Shoud 7, Transhuman

Sponsored links

Donate Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε τις μεταφράσεις κάνοντας ένα paypal donation

4 -3- 2017

( Αρώματα ενέργειας, Πιο άνετα με τον εαυτό σας, μια γιορτή των Σώμπρα, επιστρέφοντας στις αισθήσεις, Ελεύθεροι να είστε Εσείς, Η εξομολόγηση του Αντάμους, Τί δώρο πήρατε από το μονοπάτι σας? Τί δώρο θα κάνετε εσείς στον εαυτό σας ? Η μεράμπ του Δώρου )

Εγώ Είμαι Αυτό που Είμαι, ο Αντάμους της Κυρίαρχης Περιοχής με τα καλά αισθήματα. Καλωσορίσατε. ( ζητωκραυγές και το κοινό χειροκροτάει)

Α! Και  στ αλήθεια υπάρχει μια πολύ καλή αίσθηση στον χώρο σήμερα, ακόμα και από αυτούς που ακούνε στο ίντερνετ, μια καλή αίσθηση και ένα κατάλληλο τραγούδι, υπέροχο τραγούδι, για να ξεκινήσουμε την συνεδρία μας. ( αναφέρεται στο τραγούδι που παίζει ο Γιόχαμ)

Αρώματα Ενέργειας

Θα σας εξομολογηθώ κάποια πράγματα σήμερα, αλλά θα αναφερθώ σ αυτό σε λίγο. Θέλω να μείνω λίγο σ αυτή την ωραία αίσθηση. Προσέξατε ότι υπάρχει  μια καλή αίσθηση εδώ μέσα. Ίσως να ήρθατε απέξω πριν, από το σπίτι σας ή από την δουλειά σας, από οπουδήποτε κι αν ήσασταν, και μόλις περάσατε την πόρτα, νοιώσατε μια καλή αίσθηση. Χμ; Είναι οι άνθρωποι; Είναι ο φρεσκοψημένος καφές; Είναι όλα τα παραπάνω; Είναι το φαγητό; Είναι το ίδιο το κτίριο; Υπάρχει όμως μια καλή αίσθηση. Είναι το προσωπικό στο πίσω μέρος που εργάζεται τόσο σκληρά για να βγει καλή η  παραγωγή; Θα καθίσω εδώ πίσω για να βγουν κι αυτοί στον αέρα ( το κοινό χειροκροτάει).

Αλλά ξέρετε, ίσως να σας συμβαίνει όλο και πιο συχνά αυτές τις μέρες. Υπάρχει απλά ένα είδος καλής αίσθησης για κάτι. Το αποκαλώ άρωμα ενέργειας. Ίσως να το γράφαμε στον πίνακα. Θα γράψουμε πολλά στον πίνακα σήμερα, θα σας εξηγήσω γιατί σε λίγο. Το αποκαλώ άρωμα ενέργειας. Είναι σαν την αύρα της ενέργειας.

Πιθανών να το έχετε συναντήσει και πριν. Για παράδειγμα, στο σπίτι σας έχετε ένα αγαπημένο δωμάτιο και – χωρίς να ξέρετε γιατί ειδικά συμβαίνει αυτό-  είναι σαν… ως δια μαγείας ( οι λέξεις εμφανίζονται στην οθόνη)

Είναι σαν μια ευωδία, σαν άρωμα. Άρωμα ( scent). Προέρχεται από την λατινική λέξη «sentient”, που σημαίνει συναίσθημα. Είναι σαν μια αίσθηση , για την οποία σας μιλάω αρκετά τον τελευταίο καιρό- επιστρέψτε στις αισθήσεις σας- και το άρωμα σχετίζεται με αυτό.

Αλλά είναι επειδή ένας χώρος μυρίζει ωραία. Δεν είναι ένα φυσικό άρωμα. Υπάρχει ενέργεια στον χώρο, μια αλάνθαστη ενέργεια. Ένα από τα δωμάτια στο σπίτι σας, ίσως η κρεβατοκάμαρά σας, ίσως η τουαλέτα.

ΛΙΝΤΑ:Ω!

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Θα μπορούσε. Όχι, πραγματικά, δεν είναι ένα από τα χαζά αστεία μου, αλλά ίσως να υπάρχει ένας χώρος στο σπίτι σας όπου να μπορείτε να ξεφεύγετε, να κλείνετε όλο τον υπόλοιπο κόσμο έξω. Έχετε μια μπανιέρα. Έχετε τα δικά σας πράγματα εκεί. Δεν ανήκουν στους άλλους. Είναι μόνο δικά σας, άρα έχουν ένα ενεργειακό άρωμα, μια  συγκεκριμένη  αίσθηση.

Ίσως είναι μια καφετέρια. Απλά ένας χώρος όπου νοιώθετε άνετα. Ίσως επειδή πηγαίνετε εκεί αρκετό καιρό, αλλά θα σας έλεγα ότι πηγαίνετε εκεί συχνά επειδή έχει ένα καλό ενεργειακό άρωμα. Έχει πολύ αρμονικές ενέργειες.

Θα μπορούσατε να κάθεστε  κάπου στην αγαπημένη σας καφετέρια και να υπήρχαν γύρω σας θόρυβοι και μυρωδιές- μυρωδιές του καφέ που ψήνεται… ( πίνει μια γουλιά από τον καφέ του). Ω, είναι ζεστός και ωραίος. Είναι ωραίος. Αλλά, ξέρετε, απλά κάθεστε εκεί και είναι τόσο άνετα. Είναι ένα είδος ασφαλούς χώρου. Και ίσως να θέλατε να φύγουν όλοι οι άλλοι άνθρωποι, αλλά ακόμα και με αυτούς, εξακολουθεί να είναι ένας ασφαλής χώρος.

Ίσως να είναι μια σελίδα στο ίντερνετ, μια ιστοσελίδα, όπως την αποκαλείτε  , κι απλά σας αρέσει να μπαίνετε μέσα. Ίσως να είναι η ιστοσελίδα του Βυσσινί Κύκλου, ίσως να είναι κάποιες  άλλες  ιστοσελίδες όπου νοιώθετε άνετα, επειδή έχουν ωραίο άρωμα. Έχουν καλή αύρα, ίσως όχι για όλους, ίσως απλά για εσάς. Έχουν μια καλή αίσθηση, όπως ένα τραγούδι. Απλά έχουν μια καλή αίσθηση.

Θα έχετε όλο και πιο πολλές αντιδράσεις αυτού του τύπου, αυτών των αρωμάτων, και δεν είναι… ας πάρουμε αυτόν εδώ τον χώρο. Αυτό το Κέντρο Σύνδεσης του Βυσσινί Κύκλου έχει μια πολύ ωραία ενέργεια αρώματος. Μου αρέσει να έρχομαι εδώ. Και ξέρετε, για έναν Αναληφθέντα Δάσκαλο είναι δύσκολο να έρχεται εδώ κάτω- εδώ κάτω δεν είναι ή σωστή λέξη, εεε, εδώ κάτω- να έρχεται εδώ κάτω. Ξέρετε, υπάρχει μια πολύ  τραχιά βαρύτητα που είναι σαν να σε ρουφάει μέσα. Και δεν μιλάω για την φυσική βαρύτητα. Μιλάω για αυτή την δύναμη που ρουφάει την ζωή και μπλοκάρει όλες τις άλλες αισθήσεις, που σας κάνει τόσο εστιασμένους. Ακόμα κι όταν δεν θέλετε να είστε εστιασμένοι, σας ρουφάει προς τα μέσα. Σας αιχμαλωτίζει.

Είναι έτσι  ακόμα κι όταν  κάνω παρέα  με πολλούς από εσάς. Είναι έτσι  όταν σας επισκέπτομαι στο σπίτι σας ή βγαίνουμε έξω για έναν περίπατο. Μου είναι πολύ δύσκολο ορισμένες φορές να παραμείνω για πολύ, εξαιτίας της βαρύτητας. Επηρεάζει τα πάντα.

Ξέρετε, όταν αναληφθείτε, θα ζείτε ελεύθερα. Θα ζείτε πραγματικά ελεύθερα με κάθε τρόπο που μπορείτε να σκεφτείτε. Θέλω να πω, θα είστε ελεύθεροι από τα  βάρη της αφθονίας, επειδή θα υπάρχει πάντοτε. Θα είστε ελεύθεροι με τις αισθήσεις σας. Δεν θα είστε περιορισμένοι σε κάνα δυο χαζές αισθήσεις. Θα είστε ελεύθεροι με κάθε τρόπο. Δεν θα ανησυχείτε για το μέλλον. Δεν θα κάνετε σχέδια. Δεν θα έχετε στόχους. Είναι πράγματι πολύ ελεύθερα. Όταν λοιπόν έρχομαι και τριγυρνάω, υπάρχει η βαρύτητα. Σε ρουφάει- είναι λίγο σκληρό μερικές φορές.

Όπως είπα και στο τελευταίο μας Shoud, είναι τόσο δύσκολη η ανθρώπινη ζωή.  Έτσι είναι σίγουρα, επειδή η βαρύτητα, η οποία είναι ένα υποπροϊόν του χρόνου και του χώρου που κινείται μέσω της συνείδησης, η βαρύτητα ρουφάει τα πάντα μέσα σε αυτή την πραγματικότητα. Δεν χρειάζεται να σας πω ότι δεν μου αρέσει να σας επισκέπτομαι. Μου αρέσει να είμαι εδώ, αλλά μου αρέσει πραγματικά πολύ να είμαι εδώ στο Κέντρο Σύνδεσης του Βυσσινί Κύκλου. Υπάρχει ένα ξεχωριστό ενεργειακό άρωμα. Δεν έχει να κάνει με τα χρώματα του τοίχου ή με τον φωτισμό ή με την μουσική. Το ενισχύουν, όντως, αλλά έχει να κάνει με , πρώτα από όλα να πούμε ότι είναι δικό σας. Όλοι σας βοηθήσατε στην δημιουργία και στο κτίσιμο αυτού του μέρους.

Θα κάνω μια ενδιαφέρουσα επισήμανση εδώ:  ας πούμε ότι  κάποιοι άνθρωποι πλήρωσαν για να στηθεί όλο αυτό, αντί για τους χιλιάδες των χιλιάδων. Θα είχε ένα διαφορετικό άρωμα ενέργειας, επειδή όλοι σας συνεισφέρατε. Τον ενισχύσατε με έναν πολύ στοργικό τρόπο, έναν πολύ ανοιχτό τρόπο γνωρίζοντας ότι ήσασταν ιδιοκτήτες του χώρου, ενεργειακοί ιδιοκτήτες εδώ μέσα.

Όταν το συνδυάσεις μετά με την δουλειά που έχει γίνει εδώ – δεν είναι καν δουλειά, είναι οι μεταμορφώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί   εδώ μέσα-  όλα όσα συμβαίνουν αυτά τα τελευταία δυόμιση χρόνια από τότε που ήρθαμε εδώ,  προσθέτουν στην ενεργειακή αύρα που έχει αυτό το μέρος.

Όταν το συνδυάσεις όχι μόνο με τα μηνιαία Shouds, αλλά επίσης με τα εκπληκτικά πράγματα που έχουμε κάνει εδώ μέσα, το Τραύμα του Αδάμ για παράδειγμα. Πρόσφατα κινηματογραφήσαμε το Masters Life 4, και πολλά, πολλά άλλα- την Ασπεκτολογία, τις Σεξουαλικές Ενέργειες- όλα   μπαίνουν μέσα στο ενεργειακό άρωμα. Δεν είναι ένα αυστηρό Φενγκ Σούι, σαν να λέμε ότι η πόρτα θα έπρεπε να είναι στον βορρά ή ίσως στον νότο, οπουδήποτε. Το Φενγκ Σούι δεν έχει καμία σημασία για έναν Αναληφθέντα Δάσκαλο. Για έναν Αναληφθέντα Δάσκαλο όλα είναι Φενγκ Σούι. Όλα λειτουργούν. Αν η πόρτα είναι σε λάθος μέρος, η πόρτα θα βρει έναν  τρόπο να κινείται  που να προσαρμόζεται με τον Μάστερ.

Θέλω να αφιερώσετε ένα λεπτό για να νοιώσετε- τα μέρη, τους ανθρώπους- τους ανθρώπους της ζωής σας που σας κάνουν να νοιώθετε όμορφα. Ίσως να μην χρησιμοποιούν βαθυστόχαστες εκφράσεις, να μην είναι οι πιο έξυπνοι. Ίσως να έχουν διαφορετική κουλτούρα, διαφορετικές πολιτικές πεποιθήσεις. Αλλά, ξέρετε, νοιώθετε όμορφα όταν είναι κοντά σας. Αυτό είναι ένα ενεργειακό άρωμα.

Αναδύεις ένα άρωμα. Αναδύεις ένα άρωμα Σαρτ.

ΣΑΡΤ: Ναι.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, ναι, ναι ( γέλια)

ΣΑΡΤ: Βεβαίως!

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Αυτό που συμβαίνει αυτή την στιγμή είναι ότι όλοι σας – πώς να το πω-  ακτινοβολείτε περισσότερο από ποτέ. Όποτε λοιπόν έρχομαι για επίσκεψη , όπως εδώ με εσάς ή όποτε επισκέπτομαι τον καθένα σας ξεχωριστά, υπάρχει μια αισθητή διαφορά στο άρωμά σας, στο ενεργειακό σας άρωμα. Και πάλι, δεν μιλάω για την μυρωδιά, αλλά για την αρμονία. Όχι την αρμονία που έχουμε μεταξύ μας, αλλά την αρμονία μέσα σας.

Μεταδίδετε πολλά περισσότερα, δεν χαρίζετε την ενέργειά σας, τον εαυτό σας, μην μπερδεύεστε. Το κάνατε πολλές φορές αυτό. Σας χρησιμοποίησαν σαν χαλί , και εσείς επιστρέψατε ξανά και πέσατε στο πάτωμα και τους αφήσατε να σας χρησιμοποιήσουν και πάλι. Αλλά τώρα είναι διαφορετικά. Είστε  πιο ελεύθεροι να ανοίξετε τον εαυτό σας.

Και όταν φτάσετε στο σημείο να νοιώθετε άνετα με τον εαυτό σας, αυτό αναδίδει ένα άρωμα από μόνο του. Μόλις αρχίσετε να νοιώθετε άνετα με τον εαυτό σας, θα βγάζετε ένα εντελώς διαφορετικό τύπο ενεργειακού αρώματος.

Οι άλλοι θα το προσέχουν. Το προσέχουν. Δεν ξέρουν τι είναι αυτό. Σαν να μπαίνετε σε έναν χώρο όπως αυτόν,  το Κέντρο Σύνδεσης , και ψάχνετε να βρείτε γιατί πάντοτε έχει αυτή την ωραία αίσθηση , ξέρετε, «Μήπως είναι ο τρόπος που έχουν εγκαταστήσει τον φωτισμό; Ή μήπως είναι το σχέδιο των επίπλων;» Αυτά είναι καλλωπιστικά στοιχεία. Αλλά αν υπάρχει ο σωστός βασικός ενεργειακός συντονισμός, όλα αρχίζουν να δένουν, ακόμα κι αν δεν κάνετε καμία προσπάθεια. Με άλλα λόγια, υπήρχε ο σωστός ενεργειακός συντονισμός στην δημιουργία του Κέντρου Σύνδεσης του Βυσσινί Κύκλου.

Κι έτσι δεν έχει σημασία τι χρώμα θα βάψετε τους τοίχους ή πώς θα δείχνει το ταβάνι, σχεδόν δεν μπορείτε να κάνετε λάθος. Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος. Είναι σαν να λειτουργούν αυτόματα. Και μετά, όταν ολοκληρώσεις το χτίσιμο ενός τέτοιου χώρου, είναι σαν να λες «Πώς έγινε;» Απλά όλα μπήκαν στην θέση τους, εξαιτίας της ενεργειακής αρμονίας , δημιουργήθηκε Ο χώρος, ένας ασφαλής χώρος, ένας χώρος που έχει ένα καταπληκτικό ενεργειακό άρωμα, ένας συντονισμός που ακόμα και για κάποιον που δεν ήταν Σώμπρα, και δεν ήξερε τίποτε από όλα όσα κάναμε- μάλλον όσα δεν έκαναν εκείνοι-, μπαίνουν μέσα. Θα σταθούν για λίγο και θα μπουν μέσα και θα προχωρήσουν περίπου ένα μέτρο από την πόρτα. Θα σταματήσουν και θα κοιτάζουν γύρω. Δεν θα ακούσουν ούτε μια λέξη από όσα λέτε, αν προσπαθήσετε να τους μιλήσετε, γιατί κάτι τους έκανε εντύπωση. Δεν ξέρουν τι είναι αυτό. Προσπαθούν να καταλάβουν τι είναι αυτό που κάνει το μέρος τόσο ξεχωριστό και ασφαλή, που είναι το ενεργειακό άρωμα.

Όπως είπα, ίσως να είναι το αγαπημένο σας εστιατόριο. Νοιώθετε άνετα εκεί, εξαιτίας του ενεργειακού αρώματος. Ίσως να οφείλεται στους ιδιοκτήτες, ίσως επειδή πηγαίνετε εσείς εκεί συχνά. Δεν έχει και πολύ σημασία, και σας ζητώ να μην το εκλογικεύσετε πολύ. Απλά νοιώστε το άρωμα.

Ίσως να είναι το αγαπημένο σας στέκι. Ίσως να είναι το αυτοκίνητό σας. Έχει απλά ένα όμορφο ενεργειακό άρωμα. Είναι ασφαλές. Δεν νοιώθετε  αυτή την μαχητική  φύση  που έχει συχνά η ενέργεια.

Η ενέργεια συχνά έχει μια μαχητική φύση, επειδή ας πούμε ότι κάποιος… θα σας δώσω ένα παράδειγμα: Οι σκύλοι. Οι σκύλοι προσαρμόζονται με τα αφεντικά τους. Προσαρμόζονται με τις ενέργειες, με τους τρόπους που έχουν τα αφεντικά τους. Προσαρμόζονται επίσης και με τις ανισορροπίες τους. Τις ρουφάνε. Είναι σαν σφουγγάρια και αυτή είναι περίπου η δουλειά τους- ισχύει και για τις γάτες αλλά σε μικρότερο βαθμό. Τα παίρνουν πάνω τους, πραγματικά.

Υπάρχουν λοιπόν κάποια σκυλιά που συναντάτε και τα ερωτεύεστε. Έχουν ένα  ενεργειακό άρωμα πάνω τους. Δεν είναι τα πιο όμορφα σκυλιά. Ίσως να μην είναι τα πιο έξυπνα σκυλιά. Μπορεί να μην ξέρουν να κάνουν κόλπα. Αλλά είναι απλά…. δεν ξέρετε γιατί, δεν ξέρετε τι έχει αυτό το σκυλί, αλλά θέλετε να το αγκαλιάσετε.

Και υπάρχουν άλλα σκυλιά που είναι ενοχλητικά. Είναι αντιπαθητικά. Όχι επειδή γαβγίζουν ή επειδή κυριολεκτικά  μυρίζουν άσχημα, όχι επειδή έχουν συνέχεια αφρούς στο στόμα, αλλά επειδή  έχουν ένα ενοχλητικό άρωμα.

Τώρα, αυτό το ενοχλητικό άρωμα, προφανώς το πήραν από τους ιδιοκτήτες τους, προφανώς δημιουργεί τους αφρούς και τα σάλια που τρέχουν από το στόμα τους, που κάθονται συνεχώς στο χαλί και σέρνονται κάπως έτσι ( κάποιος λέει «Ωωω» και γελούν καθώς ο Αντάμους κάνει ένα είδος επίδειξης) Τα έχω δει. Έχω δει κάποια σκυλιά σας να το κάνουν αυτό. Μην μου λέτε λοιπόν «Ωωω». Μην μου λέτε «ωωωω» πάνω σ αυτό το θέμα. «Ωωω» πάνω στο πάτωμα ( κι άλλα γέλια). Συχνά αναρωτιέμαι γιατί δεν το κάνουν αυτό οι άνθρωποι. Θέλω να πω, οι σκύλοι το κάνουν, οι άνθρωποι γιατί  όχι; Ούτε που να το σκέφτεσαι, Αμίρ. Ούτε που να το σκέφτεσαι. ( κι άλλα γέλια).

ΛΙΝΤΑ: Άντε Αμίρ, δείξε τους. Κανείς δεν το κάνει καλύτερα από σένα. Δείξε τους.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Είναι ένα οικογενειακό σόου. Ας επανέλθουμε λοιπόν στο θέμα μας.

Αυτό το κατοικίδιο λοιπόν, αυτό το αγαπημένο σκυλί έχει έναν ενεργειακό άρωμα. Και, πάλι, μπορεί να μην βγάζει νόημα με την λογική. «Γιατί νοιώθω τόσο πολύ δεμένος με αυτό το σκυλί;» και με κάποια άλλα σκυλιά δεν θέλετε να έχετε  καμία σχέση. Είναι απλά ενοχλητικά.  Φταίει το ενεργειακό τους άρωμα.

Ισχύει και για εσάς το ίδιο. Έχετε αυτή την ενεργειακή αύρα, μια ακτινοβολία, ένα φωτοστέφανο γύρω σας, κι έχω προσέξει τον τελευταίο καιρό ότι αλλάζει. Πριν υπήρχε μια , ας την πούμε,  τοξική οσμή. Όχι κυριολεκτικά, αλλά συνέβαινε αυτό επειδή υπήρχε μια εσωτερική τριβή που ανέδιδε αυτή την ενεργειακή οσμή.

Ξέρετε, μερικές φορές όταν περνάτε μέσα από έναν βαθύ καθαρισμό, όταν κάνετε όλα αυτά τα βασανιστικά τριήμερα προγράμματα  καθαρισμών , που για κάποιους μπορεί να διαρκέσουν και 21 ημέρες. Και μυρίζετε άσχημα, και κάνετε άσχημα πράγματα μέσα σε αυτό το ενεργειακό μέρος που αποκαλείτε τουαλέτα, επειδή λαμβάνει χώρα μια ενεργειακή τριβή.

ΛΙΝΤΑ: Γιατί έχεις τόσες βρωμιές στο μυαλό σου σήμερα; (γέλια)

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Είμαι απλά ο αγγελιοφόρος  σας. Κάνω channeling. Αν λοιπόν δεν σας αρέσουν αυτά που λέω, αν πιστεύετε ότι είναι βλακείες, τότε…. Όχι, απλά σας το λέω. Στην πραγματικότητα, είναι μια έγκυρη ερώτηση, γιατί μερικές φορές….

ΛΙΝΤΑ: Ποια ήταν η ερώτηση;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Η ερώτησή σου; Γιατί μιλάω για τόσο άσχημα πράγματα- επειδή περνάτε πολύ δύσκολες καταστάσεις για μεγάλο, πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι κουραστικό. Είναι δύσκολο. Δεν είναι διασκεδαστικό.

Αλλά θυμάστε τον περασμένο μήνα που σας ρώτησα: « Θέλετε να πάμε πιο γρήγορα ή πιο αργά;» οι περισσότεροι από εσάς είπατε πιο γρήγορα. Αυτό μυρίζει. Θέλω να πω- επειδή περνάτε μέσα από τόσο πολλές  αλλαγές τόσο γρήγορα, υπάρχουν πολλές   εσωτερικές και εξωτερικές  αντιστάσεις, γίνονται πολλές αλλαγές- διακρίνω το άρωμα όχι απλά την ανθρώπινη δυσοσμία , αλλά το άρωμα των αλλαγών, και βρίσκεται σε ανισορροπία. Είναι λίγο σάπιο. Είναι…

ΛΙΝΤΑ: Σαν τα κακάκια.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Ναι ( γέλια). Μερικές φορές είναι λίγο δύσκολο. Χρειάζεται να κρατήσω κάποια απόσταση- «Ωω! Είναι λίγο δύσκολα σήμερα.» Αλλά το αναφέρω σήμερα γιατί αλλάζει. Μου είναι λίγο πιο εύκολο να είμαι δίπλα σας. Μυρίζετε πιο όμορφα από ποτέ, οι περισσότεροι από εσάς ( γέλια).

Και θα ήθελα να έχετε αυτή την επίγνωση για μια στιγμή- το δικό σας ενεργειακό άρωμα. Πιθανών δεν το έχετε σκεφτεί έτσι. Ούτε το πώς φαίνεστε. Ούτε καν το πώς νοιώθετε, αλλά αναδύετε ένα άρωμα, μια ευωδία, μια ενεργειακή ευωδία και μου αρέσει πραγματικά που  ανοίγετε τώρα. Ήσασταν πολύ συγκρατημένοι, κάτι που είναι μέσα στην διαδικασία της αφύπνισης , της πορείας  προς την κυριαρχία σας, όπου είχατε κλειστεί μέσα σε ένα προστατευτικό κουκούλι. Μείνατε μέσα στο κουκούλι για ένα διάστημα. Και, ξέρετε, είναι όπως σε εκείνη την παλιά ιστορία που την έχουν πει πολλοί, την έχει πει και ο Τοβίας- η κάμπια που μπαίνει στο κουκούλι και αναδύεται σαν πεταλούδα. Όταν λοιπόν ήσασταν μέσα στο κουκούλι, δικαίως κρατούσατε τα πάντα μέσα σας. Κάνετε  εσωτερικές καταδύσεις σε πολύ μεγάλα βάθη και μέσα στο κουκούλι λαμβάνει χώρα μια διαδικασία μεταμόρφωσης. Βασικά μεταμορφώνετε- θα έλεγα σκοτώνετε- μεταμορφώνετε τον άνθρωπο. Αλλά, κατά κάποιον τρόπο, όντως σκοτώνετε τον άνθρωπο όταν δεν σας βλέπουν, αλλά γνωρίζετε ότι δεν πρόκειται να πεθάνει. Απλά θα το βουλώσει για λίγο ( γέλια).

ΣΑΡΤ: Ναι!

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Μεταμορφώνετε τον άνθρωπο και είναι  μια δύσοσμη  διαδικασία , ακόμα και στο κουκούλι της κάμπιας. στ αλήθεια, έτσι είναι. Θέλω να πω, πόσοι από εσάς έχετε μυρίσει από κοντά ένα τέτοιο κουκούλι; Είναι πολύ δύσοσμο. Και αν το σπάσετε- μην το κάνετε , γιατί θα  διακόψετε την εξέλιξη μιας μια πολύ σημαντικής  διαδικασίας – αλλά αν το σπάσετε, μυρίζει πολύ, επειδή  υπάρχει  μια ενεργειακή μεταμόρφωση και μια αντίσταση. Όλο τον καιρό που η κάμπια βρίσκεται μέσα στο κουκούλι, υπάρχει τρομερή αντίσταση. Σε ολόκληρη την διαδρομή μέχρι το τέλος. Μια τρομακτικά μεγάλη αντίσταση σε όλα όσα συμβαίνουν μέσα στο κουκούλι, κάτι που είναι φυσιολογικό.

(μικρή παύση)

Ακούγεται κάπως  οικείο;  Και είναι μια διαδικασία με έντονη μυρωδιά, μια επίπονη διαδικασία, μια πολύ δύσκολη διαδικασία. Και μετά, συμβαίνει κάτι παράξενο. Όταν η πεταλούδα είναι έτοιμη να βγει, με την κόλλα πάνω της , με δυσκολία  κι όλα τα άλλα, ακριβώς πριν την έξοδό της, υπάρχει ένα ενεργειακό άρωμα, κυριολεκτικά μια μυρωδιά, υπέροχη, ένας συνδυασμός λουλουδιών και φρεσκοψημένων μπισκότων. Έτσι μυρίζει το κουκούλι.

Γι αυτό…. Βλέπετε, οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι, δεν έχουμε αληθινά μάτια. Είχαμε πριν, αλλά δεν έχουμε τώρα. Δεν βλέπουμε τα πράγματα όπως εσείς,  δόξα τον Θεό. Δόξα το Θεό που δεν είμαστε περιορισμένοι στην ανθρώπινη όραση. Καταλαβαίνουμε όμως τις ενέργειες. Τις καταλαβαίνουμε σε μεγάλο βαθμό. Για παράδειγμα, δεν βλέπουμε το κουκούλι να σείεται  και να  κουνιέται την ώρα που η πεταλούδα είναι έτοιμη να βγει. Δεν το βλέπουμε. Αισθανόμαστε ένα άρωμα, ένα ενεργειακό άρωμα που τώρα έρχεται σε αρμονία, αντίθετα από πριν που ήταν σε διαδικασία μεταμόρφωσης και υπήρχαν αντιστάσεις. Έρχεται σε αρμονία  και μυρίζει υπέροχα. Θέλω να πω, το άρωμα είναι τόσο υπέροχο.

ΛΙΝΤΑ: ( χασμουριέται) Ωωω, Θεούλη μου.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: (ο  Αντάμους την μυρίζει) Χμ. Δεν σου αρέσει;

ΛΙΝΤΑ: Ναι, έλα τώρα.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Θέλεις λίγο καφέ;

ΛΙΝΤΑ: Όχι.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Οκ. Είναι λοιπόν πολύ όμορφο και αυτό διακρίνω  τώρα, αυτή την στιγμή σε όλους εσάς. Έχει αλλάξει. Το άρωμα έχει αλλάξει. Δεν υπάρχει τόσο μεγάλη αντίσταση. Και γνωρίζω πως κάποιοι από εσάς, ακόμα και μέχρι πριν δυο εβδομάδες ζούσατε μια κόλαση, αλλά κάτι άλλαξε. Κάτι πραγματικά άλλαξε. Έχουμε περάσει μέσα από μεγάλες καταστάσεις τελευταία, βαθιές, μεταμορφωτικές, δύσκολες κι όλα τα άλλα, αλλά  βλέπω ότι αλλάζει.

Δυο επισημάνσεις εδώ. Η πρώτη είναι ότι θα έχετε μεγαλύτερη επίγνωση του ενεργειακού αρώματος, του αρώματος που αναδύει κάποιο πράγμα. Μην το πάτε στο νοητικό. Απλά επιτρέψτε στον εαυτό σας να το νοιώσει. Αν είστε στην αγαπημένη σας καφετέρια, ρουφήξτε αυτή την ενέργεια. Υπάρχει κάτι εκεί μέσα  που συνηχεί μαζί σας, κάτι πολύ  ευοίωνο  και αρμονικό. Γι αυτό αφήστε τον εαυτό σας… αν είναι κάποιος άλλος άνθρωπος. Δεν γνωρίζετε γιατί είστε… βγάζουν ένα άρωμα, έχουν κάτι. Ή ένα αγαπημένο δωμάτιο στο σπίτι σας, όποιο κι αν είναι αυτό, έχετε αρχίσει ήδη να το καταλαβαίνετε όλο και πιο πολύ. Είναι απλά « Μου αρέσει αυτός ο χώρος». Νοιώθετε άνετα εκεί. Μην το πολυσκέφτεστε. Απλά επιτρέψτε στον εαυτό σας να είναι εκεί.

Πιο Άνετα με τον Εαυτό σας

Και το επόμενο σημείο είναι ότι γίνεστε πιο άνετοι με τον εαυτό σας. Όπως νοιώθετε το ίδιο επίπεδο άνεσης όταν μπαίνετε μέσα από αυτές εδώ τις πόρτες  ή όταν βρίσκεστε  σε ένα εστιατόριο στην αγαπημένη σας γωνία σαν να είναι το δικό σας μέρος, αυτό είναι ένα ενεργειακό άρωμα. Τώρα γίνεστε πιο άνετοι με τον εαυτό σας. Ίσως να μην έχετε την απόλυτη επίγνωση αυτή την στιγμή, αλλά θα το νοιώσετε πολύ έντονα τους επόμενους δύο μήνες. Το ενεργειακό σας άρωμα και εσείς μέσα σας αλλάζετε πάρα πολύ.

Όταν συμβεί, όταν το νοιώσετε « Γιατί είμαι τόσο καλά; Γιατί είμαι τόσο άνετος και μόνο που είμαι εδώ με μένα;» Όταν συμβεί αυτό, μην αρχίσετε να ψυχαναλύετε τον εαυτό σας- « Γιατί;» και «Πώς έφτασα ως εδώ;» και « Τι θα  συμβεί μετά;» και «Θα καταρρεύσουν όλα;» Σταματήστε για ένα λεπτό. Να έχετε επίγνωση του αρώματος  μέσω των αισθήσεων, αλλά να έχετε επίγνωση και για την αρμονία που συντελείται, την ανάδυσή σας από το κουκούλι. Να έχετε επίγνωση για εσάς.

Έτσι ήθελα λοιπόν να ξεκινήσω και τώρα, η εξομολόγησή μου.

ΛΙΝΤΑ: Ω!

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Έπρεπε να σας αποσπάσω για λίγο την προσοχή.

Μια Γιορτή των Shaumbra

Ήμουν στο Κλαμπ των Αναληφθέντων Δασκάλων χθες το βράδυ και πρέπει να παραδεχτώ ότι σήμερα έχω πονοκέφαλο από το ξενύχτι. Ωου, ωου, ωου! ( το κοινό λέει «Ωωω») Και….
ΑΜΙΡ: Μυρίζει.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Μυρίζει! ( γέλια). Και όντως μυρίζει. Βλέπετε, κανονικά πριν την συγκέντρωση για τα Shouds έχω μια ήσυχη  μέρα και μια ήσυχη νύχτα. Περνάω λίγο χρόνο μαζί σας, κάνουμε μια μικρή συγκέντρωση και ενός  είδους προ- Shoud συνάντηση. Μιλάμε γύρω από αυτά που συμβαίνουν. Γι αυτό, κάθε φορά που με ακούτε να λέω κάτι συγκεκριμένο σε ένα Shoud , λέτε « Αυτό ακριβώς μου συμβαίνει». Επειδή, φυσικά, συναντιόμασταν πριν το Shoud και  μου μιλούσατε για την δική σας ιστορία και μετά εγώ τα επαναλάμβανα στο Shoud (γέλια). «Πώς το ξέρει αυτό που μου….» Επειδή μου το είπατε. Ε λοιπόν, χθες το βράδυ ήμουν στο Κλαμπ των Αναληφθέντων Δασκάλων  και είχαμε μια γιορτή. Κάναμε ένα μεγάλο πάρτι χθες το βράδυ, και το τραβήξαμε πολύ. Ήταν μια μεγάλη γιορτή και έγινε αυθόρμητα. Δεν το είχαμε σχεδιάσει. Δεν το είχαμε στο ημερήσιο  πρόγραμμα, γιατί δεν έχουμε ημερήσια προγράμματα. Αλλά δεν κάναμε πρόσκληση. Δεν βάλαμε τον Γαβριήλ να  αναγγείλει με την τρομπέτα του  την συγκέντρωση αυτή προκαταβολικά. Απλά συνέβη.

Για να λέμε την αλήθεια, επέστρεψα εκεί- αφού είχα κάνει ένα γύρο εδώ κάτω για λίγο, επέστρεψα στο Κλαμπ των Αναληφθέντων Δασκάλων- πρέπει να παραδεχτώ ότι ήμουν κάπως επηρεασμένος από την βαρύτητα, ήμουν γειωμένος- αυτή είναι η λέξη που χρησιμοποιώ για να περιγράψω ότι  ήμουν μαζί σας αρκετό καιρό και ένοιωθα να με έχει ρουφήξει η βαρύτητα. Ήμουν λοιπόν κάπως- εμείς δεν κουραζόμαστε , απλά συμπιεζόμαστε. Ξέρετε, αντί να είμαστε ανοιχτοί, συμπιεζόμαστε. Εσείς πιέζεστε, εγώ συμπιέζομαι ( γέλια). Εγώ συμπιέζομαι ενώ εσείς πιέζεστε.

Ένοιωθα λοιπόν κάπως συμπιεσμένος όταν επέστρεψα στο Κλαμπ των Αναληφθέντων Δασκάλων και ο Απόλλωνας μου είπε «Τι συμβαίνει Αντάμους; Έλειψες για λίγο. Σε είδαμε ελάχιστα από τον καιρό της πρωτοχρονιάς των ανθρώπων.» Του είπα « Είχα δουλειά, ήμουν πολύ απασχολημένος με τους Shaumbra.” Ξέρετε, του είπα « Είχα να τους μιλήσω για το ProGnost του 2017. Έγινε της π….ς.» ( γέλια) Επειδή….

ΛΙΝΤΑ: Τι πράγμα;!

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Είπα, «Έγινε της π….ς». Βλέπετε, _________ για τις λέξεις που χρησιμοποιούμε στο Κλαμπ των Αναληφθέντων Δασκάλων , επειδή οι λέξεις δεν κρύβουν άσχημους υπαινιγμούς σαν τις  ανθρώπινες λέξεις σας όπως ________ και τέτοια και τέτοια. Σήμερα όλο μπιπ μου κάνουν. ( γέλια)

ΛΙΝΤΑ: Είσαι σίγουρος γι αυτό;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Κι έτσι είπα, « Ξέρεις, ήταν  πολύ ξέφρενα και τρελά, πολύ συμπιεσμένα για αρκετό χρονικό διάστημα. Ξεκινήσαμε με το ProGnost του 2017 και έγινε …( κάποιος λέει «Της π….ς »).  Της π….ς. Θα βάλω εσάς να τα λέτε αντί για μένα. Έγινε της π…ς  και ο Απόλλωνας είπε,

«Της π…ς;! Με λες π…α;» Όχι, όχι, όχι. Είπα « Έγινε της π…ς.» Και τότε είπαν «Γιατί;» κι εκείνη την στιγμή κάποιοι από τους άλλους Αναληφθέντες Μάστερς άρχισαν να μαζεύονται γύρω μας και είπα, « Ε να, δεν ήταν αυτά που ήθελαν να ακούσουν. Ήθελαν ένα όμορφο διασκεδαστικό μήνυμα, γιατί  είναι δύσκολα εκεί κάτω. Θεέ μου πόσο δύσκολα έχουν γίνει τα πράγματα. Τους παρακολουθώ- παρακολούθησα τις εκλογές. Αυτό ήταν δύσκολο.» ( γέλια). Και όχι μόνον αυτό, όχι μόνο οι εκλογές, αλλά και την τάση που επικρατεί στον πλανήτη. Είπα  «Ξέρετε, έπρεπε να μεταφέρω τα άσχημα νέα στους αγαπημένους φίλους  μου, στους  Shaumbra. Τους μετέφερα τα άσχημα νέα  και είπα « Η Παλιά Γη και η Νέα Γη δεν πρόκειται να ενωθούν.» Με πιάνουν τα γέλια όταν το λέω αυτό, αλλά « η Παλιά Γη και η Νέα Γη δεν πρόκειται να ενωθούν. Κάποιοι το κατάλαβαν. Σίγουρα. Κάποιοι από αυτούς έκαναν το σήμα της νίκης με τα δυο δάχτυλα σηκωμένα, επειδή κατάλαβαν πόσο σκληρός είναι αυτός ο πλανήτης. Κατάλαβαν το βασικό  μου μήνυμα ότι δεν είναι ασφαλής χώρος για να αγαπήσεις τον εαυτό σου.»

Είπα , « Κάποιοι από αυτούς το κατάλαβαν καλά, αλλά πολλοί, ω ρε φίλε, αναστατώθηκαν. Έκλαιγαν. Έπεσαν σε κατάθλιψη. Ξεχύθηκαν να βρουν κάποιο άλλο κανάλι, γιατί δεν τους άρεσα πλέον. Και ….» (κάποιος είπε « Αου») Ναι, βλέπετε, ξέρω πως κάποιοι το έκαναν, δεν το έκαναν; «Δεν τους άρεσε το μήνυμα,» είπα «Γι αυτό ήταν κάπως δύσκολα.» Και είπα « Και μετά από αυτό επιστρέψαμε- ω ρε φίλε, ακριβώς μετά από αυτό, πολύ γρήγορα- και κάναμε Το Τραύμα του Αδάμ.»

Όταν είπα « Το Τραύμα του Αδάμ», είχαν ήδη μαζευτεί γύρω μου περίπου 40- 50 άλλοι Αναληφθέντες Δάσκαλοι, κυρίως γυναίκες να σας πω εδώ, που ήταν κάποτε  γυναίκες. Κάποιοι είναι τραβεστί. Κάποιοι δεν ξέρω πλέον τι είναι ( γέλια), αλλά ήταν γυναίκες στην τελευταία τους ενσάρκωση. Θεέ και Κύριε. Είναι ένα μπέρδεμα εκεί πάνω. Είναι πολύ μπέρδεμα ( γέλια).

Είχαν ήδη λοιπόν μαζευτεί γύρω μου 40 με 50 και την στιγμή που είπα ότι «Ηχογραφήσαμε το Τραύμα του Αδάμ,»  όλοι έλεγαν « Ωωωω, επιτέλους! Αναρωτιόμασταν  κι εμείς πότε θα το κάνεις όπως και οι Shaumbra.»

Είπα , «Έπρεπε  να περιμένω την κατάλληλη στιγμή. Δεν μπορούσα να το κάνω, γιατί έπρεπε να περιμένω μέχρι την στιγμή που το ενεργειακό δυναμικό, το άρωμα θα πλανιόταν στον αέρα. Αυτό περίμενα, το ενεργειακό άρωμα.» Και ένας από τους Αναληφθέντες Δασκάλους είπε:

«  Αντάμους, για ποιο άρωμα μιλάς;» Κι εγώ είπα « Έπρεπε να περιμένω την κατάλληλη στιγμή για να κάνω το ProGnost 2017 και μετά Το Τραύμα του Αδάμ και μετά να ακολουθήσει αυτό που αποκαλούμε το Shoud μας.» Χρειάστηκε να τους εξηγήσω τι ήταν το Shoud μας, επειδή όλα αυτά δένουν μεταξύ τους. Και τους είπα, « Έπρεπε να περιμένω να δημιουργηθεί ένα κλίμα αγάπης. Έπρεπε να περιμένω ένα κλίμα αγάπης, επειδή, βλέπετε, αν το κάναμε πολύ νωρίς, και μετά περνούσαμε στο Τραύμα του Αδάμ, θα τους ήταν πολύ δύσκολο. Όχι απλά τα λόγια, αλλά το ενεργειακό άρωμα  από το Τραύμα του Αδάμ- κάποιοι από εσάς το παρακολουθήσατε- έχει ένα άρωμα. Δεν λέω ότι όλα είναι εύκολα ή ευχάριστα, αλλά έχει κάτι πολύ χαρακτηριστικό.

Υπάρχει , φυσικά, η λαχτάρα για αγάπη και η λαχτάρα για να βρει κανείς τον αγαπημένο, η λαχτάρα για να βρει κανείς ακόμα και την αδερφή ψυχή του αλλά στην συνέχεια έχουμε την μεταστοιχείωση  πέρα από αυτό στην τελική κατανόηση της αγάπης. «Κι έτσι λοιπόν», είπα, «Έπρεπε να περιμένω να δημιουργηθεί ένα κλίμα αγάπης,» και κάποιοι από εσάς ίσως να το βιώσατε όταν το βλέπατε. Έχει ένα χαρακτηριστικό άρωμα, κάτι που ίσως σας φέρνει δάκρυα στα μάτια και ίσως κάτι που να σας κάνει να γελάτε. Έχει κάτι που ζεσταίνει την καρδιά σας και κάτι που σας  φέρνει στην επιφάνεια μια εσωτερική γνώση. Το να ακούσετε τα λόγια δεν είναι τόσο σημαντικό, αλλά υπάρχει κάτι που βγάζει στην επιφάνεια τόση γνώση, σαν να γνωρίζατε τι επρόκειτο να ειπωθεί πριν καν ακουστούν τα λόγια. Ένα υπέροχο λοιπόν άρωμα.

Κι έτσι, είπα στους Αναληφθέντες Δασκάλους, « Κάτι αλλάζει. Το μύρισα πρόσφατα,» και επίσης είπα «Και πάνω από όλα, μόλις επέστρεψα ίσως από την καλύτερη μέχρι τώρα ηχογράφηση από όλα τις Master series, κατά την προσωπική μου εκτίμηση- Master Life 4 : Sensuality.»  * Τότε σταμάτησαν να μιλάνε. Σε αυτό το σημείο δεν ακουγόταν τίποτε στον χώρο. «Sensuality – Αισθησιασμός,» είπαν.

«Θέλεις να πεις Αντάμους , ότι δουλεύεις με τους Shaumbra και είναι έτοιμοι για τον αισθησιασμό;» Και εγώ τους είπα, « Δεν είμαι σίγουρος (γέλια), αλλά έτσι νομίζω.»

* Το « The Master ΄s Life, Part 4- Sensuality» θα είναι διαθέσιμο την 1η Απριλίου 2017.

Τους είπα, « Ξέρετε, ήταν αρκετά δύσκολο. Οι ενέργειες ήταν πολύ συμπιεσμένες τις πρώτες κάνα δυο μέρες, πολύ, πολύ συμπιεσμένες. Πολύ δύσκολα. Αλλά, νομίζω πως τις διαπεράσαμε, ενεργειακά. Νομίζω ότι τις διαπεράσαμε.» Και ένας από τους Αναληφθέντες Δασκάλους από το βάθος του δωματίου είπε, «Ο αισθησιασμός, δεν είναι αυτό που κάνει κάποιος την τελευταία βραδιά πριν από την πραγματική φώτιση; Δεν είναι κάπως σαν το τέλος του Book of Awakening ( Το Βιβλίο της Αφύπνισης), ο αισθησιασμός, όταν μπορεί κανείς όντως να μιλήσει γι αυτόν; Όταν θα έχεις σπάσει τα όρια του  νου. Όταν θα έχεις γκρεμίσει ολόκληρο το θέμα του πώς γίνεται αντιληπτή η πραγματικότητα μέσω του ανθρώπινου μυαλού και των ανθρώπινων αισθήσεων. Αυτό δεν βρίσκεται προς το τέλος του βιβλίου;»

Ένας άλλος Αναληφθείς Δάσκαλος φώναξε από μιαν άλλη γωνία του δωματίου « Αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα πριν από την δική μου φώτιση- η κατανόηση του αισθησιασμού, η επιστροφή στην δική μου αίσθηση του αισθησιασμού , η επιστροφή στις πραγματικές μου αισθήσεις. Ήταν το τελευταίο πράγμα και μέσα από αυτό κατακάθισε η λαχτάρα μου και  η επιθυμία μου να αγαπήσω τον εαυτό μου, να ανοίξω τον εαυτό μου για να επιστρέψει στις αισθήσεις.»

Μουρμουρητά ακούγονταν από παντού. Όλοι ανακαλούσαν  τις στιγμές που πήγαν πέρα από το μυαλό, πέρα από την αντίληψη της πραγματικότητας μέσω των πέντε ανθρώπινων αισθήσεων και τελικά επέστρεψαν στις δικές τους αισθήσεις, στις πραγματικές τους αισθήσεις, εκ των οποίων η αγάπη είναι ίσως ή σπουδαιότερη και η πιο δύσκολη, η πιο προκλητική. Πέρασαν πέρα από την μονοδιάστατη αίσθηση της εστίασης, και εκεί βρίσκεστε τώρα όλοι σας, στην μία αίσθηση. Όλες οι άλλες- τα μάτια σας, τα αυτιά σας, ο εγκέφαλός σας και όλα τα υπόλοιπα- είναι κατώτερα μέρη αυτής. Είναι μηχανισμοί της μιας αίσθησης που έχετε. Αποκαλείται εστίαση. Είναι μια αγγελική αίσθηση. Έχει πάρα πολλά οφέλη. Θα είναι ένα πραγματικό βραβείο θάρρους και τιμής και φώτισης που θα το φοράτε από εδώ και στο εξής, όπου κι αν πάτε, από εδώ ως την αιωνιότητα.  Είναι μια πολύ ευγενής πράξη το γεγονός ότι περάσατε μέσα από αυτή την αίσθηση της εστίασης χωρίς  άλλες αισθήσεις.

Και πάλι, ακούστηκε ένα «Αααα» τριγύρω στο δωμάτιο, και ήταν αισθητό το ενεργειακό άρωμα που ανέδιδαν όλοι, καθώς έφερναν στην μνήμη τους πόσο συμπιεσμένοι και στριμωγμένοι ήταν μέσα στο φυσικό σώμα και στο μυαλό, πόσο απεγνωσμένα  επιθυμούσαν να βγουν από αυτό. Όχι επειδή δεν αγαπούσαν την ζωή, όχι επειδή ήταν κακοί άνθρωποι, αλλά επειδή ήταν τόσο περιορισμένοι. Ήταν πολύ πιεστικά και δύσκολα.

Και όλοι τους  θυμόταν. Θυμάμαι ότι  χθες το βράδυ υπήρξε κάποια στιγμή όπου όλοι ανακαλούσαν πώς ήταν να προσπαθούν τόσο σκληρά να φωτιστούν, να γίνουν καλύτεροι. Να προσπαθούν τόσο πολύ με όλη την ανθρώπινη θέλησή τους  και τον μόχθο τους και την δουλειά τους  και τις ταλαιπωρίες τους, πράγματα που κάποιοι τα εξισώνουν με την πρόοδο. Τόσο δύσκολα ήταν, και όλοι τους τα έφερναν στην μνήμη τους. Ποτέ δεν θα ξεχάσω την στιγμή εκείνη, χθες το βράδυ, και μετά ήρθε η συνειδητοποίηση. Η συνειδητοποίηση ότι ξαφνικά περνάς πέρα από αυτά, τα υπερβαίνεις.

Ξέρετε πώς είναι. Δουλεύεις πολύ σκληρά πάνω σε κάτι στην ζωή σου, κάτι να αλλάξεις μέσα σου και δεν μπορείς να τα καταφέρεις. Δεν μπορείς , και μια μέρα απλά συμβαίνει. Σηκώνεσαι ένα πρωί και είναι σαν ένα κομμάτι σου να έχει μεταμορφωθεί, κάτι που τόσο  σκληρά προσπαθείς να κάνεις, και ξαφνικά- σναπ!- κάτι αλλάζει. Κάπως έτσι είναι κι εδώ. Δουλεύατε πολύ, πολύ σκληρά πάνω σ αυτό, μέχρις εξαντλήσεως,  και  φτάνετε στο σημείο να σταματάτε την σκληρή προσπάθεια και να το αφήνετε. Για κάποιους από εσάς είναι  ολέθριο και σέρνεστε κάτω από τα σκεπάσματα  και μένετε ξαπλωμένοι για μια εβδομάδα μη ξέροντας τι να κάνετε. Και μετά το αφήνετε στην άκρη, επειδή δεν υπάρχει τίποτε άλλο να κάνετε πια. Θα μπορούσατε να πείτε ότι δεν ενδιαφέρεστε πια. Απλά το αφήνετε στην άκρη και τότε, ξαφνικά, γίνεται μια μετατόπιση και αλλάζει.

Δεν μπορείτε να το κάνετε από εδώ ( κεφάλι) ή από εδώ ( τους μύες). Δεν περνάει από τους μύες σας. Αλλά ξαφνικά παίρνετε μια βαθιά αναπνοή και αλλάζουν τα πράγματα.

Όταν τους είπα τι κάναμε εδώ τους τελευταίους δυο μήνες, όταν τους είπα για τις αλλαγές που περάσαμε  από το ProGnost  στην αγάπη, από την επιστροφή στις πραγματικές αισθήσεις- αυτό ( το μυαλό) δεν βγάζει κανένα νόημα, και μια μέρα θα γελάτε με τον εαυτό σας- όταν τους είπα για την επιστροφή στις πραγματικές αισθήσεις, κάποιος φώναξε από κάπου , « Ανοίξτε τα μπουκάλι!» Και το κάναμε ( γέλια). Και πίναμε  το St. Germain Liqueur  όλη την νύχτα και λίγο κρασί και ένας Θεός ξέρει τι άλλο. Γιορτάζαμε όλη την νύχτα ( ζητωκραυγές και χειροκροτήματα από το ακροατήριο).

Γιορτάσαμε την αφύπνισή μας σαν Αναληφθέντες Δάσκαλοι- την αφύπνισή μας και την τελική μας πορεία σαν μάστερς- αλλά προφανώς, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, γιορτάσαμε την δική σας. Γιορτάσαμε την δική σας επιστροφή στις αισθήσεις σας και το γεγονός ότι σας περιβάλλει αυτό το άρωμα.

Επιστρέφοντας στις Αισθήσεις σας

Είναι ένα είδος βαρόμετρου (το άρωμα), ένας τρόπος μέτρησης όλου αυτού. Τους επόμενους μήνες ειδικά, θα  έχετε πολύ μεγαλύτερη επίγνωση από το να ξεχωρίζετε απλά μια αίσθηση του χώρου, ενός ανθρώπου, ενός κατοικίδιου, μιας ιστοσελίδας στο ίντερνετ, ένα συγκεκριμένος μέρος στο δάσος που πηγαίνετε για περίπατο. Θα νοιώθετε ασφαλείς. Θα νοιώθετε πολύ οικεία, ακόμα κι αν δεν έχετε ξαναπάει εκεί ποτέ πριν. Θα νοιώθετε πολύ συμβατοί ενεργειακά. Θα βγάζει  μια αρμονία και μια συμβατότητα, και όχι  αντίσταση.  Γνωρίζετε πώς νοιώθετε  όταν υπάρχει αντίσταση, αυτά όμως τα πράγματα θα είναι συμβατά μαζί σας, επειδή θα υπάρχει ένα καλό ενεργειακό άρωμα. Και, ταυτόχρονα, θα προσέξετε μια αλλαγή στο δικό σας ενεργειακό άρωμα- σαν ένα συνδυασμό φρέσκων λουλουδιών και φρεσκοψημένων μπισκότων, εμποτισμένα με λίγο κρασί- και θα είναι όλα πολύ πιο αρμονικά. Εσείς με εσάς.

Γνωρίζετε πώς ήταν  εδώ και πολύ καιρό, όταν δεν μπορούσατε να νοιώσετε άνετα με τον ίδιο σας τον εαυτό; Ξέρετε, είναι δύσκολο να είσαι μόνος με τον εαυτό σου ή κάποιες φορές που είστε μόνοι σας είναι σαν να κατεβαίνετε την Μελαγχολική Οδό με κατεύθυνση την Λεωφόρο της Κατάθλιψης.  Είναι σαν «Γαμώτο!» Δεν θέλετε να είστε με κανέναν, αλλά δεν θέλετε να είστε και μαζί σας, και τότε τι κάνετε; Πάτε για ύπνο. Ακόμα κι αυτό έχει γίνει χάλια τον τελευταίο καιρό- τα όνειρα.

Κι έτσι, ξαφνικά εμφανίζεται. Μπορεί να σηκωθείτε το πρωί, μπορεί να οδηγείτε, μπορεί να συμβεί οπουδήποτε. Μπορεί να είστε για ψώνια. Μπορεί να βάζετε βενζίνη στο αυτοκίνητό σας. Δεν έχει σημασία. Δεν χρειάζεται να είναι κάποια μεγάλη στιγμή, μπορεί να είναι οτιδήποτε , και ξαφνικά, « Υπάρχει ένα όμορφο ενεργειακό άρωμα, πάνω μου. Ξέχνα τον υπόλοιπο κόσμο, είναι πάνω μου. Με κάνει να νοιώθω όμορφα.»

Τώρα, θα ήθελα να σταματήσετε για λίγο σε αυτό το σημείο , να πάρετε μια καλή βαθιά αναπνοή και να μην σκέφτεστε πώς φτάσατε μέχρι εκεί ή γιατί ή « Ε λοιπόν, συμβαίνει απλά και μόνο  επειδή είναι μια ηλιόλουστη μέρα ή απλά  και μόνο επειδή πληρώθηκα.» Σταματήστε αυτό τον θόρυβο. Συμβαίνει επειδή επιστρέφετε στις αισθήσεις σας. Υπάρχει γύρω σας ένα ενεργειακό άρωμα. Μείνετε μαζί του. Μην το αξιολογείτε. Μην προσπαθείτε να το εξηγήσετε με ψυχολογικά Φενγκ Σούι ή με οτιδήποτε άλλο, τι κάνατε σωστά  και πώς μπορείτε να τα επαναλάβετε. Θα έρθει με διαφορετικούς τρόπους και σε  διαφορετικά κύματα. Δεν θα  σας πω ότι στο ενδιάμεσο δεν θα υπάρχουν δυσκολίες, γιατί θα υπάρχουν. Θα υπάρχουν.

Το επόμενο πράγμα που θα προσέξετε στα ενεργειακά αρώματα είναι ότι τώρα θα προσελκύετε τους ανθρώπους με έναν διαφορετικό τρόπο. Δεν θα είστε πλέον αντιπαθητικοί. ( γέλια)

ΛΙΝΤΑ: Ωωω, πολύ  συναρπαστικό!

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Κάλντρε, δεν ήταν ακριβώς η  σωστή λέξη! Ήταν λίγο έντονη. Δεν το πιστεύω ότι είπε  κάτι τέτοιο. Μην  είσαι τόσο αντιδραστικός. Εεε, είναι αντιπαθητικό ( κι άλλα γέλια).

Ξέρετε, ήσασταν μέσα στο κουκούλι σας. Ήταν κάπως βρωμερά εκεί μέσα και μεταδίδατε αυτό το ενεργειακό άρωμα στους άλλους. Τι άρωμα μεταδίδετε στους άλλους; « Μείνε μακριά μου. Μείνε μακριά μου.» Δεν θέλετε να μπουν μέσα. Βαρεθήκατε το ενεργειακό θρέψιμο, αλλά δεν ξέρατε με σιγουριά πώς να το διαχειριστείτε αυτό, κι έτσι βάλατε τον εαυτό σας μέσα στο κουκούλι. Τον φυλακίσατε. Βγάζατε ένα άρωμα που δήλωνε,

«Μείνετε  μακριά μου. Δεν θέλω καμία σχέση μαζί σας»  και ταυτόχρονα, ένα άρωμα που δήλωνε, « Χρειάζομαι βοήθεια. Χρειάζομαι βοήθεια, αλλά όχι από εσάς. Δεν μου αρέσει κανένας σας.  Χρειάζομαι βοήθεια από κάπου. Δεν ξέρω από πού. Δεν ξέρω πώς θα την έχω αλλά χρειάζομαι βοήθεια» ( γέλια)

Βγάζατε ένα ενεργειακό άρωμα που δήλωνε αυτό που σας έχω ζητήσει να μην ξεστομίσετε ποτέ αλλά το λέγατε μέσα από το κουκούλι σας.

«Δεν ξέρω! Δεν ξέρω! Δεν ξέρω!» Κλειδωμένοι μέσα στο κουκούλι σας,

«Δεν ξέρω. Δεν με αφήνει να το πω στο Κέντρο Σύνδεσης του Βυσσινί Κύκλου, αλλά δεν ξέρω!» ( κι άλλα γέλια). Το μεταδίδατε « Δεν ξέρω.»

Πλήρης σύγχυση για εσάς, για τον εαυτό σας, για όλους γύρω σας. « Δεν ξέρω. Δεν ξέρω.»

Έχει μέσα του ένα άρωμα σήψης. Δεν μιλάω για την μυρωδιά. Βγάζει  μια δυσωδία  που συνδέεται με αυτό. Και επίσης, μεταδίδει  μια αναγκαιότητα, ναι μεν διώχνει μακριά τους ανθρώπους, αλλά μεταδίδει  και μια αναγκαιότητα. Έχετε ανάγκη από κάτι.

Ελεύθεροι Να είστε Εσείς

Τώρα αυτό θα αλλάξει. Αλλάζει, είτε επειδή κουραστήκατε πάρα πολύ παλεύοντας να μείνετε μόνοι σας, είτε επειδή μόλις αρχίσατε να συνειδητοποιείτε  ότι δεν μπορείτε να φτάσετε εκεί μέσα από το τσιμέντο του μυαλού. Δεν πρόκειται ποτέ να φτάσετε εκεί, γι αυτό απλά επιτρέψατε στον εαυτό σας να ανοίξει.

Ξέρετε, αυτό που συμβαίνει όταν επιτρέπετε στον εαυτό σας να ανοίξει είναι ότι το κουκούλι, το ενεργειακό κουκούλι αρχίζει να διαλύεται. Συνειδητοποιεί ότι δεν το χρειάζεστε πια για να κρατάτε φυλακισμένο τον εαυτό σας, για να σας κρατάει μέσα του, ουσιαστικά για να σας εμποδίζει από αυτό που θέλετε να κάνετε εδώ, κι έτσι αρχίζει να αποσυναρμολογείτε. Δεν χρειάζεται να το κάνετε εσείς. Το κουκούλι γνωρίζει πώς να αποσυναρμολογήσει τον εαυτό του. Και μετά έρχεται η ανάδυση. Η ανάδυση όπου δεν φοβάστε πλέον να είστε εσείς, από την άποψη εσείς με τον εαυτό σας.

Από εκεί προήλθε ο μεγαλύτερος φόβος σας- φοβόσασταν να είστε μόνοι με τον εαυτό σας. Και τότε δεν φοβάστε πλέον να είστε  εσείς και με τους άλλους ανθρώπους. Τότε αρχίζετε να μυρίζετε όπως εκείνα τα μπισκότα και τα λουλούδια, και τους προσελκύετε κοντά σας. Αλλά – αυτό είναι πολύ σημαντικό, πάρα πολύ σημαντικό-  δεν θα είστε όπως κάποτε που τροφοδοτούσατε τους άλλους στο παρελθόν. Ξέρετε ότι η ανισορροπία προσελκύει ανισορροπία και οι απελπισμένοι άνθρωποι προσελκύουν άλλους απελπισμένους ανθρώπους. Ίσως να βρίσκονται σε διαφορετικό επίπεδο απελπισίας, αλλά υπάρχει έλξη, ένα είδος ενεργειακού  φαινομένου που έλκει αυτό το είδος των ενεργειών.

Κι έτσι ξαφνικά, είστε ελεύθεροι να είστε ο εαυτός σας. Είστε ελεύθεροι να είστε ενεργειακοί μετασχηματιστές , ακτινοβόλοι, να μην ανησυχείτε μήπως πέσετε σε λάθος ανθρώπους, σε λάθος μέρα, σε λάθος ευκαιρία, οτιδήποτε. Απλά δεν ανησυχείτε πια γι αυτά τα πράγματα, επειδή βάζετε μπροστά  το ενεργειακό σας δυναμικό με φυσικό τρόπο χωρίς να το σκέφτεστε. Έλκεστε με φυσικό τρόπο από συγκεκριμένους ανθρώπους ή μάλλον, εκείνοι προσελκύονται από εσάς. Ξαφνικά έλκεστε από συγκεκριμένες καταστάσεις  χωρίς να  σκέφτεστε, και απλά συμβαίνουν.

Και , ξέρετε, αν ρίξετε μια ματιά και δείτε πόσο χρόνο από την ζωή σας έχετε αφιερώσει σε σχέδια και ανησυχία- τα βάζω και τα δυο στην ίδια κατηγορία, τα σχέδια και την ανησυχία-   έχετε αφιερώσει πολύ. Στην συντριπτική του πλειοψηφία, ήταν χρόνος που προσπαθούσατε να αποφύγετε  και να προλάβετε μια καταστροφή. Αλλά ξέρετε ακριβώς  τι συμβαίνει με τα  μαγνητικά  πεδία της ενέργειας. Περνάτε ολόκληρη την ζωή σας ανησυχώντας και προσπαθώντας να προλάβετε την καταστροφή. Ανησυχείτε μήπως φύγει ένα κομμάτι πάγου από το φτερό ενός αεροπλάνου που πετάει στα 30.000 πόδια και σας χτυπήσει, μόνο εσάς, κανέναν άλλον, μόνο εσάς ( γέλια), και περνάτε ολόκληρη την ζωή σας ανησυχώντας γι αυτό. Κι έτσι δεν βγαίνετε πια έξω. Μένετε μέσα. Σκεφτήκατε ποτέ ότι αυτός ο πάγος μπορεί να περάσει μέσα από την σκεπή του σπιτιού σας; ( κι άλλα γέλια). Ζείτε μια ζωή αποφυγής, αντί για μια πραγματική ζωή. Αλλά και πάλι, είναι εντάξει, επειδή βρίσκεστε μέσα στο κουκούλι κι αυτό κάνετε εκεί μέσα. Περνάτε μια ολόκληρη ζωή ανησυχώντας γι αυτό, και τι συμβαίνει; Βγαίνετε έξω από την πόρτα μια μέρα και ρίχνει πολύ  χαλάζι. Και  πέφτουν πάνω σας μεγάλα κομμάτια από χαλάζι. Δεν έπεσαν από ένα αεροπλάνο αλλά ήταν πάγος από τον ουρανό, επειδή το προσελκύσατε.

Τώρα όμως  φτάνετε στο σημείο που θα λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο, αλλά αλλιώς. Δείτε το κάπως  έτσι. Περνάτε λοιπόν ολόκληρη την ζωή σας προσπαθώντας να μην κάνετε άσχημες σκέψεις. Και  τι κάνετε; Κάνετε άσχημες σκέψεις ( ο Αντάμους γελάει). Περνάτε την ζωή σας παλεύοντας τις άσχημες σκέψεις σας. Περνάτε ολόκληρη την ζωή σας ανησυχώντας  για το τι θα συμβεί, ποιος θα είναι ο επόμενος που θα σας πληγώσει, πού θα χάσετε όλα σας τα χρήματα. Την περιουσία μιας ζωής, πού θα την χάσετε. Πώς θα πληγωθείτε σωματικά, ποια αρρώστια πρόκειται να χτυπήσει το σώμα σας. Περνάτε όλον αυτό το χρόνο ανησυχώντας για όλα αυτά τα πράγματα  και τότε συμβαίνουν. Πρέπει να συμβούν. Είναι μια ενεργειακή έλξη. Είναι μια έλξη αρώματος όπως η ενέργεια. Μάλλον το αποκαλείτε ο Νόμος της Έλξης. Εγώ το αποκαλώ ο Νόμος ων Βρωμερών Ενεργειών( ο Αντάμους γελάει). Έλκουν η μία την άλλη.

Τώρα αυτό αλλάζει.  Η  ίδια αρχή που ίσχυε όταν προσπαθούσατε να αποφύγετε κάτι, αλλά στην ουσία σκάβατε βαθιά  μέσα του,  η ίδια αρχή ισχύει και ανάποδα. Αντί να ανησυχείτε τώρα για τις σκέψεις σας, για το τι θα συμβεί μετά, ξαφνικά- είναι το ίδιο αλλά από διαφορετική οπτική γωνία- τώρα δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτε. Την στιγμή που δεν ανησυχείτε για την ανησυχία, συνειδητοποιείτε ότι δεν έχετε καμία ανησυχία. Τα ίδια ίσα πράγματα  σας φέρνουν  τα πάντα.

Ξέρετε, η ενέργεια πάντα έρχεται σε σας, όπως και να χει. Όπως και να χει. Έχουμε λοιπόν την ίδια βασική αρχή , αλλά διαφορετικό  άρωμα. Η συνείδηση, η επίγνωση  έχει αλλάξει. Ξαφνικά έρχονται σε σας πράγματα με ευκολία εκεί όπου υπήρχε  δυσκολία. Με χάρη εκεί όπου υπήρχε  μόχθος. Είναι πλήρης ανατροπή. Απλά έρχεται σε εσάς. Απλά είναι εκεί.

Κάποιος, μάλλον αρκετοί άνθρωποι έκαναν μια ερώτηση που προέκυψε στο Master Life 4 «Δεν είναι βαρετό να είσαι Αναληφθείς Δάσκαλος; Τι κάνετε εκεί παιδιά, απλά αράζετε όλη μέρα κι όλα λειτουργούν στην εντέλεια; ( γέλια) Δεν είναι στ αλήθεια βαρετό να μην κάνεις τίποτε;» Αυτό λοιπόν μου δείχνει ότι στους  ανθρώπους αρέσουν πολύ οι προκλήσεις. Τους αρέσουν τα βάσανα. Τους  αρέσει να κάνουν  δύσκολα τα πράγματα, επειδή λειτουργούν  από μια μονοδιάστατη αίσθηση. Δεν ξέρουν τίποτε άλλο. Δεν ξέρουν τίποτε καλύτερο. Λειτουργούν με ένα  περιορισμένο  τύπο  συνείδησης.

Φανταστείτε τώρα, όπως είπα και στο Masters Life 4…. Όχι, δεν θα σας τα αποκαλύψω όλα τώρα, αλλά ο  Κάλντρε, η Λίντα, ο Αλέν ανησυχούν μήπως το κάνω. Χριστούλη μου! Φανταστείτε για ένα λεπτό, ότι ζούσατε με μια μονοδιάστατη αίσθηση. Θα καταλάβετε τι εννοώ  μονοδιάστατη αίσθηση. Όχι πέντε ή έξι. Μία, μία, μία, μία. Μία αίσθηση, και το κάνετε αυτό για, πόσο, χίλιες και πλέον ζωές. Είστε πολύ άνετοι με αυτό. Είστε πολύ…. Γεια σου Λίντα. Μου ρίχνει περίεργες ματιές. Είναι η ματιά που σημαίνει ότι πρέπει να προχωρήσω; Ή να καθίσω κάτω; Ή είναι η ματιά που σημαίνει… ότι θα μου φέρει κι άλλο καφέ;

ΛΙΝΤΑ: Είμαι σε σοκ και δέος. Δεσμεύτηκα στον Τζέφρι να σταματήσω να λέω κακές λέξεις, και για κάθε κακή λέξη που δεσμεύτηκα την χρησιμοποιείς εσύ. Τι είναι αυτό;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Γιατί δεσμεύτηκες στον Κάλντρε να μην λες κακές λέξεις;

ΛΙΝΤΑ: Ήταν απειλή.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σε απείλησε; ( η Λίντα κουνάει το κεφάλι της). Ενώ εγώ μπορώ να λέω κακές λέξεις;

ΛΙΝΤΑ: Ναι, γιατί όλα αυτά;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Εγώ είμαι Αναληφθείς Δάσκαλος ( ο Αντάμους γελάει). Αλλά ας επιστρέψουμε στο θέμα μας.

Φανταστείτε για μια στιγμή, επειδή έτσι γίνεται όταν βγαίνετε από το κουκούλι: Λειτουργούσατε με μία αίσθηση, μια αντίληψη, μια πολύ στενή αντίληψη για την πραγματικότητα, και ξαφνικά αρχίζει η ανάδυσή σας. Βγαίνετε από το μυαλό. Σπάτε το τσιμέντο. Αυτό είναι όλο. Είναι μια τσιμεντένια ενεργειακή μάζα εκεί πάνω ( αναφέρεται στο μυαλό). . Αυτό είναι όλο.

Ξαφνικά, είστε  ( ακούγεται το μηχάνημα του καφέ). Ω, μου αρέσει ο θόρυβος του καφέ που ψήνεται. Ξαφνικά βρίσκεστε με πέντε αισθήσεις. Θα έκανε αυτό διαφορετική την ζωή σας; Πέντε αισθήσεις και όλες τους πολύ πιο εκτεταμένες από την μία που είχατε. Τώρα έχετε πέντε αισθήσεις και μετά 10 και μετά 50 και μετά 100. Το μυαλό δεν μπορεί να το συλλάβει. Προσπαθεί, γι αυτό κάνει χαζές ερωτήσεις του τύπου, «Δεν είναι βαρετό να είσαι Αναληφθείς Δάσκαλος; Τι κάνεις όλη μέρα, απλά κάθεσαι;»

Βλέπετε, το ανθρώπινο μυαλό θα σκεφτεί, « Ο Αναληφθείς Δάσκαλος πάει για ψάρεμα, πετάει την πετονιά και το ψάρι πηγαίνει προς τα εκεί, κολλάει τα στόμα του πάνω της και λέει, ¨Οκ, τράβα μ娻 (γέλια). Αυτή είναι η ανθρώπινη αντίληψη για τον Αναληφθέντα Δάσκαλο, και ο Αναληφθείς Δάσκαλος κάθεται απλά εκεί και σκέφτεται,  «Χριστούλη μου, αυτό δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό. Ψάρεψα ήδη 400 ψάρια. Άλλο ένα βαρετό ψάρεμα. Ποιος θα καθαρίσει τα ψάρια;» Και, φυσικά, από την στιγμή που είναι Αναληφθείς Δάσκαλος, κάποιος θα εμφανιστεί να καθαρίσει τα ψάρια και να τα πάρει. « Ω, ήταν πολύ βαρετά σήμερα. Δεν είχα προκλήσεις ή δυσκολίες.»

Δεν είναι έτσι. Ο Αναληφθείς Δάσκαλος πάει για ψάρεμα, όπως ένας άνθρωπος και περνάει ολόκληρη την διαδικασία του ψαρέματος. Αλλά την ίδια στιγμή ο Αναληφθείς Δάσκαλος είναι ανοιχτός και  σε πολλά άλλα επίπεδα επίγνωσης- η αγάπη είναι ένα από αυτά, για παράδειγμα- επίπεδα επίγνωσης που μεταφέρουν ό,τι μπορείτε να φανταστείτε- η φαντασία είναι ένα ακόμα από τα επίπεδα αυτά. Κι έτσι, όταν ο Αναληφθείς Δάσκαλος ψαρεύει και τραβάει την πετονιά και πετάει ξανά το ψάρι που έπιασε  στην άλλη πλευρά της λίμνης, και ο Αναληφθείς Δάσκαλος είναι στην αίσθηση της φαντασίας, κάτι που του επιτρέπει να στείλει τα ψάρια όπου θέλει , να κάνει ό,τι θέλει, επειδή είναι μια ελεύθερη αίσθηση.

Κάτι άλλο – και θα συνεχίσω με αυτά που έχω να σας πω αμέσως μόλις έρθει ο καφές μου- κάτι άλλο που  θα συνειδητοποιήσετε καθώς αναδύεστε τώρα, καθώς αναπτύσσετε το ενεργειακό σας άρωμα, θα συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχουν τόποι, άνθρωποι, οτιδήποτε, όνειρα, οτιδήποτε , που είναι απόλυτα συμβατά ενεργειακά.

Απλά νοιώθουν καλά- όπως λέει και το τραγούδι ( I feel good)- και θα συνειδητοποιήσετε ότι η ζωή μέσα σ αυτή την συντριπτική συμπίεση ήταν τόσο δύσκολη και τόσο μη- όμορφη. Μη- όμορφη. Παλεύατε να βρείτε την ομορφιά  στον εαυτό σας και στην ζωή σας και αναρωτιόσασταν γιατί δεν μπορούσατε να το κάνετε. Και μετά συνειδητοποιείτε ότι η ομορφιά είναι από μόνη της μια αίσθηση, αλλά είναι αδύνατον να την βιώσετε όταν είστε στην εστίαση.
Παίρνουμε μια καλή βαθιά αναπνοή.
Ο καφές μου είναι σχεδόν έτοιμος. Κι εγώ είμαι σχεδόν έτοιμος να προχωρήσω στο επόμενο μέρος.

Η Εξομολόγηση του Αντάμους

Πίσω λοιπόν στην ιστορία μας. Πρέπει να παραδεχτώ ότι χθες το βράδυ διασκεδάσαμε πολύ. Και ίσως να λέγατε, « Ε καλά, είσαι Αναληφθείς Δάσκαλος. Έχεις πονοκέφαλο από το ποτό;» Έχω. Έχω, επειδή τριγυρνούσα στην Γη για ένα διάστημα. Ήμουν κάπως συμπιεσμένος. Κι έτσι όλο αυτό το πάρτι με επηρέασε. Με έπιασε πονοκέφαλος όταν συνήλθα σήμερα το πρωί. Και μετά συνειδητοποίησα ότι, ω, από το ολονύχτιο πάρτι και από το γεγονός πως ήμουν μαζί σας για δυο μήνες με όλες αυτές τις σκληρές δραστηριότητες, ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι το ενεργειακό μου επίπεδο…. Α, να κι ο καφές μου. Ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι, «Γαμώτο! Δεν έχω ετοιμάσει τίποτε για σήμερα.»
(γέλια)
ΛΙΝΤΑ: Ω, έτσι εξηγούνται όλα! Ωωω! Τώρα το πιασα! Ναι! Μμ μμμ.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σκέφτηκα λοιπόν, « Εσύ σπουδαίε Αναληφθέντα Δάσκαλε, θα κατέβεις εκεί κάτω και θα φλυαρείς ( κι άλλα γέλια) για καμιά ώρα περίπου, και κάποιος θα σου την πει. Θα φλυαρείς ακατάπαυστα και όλοι θα αναρωτιούνται. «Τι στο διάβολο έπαθε αυτός σήμερα;» Και μετά όλοι θα παρακολουθούν ή θα ακούνε. Όλοι θα λένε, « Ίσως και να υπάρχει κάποιο βαθύτερο επίπεδο που δεν το πιάνω ( κι άλλα γέλια). Ίσως να είναι πέραν της κατανόησής μου, επειδή δεν είμαι και πολύ Μάστερ.»
ΛΙΝΤΑ: Σε καμία περίπτωση.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ:  Κι έτσι προσπαθείτε όλοι σας να ακούσετε καλύτερα, σαν να λέτε, « Τι κάνει λοιπόν; Είναι απόσπαση αυτό που κάνει;»

ΛΙΝΤΑ: Είναι 3:30! Πού το πας;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Κοντεύω να φτάσω στο σημείο να σας πω ότι δεν  πάω πουθενά .(κάποια γέλια). Θα το πω ξανά. Φτάνω στο σημείο να σας πω πού δεν φτάνω. Ναι. Κι εσείς το ίδιο. Είπα στον εαυτό μου, «Εσύ, σπουδαίε Αναληφθέντα Δάσκαλε , τι θα κάνουμε σήμερα; Και δεν είμαι αρκετά καλά για να καθίσω να γράψω κάτι. Απλά θα εμφανιστώ και θα μιλήσω τίμια. Έχω πονοκέφαλο σήμερα από το πολύ ποτό, και είναι απαίσιο την ημέρα του Shoud  να έχω πονοκέφαλο από το πολύ ποτό και να μην έχω γράψει κάτι.»

Και μετά σκέφτηκα, « Για μισό λεπτό. Πρώτα από όλα, μπορώ να χορεύω εδώ πάνω για πολύ ώρα μέχρι να με πάρουν είδηση ( γέλια). Μπορώ να τους κάνω απόσπαση. Μπορώ να ζητήσω τον καφέ μου. Μπορώ να κάνω πολλά πράγματα. Μπορώ να κρατηθώ τουλάχιστον για 45 λεπτά, και διάολε, έφτασα μία ώρα και πέντε λεπτά. Πώς σας φαίνεται αυτό; Και μετά σκέφτηκα, « Μισό λεπτό, γαμώτο! Έτσι δεν κάνει ένας Μάστερ; Την μόνη φορά που δεν είμαι καλά, που δεν έχω σχεδιάσει τίποτε, που δεν έχω γράψει κάτι… συνήθως μαζευόμαστε και γράφω κάποιες σημειώσεις και ξέρουμε προκαταβολικά για ποιο θέμα θα συζητήσουμε», επειδή εσείς λειτουργείτε έτσι, συνεπώς, έπρεπε να το κάνω κι εγώ. Έπρεπε να σχεδιάζω τα Shouds, επειδή εσείς ακόμα σχεδιάζετε την ζωή σας. Βλέπετε, ταιριάζω μαζί σας, με το ενεργειακό σας άρωμα.

ΛΙΝΤΑ: Αλήθεια; ( κάποιος λέει, « τότε εμείς φταίμε.» ) Υποτίθεται τώρα πως θα χάψουμε αυτό; ( κάποια γέλια)

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Έχω καλά νέα. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το μικρόφωνό της για το υπόλοιπο…. ( η Λίντα γελάει δυνατά, το ίδιο και το κοινό). Παρακαλώ, βγάλτε τις μπαταρίες. Κάντε κάτι.

Και είπα, « Είναι τόσο αστείο, επειδή είναι τόσο αληθινό- ξενύχτησα, είναι τόσο αληθινό, δεν σχεδίασα τίποτε- αλλά από την άλλη, μήπως είναι καιρός να πάψετε να προσπαθείτε να τα καταλάβετε όλα; Μήπως είναι καιρός να πάψετε να τα σχεδιάζετε όλα; Μήπως είναι καιρός να τα αφήσετε να έρθουν σε σας, παρά να πηγαίνετε εσείς σε αυτά;» Και σκέφτηκα, ¨Είναι τόσο υπέροχα. Ακριβώς την στιγμή που θα πιστεύουν ότι τα έκανα θάλασσα, θα συνειδητοποιήσουν ότι είμαι πανέξυπνος επειδή….» ( γέλια)

ΛΙΝΤΑ: Αν δεν το λες μόνος σου.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: «….. ήταν γραφτό να γίνει έτσι. Μήπως είναι καιρός να σταματήσουμε αυτή την εμμονή με τον σχεδιασμό; Επειδή η ανησυχία και ο σχεδιασμός είναι δυο διαφορετικές λέξεις που περιγράφουν το ίδιο ακριβώς πράγμα. Μήπως είναι καιρός  απλά να επιτρέπουμε, χωρίς έλεγχο, απλά να επιτρέπουμε να είναι έτσι; Απλά αφήνουμε τα πράγματα να έρθουν όπως έρθουν και απλά να πάμε με την ροή και να παρατηρούμε πού πάει και να είμαστε μέσα σε αυτή την ευλογία, επειδή έτσι είναι.»

Και μετά  πήγα να ξυριστώ αλλά συνειδητοποίησα πως είναι κάτι που δεν το έχω κάνει εδώ και περίπου  400 χρόνια, γιατί να αρχίσω τώρα; Δεν χρειάζεται να ξυρίζεσαι όταν είσαι Αναληφθείς Δάσκαλος. Ήμουν έτοιμος να αρχίσω το ξύρισμα όταν μου κατέβηκε μια ιδέα, « Ξέρεις κάτι, όλο αυτό τελικά λειτουργεί. Γαμώτο! Δεν είμαι πανέξυπνος; Δεν ξέρω καν πώς το κάνω αυτό. Λειτουργεί , επειδή είχα αυτό τον ενεργειακό πονοκέφαλο, δεν έγραψα το ημερήσιο πρόγραμμα, αλλά δεν χρειάζεται να κάνω τίποτε, γιατί είναι εδώ ο Γιόχαμ. Ο Γιόχαμ είναι εδώ. Ω! Δεν είμαι ένας πολύ τυχερός Αναληφθείς Δάσκαλος;» ( γέλια). Και είπα, « Ω, είμαι ένας τυχερός Αναληφθείς Δάσκαλος.» ( γέλια) Και είπα, « Ξέρεις, αυτό που μπορώ να κάνω είναι μια  merabh . Απλά θα ανέβω εκεί πάνω, θα κάνω μια εισαγωγή , θα μιλήσω για λίγο και μετά θα τους πω ότι είναι ώρα για μια merabh.»

Και μετά μου ήρθε μια αναλαμπή, πρώτα από όλα,  μια συνειδητοποίηση. Δεν είναι περίεργο πώς εμφανίζονται οι ιδέες; Είναι εκεί, ενώ εγώ δεν… απλά δεν το έγραψα αυτό. Δεν το αρχειοθέτησα- συγνώμη- δεν αφιέρωσα χρόνο για να το  αρχειοθετήσω  για σας, αλλά λειτούργησε. Και μετά μου ήρθε σαν φλασιά. Με χτύπησε. Είπα, « Ω, Χριστούλη μου! Για ποιο θέμα; Μια merabh για τι;» ( γέλια). Κάναμε merabh για το ένα, κάναμε merabh για το άλλο, κάναμε merabh για το γυάλισμα του πόμολου της πόρτας ( γέλια). Κάναμε merabh  για το τρεχούμενο νερό της βρύσης. Κάναμε merabh για το πώς θα βάλετε πλυντήριο ( κι άλλα γέλια0. Είναι σαν να λέμε « Θεέ μου! Έχουμε κάνει τόσες merabh, τι άλλο να κάνουμε;» Και για μισό λεπτό, συμπιεσμένος καθώς ήμουν από τους τελευταίους δυο μήνες μαζί σας, με έπιασε πανικός. Σχεδόν πανικοβλήθηκα, και μετά πήρα μια βαθιά αναπνοή και πήγα στο και- Και Εγώ είμαι ένας Αναληφθείς Δάσκαλος- και σκέφτηκα, « Ε λοιπόν, διάολε, θα κάνω αυτό που έπρεπε να έχω κάνει εδώ και αρκετό καιρό. Εσείς θα επιλέξετε την merabh.»

Όλο αυτό είναι κατάλληλο για μια μέρα που έχω έναν άσχημο ενεργειακό πονοκέφαλο, ο Γιόχαμ είναι εδώ, κι εσείς παιδιά διαλέξτε την merabh. Εγώ θα καθίσω πίσω και θα κάνω αυτό που κάνω καλά, σαν Αναληφθείς Δάσκαλος.

ΛΙΝΤΑ: Το οποίο είναι;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Εσείς αποφασίζετε. ( γέλια)

Η Λίντα λοιπόν θα πάρει αμέσως τώρα το μικρόφωνο….

ΛΙΝΤΑ: Ωωω!

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: …και θα  – ω, ναι. Τώρα αναλαμβάνετε εσείς (γέλια). Χόρευα εδώ πάνω για μία ώρα και δέκα λεπτά. Τώρα αναλαμβάνετε εσείς.

Πρώτη Ερώτηση

Η Λίντα λοιπόν  σε ένα λεπτό θα τριγυρίζει με το μικρόφωνο  και η ερώτηση που θα σας κάνω βασίζεται σ αυτό: Φώτιση- η πορεία από την αφύπνιση στον ενσωματωμένο μάστερ- αυτό το ταξίδι…. Με την ευκαιρία, ο Βυσσινί Κύκλος δεν αφορά την προ- αφύπνιση ή με την αφύπνιση. Αφορά αυτούς που περνάνε από την μετά αφύπνιση στην κατάσταση του Μάστερ, το δυσκολότερο μέρος από όλα. Το δυσκολότερο μέρος. Είναι πιο εύκολο να παραμείνει κανείς στην κατάσταση της αφύπνισης, αλλά εμείς δεν το κάνουμε αυτό. Προχωράμε.

Ακόμα όμως και σε αυτό το ταξίδι, υπάρχουν υπέροχα δώρα. Υπέροχα, πανέμορφα δώρα και βιώματα. Εκπληκτικά δώρα. Τα λαμβάνετε συνέχεια. Όσο δύσκολα κι αν ήταν μέσα στο κουκούλι και μοναχικά και με συνεχείς προκλήσεις και με τον  τσιμεντωμένο εγκέφαλο, το κεφάλι από μπετόν, υπάρχουν πολλά δώρα.

Και πραγματικά, το πρώτο μέρος της ερώτησης- θα πάμε και στο δεύτερο μέρος σε ένα λεπτό- σταματήστε για ένα λεπτό. Ποιο είναι το σπουδαιότερο δώρο, η σπουδαιότερη στιγμή ή εμπειρία που είχατε, παρά τις δυσκολίες; Ξέρετε, θα μπορούσε να είναι μια στιγμή, σαν την «αχά» στιγμή χθες το βράδυ στο Κλαμπ των Αναληφθέντων Δασκάλων. Θα μπορούσε να είναι μια μικρή εμπειρία που είχατε. Ποιο είναι ένα από τα δώρα που πήρατε; Και απλά…. στο μικρόφωνο.

ΛΙΝΤΑ: Υπάρχει χρονικό πλαίσιο σχετικά με το πότε συνέβη;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Όχι, όχι. Οι περισσότεροι από εσάς είστε μέσα σε αυτό για περίπου δέκα με δεκαπέντε χρόνια, άρα  οπουδήποτε μέσα σε αυτό το χρονικό πλαίσιο. Πολύ γρήγορα, ποια είναι κάποια από τα πιο πολύτιμα λεπτά που ζήσατε;

ΛΙΝΤΑ: Είναι ανάγκη να το μοιραστούμε αυτό;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Παρακαλώ.

ΛΙΝΤΑ: Οκ.

ΑΝΤΜΟΥΣ: Θα μπορούσε να είναι ένα φευγαλέο δευτερόλεπτο. Θα μπορούσε να είναι μια ημέρα, δεν έχει σημασία. Θα ήθελα να το ακούσω για λίγο.

ΑΛΙΣ: Ε, δώστε το μικρόφωνο στην αστεία, έτσι; ( γέλια). Θα ήθελα κι εγώ μια merabh με πονοκέφαλο μετά από πολύ ποτό.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Μια merabh με πονοκέφαλο ( γέλια). Δεν το έχουμε κάνει αυτό ακόμα, την merabh του πονοκεφάλου του ποτού. Αν όμως κάνουμε αυτή την merabh , θα φέρουμε εδώ ένα σωρό κρασί. Ναι ( γελάει). Λοιπόν, αυτή η υπέροχη στιγμή σου, ποια είναι;

ΑΛΙΣ: Η δική μου ήταν ένα τριήμερο το 2013 όταν ήμουν σε μια σάουνα και παρακολουθούσα τον ιδρώτα στον ώμο μου και ξαφνικά- μπουμ!- χάθηκα μέσα σε ένα πέλαγος από αισθήσεις… και  εσύ λες ότι είναι μία, η αίσθηση της εστίασης, ήταν όμως τόσο διευρυμένες. Άκουγα πράγματα από μίλια μακριά, έβλεπα χρώματα… και αυτό κράτησε τρεις μέρες και είχα γίνει πύραυλος. Ναι, εξαντλήθηκα.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Εξαντλήθηκες, ναι. Ναι.

ΑΛΙΣ: Και είπα στον εαυτό μου ότι σε αυτό το σημείο έπρεπε να επιβραδύνω λίγο τους ρυθμούς μου. Αλλά αυτό ήταν όλο…..

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ή να αποφεύγεις την σάουνα ( η Άλις γελάει)

ΑΛΙΣ: Ξαναπήγα, πολλές φορές και προσπάθησα να το επαναλάβω!(γελάει)

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Το πέτυχες  όταν ξαναπήγες;

ΑΛΙΣ: Όχι.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ποτέ δεν πετυχαίνει.

ΑΛΙΣ: Όχι.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ποτέ δεν πετυχαίνει. Ξέρετε γιατί; Επειδή το μυαλό προσπαθεί να το σχεδιάσει, να το ξαναδημιουργήσει, και απλά δεν πετυχαίνει. Άφησε λοιπόν τον εαυτό σου να σε πάει στην επόμενη εμπειρία.

ΑΛΙΣ: Ναι.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ωραία. Σε ευχαριστώ. Θα το πάμε λίγο γρήγορα. Δεν θα κάνω πολλά σχόλια. Είμαι απλά περίεργος. Οι πιο όμορφες στιγμές σας.

ΒΙΚΥ: Θέλω μια merabh που να κλείσει το χάσμα ανάμεσα στον Αδάμ και την Ίσιδα.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Οκ.

ΒΙΚΥ: Αυτό έχω στο μυαλό μου, κι έτσι θα ήθελα μια τέτοια merabh.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Θα μιλήσουμε γι αυτό σε λίγο. Πρώτα όμως, οι υπέροχες στιγμές ή εμπειρίες που βιώσατε στην ζωή σας, κάτι αξιομνημόνευτο στην αφύπνιση σας σαν Μάστερ. Κάτι που ήταν πολύ συγκινητικό.

ΒΙΚΥ: Ω, ήταν στην σπηλιά στο Κάουι ( νησί της Χαβάη) με τον Τοβία τον Ιανουάριο….

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: ( ψιθυριστά) Με τον Τοβία, όχι με μένα.

ΒΙΚΥ: …. Το 2004

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ωραία, ωραία. Και τι συνέβη;

ΒΙΚΥ: Ένα  σωρό πράγματα μου συνέβησαν. Κι εγώ, ξέρεις…

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ήταν μια αποκάλυψη λοιπόν.

ΒΙΚΥ: Ήταν μια μεγάλη στιγμή για μένα. Όλα όσα έζησα στο Κάουι ήταν σπουδαία.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σωστά.

ΒΙΚΥ: Ναι.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Οκ.

ΒΙΚΥ: Ήταν εντυπωσιακό, επειδή όταν προσπάθησα να ακούσω τα  CD εκείνου του σεμιναρίου, δεν συνέβη το ίδιο.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Α! Ενδιαφέρον.

ΒΙΚΥ: Ναι.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Ωραία. Λίγοι ακόμα. Οι πολύτιμες στιγμές ή εμπειρίες στην πορεία σας να γίνετε Μάστερ.

ΣΙΘΑ: Το Τραύμα του Αδάμ.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Το Τραύμα του Αδάμ. Σχετικά πρόσφατα.

ΣΙΘΑ: Ναι.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Μόλις πριν κάνα  δυο μέρες.

ΣΙΘΑ: Ναι.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, ναι. Και τι έγινε; Έτσι από περιέργεια.

ΣΙΘΑ: (παύση) Ένοιωθα  ότι γνώριζα τα περισσότερα από αυτά, αλλά κατά κάποιο τρόπο τα είχα ξεχάσει. Αρκετά από αυτά…. Δεν μπορώ να το εξηγήσω, αλλά ήταν αυτή  η  «αχα» στιγμή.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Απλά είναι εκεί.

ΣΙΘΑ: Απλά, απλά….

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, ναι. Πραγματικά, σας βλέπω να παλεύετε- είστε πολύ έξυπνοι, πολύ εγκεφαλικοί- να προσπαθείτε να εξηγήσετε τόσο όμορφες εμπειρίες και προσπαθείτε να τις εξηγήσετε από δω ( κεφάλι). Δεν είναι πολύ δύσκολο;

ΣΙΘΑ: Ναι.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Δεν θα θέλατε να μείνετε απλά στο άρωμά τους; Στην αίσθησή τους;

ΣΙΘΑ: Ναι.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Απόλυτα. Πάρτε λοιπόν μια βαθιά αναπνοή  και κάντε το (παίρνουν όλοι μια βαθιά αναπνοή). Ωραία. Σε ευχαριστώ.

ΣΙΘΑ: Σε  ευχαριστώ.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Δύο ακόμα. Απλά την στιγμή, την εμπειρία, κάτι που ήταν πολύ πολύτιμο.

ΣΑΡΤ: Μόλις σήμερα το πρωί, την ώρα που μοιραζόμουν με φίλους, οι οποίοι βρίσκονται στον ίδιο δρόμο,  αυτά που συνέβησαν τους τελευταίους δύο μήνες. Και σε ένοιωσα να  μπαίνεις πολύ μεγαλόπρεπα σήμερα το πρωί, ακόμα και με πονοκέφαλο από το ποτό. Ήσουν καλός.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Καμιά φορά είμαι καλύτερος έτσι. Ναι.

ΣΑΡΤ: Ναι. Ήταν καλά.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Μειώθηκε κάπως η κόντρα  μου για σένα.

ΣΑΡΤ: (γελώντας) Το εκτιμώ πολύ.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σε ευχαριστώ. Ένας ακόμα. Μην ξεχνάτε κι αυτή την πλευρά του χώρου.

ΛΙΝΤΑ: Εγώ… δεν μπορείς να καταλάβεις ότι….

ΕΙΠΡΙΛ: Είχα μια τέτοια στιγμή χθες το βράδυ όταν ήμουν πολύ απορροφημένη με τις πολιτικές βλακείες που συμβαίνουν και ήμουν πολύ θυμωμένη, και μπήκα στη σελίδα ενός φίλου μου στο facebook  και  έπαιζε ένα τραγούδι που με ταξίδεψε σε ένα εντελώς διαφορετικό μέρος, σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο (δακρύζει). Και τότε συνειδητοποίησα πόσο πολύτιμη είναι η μουσική και το πάθος.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Μμ. Ναι, είναι.

ΕΙΠΡΙΛ: Και κλείστηκα μέσα του. Αυτή λοιπόν ήταν η πολύτιμη στιγμή μου.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, η μουσική, το πάθος, μιλάω πολύ για όλα αυτά στο Masters Life για τον αισθησιασμό. Είναι συγκινητικό και ταυτόχρονα ευχάριστο όταν συνειδητοποιείτε πόσο συμπιεσμένα ζείτε, και υπάρχει λόγος γι αυτό. Υπάρχει μια πολύ ενδιαφέρουσα  εμπειρία στο όλο θέμα. Αλλά καθώς βγαίνετε πάνω από αυτό, σας φέρνει δάκρια στα μάτια, πόση ομορφιά στερηθήκατε στην ζωή σας και πόση ομορφιά, πραγματικά υπάρχει. Βλέπω πολλούς από εσάς να προσπαθείτε να δημιουργήσετε ή να φτιάξετε- όχι, η καλύτερη λέξη είναι  να κατασκευάσετε ομορφιά στην ζωή σας, να προσπαθείτε να βρείτε την ομορφιά, και δεν πετυχαίνει και τόσο. Υπάρχει αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο. Σε ευχαριστώ.

Ω, και μετά αναρωτιέστε, «Γιατί έζησα έτσι; Γιατί κλείστηκα τόσο;» Δεν κάνατε κάποιο λάθος. Το θέμα δεν είναι ψυχολογικό. Δεν έχετε κάνει λάθος. Ήταν πραγματικά, μια επιλογή, μια όμορφη επιλογή. Αλλά τώρα βγαίνετε πάνω από αυτό. Ναι.

ΡΟΜΑΝΑ: Η πιο πρόσφατη πολύτιμη στιγμή μου ήταν τον Αύγουστο του 2014 , τότε που ανέβηκα σ αυτό τον εικονικό  γκρεμό και έπεσα. Στην αρχή φοβήθηκα, αλλά μετά έδειξα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σωστά.

ΡΟΜΑΝΑ: Ότι θα πέσω στα μαλακά.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Κι έτσι έπεσες από τον γκρεμό σε αργή κίνηση.

ΡΟΜΑΝΑ: Σε αυτό τον γκρεμό.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Πόσο βαθιά ήταν;

ΡΟΜΑΝΑ: Στην αρχή είδα το έδαφος. Ήταν ένας γκρεμός, ο ωκεανός και τα κύματα κατέβαιναν από πάνω και…

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Δεν ήταν όνειρο. Ήταν αληθινό.

ΡΟΜΑΝΑ: Όχι, όχι.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Και  λοιπόν…

ΡΟΜΑΝΑ: Και σε αυτή την πτώση, ένοιωσα να πετάω,  ένα είδος….

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ελευθερίας.

ΡΟΜΑΝΑ: …..Ελευθερίας και εμπιστοσύνης στον εαυτό μου.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι.

ΡΟΜΑΝΑ: Και εκείνη την στιγμή, δεν υπήρχε έδαφος. Δεν υπήρχε πτώση. Υπήρχε πέταγμα, κι εκείνη η στιγμή άλλαξε ολόκληρη την ζωή μου. Αυτή ήταν η πιο…

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Η στιγμή.

ΡΟΜΑΝΑ: Ναι.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, ναι.

ΡΟΜΑΝΑ: Προσπαθώ κι εγώ….

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Νοιώθετε πώς η Ρομάνα   δεν είναι στο μυαλό, στο συναίσθημα- ή σε αυτό που λέω στο άρωμα, στην ενέργεια του- και είναι σχεδόν πιο ζωντανό τώρα, κατά  κάποιο τρόπο.

ΡΟΜΑΝΑ: Συχνά προσπαθώ να δημιουργήσω αυτή την στιγμή ακριβώς στο σημείο που πήγαινα, έκανα  έναν τέλειο περίπατο , αλλά δεν επιστρέφει. Αλλά θυμάμαι αυτή την στιγμή,  κάθε φορά που έχω δυσκολίες στην ζωή μου και νοιώθω όπως ένοιωσα εκείνη την στιγμή, αυτή την ελευθερία κι αυτή την εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Αυτή την ελευθερία να μην πέφτεις, να νοιώθεις τα πάντα. Ναι.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Υπέροχα. Υπέροχα.

ΡΟΜΑΝΑ: Σε ευχαριστώ.

Δεύτερη Ερώτηση

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ωραία. Ας αλλάξουμε κάπως την ερώτηση τώρα. Έχω λοιπόν έναν πονοκέφαλο από το ποτό, ο Γιόχαμ είναι εδώ, εσείς διαλέγετε μια merabh. Πήρατε πολλά δώρα στην διαδρομή, και σήμερα είναι μια καλή μέρα για να δώσετε στον εαυτό σας ένα δώρο.

Αυτό που θα ήθελα να κάνετε, αν είστε έτοιμοι να γράψετε  εσείς εκεί στο βάθος , θα κάνουμε ένα γύρο και τι δώρο θα κάνετε στον εαυτό σας, ας πούμε, σε ένα χρονικό πλαίσιο- από σήμερα μέχρι τις επόμενες δυο εβδομάδες. Τι δώρο; Θα μπορούσατε να το αποκαλέσετε επανάσταση, θα μπορούσατε να το αποκαλέσετε συνειδητοποίηση, ό,τι θέλετε. Αλλά τι δώρο θα κάνατε; Ήδη άκουσα κάποιον στο βάθος, την Βίκυ, να μιλάει για την συνουσία του αρσενικού και του θηλυκού. Αυτό είπες;( γέλια) Πονάει τόσο πολύ το κεφάλι μου σήμερα. ( κι άλλα γέλια). Είναι αυτό που  σκεφτόσουν. Δεν είναι αυτό που είπες. Οκ. Οκ. Ήταν αυτό που σκεφτόσουν.

ΒΙΚΥ: Το χάσμα ανάμεσα στα δύο αρχίζει να στενεύει.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Το χάσμα στενεύει. Οκ.

ΒΙΚΥ: Το χάσμα κλείνει.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σωστά, σωστά. Ενώνονται.

ΒΙΚΥ: Δεν χρειάζεται να είναι σεξουαλικό.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Θα μπορούσε…

ΒΙΚΥ: Δεν χρειάζεται διείσδυση.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Συγνώμη, απλά δεν είμαι και πολύ καλά σήμερα, γιατί είχα… αυτόν τον πονοκέφαλο από το ποτό ( η Βίκυ γελάει). Οκ. Όχι διείσδυση.

ΒΙΚΥ: Δεν χρειάζεται.

ΛΙΝΤΑ: Τι πράγμα;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Αφού είπε τις λέξεις.

ΒΙΚΥ: Δεν χρειάζεται να γίνει διείσδυση.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Οκ. Απλά μια συγχώνευση.

ΒΙΚΥ: Μια συγχώνευση. Ω, πολύ όμορφη λέξη.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Μια ένωση.
ΒΙΚΥ: Μια ένωση.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Μια ένωση.

ΒΙΚΥ: Μια ενοποίηση.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Οκ.

ΒΙΚΥ: Μια συνεργασία.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σωστά, σωστά.

ΒΙΚΥ: Ναι, και μια συμπόνια.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σωστά.

ΒΙΚΥ: Ναι.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Οκ. Ωραία. Μου αρέσει αυτό. Είναι λοιπόν το νούμερο ένα στην λίστα μας. Θα πάμε τώρα προς τα κάτω από αυτή την σειρά και θα επιλέξουμε…. θα μπούμε μέσα στην  ενεργειακή  ουσία. Θα βρούμε την ουσία που κρύβεται μέσα του και αυτή την merabh θα κάνουμε. Είσαι έτοιμος; (λέει  στον Γιόχαμ)

Έχετε πονοκεφάλους από το ποτό σήμερα;( κάποιος λέει «Ναι» και κάποιος λέει «Όχι» )

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: (γελώντας) Σωστά. Όλοι μας ήπιαμε κι έχουμε πονοκεφάλους. Σπουδαία. Οκ. Στο επόμενο. Τι δώρο; Τι δώρο έχετε για σήμερα;

ΤΣΑΤΑΝΙΑ: Ένα δώρο σαφήνειας.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σαφήνεια. Οκ. Μου αρέσει. Σίγουρα. Ένα από τα αγαπημένα μου- σαφήνεια. Σήμερα είναι η  μέρα  της merabh- δώρο, κι εσείς είστε αυτοί που επιλέγετε ποιο θα είναι το θέμα της …ναι. Ωραία, ωραία.

ΛΙΝΤΑ: Να συνεχίσουμε; Είσαι  έτοιμος;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Έλα στην θέση σου , ( απευθύνεται στον Γιόχαμ) και νοιώσε την ενέργεια που έρχεται εδώ πάνω, και μετά θα μπούμε στην merabh. Ωραία. Οκ.

Έχουμε δύο θέματα μέχρι τώρα. Έχουμε το θέμα της αποσαφήνισης γύρω από την ένωση του αρσενικού και του θηλυκού. Οκ. Ποιο θα είναι το επόμενο; Ποιο θα είναι το δώρο;

ΕΡΙΕΤΤΑ: Απαλλαγή.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Από τον εαυτό σου; Εγώ το είπα αυτό; Όχι, θα μπορούσες….

ΕΡΙΕΤΤΑ: Ναι. Απαλλαγή από αυτή την συμπίεση, αυτή την βαριά καταπίεση. Την συνεχή…

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Δυσκολεύεις πολύ τον εαυτό σου.

ΕΡΙΕΤΤΑ: Ναι.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ω Θεέ μου! Δώσε μου το μικρόφωνο για να μπορέσω να σε αγκαλιάσω ( το ακροατήριο λέει « Ωωω» καθώς αγκαλιάζονται). Ω, συνεχώς υποβάλλεις τον εαυτό σου σε βάσανα, τι θα έλεγες λοιπόν- ποιος θα το πάρει αυτό; ( δίνει το μικρόφωνο σε κάποιον). Ναι. Ας πούμε λοιπόν , μια merabh για την απαλλαγή από τον εαυτό, τον παλιό εαυτό.

ΕΡΙΕΤΤΑ: Ναι.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Οκ. Το αξίζεις. Αληθινά το αξίζεις. Οκ, σε ευχαριστώ. Οκ, πάμε καλά μέχρι στιγμής. Επόμενος. Ποιο θα είναι το δώρο;

ΤΖΟ: Σαφήνεια. Συγχώρεση.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ααα. Είναι πιασμένο ( γέλια). Έχασες! Αλλά εντάξει. Δυο ψήφοι για την σαφήνεια. Βάλτε ένα μαραφέτι πάνω στην σαφήνεια.

ΤΖΟ: Συγχώρεση και σαφήνεια.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Συγχώρεση και σαφήνεια. Ωραία. Ωραία. Μου αρέσει. Ω, θα είναι μια πολύ καλή merabh.Ελπίζω να είστε έτοιμοι. ( η Λίντα δίνει το μικρόφωνο στον Αμίρ) Ω! Κάτι θα προσθέσει.

ΑΜΙΡ: Λίντα! ( δεν περίμενε να του δώσουν το μικρόφωνο)

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Το δώρο της Λίντα.

ΛΙΝΤΑ: Όχιιι! Ποιο είναι το δικό σου δώρο; Ποιο; Ποιο;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ας προσθέσουμε λοιπόν το δώρο της Λίντα, αλλά Λίντα σημαίνει ομορφιά, έτσι λοιπόν, το δώρο της ομορφιάς. Οκ. Ευχαριστώ.

ΑΜΙΡ: Νοιώθω ήδη τόσο ευλογημένος! Μου είναι αρκετό αυτό που συμβαίνει εδώ.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Διάλεξε κάτι.

ΑΜΙΡ: Όχι στις ατζέντες. Όχι ατζέντες, Λίντα ( κάποιος λέει « Ελεύθερη ατζέντα»)

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ατζέντα….

ΛΙΝΤΑ: Από πότε;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Οκ. Όχι ατζέντες. Το δώρο της….

ΑΜΙΡ: Της αγάπης- εαυτού.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ:… οτιδήποτε

ΛΙΝΤΑ: Της αγάπης- εαυτού. Είπε της αγάπης εαυτού.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Αγάπη εαυτού.

ΑΜΙΡ: Η αγάπη εαυτού είναι το δώρο.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Οκ, εντάξει. Εντάξει.

ΛΙΝΤΑ: Οκ.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Εντάξει. Νοιώθω κάπως makyo και θα το προσθέσω σαν την δική μου πρόταση, το δώρο του οτιδήποτε. Οκ. Μου αρέσει αυτό, οτιδήποτε! Θα πούνε και το τραγούδι, « Whateverrrr. Wateverrr.» (ο Αντάμους τραγουδάει)

ΛΙΝΤΑ: Θα δούμε.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Δεν μας φτάνει  ο χώρος. Δεν μπορούμε να βάλουμε άλλη μια τηλεόραση εδώ πέρα για να έχουμε περισσότερο χώρο;(αναφέρεται στον χώρο της οθόνης)

ΛΙΝΤΑ: Όχι, όχι. Μπορούμε να κάνουμε μια σελίδα. Έχει χώρο εδώ πάνω, στα δεξιά. ( δείχνουν τα οπτικοακουστικά συστήματα του χώρου, τις ιστοσελίδες στην οθόνη κλπ)

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Είναι ένα θαύμα.

ΛΙΝΤΑ: Απλά περίμενε.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Είναι μαγεία.

ΛΙΝΤΑ: Ασχολήσου μαζί μας.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Αλήθεια.

ΛΙΝΤΑ: Ασχολήσου με εμάς, Αντάμους.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Οκ.

ΜΑΡΙΚΑ: Το δώρο της ευκολίας.

ΛΙΝΤΑ: Α!

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ωραία. Συνεχίζουμε. Κατά κάποιον τρόπο ενσωματώνουμε, συγχωνεύουμε όλα αυτά μεταξύ τους.

ΛΙΝΤΑ: Βλέπεις, βρίσκει τον χώρο ( για να γράψει τα πάντα πάνω στην οθόνη, μιλάει για την σελίδα της οθόνης)

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Το δώρο της….

ΛΟΥΛΟΥ: Δεν μπορούμε απλά να χορεύουμε και να υπάρχουμε;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σίγουρα, σίγουρα. Το δώρο του διάπλατου ανοίγματος. Τι θα λέγατε, να πούμε….

ΛΟΥΛΟΥ: Ολοκλήρωση. Εννοώ, τίποτε άλλο.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σίγουρα, σίγουρα.

ΛΟΥΛΟΥ: Απλά να διασκεδάζουμε.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Δηλαδή βγαίνεις από εδώ μέσα κι όταν αρχίζει να παίζει η μουσική…. Όχι. Μπορείς να χορέψεις εδώ μέσα, ό,τι χορό θέλεις.

ΛΟΥΛΟΥ: Δεν έχω κανένα πρόβλημα να το κάνω.( γελάει)

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Μου αρέσει. Το δώρο της χαράς.

ΛΟΥΛΟΥ: Το δώρο της χαράς.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, το δώρο της χαράς. Ωραία. Επόμενος.

ΛΙΝΤΑ: Οκ.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Και τώρα, μια μικρή παύση. Σταματήστε τα πάντα. Απλά νοιώστε- μπείτε στο συναίσθημα. Νοιώστε τώρα. Προσθέτετε κάτι εδώ. Κάτι που τα απορροφάει όλα αυτά. Δημιουργούμε κάτι μαζί. Δεν το είχαμε σχεδιάσει. Δεν χρειάστηκε να καθίσω στο γραφείο μου στο Κλαμπ των Αναληφθέντων Δασκάλων και να πω, « Χριστούλη μου, τι εργασία θα κάνουμε σήμερα;» Ας το κάνουμε ελεύθερα. Ας είμαστε αυθόρμητοι, εντάξει; Ωραία. Ο επόμενος.

ΑΛΗ: Να επιτρέπουμε από την σημερινή μας θέση.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Οκ.

ΑΛΗ: Και γνωρίζω ότι έχει γίνει στο παρελθόν merabh για το επιτρέπω, αλλά εννοώ από την ενέργεια  που είμαστε σήμερα χωρίς σχέδια ή ανησυχίες.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Επιτρέπω. Άνοιγμα. Ελευθερία.

ΑΛΗ: Ναι. Απλά το αφήνουμε να συμβεί.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ωραία.

ΑΛΗ: Ναι.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Δυο ακόμα.

ΛΙΝΤΑ: Είδα ένα πρόσωπο που με εμπνέει. Μισό λεπτό

 

ΑΝΤΑΜΟΥΣ:  ( ο Αντάμους γνέφει στην κάμερα του ίντερνετ) Όλοι όσοι παρακολουθούν από το ίντερνετ αναρωτιούνται τι στο διάολο κάνουμε εδώ πέρα. Πρέπει να τους πω ένα γεια (γέλια)

Ωραία. Ο επόμενος. Πού ήμασταν; Ωραία. Τι δώρο θα έκανες στον εαυτό σου σήμερα στα πλαίσια μίας merabh;

ΜΑΙΡΗ: Θάρρος.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Θάρρος. Θάρρος. Οκ. Ωραία. Θα προσθέσουμε και το θάρρος στην λίστα μας. Τι σημαίνει για σένα θάρρος; Ποιο είναι το άρωμα του θάρρους;

ΜΑΙΡΗ: Αυτοπεποίθηση και γνώση, ενδυνάμωση.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Είναι αρσενικό ή θηλυκό;

ΜΑΙΡΗ: Τίποτε από τα δυο.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Οκ.

ΜΑΙΡΗ: Και τα δύο.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σωστά. Ωραία. Οκ.

ΛΙΝΤΑ: Κι άλλους;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Έναν ακόμα και θα τα μαζέψουμε και θα τα φτιάξουμε με πολύ ωραίο τρόπο.

ΛΙΝΤΑ: Δώσε το στην Λάρα σε παρακαλώ.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ωραία!

ΛΑΡΑ: Απαλλαγή από την ταυτότητα. Από τις ζωές με ταυτότητα.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Απαλλαγή από την πλαστή ταυτότητα ή την περιορισμένη ταυτότητα.

ΛΑΡΑ: Ναι.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Μου αρέσει. Οκ. Έχουμε λοιπόν όλα αυτά. Ω, τα έβαλε όλα στην ίδια τηλεόραση.

ΛΙΝΤΑ: Αμέ!

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ουάου! Ας μπούμε για λίγο στο συναίσθημα. Γιόχαμ, σε εμποδίζω εδώ που είμαι; Δείτε λοιπόν στην οθόνη, μπείτε μέσα σε αυτό το συναίσθημα. Έχει μέσα του ένα ενεργειακό άρωμα. Σβήστε τα φώτα στο βάθος. Έχει μέσα του ένα ενεργειακό άρωμα. Χωρίς καν να κοιτάξετε τις λέξεις, θα το νοιώσετε. Δεν προέρχεται από την τηλεόραση. Βρίσκεται εδώ, μέσα σε αυτό το δωμάτιο, βρίσκεται εδώ μαζί με όλους όσους παρακολουθούν. Είναι ένα δώρο που θα κάνετε στον εαυτό σας.

Τώρα, δεν θα πω πολλά, γιατί έχω πονοκέφαλο ( γελάει). Δεν θα πω πολλά, επειδή θέλω να είναι ανοιχτό. Η σημερινή μέρα έχει να κάνει με το να δείτε ότι μπορείτε απλά να είστε. Ότι μπορείτε να πάψετε να ανησυχείτε και να σχεδιάζετε και να σκέφτεστε υπερβολικά και να αντιστέκεστε. Μπορείτε να σταματήσετε όλη αυτή την σκληρή προσπάθεια και απλά να είστε.

Ο Γιόχαμ λοιπόν είναι…. Νοιώθω πολύ… πήραν το άρωμα. ( μιλάει για τον Γιόχαμ και την ορχήστρα).   Τώρα είναι συντονισμένοι( γέλια). Θα φέρουν  αυτό το δώρο πίσω στην μορφή μιας merabh που θα μιλάει για οτιδήποτε κι αν είναι να συμβεί. Και θα σας ζητήσω να κάνετε  κάτι πολύ θαρραλέο. Θα σας ζητήσω να το αφήσετε απλά να συμβεί, εντάξει;

Τώρα, ξέρω ήδη πως θα το σκεφτείτε  πάρα πολύ. Και μετά οι σκέψεις δεν θα σας βγάλουν πουθενά, και θα αναρωτιέστε τι συμβαίνει, αν μη τι άλλο. Και μετά θα σας ζητήσω να πάρετε μια βαθιά αναπνοή και να  θυμηθείτε τα δώρα που ήδη έχετε προσφέρει στον εαυτό σας κατά την διάρκεια αυτού του υπέροχου ταξιδιού στον δρόμο να γίνετε Μάστερ και απλά επιτρέψτε, χωρίς καμία προσδοκία. Χωρίς πλάνα. Χωρίς δοκιμές. Χωρίς πίεση. Χωρίς όρια. Χωρίς προσπάθεια. Χωρίς τίποτε. Απλά ακούτε την μουσική, επειδή η μουσική θα είναι η τέλεια αντανάκλαση για το ποιο ακριβώς δώρο είναι το πλέον κατάλληλο για εσάς σήμερα.

Η Merabh του Δώρου

Κλείνουμε τα μόνιτορ. Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή και ξεκινάμε να κάνουμε αυτό για το οποίο πραγματικά ήρθαμε εδώ σήμερα….

( αρχίζει η μουσική)

…για να λάβουμε. Για να λάβουμε πραγματικά.

Είστε σε έναν πανέμορφο χώρο εδώ μέσα. Ακόμα κι αν παρακολουθείτε από το ίντερνετ, είστε εδώ κι εμείς είμαστε μαζί σας. Έχει πάνω του ένα ενεργειακό άρωμα, μια καταπληκτική συνήχηση με αυτό το μέρος.

Και τώρα ήρθε η ώρα απλά να το επιτρέψετε, να το  λάβετε, είτε έχει να κάνει με την ένωση του αρσενικού με το θηλυκό, είτε με την σαφήνεια. Ό,τι κι αν είναι αυτό, τώρα ήρθε η ώρα  να το συγκεντρώσετε.

Δεν είναι καταπληκτικό που ο Γιόχαμ είναι εδώ μαζί μας, παίζοντας υπέροχη μουσική από το βάθος της σκηνής, σε αυτό το μέρος που συγκεντρωθήκαμε όλοι μαζί, χωρίς κανέναν σχεδιασμό. Δεν είχαν ιδέα τι ήταν αυτό που θα συμβεί. Απολύτως κανένας σχεδιασμός.

Θα ανακαλύψετε ότι δεν τα χρειάζεστε όλα αυτά στην ζωή σας. Θα ανακαλύψετε ότι η ανησυχία, τα πλάνα, το άγχος εξασθενούν πάρα πολύ τις ενέργειες, τις ενέργειες που θέλετε πραγματικά. Αλλά έχετε τόσο πολύ συνηθίσει να κάνετε σκέψεις και να παλεύετε και να βασανίζεστε, που πραγματικά δεν αφήνετε τις όμορφες ενέργειες να έρθουν στην ζωή σας.

Φαίνεται παράξενο, και ίσως να είναι, το γεγονός ότι απλά καθόμαστε εδώ και κάνουμε μια merabh ενώ, «Δεν θα έπρεπε κανονικά να κάνουμε κάποια εργασία; Να ακούσουμε κάποια διάλεξη;» Όχι.

Όχι, αυτό είναι πολύ πιο κατάλληλο.

Πάρτε λοιπόν μια βαθιά αναπνοή και αφήστε τον εαυτό σας να είναι μέσα σε αυτό το ενεργειακό άρωμα του εαυτού σας.

Προσέξτε στ’ αλήθεια το ενεργειακό σας άρωμα. Όχι το άρωμα του σώματός σας, αλλά την  ελκυστική, υπέροχη  ουσία της δικής σας ενέργειας, πώς άλλαξε μέσα σε μόλις δυο μήνες.

( μεγάλη παύση, καθώς ο Γιόχαμ παίζει μουσική)

Βλέπετε, όλα έχουν ένα ενεργειακό άρωμα. Όλα, τα δέντρα στο δάσος, ένα δωμάτιο , μια καφετέρια, ένα βιβλίο που κρατάτε. Όλα έχουν πάνω τους ένα ενεργειακό άρωμα. Είναι μια αντήχηση. Είναι  ένας δείκτης  του τρόπου που ευθυγραμμίζονται  τα διαφορετικά κομμάτια των ενεργειών, του τρόπου που ενώνονται ή κάποιες φορές μπορεί να υποδεικνύει την έλλειψη ενότητας.

Είναι το ενεργειακό άρωμα, σαν μια αύρα ή ένα φωτοστέφανο. Βρίσκεται σε όλα, είτε πρόκειται για ένα μικρό χορταράκι είτε είναι ένα ολόκληρο λιβάδι που εκτείνεται χιλιόμετρα επί χιλιομέτρων, όλα έχουν ένα άρωμα.

Έχετε ένα ενεργειακό άρωμα, και είναι ένας δείκτης του τρόπου που  οι ενέργειες ευθυγραμμίζονται με την συνείδησή σας, του τρόπου που εσείς επιτρέπετε να συμβεί η ευθυγράμμιση. Το άρωμα βασίζεται πάνω στο πόσο ελεύθερα επιτρέπεται στον εαυτό σας να ζει.

Αρχίζετε να πιάνετε τα αρώματα, ακόμα και των άλλων. Είναι ανοιχτοί ή κλειστοί; Είναι εστιασμένοι ή είναι ελεύθεροι; Κουβαλάνε πολλά παλιά  βάρη στους ώμους τους ή τα έχουν απελευθερώσει για να χαρούν  μια ελεύθερη ζωή;

Όλα έχουν αυτό το άρωμα και ο αληθινός Μάστερ αρχίζει να πηγαίνει πέρα από τα μάτια και τα αυτιά και να μπαίνει στο συναίσθημα. Χωρίς κριτική. Χωρίς κριτική, και ξέρω ότι μερικοί από εσάς φοβάστε πολύ την κριτική. Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην διάκριση ή την επίγνωση και στην κριτική. Αρχίζετε λοιπόν να πιάνετε τα άρωμα στο καθετί.

Ένα αίσθημα που δεν χρειάζεται να το ορίσετε ή να το μετρήσετε, που δεν χρειάζεται να το σκέφτεστε με έναν ανθρώπινο γραμμικό τρόπο, αλλά μάλλον στα πλαίσια της ενέργειας. Δεν χρειάζεται καν να πείτε αν είναι καλό ή κακό, ελαφρύ ή βαρύ, δεν έχει σημασία. Είναι ένα ενεργειακό άρωμα.

Στο επόμενο μέρος της merabh, θα σας ζητήσω να νοιώσετε το προσωπικό σας ενεργειακό άρωμα. Να έχετε επίγνωση του προσωπικού σας αρώματος. Σας είπα και πριν ότι, καθώς αναδύεστε από το κουκούλι, αλλάζει το άρωμα. Γίνετε πολύ διαφορετικό και είμαι πολύ, πολύ σίγουρος γι αυτό, διότι δεν χρησιμοποιώ μάτια για να βλέπω ή αυτιά για να ακούω. Απλά έχω επίγνωση των ενεργειών.

Σας προσκαλώ τώρα , καθώς η μουσική εξακολουθεί να παίζει, να πάρετε ένα λεπτό για να αποκτήσετε επίγνωση του ενεργειακού σας αρώματος χωρίς κριτική, χωρίς καν να προσπαθήσετε να το ορίσετε, απλά να νοιώσετε τις βαθιές αλλαγές που έχετε κάνει τους τελευταίους λίγους μήνες.

Πάρτε λοιπόν μια βαθιά αναπνοή και μπείτε στην επίγνωση.

( μεγάλη παύση, καθώς η μουσική συνεχίζει)

Ας την πούμε η Merabh του Δώρου. Ας την πούμε το δώρο που τώρα προσφέρετε στον εαυτό σας χωρίς πλάνο, χωρίς ανησυχία, χωρίς σκέψη. Ένα πραγματικά ελεύθερο δώρο.

Όπως η σημερινή μέρα, χωρίς πλάνο ή ανησυχίες, απλά με την παρουσία μας. Είμαστε εδώ και επιτρέπουμε στις ενέργειες να έρθουν σε εμάς. Είμαστε εδώ  με μεγάλη εμπιστοσύνη, μεγάλη βεβαιότητα ότι θα μας δοθούν όλα τα δώρα.

Αυτό κάναμε σήμερα, με κάποια απόσπαση από την μεριά μου, με λίγα αστεία, με λίγη συζήτηση, αλλά ουσιαστικά παρουσιαστήκαμε  και αφήσαμε τα δώρα να έρθουν σε εμάς.

Παίρνουμε μια βαθιά αναπνοή μαζί… μια καλή βαθιά αναπνοή.

Η Merabh του Δώρου. Τι δώρο ζητήσατε; Τι δώρο; Περιμένετε. Θέλω να πω, απλά προσέξτε τι θα συμβεί μετά. Θα καταλάβετε ακριβώς πώς λειτουργεί η ενέργεια σε συνήχηση με τον δημιουργό. Εσείς είστε αυτός.

Παίρνουμε μια καλή βαθιά αναπνοή στο κλείσιμο της σημερινής μέρας για μένα.

Μου ήταν λιγάκι δύσκολο να μπορέσω να τα βγάλω πέρα σήμερα, αλλά τώρα είναι η ώρα για λίγο ποτό ακόμα.( γέλια).

Μου αρέσει να εργάζομαι μαζί σας, αγαπημένοι Shaumbra, και να θυμάστε ότι, άσχετα με το τι συμβαίνει, άσχετα με το πόσο άσχημος είναι ο πονοκέφαλος μετά από το ποτό, να θυμάστε ότι όλα είναι καλά σε ολόκληρη την δημιουργία.

Σας ευχαριστώ. Και ένα ευχαριστώ για τον Γιόχαμ ( το ακροατήριο χειροκροτάει).

Μετάφραση : Καλλιόπη Παγούδη
Review : Μαρία Γρηγοράκη