έχετε ήδη κάνει να συμβεί. Τώρα απλά το θέμα είναι να το βιώσετε.

Το έχετε ήδη κάνει να συμβεί, εκεί που υπερβαίνετε τον χρόνο και είναι λίγο τρομακτικό στην αρχή όταν το κάνετε. Αλλά ξαφνικά υπερβαίνετε τον ίδιο τον χρόνο και ξαφνικά το μέλλον σε 20 χρόνια από τώρα, εσείς σαν Αναληφθέντες Δάσκαλοι χωρίς τα βάσανά σας, χωρίς τα σωματικά σας προβλήματα και χωρίς την ανοησία σας σχετικά με την αφθονία – το είπα αυτό; (λίγα γέλια) ναι, το είπα – δεν υπάρχουν πια. Δεν υπάρχουν, γιατί επιτρέψατε το μέλλον, το οποίο βασικά έχετε διαλέξει, να είστε τώρα εδώ και μετά να το ζήσετε. Έχετε ανατινάξει τον χρόνο. Όμως είναι στο Και. Μπορείτε ακόμα να απολαύσετε τη βόλτα με την Κορβέτ σας. Είναι μια εμπειρία βασισμένη στο χρόνο – τον χρόνο και την ταχύτητα – και μπορείτε ακόμα να την απολαύσετε.

Αυτό που λέω εδώ είναι ότι, όλα συγκλίνουν τώρα – τα πάντα, το παρελθόν. Το παρελθόν απλά περιμένει και, ξέρετε, το παρελθόν μετασχηματίζεται τη στιγμή της Πραγμάτωσης. Ξαφνικά το παρελθόν δεν είναι πια παρελθόν. Με άλλα λόγια, έχετε αυτά τα πράγματα που σας συνέβησαν στην προηγούμενη ζωή ή τότε παλιά στην εποχή των Πολέμων των Άστρων που συμβαίνουν τώρα. Ψάχνουν για απαντήσεις. Προσπαθούν να βρουν λύσεις. Πολεμούν μεταξύ τους. Κλέβουν ενέργεια. Κάνουν όλα αυτά τα πράγματα. Υπάρχει εξουσία, υπάρχει κυριαρχία. Όλα αυτά σταματούν κι αλλάζουν.

Ο Τοβίας το είπε πριν από πολύ καιρό, μέλλον είναι το παρελθόν θεραπευμένο . Το μέλλον πραγματικά θεραπεύει το παρελθόν, για να το πω διαφορετικά. Συμβαίνει μια μεταμόρφωση, επικών διαστάσεων, καθώς επιτρέπετε στον εαυτό σας να είναι αυτό που έχετε ήδη αποφασίσει ότι θα είστε, αν αυτό βγάζει κάποιο νόημα. Δεν χρειάζεται να κάθεστε εδώ και να λέτε, “Ω, να τί θέλω να συμβεί. Να πού πηγαίνω με όλα αυτά. Να πώς θέλω να γραφτεί το σενάριο.” Το κάνατε αυτό πριν από πολύ καιρό κι επίσης το κάνατε στο μέλλον. Το κάνατε παλιά εδώ και το έχετε κάνει πολλές φορές, αλλά το έχετε κάνει επίσης και στο μέλλον. Λέει, “Έτσι θέλω να εξελιχθεί.” Και τότε συγκλίνει τώρα.

Η ουσία είναι να σταματήσετε να ανησυχείτε γι’ αυτό. Απλά ας προχωρήσουμε με αυτό. Ας πάμε εκεί που πραγματικά θέλετε να είστε τώρα.

Ωστόσο –χεμ! – ας τα νιώσουμε αυτά για μια στιγμή. Είναι τόσο όμορφα, όμορφα πράγματα. Όταν ελευθερωθείτε από τα δεσμά του παρελθόντος και τις ανησυχίες του μέλλοντος, την μαζική συνείδηση και όλα τα υπόλοιπα, αυτή είναι μια σπουδαία στιγμή του Εγώ Είμαι. Τότε θα σταματήσετε να ανησυχείτε για τα μικροπράγματα, τα ενοχλητικά μικροπράγματα. Θα τα υπερβείτε όλα αυτά.

Όλα Υπάρχουν

Έτσι, αυτό που έχετε τώρα εδώ είναι μια εξελικτική διαδικασία, που γίνεται επαναστατική ως προς το ότι, ότι τώρα εισάγετε το Άχρονο ή Æterna στην αντίληψη όλων όσων συμβαίνουν, από την άποψη της εξέλιξης, αν αυτό βγάζει καθόλου νόημα (γελώντας). Φου! Ναι. Όμως δεν το νιώθετε καλό, ακόμα κι αν δεν ξέρετε τί στο καλό λέω; (λίγα γέλια) Είναι σαν, στην ουσία, ο καλύτερος τρόπος να το πούμε είναι, σταματήστε να ανησυχείτε γι’ αυτό. Έχετε ήδη κάνει τις επιλογές. Έχετε ήδη κάνει εκείνες τις επιλογές. Κάνατε την επιλογή να μείνετε εδώ. Κάνατε την επιλογή για την Πραγμάτωσή σας. Αυτός είναι ο λόγος που πραγματικά δεν ανησυχούμε γι’ αυτό. Το επόμενο πράγμα για σας είναι, να κάνετε αυτό που ήρθατε να κάνετε εδώ.

Έχετε κάθε εργαλείο. Δεν σας λείπει κανένα εργαλείο κι αν έτσι νομίζετε, τότε εσείς είστε εργαλείο . Ήξερα ότι στη Λίντα θα άρεσε αυτό (η Λίντα γελάει). Η μόνη που γελάει.

Δεν λείπει τίποτα τώρα. Σε οποιονδήποτε από σας, τίποτα, τίποτα, τίποτα δεν λείπει. Ένα άλλο μεγάλο παιχνίδι ήταν , “Δεν έχω ακόμα μερικά από τα κομμάτια.” Έχετε όλα τα κομμάτια. Έχετε όλες τις απαντήσεις. Μερικές φορές πάτε στο Και για απαντήσεις. Μερικές φορές απλά λέτε, “Λοιπόν, ξέρεις, έχω αυτό εδώ το τραπέζι κι απλά δεν βλέπω την απάντηση πάνω στο τραπέζι.”

Σταματήστε και πάρτε μια βαθιά αναπνοή. Υπάρχουν πολλά τραπέζια, ίσως όχι στην ανθρώπινη όραση, πάντως υπάρχουν πολλά τραπέζια και όλες οι απαντήσεις, όλα τα εργαλεία υπάρχουν. Μερικές φορές πρέπει να κάνετε αυτή την ερώτηση, όποια κι αν έχετε ή να ζητήσετε τη λύση και μετά να σταματήσετε για μια στιγμή, να πάρετε μια βαθιά αναπνοή. Θα έρθει σε σας, αν επιτρέψετε στον εαυτό σας να μπει στο Και. Μπορεί να μην είναι απαραίτητα εκείνο που ο άνθρωπος θα είχε σκεφτεί ή και θελήσει, αλλά θα είναι εκεί.

Υπάρχουν όλες οι απαντήσεις. Γι’ αυτό μου κακοφαίνεται όταν οι Σώμπρα λένε, “Δεν ξέρω”, ή το άλλο που είναι εξίσου τοξικό, “Λοιπόν, ας περιμένω. Να δω τί θα συμβεί.” Όχι. Όχι, γιατί βασικά λέτε στον εαυτό σας, “Δεν έχω τις απαντήσεις” και περιμένετε την μεγάλη αστραπή να κάνει την εμφάνισή της. Η Πραγμάτωσή σας είναι πάνω σ’ αυτό το τραπέζι.

Μερικοί κάνετε, “Λοιπόν, πότε πρόκειται να έρθει;” Δεν κοιτάτε; Είναι ήδη εκεί. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την δεχτείτε και να την επιτρέψετε.

“Λοιπόν, δεν βλέπω το τραπέζι.” Τότε βγες από τον εγκέφαλό σου. Μπες στο Και. Υπάρχουν πολλά τραπέζια. Υπάρχουν πολλές πραγματικότητες.

Ακούστε, θα μείνετε πίσω από την εποχή σ’ αυτό το θέμα. Η επιστήμη, ξέρετε, η σκληροπυρηνική γραμμική επιστήμη ήδη καταλαβαίνει, ότι τα μόρια μπορούν να μπαίνουν και να βγαίνουν από την πραγματικότητα. Τρέχουν σε μια άλλη σφαίρα που ίσως δεν είναι ανιχνεύσιμη από τα τρέχοντα συστήματα μέτρησης, αλλά ξέρουν ότι υπάρχουν άλλες σφαίρες. Μην μένετε πίσω από την εποχή. Μη λέτε, “Λοιπόν, δεν βλέπω τα άλλα τραπέζια.” Αυτά είναι εκεί. Ίσως δεν είναι στην υλική κατάσταση, αλλά υπάρχουν. Γλιστρήστε στο Και. Κάθε απάντηση, η φώτιση σας, τα πάντα είναι εκεί ακριβώς κι απλά σας περιμένουν.

Γιατί Είστε Εδώ

Έτσι, το θέμα εδώ είναι ότι ήρθατε εδώ για έναν σκοπό, για να είστε σ΄ αυτό τον πλανήτη και το έχω πει αυτό πολλές φορές, αλλά τώρα πρέπει να πάμε στις λεπτομέρειες. Βγαίνουμε από την Σειρά Merlin I Am και πρόκειται να αρχίσουμε με την νέα , ονομάζεται Η Τέχνη του να Κάθεσαι στο Παγκάκι. Έχουμε σπουδαία δουλειά να κάνουμε, αλλά είναι εύκολη δουλειά. Είναι διασκεδαστική δουλειά. Δεν είναι καθόλου πραγματικά σκληρή δουλειά. Όμως αν φέρετε τα σ@@@ σας εκεί, ξέρετε τί πρόκειται να συμβεί. Μπορώ ήδη να σας πω, κοίταξα σε ένα πιθανό μέλλον στο οποίο τώρα κλείνω την πόρτα, αλλά αν έρθετε στην επόμενη Σειρά με αυτά που πραγματικά κάνουμε εδώ στον πλανήτη – ίσως θα έπρεπε να ονομαστεί σειρά “Ο Πραγματικός Γα@@@ος Λόγος που Είμαστε Εδώ στον Πλανήτη” (γέλια). Στη Λίντα θα άρεσε.

Αν πάτε σ’ αυτή την επόμενη Σειρά μαζί μας κι ακόμα ανησυχείτε κι αμφιβάλλετε κι ακόμα κουβαλάτε αποσκευές μαζί σας, θα καταλήξετε απλά – εδώ, θα παίξω το ρόλο. Οκέι.

Εδώ είναι ο Σώμπρα στο παγκάκι που έχει δεχτεί ότι “Εγώ Είμαι Αυτό που Είμαι. Είμαι εδώ. Όλα λύνονται. Δεν χρειάζεται να ανησυχώ για τίποτα.” Να λοιπόν πώς κάθονται στο παγκάκι (ο Αντάμους κάθεται ήρεμα με τα χέρια του ενωμένα, τα μάτια κλειστά και ένα χαμόγελο στο πρόσωπο του). Έτσι. Υποθέτω ότι φαίνονται κάπως ανόητοι.

Έπειτα να ο Σώμπρα που δεν έχει δεχτεί, που συνεχίζει να ανησυχεί για όλα και ακόμα ψάχνει και προσπαθεί να βρει πράγματα και είναι γεμάτος με όλες αυτές τις αναπάντητες ερωτήσεις κι ακόμα έχει άγχος κι αναρωτιέται τί του συμβαίνει. Και κάθονται στο παγκάκι έτσι (το πρόσωπο του ζαρώνει σε γκριμάτσα, το σώμα τσιτωμένο) μοιάζουν σαν να είναι δυσκοίλιοι και δεν ξέρουν πότε πρόκειται να ενεργηθούν ή όχι (κι άλλα γέλια), αλλά ανησυχούν πραγματικά γι’ αυτό, “Τί θα γίνει αν ενεργηθώ εδώ ακριβώς;”

Βλέπετε, αν κάθεστε στο παγκάκι και αν ανησυχείτε πραγματικά – τότε καθόλου δεν θα κάθεστε στο παγκάκι – και θα προσπαθήσετε να προβάλετε τα προγράμματά σας και θα σκέφτεστε άλλα πράγματα. Δεν πρόκειται απλά να κάθεστε στο παγκάκι. Κάθεστε στο παγκάκι μόνο για να φωτίζετε, να φωταγωγείτε. Αυτό είναι. Και το νιώθεις πραγματικά ωραίο. Μερικοί από σας σκέφτονται, “Ω, Θεέ μου, αυτό ακούγεται βαρετό. Κάθομαι απλά σε ένα παγκάκι χωρίς να κάνω τίποτα. Πρέπει να κάνω κάτι.” Όχι, δεν πρέπει. Το νιώθεις πραγματικά ωραίο.

Στην πραγματικότητα είναι μια τεράστια απελευθέρωση. Είναι σαν ένα τεράστιο άφημα και είναι συνειδητοποίηση ότι είστε τόσο μέσα στο πάθος σας, τον λόγο που είστε εδώ στον πλανήτη. Χωρίς πρόγραμμα. Χωρίς προσπάθεια να – πρόκειται να κάνουμε λίγο ομαδικό κάθισμα σε παγκάκι, θα έχει πλάκα – χωρίς πρόγραμμα. Δεν χρειάζεται να αλλάξετε τίποτα απολύτως στον εαυτό σας ή στον κόσμο. Τίποτα. Αλλά ας ξεφορτωθούμε τα σ@@@ τώρα. Ας -το λογοπαίγνιο δεν ήταν σκόπιμο – αλλά ας ρίξουμε λίγες κλωτσιές στον κ@@ο εδώ.

Ο Εξάψαλμος του Αντάμους

Λοιπόν, πρόσφατα κάναμε μια εκδήλωση Threshhold, πιστεύω ήταν από εδώ , και στη διάρκεια του Threshhold επιτρέπονται ερωτήσεις κι απαντήσεις. Δεν με ενθουσιάζει πάντα αυτό γιατί, ξέρετε, είναι οι ίδιες παλιές ερωτήσεις συνέχεια, παρόλο που δίνω διαφορετικές απαντήσεις, αλλά είναι η ίδια ερώτηση. Άρχισα να τα ψέλνω και είχε πλάκα για μένα. Και, Λίντα, τί γνώμη έχεις για τον εξάψαλμό μου, τον εξάψαλμο μου στο Threshhold;

ΛΙΝΤΑ: Απλά άλλος ένας εξάψαλμος.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Απλά άλλος ένας εξάψαλμος. Νόμιζα ότι ήταν κάπως ιδιαίτερος ο εξάψαλμος αυτός. Απογειώθηκα. Υπήρχαν μερικές ερωτήσεις και απλά σκέφτηκα ότι μετά από όλο αυτό το διάστημα μαζί πρέπει να συνεχίζω να λέω το ίδιο πράγμα. Έτσι σκοπεύω να το ξαναπώ σήμερα και σκοπεύω να τα ψάλλω σήμερα και μετά απλά θα τα ξεπεράσουμε αυτά.

Αν υπάρχει οτιδήποτε στη ζωή σας που πιστεύετε ότι δεν σας αρέσει, υπάρχει επειδή σας αρέσει. Οτιδήποτε – άνθρωποι, αρρώστιες, αποτυχίες – οτιδήποτε, οτιδήποτε στη ζωή σας. Αν υπάρχουν πόνοι στο σώμα σας, αν υπάρχουν ζητήματα αφθονίας, είναι επειδή το αγαπάτε.

Αυτός είναι ο εξάψαλμός μου. Είναι αλήθεια, αλλιώς δεν θα υπήρχε. Και με έχουν επικρίνει ότι είμαι λίγο αναίσθητος σε σχέση με αυτό, αλλά είναι τόσο αληθινό. Κι όταν το συνειδητοποιήσετε, όταν συνειδητοποιήσετε ότι δεν μπορείτε να κατηγορείτε τίποτα άλλο, δεν μπορείτε να κατηγορείτε μια περασμένη ζωή. Δεν μπορείτε να τα φορτώνετε στο γεγονός ότι δεν παίρνετε όλες αυτές τις θαυμάσιες, εκπληκτικές, σοφές πληροφορίες. Όταν συνειδητοποιήσετε ότι, αν είναι στη ζωή σας, είναι γιατί ακόμα το αγαπάτε. Ακόμα παίρνετε κάτι από αυτό. Ακόμα παίζετε ένα παιχνίδι και πρέπει να το οδηγήσουμε σε αποκλιμάκωση τώρα. Οτιδήποτε.

Δεν είστε θύματα οποιουδήποτε πράγματος. Αν καταλαβαίνετε ότι η ενέργεια είναι όλη δική σας, είστε ο διαολεμένος δημιουργός, μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε. Δεν θέλω να ακούω αυτές τις δικαιολογίες, “Μα έχω προσπαθήσει.” Όχι, δεν έχεις. Έχεις προσπαθήσει – με το θέμα αφθονία – έχεις προσπαθήσει, νομίζεις ότι αν δουλέψεις λίγο πιο σκληρά ή κάτι τέτοιο, αλλά ακόμα κρατάς το παλιό θέμα της αφθονίας, το “Εγώ ο καημένος” και “Απλά δεν ξέρω κάτι καλύτερο” και “Τα χρήματα είναι κακά” και τα λοιπά. Πρέπει να το αφήσετε. Ή να μείνετε με αυτό, αλλά μη συνεχίζετε με τους Σώμπρα και τον Βυσσινί Κύκλο. Απλά μη το κάνετε. Γυρίστε πίσω, μείνετε στο πάρτι της φτώχειας και του οίκτου και διασκεδάστε μέχρι να είστε έτοιμοι να βγείτε απ’ αυτό.

Αυτό που κάνουμε τώρα έχει τόσο τεράστιες επιπτώσεις, όχι μόνο σε σας και στη ζωή σας, πράγμα που προφανώς είναι το νούμερο ένα, αλλά για τον πλανήτη και  για όλη τη δημιουργία. Ξέρω ότι μερικές φορές σκέφτεστε, “Λοιπόν, είμαι μόνο ένα μικρό μόριο συνειδητότητας σ’ αυτή την τεράστια θάλασσα της συνειδητότητας”, και “Τί επίδραση έχω;”, και “Δεν είμαι τόσο σημαντικός”, και “Κοίτα τη ζωή μου, δεν έκανα τίποτα”. Βγάλτε το σκασμό! Πραγματικά το εννοώ, σκάστε. Την επόμενη φορά που θα το ακούσω, θα ρίξω φωτιά μέσα στο λαιμό σας και θα βγει από τον κ@@ο σας (κι άλλα γέλια), γιατί είμαι … (ο Αντάμους γελάει)

Μην αγγίζεις τον καφέ μου. Προσπαθώ να τονίσω ένα σημείο εδώ και δεν μπορώ πια να είμαι ευγενής, σταματήστε να το σέρνετε μαζί σας.

ΛΙΝΤΑ: Μου δίνεις άσχημα μαθήματα, που ο Τζεφ δεν θα μπορέσει να αντιμετωπίσει (αυτοί γελάνε).

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Έτσι, αν ακόμα συμβαίνουν στη ζωή σας, είναι επειδή συνεχίζετε να παίρνετε κάτι. Ίσως είστε εθισμένοι σ’ αυτό, τότε όμως ξεπεράστε τις εξαρτήσεις. Ίσως ακόμα σας αρέσει να υποφέρετε. Ξεπεράστε το. Κανείς δεν σας επιβάλλει τίποτα. Μπορεί να πιστεύετε την μαζική συνείδηση, μπορεί να πιστεύετε την οικογένειά σας, το προγονικό παιχνίδι και όλα τα υπόλοιπα, αλλά ξεπεράστε το τώρα. Έχουμε σπουδαία πράγματα να κάνουμε τώρα.

Είναι μια πολύ μικρή ομάδα στον πλανήτη. Υπάρχουν άλλες που κάνουν -μμ-μμ – παρόμοια δουλειά εκεί, στην πραγματικότητα αντιγράφοντας όσα κάνουμε (το κοινό λέει “Ωω!”). Ξέρετε τί λένε, η σκέψη, η μίμηση είναι μπλα, μπλα, μπλα. Όμως δεν είναι πολλές. Δεν χρειάζονται πολλές, αλλά δεν είναι πολλές στον πλανήτη. Και δεν θέλω να δώσω αριθμούς τώρα, θα το κάνουμε αυτό στην προσεχή εκδήλωση Time of the Merlin, όπου θα μιλήσει ο Σαιν-Ζερμαίν αναφερόμενος στους αριθμούς. Αλλά ας πούμε, συνολικά, οι σοβαροί Σώμπρα, εννοώ τους σοβαρούς Σώμπρα, πόσους θα υπολογίζατε; (κάποιος λέει 5.000) Πέντε χιλιάδες; Αυτό είναι κοντά. Λίγο πιο πάνω απ’ αυτό. Ναι. Μιλάμε για κάτω από δέκα (χιλιάδες) για να επηρεαστεί ο πλανήτης – όχι για να αλλάξει ο πλανήτης – αλλά για να επηρεαστεί ο πλανήτης. Αυτοί δεν είναι πολλοί.

Είναι ο λόγος που ήρθατε εδώ. Κανένας άλλος. Είναι ο λόγος που περιμένατε την Πραγμάτωσή σας και είναι καιρός να το κάνουμε. Δεν πρόκειται να το κάνουμε με θόρυβο. Δεν πρόκειται να το κάνουμε χτυπώντας το στήθος μας. Δεν πρόκειται να το κάνουμε περιμένοντας επαίνους ή βραβεία ή δωρεάν διακοπές στο Παρίσι ή οτιδήποτε άλλο. Πρόκειται να το κάνουμε επειδή επιλέξατε να το κάνετε.

Είναι μια μικρή ομάδα, αλλά χρειάζεται να είμαστε ξεκάθαροι προχωρώντας.  Χρειάζεται να είμαστε ξεκάθαροι. Δεν υπάρχει χώρος – αν έχετε θέμα με την αφθονία, λυπάμαι, αλλά αντιμετωπίστε το τώρα. Είναι δικό σας θέμα. Το αγαπάτε. Θέλω να δείτε γιατί το αγαπάτε.

Αν αντιμετωπίζετε οποιαδήποτε θέματα, ας πούμε, με την υγεία. Υγεία. Αυτά τα προβλήματα υγείας δεν υπάρχουν επειδή ζείτε σε μια βρώμικη κοινωνία γεμάτη με μικρόβια και ιούς και λοιπά ή τους προγόνους σας ή οτιδήποτε. Υπάρχουν, επειδή υπάρχει κάτι σ’ αυτά που το αγαπάτε. Δεν υπάρχει θέση για τα βάσανα καθώς προχωράμε και θα σας ρίξω το γάντι γι’ αυτό. Θα σας ρίξω το γάντι.

Αυτό που κάνετε τώρα σ’ αυτό τον πλανήτη, δεν μπορούσε να το φανταστεί το ανθρώπινο μυαλό σας. Αλλά πραγματικά θα μπορούσατε να πάρετε μια βαθιά αναπνοή κι απλά να το νιώσετε για μια στιγμή. Δεν είναι λίγο. Εννοώ ότι είναι -σχεδόν θα τολμούσα να πω ότι αν πραγματικά, πραγματικά καταλαβαίνατε τις επιπτώσεις, αυτό θα σας κατατρόμαζε, πράγμα που μάλλον είναι καλό. Όμως αυτό που λίγη συνειδητότητα κάνει τώρα στον πλανήτη, όχι μόνο για τη Γη και τους ανθρώπους αλλά για τους Πολέμους των Άστρων που συμβαίνουν τώρα, για το μέλλον σ’ αυτά τα επόμενα 10, 15 χρόνια, θα είναι μνημειώδες για τη Γη.

Για αυτό το σημείο της μοναδικότητας, το 2050 περίπου, οπότε τα πάντα απλά ξεφεύγουν από τα διαγράμματα. Αλλά προς ποια κατεύθυνση πρόκειται να ξεφύγουν  από τα διαγράμματα; Εξαρτάται από την συνειδητότητα, που είναι διαθέσιμη τώρα, και αυτό δεν σημαίνει την προσπάθεια να αλλάξει ο κόσμος, την προσπάθεια να επιλυθεί η φτώχεια ή η πείνα ή το περιβάλλον.

Σημαίνει απλά να μπορείτε να ακτινοβολείτε το φως σας ανοιχτά και ελεύθερα, χωρίς ανησυχία ότι κάποιος πρόκειται να έρθει να σας κλέψει το φως σας, χωρίς να χρειάζεται να ρυθμίσετε ή να φυλάτε το φως σας, την συνειδητότητά σας. Σημαίνει να το κάνετε ανοιχτά και ελεύθερα. Όμως δεν μπορείτε να το κάνετε αν αγαπάτε ακόμα μερικά από εκείνα τα θέματα που είναι στη ζωή σας. Πρέπει να τα προσπεράσουμε, πρέπει να τα προσπεράσουμε.

Το μεγαλύτερο πεδίο μάχης τώρα για σας είναι στο μυαλό σας, πηγαίνοντας μπρος πίσω με τον εαυτό σας, προσπαθώντας να καταλάβετε τα πράγματα, φτιάχνοντας κι άλλες ψεύτικες γέφυρες. Είναι καιρός να τελειώσει αυτό. Όλα όσα χρειάζεστε υπάρχουν. Απλά σταματήστε, πάρτε μια βαθιά αναπνοή κι αφήστε τα να έρθουν σε σας. Είναι τόσο εύκολο. Δεν μπορείτε να το κατασκευάσετε ή να το φτιάξετε ή να επινοήσετε ή κάτι τέτοιο, αλλά μπορείτε να σταματήσετε και να το αφήσετε να έρθει σε σας και θα έρθει. Πρέπει να έρθει. Πρέπει.

Μεράμπ για τα Σωματικά Ζητήματα

Έτσι τώρα, θέλω εδώ να θίξω το ζήτημα με το οποίο πολλοί από σας παλεύετε, κάτι που ο FM πρόκειται να θίξει σε μερικές εβδομάδες στη συνάθροισή μας, τα σωματικά σας ζητήματα τώρα. Πολλοί από σας αντιμετωπίζετε πολύ δύσκολα σωματικά ζητήματα. Πολλοί από σας απλά με τους πόνους και τη δυσφορία. Ας σταματήσουμε για μια στιγμή κι ας κάνουμε αυτή την μεράμπ για τα σωματικά ζητήματα.

Ας χαμηλώσουμε τα φώτα, ας ανεβάσουμε την μουσική.
(αρχίζει η μουσική)

Εγώ λέω ότι, εντάξει, αυτά τα σωματικά ζητήματα που έχετε είναι δικά σας. Εννοώ ότι είναι δικά σας. Υπάρχει κάτι που σας αρέσει – ίσως  το «αρέσει» δεν είναι η σωστή λέξη – αλλά κάτι που εξακολουθείτε να παίρνετε όταν υποφέρει το υλικό σώμα. Υπάρχει κάτι που ίσως σας υπενθυμίζει πόσο ανθρώπινοι είστε και τί είδους ψεύτικη κατάσταση είναι αυτή.

Όμως αν έχετε ένα σωματικό ζήτημα – καρκίνο, διαβήτη, προβλήματα με την καρδιά, πόνους και δυσφορία, οτιδήποτε τυχαίνει να είναι – θέλετε οι άνθρωποι να σας λυπούνται και θέλετε να λυπάστε τον εαυτό σας. Δεν υπάρχει πια θέση γι’ αυτά.

Το σώμα σας αντιδρά στην ανάγκη σας για προσοχή δίνοντάς σας αυτά. Όμως τότε λέτε, “Όχι, όχι, δεν μου αρέσει ο πόνος.” Εε, αα, εε, ναι, σας αρέσει. Διαφορετικά, δεν θα ήταν εκεί.

Είστε κυρίαρχες υπάρξεις και παρόλο που ήρθατε ή κατεβήκατε ή όπως κι αν το λέτε μέσα στην ύλη, αυτό δεν αναιρεί ότι είστε αληθινά κυρίαρχες υπάρξεις και ότι όλα είναι η ενέργειά σας και είναι εκεί για να σας υπηρετεί.

Αν υπάρχουν σωματικά ζητήματα στο σώμα σας – δεν με νοιάζει τι είναι, πεπτικά θέματα ή ποδάγρα ή πόνοι στα αυτιά ή οτιδήποτε – είναι επειδή ακόμα τα κρατάτε.

Τότε θολώνετε τόσο πολύ με αυτό, πώς έγινε αυτό εξαρχής, τί κάνει, και είναι τόσο καταιγιστικό για το μυαλό σας, λέτε, “Δεν ξέρω. Απλά έχω αυτό το πράγμα. Δεν μου αρέσει και δεν το θέλω.” Και ίσως παίρνετε κάποια φάρμακα ή κάτι γι’ αυτό. Όμως, διάολε, ακόμα βρίσκετε κάτι σ’ αυτό. Ήρθε η ώρα να το ξεπεράσετε.

Θα καθόμαστε στο παγκάκι και δεν θέλω να κάθομαι με αναπηρικά καροτσάκια και μπαστούνια. Θέλω να βλέπω υγιείς Μάστερ να κάθονται σ’ αυτά τα παγκάκια στο πάρκο. Μπορεί να κοντεύετε την τρίτη ηλικία, όπως λέγεται. Εντάξει. Λίγα γκρίζα μαλλιά συμβάλλουν στην αντίληψη που έχουν οι άνθρωποι. Αλλά θέματα υγείας; Χμ, θα έλεγα, “Τι τρέχει με σας;” αλλά το ξέρετε ήδη. Έχετε αυτό το θέμα υγείας και, διάολε, πρέπει να φύγει.

Λοιπόν, δεν χρειάζεται να πάτε και να σκεφτείτε τί κάνει για να σας υπηρετήσει, γιατί τότε θα γυρίσετε πίσω σ’ αυτό το πεδίο μάχης της διττότητας στο μυαλό και δεν θα το καταλάβετε ποτέ. Όμως μπορείτε να πείτε στον εαυτό σας ότι έχετε τελειώσει ολοκληρωτικά με αυτό, δεν σας υπηρετεί, δεν είναι αυτό που επιλέγετε και είναι ανάγκη να φύγει. Και τότε, διάολε, να περιμένετε ότι θα φύγει.

Να περιμένετε ότι υπάρχει μια μετασχηματιστική διαδικασία που περιλαμβάνει την κάμψη και διαμόρφωση του χρόνου – βασικά, όπως λέτε, πηγαίνοντας στο μέλλον, αλλά συμβαίνοντας τώρα – που επιλύει αυτό το θέμα, επειδή στο μέλλον δεν είστε άρρωστοι.

Στο μέλλον δεν είστε γέροι και καταρρακωμένοι. Δεν χρειάζεται να σηκώνεστε κάθε πρωί και να παίρνετε φάρμακα για να λύσετε κάποιο πρόβλημα. Στο μέλλον είστε υγιείς. Το ξέρω.

Δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε να καταλάβετε, “Οκέι, τί εξακολουθώ να παίρνω απ’ αυτό το σωματικό ζήτημα;” Το θέμα είναι να πείτε, “Είμαι έτοιμος να το αφήσω αυτό και τώρα το κάνω.” Μην το σκέφτεστε. Μην περιμένετε μέχρι αύριο. Μην μπαίνετε στα παιχνίδια του μυαλού. Είναι, “Έχει τελειώσει τώρα.” Και μετά σταματήστε και πάρτε μια βαθιά αναπνοή τη στιγμή εκείνη κι αφήστε το μέλλον να δουλέψει για σας.

Και καθώς συμβαίνει αυτό και οι παλιές ενέργειες των σωματικών θεμάτων αρχίζουν να φεύγουν, κάτι συμβαίνει.  Είναι ανάγκη να το νιώσετε, μη γίνετε πολύ διανοητικοί – πάντως υπάρχει κάτι που συμβαίνει, που ανάγεται πίσω στην περίοδο του Πολέμου των Άστρων, όπου δεν είχατε ακόμα εντελώς  αποκρυσταλλωθεί στην βιολογία.

Τότε υπήρχε μια διαδικασία, μια εξελικτική διαδικασία που τελικά επιταχύνθηκε από κάποια άλλα ενεργειακά πράγματα, τα οποία σας έσπρωξαν σ’ αυτή τη βαθιά βιολογία, την βαθιά κατάσταση της βιολογίας.

Όμως τώρα, καθώς το μέλλον του υγιούς εαυτού σας έρχεται μέσα σας τώρα, καθώς λέτε, “Δεν θα ανεχτώ πια σωματικά ζητήματα”, κάτι συμβαίνει εκεί πίσω στο παρελθόν, στο εν μέρει ή μη κρυσταλλωμένο υλικό μέρος και το αλλάζει.

Αλλάζει το μακρινό παρελθόν, έτσι ώστε να μην είστε δεκτικοί ή ευάλωτοι στους πόνους και στα βάσανα του υλικού σώματος.

Αλλάζετε τον δικό σας Κώδικα του Μάστερ από αιώνες χρόνου πριν, πολύ πριν τη Γη, και το κάνετε τώρα.

Αυτός είναι ο λόγος που είστε εδώ, μεταξύ άλλων, για να πείτε, “Ήρθε η ώρα να το επιτρέψω όλο αυτό να έρθει τώρα” – αυτό που έχει παραγγελθεί στο μέλλον, αυτό που είναι φτιαγμένο για σας, από σας στο μέλλον, κι αυτό που έχει παραγγελθεί για σας στο παρελθόν – κι αφήστε το να συμβεί τώρα.

Δεν είναι μια πραγματικά δύσκολη δουλειά, αλλά χρειάζεται να βγείτε από αυτό το πεδίο μάχης του μυαλού κι όλες τις σκέψεις και την ανησυχία και την μαζική συνείδηση κι όλα τα άλλα.

Είναι τόσο απλό, όπως το να νιώσετε αυτή τη λέξη, «έχει παραγγελθεί». Έχει πολλές σημασίες.

Έχει παραγγελθεί σημαίνει ότι το έχετε προσαρμόσει αυτό για τον εαυτό σας. Το διαμορφώσατε για σας. Το μέλλον είναι αυτό που έχει παραγγελθεί για σας, όπως είναι και το παρελθόν. Όλα είναι διαμορφωμένα, σχεδιασμένα. Και τώρα είναι η ώρα να το συνειδητοποιήσετε.

Συνειδητοποιώντας και επιτρέποντας, ίδιες λέξεις λίγο πολύ. Γι’ αυτό δεν χρησιμοποιώ τον όρο “φώτιση”. Το λέω πραγμάτωση. Είναι απλά το επιτρέπω.

Δεν υπάρχει θέση γι’ αυτά τα σωματικά ζητήματα και μπορείτε να τα αλλάξετε τώρα, εντελώς.

Μην μπαίνετε στα παιχνίδια του μυαλού σας. Μη ρωτάτε χίλιες ερωτήσεις.

Κάθε φορά που κάνετε μια ερώτηση, αυτή πηγαίνει κάπου έξω στην πραγματικότητα σας, σαν ερευνητικό σκάφος που βγαίνει έξω και δεν πρόκειται να επιστρέψει μέχρι να απαντηθεί αυτό. Αλλά μερικές φορές αυτό παίρνει αιώνες χρόνου. Οπότε σταματήστε να κάνετε όλες τις διαολεμένες ερωτήσεις κι απλά επιτρέψτε τώρα.

Αυτά τα σωματικά ζητήματα δεν έχουν θέση. Πολλά απ’ αυτά προήλθαν από τους προγόνους, μερικά απλά από τη διαδικασία κρυστάλλωσης μέσα στο βιολογικό σώμα.

Όπως είπα, η υλική πραγματικότητα δεν είναι περίπλοκη. Απλά αποτελείστε βασικά από υδρογόνο, ήλιο – ζεστό αέρα, και λίγο οξυγόνο. Οπότε σταματήστε να πιστεύετε ότι είναι τόσο σπουδαία και περίπλοκη. Δεν είναι. Ας πάμε πέρα από αυτό το σωματικό ζήτημα τώρα. Χωρίς τα ‘αν’, τα ‘και’ και τα ‘αλλά’ σ’ αυτό.

Πολύ σύντομα πρόκειται να μπούμε στην καινούρια μας Σειρά και θα μιλήσουμε για περισσότερα πράγματα, αλλά μπορείτε να εφαρμόσετε αυτό το ίδιο πράγμα στην οικονομική σας αφθονία. Μπορείτε να το εφαρμόσετε σχεδόν σε οτιδήποτε στη ζωή σας. Στη ζωή σας. Μην το εφαρμόσετε στον πλανήτη. Μην το εφαρμόσετε στους φίλους σας ή στον σκύλο σας ή σε οποιονδήποτε άλλο.

Μπορείτε να το εφαρμόσετε σε οτιδήποτε. Ήρθε η ώρα να τα αφήσετε όλα να φύγουν κι όλα ανήκουν στην κατηγορία των βασάνων.

Αν κρατάτε ακόμα οποιαδήποτε μορφή βασάνου, κάτι παίρνατε απ’ αυτό. Τί, σας κάνει να νιώθετε ωραία; Ευτυχισμένοι; Άξιοι; Σαν το Χριστό; Θέλετε να είστε σαν τον Ιησού, να υποφέρετε πολύ;  Ήρθε η ώρα να πάτε πέρα απ’ αυτά.
Εσείς είστε που τα προκαλείτε. Δεν θέλω να ακούσω κανέναν από σας να κατηγορεί οτιδήποτε άλλο. Ναι, υπάρχουν επιρροές της μαζικής συνείδησης, αλλά τις πιστεύετε. Οπότε αφήστε τα να φύγουν τώρα.

Ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή.

Φτάνουμε στο τέλος αυτής της Σειράς Merlin I Am κι αγαπώ τα τελειώματα.

Η μεγαλύτερη χαρά που είχα ποτέ γράφοντας βιβλία ή θεατρικά έργα σε οποιαδήποτε από τις ζωές μου ήταν πάντα εκείνη η τελευταία σελίδα, το τέλος. Τα συγκέντρωνε όλα, αλλά κυρίως ήξερα ότι κάθε τέλος φέρνει μια νέα αρχή, μια μεταμόρφωση κι αυτό είναι που συμβαίνει τώρα.

Έτσι ερχόμαστε στο τέλος του Merlin I Am. Τί είναι ο Μέρλιν; Ο Μέρλιν είναι ο ταξιδιώτης του χρόνου. Ο Μέρλιν είναι εκείνος που συνειδητοποιεί, ότι δεν υπάρχει πραγματικά παρελθόν ούτε μέλλον. Δεν είναι κάτι γραμμικό. Μπορείτε να φέρετε οτιδήποτε από οποιονδήποτε χρόνο, όποτε και με όποιο τρόπο θελήσετε. Δεν είστε πια περιορισμένοι. Είστε ελεύθεροι να τριγυρίζετε στο χρόνο. Είναι εκπληκτικό. Είναι τόσο απελευθερωτικό.

Τι είναι ο Μέρλιν; Μέρλιν είναι να καταλάβετε ότι, πρώτον, Μέρλιν δεν είναι όνομα μιας μόνο ύπαρξης. Μέρλιν είναι ένας τίτλος και έχουν υπάρξει πολλοί Μέρλιν. Υπήρξα Μέρλιν και τώρα εσείς γίνεστε οι Μέρλιν. Είναι ο τίτλος σας. 

Μέρλιν σημαίνει ότι τα πάντα είναι μαγικά, κι όμως τίποτα δεν είναι μαγικό. Τα πάντα είναι μαγικά, γιατί είναι όλα μέρος της ενέργειάς σας και της δημιουργίας σας, αλλά πραγματικά δεν υπάρχει μυστήριο σ’ αυτό. Είναι απλά υδρογόνο, ήλιο και οξυγόνο. Αυτό δεν είναι πραγματικά δύσκολο.

Δεν υπάρχει μυστήριο σ’ αυτό. Είναι τί θέλετε να κάνετε με τα συστατικά; Πώς θέλετε να φωτίσει η συνειδητότητα σας το οξυγόνο και το ήλιο σας; Και μετά παρακολουθείστε πώς όλες οι ατομικές δομές αρχίζουν να σχηματίζονται και να αποκτούν συνοχή για να δημιουργηθεί μια πραγματικότητα όπου μπορείτε να πάτε να παίξετε.

Ένας Μέρλιν καταλαβαίνει ότι δεν είστε περιορισμένοι από την ύλη, εκτός αν πιστεύετε ότι είστε.

Ο Μέρλιν καταλαβαίνει ότι, πρώτα απ’ όλα, τα βάσανα, ευτυχώς, είναι προσωρινά. Είναι μια άσχημη φάση που περνάτε και μετά την ξεπερνάτε. Θα συνειδητοποιήσετε ότι, οκέι, αυτά τα βάσανα είχαν πλάκα για λίγο, αλλά άντε, θα φύγουμε πέρα απ’ αυτά τώρα.

Ένας Μέρλιν καταλαβαίνει ότι δεν χρειάζεται να είναι εδώ στον πλανήτη. Κάθε Μέρλιν έχει αντιμετωπίσει αυτή την πρόκληση, “Θα πρέπει να μείνω ή να φύγω; Τώρα είμαι Μέρλιν. Είμαι κυρίαρχος δικαιωματικά. Όμως να μείνω;” 

Κι αυτό ισχύει για όλους σας. Όμως αν μείνετε, αν μείνετε, μην συνεχίσετε να κρατάτε παλιές δικαιολογίες. Μην συνεχίσετε να κρατάτε σωματικά ζητήματα.

Δεν υπάρχει λόγος γι’ αυτό και ίσως, ίσως με όσα θα κάνουμε εδώ προχωρώντας, ίσως θα μπορούσε να ακτινοβολήσει τόσο φως στον πλανήτη, ώστε να ξυπνήσουν  μια μέρα και να πουν, “Γιατί υποφέραμε; Γιατί το μεταφέραμε στα παιδιά μας κι αυτά το μεταφέρουν σε άλλους; Γιατί υποφέραμε;”

Έτσι, με αυτά, αγαπητοί μου φίλοι, ήταν απόλαυση.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή μαζί κι ας οδηγήσουμε στο τέλος αυτή την Σειρά Merlin I Am δεχόμενοι ότι είστε οι Μέρλιν. Τον έχετε. Είναι δικός σας. Παραδίδεται σε όλους εσάς.

Τον περισσότερο χρόνο σ’ αυτό τον πλανήτη υπήρξε μόνο ένας ζωντανός Μέρλιν τη φορά, αλλά τώρα είναι διαφορετικά. Υπάρχουν, λοιπόν, χιλιάδες και χιλιάδες τώρα και ίσως πολλοί περισσότεροι στο μέλλον.

Έτσι, ήρθε η ώρα να γυρίσω στο άρμα μου και να επιστρέψω στη Λέσχη των Αναληφθέντων Δασκάλων, όπου θα πω για τη νοστιμότατη τούρτα με την οποία τόσο παρασύρθηκα σήμερα, όπου θα μιλήσω για το γεγονός ότι δεν χρειάστηκε να τα ψάλλω πάρα πολύ. Δεν χρειάστηκε να τα ψάλλω πάρα πολύ. Σας κατατρόμαξα εσάς που νομίζατε ότι πραγματικά θα ωρυόμουν. Και τότε μερικοί από σας θα πηγαίνατε έξω μετά και θα λέγατε, “Λοιπόν, πίστευα ότι θα μας τα έψελνε  περισσότερο. Πίστευα ότι θα ήταν χειρότερος. Το ήλπιζα και το ευχόμουν.” Ναι, το ευχόσαστε. Το ευχόσαστε.

Με αυτά, ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή και συνειδητοποιείστε ότι αυτή είναι η εποχή, που αλλάζει γρηγορότερα απ’ όλες στην ιστορία του πλανήτη, από κάθε άλλο πολιτισμό υπάρξεων-δημιουργών και είστε ακριβώς μέσα σ’ αυτήν.

Σας κοιτάζω και μερικές φορές εύχομαι να μπορούσα να κουνήσω το μαγικό ραβδί και να σας κάνω να συνειδητοποιήσετε τί πραγματικά κάνετε εδώ. Τί πραγματικά κάνετε. Δεν αφορά μόνον εσάς και τη ζωή σας. Αφορά τον πλανήτη και όλη την δημιουργία.

Ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή, αγαπητοί μου φίλοι, με τη συμμετοχή όλων και να θυμάστε ότι αληθινά, καθώς θα πηγαίνουμε να καθίσουμε στα παγκάκια μας για να ακτινοβολήσουμε το φως μας στον πλανήτη, ότι όλα είναι καλά σε όλη τη δημιουργία.

Σας ευχαριστώ (χειροκρότημα κοινού).

 

Μετάφραση : Μαίρη Πολυχρόνη
Review και επιμέλεια : Μαρία Γρηγοράκη
Σπόνσορες : Ζωή Μπουζούκα, Φωτεινή Καμπά

 

Υπότιτλοι βίντεο : Κατερίνα Θαλασσά

 

*** Αν θέλετε να κάνετε μια δωρεά, σαν ανταλλαγή ενέργειας, για την επικοινωνία του Αντάμους ,που μόλις διαβάσατε στα Ελληνικά, και το βίντεο με υπότιτλους, για να μπορούμε να συνεχίσουμε τις μεταφράσεις κάθε μήνα, και να ανταποκριθούμε στα έξοδα του site, για το όνομα, τον χώρο στο ίντερνετ, και την συντήρησή του, πατήστε το κάτωθι κουμπί “Donate”. Οποιοδήποτε ποσό είναι πολύτιμο για μάς και σας ευχαριστούμε πολύ! ”
Y.Γ. Αν δεν έχετε Pay Pal, μπορείτε να κάνετε τη δωρεά σας στον κάτωθι λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς με ΙΒΑΝ : GR 55 01720200005020038694242