Mήνυμα Μητέρας Μαρίας, για τον corona ιό

Sponsored links

Donate Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε τις μεταφράσεις κάνοντας ένα paypal donation

Μέσω του John McCurdy
23-3 2020

Είμαι αυτό που Είμαι.

Α, η ανακάλυψη της ελευθερίας. Μου αρέσει ο τίτλος αυτής της νέας ιστοσελίδας. Και μου αρέσουν όλα αυτά που θα κάνουμε εδώ μέσα, πώς ο Τζων θα εκφράζει τον εαυτό μας εδώ μέσα. Ω, μερικές φορές θα εκφράζει τον εαυτό του σαν άνθρωπο και μερικές φορές θα εκφράζει τον εαυτό του σαν εμένα, την ψυχή του, την θεϊκότητά του, όπως τώρα. Αλλά γι αυτό το μήνυμα ζητήσαμε από μια πολύ αγαπημένη μας φίλη να έρθει κοντά μας, και θα της ζητήσουμε να μιλήσει.

(Σύντομη παύση, καθώς αλλάζουν οι ενέργειες)

Ω, αγαπημένε μου φίλε. Αγαπημένοι μου φίλοι.

Ο καθένας από εσάς που ακούει ή διαβάζει αυτό το μήνυμα, μιλάω απευθείας σε σένα.

Ενώθηκα με τον Τζων και με όλα όσα είναι, και αν το επιτρέψετε, θα ενωθώ και με την δική σας  ψυχή. Και έχουμε ενωθεί με πολλούς άλλους ακόμα.

Έχουμε ενωθεί με εκείνον που ήταν γιος μου πριν δυο χιλιάδες χρόνια, που τον γνωρίσατε σαν Γέσουα Μπεν Τζόζεφ, ή Ιησού, και με την πολυαγαπημένη του, την Μαρία την Μαγδαληνή. Και με πολλούς, πάρα πολλούς άλλους δασκάλους. Και ναι, με γνωρίζετε σαν Μητέρα Μαρία.

Νοιώσε με, αγαπημένε. Είμαι εδώ, μαζί σου. ( H Μητέρα Μαρία.)

Θέλω να σου μιλήσω σήμερα, όποτε κι αν διαβάζεις αυτό το μήνυμα, σχετικά με όλα όσα συμβαίνουν αυτή την εποχή στον κόσμο. Επειδή, ενάντια σε όλον αυτό τον φόβο γύρω από αυτό που ονομάζετε κορωνοϊό, κάτι υπέροχο συμβαίνει. Κάτι πανέμορφο. Κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά, σε ολόκληρη την ιστορία της Γης.

Η γη σταμάτησε. Η ανθρωπότητα σταμάτησε για να πάρει μια ανάσα και για να κοιτάξει μέσα της.

Πολλοί από εσάς που διαβάζετε ή ακούτε αυτό το μήνυμα ξέρετε τι σημαίνει αυτό. Ξέρετε πώς, καθώς περνούσατε στην δική σας αφύπνιση σε αυτή την ενσάρκωση, θεωρήσατε απαραίτητο να σταματήσετε και να κοιτάξετε μέσα σας.

Επίσης ξέρετε πόσο δύσκολο ήταν αυτό. Μερικές φορές έπρεπε να δημιουργήσετε κάποιο ατύχημα ή μια ασθένεια, ή κάτι να σας αναγκάσει να σταματήσετε, να νοιώσετε τον εαυτό σας. Να νοιώσετε την ουσία σας. Να νοιώσετε την ίδια σας την ψυχή καθώς ξεκινούσε να ενσωματώνεται μαζί σας  περισσότερο από ποτέ. Αυτό ακριβώς συμβαίνει τώρα και με τον κόσμο. Η ανθρωπότητα άρχισε να ξυπνάει σε παγκόσμια κλίμακα.

Ω, για τους περισσότερους είναι μια τρομακτική και τραυματική διαδικασία, όπως ακριβώς ήταν και για εσάς. Αλλά επειδή εσείς και άλλοι σαν εσάς περάσατε πρώτοι από εκεί, ανοίξατε την πόρτα έτσι ώστε δεν χρειάζεται να είναι τόσο δύσκολο για τους υπόλοιπους. Αλλά αυτό ακριβώς συμβαίνει αυτή την στιγμή.

Ω, γνωρίζουμε τον φόβο. Γνωρίζουμε πόσο φοβισμένοι είστε κάποιοι από εσάς. Σας καλώ να νοιώσε αυτό τον φόβο. Μην προσπαθείτε να τον ξεφορτωθείτε. Αφήστε τον να υπάρχει. Θα σας πάει σε ένα βαθύτερο επίπεδο του εαυτού σας, αν το επιτρέψετε.

Αλλά ακόμα και για εσάς, αυτή η εποχή έχει να κάνει με το σταμάτημα και την βουτιά βαθιά μέσα σας. Θα είστε μια χαρά. Ακόμα κι αν κολλήσετε τον ιό, για τους περισσότερους δεν θα είναι και τίποτα σπουδαίο. Ναι, κάποιοι θα πεθάνουν, αλλά θα είναι εκείνοι που ήρθε η ώρα τους.

Βλέπετε, οι ιοί πάντοτε  εξυπηρετούν έναν σκοπό. Δημιουργούνται από την ανθρώπινη συνείδηση.

Ω, θα κυκλοφορούν διάφορες ιστορίες σχετικά με το ποιος προφανώς δημιούργησε αυτό τον ιό και τον εξαπέλυσε στον κόσμο, αλλά δεν έχουν καμιά σημασία. Η ανθρώπινη συνείδηση ήταν αυτή που δημιούργησε τον ιό και του επέτρεψε να γεννηθεί, επειδή η ανθρώπινη συνείδηση κατάλαβε, ότι ήρθε η ώρα για μια αλλαγή. Και οι ιοί είχαν ανέκαθεν να κάνουν με την αλλαγή.

Όταν ένας ιός μπαίνει μέσα στο σώμα σας, αλλάζει το DNA σας. Ακόμα και οι επιστήμονες, καθώς πειραματίζονται πάνω στο πώς να μεταβάλλουν το DNA κάποιου για να θεραπεύσουν μια ασθένεια, ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο, χρησιμοποιούν έναν ιό για να πραγματοποιήσουν την αλλαγή. Είναι ένας ιός που τον τροποποίησαν έτσι ώστε να είναι λιγότερο επικίνδυνος, αλλά δεν παύει να είναι ένας ιός. Το κάνουν αυτό επειδή ο ιός μπορεί να μεταφέρει μια νέα πληροφορία σε ολόκληρο το DNA μέσα στο σώμα σας. Και, αγαπημένοι μου φίλοι, αυτή την στιγμή εισέρχεται μεγάλος όγκος νέων πληροφοριών πάνω στην Γη.

Όχι, δεν προέρχεται από κάποια εξωτερική δύναμη ή από κάποια εξωτερική διάνοια. Προέρχεται από εσάς, από τις δικές σας ψυχές, από την συλλογική συνείδηση της ανθρωπότητας. Επειδή , βλέπετε, ολόκληρη η γη αφυπνίζεται τώρα.

Δείτε τι συμβαίνει. Νοιώστε. Νοιώστε πέρα από τον φόβο, σε όλα όσα συμβαίνουν στην γη αυτή την στιγμή. Παρατηρήστε τις αλλαγές που συμβαίνουν.

Ω, στο παρελθόν, για να σταματήσεις τον κόσμο με τον τρόπο που γίνεται τώρα, θα ήταν μια ευκαιρία για αυτούς που αποζητούν την εξουσία. Και τώρα υπάρχουν κάποιοι που το κάνουν αυτό. Αλλά παρατηρήστε τους, παρατηρήστε τους φίλους τους. Τώρα υπάρχει μια διαφορά, κι αυτή είναι ότι δεν μπορούν να κρυφτούν, και δεν έχει αποτέλεσμα αυτό που προσπαθούν να κάνουν. Γελοιοποιούνται μπροστά σε όλους, μπροστά σε ολόκληρο τον κόσμο, κι όταν αυτό ξεφουσκώσει ο κόσμος θα είναι διαφορετικός.

Επειδή εσείς, οι άνθρωποι, αφυπνίζεστε. Δεν πρόκειται να ανεχτείτε πια την απληστία, την αναζήτηση της εξουσίας και την επιβολή της στους άλλους.

Αυτή, αγαπητέ μου φίλε, είναι η αρχή μια νέας εποχής. Μιας υπέροχης νέας εποχής. Γι αυτό σε καλώ να νοιώσεις τον φόβο, και μετά να νοιώσεις πέρα από τον φόβο. Επέτρεψε τον φόβο, αλλά νοιώσε πέρα από αυτόν.

Άνοιξε  την αντίληψή  σου πέρα από τον φόβο.

Ναι, θα πεθάνουν άνθρωποι από τον ιό. Πεθαίνουν ήδη. Αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι στον πλανήτη, που απλά δεν είναι έτοιμοι για την αλλαγή που έρχεται, και επίσης δεν είναι αρκετά αφυπνισμένοι ώστε να γνωρίζουν πώς να απελευθερωθούν απλά από το σώμα και να αναχωρήσουν. Κι έτσι μπαίνει μέσα τους ένας ιός και τους δίνει μια διέξοδο.

Ω, θα επιστρέψουν. Θα επιστρέψουν σε νέα σώματα, σε νέες ζωές, πολύ καλύτερα προετοιμασμένοι για την Νέα Γη. Αλλά δεν είναι προετοιμασμένοι για τις αλλαγές που συμβαίνουν αυτή την στιγμή. Τους τρελαίνουν. Και παρόλο που οι ανθρώπινοι εαυτοί τους δεν το καταλαβαίνουν, όταν περάσουν απέναντι θα αναστενάξουν ανακουφισμένοι.

Επειδή, βλέπετε, δεν υπάρχει θάνατος. Ποτέ δεν υπήρχε. Ήρθατε στη Γη, εστιάσατε μέρος τους εαυτού σας στο ανθρώπινο  σώμα. Αλλά όταν δημιουργήσατε αυτά τα σώματα, πριν πάρα πολύ καιρό,  κατασκευάσαμε αυτό που εσείς αποκαλείτε θάνατο, επειδή υπήρχε σοβαρός κίνδυνος να παγιδευτείτε. Και πιστέψτε με, δεν θέλετε να παγιδευτείτε μέσα σε ένα ανθρώπινο σώμα.

Ω, ο άνθρωπος έχει ένα ένστικτο επιβίωσης που τον κάνει να θέλει να ζήσει για πάντα. Ο άνθρωπος νοιώθει την ψυχή του, αλλά μέσα στο όνειρο ξέχασε. Δεν καταλαβαίνει τι είναι αυτό το συναίσθημα, απλά ξέρει ότι με κάποιο τρόπο θα πρέπει να είναι αιώνιος, και προσπαθεί να το εφαρμόσει στο ανθρώπινο σώμα. Με την τεχνολογία, κάποιοι θα μάθουν πώς να επιμηκύνουν την ζωή του σώματος με τεχνητά μέσα, και τότε θα ανακαλύψουν πόσο απαίσιο μπορεί να είναι να είσαι παγιδευμένος μέσα σε ένα σώμα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Πρέπει να επιστρέψεις στον εαυτό σου, πρέπει να επιστρέψεις στο σπίτι και να θυμηθείς ποιος πραγματικά είσαι.

Κάποιοι από εσάς αυτή τη στιγμή το κάνετε ενόσω βρίσκεστε στην Γη, αλλά είναι μόνο λίγες χιλιάδες από τα επτά εκατομμύρια ανθρώπων. Πολλοί περισσότεροι, πολύ, πολύ, πολύ περισσότεροι αρχίζουν να ξυπνάνε, να έχουν μια αμυδρή υποψία της πραγματικής τους υπόστασης. Αλλά όπως γνωρίζετε από την δική σας αφύπνιση, είναι μια σκληρή κούρσα, ένα δύσκολο ταξίδι, και υπάρχουν πολλοί που δεν είναι προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο. Κι έτσι αυτός ο ιός τους δίνει μια διέξοδο.

Δεν είναι κάτι που τους το επέβαλλαν. Απλά και μόνο επειδή εκτίθεται κάποιος στον ιό δεν σημαίνει ότι θα νοσήσει απαραίτητα, πόσο μάλλον να πεθάνει. Είναι ολοκληρωτικά δικό σας θέμα και της ψυχής σας. Για πολλούς, παρόλα αυτά, η ανθρώπινη πλευρά τους είναι ακόμα κοιμισμένη και δεν είναι σε θέση να πάρει αυτή την απόφαση, κι έτσι το κάνει η ψυχή τους. Τους καλεί πίσω στην εστία.

Έτσι λοιπόν, μη φοβάστε τον θάνατο. Μην φοβάστε που οι άλλοι πεθαίνουν. Απλά επιστρέφουν στην εστία για να μπορέσουν να επιστρέψουν σε μια νέα μορφή. Μέσα σε ένα νέο σώμα  που θα είναι καλύτερα προετοιμασμένο να διαχειριστεί την δική τους αφύπνιση.

Μην φοβάστε τον δικό σας θάνατο. Αν αυτό επιλέξει η ψυχή σας, όταν συμβεί,  θα ανακαλύψετε ότι είναι πολύ πιο διασκεδαστικό από την γέννηση. Είναι κάτι ευχάριστο, μια επανένωση, μια υπενθύμιση όλων όσων είστε.

Κάποιοι από εσάς που θα κάνουν αυτή την μετάβαση δεν θα πεθάνουν με τον παλιό τρόπο. Είναι μια μετάβαση, όπως η κάμπια που γίνεται χρυσαλίδα και μετατρέπεται σε μύκητα, διαλύεται σε γλίτσα ή λάσπη. Ουσιαστικά πεθαίνει. Κι όμως η ζωή είναι ακόμα εκεί, και καταλήγει πεταλούδα.

Πολλοί από εσάς που λαμβάνετε αυτό το μήνυμα βρίσκεστε σε αυτό το σημείο. Για κάποιους από εσάς, ο ιός μπορεί απλά να είναι αυτό που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε επιτέλους την μετάβαση. Για κάποιους άλλους , θα είναι απλά μια κοινή γρίπη. Μπορεί και να μην το νοιώσετε καν. Μπορεί και να μην έχετε καθόλου συμπτώματα, αλλά έτσι κι αλλιώς θα ξαναγράψει το DNA σας και θα αλλάξει την ανθρώπινη πλευρά σας, έτσι ώστε να είστε σε θέση να μπορείτε να διαχειριστείτε την συνέχεια της διαδρομής σας πιο εύκολα. Εγώ  θα σας βοηθήσω να καθαρίσετε τα τραύματα του σώματός σας από όλες τις αλλαγές που περνάτε.

Κάποιοι από εσάς δεν θα κολλήσετε τον ιό. Δεν το έχετε ανάγκη, επειδή όλα αυτά συμβαίνουν, έτσι κι αλλιώς. Έχετε επιτρέψει να συμβούν.

Κι έτσι, νοιώστε πέρα από τον φόβο, αγαπημένοι μου. Είναι κάτι μαγικό και πανέμορφο αυτό που συμβαίνει.

Ω, κάποιοι από εσάς αποδώσατε τον ιό αυτό σε σκοτεινές δυνάμεις. Αποδώσατε  πολλά πράγματα που συμβαίνουν στην ζωή στις σκοτεινές δυνάμεις, και σας καλούμε να αναθεωρήσετε. Επειδή, όταν σκέφτεστε έτσι, παγιδεύεστε σε ένα σκοτεινό μέρος. Κυριολεκτικά γίνεστε οι ίδιοι μια σκοτεινή δύναμη, επειδή ενδίδετε στον φόβο. Εξαπλώνετε τον φόβο.

Και αγαπημένε μου φίλε, αν μπορούσα να σου δώσω να καταλάβεις κάτι, αυτό είναι ότι πουθενά δεν υπάρχουν σκοτεινές δυνάμεις.

Υπάρχουν απλά άλλες υπάρξεις σαν εσένα, που κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να κατανοήσουν τον εαυτό τους και την ζωή, κάνουν ό,τι μπορούν για να βρουν την ελευθερία τους, ακριβώς όπως κι εσύ.

Η μόνη σκοτεινή δύναμη που υπάρχει είναι ο ίδιος ο φόβος. Και δεν είναι δύναμη. Είναι απλά μια εμπειρία.

Δεν υπάρχουν πουθενά σκοτεινές δυνάμεις. Υπάρχει απλά ο Θεός, σε σχήμα, σε σώμα, που προσπαθεί να καταλάβει τον Εαυτό του. Είσαι κι εσύ Θεός, όπως και όλες οι άλλες υπάρξεις σε ολόκληρη την δημιουργία. Καμία από αυτές δεν είναι σκοτεινή. Ή, θα μπορούσες να πεις όλες  είναι σκοτεινές και όλες είναι φωτεινές. Είναι απλά ζήτημα οπτικής.

Για κάποιους, είσαι μια σκοτεινή και διαβολική δύναμη, επειδή έτσι σε αντιλαμβάνονται. Δεν πιστεύεις ότι αυτά που εκείνοι πιστεύουν είναι σημαντικά. Αναζητάς την ελευθερία στη Γη. Αναζητάς κυβερνήσεις με συμπόνοια και ελευθερία.
Γι’ αυτούς τους άλλους ,αυτό είναι διαβολικό. Έχουν τις δικές τους απόψεις για τον Θεό,  πώς θα πρέπει να λατρεύεται ο Θεός και πιστεύουν ότι είναι καθήκον τους να το επιβάλλουν στους άλλους. Αυτό δεν τους κάνει σατανικούς, απλά διαφορετικούς.
Και γι’ αυτούς, στα κατάβαθα της καρδιάς τους, σε βλέπουν σαν απειλή για όσα πιστεύουν, και σε θεωρούν σατανικό, διαβολικό. Ποιος έχει δίκιο λοιπόν;

Στην πραγματικότητα όλοι έχουν δίκιο, επειδή ο καθένας είναι ένας θεϊκός κυρίαρχος δημιουργός. Η κάθε ύπαρξη δημιουργεί την δική της πραγματικότητα, και μέσα σε αυτήν την πραγματικότητα τα συστήματα πεποιθήσεως που έχουν είναι η δική τους αλήθεια.

Ήρθε λοιπόν η ώρα, και αυτό είναι μέρος της αφύπνισης που λαμβάνει χώρα. Ήρθε ο καιρός να απομακρυνθείς από οποιαδήποτε πεποίθηση είχες για το φως  και το σκοτάδι.

Στην παλιά ιστορία της Γένεσης για την δημιουργία, στην Βίβλο, υπάρχει μια ιστορία σχετικά με το πώς ο Θεός δημιούργησε τον Αδάμ και την Εύα. Τους έβαλε σε αυτό τον υπέροχο κήπο – είναι μια υπέροχη μεταφορά- και εκεί υπήρχαν δυο δέντρα, δυο ιδιαίτερα δέντρα. Το ένα ήταν το δέντρο της ζωής. Αν έτρωγες  από αυτό το δέντρο θα ζούσες. Θα μπορούσες να ζεις για πάντα. Το άλλο ήταν το δέντρο Της Γνώσης του Καλού και του Κακού. Και ο Θεός είπε στον Αδάμ και στην Εύα, «Μην φάτε από αυτό το δέντρο, γιατί αν το κάνετε, θα πεθάνετε.

Τώρα, οι άνθρωποι, μέσα στην λήθη τους, πήραν αυτή την μεταφορά και την διαστρέβλωσαν. Διδάσκουν ότι ο Θεός είπε, «Αν φάτε από αυτό το δέντρο θα αναγκαστώ να σας τιμωρήσω με θάνατο.» Λες και το όλο θέμα ήταν η υπακοή στον Θεό. Αλλά έχασαν την ουσία, γιατί καθόλου έτσι δεν ήταν.

Ο Θεός είπε, «Μην αναζητήσετε την γνώση του καλού και του κακού. Μην ανακατευτείτε με το θέμα του καλού και του κακού, επειδή θα σας διασπάσει και θα πεθάνετε. Όχι επειδή θα σας τιμωρήσω εγώ, αλλά επειδή αυτή είναι η φύση της γνώσης του καλού και του κακού.»

Αγαπητέ φίλε, στην σύγχρονη εποχή χρησιμοποιούμε τις λέξεις  φως και σκοτάδι για να περιγράψουμε το καλό και το κακό, και κάθε φορά που θα πρέπει να αποφασίσουμε τι είναι φωτεινό και τι είναι σκοτεινό, τι είναι καλό και τι είναι κακό, μας παγιδεύει. Μας διασπάει εσωτερικά. Μας μετατρέπει σε αυτό που ονομάζουμε κακά πλάσματα, που προσπαθούμε να επιβληθούμε στους άλλους. Που προσπαθούμε να επιβάλλουμε την δική μας άποψη περί καλού και κακού στους άλλους. Είναι παγίδα.

Οπότε, καλοί μου φίλοι, εγκαταλείψτε την όλη θεωρία περί σκοτεινών δυνάμεων. Δεν υπάρχουν. Ω, υπάρχουν πολλά πλάσματα που προσπαθούν να επιβάλλουν την άποψή τους και κάνουν διάφορα. Μην γίνετε έτσι.

Αλλά ούτε να τους αποκαλείτε σκοτεινούς. Δεν έχουν δύναμη πάνω σας.

Όταν απελευθερώσετε την γνώση του καλού και του κακού, θα έχετε πρόσβαση στο δέντρο της ζωής και τίποτε άλλο δεν θα μπορεί να σας αγγίξει. Θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην κυριαρχία σας, στην σοφία της ψυχής σας.

Όταν απελευθερώσετε το καλό και το κακό, θα μπορέσει να μπει μέσα σας η ψυχή σας. Τότε θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε ότι είστε πραγματικά κυρίαρχοι της δικής σας δημιουργίας, και καμία άλλη ύπαρξη πουθενά στην δημιουργία δεν θα μπορεί να σας βλάψει ή να δημιουργήσει μέσα στην δική σας εμπειρία χωρίς την άδειά σας. Αλλά όσο βλέπετε σκοτεινές δυνάμεις έξω από τον εαυτό σας, είστε παγιδευμένοι και εκείνοι έχουν εξουσία πάνω σας.

Κοιτάτε τις νέες τεχνολογίες. Ω, οι άνθρωποι τρελαίνονται με τα 5G ( * είναι η επόμενη γενιά σύνδεσης κινητών συσκευών στο διαδίκτυο με ασύλληπτα υψηλές ταχύτητες και δυνατότητες). Ε λοιπόν, ο Τζων γελάει έχει γνώσεις σχετικά με τα ραδιοκύματα και βλέπει πόσο γελοίο είναι όλο αυτό. Αλλά κατά την δική μου άποψη είναι πράγματι πολύ θλιβερό, επειδή δίνετε την δύναμή σας σε μία χαζή ραδιοσυχνότητα, που δεν έχει καμία εξουσία πάνω σας.

Οι άνθρωποι έχουν διάφορες ιστορίες, που οι περισσότερες από αυτές βασίζονται πάνω σε ανοησίες, για το πως καταστρέφουν τα κύτταρά σας και όλα τα συναφή. Και αν τα πιστεύετε, τότε θα ισχύουν. Αλλά δεν φταίνε τα ραδιοκύματα για την καταστροφή των κυττάρων σας, φταίει η δική σας πεποίθηση.

Έτσι λοιπόν ας ξεπεράσουμε το όλο ζήτημα του καλού και του κακού, του φωτός και του σκότους, ακόμα κι αυτό της ζωής και του θανάτου, επειδή είστε αιώνιες υπάρξεις. Δεν μπορείτε να πεθάνετε.  Μπορείτε μόνο να απελευθερώσετε αυτό το περιορισμένο, μικροσκοπικό μέρος του εαυτού σας που αποκαλείτε άνθρωπο. Και τώρα η Γη έχει μια νέα ευκαιρία να απελευθερώσει τον άνθρωπο και να εξακολουθεί να το απολαμβάνει, να τον κρατάει ζωντανό με έναν καινούργιο τρόπο. Κατά μια έννοια, να εξακολουθείτε  να βρίσκεστε μέσα στο όνειρο , αλλά με πλήρη συνείδηση.

Αγαπημένοι μου φίλοι, ο ιός φέρνει αυτή την ευκαιρία σε όλους. Αυτός ο ιός οδηγεί σε μια ολοκαίνουργια πραγματικότητα. Θα πάρει χρόνο. Θα εξακολουθήσει να επικρατεί χάος. Θα εξακολουθήσουν κάποιοι να αποκτήσουν εξουσία. Αλλά παρατηρήστε αυτά που συμβαίνουν, δείτε πώς διαλύονται όλα. Οι δομές εξουσίας και οι ιεραρχίες διαλύονται. Πώς αρχίζουν όλα στην Γη, αργά, να εξισώνονται,  να μπαίνουν  σε μια νέα ισορροπία, σε μια νέα ελευθερία.

Αυτός είναι ο σκοπός ύπαρξης αυτού του ιού, γι’ αυτό καλοδεχτείτε  τον.

Ω, αυτό δεν σημαίνει  ότι πρέπει να βγείτε έξω για να μολυνθείτε. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι τέτοιο. Καλοδεχτείτε αυτά που συμβαίνουν, επειδή παρόλο που είναι τρομακτικό για τον άνθρωπο, είναι πιθανών το πιο υπέροχο, το πιο θαυμαστό πράγμα που έχει συμβεί ποτέ στην Γη.

Αφήστε τον να μπει μέσα. Αφήστε τον να μπει μέσα σας. Επιτρέψτε να συμβούν οι αλλαγές μέσα σας και έτσι δεν θα νοιώσετε τον πόνο του ιού. Αλλά ακόμα και αν μολυνθείτε, αφήστε τον να κάνει την δουλειά του. Μην το δείτε σαν κάτι κακό. Αφήστε τον να κάνει την δουλειά του. Δεν θα σας σκοτώσει, εκτός κι αν εσείς και η ψυχή σας το επιλέξετε από κοινού. Και τότε, θα είναι κι αυτή μια ευλογία, επειδή θα μπορέσετε να επιστρέψετε στην εστία. Θα αφήσετε πίσω σας τους περιορισμούς, την πίεση του να είστε άνθρωπος. Μιας αιώνιας ύπαρξης να ζει μέσα σε ένα υπερβολικά συμπιεσμένο ανθρώπινο σώμα.

Αλλά αν θέλετε να παραμείνετε απλά θεωρήστε ότι παραμένετε. Πείτε στην ψυχή σας. «Θέλω να ζήσω! Θέλω να βιώσω εμπειρίες! Θέλω να βιώσω την εμπειρία της ζωής με έναν καινούργιο τρόπο, μέσα σε μια καινούργια πραγματικότητα.» Και μετά εμπιστευτείτε τον εαυτό σας.

Είστε μια μεγαλειώδης, θεϊκή ύπαρξη, μια κυρίαρχη ύπαρξη. Κανένας άλλος δημιουργός δεν έχει εξουσία πάνω σας. Καμία σκοτεινή δύναμη δεν έχει εξουσία πάνω σας εκτός αν παίξετε το παιχνίδι τους. Εκτός αν τους αποκαλέσετε σκοτεινούς, και με αυτό τον τρόπο τους δώσετε την δύναμή σας.

Κάντε ένα βήμα πίσω. Πάρτε μια βαθιά αναπνοή. Νοιώστε την κυριαρχία σας. Είναι το μόνο που μετράει αυτή την στιγμή.

Η ψυχή σας είναι εδώ. Πάντοτε είχατε την άποψη ότι ήταν κάτι ξεχωριστό από εσάς, κάτι έξω από εσάς. Ήταν πάντοτε εδώ, πάντοτε μέσα σας. Είναι εσείς.

Ένα μέρος σας το λησμόνησε, επειδή έτσι ήταν το παιχνίδι. Έτσι είχε σχεδιαστεί, και τώρα θυμάστε.

Μην ψάχνετε την ψυχή σας, μην προσπαθείτε να την βρείτε. Θα είναι ένα ακόμα παιχνίδι  που θα σας κάνει να ψάχνετε συνέχεια. Απλά νοιώστε την. Είναι ακριβώς εδώ. Είναι η ίδια σας η ουσία. Πώς μπορείτε να βρείτε κάτι που είστε εσείς;

Αντί γι’ αυτό, επιτρέψτε στον εαυτό σας να αρχίσει να βλέπει την ζωή μέσα από τα μάτια της ψυχής σας. Θα καταλάβετε ότι το πετύχατε, όταν θα αρχίσετε να βλέπετε την ομορφιά στο καθετί, όταν δεν θα βλέπετε πια το σκοτάδι και το φως σαν το καλό και το κακό, αλλά απλά σαν τα υπέροχα χρώματα της δημιουργίας.

Αλλά αυτό που πρέπει να φοβάσαι δεν είναι ο φόβος έξω από εσένα. Είναι ο δικός σου φόβος. Επειδή όταν επιτρέπεις στον φόβο να ελέγχει την ζωή σου, γίνεσαι ευάλωτος στον φόβο όλων των άλλων.

Όταν επιστρέψεις στον εαυτό σου, μην πολεμήσεις τον φόβο. Επέτρεψέ τον. Αλλά μπες μέσα του και νοιώσε τον, και νοιώσε μέσα από αυτόν και άσε τον να σε διαπεράσει και ανοίξου στην μεγαλύτερη προοπτική. Τότε ο φόβος σου σταδιακά θα σβήσει και δεν θα είσαι ευάλωτος σε κανενός άλλου τον φόβο.

Επειδή το μόνο που πρέπει να φοβάσαι είναι ο δικός σου φόβος, και ακόμα κι αυτός δεν πρέπει να σε φοβίζει. Είναι κάτι που απλά πρέπει να γνωρίζεις.

Ανοίξου, αγαπημένε μου φίλε. Άνοιξε τον εαυτό σου.

Το μυστικό της ζωής, το μυστικό της υγείας, της ευημερίας και της αφθονίας, της χάρης και της μαγείας, είναι να ανοιχτείς.

Ο άνθρωπος κλείνεται. Φοβάται και κλείνεται, κι αυτό τον κάνει ευάλωτο σε οτιδήποτε και σε οποιονδήποτε. Αντί γι’ αυτό αγαπημένε μου φίλε, ανοίξου.

Ανοίξου σε όλα όσα είσαι. Ανοίξου στον κόσμο. Ανοίξου τον ιό, σε αυτούς που εμπορεύονται τον φόβο και σε αυτούς που πουλάνε το μίσος, το σκοτάδι, το 5G.

Σε όλα, ανοίξου! Και παρατήρησε τι θα συμβεί στην ζωή σου.

Ω, αυτό φοβίζει τον άνθρωπο. Πιστεύει ότι πρέπει να προστατεύσει τον εαυτό του. Αλλά αγαπημένε μου φίλε, με το να προστατεύεις τον εαυτό σου από κάτι, του δίνεις εξουσία πάνω σου.

Δεν έχεις ανάγκη το λευκό φως. Δεν έχεις ανάγκη από κανενός είδους προστασία. Αυτό που χρειάζεσαι είναι να ανοιχτείς. Τότε οι εξωτερικές ενέργειες δεν θα μπορούν να σε αγγίξουν. Θα σε διαπερνούν, και θα είσαι ελεύθερος. Και τότε θα έρθουν η χάρη και η μαγεία. Θα έρθει η υγεία. Θα έρθουν τα χρήματα. Όλα όσα χρειάζεσαι θα έρθουν όταν ανοιχτείς.

Ακόμα κι αν μπει μέσα σου ο ιός, θα κάνει τις αλλαγές που πρέπει να κάνει αλλά δεν θα σε αρρωστήσει.

Ανοίξου.

Αυτό είναι το κλειδί. Αυτό είναι το κλειδί για όλα.

Ανοίξου.

Ω, είναι μια μαγική, μια καταπληκτική εποχή αυτή που ζεις. Η πιο βαθιά μου επιθυμία είναι να μπορέσεις να το νοιώσεις.

Νοιώσε πέρα από τον φόβο. Μην πολεμάς τον φόβο, μην πολεμάς τίποτα. Ανοίξου. Ανοίξου ακόμα και στον φόβο και νοιώσε πέρα από αυτόν.

Ω, αν μπορούσες να δεις τα πράγματα με τον τρόπο που τα βλέπω εγώ, με τον τρόπο που τα βλέπει η ψυχή σου. Είσαι σε μια απίστευτη θέση αυτή την στιγμή. Η ανθρωπότητα βρίσκεται σε μια καταπληκτική θέση αυτή την στιγμή. Και οι αλλαγές, οι αλλαγές που ονειρεύτηκες, συμβαίνουν, αγαπημένε μου φίλε. Αυτή την στιγμή.

Απαιτείται χρόνος. Απαιτείται χάος. Απαιτείται πόνος. Αλλά αυτή είναι η φύση της ζωής στην Γη. Ανοίξουν σε αυτό. Επέτρεψε στον εαυτό σου να δει από μια καινούργια οπτική.

Και με αυτό ολοκληρώσαμε, και σας στέλνουμε τις ευλογίες μας.

Να ξέρετε ότι ποτέ δεν είστε μόνοι.

Και έτσι είναι.

Mετάφραση : Καλλιόπη Παγούδη
Επιμέλεια :  Μαρία Γρηγοράκη

Για να το διαβάσετε στα αγγλικά, επισκευθείτε το σάιτ του Τζών : https://johnmccurdy.com/

*** Αν θέλετε να κάνετε μια δωρεά, σαν ανταλλαγή ενέργειας, για την επικοινωνία που μόλις διαβάσατε στα Ελληνικά, για να μπορούμε να συνεχίσουμε τις μεταφράσεις κάθε μήνα, και να ανταποκριθούμε στα έξοδα του site, για το όνομα, τον χώρο στο ίντερνετ, και την συντήρησή του, πατήστε το κάτωθι κουμπί “Donate”. Οποιοδήποτε ποσό είναι πολύτιμο για μάς και σας ευχαριστούμε πολύ! ” <3