Λεξικό όρων του Crimson Circle και της Νέας Συνείδησης

Sponsored links

Donate Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε τις μεταφράσεις κάνοντας ένα paypal donation

Adamus Saint Germain:  O Μάστερ , ο άγγελος, ο καθηγητής και ο δάσκαλος του Βυσσινί Συμβουλίου, που μεταδίδει εμπνευσμένα μηνύματα για τη Νέα Συνείδηση .

Όλο Αυτό που Είναι : Ο «Δεύτερος Κύκλος της Δημιουργίας», όλα όσα έχουν δημιουργηθεί έξω από την Εστία. Συμπεριλαμβάνει το φυσικό σύμπαν και όλες τις μη- φυσικές σφαίρες.

Όλο Αυτό που ¨Ηταν : Η ολότητα της Εστίας, ο «Πρώτος Κύκλος» της απλής Ύπαρξης.

Anayatron : To δίκτυο επικοινωνίας, όπου όλα τα ενεργειακά μόρια επικοινωνούν με άλλα ενεργειακά μόρια, κυρίως με το Σώμα της Συνείδησης ( σώμα, μυαλό , πνεύμα και gnost).

Άγγελος : Μια έμψυχη ύπαρξη, γεννημένη από την αρχική Ολότητα, δημιουργημένη από την αγάπη του Πνεύματος .

Αρχάγγελος Ραφαήλ : Μια οντότητα και ενέργεια που έρχεται όταν υπάρχουν ενέργειες και δυναμικές φόβου. Ο Ραφαήλ μας βοηθά να κατανοήσουμε , ότι ο φόβος μπορεί να βιωθεί και να μετασχηματιστεί, χωρίς να τον πολεμήσουμε ή να τον αποφύγουμε.

Αναληφθείς Δάσκαλος : Μια έμψυχη ύπαρξη, που έχει ολοκληρώσει το ταξίδι των ενσαρκώσεων στη Γη, που έχει αποδεχθεί την κυριαρχία της και που έχει συνολικά ενσωματώσει κάθε κομμάτι και εμπειρία της ψυχής της, με ολοκληρωτική αγάπη και αποδοχή.

Ανάληψη : Η κατάσταση του να βρισκόμαστε σε πλήρη και ολοκληρωτική αποδοχή και αγάπη για τον εαυτό, χωρίς κρατήματα, έχοντας απελευθερώσει όλους τους περιορισμούς της ανθρώπινης ύπαρξης και έχοντας ενσωματώσει κάθε κομμάτι του Εαυτού.

Πτυχές ( Ασπεκτολογία ): Οι διαφορετικοί ρόλοι και ταυτότητες , με τις οποίες εμείς σαν Δημιουργοί έχουμε απαντήσει στην ερώτηση:  Ποιος Είμαι ? Δημιουργήσαμε πτυχές του εαυτού μας, για να αντιμετωπίσουμε καταστάσεις σ’ αυτή τη ζωή ( π.χ. το παιδί, ο γονιός, ο επιχειρηματίας, ο θεραπευτής, κ.λ.π.)
Έχουμε επίσης πολλές άλλες πτυχές από προηγούμενες ζωές, από όνειρα και από τις πολυδιαστασιακές σφαίρες. Όταν οι πτυχές μπλοκάρουν, μπορεί να δημιουργήσουν χάος και σύγχυση, καθώς κινούνται εντός και εκτός συνείδησης. Εντούτοις, μέσα από συνειδητή επιλογή, μπορούμε να καλωσορίσουμε αυτές τις πτυχές πίσω στην εστία, μέσα μας, και να ενσωματωθούν πλήρως.

Ατλαντίδα: Η δεύτερη εποχή της γήϊνης εμπειρίας , μετά την Λαιμουρία. Οι Ατλάντειοι ήταν πολύ κοινωνικοποιημένοι, εκ φύσεως , και έκαναν επεκταμένη δουλειά, για να τυποποιήσουν το ανθρώπινο μυαλό και σώμα.

Αζούρα Τιμού :  Ένας δυνατός και φοβερός αρχηγός της Ατλαντίδας, του οποίου οι αναζητήσεις για εξουσία και έλεγχο οδήγησαν σε πολλή κατάχρηση , τραύματα και την πτώση της Ατλαντίδας.

Σώμα Συνείδησης : Το πλήρως ενσωματωμένο φυσικό ανθρώπινο σώμα, μυαλό , διανόηση, συνείδηση , αισθήματα και πνεύμα.

Η  Γέφυρα των Λουλουδιών : Ο τελικός προορισμός για μια μετάβαση , αφού ο άνθρωπος περάσει απέναντι, ένα μέρος αληθινής ανάπαυσης , το πραγματικό αγγελικό σπίτι του.

Κώλντρε : Το όνομα με το οποίο ο Τοβίας και ο Αντάμους Σαιντ Ζερμαίν αποκαλούν τον Geofrey Hoppe. Δεν είναι το πνευματικό του όνομα, αλλά μάλλον ένα υποκοριστικό. Προφέρεται Κα – οολ – ντρα.

Channeling: Όταν μια μη φυσική ύπαρξη ή άγγελος επικοινωνεί μέσω ενός ανθρώπου.
Ο άνθρωπος μεταφράζει το «πακέτο σκέψεων» της οντότητας σε λέξεις, για άλλους να το ακούσουν ή να το διαβάσουν.

Χριστικός σπόρος: Η ουσία της μεταφοράς της θεϊκότητας εντός μας, για να ενωθεί με τον άνθρωπο εδώ στη Γη.

Ευσπλαχνία ( Αποδοχή): Απόλυτη αποδοχή και επιτρέπω για το ότι υπάρχει. Συμπεριλαμβάνει την ανιδιοτελή αγάπη για τον εαυτό, και την απόλυτη τιμή για το μονοπάτι και τις επιλογές των άλλων .

Συμβιβασμός : Όταν απαρνιόμαστε τον εαυτό μας, όταν δεν είμαστε αληθινοί με τον εαυτό, όταν συμβιβαζόμαστε για να κάνουμε τους άλλους χαρούμενους , για να τους ικανοποιούμε.

Συνείδηση:  Ενημερότητα ή επέκταση. Η συνείδηση ενεργοποιεί την ενέργεια και το ενεργειακό δυναμικό γύρω μας.

Βυσσινί Κύκλος : Η ομάδα ανθρώπων που έχουν μπει στο πνευματικό ταξίδι, και ετοιμάζονται να γίνουν δάσκαλοι για άλλους στο ίδιο ταξίδι.

Βυσσινί Συμβούλιο : Μια ουράνια τάξη δασκάλων, που περιλαμβάνει τον Τοβία, τον Αντάμους Σαιν- Ζερμαιν, και άλλους αγγέλους , που μας υποστηρίζουν στο ταξίδι μας.

Διαστάσεις : Μοναδικά μόρια συνείδησης, δημιουργίες της έμψυχης ύπαρξης, που μπορούν να έχουν σχεδόν όλες τις ιδιότητες. Μπορούν να διασταυρώνονται και να αλληλεπιδρούν με άλλες διαστάσεις και δεν είναι γραμμικές, ιεραρχικές ή αριθμημένες.

Ονειροπερίπατος ( DreamWalk): ;Eνα ενδοδιαστασιακό ταξίδι συνείδησης, όπου ο άνθρωπος ή αγγελικός οδηγός βρίσκεται σε τιμή και αποδοχή , ενώ φωτίζει τον δρόμο , γιάυτούς που έχουν επιλέγουν να βιώσουν το ταξίδι.

Φώτιση : : Η κατάσταση του να βρισκόμαστε σε πλήρη και ολοκληρωτική αποδοχή και αγάπη για τον εαυτό, χωρίς κρατήματα, έχοντας απελευθερώσει όλους τους περιορισμούς της ανθρώπινης ύπαρξης και έχοντας ενσωματώσει κάθε κομμάτι του Εαυτού.

Πρώτος Κύκλος: Η Εστία, η αρχική δημιουργία του Θεού. Αναφέρεται επίσης σαν Πρώτη Δημιουργία. Εκεί από όπου προήλθαμε, πριν επιβιβαστούμε σε αυτό το ταξίδι για το Πνεύμα.

Το Φρούτο του Ρόδου: Ένας όρος που χρησιμοποιούν ο Τοβίας και ο Αντάμους, για να περιγράψουν την υπενθύμιση που αφήσαμε για τους εαυτούς μας, στο μονοπάτι μας ή στο ταξίδι μας προς την Αφύπνιση. Τελικά θα βρούμε και θα σκοντάψουμε πάνω σε αυτή την υπενθύμιση και θα ξανα-ανακαλύψουμε την ανάγκη να ξυπνήσουμε, να θυμηθούμε ότι είμαστε Μάστερ. Το Φρούτο του Ρόδου μας υπενθυμίζει ότι απλά παίζουμε αυτό το παιχνίδι να είμαστε άνθρωποι, και ότι «άνθρωπος» είναι μόνο ένα μικρό μέρος από το ποιοι πραγματικά είμαστε.

Γαία: Η μεγαλειώδης ύπαρξη που συμφώνησε να έρθει, να εμφυσήσει ζωή σε αυτό τον βράχο και να παραμείνει με αυτόν, μέχρι οι άνθρωποι να είναι έτοιμοι να αποδεχθούν την ευθύνη για την φροντίδα της Γης.

Gnost : To Gnost είναι η «δημιουργική μας λύση», αυτό το κομμάτι μας που λύνει προβλήματα πέρα από τις δυνατότητες του νου. Είναι το 4ο «πόδι» της ανθρώπινης καρέκλας : εξισορροπεί το μυαλό, το σώμα, το πνεύμα και το gnost.

Θεός : Το Πνεύμα ή η Πηγή από όπου προήλθαμε και που υπάρχει επίσης μέσα μας, στον πυρήνα μας. Η θεϊκή δημιουργική ουσία εντός .

Guy Ballard : Γνωστός επίσης και σαν Godfre Ray King. Ένας πρώϊμος  channeler για τον Αντάμους Σαιν- Ζερμαιν.. Ισχυρίστηκε ότι συνάντησε τον Αντάμους στο όρος Σάστα, στην Καλιφόρνια, το 1930 και μετά άρχισε να ηχογραφεί τα μηνύματα, σε μια σειρά βιβλίων.

Ηapiru : Mια μεγάλη αγγελική Τάξη, ένας στυλοβάτης της Τάξης του Τόξου. Αυτή η αγγελική οικογένεια γενικά εκδηλώνεται στη Γη ως Εβραίοι, Άραβες και άλλοι που συνδέονται με την Μέση Ανατολή.

Εστία:  Ο Πρώτος Κύκλος της δημιουργίας, η αρχική Ολότητα, από την οποία προήλθαμε.

Εγώ είμαι : Ο ολοκληρωμένος κυρίαρχος Εαυτός σας, το Εσύ, που πάντα ήσασταν, το οποίο έχει τις ρίζες του κατευθείαν από την αρχική Ολότητα της Εστίας.

Φαντασία : Η ουσία της ενέργειας της δημιουργίας, το ξεκίνημα όλων των εκδηλώσεων.
Η φαντασία δεν είναι νοητικός οραματισμός, αλλά μάλλον δημιουργικό συναίσθημα και αίσθηση.

Ενσωμάτωση : Η διαδικασία επανένωσης όλων των μερών και κομματιών ( πτυχών ) του εαυτού, μέσα από συνειδητή επιλογή, αναπνοή και ολοκληρωτική αποδοχή. Η αναγνώριση και το καλωσόρισμα πίσω όλου του εαυτού μας, με την κατανόηση ότι τίποτα δεν ήταν –ή είναι – χαλασμένο.

Keahak :  Ένα πρόγραμμα ανάπτυξης της συνείδησης, σχεδιασμένο από τον Αντάμους Σαιν – Ζερμαίν , για την ενσωμάτωση ενέργειας από την πηγή στη φυσική μας πραγματικότητα.

Βασιλιάς και Βασίλισσα : Μια μεταφορική έννοια, για το όταν η αρχική Ολότητα ρώτησε τον εαυτό της «Ποιος Είμαι ?», και κάνοντάς το, δημιούργησε αντανάκλαση του εαυτού της, για να «δεί» τον Εαυτό της .Ερωτεύτηκε τον εαυτό της, και η επιθυμία να εκφράσει αυτή την αγάπη, έγινε η αιτία για τον Βασιλιά και τη Βασίλισσα να εξελιχθούν σε αυτό που τώρα είναι όλες οι έμψυχες υπάρξεις.

Kuthumi lal Singh:  Ένας αναληφθείς  δάσκαλος στις μη –φυσικές σφαίρες , που είχε πολλές ζωές στη Γη και παραδίδει μηνύματα μέσω του Geoffrey Hoppe.

Kwan Yin : Mια οντότητα και ενέργεια ευσπλαχνίας. Επίσης γράφεται Κuan Yin ή Quan Yin.

Λαιμουρία:  Η πρώτη εποχή της Γήινης εμπειρίας, όταν άγγελοι για πρώτη φορά μάθαιναν πώς να χαμηλώνουν την ενέργειά τους και να ενσωματώνονται στην ύλη.

Φωτεινό σώμα : Το καθαρό θεϊκό ενεργειακό σώμα, που δημιουργήθηκε από την ψυχή μας, που είναι ολοκληρωτικά δικό μας, χωρίς προγονικές , καρμικές ή μαζικής συνείδησης επικαλύψεις .

Μakyo: Πνευματική φλυαρία και πλατυασμός , που αποσπά από την αληθινή εμπειρία του Εαυτού. Ο Αντάμους επίσης το περιγράφει αυτό σαν «πνευματικά σκουπίδια».

Merabh: Mια μη γραμμική και μη διανοητική κίνηση της ενέργειας, που συνδυάζει λέξεις , μουσική και ίσως φυσική κίνηση, για να δημιουργηθεί μια αλλαγή συνείδησης .

Mέτατρον : Ένας αρχάγγελος και μέλος της Τάξης του Τόξου. Το 2007 ο Μέτατρον πήρε το νέο  όνομα «Yoham», που σημαίνει «Η φωνή σας, του Πνεύματος».

Κοντινές  Γήϊνες  Σφαίρες : Διαστάσεις που περιβάλλουν την Γη, όπου η μη φυσική ουσία πολλών υπάρξεων πηγαίνει ανάμεσα στις ενσαρκώσεις.

Νέα Γη : Ένα πολυδιαστατικό  εργαστήριο, νέας ενέργειας ή βιβλιοθήκη εργασίας, όπου αγγελικές υπάρξεις, που δεν υπήρξαν ποτέ ξανά στη Γη, μελετάνε τους ανθρώπινους τρόπους και συνήθειες.

Νέα Ενέγεια: Η νέα συνείδηση και δόνηση της Γής, που επιτρέπει την ενσωμάτωση της θεϊκής μας φύσης μέσα στην ανθρώπινη φύση. Επίσης, η μετάβαση από την φυσική της «διττότητας» ή του «2», στην «τετραπλή φυσική» ή την ενέργεια του «4».

Ολότητα :  Η αρχική Εστία, Όλο Αυτό που Ήταν.

Η Τάξη του Τόξου : Η μεγαλειώδης συγκέντρωση όλων των 144.000 αγγελικών οικογενειών ή Τάξεων, που δημιουργήθηκε για να βρεθεί λύση για το αδιέξοδο της ενέργειας.

Σημείο Παρουσίας : Το «Εσύ» που βρίσκεται στην Τώρα στιγμή, το σημείο που  αναγνωρίζετε τον εαυτό σας στην Τώρα στιγμή, σαν Θεϊκή και Ανθρώπινη ύπαρξη ταυτόχρονα, που κάνει συνειδητές επιλογές .

Σημείο Διαχωρισμού: Η στιγμή όπου η πραγματικότητα αλλάζει, από ένα κύκλο ή μια κυκλική εμπειρία στην επόμενη.

Διαδικασία, επεξεργασία : Εξετάζοντας, ξαναζώντας, και αναλύοντας γεγονότα του παρελθόντος, σε μια προσπάθεια να βρούμε θεραπεία και επίλυση. Η αντίθεση στην απλή αποδοχή και ενσωμάτωση.

Κβαντικό Άλμα : Σύμφωνα με τους Δασκάλους, η ανθρωπότητα βίωσε ένα κβαντικό άλμα συνείδησης , στις 18  Σεπτεμβρίου 2007. Μια στιγμή όπου όλα άρχισαν να κινούνται με τόσο γρήγορο ρυθμό, ώστε η συνείδηση δεν ακολουθούσε πια το παλιό γραμμικό μονοπάτι.
Το κβαντικό άλμα συνείδησης επιτρέπει τώρα ένα νέο επίπεδο δημιουργίας, εφευρέσεων , επιστημονικής  ανακάλυψης και προσωπικού μετασχηματισμού να εκδηλωθούν στη Γη.

Ασφαλής Χώρος : Η αίσθηση της ολοκληρωτικής ισορροπίας, εμπιστοσύνης και αποδοχής του εαυτού, χωρίς ανησυχία ή φόβο. Το να βρίσκεσαι σε ασφαλή χώρο είναι μια επιλογή να αναπνέεις βαθειά, να είσαι πλήρως παρών στο σώμα και να συνδέεσαι με τη δική σου «Είμαι Αυτό που Είμαι» συνειδητότητα.

Σαμ : Το ψευδώνυμο της τωρινής Γήινης ενσάρκωσης του Τοβία, στην οποία ενσωματώθηκε πλήρως στις 19 Ιουλίου 2009.

Δεύτερος Κύκλος:  Οτιδήποτε έξω από τον Πρώτο Κύκλο. Η διάσταση στην οποία ζούμε σαν άνθρωποι. Η συνείδηση για την οποία είμαστε υπεύθυνοι για να δημιουργούμε. Επίσης αναφέρεται σαν η Δεύτερη Δημιουργία.

Αισθησιακό : Χρησιμοποιώντας τις αισθήσεις για να γευτούμε και να απολαύσουμε την εμπειρία της ζωής.

Ενεργειακός Σεξουαλικός ιός : Ένας ιός συνείδησης , που επηρεάζει κάθε περιοχή της ζωής και προκαλεί κλέψιμο ενέργεια , χειρισμό, θρέψιμο, διαστροφές στις σχέσεις, κ.λ.π. Καλύπτεται εκτενώς στο Σχολείο Σεξουαλικής Ενέργειας του Τοβία.

Σώμπρα ( Shaumbra): Το όνομα που ο Τοβίας χρησιμοποιεί για την ομάδα των ανθρώπων, που περνούν μέσα από την διαδικασία αφύπνισης. Ο Τοβίας μας λέει , ότι ο όρος προήλθε από την εποχή του Γιέσουα Μπεν Γιοσέφ ( Ιησού), όταν άνθρωποι, κυρίως Εσσαίοι, μαζεύονταν για πνευματικές συγκεντρώσεις .
Ελεύθερα μεταφραζόμενη στα παλιά Εβραϊκά, το πρώτο τμήμα της λέξης Shaumbra, προφέρεται
Shau- εστία. Shau- home,  σημαίνει εστία ή οικογένεια. Το δεύτερο τμήμα του όρου είναι ba-rah , που σημαίνει ταξίδι ή αποστολή. Όταν αυτά τα δύο μπαίνουν μαζί, είναι “shau–home–ba–rah”, που σημαίνει οικογένεια σε ταξίδι και εμπειρία μαζί. Ο Τοβίας λέει ότι στους βιβλικούς χρόνους, ένα «σώμπρα» ήταν επίσης ένα μαντήλι ή σάλι που φοριόταν από άνδρα ή γυναίκα. Ήταν ένα έντονο κόκκινο χρώμα, που ενημέρωνε τους άλλους ότι ήταν η ώρα να συναντηθούν. Προφερόταν Σομ-μπρα.

Έμψυχες Υπάρξεις : Όταν ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα επεκτάθηκαν για έκφραση, όλες οι ψυχές μπήκαν σε ύπαρξη. Κάθε έμψυχη ύπαρξη περιέχει μέσα της την δημιουργική ουσία και την κυρίαρχη ενέργεια του Βασιλιά και της Βασίλισσας, σε μια μοναδική και προσωπική έκφραση.

Αδελφή Ψυχή : Μια άλλη έμψυχη ύπαρξη, την οποία γνωρίζουμε από πολύ παλιά, κάποια που συναντήσαμε, παίξαμε και αγωνιστήκαμε μαζί, όταν για πρώτη φορά αναδυθήκαμε μέσα στο Κενό.
Η ενέργειά τους υπήρξε πάντα τόσο γνωστή και κοντινή σε μας.

Πηγή : Το Πνεύμα, η πηγή της ζωής μέσα μας, η θεϊκή ενέργεια.

Πνεύμα : Επίσης καλείται Θεός, Πηγή του Αιώνιου Ένα, η θεϊκή σπίθα που βρίσκεται μέσα σε κάθε έμψυχη ύπαρξη.

Πνευματικές Οικογένειες : Ομάδες αγγέλων που επέλεξαν να ενωθούν με κοινά ενδιαφέροντα και σκοπούς. Σε κάποιο σημείο , κάθε άγγελος πήρε έναν όρκο σε μια πνευματική οικογένεια.

Πρότυπο : Σαν να «Είσαι ένα Πρότυπο της Νέας Ενέργειας. Ένα φως που οδηγεί, κάποιος που εκπέμπει δυνατότητες σε άλλους ανθρώπους. Το πρότυπο είναι επίσης ένας δάσκαλος , αφού το Πρότυπο μοιράζεται όσα έχει μάθει… από την δική του εμπειρία. Με το παράδειγμά του, το Πρότυπο εμπνέει άλλους να δουν τι μπορούν να κάνουν.

Πόλεμος των Άστρων : Η εποχή στο Κενό, όταν οι άγγελοι έπαιζαν πολλά παιχνίδια κλεψίματος ενέργειας, σε μια προσπάθεια να επιστρέψουν στην Εστία, απορροφώντας ο ένας τον άλλον και προσπαθώντας να συσσωρεύσουν ενέργεια.

Οι Ναοί της Τιεν :  Ένα ιδιαίτερο μέρος στην Ατλαντίδα , όπου οi Σώμπρα μαζεύτηκαν για πρώτη φορά , για να μελετήσουν την ενέργεια. Πολλοί από εμάς γνωριζόμαστε μεταξύ μας , από τους χρόνους μας εκεί, που δουλεύαμε στους ναούς .

Τρίτος Κύκλος :  Mετά την Ανάληψη, η μη φυσική σφαίρα, όπου συνειδητοποιείς ότι είσαι κυρίαρχος, όπου δεν υπάρχει χρόνος, χώρος, ούτε εξωτερική ή εσωτερική πίεση, ολοκληρωτικά ειρήνη και ολοκλήρωση. Ένα μέρος όπου συνειδητοποιείς ότι είσαι ολοκληρωμένος μέσα στον εαυτό σου. Είσαι το δικό σου Ένα .

Το Κενό : Η ανυπαρξία έξω από Όλο Αυτό που Ήταν. Μετά από την αναχώρηση από την Εστία, οι άγγελοι βρέθηκαν στο Κενό, όπου τίποτα δεν υπήρχε, ούτε ακόμη και το σκοτάδι. Όλο Αυτό που τώρα Υπάρχει, συμπεριλαμβανομένων των φυσικών και μη φυσικών σφαιρών, δημιουργήθηκε στο Κενό. Όλο Αυτό που Υπήρχε, δεν υπάρχει πια.

Ο Τοίχος της Φωτιάς. Η επέκταση της συνείδησης πέρα από τον εαυτό της. Μια μεταφορική έννοια, για το «κατώφλι» που οδηγεί από την Εστία στο Κενό, που τώρα είναι το σύμπαν μας.
Όταν η ενέργεια του πυρήνα του Ένα εξερράγη προς τα εμπρός, για να ανακαλύψει τον εαυτό της και να απαντήσει στην ερώτηση, «Ποιος Είμαι?», τότε πολλές πτυχές ή θεϊκές σπίθες δημιουργήθηκαν.

Yeshua ben Joseph :  Σύμφωνα με τον Σαιν Ζερμαίν , αυτό ήταν ένα από τα ονόματα του Ιησού, κατάλληλο για τους βιβλικούς χρόνους στους οποίους έζησε.

Yoham  : Το όνομα του μουσικού συγκροτήματος, που αποτελείται από τον Gerhard Fankhauser, Einat Gilboa, Ένα πολύ δημοφιλές συγκρότημα στις εκδηλώσεις του Βυσσινί Κύκλου. Το συγκρότημα αυτό έχει συνεργαστεί σε αρκετές μουσικές παραγωγές με τον Τοβία , τον Αντάμους, τον Κουτχούμι και τον Τζέφρυ Χόππι. Επίσης σύμφωνα με τον Τοβία και τον Αντάμους, είναι το νέο όνομα του Αρχάγγελου Μέτατρον.

 

Μετάφραση : Μαρία Γρηγοράκη