Shoud 3, Alt

Sponsored links

Donate Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε τις μεταφράσεις κάνοντας ένα paypal donation

17- 12-  2022

( Σχολαστική ποιότητα, Πέρα από τη λογική, Συναρπαστικά νέα για την ενέργεια, Μια ματιά στο 2022, Ο 44ος όροφος, Η Αληθινή “Αποκάλυψη”, Η Μεραμπ της Σοφίας ) 

Είμαι Αυτό που Είμαι, ο Αντάμους της Κυρίαρχης Περιοχής.
Αα! Τόσο ωραίο να είμαι ξανά με πραγματικούς ανθρώπους (γέλια), με …
ΛΙΝΤΑ: Συγγνώμη;
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: … με ζωντανό κοινό. Αγαπητή Λίντα, αγαπητή Λίντα, σε αγαπώ, αλλά εσύ παίρνεις πάνω σου τη δουλειά. Είσαι εμβληματική μορφή για όλους τους Σώμπρα και ξέρω ότι πρέπει να είναι κουραστικό στη διάρκεια μερικών από τα Shoud μας, όπου πρέπει απλά να σε πειράζω.
ΛΙΝΤΑ: Χτύπα με. Ναι, ναι.Λοιπόν, αγαπητοί Σώμπρα, ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή.

Σχολαστική Ποιότητα

Θα χρησιμοποιήσω τη λέξη “σχολαστικός” – σχολαστικός – για να περιγράψω τις προσδοκίες που έχω για σας. Υψηλή ποιότητα με κάθε τρόπο, σε όλα όσα κάνετε τώρα. Δεν προσπαθώ να πω να είστε οι τέλειοι άνθρωποι, αλλά αναφέρομαι στις προσπάθειες σας, σε αυτά που κάνετε στη ζωή σας τώρα, να το κάνετε με ποιότητα και φινέτσα. Το απαιτώ από τον Βυσσινί Κύκλο. Απαιτώ, όπως μπορείτε να δείτε, όλα όσα κάνουν πρέπει να είναι ενεργειακά συντονισμένα. Πρέπει να είναι σχολαστικά. Πρέπει να φροντίζουν την ενεργειακή σύνθεση. Οι μικρές λεπτομέρειες τακτοποιούνται μόνες τους, αλλά εκείνοι πρέπει να φροντίζουν πολύ.

Γιατί; Γιατί ο Βυσσινί Κύκλος; Γιατί είπα πριν τρία χρόνια, “Οργανωθείτε. Συμμαζέψτε το σπίτι σας”, και το έκαναν. Ήταν σοκαριστικό, απρόσμενο, θαυμάσιο Τα πάντα, από πάνω ως κάτω. Εξέτασαν τον οργανισμό και τον κοίταξαν, είτε ήταν η τεχνολογία, είτε η δημιουργικότητα, οτιδήποτε κι αν ήταν αυτό. Κι έχουν κάνει υποδειγματική δουλειά, γιατί, βλέπετε, αυτό δίνει ένα μήνυμα. Επικοινωνεί.

Αν είστε σχολαστικοί, αν κάνετε ποιοτική δουλειά, όλα τα άλλα θα κυλήσουν με ποιότητα στη ζωή σας. Κι αυτό είναι σημαντικό για τον καθένα από σας τώρα. Αυτό – θα μιλήσουμε γι’ αυτό σήμερα και μέχρι τις 22 Μαρτίου – αυτό δεν είναι αστείο ζήτημα. Αυτό δεν είναι ένα ελαφρύ, χιουμοριστικό ζήτημα. Δηλαδή, μπορεί να γίνει, αλλά αυτό που κάνετε τώρα, ο λόγος που είστε στον πλανήτη αφορά τον Ουράνιο Σταυρό. Και εξέπληξε ακόμα κι εμάς στις άλλες σφαίρες. Δεν προβλέπαμε να έρθει τόσο γρήγορα. Αυτό που κάνετε τώρα στη ζωή σας, κάντε το με ποιότητα. Μην είστε τσαπατσούληδες. Μην το κάνετε απλά όπως να ναι. Κάντε το με ποιότητα. Να είστε σχολαστικοί σε όλα όσα κάνετε. Το περιμένω αυτό από σας.

Δεν συγκεντρωνόμαστε έτσι, για να κάνουμε πολλή επεξεργασία. Δεν σας χαϊδεύουμε. Είμαι πολύ σκληρός σε τόσους πολλούς από σας τόσο συχνά, επειδή ξέρω τί έρχεται. Αυτό δεν είναι απλά ένα παραμύθι. Αυτό δεν είναι απλά κάτι που μερικοί από σας αποκαλούν καρότο, κάτι που σου φτιάχνει τη διάθεση. Αυτό συμβαίνει τώρα. Θα το δείτε να εκτυλίσσεται στη ζωή σας και στον κόσμο.

Ξέρω ότι μερικές φορές απογοητευθήκατε. Σας απογοήτευσαν πράγματα, διάφοροι οργανισμοί όπου ανήκατε στο παρελθόν, σε περασμένες ζωές και σ’ αυτή τη ζωή, από τις δικές σας προσδοκίες κι ελπίδες. Αγαπητοί φίλοι, αυτό είναι. Είναι ο λόγος που είστε εδώ. Αυτοί οι επόμενοι μήνες πρόκειται να είναι πάρα πολύ ενδιαφέροντες κι έπειτα όσα συμβούν μετά, απλά πρόκειται να είναι πιο πέρα σε τόσα μα τόσα πολλά επίπεδα.

Τα πάντα πρόκειται να μεταβληθούν και να αλλάξουν και υπάρχουν εκείνοι από σας που θα το διαχειριστούν πολύ καλά, γιατί είναι προετοιμασμένοι. Το κάνετε με ποιοτικό τρόπο. Εκείνοι που πρόκειται να το περάσουν δύσκολα, είναι ακόμα κλειδωμένοι στο κεφάλι, ακόμα σε κατάσταση ληθάργου σε όσα κάνουν. Κουνήστε τον κ@@@ σας τώρα, αν είστε κολλημένοι. Ο Κώλντρε μου λέει να σκάσω ! Όχι, το εννοώ. Ξέρετε, αυτό είναι. Είναι “το κάνουμε/δεν το κάνουμε” τώρα. Ξέρω ότι για σας που είστε εδώ, που ακούτε διαδικτυακά, ότι αληθινά ακολουθούσατε αυτή την εσωτερική επίγνωση παρόλα τα πράγματα που σας εμποδίζουν, παρόλα όσα πραγματικά δεν είναι δικά σας. Είναι η μαζική συνείδηση, αλλά την δέχεστε σαν να ήταν δική σας.

Αυτό είναι. Αυτό είναι ο λόγος που ήρθαμε. Γι’ αυτό δούλευε ο Τοβίας μαζί σας όλα εκείνα τα χρόνια, και γι’ αυτό ήρθα εγώ μετά και δούλεψα μαζί σας. Γι’ αυτό είναι το Βυσσινί Συμβούλιο. Αυτό είναι κι αυτά είναι τα καλά νέα. Αυτό είναι και πρόκειται να είστε εδώ, ελπίζω να μείνετε στον πλανήτη για να βιώσετε ακριβώς αυτό που συμβαίνει.

Είναι η αποκάλυψη και θα μιλήσω περισσότερο γι’ αυτό σε ένα λεπτό. Αυτή είναι η αποκάλυψη, αλλά όχι το σκοτεινό, τρομακτικό σενάριο που επιβάλλεται στη συνείδηση και στις πεποιθήσεις των ανθρώπων. Αυτό είναι τώρα.

Οι Σημερινοί Καλεσμένοι

Σήμερα έχουμε καλεσμένο εδώ τον αγαπητό Τοβία. Έρχεται σε πολλές από τις συναθροίσεις κι απλά – κάθεται στις φτηνές θέσεις. Ξέρει να μην πετάγεται πολύ συχνά. Πότε πότε με μαλώνει για κάτι, αλλά μένει αρκετά. Πάντως έχει αποσυρθεί σχεδόν και, ξέρετε, απλά δεν ασχολείται πολύ με την άμεση δουλειά που κάνουμε. Όμως νιώστε το για μια στιγμή. Ο αγαπητός μας Τοβίας είναι εδώ.
(παύση)
Κι έπειτα, φυσικά, ο Σαμ. Γεια σου Σαμ.

Ο Σαμ πρόκειται να φύγει σε μερικές μέρες. Νομίζω είπε 21 Δεκεμβρίου σύμφωνα με τον δικό σας χρόνο. Πρόκειται να φύγει και ξέρω ότι αυτό έχει φέρει πολλή αντιπαράθεση, πολλές ερωτήσεις. Γιατί να έρθει ένας Αναληφθείς Δάσκαλος στον πλανήτη; Γιατί να πρέπει ένας Αναληφθείς Δάσκαλος να περάσει πόνο και θλίψη; Γιατί ένας Αναληφθείς Δάσκαλος να φύγει τώρα τόσο ξαφνικά; Έχει μείνει εδώ μόνο μερικά χρόνια. Αυτό προκαλεί πολλές ερωτήσεις κι αυτό είναι καλό, γιατί σας κάνει να σκέφτεστε, “Γιατί είμαι εγώ ακόμα εδώ;” και “Μπορώ να κάνω όπως ο Σαμ; Ξέρεις, μπορώ απλά να περπατήσω στο περιβόλι νωρίς ένα απόγευμα κι απλά να φύγω;” και ξέρω ότι μερικοί από σας το έχουν σκεφτεί. Αν όχι σε οπωρώνα, στην πίσω αυλή σας.

Όμως αυτό προκαλεί πολλές ερωτήσεις και προκύπτει ένα ερώτημα για τις προκλήσεις της ζωής σ’ αυτή την πραγματικότητα, σ’ αυτή την πυκνότητα. Αν ακόμα κι ένας Αναληφθείς Δάσκαλος πρέπει να περάσει αυτά που πέρασε, να ερωτευτεί κι έπειτα να πεθάνει η Κέλλι από COVID. Σαν Αναληφθείς Δάσκαλος γιατί δεν μπορούσε να την σώσει; Γιατί δεν μπορούσε να κουνήσει το αναληφθέν χέρι του πάνω της και να την καθαρίσει; Και η απάντηση είναι η συμπόνια. Η απάντηση είναι επίσης, σε μεγάλο βαθμό, ο Ουράνιος Σταυρός. Βλέπετε, τότε που ήρθε ο Σαμ, η όλη ιδέα του Ουράνιου Σταυρού, βασικά η συγχώνευση τώρα των διαφόρων διαστάσεων, η ικανότητα να διασχίζετε τις άλλες σφαίρες εύκολα και με χάρη, και η ικανότητα να έχετε την θεϊκότητα σας εδώ μαζί σας, όχι σε κάποιο μακρινό μέρος, τότε, ούτε καν θεωρούνταν ότι θα συνέβαινε τόσο γρήγορα. Αλλά τα πράγματα άλλαξαν γρήγορα, πολύ γρήγορα στον πλανήτη.

Όπως θυμάστε, πρόβλεψα ότι ο COVID θα ερχόταν και θα σάρωνε τον κόσμο και θα έφευγε γρήγορα (λίγα γέλια). Όμως, ξέρετε, ήταν ενδιαφέρον, γιατί η ανθρωπότητα τον αποδέχτηκε. Ακούγεται περίεργο να λες, “Αποδέχτηκαν τον COVID.” Λοιπόν, όντως, αυτό που είπαν είναι, “Αυτή είναι μια ευκαιρία τώρα να κάνουμε τις αλλαγές να συμβούν γρήγορα στον πλανήτη.”

Aντί να έρθει για μια μόνο σαρωτική κίνηση και να δημιουργήσει μερικές αλλαγές, υπήρχε αρκετή συνειδητότητα στον πλανήτη ώστε η ανθρωπότητα να πει, “Ας τον κρατήσουμε για λίγο καιρό.” Αυτό με εξέπληξε. Εξέπληξε τόσους πολλούς στις άλλες σφαίρες, ότι υπήρχε αυτός ο βαθμός ικανότητας για αλλαγή, ώστε να γίνουν αλλαγές στον πλανήτη κι αυτό δημιούργησε τέτοια μεταβολή στην συνειδητότητα σε τόσα πολλά επίπεδα.
Ξέρω ότι μερικοί από σας έχουν χάσει αγαπημένα πρόσωπα εξαιτίας του COVID. Μερικοί από σας το πάθατε οι ίδιοι και δεν ήταν ενδιαφέρον αυτό, Τζην; Δεν ήταν ενδιαφέρον αυτό; Μια βδομάδα στην κόλαση, αλλά ήταν επίσης ένα τεράστιο ξεκαθάρισμα. Αυτό δημιούργησε την ευκαιρία, ώστε  αυτό που τώρα γνωρίζουμε ως Ουράνιο Σταυρό να συμβεί πολύ, πολύ νωρίτερα. Υπήρχαν ερωτήσεις, “Θα συνέβαινε καν – αυτός ο Ουράνιος Σταυρός θα συνέβαινε – στις επόμενες δυο δεκαετίες;” Υπήρξε τόσο γρήγορη αλλαγή σε όλα τα επίπεδα ώστε συμβαίνει πολύ σύντομα.

Έτσι, εν μέρει ο λόγος που φεύγει ο Σαμ δεν είναι επειδή είναι λυπημένος ή έχει κατάθλιψη για τη ζωή του. Είναι για να βρίσκεται στην άλλη πλευρά. Θα χρειαστεί να είστε εσείς εδώ και θα χρειαστούν άλλες αγγελικές υπάρξεις – ο FM, ο Σαρτ, ο Σαμ πολλοί, πολλοί άλλοι που έχετε γνωρίσει ή ίσως δεν γνωρίσατε οι οποίοι έχουν φύγει – επειδή πρέπει να υπάρξει η γείωση των ενεργειών σ’ αυτό τον πλανήτη τώρα και η γείωση στην άλλη πλευρά. Ξέρω ότι ίσως να σκέφτεστε, “Λοιπόν,  γείωση στην άλλη πλευρά; Είναι αιθερική. Είναι άυλη.” Πρέπει να υπάρχει γείωση, ισορρόπηση των ενεργειών και στις δυο πλευρές.

Αυτό που συμβαίνει εδώ στο υλικό πεδίο, εξελίσσεται επίσης και εκφράζεται και βιώνεται σε άλλες άυλες σφαίρες. Αν δεν έχει ισορροπήσει εκεί, θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο να μεταφερθούν οι ενέργειες εδώ. Έτσι, υπάρχουν πολλοί Σώμπρα, πολλοί αγαπημένοι που έχουν πάει στην άλλη πλευρά, μαζί κι ο Σαμ. Αυτός δεν φεύγει. Απλά πρόκειται να είναι εκεί μαζί με άλλους Σώμπρα που έχουν πεθάνει και μερικούς Σώμπρα που είναι ακόμα εδώ στον πλανήτη, αλλά δουλεύουν πολύ δραστήρια στις άλλες σφαίρες, πολύ δραστήρια για να διασφαλίσουν, ότι αυτό το άνοιγμα θα γίνει με τόση χάρη και τόσο προσωπικά. Έχει παγκόσμιες συνέπειες, αλλά τελικά, είναι πάρα πολύ προσωπικό.

Έτσι, ο Σαμ δεν φεύγει επειδή η ζωή ήταν άσχημη. Βίωσε μερικά δύσκολα πράγματα, αλλά ξέρετε τί έκανε; Τα έφερε στην σοφία. Τα έφερε στην σοφία. Έφτιαξε σάλτσα μήλου (ο Αντάμους γελάει). Τα έφερε στην σοφία κι έτσι αυτά δεν παραμένουν. Δεν υπάρχουν φαντάσματα με αυτά. Δεν μένουν τριγύρω. Έτσι, ναι, όντως, ο Σαμ  φεύγει σε μερικές μέρες, αλλά ήθελε να είναι αυτή μια από τις τελευταίες στάσεις στο δρόμο του.

Ο Σαμ είναι εδώ. Ο Σαμ είναι εδώ. Εσείς λέτε, “Μα δεν τον βλέπω. Θέλω να του δώσω ένα φιλί. Θέλω να τον αγγίξω.”

Αυτό είναι ένα από τα πράγματα με τον Ουράνιο Σταυρό, ότι τα πράγματα ανοίγουν και στις δυο σφαίρες. Δεν χρειάζεται να έχετε αυτό το σωματικό άγγιγμα. Τώρα, το  σωματικό άγγιγμα είναι υπέροχο, αλλά ξαφνικά αρχίζετε να συνειδητοποιείτε ότι δεν χρειάζεται να το έχετε. Είναι απλά τόσο πραγματικό, όσο το να δείτε τον Σαμ ακριβώς εδώ πίσω. Σαμ, βάλε τον εαυτό σου εκεί πίσω στο χιόνι, σε παρακαλώ. Όχι, δεν είναι τόσο κρύο. Στο χιόνι (αναφερόμενος στην εικόνα του τοίχου της σκηνής). Και πάρτε μια βαθιά αναπνοή.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή.

Μπορείτε να τον δείτε. Αν το μυαλό σας λέει, “Όχι, δεν μπορώ! Δεν μπορώ!” σταματήστε για μια στιγμή. Αυτό είναι όλο το πράγμα με τον Ουράνιο Σταυρό, ναι, μπορείτε. Πάρτε μια βαθιά αναπνοή κι απλά επιτρέψτε. Ο Σαμ είναι εκεί ακριβώς.
(παύση)

Συμβαίνει κάτι ενδιαφέρον. Έτσι, μερικοί από σας πάνε πίσω μπρος, “Μα δεν βλέπω τίποτα.” Προσπαθήστε το ALT τώρα, “Όντως βλέπω κάτι. Όντως βλέπω κάτι και δεν πρόκειται να βασιστώ στον εγκέφαλο μου γι’ αυτό. Πρόκειται να βασιστώ στην επίγνωση μου.” Μπουμ! Παρουσιάζω τον Σαμ.
(παύση)

Δοκιμάστε να πάτε στο ALT, “Όντως τον βλέπω. Ξέρω ότι είναι εκεί.” Εγώ ξέρω ότι είναι εκεί. Δεν έχω πρόβλημα να τον δω. Πώς είναι ντυμένος; Χμ! Έχει ντυθεί καλά σήμερα. Φοράει ένα καθαρό φανελένιο πουκάμισο (ο Αντάμους γελάει), και σχετικά καθαρό τζην.

Ναι βλέπετε. Έτσι, να το θυμάστε αυτό στο μέλλον, “Δεν βλέπω τίποτα. Δεν καταλαβαίνω τίποτα.” Σκάστε. Ναι, βλέπετε. Είναι εκεί ακριβώς. Ιδού. Είναι εκεί. Μην περιμένετε να είναι εντελώς υλικό. Θα έχει ομοιότητες με το υλικό. Αλλά, ξέρετε, όταν επιτρέπετε στον εαυτό σας να ανοίξει, συνειδητοποιείτε ότι το να περιορίζετε τον εαυτό σας στο υλικό μόνο, ήταν πραγματικά βαρετό, άχρωμο. Ανοίγετε και βλέπετε τον Σαμ στο αληθινό του μεγαλείο, στην ενέργειά του και δεν το επινοείτε. Καθόλου. Λοιπόν, ναι, ο Σαμ. Τον Τοβία, ε, δεν χρειάζεται να τον δείτε. Πάντως, ναι, εδώ οπωσδήποτε.

Και … ο Τοβίας παρεμβαίνει. Θέλει να σας υπενθυμίσει, καθώς πραγματικά προχωράμε σ’ αυτούς τους επόμενους μήνες, να σας υπενθυμίσει και να το υπογραμμίσει πολύ, δεν είστε τρελοί. Δεν είστε τρελοί και δεν ήσασταν τρελοί. Καθόλου. Έχετε επιτρέψει την διαίσθηση σας, την επίγνωση σας να σας φέρει τόσο μακριά και μερικές φορές ήταν δύσκολο, οι μάχες που κάνατε με τις αμφιβολίες σας. Η αμφιβολία, τόσο απαίσιο πράγμα. Αλλά τώρα καθώς την αφήνετε να φύγει, καθώς φτάνετε να κατανοήσετε, ποτέ δεν ήσασταν τρελοί. Ίσως οι άλλοι άνθρωποι πίστευαν ότι είστε . Ίσως να κρίνατε τον εαυτό σας έτσι γιατί δεν ήταν λογικός. Όμως στον Ουράνιο Σταυρό θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν χρειάζεται να είναι καθόλου λογικός.

Πέρα από την Λογική

Η Κβαντομηχανική δεν είναι λογική. Αν κάποιοι από σας την καταλαβαίνουν λίγο, αυτή αψηφά την λογική. Κι όμως είναι πραγματική, και οι φυσικοί το ξέρουν αυτό στις μέρες μας. Μιλάει για σωματίδια που μιλάνε το ένα στο άλλο σε μεγάλες αποστάσεις μεταξύ τους. Κι όμως, με αυτές τις μεγάλες αποστάσεις, οι επικοινωνίες μεταξύ των σωματιδίων είναι στιγμιαίες. Δεν υπάρχει χρόνος και χώρος. Λοιπόν, αυτό δεν είναι λογικό, σωστά; Αλλά ούτε και η ιδέα μιας στρογγυλής Γης ήταν λογική. Χμ. Έτσι πρόκειται να ανακαλύπτετε πράγματα, που δεν είναι λογικά κι αυτό είναι καλό.

Η λογική είναι καλή όταν προσπαθείς να κάνεις ορισμένες δουλειές κι ορισμένα πράγματα. Αλλά στον Ουράνιο Σταυρό πρόκειται να πάτε πέρα απ’ αυτό. Πρόκειται να συνειδητοποιήσετε ότι μικρά πράγματα που συζητάμε μερικές φορές στο Keahak, αλλά πράγματα που – δεν υπάρχει τίποτα χωρίς τον παρατηρητή. Τίποτα. Όχι. Δεν υπάρχει αυτός ο τοίχος εδώ πίσω – θα χρησιμοποιήσω την κούπα του καφέ, αφού μερικοί από σας φαίνεται να μην πιστεύουν ότι πίνω καφέ. Δεν υπάρχει μέχρι να την παρατηρήσουν. Τι είναι μέχρι τότε; Τι είναι; Κυματομορφές;  Κυματομορφές, και οι κυματομορφές δεν είναι παρά δυνατότητες και υπάρχουν πολλές απ’ αυτές. Υπάρχει η δυνατότητα που είναι η γάτα του Σρέντιγκερ. Η γάτα είναι ζωντανή, η γάτα είναι νεκρή. Ποιο απ’ τα δυο ισχύει; Εξαρτάται από τον παρατηρητή. Οι δυνατότητες αυτής της κούπας είναι τώρα σε κυματομορφές, αλλά με πολλές άλλες δυνατότητες. Είναι μια κόκκινη κούπα. Είναι μια μαύρη κούπα. Είναι εδώ. Δεν είναι εδώ.

Και τίποτα απ’ αυτά δεν είναι λογικό – έτσι; – σύμφωνα με τα παλιά συστήματα πεποιθήσεων. Όμως σύμφωνα με την αληθινή μεταφυσική, βγάζει τέλειο νόημα. Όχι μέχρι να παρατηρήσεις ότι γίνεται μια μαύρη κούπα γεμάτη με καφέ, γεμάτη με καφέ. Κι αυτό που συμβαίνει είναι ότι αυτή η κυματομορφή ξαφνικά μετατρέπεται – στην συνείδησή σας έτσι κι αλλιώς – μετατρέπεται σε σωματίδια κι έπειτα γίνεται αντικείμενο.

Αυτό που λέω είναι ότι εκεί που πηγαίνετε, μπορεί να μη φαίνεται λογικό. Μπορεί να έχετε ένα ταξίδι μπροστά σας και να σκέφτεστε, “Τίποτα απ’ αυτά δεν βγάζει νόημα. Γιατί το κάνω αυτό; Πού πηγαίνω; Πρέπει να είμαι τρελός που το κάνω.” Αλλά κάτι μέσα καίγεται εσωτερικά και λέει, “Όχι, πρέπει να το κάνεις.  Πρέπει να το κάνεις αυτό.” Και παλεύεις με τον εαυτό σου στο επίπεδο της λογικής, πιστεύοντας ότι πρέπει να είσαι λογικός, “Τι πρόκειται να συμβεί αν δεν εφαρμόσω την λογική μου εδώ;” Πρόκειται να ανακαλύψεις ότι αυτή η λογική είναι πραγματικά παλιά, ο τρόπος με τον οποίο εφαρμόστηκε η λογική για πολύ καιρό. Και πραγματικά, σ’ αυτό που ονομάζουν κλασική επιστήμη, τίποτα απ’ αυτά δεν βγάζει πια νόημα πραγματικά.

Όλα αλλάζουν όσο γρήγορα. Και υπάρχουν εκείνοι που πιστεύουν ότι αν δεν έχεις λογική, αν δεν έχεις την ακρίβεια των μαθηματικών και του χρόνου, του χώρου, της βαρύτητας, αν δεν έχεις αυτά τα στοιχεία, ότι δεν είναι πραγματικό. Αλλά αυτό δεν είναι καθόλου αλήθεια. Αυτό πρόκειται να ανακαλύψετε με τον Ουράνιο Σταυρό. Θα υπάρχετε και στους δυο, και στους δυο κόσμους ή σε όλες τις σφαίρες. Θα εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε την λογική μερικές φορές, αλλά σταδιακά θα γίνει λιγότερο σημαντική. Ξαφνικά θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε ότι πέρα από την λογική δεν είναι το χάος. Πέρα από την λογική υπάρχει ομορφιά που δεν έχετε αντικρίσει ποτέ σε ανθρώπινη μορφή. Πέρα από την λογική, πραγματικά βγάζει πολύ περισσότερο νόημα ,από το να είστε παγιδευμένοι σ’ αυτή την πραγματικότητα.

Ο Τοβίας λέει, “Να θυμάστε, δεν είστε τρελοί.” Δεν τα επινοείτε αυτά. Ξέρω ότι υπάρχουν φορές που σκέφτεστε, “Πρέπει να το έχω επινοήσει αυτό, γιατί απλά βρίσκομαι σε άρνηση της ζωής. Προσπαθώ να βρω μια διάσπαση της προσοχής” ή “Αυτό είναι ένα ωραίο χόμπι” ή “Μου αρέσουν τα καρότα μπροστά μου. Ξέρεις, πρέπει να συνεχίζω να προσπαθώ γι’ αυτά. Φαίνεται λες και δεν τα παίρνω ποτέ.” Αλλά τίποτα απ’ αυτά δεν είναι αληθινό, εκτός κι αν θέλετε να είναι. Και δεν θα ήταν θλιβερό αυτό; Κι αυτό είναι το σημείο που βρίσκεστε τώρα στη ζωή σας, καθώς φτάνουμε σ’ αυτό τον Ουράνιο Σταυρό.

“Είναι πραγματικό ή δεν είναι; Είμαι πραγματικός ή δεν είμαι; Το έχω επινοήσει αυτό ή είμαι αληθινά εγώ; Όλα αυτά είναι ένα σωρό αρλούμπες και συγκεντρωνόμαστε μια φορά το μήνα και μιλάμε και νιώθω καλά για λίγο, αλλά μετά αυτό φεύγει;” Θα εξαρτηθεί από σας να το αποφασίσετε και μπορείτε να πάτε προς τη μια ή προς την άλλη κατεύθυνση.
Αν πάτε εντός και το νιώσετε πραγματικά, θα συνειδητοποιήσετε, θα νιώσετε, θα ξέρετε ότι εκεί που πάτε, εκεί που πάμε, λοιπόν, είναι η αποκάλυψη. Θα εξηγήσω περισσότερο γι’ αυτό σε ένα λεπτό. Ή  μπορείτε να πείτε, “Εε, αυτό δεν βγάζει νόημα. Νομίζω ότι πρόκειται να τρελαθώ αν συνεχίσω με αυτό, αν βυθιστώ σ’ αυτό”, και μπορείτε να πάτε πίσω στη ζωή μέσα σε ένα κόσμο γκρίζου, περιορισμών, μαζικής συνείδησης, λογικής, σφιχτοδεμένης φυσικής κι όλων των άλλων. Θα πάτε πίσω σ’ αυτό για λίγο κι έπειτα θα φωνάζετε για να βγείτε έξω, επειδή ξέρετε ότι υπάρχουν τόσα περισσότερα.

Οι Σώμπρα είναι μια πολύ μικρή ομάδα σε όλο τον κόσμο, πολύ μικρή, και υπάρχουν κι άλλες παρόμοιες ομάδες , όχι τόσο καλές αλλά κάπως παρόμοιες, που εξερευνούν σε βάθος. Είναι μια μικρή ομάδα, αλλά είστε εκείνοι που ήρθατε από την Ατλαντίδα, εκείνοι που – έχουμε μιλήσει πολλές φορές σχετικά – διαμόρφωσαν τις ταινίες*** του κεφαλιού ή τις τεχνολογίες, χρησιμοποιώντας την έγχυση φωτός στους κρυστάλλους για να διεγείρουν τις κρυσταλλικές ιδιότητες. Και υπάρχει αληθινή φυσική σ’ αυτό. Αυτό δεν ήταν ένα μάτσο πράγματα New Age τότε. Ήταν πραγματικά απλό. Κάνοντας έγχυση φωτός – εστιασμένο φως υψηλής έντασης – μέσα σε κρυστάλλους τόσα πολλά πράγματα μπορούσαν να γίνουν, συμπεριλαμβανομένων των ταινιών κι έχετε κουβαλήσει αυτό το βάρος μαζί σας για πολύ καιρό.

***Οι ταινίες, που αναφέρει ο Αντάμους, είναι οι σιδερένιες περικεφαλίδες που φορούσαν οι περισσότεροι στην Ατλαντίδα, και μέσω αυτών οι ανώτερη τάξη έλεγχε διανοητικά και σωματικά τους κατοίκους της.
Πολλοί από εμάς τις φορούσαμε, αλλά και πολλοί είχαμε δουλέψει για να δημιουργηθούν, είχαμε δουλέψει με την ενέργεια, με τους κρυστάλλους και με την ενέργεια του φωτός. Γι΄ αυτό υπάρχει μεγάλη ενοχή σε όλους μας, και γι’ αυτό την απελευθερώνουμε τώρα μέσα μας, αλλά και για τους άλλους, για την ανθρωπότητα. Γιατί, η ενέργεια του ελέγχου και της χειραγώγησης υπήρχε από τότε, άσχετα αν τις ταινίες αυτές δεν τις φορούσαμε πια . Υπήρχε το ενεργειακό αποτύπωμα στο σώμα και στο νου, και τώρα αυτό απελευθερώνεται. ***

Εσείς, σύμφωνα με όσα είπε ο Σαμ στην ομιλία του, είστε τώρα εκείνοι που πρόκειται να απελευθερώσετε τις ταινίες ( περικεφαλίδες) του κεφαλιού. Το έχετε κάνει στον εαυτό σας, πρόκειται να το κάνετε σε παγκόσμια κλίμακα. Αυτό είναι ο Ουράνιος Σταυρός. Φανταστείτε το για μια στιγμή – να απελευθερώσετε εκείνες τις ταινίες που έχουν εγκλωβίσει την ανθρωπότητα για πολύ καιρό. 

Κάποιοι θα επιλέξουν να τις κρατήσουν πάνω τους. Κάποιοι θα επιλέξουν να μείνουν στους περιορισμούς της μαζικής συνείδησης. Άλλοι θα γιορτάσουν την ελευθερία που έχουν τώρα. Δεν θα ξέρουν από πού προήλθε, πώς προέκυψε. Όμως ξαφνικά θα νιώσουν αυτή την τεράστια απελευθέρωση, που θα συμβαίνει. 

Έτσι ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή μαζί.

Δεν μπορώ να σας πω πόσο ενθ- … – λοιπόν, μπορώ να σας πω – πόσο ενθουσιασμένος είμαι, που τώρα αυτό είναι εδώ. Χαίρομαι που δεν χρειάστηκε να περιμένουμε άλλα πέντε, δέκα χρόνια, κάτι τέτοιο. Είναι εδώ τώρα. Λίντα, είσαι ενθουσιασμένη;

ΛΙΝΤΑ: Ω, τόσο ενθουσιασμένη (με κάπως σαρκαστικό τόνο).
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Πρόκειται να μιλήσουμε … (λίγα γέλια) Το βλέπετε, ξέρετε. Αυτή απλά το εκπέμπει. Πρόκειται να μιλήσουμε σε ένα λεπτό για μερικά από τα πράγματα που περνάτε με αυτό. Αλλά πριν το κάνουμε, θέλω να μιλήσω για τις ειδήσεις.
Λοιπόν, ξέρω ότι οι περισσότεροι …

ΛΙΝΤΑ: Περίμενε, συγγνώμη. Είμαι ενθουσιασμένη, αλλά υπάρχουν πολλά που μας αγχώνουν όλους. Μόνο εγώ είμαι αγχωμένη;
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Χμ;
ΛΙΝΤΑ: Πω πω! (ο Αντάμους γελάει)

Συναρπαστικά Νέα για την Ενέργεια

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Θέλω για ένα λεπτό να μιλήσω για τις ειδήσεις. Ξέρω ότι οι ειδήσεις φέρνουν αναγούλα σε πολλούς από σας. Δεν τις ακούτε. Δεν διαβάζετε. Μένετε μακριά απ’ αυτές και μερικές φορές αυτό είναι καλή ιδέα, γιατί είναι υπνωτικές, είναι μονότονες και γενικά είναι εστιασμένες σε αντιδράσεις, στο δράμα, είναι  αρνητικές, με άλλα λόγια. Όμως αν τώρα κρατήσετε μια άποψη ανώτερου επιπέδου για τις ειδήσεις, υπάρχουν μερικά συναρπαστικά πράγματα που συμβαίνουν. Συνήθως όχι στην πρώτη σελίδα.

Δεν υπήρξε ένα συμβάν την περασμένη εβδομάδα μάλλον που βγήκε στις ειδήσεις και σας έκανε να πείτε, “Χμμ. Χμμ. Δεν ήταν αυτό σχετικό με το ProGnost;” Τι ήταν αυτό; (κάποιος λέει “Σύντηξη”) Ναι, πυρηνική σύντηξη. Σύντηξη.

Τί λένε για την σύντηξη; Ότι ήταν θεωρία για πάρα πολύ καιρό. Απλά δεν είχαν μπορέσει να το κάνουν. Όμως τώρα το έκαναν στο εργαστήριο και το επανέλαβαν πολλές, πολλές φορές και το αποτέλεσμα ήταν ότι η παραγωγή ενέργειας ήταν μεγαλύτερη από την εισαγόμενη ενέργεια.

Έπρεπε όλοι να είχατε κάνει, “Μπουμ!” πέφτει το μικρόφωνο. Δηλαδή, αυτό ήταν τόσο σημαντικό, επειδή πραγματικά όλος ο σκοπός του πλανήτη ήταν η κατανόηση της συνειδητότητας και της ενέργειας. Τα τελευταία 100 χρόνια συνολικά ήταν έντονα εστιασμένα στην ενέργεια μόνο. Και τα τελευταία, θα έλεγα, 20 ή 30 χρόνια έχουν δει τόση πολλή χειραγώγηση των οικονομιών, τόσους πολλούς πολέμους να γίνονται στην ουσία για την ενέργεια.
Ξέρετε, η ενέργεια και η εξουσία είναι ξαδέλφια. Σχετίζονται στενά. Και τώρα αυτή η σημαντική ανακάλυψη, όπου αποδεικνύουν ότι είναι αλήθεια. Θα περάσει, λοιπόν, λένε μια δεκαετία – πιστεύω ότι θα είναι νωρίτερα – προτού μπει σε πρακτική εφαρμογή, γιατί πρόκειται να πάρει λίγο χρόνο για να αναπτυχθεί η τεχνολογία και να διανεμηθεί. Πιστεύω ότι πρόκειται να συμβεί πιο γρήγορα, γιατί θα δείτε μια ροή χρημάτων να πηγαίνει σ’ αυτό – επενδυτές ή κυβερνήσεις. Πρόκειται να δείτε τεράστιο ποσοστό προσοχής. Στην  ικανότητα να δημιουργείς περισσότερη ενέργεια από όση ήταν στην αρχική εισαγωγή, και καθαρή ενέργεια. Όχι αυτή που έχετε τώρα. Όχι την μόλυνση.

Και ξέρετε, μην απατάστε. Παρακαλώ! Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Παρακαλώ! Δεν παίρνεις ειδικό μετάλλιο επειδή οδηγάς ηλεκτρικό αυτοκίνητο, γιατί καθαρίζεις το περιβάλλον. Εξακολουθεί να ρυπαίνει σε πολλά, πολλά επίπεδα. Εντάξει, ο Κώλντρε μου τα χώνει πάλι (λίγα γέλια), ίσως όχι τόσο άσχημα όσο μια κανονική μηχανή βενζίνης, αλλά και πάλι ρυπαίνει.

Φανταστείτε τώρα τη δυνατότητα πρόσβασης στη δωρεάν, καθαρή ενέργεια. Και με την ευκαιρία, δεν θα είναι δωρεάν. Όλοι θα θελήσουν λίγη απ’ αυτήν, αλλά θα είναι πολύ πιο οικονομική απ’ όσο είναι τώρα και θα είναι καθαρή.

Φανταστείτε πώς θα αλλάξει τον κόσμο αυτό, τους ισχυρούς παίκτες στον κόσμο. Αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που ήθελαν να ακούσουν την περασμένη εβδομάδα, την πυρηνική σύντηξη και κυριολεκτικά – το παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον – ξεκινούν τους μηχανισμούς τους για να κάνουν αρνητική δημοσιότητα σχετικά: “Είναι επικίνδυνη”, και “Δεν θα συμβεί ποτέ” και “Μην βάλετε τα λεφτά σας σ’ αυτήν.” Έχουν κεκτημένο δικαίωμα στην παλιά ενέργεια, κάτω από το έδαφος, ολόκληρη την ιεραρχία τους, ολόκληρη τη διανομή τους κι αρχίζουν να αγχώνονται τώρα και θα έπρεπε.

Μπορείτε να φανταστείτε έναν κόσμο, ας πούμε σε 20 χρόνια από τώρα, όπου άμεσα θα κατασκευάζεται και θα διανέμεται και θα είναι δωρεάν και καθαρή. Πώς θα αλλάξει αυτό τον κόσμο; Το περιβάλλον, την οικονομία και την ελευθερία. Και το ενδιαφέρον ήταν όταν βγήκε αυτή η είδηση σχετικά -αυτή ήταν μια μεγάλη γουλιά, σωστά; (λίγα γέλια) Αστειεύομαι.

Το ενδιαφέρον ήταν, προβληματίζομαι, γιατί αυτό δεν ήταν ο κορυφαίος υποψήφιος. Υπάρχει ακόμα μια άλλη ακόμα καλύτερη δυνατότητα για Νέα Ενέργεια, δωρεάν ενέργεια στον πλανήτη κι έχει σχέση με έναν συνδυασμό βαρύτητας και μαγνητισμού. Κι αυτοί είναι τόσο κοντά τώρα. Στη δοκιμή του εργαστηρίου, είναι τόσο κοντά. Είναι η κατανόηση της σχέσης της βαρύτητας, κατ’ αρχάς.
Η επιστήμη πραγματικά δεν ξέρει τί είναι η βαρύτητα. Ξέρουν ότι αν ρίξω αυτή την κούπα πρόκειται να πέσει, αλλά σχεδόν αυτό είναι όλο. Δεν καταλαβαίνουν τί συμβαίνει ενεργειακά με την βαρύτητα. Όταν καταλάβετε αυτό, μπορείτε αληθινά να την αξιοποιήσετε για δική σας χρήση. Αυτήν σε συνδυασμό με τον μαγνητισμό. Αυτό έχει περισσότερη προοπτική, πιο γρήγορη προοπτική και θα πω – πρόκειται να ρισκάρω, πρόκειται να πω – στους επόμενους 18 μήνες θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες ειδήσεις γι’ αυτό και μια καλύτερη εναλλακτική ακόμα και από την σύντηξη.

Το βλέπετε μπροστά στα μάτια σας στον πλανήτη και πρόκειται να αλλάξουν όλα. Θα αλλάξει τα πάντα. Ο πλανήτης τώρα χειραγωγείται από την ενέργεια, από το πετρέλαιο κι όλα αυτά πρόκειται να αλλάξουν.

Τώρα, θα κάνω λίγο πίσω και θα πω, “Λοιπόν, γιατί αλλάζουν όλα; Γιατί ήρθε ο Ουράνιος Σταυρός νωρίτερα απ’ όσο πιστεύαμε; Γιατί συμβαίνουν όλες αυτές οι αλλαγές; Γιατί εσείς περνάτε την ένταση που έχετε περάσει πρόσφατα;” Και ξαναπάμε σε ένα πολύ απλό πράγμα, δυο απλά πράγματα που συνδέονται.

Το επιτρέπω. Επιτέλους, αρχίζετε να είστε εντάξει με το επιτρέπω. Δεν πρόκειται να σας βάλω “Α” γι’ αυτό ακόμα (λίγα γέλια), όμως θα πάρετε ένα “Β-”. Όμως τουλάχιστον είμαστε πέρα από το “Γ”. Επιτέλους, αρχίζετε να το καταλαβαίνετε. Πριν, καθόσασταν κάτω και επιτρέπατε και ήταν λες κι ο σφιγκτήρας σας έσφιγγε και δεν μπορείτε να επιτρέψετε με σφιγμένο κώλο! Και τελικά το κάνετε, ίσως να έχετε εξαντληθεί (ο Αντάμους γελάει). Ίσως απλά κάνετε, “Ό,τι να ναι!” Ίσως έπρεπε να το είχαμε ονομάσει έτσι, ε; Αντί για επιτρέπω, “Ό,τι να ναι!” Κι εσείς θα κάνετε, “Απλά το αφήνω να μπει. Όχι όλο τον κόσμο. Αφήνω να μπω εγώ. Ό,τι να ναι.”

Έτσι, το επιτρέπω και το άλλο πράγμα, τόσο σημαντικό – πιστεύω ότι το έχετε ξεχάσει, την σημασία του – το benching. Το benching. Ξέρετε, αρχίσαμε όλη αυτή την προώθηση του benching πριν δυο χρόνια, η προηγούμενη σειρά λεγόταν “Benching” κι εσείς κάνετε, “Ναι, ναι, ναι. Κάνω πολύ benching. Δεν βλέπω να συμβαίνει τίποτα. Ξέρεις, πω πω! Ο κόσμος είναι ακόμα όπως ήταν.” Όχιιι!. Αλλάζει τα πάντα! Όταν βάζετε κάτω τον κώλο σας, τον χαλαρό κώλο σας– όχι τον σφιγμένο κώλο, τον χαλαρό κώλο σας– κι αφήνετε να φωτίζει αυτό το φως. Γι’ αυτό πράγματα όπως η πυρηνική σύντηξη και η επερχόμενη βαρυτική μαγνητική ενέργεια, γι’ αυτό τόσα πολλά άλλα πράγματα αλλάζουν. Καθίσατε κάτω και κάνατε benching και περιμένατε, τι, όλοι οι πόλεμοι στον πλανήτη να τελειώσουν αύριο; “Ναι”, οκέι. Ένας εξυπνάκιας εκεί πέρα. Σήκω εδώ πάνω και κάνε αυτό (λίγα γέλια).

Υπάρχουν αλυσιδωτές επιπτώσεις από το benching, που συμβαίνουν τώρα σε ολόκληρο τον κόσμο. Και πρόκειται να συνεχιστούν. Έτσι, παρακαλώ, συνεχίστε να κάνετε benching, αλλά μην περιμένετε ότι ξαφνικά η κίνηση θα γίνει πιο ελαφριά επειδή κάνετε benching. Πρέπει να κοιτάζετε την μεγάλη προοπτική, δηλαδή, την μεγάλη προοπτική του πού πηγαίνει το φως, τί κάνει. Κι αυτός ο πλανήτης είχε καθυστερήσει πολύ για μια ενεργειακή αλλαγή. Κι απλά περίμενε.

Ξέρετε, οι θεωρίες υπήρχαν, πολλές σπουδαίες θεωρίες εκεί έξω, που δεν πρόκειται να βγουν στο ‘φως της μέρας’ μέχρι να υπάρξει η συνειδητότητα. Πολλές σπουδαίες θεωρίες. Κι αυτό που συνέβη ήταν ό,ι υπήρχε αρκετό φως για να γίνει αρκετή αλλαγή στο εργαστήριο στην Καλιφόρνια όπου κάποιος μηχανικός ή φυσικός προσπαθεί να καταλάβει το πρόβλημα. “Γιατί δεν λειτουργεί αυτό; Πώς και δεν μπορούμε να το κάνουμε;” Και τότε ξαφνικά, “Ωω! Το κατάλαβα!”

Και τρέχει στο αφεντικό και λέει, “Κοίτα! Έχω αυτή την καταπληκτική λύση στο πρόβλημα.” Και, φυσικά, το αφεντικό κάνει, “Δεν νομίζω ότι πρόκειται να λειτουργήσει.” Αλλά αυτός ο μηχανικός ή φυσικός πιέζει και λέει, “Όχι, αυτό θα λειτουργήσει.” Κάτι τον σπρώχνει. Κάτι του δίνει κίνητρο να συνεχίσει και είναι όλο αυτό το φως που εισέρχεται. Αυτό κάνετε. Και ξέρω ότι τόσο συχνά κάθεστε στο παγκάκι, “Εε, δεν συμβαίνει τίποτα.”

Πάντως αυτή ήταν σπουδαία είδηση και να περιμένετε πολλές άλλες σπουδαίες ειδήσεις. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να διαβάζετε την εφημερίδα κάθε μέρα, αλλά απλά κρατάτε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά για όσα προκύπτουν. Ίσως άλλοι Σώμπρα θα μπορούσαν να βοηθήσουν στο μοίρασμα αυτών των ειδήσεων, για εκείνους από σας που τις αποστρέφονται, πάντως μόλις αρχίζει κι αυτό είναι το συναρπαστικό.
Αυτός ο πλανήτης πρόκειται να αλλάξει τόσο πολύ στα ερχόμενα χρόνια και δεκαετίες – τόσο πολύ – και μπορείτε να καθίσετε αναπαυτικά με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο σας … (ο Αντάμους φυσάει τη γροθιά του κι έπειτα τρίβει το στέρνο του) Έτσι. Κανείς δεν πρόκειται να σας δώσει βραβείο. Μπορεί εγώ, πάντως αυτοί δεν πρόκειται να μάθουν ότι το κάνετε εσείς. Θα νομίζουν ότι είστε ακόμα παλαβοί (γέλια). Όμως αν κοιτάξετε πίσω αυτά που έχουμε συζητήσει στη διάρκεια των ετών, όλα αρχίζουν να παίρνουν το δρόμο τους.

Έτσι, ας πάρουμε μια καλή, βαθιά αναπνοή με αυτά.

Μια Ματιά στο 2022

Κοντεύουμε να μπούμε σε ένα νέο χρόνο. Το 2022 πώς ήταν για σας; Λίντα, το μικρόφωνο, σε παρακαλώ. Και το κάνω αυτό ώστε όλοι όσοι παρακολουθείτε  διαδικτυακά, να μπορείτε να το νιώσετε. Πολλές φορές πιστεύω ότι νιώθετε μόνοι με τις σκέψεις ή τα αισθήματα σας. Αλλά δείτε πώς, καθώς τριγυρίζουμε με το μικρόφωνο, μπορείτε να συνδεθείτε και θα κάνετε, “Αυτό ήταν που συνέβαινε και σε μένα επίσης. Δεν ήμουν ο μόνος.”

Το 2022, πώς ήταν αυτή η χρονιά; Ήταν η καλύτερη που περάσατε ποτέ ή κάτι άλλο; Λίντα, σε παρακαλώ, βρες έναν εθελοντή.
Γεια σου Ανέτ.
ΑΝΕΤ: Γεια.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Τι κάνεις;
ΑΝΕΤ: Είμαι καλά. Καλύτερα.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Έκανες πολύ δρόμο για να δεις τους Σώμπρα. Αλλά κυρίως εμένα;
ΑΝΕΤ: Ναι (λίγα γέλια). Όχι. Όλους σας. Ναι.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Λοιπόν, κάναμε μια κουβέντα πριν από δυο χρόνια. Καθόσουν εκεί πέρα.
ΑΝΕΤ: Ναι, έτσι είναι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Και, ω, οι ενέργειες που κύλησαν επηρέασαν τους Σώμπρα σε όλο τον κόσμο. Η θλίψη, σχεδόν απελπισία. Πώς είναι τα πράγματα τώρα;
ΑΝΕΤ: Πολύ καλύτερα.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ωραία. Χαίρομαι που το είπες αυτό (ο Αντάμους γελάει). Θα είχα φανεί ανόητος!
ΑΝΕΤ: Δεν νομίζω ότι θα ήμουν εδώ αν δεν ήταν.
Επειδή νιώθω ότι κατάφερα να γειώσω πολλές από τις ενέργειες που δημιουργούσαν την αντίσταση.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σωστά. Σωστά.
ΑΝΕΤ: Κι έτσι πραγματικά, πιστεύω ότι αυτή η χρονιά ήταν καλύτερη για μένα, ήταν μια καλή χρονιά.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Υπάρχει ακόμα κάτι που κρατάει, σαν να βαραίνει στους ώμους σου. Τί είναι;
ΑΝΕΤ: Εε, … χμ! Τότε θα πρέπει να ρωτήσω εσένα, νομίζω. Εσύ μπορείς να μου πεις τι είναι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σίγουρα και μετά θα σε ξαναρωτήσω και θα παίξουμε αυτό το παιχνίδι μπρος πίσω (γέλια).Έχει κανείς εδώ μια μπάλα του τένις;
ΑΝΕΤ: Όχι. Φυσικά, είναι να μην πιστεύω ότι είμαι τρελή, να εμπιστεύομαι τον εαυτό μου.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σωστά. Θα μπορούσαμε να το αλλάξουμε αυτό αμέσως.
ΑΝΕΤ: Ναι, φυσικά.
ΑΝΤΑΜΟΥ Σ: Λοιπόν, σηκώστε χέρια. Πόσοι άνθρωποι πιστεύουν ότι η Ανέτ είναι τρελή; Παρακαλώ, σηκώστε το χέρι σας (κι άλλα γέλια, κανένας δεν σηκώνει χέρι).
ΑΝΕΤ: Όχι, εγώ …
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Πόσοι από σας μπορούν να νιώσουν τί περνάει; Και, ξέρετε, περνάτε αυτούς τους δύσκολους καιρούς πιστεύοντας ότι είναι δικό σας, αλλά πραγματικά δεν είναι. Πόσοι νιώθουν έτσι; (ένα μεγάλο μέρος του κοινού σηκώνει χέρι.) Βλέπεις! Δεν είσαι τρελή.
Μόλις το απέδειξα.
ΑΝΕΤ: Ναι, ναι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Αυτή ήταν επιστημονική προσέγγιση (κι άλλα γέλια). Αν είχε σηκώσει κανείς το χέρι του στο πρώτο –μπουμ! – θα είχαν πάει πέρα με τον Τοβία και τον Σαμ.
ΑΝΕΤ: Νιώθω πολύ ασφαλής, αλλά έχει μείνει λίγο.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σίγουρα. Ζεις σε έναν ζόρικο κόσμο. Εννοώ, έχεις ακόμα κάποια από τα οικογενειακά θέματα με τον γιό σου;
ΑΝΕΤ: Όχι και τόσο.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Όχι και τόσο.
ΑΝΕΤ: Πιστεύω και νιώθω τον εαυτό μου ότι έχω μπορέσει να ξεμπερδέψω τον  εαυτό μου απ’ αυτό, και με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο που εκπλήσσει τους άλλους. Ξέρεις, το σύστημα υγείας, με κοιτάζουν και κάνουν, “Τι λες; Λες ‘όχι’ στο να φροντίσεις τον γιό σου;!” “Ποια είσαι; Γιατί είσαι …” ναι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Εσύ λες, φυσικά, “Είμαι Μάστερ. Οπότε απλά κάντε αυτό που λέω.”
ΑΝΕΤ: Όχι, δεν μπορώ.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Δοκίμασε το!
ΑΝΕΤ: Δεν μπορώ.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Όχι, δοκίμασε το. Είναι εκπληκτικό. “Είμαι Μάστερ” και δες την έκφραση τους . Αλλά πρέπει να το πεις …
ΑΝΕΤ: Τότε δεν θα μπορώ να τον δω καθόλου. (τον γιό μου).
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Πρέπει να το πεις με αυτοπεποίθηση, “Γεια. Είμαι Μάστερ”, αντί για “Είμμμαι μμάστερ;”
Όχι, τους κοιτάς στα μάτια, “Είμαι Μάστερ. Λύστε το πρόβλημά μου.”
ΑΝΕΤ: Ναι, σοβαρά;
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι.
ΑΝΕΤ: Μπορώ να πω αυτό …
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Βέβαια.
ΑΝΕΤ: … σ’ αυτούς;
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, ναι.
ΑΝΕΤ: Τι θα συμβεί …
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Δηλαδή, γιατί να μην το κάνεις;
ΑΝΕΤ: Ναι, αλλά τί θα συμβεί μετά;
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: “Ω, είμαι απλά ένα ανθρωπάκι και δεν έχω έλεγχο σε τίποτα και είμαι μόνο …”  Όχι! “Γεια. Είμαι Μάστερ”.
ΑΝΕΤ: Θα με βάλουν σε νοσοκομείο, αν …
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Όχι. Όχι. Λοιπόν, εκεί είναι που θέλω να σε προκαλέσω.
Θα συμβεί ένα από αρκετά πράγματα. Δεν το ακούνε.
Απλά δεν το ακούνε σε ανθρώπινο επίπεδο.
ΑΝΕΤ: Όπως το γυμνό στον πίνακα εκεί πίσω;
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Στον γυμνό πίνακα. Ναι, ναι. Ο πάπας δεν με είδε.
ΑΝΕΤ: Όχι. Λοιπόν πραγματικά, αυτοί θα – οκέι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Είτε δεν σε ακούνε ή είναι τόσο έκπληκτοι, γιατί είναι συνηθισμένοι να ασχολούνται με, ξέρεις, ανθρώπους σαν εσένα κι άλλους όλη μέρα. Και το μόνο που θέλουν είναι να πάει τέσσερις η ώρα και να ξεκουμπιστούν από εκεί και να σταματήσουν, απλά θέλουν να σε ξεφορτωθούν. Αλλά ξαφνικά εσύ κάνεις, “Αχμ! Γεια, είμαι Μάστερ και αυτό το πρόβλημα θα λυθεί, σωστά;”
ΑΝΕΤ: Ναι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Κι αυτοί σοκάρονται! Και ίσως να επιστρέψουν ενέργεια αμέσως , αλλά εσύ απλά, “Είμαι Μάστερ”. Όχι, δοκίμασε το. Ποιο είναι το χειρότερο που θα γίνει;
ΑΝΕΤ: Ότι δεν θα μπορέσω να επισκέπτομαι τον γιό μου πια.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Όχι. Αυτό δεν θα συμβεί ποτέ.
Ποτέ δεν θα συμβεί.
ΑΝΕΤ: Όχι, είναι απλά ο φόβος μου γι’ αυτούς.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Βλέπεις, έχεις όλες αυτές τις ανησυχίες και τους φόβους και τα “Δεν μπορώ να το κάνω αυτό” και “Δεν μπορώ να το κάνω εκείνο”. Και είναι – ένα από τα πράγματα που συμβαίνουν τώρα με τον Ουράνιο Σταυρό είναι, ότι ξαφνικά έχετε πρόσβαση σε όλες σας τις σφαίρες του Εαυτού. Και παρόλο που αυτό ακούγεται πραγματικά καλό, πρόκειται να είναι μια πρόκληση. Καθένας από σας θα δεχτεί προκλήσεις, “Ίσως θα έπρεπε απλά να κάνω πίσω.”
ΑΝΕΤ: Ναι. Μπορώ πραγματικά να είμαι έξω σ’ αυτό τον κόσμο, αυτό που είμαι μέσα μου με τον εαυτό μου;
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Είσαι στο ALT. Είσαι και τα δυο.
ΑΝΕΤ: Μας λες ότι πραγματικά μπορούμε να το κάνουμε αυτό;
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Μπα, δεν μπορείτε. Έκανα πλάκα εξαρχής! Όχιι! Δεν μπορείς! Μπρρρ!

Ναι, καλή μου. Ναι! Μα αυτό είναι το θέμα, γιατί πρόκειται να αναρωτιέσαι, όλοι σας πρόκειται να αναρωτιέστε “Μπορώ πραγματικά να το κάνω αυτό; Θα έπρεπε  να το κάνω; Ίσως θα έπρεπε να αφήσω να πάνε πρώτα άλλοι άνθρωποι. Ίσως πρόκειται να συγκρατηθώ. Ίσως θα έπρεπε να φτάσω στα μισά. Ίσως να μην το κάνω καθόλου. Ίσως όλο αυτό να είναι όνειρο. Ίσως θα έπρεπε απλά να συμμορφωθώ και να ξαναμπώ στη γραμμή με …”
Όχι!
Αυτό είναι. Θα το κάνετε. Θα το κάνετε, θα πετύχετε και είναι τρομακτικό στην αρχή, γιατί κάνετε, “Ω, θεέ μου! Αυτό είναι το, θα το κάνω ή θα πεθάνω. Αυτό είναι το μεγάλο βήμα. Αυτό είναι το κβαντικό βήμα στα πράγματα.” Και το κάνεις και, “Γιατί δεν μου είπε ο Αντάμους να το κάνω νωρίτερα; Γιατί είναι τόσο απελευθερωτικό και είναι τόσο εύκολο και δεν χρειάζεται να χειραγωγώ τις ενέργειες. Δεν χρειάζεται να παίζω παιχνίδια στο μυαλό μου. Απλά πρέπει να είμαι αυτός που είμαι και να επιτρέπω να μπουν Όλα όσα Είμαι σ’ αυτή την σφαίρα. Περπατάω σε όλους τους κόσμους και μπορώ να είμαι σε όλους τους κόσμους. Μπορώ να είμαι μόνο σε μερικούς κόσμους όταν το διαλέξω. Μπορώ να είμαι σε όλες τις σφαίρες. Μπορώ να είμαι σε μια μόνο σφαίρα.”
ΑΝΕΤ: Οκέι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Είναι τόσο απελευθερωτικό. Αλλά πρέπει να ξεφύγεις, όλοι πρέπει να ξεφύγετε από αυτό το “Είμαι τρελός; Θα έπρεπε να το κάνω αυτό;” Θα φτάσω στο σημείο να πω ότι πραγματικά δεν έχετε επιλογή τώρα.
ΑΝΕΤ: Δεν είναι ότι νιώθω τον εαυτό μου τρελό πια, αλλά φοβάμαι την αντίδραση τους.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Γιατί; Γιατί σκέφτεσαι ότι η αντίδραση τους θα είναι “αυτή είναι τρελή”;
AΝΕΤ: Επειδή δεν καταλαβαίνουν.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Γιατί δεν κάνεις ALT σ’ αυτό, και η αντίδρασή τους θα είναι σεβασμός.
ΑΝΕΤ: Οκέι. Ναι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Η αντίδραση τους θα είναι σοκ στην αρχή, επειδή δεν είναι συνηθισμένοι να μπαίνουν μέσα άνθρωποι σαν εσένα. Και ίσως να υπάρξει και  απόκρουση σ’ αυτό, αλλά η απόκρουση δοκιμάζει εσένα μόνο.
ΑΝΕΤ: Μμ χμμ.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Αυτό είναι όλο. Καθένας από σας πρόκειται να δεχτεί προκλήσεις αυτούς τους επόμενους μήνες, ειδικά, που θα αφορούν το να ζήσετε τα όνειρα σας, όχι μόνο να τα ονειρεύεστε. Έχετε ονειρευτεί τα όνειρα σας για πάρα πολύ καιρό και τώρα είναι ώρα να τα ζήσετε, να τα φέρετε εδώ, να γίνετε αυτά. Όλη αυτή η φιλοσοφική συζήτηση για την θεϊκότητα και την ψυχή κι όλα τα υπόλοιπα, αποτελεί ένα πραγματικά ωραίο παραμύθι – ή πολύ πραγματικό.

Και πρόκειται να δεχτείτε προκλήσεις. Είστε έτοιμοι γι’ αυτό; Μπορείτε να το κάνετε; Μπορείτε να κάνετε τα βήματα για τα οποία συζητάτε;
Ξέρεις, μπορείς να μπεις σ’ αυτό το ίδρυμα και να έχεις αυτή την έκφραση του μάστερ πάνω σου, κι αν χρειαστεί, να πεις τα λόγια, “Γεια, είμαι Μάστερ και πρόκειται να φροντίσουμε αυτή την κατάσταση.” Ενώ μπαίνεις εκεί μέσα κάνοντας, “Θεέ μου! Είμαι απαίσια μητέρα”, ξέρεις, και “Τι κάνω; Τι θα σκεφτούν αυτοί;”
ΑΝΕΤ: Ναι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Γάμα τους! (λίγα γέλια) Σαμ, σταμάτα να με κάνεις να βρίζω! (κι άλλα γέλια)
ΑΝΕΤ: Οπότε θα ήταν κατάλληλο να …
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Φίλε! Μπορείτε να πιστέψετε τέτοια γλώσσα για Αναληφθέντα  Δάσκαλο;!
ΑΝΕΤ: Ναι, φυσικά!
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Όχι. Δεν έχει καθόλου σημασία τι σκέφτονται. Ο κόσμος τώρα -όσες φορές και να το πω δεν αρκεί – ο κόσμος τώρα θέλει καθένας από σας να φερθεί σαν ενήλικας*, να είναι αυτός που είναι. Θέλουν απεγνωσμένα κάποιο είδος αληθινού Προτύπου, απεγνωσμένα. Ποιον πρέπει να κοιτάξουν στον κόσμο τώρα; Εννοώ, σκεφτείτε μερικά ονόματα εκείνων, ξέρετε, που είναι …
TAΝΤ: Ντόναλντ Τράμπ.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ποιος;
ΤΑΝΤ: Ντόναλντ Τράμπ!
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ντόναλντ Τράμπ, Πούτιν, Μπάιντεν, διαλέξτε και πάρτε. Αλήθεια;! Ξέρετε, θρησκευτικούς ηγέτες, τον Πάπα – ο Θεός να ευλογεί την ψυχή του- κι όλους  τους υπόλοιπους. Θέλουν κάποιον που να μπορεί να πορεύεται και να μιλά σαν Μάστερ κι αυτό πρόκειται να αρχίσετε να κάνετε. Θα αρχίσετε να το κάνετε.
ΑΝΕΤ: Ναι. Ναι, θα το κάνω.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Και πρόκειται να το κάνεις με χάρη και αξιοπρέπεια και σαφήνεια.
ΑΝΕΤ: Ναι. Ναι, θα το κάνω.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Και μπορεί πραγματικά να σε τρομάξει την πρώτη φορά. Κι ο καθένας από σας αντιμετωπίζει κάποιο θέμα στη ζωή του, “Ωωωω! Πώς να το χειριστώ αυτό;” Κι έπειτα τρελαίνετε τον εαυτό σας και συχνά δεν το κάνετε. Υποχωρείτε και δεν το κάνετε. Και πραγματικά μερικοί από σας, παρ όλη την λογική, παρ όλους τους λόγους που δεν θα έπρεπε να κάνετε κάτι, το κάνετε έτσι κι αλλιώς. Ακολουθείτε την καρδιά σας, όπως θα λέγατε. Ακολουθείτε την επίγνωσή σας και είναι βασανιστικό. Ίσως να είναι πραγματικά ζόρικο. Αλλά όταν το κάνετε λέτε, “Γιατί αμφέβαλα; Δεν είμαι τρελός. Ήμουν τρελός που έμεινα εκεί πίσω.” Κι έτσι προκαλεί ο Ουράνιος Σταυρός καθέναν από σας τώρα. Όχι σκόπιμα, χωρίς να προσπαθεί να σας ταλαιπωρήσει, αλλά αυτό υπάρχει. Το θέλετε, ναι ή όχι;

Είναι προσιτός, αλλά ξεροκαταπίνετε και λέτε, “Δεν είμαι σίγουρος αν μπορώ να το αντιμετωπίσω” ή “ Ίσως να είμαι τρελός.” Όχι. Σκοπεύω να πιέζω καθέναν από σας -ευγενικά, φυσικά, με τον δικό μου γοητευτικό τρόπο (λίγα γέλια) – ας συνεχίσουμε τώρα με τα πράγματα εδώ. Οκέι;
Ωραία. Σ’ ευχαριστώ.
ΑΝΕΤ: Ευχαριστώ.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: (γελώντας καθώς ο Άντι αιφνιδιάζεται με το μικρόφωνο) Άντι, χαίρομαι που σε βλέπω.
ΑΝΤΙ: Ναι. Γεια σου, Αντάμους. Κι εγώ χαίρομαι που σε βλέπω.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ευχαριστώ. Αλλά με βλέπεις πραγματικά; (ο Άντι αναστενάζει) Βλέπεις τον Κώλντρε; Ή βλέπεις εμένα πραγματικά;
|ΑΝΤΙ: Λοιπόν, βλέπω τον Κώλντρε τώρα και ανυπομονώ για κάτι παραπάνω από ένα άνοιγμα.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Άνοιγμα με εκείνον;
ΑΝΤΙ: Όχι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ω, με σένα.
ΑΝΤΙ: Άνοιγμα με εμένα.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Τι δεν έχει ανοίξει;
ΑΝΤΙ: Φαίνεται ότι έχω κάποιες πτυχές που ακόμα θυμώνουν.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Αλήθεια; Γιατί; Για ποιο πράγμα;
ΑΝΤΙ: Κάποια από τα λόγια σου (λίγα γέλια).
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ω, μου λες ότι με συμπαθείς, αλλά δεν αρέσω στις πτυχές σου;
ΑΝΤΙ: Θα μπορούσες να το πεις αυτό. Ναι! Ναι!
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: (γελώντας)  Ναι. Γιατί δεν βάζεις τις πτυχές σου να έρθουν να μου μιλήσουν κάποια στιγμή;
ΑΝΤΙ: Νομίζω ότι μιλήσαμε αρκετά.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, μιλάνε με σένα, όχι με μένα.
ΑΝΤΙ: Εντάξει, θα τις στείλω σε σένα.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Λοιπόν, ποιο είναι το παράπονο τους; (λίγα γέλια) Δηλαδή, για ποιο πράγμα θα ήταν δυνατόν να παραπονιούνται;
ΑΝΤΙ: Λοιπόν, ξέρεις, δίνεις υποσχέσεις, ότι όλα θα είναι απλά υπέροχα.
ΑΝΤΙ: Λοιπόν, εννοώ, μου λες να αράξω. Να χαλαρώσω. Όλα θα πάνε καλά. Και ξέρεις, την έχω ξανακούσει αυτή την ιστορία. Πραγματικά δεν πήγε καλά.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Τί δεν πήγε καλά;
Είσαι εδώ. Φοράς ένα καταπληκτικό μπλουζάκι (έχει την εικόνα του Άη-Βασίλη).
AΝΤΙ: “Πίστεψε.”
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, ακριβώς. Οπότε τί δεν πήγε καλά, Άντι;
ΑΝΤΙ: (αναστενάζει βαθιά) Υποθέτω ότι δεν περίμενα τον συναισθηματικό πόνο αυτή τη χρονιά.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Τι συνέβη; Εννοώ, κάποιος σου έκανε κάτι;
ΑΝΤΙ: Προσωπικά, είμαι καλά. Αλλά είμαι …
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Στάσου μια στιγμή. Έχω μπερδευτεί πολύ (αυτοί γελάνε).  Συναισθηματικό πόνο. Για ποιο πράγμα μιλάς -κλαις τη νύχτα;
ΑΝΤΙ: Μερικές φορές, ναι.
Όχι. Οι άνθρωποι γύρω μου είναι … Υποθέτω ότι όσο βλέπω περισσότερα, υπάρχουν μερικά άσχημα σκατά εκεί έξω.
Kαι ίσως απλά να συνειδητοποιώ πόσο άσχημα μπορεί να είναι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: (γελώντας) Στάσου μια στιγμή. Πότε συνέβη αυτό; Πω πω! (γέλια) Έχω εκατοντάδες χρόνια να έρθω στον πλανήτη. Όχι, αλήθεια;!
ΑΝΤΙ: Λοιπόν, βλέπεις; Χάνεις! (ο Αντάμους γελάει) Ξέρεις, πάντα ήθελα να βιώσω …
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Άντι, εκπλήσσεσαι που υπάρχουν σκατά εκεί έξω;
ΑΝΤΙ: (αναστενάζει) Όχι, υποθέτω ότι εκπλήσσομαι που είναι τόσο προσωπικά.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Προσωπικά. Εννοείς, μέσα σε ένα άτομο ή μέσα σου;
ΑΝΤΙ: Λοιπόν, για να δούμε, φέτος μου συνέβη να παρακολουθώ να βγάζουν τον γιό μου από ένα αμάξι μετά από ένα σχεδόν θανάσιμο ατύχημα. Η σύζυγός μου έκανε επέμβαση αφαίρεσης καρκίνου. Ήταν πολύ φορτισμένο συναισθηματικά.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Μπορώ να καταλάβω, αλλά αυτά δεν είναι δικά σου.
ΑΝΤΙ: Όχι. Όχι. Αλλά είμαι στη μέση.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Μπορείς να έχεις αρκετή συμπόνια, ώστε να δεχτείς ότι αυτό είναι -σε ένα επίπεδο – αυτό είχαν διαλέξει;
Κι ότι δεν το προκάλεσες.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Κι ότι δεν μπορείς να το θεραπεύσεις.
ΑΝΤΙ: Λοιπόν …
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Αα!
ΑΝΤΙ: … αυτό …
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Αα!AΝΤΙ: Αυτό είναι δύσκολο, γιατί …
Το κορίτσι του Σαμ, η αγάπη της ζωής του, πέθανε – η Κέλλι.
Λοιπόν, αυτό τον πλήγωσε πολύ. Μπόρεσε να το φέρει στην σοφία μετά το πένθος. Το επέτρεψε στον εαυτό του.
Μετά το πένθος και με την σοφία κατάλαβε τον λόγο. Και κοιτάζοντας το από ανθρώπινη σκοπιά, πραγματικά πονούσε. Κοιτάζοντας το από το θεϊκό επίπεδο, θα λέγαμε, έβγαζε τέλειο νόημα.
ΑΝΤΙ: Ναι. Όμως, ο άνθρωπος το νιώθει. Εννοώ, νιώθω
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, το νιώθεις (ο Άντι αναστενάζει). Ναι.
ΑΝΤΙ: Νιώθω πολύ!
Και μερικά από τα αισθήματα δεν είναι τόσο καλά, ξέρεις.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Όχι.
ΑΝΤΙ: Όμως, ξέρεις, εγώ συμφώνησα γι’ αυτό. Είμαι εδώ. Σκοπεύω να μείνω.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σωστά.
ΑΝΤΙ: Είμαι στο δρόμο. Το κάνω. Θέλω να το κάνω όλο!
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Άρα είναι καρότο;
ΑΝΤΙ: Έχω ήδη δει αυτά τα καρότα και τα κυνήγησα. Υποθέτω ότι αυτό που με τάραξε σχετικά με τον Ουράνιο Σταυρό ήταν ότι, ξέρεις, ακούω, “Ναι, άραξε. Θα είναι όλα εντάξει.” Θυμάμαι ότι ήδη μου το έχουν πει αυτό πολλές φορές.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Πότε;
ΑΝΤΙ: Ίσως σε μερικές περασμένες ζωές.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ακριβώς. Τόσο συχνά, ιδιαίτερα σε θρησκευτικά τάγματα και πνευματικές ομάδες, τόσο συχνά σε περασμένες ζωές και το έχαναν. Ξέρεις, ένιωθαν ότι κάτι επρόκειτο να συμβεί, το έχαναν αφού θα γίνει περίπου δυο χιλιάδες χρόνια αργότερα. Και ξέρεις, η όλη ιδέα της Νέας Ενέργειας, της Νέας Γης,  η όλη ιδέα της δευτέρας παρουσίας του Χριστού υπήρχε για πολύ καιρό.
ΑΝΤΙ: Πολύ καιρό.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Και υπάρχουν κάποιοι, σκόπιμα ή όχι, που το ακολουθούν αυτό, που το χρησιμοποιούν -ί σως νιώθοντας την αλήθεια του, όμως χρησιμοποιώντας το – για εξουσία ή για οτιδήποτε. Υπήρξαν πολλά τέτοια και πάντα είναι η προφητεία, αυτό που είναι κάπου μακριά στο μέλλον και, ξέρεις, “Υποφέρετε όσο είστε εδώ στη Γη, ώστε να μπορέσετε να είστε στον παράδεισο στην άλλη πλευρά.” Είναι όλα σκατά.
ΑΝΤΙ: Είναι. Ναι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Και το μόνο που μπορώ να πω για όλο αυτό τώρα είναι, ότι θα το ξέρετε ότι κάτι συμβαίνει ,αν νιώθετε μια υπερβολική ένταση στη ζωή σας εντός σας τώρα, κι έπειτα τελικά παρακολουθείστε να δείτε τί θα συμβεί. Αλλά αν δεν νιώθετε τίποτα, αν αυτή είναι άλλη μια διανοητική άσκηση και είναι απλά σαν άλλο ένα πανηγύρι, ξέρετε, τότε δεν είναι πραγματικό. Αν νιώθετε ότι κάτι συμβαίνει, σε σχεδόν πρωτοφανές επίπεδο μέσα σας, που δεν βγάζει απαραίτητα πολύ νόημα, δεν ξέρετε τί είναι, αλλά είναι τόσο καταιγιστικό που θέλετε να κλάψετε, που σχεδόν σας αχρηστεύει …
ΑΝΤΙ: Ναι!
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Τότε ξέρετε ότι είναι πραγματικό. Δεν είναι επειδή εγώ το προφητεύω. Είναι εξαιτίας όσων καθένας από σας περνάει και πρόκειται να περάσει ανάμεσα στο τώρα και στο τότε και σε ένα βαθμό μετά. Και δεν πρόκειται να έχει πλάκα και πρόκειται να νιώσετε πράγματα, που δεν έχετε νιώσει ποτέ πριν. Κι εκείνες οι πτυχές πρόκειται να ωρύονται περισσότερο από ποτέ, γιατί είναι όλο μέρος της απόφασης.

Της απόφασης αν πρόκειται απλά να μείνεις εδώ στον πλανήτη σ’ αυτή τη βάση της διττότητας; Ή θα επιτρέψεις στον εαυτό σου να κάνει υπέρβαση; Όχι φεύγοντας εκεί έξω να ζήσεις σε κάποια ουτοπία.
Αλλά να ανοίξεις και να το αφήσεις να μπει μέσα. Εδώ ακριβώς.
ΑΝΤΙ: Εδώ ακριβώς.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Και δεν το κάνω εγώ. Δεν το κάνουμε σαν ομάδα. Είναι ένα πάρα πολύ προσωπικό πράγμα για καθέναν από σας. Αληθινά, πολύ προσωπικό. Υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τρόποι να το περιγράψεις, αλλά είναι –φιουου! – η έντασή του είναι σχεδόν αφάνταστη.

Και θα πω σε όλους τώρα, μερικοί από σας πρόκειται να το νιώσουν τόσο πολύ έντονα βαθιά μέσα σας και θα έχετε τον πειρασμό να βρείτε τρόπους να ξεφύγετε, γιατί λέτε, “Δεν μπορώ να αντέξω την ένταση πια.” Καθώς πλησιάζουμε αυτή την ημερομηνία, παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ, ανεξάρτητα του τί κάνετε, δώστε στον εαυτό σας να πιει το βράδυ (αυτοί γελάνε) ένα μπουκάλι Τζακ Ντάνιελς ή οτιδήποτε άλλο. Οτιδήποτε άλλο. Παρακαλώ μην πάρετε τα αντικαταθλιπτικά, τα αγχολυτικά και θα μπορούσε να είναι πειρασμός αν τα έχετε πάρει ποτέ, γιατί αυτά κάπως ισοπεδώνουν τα πάντα. Όμως αυτό που συμβαίνει, όλη αυτή η αναστάτωση χρειάζεται να έρθει τώρα. Κι ο δράκος δουλεύει υπερωρίες.

ΑΝΤΙ: Ναι!

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Και -ναι! Και υπάρχει πολλή απελευθέρωση, οι τελευταίες απελευθερώσεις που συμβαίνουν κι έπειτα το μεγάλο ερώτημα που κάνει καθένας από σας προσωπικά είναι, “Μπορώ να αφήσω τον εαυτό μου να φτάσει στο σημείο να απελευθερώσει όλη την λογική και το ‘είμαι τρελός;’ Μπορώ απλά να το αφήσω να συμβεί; Μπορώ απλά να επιτρέψω στο δικό μου προσωπικό επίπεδο αυτό που αναζητούσα τόσες πολλές ζωές, να γνωρίσω τον Θεό εντός, να γνωρίσω Όλα Όσα Είμαι, να γνωρίσω την θεϊκότητα και να την έχω εδώ ακριβώς.” Όχι σαν αόριστη ιδέα, όχι σαν κάτι το μεγαλόπνοο, το φιλοσοφικό, αλλά – πανάθεμα! – εδώ στη ζωή σας. Και πρόκειται να σας διαλύσει, κυριολεκτικά. Εννοώ …

Όχι, είναι πάρα πολύ έντονο τώρα και είναι ένα από τα πράγματα, για τα οποία ήθελα να μιλήσω σήμερα, θα συζητήσουμε στις ερχόμενες συνεδρίες μας, την υπερβολική ένταση. Αν δεν νιώθετε τίποτα τώρα, ξέρετε, πιθανόν δεν είστε Σώμπρα (ο Αντάμους γελάει). Αυτό μόνο μπορώ να πω. Συμβαίνει τόση αναστάτωση.

ΑΝΤΙ: Ναι.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Αλλά το ζήτημα είναι να κάνεις αυτή την τελική ερώτηση -ξέρεις, αυτό δεν είναι απλά μια προθέρμανση ή μια γενική πρόβα. Είναι να κάνεις αυτή την τελική ερώτηση, “Άντι, είσαι έτοιμος πραγματικά να την φέρεις μέσα; Ακόμα κι αν ο υπόλοιπος πλανήτης δεν το κάνει, ακόμα κι αν είμαι τόσο διαφορετικός από τους άλλους, ακόμα κι αν στριφογυρίζει και ταρακουνάει όλα μου τα συστήματα πεποιθήσεων;”

ΑΝΤΙ: Πάντα ήξερα ότι ήμουν διαφορετικός από …
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, όλοι το ξέραμε αυτό.
ΑΝΤΙ: … πολλούς άλλους. Ναι. Ξέρεις, πάντα ήθελα να -δεν ήθελα να χάνω τίποτα κι ακόμα δεν θέλω.
Ακόμα θέλω να είμαι εδώ και να έχω το όλον μου εδώ. Υποθέτω ότι απλά δεν πίστευα -να το πάλι αυτό το ‘πιστεύω’ – δεν πίστευα ότι θα ήταν τόσο δύσκολο. Πίστευα, “Ει, είμαι έτοιμος. Μπορώ να αντιμετωπίσω οτιδήποτε.”

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σίγουρα, κι εν μέρει ο λόγος που είναι δύσκολο είναι ,επειδή συμβαίνει γρηγορότερα απ’ ότι εσείς ή οποιοσδήποτε θα περίμενε. Ξέρετε, Σώμπρα, είστε ενδιαφέροντες. Είναι όπως είπε κάποτε ο Τοβίας, “Όλος αυτός ο ερχομός στη φώτιση και στην Πραγμάτωση θα έπαιρνε τρεις με τέσσερις, ίσως και πέντε ζωές”, κι όλοι σας είπατε, “Λοιπόν, αυτά είναι μπούρδες. Εμείς πρόκειται να το κάνουμε σε μια.” (γέλια)

ΑΝΤΙ: Ναι! Ναι!

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Κι όχι απλά μια, αλλά σε μια συμπιεσμένη περίοδο 20 ετών περίπου. Οπότε είναι πολύ υπερσυμπιεσμένη κι αυτό είναι που έχει φέρει τον Ουράνιο Σταυρό εδώ πιο σύντομα, απ’ όσο ήταν δυνατόν να φανταστούμε. Και είναι εδώ, και τώρα είναι ακριβώς μπροστά σας, μπροστά μας, και βασικά λέει, “Είστε έτοιμοι να σταματήσετε να ονειρεύεστε τα όνειρά σας και να ζήσετε τα όνειρά σας; Είστε έτοιμοι να σταματήσετε να τα κάνετε κάπου εκεί έξω;” Ίσως να παίζετε με αυτά στις άλλες σφαίρες, είστε πραγματικά έτοιμοι να τα φέρετε εδώ; Κι αυτό -απλά νιώστε το. Μπορείς να δώσεις πίσω το μικρόφωνο στην Λίντα.
|ΑΝΤΙ: Το κάνω! Το κάνω!
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Πρόκειται να μιλήσω για λίγο. Ναι.
ΑΝΤΙ: Σ’ ευχαριστώ.

Ο 44ος Όροφος

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Φανταστείτε, ξέρετε, τις ζωές τόσων πολλών από σας σε θρησκευτικά τάγματα και την υπόσχεση. Την υπόσχεση. Η υπόσχεση, η αναζήτηση που έγινε εξάρτηση. Πάντα να ψάχνετε τις απαντήσεις, πάντα να περιμένετε την προφητεία κάπου μακριά στο μέλλον. Ξαφνικά, είναι εδώ, κι αυτή είναι μια σοβαρή δήλωση.  Ξαφνικά, είναι εδώ.

Ξέρετε, είναι σαν να ψάχνεις κάτι όλη σου τη ζωή και να μην το βρίσκεις. Τότε συνηθίζεις να ψάχνεις πράγματα κι αυτό που γίνεσαι είναι αναζητητής. Και ξαφνικά είναι εκεί, και κάνεις, “Ουοο! Στάσου μια στιγμή. Είμαι έτοιμος; Ξέρεις, έχω περάσει όλη μου τη ζωή ή ζωές κοιτάζοντας και ψάχνοντας κι αυτό είναι εδώ.” Και τότε εμφανίζονται όλα τα σκατά. Ο δράκος λέει, “Ω, φίλε! Πρέπει να δουλεύω όχι μόνο 24 ώρες τη μέρα, 48 ώρες τη μέρα.” Και λες, “Είμαι έτοιμος γι’ αυτό; Αξίζω; Είμαι τρελός; Θα έπρεπε να ακολουθήσω την επίγνωση μου; Ή ίσως να πάταγα φρένο. Ίσως και τα δυο.” Αυτό είναι δύσκολο. Ή πάτα φρένο ή πάτα γκάζι. Μην κάνεις και τα δυο.

Ξαφνικά, είναι εδώ, και προκαλεί τεράστια πράγματα, όπως άγχος, αμφισβήτηση του εαυτού σας, απορία μήπως αυτό είναι απλά άλλο ένα καρότο. Σίγουρα, αν το θέλετε να είναι. Θα μπορούσε να είναι άλλο ένα καρότο, ή θα μπορούσε να είναι πραγματικό, κι αυτό είναι που αντιμετωπίζετε τώρα, “Αυτό είναι πραγματικό; Εγώ είμαι πραγματικός;” Αυτό είναι -τι λέει ο Κώλντρε – Αυτό είναι μια στιγμή “Ω, σκατά”. Απλά το κάνεις ή δεν το κάνεις.

Το επίπεδο άγχους, ανησυχίας, έντασης, όλων των υπολοίπων είναι σε – γενικά στους Σώμπρα σε όλο τον κόσμο – επίπεδο ρεκόρ. Μερικοί από σας δεν έχουν νιώσει ακόμα τις συνολικές συνέπειες. Θα τις νιώσετε προτού φτάσουμε σ’ αυτή την ημερομηνία, την 22α Μαρτίου.
Και πάλι, εκείνη την ημερομηνία, τίποτα το ιδιαίτερα μαγικό δεν θα συμβεί. Ίσως, αλλά όχι πολύ. Αλλά εκείνη την ημερομηνία, θα μπορούσαμε να πούμε, θα ανοίξουν οι άλλες σφαίρες. Η ικανότητα πρόσβασης στην θεϊκότητά σας, όπως κι αν θέλετε να το λέτε – στην ψυχή σας, στην θεϊκότητά σας, στον πραγματικό Εαυτό σας – θα ανοίξει. Και η αναλογία που έδωσα στον  Κώλντρε πριν ήταν η εξής.

Φανταστείτε ότι η ψυχή σας είναι ένα σπουδαίο μεγάλο ψηλό κτίριο 44 ορόφων. Είναι πολύ ψηλό. Κι ο άνθρωπος ζει κάτω, σ’ αυτό το χαμηλότερο επίπεδο, στο επίπεδο μηδέν, στο επίπεδο του ισογείου. Εκεί ζει ο άνθρωπος. Ο άνθρωπος αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει ένα σπουδαίο μεγάλο κτίριο από πάνω, αλλά δεν το σκέφτεται πολύ. Ο άνθρωπος είναι δεσμευμένος με αυτό το επίπεδο του ισογείου κι όλα τα προβλήματα και τα υδραυλικά και τους άλλους ανθρώπους και το σύστημα θέρμανσης και τις καμένες ηλεκτρικές ασφάλειες και κάπως ξέρει ότι κάτι υπάρχει. Και πότε πότε έχει προσπαθήσει να πάει εκεί και βρήκε πιο πέρα κάπου στο ισόγειο ότι υπάρχει ένα κλιμακοστάσιο και υπάρχει η ένδειξη “Απαγορεύεται η Είσοδος”. Αλλά ο άνθρωπος λέει, “Τί στο διάολο. Θα ανοίξω την πόρτα.” Ανοίγει την πόρτα και υπάρχει αυτό το κλιμακοστάσιο και είναι σκοτεινό. Προφανώς, δεν έχει συντηρηθεί για χρόνια και είναι κάπως τρομακτικό. Κι ο άνθρωπος αρχίζει να ανεβαίνει μερικά σκαλιά.

Τα σκαλιά τρίζουν και οι τοίχοι στα πλάγια αρχίζουν να θρυμματίζονται λίγο και υπάρχουν περίεργοι θόρυβοι –ουου! ουου! – κάπως απόκοσμο (λίγα γέλια). Ω, προσπάθησε (κι άλλα γέλια). Περίεργοι θόρυβοι, κι έπειτα ο άνθρωπος αρχίζει να νιώθει ναυτία και κάνει, “Ίσως να μην έπρεπε να έρθω εδώ. Το διάβασα. Ξέρεις, ίσως αυτό να είναι παιχνίδι του διαβόλου. Ίσως να μην έπρεπε.” Αλλά, ξέρετε, επειδή ο άνθρωπος είναι άνθρωπος συνεχίζει να προχωράει και τελικά ανεβαίνει στο επόμενο επίπεδο και προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα για να μπει στον δεύτερο όροφο ή τον πρώτο όροφο. Προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα και είναι κλειδωμένη.

Έτσι, ο άνθρωπος γυρίζει πάλι κάτω και ζει στο ισόγειο. Μετά επιστρέφει στην επόμενη ζωή και περνάει όλο αυτό ξανά, βρίσκοντας το κλιμακοστάσιο που λέει “Απαγορεύεται η Είσοδος”, ανεβαίνοντας στον πρώτο όροφο, σπάει την πόρτα και προσπαθεί να ανέβει στον δεύτερο όροφο. Αλλά το κλιμακοστάσιο είναι γεμάτο σκουπίδια και μπάζα και σαβούρα και βρωμάει πολύ άσχημα και υπάρχουν αρουραίοι παντού. Έτσι ο άνθρωπος γυρίζει πάλι κάτω στο ισόγειο. Στην επόμενη ζωή πάει στον τρίτο όροφο. Καταλαβαίνετε (κάποιος λέει “Ναι”). Προσπαθεί να ανέβει – ναι. Ναι, μπορούμε να τελειώσουμε την ιστορία εκεί, “Το καταλάβαμε!” Σας είπα για τα 100.000 χρόνια μου μέσα στον κρύσταλλο;

Έτσι, περνάει ζωές προσπαθώντας να το προσεγγίσει. Προσπαθώντας να φτάσει στους ανώτερους ορόφους, αλλά πραγματικά ποτέ δεν το πετυχαίνει. Όμως, στη διαδρομή, ακούει θορύβους και νιώθει πράγματα και, ξέρετε, πραγματικά έχει μια αίσθηση, “Οκέι, υπάρχουν μερικοί άλλοι όροφοι εδώ, αλλά δεν ξέρω τι είναι.”

Έπειτα μια μέρα η ψυχή έρχεται στον άνθρωπο και λέει, “Άνθρωπε, έι, όλα όσα έκανες, όλη αυτή τη δουλειά, την έκανες με τον δύσκολο τρόπο. Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος και είναι χάρη στο φως σου. Θέλω να σου δείξω κάτι.” Και η ψυχή, που συμβολίζεται σαν μεγάλος χρυσαφένιος άγγελος, σαν να μοιάζει με μένα, λέει, “Θέλω να σου δείξω κάτι”, και πηγαίνει τον άνθρωπο έξω από το κτίριο και λέει, “Δες αυτό.”

Ο άνθρωπος κάνει, “Τι είναι αυτό;” Λέει, “Αυτό είναι ένα γυάλινο ασανσέρ. Είναι στην εξωτερική πλευρά του κτιρίου, οπότε μπορείς να δεις τα πάντα. Έχεις επίγνωση των πάντων. Είναι ένα γυάλινο ασανσέρ. Θα σε πάει κατευθείαν στο 44. Πάμε.” Μπαίνουν στο ασανσέρ κι απλά από μόνο του, χωρίς πάτημα κουμπιού ή οτιδήποτε, από μόνο του – σσουττ! – τους πηγαίνει στο 44ο επίπεδο, ακριβώς στην παρουσία της ψυχής.

Και φυσικά, εκείνη τη στιγμή ο άνθρωπος λέει, “Ω, το επινόησα όλο αυτό. Είμαι τρελός. Είμαι μουρλός. Αυτό είναι χαζό!” “Οι άνθρωποι δεν βλέπουν αγγέλους. Δεν ανεβαίνουν με γυάλινα ασανσέρ στην κορυφή του 44ου ορόφου και πώς θα μπορούσε η ψυχή να είναι κτίριο έτσι κι αλλιώς; Αυτό όλο είναι παλαβό. Πηγαίνω πάλι κάτω.” Και η ψυχή πιάνει τον άνθρωπο από τον ώμο και λέει, “Σκάσε, άνθρωπε! Βγάλε το σκασμό!” “Είσαι στον 44ο όροφο. Κοίταξε γύρω σου. Παρατήρησε. Νιώσε. Είναι διαφορετικά. Είναι ελεύθερα. Κι όχι μόνο, άσε με να σε πάω πάνω στην ταράτσα.” Ανεβαίνει στην ταράτσα, ανοίγει και μπορεί να δει ατελείωτα. Λέει, “Ανάπνευσε αυτό τον αέρα. Νιώσε τον ήλιο. Νιώσε την ελευθερία εδώ πάνω. Είναι τόσο ελεύθερα εδώ πάνω, θα μπορούσα να σε πάρω, αγαπητέ άνθρωπε, και να σε ρίξω από την ταράτσα, πράγμα που θα ήθελα να κάνω, αλλά θα πετούσες.”

Αυτή είναι η σφαίρα του Εγώ Είμαι και της ψυχής και του ανθρώπου μαζί. Αυτό είναι ο Ουράνιος Σταυρός. Αυτό είναι που αναζητούσατε, αλλά φοβόσασταν. Αυτό προσπαθούσατε να βρείτε και ανεβαίνατε ένα ελεεινό, βρόμικο κλιμακοστάσιο στη διάρκεια πολλών ζωών και τώρα είναι εδώ και το αμφισβητείτε; Είστε τόσο άνθρωποι!

Αγαπητέ άνθρωπε, πάρε μια βαθιά αναπνοή. Το έχεις κερδίσει αυτό. Αυτό είναι το ασανσέρ εξπρές και μπορεί να πηγαίνει μπρος πίσω συνεχώς. Μπορείς να σταματήσεις στο επίπεδο 34 και να επισκεφθείς περασμένες ζωές. Μπορείς να σταματήσεις στο επίπεδο 11 και παρακολουθήσεις πώς υπάρχουν μέρη του εαυτού σου που ξέρουν πώς να υπερβαίνουν το χρόνο-χώρο-βαρύτητα. Δεν είσαι κλειδωμένος σ’ αυτή την αλληλουχία εκεί κάτω που λέγεται ισόγειο. Μπορείς να πας όπου θέλεις. Και το ενδιαφέρον με αυτό το υπέροχο μαγικό ασανσέρ που δημιούργησες, με την ευκαιρία, αυτό το γυάλινο ασανσέρ, είναι ότι μπορείς να είσαι σε πολλούς ορόφους ταυτόχρονα ή σε όλους τους ορόφους ταυτόχρονα.

Ή μπορείς να κατέβεις πίσω σ’ αυτό το άθλιο ισόγειο και να είσαι μόνο εκεί αν θέλεις, αλλά τότε να ξέρεις ότι μπορείς να βγεις έξω οποιαδήποτε στιγμή και να επισκεφθείς ολόκληρο τον εαυτό σου.” Αυτό είναι ο Ουράνιος Σταυρός.

Είναι το ασανσέρ εξπρές. Πηγαινοέρχεται πίσω μπρος με ευκολία. Κι αυτό που συμβαίνει τώρα είναι ότι ετοιμάζεστε γι’ αυτό ενεργειακά και με κάθε τρόπο σαν άνθρωποι. Καθώς ετοιμάζεστε λέτε, “Δεν ξέρω. Ίσως να το έχω επινοήσει. Ίσως δεν υπάρχει γυάλινο ασανσέρ. Ίσως δεν υπάρχουν άλλοι όροφοι. Ίσως αυτό να είναι όλο. Ίσως να είμαι τρελός. Ίσως θα έπρεπε να αναζητήσω βοήθεια. Ίσως θα έπρεπε να φύγω τρέχοντας. Ίσως θα έπρεπε απλά να πεθάνω. Ίσως θα έπρεπε απλά να πάω στις άλλες σφαίρες, πράγμα που δεν έχει καμιά σχέση με αυτό το κτίριο και την ψυχή μου.”

Αυτό είναι που συμβαίνει τώρα. Υπάρχει πολλή σύγχυση, πολλή ανησυχία, πολύ άγχος, γιατί αυτό είναι. Ξέρετε, όταν είστε εκεί, που είμαστε, και κάνετε, “Ω, σκατά!” κι έπειτα αρχίζετε να σκέφτεστε, “Γιατί σπατάλησα όλες αυτές τις ζωές; Γιατί δεν ήρθε νωρίτερα αυτό; Τι έκανα λάθος και το καθυστέρησα για τόσο πολύ καιρό; Κι αν συντριβεί το γυάλινο ασανσέρ»
Άνθρωπε, απλά μπες κι άφησε το να σε πάει στην κορφή κι έπειτα φέρε την ψυχή σου κάτω μαζί σου. Αυτό πρόκειται να κάνεις. Πρόκειται να μπεις σ’ αυτό το πράγμα, πρόκειται να ανέβεις εκεί πάνω και να φέρεις την ουσία της ψυχής σου κάτω μαζί σου. Και ξέρω ότι αυτό το ισόγειο είναι πραγματικά βρόμικο. Χεμ! Δεν το καθάρισες ποτέ. Και ξέρω ότι είναι ακατάστατα εκεί κάτω, και ξέρω ότι σ’ αυτό το ισόγειο είσαι μέσα στην κίνηση της πόλης και στον θόρυβο και λοιπά, και ίσως δεν πιστεύεις ότι αξίζεις να την έχεις. Όμως κάνε μια δοκιμή, σε παρακαλώ; Απλά φέρε κάτω μαζί σου το όλον σου, κι έπειτα δες τί θα συμβεί. Δες τί θα μεταμορφωθεί στη ζωή σου.

Σε πιάνει τρεμούλα πριν μπεις σ’ αυτό το ασανσέρ, “Είναι πραγματικό;” Αυτό εξαρτάται από σένα. “Τρελαίνεσαι;” Ίσως, αλλά τί είναι πιο τρελό, να ζεις για πάντα  σ’ αυτό το ισόγειο με όλο αυτό το μεγάλο κτίριο από πάνω σου, χωρίς ποτέ να μπορέσεις να φτάσεις σε εκείνους τους άλλους ορόφους και επίπεδα; Τί είναι πιο τρελό;

Είναι πρόκληση για σας το αίσθημα, “Πρέπει να τα φτιάξω όλα εδώ κάτω στο ισόγειο. Πρέπει να το καθαρίσω. Δεν είμαι έτοιμος. Δεν είμαι έτοιμος. Δεν είμαι έτοιμος.” Σκάστε! Είστε έτοιμοι. Είστε έτοιμοι. Οι ακαταστασίες έχουν την τάση να καθαρίζονται. Ναι, πετάξτε μερικά από τα πράγματα στα οποία ήσασταν γαντζωμένοι, μερικά από τα παλιά σκουπίδια. Καθαρίστε το, αλλά ξέρετε, δεν χρειάζεται να το κάνετε τέλειο χώρο. Θα ανακαλύψετε ότι σ’ αυτό τον 44ο όροφο είναι ο τέλειος χώρος και πρόκειται να τον φέρετε πίσω εδώ κάτω. Κι αυτό έχει τον τρόπο να τα καθαρίζει όλα.

Είναι πρόκληση οι πτυχές σου, Άντι, που λένε, “Ω, ξέρεις, όλα αυτά είναι μια μεγάλη υπόσχεση. Και τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί, Άντι, οπότε απλά κάτσε κάτω και μην κάνεις τίποτα και σταμάτα να ονειρεύεσαι έτσι. Κοροϊδεύεις τον εαυτό σου, Άντι.”

Καθένας από σας ξέρει καλύτερα, μέχρι να πεταχτεί το μυαλό. Καθένας από σας ξέρει ότι έχει αυτά τα όνειρα. Έχετε μια επίγνωση. Το κάνουμε αυτό εδώ και πολύ καιρό. Τώρα είναι εδώ. Καθένας από σας έχει αυτή την επίγνωση, αλλά χρειάζεται – φφφ! – πολύ θάρρος για να κάνετε αυτό το βήμα και να το διαλέξετε. Παρόλα όσα σας λέει η λογική, παρόλο που σκέφτεστε ότι είστε τρελοί, παρόλο που ανησυχείτε για το τί θα μπορούσε να συμβεί, απλά να το κάνετε. Μπείτε σ’ αυτό το ασανσέρ και ίσως να κλείσετε τα μάτια σας και να κάνετε, “Θεέ μου, τί κάνω;” Μπείτε σ’ αυτό το ασανσέρ, πηγαίνετε στην ψυχή και φέρτε την ψυχή πίσω εδώ. Έτσι είναι.

Ναι, πολλή ανησυχία τώρα. Πολλή ένταση. Οι ενέργειες που εισέρχονται τώρα στην προσωπική σας ζωή -ξεχάστε τον πλανήτη – είναι τόσο έντονες τώρα και προσαρμόζονται και προσανατολίζονται ξανά και καθαρίζουν κι ετοιμάζονται τόσο πολύ. Πάντως τώρα είναι ώρα καθένας από σας να ζήσει το όνειρο, να το φέρει εδώ. Όχι να το έχει κάπου εκεί πάνω. Αυτό είναι που συμβαίνει.

Πρόκειται να είναι δύσκολο και γι’ αυτό υπάρχουν τόσοι πολλοί συγκεντρωμένοι στις άλλες σφαίρες. Γι’ αυτό έφυγε ο Σαμ. Ο Σαμ μπορούσε να είχε μείνει στη Γη για πολύ καιρό, αλλά ξέρει τη σημασία αυτού που συμβαίνει τώρα. Κάποιος πρέπει να είναι η ισορροπία στις άλλες σφαίρες – σε όλους τους ορόφους που θα βγείτε, αλλά ιδιαίτερα στο επίπεδο της ψυχής – για να εξασφαλίσει ότι θα είστε ισορροπημένοι όταν θα φτάσετε εκεί και να εξασφαλίσει ότι δεν θα ξεροψηθείτε, δεν θα καείτε εντελώς, ότι θα μπορέσετε να κάνετε να συναντηθούν το ανθρώπινο και το θεϊκό και να έρθουν εδώ και να συνυπάρξουν μαζί.

Η Αληθινή “Αποκάλυψη”

Έτσι, λέω ότι αυτό είναι το γεγονός της αποκάλυψης και είναι. Και ξέρω ότι ο Κώλντρε λέει, “Ω, ακούγεται τόσο μεγαλειώδες.” Μπα! Είναι.

Ξέρετε τί σημαίνει αποκαλυπτικός στα Ελληνικά; Φανερώνω. Βγάζω το καπάκι. Βάζω στην άκρη τα πράγματα που σε εμποδίζουν να δεις. Αυτό σημαίνει αποκάλυψη. Όχι θάνατος και καταστροφή. Στην Αποκάλυψη του Ιωάννη, δεν επρόκειτο για τα απαίσια γεγονότα που θα γίνουν στον κόσμο και θα τον καταστρέψουν.
Η  Αποκάλυψη, αν την ξαναδιαβάσετε τώρα από την σκοπιά του Ουράνιου Σταυρού, θα συνειδητοποιήσετε την ομορφιά στην Αποκάλυψη. Θα συνειδητοποιήσετε ότι έλεγε, ότι θα έρθει αυτή η νέα εποχή στη Γη και κυριολεκτικά λέει στην Αποκάλυψη, “Είναι καιρός ο Θεός να είναι με την ανθρωπότητα.” Λέει ότι, “η εποχή του Θεού”, η εποχή που η θεϊκότητά σας θα είναι με σας, τον άνθρωπο. Το λέει εκεί ακριβώς. Είναι πολύ σαφές. Λέει, “Αυτή είναι η Νέα Εποχή”, η Νέα Ενέργεια. Όχι το τέλος του
κόσμου.

Εκείνοι που κρατάνε την εξουσία και την απληστία κι εκείνοι που προσπαθούν να διατηρήσουν τους παλιούς τρόπους ελέγχου και διαμόρφωσης, εκείνοι που είναι αντίθετοι στην αληθινή ελευθερία, δεν πρόκειται να επιβιώσουν. Δεν θα τα καταφέρουν. Θα πάνε σε μια άλλη Γη κάπου, ώστε να παίζουν με τα φιλαράκια τους, που είναι όλα μέσα στα παιχνίδια εξουσίας και στις εξαρτήσεις τους και τις καταχρήσεις τους και λοιπά.
Υπάρχει μια Γη που έχει δημιουργηθεί μόνο γι’ αυτούς. Δεν θα καταλάβουν τη διαφορά. Δεν πρόκειται να καταλάβουν τη διαφορά από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά ξαφνικά θα είναι εκεί, κι αυτή η Γη όπου ζείτε τώρα, πρόκειται να περάσει από τόσες πολλές αλλαγές. Και θα είναι δύσκολο να φτάσει εκεί, αλλά πρόκειται να περάσει από αλλαγές ,που θα την φέρουν σ’ αυτό που έχει ονομαστεί “μοναδικότητα”. Εγώ το ονομάζω αληθινή ελευθερία. Και είναι αυτό που περνάτε και που κάνετε τόσο πολύ καιρό, προσπαθώντας γι’ αυτό. Και ξέρω ότι έχετε εξαντληθεί.

Τρέχετε σε μαραθώνιο, και ποιο είναι το πιο δύσκολο κομμάτι; Είναι εκείνο το τελευταίο σκέλος, το τελευταίο μίλι. Όχι τα μεσαία. Είναι εκείνο το τελευταίο, γιατί το σώμα σου λέει, “Είναι εκεί ακριβώς μπροστά μου.” Αν κάποιοι από σας έχουν ποτέ τρέξει σε μαραθώνιο, το ξέρετε. Και μπορείς να δεις τη γραμμή τερματισμού, αλλά ξαφνικά, το σώμα σου τρέμει. Ξαφνικά, η ενέργεια δεν κυλάει. Ξαφνικά, κάθε μυς πονάει. Ξαφνικά, όλη η διανοητική εστίαση που είχες, φεύγει και αναρωτιέσαι αν μπορείς να τα καταφέρεις.
Ξέρετε, συμβαίνει πολύ συχνά, αλλά αυτοί καταρρέουν ακριβώς πριν το τέρμα. Είναι αυτό, για το οποίο έχουν δουλέψει τόσο σκληρά και δεν μπορούν να φανταστούν ότι αυτό το κομμάτι είναι εκεί, ότι τα κατάφεραν. Κι αυτό είναι που κάνουμε τώρα, αυτό το τελευταίο – δεν είναι το τελευταίο μίλι, είναι τα τελευταία λεπτά.

Θα συμβούν πολλά ανάμεσα στο τώρα και στο τότε, ( 22 Μαρτίου) και ξέρω ότι μακρηγόρησα εδώ, αλλά θέλω να κάνω μια σημαντική μεράμπ. Πρόκειται να μιλήσουμε περισσότερο για τον Ουράνιο Σταυρό.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή. Είναι δύσκολο. Δηλαδή, όχι «άσχημα’» δύσκολο.

 «Καλά»  δύσκολο τώρα. Υπερβολικά έντονο. Και ξέρω ότι μπορώ να κάνω κατάλογο αυτών των πραγμάτων, θα ζητήσω από τον Κώλντρε να τα γράψει για αργότερα, αλλά ξέρετε, μερικές φορές απλά θέλετε να κλάψετε. Απλά θέλετε να κλάψετε. Μερικές  φορές είναι τόσο έντονο στο σώμα σας και στο μυαλό σας, που δεν ξέρετε αν μπορείτε να τα βγάλετε πέρα. Και μερικές φορές είναι τόσο μπερδεμένο τί είναι σωστό και τί είναι λάθος. Και προσπαθείτε να αποφασίσετε, “Είμαι τρελός; Δεν είμαι τρελός; Το έχω επινοήσει αυτό; Τι συμβαίνει;” Μόλις φτάνετε στον Ουράνιο Σταυρό. Αυτό είναι. Αυτό είναι.

Ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή, και με το πνεύμα του Σαμ, ας φέρουμε την μεράμπ.

Η  Μεράμπ της Σοφίας

Αυτό που σας συμβαίνει τώρα είναι πολύ παρόμοιο με αυτό που συνέβη στον Σαμ, ιδιαίτερα μετά τον θάνατο της αγαπημένης του, της Κέλλι.

(αρχίζει η μουσική)

Υπήρχε πένθος.
Τώρα εσείς πενθείτε πάρα πολλές ζωές.

Ω, με την ευκαιρία, ξέχασα να προσθέσω. Κάθε μια από τις περασμένες ζωές σας φτάνει σ’ αυτό το σημείο επίσης. Κάθε μια απ’ αυτές περνάει αυτό το ταρακούνημα και την αναστάτωση. Κάθε μια απ’ αυτές νιώθει κάτι τόσο έντονο. Φτάνουν κι αυτές στον Ουράνιο Σταυρό.

Δεν το κάνετε μονάχοι σας. Είναι και κάθε περασμένη ζωή.

Πραγματοποιούν τα όνειρά τους. Μπορεί να ήταν σε ένα μοναστήρι ή σε γυναικεία μονή. Ίσως να ήταν παλιά στους Εσσαίους. Ανεξάρτητα από το πού είναι, έρχονται επίσης σ’ αυτόν.

Κάνουν την ίδια ερώτηση που έγινε νωρίτερα, “Μήπως απλά το επινοούμε αυτό;”

Λένε, “Κάτι συμβαίνει. Μήπως απλά το επινοούμε; Ίσως θα έπρεπε να γυρίσω πίσω και να κάνω πάλι προσευχές. Να γυρίσω πίσω και να γονατίσω στο παρεκκλήσι και να προσευχηθώ στο Θεό για την ψυχή μου.”

Το περνάνε επίσης.

Αυτό που συμβαίνει τώρα και συνέβη και στον Σαμ, είναι ότι συμβαίνει ένα πένθος. Αυτός πένθησε για την Κέλλι, εσείς πενθείτε για τον εαυτό σας, για όλες τις επώδυνες εμπειρίες σε όλες τις ζωές.

Πενθείτε για τους δικούς σας θανάτους. 

Πενθείτε γι’ αυτό το κομμάτι σας που λέει, “Γιατί; Γιατί δεν το κατάλαβα πιο πριν;”

Πενθείτε για το κομμάτι που ξέρει, ότι θα μπορούσατε αληθινά, κυριολεκτικά να είχατε αναληφθεί πριν από αρκετές ζωές, αλλά δεν το κάνατε. Σκέφτεστε, “Ίσως θα έπρεπε να το είχα κάνει.” Αλλά θυμηθείτε, διαλέξατε να μείνετε.

Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι σε κάθε σας κομμάτι. Σας ζητείται ή υποχρεώνεστε να φέρετε τα πάντα στην σοφία.

Αυτό έπρεπε να κάνει ο Σαμ. Μετά το πένθος του για την Κέλλι, το έφερε στην σοφία. Κι απελευθερώνοντάς το στην σοφία της ψυχής σας, υπάρχει διαύγεια, ο λόγος που τα πράγματα συμβαίνουν με τον τρόπο που συμβαίνουν μερικές φορές, και η ομορφιά του.

Όταν βρίσκεστε ακριβώς στη στιγμή που συμβαίνει κάτι ζόρικο, για παράδειγμα, όταν ένα αγαπημένο πρόσωπο έχει καρκίνο, όταν βγάζετε ένα αγαπημένο πρόσωπο από ένα αυτοκίνητο, όπως έλεγες πιο πριν, είναι δύσκολο να είσαι στην σοφία. Πολύ δύσκολο. Όχι. Μην το δοκιμάσετε καν.

Μείνετε στο πένθος. Μείνετε ακόμα και στον φόβο. Έπειτα όμως φέρτε το στην σοφία σε κάποια χρονική στιγμή, και θα καταλάβετε από την γενική εικόνα, από την Κορφή των Αγγέλων τί συμβαίνει. Και θα συνειδητοποιήσετε την βαθιά ομορφιά ακόμα και σε αυτό που είχατε θεωρήσει ότι ήταν λάθος, ατύχημα. Ουσιαστική ομορφιά.

Καθώς πλησιάζουμε στον Ουράνιο Σταυρό, αφήστε τα πάντα στην σοφία. Μην τα κρατάτε πια με πόνο. Δεν χρειάζεται πια να τιμωρείτε τον εαυτό σας.

Αφήστε τα να πάνε τώρα στην σοφία.
(παύση)

Η ψυχή θα τα φέρει στην σοφία. Θα βοηθήσει να δείτε την ομορφιά, ναι, ακόμα και στα χειρότερα πράγματα.

Όλες οι εντάσεις, όλοι οι θόρυβοι τώρα, όλες οι προκλήσεις που έχετε – σωματικές, διανοητικές, πνευματικές – όλες καταλήγουν σ’ αυτό, σ’ αυτό το μοναδικό πράγμα: Φέρτε τις στην σοφία. Αυτό είναι.

Αυτό είναι που συμβαίνει. Μπορείτε να το αφήσετε να φύγει από μια κατάσταση πένθους, μια κατάσταση φόβου, μια κατάσταση όπου δεν αγαπάτε τον εαυτό σας,  να το αφήσετε να πάει στην σοφία;

Η ψυχή σας ξέρει τί να κάνει τότε, εσείς δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Όμως μπορείτε να το αφήσετε; Αυτό είναι μια περίληψη όλων όσων συμβαίνουν.

Γιατί να κρατάτε πράγματα; Εκτός κι αν το θέλετε. Αν θέλετε να συνεχίσετε να βιώνετε ενοχή και ντροπή, για παράδειγμα.

Όμως αργά ή γρήγορα, όσο πλησιάζουμε στον Ουράνιο Σταυρό, η ψυχή σας πρόκειται να σας ταρακουνήσει και να πει, “Άφησέ το, Ανέτ. Άφησέ το.” “Ελίζαμπεθ, γιατί συνεχίζεις να το κουβαλάς αυτό μαζί σου; Άφησε το. Άστο να πάει στην σοφία.”

Παρακαλώ, παρακαλώ, δεν μπορείτε να μπείτε στον Ουράνιο Σταυρό μέχρι να τα αφήσετε να μπούνε στην σοφία. Αυτό είναι το ασανσέρ. Το ασανσέρ είναι αληθινά η σοφία.

Δεν μπορείτε να συνεχίζετε να τα κουβαλάτε μαζί σας και να νιώθετε ένοχοι για πράγματα που συνέβησαν στο παρελθόν. Και ξέρω ότι για μερικούς από σας είναι δύσκολο να τα αφήσετε να φύγουν. Νιώθετε ότι είναι ο σταυρός που κουβαλάτε. Όμως τώρα είναι η ώρα για τον Ουράνιο Σταυρό.

Όχι τον σταυρό της ενοχής. Είναι η ώρα για τον Ουράνιο Σταυρό.

Όλα όσα συμβαίνουν, οι εντάσεις, όλα τώρα σας ζητούν να τα φέρετε στην σοφία. Έτσι θα περάσετε από μέσα. Έτσι κάνουν εκείνοι που είναι στις άλλες σφαίρες, είτε έχουν πεθάνει, είτε είναι ακόμα εδώ κι απλά βοηθούν στις άλλες σφαίρες, βοηθούν, φροντίζοντας να υπάρχει αυτή η ισορροπία της σοφίας.

Δεν πρόκειται να σας αφήσουν να προσπαθήσετε να μπείτε, να προσπαθήσετε να περάσετε μέσα απ’ αυτόν, να προσπαθήσετε να μπείτε σ’ αυτό το ασανσέρ, μέχρι να τα αφήσετε να έρθουν στην σοφία. Πρέπει να το κάνετε, διαφορετικά θα σας κομματιάσει.

Αφήστε τα όλα. Καθόλου συγκράτηση, καθόλου makyo. Τα πάντα.

Μερικοί από σας έχουν, ω, αυτό που ονομάζετε προσφιλή θέματα, προσφιλείς  ενοχές, όπως, “Όχι, πρέπει να το κρατήσω αυτό.” Τώρα σας ζητείται να τα αφήσετε όλα να πάνε στην σοφία.

Πραγματικά, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Όχι. Αφήστε τα να πάνε στην ψυχή, και μετά θα τα πάρετε πίσω, αφού έρχεται όλη αυτή η περίοδος του Ουράνιου Σταυρού.

Θα έλεγα ότι η πιο βαθιά απ’ όλες τις πληγές τώρα – ίσως να μην τις αναγνωρίζετε, αλλά η πιο βαθιά απ’ όλες – είναι ακόμα λίγο από εκείνο το παλιό κατάλοιπο της ενοχής από την Ατλαντίδα, πώς έπεσε, τα headbands . Αφήστε τα κι αυτά να φύγουν επίσης.
(παύση)

Σκοπεύω να έρχομαι σε σας ατομικά, σε καθέναν από σας, όταν θα νιώθω ότι κρατάτε, κι απλά θα σας κοιτάξω στα μάτια και θα πω, “Σοφία.” Και θα ξέρετε τ;i εννοώ. Άφησε το να φύγει.

Όταν θα το κάνετε, θα έχετε πολύ λιγότερη απ’ αυτή την υπερ-ένταση τώρα.  Πρόκειται να βρείτε πολύ λιγότερες αμφιβολίες για τον εαυτό σας, νομίζοντας ότι είστε τρελοί.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή με την ομορφιά αυτής της μεράμπ, της Μεράμπ της Σοφίας.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι, αυτός ο καθαρισμός πριν απ’ αυτό το σπουδαίο  –  αυτό το σπουδαίο – γεγονός στον πλανήτη, τον Ουράνιο Σταυρό. Είναι κάτι το ατομικό, αλλά, ω, πρόκειται να επηρεάσει την ανθρωπότητα.

Υπάρχει τόση ομορφιά στο να κάνεις κυριολεκτικά πίσω και να παρακολουθείς πώς αυτό που ίσως να ήταν μια άσχημη εμπειρία μπορεί να μετασχηματιστεί σε σοφία.
(παύση)

Ας πάρουμε μια καλή, βαθιά αναπνοή μαζί.

Έχουμε λίγο πάνω από – ελάχιστα πάνω από – τρεις μήνες. Συνέβη πολύ πιο γρήγορα. Μέχρι τα τέλη Ιουλίου φέτος δεν ξέραμε ότι το ποσοστό της συνειδητότητας, του φωτός, στον πλανήτη ήταν τόσο, ώστε ήταν αναπόφευκτο να συμβεί τώρα και να συμβεί τόσο γρήγορα. Προέκυψε πάρα πολύ γρήγορα. Γι’ αυτό δεν έχουμε πει πολλά σχετικά με αυτό.

Κάναμε γιορτή στις άλλες σφαίρες μαθαίνοντας ότι δεν θα ήταν μετά από 10, 20, 30 χρόνια. Αλλά τώρα είναι σε λίγο πάνω από τρεις μήνες.

Ας πάρουμε μια καλή, βαθιά αναπνοή μαζί.

Θα μιλάμε όλο και περισσότερο για τον Ουράνιο Σταυρό. Βάζουμε όλα τα άλλα στην άκρη. Ω, το τρέξιμο που συμβαίνει στις άλλες σφαίρες, η αναπροσαρμογή, ο επανέλεγχος των πάντων.

Ακόμα και μερικούς από τους Αναληφθέντες Δάσκαλους, θα τους ακούσετε να μιλάνε κοντά στο τζάκι και να λένε, “Τι συνέβη; Ξέραμε ότι αυτή ήταν η προφητεία.  Ξέραμε ότι επρόκειτο να συμβεί, αλλά όχι τώρα!” Και μερικοί απ’ αυτούς λένε, “Ω, η ομάδα μου, που δουλεύουν μαζί μου, κάποιος που μου κάνει ανώτερη επικοινωνία και, πω πω, ακόμα συζητάνε για UFO.” (μερικά γέλια) “Τί συνέβη που το έκανε να συμβεί τόσο γρήγορα; Μας βρήκε -υποτίθεται ότι είμαστε Αναληφθέντες Δάσκαλοι – απροετοίμαστους. Πώς θα το εξηγήσουμε αυτό στις ομάδες μας, ότι δεν υπάρχουν UFO; Προσπαθούσα συνεχώς να τους το πω, αλλά θέλουν να πιστεύουν. Πώς θα τους κάνουμε να καταλάβουν ότι τα UFO δεν είναι υπάρξεις από κάποιον μακρινό γαλαξία; Είναι οι άνθρωποι στη Γη, ίσως από το μέλλον ή ίσως από τον Ουράνιο Σταυρό.”

Όταν λένε, “Τι συνέβη που το προκάλεσε αυτό;” εγώ απλά κάθομαι αναπαυτικά και λέω μια λέξη, “Benching” (κι άλλα γέλια).

Με αυτά, αγαπητοί φίλοι, ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή, κι ας θυμόμαστε ότι όλα είναι αληθινά καλά σε όλη τη δημιουργία.

Με αυτά, Είμαι ο Αντάμους της Κυρίαρχης Περιοχής. Σας ευχαριστώ.

 

 

Μετάφραση: Μαίρη Πολυχρόνη
Review και επιμέλεια : Μαρία Γρηγοράκη

Σπόνσορες : Ζωή Μπουζούκα, Φωτεινή Καμπά

Υπότιτλοι και επιμέλεια βίντεο: Κατερίνα Θαλασσά