Shoud 10, The Art of Benching

Sponsored links

Donate Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε τις μεταφράσεις κάνοντας ένα paypal donation

 2- 6- 2022

( Να θυμάτε την σπουδαιότητα, Μεράμπ, Ελευθερία, Για την Αμερική, Η μεγάλη εικόνα, Τα δικαιώματά σας, Μεράμπ της Ανώτερης Συνείδησης).

Εγώ Είμαι το φως, ο Αντάμους της Κυρίαρχης Περιοχής.

Αα! Ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή με αυτά, τις όμορφες ενέργειες στο ξεκίνημα αυτού του Shoud, μαζί με το “Είμαι το Φως” (αναφέρεται στο τραγούδι “I Am Light” που μόλις ακούστηκε). Αα! Σ’ αυτό καταλήγουν όλα.

Πριν προχωρήσουμε περισσότερο, ας αρχίσουμε αυτό το Shoud με μια σύντομη Μεράμπ, μια σύντομη μεράμπ, την οποία δεν είχα σχεδιάσει να κάνω, αλλά ας την κάνουμε έτσι κι αλλιώς.

Να Θυμάστε την Σπουδαιότητα – Μεράμπ

Πριν προχωρήσουμε περισσότερο, ας ξεκινήσουμε με μια όμορφη μεράμπ. Θα τελειώσουμε με μια μεράμπ επίσης, αλλά καθώς συγκέντρωνα όλες τις ενέργειες γι’ αυτό το Shoud, συγκέντρωνα τις ενέργειες από τους Σώμπρα σε όλο τον κόσμο σ’ αυτή την ομάδα, καθώς όλοι ενωνόσασταν συμβαδίζοντας με τις νότες και την ενέργεια της μουσικής, είπα, “Ας κάνουμε αυτό πρώτα.”

Ωω, ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή μαζί, καθώς αρχίζουμε.

(αρχίζει η μουσική)

Συνειδητοποιώντας γιατί είστε εδώ, τί κάνετε πραγματικά. Την σπουδαιότητα της δουλειάς – ούτε και θέλω να το λέω δουλειά, ίσως δεν είναι η σωστή λέξη – την  σπουδαιότητα των προσπαθειών σας εδώ στον πλανήτη, αυτού που κάνετε.

Μερικές φορές είναι ακόμα και δύσκολο να αντιληφθείτε στο ανθρώπινο μυαλό σας, ιδιαίτερα όταν έχετε ακόμα λίγο από το παρελθόν, τα φαντάσματα του παρελθόντος, όταν αυτό δεν έχει παραδοθεί στην σοφία, όταν παίζετε ακόμα με μερικά από τα παλιά θέματα, τα πειράζετε, τα κρατάτε σκόπιμα, παρόλα τα ουρλιαχτά και τις φωνές σας, μερικές φορές είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσετε την σπουδαιότητα όσων κάνετε.

Είναι πραγματικά εύκολο να γλιστρήσετε στη συνειδητότητα του, “Λοιπόν, προσπαθώ να βρω τον δρόμο μου. Απλά παλεύω να προχωρήσω.” Όχι. Όχι, όχι, όχι. Όχι. Όχι, όχι. Αυτή η μικρή ομάδα των Σώμπρα, αυτοί οι πειρατές από όλο τον κόσμο, είναι πολύ περισσότερα απ’ αυτό. Πολύ, πολύ περισσότερα.

Είναι μια ενδιαφέρουσα εμπειρία, ακόμα και παιχνίδι, να παριστάνετε ότι είστε ακόμα απλά άνθρωποι που προσπαθούν να προχωρήσουν. Αα! Περιμένω με ανυπομονησία εκείνη τη στιγμή, που πραγματικά θα συνειδητοποιήσετε την σπουδαιότητα.

Στην πραγματικότητα, ίσως να είναι υπερβολικά τρομακτικό να συνειδητοποιείς την σπουδαιότητα αυτού που κάνεις. Ίσως θα σας συγκλόνιζε τόσο που απλά – ππφφ! – θα σας έστελνε στην ουσία του φωτός σας, έξω από το υλικό σώμα σας.

Αυτό είναι κάτι που σχεδιάσαμε εδώ και πάρα πολύ καιρό. Δεν συνέβη τυχαία, ότι απλά ήρθατε στον Βυσσινί Κύκλο. Δεν ήταν σύμπτωση ότι ο Τοβίας ήρθε ακριβώς την σωστή περίοδο. Δεν ήταν σύμπτωση ότι αυτή η ομάδα ενώθηκε με τρόπο που πραγματικά δεν έχω δει ποτέ σε οποιοδήποτε άλλο είδος εσωτερικής ομάδας, ειδικά αφού δεν υπάρχουν καθόλου κανόνες ή συνδρομή ή οτιδήποτε παρόμοιο. Όμως αυτή η ομάδα ενώθηκε, δέθηκε ο ένας με τον άλλον σε τόσα πολλά διαφορετικά επίπεδα. Όχι μόνο στην ανθρώπινη σφαίρα, αλλά επίσης δουλεύουμε μαζί στις ονειρικές σφαίρες.

Σας ζητάω απλά να νιώσετε για μια στιγμή την σπουδαιότητα όσων κάνει αυτή η ομάδα κι επίσης όσα κάνετε εδώ.

(παύση)

Συχνά αυτά θάβονται κάτω από τους καθημερινούς μπελάδες της ζωής. Θάβονται κάτω από αισθήματα ενοχής και ντροπής, όμως υπάρχει αληθινά λόγος, σκοπός – θα έφτανα στο σημείο να πω παλικαριά – σε όσα κάνετε εδώ στον πλανήτη.

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια πάντα υπήρχαν ομάδες, που είχαν απομονωθεί σε σπηλιές ή απομακρυσμένα νησιά, μακρινούς τόπους, μακριά από την φασαρία και τον θόρυβο της μαζικής συνείδησης, για να κάνουν ένα και μόνο πράγμα κι αυτό είναι να διατηρήσουν μια ενεργειακή σύνδεση ανάμεσα σ’ αυτό τον πλανήτη και τις άλλες σφαίρες.

Μερικοί απ’ αυτούς δούλευαν συγκεκριμένα για να διατηρήσουν μια σύνδεση με τις αγγελικές οικογένειες από τις οποίες προέρχονταν. Φρόντιζαν το ότι θα μπορούσατε να επιστρέψετε στην Εστία, στα διαστήματα ανάμεσα στις ζωές ή στο τέλος της παραμονής σας σ’ αυτό τον πλανήτη.

Υπάρχουν ομάδες που διαλογίζονταν μόνο ή προσεύχονταν και έψελναν, αφιερώνοντας όλη τη ζωή τους στο να διατηρήσουν μια ενεργειακή ισορροπία στον πλανήτη.

Εκείνες οι ομάδες τώρα, ως επί το πλείστον έχουν χαθεί. Υπάρχουν ακόμα μερικές στον πλανήτη, όχι πολλές, γιατί τώρα το θέμα είναι να είστε ενσωματωμένοι Μάστερς, να είστε με άλλους, όχι απομονωμένοι σε μια σπηλιά κάπου, αλλά εδώ ακριβώς ανάμεσα σε άλλους. Να είστε εδώ για να κάνετε ένα πολύ απλό, όμορφο πράγμα – να επιτρέπετε να λάμπει το φως σας. “Είμαι φως και επιτρέπω σ’ αυτό το φως να προχωρήσει χωρίς πρόγραμμα.”

Είστε εκείνοι τώρα, που έχουν έρθει να αναλάβουν τις δουλειές από τις ομάδες που κρατούσαν την ενέργεια, που διατηρούσαν δεσμούς ανάμεσα στο εδώ και τις άλλες σφαίρες, που βοήθησαν επίσης τη Γαία να διατηρήσει έναν παλμό και μια συμβατότητα και έναν συντονισμό με τους ανθρώπους κι άλλες μορφές ζωής στον πλανήτη. Οι δουλειές τους έχουν χαθεί τώρα, στο μεγαλύτερο ποσοστό έχουν τελειώσει, αντικαταστάθηκαν τώρα από εκείνους που φωτίζουν με το φως τους. Κι αυτοί είστε εσείς.

Η σπουδαιότητα είναι αληθινά εντυπωσιακή. Ξέρω ότι υπάρχουν τόσες πολλές μέρες, που απλά δεν το συνειδητοποιείτε, που πιστεύετε ότι ίσως είναι υπερβολικά μεγαλεπήβολο. Όμως σας ζητάω τώρα να νιώσετε μέσα στην καρδιά σας, μέσα στο massion σας, στο σκοπό της παρουσίας σας εδώ.

Αυτό είναι η κορύφωση. Αα! Αιώνες χρόνου, τα όνειρα των Ατλάντειων, οι ελπίδες εκείνων που ήταν εκεί την εποχή του Ιησού και φύτευαν το σπόρο του Χριστού και τώρα κλιμακώνονται εδώ ακριβώς σ’ αυτή την όμορφη Εποχή των Μηχανών. Μια εποχή που πραγματικά ο πλανήτης μοιάζει να είναι τρελός, αλλά απλά περνάει μέσα από τις αλλαγές του.
Πάρτε μια βαθιά αναπνοή και νιώστε τον λόγο που πραγματικά είστε εδώ.

(παύση)

Δεν είναι η καριέρα που διαλέξατε, αυτή είναι καλή. Δεν είναι η οικογένεια με την οποία ήρθατε. Ο πραγματικός λόγος είναι απλά να φέρετε την συνειδητότητα σ’ αυτόν τον πλανήτη. Και θα χρησιμοποιήσω έναν όρο σήμερα και θα το συζητήσουμε. Πρόκειται να το ονομάσω “Ανώτερη Συνείδηση” – Ανώτερη Συνείδηση – επειδή πάει πάνω από τα κεφάλια των περισσότερων ανθρώπων (λίγα γέλια). Πάει πιο πάνω κι από τα δικά σας κεφάλια μερικές φορές, αλλά πρόκειται να μιλήσουμε γι’ αυτήν σήμερα.

Σημαίνει μια ανώτερη μορφή συνειδητότητας, ένα υψηλότερο επίπεδο. Η θέα της συνειδητότητας από τα 30.000 πόδια, όταν φωτίζετε με το φως σας, δεν είναι απλά για να επηρεάσετε πράγματα όπως η οικονομία. Δηλαδή, όντως έχει επίδραση, όπως βλέπετε – δείτε τί δημιουργείτε εκεί έξω! – ή την πολιτική ή τους αγώνες. Εκείνα είναι μάλλον κοινότοπα και πολύ ατελέσφορα, ενώ εμείς ασχολούμαστε με την Ανώτερη Συνείδηση.

Ξαναλέω, θα μιλήσουμε γι’ αυτήν σήμερα, όμως τώρα, σας ζητάω απλά να νιώσετε την σπουδαιότητα.

Ρωτήστε την ψυχή σας εδώ. Ρωτήστε την ψυχή σας. “Αγαπητή ψυχή, ποια είναι η σπουδαιότητα  όσων κάνουμε εδώ στον πλανήτη τώρα σαν Μάστερς; Ποια είναι η σπουδαιότητα όσων εμείς – εσύ κι εγώ, ψυχή – κάνουμε εδώ;” Κι ακούστε για μια στιγμή.

(παύση)

Με την ευκαιρία, η ψυχή σας έχει καλή αίσθηση του χιούμορ. Έχει καλύτερη  αίσθηση του χιούμορ από τον άνθρωπο, συνήθως. Ο άνθρωπος συχνά είναι ψηλομύτης (μερικά γέλια). Η ψυχή δεν έχει μύτη (ο Αντάμους γελάει), έτσι όταν ρωτάτε … Έτσι όταν ρωτάτε την ψυχή, “Πες μου για την  σπουδαιότητα αυτού που κάνω. Μοιράσου μαζί μου”, η ψυχή σαν να κάνει αυτό το χτύπημα του κεφαλιού. “Επιτέλους! Επιτέλους, το ζητάς. Επιτέλους, καταλαβαίνεις.”
Αφήστε την ψυχή να μοιραστεί μαζί σας για μια στιγμή την πραγματική σπουδαιότητα.

(Pαύση)

Μπορεί να πείτε, “Λοιπόν, αυτή είναι μια απίστευτη ευθύνη, ένα πελώριο φορτίο να κουβαλήσω.” Όχι πραγματικά. Όχι πραγματικά. Δεν είναι πραγματικά ευθύνη. Στην πραγματικότητα είναι πιο πολύ ένα αληθινό πάθος.

Δεν κουβαλάτε το βάρος του κόσμου στους ώμους σας. Το αντίθετο ακριβώς. Το αφήνετε να φύγει.

Έτσι, ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή.
(η μουσική τελειώνει)

Αυτή λοιπόν είναι η καινούρια λέξη, φράση, που θα ήθελα να προσθέσω στο λεξικό των Σώμπρα, κι αυτή είναι η “Ανώτερη Συνείδηση”.

Το άλλο είναι απλά (χτύπημα του κεφαλιού) “Ωω, γι’ αυτό είμαι εδώ! Ωω, γι’ αυτό είμαι εδώ.” Έχουμε μιλήσει γι’ αυτό σε μερικά από τα πρόσφατα Shoud, εξηγώντας τί συμβαίνει, “Ωω, γι’ αυτό είμαι εδώ! Δεν είμαι εδώ για να υποφέρω. Δεν είμαι εδώ για να δημιουργήσω νέους αγώνες. Δεν είμαι εδώ απλά για να δω τί διάολο συμβαίνει. Γι’ αυτό είμαι εδώ. Έχω έναν σκοπό.”

Φέρνω αυτή την κουβέντα στο Shoud αυτό σήμερα, επειδή μετά απ’ αυτή την Σειρά θα προχωρήσουμε στην επόμενη Σειρά μας, όπου δεν υπάρχει θέση για επεξεργασία, για κλάψα – λυπάμαι, μερικοί από σας είναι, “Ωω, όχι! Τι θα κάνω;” – παράπονα, δικαιολογίες. Πραγματικά δεν υπάρχει, γιατί εκεί που πηγαίνουμε σ’ αυτή την Σειρά μετά το Benching είναι πραγματικά οι βαθύτερες σφαίρες και δεν μπορείτε να φέρετε μαζί σας αυτά τα σκουπίδια. Δεν θέλετε. Δηλαδή, θα είναι κόλαση αν το κάνετε. Είναι κάπως σαν αυτό που συζητάμε στο Threshold. Αν προσπαθήσετε να φέρετε τα ζητήματά σας στην Πραγμάτωση, θα είναι απλά κόλαση.

Η επόμενη Σειρά μας θα έχει τον τίτλο “Alt” -A-l-t – Alt, όπως είναι οι εναλλακτικές (alternative) πραγματικότητες, εναλλακτικές πιθανότητες και δυνατότητες,  εναλλακτικές διαστάσεις, εναλλακτικά μονοπάτια για να κάνετε πράγματα. Alt. Είναι επίσης A-l-t, το πραγματικό όνομα για την Ατλαντίδα, Alt. Έτσι, εκεί που πηγαίνουμε σ’ αυτή την επόμενη Σειρά, αληθινά δεν υπάρχει χώρος για τα σκουπίδια. Τα σκουπίδια.

Λοιπόν, οι Σώμπρα, σε γενικές γραμμές, έχουν ξεφορτωθεί πολύ από το makyo, αλλά υπάρχει ακόμα λίγο. Πρόκειται να διασκεδάσουμε σήμερα και να δημιουργήσουμε ένα έγγραφο, που βασικά θα προσδιορίζει πώς θα προχωρήσουμε.

Αλλά πρώτα, πριν το κάνουμε αυτό, ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή κι ας εξασκηθούμε (χτύπημα του κεφαλιού), “Ωω, γι’ αυτό είμαι εδώ! Ωω, γι’ αυτό είμαι εδώ!” (λίγα γέλια καθώς οι Σώμπρα χτυπούν το κεφάλι τους και το επαναλαμβάνουν). Ωραία. Είναι πολύ εύκολο. Πολύ εύκολο. “Ωω, γι’ αυτό είμαι εδώ!” Πρέπει να – μερικοί κοιμούνται εκεί έξω – οκέι (κοιτάζοντας στην κάμερα), “Ωω, γι’ αυτό είμαι εδώ!” Όχι και τόσο δύσκολο, σωστά; Οκέι.

Ελευθερία

Ας αρχίσουμε μιλώντας για την ελευθερία. Ελευθερία, πόσο κατάλληλο. Η Λίντα έχει ντυθεί για την περίσταση.

ΛΙΝΤΑ: Είναι το σαββατοκύριακο της ελευθερίας.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Το σαββατοκύριακο της ελευθερίας.

ΛΙΝΤΑ: Ανεξαρτησία, κυριαρχία.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Η Γιορτή της Ανεξαρτησίας. 4η Ιουλίου στην Αμερική, Γιορτή της Ανεξαρτησίας. Θα μιλήσω περισσότερο για την ανάμειξή μου.

ΛΙΝΤΑ: Φυσικά, και θα το κάνεις! (γέλια) Φυσικά!

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Αλλά θέλω να μιλήσω λίγο για την ελευθερία. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή – και λέω συχνά την ιστορία στη Λέσχη των Αναληφθέντων Δασκάλων – ήμουν με τους Σώμπρα μόνο λίγους μήνες ίσως, όταν ρώτησα το κοινό μια μέρα καθώς έκανα ερωτήσεις, “Οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά ελευθερία;”

Κι έγινε μια παύση στο κοινό, όπως τώρα, και είδα ανθρώπους να κουνάνε το κεφάλι τους, “Ναι.” Και περίμενα με μια θεατρική παύση, περίμενα, περίμενα, περίμενα, δελεάζοντας τους και τελικά είπα, “Όχι πραγματικά.”

Και το βλέμμα στα πρόσωπα, η αλλαγή στην ενέργεια, σάρωσε όλη την αίθουσα, μετατρέποντας ξαφνικά αγαπητούς φίλους μου σε αντιπάλους (λίγα γέλια). Ένιωθα την αντιπάθεια και την απαξίωση. Ένιωθα την δυσφορία, καθώς εκτινασσόταν από τα μάτια σας πάνω μου. “Τί λες, Αντάμους; Ναι, οι άνθρωποι θέλουν ελευθερία.”

Και είπα, “Όχι, στην πραγματικότητα, δεν νομίζω ότι θέλουν. Νομίζω ότι θέλουν λίγη περισσότερη άνεση στη ζωή τους, λίγο περισσότερο τσίρκο, λίγη περισσότερη μπύρα, λίγο περισσότερο ποδόσφαιρο. Θέλουν λίγο απ’ αυτά, αλλά αληθινή ελευθερία; Όχι. Ελάχιστοι άνθρωποι θα μπορούσαν να την αντιμετωπίσουν.”

Χρειάζονται τους χαρακτηριστικούς ρόλους που παίζουν. Χρειάζονται το χαρακτηριστικό είδος δουλειάς. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, οι άνθρωποι θέλουν τις κυβερνήσεις τους. Ξέρω ότι τους αρέσει να παραπονιούνται γι’ αυτές, αλλά τις χρειάζονται, γιατί αυτές είναι, υποθέτω θα λέγαμε, οι ανέσεις και επίσης οι αποσπάσεις από την αληθινή ελευθερία. Η αληθινή ελευθερία είναι τεράστια ευθύνη. Δεν μπορείς να παραπονιέσαι και να ρίχνεις το φταίξιμο σε συνωμοσίες αν υπάρχει αληθινή ελευθερία˙ στις οικογένειές σας, στους συντρόφους σας, σε οτιδήποτε άλλο, σε μπαμπούλες, σε δαίμονες ή οτιδήποτε άλλο. Με την αληθινή ελευθερία, η ευθύνη είναι όλη δική σας, κι επίσης δέχεστε ότι η ενέργεια είναι δική σας.

Λοιπόν αληθινή ελευθερία; Όχι. Όχι. Αν την ήθελαν πραγματικά, θα υπήρχε πολλή περισσότερη ελευθερία στον πλανήτη.

Τώρα, ωστόσο, υπάρχει μια αυξανόμενη τάση στον πλανήτη οι άνθρωποι να αρχίζουν να ακολουθούν το μονοπάτι προς την ελευθερία. Έχω μιλήσει ήδη γι’ αυτό χρησιμοποιώντας αυτό το ακρωνύμιο, STEP  Sovereignty, Truth, Energy, Power – ( Kυριαρχία, Αληθεια, Ενέργεια, Δύναμη ).
Κυριαρχία (Sovereignty), που είναι ελευθερία. Κυριαρχία. Αυτές είναι οι σημαντικές επιρροές που υπάρχουν στον πλανήτη τώρα. Μπορείτε να εντοπίσετε τα πάντα σε αυτά τα τέσσερα απλά πράγματα που συμβαίνουν, την κυριαρχία ή ελευθερία. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν τώρα την ελευθερία, αλλά είναι πολύ μπερδεμένοι σχετικά με το τί είναι η ελευθερία. Περνούν από πολλές επαναλήψεις. Kάνουν πολλές διαδηλώσεις για παράδειγμα, για χάρη της ελευθερίας, αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνουν εντελώς τί είναι.

Κι όμως, αυτό αποκτά ορμή, αυτό το πάθος για ελευθερία στους ανθρώπους και μπορώ να δηλώσω πολύ καθαρά, ότι είναι εξαιτίας σας, από τους Σώμπρα και μερικούς άλλους, που έχουν πάρει πρώτοι αυτό το μονοπάτι. Ξέρετε πώς είναι όταν συνειδητοποιείτε, ότι δεν μπορείτε ρίξετε το φταίξιμο σε κανέναν άλλο. Δεν μπορείτε να κατηγορήσετε καμιά άλλη ομάδα ή άτομο ή οικογένεια ή οτιδήποτε άλλο. Ελευθερία είναι να δέχεσαι την ευθύνη σου, το γεγονός ότι την δημιουργείς.

Αλλά υπάρχουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι τώρα στον πλανήτη που αρχίζουν να ακολουθούν την ελευθερία ή την κυριαρχία. Είναι ένα μακρύ, δύσκολο μονοπάτι. Ξέρετε, ακούγεται τόσο ένδοξο, “Ελευθερία!” όμως μετά ξαφνικά, “Ουφ! Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αναλάβω όλη την ευθύνη για όλα.” Έλλειψη αφθονίας, υγεία, άσχημη παιδική ηλικία, οτιδήποτε κι αν είναι, ελευθερία είναι η ανάληψη ευθύνης. Και τότε λέω ότι η πιο αληθινή μορφή ελευθερίας, είναι να γελάς με όλα όσα έχουν συμβεί. Να μπορείς να γελάς με αυτά στο τέλος.

Έπειτα έχουμε – STEP ( Sovereignty, Truth, Energy Power) .

Truth, Αλήθεια, οι άνθρωποι ψάχνουν την αλήθεια˙ Ενέργεια και μετά Εξουσία. Αυτές είναι οι πιο σημαντικές επιρροές που υπάρχουν τώρα στον πλανήτη. Η μεγαλύτερη, θα έλεγα, είναι η ελευθερία, η αληθινή ελευθερία.

Πόσοι άνθρωποι στον πλανήτη, σε τί ποσοστό θέλουν πραγματικά αληθινή ελευθερία, πραγματικά αληθινή ελευθερία; Λιγότερο από ένα τοις εκατό σε ολόκληρο τον πλανήτη. Σχεδόν, πόσο, εφτά δις άνθρωποι τώρα; Κάνετε συνέχεια μωρά εδώ κάτω, δεν μπορώ πια να κρατήσω λογαριασμό (λίγα γέλια), όμως ένας πολύ, πολύ μικρός αριθμός ανθρώπων θέλουν πραγματικά την ελευθερία.

Κι όμως, υπάρχουν εκείνοι που τώρα την σκέφτονται, την νιώθουν. Υπάρχουν εκείνοι που περνούν το εσωτερικό είδος διαμάχης λέγοντας, “Πρέπει να υπάρχουν περισσότερα. Πρέπει να υπάρχουν πιο πολλά σ’ αυτή την ύπαρξη στον πλανήτη σαν άνθρωποι. Πρέπει να υπάρχουν περισσότεροι τρόποι για να εκφραστώ.” Αυτοί βρίσκονται στα πολύ αρχικά στάδια για να επιτρέψουν αληθινά την ελευθερία, πάντως είναι ένας μακρύς δρόμος.

Το ξέρετε αυτό. Είναι ένας πολύ μακρύς δρόμος. Περνάτε από όλες τις επαναλήψεις, περνάτε από όλες του τις δυσκολίες, πιστεύετε ότι ξέρετε τί είναι η ελευθερία. Ξέρετε, είναι μια ωραία πιασάρικη λέξη και μετά ξαφνικά –μπουμ! – καταρρέει. Και τότε σηκώνεστε ξανά και δοκιμάζετε περισσότερη ελευθερία και μοιάζει σχεδόν λες και όσο περισσότερο προσπαθείτε για την ελευθερία, τόσο περισσότερο η φυλακή, ο ζωολογικός κήπος σας συγκρατεί. Όσο περισσότερο επιθυμείτε να βγείτε από τον ζωολογικό κήπο, τόσο περισσότερο αυτός προσπαθεί να σας κρατήσει μέσα. Καλύτερα να πω, όσο περισσότερο προσπαθείτε να ξεφύγετε από την οικογένειά σας, τόσο περισσότερο αυτοί σας τραβούν πίσω (λίγα γέλια). Αλλά η ελευθερία είναι μια τόσο κυρίαρχη τάση τώρα στον πλανήτη. Ήθελα να το αναφέρω επειδή έρχεται η 4η Ιουλίου εδώ στην Αμερική.

Ο Λόγος για την Αμερική

Ας μιλήσουμε για την Αμερική. Η Λίντα έχει ντυθεί για την περίσταση.

Λοιπόν, ταξίδεψα σε όλη την Ευρώπη. Η Ευρώπη εκείνη την περίοδο ήταν σε μεταβατική φάση. Ήταν στα 1700. Υπήρχε ακόμα πολλή από την παλιά βασιλική ενέργεια. Υπήρχαν πολλά από τα βασίλεια. Υπήρχαν βασιλιάδες και βασίλισσες και γαλαζοαίματοι κι αυτό συνέβαινε για πολύ καιρό. Όμως αυτό που με ενόχλησε πραγματικά, νιώθοντας ότι συνέβαινε αυτή η αλλαγή στην Ευρώπη – έπρεπε να γίνει αλλαγή, όπως συμβαίνει μια αλλαγή τώρα στον πλανήτη. Ξέρετε, δεν είναι μια μικρή αλλαγή. Είναι 100 φορές μεγαλύτερη απ’ αυτό που συνέβαινε τότε στην Ευρώπη.

Υπάρχουν υπόγεια ρεύματα. Υπάρχει θυμός. Υπάρχει μια επιθυμία για κάτι διαφορετικό. Και ξέρετε, όταν οι άνθρωποι έχουν αυτή την  επιθυμία για κάτι διαφορετικό, όμως δεν ξέρουν τί θέλουν, είναι κάπως επικίνδυνο, χμμ, όπως ανακαλύψαμε με την Γαλλική Επανάσταση (λίγα γέλια). Είναι καλύτερα να ξέρεις ότι θέλεις αλλαγή και να έχεις μια ιδέα τουλάχιστον του τί θέλεις, παρά απλά να πετάς έξω όλους τους αλήτες – ή να τους εκτελείς, να τους κόβεις τα κεφάλια – και μετά να λες, “Ω, και τώρα; Τι κάνουμε τώρα;” Τώρα έχουμε τον ίδιο, σχεδόν τον ίδιο θίασο να επιστρέφει και να παίρνει την εξουσία ξανά. Τίποτα δεν έχει αλλάξει πραγματικά εκτός από τα ονόματα τους και τα πρόσωπα τους.

Όμως συνέβαινε όλη αυτή η δυσαρέσκεια στην Ευρώπη και εγώ ταξίδευα. Πέρασα πολύ χρόνο μιλώντας με τους γαλαζοαίματους, τους βασιλιάδες και τις βασίλισσες καθώς και τους πολιτικούς, τους φιλοσόφους και τους ηγέτες της περιόδου, τους επιστήμονες, λέγοντας, “Συμβαίνει μια αλλαγή. Και βασικά, αυτό που είναι αυτή η αλλαγή, θα είναι περισσότερη ελευθερία, περισσότερη δικαιοσύνη. Πρέπει να είναι. Πρέπει να υπάρξει ένας δημοκρατικός τρόπος γι’ αυτό τον πλανήτη, για να εξελιχθεί η κοινωνία και ο πολιτισμός. Οι άνθρωποι πρέπει να μπορούν να ψηφίζουν. Ακόμα κι αν ψηφίσουν λάθος, δεν έχει σημασία. Το γεγονός είναι ότι θα έχουν μια ψήφο σ’ αυτό. Και τότε θα μπορούν να δουν τις συνέπειες των πράξεών τους. Οι άνθρωποι απαιτούν να κατέχουν τη δική τους γη. Δεν θέλουν να συνεχίσουν να δουλεύουν για κάποιον άρχοντα και μετά βίας να τα βγάζουν πέρα. Θέλουν να έχουν γη στην κατοχή τους. Θέλουν να έχουν ένα σπίτι στην κατοχή τους. Θέλουν να είναι περήφανοι για αυτά που κάνουν.”

Πώς μπορείς να είσαι περήφανος αν δουλεύεις για κάποιον που δεν σε αναγνωρίζει σαν ψυχή προς ψυχή, σαν Θεός προς Θεό; Πώς μπορεί να υπάρξει περηφάνια σ’ αυτό; Για να προχωρήσουν τα πράγματα, ιδιαίτερα μιας και μόλις είχαμε βγει από την Αναγέννηση μερικές εκατοντάδες χρόνια πριν και είχαν γίνει μεγάλες αλλαγές στην συνείδηση, που εκφράστηκαν στις τέχνες, στην εφεύρεση της ατμομηχανής και της ραπτομηχανής και στα πράγματα που τώρα είναι εκφράσεις ή εκδηλώσεις της συνείδησης. Η συνείδηση άλλαξε δραματικά στην Αναγέννηση, αλλά μην κοιτάτε μόνο τους πίνακες που έγιναν εκείνη την εποχή ή τις εφευρέσεις. Κοιτάξτε αυτό που ονομάζω Ανώτερη Συνείδηση, την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων.

Οι γαλαζοαίματοι σαν να ήξεραν ότι κάτι ερχόταν. Φυσικά, δεν επρόκειτο απλά να παραδώσουν εύκολα τα πράγματα. Έπρεπε να γίνει ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο μετάβασης. Αλλά η μεγαλύτερη δυσαρέσκεια μου ήταν με τους χωρικούς, εκείνους που πίστευα ότι υπερασπιζόμουν, για τους οποίους δούλευα, που παραλίγο να μου κόψουν το κεφάλι αρκετές φορές σε μερικές από τις αυλές της Ευρώπης για τα τρελά πράγματα που έλεγα.

Εμφανίστηκα στο Βατικανό χωρίς ρούχα, όλα αυτά τα πράγματα πίστευα ότι τα έκανα για τους χωρικούς. Όμως προς μεγάλη μου έκπληξη, οι χωρικοί πραγματικά δεν ήθελαν την αλλαγή. Την σκέφτονταν. Ήξεραν ότι ήθελαν κάτι διαφορετικό, αλλά στην πραγματικότητα ήταν βολικό να τους λένε τί να κάνουν -πώς να ζουν τη ζωή τους, τι έπρεπε να κάνουν την κάθε μέρα της ζωής  τους, πόσα παιδιά μπορούσαν να κάνουν, σε ποια εκκλησία θα πήγαιναν, τι είδος δουλειάς θα έκαναν – κι αυτό ήταν τρομερά ανησυχητικό. Τρομερά, επειδή ήξερα τελικά σε όλη αυτή την μετάβαση που συνέβαινε ,ότι εκείνοι θα ήταν που θα έβγαιναν ζημιωμένοι, ενώ θα έπρεπε να είναι εκείνοι που θα κέρδιζαν. Έτσι, όταν λέω, “Πραγματικά θέλετε ελευθερία; Οι άνθρωποι θέλουν ελευθερία;” μερικές φορές θέλουν μόνο λίγο περισσότερο άρτο και θεάματα.

Το ίδιο πράγμα συμβαίνει στον πλανήτη τώρα 100 φορές πάνω, ίσως 1.000 φορές πάνω, που οι αλλαγές είναι καθ’ οδόν. Οι αλλαγές είναι αποτέλεσμα της συνειδητότητας ενός μικρού ποσοστού ανθρώπων στον πλανήτη, όπως τότε στην εποχή της Αναγέννησης. Οι αλλαγές συμβαίνουν τώρα που μιλάμε και οι  αλλαγές θα μπορούσαν να είναι τόσο καλές. Κι όμως, όπως έχετε ανακαλύψει, έχετε δει και μόνο με το benching, ρίχνοντας το φως σας, τα πράγματα ανακατεύονται. Ότι ρίχνετε το φως σας δεν σημαίνει “λα-ντι-ντα, όλα θα είναι καταπληκτικά.” Σημαίνει ότι τώρα ανοίγουμε τα πράγματα και μερικές φορές υπάρχει τεράστια αναστάτωση στον πλανήτη. Δεν είναι δικό σας φταίξιμο. Δεν προσπαθώ να πω αυτό. Είναι απλά το αποτέλεσμα της αλλαγής της συνειδητότητας.

Παλιά τις περιόδους μετά την Αναγέννηση, ξανά, υπήρχε μια σπουδαία νέα κατανόηση, μια σπουδαία κίνηση προς την επιστήμη και τις εφευρέσεις κι ένα μέρος της Ανώτερης Συνείδησης στην εφεύρεση των μηχανών – όπως η ατμομηχανή, η ραπτομηχανή και τελικά όλα τα πράγματα που ακολούθησαν μετά απ’ αυτές – ήταν να ελευθερωθούν οι άνθρωποι από κοπιαστικές αγγαρείες. Να ελευθερωθούν από αυτές τις κοπιαστικές αγγαρείες και να μην είναι γαϊδούρια κι άλογα. Και ήταν ενδιαφέρον, γιατί καθώς οι μηχανές, οι ατμομηχανές, τώρα οι μηχανές που θα αυτοματοποιούσαν τα πράγματα για τους ανθρώπους – ο αργαλειός, ο αυτόματος  αργαλειός – αυτά ήταν πράγματα που γλύτωναν τους ανθρώπους από πολλή κουραστική δουλειά, όμως τί έκαναν οι άνθρωποι την εποχή που αυτές οι μηχανές άρχισαν να επικρατούν στα εργοστάσια; Πήγαν κι έκαψαν τα εργοστάσια, κατέστρεψαν τις μηχανές. Και θα λέγατε ότι έγινε επειδή δεν ήθελαν να χάσουν τις δουλειές τους.

Δεν θα είχαν χάσει τις δουλειές τους. Ίσως να είχαν αναλάβει μια καινούρια δουλειά, πάντως οι μηχανές δεν παίρνουν τις δουλειές. Είτε ήταν οι μηχανές πριν από εκατοντάδες χρόνια, είτε είναι οι σημερινοί υπολογιστές, δεν πρόκειται να πάρουν τις δουλειές. Κι όμως, εδώ έχουμε ανθρώπους να καίνε κτίρια και να καταστρέφουν μηχανές από φόβο ότι θα χάσουν τη δουλειά τους. Δεν ήταν αυτό.

Η Ανώτερη  Συνείδηση πραγματικά ήταν ότι φοβούνταν την ελευθερία. Προτιμούσαν να δουλεύουν σ’ αυτές τις κουραστικές δουλειές παίρνοντας πολύ χαμηλή αμοιβή παρά να δεχτούν την ευθύνη για την ελευθερία τους.

Επιφανειακά είναι σαν, “Ω, κοίτα αυτούς τους καημένους ανθρώπους.” Κοιτάξτε πώς συγκεντρώθηκαν οι Λουδίτες και οργανώθηκαν για να καταστρέψουν μηχανές με το πρόσχημα ότι, “Λοιπόν, πρόκειται να χάσουμε τη δουλειά μας.” Όχι, δεν θα την έχαναν. Φοβούνταν να χάσουν την φυλακή τους. Φοβούνταν την ίδια την ελευθερία τους. Πολλά απ’ αυτά συμβαίνουν ξανά τώρα 100 φορές πάνω, αλλά ας πάω πίσω στην ιστορία της Αμερικής και τον λόγο που θέλω να μιλήσω γι’ αυτήν σήμερα.

Συνειδητοποίησα ότι η Ευρώπη πιθανόν δεν επρόκειτο να αλλάξει, ή αν το έκανε, θα έπαιρνε εκατοντάδες χρόνια και δεν είχα την υπομονή γι’ αυτό. Έτσι, δουλεύοντας μαζί με άλλους, είπα, “Ας οργανώσουμε λοιπόν τον Νέο Κόσμο, έναν τόπο για το πείραμα της ελευθερίας, έναν τόπο όπου άνθρωποι από όλο τον κόσμο, ασχέτως κουλτούρας, ασχέτως φυλής ή θρησκείας θα μπορούσαν να έρθουν. Θα τους ρίξουμε όλους στο ίδιο καζάνι και θα δούμε τι στο καλό θα συμβεί” (γέλια). Ειπώθηκε λίγο πιο εύγλωττα απ’ αυτό, πάντως έκανα πολυάριθμα ταξίδια στην  Αμερική.

Λοιπόν, θέλω να είμαι πολύ σαφής με όλους σας και ιδιαίτερα με εκείνους από σας που παρακολουθείτε. Δεν προωθούμε την Αμερική και αυτό δεν έχει σχέση με τον  πατριωτισμό. Και βέβαια δεν είμαι υποστηρικτής του εθνικισμού, εκτός από τα σπορ, γιατί μπορεί να αποβεί πολύ καταστροφικός τελικά. Και η Αμερική είναι ένα από εκείνα τα μέρη που αγαπάς και μισείς. Ξέρετε, την αγαπούν σε όλο τον κόσμο για τόσα πολλά πράγματα και την απεχθάνονται σε όλο τον κόσμο. Όμως ένα πράγμα σχετικά με την Αμερική που βοήθησα να οργανωθεί είναι , ότι μπορείς να έρθεις εδώ, σε γενικές γραμμές, από οπουδήποτε. Υπήρχαν μόνο οι λαοί των Πρώτων Εθνών εδώ στην αρχή. Ήρθαν από όλη την Ευρώπη και τελικά την Ασία, την Αφρική, απ’ όλο τον κόσμο, για να είναι εδώ στα πλαίσια αυτού του πειράματος της ελευθερίας.

Και το πείραμα της ελευθερίας έχει κάνει πολύ καλό στον κόσμο, όμως έχει πολύ δρόμο να διανύσει. Μπορείς να έρθεις εδώ από οπουδήποτε και πραγματικά δεν έχει σημασία. Ναι, επικρατεί πολλή αναταραχή τώρα σ’ αυτή τη χώρα, αλλά σε ένα λεπτό πρόκειται να μιλήσουμε για την θέαση της Ανώτερης Συνείδησης, για την μεγαλύτερη εικόνα.

Όταν δούλευα με τους Πατέρες του Έθνους βοηθώντας να δημιουργηθεί το Σύνταγμα – κι αυτό είναι γεγονός. Δεν έχτισα ο ίδιος ολόκληρο το Καπιτώλιο (λίγα γέλια), είχα κάποια βοήθεια. Όμως όντως βοήθησα να δημιουργηθεί το Σύνταγμα παρασκηνιακά, δεν ήθελα να ξεχωρίσω κι επίσης δεν ήθελα να γίνω πολίτης εδώ. Ήξερα ότι είχα λίγα χρόνια ζωής στον πλανήτη και ήθελα να γυρίσω στην Ευρώπη.

Αυτό το μέρος σχεδιάστηκε για να έρχονται οι άνθρωποι για την ελευθερία τους και μέχρι σήμερα το βλέπετε ακόμα. Πιθανόν υπάρχει περισσότερη ελευθερία, θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς, μερικοί από σας, περισσότερη ελευθερία από οπουδήποτε. Εδώ έχετε την ελευθερία να κάνετε ό,τι θέλετε σε μεγάλο βαθμό. Κι αυτό που βλέπετε τώρα σ’ αυτή τη χώρα, ιδιαίτερα με την πρόσφατη απόφαση για τις εκτρώσεις, δεν έχει καμιά σχέση με το “Είναι η έκτρωση καλή ή κακή.” Έχει να κάνει με την αφαίρεση μιας ελευθερίας. Λοιπόν, αυτό πρόκειται να γυρίσει μπούμερανγκ. Το εκκρεμές πρόκειται να αλλάξει κατεύθυνση. Υπάρχουν μερικοί που θέλουν μια περιορισμένη ελευθερία. Για μένα, αυτό είναι οξύμωρο. Θέλουν λίγη ελευθερία, αλλά όχι όλη την ελευθερία.

Όταν είσαι σε μια χώρα σαν αυτή ή σε οποιαδήποτε χώρα που έχει το ίδιο είδος ενεργειακής δυναμικής, η ελευθερία είναι ελευθερία. Ελευθερία να έχεις όπλο. Δεν κάνουμε δηλώσεις για τα όπλα και δεν έχει σημασία πώς νιώθετε γι’ αυτό, όμως μπορεί μια χώρα να είναι τόσο ελεύθερη, ώστε να μπορείς να έχεις όπλο; Ή να είναι τόσο ελεύθερη ώστε να κάνεις έκτρωση; Να είναι τόσο ελεύθερη ώστε πραγματικά να επιτρέπει την ελευθερία με κάθε, κάθε, κάθε δυνατό τρόπο; Κι αυτό είναι που συμβαίνει τώρα σ’ αυτή τη χώρα.

Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι η Αμερική οργανώθηκε όχι με Χριστιανικές αρχές, αλλά μάλλον με Μασονικές αρχές. Βαθιά στον πυρήνα αυτής της χώρας, χαραγμένες σε τόσα πολλά από τα μνημεία στην Ουάσινγκτον και σε άλλα μέρη σε όλη τη χώρα είναι Μασονικές αρχές. Αυτό δεν σημαίνει ότι αντιτίθενται στις Χριστιανικές αρχές, αλλά υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν, ότι αυτή είναι μια Χριστιανική χώρα. Αν όμως πάτε στην Ανώτερη Συνείδηση, στην ευρύτερη θέαση, ήταν Μασονικές αρχές κι εκείνες οι αρχές βασίζονται σε ιερές ενέργειες και στην ελευθερία. Τελικά στην ελευθερία.

Ωστόσο, οι σημερινοί Μασόνοι δεν είναι σαν εκείνους παλιά και, ναι, εγώ συμμετείχα σ’ αυτό. Υπάρχουν ομάδες που παραμένουν πολύ σιωπηλές, πάρα, πάρα πολύ σιωπηλές, οι οποίες ακόμα συνεχίζουν τις αγνές Μασονικές και εκείνες  που ήταν αρχικά αγνές Χριστιανικές αξίες. Και για μένα, αυτές ήταν πιθανόν οι καλύτερες απ’ όλες – οι Γνωστικές, Μασονικές αρχές. Οι αρχές της Χριστιανικής εκκλησίας πριν το 350 μΧ. περίπου˙ αυτές σε συνδυασμό με τις Μασονικές αρχές και τις Μασονικές κατανοήσεις για την αστρολογία και την γεωμετρία και τις πραγματικές επιστήμες της ενέργειας είναι εξαιρετικές και είναι ακόμα εδώ, στον πυρήνα αυτής της χώρας. Όμως τελικά, σχετικά με την ελευθερία.

Σήμερα μιλάω για την ελευθερία, επειδή είναι κάτι που ο καθένας από σας έχει αντιμετωπίσει και συναντήσει, την δική σας ελευθερία -από τον εαυτό σας, από την μαζική συνείδηση, από τις οικογένειες, από παλιούς τρόπους σκέψης, παλιά συστήματα πεποιθήσεων, την αληθινή ελευθερία – και είναι πολύ δύσκολο (λίγα γέλια). Είναι πολύ δύσκολο. Θέλετε να κρατηθείτε από μερικά απ’ αυτά. Θέλετε να πείτε, “Λοιπόν, σκοπεύω να κρατήσω αυτά τα συγκεκριμένα πράγματα και σκοπεύω να είμαι ελεύθερος εδώ, αλλά θα συνεχίσω να κρατάω.” Ο δράκος της ελευθερίας πρόκειται να σας δείξει ότι δεν υπάρχει κράτημα σε τίποτα. Τελικά τα πάντα επιστρέφουν πίσω σε σας.

Με την ευκαιρία, μεταξύ μας, αν δεν είχε λειτουργήσει εδώ στις Η.Π., στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής το πείραμα της ελευθερίας, ποια θα ήταν η επόμενη χώρα που ετοιμαζόταν για να το φιλοξενήσει; (ένας άντρας λέει “ο Καναδάς” και μια γυναίκα λέει “η Αυστραλία”) Α-Τα-Ρα. Α-Τα-Ρα, η Αυστραλία. Ναι. Και για μένα, ήταν πάντα ένα μεγάλο αστείο, γιατί αυτή ήταν μια μεγάλη αποικία-φυλακή, αλλά υπάρχει καλύτερο μέρος; Όλοι οι Αυστραλοί, καταλαβαίνετε. Ποιο θα ήταν καλύτερο μέρος για να γίνει το πείραμα της ελευθερίας.

Λοιπόν, δεν ήταν αποκλειστικό. Δεν σήμαινε ότι αν δεν λειτουργούσε εδώ, μετά θα πήγαινε εκεί, ή αν λειτουργούσε εδώ, η Α-Τα-Ρα θα ήταν εκτός, επειδή η Α-Τα-Ρα περνάει από τα δικά της πειράματα με την ελευθερία, όπως και πολλά μέρη στον κόσμο. Αλλά ας γυρίσω στο θέμα.

Οι άνθρωποι θέλουν πραγματικά την ελευθερία; Πιστεύω ότι είναι πολύ μπερδεμένοι σχετικά. Πιστεύω, ναι, υπάρχουν μερικοί που σίγουρα την καταλαβαίνουν κι εσείς σχεδόν δεν μπορείτε να κάνετε πίσω τώρα. Όταν ξεκινήσετε στο μονοπάτι της αληθινής ελευθερίας, σχεδόν δεν μπορείτε να κάνετε πίσω, γιατί συνειδητοποιείτε στον πυρήνα σας, στην καρδιά σας, ότι είστε αληθινά κυρίαρχες ψυχές και κυρίαρχες υπάρξεις.

Ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή με αυτά.

Η ελευθερία. Είναι ένα από αυτά τα πράγματα της Ανώτερης Συνείδησης που συμβαίνουν τώρα στον πλανήτη. Δεν διαβάζετε γι’ αυτά στις ειδήσεις. Δεν διαβάζετε γι’ αυτά ούτε και στα περιοδικά εσωτερισμού, αλλά είναι ένας από τους σπουδαίους παράγοντες που διαμορφώνουν και μεταβάλλουν τώρα τον πλανήτη. Όταν ρίχνετε το φως σας, αυτό είναι το πράγμα της μεγάλης εικόνας στο οποίο πηγαίνει – στην ελευθερία. Ελευθερία.

Με την ευκαιρία, μερικά ακόμα ενδιαφέροντα πράγματα για την Αμερική και ξαναλέω, είτε την αγαπάτε είτε την μισείτε, δεν έχει σημασία, πάντως αυτό που συμβαίνει είναι μια σπουδαία εμπειρία. Οι άνθρωποι ήρθαν εδώ από όλο τον κόσμο σε αναζήτηση της ελευθερίας. Λοιπόν, αρχικά είπαν ότι ήταν η θρησκευτική ελευθερία, η ελευθερία να λατρεύετε όπου θέλατε, αλλά πραγματικά ήταν περισσότερα απ’ αυτό. Ήταν η ελευθερία από το βασιλικό σύστημα, από τους βασιλιάδες και τις βασίλισσες. Ήταν η ελευθερία να δημιουργείτε τους δικούς σας νόμους σε αρμονία με τον άνθρωπο και τη φύση. Αυτή ήταν η πραγματική κινητήριος δύναμη για εκείνους που πρωτοήρθαν εδώ. Μετά η θρησκεία, φυσικά.

Οι άνθρωποι ήρθαν εδώ από όλη την Ευρώπη και την Αφρική. Λοιπόν, είναι ενδιαφέρον γιατί υπάρχει τόση αναταραχή στις Ηνωμένες Πολιτείες τώρα σχετικά με το φυλετικό ζήτημα, με τους Μαύρους, με τους Μαύρους και τους Λευκούς κι όλες τις άλλες φυλές. Αλλά είναι ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι οι Αφρικανοί που ήρθαν εδώ, ήρθαν και πήραν τον ρόλο των σκλάβων, όμως πραγματικά έρχονταν εδώ για να καταλάβουν την ελευθερία. Αυτή είναι η Ανώτερη Συνείδηση σ’ αυτό. Αυτή είναι η μεγάλη εικόνα.

Πραγματικά τίποτα απ’ αυτά τα πράγματα δεν συνέβη κατά λάθος. Μπορείτε να κατηγορείτε τους Ολλανδούς ή τους Άγγλους ή οποιονδήποτε για την δουλεία. Όμως οι Αφρικανοί που ήρθαν πρώτοι εδώ, πραγματικά αναζητούσαν την ελευθερία τους, παρόλο που αυτό έγινε με το πρόσχημα της δουλείας. Υπάρχει καλύτερος τρόπος να μπορέσεις να καταλάβεις την ελευθερία της ψυχής σου από το να σκλαβωθείς από κάποιον άλλο; Υπάρχει καλύτερος τρόπος να καταλάβεις πραγματικά την απόλυτη ελευθερία; Κι αυτό έκαναν. Θα μπορούσατε να πείτε, “Λοιπόν, όχι. Κακοποιήθηκαν. Τους έφεραν εδώ.” Πουλήθηκαν από τις φυλές τους και, στην πραγματικότητα, υπήρχε μια συμφωνία των ψυχών να έρθουν εδώ στην Αμερική, σε αυτό τον τόπο της ελευθερίας και τελικά να ελευθερωθούν από την σκλαβιά.

Όμως, ξέρετε, είναι επίσης ενδιαφέρον να παρακολουθούμε τώρα τη δυναμική που συμβαίνει στη θεατρική σκηνή της ζωής. Πρόσφατα έκανα μια μελέτη και βρήκα ότι περίπου 53 % όλων των – πώς το ονομάζουν – Black Lives matter, της φυλής, οι ακτιβιστές της Μαύρης φυλής, πήγα κι έκανα μια μικρή έρευνα στην μεγάλη βιβλιοθήκη στον ουρανό και βρήκα ότι το 53 % απ’ αυτούς ήταν ιδιοκτήτες σκλάβων στην τελευταία τους ζωή. Αυτό είναι η Ανώτερη Συνείδηση. Αυτή είναι η μεγαλύτερη εικόνα. Έτσι έρχονται εδώ με την ενοχή τους, που ήταν ιδιοκτήτες σκλάβων και τί κάνουν; Ασχολούνται με τον ακτιβισμό, πράγμα που είναι καλό. Είναι καλό γι’ αυτούς. Κρατάει τα πράγματα σε κίνηση εδώ για την πραγματική κάποια στιγμή, την αληθινή ελευθερία για όλους.

Μπορείτε πραγματικά να καταγράψετε όλα τα κινήματα των φυλών και των πολιτισμών που ήρθαν εδώ και των θρησκειών και να συνειδητοποιήσετε ότι έρχονταν εδώ πραγματικά για να ξεκινήσουν εκείνο το μονοπάτι προς την ελευθερία τους. Οι Ασιάτες που ήρθαν με την κατασκευή των σιδηροδρόμων στην Αμερική στα 1800, δεν ήταν απλά για να κατασκευάσουν σιδηροδρόμους. Ήταν για να φύγουν από αυτές τις δυναστείες στις οποίες ανήκαν, αυτές τις χώρες που τις κρατούσαν τόσο γερά ηγεμόνες ή γαλαζοαίματοι. Ήρθαν εδώ για την ελευθερία.

Τόσο συχνά στις ειδήσεις ή σε δημόσιες συζητήσεις ανθρώπων, εστιάζονται στα μικρότερα ανθρώπινα – όχι μικρά – εστιάζονται σε μερικά από τα πιο περιορισμένα ανθρώπινα ζητήματα χωρίς να κοιτάζουν την Ανώτερη Συνείδηση σε όσα συμβαίνουν στον πλανήτη, το λόγο για ορισμένα πράγματα. Μετά κατηγορούν και κατακρίνουν και ξεκινάνε τους αγώνες τους. Η δουλειά που κάνετε εδώ, αυτή η δουλειά, το “Γι’ αυτό είμαι εδώ” αφορά αυτή την Ανώτερη Συνείδηση, την κατανόηση ότι υπάρχει μια μεγαλύτερη εικόνα σε όλα όσα συμβαίνουν. Και τελικά, θα συνειδητοποιήσετε ότι πραγματικά δεν υπάρχει κακοποίηση. Πραγματικά δεν συμβαίνει κακοποίηση. Και οι άνθρωποι θα διαπληκτίζονται μαζί μου γι’ αυτό, όμως δεν υπάρχει. Υποστηρίζω ότι απλά υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος που θα μπορούσαν οι άνθρωποι να είχαν κάνει τα πράγματα. Πραγματικά χρειάζεται να πας στην Αμερική σαν σκλάβος για να ανακαλύψεις την ελευθερία; Είναι πολλά τα βάσανα – βάσανα για τους προγόνους που ήρθαν εδώ, που δούλεψαν στις φυτείες βαμβακιού, που υπέστησαν την σκληρότητα – ίσως όμως να υπήρχε ένας καλύτερος τρόπος για να ανακάλυπταν την ελευθερία.

Η Μεγάλη Εικόνα

Ας μιλήσουμε λίγο για την Ανώτερη Συνείδηση, δηλαδή την μεγάλη εικόνα. Τί συμβαίνει πραγματικά στον πλανήτη, ποια είναι τα μεγάλα κινήματα; Υπάρχει αυτό – αυτό είναι ο λόγος που είστε εδώ. Σε αυτό ρίχνετε το φως σας. Δεν είναι η πολιτική και πραγματικά ούτε η οικονομία.

Ω, η οικονομία. Η οικονομία είναι μια από εκείνες, και πάλι, τις αντανακλάσεις όσων συμβαίνουν στον πλανήτη. Και θα πω ένα πράγμα στον καθένα από σας: Μην ανησυχείτε ότι η οικονομία θα καταρρεύσει. Μπορεί να καταρρεύσει, μπορεί κι όχι Μην ανησυχείτε γι’ αυτό, γιατί δεν θα έπρεπε να σας επηρεάσει. Όχι, δεν θα έπρεπε. Δεν θα έπρεπε να σας επηρεάσει. Θα έπρεπε να είστε σε μια ανώτερη συνειδητότητα.
Δεν θα έπρεπε να είστε εκεί κάτω στους υπονόμους και στους λάκκους με τους υπόλοιπους ανθρώπους ανησυχώντας για την κάθε μέρα αν η οικονομία θα καταρρεύσει. Εε, έχει καταρρεύσει στο παρελθόν, θα καταρρεύσει ξανά, και μετά κάθε φορά εξελίσσεται. Πηγαίνει σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Αλλάζει, βέβαια, κι έπρεπε να το κάνει. Η κεκτημένη ταχύτητα για όλα αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν στον πλανήτη – η οικονομία, η οποία σε μεγάλο βαθμό αλλάζει εξαιτίας τίνος; Του COVID. Μια τεράστια αλλαγή για την οικονομία.

Όλα αυτά τα πράγματα είναι στα σκαριά, κι αν δείτε την Ανώτερη Συνείδηση, την μεγάλη εικόνα, θα συνειδητοποιήσετε, “Αα! Αυτό έπρεπε να γίνει. Αυτό έπρεπε να γίνει.” Έπρεπε να γίνει με όλα τα κινήματα. Και ξέρω ότι υπάρχουν μερικοί που, ω, φοβούνται τις αλλαγές ή τί μπορεί να συμβεί, όμως υψωθείτε πάνω απ’ αυτό και συνειδητοποιείστε ότι αυτά τα κινήματα – όπως η Αναγέννηση, έβαλε σε κίνηση πράγματα που συνέβησαν 100, 200 χρόνια αργότερα – το κίνημα που συμβαίνει τώρα στον πλανήτη είναι επειδή η συνειδητότητα το έβαλε σε κίνηση και πρόκειται να επηρεάσει την τεχνολογία, την οικονομία, την περίθαλψη, σχεδόν τα πάντα στη ζωή.

Ας μιλήσουμε για μερικά από τα άλλα της μεγάλης εικόνας, της Ανώτερης  Συνείδησης. Ένα για το οποίο έχω μιλήσει ήδη είναι αυτή η παλιά συνειδητότητα των βασάνων. Πραγματικά έχω βαρεθεί τα βάσανα σ’ αυτό τον πλανήτη, κι όμως οι άνθρωποι τα έχουν απλά δεχτεί. Είναι ο τρόπος της ύπαρξης. “Λοιπόν, πρέπει να υποφέρεις. Είσαι άνθρωπος, υποφέρεις.” Πόσοι από τους γονείς σας σας έλεγαν, “Λοιπόν, έτσι είναι τα πράγματα. Πρέπει να υποφέρεις μέχρι να πας στον παράδεισο”, αν είσαι αρκετά τυχερός. Και μετά όλη η δόξα. Και η απάντηση, “Γιατί να περιμένω, μαμά? Δεν θέλω να περιμένω για να πάω στον παράδεισο. Τον θέλω τώρα!” Όμως οι άνθρωποι έχουν εμποτιστεί με αυτό το είδος σηπτικής συνείδησης ότι πρέπει να υποφέρουν, ενώ δεν χρειάζεται.

Η δουλειά ακριβώς που κάνουμε με το φως, μετατρέπει τα βάσανα σε χαρά, αλλά υπάρχουν πολλοί που ακόμα τα κρατάνε. Νομίζουν, πιστεύουν και συνεχίζουν να παίζουν το ρόλο, “Πρέπει να υποφέρουμε ανεβαίνοντας το λόφο. Πρέπει να υποφέρουμε καθώς πορευόμαστε στη ζωή”, ενώ δεν χρειάζεται. Ας το αλλάξουμε αυτό. Δηλαδή, στην Ανώτερη Συνείδηση, γνωρίζοντας την μεγάλη ιστορία, ας ρίξουμε το φως μας παντού, χωρίς όμως να προσπαθούμε να κάνουμε τους ανθρώπους να αλλάξουν, λέγοντας “Δεν χρειάζεται να υποφέρεις πια! Δεν χρειάζεται. Δεν χρειάζεται να υποφέρεις, ειδικά στις θρησκείες. Δεν χρειάζεται να υποφέρεις. Ο Θεός δεν θέλει να υποφέρεις.” Αλλά αυτό είναι ένα από εκείνα τα μεγάλα ανώτερα πράγματα.

Ένα άλλο είναι η οικονομία και δεν θέλω να μπω σε οικονομικά θέματα, αλλά στο κίνημα των οικονομικών ενεργειών. Και οι άνθρωποι είναι τόσο σίγουροι ότι μερικοί  έχουν ενώ άλλοι δεν έχουν, ότι ποτέ δεν πρόκειται να έχουν αρκετά, ότι υπάρχει μια συνωμοσία,  ότι φταίει η τράπεζα ή η Ομοσπονδιακή Τράπεζα Αποθεμάτων (Federal Reserve). Σκασμός!  Είναι απλά το κίνημα ενέργειας. Αυτό είναι όλο κι ο καθένας δικαιούται όλα όσα θέλει. Αυτή είναι η Ανώτερη Συνείδηση. Όλοι μπορούν να τα έχουν, αλλά δεν μπορούν να κατηγορούν άλλους όταν δεν τα έχουν. Μόνο τον εαυτό σας μπορείτε να κατηγορείτε. Μπορείτε να πείτε μόνο, “Δεν επιτρέπω την αφθονία στη ζωή μου.”

Έτσι δεν μπλεκόμαστε με το ποια τράπεζα έκανε τί και με το επιτόκιο της Federal Reserve ή οτιδήποτε από εκείνα τα πράγματα. Η Ανώτερη Συνείδηση είναι το “Ας αλλάξουμε την παλιά συνειδητότητα με την έλλειψη και τον περιορισμό και το να έχει μόνο μια μικρή ομάδα κι ας σταματήσουμε τις επιθέσεις σε εκείνους που έχουν.” Ήταν αρκετά έξυπνοι και έχουν . Ξέρετε, εννοώ, αυτό απλά διαιωνίζει το όλο θέμα, όπως “Ω, πραγματικά είναι κακό να έχεις χρήματα.” Όχι, δεν είναι. Είναι απλά ενέργεια. Αυτή είναι η Ανώτερη Συνείδηση των πραγμάτων που αλλάζουμε.

Το άλλο είναι η βιολογία, το ανθρώπινο σώμα. Οι άνθρωποι απλά δέχονται, “Λοιπόν, ξέρεις, είμαι άνθρωπος. Αυτός είμαι.” Καθορίζονται με το σώμα.  Καθορίζονται με μια πραγματικότητα βασισμένη στον άνθρακα. Αυτό είναι σκέτη μ@@@α! Δηλαδή, όχι στην Ανώτερη Συνείδηση. Βρίσκονται απλά εκεί που οι αγγελικές υπάρξεις έτυχε να προσγειωθούν ή να βάλουν την συνειδητότητά τους και τώρα έχουν ένα υλικό σώμα και νομίζουν ότι το υλικό σώμα είναι αυτές. Δεν είναι.

Όπως συζητάω στο ProGnost Update, που θα βγει σύντομα – θα έρθει στο σπίτι σας στις 14 Ιουλίου –  η Ανώτερη Συνείδηση είναι ότι, δεν έχει σημασία αν έχεις σώμα. Μπορείς να ενσωματώσεις την συνειδητότητά σου, την ύπαρξη σου, σε οτιδήποτε. Τελικά, είναι φως. Δεν είναι βιολογία. Δεν βασίζεται στον άνθρακα. Δεν εξαφανίζεσαι όταν πεθάνεις. Ο θάνατος είναι τόσο γαμ@@@ ανακούφιση μερικές φορές, αλλά οι άνθρωποι φοβούνται τον θάνατο. Έτσι παραγεμίζουν το σώμα τους περισσότερο και το σώμα τους πονάει και η Ανώτερη Συνείδηση είναι, ότι μπορείτε να ενσωματωθείτε σε οτιδήποτε θέλετε, είτε βασίζεται στον άνθρακα, όπως η βιολογία σας, είτε είναι η τεχνολογία, για την οποία μιλάω στο ερχόμενο ProGnost Update της 14ης Ιουλίου. Δεν έχει σημασία.

Μπορείτε να ενσωματωθείτε σε ένα άλλο πλάσμα, όπως ένα πουλί, αν θέλετε. Μπορείτε να ενσωματωθείτε σε μια άλλη πραγματικότητα, που δεν μπορεί καν να εξηγηθεί με ανθρώπινους όρους. Αλλά οι άνθρωποι είναι τόσο εστιασμένοι στο σώμα, “Αυτό είναι εγώ.” Λες και “Ο Θεός μου έδωσε αυτό το σώμα. Ο Θεός με έχωσε εδώ μέσα.” Όχι, όχι, όχι, όχι, όχι, όχι, όχι, όχι. Ναι, πήρατε το σώμα, αλλά μπορείτε επίσης να βγείτε όποτε θελήσετε ή να έχετε μια Ανώτερη Συνείδηση συμβατότητας με αυτό το βασισμένο στον άνθρακα σύστημα που έχετε. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι δικό σας πραγματικά, αλλά το κατοικείτε, έτσι μπορείτε να έχετε λίγη αρμονία και να φέρετε μέσα το φωτεινό σώμα.

Αυτά είναι τα πράγματα της μεγάλης εικόνας. Δεν είμαστε εδώ για να εστιάσουμε σε συγκεκριμένα πράγματα όπως ο καθαρισμός των ωκεανών. Είναι σημαντικό και τελικά, η συνειδητότητα που ακτινοβολείτε θα εμπνεύσει άλλους ανθρώπους να το κάνουν αυτό. Και χρειάζεται, μια ευθύνη για το περιβάλλον, αλλά δεν είμαστε εδώ για να προσπαθήσουμε να ξεσηκωθούμε ενάντια σε εκείνους που μολύνουν. Άλλοι θα αναλάβουν αυτό τον ρόλο. Δεν χρειάζεται να το κάνετε.
Είστε εδώ για την Ανώτερη Συνείδηση, την μεγάλη εικόνα των πραγμάτων που συμβαίνουν στον πλανήτη. Θα σας το υπενθυμίζω αυτό πότε πότε, γιατί είναι εύκολο να παγιδευτείτε στα μικροπράγματα. Είναι εύκολο να παγιδευτείτε στην πολιτική του πλανήτη ή στα οικονομικά ή στις δουλειές ή σε οτιδήποτε παρόμοιο. Δεν είναι δική μας δουλειά.  Είμαστε εδώ για την Ανώτερη Συνείδηση, πάνω από τα κεφάλια των περισσότερων ανθρώπων.

Ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή με αυτά κι ας τα νιώσουμε για μια στιγμή. Την πραγματική μεγάλη εικόνα. Δεν υπάρχουν αγώνες σ’ αυτήν. Δεν υπάρχουν μάχες σ’ αυτήν. Είναι απλά η κατανόηση της δυναμικής όσων συμβαίνουν, των τάσεων της ενέργειας στον πλανήτη και μετά η άδεια στο φως να τα φωτίσει αυτά.

Εκεί που πηγαίνουμε στην επόμενη Σειρά μας, στην Alt, υπάρχουν πολλές δυνατές πραγματικότητες, που μπορεί να συμβαίνουν ταυτόχρονα εδώ σ’ αυτό τον πλανήτη ή σε άλλα μέρη. Και γι’ αυτό λέω ότι δεν υπάρχει τώρα χώρος για την έλλειψη ελευθερίας. Δεν υπάρχει χώρος για να τραβολογάτε παλιά ζητήματα, κατηγορώντας άλλους. Δεν υπάρχει χώρος για το “εγώ ο καημένος”. Δεν υπάρχει χώρος για θύματα ή κακοποιητές σ’ αυτήν. Είμαστε εδώ για να κάνουμε καθαρή, αγνή και ιερή δουλειά της συνειδητότητας όσο μένετε εδώ στο υλικό σώμα.

Έτσι ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή.

Τα Δικαιώματά Σας

Λοιπόν, μιλώντας για ελευθερία και ανεξαρτησία, εσείς θα μείνετε εδώ στον πλανήτη, υποθέτω, σαν ενσωματωμένοι Μάστερ. Ξέρετε, μερικές φορές αναρωτιέμαι, θα ήταν πολύ πιο εύκολο απλά να έρθετε στην άλλη πλευρά. Πραγματικά θα ήταν. Δηλαδή, δεν χρειάζεται να σέρνετε παντού το σώμα. Δεν έχουμε χρήματα εκεί. Δεν έχουμε δικηγόρους. Δεν υπάρχουν πρώην σύζυγοι.

Πάντως, καθώς προχωράμε, είναι επιτακτικό να έχετε ορισμένα δικαιώματα στη ζωή σας και θέλω αυτά να γραφτούν σήμερα, με την βοήθεια [εκείνων] στο πίσω μέρος, και με την Λίντα στο μικρόφωνο. Και πρόκειται να δημιουργήσουμε ένα πραγματικό εμπεριστατωμένο έγγραφο, όπως η Διακήρυξη των Δικαιωμάτων ή Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας κι αυτό θα λειτουργεί σαν οδηγός για τους Μάστερς, τους ενσωματωμένους Μάστερς στον πλανήτη. Είναι δικαίωμα σας. Πράγματα τα οποία δικαιούστε. Πράγματα που αναγνωρίζετε σαν δικαίωμά σας για να μείνετε εδώ. Και πάλι, θα φτιάξουμε ένα όμορφο έγγραφο. Εγώ θα το υπογράψω και θα το στείλω σε όποιον το θέλει.

Έτσι, θα το ονομάσουμε “Αναγνώριση των Δικαιωμάτων των Ενσωματωμένων Μάστερς” ή απλά “Δικαιώματα των Ενσωματωμένων Μάστερς”. Θα δώσω το πρώτο και μετά θέλω να έχω την συμμετοχή σας. Θα τα γράψουμε. Θα τα φτιάξουμε και θα τα βελτιώσουμε κι έπειτα θα φτιάξουμε ένα όμορφο έγγραφο.

Έχετε λοιπόν σαν Μάστερ το δικαίωμα στην αφθονία. Τελεία και παύλα. Δεν υπάρχουν “αν”, “και” ή “αλλά”. Δεν υπάρχει, “Λοιπόν, δεν ξέρω πώς να βγάζω χρήματα.” Βγάλε το σκασμό! (η Λίντα παίρνει μια κοφτή ανάσα και λίγα γέλια).

Το θέλω αυτό στο έγγραφο, παρεμπιπτόντως . Λυπάμαι, αλλά οι βρισιές δεν με ενοχλούν. Απλά ενοχλούν …

ΛΙΝΤΑ: Θα μπορούσες να μιλήσεις στον Τζεφ γι’ αυτό;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Δεν τον ενοχλεί. Έχει βγει νοκ άουτ. Είναι κάπου αλλού. Αλλά μερικές φορές πρέπει να χρησιμοποιήσω τέτοιες λέξεις για να πω “Ξεπεράστε το!” Έχετε το δικαίωμα στην αφθονία. Τελεία και παύλα. Δεν υπάρχουν δυο δρόμοι προς αυτήν. Και τότε το ανθρώπινο μυαλό πετάγεται, “Λοιπόν, δεν ξέρω πώς και ποτέ δεν ήξερα. Κι “ο άντρας’”την έχει, και η συνωμοσία την έχει, και η Federal Reserve και οι εξωγήινοι.” (κι άλλα γέλια)

Θέλω να αναγνωρίσετε τώρα, ότι έχετε δικαίωμα σ’ αυτήν. Και την στιγμή που θα το αναγνωρίσετε – χωρίς “αν’” “και” ή “αλλά” – την στιγμή που θα αναγνωρίσετε “Αυτό είναι δικαίωμα μου, να έχω αφθονία στον πλανήτη σαν ενσωματωμένος Μάστερ”, όλες οι ενέργειες τότε θα αλλάξουν. Αν το τσακίσετε με τα “αλλά” και λέτε, “Αλλά δεν ξέρω τί να κάνω. Ίσως ο Βυσσινί Κύκλος να μου δώσει χρήματα”, τότε το τσακίζετε και οι ενέργειες θα συνεχίσουν να είναι εντελώς αλλόκοτες.

Ξέρετε, ξεκινάτε καλά λέγοντας, “Έχω δικαίωμα στην αφθονία.” Τελεία και παύλα. “Αλλααά …” και τότε όλη η ενέργεια στραβώνει πάλι. Άρα, “Έχω δικαίωμα στην αφθονία”, τελεία και παύλα κι έχετε. Καθένας από σας το έχει. Οπότε ας το βάλουμε σαν ένα από τα δικαιώματα, το δικαίωμα στην αφθονία. Ωραία.

Eρωτήσεις δικαιωμάτων στο κοινό

ΝΚΟΚ: Γεια. Λοιπόν, θα ήθελα να έχω την ελευθερία να τηλεμεταφέρομαι όπου θέλω να πάω.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Είναι σημαντικό αυτό;
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Μπορώ να σου δείξω πώς να το κάνεις, αλλά δεν πρόκειται να πάρεις το υλικό σώμα σου.
ΝΓΚΟΚ: Δεν έχει σημασία.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ταυτίζεσαι με το σώμα σου, μην το κάνεις. Είναι έλλειψη ελευθερίας. Μην το κάνεις. Συνειδητοποίησε ότι είναι δικό σου κι ότι υπάρχει προσωρινά, αλλά αν πιστεύεις ότι πρέπει να πας σε μια άλλη πραγματικότητα και να πάρεις μαζί το σώμα σου, ταυτίζεσαι υπερβολικά με κάτι που δεν είναι πραγματικά εσύ. Οπότε, δεν πρόκειται καν να το βάλω στον πίνακα. Δεν πρόκειται να το αναγνωρίσω, γιατί είναι σκέτη μ@@@α (η Λίντα παίρνει μια κοφτή ανάσα σιγανά).

Αν θέλετε να πάτε οπουδήποτε, μπορείτε όποια στιγμή θέλετε. Μπορείτε να περάσετε μέσα από πραγματικότητες οποιαδήποτε στιγμή, αλλά μην περιμένετε να πάρετε την βιολογία σας. Κι αν το κάνετε, χρειάζεται να πάτε πίσω στον Αντάμους 101 και να καταλάβετε ότι δεν είστε το σώμα σας. Είστε μια ψυχή. Βάζετε την  συνειδητότητά σας προσωρινά σε μια ατομική δομή που βασίζεται στον άνθρακα, αλλά δεν πρόκειται να την σέρνετε σε όλο το γαμ@@@ σύμπαν με όλες τις ενοχλήσεις και τους πόνους της και την πιθανότητα του καρκίνου και τη γήρανση και την ακράτεια κι όλα τα υπόλοιπα (λίγα γέλια).

Γιατί θέλετε να το πάρετε αυτό μαζί σας; Και σας το κάνω δύσκολο, αλλά θέλω να το καταστήσω πολύ σαφές. Μπορείτε να μεταφερθείτε οπουδήποτε θέλετε. Μπορείτε να πάτε στις άλλες σφαίρες. Αυτό είναι που κάνει ο Μέρλιν. Ο Μέρλιν μπορεί να πάει στις σφαίρες, αλλά στον πυρήνα, από τη φύση σας, δεν είστε υλικές υπάρξεις.

Λοιπόν, θέλεις να ταξιδέψεις; (αυτή του στέλνει ένα φιλί) Σ’ ευχαριστώ. Θέλεις να ταξιδέψεις; Μπορούμε να το κάνουμε. Είναι τόσο εύκολο. Μιλάμε γι’ αυτό στο  ερχόμενο ProGnost 2022 Update της 14ης Ιουλίου (λίγα γέλια), αλλά θα το κάνουμε χωρίς να πρέπει να πάρουμε αυτό το υλικό πράγμα μαζί. Οκέι; Είναι εύκολο να το κάνεις. Θα το κάνουμε, ιδιαίτερα στο Keahak. Μπορείτε να πάτε στις άλλες σφαίρες.

Το άλλο ενδιαφέρον πράγμα είναι ότι δεν πρόκειται να πάρετε μαζί σας τον εγκέφαλό σας, δόξα τω Θεώ. Ωω! Όμως, όμως – να το αυτό το ‘όμως’ – θα το θελήσετε. “Όχι, πρέπει να πάρω μαζί μου τον εγκέφαλο και το σώμα μου.” Όχι. Αυτά είναι σαν άσχημες ετεροθαλείς αδελφές. Ξέρετε, δεν θέλετε να τις φέρετε μαζί σας στο πάρτι, θα καταστρέψουν όλη τη φάση. Πάντως θα το κάνουμε αυτό. Είναι θέμα της συνειδητότητας και το να φέρετε την  συνειδητότητα οπουδήποτε θελήσετε. Αυτό είναι πραγματική ελευθερία. Ωραία. Σ’ ευχαριστώ. Δεν πρόκειται να το βάλουμε στον πίνακα. Θα υποκριθούμε ότι δεν συνέβη ποτέ.

Οκέι. Τι έχουμε παρακάτω; Την Διακήρυξη των Δικαιωμάτων σας σαν ενσωματωμένων Μάστερ.

ΤΖΙΜ: Γιατί να είσαι άνθρωπος αν – για να είσαι άνθρωπος, πρέπει να αλληλεπιδράς με άλλους ανθρώπους. Άρα έχω το δικαίωμα να συναναστρέφομαι με ανθρώπους που μπορούν να με συναντήσουν εκεί όπου βρίσκομαι.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Δεν πρόκειται να συμβεί (γέλια). Αυτό θα είναι πιο δύσκολο απ’ όσο είχα πιστέψει! (κι άλλα γέλια) Πίστευα ότι απλά θα το κάναμε με κλειστά μάτια. Αυτό που νιώθω στην ενέργεια είναι ότι, θέλεις να είναι όλοι σαν εσένα και δεν  πρόκειται να συμβεί.
ΤΖΙΜ: Όχι, αλλά θέλω μερικούς.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Μερικούς.
ΤΖΙΜ: Ξέρεις, μερικούς.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Δεν πρόκειται να συμβεί, σε γενικές γραμμές. Γιατί δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα;
ΤΖΙΜ: Ω, δεν το ζητούσα.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Δεν το ζητούσες, αλλά το ζητάς τώρα. Οκέι. Οπότε πώς φαίνεται αυτό; Θέλεις να παντρευτείς κάποιον; Μια ενεργειακή αρμονία, συνήχηση, εμ …
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Φίλους;
ΤΖΙΜ: Δεν χρειάζεται να είμαστε.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Όχι.
ΤΖΙΜ: Όμως να συναντάω άλλους ανθρώπους και να έχω μια αίσθηση ότι καταλαβαινόμαστε. Βλέπουμε ο ένας τον άλλο στην ολότητα αυτού …
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σίγουρα. Καλή τύχη (ο Αντάμους γελάει).
ΤΖΙΜ: … και εκτίμηση.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ο Κώλντρε με κατηγορεί ότι είμαι ιδιαίτερα σκληρός σήμερα. Μπα! (ο Αντάμους συνεχίζει να γελάει) Ναι.

ΤΖΙΜ: Πραγματικά δεν νομίζω ότι είναι αδύνατον. Πιστεύω ότι …

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Καταρχήν γιατί το θέλεις;

ΤΖΙΜ: Χμ. Επειδή είναι διασκεδαστικό. Δεν είναι μοναχικό.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Λοιπόν, ίσως όχι μοναχικό. Οκέι. Ναι. Να έρχεσαι εδώ πότε πότε. Να έρχεσαι στο Shoud και μετά να φεύγεις. Δηλαδή, να γυρίζεις …

ΤΖΙΜ: Εδώ είμαι! (αυτός γελάει)

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Καταλαβαίνω τι λες, αλλά θέλω να έχεις διαύγεια. Είναι τόσο σημαντικό πραγματικά; Να έρχεσαι και να κάθεσαι στις άλλες σφαίρες.

ΤΖΙΜ: Όχι, όχι, όχι. Γιατί να συμμετέχουμε στην ανθρώπινη εμπειρία;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Το τζίνι σου δίνει τρεις ευχές – ξέρεις, τρίβεις το λυχνάρι, το τζίνι σου δίνει τρεις ευχές – και η πρώτη είναι “Θέλω να περιβάλλομαι από άλλους ανθρώπους”;

ΤΖΙΜ: Όχι, όχι, όχι. Όχι!

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Υπερβάλω εδώ …

ΤΖΙΜ: Όχι!

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: … αλλά είναι, πω πω! Εγώ θα είχα διαλέξει κάτι άλλο για τον πίνακα. Δηλαδή, δεν θέλω να σου δώσω όλες τις ιδέες εδώ, αλλά … οκέι, ας το προχωρήσουμε. Λοιπόν θέλεις να είσαι με αδελφές ψυχές.

ΤΖΙΜ: Κάτι τέτοιο, ναι.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Οκέι.

ΤΖΙΜ:  Ή θέλω να χρησιμοποιώ αυτή την εμπειρία πότε πότε.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Οκέι. Μπορείς να έρχεσαι εδώ όποτε θέλεις. Μπορείς να έρχεσαι σε μερικές από τις συναθροίσεις, στα εργαστήρια.

Ναι, οπότε το έχεις αυτό.

ΤΖΙΜ: Ναι.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Όμως αυτό αξίζει να μπει στον πίνακα; Θα το βάλουμε εκεί, επειδή σε τιμώ και σε σέβομαι. Θα το βάλουμε εκεί, αλλά απλά αναρωτιέμαι …

ΤΖΙΜ: Νομίζω ότι υπάρχει μια πτυχή ηγεσίας σ’ αυτό. Ξέρεις, το να έχεις αυτή την εμπειρία εδώ.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σωστά.

ΤΖΙΜ: Και να την βγάλεις έξω στον κόσμο και να μοιραστείς την ουσία της με άλλους ανθρώπους. Πιστεύω ότι υπάρχει …

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Πώς θα το διατύπωνες για τον πίνακα; “Έχω το δικαίωμα να είμαι με άλλους ανθρώπους;” (ο Τζιμ αναστενάζει) Τον παιδεύω. Ναι. “ Έχω το δικαίωμα να” τι;

ΤΖΙΜ: Είναι κάτι σαν να σε συναντούν … (ένας άντρας λέει “Καλές σχέσεις”)  Όχι, όχι. Είναι πιο πολύ απ’ αυτό. Είναι πιο πολύ απ’ αυτό.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Κάτι όπως να μπορείς να περνάς ποιοτικό χρόνο με όμοιους σου;

ΤΖΙΜ: Ναι, αλλά πιο πολύ.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Πιο πολύ απ’ αυτό.

ΤΖΙΜ: Ναι, πιο πολύ απ’ αυτό. Ναι. Ναι, γιατί είναι μια συν-δημιουργία. Είναι να βλέπεις άλλους Μάστερ.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Οκέι. Δώσε μου οκτώ λέξεις ή λιγότερες για τον πίνακα εδώ.

ΤΖΙΜ: Ουφ! Βοήθεια (αυτός γελάει).

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Το δικαίωμα να … ;

ΤΖΙΜ: Όχι, όχι. Όχι, είναι πιο πολύ απ’ αυτό. Είναι πιο πολύ.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Αυτό θα το έβαζα στον πίνακα! (κι άλλα γέλια)

ΣΩΜΠΡΑ 1(άντρας) : Συν-δημιουργία με άλλους Μάστερ. Ποιο είναι το σημείο ηγεσίας για σένα;

ΤΖΙΜ: Η εμπειρία μου είναι ότι, όταν δω ένα άλλο άτομο και δω μέσα από τον άνθρωπο και δω τη δυνατότητα για την ομορφιά τους, την δυνατότητα να είναι μάστερ, αυτό τότε τους κάνει κλικ. Τότε ξέρουν. Τότε ξέρουν.

ΣΩΜΠΡΑ 1: Καλό. Το δικαίωμα να με τιμούν οι άλλοι γι’ αυτό που είμαι;

ΤΖΙΜ: Πολύ καλό, ναι. Ναι. Και υπάρχει μια συνήχηση κάνοντας το μαζί..

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Αυτός ήταν καλός τρόπος να το διατυπώσετε.

ΤΖΙΜ: Μπορείς να το ξαναπείς, σε παρακαλώ; (λίγα γέλια)

ΣΩΜΠΡΑ 1: Το δικαίωμα να με τιμούν οι άλλοι γι’ αυτό που είμαι.

ΤΖΙΜ: Έτσι …

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Τι λέτε για το δικαίωμα να αφήνω τον εαυτό μου να φωτίζει ή να αφήνομαι να με βλέπουν εκείνοι που είναι έτοιμοι να με δουν (κάποιος λέει “Ωω!”). Ναι.

ΤΖΙΜ: Ναι.

ΣΩΜΠΡΑ 1: Αυτό είναι μέρος της ηγεσίας.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Ναι. Με άλλα λόγια, είναι ασφαλές να είστε αυτοί που είστε κι αυτό πραγματικά παίρνετε. Ωραία. Είναι ασφαλές να είστε αυτοί που είστε. Θα υπάρξουν εκείνοι που θα σε αναγνωρίσουν, Τζιμ, κι εκείνοι που δεν θα σε αναγνωρίσουν. Και για εκείνους που δεν θα σε αναγνωρίσουν, σιγά το πράγμα. Για  εκείνους που θα σε αναγνωρίσουν, τότε θα έχετε εκείνη την συνήχηση για την οποία μιλούσες.

ΛΙΝΤΑ: Άρα “ασφαλές να είστε αυτοί που είστε” είναι για τον πίνακα;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Μου αρέσει αυτό.

ΛΙΝΤΑ: Οκέι.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Και θα το φτιάξουμε κι άλλο, πάντως ήταν μια καλή συζήτηση. Μπήκα στην πραγματική Ανώτερη Συνείδηση του πράγματος, στην μεγαλύτερη εικόνα. Οπωσδήποτε, το δικαίωμα επιτέλους να βγείτε από την κρυψώνα και να είστε εσείς κι απλά να αφήσετε αυτό το φως να φωτίσει χωρίς να πρέπει να φυλάσσεται. Θα υπάρξουν εκείνοι που θα αναγνωρίσουν ποιοι είστε και πολλοί που δεν θα αναγνωρίσουν. Και για εκείνους που δεν θα το κάνουν, είναι εντάξει. Αλλά στο θέμα του Τζιμ, εκείνοι που θα το κάνουν, θα σας αναγνωρίσουν πραγματικά και αυτή θα είναι μια σύνδεση ψυχής με ψυχή. Ωραία.

ΛΙΝΤΑ: Οκέι. Επόμενο;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι.

ΓΙΟΥΛΙΑ: Να έχουμε ένα υγιές υλικό σώμα.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Να έχετε ένα υγιές υλικό σώμα.

ΓΙΟΥΛΙΑ: Να μην υποφέρουμε.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Αυτό ανήκει πραγματικά εδώ στον πίνακα;

ΓΙΟΥΛΙΑ: Ναι.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Οπωσδήποτε ανήκει. Θα έπρεπε πιθανόν να ήταν το νούμερο δύο, πάντως, οπωσδήποτε. Ένα τέτοιο ζήτημα. Το δικαίωμα σε μια ισορροπημένη βιολογία.

ΓΙΟΥΛΙΑ: Ναι.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ισορροπημένη με την ψυχή σας, ισορροπημένη με την συνειδητότητά σας και ισορροπώντας τον εαυτό της συνεχώς, με άλλα λόγια, αδιάκοπα.

Το σώμα που βασίζεται στον άνθρακα, το οποίο έχει όλες τις ικανότητες να επανέρχεται σε ισορροπία αδιάκοπα, να ανανεώνεται.

Αλλά υπάρχουν πολλοί παράγοντες που εμποδίζουν να συμβεί αυτό. Ένας είναι απλά η πεποίθηση της χαμηλής  συνειδητότητας που έχουν οι άνθρωποι, ότι δεν έχουν τον έλεγχο του σώματός  τους. Αυτό είναι πολύ χαμηλή συνειδητότητα. Πρόκειται να πάμε πιο πέρα και να πούμε, “Όχι. Εχω το δικαίωμα να ανταποκριθεί το σώμα στην συνειδητότητά μου. Όχι στις σκέψεις μου, όχι στις μικρές θετικές δηλώσεις μου, αλλά “Ει, σώμα. Εγώ είμαι το φως.” Απλά πείτε το αυτό στον εαυτό σας. Δηλαδή, δεν χρειάζεται να το πείτε δυνατά, “Εγώ είμαι το φωτεινό σώμα. Εγώ είμαι το φως.” Και το σώμα ξαφνικά κάνει, “Ουου! Ωω!
Μακάρι να το είχα ακούσει αυτό από σένα πριν από 50 χρόνια, θα είχαμε κάνει τα πράγματα διαφορετικά. Αλλά, όχι, ήσουν τόσο απασχολημένος με όλα σου τα παράξενα και ήσουν τόσο απασχολημένος με το να με μισείς και είσαι τόσο απασχολημένος με το να συνουσιάζεσαι και να νιώθεις ενοχές. Τι να έκανα εγώ; Ξέρεις, σκόπευα να καταρρεύσω.” Οπότε έχετε το δικαίωμα σε μια ισορροπημένη βιολογία.

ΓΙΟΥΛΙΑ: Θυμάμαι …

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Μικρόφωνο, παρακαλώ. Απλά μίλα μέσα σ’ αυτό.

ΓΙΟΥΛΙΑ: Θυμάμαι πριν από μερικά χρόνια είπες ότι ο ναός για την αναζωογόνηση είναι έτοιμος για μας.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Οπωσδήποτε.

ΓΙΟΥΛΙΑ: Λοιπόν, περιμένουμε όλοι. Πού είναι;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Πού είναι; ———————

Είναι εκεί! Είναι εκεί. Πού είναι; Κάθεσαι πάνω του .(γέλια καθώς αυτή κοιτάζει την καρέκλα της). Είναι εκεί! Πρέπει να τον χρησιμοποιείς! Γιατί είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβετε; Όλα όσα χρειάζεστε υπάρχουν – η αφθονία σας, η υγεία σας – “Δεν την βλέπω. Πού είναι; Ποιος την έχει; Κάποιος. Πόσο πρέπει να πληρώσω γι’ αυτήν;” Είναι εδώ ακριβώς! “Εγώ είμαι το φως. Σώμα, αναζωογονήσου.” Πάρτε λίγο τον έλεγχο! Κάντε κάτι. Επιτρέψτε να συμβεί. Και δεν …

ΛΙΝΤΑ: Μήπως θέλεις ένα ποτήρι κρασί; (λίγα γέλια)

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Πείτε το όπως θέλετε. Πρέπει να το χρησιμοποιήσετε. Κι αν το σώμα σας δεν ανταποκριθεί, πηγαίνετε στην Ανώτερη Συνείδηση, “Ει, Εγώ είμαι το φως. Είμαι ο Μάστερ. Χρειάζομαι αυτό το σώμα για όσο θα μείνω εδώ στον πλανήτη. Δεν με νοιάζει τι λέει η επιστήμη, και δεν με νοιάζει που οι άνθρωποι λένε ότι τα θαύματα δεν είναι δυνατά. Σώμα, κοίτα να συνέλθεις.” Χρησιμοποιώ μερικές σκληρές λέξεις. Συγγνώμη, σε όποιον πρόσβαλα.

Λοιπόν, ξέρετε, κάνουμε γύρους κι όλα καταλήγουν στο εξής: Όλα όσα χρειάζεστε υπάρχουν. Δεν με νοιάζει αν το ονομάζετε Ναό της Αναζωογόνησης, όπως κι αν το λέτε, τα Θεραπευτικά σας Σπήλαια, οτιδήποτε. Όλα αυτά είναι αποσπάσεις. Τα έχετε όλα εντός σας για να αναζωογονηθεί το σώμα σας, για να έχετε αφθονία χωρίς να δουλεύετε γι’ αυτήν, χωρίς να υποφέρετε κάνοντάς το. Όλα αυτά τα πράγματα υπάρχουν. Πρέπει απλά να το επιτρέψετε. Αφήστε το να γίνει. Και λέτε, “Μα το κάνω.” Όχι, δεν το κάνετε. Συνεχίζετε να μην επιτρέπετε. Συνεχίζετε να βρίσκετε δικαιολογίες, να αναβάλετε και να περιμένετε κάποια παρέμβαση από μένα, από κάποιον, από κάτι άλλο. Δεν έχει σημασία.

ΓΙΟΥΛΙΑ: Είναι τόσο δύσκολο να αναζωογονηθούμε;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Όχι. Όχι, δεν είναι. Είναι να επιτρέπετε κβαντικά, υποθέτω, απλά να πείτε, “Εντάξει. Εγώ είμαι το φως και θα μείνω εδώ στον πλανήτη. Έχω σπουδαία δουλειά να κάνω και, σώμα, ισορρόπησε.”

Λοιπόν, μπορεί να αρρωστήσετε πραγματικά για μια δυο εβδομάδες. Μπορεί να μείνετε στο κρεβάτι. Μπορεί να σας στρίψει λιγάκι. Είναι μέρος του συστήματος καθαρισμού. Είναι μέρος του καθαρισμού που συμβαίνει συναισθηματικά και σωματικά κι επιτρέψτε το. Έχετε μόλις κάνει ένα κβαντικό επιτρέπω λέγοντας, “Πρόκειται να αφήσω το σώμα μου να ισορροπήσει ξανά.”

Λοιπόν, μην κάνετε αυτό όπου λέτε, “Θέλω να φαίνομαι 50 χρόνια νεώτερος και θέλω να έχω μεγαλύτερα ή μικρότερα μέλη.”  Όποια κι αν τυχαίνει να είναι αυτά. Κάποια μεγαλύτερα, κάποια μικρότερα. Μην το κάνετε αυτό. Είναι το σώμα σας. Είναι η θεϊκότητά σας ενσωματωμένη στην βιολογία κι αφήστε το να κάνει αυτό που έχει να κάνει. Ξέρει πώς να ισορροπεί. Υπάρχει για να σας υπηρετεί. Μην αρχίσετε να του λέτε, ότι πρέπει να δείχνει νεώτερο ή ότι θέλετε περισσότερη ενέργεια. Σκάστε! Απλά επιτρέψτε να συμβεί η βιολογική εξισορρόπηση.

Λίντα, το μικρόφωνο. Ω, ναι.

ΛΟΥΚΡΈΣΙΑ: Ελευθερία να ζούμε με χάρη.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ελευθερία να ζούμε με χάρη. Όμως ας το ορίσουμε αυτό, γιατί αλλιώς είναι κάπως αόριστο. Τι σημαίνει αυτό για σένα;

ΛΟΥΚΡΈΣΙΑ: Άφησε να έρθει σε σένα. Χωρίς ανησυχίες.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Όχι, ας γίνουμε συγκεκριμένοι με τρόπο βγαλμένο απ’ τη ζωή. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, αλλά ας το θέσουμε έτσι, ώστε εκείνοι που θα έρθουν μετά από σένα να μπορούν επίσης να το βλέπουν και να λένε, “Αα, οκέι. Αυτό βγάζει νόημα.” Η ελευθερία να ζείτε με χάρη, αλλά τί σημαίνει αυτό; (μια γυναίκα λέει “Άνεση”)

ΛΟΥΚΡΈΣΙΑ: Με άνεση.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Χάρη και άνεση.

ΛΟΥΚΡΈΣΙΑ: Με άνεση. Απλά να υπάρχουμε.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Αλλά ας προσπαθήσουμε να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι. Ελευθερία σε τι;

ΛΟΥΚΡΈΣΙΑ: Να δημιουργούμε και να επιτρέπουμε.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Τα έχουμε αυτά εδώ. Ελευθερία να … ;

ΛΟΥΚΡΈΣΙΑ: Λοιπόν, χάρη είναι όταν επιτρέπουμε την αφθονία, επιτρέπουμε όλες αυτές τις μορφές εμπειρίας, χωρίς να δουλεύουμε γι’ αυτές, χωρίς να υποφέρουμε.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σωστά. Χωρίς να υποφέρετε. Οπότε, ας …

ΛΟΥΚΡΈΣΙΑ: Χωρίς να υποφέρουμε.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ας το προσεγγίσουμε από την άποψη των βασάνων. Η ανθρωπότητα πιστεύει στα βάσανα. Τελεία και παύλα. Θέλουν να πιστεύουν σ’ αυτά. Αγαπούν τα βάσανα τους, διαφορετικά αυτά δεν θα υπήρχαν. Έχουν εμποτίσει τα βάσανα στις εκκλησίες και μετά οι εκκλησίες τα μιμούνται για όλους, “Πρέπει να υποφέρετε. Ο Θεός θέλει να υποφέρετε.” Ορισμένες θρησκείες. Ξέρετε, η Εβραϊκή θρησκεία έχει να κάνει με τα βάσανα. Οι Καθολικοί, ω! Οι Καθολικοί (γέλια). Αυτοί είναι σπουδαίοι στο να υποφέρουν. Δηλαδή, μερικές από τις άλλες θρησκείες δεν έχουν τόσα βάσανα, μόνο λίγο. Και η κοινωνία, ξέρετε, σας λέει, “Πρέπει να υποφέρετε. Πρέπει να δουλεύετε σκληρά.” Από πού προήλθε αυτό; Δεν χρειάζεται να δουλεύετε σκληρά. Αλλά οι άνθρωποι το πιστεύουν. Έτσι, πρόκειται να πάμε στην Ανώτερη Συνείδηση, “Ω, όχι, δεν χρειάζεται να δουλεύετε σκληρά.” Μπορείτε να κάνετε πράγματα που σας αρέσει να κάνετε. Μπορείτε να εκφράζετε τη δημιουργικότητα σας. Αλλά να δουλεύετε σκληρά; Όχι, όχι, όχι.

Λοιπόν, μιλάμε για τα βάσανα. Πώς θα το δηλώσεις εδώ στον πίνακα σαν δικαίωμα σας να μην υποφέρετε, αλλά ας μην χρησιμοποιήσουμε τη λέξη “υποφέρω”;

ΛΟΥΚΡΈΣΙΑ: Χαρά.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Το δικαίωμα σας … ;

ΛΟΥΚΡΈΣΙΑ: Χαρούμενα. Να ζούμε χαρούμενα.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Χαρούμενη ζωή, ίσως.

ΛΟΥΚΡΈΣΙΑ: Μμ χμμ. Χαρούμενη ζωή.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Θα ήθελα όμως λίγο περισσότερη διαύγεια σ’ αυτό. Θέλω να … (ένας άντρας λέει “Το δικαίωμα να επιλέγουμε τη χαρά” κι ο Αντάμους αναστενάζει) Ναι, να επιλέγετε τη χαρά, αλλά να ζείτε με χαρά. Όμως πώς θα πούμε, χωρίς να λέμε τη λέξη “βάσανα”, πώς θα πούμε, “Όχι άλλα βάσανα;” Ή ίσως απλά να το πούμε. Ίσως … (αρκετοί άνθρωποι σχολιάζουν) Υποθέτω, το δικαίωμα για όχι άλλα βάσανα.

Οκέι. Ας συνεχίσουμε. Αυτό πρόκειται να γίνει πραγματικά ενδιαφέρον. Στον πίνακα (οι άνθρωποι συνεχίζουν να προτείνουν διάφορα σχόλια), θα βελτιώσουμε τα λόγια, αλλά θέλουμε να βρούμε έναν τρόπο για να πούμε “Όχι άλλα βάσανα”. Έχετε το δικαίωμα να μην υποφέρετε (ένας άντρας λέει “Παντοτινή χαρά”). Ναι, αλλά εγώ …

ΛΙΝΤΑ: Άνεση και χάρη!

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Αλλά αυτό δεν το δηλώνει αρκετά ξεκάθαρα ότι πρέπει να πάμε πέρα από τα βάσανα. Οι άνθρωποι είναι …Ο Κώλντρε μου υπενθυμίζει κάτι. Κάναμε ένα εργαστήριο στην Γαλλία πριν από αρκετά χρόνια και είπαμε σε όλους να φέρουν ένα μπουκάλι κρασί κι αρχίσαμε να πίνουμε το κρασί, όλοι, μαζί κι ο Κώλντρε, και ξαφνικά συνειδητοποίησε ότι δεν ήμουν εκεί για 20 λεπτά περίπου (λίγα γέλια) κι αυτός απλά φλυαρούσε. Οπότε ανησυχεί μήπως αυτό πρόκειται να συμβεί τώρα. Ίσως (κι άλλα γέλια).

Το δικαίωμα στο χιούμορ. Το δικαίωμα στο χιούμορ σε κάθε κατάσταση και μπορείς να το γράψεις αυτό στον πίνακα. Το δικαίωμα να παραδίδετε τα πράγματα στην σοφία σε οποιαδήποτε στιγμή. Έχετε τελειώσει με το να αφήνετε εκείνα τα πράγματα να κυριαρχούν στη ζωή σας, παλιές εμπειρίες, άσχημες αναμνήσεις, ενοχή και ντροπή, έχετε το δικαίωμα σε οποιαδήποτε στιγμή να τα παραδίδετε στην σοφία. Αυτό είναι ένα δικαίωμα.

Τι άλλο έχουμε; Ένα δυο ακόμα προτού πάμε σε μια μεράμπ.

ΣΩΜΠΡΑ 2 (άντρας): Εγώ θα έλεγα ευθυγράμμιση.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Δικαίωμα στην ευθυγράμμιση με τι; Τους άλλους ανθρώπους;

ΣΩΜΠΡΑ 2: Με την εσωτερική πηγή μου. Ευθυγράμμιση μέσω των συναισθημάτων.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Δικαίωμα στην σύνδεση, μια συνειδητή σύνδεση με την ψυχή σας.

ΣΩΜΠΡΑ 2: Ναι. Ναι.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Οπωσδήποτε! Χωρίς απλά να αναρωτιέστε γι’ αυτό, χωρίς απλά να σκέφτεστε, “Συνδέομαι; Πού είναι …” Αυτό είναι πολύ καλό, δικαίωμα στη συνειδητή σύνδεση με την ψυχή σας κάθε μέρα, κάθε λεπτό. Ωραία.

ΣΟΥ: Εγώ είχα “Δικαίωμα στην άνευ όρων αγάπη για τον εαυτό.”

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Οπωσδήποτε.

ΣΟΥ: Ώστε να μην λέμε στον εαυτό μας, “Λοιπόν, αυτό ήταν ανόητο”, ξέρεις.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι.

ΣΟΥ: Ή κάτι παρόμοιο.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Και ξέρεις, οι περισσότεροι άνθρωποι στον πυρήνα τους, δεν νιώθουν ότι έχουν δικαίωμα να αγαπούν τον εαυτό τους. Πραγματικά δεν το νιώθουν. Και πάμε με αυτό στην Ανώτερη Συνείδηση, “Ναι, όντως έχουμε το δικαίωμα να αγαπάμε τον εαυτό μας”, και δεν υπάρχει τίποτα ντροπιαστικό σ’ αυτό. Και ξέρεις, όταν το μυαλό πετάγεται και λέει, “Λοιπόν, δεν μπορείς να αγαπάς τον εαυτό σου, γιατί έκανες όλα αυτά τα άσχημα πράγματα”, εσείς λέτε, “Βγάλε το σκασμό.”

ΣΟΥ: Ναι.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Κι έχετε δικαίωμα να νιώθετε και να γνωρίζετε την αγάπη για τον εαυτό.

ΣΟΥ: Σωστά και να την κάνουμε άνευ όρων.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Και άνευ όρων.

ΣΟΥ: Ναι.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Οκέι, ωραία. Το έχετε αυτό για τον πίνακα;

ΛΙΝΤΑ: Μμ χμμ.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ωραία. Καλό. Οκέι. Ένα δυο ακόμα. Σίγουρα θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τον κατάλογο και πρόκειται επίσης να ζητήσουμε απόψεις από όλους εσάς που παρακολουθείτε διαδικτυακά, ώστε να νιώθετε ότι συμμετέχετε σ’ αυτό. Θα είναι ένας φορτωμένος μήνας για το προσωπικό. Μάλιστα, κύριε.

ΒΙΝΣ: Προσπαθώ ακόμα να το διατυπώσω, πάντως ελευθερία από την κακοποίηση.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Ναι. Πώς θα το διατύπωνες αυτό; Καταλαβαίνω ακριβώς για ποιο πράγμα μιλάς. Ελευθερία από την κακοποίηση. Πώς θα το διατυπώσουμε σαν ένα από τα δικαιώματα σας; (κάποιος λέει “Δικαίωμα να μην δέχεσαι άλλες μα@@@@” κι ο Αντάμους γελάει). Ναι. Ναι (μια γυναίκα λέει “Δικαίωμα να είσαι κυρίαρχος”). Ναι, δικαίωμα να είστε κυρίαρχοι, αλλά πώς θα το διατυπώσουμε αυτό σε μια -θα το σκιαγραφήσουμε εδώ προς το παρόν και ίσως να φτιάξουμε τις λέξεις λίγο, πάντως κακοποίηση. Ξέρετε, οι άνθρωποι δέχονται το γεγονός ότι πρόκειται να έχουν κακοποίηση στη ζωή τους.

Ποια πρόκειται να είναι τα δέκα δικαιώματα που έχετε σαν ενσωματωμένοι Μάστερς; Φυσικά, αφθονία. Φυσικά, βιολογία. Φυσικά, να μπορείτε να μπαίνετε και να βγαίνετε από την εμπειρία. Τι άλλο;

ΤΑΡΥΝ: Έχεις το δικαίωμα να επιλέξεις αυτό που θέλεις, αυτό που μπορείς να έχεις. Έχεις το δικαίωμα να επιλέξεις την δική σου πραγματικότητα με όποιο τρόπο θέλεις.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι.

ΤΑΡΥΝ: Είναι το δικαίωμα να επιλέγουμε.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σε αντίθεση με … ;

ΤΑΡΥΝ: Λοιπόν, μπορείς να έχεις οτιδήποτε θελήσεις. Ή αν δεν θέλεις -εε, για να δούμε. Μπορείς να διαλέξεις να φωτιστείς ή μπορείς να διαλέξεις να πιστεύεις ότι δεν έχεις επιλογή, υποθέτω.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σωστά.

ΤΑΡΥΝ: Και μπορείς να διαλέξεις να πιστεύεις ότι όντως έχεις επιλογή.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Αλλά σε αντίθεση με τί; Ποια θα ήταν η αντίθεση; Ποια θα ήταν η άλλη πλευρά αυτού; Πώς ζουν οι περισσότεροι άνθρωποι;

ΤΑΡΥΝ: Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν, ότι δεν έχουν το δικαίωμα να διαλέξουν οι ίδιοι και το δικαίωμα να φτιάξουν την δική τους πραγματικότητα όπως επιθυμούν.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Λοιπόν, το έχουν.

ΤΑΡΥΝ: Ναι.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Πιστεύουν ότι έχουν το δικαίωμα να διαλέξουν τηγανίτες ή μπέικον για πρωινό (λίγα γέλια).

ΤΑΡΥΝ: Σωστά. Ναι.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Και πιστεύουν ότι έχουν το δικαίωμα να διαλέξουν μαύρες κάλτσες ή μπλε κάλτσες, το δικαίωμα να αγοράσουν ένα Τέσλα ή ένα Σεβρολέ. Εκεί δεν υπάρχει απόφαση . Έτσι πιστεύουν ότι έχουν το δικαίωμα να διαλέξουν, ενώ στην πραγματικότητα δεν έχουν. Δεν καταλαβαίνουν τί σημαίνει επιλογή πραγματικά.

ΤΑΡΥΝ: Ναι.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Λένε ψέματα στον εαυτό τους ή πιστεύουν τα ψέματα άλλων. Όμως το δικαίωμα να επιλέγετε, ας το προσδιορίσουμε αυτό λίγο περισσότερο. Δικαίωμα να επιλέγετε … ;

ΤΑΡΥΝ: Είναι το δικαίωμα … (αυτή αναστενάζει) Δημιουργείς τη δική σου  πραγματικότητα.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι.

ΤΑΡΥΝ: Κι έτσι, όταν συνειδητοποιήσεις ότι μπορείς να το κάνεις, συνειδητοποιείς ότι έχεις το δικαίωμα να διαλέξεις αυτό …

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Έχεις το δικαίωμα να διαλέξεις πώς θέλεις να ταυτιστείς και, όπως έχουμε ήδη πει, το δικαίωμα να βγεις απ’ αυτό επίσης.

ΤΑΡΥΝ: Ναι.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Το δικαίωμα να – θα το σκιαγραφήσουμε προς το παρόν, πάντως το δικαίωμα να διαλέγετε.

ΤΑΡΥΝ: Οκέι. Ναι.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Γιατί είναι σημαντική μια σχέση;

Υπάρχει μια πεποίθηση στον πλανήτη ότι πρέπει να έχετε μια σχέση και πρέπει γενικά να είστε με ένα άτομο; Είναι αυτό χαμηλότερη συνειδητότητα; Υποθέτω ότι απαντώ στην ερώτησή μου. Και υπάρχει μια πεποίθηση στον πλανήτη ότι πρέπει να είναι του αντίθετου φύλου, γενικά. Υπάρχει μια πεποίθηση ότι θα είναι μόνο ένα άλλο άτομο. Υπάρχει μια πεποίθηση ότι πρέπει να κρατήσει ως την αιωνιότητα. Αυτή είναι η συνειδητότητα του πλανήτη και είναι ακριβώς αυτό που ταρακουνιέται από το φως σας τώρα. Ίσως έτσι θα έπρεπε να είναι η πραγματικότητα, αλλά όχι η δική μου πραγματικότητα.

Πρώτον, δεν χρειάζεστε μια σχέση κι έπειτα, όταν το συνειδητοποιήσετε αυτό, είστε ελεύθεροι να έχετε σχέσεις.  Και οι σχέσεις μπορούν να είναι οτιδήποτε παρά τους νόμους, παρά τους κοινωνικούς κανόνες. Μπορούν να είναι οτιδήποτε θελήσετε.

Έτσι, υπάρχουν μερικές πραγματικές διατυπώσεις εδώ, ποιητικές διατυπώσεις για το δικαίωμα στις πιο ιερές σχέσεις, ξεκινώντας με τον εαυτό. Αυτή είναι η πιο σημαντική σχέση. Το δικαίωμα για μια υγιή σχέση με τον εαυτό σας και μετά κάτω απ’ αυτό, το δικαίωμα για σχέσεις με άλλους, φτάνει να είναι συμβατοί.

ΣΟΧΑΡ: Άρα μια υγιής σχέση με τον εαυτό, ώστε να μπορείς να έχεις υγιή σχέση με άλλους;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Αλλά αν έχεις μια υγιή σχέση με τον εαυτό σου, πιστεύεις ότι πρόκειται να θέλεις μια υγιή σχέση με άλλους; Το ωραίο είναι ότι σ’ αυτό το σημείο δεν έχει σημασία. Τότε είστε ελεύθεροι να έχετε αυτή τη σχέση.

Ναι. Πάρε το μικρόφωνο σε παρακαλώ.

ΛΙΝΤΑ: Οκέι.

ΠΕΡΛ: Ευχαριστώ. Πιστεύω ότι όταν έχεις μια υγιή σχέση με τον εαυτό σου, έχει πλάκα να μοιράζεσαι τη χαρά.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι! Με άλλους.

ΠΕΡΛ: Με άλλους.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Μπαίνεις, βγαίνεις.

ΠΕΡΛ: Ναι (λίγα γέλια). Εννοώ … εννοώ …

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Λοιπόν, όχι. Αυτό το πράγμα για την αιώνια σχέση … δηλαδή, υπάρχουν θρησκείες που το εφαρμόζουν αυτό, άνθρωποι. Το εφαρμόζουν. Αυτές είναι μεγάλες θρησκείες και ενώνεστε για πάντα. Αυτός είναι ένας γ@@τος όρκος που παίρνετε. Ξέρετε τί θα χρειαστεί για να τον αναιρέσετε; Ξέρετε πόσους αγγέλους πρέπει να προσλάβουμε και να φέρουμε για να αναιρεθούν οι όρκοι στην αιωνιότητα; Ω, είναι τόσο κουραστικό.

ΠΕΡΛ: Δεν είναι γι’ αυτό, αλλά το μοίρασμα πολλαπλασιάζει τη χαρά.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι.

ΠΕΡΛ: Και βοηθά.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Οκέι, θέλω να πάω με αυτό στην Ανώτερη Συνείδηση για να επαναπροσδιορίσω ολοκληρωτικά τί είναι η σχέση.

ΠΕΡΛ: Μμ χμμ.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ξέρετε, αντί απλά να το κοιτάμε με όρους ανθρώπου προς άνθρωπο, υπάρχει ένας πολύ μεγαλύτερος ορισμός, του τί είναι η σχέση. Τόσοι πολλοί άνθρωποι βάζουν πρώτα μια άλλη σχέση και όλα τα άλλα ακολουθούν μετά. Δεν είναι τόσο σημαντικές, αλλά είναι όμορφες όταν είστε ελεύθεροι από τον ιό των σχέσεων. Ναι. Είναι όμορφες.
Αλλά αν είστε σ’ αυτή την παλιά ενέργεια, σ’ αυτή την παραμορφωμένη, μεταδοτική ενέργεια μιας σχέσης, είναι χάλια. Και σας πηγαίνουν από τη μια ζωή στην άλλη και συσσωρεύουν το καρμικό χρέος και είναι απαίσιες. Εννοώ, δηλαδή, ξέρετε πώς είναι αυτό. Όμως αν είστε ελεύθεροι από σχέσεις, ξαφνικά οι “σχέσεις” βγαίνουν από το λεξιλόγιο. Δεν υπάρχει αυτό που λέμε σχέση. Ξαφνικά, είστε ελεύθεροι να απολαύσετε την ελευθερία σας ανάμεσα στους άλλους.

ΠΕΡΛ: Και μερικές φορές δημιουργώντας μαζί με κάποιον την κάνει μεγαλύτερη ή, δεν ξέρω, καλύτερη.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Λυπάμαι, αλλά θα πω ότι περνάω πιο καλά με τον εαυτό μου (γέλια).

ΠΕΡΛ: Ξέρω ότι φαίνεται μερικές φορές.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Μερικές φορές, ναι, και μου αρέσει να κάθομαι με τους ομοίους μου στη Λέσχη των Αναληφθέντων Δασκάλων κι εσάς, αλλά η χαμηλότερη συνειδητότητα των σχέσεων είναι ένα τέτοιο καρμικό ζήτημα και πραγματικά κρατάει πίσω αυτό τον πλανήτη. Και τώρα αλλάζει. Αλλάζει δραστικά. Αλλά νομίζω απλά για να βάλουμε μια σημείωση εδώ, ας αρχίσουμε να επαναπροσδιορίζουμε τις σχέσεις στην Διακήρυξη των Δικαιωμάτων μας. Έχετε το δικαίωμα να μην έχετε παλιές σχέσεις. Έχετε το δικαίωμα να μην έχετε καθόλου σχέσεις, πράγμα που τελικά θα σας φέρει σχέσεις. Κάτι τέτοιο.

Οκέι, άλλο ένα και μετά πρόκειται να …

ΒΑΝΕΣΣΑ: Ξέρω ότι στη ζωή μου πάντα αναρωτιόμουν πώς πρόκειται να πεθάνω και νιώθω ότι είναι δικαίωμα μου να μπορώ να διαλέξω πώς θα το κάνω αυτό.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σ’ ευχαριστώ! Σ’ ευχαριστώ, σ’ ευχαριστώ. Αυτό είναι τόσο σημαντικό. Το δικαίωμα να πεθάνετε όπως θέλετε, το δικαίωμα για έναν αξιοπρεπή θάνατο -έναν συνειδητό αξιοπρεπή θάνατο. Οπωσδήποτε. Ο τρόπος με τον οποίο πεθαίνουν τώρα οι άνθρωποι είναι τρομερός. Είναι απαίσιος. Εννοώ, απλά απαίσιος και υπάρχει τόσος φόβος σ’ αυτόν.

Κι ο θάνατος, θα συνειδητοποιήσετε, είναι μια εύκολη μετάβαση. Θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν  είναι τρομακτικός, ιδιαίτερα αν δεν πιστεύετε στον παράδεισο και στην κόλαση. Υπάρχει απλά η συνέχιση όσων κάνετε. Και η ικανότητα να έχετε επιλογή και αξιοπρέπεια στο θάνατο είναι τόσο σημαντική. Οπωσδήποτε αξίζει μια από τις κορυφαίες δέκα θέσεις, στον πίνακα των δικαιωμάτων σας. Ναι. Είναι τόσο σημαντική και ποτέ δεν πεθαίνετε πραγματικά έτσι κι αλλιώς. Αφήνετε πίσω αυτό το πράγμα (σώμα), τα μόριά του, αλλά μπορείτε να φέρετε την ουσία πίσω.

Έτσι, με αυτά, πρόκειται να πάμε σε μια μεράμπ. Ουφ!

ΛΙΝΤΑ: Αλήθεια;

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Θα συνεχίσουμε να διαμορφώνουμε αυτό τον κατάλογο και θα το διαδώσουμε στους Σώμπρα πως εσείς, όλοι εσείς στο διαδίκτυο, μπορείτε να συμμετέχετε. Κι αυτό πρόκειται να πάρει περισσότερο από ένα μήνα για να διαμορφωθεί. Νομίζει ότι είναι μια τελική εργασία. Θα συνεχίσουμε να το βελτιώνουμε.

Αλλά τώρα, ας έρθουμε σήμερα σε μια όμορφη μεράμπ.

Μεράμπ της Ανώτερης Συνείδησης

(αρχίζει η μουσική)

Πραγματικά είναι η μεράμπ της Ανώτερης Συνείδησης, της μεγαλύτερης εικόνας, της ευρύτερης θέασης. Στην πραγματικότητα είναι τελικά απλά ένα άλλο όνομα για την σοφία.

Οι άνθρωποι έχουν την τάση να εστιάζουν στα μικροπράγματα. Δεν καταλαβαίνουν την πραγματική ροή της ενέργειας, τί συμβαίνει πραγματικά στην ίδια τη ζωή τους, πόσο μάλλον στον πλανήτη.

Πραγματικά είναι πολύ εύκολο να υψωθείτε πάνω απ’ αυτά και να πάτε πέρα ακόμα κι από όσα σκέφτεται το μυαλό στην Ανώτερη Συνείδηση, στην μεγαλύτερη εικόνα, σε αυτά που συμβαίνουν πραγματικά στον πλανήτη.

Είναι εύκολο να πείτε τώρα, “Ω! Κοίτα τί έχουν κάνει οι άνθρωποι στον πλανήτη. Η στάθμη των ωκεανών ανεβαίνει. Οι πάγοι των πόλων λιώνουν. Οι μέλισσες πεθαίνουν. Κοιτάξτε αισχροί άνθρωποι, τί έχετε κάνει.”

Εεε, ξέρετε, αυτό είναι λίγο κοντόφθαλμο. Η μεγάλη εικόνα είναι ότι η Γαία φεύγει, φεύγει επειδή ήρθε η ώρα οι άνθρωποι να φροντίσουν τον πλανήτη.

Αυτό δεν είναι κακό. Και ξέρετε, όταν θα φύγει η Γαία, τα πράγματα πρόκειται να αλλάξουν. Ίσως οι μέλισσες, ξέρετε, να αντικατασταθούν από κάτι άλλο. Ίσως να μην υπάρχει ανάγκη για μέλισσες.

Και ίσως υπάρχει υπερθέρμανση στον πλανήτη στο πλαίσιο ενός καθαρισμού και μιας αλλαγής που συμβαίνει και ίσως όλο αυτό προκαλεί περισσότερη ευαισθητοποίηση στο γεγονός, ότι οι άνθρωποι είναι σ’ αυτό τον πλανήτη και είναι ανάγκη να τον φροντίσουν.

Ίσως η Ανώτερη Συνείδηση είναι ότι, οι άνθρωποι τελικά θα αρχίσουν να συνειδητοποιούν ότι η ζωή και η ύπαρξη είναι περισσότερα από το υλικό σώμα και την τρισδιάστατη πραγματικότητα μόνο, τα δάση, τα δέντρα και τα πουλιά και ίσως υπάρχει λόγος που είμαστε εδώ. Και ίσως αυτό να τους βοηθήσει να καταλάβουν τελικά ότι το θέμα είναι η συνειδητότητα και η ενέργεια.

Απέχουμε λίγο απ’ αυτό τώρα, το να έχουμε αυτό το είδος κατανόησης, αλλά σχεδόν μπορείτε να δείτε, με την Ανώτερη Συνείδησή μας, πού κατευθύνονται τα πράγματα.

Ω, το θέμα δεν είναι ποιος μόλυνε τί.  Είναι να αναγνωριστεί ότι εμφυσήσαμε την  συνειδητότητά μας σ’ αυτό τον πλανήτη. Είμαστε στη δική μας ζωντανή, όμορφη,  όμορφη πραγματικότητα των ενεργειών της ζωοποιού δύναμης. Όπως σε μια γυάλα με τα πάντα να φυτρώνουν γύρω μας και εμφυσήσαμε τους εαυτούς μας εδώ, ενσωματωθήκαμε σ’ αυτήν και αυτό είναι που συμβαίνει πραγματικά.

Ας μην ανησυχούμε, ω, αν έχουν λιώσει δυο ίντσες από τους πάγους των πόλων. Το θέμα είναι κυρίως να καταλάβετε την ευθύνη μας προς τον πλανήτη.

Η Ανώτερη Συνείδηση είναι να καταλάβετε πραγματικά τί συμβαίνει τώρα με την ανθρωπότητα, όχι να εμπλακείτε. Βλέπω τόσους πολλούς από σας να μπλέκονται στα μικροπράγματα λέγοντας, “Ω, είναι τόσο τρελά τα πράγματα εκεί έξω.” Φυσικά, και είναι. Συμβαίνουν πολλές αλλαγές. Φυσικά, και είναι.

Όμως, ξέρετε, αυτές οι αλλαγές επιταχύνθηκαν φέρνοντας περισσότερη  συνειδητότητα στον πλανήτη, περισσότερο φως και τώρα τα πράγματα αλλάζουν, πράγματα που δεν είχαν ισορροπία. Είτε είναι ένα οικονομικό σύστημα, είτε είναι η υγεία, η περίθαλψη, όλα αυτά αλλάζουν.

Είτε είναι η δυναμική στην εργασία. Δείτε την αλλαγή μόνο σε, πόσο, δυόμιση χρόνια στη δυναμική του εργασιακού περιβάλλοντος.

Λένε ότι, πόσο, 25 τοις εκατό του εργατικού δυναμικού στις ανεπτυγμένες χώρες απλά αποχώρησε και είπε, “Φτάνει.” Κι εγώ σηκώνομαι και χειροκροτώ. Φτάνει αυτή η εξευτελιστική δουλειά. Φτάνει η κακομεταχείριση από αφεντικά και ιδιοκτήτες. Φτάνει. Αυτοί απλά αποχώρησαν.

Όλες αυτές οι αλλαγές συμβαίνουν. Και με την ευκαιρία, στην Ανώτερη Συνείδηση, δείτε τί συμβαίνει. Οι εργάτες αποχωρούν. Οι άνθρωποι που έχουν εστιατόρια, μικρές επιχειρήσεις, μονάδες κατασκευής σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Δεν μπορούν να βρουν εργάτες. Ποιος θα κάνει τη δουλειά;

Το αποτέλεσμα αυτού που συμβαίνει είναι η ρομποτική, η τεχνητή νοημοσύνη. Αυτή πρόκειται να κάνει τη δουλειά και καιρός ήταν. Γιατί να πρέπει οι άνθρωποι να ιδρώνουν σε υποτιμητικές, ταπεινωτικές δουλειές χαμηλής συνειδητότητας με χαμηλό μισθό; Έρχεται το ρομπότ. Έρχεται η τεχνητή νοημοσύνη.

Είναι μέρος της εξέλιξης της συνειδητότητας στον πλανήτη. Γιατί να πρέπει οποιοσδήποτε άνθρωπος να κάνει εξευτελιστική δουλειά; Αυτό συμβαίνει εδώ. Αυτή είναι η μεγαλύτερη εικόνα.

Μην μπλέκεστε στα μικροπράγματα. Μην μπλέκεστε στην πολιτική και στις μικρές λεπτομέρειες. Κοιτάξτε τη μεγαλύτερη εικόνα, πού πηγαίνει ο πλανήτης.

Ναι, επίσης υπάρχουν πόλεμοι τώρα στον πλανήτη, αλλά υπάρχει μια μεγαλύτερη εικόνα. Πρώτα απ’όλα, το πρώτο θα ήταν ίσως να δουν οι άνθρωποι ότι όλο αυτό το πράγμα με τον πόλεμο και τα βάσανα είναι παλιό και είναι καιρός να φύγει.

Κι έπειτα είναι επίσης παλιές, παλιές, παλιές ενέργειες και στο έδαφος, στη γη που ανεβαίνουν τώρα για να απελευθερωθούν. Και μερικές φορές αυτό φέρνει στο προσκήνιο πολύ παλιά ζητήματα, είτε είναι η Ουκρανία και η Ρωσία, είτε είναι το Ισραήλ και η Παλαιστίνη. Παλιά ζητήματα, όποια κι αν είναι.

Όμως η Ανώτερη Συνείδηση το φέρνει αυτό σε όλους αυτή την περίοδο των πολύ γρήγορων επικοινωνιών και η ανθρωπότητα λέει, “Τελειώσαμε με αυτό. Δεν θα ανεχτούμε πια αυτούς τους πολέμους, αυτή την κακοποίηση.”

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή για τον λόγο που είστε εδώ στον πλανήτη, για να φέρετε αυτό το φως. Αυτό το φως που θα επιφέρει αλλαγή και μετά εξαρτάται από τους ανθρώπους πώς θα θέλουν να το χρησιμοποιήσουν.

Τουλάχιστον όμως εσείς κάνατε αυτό που ήρθατε να κάνετε εδώ, να ρίξετε αυτό το φως. Γι’ αυτό είστε εδώ.

Και μένοντας εδώ και προχωρώντας εμείς στην επόμενη Σειρά μας, υπάρχουν ορισμένα δικαιώματα που έχετε σαν Μάστερς, ορισμένα δικαιώματα που θα ήθελα να αναγνωρίσετε.

Το δικαίωμα στην αφθονία.
Το δικαίωμα στην χαρά.
Το δικαίωμα στην υγεία.
Το δικαίωμα να μπορείτε να δημιουργείτε κι έπειτα να αναιρείτε την δημιουργία.
Το δικαίωμα να γνωρίζετε τον εαυτό σας και την ψυχή σας.
Το δικαίωμα να γελάτε.
Το δικαίωμα να παραδίδετε τα πάντα στην σοφία, όποτε το επιλέγετε.
Το δικαίωμα να θυμάστε ποιοι είσαστε.
Το δικαίωμα να φύγετε από τον πλανήτη όποτε το επιλέξετε, με όποιο τρόπο επιλέξετε τον θάνατο.
Το δικαίωμα στην διαύγεια. Έχετε το δικαίωμα στην διαύγεια, να καταλαβαίνετε εύκολα και να αφομοιώνετε οτιδήποτε, οποιαδήποτε ενεργειακή κατάσταση στη ζωή σας. Το δικαίωμα στην διαύγεια. Έχετε αυτό το δικαίωμα.

Το δικαίωμα στην δική σας ενέργεια. Είναι δική σας. Έχετε δικαίωμα σ’ αυτήν, όπου κανείς άλλος δεν μπορεί να επέμβει. Κι όμως, είστε διστακτικοί ως προς αυτό το δικαίωμα, “Είναι πραγματικά η ενέργειά μου; Τί πρέπει να κάνω;”

 Το δικαίωμα να σας υπηρετεί η ενέργειά σας με όποιο τρόπο θέλετε.

Αυτά είναι μερικά από τα βασικά δικαιώματα σαν Μάστερς, σαν ενσωματωμένοι Μάστερς, για να μείνετε στον πλανήτη.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή με αυτά.

Έχετε το δικαίωμα στην δημιουργικότητά σας, στην Ευφυΐα σας (Entelligence), στο πνεύμα σας και στην ψυχή σας. Όχι πια να τα έχετε εκεί έξω στις άλλες σφαίρες, αλλά εδώ ακριβώς.

Έχετε το δικαίωμα να μετακινείστε μέσα κι έξω σε πραγματικότητες όποτε θέλετε.

Έχετε το δικαίωμα σε αυτό που θα ονομάζαμε μυστικό σας κήπο, το δικό σας μέρος ,όπου μπορείτε να πάτε όποτε χρειαστείτε να ξεφύγετε. Έχετε το δικαίωμα να πάτε εκεί και να μείνετε εκεί όσο θέλετε, χωρίς να λέει κανείς, “Ε ! Έλα πίσω. Πρέπει να φροντίσεις τον κόσμο.” Όχι. Έχετε το δικαίωμα σε αυτή την ηρεμία εντός σας.

Κι έχετε δικαίωμα στην ελευθερία, αν το επιλέγετε.

Θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τα δικαιώματα του Μάστερ.

Τα θέλουμε περιεκτικά ώστε να μπορούμε να προχωρήσουμε μαζί, ώστε να ξέρετε ακριβώς, ακριβώς τί δικαιούστε, μια αδιάκοπη υπενθύμιση.

Ας πάρουμε μια καλή, βαθιά αναπνοή για όλα όσα κάναμε σήμερα, για το γέλιο, το χιούμορ, την συζήτηση, την συντροφικότητα και την ενθύμηση.

Ας πάρουμε μια καλή, βαθιά αναπνοή γνωρίζοντας ότι όλα είναι καλά σε όλη τη δημιουργία.

Με αυτά, Είμαι ο Αντάμους της Κυρίαρχης Περιοχής. Σας ευχαριστώ (χειροκρότημα κοινού).

 

 

Μετάφραση: Μαίρη Πολυχρόνη
Review και επιμέλεια : Μαρία Γρηγοράκη

Σπόνσορες : Ζωή Ξακουστή, Φωτεινή Καμπά

Υπότιτλοι βίντεο : Κατερίνα Θαλασσά