Shoud 4, The Art of Benching

Sponsored links

Donate Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε τις μεταφράσεις κάνοντας ένα paypal donation

8- 1- 2022
( Φυσική Προστασία, Φωτίστε με το Φως σας, Και … , Αναφορά από τον FM, Εμπόδια στον Θεϊκό σας Σύνδεσμο, Η μεράμπ του Και….) Είμαι Αυτό που Είμαι, ο Αντάμους του Σαιν-Ζερμαίν.
Αγαπητοί Σώμπρα, καλωσορίσατε στο 2022. Χμ.

Ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή, καθώς αρχίζουμε αυτό το Shoud (ο Αντάμους παίρνει μια μεγάλη βαθιά αναπνοή)….

Καλωσορίσατε στο 2022 και πρόκειται να αρχίσω λέγοντας, καθώς μπαίνουμε σε αυτή την χρονιά, μπαίνουμε επίσης σε μια εντελώς νέα φάση για τους Σώμπρα. Θα μπορούσαμε να πούμε, και για τον κόσμο, αλλά αυτό ήδη συμβαίνει, όμως ακόμα και για τους Σώμπρα, αλλάζουμε σελίδα. Διασχίζουμε τον επόμενο λόφο.

Φυσική Προστασία

Πριν προχωρήσουμε περισσότερο, θέλω να επισημάνω την σημασία και την αξία της φυσικής προστασίας. Μίλησα γι’ αυτήν στο περασμένο μας Shoud. Έχουμε μιλήσει γι’ αυτήν στο Keahak. Θα συνεχίσω να σας υπενθυμίζω και να αναφέρω αυτή την φυσική προστασία.

Ο κόσμος περνάει τώρα από τόσες πολλές αλλαγές και δεν πρόκειται να γίνουν πιο εύκολα τα πράγματα, δεν πρόκειται να γίνουν καλύτερα, και δεν πρόκειται να επιβραδυνθεί ο ρυθμός τους. Αυτές ήταν αλλαγές που ζητήθηκαν, σχεδόν απαιτήθηκαν από εκείνους στον πλανήτη που έχουν συνειδητότητα, που καταλαβαίνουν ότι είναι καιρός για μια αλλαγή στην ανθρώπινη βιολογία, σε κάθε σύστημα στον πλανήτη. Έχουμε μιλήσει γι’ αυτό στο ProGnost. Οι άνθρωποι κάνουν διαλογισμό γι’ αυτό, προσεύχονται γι’ αυτό, ζητούν να έρθει η αλλαγή κι αυτή είναι εδώ και δεν πρόκειται να φύγει αμέσως. Μερικές φορές θα είναι τρομακτική, μερικές φορές καταιγιστική, μερικές φορές αποχαυνωτική, με υψηλά επίπεδα άγχους κι όλα όσα ακολουθούν την αλλαγή.

Θα υπάρξουν εκείνοι που συνεχίζουν να επιθυμούν την αλλαγή, θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα κι εκείνοι που σωστά θα θέλουν να συγκρατηθούν. Λέω “σωστά” γιατί υπάρχουν εκείνοι που – λοιπόν, όπως τόσοι πολλοί από σας – που επιθυμούν την αλλαγή, ζητάτε να έρθει χωρίς να λαμβάνετε πολύ υπόψη τις συνέπειες της γρήγορης αλλαγής.

Υπάρχουν τώρα στον πλανήτη εκείνοι που πραγματικά συγκρατούνται και, σε ένα βαθμό, αυτό έχει κάποια αξία. Εμποδίζει τα πράγματα να κινηθούν τόσο γρήγορα ώστε να καταστραφεί ο πλανήτης, γιατί μερικές από τις αλλαγές που θέλετε, τις θέλετε αυτή την στιγμή. Τις θέλετε σήμερα. Εύχεστε να είχαν ήδη συμβεί και υπάρχουν πολλοί στον πλανήτη όπως εσείς. Όμως αν η αλλαγή έρθει πολύ γρήγορα, συνηθίζει να βγάζει τα πράγματα τόσο πολύ εκτός ισορροπίας και να προκαλεί τόσο πολύ χάος, που τα πράγματα απλά δεν πάνε εκεί που θέλετε να πάνε.

Έτσι, ξέρω ότι μερικοί από σας γίνονται ανυπόμονοι και κοιτάζουν με απαξίωση τους ανθρώπους που θέλουν να επιστρέψουν στις παλιές εποχές, είτε μέσα από τις  θρησκείες, είτε απλά μέσα από τις κοινωνικές αξίες, αλλά από μια άποψη, αυτοί λειτουργούν σαν εξισορρόπηση για εκείνους από σας, που θέλουν πολλές αλλαγές αμέσως.

Επειδή ζείτε σε αυτό τον τρισδιάστατο κόσμο, υπάρχει συγκεκριμένη φυσική που συμβαίνει, που εξισορροπεί τις αλλαγές. Επειδή ζείτε στον τρισδιάστατο κόσμο τώρα έτσι όπως είναι, οι αλλαγές δεν μπορούν να έρθουν στην στιγμή. Ξεδιπλώνονται στη διάρκεια μιας χρονικής περιόδου, παρόλο που ο χρόνος δεν υπάρχει. Όμως ξεδιπλώνονται κι αυτό είναι τόσο κατάλληλο τώρα. Αυτό δεν σημαίνει να εγκαταλείψετε τα όνειρα που κάνετε, το παγκάκι που κάθεστε, την επιθυμία για έναν καλύτερο τρόπο για την ανθρωπότητα, αλλά σημαίνει επίσης να τιμάτε εκείνους που είναι πίσω, απλά συγκρατώντας σε έναν βαθμό την ομάδα των άγριων αλόγων. Δεν πρόκειται να εξουδετερώσουν τις επιθυμίες σας και τα όνειρά σας για αλλαγές σ’ αυτό τον πλανήτη, για την πραγματοποίηση του Ατλάντειου Ονείρου. Δεν θα ήταν δυνατόν να το συγκρατήσουν. Υπάρχει πάρα πολλή κεκτημένη ταχύτητα, πάρα πολλά άγρια άλογα, όμως πραγματικά τιμήστε τους που το κάνουν να ξεδιπλώνεται με έναν ρυθμό, που είναι διαχειρίσιμος από τους περισσότερους ανθρώπους.

Έτσι, αγαπητοί Σώμπρα, ανάμεσα σε όλες αυτές τις αλλαγές που συμβαίνουν, υπάρχει μια φυσική προστασία για εσάς. Την έχουμε δει – άμεση εμπειρία, άμεση απόδειξη για τους Σώμπρα – στα περασμένα Shoud, σκόπιμα, βάσει σχεδίου. Λοιπόν, δεν είναι ότι ρίξαμε το δέντρο στη Villa, στο Κόνα, αλλά έγινε έτσι, ώστε υπήρξε αυτή η φυσική προστασία, όχι μόνο από τον Κώλντρε και την Λίντα αλλά από όλους τους Σώμπρα κι όλους στην δική μας πλευρά, να γίνει αυτό το παράδειγμα και να πούμε ότι πρόκειται να συμβαίνουν πράγματα.

Πρόκειται να πέφτουν δέντρα. Πρόκειται να ξεσπούν φωτιές. Αλλά για εσάς με την δουλειά που κάνετε, όσο  μένετε σ’ αυτό το παγκάκι, δηλαδή όσο είστε χωρίς την πολιτική ατζέντα ή ηθική ατζέντα ή την προσπάθεια να αλλάξετε την ανθρωπότητα, όσο είστε εδώ απλά για να ακτινοβολείτε το φως σας στον πλανήτη, ώστε να βλέπουν τις δυνατότητες, ώστε να βλέπουν αυτό που τώρα ονομάζεται σκοτεινή ενέργεια – και δεν σημαίνει σκοτεινή, δηλαδή αρνητική, απλά σημαίνει άγνωστες ενέργειες, που είναι οι δυνατότητες – εφόσον είστε εδώ στην κατάσταση του μάστερ στον πλανήτη, τότε έχετε αυτή την φυσική προστασία. Θα δείτε να συμβαίνουν κάθε είδους πράγματα γύρω σας, αλλά θα υπάρχει αυτή η προστασία.

Ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή με αυτά, καθώς πίνω μια ρουφηξιά από τον καφέ. Όπως ανέφεραν νωρίτερα ο Κώλντρε και η Λίντα, είναι λίγο αποπνικτικά εδώ από τις πρόσφατες φωτιές, μυρωδιά καπνού.

Έτσι, φυσική προστασία. Ακούσατε για την φωτιά και εδώ πρόκειται να δοκιμάσω το επίπεδο άνεσης του Κώλντρε (η Λίντα αναστενάζει βαθιά), πράγμα που  πραγματικά απολαμβάνω απόλυτα να κάνω. Γίνεται τόσο ντροπαλός. Ξέρετε, η ενέργειά του αλλάζει από ένα ωραίο, θα έλεγα, μπλε ελεκτρίκ, που κάπως λαμπυρίζει, σε ένα σκοτεινό πράσινο όταν το κάνω αυτό.
ΛΙΝΤΑ: Τσσς!
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Όμως σκοπεύω να τον πιέσω, επειδή είναι επίσης ένα παράδειγμα για να σταματήσετε να συγκρατείτε τον εαυτό σας. Σταματήστε να αμφιβάλετε τόσο πολύ.

Έτσι στις 30 Δεκεμβρίου, αυτή η φωτιά που αναφέραμε, ξέσπασε εξαιτίας δυνατών ανέμων. Ήταν το τέλος του 2021 και αυτό συνέβη ακριβώς εδώ, σ’ αυτή την περιοχή όπου βρίσκεται το Κέντρο Επικοινωνίας του Βυσσινί Κύκλου. Αυτό δεν είναι απλά μια σύμπτωση. Θα αρχίσετε να συνειδητοποιεί, ότι πραγματικά δεν υπάρχουν συμπτώσεις. Πρόκειται να μάθετε πώς να συνδέετε τις τελείτσες της ενέργειας και θα εκπλαγείτε με το πόσο πολύ απλό είναι πραγματικά.

Πάντως συνέβη εδώ ακριβώς. Γιατί; Λοιπόν, επειδή εδώ είναι ένα επίκεντρο για τους Σώμπρα από ολόκληρο τον κόσμο. Έχετε δεκάδες χιλιάδες Σώμπρα που βρίσκονται σε όλο τον πλανήτη, αλλά υπάρχει ένα κεντρικό σημείο συνάθροισης εδώ στο στούντιο του Βυσσινί Κύκλου. Τέλος του χρόνου, οι άνεμοι που ήρθαν ήταν ακραίοι. Οι άνεμοι συμβολίζουν την κίνηση της ενέργειας, που σπρώχνει τα πράγματα. Μερικές φορές οι ενέργειες έχουν την τάση να βαλτώνουν ή να κολλάνε και τότε έρχονται οι άνεμοι. Έτσι, κατά κάποιον τρόπο, θα λέγαμε ότι οι Σώμπρα ήταν ο άνεμος . “Είναι ώρα να πάμε παρακάτω. Είναι ώρα να προχωρήσουμε στο επόμενο επίπεδο του ανθρώπινου είδους, σε ένα καινούριο επίπεδο συνειδητότητας, σε μια κατανόηση του τί είναι η ενέργεια.”

Έτσι, οι Σώμπρα γίνονται ο άνεμος και οι άνεμοι ήταν σφοδροί. Όπως ανέφερε ο  Κώλντρε, 100 μίλια την ώρα ή 160 χιλιόμετρα την ώρα. Οι άνεμοι ήταν σφοδροί φέρνοντας αλλαγή στο τέλος της χρονιάς για όσα ακολουθούν το 2022.

Έπειτα οι άνεμοι που δεν έχουν πρόγραμμα να κάνουν κάτι άλλο από το να κινούν τις ενέργειες, που έχουν κολλήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι άνεμοι κάνουν να σκάσει κάτι, κάτι να πυροδοτήσει μια φωτιά. Λοιπόν, οι Σώμπρα δεν είναι η φωτιά. Οι Σώμπρα ήταν απλά ο άνεμος. Η φωτιά αρχίζει, οι άνεμοι συνεχίζουν να λυσσομανούν και πολύ σύντομα έχετε αυτή την τεράστια φωτιά ακριβώς γύρω από το Κέντρο Επικοινωνίας του Βυσσινί Κύκλου.

Το κέντρο του Βυσσινί Κύκλου, τα κεντρικά των Σώμπρα, είχαν φυσική προστασία. Και, ναι, ήταν δύσκολο για τον Κώλντρε, την Λίντα, το προσωπικό, όλους εσάς  Σώμπρα εκεί έξω να αναρωτιέστε τί επρόκειτο να συμβεί, γνωρίζοντας ότι, φυσικά, αν κάτι συνέβαινε πραγματικά, αυτό θα μπορούσε να ξαναχτιστεί, αλλά βέβαια να μην θέλετε να περάσετε από αυτή την διαδικασία. Και ξαφνικά η φωτιά κατακαίει πάρα πολλά σπίτια στην περιοχή, κατακαίει μια μεγάλη γεωγραφική περιοχή με πολλές απώλειες, αλλά πολύ, πολύ ελάχιστες –πολύ ελάχιστες – ανθρώπινες απώλειες. Υπήρξαν περισσότερες απώλειες κατοικίδιων παρά ανθρώπων.

Και μετά οι φωτιές καταλάγιασαν, οι άνεμοι υποχώρησαν και στον απόηχο υπάρχει πολλή περισυλλογή, ειδικά για τους ανθρώπους σ’ αυτή την περιοχή, αλλά και για τους ανθρώπους παντού. Πώς θα ήταν να χάσεις το σπίτι σου, τα τιμαλφή σου, τα υπάρχοντα σου; Το ένιωθα αυτό προ ημερών, καθώς συνέβαινε όλο αυτό και ένιωθα την ανθρωπότητα, την μαζική συνείδηση, οποιονδήποτε που είχε συντονιστεί με όλο αυτό που συνέβαινε και τόσοι πολλοί άνθρωποι συνειδητοποίησαν νιώθοντάς το, ότι τα τιμαλφή μπορούν να αντικατασταθούν. Υπάρχει μια θλίψη σ’ αυτό, αλλά τα τιμαλφή μπορούν να αντικατασταθούν. Αυτό έκανε τόσους πολλούς ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν πόσο παγιδεύονται σ’ αυτά μερικές φορές, έκανε πολλούς ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν, “Τί θέλω να κάνω μετά; Τώρα που είμαι υγιής, είμαι ασφαλής, τί θέλω να κάνω μετά στη ζωή μου; Τί είναι σημαντικό για μένα;” Αυτή η ερώτηση υφίσταται ακόμα για τους περισσότερους από αυτούς τους ανθρώπους, χωρίς να το ξέρουν πραγματικά, όμως τουλάχιστον θέτοντας το ερώτημα μέσα τους.

Έτσι, πέρασαν οι φωτιές, δημιούργησαν διεθνές ενδιαφέρον και ξαναλέω – για να κάνω τον Κώλντρε να νιώσει λίγο άβολα – απλά δεν είναι σύμπτωση ότι αυτό συνέβη εδώ ακριβώς, ότι οι Σώμπρα ήταν ο άνεμος της αλλαγής. Και το πώς συμβαίνουν οι αλλαγές, είτε ήταν από μια φωτιά ή κάτι άλλο, το πώς συμβαίνουν πραγματικά δεν έχει σημασία, όμως το γεγονός είναι ότι προκαλούν μια αλλαγή.

Πρόκειται να βρείτε το ίδιο στη ζωή σας. Θα βρείτε τον δικό σας άνεμο, που θα περάσει, θα κινήσει πράγματα, θα μεταβάλει πράγματα, ειδικά σε περιόδους που αμφιβάλετε για τον εαυτό σας, σε περιόδους που φοβάστε να κάνετε εκείνο το επόμενο βήμα. Θα έρθουν οι άνεμοι, αλλά να ξέρετε ότι έχετε αυτή τη φυσική προστασία. Αυτό είναι το γνώρισμα ενός Μάστερ, η φυσική προστασία. Με άλλα λόγια, μπορεί να κινεί πράγματα, αλλά δεν πρόκειται να σας σκοτώσει. Μπορεί να μεταβάλει πράγματα, αλλά δεν πρόκειται να δημιουργήσει μια κατάσταση τέτοια που να μην μπορείτε να την διαχειριστείτε καθόλου.

Έτσι ζητώ τώρα από κάθε έναν από σας, να πάρει αυτή την βαθιά αναπνοή στη  φυσική σας προστασία και να την επιτρέψει. Είναι εδώ. Είναι μέρος της κατάστασης του Μάστερ. Είναι μέρος, θα μπορούσαμε να πούμε σχεδόν, των συμφωνιών σας ή των απαιτήσεων σας για να μείνετε εδώ στον πλανήτη.

Είναι εύκολο να ανησυχείτε για το τί πρόκειται να συμβεί. Είναι εύκολο να μπείτε στο φόβο και μετά να μην κάνετε τίποτα, αντί να κάνετε κάτι, να συγκρατείστε, να μην ακολουθείτε τα όνειρά  σας ή την καρδιά σας. Είναι εύκολο να ανησυχείτε για το τί πρόκειται να ακολουθήσει -το μέλλον – αλλά θέλω να νιώσετε πραγματικά αυτή  τη φυσική προστασία που υπάρχει. Όχι από κάποιο αγγελικό συμβούλιο, όχι από μένα, αλλά δική σας. Είναι η ενεργή προστασία του Μάστερ.

Και δεν είναι σύμπτωση ότι ακριβώς ενώ είμαστε εδώ κάνοντας αυτό το Shoud, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Τζο Μπάιντεν, πρόκειται να βρίσκεται εδώ στην περιοχή.

Φωτίστε με το Φως Σας

Λοιπόν, μιλούσα με τον Τζο Μπάιντεν. Τον λέω “JR”, φυσικά. Μίλησα πρόσφατα με τον JR, όχι ενώ ήταν ξύπνιος. Στην ονειρική κατάσταση, και με την ευκαιρία, εγώ είμαι εντελώς απολιτίκ. Δεν με απασχολεί αν κάποιος είναι συντηρητικός ή κομμουνιστής. Δεν έχει σημασία. Έχω ασχοληθεί με την πολιτική και τους εστεμμένους και λοιπά για πολύ, πολύ καιρό. Πάντως του μίλησα πρόσφατα και είπα, “JR, ξέρεις, είσαι Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Πραγματικά δεν είσαι πολιτικός. Το θέμα δεν είναι να εφαρμόζεις τη νομοθετική εξουσία, να φροντίζεις να περνούν νόμοι. Αυτό είναι δουλειά άλλων.

Δουλειά σου είναι να είσαι εδώ για να εμπνέεις – να εμπνέεις. Αυτό χρειάζονται οι Αμερικανοί. Αυτό που χρειάζονται οι άνθρωποι σε κάθε χώρα από τους ηγέτες τους είναι η έμπνευση, γνήσια έμπνευση, πραγματική έμπνευση. Δεν σε χρειάζονται για να περνάς πολλούς νόμους. Χμ, στην πραγματικότητα, θα έπρεπε να ξεφορτωθείς όλους τους νόμους. Δεν σε χρειάζονται για να τους αυξάνεις τους φόρους. Θα έπρεπε να ξεφορτωθείς τους φόρους. Όμως χρειάζεται να εμπνευστούν.”

Και είπα, “Ξέρεις, JR, εκλέχτηκες, αλλά λίγο παραπάνω φως θα ήταν ωφέλιμο τώρα. Λίγο παραπάνω φως να φωτίσεις. Έχεις κάπως συγκρατήσει το φως σου. Παίζεις το πολιτικό παιχνίδι. Προσπαθείς να κάνεις το σωστό. Πραγματικά κανείς δεν ενδιαφέρεται. Η Γερουσία, το Κογκρέσο, θα τσακώνονται  μεταξύ τους. Αυτό που χρειάζονται τώρα είναι φως και έμπνευση.”

Είπα, “ Τζο, θυμήσου αυτό: Να εμπνεύσεις την συνείδηση.” Είχε εκείνη την έκφραση “ελαφιού μπροστά στους προβολείς”, παρόλο που ήταν σε ονειρική κατάσταση, αλλά δεν το έπιασε απόλυτα και είπα, “JR, θέλουν να ξέρουν ότι υπάρχει ελπίδα. Θέλουν να ξέρουν ότι υπάρχουν πιθανότητες. Θέλουν να ξέρουν ότι δεν είσαι απλά ένας ακόμα πολιτικός, που παίζει το πολιτικό παιχνίδι, που  προσπαθεί να επανεκλεγεί, που προσπαθεί να ψηφίσει κάποια προγράμματα. Φώτισε με το φως σου. Φώτισε με το φως σου.”

Και είπα, “Ξέρεις, εγώ θα πρότεινα το εξής. Έχεις αυτό το Οβάλ Γραφείο. Μου αρέσει να το λέω Κυκλικό Γραφείο. Έχεις αυτό το Οβάλ Γραφείο. Έχεις μια πραγματικά ωραία καρέκλα εκεί μέσα. Όμως τώρα πάρε ένα πραγματικά ωραίο παγκάκι. Βάλτο εκεί στο πλάι. Υπάρχει λίγος χώρος εκεί κάτω από το πορτρέτο του Αβραάμ Λίνκολν. Βάλτο εκεί και, ξέρεις, μια φορά, ίσως δυο φορές την ημέρα, πήγαινε εκεί και κάθισε σ’ αυτό το παγκάκι κι απλά ακτινοβόλησε το φως σου.

Έχεις καλό φως. Απλά δεν το χρησιμοποιείς. Φώτισε με την συνείδησή σου. Σταμάτα να ανησυχείς για τους Δημοκρατικούς και τους Ρεπουμπλικάνους. Σταμάτα να ανησυχείς για νομοσχέδια και σταμάτα να ανησυχείς για το μεγάλο σου πρόγραμμα με όλα αυτά τα χρη- … πόσα χρήματα είναι αυτό το νομοσχέδιο που προσπαθείς να περάσεις; Σταμάτα το αυτό. Αυτό που χρειάζονται τώρα οι άνθρωποι είναι η έμπνευση, είναι το φως σου.”

Δεν είμαι σίγουρος αν το έπιασε ή όχι, αλλά τουλάχιστον αυτά που είπα ήταν αρκετά για να τον φέρουν σ’ αυτή την περιοχή. Και ξαναλέω, αν σταματήσει εδώ, είναι οκέι αν πάρετε την υπογραφή του. Θα σας δώσω και την δική μου να είναι μαζί της. Όμως τόσο πολύ – κι αυτό δεν είναι σύμπτωση. Δεν είναι ότι συνδέουμε τυχαίες τελείτσες. Εννοώ, συνέβη εδώ ακριβώς. Δεν είναι σύμπτωση που είμαστε κι εμείς εδώ ακριβώς επίσης.

Αυτό κάνετε λοιπόν. Δεν είστε εδώ για να δουλέψετε σε προγράμματα ή να σώσετε τον κόσμο. Το έχετε κάνει αυτό και τώρα υπάρχουν άλλοι που έρχονται να αναλάβουν αυτά που κάνατε. Δεν είστε εδώ για να προωθήσετε οποιοδήποτε είδος δόγματος. Δεν είστε εδώ για να κάνετε διάλογο για τα κοινωνικά ζητήματα. Δεν είναι αυτός ο λόγος που είστε εδώ. Και ξέρω ότι έχετε ήδη ακούσει αυτά τα λόγια από μένα, κι όμως πολλοί από σας συνεχίζουν να πηγαίνουν πίσω και να προσπαθούν να το κάνουν αυτό. Απλά νιώθετε ότι είναι τόσο σημαντικό.

Το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε τώρα, είναι να είστε εδώ στον πλανήτη και να φωτίζετε με το φως σας. Αυτό είναι. Λοιπόν, όταν το κάνετε, όλα τα υπόλοιπα λύνονται για σας προσωπικά. Έχετε αυτή την φυσική προστασία. Η αφθονία κυλάει στο δρόμο σας. Έχετε τώρα όλη αυτή τη ροή να δουλεύει για σας. Δεν χρειάζεται να δουλέψετε για το φωτεινό σώμα σας. Απλά έρχεται. Δεν  χρειάζεται να δουλέψετε για καταστάσεις. Απλά λύνονται μόνες τους. Η ζωή γίνεται πολύ εύκολη. Και τότε υπάρχει μια τάση να σκεφτείτε, “Λοιπόν, τώρα είναι ανάγκη να πάω να αρχίσω το κήρυγμα και είναι ανάγκη να αρχίσω να αλλάζω τους άλλους.” Όχι. Όπως ο JR, καθίστε σ’ αυτό το παγκάκι. Αυτό που χρειάζεται τώρα ο κόσμος είναι εκείνοι που εμπνέουν την συνείδηση, απλά φωτίζοντας με το φως τους.

Είναι πολύ απλά πράγματα, γιατί τώρα ο πλανήτης είναι στο χείλος πολλών, πολλών μεγάλων αλλαγών. Και δεν αναφέρομαι στο μέλλον. Λέω ότι είμαστε τώρα μέσα σ’ αυτές. Ο κόσμος περνάει τόσες πολλές αλλαγές, οι οποίες έχουν ζητηθεί. Δεν επιβάλλονται στον πλανήτη. Έχουν ζητηθεί από άλλους. Κι ένα από τα σπουδαία πράγματα σ’ αυτό, είναι η ικανότητα των ανθρώπων, της ανθρωπότητας, να βλέπουν δυνατότητες που δεν είχαν δει πριν, να δουν πέρα από την διττότητα, να δουν πέρα από τις παλιές μάχες και αντιπαραθέσεις, να δουν πέρα από τους προγόνους τους, να δουν πέρα από τις παλιές παραδόσεις, να δουν πέρα από την συνείδηση του “τόσο όσο” τώρα σ’ αυτό τον πλανήτη.

Είναι ανάγκη να δουν αυτήν που ονομάζω, την σκοτεινή ενέργεια, τις δυνατότητες που δεν είχαν δει πριν. Τότε θα εξαρτάται από εκείνους να διαλέξουν, να αποφασίσουν τί θέλουν να κάνουν. Όμως όταν είναι στο σκοτάδι, με άλλα λόγια, όταν είναι τόσο περιορισμένοι, που οι μόνες δυνατότητες που βλέπουν, είναι εκείνες που τους κληροδοτήθηκαν από τους προγόνους τους και εκείνες με τις οποίες έχουν αυτοπεριοριστεί σ’ αυτή τη ζωή, τότε τα πράγματα θα συνεχίσουν να είναι τα ίδια και τα ίδια μέχρι κάτι να τα τινάξει στον αέρα.

Όμως αν το φως πέσει μέσα σ’ αυτή την σκοτεινή ενέργεια, μέσα στις δυνατότητες, τότε θα δουν και θα πουν, “Υπάρχει ίσως ένας καλύτερος τρόπος.” Και ίσως να  φοβηθούν να το προσπαθήσουν, να το φέρουν στην εμπειρία, τουλάχιστον όμως θα ξέρουν ότι υπάρχει.

Μπορούν να πουν, “Υπάρχει ένας τρόπος αντιμετώπισης πραγμάτων όπως η παγκόσμια πείνα.” Υπάρχει ένας τρόπος να διαχειριστούμε την αποχώρηση της Γαίας τώρα και να αναλάβουμε την ευθύνη για τον πλανήτη. Υπάρχει πολύς θόρυβος και πολλή κουβέντα τώρα για το περιβάλλον και για την υπερθέρμανση του πλανήτη, την παγκόσμια ψύξη, την κλιματική αλλαγή του  πλανήτη, αλλά δεν βλέπουν πραγματικά τις δυνατότητες. Χάνονται στις μικρολεπτομέρειες. Χάνονται στις πραγματικές μικρολεπτομέρειες κι αρχίζουν να αφιερώνουν όλη τους την ενέργεια σε πράγματα όπως η αιολική ή η ηλιακή ενέργεια, που είναι εντάξει, αλλά είναι πολύ περιορισμένες.

Αυτό που η οικουμένη και η ανθρωπότητα είναι ανάγκη να δει τώρα είναι να έχει κατανόηση της ενέργειας. “Τι διάολο είναι αυτό;” αντί απλά, “Ας κατασκευάσουμε λίγες ακόμα ανεμογεννήτριες”, που θα γίνουν απαρχαιωμένες πολύ σύντομα, γιατί θα υπάρξει πολύ μεγαλύτερη κατανόηση του τί είναι ενέργεια και πώς την κάνουμε να λειτουργεί για μας σε αυτά που κάνουμε.

Γι’ αυτά είστε εδώ, όπως ο JR, μόνο που αυτός είναι πολιτικός. Εσείς είστε μεταφυσικοί. Είστε εδώ για να φωτίσετε με αυτό φως και είναι τόσο απλό, όσο το να κάθεστε στο παγκάκι, σε μια καρέκλα, στην μπανιέρα σας, όπου τυχαίνει να είναι – στο κάθισμα του αυτοκινήτου σας. Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει να αφήσετε το φως σας να φωτίσει τώρα.

Θα μιλήσουμε γι’ αυτό σε ένα λεπτό, πάντως οι περισσότερες από τις ανησυχίες που είχατε για τη δική σας ζωή, η επεξεργασία σε μεγάλο βαθμό και τα προβλήματα και οι άνθρωποι και όλα τα υπόλοιπα, θα φύγουν. Ίσως όχι αρκετά γρήγορα, πάντως θα φύγουν. Δεν θα χρειάζεται να δουλεύετε πια για τη ζωή σας, για την επιβίωση σας, απλά για να τα βολεύετε. Δεν θα χρειάζεται να το κάνετε αυτό, εκτός κι αν το θέλετε. Όμως νιώθω ότι οι πιο πολλοί από σας το έχετε βαρεθεί αυτό. Θέλετε να πάτε πιο πέρα και πραγματικά είναι πολύ απλό. Έχει να κάνει με το επιτρέπω. Αυτό είναι. Επιτρέποντας. Είναι μια φυσική εξέλιξη. Αφορά το επιτρέπω.

Όμως όταν παγιδευτείτε στην αμφιβολία και την ανησυχία, στις παλιές μάχες και παγιδευτείτε αμφισβητώντας τόσο πολύ ποιοι είστε, τότε δεν το επιτρέπετε αυτό. Είναι τόσο απλό όσο το να κάνετε αυτό το βήμα στο επιτρέπω και να δείτε μετά τί θα συμβεί με αυτή τη φυσική προστασία.
Γεια σου, αγαπητή γλυκιά Λίντα. Πώς είσαι σήμερα;
ΛΙΝΤΑ: (κάνει μια μικρή παύση) Ωραία.

Και ….

Τώρα το 2022, αρχίζοντας από σήμερα, ξεκινώντας σήμερα, θα αφορά το Και ….Και …. – κι αυτό είναι με τέσσερις τελείες. Είναι τα αποσιωπητικά. Και …

Λοιπόν, είπα πριν από καιρό, ότι θέλω να με θυμούνται σ’ αυτό τον πλανήτη οι Σώμπρα και όλοι – θέλω να με θυμούνται για δυο πράγματα: Το επιτρέπω και το Και. Έχω μιλήσει πολύ για το επιτρέπω, αλλά τώρα είναι καιρός για το Και ….

Έχει μεγάλη σημασία. Είναι το Και, τελεία-τελεία-τελεία-τελεία. Θυμηθείτε στην περασμένη συνεδρία μας, που μάλλον δεν θυμάστε, μίλησα για τη διαφορά ανάμεσα στην σκέψη και στην συνειδητότητα. Η σκέψη είναι σαν το Και με τελεία. Και. Η συνειδητότητα είναι σαν το Και τελεία-τελεία-τελεία-τελεία. Και …. Συνεχίζει. Προχωράει. Αυτό είναι η συνειδητότητα. Έτσι, πηγαίνουμε στο Και τελεία-τελεία-τελεία-τελεία. Και ….
Το Και ….κι αυτό είναι συναρπαστικό. Ευχαριστώ Κέρρι. Σ’ ευχαριστώ πολύ.

Έτσι, πηγαίνουμε στο Και …. τώρα. Πρόκειται να μιλήσουμε πολύ γι’ αυτό στο ερχόμενο ProGnost. Και το Master’s Life 15 θα αφορά πολύ το Και ….

Να η αναγγελία γι’ αυτό, ότι εσείς σαν Σώμπρα, σαν Μάστερ, πρόκειται να πάμε πέρα από την μοναδική φύση της πραγματικότητας, την μοναδική φύση, μέσα στο Και …. Αυτό σημαίνει ότι πρόκειται να περπατάτε και στους δυο κόσμους. Θα είστε και στις δυο πλευρές του ποταμού. Μπορείτε να είστε και στις δυο πλευρές κάθε φορά. Μπορείτε να είστε στη μια πλευρά τη μια στιγμή, στην άλλη πλευρά την άλλη στιγμή, πάντως πηγαίνουμε στο Και ….

Στο ProGnost 2022, πρόκειται να μιλήσω πολύ για την μεταφυσική, τη νέα φυσική για εσάς. Αυτό σημαίνει, ότι θα συνεχίσετε να είστε στην ανθρώπινη πραγματικότητα με την βαρύτητα και τον αέρα και τον χτύπο της καρδιάς σας και λοιπά. Τώρα πηγαίνουμε στο Και …., στην μεταφυσική, στη φυσική του πιο πέρα, ενώ θα μένετε εδώ, εδώ ακριβώς, σ’ αυτό τον πλανήτη. Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ από μια ομάδα. Μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο για το μυαλό. Αλλά για την αληθινή σας φύση, για την ψυχή σας, δεν είναι καθόλου δύσκολο. Είναι φυσικό.

Πηγαίνουμε στο Και …., μένοντας εδώ στον πλανήτη και έχοντας την ικανότητα να είστε σ’ αυτή την πραγματικότητα με άλλους ή την ψευδαίσθηση των άλλων κι επίσης να είστε Μάστερ. Πηγαίνουμε στο Και …. όπου θα συνειδητοποιήσετε ότι η ενέργεια πραγματικά σας υπηρετεί. Και πηγαίνουμε πέρα από την θεωρία. Η θεωρία είναι θαυμάσια για το ξεκίνημα – θεωρία και συζήτηση – αλλά εμείς πρόκειται να πάμε στην πραγματική εμπειρία του.

Θα μπορούσαμε να είχαμε μιλήσει πολύ για την θεωρία, για παράδειγμα, της φυσικής προστασίας. Το κάναμε λίγο, όμως δεν έχει καμία σχέση με το να το βιώνεις. Όπως ξέρεις, αγαπητή Λίντα, από το δέντρο που έπεσε πάνω στο σπίτι, ως τις πρόσφατες φωτιές, είσαι τώρα μέσα στην εμπειρία και αυτό είναι ένα εντελώς διαφορετικό πράγμα. Έχει τόσο περισσότερο βάθος και νόημα. Και μπορεί να είναι τρομακτικό και μερικές φορές υπάρχει μια επιθυμία να μείνετε στην θεωρία, όμως υπάρχει και η στιγμή να βυθιστείτε μέσα στην εμπειρία.

Θα μπορούσαμε να μιλάμε όλη μέρα γι’ αυτό το νοστιμότατο κέικ και την κρέμα πάνω του, αλλά μέχρι να ζήσετε πραγματικά την εμπειρία, δεν έχει νόημα (τρώει άλλη μια μπουκιά). Μμ. Έτσι αυτό είναι ένα σπουδαίο σημείο καμπής για τους Σώμπρα στο Και ….

Λοιπόν, αν ακόμα θέλετε να πιστεύετε ότι δεν έχετε πραγματωθεί, πρώτον, ντροπή σας. Δεύτερον, τί ανόητοι. Τρίτον, ξεπεράστε το! Τι; Απλά ξεκαθαρίζω. Εννοώ …
ΛΙΝΤΑ: Ναι, το κάνεις! (η Λίντα να γελάει)
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Λοιπόν, το θέμα είναι το εξής. Είχατε ήδη πραγματωθεί. Απλά δεν το συνειδητοποιήσατε ή θέλατε να παριστάνετε ότι δεν είχατε. Είχατε πραγματωθεί κι αυτό καθόλου δεν σημαίνει ότι προσποιείστε, σημαίνει ότι επιστρέφετε σε μια φυσιολογική κατάσταση. Είναι αυτό που διαλέξατε να κάνετε ερχόμενοι εδώ.

Το να πραγματωθείτε είναι, αληθινά να αποδεχτείτε τον εαυτό σας και Όλα Όσα Είναι. Αυτό είναι κυρίως, καθώς και το να σταματήσετε να κρύβεστε με την ψευδαίσθηση ότι είστε απλά ένας άνθρωπος, απλά ένας συνηθισμένος άνθρωπος. Δηλαδή, είστε άνθρωποι και έχετε επίσης πραγματωθεί.

Όλο αυτό το παιχνίδι της Πραγμάτωσης, της φώτισης και λοιπά είναι ωραίο για ένα διάστημα, αλλά έρχεται ένα σημείο όπου απλά το αφήνετε και συνειδητοποιείτε ότι έχετε πραγματωθεί. Δεν είναι τόσο σημαντικό. Δεν χρειάζεστε κανέναν άλλο να το επικυρώσει. Δεν χρειάζεται να περάσετε από πολύ ντόρο και τελετουργίες για να φτάσετε εκεί. Είναι απλά, “Έχω πραγματωθεί.” Δηλαδή, είναι περίπου τόσο απλό. Και τότε θα συνειδητοποιήσετε ότι πάντα ήσασταν φωτισμένοι, κι ότι αυτό είναι μια μεγάλη κωμική εκπομπή, γιατί θα κοιτάξετε πίσω τη ζωή σας και τα παιχνίδια που παίζατε παριστάνοντας ότι δεν είχατε πραγματωθεί, γιατί διασκεδάζατε παίζοντας εκείνα τα παιχνίδια. Όμως τώρα είστε πραγματωμένοι.

Τώρα, συχνά λέτε, “Λοιπόν, αν έχω πραγματωθεί, τότε γιατί δεν συμβαίνουν όλα τέλεια; Και γιατί δεν είμαι εντελώς υγιής και πάμπλουτος;” Επειδή, πρώτον, παίζατε το παιχνίδι ότι δεν ήσασταν, οπότε παίρνει λίγο χρόνο για να τακτοποιηθούν τα πράγματα. Δεύτερον, δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα δεν είναι ξαφνικά να μπορείτε να κουνάτε το χέρι σας και να πέφτει νεραϊδόσκονη γύρω σας. Δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Αυτό είναι makyo. Αυτό είναι απόσπαση.

Το να είστε πραγματωμένοι απλά σημαίνει, “ Είμαι Αυτό που Είμαι. Αποδέχομαι όλα όσα Είμαι και αποδέχομαι ότι είμαι πολύ περισσότερα απ’ όσα πίστευα ότι ήμουν, όταν πίστευα ότι δεν ήμουν πραγματωμένος. Αποδέχομαι ότι υπάρχουν πολύ περισσότερα στο παρελθόν μου απ’ όσα θυμάμαι. Υπάρχουν πολύ περισσότερες δυνατότητες, απ’ όσες επέλεξα ποτέ να πιστέψω ότι υπήρχαν. Υπάρχουν πολύ περισσότερα σε μένα τα οποία έκρυβα.”

Ίσως από ντροπή, ίσως επειδή ήταν ένα εκπληκτικό παιχνίδι και ξαφνικά συνειδητοποιήσατε, “Έχω πραγματωθεί” και είναι κάπως έτσι. Δεν είναι πολύ διαφορετικό από το να πεις, “Σκοπεύω να πάω να βουρτσίσω τα δόντια μου.” Απλά, “Έχω πραγματωθεί.” Αυτό είναι. Ας πάμε παρακάτω. Έχουμε να κάνουμε πολύ benching. Αυτός ο πλανήτης περνάει απίστευτες αλλαγές. Πρέπει να παραδεχτώ, πιο γρήγορα απ’ όσο πίστευα ακόμα κι εγώ ή οποιοσδήποτε από τους άλλους Αναληφθέντες Δασκάλους.
ΛΙΝΤΑ: Χμ.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Υπάρχει τόση επιθυμία για μεταμόρφωση για τον πλανήτη, τόση επιθυμία για αλλαγή κι όχι λίγη αλλαγή. Όχι απλά και μόνο μερικά ακόμα εκατομμύρια άνθρωποι να τρώνε το βράδυ, αλλά μιλάω για μεγάλη αλλαγή στον πλανήτη, ένα εντελώς διαφορετικό σύστημα της φύσης, που θα συμβεί στον πλανήτη. Το εντελώς καινούριο ανθρώπινο είδος που θα προκύψει, ένας εντελώς νέος τρόπος αυτού που τώρα ονομάζετε χρηματοοικονομικά, χρήματα, οικονομία που θα προκύψει.

Δεν αφορά απλά να σωθούν μερικά δέντρα παραπάνω ή μερικά δελφίνια παραπάνω, πράγμα που είναι καλό, αλλά οι αλλαγές είναι τόσο μεγαλύτερες, επικές. Οι αλλαγές αφορούν τη φυσική και γι’ αυτό πρόκειται να μιλήσουμε πολύ σύντομα, για τη φυσική και την τεχνολογία που την υποστηρίζει, την τεχνολογία που είναι ο άνεμος των αλλαγών που θα φέρει ένα νέο επίπεδο  φυσικής στον πλανήτη.

Υπάρχουν κάποιοι που θα το καταλάβουν πολύ πιο γρήγορα από άλλους. Δεν λέω ότι ολόκληρος ο πλανήτης ξαφνικά πρόκειται να καταλάβει την μεταφυσική της πραγματικότητας. Αλλά υπάρχουν αρκετοί σαν εσάς που θα το κάνουν και οι άλλοι θα ακολουθήσουν. Οι άλλοι θα ακολουθήσουν. Αλλά υπάρχουν αρκετοί σαν εσάς που θα καταλάβουν τον αντίκτυπο … αυτό είναι νοστιμότατο. Είναι πολύ δύσκολο να προσπαθείς να μιλήσεις και ταυτόχρονα να τρως. Μμ. Μμ. Μμ.
ΛΙΝΤΑ: Κάνεις αρκετά και για τους δυο μας.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Κάνω (η Λίντα γελάει χαμηλόφωνα). Μμ -αχμ – το μουστάκι μου εδώ (αυτός χρησιμοποιεί μια χαρτοπετσέτα). Σκόπιμη απόσπαση, αγαπητοί Σώμπρα

γιατί αυτό γίνεται τόσο βαρύ ή τόσο “μετα” – πιο πέρα. Καταλαβαίνω ότι η λέξη “μετά” χρησιμοποιείται υπερβολικά τώρα, αλλά αυτό είναι που συμβαίνει. Ξέρετε, σέρνεις τον χορό, και όλοι ακολουθούν. Όμως μια νέα φυσική έρχεται στον πλανήτη. Οι άνεμοι αυτών των αλλαγών έρχονται από την τεχνολογία, αλλά η πραγματική αλλαγή είναι στη φυσική της πραγματικότητας.

Έχουμε μιλήσει γι’ αυτήν κατά διαστήματα – το πιάνετε, “κατά διαστήματα” – γιατί ένα από τα πράγματα είναι η ψευδαίσθηση του χρόνου. Ο χρόνος δεν υπάρχει εκτός κι αν το θέλετε, οπότε υπάρχει. Ο χώρος δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει παρελθόν ή μέλλον, εκτός κι αν θέλετε να υπάρχουν, για να περάσετε από ένα συγκεκριμένο είδος εμπειρίας. Τότε είναι εντάξει. Όμως μετά σας κουράζει αυτή η εμπειρία και συνειδητοποιείτε ότι είναι καιρός για αλλαγή.

Η φυσική και η κατανόηση ότι υπάρχουν τόσα πολλά στρώματα στην πραγματικότητά σας, όμως εσείς λειτουργείτε σε ένα στρώμα και καθώς θα ανοίγεστε στα άλλα στρώματα, θα συνειδητοποιείτε μια τεράστια αίσθηση ελευθερίας από το ένα στρώμα στο οποίο δουλεύατε, μετά θα συνειδητοποιήσετε επίσης τις τεράστιες δυνατότητες που υπάρχουν στα άλλα στρώματα.

Έτσι, πηγαίνουμε στο Και …. – στο Και …. – περπατώντας και στους δυο κόσμους.  Έχετε ακούσει γι’ αυτό. Έχετε διαβάσει γι’ αυτό. Διαβάσατε τις θεωρίες γι’ αυτό, όμως ελάχιστοι το έχουν κάνει ποτέ πραγματικά. Ακούγεται υπέροχο. Δεν είσαι ενθουσιασμένη, Λίντα;
ΛΙΝΤΑ: Αυτή δεν είναι η λέξη που θα χρησιμοποιούσα.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: (γελάει) Και παρακαλώ να καταλάβετε ότι δεν μιλάμε για γλυκανάλατα πράγματα όπως ταξίδια στον χρόνο. Δεν υπάρχει αυτό που λένε ταξίδι στον χρόνο. Δεν μπορείτε να ταξιδέψετε στον χρόνο.
ΛΙΝΤΑ: Κάνεις ένα εργαστήριο σχετικά με αυτό.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Το ξέρω .Αυτό θέλω να τονίσω. Ταξίδια στο χρόνο με τον Αντάμους. Δεν υπάρχει αυτό που λένε ταξίδι στον χρόνο. Και, ξέρετε, θα είναι πραγματική έκπληξη και απορία τί πρόκειται να κάνουμε την υπόλοιπη μέρα, γιατί θα φτάσετε να συνειδητοποιήσετε ότι ο χρόνος δεν είναι πραγματικός. Δεν ταξιδεύετε στον χρόνο. Απλά επιτρέπετε στον εαυτό σας να βιώσει.
ΛΙΝΤΑ: Τι έχει μέσα αυτός ο καφές;
ΚΕΡΡΙ: Δεν το έκανα εγώ! (η Λίντα και η Κέρρι γελάνε)
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Δεν ταξιδεύετε στον χρόνο, γιατί δεν υπάρχει. Όμως είναι γεγονός ότι μπορεί να βιώνετε πράγματα, που θα έλεγε κανείς ότι ήταν στο παρελθόν – τα οποία δεν είναι πραγματικά στο παρελθόν, είναι στο τώρα – τώρα. Ή στο μέλλον, το οποίο δεν υπάρχει πραγματικά, και το βιώνετε τώρα. Με άλλα λόγια, διαλύετε τον χρόνο ή την ψευδαίσθηση του χρόνου και ξαφνικά μπορείτε να ταξιδέψετε οπουδήποτε θελήσετε με μεγάλη άνεση.
ΛΙΝΤΑ: Ωω.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Δεν ανεβαίνεις σε κάποια τεχνολογική κατασκευή και ταξιδεύεις πίσω στο έτος 523, για παράδειγμα, ή στο μέλλον. Αυτό είναι περιορισμένη ανθρώπινη συνειδητότητα.
ΛΙΝΤΑ: Χμ.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Έχει πλάκα, ως έναν βαθμό. Αλλά, βλέπετε, κανένας δεν το έχει κάνει, γιατί δεν μπορείτε να ταξιδέψετε στον χρόνο. Μπορείτε να βιώσετε μέσω ενός πλήθους από πραγματικότητες στο Και …., κι αυτό είναι – λοιπόν, πρέπει να αυξήσω την τιμή.
ΛΙΝΤΑ: Τώρα είμαι ενθουσιασμένη.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Πρέπει να αυξήσω την τιμή, γιατί μόλις αποκαλύψαμε τόσα πολλά απ’ όσα επρόκειτο να κάνουμε.
ΛΙΝΤΑ: (γελώντας) Τώρα είμαι ενθουσιασμένη!
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Έτσι, αγαπητοί Σώμπρα, πρόκειται να μπούμε στο Και …., στη νέα φυσική του πλανήτη και μέσα στην εμπειρία της – όχι απλά στην θεωρία της, θα βιώσουμε πώς είναι, και δεν πρόκειται να είναι πάντα εύκολο. Θα είναι όμορφο. Θα είναι … Θα είναι τόσο “πιο πέρα”, υποθέτω ότι είναι η λέξη που θα χρησιμοποιούσαμε εδώ και τόσο … πφφφ! Λοιπόν, το νιώθετε. Είναι, “Πώς μπορούσα να είμαι κολλημένος σ’ αυτή την παλιά γραμμική πραγματικότητα για τόσο πολύ καιρό;” Τώρα είστε στο Και ….

Αλλά ως έναν βαθμό, σε μεγάλο βαθμό, ο άνθρωπος ακόμα δυσκολεύεται με αυτό, γιατί παρουσιάζεται τεράστιος αποπροσανατολισμός. Όταν τα σταθερά σημεία της ενέργειάς σας είναι σε ένα μοναδικό στρώμα πραγματικότητας και το συνηθίζετε αυτό μετά από ένα χρονικό διάστημα, και ξαφνικά απελευθερώσετε εκείνες τις  άγκυρες της πραγματικότητας και ερευνήσετε τώρα άλλες πραγματικότητες, είτε αγκυροβολήσετε είτε όχι, αυτό πρόκειται να προκαλέσει στο σώμα σας και στο μυαλό σας μια κατάσταση σύγχυσης. Και ξέρω ότι δεν σας αρέσει η σύγχυση. Ακούω την Λίντα σχεδόν κάθε μέρα να λέει, ξέρετε, “Τα πάντα είναι τόσο τρελά. Τα πάντα έχουν αποπροσανατολιστεί.” Ναι, λοιπόν, αυτό είναι μόνο η αρχή.

Πρόκειται να μιλήσουμε για τον τρόπο να τα βγάλετε πέρα με αυτό. Δεν μου αρέσει αυτή η φράση ‘να τα βγάλετε πέρα’. Να διαγραφεί από τα πρακτικά. Πρόκειται να μάθουμε πώς να εξοικειώνεστε και να προσαρμόζεστε σε αυτό. Πρόκειται να μάθουμε πώς να – θα υπάρξει αποπροσανατολισμός, θα υπάρξει ένας ορισμένος βαθμός σωματικής δυσφορίας – πρόκειται να μάθουμε να πηγαίνουμε πέρα απ’ αυτό. Πρόκειται να μάθετε, όπως το κάναμε για πολύ καιρό, απλά να πηγαίνετε πέρα από το μυαλό στην απόλυτη επίγνωση, απλά να το γνωρίζετε.

Έτσι, έχουμε όλα αυτά να περιμένουμε, στο Και …. ξεκινώντας τώρα το 2022, ξεκινώντας – με συγχωρείτε όσο … μμ (παίρνοντας άλλη μια μπουκιά).
ΛΙΝΤΑ: Και πώς είναι το γλυκό σου;
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Αυτό είναι το βραδινό μου. Δεν είναι το γλυκό μου (η Λίντα γελάει). Ανυπομονώ να δω τί θα είναι το επιδόρπιο (η Λίντα συνεχίζει να γελάει). Οκέι.

Λοιπόν, ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή. Και ….

Σε παρακαλώ το γράφεις αυτό εκεί στο μικρό μαγικό σου πινακάκι – Και τελεία-τελεία-τελεία-τελεία -πηγαίνοντας στη νέα φυσική. Πρόκειται να μιλήσω γι’ αυτό σε βάθος και στο ProGnost επίσης, όμως αυτό πρόκειται να είναι η ζωή για σας. Σταματήστε να ανησυχείτε για τα παλιά σκ@@@. Απλά πάντως σταματήστε να έχετε εμμονή με αυτά τα πράγματα κι ας προχωρήσουμε με αυτά που είμαστε εδώ να κάνουμε – να καθόμαστε στο παγκάκι και να βιώνουμε τη ζωή με έναν εντελώς καινούριο τρόπο, ανοίγοντας και τις άλλες σφαίρες τώρα για τους άλλους ανθρώπους που βρίσκουν αυτόν τον τρόπο, που επίσης διαλέγουν κάτι περισσότερο. Γι’ αυτό ήρθατε εδώ. Δεν ήρθατε εδώ για να λύνετε προβλήματα ή να αλλάξετε τον πλανήτη. Ήρθατε εδώ για αυτό.

Αυτό προσπαθούσα να μεταδώσω στον JR – τον Τζο Μπάιντεν – “Σταμάτα να προσπαθείς να γίνεις πολιτικός. Σταμάτα να προσπαθείς να σώσεις τον πλανήτη. Απλά να εμπνεύσεις την συνείδηση των Αμερικανών, των ανθρώπων παντού. Αυτό είναι το σπουδαιότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις.”

Θα ακούσει; Θα δούμε. Θα δούμε τί θα συμβεί. Ακούω να μπαίνουν μερικά στοιχήματα εδώ. Ποτέ δεν ξέρεις. Ποτέ δεν ξέρεις. Ίσως η επίσκεψη εδώ, ίσως ότι ήρθε τόσο κοντά στο Κέντρο Επικοινωνίας του Βυσσινί Κύκλου να μπορέσει να προκαλέσει μια δραστική αλλαγή στην συνείδηση. Ποιος ξέρει; Θα το ανακαλύψουμε αρκετά σύντομα. Ωραία. Και …. Αα, πολύ ωραίος γραφικός χαρακτήρας. Ωραία.

Περί αυτού πρόκειται. Προχωρώντας, θα συνεχίσω να μιλάω πότε πότε για το επιτρέπω, αλλά τώρα είναι το Και ….

Αναφορά από τον FM

Επίσης στο πρόγραμμα για σήμερα, έχω εδώ μερικούς καλεσμένους, λοιπόν, αρκετούς καλεσμένους μαζί μας σήμερα. Πρώτον, έχω τον FM, άλλοτε γνωστό ως John Kuderka, αυτός όμως δεν θέλει πια να τον λένε έτσι. Οπότε απλά FM. Δουλεύει για εκείνο τον Σύνδεσμο FM, τον δοκιμάζει τους τελευταίους δυο μήνες και τώρα είναι καιρός για μια αναφορά από αυτόν.

Λοιπόν, ο FM δεν θέλει να του κάνουν ανώτερη επικοινωνία. Δεν τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα αυτό. Έτσι εγώ θα δώσω την αναφορά.

Ο FM πραγματικά ζήτησε, προπαντός, να είναι εδώ μαζί μας σήμερα η αξιαγάπητη, τρυφερή και αγαπημένη του σύντροφος Λέσλι. Μήπως θα μπορούσαμε να δείξουμε ένα πλάνο της Λέσλι, ώστε όλοι να ξέρουν ότι κάθεται εδώ μαζί μας στο Κέντρο Επικοινωνίας του Βυσσινί Κύκλου. Ήθελε αυτή την ενέργεια κι έτσι νάτην. Κι αυτό ήταν η πολύ ειδική παράκληση του John Kuderka, που την ανέφερε σε μένα και στον Κώλντρε, ενόσω ο Κώλντρε ήταν στο ντους σήμερα. Εκεί είναι που συμβαίνουν   πράγματα. Ξέρετε, είναι το Και …. Και χαιρόμαστε που σε έχουμε εδώ, Λέσλι, κι ο  John τώρα κυριολεκτικά κλαίει. Κυριολεκτικά. Λοιπόν, θα κάνεις και τον Κώλντρε να κλάψει. Εγώ δεν κλαίω ποτέ. Ο Κώλντρε κλαίει πάντα. Πάντα αυτός.

Έτσι έχουμε αυτόν κι έχουμε πολλούς Σώμπρα που πέρασαν στην άλλη πλευρά τα τελευταία, ω, δέκα χρόνια περίπου που είναι μέλη της ομάδας του FM, οι οποίοι δουλεύουν μαζί του γι’ αυτό τον σύνδεσμο. Οπότε αυτό πρόκειται να συζητήσουμε τώρα. Εγώ θα δώσω την αναφορά για τα πορίσματα του FM.

Λοιπόν, άλλη μια φορά, το σκηνικό εδώ – ο FM, άλλοτε John Kuderka, άλλοτε   μηχανικός εδώ, διευθυντής και τεχνικός του στούντιο, ο οποίος έκανε τόσα πολλά  για τους Σώμπρα όταν ήταν εδώ στη Γη και πέρασε στην άλλη πλευρά, ώστε να κάνει την πραγματική δουλειά του από την άλλη πλευρά.

Έτσι, όταν έφυγε ο FM, ήθελε να βρει έναν τρόπο να κάνει δώρο στους Σώμπρα, να αφήσει κάτι για τους Σώμπρα και συνειδητοποίησε ότι μια από τις δυσκολίες που είχε, μια από τις μεγαλύτερες δυσκολίες ήταν απλά να νιώθει, να ακούει και να βιώνει όχι μόνο τον ανθρώπινο εαυτό του, αλλά τον Μάστερ του, την ψυχή του. Δούλεψε πάνω σ’ αυτό πάρα πολύ σκληρά, αλλά επειδή είναι μηχανικός το σκέφτηκε πάρα πολύ. Ακόμα και πριν τον θάνατό του, σκεφτόταν ότι ήταν κάτι που του διέφυγε σ’ αυτή τη ζωή, που δεν συνέβη. Όμως αργότερα συνειδητοποίησε ότι συνέβαινε, απλά δεν είχε συναίσθηση αυτού.

Ξεκίνησε να βρει έναν τρόπο να υπενθυμίσει στους Σώμπρα, ότι αυτός ο σύνδεσμος ανάμεσα στο ανθρώπινο και στο θεϊκό υπάρχει πάντα. Ομολογουμένως, έχει συγκαλυφθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά είναι πάντα εκεί. Δεν είναι κάπου αλλού. Δεν είναι έξω στα αστέρια. Δεν είναι κάτι που πρόκειται να μάθετε μελετώντας απόκρυφο υλικό. Δεν είναι κάτι που μπορεί να σας δώσει κάποιος άλλος και δεν είναι κάτι που μπορείτε να πάρετε γυρίζοντας τον κόσμο κι ανοίγοντας πύλες. Είναι πάντα, πάντα εκεί. Όμως εξαιτίας της λεπτότητας του και της πολύ στενής προσωπικής φύσης του, συχνά βγαίνει από την συναίσθηση, αχρησιμοποίητος, εκτός σύνδεσης.

Έτσι ο FM είπε, “Θέλω να δημιουργήσω κάτι που θα βοηθήσει σαν υπενθύμιση  στους Σώμπρα, ότι μπορούν να ακούσουν και να επικοινωνήσουν και να συνδεθούν με την ψυχή τους, τον Μαστερ τους.” Δεν υπάρχουν εμπόδια. Δεν υπάρχει όριο που να το εμποδίζει να συμβεί. Είναι απλά το επιτρέπω. Αλλά πώς κάνεις κάποιους να επιτρέψουν όταν είναι τόσο κλειστοί και – ο FM το ήξερε από τον εαυτό του – πάρα πολύ διανοητικοί.

Έτσι άρχισε να μαστορεύει και να παίζει και να δουλεύει με άλλους Σώμπρα, που έχουν περάσει στην άλλη πλευρά και θα δείξουμε τον κατάλογο όλων αυτών, εδώ. Θα δείξουμε όλους εκείνους που – όχι όλους – εκείνους που είναι στην σελίδα “In Memoriam” (Εις Μνήμην) της ιστοσελίδας του Βυσσινί Κύκλου. Όμως υπάρχουν κι άλλοι πολλοί  ακόμα.

Ο FM τους μάζεψε και είπε, “Η δουλειά που μπορούμε να κάνουμε εδώ, η υπηρεσία που μπορούμε να προσφέρουμε στους Σώμπρα, είναι η υπενθύμιση ότι η εσωτερική επικοινωνία, η επικοινωνία ανάμεσα στο ανθρώπινο και στο θεϊκό υπάρχει. Δεν είναι κάτι που κερδίζεις. Δεν είναι κάτι που μπορείς να αγοράσεις. Δεν είναι κάτι που μπορείς ακόμα και να υποφέρεις γι’ αυτό. Απλά υπάρχει. Το θέμα είναι απλά να το αναγνωρίσεις.”

Έτσι τους συγκέντρωσε, εκείνους που βλέπετε εδώ και άλλους και είπε, “Ας αρχίσουμε να δουλεύουμε πάνω σ’ αυτό.” Συγκεντρώθηκαν, μίλησαν για τις δικές τους εμπειρίες. Μερικοί είχαν συνειδητοποιήσει ότι αυτή η σύνδεση υπήρχε μερικές φορές, αλλά ποτέ δεν φαινόταν να μένει. Φαινόταν να φεύγει. Πολλοί είπαν ότι δεν την είχαν βιώσει ποτέ, μέχρι που έφτασαν στην άλλη πλευρά, ελεύθεροι από το σώμα και το μυαλό, γενικότερα, και είχαν αυτή την απότομη  συνειδητοποίηση – “Υπήρχε πάντα.” Ήταν τόσο κοντά που την αγνοούσαν. Ήταν ακριβώς στα πόδια τους.

Έτσι, το ερώτημα ήταν, “Πώς θα κάνουμε τους Σώμπρα να συνειδητοποιήσουν ότι υπάρχει;” Ο FM και οι άλλοι μαστόρεψαν και έπαιξαν και σκάρωσαν αυτό το πράγμα που λέγεται Σώμπρα FM Radio, που σημαίνει ένα φως, μια συναίσθηση ότι θα φώτιζαν μέσα από την δική τους επίγνωση, συγκεντρωμένοι σαν ομάδα και με συγκεντρωμένη την δική τους επίγνωση, ότι αυτό το φως υπήρχε πάντα, μα απλά το είχαν αγνοήσει, κι άρχισαν να το εκπέμπουν, θα λέγαμε, να το ακτινοβολούν.

(Περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτό δόθηκαν στο Time of the Merlin)

Αυτό άρχισε στα μέσα Σεπτεμβρίου του περασμένου χρόνου και συνεχίστηκε μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου 2021. Ακτινοβολούσαν το φως τους. Κάθονταν στο παγκάκι στην άλλη πλευρά, στις άλλες σφαίρες, ακτινοβολώντας το, δουλεύοντας μαζί συνέχεια   και μαζί με πολλούς από τους Αναληφθέντες Δασκάλους για να συγκεντρώσουν τις πληροφορίες. “Τι συμβαίνει; Πώς γίνεται δεκτό αυτό; Πώς θα το βελτιώσουμε; Πώς θα πάμε στο επόμενο βήμα;”

Έτσι εδώ έχουμε μια κατάσταση, όπου υπάρχουν πολλοί Σώμπρα, δεκάδες χιλιάδες Σώμπρα στη Γη, πολλοί οι οποίοι, πρώτον, δεν επιτρέπουν στον εαυτό τους να παραδεχτεί ότι έχουν πραγματωθεί. Έχουμε χιλιάδες που ήδη το αποδέχτηκαν, αλλά πολλούς που ακόμα δεν το έχουν παραδεχτεί. Θέλουν μια αστραπή ή κάτι τέτοιο. Όχι, απλά είναι σαν, “Ω, ναι, έχω πραγματωθεί”, και μετά πάτε να φορέσετε τα παπούτσια σας. Δηλαδή, είναι τόσο απλό.

Η ανάλυση της κατάστασης, σύμφωνα με τον FM, είναι ότι – του αρέσει να γίνεται πολύ λογικός σχετικά με αυτό – η ανάλυση της κατάστασης: Δεκάδες χιλιάδες Σώμπρα ψάχνουν απαντήσεις, όμως γενικά ψάχνουν έξω από τους εαυτούς τους. Μπορεί να τους πεις κατάμουτρα ότι έχουν πραγματωθεί κι αυτοί θα φύγουν και θα πάνε να προσπαθήσουν να το βρουν κάπου αλλού. Μπορεί να τους πεις κατάμουτρα ότι αυτή η διασύνδεση ανάμεσα στο ανθρώπινο και στο θεϊκό υπήρχε πάντα. Ότι, ομολογουμένως, ήταν σκόπιμα κρυμμένη για πολύ καιρό, όπως η σοφία. Ήταν πάντα εκεί, αλλά δεν ήταν πραγματικά προσπελάσιμη για πολύ καιρό, αλλά τώρα είναι.

Ανάλυση της κατάστασης – πώς υπενθυμίζεις στους Σώμπρα ότι αυτή η σύνδεση υπάρχει; Και δεν αφορά το να τους δώσεις την σύνδεση. Δεν είναι σαν έναν κωδικό πρόσβασης ή ένα μυστικό κλειδί, που ανοίγει την σύνδεση. Είναι απλά μια υπενθύμιση. Πώς να τους το μεταδώσεις, ότι αυτή είναι τόσο φυσική και τόσο απλή, όταν έχουν την τάση να είναι αρκετά πεισματάρηδες, έχουν την τάση να ψάχνουν πάντα έξω από τον εαυτό τους για την απάντηση κι έχουν την τάση να θέλουν να τους συμβεί αυτό με την αστραπή, αντί να πάρουν απλά μια βαθιά αναπνοή και να επιτρέψουν.

Προς τα εκεί λοιπόν κινήθηκε η δουλειά τους. Άρχισαν να εκπέμπουν τον Σεπτέμβριο. Λέγοντας εκπέμπουν εννοώ να ακτινοβολούν, αλλά στον FM αρέσει η λέξη “εκπέμπουν”, οπότε θα χρησιμοποιούμε αυτήν. Άρχισαν να εκπέμπουν κι αυτό συνεχίστηκε για μήνες μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου. Μετά ήρθε η ώρα για την ανάλυση των δεδομένων.
ΛΙΝΤΑ: Χμ.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Δεν είναι τα δικά μου λόγια (ο Αντάμους γελάει), αυτά έρχονται κατευθείαν από τον FM. Ανάλυση των δεδομένων και πολλή ανάλυση των δεδομένων και των γεγονότων και των πληροφοριών και της ενέργειας κι ο FM μου λέει τώρα ότι υπερβάλλω, πράγμα που ισχύει, αλλά μπορώ να το κάνω. Δεν ήθελε να του κάνει ανώτερη επικοινωνία ο Κώλντρε, άρα μπορώ να πω αυτά που θέλω να πω.

Να λοιπόν πού βρισκόμαστε τώρα. Πρόκειται – εμείς, ο FM και η ομάδα του – πρόκειται να ξαναρχίσουμε την εκπομπή ή την ακτινοβολία στις 22 Ιανουαρίου 2022, τη μέρα του ProGnost. Είναι εξαιτίας της αριθμολογίας; Πραγματικά δεν έχει σημασία. Είναι μια ημερομηνία που θα θυμάστε. Έχει γούστο. Πώς θα ήταν αν απλά λέγαμε 28 Ιανουαρίου; Εννοώ, σιγά το πράγμα, αλλά λέτε, “22 Ιανουαρίου 2022”, και κάνετε, “Ωω! Αα!” και συνδέεται με την μέρα που θα κάνουμε το ProGnost. Οπότε μάλλον θα κάνετε“ωω! αα!” τελικά.

Εμπόδια στον Θεϊκό Σύνδεσμο

Λοιπόν, η εκπομπή θα αρχίσει τότε. Παρακάτω είναι μερικά από τα πράγματα που έγιναν γνωστά στην πορεία και μετά θα μιλήσουμε για μερικές από τις ρυθμίσεις που πρόκειται να γίνουν και θα παραμείνουν έτσι για πολύ καιρό.
Μια δυο παρατηρήσεις˙ Λίντα, θα τις γράψεις, σε παρακαλώ;
ΛΙΝΤΑ: Οκέι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Παρατηρήσεις από τον FM.

 Ο Θόρυβος

Αριθμός ένα, θόρυβος. Ο FM συγκλονίστηκε από το ποσοστό θορύβου που υπάρχει τώρα στον πλανήτη. Και δεν μιλάω απλά για τον θόρυβο, που ακούτε με τα αυτιά σας, αλλά για τον θόρυβο των ραδιοσημάτων. Ο FM είχε ένα υπόβαθρο στα ηλεκτρονικά και στο μήκος κύματος και στον ήχο και λοιπά, οπότε ήταν πολύ  παθιασμένος. Όμως συγκλονίστηκε από το ποσοστό θορύβου που υπάρχει τώρα στον πλανήτη. Φυσικός θόρυβος, άυλος θόρυβος – με άλλα λόγια, αυτός που δεν ακούτε – απλά ενεργειακός θόρυβος στον πλανήτη.Πήγε πίσω περίπου 30 χρόνια στις σπουδές του.
ΛΙΝΤΑ: Ουαου.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Είχε πλάκα να τον παρακολουθείς. Κάθομαι στη Λέσχη των  Αναληφθέντων Δασκάλων κάθε βράδυ πίνοντας μπράντι ή κρασί κι αυτός μελετάει κάπου. Οπότε ήταν ενδιαφέρον.
ΛΙΝΤΑ: Ίσως του αρέσει αυτό.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Όντως του αρέσει αυτό. Τον πειράζω γιατί, ξαναλέω, δεν ήθελε να του κάνει ανώτερη επικοινωνία ο Κώλντρε. Θα μπορούσε να πει πράγματα για μένα αν είχε επιτρέψει στον Κώλντρε να του κάνει ανώτερη επικοινωνία. Όμως, χέι, αυτή είναι η εκπομπή μου.
Λοιπόν, ο θόρυβος. Πήγε πίσω 30 χρόνια και συνειδητοποίησε, ότι το επίπεδο του ενεργειακού θορύβου στον πλανήτη είχε αυξηθεί με συντελεστή το 87, 87 φορές …
ΛΙΝΤΑ: Ου!
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: … σε 30 χρόνια. Ένα μεγάλο μέρος έχει σχέση με όλες τις συσκευές που έχετε όλοι τώρα και πόσες συσκευές ανά άτομο. Τουλάχιστον δυο ο καθένας τώρα στον  πλανήτη, κατά μέσο όρο, και θα συνεχίσει να αυξάνεται. Υπάρχει πολύς ενεργειακός  θόρυβος από αυτές. Οι συσκευές χρειάζονται σταθμούς που κάνουν την εκπομπή και την λήψη. Αυτό προσθέτει στον θόρυβο. Υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι στον πλανήτη. Αυτό προσθέτει στον θόρυβο. Κάθε τσιπάκι υπολογιστή, που παράγεται και εισάγεται μέσα σε κάτι δημιουργεί θόρυβο.

Έπειτα είναι ο θόρυβος από τα αυξημένα επίπεδα συναισθημάτων στον πλανήτη. Τα αυξημένα επίπεδα άγχους, σύγχυσης, και λοιπά έχουν προκαλέσει αύξηση κατά 87 φορές στα επίπεδα θορύβου στον πλανήτη.
ΛΙΝΤΑ: Ουαου.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ξέρεις, είναι 87 φορές.
Πώς να ακούσεις τον εαυτό σου μέσα σ’ όλο αυτό τον θόρυβο; Και συνειδητοποίησε, ότι αυτό ήταν πιθανόν το νούμερο ένα εμπόδιο που υπάρχει τώρα. Ακόμα κι όταν κλείσεις τα μάτια σου, ο θόρυβος συνεχίζεται. Πώς να επικοινωνήσεις με τους Σώμπρα με όλο αυτό τον άλλο θόρυβο γύρω; Επειδή, ας πούμε, πάνε εντός για να ακούσουν το θεϊκό εντός τους, αλλά το μυαλό συνεχίζει να λαμβάνει, είτε συνειδητά είτε υποσυνείδητα, όλο αυτό τον άλλο θόρυβο που υπάρχει. Έτσι αυτό ήταν μάλλον ο νούμερο ένα παράγοντας σε όλο αυτό το θέμα του θορύβου.

Η Επεξεργασία

Το επόμενο που συνειδητοποίησε, θα το βάλουμε ως επεξεργασία. Και ξαναλέω, αυτά έρχονται από τον FM, όχι από μένα, αλλά συμφωνώ μαζί του.

Συνειδητοποίησε ότι οι Σώμπρα εξακολουθούν να κάνουν ένα τεράστιο ποσοστό επεξεργασίας – επεξεργασίας των συναισθηματικών θεμάτων από το παρελθόν τους, από το σήμερα. Επεξεργάζονται πράγματα που δεν έχουν συμβεί ακόμα. Επεξεργάζονται προβλήματα, που δεν έχουν καν προκύψει. Επεξεργάζονται το μέλλον. Όλη αυτή η επεξεργασία είναι μια ακραία απόσπαση από το άκουσμα της πραγματικής θεϊκής φωνής εντός.

Λοιπόν, εγώ ποντάρω τα 44 σεντς μου, πιστεύω ότι η επεξεργασία είναι γενικά χάσιμο χρόνου. Οι άνθρωποι έχουν ξεκινήσει να επεξεργάζονται – να επεξεργάζονται συναισθηματικά θέματα, να πηγαίνουν σε συμβούλους – και δεν είναι κακό να πηγαίνουν σε συμβούλους, αλλά η επεξεργασία μπορεί να γίνει εθιστική και γίνεται εμμονή. Υπάρχει τεράστιο ποσοστό αδιάκοπης επεξεργασίας, τα στριφογυρίζετε στο κεφάλι σας, κι έρχεται μια στιγμή που απλά λέτε, “Όχι άλλη επεξεργασία. Φτάνει. Δεν πρόκειται να συνεχίσω να προσπαθώ να το καταλάβω.” Συχνά, όταν πηγαίνετε σε συμβούλους, ο σύμβουλος πραγματικά είναι εκεί και επεξεργάζεται τα δικά του θέματα εις βάρος σας. Με άλλα λόγια, πληρώνετε για να κάνουν αυτοί την επεξεργασία των δικών τους θεμάτων. Αλλά έτσι και οι δυο, κι εσείς κι ο σύμβουλος, επεξεργάζεστε και είστε και οι δυο παγιδευμένοι σ’ αυτή την παγίδα της επεξεργασίας.

Υπάρχει ένα σημείο που είστε συνειδητοί των πραγμάτων που συνέβησαν στη ζωή σας, των εμπειριών, και δεν τα αποφεύγετε απλά ,ούτε τα θάβετε. Υπάρχει ένα σημείο συνειδητοποίησης και λέτε, “Αυτό συνέβη.” Τότε όμως αντί για επεξεργασία θα πάτε στο Και …. “Αυτό συνέβη στη ζωή μου. Ήταν πολύ τραυματικό, και υπάρχουν τόσα ακόμα γύρω από αυτό ,των οποίων δεν έχω άμεση συναίσθηση, αλλά θα μπορέσω να έχω.” Με άλλα λόγια, το περιστατικό που συνέβη και ανακλήθηκε από τον εγκέφαλο και τα ηλεκτρονικά του κυκλώματα δεν είναι αυτό που συνέβη πραγματικά. Στην πραγματικότητα η επεξεργασία ενδυναμώνει όλη αυτή την ηλεκτρονική και χημική δραστηριότητα στο μυαλό και δικαιολογεί το περιστατικό κι επίσης περιορίζει το περιστατικό.

Ο FM ξαφνιάστηκε, στην πραγματικότητα ένιωσε έκπληξη, από το ποσοστό επεξεργασίας που κάνουν ακόμα οι Σώμπρα. Ήρθε μια μέρα στην πολυθρόνα μου  στη Λέσχη των Αναληφθέντων Δασκάλων και πέταξε κυριολεκτικά τα χαρτιά του, τα βιβλία του, τα δεδομένα της έρευνας του και βασικά με μάλωσε, που δεν σας έχω μαλώσει. Βασικά είπε, “Αντάμους, δουλεύεις με τους Σώμπρα. Σε έχουν εμπιστευτεί, γιατί δεν τους έχεις μαλώσει για την υπερβολική επεξεργασία τους;”

Κι εγώ είπα, “Λοιπόν, θα πρέπει να πας να μιλήσεις στον Τοβία. Αυτό ήταν πραγματικά δική του δουλειά, όχι δική μου». Και πολύ σύντομα, ο Τοβίας, ξέροντας ότι μιλούσα γι’ αυτόν, ήρθε και μιλήσαμε για αυτό και είναι ένα πολύ λεπτό πράγμα. Πώς να πεις σε κάποιον απλά να το ξεπεράσει χωρίς να ακουστείς σαν μην έχεις συμπόνια; Πώς να πεις σε κάποιον, ότι η συνεχής επεξεργασία ζητημάτων βασικά δημιουργεί ένα φάντασμα ή ένα είδος δαίμονα μέσα σου;

Του δίνει ζωή και μετά θα μείνει εκεί και θα συνεχίζει στη ζωή σας κάνοντας σας να επεξεργάζεστε.

 Η επεξεργασία είναι εθιστική. Είναι εμμονική, και μπορεί να είναι δύσκολο να την ξεπεράσετε. Αλλά τελικά, είναι επιλογή σας. Δεν μπορείτε πραγματικά να δουλέψετε πάνω σε αυτό, γιατί τότε, γίνεται σαν να προσπαθείτε να επεξεργαστείτε ή να δουλέψετε με πτυχές. Απλά δεν λειτουργεί. Τους δίνει επιβεβαίωση. Τους δίνει δύναμη. Έτσι πραγματικά δεν μπορείτε να το δουλέψετε, αλλά μπορείτε να επιλέξετε.

Μπορείτε να επιλέξετε να μην επεξεργάζεστε πια. Όταν πιάσετε τον εαυτό σας να το κάνει  – την συναισθηματική επεξεργασία, το “εγώ ο καημένος”, όταν γυρίζετε πίσω στο μυαλό και ξαναζείτε εμπειρίες – απλά πάρτε μια βαθιά αναπνοή και μπείτε στο Και …. Θα συνειδητοποιήσετε, “Εντάξει, αυτό συμβαίνει, αλλά εγώ πηγαίνω στο Και …. τώρα. Πρόκειται να μετακινηθώ στην σοφία μου. Πρόκειται να μετακινηθώ στο μέλλον”, το οποίο δεν είναι πραγματικά στο μέλλον, είναι τώρα, γιατί δεν υπάρχει ταξίδι στον χρόνο, είναι εδώ.  Και λέτε, “Όλο αυτό οδηγείται στην σοφία και δεν χρειάζεται να συνεχίσω να επεξεργάζομαι.”

Επιτρέποντάς το να πάει στην σοφία, η αλχημεία του να φέρεις οποιαδήποτε εμπειρία στην σοφία, είναι η απελευθέρωση της επεξεργασίας. Τότε θα  συνειδητοποιήσετε, ότι η επεξεργασία ήταν επίπονη, παλιά, μια σπατάλη ενέργειας. Σας στερούσε την αληθινή σας ελευθερία.

Έτσι αυτοί είναι οι δυο σπουδαιότεροι παράγοντες – ο θόρυβος και η επεξεργασία – που βρήκε ο FM, οι οποίοι έκαναν τόσους πολλούς από σας πραγματικά να μην έχετε συναίσθηση αυτής της ακτινοβολίας, που προερχόταν από την ομάδα του FM και σας υπενθύμιζε ότι υπάρχει ήδη. Έχετε ήδη τον Θεϊκό σύνδεσμο μέσα σας. Όχι έναν Θεό σε κάποιες εξωτερικές άγνωστες σφαίρες, αλλά τον Θεό μέσα σας, την θεϊκότητα εντός σας.

Η Αστραπή

Έπειτα είχαμε μερικά άλλα ζητήματα. Δεν θέλω να κοπιάσω μπαίνοντας σε λεπτομέρειες. Ο FM έφτιαξε μια αναφορά που, συγκριτικά στη Γη, θα έφτανε τις 300 σελίδες περίπου, αλλά ένα από τα άλλα ζητήματα ήταν το φαινόμενο της αστραπής. Τόσοι πολλοί από σας περιμένουν – και μπορείς να το γράψεις αυτό, απλά “αστραπή”. Τόσοι πολλοί από σας περίμεναν μια αστραπή. Θα συντονιζόσασταν και μπουμ! Δεν λειτουργεί έτσι, γιατί δεν είναι απαραίτητο. Είναι πολύ ανεπαίσθητο. Ναι, υπάρχει πολύς θόρυβος, αλλά αυτό είναι πολύ ανεπαίσθητο και είναι πάντα εκεί.

Η διαφορά σ’ αυτό τον ενσωματωμένο σύνδεσμο που έχετε, ανάμεσα στο ανθρώπινο και στο θεϊκό, η διαφορά είναι ότι υπάρχει πάντα. Οι άλλοι θόρυβοι που υπάρχουν έρχονται και φεύγουν. Δεν υπάρχουν πάντα. Είναι προσωρινοί. Μερικοί μένουν περισσότερο, μερικοί λιγότερο, ενώ αυτός ο Θεϊκός σύνδεσμος υπάρχει πάντα, είναι πάντα εκεί. Αναζητήστε τον. Νιώστε τον. Και δεν θα ακούτε κάτι, θα το νιώθετε. Νιώστε τα πράγματα που είναι πάντα, πάντα, μα πάντα εκεί και δεν είναι πολλά. Ένα απ’ αυτά είναι ο Θεϊκός σύνδεσμος. Τα άλλα έρχονται και φεύγουν και υπάρχει ένα ορισμένο αίσθημα ή ένας συντονισμός σε αυτόν. Μπορείτε να καταλάβετε τί είναι προσωρινό, τί έρχεται και φεύγει, τί δεν είναι αναγκαίο, τί είναι έτοιμο για μια νέα εμπειρία, όμως ο Θεϊκός σύνδεσμος είναι πάντα εκεί. Νιώστε τον.

Υπάρχουν μερικοί που θέλουν να πέσει αυτή η αστραπή και να τους χτυπήσει κι αυτό απλά δεν πρόκειται να συμβεί κι ο FM ήθελε να το υπογραμμίσω πραγματικά αυτό. Σταματήστε να ψάχνετε την μεγάλη αστραπή, την έκρηξη, το μεγάλο δράμα, γιατί η Θεϊκή σας επικοινωνία δεν λειτουργεί έτσι. Είναι ανεπαίσθητη. Νομίζω ότι μιλάνε για την “ήρεμη χαμηλή εσωτερική φωνή”. Είναι ήρεμη, δεν είναι χαμηλή. Είναι ήρεμη και είναι εσωτερική και είναι πάντα εκεί.

Νιώθοντας

Το επόμενο είναι κάτι το οποίο συμπέρανε ο FM, αλλά εγώ το είχα ήδη συζητήσει στο Keahak, συγκεκριμένα, αυτό το “δεν νιώθω τίποτα”.

Λοιπόν, είχε πλάκα να μιλάω γι’ αυτό στον FM, “δεν νιώθω τίποτα”, γιατί αυτός ήταν ο “Κος Δεν Νιώθω Τίποτα”. Θα μπορούσε να φοράει γυαλόχαρτο για εσώρουχο και μάλλον δεν θα το ένιωθε. Απλά ήταν ένα διανοητικό άτομο. Εμπόδιζε τα αισθήματα κι όταν έφτασε στην άλλη πλευρά, συνειδητοποίησε ότι είχε πραγματικά περιορίσει τον εαυτό του ως προς τις εμπειρίες. Σπουδαίο μυαλό, αλλά δεν άφηνε τον εαυτό του να νιώσει. Πίστευε ότι τα αισθήματα θα υπερνικούσαν την λογική και το μυαλό του, συνεπώς τα εμπόδιζε σκόπιμα, είτε ήταν από τους ανθρώπους είτε από τη δική του προσωπική εμπειρία.

Έφτασε στην άλλη πλευρά και συνειδητοποίησε αμέσως, ότι νιώθει τα πάντα και είναι τόσο όμορφο να μπορείς να νιώθεις πραγματικά. Δεν αναφέρομαι μόνο σε συναισθηματικά αισθήματα. Μιλάω για την αισθητηριακή συναίσθηση. Αυτός συνειδητοποίησε ότι ήταν μια ευαίσθητη ύπαρξη, που προσπαθούσε να μην είναι ευαίσθητη, που προσπαθούσε να μην νιώθει και συνειδητοποίησε πόσο τεράστια σπατάλη χρόνου ήταν αυτό. Και μετά προσπάθησε να μη το νιώσει αυτό. Ξέρετε, άρχισε να νιώθει ότι, “Πω πω, πραγματικά έχασα πολλή αφθονία και εμπειρία”, και  προσπάθησε να μη το νιώσει, πράγμα που ήταν τόσο συνηθισμένος να κάνει, και δεν λειτούργησε. Και σχεδόν του βγήκε ξινό, γιατί μετά ένιωθε τα πάντα όταν πέρασε στην άλλη πλευρά.

Ένιωσε την αγάπη που υπήρχε πάντα, αλλά αυτός ποτέ δεν άφησε τον εαυτό του να νιώσει φανερά. Ένιωσε την ομορφιά της φύσης, της οποίας είχε συναίσθηση, αλλά από απόσταση. Ποτέ δεν άφησε πραγματικά τον εαυτό του να νιώσει. Δεν άφησε τον εαυτό του να μπει στη βαθιά εμπειρία.

Έτσι, όπως είχα ήδη συμπεράνει, όπως είχε συμπεράνει στις μελέτες του, δεν θέλω να το ακούσω ποτέ ξανά από κανένα σας, “Δεν νιώθω τίποτα. Δεν νιώθω τίποτα”. Νιώθετε, αλλά παίζετε ένα παιχνίδι με τον εαυτό σας κι εγώ απλά δεν θέλω να το ακούω. Τόσο συχνά στα εργαστήρια μας, στις συναθροίσεις οι άνθρωποι λένε, “Λοιπόν, απλά δεν νιώθω τίποτα.” Και ξέρετε, θέλω να τους κάνω να νιώσουν (σφίγγει την γροθιά του, η Λίντα γελάει). Θέλω να τους κάνω να νιώσουν κάτι πραγματικά (ο Αντάμους γελάει).

Λοιπόν δεν θέλω να το ακούσω ποτέ ξανά από κανένα σας, “Δεν νιώθω τίποτα.” Νιώθετε τα πάντα. Απλά τα μπλοκάρετε. Κι όταν συνεχίζετε με αυτό το “Δεν νιώθω τίποτα”, δεν πρόκειται να νιώσετε το Και …. Δεν πρόκειται να νιώσετε τη νέα φυσική. Δεν πρόκειται να νιώσετε την ομορφιά να είστε Μάστερ. Δεν πρόκειται να νιώσετε την Πραγμάτωσή σας. Οπότε σταματήστε αυτά τα σκ@@@.

Η Ναρκισσοφοβία

Το άλλο ήταν, πρόκειται να το πω ναρκισσοφοβία.
ΛΙΝΤΑ: Ωω.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Γράψτο αυτό.
ΛΙΝΤΑ: Δεν ξέρω τί είναι αυτό.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Είναι μια κατασκευασμένη λέξη.
ΛΙΝΤΑ: Θέλεις να μου την συλλαβίσεις;
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Η ανησυχία ότι είναι ναρκισσιστές. Η ανησυχία, ο φόβος ότι κάνεις τον εαυτό σου ιδιαίτερο. Ποια λέξη θα ήθελες να χρησιμοποιήσεις;
ΛΙΝΤΑ: Θέλεις αυτή την “ναρκισσοφοβία”; Είναι εντάξει;
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, βέβαια (ο Αντάμους γελάει), ή απλά γράψε “ναρκισσιστικός”.
ΛΙΝΤΑ: Μου αρέσει το ναρκισσοφοβία.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Μου προκάλεσε έκπληξη, όπως και στον FM. Ναρκισσοφοβία. Μου αρέσει. Μόλις επινοήσαμε μια καινούρια λέξη.
ΛΙΝΤΑ: Ναι. Ω, το έκανα μαζί σου, γιαιι!!
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Βέβαια. Βέβαια (η Λίντα γελάει). Ναι. Και δεν γίνεσαι ναρκισσίστρια, επιτρέποντας στον εαυτό σου να συνειδητοποιήσει ότι μόλις δημιουργήσαμε μια καινούρια λέξη. Ωραία (η Λίντα συνεχίζει να γελάει). Ωραία.

Υπάρχει τεράστια φοβία στους Σώμπρα την οποία βρήκε ο FM. Δεν θέλουν να φανούν ναρκισσιστές. Δεν θέλουν να φανούν ότι είναι επιεικείς με τον εαυτό τους ή μεγαλομανείς ή χειριστικοί. Έτσι έχουν την τάση να “κλείνονται στο καβούκι τους”. Ξέρεις, μπαίνουν στο μικρό καβούκι τους. Ο Κώλντρε το έκανε σε μένα σήμερα όταν μιλούσα για … Όχι, το έκανε. Προσπαθούσα να μιλήσω ανοιχτά για όσα συμβαίνουν , για τον άνεμο. Τίποτα απ’ αυτά δεν είναι σύμπτωση. Αλλά ο Κώλντρε λέει, “Ωω! Όλοι θα πιστέψουν ότι προσπαθούμε να φανούμε τόσο σπουδαίοι.” Ναι, γαμώτο !
ΚΕΡΡΙ: Λέξη!
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Λοιπόν, το κάνετε. Όμως τότε έχετε αυτές τις σουβλιές της ναρκισσοφοβίας, “Ίσως γίνομαι ναρκισσιστικός, όταν σκέφτομαι ότι είμαι τόσο σπουδαίος, ότι είμαι εδώ στον πλανήτη σαν Μάστερ αυτή την εποχή της αλλαγής.”

Ξεπεράστε το! Γι’ αυτό ήρθατε εδώ. Είστε αυτοκαταστροφικοί παράφρονες ? Εννοώ, αυτός είναι ο λόγος που ήρθατε εδώ. Ο FM ήταν … Ο FM ήταν … γελάνε όλοι. Γελάνε όλοι, “Δως τους να καταλάβουν, Αντάμους! Εμπρός! Χτύπα τους ξανά! Εμπρός! Παραείσαι ευγενικός με τους Σώμπρα στη Γη.” Παραδέχομαι ότι είμαι, αλλά … Οπότε υπάρχει αυτός ο φόβος ότι θα κάνετε τον εαυτό σας πολύ σπουδαίο.

Δεν είστε εδώ για να κάνετε τον εαυτό σας σπουδαίο. Δεν είστε εδώ για να κάνετε όνομα. Ο Κώλντρε, η Λίντα δεν πρόκειται ποτέ να γίνουν γνωστοί έξω από τους κύκλους των Σώμπρα. Δεν πρόκειται ποτέ να γραφτούν σε βιβλία ιστορίας, πράγμα που είναι καλό. Όχι, αλήθεια. Δεν πρόκειται ποτέ – εγώ έκανα ό,τι  μπορούσα στην τελευταία ζωή μου σαν Σαιν-Ζερμαίν για να μην με ανεβάσουν σε βάθρο. Κι όμως το έκαναν, καταλαβαίνω το λόγο . Όμως αυτοί … ξεφορτώθηκα πολλά από τα πράγματά μου πριν φύγω από τον πλανήτη. Δεν ήθελα να είμαι μια σπουδαία ιστορική μορφή, γιατί αργά ή γρήγορα κάποιος θα την αποκαθήλωνε. Αργά ή γρήγορα κάποιος θα σπάσει το ρεκόρ σου, αλλά ας γυρίσω στο θέμα.

Οι Σώμπρα πραγματικά δεν θέλουν να είναι … φοβούνται να είναι πολύ “ισχυροί”. Δεν είναι η σωστή λέξη, γιατί δεν υπάρχει δύναμη, αλλά αυτό είναι που φοβούνται από εμπειρίες περασμένων ζωών, να είναι πολύ ισχυροί, πολύ σπουδαίοι. Διάολε! Αν δεν θεωρείτε τους εαυτούς σας σπουδαίους, ποιος θα το κάνει; Μην κοιτάτε προς τα έξω, πάντως είστε! Και είστε εδώ για έναν λόγο και σταματήστε να το μειώνετε και να το μολύνετε. Είστε εδώ για έναν λόγο.

Δεν πρόκειται να γράψουν για σας στα βιβλία ιστορίας. Θα σας κάνουν μια σπουδαία γιορτή στη Λέσχη των Αναληφθέντων Δασκάλων. Αυτό θα το κάνουν και θα το απολαύσετε. Όμως δεν προσπαθείτε να ανυψώσετε τον εαυτό σας σε βάρος άλλων. Δεν προσπαθείτε να κάνετε ένα μεγάλο εγωιστικό σόου, να χειραγωγήσετε άλλους ανθρώπους, να δημιουργήσετε ψεύτικα αφηγήματα.

Προσπαθείτε πραγματικά να δημιουργήσετε μια ψεύτικη ιστορία σχετικά με το τί συμβαίνει; Πιστεύω ότι, είναι γεγονός ότι ψάχνετε για μια πιο αληθινή ιστορία παρά ότι προσπαθείτε να δημιουργήσετε μια ψεύτικη ιστορία.

Όμως τότε συγκρατείτε τον εαυτό σας επειδή σκέφτεστε, “Λοιπόν, είμαστε απλά αυτή η μικρή ομάδα. Δεν μπορεί να είμαστε τόσο σπουδαίοι.” Χριστέ μου… θα του άρεσε πολύ αυτό που κάνετε και, ξέρετε, ναι, φέρατε τον Πρόεδρο της Αμερικής εδώ, με τη δουλειά που γίνεται και γίνεται ήσυχα και με αγάπη. Όπως εσύ κι ο Κώλντρε λέγατε σήμερα για τους Αγγέλους ( Αυτούς που στηρίζουν τον CC ).
Το κάνουν τόσο ήσυχα. Δεν επιδιώκουν να μπει το όνομα τους ψηλά ή κάτι άλλο. Το κάνουν και αυτό λειτουργεί.
ΛΙΝΤΑ: Αλήθεια.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Τώρα πηγαίνουμε στο Και …. Τώρα πηγαίνουμε και στις δυο πλευρές του ποταμού, περπατάμε και στους δυο κόσμους, χωρίς θεωρία πια, αλλά κάνοντας το πραγματικά. Πρόκειται να είναι αρκετά αγχωτικό, αρκετά αποπροσανατολιστικό, και δύσκολο για το μυαλό αρκετές φορές, χωρίς όλο αυτό το παιχνίδι της Nαρκισσοφοβίας
ΛΙΝΤΑ: Ναρκισσοφοβία.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναρκισσοφοβία. Να ανησυχείς ότι προσπαθείς να κάνεις τον εαυτό σου πολύ σπουδαίο. Είστε σπουδαίοι κι αυτό είναι ακριβώς που πρόκειται να σας πει ο Θεϊκός σύνδεσμος, όταν συνδεθείτε για πρώτη φορά μαζί του. Πρόκειται να ακούσετε, να νιώσετε, να αισθανθείτε, “Σε αγαπώ και είσαι σπουδαίος. Σε αγαπώ εγώ, η ψυχή σου και μου δίδαξες εσύ την αγάπη, με την ευκαιρία, και είσαι σπουδαίος”, εξαιτίας αυτού που διαλέξατε να κάνετε εδώ μένοντας στον πλανήτη σε μια περίοδο που είναι απόλυτα απαραίτητο. Χωρίς αυτό που κάνετε – κι άλλοι  στον πλανήτη, αλλά εγώ μιλάω για εσάς – χωρίς αυτό, η νέα φυσική θα διέλυε αυτό το μέρος. Θα ήταν υπερβολικό για να το διαχειριστούν. Η τεχνολογία θα ξέφευγε εκτός ελέγχου, θα την χρησιμοποιούσαν με πολύ καταχρηστικούς τρόπους.

Πριν από μερικά Shoud σας είπα να παρακολουθείτε τί συμβαίνει, όσο καθόμαστε στο παγκάκι. Να παρακολουθείτε τί συμβαίνει στον πλανήτη. Να το νιώθετε, και μετά να νιώθετε τον δικό σας ρόλο στις αλλαγές που συμβαίνουν τώρα.

Θα μπορούσα να συνεχίσω κι άλλο με τον κατάλογο του FM – 300 σελίδες – με τις παρατηρήσεις του για τους Σώμπρα. Αυτά είναι τα βασικά που ισχύουν και τώρα αυτός τροποποιεί και προσαρμόζει αυτό τον Σύνδεσμο FM και θα τον ξαναρχίσει στις 22 Ιανουαρίου.

Αυτός είναι απλά μια υπενθύμιση στα βαθύτερα επίπεδα, φτάνοντας πέρα από τον θόρυβο, πέρα από την συγκράτηση, πέρα από τα πράγματα που συζητήσαμε σήμερα, βελτιωμένος τώρα για να σας υπενθυμίζει ότι αυτό το «Φρούτο του Ρόδου», η έξοδος, και η σύνδεση και η επικοινωνία ανάμεσα στην ψυχή και στον άνθρωπο υπάρχει. Θα είναι η αδιάκοπη υπενθύμιση ότι υπάρχει. Τώρα Και …. ο εαυτός σας σ’ αυτήν. Μπορείτε ακόμα να παίζετε το παιχνίδι “Δεν το ακούω˙ δεν νιώθω τίποτα, αυτό δεν υπάρχει” και να το νιώθετε τώρα. Αντί απλά να προσπαθείτε να αναγκάσετε τον εαυτό σας να πει, “Λοιπόν, είναι εκεί”, όμως πολεμάτε με το μυαλό και λέτε, “Μα δεν είναι πραγματικά. Δεν ακούω τίποτα”, το καινούριο σήμα, η συχνότητα του FM θα είναι στο Και …. Εσείς παίζετε το παιχνίδι και αυτό υπάρχει.

Ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή με αυτά, καθώς οδηγούμε τη μέρα αυτή σε μια μεράμπ.

Η Μεράμπ του Και ….

Μαζευόμαστε μαζί με τον FM και τον Κουτχούμι, που είναι εδώ φυσικά, και τον Τοβία κι όλους τους Σώμπρα που έχουν περάσει στην άλλη πλευρά για να βοηθήσουν τον FM.(αρχίζει η μουσική)

Ας φέρουμε τώρα αυτό το Και …. από την θεωρία, από τα χαρτιά και τα βιβλία, ας το φέρουμε στην πραγματικότητα, αυτό το μεγαλειώδες έτος 2022.

Και …. σημαίνει ότι δεν είστε πια κολλημένοι σε μια απάντηση ή μια λύση.

Και …. σημαίνει ότι πάντα υπάρχουν εναλλακτικές. Πάντα, πάντα. Ποτέ δεν υπάρχει μόνο μια λύση, υπάρχουν πάντα εναλλακτικές, ίσως κάποιες τις οποίες δεν είχατε δει ποτέ πριν.

Και …. σημαίνει ότι είστε άνθρωποι. Έχετε πόνους και δυσφορία και ζητήματα και γίνεστε ευέξαπτοι, αλλά υπάρχει το Και …. Είστε Μάστερ.

Και …. είναι εκεί που ο άνθρωπος και ο Μάστερ μπορούν τώρα, μιλώντας μεταφορικά, να κοιταχτούν στα μάτια – άνθρωπος και Μάστερ.

Εσύ, ο άνθρωπος, να κοιτάξεις τον Μάστερ κατευθείαν στα μάτια.

Εσύ, ο Μάστερ, να κοιτάξεις τώρα τον άνθρωπο κατευθείαν στα μάτια.

Το Και …. οι δύο, όλοι. Μπορείτε να επεξεργάζεστε τα ζητήματα σας μέχρι να επιστρέψουν οι αγελάδες και μπορείτε τώρα να τους επιτρέψετε να μπούνε στην σοφία. Απλά θα ανοίξετε αυτή την εξώπορτα, αυτό τον φράχτη -χεχμ! – και θα αφήσετε τις αγελάδες να γίνουν γάλα.

Και …. σημαίνει ότι δεν είστε πια κολλημένοι στην αέναη επεξεργασία σας ή στην οικτρή επεξεργασία σας (ο Αντάμους γελάει) – οικτρή επεξεργασία – ότι εσείς Και ….  στην σοφία. Η επεξεργασία μπορεί να συνεχίζεται, αλλά πολύ σύντομα απλά θα σβηστεί από την συνειδητότητα. Δεν είναι σημαντική και τελικά θα φύγει, επειδή την τελειώσατε με το Και.

Και …. Σημαίνει, ότι μπορεί να παριστάνετε ότι σας λείπει η αφθονία, αλλά τότε απλά την κάνετε “Και ….”, την συνειδητοποίηση ότι η αφθονία υπήρχε πάντα. Δεν χρειαζόταν καν να την σκέφτεστε. Δεν χρειαζόταν να την σχεδιάσετε. Απλά ανοίξατε αυτή την πόρτα κι επιτρέψατε το Και …. της αφθονίας. Αυτό το κομμάτι σας που ακόμα θέλει να έχει έλλειψη αφθονίας -ουχ!- είναι εντάξει. Αλλά πολύ σύντομα αυτό φεύγει από την συνείδηση. Αυτό το παλιό παιχνίδι τελειώνει. Απλά ξεθωριάζει. Κι αυτό επίσης οδηγείται στην σοφία.

Και …. είναι μια νέα φυσική της πραγματικότητας. Υπάρχει ένα κομμάτι σας, που θέλει να πιστεύει στην μαγεία, θέλει να πιστεύει σ’ αυτό που έχει ονομαστεί φαντασία, ότι είναι πραγματικό και το έχετε σκεφτεί, το έχετε ονειρευτεί, αλλά δεν έχετε τολμήσει να κάνετε αυτό το βήμα μέσα σ’αυτό, αναρωτώντας τί θα μπορούσε να συμβεί, απορώντας μήπως είναι όλο απλά επινοημένο. Έτσι έχετε αφήσει τον εαυτό σας μόνο να το ονειρεύεται, αντί να το ζει.

Όμως τώρα εμείς το κάνουμε Και …. αυτό. Βγαίνουμε από μια διαφορετική πόρτα αυτή τη φορά, ας πούμε. Δεν είμαστε απλά κολλημένοι στις ίδιες περιορισμένες επιλογές. Φέρνουμε τις άλλες επιλογές, και συνειδητοποιείτε ότι στο Και …. η φαντασία, λοιπόν, δεν είναι φαντασία, είναι πραγματικότητα. Αυτό που είχατε ονομάσει φαντασία είναι πραγματικότητα και είναι προσβάσιμη, και είναι εκεί που μπορείτε να ζείτε και να βιώνετε επίσης, όταν περνάει μέσα από το Και ….

Θα συνειδητοποιήσετε ότι – έχουμε μιλήσει για πράγματα όπως η μαγεία – μαγεία είναι απλά να επιτρέπετε στην ενέργεια να δουλεύει για εσάς. Όμως υπάρχει μια αντίσταση σ’ αυτήν. Την έχετε προσεγγίσει από μια συναισθηματική ή διανοητική βάση και την κρατήσατε εκεί έξω στην χώρα της φαντασίας. Τώρα όμως ανοίγουμε μια διαφορετική πόρτα.

Έχετε πολλές πόρτες να ανοίξετε στο Και …. Ανοίγουμε μια διαφορετική πόρτα και συνειδητοποιούμε ότι η μαγεία είναι, λοιπόν, δεν υπάρχει μαγεία. Στην πραγματικότητα είναι να επιτρέπετε στην ενέργεια να δουλεύει για εσάς. Αυτό μοιάζει μαγικό στον ανυποψίαστο, αλλά σε σας τώρα δεν είναι καθόλου. Είναι όπως θα έπρεπε να είναι τα πράγματα.

Αναρωτιέστε γιατί έχουν πιστέψει την μη-μαγεία της ζωής, γιατί έχουν περιορίσει τους εαυτούς τους με τόσο λίγες επιλογές. Και, ναι, υπάρχει ένα κομμάτι σας, που ακόμα θέλει να είναι μαγικό και δεν το έχει κάνει.

Όμως τώρα, που έχετε επιτρέψει στον εαυτό σας να αφήσει την ενέργεια να σας υπηρετήσει και ότι αυτό είναι μαγικό, εκείνο το παλιό κομμάτι που ήθελε να είναι ο μάγος -ήταν ο απογοητευμένος μάγος – αυτό απλά θα αρχίσει να σβήνει. Και καθώς θα σβήνει, θα χάνει τη δύναμη του και καθώς θα χάνει τη δύναμη του, θα οδηγείται στην σοφία.

Αντιστεκόταν στην σοφία για πολύ καιρό, γιατί τότε το παιχνίδι θα έπρεπε να τελειώσει. Αλλά τώρα οδηγείται στην σοφία.

Αα! Όχι ότι η σοφία προσπαθεί να το δελεάσει, καθόλου. Η σοφία απλά το περιμένει.

Η σοφία δεν προσπαθεί να το τραβήξει μέσα της. Η σοφία απλά είναι εκεί και περιμένει. Και στο Και …., με την ψευδαίσθηση της “μη μαγείας”, αυτό χάνει τη δύναμη του. Αυτό, η παλιά απογοήτευση, η παλιά “μη μαγεία”, χάνει τη δύναμή της. Και τώρα οδηγείται στην σοφία. Αυτό είναι το Και ….

Η θεϊκή σύνδεση ανάμεσα στο ανθρώπινο και στο θεϊκό δεν χρησιμοποιεί λόγια.  Δεν χρησιμοποιεί ούτε εικόνες. Είναι αυτό που το μυαλό θα έλεγε “άνευ ορισμού”, χωρίς ορισμό, αλλά υπήρχε πάντα.

Είναι μια σταθερά, σε αντίθεση με τους άλλους θορύβους και τις άλλες συνδέσεις. Είναι πιο σταθερή ακόμα κι από την σύνδεση που έχετε με μια περασμένη ζωή, με την φωνή μιας περασμένης ζωής.

Είναι μια σταθερά που είναι πάντα εκεί, γιατί είναι η ενέργειά σας και ήταν πάντα εκεί.

Καθώς πάμε μέσα στο Και …., πάμε μέσα στο Και …. ξαφνικά απλά ξέρετε ότι είναι εκεί. Ξαφνικά το νιώθετε και ξέρετε ότι είναι εκεί. Και στην αρχή προσπαθείτε να το εκφράσετε με λόγια ή με εικόνες, αλλά μετά θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν χρειάζεται. Δεν το θέλει.

Είναι πολύ πιο ελεύθερη απ’ αυτό. Και αναρωτιέστε πώς εσείς, ο άνθρωπος, θα καταλάβετε ποτέ τί επικοινωνεί, αλλά μετά θα πάρετε μια βαθιά αναπνοή μέσα στο Και …. και θα συνειδητοποιήσετε, ότι όντως καταλαβαίνετε. Είναι η φυσική σας κατάσταση επικοινωνίας και συναίσθησης.

Τα λόγια, οι εικόνες, τα σύμβολα, δεν ήταν φυσικά. Ήταν ερμηνείες. Όμως τώρα μπαίνετε στο Και …. και συνειδητοποιείτε ότι αυτό το τραγούδι της ψυχής, η  σύνδεση ανάμεσα στον άνθρωπο και στον Μάστερ υπάρχει πάντα. Κι ο Μάστερ δεν προσπαθεί να πει στον άνθρωπο τί να κάνει. Ο Μάστερ δεν προσπαθεί να κάνει επιλογές στη ζωή σας. Είναι απλά η επικοινωνία – “Είμαι Αυτό που Είμαι. Δεν είσαι μόνος.”

Και ο άνθρωπος συνειδητοποιεί, ότι είναι καιρός να δεχτεί αληθινά και να επιτρέψει στον Μάστερ να μπει στο σπίτι του, στον Μάστερ εδώ, σ’ αυτή την πραγματικότητα. Είναι η νέα φυσική του ανθρώπου και του Μάστερ μαζί, που δεν είναι πια χωριστοί. Όχι πια σε απόσταση. Όχι πια χαμένοι.

Είναι η νέα φυσική – άνθρωπος και Μάστερ. Ο Μάστερ το απολαμβάνει το ίδιο, ίσως ακόμα και πιο πολύ από τον άνθρωπο, να είναι σε αυτή τη σφαίρα και να είναι στις σφαίρες του Μάστερ.
(παύση)
Ο αναβαθμισμένος Σύνδεσμος FM πρόκειται να μεταφέρει με σαφήνεια αυτό το μήνυμα και την υπενθύμιση, ότι θα νιώθετε τα πάντα, ίσως μερικές φορές υπερβολικά καταιγιστικά.

Ένα από τα πράγματα που συνειδητοποίησε ο FM στην έρευνά του, είναι η υπερβολική ευαισθησία των Σώμπρα, την οποία δεν γνώριζε ποτέ πριν. Υπερβολικά  ευαίσθητοι, σαν μια πολύ ευαίσθητη ραδιοφωνική συσκευή – ειπωμένο με τον δικό του τρόπο  – πάρα πολύ ευαίσθητοι. Κι αυτή η ευαισθησία έκανε τόσους πολλούς να κλειστούν, να απομονωθούν, γιατί ήταν τόσο ευαίσθητοι.

Αυτός συνειδητοποίησε ότι κρύβονταν, εξαιτίας της ευαισθησίας τους και μετά έλεγαν, “Δεν νιώθω τίποτα”, γιατί ένιωθαν πάρα πολλά.

Και τώρα ο Σύνδεσμος FM μεταφέρει το Και …. λέγοντας, “Είμαι ευαίσθητος, και αυτό δεν με συγκλονίζει. Μπορώ να διακρίνω μέσα μου τί είναι σημαντικό να αντιλαμβάνομαι και τί δεν είναι. Μπορώ να διακρίνω τί είναι δικό μου και τί δεν είναι. Μπορώ να είμαι πολύ ευαίσθητος και να μη με καταβάλλει αυτό, γιατί δεν χρειάζεται να βασίζομαι στον εγκέφαλό μου, στο μυαλό μου για ερμηνεία. Αυτό είναι που προκαλούσε το πελάγωμα.

“Απλά βασίζομαι στις ευαισθησίες μου, στις 200.000 αγγελικές αισθήσεις μου, στην πολύ αισθησιακή φύση μου τώρα και με αυτά δεν μπορώ να συγκλονιστώ.”

Ο Σύνδεσμος FM θα γυρίσει πίσω τώρα, συντονισμένος προσεκτικά με τους Σώμπρα, σε σας.
Τον χρειάζεστε; Καθόλου. Αλλά είναι καλό να ξέρετε ότι υπάρχει, σαν σταθερή υπενθύμιση αν χαθείτε.

Είναι καλό να ξέρετε ότι υπάρχουν εκείνοι που νοιάζονται, που θα το έφερναν αυτό, σε περίπτωση που χαθείτε ποτέ. Και είναι εύκολο να γίνει, γιατί ακόμα και στην έρευνά του ο FM συνειδητοποίησε ότι, με το αυξημένο επίπεδο θορύβων στον πλανήτη και όλη την αναστάτωση και την ένταση της αναστάτωσης που θα έρθει, υπάρχει μια τάση να χάνετε τον δρόμο σας πότε πότε.

Αν συμβεί αυτό, απλά συντονιστείτε με τον Σύνδεσμο FM των Σώμπρα και αυτός θα σας υπενθυμίσει, ότι όλα είναι εκεί. Αυτή η σύνδεση ανάμεσα στον άνθρωπο και στο πνεύμα υπήρχε πάντα, ήταν πάντα δική σας.
Ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή τώρα.
(παύση)

Και με αυτά, αγαπητοί μου φίλοι, ο FM υποκλίνεται και γνέφει στον καθένα από σας. Θα συνεχίσει τη δουλειά του. Θα περνάει για επίσκεψη πότε πότε.

Εκ μέρους όλων των Σώμπρα που έφυγαν – έχουμε εκεί τον Σαρτ, έχουμε εκεί την Ήντιθ – εκ μέρους όλων όσων έφυγαν, συνεχίστε. Συνεχίστε να κάνετε ό,τι κάνετε.  Συνεχίστε να είστε εδώ σαν Μάστερ στον πλανήτη. Μην αμφιβάλετε για τον εαυτό σας. Μην μειώνετε τον εαυτό σας. Καταλάβετε γιατί είστε εδώ.

Φωτίστε με το φως σας και καθώς θα φωτίζετε με το φως σας, αυτό τώρα θα φωτίσει και θα ανοίξει το δικό σας Και …., και μετά θα φωτίσει προς τα έξω στον κόσμο. Θα είναι ο άνεμος που θα φέρει αλλαγή, σύμφωνα με τις επιθυμίες της ανθρωπότητας σ’ αυτό τον πλανήτη.

Ας πάρουμε μια καλή αναπνοή με αυτά.

Ήταν μια μεγάλη μέρα για μένα. Πρώτα, ο Οίκος του Keahak, τώρα εδώ. Θα επιστρέψω στη Λέσχη των Αναληφθέντων Δασκάλων, θα βάλω τα πόδια μου ψηλά κοντά στο τζάκι, θα συνεχίσω να τρώω το φαγητό μου εδώ και να έχω απόλυτο θαυμασμό για τους Σώμπρα, είτε είναι στη δική μου πλευρά του πέπλου είτε στη Γη.

Και με αυτά, Είμαι ο Αντάμους του Σαιν-Ζερμαίν. Σας ευχαριστώ.

 

Μετάφραση : Μαίρη Πολυχρόνη
Review και επιμέλεια : Μαρία Γρηγοράκη
Υπότιτλοι βίντεο : Κατερίνα Θαλασσά