Shoud 2, Alt

Sponsored links

Donate Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε τις μεταφράσεις κάνοντας ένα paypal donation

5 – 11- 2022
( Περνώντας στην Αλλη Πλευρά, Ο Ουράνιος Σταυρός ( Heaven’s Cross), Συνέπειες στους Σώμπρα, Η συνεχιζόμενη εκπαίδευση των Μάστερς- Μεραμπ)

Είμαι Αυτό που Είμαι, ο Αντάμους της Κυρίαρχης Περιοχής.

Αα! Καλωσορίσατε εδώ στο Shoud 2 της Σειράς ALT. Χαίρομαι που είμαι εδώ με καθέναν από εσάς. Έχουμε μεγάλη συμμετοχή για σήμερα. Μεγάλη συμμετοχή.
Πρώτον, αγαπητή Λίντα, είσαι έτοιμη;
ΛΙΝΤΑ: Ναι!
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ωραία. Βλέπω ότι έχουν βγάλει έξω τον πίνακα για σένα. Αυτό σημαίνει μπελάδες.
ΛΙΝΤΑ: Πω πω!
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ή αυτό σημαίνει ότι πρόκειται να είσαι απασχολημένη σήμερα γράφοντας στον πίνακα. Έχουμε πολλά να συζητήσουμε.
Λοιπόν, μπορείς να νιώσεις, ενώ έπαιζε η μουσική, μπορούσες να νιώσεις όλες τις ενέργειες των Σώμπρα να συγκεντρώνονται;
ΛΙΝΤΑ: Ακόμα και πριν την μουσική.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ακόμα και πριν την μουσική, αλλά ιδιαίτερα στη διάρκεια της μουσικής. Τότε είναι που κάνουμε αυτή την τελική συνάθροιση και την ετοιμασία για όσα πρόκειται να κάνουμε εδώ, ετοιμαζόμαστε γι’ αυτό το καταπληκτικό Shoud και ναi υπάρχει τόσο μεγάλο κύμα δραστηριότητας. Σήμερα έχουμε εδώ μαζί μας τον Κουτχούμι.
ΛΙΝΤΑ: Ωω!
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Ω, ακούγεσαι τόσο ανακουφισμένη. Ο Κουτχούμι παρουσιάζεται όλο και περισσότερο τελευταία, γιατί έχουμε πολλά να κάνουμε. Και σαν αναληφθείς Δάσκαλος που είμαι, και σαν Μάστερ μιας αναληφθείσας ύπαρξης που είμαι, συμβαίνουν πολλά στους Σώμπρα. Χρειάζομαι ένα χέρι βοήθειας και έχουμε τον Κουτχούμι πολύ απασχολημένο να περπατάει μαζί σας. Του αρέσει να σας βγάζει έξω για περίπατο. Εμένα μου αρέσει να σας έχω καθισμένους και να συζητάμε, αλλά στον Κουτχούμι αρέσει να σας βγάζει έξω για περίπατο. Έτσι, είναι απασχολημένος με τους Σώμπρα, γιατί συμβαίνουν τόσα πολλά τώρα, πιο πολλά από ποτέ στη χώρα των  Σώμπρα, αλλά επίσης πιο πολλά από ποτέ και στον κόσμο.
ΛΙΝΤΑ: Σωστά.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Έτσι, έχουμε εδώ τον Κουτχούμι. Έχουμε εδώ μερικά από τα μέλη του Βυσσινί Συμβουλίου, γιατί παρακολουθούν στενά, κοιτάζοντας τί θα συμβαίνει ανάμεσα στο τώρα και σ’ αυτό – σχεδόν δεν υπάρχει ανθρώπινη λέξη γι’ αυτό, είναι πέρα από τις λέξεις «ιστορικό» ή «επικό», αυτές οι λέξεις μοιάζουν μικρές συγκριτικά με το γεγονός του – Ουράνιου Σταυρού. ( Heaven’s Cross) .

Είναι … πφφφφ! Ναι, πσσσσς! Αγαπητή Gail Neube, αν μπορέσεις να τα γράψεις αυτά –πσσσσσς! έτσι. Η Gail κάνει τόσο απίστευτη δουλειά …
ΛΙΝΤΑ: Είναι εκπληκτική.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: … στα παρασκήνια. Δουλεύω μαζί της όταν παίρνει τα αρχεία, τα ηχητικά αρχεία από τα Shoud μας μέσα σε λίγες ώρες μετά την μαγνητοσκόπηση και κάθεται μέχρι αργά για να το κάνει. Κάθομαι δίπλα της και εμείς – κάνω ανώτερη επικοινωνία με εκείνη καθώς πληκτρολογεί. Βάζει τόση πολλή ενέργεια ακόμα και μέσα στο κείμενο. Έτσι, αγαπητή Gail Neube, σ’ ευχαριστώ πολύ για ό,τι κάνεις.

Συμβαίνουν πολλά από κάθε άποψη (η Λίντα αναστενάζει). Φαίνεσαι να έχεις λίγη δυσκοιλιότητα ή άγχος. Ποιο είναι σήμερα;
ΛΙΝΤΑ: Σίγουρα άγχος.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Άγχος γι’ αυτό, ναι… γιατί συμβαίνουν πολλά.
ΛΙΝΤΑ: Συμβαίνουν πολλά και ήδη υπάρχουν πράγματα που ξέρουμε και υπάρχουν πράγματα που δεν ξέρουμε καν ότι μπορούμε να νιώσουμε.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, και είναι σε τεσσεράμισι μήνες, πάνω κάτω, τεσσεράμισι μήνες μέχρι αυτό το γεγονός για το οποίο μόλις μιλήσατε εσύ κι ο Κώλντρε. Μιλήσαμε γι’ αυτό στην εκδήλωση του Μέρλιν πρόσφατα. Είναι σημαντικό. Είναι η εκπλήρωση ενός πολύ παλιού ονείρου και σημαίνει τόσα πολλά πράγματα. Κατά κάποιον τρόπο, σημαίνει άνοιγμα για την πιο εύκολη πρόσβαση στον Χριστό – στην Χριστική συνείδηση – την κρυστάλλινη συνείδηση. Και είναι μια από εκείνες τις μέρες που γνωρίζουμε, αλλά – θα μιλήσω γι’ αυτό πιο πολύ σε ένα λεπτό, πάντως την γνωρίζουμε – αλλά ο υπόλοιπος πλανήτης θα ασχολείται με την καθημερινή δουλειά του.

Περνώντας στην Άλλη Πλευρά

Αλλά προτού βυθιστώ στον Ουράνιο Σταυρό, θέλω για ένα λεπτό να απευθύνω χαιρετισμό στους Σώμπρα, που πέρασαν στην άλλη πλευρά – που πέρασαν στη δική μας πλευρά (η Λίντα αναστενάζει βαθιά) – πίσω στη φυσική τους κατάσταση. Υπήρξαν αρκετοί τελευταία και ξέρω ότι μερικοί από σας ρωτούσαν σχετικά. Μια που έφυγε πρόσφατα, μια αγαπητή φίλη της Λίντα και του Κώλντρε – η Κάθυ Μπρόντι από την Αυστραλία – αλλά υπάρχουν και πολλοί άλλοι επίσης. Και ξέρω ότι πολλοί Σώμπρα έχουν απορία γι’ αυτό, «Γιατί φεύγουν, ειδικά τώρα;» Λοιπόν, φεύγουν για πολλούς λόγους. Απλά φτάνουν στο σημείο όπου λένε, «Φτάνει πια.» Σταμάτησαν να παλεύουν με το υλικό σώμα ή απλά σταματούν.

Ξέρετε, η αγαπητή Κάθυ πραγματικά ήταν άρρωστη αρκετό καιρό, αλλά έφτασε σε ένα σημείο απελευθέρωσης, πράγμα που δεν ήταν εύκολο να κάνει. Της άρεσε να αγχώνεται και να διαχειρίζεται τα πράγματα και το έκανε πολύ καλά. Αλλά έφτασε σε ένα σημείο στην αρρώστια της, που απλά έπρεπε να αφεθεί εντελώς. Δεν είχε μείνει άλλη σύγκρουση. Δεν είχε απομείνει τίποτα για να πολεμήσει.

Λοιπόν, ίσως μπορείτε να πείτε ότι όλο αυτό με την αρρώστια ήταν μέρος του ταξιδιού της. Με άλλα λόγια, ήταν εκείνο που θα την έκανε να αφεθεί, να απελευθερώσει και να επιτρέψει την Πραγμάτωσή της, πράγμα που έκανε. Έγινε λίγο πριν τον σωματικό της θάνατο. Είχε αυτή την Πραγμάτωση κι εκείνη τη στιγμή, αποφάσισε ότι, αντί να προσπαθεί να θεραπεύσει και να επιδιορθώσει το σώμα, ότι είχε τελειώσει. Είχε πετύχει αυτό που ήθελε να κάνει σ’ αυτή τη ζωή, σ’ αυτό τον πλανήτη – την πλήρη Πραγμάτωσή της – και δεν είχε νόημα να γυρίσει πίσω. Είχε κάνει όλα όσα ήθελε να κάνει σε όλες τις ζωές της και ήταν ώρα απλά να περάσει στην άλλη πλευρά.

Ήταν εύκολο γι’ αυτήν, γιατί είχε τόση εκπαίδευση σε περασμένες ζωές, αλλά σ’ αυτή τη ζωή είχε τόση πολλή κατανόηση και σοφία. Είχε περάσει πάρα πολλά και την χρησιμοποιώ σαν παράδειγμα εδώ για σας, για τους άλλους. Πάντως η μετάβαση ήταν εύκολη γι’ αυτήν. Συνειδητοποίησε αμέσως πού βρισκόταν, τί έκανε, και είναι πολύ διαφορετικό απ’ ότι όταν κάνει την μετάβαση ένας συνηθισμένος άνθρωπος, όταν αφήνουν το υλικό σώμα. Θα τους αποκαλέσω θνητούς κι όχι με συγκαταβατικό τρόπο, αλλά πιστεύουν ότι ήταν η μια και μοναδική ζωή. Άρα είναι θνητοί, κατά κάποιον τρόπο.

Λοιπόν, αργότερα θα φτάσουν να συνειδητοποιήσουν στις άλλες σφαίρες, ότι υπάρχουν πάρα πολλές ζωές ακόμα και πέρα από τη Γη, ζωές που συνεχίζετε να ζείτε. Έτσι τελικά, δεν υπάρχουν θνητοί. Αλλά αυτός είναι ο χαρακτηρισμός που δίνουν στον εαυτό τους. Είναι θνητοί.

Όταν περνούν στην άλλη πλευρά, γενικά, υπάρχει πολύς φόβος, επειδή έχει εμποτιστεί μέσα τους από νεαρή ηλικία. Φόβος για το τί θα συμβεί, φόβος για τον θάνατο και το πέρασμα στο σκοτάδι, την πληρωμή για τις αμαρτίες τους, την πιθανότητα να πάνε στην κόλαση.

Γενικά, όταν περνούν στην άλλη πλευρά, συμβαίνει ένα σοκ. Συνειδητοποιούν τώρα ότι είναι νεκροί, αλλά είναι έκπληκτοι, γιατί εξακολουθούν να είναι ζωντανοί. Έτσι, είναι μεγάλο το σοκ και υπάρχει φόβος για το τί θα συμβεί μετά. Και ίσως θα πρέπει να υπάρχει, γιατί μετά γενικά είναι που συναντούν τις οικογένειές τους, τα μέλη της  οικογένειας που έχουν ήδη περάσει στην άλλη πλευρά. Τους ονειρεύονταν αρκετό καιρό και τώρα είναι εδώ στις Κοντινές στη Γη σφαίρες με τα μέλη της οικογένειας.
Υπάρχει χαρά – γενικά, όχι πάντα – πάντως υπάρχει χαρά, υπάρχουν δάκρυα, πολλές αγκαλιές και κουβέντες για παλιές αναμνήσεις. Αλλά τότε σε εκείνο το σημείο, γενικά, ο θνητός που έχει μόλις πεθάνει ανακαλύπτει ότι είναι μόνος. Λες και ξαφνικά όλοι απλά εξαφανίζονται από την σκηνή κι αυτοί μένουν μόνοι.

Είναι ώρα για απολογισμό. Είναι η ώρα που αυτοί πρέπει να δεχτούν αληθινά το γεγονός ότι είναι νεκροί, κι όμως είναι ζωντανοί. Το υλικό τους σώμα είναι νεκρό. Ο εγκέφαλος τους είναι νεκρός -δηλαδή, ο σωματικός εγκέφαλος τους είναι νεκρός – αλλά ακόμα βρίσκονται σε μια διανοητική κατάσταση ύπαρξης και τώρα είναι η πραγματικά σημαντική ώρα: Τί ακολουθεί;

Σαν να βρίσκονται σε ένα σκοτεινό δωμάτιο μονάχοι τους χωρίς παράθυρα, φαινομενικά χωρίς πόρτα κι αναρωτιούνται, «Πρόκειται να με στείλουν στην κόλαση; Αυτό είναι όλο; Εκείνη η αστραπιαία συνάντηση με την οικογένεια ήταν κάτι σαν όνειρο;» γιατί είχαν ονειρευτεί τις οικογένειες τους. «Ήταν όνειρο ή τί συμβαίνει πραγματικά τώρα;» Και τότε γίνεται διαφορετικό από άτομο σε άτομο.

Δεν είναι απαραίτητα μια ευχάριστη εμπειρία. Υπάρχει πάντα βοήθεια για εκείνους που πηγαίνουν στις άλλες σφαίρες. Υπάρχουν πάντα αγγελικές υπάρξεις που έχουν εκπαιδευτεί να δουλεύουν με τους θνητούς που μόλις περνούν στην άλλη πλευρά. Υπάρχουν μέλη οικογενειών, σε έναν βαθμό, αλλά είναι ένα διάστημα, όπου νιώθουν χαμένοι και μπερδεμένοι και συχνά νιώθουν μοναξιά.

Γι’ αυτό ακριβώς κάναμε το DreamWalker Death πριν από πολλά χρόνια, ώστε να υπάρχει μια κοινή, οικεία ενέργεια μαζί τους -είστε εσείς, οι DreamWalker- που μπορείτε να τους διαβεβαιώσετε ότι δεν είναι μονάχοι, ότι περνούν από μια διαδικασία τώρα, μια διαδικασία θανάτου και αναγέννησης και πραγματικά εξαρτάται απ’ αυτούς πού θέλουν να πάνε.

Είναι λίγο διαφορετικό όταν οι Σώμπρα περνούν στην άλλη πλευρά. Είναι λίγο διαφορετικό. Οι Σώμπρα έχουν περάσει πολλά χρόνια συζητώντας για τον θάνατο και συνειδητοποιώντας ότι ο θάνατος είναι απλά μια τεράστια απελευθέρωση. Κι αν ήταν να το βάλετε αυτό σε ένα μουσικό κομμάτι, σε στίχους ή σε ένα τραγούδι, ποιο θα ήταν αυτό, αγαπητή Λίντα; Όταν περνούν στην άλλη πλευρά, τί θα τραγουδούσαν;
(μικρή παύση)
Δεν είναι σίγουρη, οπότε ας το παίξουμε (παίζει η εισαγωγή του «I Can See Clearly Now”).

I can see clearly now the rain brain is gone.

(η μουσική σταματάει)

Αα! Μπορείτε να το φανταστείτε; Βλέπω καθαρά τώρα ότι ο εγκέφαλος (brain) έχει φύγει. Δεν ήταν αυτά τα λόγια; Ο εγκέφαλος έχει φύγει;
ΛΙΝΤΑ: Κοντά είσαι.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Νιώθω καθαρά τώρα ότι ο εγκέφαλος έχει φύγει.

Για την Κάθυ και πολλούς άλλους που περνούν στην άλλη πλευρά, υπάρχει τόσο τεράστια ανακούφιση. Ξαφνικά, δεν νιώθουν πια σαν να είναι το κεφάλι τους γεμισμένο με μπαμπάκι κι εφημερίδα. Και μπορεί να μην το συνειδητοποιείτε τώρα, αλλά αυτή την αίσθηση έχει εδώ στον πλανήτη. Όταν πάτε στην άλλη πλευρά, υπάρχει αυτή η τεράστια απελευθέρωση και είναι λες και σας βγάζουν όλη τη γάζα και το μπαμπάκι από το κεφάλι σας και μπορείτε επιτέλους να σκεφτείτε, αλλά δεν σκέφτεστε πραγματικά. Τώρα είστε πίσω στη διαισθητική σας αίσθηση.

Υπάρχει μια απελευθέρωση από το σώμα και τόσοι πολλοί Σώμπρα, όπως ξέρετε – με την ευκαιρία (στην Λίντα), ελπίζω να είναι εντάξει που παίζεις τον ρόλο του κοινού. Κανονικά, θα τριγυρνούσα στο κοινό κι εσύ θα έδινες το μικρόφωνο. Αλλά παίζεις αυτό το ρόλο πάλι. Έχεις γίνει πολύ καλή σ’ αυτό.

ΛΙΝΤΑ: Ευχαριστώ, είναι τιμή μου και είναι μια πρόκληση, γιατί επιλέγω να προσπαθώ να το κάνω όσο το δυνατόν πιο κατάλληλα.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Για τόσους πολλούς Σώμπρα τώρα, ο σωματικός πόνος,  απλά δυσκολεύονται να τον διαχειριστούν. Γι’ αυτό ο Κουτχούμι είναι τόσο απασχολημένος με τους Σώμπρα κάθε νύχτα. Δηλαδή, έχει μια ολόκληρη λίστα αναμονής με ανθρώπους στους οποίους πηγαίνει και μιλάει – λοιπόν, είναι σαν τον Άγιο Βασίλη, πάει πολύ γρήγορα και γυρίζει όλο τον κόσμο – αλλά οι Σώμπρα, «Τί τρέχει με το υλικό σώμα μου;» Και ξαφνικά έχετε περάσει στην άλλη πλευρά κι ο εγκέφαλός σας έχει την αίσθηση σαν να έχει βγει από την πρίζα, σαν να έχει ανοίξει, και ξαφνικά το σώμα σας δεν έχει τους πόνους και την δυσφορία. Δεν είναι σαν να κουβαλάτε το σώμα μαζί σας, αλλά κουβαλάτε την ουσία, τις αναμνήσεις και πραγματικά το αισθάνεστε πολύ πραγματικό. Πολύ, πολύ πραγματικό. Το λέμε σώμα φάντασμα επειδή έχετε μόλις φύγει από τον πλανήτη. Έχετε ακόμα όλες τις αντιδράσεις σε αυτό που θα ήταν υλικό.

ΛΙΝΤΑ: Άρα ακόμα νιώθεις τον εαυτό σου.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, αλλά καταλαβαίνεις χωρίς τον πόνο. Τώρα μπορείς να νιώσεις την ροή της ζωής να περνάει μέσα απ’ αυτό, που τώρα είναι αληθινά το φωτεινό σου σώμα. Οπότε δεν είναι ο σωματικός πόνος που περνάει μέσα από το βιολογικό σου σώμα. Και υπάρχει τόσο τεράστια ανακούφιση και είναι λες και τραγουδούν -θα το παίξουμε ξανά αυτό- είναι λες και τραγουδούν, αναγαλλιάζοντας τη στιγμή που περνούν στην άλλη πλευρά, και είναι έτσι.

(ξαναπαίζει το τραγούδι)

I can see clearly now the pain is gone.

Ααα! Νιώθω καθαρά τώρα ότι ο πόνος (pain) έχει φύγει, ο εγκέφαλος έχει φύγει και υπάρχει τόση ανακούφιση.

Τους συναντάω εγώ αμέσως. Αυτό είναι ένα από τα καθορισμένα  καθήκοντά μου που μου αρέσει να κάνω, να τους χαιρετώ όταν έρχονται εκεί. Και τώρα, αυτό είναι -δεν υπερβάλω εδώ καθόλου – πάντως ένα από τα άλλα πράγματα που λένε αμέσως με το που φτάνουν εκεί και τους χαιρετήσω, συχνά είναι ο Κουτχούμι ή ο Τοβίας – δεν είναι τα παλιά μέλη της οικογένειας, είναι μια ομάδα αγγελικών υπάρξεων που τους γνωρίζουμε πολύ καιρό.
ΛΙΝΤΑ: Σωστά. Σωστά.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Και μια από τις άμεσες αντιδράσεις που εκφράζουν είναι, «Ω, πω πω! Είναι όπως είχες πει ότι θα είναι.» Δεν είναι μεγάλο το σοκ όπως, «Ω, αυτό δεν μοιάζει με τίποτα απ’ όσα νόμιζα.» Η αντίδραση τους – η αντίδραση της Κάθυ όταν έφτασε εδώ, αυτή έμεινε άναυδη. Είπε, «Αυτό είναι ακριβώς όπως πίστευα ότι θα είναι. Χωρίς πια τον πόνο στο σώμα μου. Χωρίς πια την συμφόρηση ή την δυσκολία στον εγκέφαλό μου. Εσείς είστε εδώ!» Και τότε, γενικά, οι Σώμπρα σταματούν για ένα λεπτό και λένε, «Οκέι, αυτό συμβαίνει απλά επειδή το πίστευα τότε που ήμουν στη Γη; Μήπως απλά έχω αυτές τις  παραισθήσεις στην κατάσταση του θανάτου;» Και τότε, όλοι ξεσπάμε στα γέλια κι αυτοί λένε, «Ναι, αλλά είναι αυτό το γέλιο, κάτι που πίστευα ότι θα συνέβαινε, συνεπώς συμβαίνει;» Και βάζουμε τα γέλια ξανά και ξανά, επειδή η απάντηση είναι ναι και ναι.

Η απάντηση είναι – λοιπόν, ναι, πιστεύατε κάτι,  γενικά αυτό συμβαίνει όταν περνάτε στην άλλη πλευρά – αλλά, ναι, συμβαίνει πραγματικά. Δεν το επινοείτε απλά. Είμαστε πραγματικά εδώ και σας καλωσορίζουμε πίσω στην πλευρά μας.
Συχνά, τότε υπάρχουν πολλά δάκρυα, από εμάς κι απ’ αυτούς.
ΛΙΝΤΑ: Ω, ουαου, ουαου.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Και απ’ αυτούς. Πολλά δάκρυα, γιατί υπάρχει τόση απελευθέρωση απ’ αυτή την κάπως ανυπόφορη κατάσταση της ανθρώπινης ύπαρξης .

Έπειτα – αυτό είναι κάπως, πώς είναι, τα πέντε στάδια του θανάτου ή οτιδήποτε, αλλά αυτό είναι τα πέντε στάδια πέρα από τον θάνατο – μετά τα δάκρυα έρχεται η αποδοχή και μετά λίγες τύψεις και μεταμέλεια. Όπως, «Πάντα ήξερα ότι αυτός ήταν ο δρόμος όταν ήμουν πίσω στη Γη, αλλά υπήρχαν τόσα πολλά πράγματα που εμπόδιζαν, είχα αμφιβολίες. Γιατί με άφησες να αμφιβάλω;» Και με κοιτούν κατευθείαν στα μάτια, «Γιατί με άφησες να αμφιβάλω, Αντάμους;»

Κι εγώ κάνω, «Ει, δεν σε άφησα. Προσπάθησα να σου πω να πας μέσα σου. Να πας μέσα στον εαυτό σου. Να ανακαλύψεις τί είναι πραγματικό.» Και πολλοί από σας το είχαν κάνει αυτό, αλλά πολλές φορές υπάρχει, «Ω! Μακάρι να μην είχα περάσει τόσο πολύ χρόνο ανησυχώντας κι αμφιβάλλοντας και να είχα συνεχίσει αυτό που σκόπευα να κάνω.» Λοιπόν, αυτό είναι το θέμα επίσης, τώρα έτσι κι αλλιώς, κάθομαι μαζί τους κι αρχίζουμε να μιλάμε για όλες τις συνέπειες της μαζικής συνείδησης και τον ερχομό του Ουράνιου Σταυρού.

Αυτό που θέλω να πω εδώ σ’ αυτά τα εισαγωγικά σχόλια είναι απλά, ότι τόσοι πολλοί Σώμπρα έχουν περάσει και περνούν στην άλλη πλευρά. Δεν υπάρχει καθόλου ντροπή σ’ αυτό. Δεν υπάρχει, «Ω, θα έπρεπε να είχες μείνει λίγο παραπάνω.» Για μερικούς από σας είναι μια τεράστια ανακούφιση και λέτε, «Δεν μπορούσα να αντέξω άλλη μια μέρα», κι αυτό είναι εντάξει. Είναι εντάξει.

Και μερικοί θα πουν – αφού καθίσουμε, κουβεντιάσουμε για λίγο – μερικοί θα πουν, «Αντάμους, τώρα πρέπει να πάω πίσω; Πρέπει να πάω πίσω;»
Και απαντώ, «Σε καμιά περίπτωση. Κάνατε αυτό που ήρθατε να κάνετε στον πλανήτη για τον εαυτό σας και για τον πλανήτη. Δεν χρειάζεται να γυρίσετε πίσω. Μπορείτε να γυρίσετε πίσω σαν μη βιολογικές υπάρξεις, άυλες υπάρξεις. Μπορείτε να γυρίσετε πίσω με το πνεύμα, την ενέργεια και να είστε εκεί στη Γη.
Οι άλλοι πιθανόν δεν θα σας βλέπουν, κι όμως θα μπορείτε να απολαμβάνετε πραγματικά πολλές από τις πτυχές της φύσης που δεν απολαύσατε ποτέ πριν, της τέχνης και παρόμοιων πραγμάτων, αλλά θα είναι άυλο.»

Αυτοί το συλλογίζονται για ένα λεπτό και κάνουν, «Μπα, όχι και τόσο. Πάντως όχι τώρα. Ας προχωρήσω εδώ με όσα κάνουμε στις άλλες σφαίρες.» Μετά θέλουν να συναντήσουν το συνάφι του Σαρτ και του FM και της Ήντιθ και πολλούς από τους άλλους που έχουν …
ΛΙΝΤΑ: Σαρτ.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: … περάσει στην άλλη πλευρά. Ναι, τον Σαρτ, το είπα αυτό. Και πολλούς από τους άλλους που έχουν περάσει στην άλλη πλευρά και είναι σαν μια μεγάλη οικογενειακή επανασύνδεση σ’ αυτό το σημείο, αλλά καλή οικογενειακή επανασύνδεση. Συζητάνε. Μοιράζονται ιστορίες. Θέλουν να μάθουν με τί ασχολείται ο FM τελευταία. Είναι μια σπουδαία επανασύνδεση. Τότε είναι που εγώ φεύγω -έχω άλλα πράγματα να κάνω – και τους αφήνω με τους αληθινούς αγαπημένους τους, τους Σώμπρα της Γης.

Ο Ουράνιος Σταυρός

Το θέμα είναι ότι τώρα με τον ερχομό του Ουράνιου Σταυρού, υπάρχει πολλή ένταση. Τεσσεράμισι μήνες μέχρι να γίνει αυτό το επικό γεγονός. Όπως σας είπαν η Λίντα κι ο Κώλντρε στα εισαγωγικά σχόλια τους, πρόσφατα κάναμε ένα πρότζεκτ που λέγεται «Ουράνιος Σταυρός: Προετοιμασία για το Άνοιγμα», όπου συζητάω με λεπτομέρειες την παγκόσμια απόγνωση, που είναι σε πρωτοφανές υψηλό επίπεδο, ψηλότερο από ποτέ στην ιστορία, συνυπολογίζοντας και την περίοδο της πτώσης της Ατλαντίδας.
ΛΙΝΤΑ: Ουάου.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Υπάρχει μια απόγνωση που είναι σαν σκοτεινό σύννεφο πάνω από τον κόσμο τώρα. Λέω ότι το 85 τοις εκατό των ανθρώπων νιώθουν ένα αξιοσημείωτο ποσοστό απόγνωσης ούτως ή άλλως. Δεν σημαίνει ότι η συνολική ζωή τους είναι η απόγνωση, αλλά νιώθουν ένα αξιοσημείωτο ποσοστό απόγνωσης που τους συγκρατεί, τους εμποδίζει.

Ο Ουράνιος Σταυρός φτάνει σύντομα, και μέχρι πριν από λίγες μέρες κυριολεκτικά δεν είχαμε την ακριβή ημερομηνία. Ξέραμε το γενικό χρονικό πλαίσιο κι αυτό συνεχώς στένευε. Εξαρτάται όλο από το επίπεδο της συνειδητότητας στον πλανήτη, γιατί το επίπεδο της συνειδητότητας καθορίζει τότε τις ροές της ενέργειας που έρχονται στο άτομο, αλλά τελικά και στον πλανήτη.

Το επίπεδο της συνειδητότητας έχει σχέση με την αποχώρηση της Γαίας. Όσο περισσότερη συνειδητότητα υπάρχει, τόσο πιο εύκολο είναι γι’ αυτήν να φύγει, να αναληφθεί, πράγμα που θα κάνει κυριολεκτικά. Έτσι αυτό έχει ένα αποτέλεσμα και συνεπώς, μπορείτε σχεδόν να φανταστείτε την ενέργεια κάπως σαν στρόβιλο, το ρούφηγμα που συμβαίνει. Η Γαία φεύγει. Καθώς αυξάνεται η συνειδητότητα, έχετε κάτι σαν τον αεροχείμαρρο, αυτό το ρούφηγμα πίσω της καθώς θα φεύγει. Αυτό δημιουργεί ένα κενό, που θα γεμίσει με συνειδητότητα, επίσης όμως υπάρχει πολλή σύγκρουση σ’ αυτό. Οι άνθρωποι είναι διχασμένοι και κατηγορούν όποιους φταίνε για το περιβάλλον.

Αληθινά εύχομαι κάποιοι Σώμπρα να προσφέρονταν να κάνουν κάτι -μια παρουσίαση, μια ταινία ή οτιδήποτε – για να πληροφορήσουν και να εκπαιδεύσουν τον κόσμο, ότι αυτό που συμβαίνει με το περιβάλλον δεν είναι κάτι που αφορά το ποιος τα θαλάσσωσε πού. Αφορά την αποχώρηση της Γαίας, κι αυτό είναι ένα ιερό γεγονός. Αυτό είναι ένα απόλυτα ιερό, ευλογημένο γεγονός.
Σημαίνει ότι υπάρχει αρκετή συνειδητότητα και οι άνθρωποι τώρα έχουν τις ικανότητες, μέσω της συνειδητότητας και της τεχνολογίας, να διαχειριστούν τον πλανήτη, να φροντίσουν αυτόν τον όμορφο παράδεισο στον οποίο ζείτε. Έτσι αντί για όλη τη ντροπή και την ενοχή και τις κατηγορίες και τους νέους κανόνες και τις ρυθμίσεις, κάποιος να προσφερόταν για να επισημάνει στον κόσμο, «Ιδού τί συμβαίνει πραγματικά. Λοιπόν, ας το προσεγγίσουμε από αυτή την άποψη, αντί γι’ αυτή την καταστροφή και την ντροπή.»

Έτσι, έχουμε όλα αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν στον πλανήτη τώρα. Έχετε την δίνη της εξουσίας στην Ανατολική Ευρώπη. Έχετε καταστάσεις με την ενέργεια. Έχουμε μιλήσει γι’ αυτό κατ’ επανάληψη. Αλλά αυτό που λέω είναι ότι τώρα αυτό που συμβαίνει είναι ότι όλα αυτά τώρα λειτουργούν μαζί. Συγκλίνουν για να φέρουν αυτό που λέγεται Ουράνιος Σταυρός.

Λοιπόν, ο Ουράνιος Σταυρός, τι είναι αυτό; Μέχρι τώρα, υπήρχε αυτό -συχνά το αποκαλείτε πέπλο – ένα πέπλο που χώριζε τα ουράνια. Η Γη είναι ουρανός. Είναι μια διάσταση κι αυτός είναι ο ορισμός μου για τα ουράνια. Είναι μια διάσταση, αν είναι μια κατάσταση ύπαρξης, είναι μια κατάσταση χάρης, που μερικές φορές δεν έχει και τόση χάρη. Έτσι έχετε τώρα αυτή την κατάσταση, με αυτό το πέπλο που αρχίζει να ανοίγει. Υπάρχουν χαραμάδες σ’ αυτό, ας πούμε, αλλά όχι κακές χαραμάδες, καλές χαραμάδες. Ανοίγματα σ’ αυτό το πέπλο που διαχώριζε το ανθρώπινο από το θεϊκό για τόσο πολύ καιρό.
Ο διαχωρισμός δεν υπήρχε επειδή κάτι άσχημο συνέβη. Δεν ήταν επειδή ο Αδάμ και η Εύα – και ξέρετε, χμ, η Εύα τα θαλάσσωσε, τα έκανε μαντάρα για όλους σας – έφαγαν το μήλο. Τίποτα τέτοιο. Ήταν απλά για να δημιουργηθεί ένα μέρος, μια κατάσταση πραγματικότητας, στην οποία οι αγγελικές υπάρξεις θα μπορούσαν να βιώνουν με έναν πάρα πολύ διαφορετικό τρόπο. Κι έπρεπε να είναι σε μεγάλο βαθμό μπλοκαρισμένη, διαφορετικά δεν θα είχε λειτουργήσει. Έπρεπε να είναι απομονωμένη από το θεϊκό. Και παρατηρείτε ότι δεν γυρίζουν πολλά πίσω από την άλλη κατεύθυνση επίσης, είτε φαντάσματα είτε εξωγήινοι ή οτιδήποτε άλλο. Ήταν σε μεγάλο βαθμό σφραγισμένη.

Αλλά τώρα αυτό αρχίζει να φεύγει αργά, όμως υπάρχουν τρύπες ή σκισίματα στην δομή της μαζικής συνείδησης, επειδή υπάρχει αρκετή πραγματική, αγνή συνειδητότητα στον πλανήτη, που την έφεραν οι όμοιοί σας κι άλλοι που έχουν πάει μέσα στον εαυτό τους. Δεν προσπαθούν να βρουν τις απαντήσεις εκεί έξω. Όλοι οι δρόμοι πρέπει να οδηγούν πίσω εντός. Δεν υπάρχουν γκουρού. Δεν υπάρχουν Δάσκαλοι. Δεν υπάρχουν ούτε Αναληφθέντες Δάσκαλοι, που πρόκειται να το κάνουν για σας. Γι’ αυτό προσπαθώ αδιάκοπα να σας κάνω να γυρίσετε πίσω μέσα στον εαυτό σας. Εδώ είναι τα πάντα. Λοιπόν, δείχνω εδώ (στην περιοχή του θώρακα), όχι για το υλικό σώμα και φυσικά όχι τον ίδιο τον Κώλντρε. Πάντως όλα είναι ήδη εδώ.

Καθώς ανοίγει ο Ουράνιος Σταυρός, αυτό είναι ένα πλανητικό γεγονός, αλλά επίσης ανοίγετε αυτή την διαχωριστική γραμμή ανάμεσα σε σας και την θεϊκότητά σας, γιατί δεν κοιτάτε πια εκεί έξω και πάτε εντός. Αυτό δημιουργεί το άνοιγμα για να εισέλθει το θεϊκό με περισσότερη ευκολία, πιο πολλή συνειδητότητα, πιο πολλή ευκολία και χάρη να συνυπάρχουν με τη δική σας θεϊκότητα.

Έχουμε μιλήσει σχετικά για χρόνια κι έχουμε γράψει βιβλία γι΄αυτό, το Living your Divinity (Ζώντας την Θεϊκότητα σας) κι όλα τα υπόλοιπα και εισήλθε ένα ποσοστό του θεϊκού. Εισήλθε ένα ποσοστό της αληθινής σας ουσίας, αλλά ήταν ακόμα περιορισμένο με τόσους πολλούς τρόπους. Ήταν δύσκολο να έχετε αυτή την ελεύθερη ροή. Τώρα με τον Ουράνιο Σταυρό, αυτό σημαίνει περισσότερη δυνατότητα πρόσβασης, πιο πολλή ευκολία απλά να επιτρέπετε την θεϊκότητά σας.

Ενώ όμως είναι για εσάς, είναι επίσης και για ολόκληρο τον πλανήτη, αν μπορέσουν να συντονιστούν με αυτό, αν μπορέσουν να το καταλάβουν. Αυτό σημαίνει ,ότι για εκείνους που θα έρθουν μετά από όλους εσάς, θα είναι πολύ πιο εύκολο και θα αναρωτιούνται, «Λοιπόν, ήταν τόσο  σπουδαίο να επιτρέψεις την θεϊκότητά σου; Δηλαδή, είναι τόσο απλό. Απλά το επιτρέπεις και είναι εκεί.»
Λοιπόν, εσείς δεν είχατε αυτό το πλεονέκτημα του ανοίγματος του Ουράνιου Σταυρού. Έπρεπε να δουλέψετε πραγματικά σκληρά για να περάσετε μέσα από το σκοτάδι και την σύγχυση και τα στρώματα και τα τοιχώματα αυτής της φούσκας, που πραγματικά περιέκλειε όχι μόνο τον πλανήτη, αλλά και τον εαυτό σας.

Έτσι, αυτό πραγματικά είναι κάτι που αλλάζει τα πάντα και μιλάω γι’ αυτό εκτεταμένα στις συνεδρίες που μαγνητοσκοπήσαμε πρόσφατα. Αυτό πραγματικά αλλάζει τα πάντα στον πλανήτη. Θα συμβεί στις 22 Μαρτίου. Θα είμαστε εδώ στην Κόνα με τον Κώλντρε, την Λίντα και το συνεργείο, για να κάνουμε την διαδικτυακή μετάδοση, για να κάνουμε μια διαδικτυακή μετάδοση – δωρεάν, φυσικά – και να γιορτάσουμε, να τιμήσουμε αυτή την αρχή του ανοίγματος του Ουράνιου Σταυρού. Δεν ανοίγει όλος αμέσως. Δεν είναι σαν να παίρνετε ένα φράγμα και να ανοίγετε τα πάντα. Αρχίζει να ανοίγει αργά, ώστε να παραμένει σε ισορροπία, ώστε να μην ξετινάξει κανέναν, ώστε να αρχίσετε να το νιώθετε. Κι όσο περισσότερο το νιώθετε, τόσο περισσότερο θα ανοίγει. Πραγματικά θα αλλάξει τις δυνατότητες για όλα στον πλανήτη. 

Οι άνθρωποι θα συνεχίσουν να κάνουν ό,τι κάνουν, να ακολουθούν την πορεία τους, θα συνεχίσουν να ακολουθούν τις ρουτίνες, ως ένα σημείο. Αλλά τώρα όταν θα λένε, «Φτάνει πια», θα νιώθουν κάτι. Θα νιώθουν ότι υπάρχει μια διαφορά. Θα νιώθουν ότι ίσως να έχουν πιο πολλές επιλογές από ποτέ. Και πραγματικά θέλουμε να παρακολουθήσουμε τί θα συμβεί στον πλανήτη – όχι απαραίτητα εκείνη τη μέρα, αλλά τί θα συμβεί στον πλανήτη – όσον αφορά κάποιους ανθρώπους, ακόμα κι έναν μικρό αριθμό, που θα κάνουν διαφορετικές επιλογές ,οι οποίες τελικά θα κάνουν τεράστια διαφορά στην πραγματικότητα κι αυτό είναι που συμβαίνει τώρα.

Σ’ αυτούς τους επόμενους τεσσεράμισι μήνες, θα υπάρχει πολλή ένταση για σας σαν Σώμπρα. Θα νιώθετε πιο πολλή ένταση από ποτέ.
ΛΙΝΤΑ: Ουάου.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Κι όμως, με περισσότερες -τις ονομάζουμε – μικρές ως μέτριες συνειδητοποιήσεις στην πορεία, περισσότερες ανακαλύψεις για τον εαυτό σας.
ΛΙΝΤΑ: Οκέι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Έτσι θα υπάρχουν περίοδοι με πολλή ένταση, που θα ακολουθούνται από «Ω!» – μόλις το πιάνετε- αυτό το είδος ανακάλυψης που θα συμβαίνει.

Πρόκειται να υπάρξουν φορές, που το σώμα σας απλά θα πονάει. Είμαστε τώρα σ’ αυτή την περίοδο του ερχομού στον Ουράνιο Σταυρό και οι ενέργειες αρχίζουν όλες να δουλεύουν υπερωρίες και το σώμα σας πρόκειται να το νιώσει.
Ξέρω ότι εσύ κι ο Κώλντρε έχετε και οι δυο εμπειρίες με τους σωματικούς πόνους και τη δυσφορία και, ξέρετε, θα υπάρξει μια τάση εσείς να – λοιπόν, να το πω αλλιώς. Παίρνουμε περισσότερες κλήσεις βοήθειας στην άλλη πλευρά. Γι’ αυτό χρειάστηκε να φέρω τον Κουτχούμι κι ένα σωρό άλλους. Παίρνουμε περισσότερες κλήσεις βοήθειας τώρα στις άλλες σφαίρες, γιατί αναρωτιέστε, με αυτή την παλιά ερώτηση, «Τι κάνω λάθος;»
ΛΙΝΤΑ: Σωστά.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Τίποτα! Τίποτα λάθος. Πραγματικά επειδή το κάνετε τόσο σωστά, καταλήγει να επηρεάζει το σώμα και καταλήγει να επηρεάζει το μυαλό. Υπάρχει πολλή τριβή κι απελευθέρωση τώρα κι άλλα. Όμως το αστείο είναι ότι όταν το έθεσα στους Σώμπρα πριν, είπα, «Θα μπορούσαμε να πάμε πιο αργά. Θα μπορούσαμε να το κάνουμε πολύ πιο εύκολα. Πρόκειται να πάρει λίγο περισσότερο χρόνο. Θα μπορούσαμε να πάμε πιο αργά και θα ήταν πιο εύκολο. Ή μπορούμε να επιταχύνουμε. Μπορούμε να πάμε πιο γρήγορα, αλλά πρόκειται να βιώσετε πιο πολλή σωματική και διανοητική δυσφορία. Ποιο θέλετε;»
ΛΙΝΤΑ: Ξέρω ποιο διαλέξαμε !!! γέλιααα!
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ξέρω! Κι εγώ το ίδιο. Διαλέξατε περισσότερο, «Να  τελειώνουμε με αυτό. Ας το κάνουμε γρήγορα.» Είναι σαν να μπαίνεις σε μια κρύα πισίνα. Μπαίνεις μια ίντσα τη φορά, ένα εκατοστό τη φορά, λίγο, λίγο; Μερικοί άνθρωποι το κάνουν. Με αυτό τον τρόπο μπαίνουν σε μια πολύ κρύα πισίνα. Άλλοι βουτάνε κατευθείαν. Λοιπόν, οι Σώμπρα είναι «γρήγοροι βουτηχτές». Λένε, «Ας μπούμε σ’ αυτό κατευθείαν κι ας ξεμπερδέψουμε.» Οπότε αυτό συμβαίνει τώρα.

Θα μπορούσατε να πάτε και να καταγράψετε οτιδήποτε έχετε τώρα – περίεργες προτιμήσεις και κατάθλιψη και ανησυχία. Δεν είναι κατάθλιψη και ανησυχία πραγματικά. Οτιδήποτε περνάτε τώρα, καταλάβετε ότι είναι όλο μέρος της Πραγμάτωσης αφού μένετε στην ανθρώπινη μορφή. Κάθε τι. Δεν υπάρχουν λάθη. Ξέρω ότι πολλοί από σας τελευταία ψαχουλεύετε πολύ κι αναρωτιέστε, «Τί συμβαίνει;» Ψαχουλεύετε για να βρείτε πράγματα, ρίχνετε και σκορπίζετε πράγματα. Μετά σκέφτεστε, «Ω, είμαι τόσο βλάκας.» Όχι, όχι.

Τα πάντα τώρα σχετίζονται με την παραμονή σας στον πλανήτη σαν Μάστερς και στον ερχομό του Ουράνιου Σταυρού. Και με το πρόσθετο στοιχείο τώρα του Ουράνιου Σταυρού, αυξάνεται το συνολικό ενδιαφέρον κομμάτι , το να ζείτε στον πλανήτη σαν Μάστερ.

Συνέπειες στους Σώμπρα

Έτσι, θέλω να μιλήσω εδώ για ένα λεπτό λίγο περισσότερο, γι’ αυτό που πραγματικά συμβαίνει μέσα σας και θέλω να συζητήσω για τον εγκέφαλο, γιατί συνδέεται πιο πολύ με το ALT για το οποίο έχουμε μιλήσει. Όμως έχετε μερικούς όρους που χρησιμοποιούνται στην κοινωνία κι έπειτα εγώ έχω τη δική μου εκδοχή γι’ αυτούς. Υπάρχει ένας όρος – αν θέλεις γράψτον στον πίνακα.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Νευροτυπικός. Νευροτυπικός.
ΛΙΝΤΑ: Νευροτυπικός.
ΛΙΝΤΑ: Οκέι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Νευροτυπικός. «Νευρο-» σημαίνει ‘νεύρα’ στη σύγχρονη ιατρική και στην επιστήμη. Γενικά, ‘νεύρα’. Αλλά αν πάτε στην προέλευση των λέξεων, «νευρο» πραγματικά σημαίνει «αισθήματα, αισθήσεις», αλλά συχνά χρησιμοποιείται απλά σε σχέση με τα νεύρα και τελικά σε σχέση με τη λειτουργία του εγκεφάλου και συχνά της σπονδυλικής στήλης.

Όμως τι είναι αυτό το Νευροτυπικός; Λοιπόν, είναι ένας χαρακτηρισμός που χρησιμοποιείται για να ταξινομούνται οι περισσότεροι άνθρωποι, λέγοντας ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι Νευροτυπικοί, όμως δεν είναι καθόλου τυπικοί [δηλ. αντιπροσωπευτικοί]. Δεν υπάρχει τίποτα το τυπικό σε κάποιον που είναι κλεισμένος μέσα σε ένα σώμα κι έναν εγκέφαλο. Οπότε εκεί είναι λανθασμένος ο χαρακτηρισμός, εσφαλμένος τίτλος. Νευροτυπικός.

Τι είναι Νευροτυπικός; Αυτό σημαίνει ότι λειτουργείς σαν όλους τους άλλους; Αυτό σημαίνει ότι έχετε το ίδιο είδος άρρηκτα συνδεδεμένων σκέψεων και φιλοδοξιών και στόχων και – Νευροτυπικός – τις ίδιες επιθυμίες; Αυτό είναι Νευροπαράδοξο, δηλαδή, να είσαι κλεισμένος στην ανθρώπινη κατάσταση και να μη θέλεις να βγεις απαραίτητα. Να θέλεις να το αλλάξεις, ίσως να το βελτιώσεις λίγο, αλλά Νευροτυπικό θα ήταν να θέλεις να βγεις οπωσδήποτε από την κατάσταση, που δεν είναι η φυσική κατάσταση της ύπαρξης σου. Έτσι, λένε είναι Νευροτυπικός, αλλά γράψε σε παρένθεση κάτω από εκεί «Νευροπαράδοξος». Εννοώ ότι απλά είναι παράδοξο να …
ΛΙΝΤΑ: Σε παρένθεση;
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σε παρένθεση, «Νευροπαράδοξος». Ξαναλέω, να θυμάστε ότι «νευρο-» έχει σχέση με νεύρα, όμως τελικά, πραγματικά είναι αισθήματα, αισθήσεις, κι όχι μόνο σωματικές, αλλά επίσης έχει σχέση με συστήματα πεποιθήσεων και πρότυπα σκέψης κι όλα τα άλλα. Αυτό είναι το «νευρο-».

Λοιπόν, έχετε άλλον ένα χαρακτηρισμό εδώ που έχει αναφερθεί πρόσφατα, πιστεύω στο περιοδικό των Σώμπρα (εδώ): Μη Νευροτυπικός.
ΛΙΝΤΑ: Ω.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Μη Νευροτυπικός.
ΛΙΝΤΑ: Οκέι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Κι αυτός είναι ένας τρόπος να επαναχαρακτηρίσουμε τους χαρακτηρισμούς (ο Αντάμους γελάει). Αυτός είναι ένας τρόπος να …

Μη Νευροτυπικός. Είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται τώρα για να επαναχαρακτηρίσουμε τους χαρακτηρισμούς. Άνθρωποι με πράγματα όπως ADD (Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής) ή Αλτσχάιμερ ή παρόμοια πράγματα, είναι Μη Νευροτυπικοί και υποθέτω ότι συμφωνεί με όλα τα άλλα στην κοινωνία που λέει, ξέρετε, «Ας τους συμπεριλαμβάνουμε όλους», πράγμα που είναι καλό. Αλλά πραγματικά αυτοί δεν αποκλίνουν. Είναι σαν να λες ότι είσαι πιο Νευροπαράδοξος από τον Νευροπαράδοξο εδώ. Απλά βάζεις διαφορετική ετικέτα σ’ αυτό.
Λες, «Οκέι, είσαι διαφορετικός, αλλά το δεχόμαστε.» Όμως το κάνουμε πραγματικά; Το κάνουμε πραγματικά; Είσαι διαφορετικός, οπότε θα σε χαρακτηρίσουμε διαφορετικά. Όμως η γνώμη μου είναι ότι το Μη Νευροτυπικός εδώ είναι πραγματικά λιγότερο περίεργο, γιατί υπάρχει κάτι που συμβαίνει μέσα στο νευρολογικό σύστημα και στον εγκέφαλο φυσικά, που βασικά λέει ότι το -ω, έχουμε μια μικρή συζήτηση για την ορθογραφία εδώ πέρα. Δεν έχει σημασία. Δεν έχει σημασία.
ΛΙΝΤΑ: Νομίζω ότι είναι «ι».
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ωραία. Νομίζω ότι το καταλαβαίνουν όλοι. Απλά έχεις λίγο αποκλίνουσα ορθογραφία όταν βρίσκεσαι εδώ στον πίνακα (αυτή γελάει).

Λοιπόν το θέμα μου είναι το Μη Νευροτυπικός, πραγματικά δεν μου αρέσει αυτός ο χαρακτηρισμός, γιατί είναι κάπως σαν να λες ότι είσαι ιδιαίτερος με περίεργο τρόπο. Λοιπόν, αυτό που συμβαίνει με την απόκλισή σου είναι, ότι υπάρχει κάτι που καλεί από μέσα σου, όπως το ADD ή κάποιο από τα άλλα -πώς τα λέτε – παλιά τα έλεγαν δοκιμασίες ή αρρώστιες. Δεν είναι. Είναι απλά το πνεύμα σας που καλεί, ο ανθρώπινος/θεϊκός εαυτός που καλεί και λέει, «Υπάρχει κάτι λάθος στο Νευροτυπικός. Πρέπει να βγω από αυτό. Δεν είμαι τυπικός, αποδεχόμενος να είμαι κλειδωμένος στο κουτί. Δεν πρόκειται να δεχτώ ότι, αυτή η ανθρώπινη προσωπικότητα είναι τυπική. Πρόκειται να κάνω κάτι διαφορετικό σε σχέση με τα νεύρα κι αυτό θα με βοηθήσει τελικά να βγω από το κουτί πιο γρήγορα.»

Έτσι πολλοί από εκείνους που έχουν κάποια απ’ αυτά τα πράγματα, αυτές τις νευροαποκλίσεις, πρόκειται να βγουν από το κουτί πολύ πιο γρήγορα, ιδιαίτερα με τον Ουράνιο Σταυρό. Θα έχουν πρόσβαση σε αυτόν πολύ πιο γρήγορα από κάποιον που είναι νευροβαρετός, τυπικός, γιατί οι τυπικοί απλά προσπαθούν να κάνουν το κουτί λίγο καλύτερο. Οι αποκλίνοντες λένε, «Όχι. Ξέρουμε ότι αυτό δεν είναι σωστό κι επηρεάζει τον εγκέφαλό μας, πράγμα που πραγματικά θα συνεχίσει να μας κάνει να θέλουμε να βγούμε έξω από εδώ πιο γρήγορα.» Έτσι, υπάρχει ο Νευροτυπικός, που πραγματικά δεν θα έπρεπε να είναι τυπικός, κι αυτός που αποκλίνει.

Έχω έναν όρο για τους Σώμπρα, έναν όρο που χρησιμοποιώ για τους Σώμπρα.
Είσαι έτοιμη;
ΛΙΝΤΑ: Βέβαια.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Οκέι. Και πάλι, θέλω να πάω πίσω και να μιλήσω λίγο σχετικά, να σας ζητήσω να νιώσετε για μια στιγμή το νευρολογικό σας σύστημα. Το νευρολογικό σύστημα που έχετε – ναι, και η Μπελλ συμφωνεί με όσα κάνουμε εδώ λέγοντας, «Ναι, αυτό είναι τόσο σωστό. Το νιώθω. Βλέπω τί συμβαίνει εδώ.» (η Μπελλ είναι ξαπλωμένη χαλαρά ανάσκελα σε μια αστεία στάση).
ΛΙΝΤΑ: Είναι Μη Νευροτυπική.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Αυτό είναι αλήθεια (η Λίντα γελάει). Λοιπόν, Σώμπρα, η νευρολογία, το σύστημά σας, είναι τα νεύρα σας, φυσικά, συνδεδεμένα με ένα εκτεταμένο σύστημα επικοινωνιών που επικρατεί στο σώμα σας και πάντα μιλάει. Πάντα επικοινωνεί. Μερικές φορές επικοινωνεί λανθασμένα, παθαίνει διάλειψη. Αλλά έχετε αυτό το τεράστιο δίκτυο που βρίσκεται εκεί και μπορεί εύκολα να μπερδευτεί. Εύκολα να μπερδευτεί.

Λοιπόν, Λίντα, ο Κώλντρε σου έδωσε την λέξη πριν. Μπορείς να την  γράψεις στον πίνακα.
ΛΙΝΤΑ: Οκέι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Δίνω έναν καινούριο ορισμό – όχι απαραίτητα έναν  χαρακτηρισμό, αλλά έναν καινούριο ορισμό- για τους Σώμπρα που έχει σχέση με όσα περνάτε στη νευρολογία σας τώρα, που βασικά είναι οι επικοινωνίες στο σώμα σας. Νευροσυντονισμός -νευροσυντονισμός – από τις λέξεις, «νευρο-» -νεύρα – «συντονισμός», ή σ’ αυτή την περίπτωση, νέος συντονισμός, ξανασυντονίζετε τα πάντα στο σώμα σας.

Έτσι, λέω ότι οι Σώμπρα έχουν αυτό τον νευροσυντονισμό κι αυτός προκαλεί πολλά ζητήματα, γιατί είστε – σε παρακαλώ γράφεις «επανασυντονισμός» ακριβώς κάτω από δω. Επανασυντονισμός. Τώρα επανασυντονίζεστε και αυτό εντείνεται, ιδιαίτερα με τον Ουράνιο Σταυρό. Επανασυντονίζετε το μυαλό σας, συγκεκριμένα. Και του δίνω άλλο ένα όνομα, αν ξεχνάτε αυτή τη λέξη, νευροσυντονισμός -είναι μια λέξη που επινόησα – αν την ξεχάσετε, «εγκέφαλος alt». Δυο λέξεις – εγκέφαλος alt.
ΛΙΝΤΑ: Οκέι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Πολλοί από σας βιώνουν τον εγκέφαλο alt τελευταία. Είναι ότι δεν μπορείτε να θυμηθείτε – δεν μπορείτε να θυμηθείτε την τύφλα σας (ο Αντάμους γελάει). Έχετε το CMS (Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου), δεν μπορείτε να θυμηθείτε την τύφλα σας. Και μετά ταράζεστε με τον εαυτό σας και λέτε, «Δεν μπορώ ούτε να θυμηθώ. Πρέπει να γερνάω» ή «Ίσως κάπνισα πάρα πολύ χόρτο όταν ήμουν νεότερος» -ή πάρα πολύ τώρα – και «Τί συμβαίνει με το σύστημα μου;» και «Δεν μπορώ να θυμηθώ τί μέρα είναι» και «Η λογική μου δεν λειτουργεί πια.» Τίποτα απ’ αυτά. Απλά έχετε εγκέφαλο alt. Δεν έχει πάθει τίποτα. Επανασυντονίζετε κάθε κομμάτι του εαυτού σας τώρα.

Το σπουδαιότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να καταλάβετε τί συμβαίνει, ότι όλες οι επικοινωνίες σε όλα εκείνα τα νεύρα στον εγκέφαλό σας και στο σώμα σας ξαναγίνονται, ξαναφτιάχνονται. Το κάνετε ενώσω παραμένετε στο υλικό σώμα.

Μερικοί από εκείνους που πέρασαν στην άλλη πλευρά πρόσφατα, απλά δεν μπορούσαν να το διαχειριστούν πια. Ήταν υπερβολικό για να το διαχειριστούν και γι’ αυτό τόσοι πολλοί έχουν περάσει στην άλλη πλευρά πρόσφατα. Σας ενθαρρύνω ή σας ενημερώνω ότι δεν χρειάζεται να το κάνετε αυτό.
Αλλά μπορείτε να μείνετε στο υλικό σώμα και να το κάνετε στα πεταχτά. Ο νευροσυντονισμός – η αντικατάσταση στους Σώμπρα για το Μη Νευροτυπικός – που συμβαίνει, πάντως θα τον νιώσετε. Ο εγκέφαλός σας θα γίνει πιο συγκεχυμένος μερικές φορές. Η ικανότητα σας να ανακαλείτε γεγονότα και δεδομένα θα είναι πιο αβέβαιη. Το να θυμάστε το όνομά σας, συγκεχυμένο μερικές φορές. Έτσι γίνεται και τότε πανικοβάλλεστε κι έπειτα αγχώνεστε, «Ωω! Τι μου συμβαίνει;!» Αυτή είναι η στιγμή για να θυμάστε να παίρνετε μια βαθιά αναπνοή και να θυμάστε, «εγκέφαλος alt». Έχετε εγκέφαλο alt. Έχετε όλη αυτή την κατάσταση που προκαλείται ιδιαίτερα καθώς επιταχύνουμε τώρα, σαν να πηγαίνουμε τώρα με την ταχύτητα του φωτός, με ταχύτητα δίνης, κατευθείαν προς τον Ουράνιο Σταυρό κι αυτό πρόκειται να εντείνει τον εγκέφαλο alt. Πάντως είναι κάπως αστείο και γι’ αυτό έφερα τον Κουτχούμι να σας βοηθήσει να καταλάβετε.

Είναι κάπως αστείο αυτό που συμβαίνει, όλες αυτές οι μεγάλες αλλαγές. Κι έπειτα η ομορφιά είναι ,ότι είστε ακριβώς στο μέσον όλων αυτών των αλλαγών κι αναρωτιέστε τι έχει πάθει ο εγκέφαλος σας. Ξεχάσατε να φορέσετε το παντελόνι σας. Πάτε στη δουλειά και συνειδητοποιείτε ότι ξεχάσατε. Είναι πολύ αστείο. Και μετά ξαφνικά από το πουθενά, μια υπέροχη συνειδητοποίηση. Είναι ένα από εκείνα τα «αχά!». Είναι σαν μια συνειδητοποίηση που καθόταν εκεί περιμένοντας τα τελευταία πέντε χρόνια, δέκα χρόνια ή οτιδήποτε, μια συνειδητοποίηση για κάτι, για τον τρόπο που λειτουργεί η ενέργεια ή για τον τρόπο με τον οποίο έχει οδηγηθεί η ζωή σας βασικά, ακόμα και εν αγνοία σας, έχει οδηγηθεί από την θεϊκότητά σας. Οι συνειδητοποιήσεις μπορεί να αφορούν οτιδήποτε, αλλά ξαφνικά αυτό το «Μπουμ! Ωω!»

Λοιπόν, αυτό που συμβαίνει είναι ότι με όλη αυτή την μετατροπή στην καλωδίωση, μοιάζει ασαφές για ένα διάστημα. Όμως μετά καθώς – δεν είναι αλλαγή στην καλωδίωση – αλλά καθώς ο εγκέφαλος αποτραβιέται και τώρα εισέρχεται πιο πολλή από την πραγματική θεϊκή ευφυία, τότε είναι σαν εκείνες τις ανακαλύψεις που είναι τόσο εκπληκτικές. Μπορεί να πείτε ότι είναι τόσο απλές, είναι τόσο προφανείς, αναρωτιέστε, «Γιατί δεν το συνειδητοποίησα πιο πριν;» Η συνειδητοποίηση είναι ένα αίσθημα. Δεν είναι απλά μια σκέψη του μυαλού. Μπορείτε να την νιώσετε σε κάθε μέρος του σώματος σας και είναι τόσο μεγάλη ανακούφιση. Αλλά μετά την επόμενη μέρα ίσως να επιστρέψετε στον νευροσυντονισμό σας, πίσω στον συγκεχυμένο εγκέφαλο και να μην είστε σε θέση να δείτε τα πράγματα καθαρά. Μην ανησυχείτε, αυτό αλλάζει. Απλά είστε σε όλη αυτή την κατάσταση της ύπαρξης.

Υπάρχουν ένα δυο πράγματα που μπορείτε να κάνετε, τα οποία πραγματικά το κάνουν λίγο πιο εύκολο. Θα σας δώσω τα συνηθισμένα – αναπνοές κι ελαφριά άσκηση και λοιπά να τρώτε τις τροφές που ζητάει το σώμα σας, όχι αυτές που σας λέει ο εγκέφαλος ότι θα πρέπει να τρώτε. Αυτό είναι πολύ σημαντικό τώρα. Τις τροφές που ζητάει το σώμα σας να καταναλώσει. Με άλλα λόγια, ξεχάστε τις δίαιτες κι όλα τα άλλα. Όμως υπάρχει κι ένα άλλο επίσης που είναι ένας λόγος για τον οποίο μερικοί από σας ίσως να βιώνουν πιο έντονα συναισθήματα και έντονο πόνο στο σώμα τους.

Αν κάνετε κάτι στη ζωή σας τώρα, που δεν είναι πραγματικά το πάθος σας, είτε είναι μια δουλειά, είτε είναι μια σχέση, δεν έχει σημασία τί είναι, αν κάνετε κάτι που δεν είναι το πάθος σας, με άλλα λόγια, πραγματικά δεν θέλετε να το κάνετε, αλλά νιώθετε παγιδευμένοι, ότι είναι ανάγκη να συνεχίσετε να το κάνετε, αυτό πρόκειται να προκαλέσει πολλή επιπλέον πίεση. Αυτό πρόκειται να προκαλέσει πιο πολλά από τα συμπτώματα του νευροσυντονισμού.

Το καλύτερο τώρα είναι, αν δεν είστε ευχαριστημένοι με αυτές τις καταστάσεις, να κάνετε μια αλλαγή. Μην το σκέφτεστε μόνο. Μην το συζητάτε μόνο. Είτε θα είναι αυτό ή, στους επόμενους τεσσεράμισι μήνες, θα μπορούσε να γίνει πάρα πολύ δύσκολο για εσάς, γιατί κάνετε κάτι που πραγματικά δεν σας αντιπροσωπεύει, που δεν είναι η πραγματική επιλογή της καρδιάς σας. Δεν είναι το πάθος σας.
Το κάνετε επειδή χρειάζεστε μια δουλειά ή φοβάστε να φύγετε από την σχέση ή οτιδήποτε. Απλά πρόκειται να κάνει χειρότερο τον νευροσυντονισμό σας, γιατί το σώμα σας, τα νεύρα σας, ο εγκέφαλος σας όλα προσπαθούν τώρα να ξανασυντονιστούν. Νευρο-συντονισμός. Όλα προσπαθούν να ξανασυντονιστούν και δεν είναι μόνο το φωτεινό σώμα σας. Ολόκληρος ο εγκέφαλος αποσύρεται, κάνει στην άκρη σ’ αυτή την περίοδο του ερχομού στον Ουράνιο Σταυρό, ώστε είναι τόσο σημαντικό τώρα να είστε στο πάθος σας, να ξεφορτωθείτε τα πράγματα που πραγματικά δεν σας ανήκουν. Και λέτε, «Μα δεν ξέρω ποιο είναι το πάθος μου.»

Σταματήστε να το λέτε αυτό. Όντως ξέρετε ποιο είναι και ίσως να είναι κάτι εντελώς διαφορετικό απ’ αυτό που κάνετε τώρα. Πάντως επιδιώξτε το. Τουλάχιστον κάντε βήματα προς την κατεύθυνση του. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφήσετε τώρα την βαρετή δουλειά του διευθυντή μεσαίου επιπέδου, αλλά κάντε βήματα προς κάτι, να γίνετε ο καλλιτέχνης που θέλατε να είστε ή κλόουν στους δρόμους ή να ανοίξετε ένα εστιατόριο. Αρχίστε να κάνετε αυτά τα βήματα και το ποσοστό των προκλήσεων που έχετε με τον νευροσυντονισμό ή τον εγκέφαλο alt των Σώμπρα θα υποχωρήσουν δραστικά.
Πρόκειται να νιώσετε πολύ πιο χαρούμενοι.

Το ίδιο και με τις σχέσεις, κι αν πείτε, «Λοιπόν, ξέρεις, απλά δεν μπορώ να φύγω εξαιτίας …» συμπληρώστε το κενό, τότε απλά βρείτε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας. Φύγετε για μια δυο εβδομάδες. Πείτε στους ανθρώπους γύρω σας ότι χρειάζεστε αυτό το διάλειμμα, ότι απλά πρέπει να φύγετε κι αφιερώστε αυτό το χρόνο στον εαυτό σας τώρα. Είναι τόσο σημαντικό επειδή όλα εντείνονται τώρα, φτάνοντας στον Ουράνιο Σταυρό.

Όταν συμβεί αυτό το άνοιγμα, θα υπάρξει σχεδόν πλημμύρα ενεργειών, καθώς θα εισέρχεται η θεϊκότητα και ενώ εσείς θα χοροπηδάτε και θα λέτε, «Λοιπόν, αυτό είναι σπουδαίο.» Αλλά αν είστε σ’ αυτό το σημείο της έλλειψης ισορροπίας και κάνετε πράγματα, που ξέρετε ότι απλά δεν είναι σωστά για σας, αυτό θα σας χτυπήσει πραγματικά. Θα σας υπηρετήσει πολύ καλά τελικά, αλλά θα μπορούσε να σας χτυπήσει δυνατά στην αρχή. Έτσι τώρα, να έχετε κατά νου, πρώτον, ότι συμβαίνει όλο αυτό. Όλο αυτό συμβαίνει μέσα σας. Το έχω χαρακτηρίσει εδώ πάνω με τους συνηθισμένους ανθρώπινους όρους «Νευροτυπικός», «Μη Νευροτυπικός», το έχω χαρακτηρίσει νευροσυντονισμό ή εγκέφαλο alt. Εγκέφαλο alt.

Έτσι πρόκειται να συμβούν πολλά στους επόμενους μήνες. Πρόσφατα έκανα αυτό το πράγμα, που το ονομάζουν Cloud Class, που λέγεται «Άνοιγμα στον Ουράνιο Σταυρό», άνοιγμα στις πιθανότητες, άνοιγμα στις δυνατότητες που έρχονται, προετοιμασία για το άνοιγμα που θα συμβεί. Θα κάνω μερικά ακόμα στα ενδιάμεσα, ειδικά για να σας περάσω από όλο αυτό με τον νευροσυντονισμό. Είναι τα νεύρα κι ο τρόπος που τα πάντα είναι σε επικοινωνία με αυτά από τον εγκέφαλο, ιδιαίτερα στον εγκέφαλο τώρα και ιδιαίτερα αφού ο εγκέφαλος κάνει στην άκρη.

Ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή με αυτά.

Η πιο κοινή ερώτηση που γίνεται αυτό τον καιρό, «Λοιπόν, τί μου συμβαίνει; Γιατί νιώθω έτσι; Είμαι Μάστερ στον πλανήτη. Γιατί νιώθω τους πόνους και τη δυσφορία; Γιατί ψαχουλεύω πράγματα συνεχώς, ρίχνω πράγματα ή πέφτω κάτω κι εγώ ο ίδιος; Γιατί δεν μπορώ να κρατήσω μια οργάνωση στα πράγματα όπως παλιά; Γιατί δεν βγαίνει νόημα;» και τότε είστε τόσο σκληροί με τον εαυτό σας. Απλά να θυμάστε «Εγκέφαλος alt.» Κάνετε νέα καλωδίωση, ξαναφτιάχνετε τον εαυτό σας τώρα με τόσο έντονο τρόπο. Θυμηθείτε, εσείς ήσασταν -όταν είπα ότι θα μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό όμορφα κι αργά ή να πάμε πραγματικά γρήγορα – είπατε, «Ας τελειώνουμε με αυτό.»

Έτσι πάρτε μια καλή βαθιά αναπνοή με αυτά.

Είναι πραγματικά εκπληκτική περίοδος για να είστε εδώ – εκπληκτική περίοδος – αν μπορείτε να το διαχειριστείτε, με όλα τα παράξενα πράγματα που συμβαίνουν στη Γη, επίσης όμως και μέσα σας. Είναι αληθινά μια εκπληκτική περίοδος για να είστε εδώ σ’ αυτό τον πλανήτη και να είστε ακριβώς μέσα σε όλα αυτά που συμβαίνουν τώρα.

Η Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση των Μάστερ – Μεράμπ

Έτσι, με αυτά, θα ήθελα να κάνω μια μεράμπ. Να τα συγκεντρώσουμε όλα μαζί με την ομορφιά μιας μεράμπ. Αν μπορούμε να βάλουμε λίγη μουσική να την συνοδεύει.

(αρχίζει η μουσική)

Ο Κουτχούμι έρχεται πολύ τώρα τελευταία. Είναι χαρά να δουλεύω μαζί του. Συνέχεια λέμε αστεία στη Λέσχη των Αναληφθέντων Δασκάλων. Τις προάλλες κάναμε ένα διαγωνισμό σε ένα από τα εργαστήρια εδώ στην Κόνα. Ποιος θα έκανε τους Σώμπρα να γελάσουν περισσότερο; Λοιπόν, ξεκίνησα πρώτος και, ω, τους έκανα να ξεκαρδιστούν και το έκανα απλά με το να είμαι διασκεδαστικός. Με το να είμαι απλά ο εαυτός μου, τους έκανα να πέφτουν κάτω από τα γέλια.

Μετά ήρθε ο Κουτχούμι για την επόμενη συνεδρία. Σκέφτηκα, «Θα δυσκολευτεί να με φτάσει», αλλά είπε βρώμικα αστεία. Είπε μόνο σόκιν ανέκδοτα και τους έκανε να γελάσουν πιο πολύ από μένα. Εγώ δεν χρησιμοποίησα ανέκδοτα. Δεν προσπάθησα να κάνω εκείνο το παλιό τρικ με το καπέλο, όμως εκείνος χρησιμοποίησε κυριολεκτικά αστεία και νίκησε. Και νίκησε. Δεν ξέρω τί είναι αυτό ακριβώς, πάντως απλά έχει ένα τρόπο να κάνει τους ανθρώπους να γελούν και να νιώθουν καλά.

Είπε μια όμορφη ιστορία στη διάρκεια ενός εργαστηρίου, μια πολύ όμορφη ιστορία. Ξέρετε, μιλάει για τα ταξίδια που έκανε περπατώντας μετά την Πραγμάτωσή του και μερικές φορές σκέφτομαι, «Φίλε, άλλη μια βαρετή ιστορία με εσένα να περπατάς. Δηλαδή, πόσο συναρπαστικό μπορεί να ήταν», αλλά πάντα καταφέρνει να πει κάτι πολύ βαθυστόχαστο.

Μίλησε για το ατέλειωτο περπάτημα κι έπειτα για τις συζητήσεις του με τον Ah-Kir-Rah κι επανερχόταν μπρος πίσω. Ξέρετε, αυτοί οι δυο είναι σαν ζευγάρι που είναι μαζί πάρα πολύ καιρό. Ξέρετε, καυγαδίζουν κι έπειτα ξανααγαπιούνται. Καυγαδίζουν και ξανααγαπιούνται. Ω, ο Κουτχούμι εκνευριζόταν τόσο πολύ με τον Ah-Kir-Rah. Αλλά μετά, χαρακτηριστικά, συνειδητοποιεί πόσο δίκιο είχε ο Ah-Kir-Rah.

Το σημαντικό που είπε στην ιστορία του, που ήθελα να κάνω σ’ αυτή την μεράμπ ήταν να μιλήσω για το γεγονός, ότι ακόμα και σαν Μάστερ στον πλανήτη, ακόμα και σαν πραγματωμένες υπάρξεις, εξακολουθείτε να μαθαίνετε. Αυτή ήταν η ουσία της ιστορίας του, αλλά ήθελα να την φέρω στους Σώμπρα σήμερα.

Υπάρχει μια λανθασμένη αντίληψη, πιθανόν του νευροσυντονισμένου εγκεφάλου είναι μια αντίληψη ότι σαν Μάστερ, δεν μαθαίνετε τίποτα περισσότερο. Ξέρετε τα πάντα. Αυτό δεν είναι καθόλου αλήθεια.

Μαθαίνετε διαφορετικά. Μαθαίνετε για διάφορα πράγματα, πάντως συνεχίζετε να μαθαίνετε και να βιώνετε.

Λοιπόν, οι περισσότεροι άνθρωποι όταν μαθαίνουν, πιστεύουν ότι είναι τα μαθήματα της ζωής, είναι για να διορθώσουν κάτι που έκαναν λάθος. Πιστεύουν ότι μαθαίνοντας γεμίζουν ένα κενό, ένα χάσμα, ότι έπρεπε να μάθετε κάτι.

Οι περισσότεροι άνθρωποι περνούν τα μαθήματά τους στη ζωή, περνούν τις προκλήσεις, κι έπειτα μαθαίνουν, μέσω των μαθημάτων και  γίνονται ίσως λίγο πιο σοφοί, λίγο πιο έξυπνοι. Όμως γενικά, είναι μια διόρθωση, ένα είδος διορθωτικής πράξης.

Όμως, ξέρετε, ο Μάστερ συνεχίζει να μαθαίνει, αλλά όχι για να γεμίσει το κενό, όχι για να διορθώσει μια πράξη, όχι για να ξεπεράσει ένα πρότυπο ή μια σκέψη που ήταν λάθος και να φτάσει στο σωστό. Οπότε, για τον Μάστερ, για μια πραγματωμένη ύπαρξη, η μάθηση είναι πραγματικά άνοιγμα σε περισσότερες αλήθειες που υπάρχουν στη ζωή.

Για παράδειγμα, σαν Μάστερ, θα συνεχίσετε να μαθαίνετε, αλλά τώρα θα μαθαίνετε πιο πολύ απλά για την ομορφιά της φύσης. Αυτό δεν είναι μάθημα. Δεν είναι επειδή είχατε κάνει λάθος. Τώρα απλά αποκαλύπτετε περισσότερη από την ομορφιά της.

Μαθαίνετε και θα μπορούσατε τώρα να νιώσετε πιο πολύ τα ενεργειακά πρότυπα στη φύση, στα ζωικά βασίλεια, στα φυτικά βασίλεια. Έχετε μεγαλύτερη, βαθύτερη εκτίμηση. Είναι ένα εντελώς διαφορετικό είδος μάθησης.

Πραγματικά είναι μια αποκάλυψη. Είναι σαν μεταπτυχιακό για τους Μάστερς στον πλανήτη.

Θα μάθετε περισσότερα για την ανθρώπινη φύση κι όχι σαν διορθωτική  πράξη, όχι επειδή είχατε λανθασμένες αντιλήψεις κι όχι επειδή δεν γνωρίζατε ποτέ. Αλλά τώρα θα μαθαίνετε με την κατανόηση της ενέργειας και με όλους τους λόγους που είστε εδώ εξαρχής. Θα αρχίσετε να μαθαίνετε τόσο περισσότερα όμορφα πράγματα για την ανθρώπινη φύση.

Έπειτα θα έχετε τις συνειδητοποιήσεις για το πόσο πραγματικά εκπληκτικοί είναι οι άνθρωποι. Μπορεί να είναι ενοχλητικοί και δύσκολοι, να προκαλούν, αλλά τώρα μαθαίνετε σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο, γιατί τα φέρνετε στην σοφία. Όχι απλά για να καλύψετε ένα κενό, όπου ίσως να μη γνωρίζατε κάτι. Ενώ τώρα η μάθηση τα φέρνει αδιάκοπα στην σοφία και μετά αυτή η σοφία γυρίζει πίσω.

Γυρίζει πίσω σε σας καθώς περπατάτε στον πλανήτη σαν Μάστερ, δίνοντάς σας την εκτίμηση για όσα περνάνε πραγματικά οι έμψυχες υπάρξεις και γιατί κάνουν όσα κάνουν και γιατί, ακόμα κι όταν τα πράγματα φαίνονται αποκαρδιωτικά αυτοί τελικά τα ξεπερνούν.

Ο αληθινός Μάστερ δεν σταματά ποτέ να μαθαίνει. Ακόμα κι ένας Αναληφθείς Δάσκαλος δεν σταματά ποτέ να μαθαίνει. Υπάρχουν πάντα νέα βάθη και νέα επίπεδα. Υπάρχει μια λανθασμένη αντίληψη ότι όταν γίνεις Μάστερ, ξέρεις τα πάντα, δεν υπάρχει τίποτα άλλο να μάθεις. Πραγματικά δεν είναι καθόλου αλήθεια.

Μόλις αρχίζετε να μαθαίνετε τώρα, γιατί καταλαβαίνετε την παλέτα των χρωμάτων που έχετε στο δικό σας ενεργειακό πρότυπο της ζωής. Αρχίζετε να καταλαβαίνετε πώς, όταν τα αναμίξετε, δημιουργούν εντελώς καινούρια χρώματα που ίσως να μην έχετε δει ποτέ πριν.

Συνειδητοποιείτε πως η δική σας ροή της ενέργειας δουλεύει, όχι ενάντια σε σας, όπως ίσως θα σκεφτόταν ένας άνθρωπος, αλλά μαζί σας πραγματικά. 

Μαθαίνετε τώρα σε πολύ υψηλό επίπεδο τί είναι η συνειδητότητα και πώς επηρεάζει τα πάντα γύρω σας. Και ταυτόχρονα το βιώνετε.

Ξέρω ότι μερικές φορές αναρωτιέστε, «Λοιπόν, πίστευα ότι είχα πραγματωθεί. Πίστευα ότι θα ήξερα τα πάντα.» Όχι, όχι. Τώρα απλά μαθαίνετε διαφορετικά.

Μαθαίνετε με την χαρά, αντί για την θλίψη ή τα βάσανα. Μαθαίνετε τώρα με μια κατανόηση της ενέργειας και της συνειδητότητας, όχι απλά με διανοητική δραστηριότητα.

Μαθαίνετε για τα βάθη του εαυτού σας, για την δική σας ψυχή, που ακόμα και η ψυχή σας δεν γνώριζε. Απλά δεν γνώριζε, γιατί δεν είχατε πάει εκεί ακόμα.

Μαθαίνετε για την ομορφιά του Εγώ Είμαι. Όχι απλά σαν μια ιδέα, μια διανοητική έννοια, αλλά σαν κάτι το ζωντανό.

Μαθαίνετε να είστε άχρονοι σε μια άχρονη πραγματικότητα.

Μαθαίνετε για την αληθινή ομορφιά όλων όσων έχετε κάνει ποτέ.

Οι άνθρωποι συχνά κοιτάζουν το παρελθόν και σκέφτονται τί έκαναν λάθος ή οι τύποι του New Age κοιτάζουν τις περασμένες ζωές τους και όλα τα άσχημα πράγματα που έχουν κάνει. Όμως τώρα μαθαίνετε ότι κανένα από εκείνα τα πράγματα δεν συνέβη πραγματικά. Είναι μόνο μια διαστρέβλωση της ιστορίας που δημιουργήθηκε από άτομα, από την μαζική συνείδηση γενικά, που τα κάνουν έτσι τα πράγματα και τώρα μαθαίνετε ότι δεν ήταν καθόλου έτσι.

Μαθαίνετε ότι η ζωή μέσα στην βιολογία είναι τόσο πολύτιμη, τόσο ανεκτίμητη. Τίποτα δεν είναι σαν κι αυτήν. Τίποτα απολύτως δεν μπορεί να συγκριθεί με το να μπορείς να ζεις στον πλανήτη σαν άνθρωπος, αλλά ειδικά τώρα σαν Μάστερ.

Τόσο συχνά αναρωτιέστε, «Γιατί συνεχίζω να μαθαίνω πράγματα;» Επειδή τώρα μπορείτε να μάθετε με τα αληθινά μάτια ανοιχτά. Όχι απλά με τα ανθρώπινα μάτια σας, αλλά με την σοφία σας.

Μπορείτε να μάθετε για την ιερότητα όλου αυτού του πλανήτη, όλων των ζωών σας. Με άλλα λόγια, τα πάντα αρχίζουν να ανοίγουν μέσα σας τώρα. Ίσως να το λέτε ανακάλυψη.

Αρχίζετε να ζείτε με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Όχι με τον τρόπο όπου απλά προσπαθούσατε να περάσετε τη μέρα, τους αγώνες και τις προκλήσεις.

Μαθαίνετε, ότι όλο αυτό το πράγμα που ονόμασα νευροσυντονισμό, είναι απλά μια διαδικασία που περνάτε τώρα με την ένταση του ταξιδιού σας, τον Ουράνιο Σταυρό, και θέλετε να το κάνετε ολοκληρωτικά. Μαθαίνετε ότι αυτό είναι πραγματικά κάτι το όμορφο.

Έτσι, όντως, ακόμα και σαν Μάστερ συνεχίζετε να μαθαίνετε. Όμως όχι με τον παλιό τρόπο, με έναν τρόπο πολύ καινούριο και πολύ όμορφο και γεμάτο χάρη.

Αφιερώστε ένα λεπτό να το νιώσετε – να νιώσετε πώς ήταν η μάθηση στο παρελθόν, είτε στο σχολείο είτε στα μαθήματα της ζωής- και τώρα να μαθαίνετε σαν Μάστερ, πόσο διαφορετικό είναι αυτό.

Πως είναι τόσο πιο ικανοποιητικό, συναρπαστικό, χωρίς μαθήματα πια. Δεν είναι για το τί κάνατε λάθος. Τώρα έχει σχέση με το τί περισσότερο μπορεί να γίνει.

Πρόκειται να μάθουμε πολλά μαζί, ιδιαίτερα αυτούς τους επόμενους τεσσεράμισι μήνες. Θα μάθετε πολύ περισσότερα για τον εαυτό σας.

Θα περνάτε εκείνες τις δύσκολες μέρες με νευροσυντονισμό.  Ανυπομονώ να ασχοληθεί με αυτό ο Δρ. Νταγκ και να δώσει το χιούμορ του, τις σκέψεις του και τις απόψεις του. Πάντως πρόκειται να μάθουμε πολλά μαζί και θα υπάρξουν κάποιες μέρες που θα είναι πολύ έντονο. Αλλά μετά, ξαφνικά όλα θα ανοίξουν –τσσσσς! – απλά θα έχετε αυτή την επίγνωση και θα πείτε, «Ας το ξανακάνω. Ας πάω πίσω στην ένταση. Ας μάθω πάλι σαν Μάστερ.»

Έτσι αυτό το λεπτό, πάρτε μια καλή βαθιά αναπνοή κι επιτρέψτε στον εαυτό σας να μάθει τώρα σαν Μάστερ.

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που ο Τοβίας σας έκανε, τους Σώμπρα, να καταλάβετε ήταν, ότι δεν είστε τρελοί. Καθόλου. Όχι, δεν είστε τρελοί εδώ. Περνάτε υπερβολικά πολλά τώρα. Αλλά ούτε και ΝευροΤυπικοί είστε. Ευτυχώς. Αυτό θα ήταν πολύ θλιβερό. Δεν θα ήμουν καν εδώ αν ήσασταν ΝευροΤυπικοί. Δεν είστε Μη ΝευροΤυπικοί, σύμφωνα με τους τρέχοντες χαρακτηρισμούς. Όχι.

Απλά έχετε όλο αυτό το πράγμα που βάλαμε στον πίνακα, τον νευροσυντονισμό, τον εγκέφαλο alt. Μπορεί να σας δυσκολεύει να βρείτε την ορθογραφία, να προσθέτετε αριθμούς, να οδηγείτε αυτοκίνητο.

Μερικούς από σας, σας έχω δει να εμποδίζεστε τόσο τώρα, ακόμα και να χρησιμοποιήσετε το τηλεκοντρόλ για την τηλεόρασή σας. Παλιά ξέρατε πώς να το κάνετε. Ούτε αυτό δεν μπορείτε να βρείτε. Απλά είναι ότι περνάμε αυτή την ένταση κι έπειτα ξαφνικά μια μέρα –μπουμ! – όλα είναι εκεί. Είναι λες και τα πάντα φαίνονται να καλύπτουν τα κενά και μετά γυρίζετε σ’ αυτό.

Έτσι θα είναι ειδικά για τους επόμενους τέσσερις, πέντε μήνες. Γι’ αυτό ο Κουτχούμι είναι εδώ και δουλεύει μαζί σας, εγώ είμαι εδώ, για να σας υπενθυμίζω ότι, όχι, δεν είστε τρελοί. Απλά διαλέξατε να κάνετε ένα φοβερό ταξίδι.

Έτσι, με αυτά, αγαπητοί φίλοι, είναι απόλαυση να είμαι εδώ μαζί σας γι’ αυτό το Shoud, γι’ αυτή την υπενθύμιση του ALT. Ενώ από τη μια μπορεί να βιώνετε διανοητική σύγχυση, θολούρα, μπορεί να βιώνετε σωματική αδεξιότητα, υπάρχει πάντα το ALT. Κι αυτό που είναι τώρα αυτό το ALT, είναι όλη η νέα καλωδίωση αυτού που είστε, καθώς μένετε εδώ στον πλανήτη σαν Μάστερς που μαθαίνουν.

Και θυμούνται πάντα ότι, όλα είναι καλά σε όλη τη δημιουργία.

Με αυτά, σας αποχαιρετώ.

Είμαι ο Αντάμους της Κυρίαρχης Περιοχής

 

 

 

Μετάφραση : Μαίρη Πολυχρόνη
Review : Μαρία Γρηγοράκη

Υπότιτλοι βίντεο : Κατερίνα Θαλασσά