Shoud 1, Merlin I Am

Sponsored links

Donate Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε τις μεταφράσεις κάνοντας ένα paypal donation

3-10-2020

(Μια Νέα Εποχή, Το επερχόμενο Κύμα, Συμβουλή, Ο Μέρλιν αναδύεται, Η Σύγκρουση με τον Χρόνο, Υποστήριξη στην Πραγμάτωση, Εγχειρίδιον Πραγμάτωσης, Ενεργειακή Δυναμική, Μεράμπ)

Είμαι Αυτό που Είμαι, ο Αντάμους της Κυρίαρχης Περιοχής.
Καλωσήρθατε στη νέα μας σειρά, Merlin I Am.

Φτάνει μόνο μια στιγμή για να συνειδητοποιήσω πραγματικά αυτό που  συνειδητοποιώ, ότι είμαστε σ’ αυτή τη νέα Σειρά. Κατά κάποιον τρόπο, κοιτάζω τον εαυτό μου από το βιβλίο μου, Η Εποχή των Μηχανών. Αυτό το βιβλίο με κοιτάζει, είναι το έτος 2020 και υπάρχει μια ομάδα πραγματωμένων Μάστερ, ενσωματωμένων Μέρλιν στον πλανήτη και ξεκινάμε μια νέα εποχή. Έχουμε αφήσει όλα τα παλιά σκουπίδια πίσω μας.
Ο άνθρωπος έχει επιτέλους συνειδητοποιήσει ότι η Πραγμάτωση δεν εξαρτάται απ’ αυτόν. Ο άνθρωπος έχει συνειδητοποιήσει ότι δεν χρειάζεται να επεξεργαστεί όλα του τα θέματα. Δεν χρειάζεται να ασχοληθεί με όλα αυτά τα χαρτομάντηλα, όλα τα δάκρυα κι όλες τις τύψεις κι όλα τα άλλα. Έχει επιτρέψει στο δράκο να έρθει, να τον ξεσκίσει, να δεχτεί τη συγχώρεση από το Εγώ Είμαι, δηλαδή, το Εγώ Είμαι, δεν έγινε και τίποτα. Δεν έγινε και τίποτα. Και μετά επιτρέπει την Πραγμάτωση του ή αντιλαμβάνεται την Πραγμάτωσή του. Έτσι κοιτάζω πίσω τον εαυτό μου εκατοντάδες χρόνια πριν, καθώς φτάνουμε σ’ αυτή την ομορφιά των ενσωματωμένων Μέρλιν στον πλανήτη.

Δεν είναι μικρό έργο. Δεν ήμουν σίγουρος ότι μπορούσε να γίνει. Έτσι κι αλλιώς ήταν ένα βιβλίο. Δεν αποσκοπούσε να είναι κυριολεκτικό γεγονός, ήταν βιβλίο, κι όμως το κάναμε. Κοιτάζω πίσω όταν ήρθα σε καθέναν από σας το 2009, Σεπτέμβρη μήνα, την πρώτη συνεδρία μου με τους Σώμπρα. Κοίταξα αυτή την ετερογενή ομάδα πειρατών. Αα, αναρωτήθηκα πώς θα ήταν δυνατόν να το κάνουμε.
Φυσικά, είχα ένα σχέδιο. Είχα επινοήσει ένα ιδιοφυές σχέδιο, ένα σχέδιο που είχε σχέση με τους θεατρινισμούς. Ανέσυρα από τη ζωή μου ως Σαίξπηρ τους θεατρινισμούς που θα χρειάζονταν. Ανέσυρα την αίσθηση του σοκ. Ναι, χρειαζόταν σοκ, γιατί αν απλά ακολουθούσαμε τον παλιό New Age τρόπο, που γίνονταν τα πράγματα, θα σας έπαιρνε ο ύπνος. Άρα, σοκ, πρόκληση, πολλή πρόκληση για να σας κρατάω σε εγρήγορση και συνεχής υπενθύμιση του λόγου που είστε εδώ. Δεν είστε εδώ για χόμπι. Αν ήσασταν τότε, δεν είστε πια εδώ. Είτε είστε στην άλλη πλευρά είτε πήγατε κάπου αλλού. Αλλά συνεχής υπενθύμιση του τι κάνουμε εδώ

Πιστεύω ότι περάσαμε ωραία στην πορεία. Ελπίζω.
Υπήρξαν πολλές προκλήσεις (η Λίντα γελάει). Και κάποιοι κυριολεκτικά τα παράτησαν γιατί δεν ήταν αυτό που ήθελαν, ήλπιζαν και είναι εντάξει, γιατί όπως είχα πει τότε, ας ήταν μόνο πέντε. Αλλά εδώ, τώρα έχουμε πολύ πάνω από χίλιους, που έχουν επίγνωση της Πραγμάτωσής τους.

Μια Νέα Εποχή

Λοιπόν, μπαίνουμε σε μια νέα εποχή με τους Σώμπρα από σήμερα.
Πρέπει να πω, χρειάστηκε να κάνω ένα διάλειμμα (χτυπά ελαφρά τη Λίντα), όπως πιθανόν κι εσύ, αγαπητή Λίντα. Έπρεπε να κάνω ένα διάλειμμα μετά από αυτή την τελευταία Σειρά.  Έπρεπε να κάνω ένα διάλειμμα, για αυτό που ονομάζετε διακοπές του Σεπτέμβρη. Παρόλο που ήμουν απασχολημένος, φυσικά, με μερικές από τις εκδηλώσεις που είχατε, όμως έπρεπε να κάνω ένα διαφορετικό είδος διαλείμματος, ένα διάλειμμα για στοχασμό. Πού θα πάμε από εδώ και πέρα; Ποιο είναι το επόμενο μας βήμα σ’ αυτή τη νέα εποχή; (σηκώνει μια κολοκύθα που διακοσμεί τη σκηνή) Υπόσχομαι να μη τη ρίξω πάνω σου ή σε κανέναν άλλο.
ΛΙΝΤΑ: Ευχαριστώ.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Πώς θα προχωρήσουμε σ’ αυτή τη νέα εποχή με τους Σώμπρα; Τι θα κάνουμε; Πώς θα αλλάξω εγώ; Είμαι ο Σαιν-Ζερμαίν. Πώς θα το προσανατολίσω ξανά τώρα για τη νέα συνειδητότητα των Σώμπρα καθώς προχωράμε; Μπορώ να μειώσω την πρόκληση; Λιγάκι. Όχι πολύ, λίγο όμως. Μπορώ να είμαι πιο ψυχαγωγικός; “Πώς θα μπορούσα να είμαι πιο ψυχαγωγικός;” (η Λίντα γελάει), ρώτησα τον εαυτό μου. Μπορώ να είμαι πιο ψυχαγωγικός; Λιγάκι. Θα πρέπει να είμαι πιο ελαφρύς και εύκολος;

ΛΙΝΤΑ: Όχι.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Πιστεύω πως όχι. Πιστεύω πως όχι.===

Θα πρέπει να είμαι πιο -πώς το λέτε – θα πρέπει να είμαι πιο προσωπικός και να έχω επαφή με τους Σώμπρα σε πιο βαθύ πιο προσωπικό επίπεδο;

Εξαρτάται. Πιστεύω ότι αυτό δεν είναι καλή κοινωνική αποστασιοποίηση εδώ (η Λίντα γελάει). Θα πρέπει να κάνω περισσότερες συναθροίσεις με τους Σώμπρα, τις νυχτερινές μας, τις βραδυνές μας συναθροίσεις; Ωω, δεν νομίζω. Αυτό ήταν – εξυπηρετούσε έναν σκοπό. Άρα πώς θα επαναπροσανατολίσω τον εαυτό μου; Πώς θα επαναπροσδιορίσω τον Αντάμους, που πραγματικά είναι ο καθένας από σας;

Τί να κάνω διαφορετικά; Λίντα, κάποιες σκέψεις;

ΛΙΝΤΑ: Να είσαι φίλος μας.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Να είμαι φίλος. Ω, ναι. Πώς πάνε τα πράγματα με όλους τους φίλους σας; Ίσως δεν θα είμαι αυτός ο φίλος.

ΛΙΝΤΑ: Λοιπόν, θα ήθελα έναν με τη δική σου ενέργεια και στο επίπεδο σου.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Λοιπόν, τί να κάνω για να επαναπροσδιορίσω, για να αναβαθμίσω; Όλοι σας θα έπρεπε να αναβαθμίζεστε πότε-πότε. Τι θα έπρεπε να κάνω διαφορετικά; Να ντύνομαι διαφορετικά;

ΛΙΝΤΑ: Όχι. Είσαι πολύ όμορφος.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Πιστεύω ότι ο Κώλντρε θα έπρεπε να ντύνεται διαφορετικά. Δεν ξέρω για μένα.

Λοιπόν, μερικές φορές μοιάζει σαν να πηγαίνει κατασκήνωση με τους Προσκόπους (η Λίντα παίρνει μια κοφτή ανάσα). Μου αρέσουν τα μακριά χυτά ενδύματα. Μου αρέσουν τα κομψά ρούχα.

ΛΙΝΤΑ: Υπάρχουν παρατσούκλια που ταιριάζουν με αυτά.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Με ντύσατε εξαιρετικά για την εκδήλωση Passion of the Merlin. Μου αρέσουν τα κομψά πανωφόρια.

ΛΙΝΤΑ: Χρειαζόμαστε στήριξη στην Πραγμάτωση. Αυτό χρειαζόμαστε όλοι,  Αντάμους.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Χρειάζεστε στήριξη.

Αυτό που χρειάζεστε είναι να συνειδητοποιήσετε ότι είστε πραγματωμένοι. Πώς να σας στηρίξω σ’ αυτό;

ΛΙΝΤΑ: Λοιπόν, τότε βοήθησε μας να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε πραγματωμένοι.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Είναι ένας πολύ τρελός κόσμος, αλλά επιλέξατε να είστε εδώ αυτή την τρελή εποχή. Αυτό μπορώ να πω μόνο.

Έτσι, το σκέφτηκα. Στοχάστηκα. Περπάτησα πάνω κάτω στο καλαίσθητο κατάλυμα μου στο Κλαμπ των Αναληφθέντων Δασκάλων. Έχω πολλά άλλα σπίτια, όμως μου αρέσει να μένω εκεί. Περπάτησα πάνω κάτω. Τι να κάνω με τους Σώμπρα; Πώς να επαναπροσανατολίσω τον εαυτό μου προς την κατεύθυνση που βρίσκεστε τώρα;

Και βρήκα την απάντηση. Σκοπεύω να είμαι πιο ευθύς μαζί σας (η Λίντα γελάει). Τι; Θα είμαι πιο ευθύς. Δηλαδή, πολλές φορές, ξέρετε, πρέπει να δημιουργώ αυτό το περίπλοκο σχέδιο για να τραβήξω την προσοχή σας και πιστεύω ότι έχω τραβήξει την προσοχή σας, άρα λίγη περισσότερη ευθύτητα.

ΛΙΝΤΑ: Οκέι.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, ναι. Μόνο λίγη παραπάνω ευθύτητα στα πράγματα που κάνουμε. Με άλλα λόγια, ας μπούμε στην ουσία. Δεν χρειάζεται να χορεύουμε γύρω της τώρα. Δεν χρειάζεται να -λοιπόν, ναι, θα είμαι προκλητικός όταν είναι απαραίτητο. Όμως ένα στοιχείο είναι ότι όλα πρόκειται να είναι λίγο πιο απλά.
Λίγο πιο απλά.Λοιπόν, σε μερικούς από σας αυτό μπορεί να μην αρέσει γιατί ο άνθρωπος από τη φύση του δεν είναι πολύ απλός, αλλά ο Μέρλιν είναι, οπότε θα γίνω λίγο πιο ευθύς, λίγο πιο απλός και θα είμαι εξίσου ψυχαγωγικός για σας – εξίσου ψυχαγωγικός – και ίσως λίγο πιο θερμός προσωπικά μαζί σας. Έτσι έπρεπε να επαναπροσδιορίσω τον εαυτό μου για να συνεχίσω να δουλεύω μαζί σας.

 Πρόκειται να μιλήσουμε πολύ για το πώς είναι το να μείνετε εδώ στον πλανήτη σαν Μάστερ. Αυτό έχει τις δυσκολίες του και καμία ομάδα δεν έφτασε ποτέ σ’ αυτό. Μερικοί Αναληφθέντες Δάσκαλοι το έκαναν ατομικά, αλλά όχι για το χρονικό διάστημα για το οποίο μιλάμε με σας. Οπότε θα μιλάμε πολύ γι’ αυτό.

Επίσης, όπως ανήγγειλα, δεν θα είμαι εδώ για περισσότερα από πέντε χρόνια, ίσως και λιγότερο, όμως όχι περισσότερο από πέντε χρόνια. Θα περνάω για μια επίσκεψη πότε-πότε. Θα περνάω να ψυχαγωγώ πότε-πότε, αλλά δεν θα είναι αυτή η τακτική καθοδήγηση, γιατί δεν θα την χρειάζεστε.

Όχι, δεν θα την χρειάζεστε. Θα υπάρχουν πολλοί από σας σε όλο τον κόσμο που θα είναι αληθινά ενσωματωμένοι Μέρλιν κι εκτός από το να βρισκόμαστε πότε-πότε – “Πώς πάει; Τι κάνετε; Πώς είναι να είστε Μέρλιν; Ποια είναι τα σημαντικά θέματα που μάθατε στην πορεία;” – δεν θα με χρειάζεστε τόσο πολύ. Εγώ δεν έχω πρόβλημα. Έχω πολλά πράγματα να κάνω. Θα είμαι πάντα μαζί σας, αλλά απλά δεν θα περνάμε την ένταση που έχουμε περάσει. Καταλαβαίνω ότι εσύ κι ο Κώλντρε, ίσως είστε λίγο εξουθενωμένοι καθώς και το υπόλοιπο προσωπικό του Βυσσινί Κύκλου.

Λοιπόν, πέντε χρόνια και υπάρχουν πολλά να κάνουμε σ’ αυτό το χρονικό πλαίσιο, αλλά μετά απ’ αυτό εξαρτάται από σας. Εξαρτάται από σας, γιατί αυτό που οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά να δουν είναι ένας αληθινός Μάστερ. Όχι έναν μπαρούφα Μάστερ, όχι έναν πομπώδη ή υπεροπτικό Μάστερ ή κάτι τέτοιο, αλλά έναν αληθινό Μάστερ. Και υπάρχουν χαρακτηριστικά που σίγουρα ξεχωρίζουν, τα οποία πρόκειται, λοιπόν, θα βιώσετε, θα εξερευνήσουμε.

Είναι τόσο καλύτερα αν ακούσουν τα λόγια κατευθείαν από σας, όχι με ανώτερη επικοινωνία, γιατί πολλοί απ’ αυτούς νομίζουν ότι αυτό είναι τσαρλατανιές. Θα μάθουν ότι είναι απλά η τέχνη της επικοινωνίας, αλλά αρχικά πολλούς απ’ αυτούς τους απωθεί. Έτσι, εσείς θα αναλάβετε, εσείς θα ορίσετε, εσείς θα οδηγήσετε τους επόμενους και πρέπει να παραδεχτώ ότι υπάρχει κι ένα άλλο είδος, ω, θα πω κάπως εγωιστικού λόγου που δεν θα μείνω περισσότερο από πέντε χρόνια. Θέλετε να ακούσετε ποιος είναι;
ΛΙΝΤΑ: Φοβάμαι πως ναι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Φοβάσαι πως ναι. Δεν χρειάζεται να φοβάσαι τίποτα εκτός από τον εαυτό σου κι εμένα.

Το Επερχόμενο Κύμα
Όχι, ο άλλος λόγος είναι πολύ απλός. Έρχεται ένα νέο κύμα και δεν μπορώ να πω ακριβώς πότε. Έχετε δει λίγο απ’ αυτό, αλλά νέο κύμα. Πρόκειται να τους προσελκύσει αυτό, γιατί υπάρχουν μια δυο επιρροές αυτή τη στιγμή: ο πλανήτης τρελαίνεται και δεν πρόκειται απαραίτητα να καλμάρει. Όταν ο πλανήτης όλο και  τρελαίνεται, οι άνθρωποι πραγματικά ψάχνουν για ειλικρινείς απαντήσεις, πραγματικές απαντήσεις, όχι makyo απαντήσεις. Κι όταν με κάποιο τρόπο βρουν το δρόμο προς τον Βυσσινί Κύκλο, δεν πρόκειται να δουν έναν γκουρού. Ούτε  πρόκειται να δουν πραγματικά έναν Αναληφθέντα Δάσκαλο, εκτός από έναν που θα είναι επισκέπτης. Θα εντυπωσιαστούν που θα έχετε επισκέπτες Αναληφθέντες Δασκάλους, αλλά η ουσία του Βυσσινί Κύκλου δεν θα βασίζεται πάνω στους ώμους ενός Αναληφθέντα Δασκάλου. Όχι, θα δουν εσάς κι αυτό πρόκειται να έχει βαθιά επίδραση πάνω τους. Το έχουν σκεφτεί. Το έχουν ονειρευτεί – να συναντήσουν έναν αληθινό ενσωματωμένο Μάστερ – και θα είστε εσείς.

Θα προέλθουν από διάφορες διαδρομές. Θα βρουν κάτι στο Ίντερνετ, ίσως, ας πούμε απλά ότι μπορεί να υπάρχει μια δυναμική συνυφασμένη με μια προσεχή ταινία που πρόκειται να βγει, η οποία θα έχει παγκόσμια απήχηση κι αυτό θα φέρει ένα ποσοστό προσοχής και εστίασης στο Βυσσινί Κύκλο. Ποιος ξέρει; Θα προέλθει  από διάφορες διαδρομές και ξαφνικά θα υπάρξει μια εντελώς νέα, νέα καινούρια ομάδα.
Σας λέω Ιδρυτές, εκείνους που βρίσκονται εδώ αρκετό χρόνο, εκείνους που είναι εδώ τώρα, οι Ιδρυτές. Βοηθήσατε πραγματικά να γειωθεί αυτή η ενέργεια. Φέρατε πολλά σ’ αυτό τον πλανήτη. Αν ρίξετε μια ματιά σ’ αυτό που ονομάζουν περιεχόμενο μέσα στο Βυσσινί Κύκλο, όλα τα μηνύματα από τον Αντάμους κι εμένα και τον Κουτχούμι και, γκιιζ, τώρα έχετε μέχρι και τον Σαρτ στην παρέα. Αυτή είναι πολύ καλή παρέα, Σαρτ, να είσαι εκεί πάνω με τους μεγάλους, εννοώ τους πραγματικά μεγάλους.

ΛΙΝΤΑ: (ψιθυρίζει) Τοβίας.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Έφτανα στον Τοβία. Ψιθύριζες στο αυτί μου λες και πρόκειται να ξεχάσω τον Τοβία. Ποιόν ανέφερες; Ω, τον Τοβία. Ναι, έχουμε τον Τοβία και την ομορφιά του έργου του, το οποίο θα έχει απήχηση πραγματικά σε πολλούς από τους αρχικούς. Το υλικό του Αντάμους αρχικά ίσως να μη τους προσελκύσει πραγματικά. Μπορεί να νομίσουν ότι αυτός ο Αντάμους είναι κάπως αλαζονικός και πομπώδης. Εσείς, φυσικά, έχετε μάθει διαφορετικά, αλλά αυτοί μπορεί να το πιστέψουν στην αρχή, όπως εσείς το πιστεύατε μερικές φορές.

Όμως θα τους προσελκύσει αυτός ο πλούτος πληροφοριών. Αυτή τη στιγμή γίνονται μεγάλες προσπάθειες να καταγραφούν, να δημιουργηθεί κατάλογος, να  αρχειοθετηθούν, ώστε να είναι εύκολο να βρεθούν. Αυτοί θα έρθουν και, ω, ξέρετε πώς είναι οι καινούριοι. Φανταστείτε εσάς στα χειρότερα σας. Φανταστείτε να στριφογυρίζετε, όχι μόνο στον ύπνο σας τη νύχτα, αλλά κάθε μέρα που σηκώνεστε. Είστε κάπως ανισόρροποι. Είστε χωρίς ισορροπία ανάμεσα στην πνευματική σας αφύπνιση και την επιθυμία να μείνετε και σαν άνθρωποι επίσης. Αυτό είναι ενδιαφέρον. Αφυπνίζεστε, αλλά μετά προσπαθείτε να μείνετε σαν ανθρώπινοι εαυτοί που ήσασταν˙ αυτό δεν λειτουργεί τόσο καλά, έτσι δεν είναι;

Θα έρθουν και θα είναι γεμάτοι makyo! Μakyo μέχρι εδώ. Το ξέρετε. Ήσασταν εκεί. Και δεν λέω ότι δεν ήσασταν ειλικρινείς. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην ειλικρίνεια και το makyo. ( Μakyo, ο Αντάμους εννοεί την πνευματική πλάνη, τα πνευματικά σκουπίδια !) Το makyo γενικά είναι μια εξωτερική έκφραση, ενώ όλοι είναι ειλικρινείς, αλλά απλά εξαρτάται πόσα makyo σκουπίδια έχεις να περάσεις για να φτάσεις στην ειλικρίνεια. Όλοι είναι ειλικρινείς.

Άρα θα έχετε να τα βγάλετε πέρα με μια ολόκληρη φουρνιά καινούριων που θα έρθουν, με όλες αυτές τις ερωτήσεις, όλο αυτό το makyo, όλη την αποεστίαση και όλες τις αυτο-αποσπάσεις -ξέρετε πώς είναι, νομίζω ότι έχετε εφεύρει τις περισσότερες απ’ αυτές – και μετά θα ακολουθήσουν οι άλλοι.

Έτσι όταν λέω πέντε χρόνια, βλέπω τώρα αυτή τη νέα ομάδα που θα έρθει, ω, και πρόκειται να έρθουν πολύ σύντομα και μετά όλο και θα μεγαλώνει. Δεν ξέρω αν έχω τα κότσια του Μάστερ για να το ξαναπεράσω. Πιστεύω ότι με εξαντλήσατε με ο,τι κάνατε. Αυτό το λέω μεταξύ σοβαρού και αστείου.

ΛΙΝΤΑ: Στοργικά, σωστά;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Με αγάπη.

ΛΙΝΤΑ: (ψιθυρίζει) Ω, σ’ ευχαριστώ.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Απολύτως, στοργικά. Αλλά τώρα είναι η σειρά σας. Είναι το κάρμα σας να ασχοληθείτε μαζί τους όπως ασχολήθηκα εγώ με σας (ο Αντάμους γελάει). Μπορείτε να απαντήσετε τις ερωτήσεις τους καλύτερα. Μπορείτε να είστε αληθινοί ενσωματωμένοι Μάστερ που κάθονται εκεί γι’ αυτούς. Και να θυμάστε καθώς τα περνάτε όλα αυτά, ο Μάστερ μπορεί πραγματικά να είναι ένα αδιάλλακτο τομάρι (η Λίντα γελάει). Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάθεστε εκεί με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο και να ωραιοποιείτε τα πάντα. Μερικές φορές πρέπει να είστε πραγματικά σαφείς και μερικές φορές πρέπει να είστε κάπως προκλητικοί. Μερικές φορές πρέπει να είστε λίγο σοκαριστικοί.

Πραγματικά θέλω όλοι σας να κάνετε το εξής. Καθώς μπαίνουμε σ’ αυτή τη νέα εποχή, ας αφήσουμε πίσω το παρελθόν, ας αφήσουμε πίσω την αφύπνιση. Ας αφήσουμε όλη αυτή την αναζήτηση για τα πάντα. Πάρτε μια βαθιά αναπνοή και συνειδητοποιείστε ότι έχετε πραγματωθεί. Αυτό είναι.

ΛΙΝΤΑ: Μμμ.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Έχει ωραία αίσθηση, έτσι δεν είναι;

ΛΙΝΤΑ: Μμ.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Κι αυτό είναι. Έτσι τα αφήνουμε πίσω όλα αυτά.

Όλος αυτός ο θόρυβος από την αφύπνιση που πρόκειται να φέρουν οι καινούριοι, που θα έχουν οι καινούριοι και θα είναι λίγο για σας. Αλλά υπάρχει κάποια ανταμοιβή και ικανοποίηση σ’ αυτό. Υπάρχει ένα ποσοστό ανταμοιβής και ικανοποίησης. Αλλά για όλους εσάς, σαν Μάστερς, θα σας δώσω ένα δυο εσωτερικά μυστικά, πράγματα που έχω ανακαλύψει, που δεν έχω μοιραστεί ούτε με τους άλλους Αναληφθέντες Δασκάλους.

Συμβουλή για εσωτερική κατανάλωση

Όταν θα δουλεύετε μαζί τους – και δεν έχει σημασία αν αυτή θα είναι η νέα επαγγελματική ζωή σας, για μερικούς από σας θα είναι˙ για μερικούς θα είναι περιστασιακό, μερικοί θα παρασυρθείτε σ’ αυτό απρόθυμα – αλλά οτιδήποτε κι αν κάνετε, να είστε λίγο αν όχι πολύ, θεατρικοί, εκφραστικοί.

Να είστε λίγο θεατρικοί! Μην είστε τόσο γ@@ βαρετοί. Να είστε εκφραστικοί. Να είστε ζωντανοί, ακόμα κι αν δεν νιώθετε ζωντανοί.
(σύντομη παύση)

Δουλέψτε τον συγχρονισμό σας.

Δουλέψτε τον τρόπο ομιλίας σας. Δουλέψτε τη φωνή σας (μιλώντας βαθιά). Διασκεδάστε κάνοντας το. Γελάτε μέσα σας όσο γίνεστε θεατρικοί. Αλλά θεατρικός είναι απλά τι, Λίντα; Απλά τι;
ΛΙΝΤΑ: Ηθοποιία.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ηθοποιία. Είναι το θέατρο της συνειδητότητας. Το Θέατρο  της Συνειδητότητας!
ΛΙΝΤΑ: Είναι το τέλειο βιβλίο.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Είναι το τέλειο βιβλίο, γραμμένο από τον τέλειο συγγραφέα. Λίγη έκφραση στη ζωή σας και ίσως υπερβάλλω, ίσως όχι. Όμως ξέρετε πόσο δύσκολο ήταν (η Λίντα γελάει καθώς ο Αντάμους το παρακάνει με τους θεατρινισμούς του), να δουλεύω με κάποιους Σώμπρα κι αναρωτιόμουν “Είναι ζωντανοί ή πεθαμένοι;”

Με δυσκολία μπορούσαν να βγάλουν λέξεις από το στόμα τους. Η έκφραση ήταν έτσι (ανιαρό πρόσωπο). Δεν υπήρχε τίποτα! Ήταν σαν εκείνο το σώμα κέλυφος στο οποίο κατοικούσε ο Σαμ. Ήταν σαν να περπατούσαν έτσι (περπατώντας σαν ζόμπι).

Δεν υπάρχει τίποτα κακό στην έκφραση και ξέρω ότι μερικοί από σας σκέφτονται “Ω, αυτό είναι τόσο ντροπιαστικό.” Αλήθεια; Αυτό δείχνει ντροπιαστικό; Δεν γελάτε λιγάκι; Ίσως χαμογελάτε; Σκέφτεστε “Ω, ο Μπάρμπα-Αντάμους απλά υπερβάλλει.” Αλλά αυτό δεν είναι καλύτερο από το να κάθομαι εδώ στην καρέκλα με τα μάτια κλειστά και να μιλάω ασταμάτητα. Θα κοιμηθούμε όλοι.

Λοιπόν αυτή είναι μια σημαντική συμβουλή. Αρχίστε να το δουλεύετε τώρα. Συντομότερα παρά αργότερα. 

ΛΙΝΤΑ: (πολύ θεατρικά) Ναι, Αντάμους! Θα το κάνουμε! Θα το κάνουμε! Θα το κάνουμε!

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σ’ ευχαριστώ. Αλλά λίγη περισσότερη, Λίντα. Λίγη περισσότερη έκφραση.

ΛΙΝΤΑ: Θα το κάνουμε!! (αρπάζοντας τον Αντάμους)

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Αλλά να το κρατάτε πάντα προσανατολισμένο προς την οικογένεια. Ίσως όχι. Ξέρετε, σοκ. Όχι, δεν …

ΛΙΝΤΑ: Θα το κάνουμε!!

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: … ένα κομμάτι σας λέει “Ω, αυτό είναι τόσο ανόητο” γιατί …

είχατε όλη αυτή την καταπίεση πάνω σας κι αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είστε ανεξέλεγκτοι. Δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να τρελαθείτε, γιατί οι θεατρινισμοί μπορούν επίσης να είναι τόσο ανεπαίσθητοι (μιλώντας πιο αργά και δραματικά).

Οι θεατρινισμοί μπορεί να είναι μια ματιά ή μια αδιόρατη ματιά.

Θέλω να γυρίσω στο Θέατρο του Αντάμους. Το κάναμε παλιά και είχε πάρα πολλή πλάκα, τουλάχιστον για μένα. Όμως αυτό είναι κάτι του Μάστερ. Σταματήστε να είστε ξενέρωτοι. Σταματήστε να είστε μονότονοι. Ηθοποιία δεν σημαίνει ότι πρέπει να είστε ανεξέλεγκτοι και τρελοί (μιλώντας πολύ προσεκτικά και με συναίσθημα). Απλά σημαίνει ότι έχετε επίγνωση.

Έχετε επίγνωση της επικοινωνίας σας. Έχετε επίγνωση ότι κάθε κομμάτι σας μιλάει (περπατώντας κατευθείαν προς την κάμερα). Δεν είναι μόνο τα λόγια που βγαίνουν από το στόμα σας, αλλά οι χειρονομίες. Είναι η έκφραση των ματιών. Είναι το βλέμμα. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Δεν χρειάζονται 25 λέξεις ή περισσότερες. Απλά χρειάζεται ένα βλέμμα (πολύ κοντά στην κάμερα τώρα). Είναι ηθοποιία ή επιτέλους επιστρέφετε στον αληθινό μη καταπιεσμένο εαυτό σας; Δεν ξέρω.

Λοιπόν, Σώμπρα (πηγαίνοντας πίσω στην καρέκλα του), διασκεδάστε λίγο με αυτό. Θα το χρειαστείτε. Εγώ έπρεπε να το κάνω. Έπρεπε να το κάνω με τους Σώμπρα τα τελευταία – πόσα χρόνια είμαι εδώ – 11 χρόνια ή παραπάνω απ’ ότι φαίνεται. Διασκεδάστε λίγο με αυτό, οκέι; Διασκεδάστε λίγο με την Πραγμάτωσή σας. Γίνετε λίγο εκφραστικοί.

Έμαθα τόσα πολλά από τον Σαίξπηρ ειδικά κι αρκετά από τη ζωή μου ως Μαρκ Τουαίην, αλλά ο Σαίξπηρ πήγαινε βαθιά, πήγαινε βαθιά, βαθιά μέσα στην ψυχή. Οκέι. Χαμογελάτε και κάνετε λίγη ηθοποιία.

Λοιπόν, έπρεπε να επαναπροσδιορίσω τον εαυτό μου κι απλά σκοπεύω να είμαι πιο ευθύς.
Ναι, αυτό είναι. Θέλετε να πείτε “Πώς είναι ο καινούριος Αντάμους;” Πιο ευθύς.

Μπαίνουμε σε μια νέα εποχή με τους Σώμπρα. Το 2020 πολλοί από σας πραγματωθήκατε, τόσοι πολλοί από σας ακριβώς ένα βήμα πριν αποκτήσετε επίγνωση της Πραγμάτωσής σας. Θα μιλήσω γι’ αυτό σε ένα λεπτό, αλλά είναι ώρα για την αλλαγή της επόμενης εποχής ακόμα και στο Βυσσινί Κύκλο, στον οργανισμό. Κάνουν κάποιες προσαρμογές τώρα, και θα γίνουν κι άλλες. Προσαρμόζονται σε σας, προσαρμόζονται στους Σώμπρα και στο πώς θα συνεργαστούν μαζί σας, πώς θα σας υπηρετήσουν. Εγώ προσαρμόζομαι και βέβαια εσείς περνάτε πολλές προσαρμογές αυτή τη στιγμή. Αυτές δεν είναι επώδυνες προσαρμογές. Είναι ένα είδος προσαρμογών απελευθέρωσης. Απελευθερώνετε κάποια παλιά βαριά πράγματα και πραγματικά αφήνετε να παρουσιαστεί ο αληθινός Εαυτός σας.

Ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή με αυτά, μια θεατρική αναπνοή (παίρνει μια μεγάλη, βαθιά αναπνοή).
Οκέι. Πιστεύω ότι το καταλαβαίνετε. Αρχίστε να διασκεδάζετε.
Επόμενο.

Ο Μέρλιν Αναδύεται

Φτάνετε στην Πραγμάτωση, γίνεστε Μέρλιν. Επιτρέψτε μου να επιστρέψω σε μερικά από τα βασικά πάνω σ’ αυτό. Είναι όλο μια φυσιολογική διαδικασία. Πραγματικά είναι. Και υπάρχουν οι καινούριοι που πρόκειται να σας πολεμήσουν γι’ αυτό. Θέλουν να έχουν μεθόδους και διαδικασίες. Θέλουν να έχουν συστήματα.  Θέλουν να έχουν συγκεκριμένα επίπεδα που θα περνάνε και ιεραρχίες.
Έτσι είναι προγραμματισμένοι οι άνθρωποι και παρόλο που πολλοί από τους νέους -αυτό δεν σημαίνει νέους σε ηλικία˙ μερικοί από τους νέους μπορεί να είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία. Ω, πραγματικά θα ρωτάνε “Ποιο είναι το σύστημα σας; Πού είναι το βιβλίο σου; Ποιες είναι οι οδηγίες; Ποιοι είναι οι κανόνες;” Θα θελήσουν να τα μάθουν όλα αυτά. Θα δυσκολευτούν λίγο να κατανοήσουν ότι είναι όλο φυσιολογικό. Όμως, τελικά, σαν εσάς, θα δεχτούν “Ω, να πάρει. Ούτε καν εξαρτιόνταν από μένα, τον άνθρωπο. Γιατί θα έπρεπε να έχω όλες αυτές τις διαδικασίες για να φτάσω εκεί; Απλά παίρνεις μια βαθιά αναπνοή κι επιτρέπεις και μετά συμβαίνει.”

Τι συμβαίνει; Στο παρασκήνιο ο Μάστερ ασχολήθηκε, καθάρισε τα σκουπίδια σου -συγγνώμη – τις περασμένες σου εμπειρίες. Ο Μάστερ έχει ασχοληθεί με τις εμπειρίες περασμένων ζωών και τις έχει φέρει στη σοφία με αυτό το μαγικό άγγιγμα –μπινγκ! – έτσι. Θέλετε να το κάνω ξανά; Οκέι. Με αυτό το μαγικό άγγιγμα –μπινγκ!  Φέρνει όλες σας τις εμπειρίες στη σοφία. Ο Μάστερ έχει ασχοληθεί με κάθε μια.

Λοιπόν, θα μπορούσα εύκολα να προβλέψω την ημερομηνία της Πραγμάτωσής σας, γιατί δεν την κάνετε εσείς. Παρακολουθώ καθώς ο Μάστερ ασχολείται, το ανθρώπινο επίπεδο αντίστασης ή επιτρέπω κι απλά ένα συγκεκριμένο είδος φυσιολογικής διαδικασίας που συμβαίνει, είναι πραγματικά εύκολο να το δεις. Οκέι, εδώ είναι το σημείο όπου ο Μάστερ τελείωσε το καθάρισμα του σπιτιού, όλου του παρελθόντος. Και κάνουμε ορισμένα πράγματα για να βοηθήσουμε το Μάστερ. Ένα από τα σημαντικά ήταν το Ancestral Freedom, Wound of Adam. Πολλά από τα άλλα που κάναμε είναι, ότι βοηθήσαμε το Μάστερ να το κάνει. Βασικά εσείς δίνετε άδεια να ασχοληθεί ο Μάστερ και να καθαρίσει.

Κι όταν τελειώσει όλο αυτό το καθάρισμα, όταν φτάσετε, είναι ένα σημείο σύγκλισης , όπου ο Μάστερ δεν εργάζεται πια με το παρελθόν σας, ας πούμε, πηγαίνοντας πίσω στα παλιά σας πράγματα. Αλλά τώρα η δουλειά του Μάστερ, έχοντας καθαρίσει τα πάντα, ο Μάστερ τώρα δουλεύει με τον άνθρωπο σε πραγματικό χρόνο. Μόλις έχετε μια εμπειρία, ο Μάστερ είναι εκεί φέρνοντάς τη στη σοφία. Συμβαίνει με συγχρονισμό. Συμβαίνει σε πραγματικό χρόνο. Αυτό το νόημα έχει η εμφάνιση του Μέρλιν. Ο Μάστερ έχει πάει πίσω κι έχει καθαρίσει τα πάντα στο παρελθόν ή τα έχει φέρει στη σοφία, παρόλο που ο άνθρωπος μπορεί να το αντιληφθεί πραγματικά αργότερα.

Παρόλο που ο άνθρωπος ακόμα ενεργεί με κάπως σπασμωδικές αντιδράσεις ως προς το παρελθόν κι ο άνθρωπος έχει ακόμα αυτή την αντίληψη, ότι υπήρχε κάτι λάθος στο παρελθόν. Όμως ξαφνικά μια μέρα ο άνθρωπος αρχίζει να συνειδητοποιεί “Ω, δεν σέρνω αυτό το θέμα πια. Δεν είναι θέμα. Ήταν απλά μια εμπειρία.” Αλλά μερικές φορές ο Μάστερ έχει αληθινά κάνει όλη τη δουλειά κι ο άνθρωπος ακόμα ζει με τον απόηχο του παρελθόντος.

Ο άνθρωπος θα το ξεπεράσει φυσιολογικά. Δεν χρειάζεται να το δουλέψετε. Αλλά τώρα έχουμε το Μέρλιν να ξεπροβάλει, γιατί τα πάντα έχουν έρθει στη σοφία και η σοφία εμφανίζεται ταυτόχρονα με την ανθρώπινη εμπειρία. Αυτό είναι η Πραγμάτωση. Ποτέ δεν εξαρτιόνταν από τον άνθρωπο. Μιλήσαμε γι’ αυτό εκτεταμένα σε μερικές από τις συνεδρίες Keahak και επίσης στο Passion of the Merlin.

Έτσι τώρα έχετε την Πραγμάτωση. Με άλλα λόγια, ο Μάστερ έχει κάνει τη δουλειά του/της και τώρα ο άνθρωπος απλά χρειάζεται να επιτρέψει την επίγνωση αυτού. Γι’ αυτό μερικοί από σας είναι ακόμα – μερικοί από σας πραγματικά έχουν ανησυχία τώρα, όπως “Ω! Δεν είμαι ένας από τους 1.012 τους οποίους αναφέρει ο Αντάμους.”
Λοιπόν, μπορεί να είστε, μπορεί και να μην είστε. Μπορεί απλά να μη το αντιλαμβάνεστε. Πολλοί από σας είναι εκεί ακριβώς στο σημείο εστίασης, στη στιγμή που τελειώνει ο Μάστερ. Ίσως έχουν να καθαρίσουν μερικές λεπτομέρειες, έτσι ο δράκος μπαίνει κάνει τη βαθιά βουτιά και νομίζετε ότι η ζωή σας έχει έρθει τα πάνω κάτω. Όμως είναι απλά ο δράκος που καθαρίζει αυτές τις τελευταίες λεπτομέρειες και μετά φτάνετε, ίσως σε μια εβδομάδα, σ’ έναν μήνα. Πραγματικά δεν έχει σημασία.

Αυτό που έχει σημασία είναι απλά να το αντιλαμβάνεται ο άνθρωπος. Απλά βγείτε μερικές φορές από το κουτάκι σας, το εγκεφαλικό κουτάκι σας κι αφήστε τον εαυτό σας έστω να υποκριθεί ή να φερθεί σαν να έχετε επίγνωση ότι ο Μάστερ έχει τελειώσει. Και παριστάνοντας αυτό, ανακαλύπτετε μια αλήθεια, ότι έχετε τελειώσει. Μερικές φορές πρέπει να υποκριθείτε ή να φανταστείτε ώστε να συνειδητοποιήσετε τί υπάρχει πραγματικά.

Μερικοί από σας είναι ακόμα πάρα πολύ εγκεφαλικοί ή είστε τόσο προϊδεασμένοι για το πώς θα έπρεπε να είναι όλο αυτό, που δεν βλέπετε ούτε τί υπάρχει ακριβώς μπροστά σας, πράγμα που είναι η Πραγμάτωση σας.

Δεν έχω αμφιβολία ότι καθένας από σας, που συντονίζεται τώρα και πρόκειται να μείνει ως το τέλος αυτής της συνεδρίας θα έχει την Πραγμάτωσή του. Πραγματικά δεν έχει σημασία πότε και μην αγχώνεστε γι’ αυτό. Όσο περισσότερο αγχώνεστε, εμποδίζετε τον εαυτό σας από την επίγνωση αυτού. Υπάρχει. Είναι ένα φυσιολογικό γεγονός. Είναι φυσιολογικό γεγονός το να συμβεί αυτό.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή κι αφήστε το να συμβεί.

Εξακολουθείτε να το σκέφτεστε. Ακόμα “Τι χρειάζεται να κάνω; Πώς και δεν συνέβη σε μένα; Σε ποιους συνέβη; Θα μπορούσα να έχω τον κατάλογο των 1.012 στους οποίους συνέβη;” Όχι, σταματήστε. Βγάλτε το σκασμό.
Σας είπα ότι σκοπεύω να είμαι πιο ευθύς, σωστά; Δεν είναι αυτό ευθύ;
ΛΙΝΤΑ: Πολύ!

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Οκέι. Λοιπόν, αυτή είναι μια από τις συμφωνίες μου, σκοπεύω να είμαι πιο ευθύς. Αλλά σταματήστε μια στιγμή κι απλά αφήστε τον εαυτό σας να νιώσει και να αντιληφθεί ότι ο Μάστερ τελείωσε – ή σχεδόν τελείωσε – και ξεπροβάλει ο Μέρλιν και μετά προχωράμε από αυτό το σημείο.

Πολλοί από σας είναι αγχωμένοι και “Ω, ίσως τα επινοώ όλα αυτά.” Ναι, τα επινοείτε όλα, οπότε γιατί να μην επινοήσετε κι αυτό έτσι κι αλλιώς; Γιατί να μην επινοήσετε και την Πραγμάτωση σας; Είναι ηθοποιία στο φόρτε της.

Λοιπόν, ένιωσα πολύ άγχος στους Σώμπρα και πρέπει να γελάσω. Δηλαδή, πραγματικά δεν θα έπρεπε να γελάω με σας, αλλά το κάνω. Πρέπει να γελάσω. Είμαι ευθύς, σωστά;

Λοιπόν, πού ήμασταν; Μιλούσαμε, ω, για την Πραγμάτωσή σας. Απλά πάρτε μια βαθιά αναπνοή. Είναι εκεί. Οκέι; Τώρα αφήστε τον άνθρωπο να αντιληφθεί ότι είναι εκεί. Και λέτε “Λοιπόν, μήπως απλά το επινοώ; Χρειάζομαι να συμβεί κάτι εξωτερικά σαν σημάδι ότι πραγματικά …” Όχι, δεν χρειάζεστε. Καθόλου. Πάρτε μια βαθιά αναπνοή – αγαπώ αυτό που λέει ο Κουτχούμι – “Είμαι φωτισμένος.” Αυτό υπάρχει μόνο. Κάντε τη δουλειά σας. Ζήστε τη μέρα σας. Κάντε οτιδήποτε κάνετε και τώρα προχωρήστε σ’ αυτό αντί να το σκέφτεστε. Αγχώνεστε πάρα πολύ για κάτι που είναι φυσιολογική διαδικασία. Μια διαδικασία -μπορώ να σας κοιτάξω στα μάτια – περιμένετε μια στιγμή – θα σας κοιτάξω στα μάτια (ο Αντάμους μετακινείται πολύ κοντά στην κάμερα) και θα σας πω ότι η Πραγμάτωσή σας είτε έχει ήδη συμβεί ή είναι εκεί ακριβώς.
Πάρτε μια βαθιά αναπνοή. Επιτρέψτε το. Σταματήστε να ανησυχείτε.

Ξέρω ότι θα σταματήσω να ανησυχώ γι’ αυτό. Θα σταματήσουμε να κάνουμε πολλές συζητήσεις σχετικά, γιατί προχωράμε. Έχουμε πολλά να κάνουμε. Είναι μια νέα εποχή των Σώμπρα. Ετοιμαζόμαστε για το νέο κύμα που θα έρθει, αλλά πραγματικά υπάρχει κάτι πολύ πιο σημαντικό – το να είστε εδώ στον πλανήτη σαν ενσωματωμένοι Μάστερ.

Αυτή τη στιγμή ο πλανήτης είναι ένα άτιμο παιχνίδι. Ω, είναι ένα άτιμο παιχνίδι και σας χρειάζεται εδώ. Εγώ σας χρειάζομαι εδώ. Ο πλανήτης σας χρειάζεται εδώ, οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι, εκείνοι που έρχονται μετά από σας, το μέλλον, το παρελθόν, όλα σας χρειάζονται εδώ τώρα. Δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά εκτός του να απολαμβάνετε τη ζωή σας, να απολαμβάνετε την αφθονία, να απολαμβάνετε με τις αισθήσεις σας, όμως να μείνετε εδώ.

Η  Σύγκρουση με το Χρόνο

Ω, αυτό το άτιμο παιχνίδι που έχει εμπλακεί ο πλανήτης. Και το παιχνίδι, αν πραγματικά πάμε στην ουσία – μίλησα γι’ αυτό στο Keahak – το παιχνίδι είναι πραγματικά παιχνίδι του παρελθόντος και του μέλλοντος. Τώρα αυτά είναι σε σύγκρουση. Το παρελθόν και το μέλλον είναι σε ανταγωνισμό. Κατά κάποιον τρόπο, αυτό είναι καλό σημάδι, γιατί δηλώνει, δείχνει ότι ένας πελώριος κύκλος που συνεχιζόταν για εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια σ’ αυτό τον πλανήτη είναι έτοιμος να τελειώσει. Όταν το παρελθόν και το μέλλον τώρα συγκρούονται κι ανταγωνίζονται, όπως ίσως θυμάστε από τη δική σας ζωή, όταν αυτό συμβαίνει σε πλανητικό επίπεδο, θα είναι δύσκολο να το περάσει, αλλά είναι καλό σημάδι ότι ο πλανήτης αληθινά εξελίσσεται και καθαρίζεται.

Έχετε λοιπόν τώρα όλη αυτή τη σύγκρουση του χρόνου. Ω, αγαπώ τον χρόνο. Αγαπώ την απουσία χρόνου. Αγαπώ τον ελεύθερο χρόνο, όμως αγαπώ ολόκληρη τη θεωρία και ιδέα του χρόνου. Είναι η κόλλα που συγκρατεί όλο αυτό. Είναι αυτό που δημιουργεί τη βαρύτητα. Είναι αυτό που δημιουργεί τη φυσική. Δημιουργεί τα πάντα. Συναρπαστικό θέμα και μιλάμε πολύ γι’ αυτό στο Keahak και θα μιλήσουμε σχετικά, σε ένα βαθμό, εδώ στα Shoud μας.

Έχουμε το παρελθόν και το μέλλον να συγκρούονται. Μπορείτε να το δείτε τώρα. Κοιτάξτε οτιδήποτε συμβαίνει σε όλο τον πλανήτη, που αφορά βασικά συγκρούσεις, μάχες, αντιπαράθεση και θα μπορέσετε να το ανιχνεύσετε ενεργειακά στο χρόνο, στο παρελθόν και στο μέλλον. Κανένα από τα δυο δεν θα κερδίσει. Αυτό είναι το εκπληκτικό. Ήδη γνωρίζετε ότι κανένα δεν θα κερδίσει. Αλλά αυτό που συμβαίνει, η αντίληψη του παρελθόντος και του μέλλοντος και του ίδιου του χρόνου έχει αλλάξει δραστικά.

Αυτό συμβαίνει σε σας τώρα με το χρόνο. Όλη η αντίληψη, αυτό που σας κρατούσε τόσο εγκλωβισμένους, αυτό που πραγματικά κρατά, αυτό που νομίζατε ότι ήταν το κάρμα σας, αυτό που κρατούσε την ενοχή και τη ντροπή ήταν ο χρόνος. Πρόκειται να γίνουμε εξερευνητές του χρόνου, όπως είναι ο αληθινός Μέρλιν.

Η Πραγμάτωση. Πρόκειται να συνειδητοποιήσετε και να γυρίσετε πίσω αργότερα και να πείτε “Ω, Αντάμους! Αντάμους, έπρεπε να είχα ακούσει. Αγχωνόμουν για την Πραγμάτωση. Εξακολουθούσα να νιώθω ότι ο άνθρωπος έπρεπε να το κάνει και μετά μια μέρα κάτι συνέβη και τελικά συνειδητοποίησα ότι έχω πραγματωθεί.” Ο άνθρωπος αντιλήφθηκε την Πραγμάτωση που είχε ήδη γίνει. Και μετά θα πείτε “Γιατί με άφησες να σπαταλήσω τόσο πολύ χρόνο ανησυχώντας για την Πραγμάτωση μου;” Και, ναι, λοιπόν, θα περιμένουμε να έρθει αυτή η στιγμή.

Στήριξη στην Πραγμάτωση

Όμως θα ήθελα να κάνω κάτι στο μεταξύ, απλά για να σας βοηθήσω και να σας  στηρίξω καθώς φτάνετε στην επίγνωση της Πραγμάτωσης σας. Θα ήθελα να κάνω ένα DreamWalk of Realization.
ΛΙΝΤΑ: Α!
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Όχι σήμερα. Όχι σήμερα. Όχι, θέλω να το οργανώσω πολύ ιδιαίτερα και για να το κάνω, πρέπει να συνεργαστώ με μια ομάδα από τους άλλους Αναληφθέντες Δασκάλους κι έπειτα με μερικούς στη Γη, που έχουν ήδη πραγματωθεί ή έχουν επίγνωση της Πραγμάτωσής τους. Πρέπει να το οργανώσουμε. Υπάρχουν πολλά κομμάτια που πρέπει να οργανωθούν. Στην πραγματικότητα, όχι πραγματικά, αλλά… ακούγεται καλό.
ΛΙΝΤΑ: (ψιθυρίζει) Ναι, όντως.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Οκέι, οπότε θα το κάνουμε. Πρόκειται να κάνουμε ένα DreamWalk of Realization, όπου ειδικά αν νιώθετε ότι δεν είστε πραγματωμένοι ή δεν είστε σίγουροι – τη μια μέρα νιώθετε πραγματωμένοι, την επόμενη μέρα νιώθετε σαν να είστε βλάκες – θα κάνουμε αυτό το DreamWalk of Realization, ώστε να μπορέσετε να πάτε στην Πραγμάτωσή σας, να δείτε περί τίνος πρόκειται και μετά να αποφασίσετε αν θα τη φέρετε πίσω μαζί σας ή όχι. Με άλλα λόγια, να την αντιλαμβάνεστε σαν άνθρωπος.
Θα το ξεκινήσουμε, θα το βγάλουμε, είναι μια καλή στρατηγική ημερομηνία. Θα έχει πλάκα.
ΛΙΝΤΑ: Ποια ημερομηνία;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Το Χαλογουήν. Τη μέρα των νεκρών.

ΛΙΝΤΑ: Ουοου!

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Λοιπόν, στην πραγματικότητα είναι πριν τη μέρα των νεκρών, αλλά είναι η μέρα των νεκρών, γιατί υπάρχει ένα κομμάτι σας που έχει πεθάνει. Απλά δεν το έχετε θάψει ακόμα. Χεε!
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Είμαι ευθύς.
ΛΙΝΤΑ: Σε ακούω!
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Όχι, υπάρχει ένα κομμάτι σας που πέθανε, αλλά προσπαθείτε να το
κρατήσετε ζωντανό. Το έχετε βάλει σε τεχνητά – πώς τα λέτε – συστήματα υποστήριξης, τα συναισθήματα σας. Ξέρετε, θα ήταν ο,τι στην ιατρική είναι το οξυγόνο και τα φάρμακα και η μορφίνη κι όλα τα άλλα.
ΛΙΝΤΑ: Μηχανική υποστήριξη.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Μηχανική υποστήριξη. Ευχαριστώ. Και κρατάτε μερικά από τα παλιά κομμάτια ζωντανά. Δεν ξέρω γιατί, αλλά πρόκειται να το σκοτώσουμε (ο Αντάμους γελάει). Ναι. Όχι, το εννοώ με καλό τρόπο. Πρόκειται να το αφήσουμε να αναπαυθεί, είναι καλύτερα να πούμε, σ’ αυτό το DreamWalk of Realization, ώστε να μπορέσετε να συνειδητοποιήσετε ότι ήταν το παρελθόν. Δεν χρειάζεται να το κρατάτε πια και πρόκειται να φέρουμε το μέλλον, το οποίο είναι ο πραγματωμένος σας Εαυτός, που είναι ήδη εδώ. Απλά δεν τον αντιλαμβάνεστε. Θα το κάνουμε τη μέρα του Χαλογουήν κι επιπλέον πιστεύω πραγματικά ότι το Χαλογουήν είναι πολύ ιδιαίτερο φέτος, γιατί είναι πανσέληνος. Είναι η Σελήνη του Κυνηγού. Είναι το Μπλε Φεγγάρι. Έτσι μια φορά στο μπλε φεγγάρι – μια φορά στο τόσο – θα επιτρέψετε στον εαυτό σας την Πραγμάτωση.

Το Μπλε Φεγγάρι είναι η στιγμή. Δεν συμβαίνει πολύ συχνά. Η τελευταία φορά ήταν, ω, μάλλον πριν 76 χρόνια περίπου που είχατε το μπλε φεγγάρι της συγκομιδής στο Χαλογουήν – το 1944, συγκεκριμένα – άλλη μια εποχή μεγάλης αλλαγής στον πλανήτη.  ΛΙΝΤΑ: Α!
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Λοιπόν, ας το κάνουμε. Θα κάνουμε το DreamWalk μαζί στη Μπλε Σελήνη του Κυνηγού το Χαλοουήν του 2020. Μιλάμε για ένα δυσοίωνο τίτλο.
ΛΙΝΤΑ: Ουαου!
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Το 2020 είναι αρκετά σκληρό έτσι κι αλλιώς, αλλά το Χαλογουήν με το Μπλε Φεγγάρι (μιλώντας δραματικά), σπουδαία στιγμή για Πραγμάτωση.
Οκέι. Βαθιά αναπνοή.

Πρέπει να το διασκεδάσετε. Ξέρετε, ένα πράγμα που έμαθα στην πορεία είναι, ότι είναι πραγματικά εύκολο να γίνεις σοβαρός και να είσαι πομπώδης. Δεν λέω ότι ήμουν ποτέ, Λίντα, αλλά είναι εύκολο να γίνεις σοβαρός και να είσαι πομπώδης και τόσο αυτάρεσκος. Όμως γνωρίζεις τί υπάρχει κάτω από αυτή την πληθωρικότητα -ένα μάτσο σ@@. Όμως γίνεσαι τόσο κουραστικός και βαρετός και πληκτικός. Ανοίγεσαι και συνειδητοποιείς πόσο ελεύθερο είναι πραγματικά το πνεύμα σου. Αυτό είναι που μου αρέσει με την ηθοποιία. Είναι το ελεύθερο πουλί. Είναι η Ελεύθερη Ενέργεια. Είναι ο ελεύθερος χρόνος στον οποίο υπάρχω (η Λίντα χειροκροτεί). Οπότε διασκεδάστε με αυτό. Σ’ ευχαριστώ. Σ’ ευχαριστώ. Κράτα το χειροκρότημα για αργότερα.

ΛΙΝΤΑ: Είμαι ενθουσιασμένη! Αυτή είναι τόσο καλή ιδέα για το DreamWalk. Ουοου!

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Αυτό πίστευα. Ναι, αυτό πίστευα.

ΛΙΝΤΑ: Ω, θεέ μου. Τι σπουδαία υποστήριξη.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Θα έχει πολλή πλάκα.

Και, ξέρεις, να συμβεί σε μια ορισμένη… ημερολογιακή ημερομηνία, κάτι συναρπαστικό, είτε σε αριθμολογική ημερομηνία – που τις περισσότερες φορές δεν σημαίνει τίποτα – αλλά Χαλογουήν, πανσέληνος, ο ερχομός στην Πραγμάτωση (πολύ θεατρικός). Θα γυρίσετε πίσω ή όχι;

Θα φροντίσω να γυρίσετε σίγουρα (η Λίντα γελάει). Αυτό είναι εγγυημένο και, ω, αυτή πρόκειται να είναι πληρωμένη εκδήλωση επίσης. Δηλαδή, ελάτε τώρα. Δηλαδή, γιατί να είναι δωρεάν; Πρόκειται να πραγματωθείτε για πόσα – πόσα σκοπεύετε να χρεώσετε γι’ αυτό; – εικοσιπέντε δολάρια. Πρόκειται να πραγματωθείτε.

ΛΙΝΤΑ: Ουοου! Αυτή είναι προσφορά.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Αυτή είναι η προσφορά του αιώνα.

Αυτό είναι εκπληκτικό. Ξέρετε, έχει γίνει έκπτωση από τα 27 εκατομμύρια δολάρια. Τώρα το παίρνετε για 25 δολάρια.

ΛΙΝΤΑ: Ουαου!

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Αλλά ενεργείστε τώρα, οι θέσεις δεν είναι περιορισμένες.

ΛΙΝΤΑ: Αλλά περιμένετε!

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Υπάρχουν κι άλλα! (γελάνε) Ποια είναι τα άλλα;

Ω, θα πάρετε τη μουσική . Θα πάρετε τη μουσική που το συνοδεύει, σε περίπτωση που δεν σας άρεσε πραγματικά το DreamWalk, αλλά σας άρεσε η μουσική. Παίρνετε τη δωρεάν μουσική που το συνοδεύει. Διασκεδάστε λίγο …

ΛΙΝΤΑ: Αυτό είναι τόσο συναρπαστικό.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: … με την έκφρασή σας. Κι αυτό είναι ένα από τα πράγματα με τα οποία θα είμαι ευθύς. Θα βρω μια λέξη. Αν βρω ότι είστε πληκτικοί και βαρετοί και βασικά προβλέψιμοι, σκοπεύω να βρω μια καλή καινούρια λέξη για να το περιγράψω. Θα σας το επισημάνω. Και, όχι, θα σκεφτώ μια λέξη. Δεν θα είναι κακιά. Δεν θα είναι σαν το “κρετίνος” ή οτιδήποτε, αλλά θα είναι μια λέξη που όλοι – κάπως σαν το “makyo” που επινόησα.

ΛΙΝΤΑ: Οκέι.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Αλλά θα είναι σαν το makyo, όμως αυτό θα είναι κάτι τόσο απόλυτο ότι είστε πραγατικά πληκτικός λαπάς. Διασκεδάστε λίγο! Υποκριθείτε!
Οκέι, προχωράμε, πιστεύω. Λοιπόν σου αρέσει η ιδέα του DreamWalk;

ΛΙΝΤΑ: Ακούγεται θεϊκή.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ωραία. Ωραία. Μου αρέσει. Λοιπόν, προχωράμε.

Εγχειρίδιο Πραγμάτωσης

Λοιπόν, το άλλο που πρόκειται να κάνουμε είναι, ότι θα συντάξουμε ένα είδος εγχειριδίου, έναν οδηγό. Δεν είναι εγχειρίδιο κανόνων, αλλά αυτές θα είναι χρήσιμες προτάσεις για εκείνους που φτάνουν στην Πραγμάτωσή τους. Αλλά είναι επίσης μια τεκμηρίωση της ιστορίας σας, τι βρίσκετε.

Υπάρχουν κάποια πράγματα που ξέρω ήδη ότι θα μπουν σ’ αυτό, αλλά υπάρχουν επίσης και πράγματα που πρόκειται να ανακαλύψετε. Και πραγματικά θέλω να το φτιάξουμε και θα το βάλουμε στον Βυσσινί Κύκλο για να το παρακολουθούμε. Η Λίντα και η Τζην Τίντερ που είναι Διαχειρίστρια Περιεχομένου θα συνεργαστούν πάνω σ’ αυτό, για να το παρακολουθούν, με άλλα λόγια. Δεν χρειάζεται να το δημοσιεύσετε αμέσως. Θα το κάνουμε όταν θα έχει αρκετό βάρος για να βγει πραγματικά προς τα έξω. Αλλά αυτά είναι πράγματα, κάπως σαν, θα το ονομάσουμε ίσως “Ο Οδηγός του Μέρλιν για την Ενσωματωμένη Επιβίωση”.

ΛΙΝΤΑ: Αυτό είναι καλό.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Όμως σαν Μέρλιν θα είναι λίγο δύσκολο -και χρησιμοποιώ τη λέξη ‘λίγο’ ελαφρά – θα είναι δύσκολο μερικές φορές. Μόνο και μόνο επειδή έχετε πραγματωθεί δεν σημαίνει ότι ξαφνικά ο κόσμος θα αλλάξει για να προσαρμοστεί σε σας. Ο κόσμος γίνεται πραγματικά λίγο πιο άσχημος σε κάποια πράγματα και πιο όμορφος σε άλλα. Όμως δεν είναι εύκολο. Γι’ αυτό σαν το Σαρτ, αυτός απλά είπε “Ε! Όχι. Περνάω στην άλλη πλευρά”, κι ο FM (John Kuderka). Ξέρετε, έφτασαν σ’ αυτό το σημείο που “Γιατί να μείνω; Γιατί να μείνω;” και νομίζω ότι ο Σαρτ το είχε μετανιώσει λίγο στην αρχή. Ένιωθε ότι ίσως δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες του εαυτού του ή τις δικές σας, αλλά το να μείνετε είναι ζόρικο.

Λοιπόν, οι ενέργειες διαμορφώνονται με τέτοιο τρόπο, ώστε να γίνει απόλυτα απολαυστικό όσο το δυνατόν, θα μπορούσαμε να πούμε. Δουλεύουμε με τους Σώμπρα. Ειδικά το Βυσσινί Συμβούλιο δουλεύει , δεν μπορούν να το κάνουν για σας, αλλά μπορούν να βοηθήσουν να διαμορφωθεί μια δυναμική, ώστε να γίνει πιο άνετη η παραμονή σας. Ξέρετε, η αφθονία για παράδειγμα. Έπρεπε να ξεπεράσουμε αυτή την αφθονία κι ευτυχώς που ως επί το πλείστον αυτό τέλειωσε. Εκείνοι που εναντιώνονταν στην αφθονία, είτε έχουν φύγει, είτε έχετε συνειδητοποιήσει ότι η αφθονία είναι φυσιολογική. Είναι η ενέργειά σας. Γιατί να μην έχετε αφθονία; 

Έτσι, μένοντας, να είναι σίγουρο ότι έχετε αφθονία. Να είναι σίγουρο ότι δεν έχετε  να ανησυχείτε για όλα τα οικονομικά ζητήματα. Αυτό είναι ένα από τα σημαντικά.

Να είναι σίγουρο ότι η υγεία σας είναι σε ισορροπία. Ξαναλέω, δεν μπορούμε να το κάνουμε για σας, αλλά σίγουρα μπορούμε να στρώσουμε το τραπέζι. Χε! Μπορούμε να βάλουμε όλα τα σερβίτσια και τα πιρούνια και τα μαχαίρια, τα φλυτζάνια και τα ποτήρια, να το ετοιμάσουμε για σας. Εσείς απλά πρέπει να το γεμίσετε με το γεύμα. Με άλλα λόγια, εσείς είστε τελικά εκείνοι που πρέπει να το κάνετε, αλλά εμείς μπορούμε βέβαια να βοηθήσουμε να διαμορφωθεί η δυναμική.

Δεν θα πρέπει να υπάρχει ούτε ένας από σας που να ανησυχεί για μερικές από εκείνες τις παλιές ανάγκες σαν ενσωματωμένος Μάστερ. Και, ξαναλέω, μπορούμε να βοηθήσουμε να στρωθεί το τραπέζι, εσείς πρέπει να έρθετε, να κάτσετε και να φάτε σ’ αυτό.

Εμείς – δεν θέλω να μπω πολύ σ’ αυτό τώρα, ο Κώλντρε βλέπει πολλά κι αρχίζει να μπερδεύεται – έχουμε οργανώσει ένα ειδικό συμβούλιο μέσα στο συμβούλιο του  Βυσσινί Συμβουλίου, για να δουλεύει πολύ στενά μαζί με εσάς που επιλέγετε να μείνετε, αλλά εξακολουθείτε να περνάτε δύσκολα με κάποια από τα θέματα όπως η υγεία συγκεκριμένα. Έχουμε μια ολόκληρη ομάδα υγείας, θα λέγαμε, ένα  υγειονομικό σώμα, που πρόκειται να δουλεύει απευθείας μαζί σας. Δεν μπορούν να το κάνουν για σας, αλλά μπορούν να σας δείξουν κάποιες ενεργειακές δυναμικές που ίσως δεν έχετε δει, γιατί έχετε ακόμα μια τάση να παγιδεύεστε στο κεφάλι σας και να προσπαθείτε να καταλάβετε τα πράγματα με τον παλιό τρόπο.

Πρόκειται να δουλέψουν μαζί σας για την αφθονία. Πρόκειται να δουλέψουν μαζί σας για να μάθετε πότε -πρόκειται να δουλέψουν πραγματικά μαζί σας – για να μάθετε πότε να φεύγετε, απλά να φεύγετε μόνοι σας σε ένα ησυχαστήριο, ένα καταφύγιο. Πρόκειται να δουλέψουν μαζί σας – εκείνους που θα το επιλέξουν – για να έχετε ένα μέρος όπου θα μπορείτε να καταφεύγετε, έξω από το κανονικό σας σπίτι. Ένα μέρος όπου θα μπορείτε να αποτραβιέστε. Πραγματικά θα το χρειαστείτε αυτό. Είτε σας ανήκει, είτε το νοικιάζετε, πραγματικά δεν έχει σημασία, φτάνει να έχετε πρόσβαση σ’ αυτό.

Έτσι, πρόκειται να δουλέψουμε μαζί σας γι’ αυτά, για να βεβαιωθούμε ότι μπορείτε να μείνετε εδώ και να είστε όσο το δυνατόν πιο ευτυχισμένοι ή ικανοποιημένοι. Θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν κάποιες δύσκολες στιγμές, γιατί αντιμετωπίζετε τον κόσμο γύρω σας.

Επιτρέψτε μου να αναφέρω μερικά από τα πρώτα πράγματα που θα καταγράψουμε στον οδηγό, τον “ Οδηγό του Μέρλιν για την Ενσωματωμένη Επιβίωση”. Ένα δυο βασικά πράγματα.

Οδηγία του Μέρλιν 1: Σταθείτε Πίσω από τον Χαμηλό Τοίχο

Νούμερο ένα -αυτό πάει πίσω στον Τοβία – “Σταθείτε πίσω από τον χαμηλό τοίχο.”
ΛΙΝΤΑ: Ναι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ξέρετε, αυτό είναι το νούμερο ένα και δικαιολογημένα. Τη στιγμή που θα εμπλακείτε στην πολιτική, στην προσπάθεια να σώσετε τον κόσμο, τη στιγμή που θα καταπιαστείτε με το αρσενικό ή το θηλυκό, την ιερή θεά και τον κόπανο αρσενικό ή οτιδήποτε, τη στιγμή που θα πάτε εκεί , φως και σκοτάδι και τα λοιπά – θα παρασυρθείτε μέσα εκεί. Θα σας ρουφήξει μέσα. Και παρόλο που είστε ενσωματωμένοι Μάστερ και λέτε “Ναι, αλλά είμαι πέρα απ’ αυτά”, πρόκειται να αρπάξει τουλάχιστον ένα από τα πόδια σας και να σας τραβήξει μέσα, ίσως και μέχρι το θώρακα. Μπορεί να μη σας τραβήξει μέσα εντελώς, αλλά αυτό είναι άχρηστο! Είναι απόλυτη σπατάλη ενέργειας το να αναμειχθείτε σ’ αυτά.

Καμιά από τις δυο πλευρές δεν πρόκειται να κερδίσει ποτέ, σας το λέω τώρα. Είτε είναι φως ή σκοτάδι, το καλό ή το κακό, το αρσενικό, το θηλυκό, ο Ντόναλντ Τραμπ ή ο Τζο Μπάιντεν, κανένας δεν κερδίζει ποτέ. Και λέτε “Λοιπόν, μα κάποιος πρόκειται να κερδίσει στις εκλογές.” Ω, αλήθεια; Ω, αλήθεια.
ΛΙΝΤΑ: Αα-οου.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Απλά είμαι ευθύς. Ακόμα κι αν χρειαστεί λίγος καιρός για να αποφασιστεί ποιος πρόκειται να γίνει πρόεδρος, δεν κερδίζουν (η Λίντα γελάει). Όχι, και καμιά πλευρά δεν κερδίζει ποτέ. Εφόσον υπάρχει διττότητα, εφόσον υπάρχουν αυτές οι συγκρούσεις – τις οποίες οι άνθρωποι φαίνονται να αγαπούν, είναι εθισμένοι σ’ αυτές – θα υπάρχουν αυτές οι διαμάχες. Κανένας δεν κερδίζει. Το καλό που σας θέλω μείνετε έξω από αυτά. Δεν είναι αυτός ο λόγος που είστε εδώ. Θα προχωρήσω τόσο, γιατί τώρα είμαι ευθύς. Σκοπεύω να φορέσω …

ΛΙΝΤΑ: Πρέπει να σου πάρουμε ένα καινούριο μπλουζάκι.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: … ένα μπλουζάκι: “Είμαι ευθύς.”

ΛΙΝΤΑ: “Είμαι ευθύς.” Οκέι.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Αν ακόμα νιώθετε την ανάγκη να εμπλακείτε σ’ αυτά τα πράγματα, φύγετε τώρα. Φύγετε από το Βυσσινί Κύκλο, γιατί θα καταλήξετε να φύγετε αργότερα, θα καταλήξετε να φύγετε σε έξι μήνες ή σε ένα χρόνο, γιατί θα εξακολουθείτε να είστε εθισμένοι σε διαμάχες. Δεν υπάρχουν θέματα στον πλανήτη. Πραγματικά δεν υπάρχουν. Υπάρχουν μόνο άνθρωποι που πολεμούν για θέματα.

Αυτός ο πλανήτης θα έλυνε τόσα πολλά από τα ζητήματά του, την πείνα και το περιβάλλον και τους πολέμους, αν οι άνθρωποι σταματούσαν να πολεμούν για θέματα. Είναι ο αγώνας, είναι οι άνθρωποι που διαιωνίζουν αυτά ταθέματα. Οι λύσεις για καθένα απ’ αυτά υπάρχουν ήδη – το περιβάλλον, η ενεργειακή κρίση με τις βενζινομηχανές, το νομισματικό – οι λύσεις υπάρχουν εδώ. Όμως όσο οι άνθρωποι πολεμούν, επιλέγουν πλευρά, δεν ακούνε και δεν μπαίνουν μέσα τους, αυτές οι μάχες θα συνεχιστούν. Δεν μπορείτε να τα ρίχνετε στον άλλο και ξέρω ότι μερικοί από σας τώρα είναι πραγματικά ενοχλημένοι μαζί μου κι αυτό είναι καλό.

Πραγματικά χρειάζεται να εξετάσετε αν πρόκειται να μείνετε με αυτά που κάνουμε, γιατί εγώ – όσο είμαι εδώ – δεν θα ανεχτώ αυτή την εθιστική συμπεριφορά της διττότητας.

Και τώρα λέτε “Ω, Αντάμους, δεν καταλαβαίνεις. Ο κόσμος είναι φρικτό μέρος.” Όχι, δεν είναι. Εσείς δεν καταλαβαίνετε. Αν τον λέτε φρικτό μέρος, αν δεν έχετε την ευσπλαχνία να επιτρέπετε στους άλλους να έχουν τις εμπειρίες τους, άσχετα του πώς θέλουν να τις έχουν, εσείς δεν καταλαβαίνετε. Δεν καταλαβαίνετε ότι οι απαντήσεις, οι λύσεις για αυτό τον πλανήτη είναι σχετικά απλές κι αυτό αρχίζει με μερικούς ανθρώπους που έχουν επιτρέψει την Πραγμάτωση τους. Δεν πολεμούν πια. Αν πολεμάτε, δεν είστε πραγματωμένοι. Αν είστε σε έναν αγώνα ή ένα θέμα, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να έχετε γνώμη γι’ αυτό, αλλά να την έχετε πίσω από τον χαμηλό αναθεματισμένο τοίχο. Πηγαίνετε πίσω από τον τοίχο και σταθείτε εκεί. 

Ο πλανήτης έχει τρελαθεί τώρα με τους ανθρώπους που αγαπούν τις μάχες. Ξέρετε, αυτό κάπως δίνει ένα συναίσθημα. Τους δίνει ένα λόγο να θέλουν να ζήσουν. Τους δίνει κάτι για το οποίο να αγωνιστούν. Το ξέρετε όλοι. Μερικοί από σας προέρχονται από οικογένειες που αγαπούν να μαλώνουν (η Λίντα γελάει καθώς ο Αντάμους δείχνει προς αυτήν) και ξέρετε ότι γι’ αυτό ζουν. Ω, παραπονιούνται γι’ αυτό. Κατηγορούν όλους τους άλλους, αλλά τους αρέσει να μαλώνουν.

Έτσι, νούμερο ένα στον οδηγό, σταθείτε πίσω από τον χαμηλό τοίχο.

Οδηγία του Μέρλιν 2: Μέσα στον Κόσμο, αλλά όχι αυτού του Κόσμου

Νούμερο δυο, καταλάβετε ότι είστε στον κόσμο, ότι υπάρχετε στον κόσμο, αλλά πραγματικά δεν είστε πια του κόσμου αυτού. Αυτό είναι ζόρικο γιατί θέλετε να κάνετε και τα δυο. Θέλετε να είστε στον κόσμο και θέλετε και να ανήκετε σ’ αυτόν. Και πρόκειται να υπάρξουν φορές, που θα νιώθετε μοναξιά και διαχωρισμό και πολύ διαφορετικοί. Θα νιώθετε πάρα πολύ διαφορετικοί και ξέρω ότι το νιώθατε όταν ήσασταν μικρότεροι, αλλά εννοώ ότι αυτό είναι εντελώς διαφορετικό.
 Όταν  ήσασταν μικρότεροι αναρωτιόσασταν αν ήσασταν διαφορετικοί, τώρα θα ξέρετε ότι είστε διαφορετικοί.

Έτσι, θα είστε στον κόσμο, αλλά δεν είστε πια του κόσμου αυτού και υπάρχει μια θλίψη σ’ αυτό, γιατί αγαπάτε αυτό τον πλανήτη. Δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να τον αγαπάτε, αλλά έχετε ένα αίσθημα μελαγχολίας σχεδόν. Όμως καταλάβετε ότι το έχετε υπερβεί αυτό. Έχετε πάει πέρα από τον γραμμικό κόσμο. Μπορείτε ακόμα να κάνετε το Και, δηλαδή μπορείτε να υπάρχετε μέσα σ’ αυτόν, αλλά δεν του ανήκετε πια. Αυτός είναι για τους περισσότερους ανθρώπους στον πλανήτη -την ανθρωπότητα, τον πλανήτη, όπως κι αν θέλετε να το ονομάσετε – του ανήκουν. Δεν του ανήκετε πια. Μπορείτε να τον αγαπάτε. Μπορείτε να θαυμάζετε τη φύση. Μπορείτε να απολαμβάνετε την καλή μουσική. Μπορείτε να απολαμβάνετε το χιούμορ και το χορό και τις τέχνες και τις επιχειρήσεις, οτιδήποτε θελήσετε, αλλά δεν είναι πια δικά σας. Δεν είναι πια δικά σας.

Ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή με αυτά.

Οδηγία του Μέρλιν 3: Αλλαγή στις Επικοινωνίες

Επόμενο στον οδηγό μας, οι επικοινωνίες. Έχετε υπόψη ότι οι επικοινωνίες αλλάζουν δραστικά για τον ενσωματωμένο Μάστερ. Τι σημαίνει αυτό; Αρκετά πράγματα.

Πρώτον, οι εσωτερικές επικοινωνίες. Φλυαρείτε μέσα στο κεφάλι σας ένας Θεός ξέρει πόσο καιρό, πόσες ζωές˙ φλυαρείτε μέσα στο κεφάλι σας. Έχετε τελειοποιήσει το διανοητικό διάλογο, τελειοποιημένες εγκεφαλικές μπαρούφες και πάτε μπρος και πίσω στο μυαλό σας κι έχετε δημιουργήσει διαφορετικά μέρη του μυαλού σας που μιλάνε μπρος πίσω. Εξακολουθεί να είναι το αναθεματισμένο μυαλό σας. Ο Μάστερ το υπερβαίνει αυτό. Δεν χρειάζεται να το δουλεύει, απλά συμβαίνει. Αλλά να έχετε επίγνωση ότι συμβαίνει. Αυτό είναι το σημαντικό. Να έχετε επίγνωση ότι  συμβαίνει.

Υπάρχει μια νέα αίσθηση επικοινωνίας μέσα σας και δεν είναι οι πνευματικοί οδηγοί σας που σας μιλούν. Δεν είμαι εγώ που σας μιλώ. Πραγματικά, θα μπορούσαμε να πούμε, είναι η ουσία σας. Είστε εσείς πραγματικά, το αληθινό Εσύ που μιλάει. Δεν μιλάει απαραίτητα με ανθρώπινα λόγια, μπορεί όμως και να το κάνει. Στην αρχή μπορεί απλά να νομίσετε ότι είστε εσείς με ακόμα ένα ανόητο κομμάτι του μυαλού σας που μιλάει. Μετά όμως συνειδητοποιείτε ότι είναι βαθύ και συνειδητοποιείτε την απλότητα. Έτσι θα ξέρετε ότι είναι διαφορετικό από την εγκεφαλική σας κουβέντα, αυτή την εγκεφαλική χαριτολογία που συμβαίνει.

Οι επικοινωνίες γίνονται πολύ καθαρές και πολύ αληθινές και δεν υπάρχει αμφιβολία, όταν είστε σ’ αυτή την αίσθηση επικοινωνίας με τον εαυτό σας.

Το σώμα σας επικοινωνεί με τον εαυτό του, όχι με γλώσσα, αλλά με ενεργειακές ταλαντώσεις γνωστές ως anayatron, το οποίο φεύγει σιγά-σιγά. Επικοινωνούσατε με τον εαυτό σας, ξέρετε, από μια κυτταρική κεραία στον εγκέφαλο σας σε μια άλλη κυτταρική κεραία στον εγκέφαλο σας, στο αιμομικτικό του κυκλικό σύστημα κλειστού βρόχου. Αλλά τώρα έρχεται ένα διαφορετικό είδος επικοινωνίας. Είναι απλό, είναι αποτελεσματικό και είναι έξω από τον εγκέφαλο. Αντιληφθείτε το. Δεν χρειάζεται να δουλέψετε με αυτό, αντιληφθείτε το.   

Κάντε λίγες αναπνοές και θα αρχίσετε να το αισθάνεστε. Είναι εσείς, αλλά δεν περιορίζεται στον εγκέφαλο σας. Είναι αυτό που θα ονομάζατε Σύστημα Επικοινωνίας Πτυχών. Είναι το να ενώσετε τις τελείτσες ή τα σημεία – όχι σημεία  διαχωρισμού, αλλά δικτύωσης – μέσα σας που φτάνουν μέχρι το Εγώ Είμαι, το Μέρλιν, το Μάστερ, εσάς, τις περασμένες ζωές, το παρελθόν και το μέλλον, που τώρα συνδυάζονται και είναι πολύ απλά πράγματα. Δεν γίνονται περίπλοκα. Αν χρειάζονται ολόκληρες σελίδες και πολλές ώρες, τότε απλά μιλάει ο εγκέφαλος σας. Αν είναι απλό -( τσακ!) – έτσι, τότε είστε εσείς.

Η επικοινωνία σας με τους άλλους αλλάζει. Μερικοί από σας είναι πολύ επικοινωνιακοί, αλλά χρησιμοποιούν πολλά λόγια. Χρησιμοποιείτε εγκεφαλική  επικοινωνία, δηλαδή μιλάτε από τον εγκέφαλο σας σε κάποιον άλλο.  Χρησιμοποιείτε λόγια που είναι πολύ ανούσια, πολύ βαρετά και με έλλειψη ενέργειας.

Αυτό που πρόκειται να παρατηρήσετε είναι ότι η επικοινωνία σας με τους άλλους ξαφνικά αλλάζει. Χρειάζεστε πολύ λίγα λόγια κι αυτό είναι που κάνει ο αληθινός Μάστερ ή ο αληθινός Μέρλιν. Πολύ λίγα λόγια, γιατί δεν τα χρειάζεστε. Είναι όλα εκεί παρόντα. Και το μυαλό μπορεί να πει “Λοιπόν, πρέπει πραγματικά να το εξηγήσουμε αυτό με κάθε λεπτομέρεια μέχρι αηδίας.” Όχι, δεν πρέπει. Ο Μάστερ μπορεί να πει λίγα λόγια σε κάποιον και υπάρχει πλούτος, πληθώρα ενεργειακής επικοινωνίας πίσω τους, που μπορεί να μην την καταλάβει αμέσως. Μπορεί να χρειαστεί να περπατήσει λίγο πιο κάτω ή να κοιμηθεί το βράδυ με αυτά στο μυαλό, αλλά αυτά είναι εκεί.

Αρχίστε να έχετε επίγνωση αυτής της νέας επικοινωνίας με τους άλλους που δεν χρειάζεται πολλά λόγια. Ίσως να ταίριαζαν λίγοι θεατρινισμοί. Ίσως να ταίριαζε λίγος συγχρονισμός. Ο συγχρονισμός είναι πολύ σημαντικός. Ίσως να ταίριαζε λίγη εκφραστικότητα, αλλά αρχίστε να συνειδητοποιείτε ότι υπάρχει ένα καινούριο επίπεδο επικοινωνίας με τους άλλους.

Η επικοινωνία τώρα είναι από εγκέφαλο σε εγκέφαλο κι αυτό προκαλεί πολλή σύγχυση, πολλές παρεξηγήσεις. Αρχίστε να έχετε επίγνωση της νέας επικοινωνίας που συμβαίνει. Μπορεί να κάθεστε με κάποιον λέγοντας πολύ λίγα λόγια. Γίνεται τεράστια επικοινωνία με αυτόν. Μη φοβάστε να ανοίξετε αυτό το κομμάτι του εαυτού σας. Πολλοί από σας έχουν κλειστεί, δεν θέλουν να αποκαλύψουν αυτό το κομμάτι τους. Ξεπεράστε το τώρα. Είναι εντάξει να ανοιχτείτε. Δεν θα σας κλέψουν την ενέργειά σας. Περάσαμε χρόνια και χρόνια με τις σεξουαλικές ενέργειες, πραγματικά αναπτύσσοντας αυτό. Δεν πρόκειται να κλέψουν την ενέργεια σας τώρα, εκτός αν το θελήσετε.

Έτσι ολόκληρο το σύστημα επικοινωνιών αλλάζει κι όχι μέσα σε μια νύχτα, αλλά αυτά είναι μέρος του οδηγού επιβίωσης για τον ενσωματωμένο Μέρλιν. Αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι ολόκληρη η φάση της επικοινωνίας αλλάζει

Οδηγία του Μέρλιν 4: Απλότητα

Έπειτα υπάρχει η απλότητα. Ο ανθρώπινος νους κάνει τα πάντα πολύπλοκα, όσο πιο πολύπλοκα μπορεί. Μπορείς να δώσεις σε έναν άνθρωπο μια πολύ απλή ερώτηση ή μια απλή εργασία και θα την κάνει πολύπλοκη. Αυτό αγαπά να κάνει ο εγκέφαλος. Αυτό δικαιολογεί την ύπαρξή του. Ο εγκέφαλος νιώθει σαν να επεκτείνεται. Αυτό του δίνει ταυτότητα. Όμως το γεγονός παραμένει ότι είναι όλα μπαρούφες του εγκεφάλου και είναι περίπλοκες. Είναι πολύ περίπλοκες.

Mε την ευκαιρία, βλέπω την Τζην, που ψάχνει για μερικά αποσπάσματα για να βάλει στην αρχική σελίδα του Βυσσινί Κύκλου στο Ίντερνετ. Εκείνο ήταν καλό.

Θα προσελκύσει τους καινούριους. Θα τους αρέσουν αυτά τα σ@@@. Δηλαδή, θα  συνειδητοποιήσουν ότι αυτή η ομάδα είτε είναι ειλικρινής ή τρελή και πιθανόν θα τους προσελκύσετε γιατί είστε τρελοί.

ΛΙΝΤΑ: Ή και τα δύο.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ή και τα δύο. Άρα η απλότητα είναι κλειδί για τα πράγματα.

Η ζωή του Μάστερ είναι απλή. Ο Μάστερ δεν χρειάζεται να την κάνει πολύπλοκη. Και σ’ αυτή την απλότητα δεν υπάρχει ανία, αλλά πραγματικά η ικανότητα να αντιλαμβάνεται πράγματα που δεν θα αντιλαμβανόταν ποτέ πριν.

Εξακολουθείτε να έχετε την τάση να κάνετε τα πράγματα πολύπλοκα και θα σας το επισημάνω “Γιατί το κάνετε τόσο πολύπλοκο; Πραγματικά είναι απλό”, και μετά θα με μαλώνετε γι’ αυτό. “Ω, Αντάμους δεν καταλαβαίνεις.” Καταλαβαίνω. Σας αρέσει να κάνετε τα πράγματα πολύπλοκα. Θέλετε να τα κάνετε απλά; Αυτό κάνει ο  Μάστερ.

Οπότε αρχίστε να απλοποιείτε τη ζωή σας. Τι σημαίνει αυτό, απλοποιείτε τη ζωή σας; Θα μιλήσουμε γι’ αυτό πολύ περισσότερο, αλλά σημαίνει να πας από το σημείο Α στο σημείο Β, να πάρεις την ευθεία διαδρομή αντί να παλινδρομεί, πράγμα που ο άνθρωπος έχει την τάση να κάνει – άνω-κάτω ο,τι είναι. Είναι η ευθεία διαδρομή. Είτε είναι από τη δημιουργία στην εκδήλωση, πάρτε την ευθεία διαδρομή.

Γιατί να περιπλανιέστε στο δάσος, γιατί να παριστάνετε ότι χαθήκατε όταν απλά παίρνετε την ευθεία διαδρομή, από την έμπνευση στην εκδήλωση; Από την αλλαγή της συνείδησης ή της αντίληψης, γιατί να ξοδέψετε πολύ χρόνο με το να το σκέφτεστε; Απλά –  τσακ!– το κάνετε. Το απλοποιείτε. Αυτό θα είναι μια από τις αρχικές καταχωρήσεις σ’ αυτό το εγχειρίδιο επιβίωσης.

Μετά στο εγχειρίδιο επιβίωσης … απλά ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή με αυτά. Πραγματικά νιώστε το για μια στιγμή.

(παύση)

*Απλοποιημένες.

*Επικοινωνίες.

*Στον κόσμο, αλλά πραγματικά όχι πια του κόσμου. Όχι δικός σας.

*Και σταθείτε πίσω από τον χαμηλό τοίχο. Πάρα πολύ σημαντικό.

Δυο ακόμα και μετά θα προχωρήσουμε. Δυο ακόμα.

Οδηγία του Μέρλιν 5: Ομορφιά

Η ομορφιά. Ένα άλλο πράγμα είναι η ομορφιά.
Καθώς απλοποιείτε την ενέργεια σας, τώρα αντιλαμβάνεστε περισσότερη ομορφιά από ποτέ. Όχι ομορφιά @@@, όχι πράγματα που απλά επινοείτε, αλλά πραγματική αισθησιακή ουσιώδη ομορφιά. Σε τι; Σε τι;

Θα μπορούσε να είναι σε οτιδήποτε. Στον εαυτό σας, που είναι μια καλή αφετηρία. Θα δείτε αληθινά την ομορφιά στον εαυτό σας. Η ομορφιά είναι μια από αυτές που αποκαλούμε αγγελικές αισθήσεις. Είναι έμφυτη στην ύπαρξη σας, αλλά πραγματικά δεν την έχετε χρησιμοποιήσει πολύ, αφού είστε άνθρωποι στη Γη. Έτσι τώρα έχετε την ομορφιά στη ζωή σας. Το φανταζόσασταν; Βλέπετε την ομορφιά στα σύννεφα. Την ακούτε στη μουσική. Είναι η πιο αισθησιακή ζωή. Θα επιστρέψουμε σ’ αυτό.

Θέλω να πεταχτώ πίσω στις επικοινωνίες για μια στιγμή.

Θα μάθετε να επικοινωνείτε διαφορετικά με τον εαυτό σας. Αυτό είναι μεγάλο βήμα. Μετά θα μάθετε να επικοινωνείτε διαφορετικά με τους άλλους ανθρώπους. Όχι τόσα πολλά λόγια, αλλά είναι όλα εκεί. Μετά θα επικοινωνείτε με τα πάντα, είτε είναι ένα δέντρο ή το αυτοκίνητο σας ή ένα πουλί ή ο σκύλος σας. Οι  επικοινωνίες θα γίνουν πολύ εύκολες και ρευστές. Δεν θα ρυθμίζονται πια από το μυαλό. Η επικοινωνία υπάρχει. Επικοινωνία δεν σημαίνει ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε λόγια.

Η επικοινωνία είναι ένας ενεργειακός, είτε δέκτης ή – είτε εκπέμπετε είτε λαμβάνετε. Μεταδίδετε ή λαμβάνετε. Έτσι επικοινωνείτε με τα πάντα.

Και μερικοί άνθρωποι ίσως σκεφτούν, ότι είναι ανόητο να  επικοινωνείτε με το αυτοκίνητο σας. Δεν χρειάζεται να μιλάτε δυνατά, όμως είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο να επικοινωνείτε με τα πάντα – άψυχα αντικείμενα, φλιτζάνι του καφέ, κολοκύθα – επικοινωνία και είναι εντελώς φυσιολογική, γιατί είναι όλη δική σας. Είναι όλη δική σας.

Έχω άλλο ένα πράγμα. Έτσι έχουμε αυτή την ομορφιά εκεί έξω και είναι ένα από τα πράγματα που θα μπουν στον οδηγό γιατί ο Μάστερ αρχίζει να συνειδητοποιεί πραγματικά την απλή ομορφιά σε όλα.

Θα το κρατήσουμε σ’ αυτό το σημείο προς το παρόν. Έχω μερικά ακόμα, αλλά θα τα αφήσουμε για μιαν άλλη φορά.

Ας αρχίσουμε να τον φτιάχνουμε. Βάλτε τα σχόλια σας, είτε μέσα από τα κοινωνικά μέσα ή συνδεόμενοι με το Βυσσινί Κύκλο. Ας αρχίσουμε να φτιάχνουμε αυτό τον οδηγό, πρώτον, ώστε να έχετε επίγνωση του τί συμβαίνει και δεύτερον, για εκείνους που θα έρθουν μετά από σας, ιδιαίτερα όταν γίνουν πραγματικά πληκτικοί και –ω! – προσπαθήσουν να ρουφήξουν την ενέργειά σας, κάτι που στην πραγματικότητα δεν μπορούν να κάνουν. Απλά θα τους δώσετε αυτό το εγχειρίδιο και θα τους πείτε να ενημερωθούν απ’ αυτό. Γίνομαι ελαφρώς φαιδρός.

Ενεργειακή Δυναμική

Επόμενο. Αυτό είναι σημαντικό. Θέλω να αφήσω χρόνο γι’ αυτό και θα μιλήσουμε σχετικά σε προσεχείς συνεδρίες. Επόμενο. Είναι σημαντικό και είναι ευαίσθητο θέμα για πολλούς. Μερικές φορές, θα λέγαμε, είναι ακόμα κι ενοχλητικό θέμα. Αναρωτιέστε πώς ασχοληθήκατε με αυτό. Είναι ένα θέμα το οποίο θα προσεγγίσουμε διακριτικά, ώστε να μη συγκλονιστεί κανείς. Και το θέμα που πραγματικά έχει σχέση με τους περισσότερους από σας αυτή τη στιγμή είναι η Ε. Δ. (ο Αντάμους γελάει)

ΛΙΝΤΑ: Εκπαιδευτικός ενθουσιασμός.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, λοιπόν, ο,τι νάναι. Ε. Δ. είναι η Ενεργειακή Δυναμική

Για σας η ζωή ήταν πολύ πρακτική μέχρι τώρα. Βλέπετε τα πράγματα από πρακτικό επίπεδο, πράγμα που είναι καλό. Λέτε “Έκοψα το δάχτυλο μου και αιμορραγεί και το έκοψα επειδή δεν πρόσεχα με το μαχαίρι.” Και μετά πάτε στο γιατρό και το ράβουν και σας βάζουν ράμματα ίσως και κάποια φάρμακα. Αυτή είναι η πρακτική ματιά σ’ αυτό που συνέβη με το δάχτυλό σας. Συμβαίνει κάτι ενεργειακό. Όταν καταλάβετε την ενέργεια, τότε μπορείτε πραγματικά να επιφέρετε αλλαγές. Αυτό είναι ο Μέρλιν.

**Ας πούμε ότι παθαίνετε ένα ελαφρύ τροχαίο ατύχημα και τα βάζετε με τον εαυτό σας κι αναρωτιέστε αν είστε πραγματικά Μέρλιν και θυμώνετε με το άτομο, γιατί το αμάξι του δεν έπρεπε να βρίσκεται μπροστά από το δικό σας όταν το χτυπήσατε και εξετάζετε όλα τα πρακτικά πράγματα. Ίσως δεν είχατε κοιμηθεί αρκετά και οδηγούσατε απερίσκεπτα ή είχατε κακή διάθεση ή ονειροπολούσατε. Αυτά είναι πραγματικά πρακτικά και, στην πράξη, το αμάξι σας χτύπησε το δικό του και τώρα μπλέξατε. Τώρα έχετε θέματα ασφάλισης και χαρτούρα κι έχετε την αστυνομία να αναρωτιέται αν είχατε πιει, όλα αυτά τα πρακτικά θέματα.

Σταματήστε. Να σταματήσετε να ζείτε έτσι. Ας ρίξουμε μια ματιά στην ενέργεια πίσω από τα πράγματα. Υπάρχει ακόμα το πρακτικό πράγμα που συνέβη, αλλά ας αρχίσουμε να κοιτάμε την Ε. Δ., την ενεργειακή δυναμική πίσω απ’ όλα όσα συμβαίνουν.

Για παράδειγμα, επιστρέφοντας στη σύγκρουση και την πολιτική, πολλοί από σας κοιτάτε την πρακτική φύση των εκλογών εδώ στις Η.Π.Α, ας πούμε, και μερικοί από σας πραγματικά έχουν μπει στη μάχη των εκλογών. Βγείτε από αυτά. Γκιιζ! Εννοώ ότι απλά σπαταλάτε το χρόνο σας και τον δικό μου. Φύγετε απ’ αυτά. Ξεφύγετε απ’ αυτά γιατί δεν υπάρχει διαφορά. Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ότι είστε ενσωματωμένοι Μάστερ και καταλαβαίνετε την Ε. Δ., την Ενεργειακή Δυναμική.

** Έτσι, έχετε όλη αυτή τη δυναμική. Ας πούμε ότι δεν συμπαθείτε τον Ντόναλντ Τραμπ και ωρύεστε και φλυαρείτε σχετικά. Κάντε πίσω. Κοιτάξτε την ενέργεια, όχι αυτό που βλέπετε από πρακτική σκοπιά. Δεν λέω ότι έτσι ακριβώς θα πρέπει να το βλέπετε, αλλά αν κοιτάξω την ενεργειακή δυναμική, οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής χρειάζονταν μια αλλαγή. Χρειάζονταν κάτι να ταρακουνήσει και να βγάλει τους ανθρώπους από τη βολή τους, γιατί δεν γίνονταν πολλά. Και χρειάζονταν ένα λόγο για να μιλήσουν. Χρειάζονταν ένα λόγο ακόμα και για να εκνευριστούν.

Άρα τι συμβαίνει; Εκλέγουν έναν πρόεδρο που κάνει αυτό ακριβώς. Τους υπηρετεί. Κι αυτή είναι η ενεργειακή δυναμική. Είτε κερδίσει ξανά είτε όχι, ο,τι και να γίνει, σταματήστε να κοιτάτε το γραμμικό ανθρώπινο πρακτικό μέρος, κοιτάξτε την  ενεργειακή δυναμική. Σταματήστε να κοιτάτε ποιο κόμμα είναι καλύτερο ή οτιδήποτε παρόμοιο. Κοιτάξτε την Ενεργειακή Δυναμική αυτού που συμβαίνει. Μερικοί από σας ίσως έχουν σιχαθεί την πολιτική τώρα κι αυτό είναι εντάξει. Αλλά κάντε πίσω και κοιτάξτε τί συμβαίνει πραγματικά με την ενέργεια στον πλανήτη.

**Το περιβάλλον. Λοιπόν, είναι πραγματικά εύκολο να παρασυρθείτε σ’ αυτό, που  ονομάζω εθισμό στο ενεργειακό αποτύπωμα και ξαφνικά έχουμε τους καλούς και τους κακούς. Έχετε τις εταιρίες πετρελαίου κι έχετε τους οικολόγους και νιώθετε δίκαιοι γι’ αυτό. Τσς! Κάντε πίσω. Κοιτάξτε την Ενεργειακή Δυναμική αυτού που συμβαίνει.

Αυτό που συμβαίνει τώρα, από τη σκοπιά της ενεργειακής δυναμικής, είναι ότι η Γαία φεύγει. Ήρθε η ώρα οι άνθρωποι να αναλάβουν την ευθύνη για τον πλανήτη, άρα έχει εστιαστεί πολύ η προσοχή σ’ αυτό. Σίγουρα υπάρχουν πράγματα όπως το λιώσιμο των αρκτικών πάγων. Είναι αποτέλεσμα του περιβάλλοντος ή του άνθρακα, της υπερθέρμανσης του πλανήτη; Λοιπόν, βέβαια. Όμως υπάρχει κάτι πέρα απ’ αυτό που συμβαίνει στον πλανήτη. Είναι η μεταβίβαση της ευθύνης στους ανθρώπους.

Ανάληψη ευθύνης σημαίνει κατανόηση του τρόπου που λειτουργεί η βιολογία στον πλανήτη, πώς λειτουργούν οι ρυθμοί της βιολογίας, πώς λειτουργεί η ενέργεια στον πλανήτη. Συνεπώς, οι άνθρωποι τότε μπορούν πραγματικά να λαμβάνουν τις υπηρεσίες της Γαίας και να υπηρετούν τη Γαία. Όμως όταν καταπιάνεστε σε διαμάχες για το ποιος καταναλώνει υπερβολική ποσότητα χαρτιού – τέτοια μικρά πράγματα, θέματα ελέγχου – χάσατε το νόημα. Είστε πίσω στα πρακτικά, αντί στην Ενεργειακή Δυναμική.

**Η οικογένειά σας, για παράδειγμα. Αν είστε μπλεγμένοι σε κάποιο είδος διαμάχης με την οικογένεια σας, αυτό πιθανόν έχει κρατήσει πολλές ζωές. Το κοιτάτε από ένα πρακτικό επίπεδο “Λοιπόν, αυτό το άτομο είπε ψέματα. Αυτό το άτομο έκλεψε χρήματα. Αυτό το άτομο προσπαθεί να μας πετάξει έξω από τη διαθήκη. Αυτό το άτομο είναι ανώμαλο.” Ναι, μπορεί να είναι, αλλά σταματήστε. Κοιτάξτε την Ενεργειακή Δυναμική. Τί συμβαίνει πραγματικά στην οικογένεια τώρα; Και ίσως αυτό που συμβαίνει είναι, ότι μερικοί απ’ αυτούς προσπαθούν να απελευθερωθούν απ’ αυτό το παλιό μοτίβο του οικογενειακού κάρμα και οι άλλοι πραγματικά δεν θέλουν να τους αφήσουν. Ίσως μερικοί απ’ αυτούς δεν ξέρουν καν ότι προσπαθούν να απελευθερωθούν, αλλά εσείς το ξέρετε, γιατί κοιτάτε από τη σκοπιά της  Ενεργειακής Δυναμικής.

Αυτό που θέλω να πω είναι, και θα κάνουμε μια μεράμπ εδώ σε ένα λεπτό, αυτό που θέλω να πω είναι, αρχίστε να κοιτάτε τα πράγματα σε σχέση με την Ενεργειακή Δυναμική αντί για την πρακτική, γραμμική, διανοητική. Όταν το κάνετε, όλα αποκτούν ένα διαφορετικό νόημα, μια διαφορετική εμφάνιση. Δεν μπλέκεστε πια σε όλες τις λεπτομέρειες. Απλοποιείτε τα πράγματα, συνεπώς οι απαντήσεις είναι εκεί ακριβώς. Γίνονται πάρα πολύ ξεκάθαρες για σας.

Αυτό θα χρειαστεί λίγη συζήτηση, όχι μόνο σ’ αυτό το Shoud αλλά και σε επόμενα, σχετικά με την Ενεργειακή Δυναμική. Πώς να αναγνωρίζετε την ενέργεια, αντί για τις λεπτομέρειες μόνο. Όμως τώρα, ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή κι ας τα φέρουμε όλα αυτά σήμερα σε μια μεράμπ, αλλά με εστίαση τώρα στην Ενεργειακή Δυναμική.

Μεράμπ της Ενεργειακής Δυναμικής

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή με τη μουσική.

(αρχίζει η μουσική)

Βασικά οι άνθρωποι έχουν εκπαιδευτεί να βλέπουν το πρακτικό, το κόψιμο στο δάχτυλο τους, την ανισορροπία στη βιολογία τους. Ίσως είναι κάτι σαν τον διαβήτη. Και βλέπουν πράγματα, όπως τα επίπεδα της γλυκόζης και η κατανάλωση τροφής κι όλα αυτά τα είδη των πρακτικών πραγμάτων, όμως αυτό είναι μόνο σε πρακτικό επίπεδο.

Σίγουρα, είναι καλό να τα γνωρίζετε, όμως μόλις καταλάβετε την Ενεργειακή Δυναμική του διαβήτη, είναι πολύ απλό. Υποθέτω θα λέγαμε ότι είναι κάπως συμβολικός. Είναι μια λαχτάρα για γλυκύτητα ή αγάπη ίσως. Μια λαχτάρα για γλυκιά αγάπη και προσοχή που ίσως δεν πήρατε όταν ήσασταν παιδιά, ίσως από μιαν άλλη ζωή, που ίσως δεν δίνετε στον εαυτό σας.

Αυτή είναι η Ενεργειακή Δυναμική, η οποία στη συνέχεια προκαλεί μια ανισορροπία στη βιολογία, που μπορεί να ονομαστεί διαβήτης. Και νομίζετε πραγματικά ότι απλά αν τρώτε λιγότερο κέικ θα βοηθήσει να λυθεί αυτό; Όχι.

Μπορεί κάπως να το επιβραδύνει λίγο, αλλά προσπαθείτε να επιθυμήσετε αυτή τη γλυκύτητα, αυτή την αγάπη, μέσα από το κέικ. Και μετά πρέπει να το αρνηθείτε στον εαυτό σας, γιατί ο γιατρός είπε ότι το επίπεδο του διαβήτη σας είναι δυο, ο,τι κι αν σημαίνει αυτό. Απλά θα ψάξετε για γλυκύτητα κάπου αλλού. Όχι απαραίτητα σε μπισκότα ή παγωτό, αλλά κάπου στη ζωή.

Ίσως έχετε το διαβήτη σας υπό έλεγχο, αλλά τώρα έχετε ανισορροπία κάπου αλλού στα συναισθήματα σας. Ξαφνικά βρίσκεστε σε ανάγκη, βασιζόμενοι πολύ στους άλλους. Τη μετατοπίζετε. Τη βάζετε κάπου αλλού αυτή την ανέχεια.

Γιατί να μην απευθυνθείτε στην ενεργειακή δυναμική; Γιατί υπάρχει αυτό;

Καθώς θα βελτιώνεται η επικοινωνία σας θα μπορείτε κυριολεκτικά να ρωτήσετε “Γιατί υπάρχει αυτό;” και να πάρετε την απάντηση. Όχι το είδος επικοινωνίας όταν είστε εντελώς στον εγκέφαλο σας, αλλά την αληθινή επικοινωνία του Μέρλιν.

Υπάρχει Ενεργειακή Δυναμική στα πάντα. Στα πάντα. 

Υπάρχει ένα ενεργειακό συστατικό, όχι μόνο σε όσα είναι εκτός ισορροπίας στη ζωή σας ή στον κόσμο γύρω σας, αλλά σε όλα.

Όταν καταλαβαίνετε την Ενεργειακή Δυναμική, τότε πραγματικά αρχίζετε να ζείτε σαν Μέρλιν. Ζητάω άδεια από τον Κώλντρε να μεταφέρω κάτι από την ιστορία του, κάτι πρόσφατο. Αυτός συμφωνεί.

Λοιπόν ο Κώλντρε μόλις αγόρασε καινούριο αμάξι. Ήταν ώρα, χα, και είναι ωραίο αμάξι, αλλά θα του έλειπε το παλιό του αμάξι. Τον εξυπηρέτησε καλά. Τον πήγαινε παντού. Χωρίς ατυχήματα. Ούτε χτυπήματα ή γρατζουνιές, μόνο μερικά σημαδάκια εδώ κι εκεί. Τον πήγαινε παντού.

Αλλά αποφάσισε να πάρει ένα καινούριο αμάξι και τότε προέκυψε αυτό το ερώτημα, ξέρετε, παρατούσε το παλιό του αμάξι; Όχι, όχι. Δεν είναι καθόλου ανάγκη να το παρατήσει.

Αντί να βλέπετε σε πρακτικό επίπεδο, ότι ανταλλάσσετε ένα κομμάτι μέταλλο και παίρνετε ένα άλλο κομμάτι μέταλλο με ρόδες, λοιπόν, κοιτάξτε την Ενεργειακή Δυναμική.

Άρα αυτό που έκανε, ήταν κυριολεκτικά να πάρει την ενέργεια, την ουσία από το άλλο του αμάξι, που αγαπούσε και να τη μεταφέρει στο καινούριο αμάξι. Τόσο απλό.

Λοιπόν, αν πήγαινε να το πει στους ανθρώπους στο δρόμο, μπορεί να σκέφτονταν ότι είναι λίγο παλαβός. Αλλά, ξέρετε, πρόκειται να φτάσετε στο σημείο που είστε “Λοιπόν, ναι, φυσικά.” Οι άνθρωποι που δεν το καταλαβαίνουν, αυτοί θα είναι λίγο παλαβοί.

Οι καινούριοι που έρχονται, μπορεί να σας κοιτάζουν λίγο περίεργα στην αρχή, αλλά μετά θα λένε “Ξέρω. Πάντα το σκεφτόμουν αυτό, αλλά δεν μπόρεσα ποτέ να το πω σε κανέναν.”

Έτσι, αυτό που έκανε ήταν απλά, ότι πήρε την ουσία της ενέργειας από το αμάξι του κι αυτή απέκτησε ένα καινούριο σώμα. Ίδια ουσία, ίδια Ενεργειακή Δυναμική, τώρα σε ένα εντελώς καινούριο σώμα. Δεν θα σας άρεσε να το έχετε αυτό;

Δεν θα σας άρεσε απλά να ξυπνήσετε το πρωί και να έχετε ένα εντελώς νέο σώμα, μοντέλο του 2021; Θα είναι εφικτό σε κάποιο σημείο, ναι.

Κοιτάξτε την Ενεργειακή Δυναμική σε όλα , στο περιβάλλον, στην πολιτική, στις σχέσεις, στο σώμα σας.

Όλα είναι δική σας ενέργεια. Τα πάντα. Όμως μέχρι τώρα οι περισσότεροι από σας πραγματικά δεν έβλεπαν αυτό το στοιχείο. Βλέπατε το πρακτικό μέρος του.

Κοιτούσατε το πρακτικό μέρος του. Βλέπατε τον τραπεζικό λογαριασμό σας και τον κοιτούσατε και λέγατε “Ω, έχω 927 δολάρια και 42 σεντς ή ευρώ.” Λοιπόν, αυτό είναι το πρακτικό μέρος. Αλλά κοιτάξτε την ενεργειακή δυναμική του τραπεζικού  λογαριασμού σας.

Οκέι, μπορεί να έχει κάποια έλλειψη, αλλά δείτε την ενεργειακή δυναμική της αιτίας. Γιατί; Λοιπόν, επειδή τη χαρίζατε σε όλους τους άλλους, επειδή δεν θεωρούσατε τον εαυτό σας άξιο.

Νιώστε αυτή την ενεργειακή δυναμική του τραπεζικού λογαριασμού σας. Αντί να απογοητεύεστε και να λέτε “Τι μπορώ να κάνω για να βγάλω περισσότερα χρήματα;” νιώστε τη δυναμική και μετά επιτρέψτε στην ενέργεια να αλλάξει. Επιτρέψτε της να σας υπηρετήσει.

Συνειδητοποιήστε ότι κοιτάτε τη δυναμική “Ω, πφφ! Λοιπόν, απλά δεν την άφηνα να με υπηρετήσει και τώρα σκοπεύω να το κάνω.” Αυτή είναι η Ενεργειακή  Δυναμική. Το ποσό στην τράπεζα, ποια τράπεζα είναι, αυτά είναι πρακτικά θέματα. Αυτά δεν είναι στην ουσία. Αυτά δεν είναι εκεί που επιφέρεις την αλλαγή. Δεν θα  κοιτάτε την τελευταία καταχώρηση στον τραπεζικό λογαριασμό σας και θα σκέφτεστε ότι εκεί αρχίζει η αλλαγή. Όχι, είναι στην ενεργειακή δυναμική, στη σχέση σας με την ενέργεια.

Υπάρχει Ενεργειακή Δυναμική στα πάντα , στο σπίτι σας. Ξέρετε, έχει ενέργεια. Έχει προσωπικότητα -προσωπικότητα που εσείς γεννήσατε.

Νιώστε την ενεργειακή δυναμική, όχι τα πρακτικά όπως τις λάμπες που κάηκαν και τα υδραυλικά που μπορεί να έχουν κάποια θέματα και το γεγονός ότι ο αέρας περνάει μέσα από τα παράθυρα όταν φυσάει, κανένα απ’ αυτά, ή ότι είναι σε θορυβώδη γειτονιά. Αυτό είναι πρακτικό και δεν πρόκειται να προκαλέσετε αλλαγή σ’ αυτό το επίπεδο. Τελεία και παύλα.

Ναι, μπορείτε να βάλετε ταινία στο παράθυρο που μπάζει. Μπορείτε να αντικαταστήσετε τη λάμπα, αλλά είστε ακόμα στην ίδια παλιά Ενεργειακή Δυναμική. Έχετε την Ε.Δ. Χμ.

Αυτό που κάνετε είναι, να υψωθείτε πάνω απ’ αυτό. Να νιώσετε ολόκληρο το ζήτημα της επικράτειάς σας, της κυριαρχίας σας.

Νιώστε αυτή την Ενεργειακή Δυναμική και μετά να είστε πραγματικά τολμηροί και να πείτε “Θέλω να με υπηρετήσει διαφορετικά. Διατάζω την ενέργειά μου να με υπηρετήσει διαφορετικά.”. Μη διαπραγματεύεστε. Είναι δική σας η ενέργεια, γιατί θα πρέπει να διαπραγματευτείτε; Κάθεται εκεί θέλοντας να σας υπηρετήσει.

Έτσι, αγαπητοί Μάστερς, αγαπητοί Μέρλιν, πρόκειται να αναγνωρίσουμε την πρακτικότητα της υλικής ζωής, αλλά τώρα πρόκειται να απευθυνθούμε στην  Ενεργειακή Δυναμική. Εκεί γίνεται η αλλαγή.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή με αυτά, νιώθοντας τα.

Η ζωή του Μέρλιν. Όντως, έχει μερικές δυσκολίες. Δυσκολίες με το να είναι ανάμεσα σε άλλους ανθρώπους, που συνεχίζουν να τρέφουν τον εθισμό τους στο δράμα και τη σύγκρουση.

Η δυσκολία θα είναι να είστε με ανθρώπους, που δεν έχουν σχεδόν καθόλου δημιουργικότητα όσον αφορά την επίλυση θεμάτων. Προτιμούν να μαλώνουν παρά να διορθώνουν. Αυτό θα είναι δύσκολο, μερικές φορές απογοητευτικό.

Τότε είναι που θα χρειάζεστε να αποτραβιέστε, να πηγαίνετε σε ένα ησυχαστήριο, να βρίσκετε καταφύγιο, να είστε μόνοι σας, γιατί στην αρχή θα είναι εύκολο να παρασυρθείτε μέσα σ’ αυτά.

Θα υπάρχει αυτό το, να στέκεστε πίσω από τον χαμηλό τοίχο. Μην εμπλακείτε. Πραγματικά.

Θα φτάσω στο σημείο να ρίξω λίγη βενζίνη στη φωτιά εδώ, και θα διασκεδάσω με αυτό.

Τα κοινωνικά μέσα του Βυσσινί Κύκλου , δείτε την ενεργειακή δυναμική εκεί!  Δεν είναι χώρος για την πολιτική. Δεν είναι χώρος ούτε και για τη σωτηρία του πλανήτη. Είναι ένα μέρος για επικοινωνία, μοίρασμα με άλλους Μάστερ.

Θα πετούσα έξω καθέναν – την ανάρτηση καθενός – ο Κώλντρε με διορθώνει εδώ. Έκανα την πρώτη μου ανάρτηση σήμερα στα κοινωνικά μέσα. Έγινε μέσω του Κώλντρε. Τα δάχτυλά του πληκτρολογούσαν, αλλά ήταν δική μου ανάρτηση. Δεν το έχω κάνει ποτέ πριν. Δεν ήξερα αν θα μου άρεσε ή όχι, αλλά μου άρεσε.

Έγραψα , στην πραγματικότητα ο Κώλντρε το άλλαξε, αλλά σκόπευα να βάλω “Σταθείτε πίσω από τον αναθεματισμένο χαμηλό τοίχο.” Αυτός απλά έβαλε “Σταθείτε πίσω από τον χαμηλό τοίχο”, αλλά δεν ξέρω γιατί έβγαλε αυτή τη λέξη. Πίστευα ότι είναι μάλλον κατάλληλη. Αλλά ήταν η πρώτη μου ανάρτηση κι όταν το έκανα, το αίσθημα ήταν κάπως συναρπαστικό. Την ένιωσα να βγαίνει εκεί έξω στο Ίντερνετ. Την ένιωσα να προσγειώνεται σ’ αυτό το μέρος. Ένιωσα άλλους να πηγαίνουν τότε και να την κοιτάζουν.

Σ’ αυτό το σημείο αποφάσισα, ότι μου αρέσει αυτή η υπόθεση με τα κοινωνικά μέσα.

Όμως πρόκειται πάντα να περιορίζομαι σε πέντε λέξεις, ίσως έξι. Έξι λέξεις – “Σταθείτε πίσω από τον αναθεματισμένο χαμηλό τοίχο.” Αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που σκοπεύω να αναρτήσω ποτέ. Σταθείτε πίσω από τον αναθεματισμένο χαμηλό τοίχο. Μου αρέσει να το κάνω αυτό. Ναι.

Λοιπόν, πρέπει να σας προειδοποιήσω, ο Κώλντρε μπορεί να το αλλάξει. Μπορεί απλά να λέει “Σταθείτε πίσω από τον χαμηλό τοίχο”. Αλλά θα ξέρετε όταν το διαβάσετε. Σταθείτε πίσω από τον αναθεματισμένο χαμηλό τοίχο.
Πίσω στο θέμα.

Πρόκειται να δούμε την Ενεργειακή Δυναμική, όχι τα πρακτικά. Δεν θέλω να βλέπω ένα σωρό πολιτικές ή οποιεσδήποτε τέτοιου είδους αναρτήσεις, που σας παγιδεύουν στην εριστική πλευρά της ανθρώπινης φύσης. Δεν είναι χώρος γι’ αυτά.

Η θέση μας στα κοινωνικά σας μέσα είναι ο Μέρλιν που εξελίσσεται εσωτερικά. Παγιδεύεστε παίρνοντας θέση, παγιδεύεστε στη διαμάχη και δεν υπάρχει χώρος γι’ αυτό.

Έτσι, ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή, καθώς μπαίνουμε στην Ενεργειακή Δυναμική. Πρόκειται να είναι ο πυρήνας όλου αυτού του “Οδηγού του Μέρλιν για την Ενσωματωμένη Επιβίωση”.

Ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή με την ομορφιά του πρώτου μας Shoud εδώ στον πλανήτη, πρώτου Shoud στη (Σειρά) Merlin I Am. Κι ελπίζω να εκτιμάτε ότι απλά σκοπεύω να είμαι όλο και πιο ευθύς.

Ας πάμε απλά από το σημείο Α στο σημείο Β, από τη φαντασία στην εκδήλωση εύκολα χωρίς να χαζολογάμε.

Με αυτά, αγαπητοί μου φίλοι, θα επιστρέψουμε για περισσότερα και ειδικά για το  DreamWalk of Realization του Χαλοουήν.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή μαζί.

Κοιτάζω τον εαυτό μου από το βιβλίο Η Εποχή των Μηχανών..
2020, κοιτάζω τον εαυτό μου στη ζωή μου σαν Αντάμους. Είναι εκπληκτικό το τι μπορεί να κάνει ο Μέρλιν.

Σας ευχαριστώ, αγαπητοί Σώμπρα.

Εγώ Είμαι Αυτό που Είμαι, ο Αντάμους της Κυρίαρχης Περιοχής.

 

 

Μετάφραση :: Μαίρη Πολυχρόνη
Review και Επιμέλεια : Μαρία Γρηγοράκη
Σπόνσορες : Ζωή Ξακουστή , Φωτεινή Καμπά

 

Δείτε εδώ την “Μεράμπ της Ενεργειακής Δυναμικής” με ελληνικούς υπότιτλους από την Κατερίνα Θαλασσά.

 

*** Αν θέλετε να κάνετε μια δωρεά, σαν ανταλλαγή ενέργειας, για την επικοινωνία του Αντάμους ,που μόλις διαβάσατε στα Ελληνικά, και το βίντεο με υπότιτλους,  για να μπορούμε να συνεχίσουμε τις μεταφράσεις κάθε μήνα, και να ανταποκριθούμε στα έξοδα του site, για το όνομα, τον χώρο στο ίντερνετ, και την συντήρησή του, πατήστε το κάτωθι κουμπί “Donate”. Οποιοδήποτε ποσό είναι πολύτιμο για μάς και σας ευχαριστούμε πολύ! ”
Y.Γ. Αν δεν έχετε Pay Pal, μπορείτε να κάνετε τη δωρεά σας στον κάτωθι λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς με ΙΒΑΝ : GR 55 01720200005020038694242