Δεν αφορά πραγματικά το σεξ

Sponsored links

Donate Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε τις μεταφράσεις κάνοντας ένα paypal donation

Από το Geoffrey Hoppe,
Οκτώβριος 2010

Ελκυστικός τίτλος,έτσι ; “Το σεξ” έχει μια ορισμένη γοητεία. Απλά, η λέξη από μόνη της μπορεί να είναι προκλητική και σαγηνευτική.
Ξέρω, επειδή αυτό το πρωί μόλις άνοιξα το lap-top μου και έκανα σερφ στις ειδήσεις του CNN, παρατήρησα πολλούς τίτλους και φωτογραφίες, που υπενίσσονταν το σεξ. Παραδείγματος χάριν, υπήρχε ένα μεγάλο σκάνδαλο σεξ, που αφορούσε τον Brett Favre, τον μπακ της Μινεσότα Βίκινγκς. Ήταν ο ήρωάς μου όταν έπαιζε για την ομάδα μου.
Τώρα κατηγορείται για την αποστολή άσεμνων μηνυμάτων και εικόνων σε μία όμορφη νέα  δημοσιογράφο ειδήσεων. Θα μπορούσε να τερματίσει τον επί 18 έτη γάμο του και την υψηλού προφίλ επαγγελματική σταδιοδρομία του.  Όχι επειδή θα αναγκαστεί να παραιτηθεί, αλλά επειδή η ενέργεια του σεξουαλικού ιού, στη οποία πιάστηκε τώρα, θα μειώσει πολύ την αποτελεσματικότητά του στον τομέα των αγώνων, και πιθανώς στο σπίτι επίσης.

Πολλά από τα άλλα άρθρα και τις αγγελίες στο CNN ήταν ιδιαίτερα υποδηλωτικά, εάν όχι κραυγαλέα για το σεξ. Δεν μιλώ για το ‘ιερού γάμου’ είδος του σεξ . Πρόκειται για το άσεμνο, χαμηλής-δόνησης και ενέργειας-θρέψης είδος του σεξ.
Το οποίο με φέρνει στο θέμα μου:

Το άρθρο μου στο πρόσφατο τεύχος  Ιnspiring Consiousness ( Εμπνέοντας την Συνείδηση) ,το μηνιαίο ενημερωτικό δελτίο για τους δασκάλους του Βυσσινί Κύκλου (Crimson Circle ), μιλάει για τον σημαντικό ρόλο των πιστοποιημένων δασκάλων.

Φέρνουν τον πυρήνα των πληροφοριών του Βυσσινί Κύκλου, στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Κάθε Σαββατοκύριακο, υπάρχουν δάσκαλοι παρουσιαστές μαθημάτων, που γίνονται κάπου στον κόσμο. Οι δάσκαλοι του Βυσσινί Κύκλου είναι κάτι πολύ περισσότερο από δάσκαλοι . Ειναι Διευκολυντές της Αφύπνισης. Δημιουργούν μια ασφαλή ενέργεια για τους μαθητές τους για να βιώσουν τις μεταμορφωτικές ζωής πληροφορίες, που προσφέρονται από τον Tobias και Adamus Saint-Germain.

Από όλες τις σειρές μαθημάτων που προσφέρονται από τους δασκάλους, συμπεριλαμβανομένης της τριλογίας DreamWalker (θάνατος, γέννηση και ανάληψη), Aspectology και Synchrotize, θεωρώ το Σχολείο Σεξουαλικής Ενέργειας του Tobias (SES, Sexual Energy School ), ότι είναι ο πυρήνας όλων των μαθημάτων.

Καθένας που θέλει να γίνει δάσκαλος του Βυσσινί Κύκλου πρέπει να πάρει το SES, πριν να μπορέσει να εκπαιδευτεί σε οποιαδήποτε άλλη σειρά μαθημάτων.

Θα προχωρούσα τόσο πολύ ώστε να πώ, ότι κάθε Shaumbra θα έπρεπε να πάρει το SES, πριν προχωρήσει πιο πέρα στην πορεία της αφύπνισής του.

Το SES δεν αφορά πραγματικά το σεξΑφορά την αγάπη για τον Εαυτό σε πολύ ιερό επίπεδο. Αφορά την ολοκλήρωση των αρσενικών/θηλυκών πτυχών σας. Το SES μας δίνει μια κατανόηση, για το πώς οι ενέργειες του πυρήνα διαχωρίστηκαν αιώνες πριν, και το πώς μπορούν να γυρίσουν πίσω στην ενότητα, σε ατομική, προσωπική βάση.

Σε ένα πολύ πρακτικό επίπεδο, το SES μας διδάσκει για τον σεξουαλικό ενεργειακό ιό. Σύμφωνα με τον Tobias, αυτός ο ιός προκαλείται από μια ανισορροπία στη συνείδηση. Δεν κατέχεται ούτε ελέγχεται από κανέναν ή τίποτα. Δεν είναι μέρος μιας συνωμοσίας ή μιας  ύπουλης πλοκής, και δεν προέρχεται από τη “σκοτεινή πλευρά” ή ακόμα και από τις πτυχές μας. Από πολλές απόψεις είναι όπως μια γρίπη ή ένας ιός κρυολογήματος. Περνάει από ένα άτομο σε άλλο χωρίς διάκριση. Κλέβει ενέργεια και στερεί τελικά ένα πρόσωπο από τη χαρά στη ζωή του.

Ο Tobias προσφέρει τις ιδέες στο πώς να απελευθερώσετε τον ιό από τη ζωή σας. Καλείται Aliyah, το οποίο σημαίνει συμπτωματικά ” επιστροφή στην εστία ” στην εβραϊκή γλώσσα. Ο Aliyah αφορά την επιστροφή σε μια θέση της αγάπης μέσα στον Εαυτό σας. Ο Aliyah είναι μια πολύ προσωπική εμπειρία. Έχω ακούσει μερικούς Shaumbra που δεν έχουν παρακολουθήσει το SES , να συζητούν και να εκθέτουν την αντίληψή τους για τον Aliyah, αλλά αλίμονο, είναι μια προσωπική εμπειρία ,που σε τελευταία ανάλυση, δεν επιδέχεται περιγραφή.

O Τοβίας είπε ότι ο Αliyah είναι ο μόνος τρόπος  που γνωρίζει, για να απελευθερωθεί ο ιός της συνείδησης.  Αναφερόταν βέβαια στην Αγάπη του Εαυτού, ολοκληρωτικά και άνευ όρων.

Δεν χρειάζεται να παρακολουθήσετε το SES , για να το κάνετε αυτό, αλλά τα μαθήματα δημιουργούν έναν ασφαλή χώρο και έχετε επαγγελματική καθοδήγηση, στο πως θα διαπραγματευτείτε τα πολλά θέματα που βγαίνουν στην επιφάνεια.

Οι  δάσκαλοι του Βυσσινί Κύκλου είναι εκπαιδευμένοι και έχουν την εμπειρία στην αντιμετώπιση προκλήσεων σχετικές με τον ιό.  Ακόμη και στο ασφαλές περιβάλλον της τάξης ,το μάθημα του SES εμπεριέχει προκλήσεις.

Οι δάσκαλοι αναφέρουν ότι οι ενέργειες αρχίζουν να εισέρχονται αρκετές μέρες πριν αρχίσει η τάξη. Επηρεάζουν πράγματα όπως τα συναισθήματα, διατροφικές συνήθειες και ύπνο, τα ηλεκτρονικά , ακόμη και το ταξίδι των μαθητών, ώστε να δώσουν το παρών στην τάξη.

Πραγματικά, υπάρχουν βαριά συναισθήματα την πρώτη και την δεύτερη μέρα στην τάξη. Με άλλα λόγια, δεν είναι ένα χαμογελαστό ευχάριστο Σαββατοκύριακο.

Εντούτοις, μετά το τέλος οι περισσότεροι μαθητές έχουν βαθιές προσωπικές κατανοήσεις , που μετατρέπονται αργότερα σε προσωπικές μεταμορφώσεις.

Στις ανταποκρίσεις που στέλνονται στους μαθητές μετά το σεμινάριο του SES, πάνω από το 65%  λένε ότι το SES ήταν ένα γεγονός που άλλαξε τη ζωή τους.

Κατά σύμπτωση έτυχε να μπω στον τομέα μηνυμάτων του Βυσσινί Κύκλου, ψάχνοντας κάτι. Πρόσεξα ότι το πρόσφατο υπογεγραμμένο μήνυμα αφορούσε το SES.

O γράφων το μήνυμα κάνει την ερώτηση « Ποιές είναι οι εμπειρίες των ανθρώπων με το SES ? Ειδικά είμαι περίεργος να δώ, πώς πάνε οι μαθητές σε μία κλίμακα που κυμαίνεται από καλό / ευχάριστο / πληροφοριακό σε  απόλυτα απαραίτητο / άλλαξε τη ζωή μου / με αφύπνισε κ.λ.π.»

Εδώ λοιπόν έχουμε μερικές απαντήσεις από μαθητές για το SES :

  • «Απόλυτα απαραίτητο, άλλαξε τη ζωή μου ».
  • « Πιστεύω απόλυτα ότι θα ήταν “must” για κάθε άνθρωπο. Είναι απίστευτο πόσα πολλά υπάρχουν μέσα σ’αυτό. Ένας ολόκληρος νέος κόσμος. Καταπληκτική , πρωτοποριακή γνώση ».
  • « Το κλειδί για ότι ψάχνουμε όλοι ».
  • « Έχω διδάξει αρκετές τάξεις SES και είναι εκπληκτική η εμπειρία να το διδάσκεις επίσης. Όλοι θα έπρεπε να το παρακολουθήσουν ,γιατί όλοι επηρεαζόμαστε από τον ιό. Για αυτούς που δεν φαίνεται να έχουν τα χρήματα, αυτός είναι ο ιός στη ζωή τους, όπως επίσης και η πτυχή τους του θύματος , που τους εμποδίζουν να κάνουν τα μαθήματα.»

Η Λίντα έχει δηλώσει ότι υπάρχουν πολλοί δάσκαλοι που επιθυμούν να ταξιδέψουν, για να διδάξουν το SES. To μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στείλετε ένα μήνυμα και θα έρθει ένας δάσκαλος να σας συναντήσει.

Επίσης , η Λίντα έχει πεί : « Δεν θα ξαναδείτε τη ζωή με τον ίδιο τρόπο όπως πριν, μετα από ένα σεμινάριο SES.

Σαν τελική σημείωση , θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Τοβία, που μας έδωσε όλο αυτό το υλικό. Μας άλλαξε σημαντικά τη ζωή μας και τις ζωές περίπου 2000 Shaumbra σε όλο τον κόσμο, που παρακολούθησαν το SES.
Απο το περιοδικό “ Shaumbra News” , Οκτώβριος 2010

 Μετάφραση : Μαρία Γρηγοράκη      mariagrigoraki3@hotmail.com