ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ

Sponsored links

Donate Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε τις μεταφράσεις κάνοντας ένα paypal donation

Αγαπημένοι μου φίλοι
Είμαι πολύ χαρούμενη να σας προσκαλέσω στο πρώτο διαδικτυακό συνέδριο πνευματικής αφύπνισης, που γίνεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά, και στο οποίο συμμετέχω μαζί με άλλους φίλους και συνοδοιπόρους!

Είναι μία πολύ πρωτότυπη δημιουργία, την οποία εμπνεύστηκε η αγαπημένη φίλη Katerina Thalassa. Θα αρχίσει την Παρασκευή 21-7 και θα διαρκέσει για μία εβδομάδα.
Οι συμμετέχοντες μας αποκαλύπτουν τί σημαίνει αφύπνιση και πώς τη βιώνουν ο καθένας από τη δική του πλευρά!! Επίσης οι συμμετέχοντες μας δίνουν πολύτιμες συμβουλές και εμπειρίες, και τα εργαλεία που χρησιμοποίησαν για να περάσουν μέσα από την αφύπνιση και το στάδιο μετά από αυτήν, που οδηγεί στη φώτιση.

Ναι, είναι ένα διαδικτυακό συνεδριο, που δεν χρειάζεται ούτε να μετακινηθείτε, ούτε να πάρετε κάποιο μέσο, τραίνο ή αεροπλάνο ή οτιδήποτε, για να πάτε να το παρακολουθήσετε, ούτε να ξοδέψετε χρήματα σε ξενοδοχεία.

Την πρώτη εβδομάδα είναι εντελώς δωρεάν για όσους επιλέξουν να το παρακολουθήσουν και κάθε μέρα θα παρακολουθείτε τρεις ομιλητές!! ( Στον δικό σας χρόνο ).
Επίσης όμως υπάρχει και η δυνατότητα για κάποιους από εμάς, να το αγοράσουμε και να ωφεληθούμε από τις προσφορές, που δίνει ο κάθε παρουσιαστής!! Άλλος δίνει σεμινάριο, άλλο συνεδρίες, άλλος ασκήσεις, ό,τι δώρο μπορεί ο καθένας μας!

Και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που συμμετέχω σε αυτή την όμορφη δημιουργία, ανάμεσα σε τόσους φίλους και συνοδοιπόρους , από τόσα διαφορετικά μονοπάτια , που εμπλουτίζουν με τη σοφία τους , το συνέδριο αυτό!!

Πατήστε τον σύνδεσμο πιο κάτω, για να γραφτείτε και να παρακολουθήσετε δωρεαν από μεθαύριο, αυτό το υπέροχο ενωτικό συνέδριο, όποια μέρα ή όποια συνέντευξη θέλετε.
Ανυπομονώ να ακούσω όλους τους φίλους μου και να τους δω με ανοιχτή καρδιά και με χαρά, και το ίδιο εύχομαι και σε σας!

https://epitrepo.clicksummits.com/i-am/#aff=mariagrigoraki

Υ.Γ. Η δική μου παρουσίαση, διαθέσιμη από 22- 7, 12 το μεσημέρι , μέχρι 23-7, στις 12.μμ.