Shoud 8 The Art of Benching

Sponsored links

Donate Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε τις μεταφράσεις κάνοντας ένα paypal donation

7 -5 – 2022
( Ώρα να Φωτίσετε, Dreamwalk μέσα στο σκοτάδι )

Είμαι Αυτό που Είμαι, ο Αντάμους του Σαιν-Ζερμαίν.

Καλωσορίσατε, αγαπητοί Σώμπρα. Καλωσορίσατε σ’ αυτό το Shoud του Μαΐου 2022. Θα αφιερώσω ένα λεπτό για να νιώσω καθέναν από εσάς, για να νιώσω τις ενέργειές σας. Τι ενδιαφέρουσα ομάδα έχει συγκεντρωθεί εδώ σήμερα από όλο τον κόσμο.

Τόσοι πολλοί από εσάς ένοιωσαν το κάλεσμα να είναι εδώ. Είχατε άλλα πράγματα να κάνετε, ίσως νομίζατε ότι ήταν καλύτερα αυτά που είχατε να κάνετε, αλλά νιώσατε το κάλεσμα να είστε εδώ με αυτή την ομάδα αυτή την περίοδο, ήταν σχεδόν ένα από εκείνα τα ακαταμάχητα καλέσματα. Σας ευχαριστώ που είστε εδώ, γιατί έχουμε να κάνουμε σημαντική δουλειά σήμερα εδώ.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή, καθώς ξεκινάμε αυτό το Shoud.

Θα είναι λίγο διαφορετικό από αυτά που κάναμε. Παρόλο που μου αρέσει να δίνω διαλέξεις, να μιλάω στους Σώμπρα, να σας αποσπώ την προσοχή, να κάνω χαζομάρες – θα τα κάνουμε όλα αυτά τον επόμενο μήνα όταν θα συναντηθούμε ελπίζω, με το ζωντανό κοινό μας – αλλά αυτό το Shoud είναι διαφορετικό. Αυτό το Shoud … αυτό το Shoud, λοιπόν, σας ευχαριστώ που είστε εδώ, θα το ανακαλύψετε.

Συμβαίνουν τόσα πολλά στον κόσμο τώρα. Μερικές φορές είναι δύσκολο να τα δεις, όταν είσαι μέσα τους, τη σπουδαιότητα όσων συμβαίνουν. Ξέρετε ότι τα πράγματα είναι έντονα. Ξέρετε ότι έχετε τόσα πολλά αισθήματα. Ακόμα κι εκείνοι από σας που έλεγαν ότι ποτέ δεν ένιωθαν τίποτα, τώρα νιώθουν. Τώρα εύχεστε να μπορούσατε να μη νιώθετε, όπως γινόταν πριν. Όχι, πρόκειται να συνεχίσετε να νιώθετε πράγματα, γιατί η ευαισθησία σας έχει αφυπνιστεί από το φως σας, από την συνειδητότητά σας. Έτσι, πρόκειται να συνεχίσετε να νιώθετε πράγματα και να νιώθετε τον κόσμο γύρω σας.

Έχετε ζήσει τόσες πολλές ζωές σ’ αυτό τον πλανήτη. Εξοικειωθήκατε με τον τρόπο που κινούνταν και άλλαζαν τα πράγματα, συχνά όχι πολύ γρήγορα, και μερικές φορές φαινόταν λες και απλά επαναλαμβάνατε τα ίδια παλιά πρότυπα ή ότι ο κόσμος επαναλάμβανε τα ίδια πρότυπα. Αλλά τώρα όντως προχωράει πολύ γρήγορα, με ταχύτητα που σχεδόν δυσκολεύεστε να συμβαδίσετε. Αα, σε κάποιο σημείο όχι πολύ παλιά, πιστεύατε ότι οι αλλαγές δεν ήταν αρκετά γρήγορες. Θέλατε να πάνε όλο και πιο γρήγορα και τώρα είναι εδώ. Και πραγματικά, συμβαίνουν σ’ αυτό τον πλανήτη.

Σήμερα πρόκειται να κάνουμε ένα DreamWalk. Θα είναι ένα αρκετά μεγάλο  DreamWalk και στη διάρκεια του, εμείς, μαζί, πρόκειται να φωτίσουμε με το φως μας το σκοτάδι. Πρόκειται να πάμε βαθιά στην καρδιά του σκότους ή ίσως στα σπλάχνα του σκότους και να φωτίσουμε, να κάνουμε αυτό που πραγματικά ήρθατε να κάνετε εδώ στον πλανήτη. Αυτό είναι. Δεν ήρθατε εδώ στον πλανήτη για να ξεκινήσετε μεγάλες επιχειρήσεις ή να εφεύρετε πράγματα, ούτε ήταν απαραίτητο να κάνετε θεραπευτική δουλειά ή διδασκαλία ή να γράψετε βιβλία. Ήρθατε  στον πλανήτη για να κάνετε αυτό που πρόκειται να κάνουμε σήμερα, αυτό που κάνετε με το benching.

Ώρα να Φωτίσετε

Πρόκειται να φωτίσουμε και, όπως ξέρετε – έχουμε μιλήσει γι’ αυτό πολύ συχνά – αυτή είναι η περίοδος που ο πλανήτης το χρειάζεται αληθινά. Είναι η περίοδος επικών αλλαγών σε όλα όσα συμβαίνουν. Δεν μπορείτε απλά να πείτε ότι είναι το ένα ή το άλλο. Είναι ότι τα πάντα που συμβαίνουν περνάνε τις αλλαγές, και συχνά οι αλλαγές δεν είναι εύκολες. Αλλαγές σημαίνει την κατάρρευση των παλιών συστημάτων, σαν τον Σίβα, την ενέργεια της καταστροφής, που έρχεται για να διαλύσει τα παλιά συστήματα.

Συχνά είναι δύσκολο για τους ανθρώπους – δύσκολο για τον τρόπο που έχουν οργανώσει τη ζωή τους, τα πρότυπα που έχουν, τους ανθρώπους με τους οποίους είναι – έτσι είναι πολύ δύσκολο. Όμως τώρα, αυτές οι αλλαγές συμβαίνουν. Δεν υπάρχει επιστροφή. Δεν θα επιβραδυνθούν οι αλλαγές. Συμβαίνουν στον πλανήτη και γι’ αυτό είστε εδώ. Συχνά λέγατε, “Λοιπόν, θέλω να θυμηθώ γιατί είμαι εδώ στον πλανήτη, τι κάνω.” Πολλοί από σας περάσατε χρόνια, ακόμα και δεκαετίες, απλά περιμένοντας μέχρι τώρα. Γι’ αυτό είστε εδώ.

Τόσοι πολλοί από σας περάσατε ζωές απομονωμένοι στο παρελθόν, είτε ήταν μια Μυστηριακή Σχολή, είτε ήταν ένα είδος μυστικής οργάνωσης, μιας αθόρυβης, παρασκηνιακής οργάνωσης που κρατούσε φως για τον πλανήτη. Αυτό συνέβαινε σε μοναστήρια και σε γυναικείες μονές. Συνέβαινε με μικρές ομάδες που ήταν απομονωμένες σε πολύ απομακρυσμένα μέρη στον κόσμο.

Ήταν για να κρατηθεί η ενέργεια για τον πλανήτη. Να κρατηθεί η ενέργεια σήμαινε, ότι επρόκειτο να διατηρήσετε αυτό τον σύνδεσμο ανάμεσα στον ουρανό και στη Γη, ανάμεσα στο θεϊκό και στο ανθρώπινο, ώστε να μη χαθεί. Επρόκειτο να κρατήσετε αυτό τον σύνδεσμο. Και τώρα υπάρχουν ομάδες που ακόμα το κάνουν. Το έκαναν από την εποχή της Λεμουρίας και υπάρχουν ομάδες που το κάνουν ακόμα . Δεν μαθαίνετε γι’ αυτές ποτέ ή πολύ σπάνια πάντως. Συχνά το κάνουν με πρόσχημα μια θρησκευτική οργάνωση, αλλά αυτό είναι απλά η βιτρίνα που χρησιμοποιούν, γιατί αληθινά κρατούν την ενέργεια μέχρι την σωστή στιγμή.

Την κρατούσαν μέχρι την χρονική στιγμή εκείνων που έφτασαν να γίνουν οι φορείς του φωτός στον πλανήτη. Την κρατούσαν μέχρι να έρθει η ώρα, ορισμένοι άνθρωποι στον πλανήτη να αρχίσουν να επιτρέπουν την θεϊκότητά τους, το φως τους σ’ αυτό το επίπεδο της πραγματικότητας κι αυτοί είστε εσείς. Να πού βρισκόμαστε τώρα. Να τι κάνουμε εδώ τώρα.

Παρόλο που μου αρέσει να μιλάω μαζί σας, να ψυχαγωγώ, να ενημερώνω, να κάνω διάλεξη, σήμερα ήθελα να κάνω αυτό το πολύ ιδιαίτερο DreamWalk. Σας ζητώ λοιπόν να βολευτείτε. Χαμηλώστε τα φώτα, βολευτείτε σε οτιδήποτε κάνετε και σας παρακαλώ σβήστε το κινητό σας. Ξέρετε πώς είναι μερικές φορές όταν είμαστε στην πιο βαθιά δουλειά, μερικές φορές που σχεδόν προσελκύει τις αποσπάσεις της προσοχής. Σχεδόν τις φέρνει εδώ και ξαφνικά είναι κάποιος, του οποίου δεν είχατε νέα για καιρό ή ένας συγγενής ή ακόμα και μια άχρηστη τηλεφωνική διαφήμιση, ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο. Έτσι, παρακαλώ σβήστε αυτά τα τηλέφωνα, τουλάχιστον σβήστε το κουδούνισμα και βολευτείτε για το DreamWalk.

Ήθελα να κάνω αυτό το DreamWalk σήμερα με αυτή την ομάδα, που ένιωθα να έρχεται, σαν κάτι ομαδικό. Λοιπόν, θα έχετε τις ατομικές σας εμπειρίες, αλλά ήθελα να το κάνω ομαδικά στον πραγματικό παρόντα χρόνο, στην στιγμή. Κανονικά, κάνετε benching μόνοι σας. Κανονικά, βρίσκετε λίγο χρόνο, κάθεστε κάπου κατά μήκος της λίμνης, σε ένα πάρκο, μερικές φορές στο αμάξι σας ή στο σπίτι κι απλά φωτίζετε. Όμως τώρα θα ήθελα να κάνω αυτό το DreamWalk πηγαίνοντας μέσα στο σκοτάδι με αυτή την ομάδα. Και ναι, μερικοί από σας δεν ένιωθαν πολύ καλά τις τελευταίες δυο μέρες ή ίσως να είδαν μερικά πολύ τρελά όνειρα χθες ή προχθές το βράδυ, επειδή όταν κάνουμε αυτό το είδος δουλειάς, λοιπόν, κατά κάποιον τρόπο, αυτό δεν αρέσει στο σκοτάδι.

Ξέρετε πώς είναι όταν είστε σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και ξαφνικά κάποιος ανάβει τα φώτα και είναι ενοχλητικό. Ξαφνικά, βγαίνεις από τον χώρο όπου βρισκόσουν. Είναι το ίδιο, όταν το σκοτάδι νιώθει ότι κάτι έρχεται μέσα. Του αντιστέκεται κι αυτό πιθανόν είναι που νιώθατε ή σκεφτόσαστε ή ονειρευόσαστε.

Δεν πρόκειται να προσπαθήσουμε να κάνουμε τίποτα άλλο, από το να είμαστε ένα φως στο σκοτάδι και τελικά, όπως ξέρετε, αληθινά δεν υπάρχει σκοτάδι ή φως. Όμως υπάρχουν πράγματα που τους λείπει η συνειδητότητα και η επίγνωση. Τους λείπει η ικανότητα να δουν και να αντιληφθούν δυνατότητες κι αυτό είναι που ονομάζουμε σκοτάδι σ’ αυτή την περίπτωση. Βρίσκονται σε έναν πολύ οδυνηρό χώρο, έναν πολύ επώδυνο χώρο -σωματικά, διανοητικά – κι αυτό είναι που ονομάζουμε σκοτάδι εδώ.

Το φως είναι απλά συνειδητότητα. Συνειδητότητα. Το μόνο πράγμα που πραγματικά, πραγματικά έχει σημασία είναι η συνειδητότητα. Είναι το πιο αγνό απ’ όλα τα πράγματα – η συνειδητότητά σας, το Εγώ Είμαι σας. Χωρίς αυτήν δεν θα υπήρχε ενέργεια. Δεν θα υπήρχαν σωματίδια. Δεν θα υπήρχε φως. Δεν θα υπήρχε καθόλου πραγματικότητα.

Έτσι αυτό που κάνουμε πραγματικά είναι, ότι φέρνουμε την συνειδητότητα στις περιοχές που είναι αποκλεισμένες, που είναι σκεπασμένες, στις περιοχές που είναι τόσο γεμάτες με πόνο, ώστε απλά δεν βλέπουν τις σημαντικές δυνατότητες που υπάρχουν γι’ αυτούς, είτε είναι άτομα, είτε είναι ο πλανήτης. Πρόκειται να φέρουμε το φως μας, όχι να γίνουμε παρεμβατικοί, όχι για να εξαναγκάσουμε σε αλλαγή, όχι για να κάνετε κάποιον να πιστεύει ο,τι πιστεύετε, αλλά απλά για να φωτίσουμε.

Είναι τώρα αυτή την περίοδο, είναι ένα τόσο κρίσιμο σημείο για όλα στον πλανήτη. Αυτή την περίοδο εκείνοι που είστε φορείς της συνειδητότητας, είναι καιρός να παρουσιαστείτε. Και ξαναλέω, χωρίς να προσπαθείτε να πιέσετε για αλλαγή, αλλά απλά να δείξετε ότι υπάρχουν άλλες δυνατότητες.

Έτσι ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή μαζί σ’ αυτό το Shoud του Μαΐου 2022.
Ας  πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή, ας συγκεντρώσουμε τις ενέργειες μας.

Θα υπάρξουν πολλές φορές εδώ σ’ αυτό το DreamWalk που δεν θα λέω τίποτα. Απλά σας ζητώ να φέρετε το φως σας.

Σας ζητώ να μην ασχοληθείτε με τίποτα απ’ όσα μπορεί να συναντήσουμε, εμείς στεκόμαστε πίσω απ’ αυτό τον χαμηλό τοίχο. Μην ασχοληθείτε με τις φωνές, μην  ασχοληθείτε με τις πτυχές, μην ασχοληθείτε με τους άλλους που μπορεί να συναντήσετε. Δεν προσπαθούμε να μπούμε με το ζόρι σε κυβερνητικά γραφεία και να αλλάξουμε τους ηγέτες. Δεν προσπαθούμε να αναγκάσουμε τις όποιες αλλαγές ακόμα και στο παρελθόν. Απλά φέρνουμε το φως κι αυτό, ξαναλέω, είναι που ήρθατε να κάνετε σ’ αυτό τον πλανήτη σ’ αυτή τη ζωή.

DreamWalk Μέσα στο Σκοτάδι

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή μαζί με όλους εκείνους που έχουν συγκεντρωθεί εδώ αυτή την στιγμή και όλους όσους έρθουν αργότερα να συμμετάσχουν στο  DreamWalk. Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή καθώς αρχίζουμε.
(αρχίζει η μουσική)

Στο DreamWalk πραγματικά δεν χρειάζεται να πάμε πουθενά. Έρχονται όλα σε μας.

Κατά κάποιον τρόπο, είναι κάπως σαν σπείρα. Δεν βγαίνουμε εκεί έξω προσπαθώντας να κάνουμε κάτι. Είμαστε απλά σ’ αυτή την παρούσα στιγμή και επιτρέπουμε την ακτινοβολία μας εδώ σαν ομάδα, μια ειλικρινή ομάδα, επιτρέποντας να λάμψει το φως σας.

Κι όταν ρίχνετε το φως, αυτό φωτίζει πρώτα στον εαυτό σας. Και όντως, θα μπορούσαν ακόμα να υπάρχουν μερικές σκοτεινές περιοχές στη ζωή σας -παλιές αναμνήσεις, φαντάσματα από το παρελθόν, άνθρωποι που σας έχουν βλάψει, σας έχουν πληγώσει.

Ας αρχίσετε εκεί, σ’ αυτή τη ζωή, να φωτίζετε με το φως σας σε όποια σκοτάδια είναι μέσα σας, ώστε ένα κομμάτι σας από το παρελθόν, εκείνο το κομμάτι σας να δει ότι υπάρχουν πολύ περισσότερες δυνατότητες.

Έτσι εκείνο το κομμάτι σας να δει ότι δεν έχετε κολλήσει. Δεν σας ελέγχουν άλλοι. Δεν είστε αληθινά περιορισμένοι στις όποιες επιλογές σας, παρόλο που ίσως να έχετε νιώσει έτσι.

Μείνετε σ’ αυτό το σκοτάδι του Εαυτού σας, κάτι που οι περισσότεροι άνθρωποι σίγουρα αποφεύγουν να κάνουν. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θέλουν να το αντιμετωπίσουν. Όμως εδώ, αφού είστε στην συνειδητότητα, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Κανένας φόβος ότι θα σας κυριεύσει το σκοτάδι.

Ούτε κι άλλος φόβος ότι θα στραφείτε στο σκοτάδι, κάτι που πολλοί από σας φοβούνταν για πολύ καιρό. Μήπως σας κυριεύσει το σκοτάδι, μήπως γίνετε κακό άτομο; Απλά δεν γίνεται τώρα. Γνωρίζετε πάρα πολλά για το φως σας.

Σ’ αυτό το σημείο, απλά δεν μπορεί να σας διαφθείρει το δικό σας σκοτάδι ή οποιουδήποτε άλλου.

Φωτίστε με το φως σας οποιοδήποτε κομμάτι του εαυτού σας που μπορεί να είναι ακόμα στο σκοτάδι.
(παύση)

Κι αυτό μπορεί να προσπαθήσει να απομακρυνθεί ή μπορεί να σας γρυλίσει, όμως απλά μείνετε στην συνειδητότητά σας, στο φως σας.

Αυτό είναι τώρα το μονοπάτι σας.

Δεν θα αποφασίσει το σκοτάδι του εαυτού σας, δεν θα πάρει αποφάσεις, δεν θα κάνει τίποτα στη ζωή σας. Τώρα είστε εσείς κυρίαρχη ύπαρξη.

Αφήστε το φως σας να φωτίσει τα όποια σκοτάδια ίσως υπήρξαν στα παιδικά σας χρόνια.
(παύση)

Μερικοί από σας υπομείνατε φρικτά πράγματα όταν ήσασταν νέοι, τρομερά πράγματα. Δεν υπάρχει δικαιολογία γι’ αυτά. Δεν μπορούν να υπάρξουν επιχειρήματα ή να βγει νόημα απ’ αυτά. Όμως τώρα υπάρχει ένα φως που έρχεται, ένα φως από εσάς, μέσα σε εκείνους τους πολύ σκοτεινούς διαδρόμους του παρελθόντος σας.
(παύση)

Υπήρξαν πράγματα που βιώσατε τα οποία σας προκάλεσαν μεγάλη ντροπή. Μερικοί από σας, σωματικά, σεξουαλικά κακοποιημένοι κι αυτό σας προκάλεσε τόσο πολλή ντροπή. Αλλά δεν ήσασταν εσείς που το κάνατε.

Και είχατε τραβήξει αυτό το κάλυμμα του σκότους πάνω σας και τώρα ήρθε ο καιρός, επειδή εκείνο το κομμάτι σας θέλει αυτό το φως, θέλει αυτό τον άγγελο να είναι τώρα εδώ.

Νιώστε, καθώς τα σκοτάδια από τη ζωή σας, καθώς πραγματικά φαίνονται να έρχονται προς εσάς τώρα.

Παρόλο που προσπαθούν ακόμα να κρατήσουν το σκότος τους, σχεδόν προσελκύονται από αυτό το φως που εκπέμπετε. Αυτά τα κομμάτια σας που είναι στο σκοτάδι ξέρουν ότι τώρα έχει έρθει η ώρα.

Αφήστε το φως σας να τα φωτίσει, ώστε να βρουν και να χρησιμοποιήσουν τις δυνατότητες που είναι διαθέσιμες σε αυτά.
(μεγαλύτερη παύση)

Η μεγαλύτερη μεταμόρφωση συμβαίνει όταν μπορείτε απλά να είστε εκεί στο φως σας της παρούσας στιγμής, όταν δεν προσπαθείτε να θεραπεύσετε ή να αλλάξετε, αλλά απλά να είστε εκεί σαν φως.

Χωρίς να εγκλωβίζεστε στα τραύματα, χωρίς να εγκλωβίζεστε στην ντροπή, χωρίς να βυθίζεστε στο σκοτάδι, αλλά απλά να είστε εκεί.
(παύση)

Αφήστε το φως σας να φωτίσει κάθε κομμάτι του εαυτού σας που είναι μπερδεμένο, είτε είναι ένα κομμάτι εδώ σήμερα, είτε είναι ένα κομμάτι από το παρελθόν, κάθε κομμάτι που φωνάζει.
(παύση)

Κάθε θηρίο και δαίμονα που ακόμα περιπλανιέται στα όνειρά σας,  περιπλανιέται μέσα στο μυαλό σας, αφήστε αυτό το φως να φωτίσει, ώστε κάθε πληγωμένο κομμάτι να ξέρει τώρα, πώς να βγει από αυτή την παγίδα του σκότους.
(παύση)

Η αληθινή μεταμόρφωση έρχεται όταν το φως της συνειδητότητας είναι εκεί.
(παύση)

Όλες οι άλλες θεραπείες, η συμβουλευτική, όλα τα άλλα, κατά κάποιον τρόπο, είναι όλα makyo. Το σκοτάδι απλά χρειαζόταν να νιώσει την παρουσία του φωτός, την σταθερότητα αυτού του φωτός.
(παύση)

Χρειαζόταν να μάθει ότι το φως ήταν πραγματικό.

Και πιο πολύ απ’ όλα, χρειαζόταν να μάθει, ότι το φως ερχόταν από μέσα, όχι από κάποιον εξωτερικά, όχι από μια άλλη ύπαρξη, όχι από τον ουρανό, αλλά από εσάς. Αυτό χρειαζόταν.

Αυτό το φως που φέρνετε είναι η συνειδητότητά σας, η επίγνωσά σας και η αγνότητα της συνειδητότητάς σας.
(παύση)

Το φως δεν προσπαθεί να θεραπεύσει. Το φως δεν προσπαθεί να συμβουλεύσει. Το φως είναι απλά εκεί λέγοντας, “Υπάρχει τρόπος.”

Κάθε σκοτεινή κατάσταση, κάθε σκοτεινή εμπειρία που υπάρχει ακόμα στη ζωή σας, πραγματικά λαχταρούσε το φως, λαχταρούσε να υπάρχει αυτό το φως που φέρνετε τώρα.

Δεν ήθελε άλλα παιχνίδια. Δεν ήθελε άλλες θεραπείες και υπέροχες θεραπείες. Απλά ήθελε αυτό, αυτό που φέρνετε τώρα. Αυτό είναι. Το φως σας.

Αυτό το σκοτάδι, που δεν ένιωθε να του αξίζει το φως, το σκοτάδι που δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να είναι φως, απλά ήθελε να μάθει ότι το φως, ότι εσείς μπορούσατε να είστε εδώ.

Αφήστε το να φωτίσει τα πάντα στη ζωή σας που ίσως είναι γκρίζα ή σκοτεινά, ίσως να κρύβονται ή να είναι πληγωμένα. Αφήστε το να φωτίσει κάθε κομμάτι απ’ αυτά.
(παύση)

Και μετά -μετά αφήστε εκείνα τα πράγματα που ονομάζετε περασμένες ζωές, με τα σκοτάδια τους, αφήστε τα να παρουσιαστούν.
(παύση)

Τόσα πολλά απ’ αυτά, βλέπετε, τόσα πολλά απ’ αυτά ζουν ακόμα τις εμπειρίες, σχεδόν σαν κολλημένα σε ένα όνειρο.

Μόνο και μόνο επειδή αυτή η περασμένη ζωή πεθαίνει με σωματικό θάνατο, δεν σημαίνει ότι αυτή η περασμένη ζωή πεθαίνει. Μπορεί να συνεχίσει αδιάκοπα με τα τραύματα της και τα σκοτάδια της και τα βάσανά της. Πηγαίνει σε άλλες διαστάσεις. Πηγαίνει ακόμα και στις Κοντινές Γήϊνες Σφαίρες και συχνά συνεχίζει.

Το ξέρετε, γιατί μπορείτε να νιώσετε τα βάσανα και τον πόνο, σχεδόν σαν ηχώ από κάποιο παρελθόν.

Αφήστε το φως σας να φωτίσει όλες αυτές τις περασμένες ζωές.
(παύση)

Έχουν ψάξει την σωτηρία σε τόσα πολλά και διάφορα μέρη. Προσπάθησαν τόσο σκληρά να ξεφύγουν από τα βάσανά τους και το σκοτάδι τους και τον πόνο. Αλλά αυτό που χρειάζονταν ήταν αυτό, αυτό που φέρνετε τώρα, το φως σας, την σοφία σας, την ωριμότητά σας.

Αυτό χρειάζονταν, ώστε ίσως να δουν και τις δυνατότητές τους. Μπορεί να δουν ένα διαφορετικό σενάριο.

Δεν τους φέρνετε θεραπεία. Δεν τους φέρνετε λύσεις. Τους φέρνετε απλά το φως σας, και χρειάζεται να το δουν. Χρειάζεται να το νιώσουν.

Κάθε μια από τις περασμένες ζωές σας τώρα περνάει το δικό της τρόπο ερχομού στην Πραγμάτωση. Εσείς ανοίγετε το δρόμο σ’ αυτή τη ζωή για όλες τις περασμένες ζωές σας. Ανοίγετε το δρόμο, συνεπώς, αυτές περνούν τη δική τους Πραγμάτωση.

Η ιστορία δεν είναι ιστορία. Η ιστορία δεν είναι απλά όσα έχουν καταγραφεί. Με άλλα λόγια, αλλάζουν την ιστορία τους, την ιστορία σας τώρα, καθώς φέρνετε το φως σας σ’ αυτές.

Κάθε μια από τις περασμένες ζωές θα φτάσει επίσης στην Πραγμάτωση σε εκείνη  τη ζωή.

Ναι, θα αψηφήσουν την ίδια την ιστορία. Θα αψηφήσουν τον χρόνο και τον χώρο. Οι συνέπειες είναι απίστευτες.

Μια περασμένη ζωή που ίσως να είχε τελειώσει με φτώχεια, θυμό, στο σκοτάδι τώρα αλλάζει η πορεία αυτής της ζωής για τον εαυτό της – ακόμα κι αν είναι στα τελευταία λεπτά πριν τον θάνατό τους σε εκείνη τη ζωή – αλλάζουν καθώς το φως έρχεται σε αυτές.

Μερικές απ’ αυτές τις ζωές έχουν προσευχηθεί στον Θεό, στους αγγέλους, στον Ιησού, στον Αλλάχ, στον Βούδα για απελευθέρωση από τα βάσανα που έχουν υπομείνει, για απελευθέρωση από το σκοτάδι τους, το πώς θεωρούν και αντιλαμβάνονται τον εαυτό τους. Όμως όχι, καμία απ’ εκείνες τις υπάρξεις δεν μπορούσε να προσφέρει την θεραπεία και την επίλυση που μπορεί να προσφέρει το φως σας από εδώ, τώρα.

Το φως πρέπει να έρθει από μέσα. Δεν μπορεί να έρθει απ’ έξω. Απλά δεν μπορεί. Ω, τα εξωτερικά φώτα, θα μπορούσαμε να πούμε, τα εξωτερικά φώτα παρέχουν πολύ προσωρινή ανακούφιση. Όμως για να επηρεάσετε αληθινά εκείνες τις περασμένες ζωές, ω, απλά νιώστε τις τώρα.
(παύση)

Έπρεπε να αισθανθούν το φως από μέσα.
(παύση)

Όχι από έναν μακρινό ουρανό. Όχι από κάποιο είδος πνευματικού συμβόλου, αλλά έπρεπε να το νιώσουν από μέσα. Αυτό φέρνετε στην καθεμιά απ’ αυτές.

Το φως σας φωτίζει τις δυνατότητες γι’ αυτές τις ζωές τώρα, και μετά εξαρτάται απ’ αυτές να επιλέξουν. Όμως το φως σας φωτίζει τις δυνατότητες – τις δυνατότητες να πάνε αυτές οι ζωές πέρα από το δικό τους σκοτάδι.

Νιώστε τώρα τις αλλαγές που φέρνει το φως σας σε κάθε μια από τις περασμένες ζωές σας. Αλλάζει την πορεία της ιστορίας σας.
(μεγάλη παύση)

Τίποτα δεν θα μπορούσε να αγγίξει αυτές τις περασμένες ζωές όπως το φως σας. Τίποτα.
(παύση)

Τόσες πολλές από τις περασμένες ζωές, πέθαναν με τόση πολλή σύγχυση στο μυαλό και στην καρδιά τους.

Αυτό προκάλεσε τόση πολλή αναζήτηση, τόσο πολύ άγχος, τόσα πολλά βάσανα. Φαινόταν να χειροτερεύει, όταν εκείνες οι περασμένες ζωές συνέχιζαν να προσπαθούν να βρουν τις απαντήσεις – θαυματουργικές θεραπείες, γρήγορες λύσεις, προφήτες απ’ έξω.

Αυτό απλά δεν λειτουργεί. Χρειάζονταν αυτό εδώ. Χρειάζονταν την παρουσία του φωτός σας.

Τολμώ να πω ότι αυτό είναι το μόνο που παρέχει επίλυση, μεταμόρφωση. Το μόνο πράγμα. Όλα τα άλλα απλά οδηγούν σε περισσότερη θλίψη, περισσότερη αποτυχία, περισσότερη απογοήτευση.

Αφήστε το φως σας να φωτίσει κάθε μια από τις περασμένες ζωές σας.
(παύση)

Είναι ενδιαφέρον, γιατί έχω δει, έχετε δει ανθρώπους να προσπαθούν να κάνουν τόσα πολλά πράγματα για να επιφέρουν την αλλαγή μέσα τους.

Έχουν προσπαθήσει κάθε διαφορετική τεχνική και προσέγγιση, ψάχνοντας αδιάκοπα για την πιο πρόσφατη – γονατίζοντας μπροστά σε γκουρού, μελετώντας συνεχώς βιβλία και κείμενα μέχρι να βγουν τα μάτια τους – και τίποτα απ’ αυτά,  τίποτα απ’ αυτά δεν προσφέρει την καθαρή μεταμόρφωση.

Είναι απλά εσείς, η συνειδητότητά σας, να είστε εκεί στο σκοτάδι.

Είναι η επιστροφή σας πίσω στον Εαυτό σας.

Είναι να πάρετε αυτό το ιερό, θεϊκό κομμάτι και να το φωτίσετε γι’ αυτές, φωτίζοντας το συνειδητά γι’ αυτές, για καθεμιά από εκείνες τις περασμένες ζωές.
(παύση)

Και στην καρδιά τους, μπορούν να νιώσουν την οικειότητα. Μπορούν να νιώσουν την ολότητα τη δική σας και τη δική τους, της ψυχής. Τη νιώθετε αληθινή και  ειλικρινή και πραγματική και τη νιώθετε σαν κάτι που είναι μέσα, όχι σαν κάτι που είναι έξω.

Σε πολλές από τις περασμένες ζωές, αληθινά θα προκαλέσει έκπληξη το πόσο οικείο είναι αυτό το φως που λάμπει τώρα, πόσο οικείο είναι.
(παύση)

Αφήστε τις να νιώσουν το φως σας. Αφήστε κάθε σκοτάδι από κάθε περασμένη ζωή να νιώσει το φως σας, την Χριστική σας συνειδητότητα.
(παύση)

Δεν είναι εκπληκτικό ότι είστε τώρα στη θέση, στο επίπεδο ωριμότητας και ενσωμάτωσης όπου εσείς – εσείς – μπορείτε να φέρετε αυτό το φως;

Πριν, νιώθατε πάντα ότι χρειαζόταν να είστε οι αποδέκτες του φωτός, ότι ήσασταν στο σκοτάδι, ότι χρειαζόσασταν αυτό το πράγμα, αυτό το φως να έρθει σε σας. Αλλά τώρα είστε εκείνοι που το φέρνουν.

Είστε εκείνοι που δεν φοβούνται πια τον εαυτό τους ή το φως τους. Μπορείτε να είστε εκείνοι που το φέρνουν.

Δεν είστε πια μέρος αυτής της ομάδας πτυχών από περασμένες ζωές, που περίμεναν το φως, παρόλο που κρατούσαν το σκοτάδι. Έχετε υψωθεί πάνω από αυτό και τώρα είστε εκείνοι που φέρνουν το φως. Χωρίς να ανησυχείτε μήπως πρόκειται να το παραμορφώσετε, χωρίς να ανησυχείτε μήπως πρόκειται να το χρησιμοποιήσετε λανθασμένα. Καθόλου.
(παύση)

Λοιπόν, ας συνεχίσουμε το DreamWalk.

Ας φέρουμε αυτό το φως στον κόσμο, σ’ αυτό τον πλανήτη, σε όλα τα σκοτάδια που είναι στον πλανήτη τώρα, σκοτάδια εννοώντας χωρίς συνειδητότητα. Συχνά παραμορφωμένα και διεστραμμένα, συχνά ακόμα κι αυτό που οι άνθρωποι θα ονόμαζαν κακό.

Ας φέρουμε το φως μας σ’ αυτό τον πλανήτη, εκεί στα δισεκατομμύρια των ανθρώπων που είναι καλοί κατά βάθος. Αληθινά είναι καλοί κατά βάθος, όμως έχουν παγιδευτεί στο σκοτάδι τους, πολλοί απ’ αυτούς. Μερικοί έχουν εμπλακεί σε παιχνίδια εξουσίας. Μερικοί παγιδεύτηκαν στα σκοτάδια, ακόμα κι από τις δικές τους περασμένες ζωές που μεταφέρθηκαν σ’ αυτή τη ζωή.

Ας φέρουμε το φως μας σε έναν πλανήτη γεμάτο με τόσο πολύ δυναμικό για καλοσύνη, κι όμως τώρα υπάρχει τόσο πολύς φόβος.
(παύση)

Υπάρχει φόβος. Σ’ αυτό το σκοτάδι υπάρχει απόγνωση.

Ας φέρουμε το φως μας ώστε η μαζική συνείδηση και η ανθρωπότητα να δουν ότι αληθινά υπάρχουν άλλες δυνατότητες.
(παύση)

Δεν χρειάζεται καθόλου να υπάρχουν βάσανα σ’ αυτό τον πλανήτη. Κι όμως, το σκοτάδι τα κρατάει. Το σκοτάδι τρέφεται από αυτά.

Ας φέρουμε το φως μας – σ’ αυτό το Shoud, στο DreamWalk – σ’ αυτό τον πλανήτη.
(παύση)

Ω, υπάρχουν τόσοι πολλοί που είναι παγιδευμένοι στο κάρμα, στο δικό τους κάρμα από το παρελθόν. Τόσο άσχημη παγίδα, τόσο σαγηνευτική παγίδα, το δικό τους κάρμα.

Ας φέρουμε ένα φως ώστε να δουν ότι μπορούν να το απελευθερώσουν όποτε θέλουν. Δεν είναι μια εξιλέωση από τον ουρανό. Απλά εξαρτάται από εκείνους, πότε θα θελήσουν να το απελευθερώσουν.
(παύση)

Οι άνθρωποι σ’ αυτό τον πλανήτη διεκπεραιώνουν τις καθημερινές δουλειές τους, ακολουθούν τα χαρακτηριστικά τους μοτίβα, τώρα όμως φοβούνται. Φοβούνται τί θα μπορούσε να συμβεί.

Η τεχνολογία, ο στρατός, έχουν γίνει τόσο ισχυροί που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τον πλανήτη σε ένα λεπτό, σε ένα μόνο λεπτό.

Στους ανθρώπους γενικά δεν αρέσει να το συζητούν, όμως ανησυχούν. Περιμένουν κάποιο είδος απάντησης, κάποιο είδος παρέμβασης.

Κοιτάζω την μαζική συνείδηση, την ανθρωπότητα και δεν ξέρουν προς ποια κατεύθυνση να στραφούν. Θέλουν αληθινά κάποιο είδος παρέμβασης, κάτι να ταρακουνήσει τα πράγματα, να τα ταρακουνήσει όμως για καλύτερα. Εκεί είναι που μπαίνει το φως σας. Γι’ αυτό είστε εδώ τώρα.

Ας αφήσουμε το φως μας να φωτίσει τον πλανήτη. Εξαρτάται από αυτούς να αποφασίσουν τί θα κάνουν με αυτό, πώς να το χρησιμοποιήσουν, πώς να φωτίσουν τις δικές τους δυνατότητες και τελικά πώς να νιώσουν το δικό τους φως.(μεγαλύτερη παύση)

Οι άνθρωποι έχουν γίνει τόσο αναίσθητοι. Επειδή περνάνε δύσκολα απλά και μόνο αντιμετωπίζοντας τα πράγματα, βγάζοντας τα πέρα, γίνει αναίσθητοι.

Τόσοι πολλοί έχουν δυσκολία να σκεφτούν από μόνοι τους. Τότε πιάνονται σε παγίδες -ω, σαγηνευτικές παγίδες όπως οι συνωμοσίες, παγίδες όπως να παγιδεύουν αδιάκοπα τον εαυτό τους για να αποτύχει. Νομίζουν ότι δεν θέλουν να αποτύχουν, όμως στην πραγματικότητα πιάνονται σε αυτές τις παγίδες του σκότους και παγιδεύουν τον εαυτό τους για να αποτύχει, γιατί αυτό γνωρίζουν. Αυτό νιώθουν ότι τους αξίζει.

Ας φωτίσουμε με το φως μας καθέναν απ’ αυτούς.
(παύση)

Όλους εκείνους με εξαρτήσεις, που έχουν χάσει την ελπίδα, που νιώθουν ότι κάποιος δαίμονας έχει πάρει τον έλεγχο, ας φωτίσουμε με το φως μας καθέναν απ’ αυτούς.
(παύση)

Εκείνους που πιστεύουν ότι η εξουσία και η βία είναι τρόποι για να λυθούν τα προβλήματα, για να χειριστούν τα πράγματα κι εκείνους που συμφωνούν με αυτό, εκείνους που υφίστανται την εξουσία και τη βία, τα θύματά τους, ας τους φωτίσουμε με το φως μας.(παύση)

Εκείνους που ακόμα εμπλέκονται σε πολέμους, γιατί απλά δεν ξέρουν ότι υπάρχουν άλλοι τρόποι, άλλοι τρόποι για να χειριστούν τα ζητήματα, έτσι καταφεύγουν σε πολέμους, σε μάχες. Τόσο συχνά δεν συνειδητοποιούν ότι αυτοί οι πόλεμοι είναι αρχαίοι, όχι μόνο σχετικά με την παρούσα περίοδο στον πλανήτη, αλλά αυτοί οι πόλεμοι, αυτές οι μάχες πάνε πίσω σε άλλες ζωές. Ανάγονται σε ολόκληρες εποχές του παρελθόντος, πάρα πολύ παλιά και εξακολουθούν να γίνονται τώρα.

Ας φωτίσουμε με το φως μας όλους εκείνους που ακόμα εμπλέκονται σε μάχες και συγκρούσεις, σκληρότητα, έθνη εναντίον εθνών, ώστε να δουν το φως, να νιώσουν το φως.
(παύση)

Υπάρχει κάτι ενδιαφέρον όσον αφορά τους πολέμους κι εκείνους που ηγούνται σ’ αυτούς. Παγιδεύονται σ’ αυτά και τα μεταφέρουν από τη μια ζωή στην άλλη και συνεχίζουν να τα επιβάλουν στον πλανήτη.

Ας φωτίσουμε με το φως μας όλους εκείνους που χρησιμοποιούν τους πολέμους,  όλους εκείνους που είναι θύματα πολέμων στον πλανήτη.

Και να φωτίσουμε με το φως μας όλους εκείνους, που απλά προσπαθούν να το αγνοήσουν. Φοβούνται να πουν, “Φτάνει πια”, έτσι απλά το αγνοούν και παριστάνουν ότι δεν υπάρχει κι αυτό τόσο συχνά κάνει τους πολεμιστές να συνεχίζουν τους πολέμους τους.

Ας φωτίσουμε με το φως μας αυτό τον πλανήτη. Γι’ αυτό ήρθατε εδώ.
(παύση)

Παρατηρείτε ότι δεν υπάρχει πίεση. Δεν χρειάζεται να πιέζουμε ή να εξαναγκάζουμε τίποτα.

Απλά φέρνετε αυτό το φως, το ίδιο φως που φέρατε στον εαυτό σας. Είναι η συνειδητότητα.

Η συνειδητότητα έχει τον τρόπο να φωτίζει το μονοπάτι, να φωτίζει τις δυνατότητες. Η συνειδητότητα έχει τον τρόπο να ξυπνά εκείνους που κοιμούνται και να προσφέρει καινούριες και πραγματικές λύσεις.
(παύση)

Αφήστε το φως σας να φωτίσει τον εαυτό σας, τον πλανήτη.
(μεγαλύτερη παύση)

Ακόμα και η ιστορία αυτού του πλανήτη και η ιστορία όλων των ανθρώπων μπορεί να αλλάξει.

Συμβαίνει ένα είδος κβαντικής φυσικής, όπου παρόλο που πιστεύετε ότι τα πράγματα είναι στην ιστορία με συγκεκριμένη σειρά και διάταξη, αυτό μπορεί να αλλάξει. Ακόμα κι αυτό που θα ονομάζατε παρελθόν, μπορεί να αλλάξει.

Στην πραγματικότητα, το παρελθόν πρέπει να αλλάξει, ώστε να γίνει μια πραγματική αλλαγή.

Το παρελθόν και το παρόν, πρέπει να γίνει μια μεταμόρφωση ώστε οι άνθρωποι, η ανθρωπότητα να μην συνεχίσει πάνω στο ίδιο γραμμικό μονοπάτι όπως μέχρι τώρα.

Έτσι, το φως που ρίχνετε τώρα στον πλανήτη, πηγαίνει πίσω στην ιστορία, πίσω στον χρόνο. Μπορεί να αλλάξει όσα συνέβησαν πριν από 500, 1.000 χρόνια.
Αλλάζει τις δυνατότητες.
(παύση)

Γι’ αυτό είστε εδώ. Γι’ αυτό είστε στον πλανήτη τώρα.

Αφήστε το φως σας να φωτίσει τον κόσμο, την ανθρωπότητα, την μαζική συνείδηση.
(παύση)

Νιώστε τώρα το DreamWalk. Νιώστε την ομορφιά του DreamWalk, μέσα στο φως. Γι’ αυτό είστε εδώ.

Αυτό περιμένατε, να είστε εδώ αυτή την περίοδο. Και ξέρετε ότι αυτή η περίοδος τώρα είναι τόσο καθοριστική.

Δεν θέλω καν να φανταστώ τί θα συνέβαινε σ’ αυτό τον πλανήτη αν δεν ερχόταν φως.

Γι’ αυτό είστε εδώ στον πλανήτη τώρα κι όταν φωτίζετε με το φως σας, αυτό πάει πρώτα στον εαυτό σας, σε κάθε πλευρά, κάθε εμπειρία που είχατε σ’ αυτή τη ζωή και μετά πάει σε κάθε περασμένη ζωή. Αυτό το φως απλά πολλαπλασιάζεται,  φωτίζει μέσα στα πιο σκοτεινά σημεία κι αλλάζει ακόμα κι αυτό που θα ονομάζατε παρελθόν.

Χρειάστηκε πολύς χρόνος για να φτάσετε εδώ. Χρειάστηκε να εμπιστευθείτε το φως σας, την συνειδητότητά σας, σαν άνθρωποι μέσα σε σώμα. Χρειάστηκε να αναγνωρίσετε και να εμπιστευθείτε αυτό το φως.

Πριν από δέκα χρόνια οι περισσότεροι από σας δεν θα το εμπιστευόσασταν. Οι  περισσότεροι από σας θα αμφέβαλλαν για την ψυχή τους. Όμως τώρα είμαστε εδώ, συμμετέχοντας από όλο τον κόσμο στο DreamWalk μέσα στο Σκοτάδι, και μπορείτε να φωτίσετε χωρίς πρόγραμμα, απλά να φέρετε την συνειδητότητα σ’ αυτό τον πλανήτη.

Νιώστε καθώς αυτό το φως συνεχίζει να λάμπει.
(παύση)

Αυτός είναι ο λόγος που ήρθατε εδώ.

Ήρθατε εδώ για να δεχτείτε το φως σας, το φως της ψυχής σας, της θεϊκότητάς σας και μετά να το αφήσετε να λάμψει προς τα έξω.

Αυτό το φως τώρα πηγαίνει στον πλανήτη. Δείτε τί θα συμβεί μετά.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή μαζί στο DreamWalk μέσα στο Σκοτάδι.

Ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή. Γι’ αυτό είστε εδώ τώρα.

Με αυτά, Είμαι ο Αντάμους του Σαιν-Ζερμαίν.

 

 

Μετάφραση : Μαίρη Πολυχρόνη
Review και επιμέλεια : Μαρία Γρηγοράκη

Σπόνσορες : Ζωή Μπουζούκα,   Φωτεινή Καμπά