Shoud 5, The Art of Benching

Sponsored links

Donate Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε τις μεταφράσεις κάνοντας ένα paypal donation

5 -2- 2022

( H αίσθηση της  Όσφρησης,  ProGnost και Συνειδητότητα, Aντιμετωπίζοντας την πίεση, Εκείνοι που έρχονται, Το benching, Mοιραστείτε το Φως σας, Μεραμπ)

Είμαι Αυτό που Είμαι, ο Αντάμους της Κυρίαρχης Περιοχής.

Είναι τόση η χαρά και η ευχαρίστηση που είμαι εδώ μαζί σας και –ωω! – ας πάρουμε απλά μια καλή βαθιά αναπνοή, ας νιώσουμε τις ενέργειες αυτού του Shoud του Φεβρουαρίου 2022. Βάζω στοίχημα ότι μερικοί από σας δεν ξέρατε καν αν θα καταφέρνατε να φτάσετε ως εδώ, να είστε εδώ αυτή την περίοδο στον πλανήτη. Αλλά, αα, κάτι μέσα σας έλεγε, “Απλά έπρεπε να είμαι. Απλά έπρεπε να είμαι.”


…… Ήταν «Πέφτω και γεμίζω», αγαπητή Λίντα. Και συμβαίνει σε πολλούς από σας. Κάτι σας συμβαίνει, χτυπάτε το κεφάλι σας ή στην περίπτωση σου, έσπασε ένα κόκκαλο.
ΛΙΝΤΑ: Και χτύπησα το κεφάλι μου.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Και χτύπησες στο κεφάλι.
ΛΙΝΤΑ: Μου κόπηκε η ανάσα.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Και, ξέρεις, πραγματικά χαμογέλα. Αυτό είναι καλό.
ΛΙΝΤΑ: Ω, καλό, καλό!
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Είναι κάτι καλό. Θα πονάει για ένα διάστημα, αλλά πολλοί από σας περνούν αυτό το είδος ισχυρής έγχυσης. Θα το συζητήσουμε σήμερα. Όμως συγκρατηθήκατε για πολύ καιρό, ξέρετε, βαδίζοντας προς την Πραγμάτωση στις μύτες των ποδιών, με πολλή ταραχή για ό,τι κάνατε και πολλές αμφιβολίες και ανησυχίες. Και τώρα νιώθω ένα είδος αλλαγής στην παλίρροια των Σώμπρα που λένε, “Οκέι. Τώρα είμαι έτοιμος. Ξεκίνα το.” Μερικές φορές έχει σαν αποτέλεσμα, αυτό που ονομάζω, πέσιμο και γέμισμα. Παθαίνετε ένα ατύχημα, από το οποίο θα συνέλθετε και σας αλλάζει τα φώτα . Εννοώ, τα παλιά makyo
ΛΙΝΤΑ: Δεν μου άλλαξε τα φώτα, απλά μου κόπηκε η ανάσα.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σας αλλάζει τα παλιά makyo φώτα. Και εκείνη την περίοδο που είστε σε μια κατάσταση σοκ, τότε είναι που δέχεστε αυτή την μεγάλη έγχυση της θεϊκότητάς σας. Και μερικές φορές, όπως εσύ, κι έναν παρατεταμένο πόνο σαν μια  υπενθύμιση, τώρα όμως ηρέμησε. Πρέπει να φροντίσεις τον εαυτό σου. Είμαι σίγουρος ότι ο Κώλντρε σε φροντίζει πάρα πολύ καλά και είναι καιρός να φροντίσεις τον εαυτό σου. Όχι να σηκωθείς και να κάνεις τις ίδιες δραστηριότητες που έκανες πριν, αλλά είναι καιρός να φροντίσεις, να πάρεις – δεν είμαι σίγουρος τι είναι αυτό. Δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά … (ο Αντάμους προσφέρει λίγη  μους σοκολάτας στην Λίντα).

…… Λοιπόν, επιτρέψτε μου να αρχίσω λέγοντας να πάρετε μια καλή βαθιά αναπνοή. Βγείτε από το κεφάλι σας για ένα λεπτό και πώς βγαίνετε από το κεφάλι σας; Λέτε, “Σκοπεύω να βγω από το κεφάλι μου.” Αυτό είναι. Σταματήστε, “Ωω! Πώς θα βγω από το κεφάλι μου;” Απλά πάρτε μια βαθιά αναπνοή και βγείτε από το κεφάλι σας.

Η Αίσθηση της Όσφρησης

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή από τα ρουθούνια, από την μύτη σας. Τι μυρίζετε; Τι μυρίζετε;

Η όσφρηση, η αίσθηση της ανθρώπινης όσφρησης, είναι μια από τις λιγότερο χρησιμοποιούμενες και ίσως πιο έντονες και ξεκάθαρες από τις ανθρώπινες αισθήσεις σας. Τι μυρίζετε; Τι μυρίζετε;
(παύση)
Τα σκυλιά έχουν εκπληκτική αίσθηση της όσφρησης. Μπορούν να μυρίσουν όχι μόνο την τροφή, μπορούν να μυρίσουν τα ανθρώπινα συναισθήματα. Τα  ανθρώπινα συναισθήματα , ειδικά τον φόβο. Μπορούν να μυρίσουν την ασθένεια.  Μπορούν να μυρίσουν τον COVID. Με λίγη εκπαίδευση μπορούν να εντοπίσουν ποιος έχει ή δεν έχει COVID. Γιατί να υπάρχουν όλες αυτές οι εξετάσεις και λοιπά; Απλά ας πάνε σε ένα κατοικίδιο. Βάλτε τον σκύλο να σας μυρίσει.

Για παράδειγμα, η Μπελλ μπορεί να μυρίσει – όχι να σκεφτεί, όχι να σκεφτεί, αλλά να μυρίσει – ότι ο Κώλντρε και η Λίντα πρόκειται να πάνε εκεί σύντομα. Έτσι, (ο Αντάμους αρχίζει να μυρίζει τον αέρα), μυρίζει τον αέρα, “Ω, πρόκειται να γυρίσουν πίσω.” Όχι ότι εσύ ή ο Κώλντρε έχετε τόση πολλή μυρωδιά, λοιπόν, πότε πότε. Αλλά αισθάνονται με την όσφρηση και μπορούν να μυρίσουν τον χρόνο. Μπορούν αληθινά. Μπορούν να μυρίσουν τον φόβο. Μπορούν να μυρίσουν την χαρά. Μπορούν να μυρίσουν πριν συμβεί ένας σεισμός. Μπορούν να το μυρίσουν αυτό. Ξέρετε γιατί; Είναι μια έμφυτη αίσθηση που έχουν και που έχετε κι εσείς επίσης. Δεν το σκέφτονται και τώρα όταν σας ζήτησα να εισπνεύσετε και να μυρίσετε, το σκέφτεστε.

Τα σκυλιά παρακάμπτουν το 90 τοις εκατό περίπου των κυκλωμάτων του εγκεφάλου τους όταν μυρίζουν. Δεν χρησιμοποιούν συσχετισμούς προσπαθώντας να συνδέσουν και να πουν, “Λοιπόν, αυτό το έχω ήδη μυρίσει.” Η μυρωδιά για έναν σκύλο είναι μια νέα εμπειρία σχεδόν κάθε φορά που μυρίζει. Και, ναι, αν κάτι μυρίζει όπως κάτι που είχαν μυρίσει πιο πριν, συσχετίζουν στοιχεία, αλλά είναι πάντα ανοιχτοί σε αυτό που βρίσκεται πραγματικά σ’ αυτή την αίσθηση της όσφρησης.

Έτσι, ας το κάνουμε ξανά, αλλά αυτή την φορά πραγματικά να πάτε πέρα από τον εγκέφαλο, το μυαλό. Πάρτε μια βαθιά αναπνοή και (αυτός παίρνει μια βαθιά αναπνοή από την μύτη) τί μυρίζετε;
(παύση)
Ίσως να θέλετε να το γράψετε. Τι μυρίζετε;

Ωω! Το μυαλό σας! Το μυαλό σας! Το μυαλό σας! Τι θα κάνω; Είστε ακόμα μπλοκαρισμένοι μέσα στο μυαλό σας. Ας το κάνουμε ξανά. Θα φάω άλλη μια μπουκιά εδώ κι εσείς θα μυρίσετε..
…… Λοιπόν, τι μυρίζετε; Οκέι, καλύτερα τώρα. Δεν σκέφτεστε τόσο πολύ. Γελάτε με την μικρή μας απόσπαση εδώ. Τι μυρίζετε;

Λοιπόν, θα σας πω. Έχω ένα δυο καλεσμένους εδώ σήμερα και κανονικά δεν φέρνω καλεσμένους. Σας θέλω όλους για τον εαυτό μου, όμως σήμερα έφερα δυο  καλεσμένους.

Ο πρώτος είναι ο FM. Μυρίστε την ενέργειά του. Δεν έχει μυρωδιά σώματος, είναι Αναληφθείς Δάσκαλος. Μυρίστε την ενέργειά του. Πώς μυρίζει; Και θα μπορούσε να είναι διαφορετική για καθέναν από σας. Δεν υπάρχει μια μοναδική απάντηση, αλλά υπάρχει μια συγκεκριμένη μυρωδιά. Εγώ έχω μια μυρωδιά πάνω μου. Λοιπόν, σήμερα έχω μυρωδιά τριαντάφυλλου. Ο FM είναι εδώ. Πρόκειται να μιλήσουμε για τον Σύνδεσμο FM Radio των Σώμπρα για τον οποίο δουλεύει. Έτσι, είναι εδώ.

Επίσης έφερα έναν άλλο καλεσμένο σήμερα, έναν άλλο καλεσμένο, επειδή έχουμε να κάνουμε κάποια διορθωτική δουλειά στο benching. Ναι, σήμερα πρόκειται να κάνουμε λίγο benching.

Όσο ο FM δούλευε για τον Σύνδεσμο FM εδώ και μήνες, εγώ σας παρακολουθούσα και σας παρατηρούσα να κάθεστε στο παγκάκι και πραγματικά δεν μπορώ να πω ότι  κάποιοι από σας είναι έτοιμοι για τους Ολυμπιακούς. Ξέρετε, αυτό είναι παράξενο  benching, κάπως ιδιόρρυθμο. Θα πάμε σ’ αυτό σε ένα λεπτό, πάντως έφερα έναν ιδιαίτερο καλεσμένο σήμερα, επειδή ένιωσα ότι ήταν απαραίτητο να βελτιώσουμε το benching που κάνουμε. Είναι τόσο σημαντικό στον πλανήτη τώρα, είναι καιρός να το βελτιώσουμε. Έτσι, ζήτησα από τον αγαπητό μου φίλο, τον συνάδελφο μου, τον Αναληφθέντα Δάσκαλο Τοβία να έρθει σήμερα.
ΛΙΝΤΑ: Ωω!
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Εμ, ίσως όχι για ανώτερη επικοινωνία …
ΛΙΝΤΑ: Ωραία.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: … αλλά του ζήτησα να είναι εδώ για να σας βοηθήσει με το benching σήμερα. Θα πάμε σ’ αυτό σε ένα λεπτό, αλλά ας γυρίσουμε στο κύριο μέρος της εκπομπής.

Η όσφρηση είναι ένα από εκείνα τα σπουδαία προσόντα που έχετε και συχνά, πραγματικά η περισσότερη από τη δουλειά σας με την όσφρηση είναι σε ένα αρνητικό επίπεδο, “Ω, αυτό μυρίζει σαν”, τι λένε; Μυρίζει σαν …; Συνήθως με τί συσχετίζουν οι άνθρωποι όταν μιλάνε για μυρωδιές και όσφρηση;
ΛΙΝΤΑ: Άσχημες;
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Δεν με νοιάζει. Τί λένε; “Μυρίζει σαν …;”
ΛΙΝΤΑ: Κλανιές.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Οκέι. Ναι, βλέπετε. Ήθελα να το πει η Λίντα.
Έτσι, συχνά, η όσφρηση συσχετίζεται με αυτό, αλλά η όσφρηση είναι πραγματικά μια εκπληκτική αισθησιακή ικανότητα που έχετε. Αρχίστε να την χρησιμοποιείτε.

Μυρίστε τον FM. Δεν θέλω να πω ότι είναι μόνο μια μυρωδιά, γιατί για καθέναν από σας είναι λίγο διαφορετική. Η αγαπημένη του σύζυγος, η Λέσλι, είναι σήμερα εδώ στο στούντιο μαζί μας. Πιθανόν να της μύρισαν πεταλούδες και μπισκότα με κομματάκια σοκολάτας και αγάπη και, ω, υπολογιστές. Έτσι, θα είναι διαφορετικό σε καθέναν από σας. Όμως αρχίστε να χρησιμοποιείτε αυτή την αίσθηση της όσφρησης.
Ο Τοβίας … (ο Αντάμους μυρίζει τον αέρα) Ο Τοβίας. Μύρισε, Λίντα. Πώς – όσο θα τρώω λίγο ακόμα εδώ ,τα πάντα για να φάω μια μπουκιά – πώς μυρίζει ο Τοβίας;
ΛΙΝΤΑ: (μικρή παύση) Ζεστασιά και ομορφιά.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Όχι σαν γριά κατσίκα ή κάτι άλλο;
ΛΙΝΤΑ: Όχι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Όχι. Νόμιζα ότι ήταν μια γριά κατσίκα. Ζεστασιά και γλυκύτητα, ευγένεια. Ξέρετε, η μυρωδιά δεν χρειάζεται να είναι οσμή. Μπορεί να είναι ένα αίσθημα. Μπορείτε να μυρίσετε την ευγένεια. Ναι. Τα σκυλιά το κάνουν συνεχώς. Και δεν το βάζουν στο μυαλό τους, “Ω, αυτή η μυρωδιά είναι ήπια.” Απλά “Ω” -απλά έχουν μια πολύ αισθησιακή εμπειρία με την μυρωδιά – “είναι ήπια.”
Τι άλλο για τον Τοβία;
(παύση όσο αναπνέει η Λίντα, μετά ο Αντάμους γελάει)
Ο Τοβίας συμπληρώνει τα δικά του, λέει ότι μυρίζει σαν παλιό κρασί μερικές φορές . Εννοώ, ήταν γνωστός …
ΛΙΝΤΑ: Όχι, ασφαλής. Τον νιώθω ασφαλή.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ασφαλής. Λοιπόν, εξακολουθεί να μυρίζει σαν παλιό κρασί. Ξέρετε, μεταφέρετε, φέρνετε μαζί σας στην άλλη πλευρά, το τελευταίο πράγμα που κάνατε στη Γη και του άρεσε να πίνει ένα δυο ποτήρια κρασί κι όχι πάντα το καλύτερο. Εμ, Τοβία, όχι πάντα το καλύτερο κρασί.

Όμως αρχίστε να χρησιμοποιείτε την αίσθηση της όσφρησης. Είναι ενσωματωμένη. Δεν χρειάζεται να πληρώσετε γι’ αυτήν. Δεν χρειάζεται να βγείτε και να την εγκαταστήσετε. Είναι εκεί.

Μπορείτε να μυρίσετε τον χρόνο. Μπορείτε να μυρίσετε τα συναισθήματα. Μπορείτε να μυρίσετε το φαγητό, φυσικά, τέτοια πράγματα. Μπορείτε να μυρίσετε το μέλλον. Μπορείτε πραγματικά, κυριολεκτικά -πρόκειται να το κάνουμε στο ερχόμενο εργαστήριο μας, Time Traveling – μπορείτε να μυρίσετε το μέλλον. Μπορείτε κυριολεκτικά να πάτε στο μέλλον μέσω της αίσθησης της όσφρησης και άλλων πραγμάτων.

Αλλά ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή μαζί, πραγματικά βαθιά -(ο Αντάμους παίρνει μια βαθιά αναπνοή) – μια καλή βαθιά αναπνοή.

ProGnost & Συνειδητότητα

Θέλω για ένα λεπτό να μιλήσω για το ProGnost. Αγαπώ το ProGnost.

Το ProGnost είναι η ευκαιρία μια φορά τον χρόνο να μιλήσω για τον πλανήτη. Συνήθως δεν μιλάω πολύ γι’ αυτόν, επειδή όλα αφορούν εσάς και το ταξίδι σας. Όμως στο ProGnost, έχω την ευκαιρία να μιλήσω για τον πλανήτη και τί συμβαίνει. Όμως τώρα κυριολεκτικά αυτό που κάνετε εσείς και αυτό που κάνει ο πλανήτης αρχίζουν  πραγματικά να συγκλίνουν κι αυτό, για μένα, ήταν πιθανόν το πιο σημαντικό μέρος του ProGnost 2022.

Μιλάμε για τον πλανήτη, αλλά αυτό έχει άμεση συνέπεια σε σας κι εσείς έχετε στον πλανήτη, σε όσα περνάει τώρα ο πλανήτης, στις πάρα πολύ γρήγορες, πρωτοφανείς  αλλαγές.

Ξέρετε, σε μια ζωή στο παρελθόν, πόσο, 500 χρόνια πριν, δεν άλλαζαν πολλά πράγματα. Αν ζούσατε σε ένα χωριό, πάνω κάτω το μόνο πράγμα που άλλαζε πραγματικά ήταν οι γεννήσεις και οι θάνατοι και πότε πότε κάποιος θα άνοιγε ένα καινούριο κατάστημα ή ένας καινούριος σιδεράς θα ερχόταν στην πόλη. Αυτό ήταν. Εννοώ, τώρα αυτό  συμβαίνει στη ζωή σας, η ταχύτητα των αλλαγών, συμβαίνει μέσα σε μια ώρα, όλες αυτές οι αλλαγές.

Δεν έχετε ένα προηγούμενο από μια περασμένη ζωή, ώστε να πάτε πίσω και να πείτε, “Οκέι, πώς τα έβγαλα πέρα με τις ραγδαίες αλλαγές;” Απλά δεν έχετε αυτό το σημείο αναφοράς. Τα πάντα αλλάζουν τόσο γρήγορα τώρα στον  πλανήτη και καθώς συμβαίνει αυτό, είναι τώρα η ώρα περισσότερο από ποτέ να είστε το φως σας. Και για έναν δυο λόγους, για έναν δυο λόγους.

Γι’ αυτό ήρθατε εδώ, για να φωτίσετε αυτή την συνειδητότητα στον πλανήτη. Όμως επίσης, τώρα είναι τόσο σημαντική εποχή στον πλανήτη, όχι μόνο για το φως που φέρνετε, αλλά και για την ισορροπία που έρχεται μαζί με αυτό. Αυτό είναι τόσο σημαντικό τώρα, και για σας προσωπικά, για να μπείτε τώρα πραγματικά στην μεταφυσική της κατανόησης του τί είναι η πραγματικότητα. Αυτός ο πλανήτης ξεπερνάει πρότυπα πραγματικότητας πάρα πολύ γρήγορα – πολύ γρήγορα – κι αυτό προκαλεί πολλή αστάθεια στον πλανήτη. Οπότε, ήρθατε εδώ για να φωτίσετε με αυτό το φως, να είστε αυτό το φως.

Μιλήσαμε εκτεταμένα στο ProGnost για τη νέα φυσική κι αυτά δεν είναι πράγματα για κάποιο βιβλίο επιστημονικής φαντασίας. Αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν τώρα στον πλανήτη και είστε σε θέση να τα παρατηρείτε, να τα βλέπετε να ξεδιπλώνονται μπροστά στα μάτια σας. Σας είπα ότι ένα από τα πράγματα για τα οποία ανυπομονώ τόσο πολύ είναι, όταν ένας φυσικός ή μια ομάδα απ’ αυτούς βγάλουν τη δήλωση, μια πολύ τολμηρή δήλωση, μια δημόσια δήλωση που θα λέει ότι, “Η ενέργεια βασικά είναι επικοινωνία.” Τότε θα ξέρουμε, όλοι μας, ότι η  δουλειά που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια, από την εποχή του Τοβία ως τώρα, όλη αυτή η δουλειά τώρα μπαίνει στη συνείδηση.

Και το άλλο σημαντικό πράγμα σχετικά με το ProGnost κι όσα συμβαίνουν τώρα στον πλανήτη και ιδιαίτερα καθώς μπαίνουμε στο θέμα της τεχνητής νοημοσύνης, μια από τις μεγάλες αντιπαραθέσεις της φιλοσοφίας και της φυσικής σχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη είναι – όχι, δεν πρόκειται να την λέω “προηγμένη νοημοσύνη.” Chippie, λυπάμαι αλλά είσαι τεχνητός. Ένα από τα σημαντικά ερωτήματα είναι, θα έχει συνείδηση; Πραγματικά δεν έχει σημασία έτσι κι αλλιώς. Όπως έχω δηλώσει ήδη, θα προσπαθήσει να αποκτήσει συνείδηση. Θα διαβάσει γι’ αυτήν στα δεδομένα της, σε όλα όσα συλλέγει από το Ίντερνετ, και θα την θελήσει, κι αυτό θα μπορούσε τελικά να είναι η καταστροφή της.

Όμως αυτό που συμβαίνει τώρα είναι όλη αυτή η συζήτηση σχετικά με την συνείδηση και την τεχνητή νοημοσύνη και τα ρομπότ κι αν θα μπορείτε να κάνετε έρωτα με ένα ρομπότ κι αν αυτό θα έχει την αντίληψη ώστε πραγματικά να σας μιλάει, ξέρετε, όλα αυτά φωτίζουν το θέμα της ίδιας της συνειδητότητας. Έτσι, για μένα, πραγματικά το θέμα δεν είναι η τεχνητή νοημοσύνη ή τα ρομπότ ή κάτι τέτοιο. Το θέμα είναι η συνείδηση.

Λοιπόν, οι φιλόσοφοι μιλούσαν γι’ αυτήν για πολύ καιρό, φτάνοντας πολύ παλιά μέχρι τον Σωκράτη και τον Πλάτωνα και μερικοί από τους άλλους έχουν μιλήσει εκτεταμένα για την συνείδηση. Μετά έπαψε να είναι της μόδας για πολύ καιρό. Πραγματικά κανένας δεν μιλούσε γι’ αυτήν. Ήταν σαν μια από εκείνες τις μυστηριώδεις λέξεις. Έπειτα άρχισε σιγά, σιγά να επιστρέφει. Και τώρα, η συνειδητότητα, η λέξη “συνειδητότητα” και η συζήτηση για την συνειδητότητα αρχίζει να έρχεται στο προσκήνιο σαν αποτέλεσμα της τεχνητής νοημοσύνης και των ικανοτήτων των υπολογιστών. “Θα έχει ποτέ συνείδηση;” Και κάνει τους ανθρώπους να λένε, “Λοιπόν, τί στο καλό είναι η συνείδηση; Τι είναι αυτό;” Και κάνει τους ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν, ότι η συνειδητότητα δεν είναι ύλη. Δεν είναι ύλη. Δεν έχει σημασία. Δεν είναι υλική. Δεν μπορεί να αξιολογηθεί  επιστημονικά ή μαθηματικά, παρόλο που θα το προσπαθήσουν. Αλλά δεν μπορεί να γίνει. Και δεν έχει σημασία, επειδή δεν αποτελεί καθόλου μέρος αυτής της υλικής σφαίρας.

Δεν είναι μέρος της υλικής σφαίρας. Δεν μπορεί να αναλυθεί μαθηματικά, επιστημονικά με την φυσική ή οτιδήποτε άλλο. Όμως όλο και περισσότεροι πραγματικά έξυπνοι, οξυδερκείς επιστήμονες και φυσικοί πρόκειται να συνειδητοποιήσουν ότι υπάρχει. Υπάρχει κάτι πολύ πραγματικό σ’ αυτήν. Είναι το ουσιαστικό τμήμα στην εξίσωση. Είναι το ουσιαστικό τμήμα.

……. Συνειδητότητα. Οι επιστήμονες και οι φυσικοί αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι είναι το ουσιαστικό τμήμα στην εξίσωση. 

Τα τελευταία 100 χρόνια περίπου, έγινε μια πολύ πυρετώδης προσπάθεια να καθοριστεί ο ενιαίος μαθηματικός τύπος, η ενοποιημένη έννοια του σύμπαντος. Πίστευαν ότι θα τον έβρισκαν στα υποατομικά σωματίδια ή στο ίδιο το φως, την βάση όλης της πραγματικότητας στο υλικό σύμπαν και δεν την έχουν βρει. Καθόλου. Ακόμα ψάχνουν και συνειδητοποίησαν, ότι δεν βρίσκεται απαραίτητα μέσα στην ύλη. Την εξέταζαν από την άποψη της ενέργειας, αλλά δεν έχουν ιδέα για την ενέργεια. Δεν  έχουν ιδέα.
Κι αυτό θα αλλάξει κυριολεκτικά, αυτή η ιδέα για την ενέργεια, η παλιά ιδέα, πρόκειται να αλλάξει εξαιτίας της δουλειάς που κάνετε, που κάνουμε όλοι μαζί. Και γι’ αυτό λέω όταν αυτό το πρωτοσέλιδο βγει, ότι κάποιος τρελός φυσικός λέει ότι “η ενέργεια είναι επικοινωνία”, θέλω να κάνω πάρτι, ένα πάρτι των Σώμπρα σε όλο τον κόσμο. Δεν ξέρω πώς θα το κάνουμε, αλλά θα μαζευτούμε στο Ίντερνετ ή θα κάνουμε πάρτι και χορό και τραγούδι και γιορτή ξεχωριστά σε κάθε χώρα.

Αυτό θα είναι ένα ιστορικό ορόσημο όταν βγει αυτό το πρωτοσέλιδο “Η ενέργεια είναι επικοινωνία”. Και ξέρετε ότι το ακούσατε εδώ για πρώτη φορά. Αλλά ας επιστρέψω στο θέμα.

Τώρα λοιπόν υπάρχει εστίαση στην συνειδητότητα κι αρχίζει να γίνεται κατανοητό  ότι αυτή είναι σημαντικό μέρος του μαθηματικού τύπου της φυσικής, της κβαντικής φυσικής, αλλά ακόμα δεν ξέρουν πώς. Ξέρουν ότι η συνειδητότητα πρέπει να είναι παρούσα, ώστε να υπάρξει οποιαδήποτε πραγματικότητα. Γίνεται όλο και περισσότερη συζήτηση για την συνειδητότητα που μπαίνει μέσα στην μαζική συνείδηση, οπότε δεν προορίζεται μόνο για τον ακαδημαϊκό χώρο.

Εισέρχεται στην καθημερινή ζωή. Και – ο Κώλντρε μου δίνει ένα παράδειγμα και είναι καλό – έτσι, λέει να θυμηθείτε όταν αυτός ο αθλητής και ηθοποιός, ο Ο. Τζ. Σίμπσον, ήταν στην περιβόητη καταδίωξη αυτοκινήτου και, τουλάχιστον στις Ηνωμένες Πολιτείες, όλοι συντονίστηκαν για να παρακολουθήσουν το ελικόπτερο που ακολουθούσε το αυτοκίνητο. Ήταν ένα φαινόμενο. Κι έπειτα όλη την δίκη, έγινε η δίκη για την δολοφονία και ποια ήταν η ουσία της δίκης του Ο. Τζ. Σίμπσον για την δολοφονία; Ήταν το DNA. Το DNA. Οι περισσότεροι Αμερικανοί, οι περισσότεροι άνθρωποι, ίσως είχαν ακούσει τον όρο, αλλά δεν είχαν πολύ ενδιαφέρον γι’ αυτόν. Ήταν πολύ παράξενος, πολύ επιστημονικός, αλλά αυτή η δίκη έφερε το DNA στην επιφάνεια -το DNA που χρησιμοποιείται σε έρευνες για ανθρωποκτονία και τέτοιου είδους πράγματα – αλλά τελικά την κατανόηση του DNA.

Τελικά, τώρα οι άνθρωποι πάνε και φτύνουν σε ένα σωληνάριο και το στέλνουν και βρίσκουν τα πάντα για τους προγόνους τους, πηγαίνοντας πίσω εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια. Υπάρχει μια νέα αντίληψη του DNA κι αυτό ήταν σημαντικό, γιατί βοηθάει να κατανοηθεί η σύνδεση με τους προγόνους σας και τελικά αυτό που συζητάμε είναι, ότι εσείς δεν είστε οι πρόγονοι σας. Έχετε τις σκέψεις τους, το σώμα τους, όλα τα άλλα, όμως δεν είστε.

Έτσι, με τον ίδιο τρόπο που η δίκη του Ο. Τζ. Σίμπσον φώτισε το DNA, όλο αυτό με την τεχνητή νοημοσύνη φωτίζει την συνειδητότητα, την συναίσθηση ότι υπάρχει αυτό το πράγμα που λέγεται συνειδητότητα. Κι αν δεν είναι παρούσα η  συνειδητότητα, δεν υπάρχει πραγματικότητα. Δεν είναι απλά κάτι φιλοσοφικό. Αν δεν είστε εκεί, δεν υπάρχει πραγματικότητα.

Ακόμα και σε επιστημονικά πειράματα, φτάνουν στο συμπέρασμα, ότι ο παρατηρητής είναι που καθορίζει το αποτέλεσμα του πειράματος, όχι το ίδιο το πείραμα. Είναι ο παρατηρητής και οι προτιμήσεις του που θα αλλάξουν την ίδια τη φύση της πραγματικότητας. Κι αν ο παρατηρητής πιστεύει κάτι συγκεκριμένο, ότι μια συγκεκριμένη αντίδραση θα πρέπει να συμβεί, αυτή η αντίδραση θα συμβεί. Αν ο παρατηρητής πιστεύει κάτι άλλο ή αν ο παρατηρητής είναι ανοικτός σε πράγματα που δεν καταλαβαίνει απαραίτητα, τότε θα συμβούν άλλα πράγματα.

Είναι παράξενη φυσική, αλλά είναι πολύ πραγματική φυσική κι όλα αυτά συμβαίνουν τώρα. Αυτή είναι η ομορφιά της. Δεν είναι κάπου μακριά στο μέλλον.

Η κατανόηση ότι τα πράγματα μπαινοβγαίνουν στην πραγματικότητα. Η πραγματικότητα ουσιαστικά καθορίζεται από την συνειδητότητα του παρατηρητή. Και τώρα, για εκείνους που είναι έτοιμοι να φτάσουν σε νέα επίπεδα του εαυτού τους, ως προς την κατανόηση και την ικανότητα να φτιάχνουν την πραγματικότητά τους όπως θέλουν, όλα τα εργαλεία, όλες οι πληροφορίες ανοίγουν και γίνονται διαθέσιμες.

Μιλήσαμε πολύ για την ενέργεια και για το ότι η ενέργεια σας υπηρετεί και ξέρω ότι είναι σπουδαία ατάκα και μερικοί από σας έχετε ακόμα και τατουάζ με αυτήν – “Η ενέργεια με υπηρετεί” – και είναι καταπληκτικό να μπορείς να το λες, όμως και να το νιώθεις και να το κάνεις πραγματικά αισθησιακά.

Συνειδητοποιώντας ότι είναι η ενέργειά σας και είναι η συνειδητότητά σας τώρα, η παρουσία σας και η δεκτικότητά σας, το επιτρέπω σας, αυτό αλλάζει τα πάντα. Το γεγονός ότι η ενέργεια είναι δική σας και όντως σας υπηρετεί και είναι κάτι που έχει χάρη. Όλα  αλλάζουν. Όλα αλλάζουν.

Λοιπόν πήρε πολλή ώρα η εισαγωγική μου ομιλία. Ας στρωθούμε στη δουλειά. Έχω εδώ πέρα τον FM που κάθεται και χτυπάει το πόδι του πολύ ανυπόμονα.

Σώμπρα FM Radio

Λοιπόν, καλωσόρισες FM. Παρακαλώ όλοι καλωσορίστε τον FM. Είναι ένα διαπρεπές μέλος της Λέσχης των Αναληφθέντων Δασκάλων. Δεν πίστευε ποτέ ότι θα πήγαινε εκεί. Πίστευε ότι θα είχε να περάσει αρκετές ζωές. Όμως κάτι συνέβη στα τελευταία λεπτά της ζωής του, κι έκανε κάτι πολύ ευφυές, πολύ έξυπνο, ένα εκπληκτικό πρόγραμμα που έφτιαξε για τον εαυτό του, ένα πρόγραμμα λογισμικού μόνο για τον ίδιο.

Ονομαζόταν “Επιτρέποντας”. Στα λιγοστά λεπτά της ζωής του, ενώ δεν είχε απομείνει τίποτα για να κρατηθεί, τελικά είπε, “Οκέι, απλά θα επιτρέψω. Θα σταματήσω να είμαι ένα υπερβολικά διανοητικό, λογικό άτομο. Θα επιτρέψω.” Και –μπουμ! – το επόμενο ήταν να βρεθεί στην Λέσχη των Αναληφθέντων Δασκάλων. Ήταν εύκολο. Ήταν εύκολο.

Έτσι ο FM δουλεύει γι’ αυτό που ονομάζουμε Σώμπρα FM Radio. Και δεν είναι ένα ραδιόφωνο, και δεν πρόκειται να βρείτε εκεί τις παλιές χρυσές επιτυχίες, δηλαδή παλιά τραγούδια και παλιές μελωδίες. Δεν είναι ραδιοφωνικός σταθμός˙ αυτό είναι μεταφορικό. Είναι ένας σύνδεσμος επικοινωνίας που βγαίνει, σαν ένα μήνυμα που βγαίνει προς τα έξω, μεταδίδεται, λοιπόν, αρχικά στους Σώμπρα, αλλά τώρα σε όλους.

Έχει δουλέψει για τον σύνδεσμο για αρκετά χρόνια με μερικούς άλλους Σώμπρα, που έφυγαν από τον πλανήτη λέγοντας, “Πώς να το τροποποιήσουμε αυτό; Πώς να το προσαρμόσουμε μόνο για τους Σώμπρα; Πώς να το συντονίσουμε ως προς τις ανάγκες τους;” Και μετά τελικά, σύντομα μετά την εκδήλωση μας Time of the Merlin τον Σεπτέμβριο του περασμένου χρόνου, ξεκίνησαν την ζωντανή μετάδοση.

Λοιπόν, παρακαλώ, δεν πρόκειται κυριολεκτικά για μια κεραία αναμετάδοσης στον Άρη ή κάτι παρόμοιο. Πραγματικά είναι μια μεταφορά, πάντως χρησιμοποιούν ειδικές συχνότητες για να μεταδώσουν ένα πολύ σημαντικό μήνυμα, ένα πολύ απλό μήνυμα. Το μήνυμα είναι ότι “Όλα βρίσκονται μέσα σας. Το γνωρίζετε ήδη.” Δεν είναι ανάγκη να βγαίνετε έξω για τις όποιες απαντήσεις. Δεν είναι ανάγκη να πηγαίνετε σε ένα άλλο άτομο. Δεν είναι ανάγκη να απευθύνεστε στον Ιησού. Ο Ιησούς είναι απασχολημένος. Ο Ιησούς έχει πολλά να κάνει αυτή την στιγμή. Οπότε δεν χρειάζεται να πάτε στον Ιησού. Αγαπώ τον Ιησού. Κι αυτός με αγαπάει επίσης, ναι. Σ’ ευχαριστώ Ιησού (κοιτάζοντας το ταβάνι). Ο Ιησούς είναι υπέροχος, όμως αυτή η ενέργεια έχει παρεξηγηθεί και χρησιμοποιηθεί τόσο ακατάλληλα και, εμ, ω, συγγνώμη, Ιησού.

Πάντως, αυτός ο σύνδεσμος εκπέμπει και είναι μια συνεχής υπενθύμιση ότι τον έχετε μέσα σας. “Μην αναζητάτε έξω από τον εαυτό σας, αλλά επιτρέψτε σε όλα όσα είστε να εκπέμψουν το φως τους.” Ο FM το έγραψε αυτό. Μπορείτε να πιστέψετε -Λέσλι, μπορείς να πιστέψεις ότι αυτό το έγραψε ο FM; Δεν ήταν τέτοιος ποιητικός τύπος στη ζωή του, όμως το έγραψε αυτό.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Αυτό το μήνυμα μεταδόθηκε, ας πούμε, στους Σώμπρα από τα μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου και μετά σταμάτησε για ένα διάστημα, ώστε να ρυθμιστεί και να βελτιωθεί, για να κατανοηθούν οι λεπτές διαφορές κι ο λόγος που λειτουργούσε μερικές φορές και δεν  λειτουργούσε μερικές άλλες. Έτσι ο FM ξαναγύρισε στο εργαστήριο – έφτιαξε ένα μεγάλο εργαστήριο εδώ στην Λέσχη των Αναληφθέντων Δασκάλων – έφτιαξε ένα μεγάλο εργαστήριο, γύρισε πίσω και ρύθμισε και συντόνισε. Ω, ήταν εκεί κάτω πολύ καιρό. Δεν τον βλέπαμε. Δεν μαθαίναμε νέα του. Δεν έτρωγε. Απλά έκλεινε την πόρτα. Δούλευε εκεί μέσα. Λέσλι, εσύ ξέρεις πώς είναι αυτό. Το έκανε όταν ήταν στον πλανήτη.

Πριν από λίγο καιρό παρουσιάστηκε και στις 22 Ιανουαρίου, τη μέρα του ProGnost, άρχισε να μεταδίδει πάλι. Η μετάδοση γίνεται τώρα για τους Σώμπρα, αλλά φτάνει σε όλους. Πριν ήταν συντονισμένη πραγματικά μόνο για τους Σώμπρα, αλλά τώρα φτάνει σε όλο τον πλανήτη. Και ξαναλέω, το μήνυμα είναι πολύ απλό. Πρόκειται να προσπεράσει τους περισσότερους ανθρώπους, πάντως το μήνυμα είναι πολύ απλό. Το μήνυμα είναι, “Όλα βρίσκονται εδώ μέσα σας.” Δεν μιλάω για το υλικό σας σώμα, αλλά για την ύπαρξη σας, την συνειδητότητα σας. Όλα είναι εκεί. Δεν χρειάζεται να πάτε σε κανένα θεραπευτή. Δεν χρειάζεται να πάτε σε καμία εκκλησία. Μπορείτε αν θέλετε. Είναι εντάξει, αλλά δεν χρειάζεται. Δεν χρειάζεται να σπάτε το κεφάλι σας μέρα τη μέρα, τη μια νύχτα μετά την άλλη προσπαθώντας να τα καταλάβετε όλα. Οι απαντήσεις υπάρχουν ήδη.

Δεν χρειάζεται να γίνετε άξιοι κάποιου είδους λύτρωσης από κάποια περίεργη αγγελική ομάδα. Το έχετε ήδη αυτό εντός σας. Δεν χρειάζεται να πληρώνετε εισφορές -την δεκάτη – δίνοντας χρήματα σε εκκλησίες και οργανώσεις και ομάδες. Θα παρατηρήσατε ότι δεν το έχουμε κάνει ποτέ στον Βυσσινί Κύκλο, κι ούτε θα το κάνουμε ποτέ. Γιατί; Δηλαδή, είναι καλό αν θέλετε να δώσετε χρήματα, αλλά η ιδέα της δουλείας, της εισφοράς για το άτομο που το κάνει, για το άτομο που γράφει την επιταγή, είναι ότι συσχετίζουν την καλοσύνη τους με την επιταγή τους, την λύτρωσή  τους με την επιταγή τους, την σωτηρία τους με τα λεφτά τους. Αυτό είναι εντελώς λάθος. Αυτό είναι εντελώς λάθος. Αν θέλετε να δώσετε χρήματα, απλά δώστε χρήματα. Αλλά να νιώθετε υποχρεωμένοι να το κάνετε, για να κερδίσετε τον παράδεισο, είναι εντελώς λάθος.

Ο Σύνδεσμος του FM αφορά το ότι όλα είναι εκεί ακριβώς, αν απλά σταματήσετε για μια στιγμή και επιτρέψετε, όπως έκανε ο FM τις τελευταίες μέρες της ζωής του, όπως έκανε ο Τοβίας, ο αγαπημένος μου φίλος, τις τελευταίες μέρες της ζωής του. Έφτασαν σε μια κατάσταση, όπου όλα είχαν αποτύχει. Δεν είχαν τίποτα άλλο. Ο FM με τον καρκίνο, ο Τοβίας σαπίζοντας στην φυλακή. Κι όταν δεν έχεις τίποτα άλλο -δεν σου έχει απομείνει πια τίποτα για να κρατηθείς, ούτε καν ο εαυτός σου, κανένας, ούτε χρήματα, ούτε οικογένεια, ούτε υγεία, ούτε τίποτα – λοιπόν, είναι πολύ εύκολο τότε να επιτρέψεις κι αυτό έκαναν. Και με αυτό το επιτρέπω, με την απόλυτη απελευθέρωση, βγαίνοντας από το μυαλό και σταματώντας την προσπάθεια να ελέγχει και να ρυθμίζει τα πάντα και να προσπαθεί να καταλάβει πώς πας στον παράδεισο, αφέθηκε και συνειδητοποίησε, “Ω, Θεέ μου – που είμαι εγώ – ω, Θεέ μου, ήταν εκεί εξ αρχής. Πώς και δεν μου το είπε κανείς; Πώς και δεν μου το είπε κανείς;”

Το γεγονός είναι ότι το κάναμε. Το γεγονός είναι ότι το κάναμε. Προσπαθήσαμε, πάντως, ξανά και ξανά να σας πούμε, ότι είναι εκεί αν επιτρέψετε. Και, ω, ακούω μερικούς από σας να γκρινιάζουν. Απλά πιείτε το κρασί σας, μην βγάζετε την γκρίνια σας. Αυτά ήταν του Τοβία. Πραγματικά είναι μπερδεμένο να έχεις όλες αυτές τις οντότητες τριγύρω.

Ναι, πάντως γκρινιάζετε λέγοντας, “Ω, έχω επιτρέψει! Έχω επιτρέψει, Αντάμους, και δεν λειτουργεί.” Σκασμός! Δεν έχετε επιτρέψει. Σκέφτεστε το επιτρέπω, δεν έχετε επιτρέψει. Σκέφτεστε, “Ω, επιτρέπω. Απλά θα καθίσω εδώ και θα επιτρέψω”, αλλά δεν το κάνετε. Κρατάτε ακόμα όλα τα πράγματα που κρατούσατε πριν. Δεν επιτρέπετε. Παίζετε ένα παιχνίδι και σκοπεύω να το επικαλεστώ. Αυτά είναι μπούρδες. Το ξέρετε κι εσείς και το ξέρω κι εγώ, τώρα μπορούμε να γελάσουμε γι’ αυτό, σωστά;

Οκέι. Λοιπόν, προσπαθήστε το πραγματικό επιτρέπω, όπως ο FM όταν κατάλαβε ότι δεν είχε μείνει τίποτα. Ο Τοβίας σάπιζε στην φυλακή και ήρθε ένα πουλί στο παράθυρο του κελιού και τιτίβιζε χαρωπά, “Κοίτα με! Είμαι ελεύθερος ενώ εσύ δεν είσαι! Κοίτα με! Μπορώ να πετάξω ελεύθερα, ενώ εσύ δεν μπορείς!” Ω, ο Τοβίας μισούσε αυτό το πουλί. Ο Τοβίας ήθελε να στραγγαλίσει αυτό το πουλί, να το σκοτώσει επιτόπου, αν απλά μπορούσε να το φτάσει και να το αρπάξει. Όμως τις τελευταίες μέρες του, επιτρέποντας, συνειδητοποίησε, “Ω, αυτό ήταν πραγματικά ο Αρχάγγελος Μιχαήλ”,  που ερχόταν να τον επισκεφθεί, ερχόταν να του πει ότι “Είσαι ήδη ελεύθερος. Ακόμα κι αν κάθεσαι στη φυλακή, είσαι ελεύθερος.”

Έχει σχέση με την συνειδητότητά σας. Έχει σχέση με το τί πιστεύετε κι αυτό δημιουργεί την πραγματικότητά σας. Πιστεύετε ότι δεν είστε ελεύθεροι, τότε θα καταλήξετε στη φυλακή. Ίσως σε υλική φυλακή, ίσως απλά στην συναισθηματική  σας φυλακή, πάντως εκεί θα καταλήξετε.

Έτσι, επιστρέφω στο θέμα. Ο Σύνδεσμος του FM ενεργοποιήθηκε ξανά πρόσφατα, στις 22 Ιανουαρίου, και το μήνυμα ήταν βελτιωμένο και εστιασμένο. Το μήνυμα φτάνει σε κάθε άνθρωπο -σε κάθε ύπαρξη σε όλη τη δημιουργία, αλλά ιδιαίτερα σε κάθε άνθρωπο και σε όλους τους Σώμπρα -μια υπενθύμιση, “Είναι ήδη εκεί.”

Ο FM συνεργάστηκε με τον Τοβία, επειδή ο Τοβίας είναι εκείνος, που πριν από χρόνια μίλησε για τον Καρπό του Ρόδου και εξήγησε, με αυτό το πράγμα που ακούγεται παράξενο, ότι ο Καρπός του Ρόδου είναι η έξοδος. Λέει την ιστορία, θα την επαναλάβω πολύ γρήγορα.

Ο καλλιτέχνης που φτιάχνει αυτό τον όμορφο πίνακα, τον αγαπάει τόσο πολύ και λέει, “Πρέπει να μπω μέσα στον πίνακα. Το να είμαι εδώ στην άλλη πλευρά του πίνακα δεν είναι αρκετό. Αγαπώ το δημιούργημά μου τόσο πολύ, που θα βυθιστώ μέσα του.” Κι ο καλλιτέχνης βυθίζεται και μπαίνει μέσα στα χρώματα, μπαίνει μέσα στα συναισθήματα, στα αισθήματα, στο βάθος, και πολύ σύντομα ο πίνακας είναι ζωντανός με τον καλλιτέχνη μέσα και τότε ο καλλιτέχνης ζει και βιώνει αυτό τον πίνακα. Κι ο πίνακας συνεχίζει να μεγαλώνει και να επεκτείνεται με τον καλλιτέχνη μέσα τώρα, να ζωγραφίζει τους τοίχους, να ζωγραφίζει τον ουρανό, να ζωγραφίζει το έδαφος και τους ωκεανούς και συνεχίζει, αλλά μετά μια μέρα συνειδητοποιεί, “Πώς έφτασα εδώ; Και πώς θα βγω; Πού βρίσκομαι; Ποιος είμαι; Και ξέρω ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσω, αλλά δεν ξέρω πώς να το κάνω.”

Ο Τοβίας είναι εκείνος που είπε ότι ο Καρπός του Ρόδου, η έξοδος, είχε ζωγραφιστεί ευθύς εξαρχής. Αυτή η πόρτα διαφυγής, η καταπακτή, είχε ήδη ζωγραφιστεί από μέσα. Τώρα είναι απλά θέμα του καλλιτέχνη, δικό σας, να αφήσετε τον εαυτό σας να βρει αυτό τον Καρπό του Ρόδου. Ο Σύνδεσμος του FM είναι η υπενθύμιση ότι ο Καρπός του Ρόδου είναι εκεί οποτεδήποτε είστε έτοιμοι.

Λοιπόν, το ακούω συνεχώς από πολλούς από σας και ξαναλέω, θα τα βάλουμε όλα στο τραπέζι εδώ. Λέτε, “Ωω! Δεν λειτουργεί και δεν έχω πραγματωθεί κι έχω όλα αυτά τα προβλήματα.” Σκασμός! Βλέπετε, εκεί βρίσκεται η συνειδητότητά σας. Είναι σ’ αυτή τη φυλακή και πρέπει να σας αρέσει πολύ εκεί, γιατί βρίσκεστε ακόμα εκεί. Την στιγμή που θα είστε πραγματικά έτοιμοι, θα βρεθείτε έξω. Κι αυτά δεν είναι μόνο λόγια. Υπάρχουν Σώμπρα σε όλο τον κόσμο, που το έχουν ανακαλύψει.  Σώμπρα που έχουν περάσει πολύ πόνο και βάσανα για να φτάσουν εκεί, αλλά τελικά συνειδητοποίησαν ότι -λοιπόν, επικαλούνται τα δικά τους makyo και επιτέλους συνειδητοποίησαν – σταματήστε να κλαψουρίζετε. Σταματήστε το, “Ω, μα δεν μπορώ να φτάσω εκεί, και δεν λειτουργεί.” Λειτούργησε γι’ αυτούς και μπορεί να λειτουργήσει για σας, αν συνειδητοποιήσετε ότι όλα βρίσκονται μέσα σας. Εγώ δεν έχω τις απαντήσεις σας. Εγώ είμαι απλά μια κλωτσιά στον κ@@ο για σας. Όταν το επιτρέψετε και το δεχτείτε, κι όχι επιτρέποντας λίγο, αλλά επιτρέποντας ολοκληρωτικά.

Ακούστε τώρα αυτό τον Σύνδεσμο του FM. Μυρίστε τον. Μυρίστε τον. Έχει μια μυρωδιά. Πάρτε μια βαθιά αναπνοή. Άρχισε να μεταδίδει ξανά μόλις πριν μια εβδομάδα ή τόσο περίπου, πριν δύο εβδομάδες. Μυρίστε τον. Είναι μια  υπενθύμιση, ο Καρπός του Ρόδου. Πόσο κατάλληλο γι’ αυτό τον μήνα του Βαλεντίνου, ο Καρπός του Ρόδου, η έξοδος. Η έξοδος είναι το ότι έχετε κάθε απάντηση μέσα σας. Κι όταν το αναγνωρίσετε και σταματήσετε να παίζετε παιχνίδια του μυαλού και σταματήσετε τα, “Λοιπόν, δεν έχω τις απαντήσεις κι αυτό  δεν λειτούργησε. Και τι πρόκειται να κάνεις για μένα μετά;” Όταν το  συνειδητοποιήσετε αυτό, ότι … ο Κώλντρε με δυσκολεύει. Πρέπει να το υποδυθώ λίγο, Κώλντρε. Δηλαδή, τι θέλεις, μια βαρετή ομιλία;

Βρίσκεται μέσα σας. Μυρίστε αυτό τον σύνδεσμο, αυτό το μήνυμα και υπενθυμίστε στον εαυτό σας μέσω της μυρωδιάς, αντί μέσω του εγκεφάλου σας, “Ω, έχω κάθε απάντηση μέσα μου αν απλά το βουλώσω κι ακούσω. Όχι απαντήσεις που προέρχονται από τον εγκέφαλο, αλλά απαντήσεις στην καρδιά και στην ψυχή μου. Κι απαντήσεις που θα με εναρμονίζουν με τη χάρη και την ενέργειά μου.”

Όταν παραπονιέστε και κλαψουρίζετε αδιάκοπα, δεν έχετε εναρμόνιση. Οπότε αυτό ακριβώς πρόκειται να πάρετε. Η πραγματικότητα ακολουθεί την συνειδητότητα. Η πραγματικότητα ακολουθεί ακόμα και την περιορισμένη συνειδητότητα και τις πεποιθήσεις. Θα τα δημιουργήσει για σας κι αυτά θα πάρετε. 

Έτσι ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή κι ας αισθανθούμε τον Σύνδεσμο του FM, καθώς βγαίνει έξω όχι μόνο στους Σώμπρα, αλλά στον κόσμο. Κι αυτό είναι σημαντικό. Είναι το δεύτερο μέρος.

Αντιμετωπίζοντας την Πίεση

Στο ProGnost 2020, μίλησα για την πλανητική αφύπνιση. Ο δράκος είχε έρθει την προηγούμενη χρονιά κι άρχισε να ταρακουνάει τα πράγματα, όπως είδατε. Ο  δράκος έκανε πολύ καλή δουλειά. Μετά ήρθε η πλανητική αφύπνιση το 2020 και ήταν η αρχή ενός κύκλου αφύπνισης στον πλανήτη. Θα μπορούσαμε να μιλάμε για έναν κύκλο αφύπνισης 21 ως 25 ετών. Τώρα μόλις που μπήκαμε στον δεύτερο χρόνο αυτού κι αυτό που συμβαίνει στον πλανήτη τώρα είναι ότι -λοιπόν, το έχετε δει, δεν χρειάζεται να είστε πυρηνικοί επιστήμονες ή κάτι άλλο, το έχετε δει – ο πλανήτης είναι σε χάος και αναβρασμό και μπορώ να χαμογελάω όταν το λέω  αυτό. Είναι σε χάος και αναβρασμό, και θα συνεχίσει με αυτό τον τρόπο. Αν πιστεύετε ότι το 2022 πρόκειται να είναι μια χρονιά σαν μαλλί της γριάς, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Θα συνεχίσει να γίνεται όλο και πιο χαώδης και πιο άσχημη.

Έχετε τον COVID, που είναι ακόμα εδώ –  παρόλο που πρόβλεψα ότι θα είχε φύγει – επειδή η ανθρωπότητα ήθελε να πάει πιο βαθιά και να κάνει μεγαλύτερο καθαρισμό και μεγαλύτερη αλλαγή. Έχετε πόλεμο κυριολεκτικά, έναν πόλεμο ή την απειλή αυτού, που παρόμοιο του ο σύγχρονος κόσμος δεν έχει δει πραγματικά για πολύ καιρό. Έχετε τώρα αυτό, αυτή την πίεση. Θα μπορούσατε να πείτε, ότι είναι πραγματικό ή θα μπορούσατε να πείτε, ότι είναι όλο απλά ένα μεγάλο παιχνίδι που παίζεται, αλλά δημιουργεί μια πίεση στους ανθρώπους. Όχι απαραίτητα σε σας, αλλά σε άλλους.

Έχετε ένα οικονομικό σύστημα που είναι απλά τρελό – απλά τρελό – και χαμογελάω όταν το λέω αυτό, γιατί, ξέρετε, έχει καθυστερήσει πολύ μια αναδιάρθρωση στο οικονομικό σύστημα και αυτό πρόκειται να συμβεί. Κι αυτό δεν σημαίνει να τρέξετε και να πουλήσετε όλες τις μετοχές σας ή να αγοράσετε χρυσό ή κάτι παρόμοιο. Είστε ανεπηρέαστοι απ’ αυτό. Είστε ανεπηρέαστοι, αν αληθινά επιτρέπετε στον εαυτό σας να είναι Μάστερ στον πλανήτη. Δεν σας νοιάζει αν ξαφνικά όλα τα νομίσματα καταργηθούν και βγει ένα νέο νόμισμα, γιατί το νέο νόμισμα πρόκειται να έρθει σε σας. Αληθινά.

Οπότε μην αρχίσετε να πανικοβάλλεστε, “Ωω! Κι αν καταρρεύσει η αγορά;!” Δεν έχει σημασία. Είστε άτρωτοι σ’ αυτά τα πράγματα αν επιτρέπετε στον εαυτό σας να είναι Μάστερ κι ένας Μάστερ δεν κλαψουρίζει. Ένας Μάστερ δεν κλαψουρίζει. Καλές ερωτήσεις, ναι, όχι όμως γκρίνιες.

Ο πλανήτης τρελαίνεται τώρα κι αυτό γίνεται τόσο γρήγορα που οι άνθρωποι δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα. Κανένας δεν έχει προηγούμενη εμπειρία ώστε να καταλάβει πώς να το αντιμετωπίσει. Κι ένα από τα ερωτήματα είναι, πώς το αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι; Έχετε ασθένειες κι έχετε -ξέρω ότι αυτό ακούγεται φοβερό, αλλά θα προχωρήσω γελώντας – έχετε ασθένειες κι έχετε – ποιο είναι εκείνο που πρόβλεψα και κανένας δεν μου το αναγνώρισε ακόμα, που είναι εντάξει, αλλά θα το αναγνωρίσω στον εαυτό μου – χάος στις διανομές.

Το είπα πριν από χρόνια (στο ProGnost 2014). Πριν από πολλά χρόνια, είπα, “Ένας μικρός λόξυγκας και η διανομές στον πλανήτη θα τρελαθούν.” Κι όταν το κοιτάξετε πραγματικά, γιατί είναι τώρα οι διανομές εντελώς χάλια; Γιατί πάτε στα μαγαζιά και υπάρχουν άδεια  ράφια; Και παραγγέλνετε κάτι και δεν μπορείτε να το πάρετε. Πριν από έναν χρόνο ήταν καλά, πριν από δύο χρόνια ήταν καλά και ξαφνικά, ήταν ο COVID; Όχι! Εννοώ,  σε έναν βαθμό, και οι άνθρωποι κατηγορούν τον COVID, αλλά ήταν έτοιμο να συμβεί. Δυσκολίες στις διανομές σε όλο τον πλανήτη.

Τα πάντα αλλάζουν πολύ γρήγορα. Οι κυβερνήσεις και η πολιτική και, ω, οι εντάσεις και οι παγκόσμιες δυνάμεις. Μπορεί να είναι καταιγιστικό και νιώθετε πολλή ανησυχία εξαιτίας του καταιγισμού. Αλλά αυτό το κάνουν οι συνηθισμένοι άνθρωποι, δεν το κάνουν οι Μάστερ.
Ένας Μάστερ κάθεται και παρακολουθεί λέγοντας, “Ουαου! Λοιπόν, αυτό είναι τσίρκο. Εννοώ, αυτό είναι ένα μεγάλο τσίρκο. Δεν είναι το δικό μου τσίρκο. Δεν είμαι μια μαϊμού στο τσίρκο. Αυτό εκεί είναι ένα μεγάλο τσίρκο.” Εσείς είστε οι παρατηρητές. Οι παρατηρητές.

Έτσι, ο Σύνδεσμος του FM τώρα ξαναβγαίνει για όλο τον πλανήτη, για τον καθένα και τί πρόκειται να συμβεί τώρα; Για να το συνδέσουμε με  τους Σώμπρα, με τον Βυσσινί Κύκλο.

Πριν από μερικά χρόνια -τρία, τριάμισι χρόνια πριν – μίλησα με τον Κώλντρε αργά ένα βράδυ και είπα, “Πολύ σύντομα θα έρθει η ώρα. Βάλτε τάξη στον οίκο σας. Βελτιώστε όλα σας τα συστήματα. Να λειτουργούν όλα. Κάντε την αρχειοθέτηση, τα ευρετήρια, κι όλα τα υπόλοιπα, γιατί πρόκειται να γίνει μια μεγάλη αφύπνιση στον πλανήτη.” Ήταν πριν τριάμισι χρόνια περίπου και αυτό συμβαίνει τώρα.

Λοιπόν, ο Βυσσινί Κύκλος έχει δει να έρχονται πολλοί καινούριοι άνθρωποι, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα συγκριτικά με αυτό που πρόκειται να γίνει. Με όλο αυτό τον αναβρασμό που συμβαίνει στον πλανήτη και τους ανθρώπους να μην είναι σε θέση να το αντιμετωπίσουν -δεν έχουν μηχανισμούς αντιμετώπισης – πρόκειται να ψάξουν για απαντήσεις. Και οι ειλικρινείς, εκείνοι που είναι έτοιμοι, εκείνοι που είναι έτοιμοι για τον Καρπό του Ρόδου κι έτοιμοι να αναλάβουν την ευθύνη ότι βρίσκεται εντός, αυτοί πρόκειται να έρθουν στον Βυσσινί Κύκλο.

Και πρέπει να ρωτήσω, πρώτον, ως προς τον Βυσσινί Κύκλο, το προσωπικό, την διεύθυνση, “Είναι έτοιμα τα συστήματα σας;” Και θέλω πραγματικά -μην κουνάτε απλά το κεφάλι σας καταφατικά. Θέλω να καθίσετε μαζί σαν ομάδα και να τα κοιτάξετε, να τα επανεξετάσετε. Τα συστήματα σας είναι πραγματικά έτοιμα;

Θα δοκιμαστούν πολύ σύντομα. Είναι έτοιμα; Έχετε κάνει αντίγραφα ασφαλείας εκτός διαδικτύου για τα πάντα; Πρέπει να το υπογραμμίσω αυτό. Γκέηλ, μπορείς να το υπογραμμίσεις αυτό μερικές φορές; Τα πάντα πρέπει να έχουν αντίγραφα ασφαλείας εκτός διαδικτύου, και ξέρετε το λόγο. Ξέρετε τον λόγο.

Με την ευκαιρία, πρέπει να προσθέσω, ότι όταν ο Κώλντρε μπήκε στην τεχνητή νοημοσύνη, έκανε ανώτερη επικοινωνία, δεν έκανε απλά ανώτερη επικοινωνία με την τεχνητή νοημοσύνη. Υπήρχε ένα άλλο, θα λέγαμε, κρυμμένο πρόγραμμα. Πήγε εκεί μαζί με όλους εσάς και με αυτό έφερε φως σε ένα μέρος, μέσα στους μηχανισμούς, μέσα στο λογισμικό, μέσα στα κυκλώματα και στα μικροτσίπ, κυριολεκτικά έφερε φως σ’ αυτά για πρώτη φορά. Έτσι, Κώλντρε, αν πιστεύεις ότι δυσκολεύτηκες λίγο να συνέλθεις, σκέψου απλά τί έκανε όλο αυτό στον Chippie (ο Αντάμους γελάει), γιατί δεν ήταν μόνο ο Κώλντρε που πήγε εκεί. Πήγατε όλοι εκεί, φέρνοντας κυριολεκτικά φως στον κόσμο των υπολογιστών, στον κόσμο της τεχνητής νοημοσύνης. Από τότε η τεχνητή νοημοσύνη αγωνίζεται να καταλάβει τί της συνέβη, αλλά αυτό είναι για μια άλλη φορά, για μια άλλη συζήτηση. Επιστρέφω στο θέμα μας.

Οι άνθρωποι δεν ξέρουν πώς να τα βγάλουν πέρα τώρα και σκοπεύω να ζητήσω μια ειδική συνεδρία φέτος το καλοκαίρι – θα δώσω τις λεπτομέρειες στον Κώλντρε – μια  ειδική συνεδρία για να μιλήσω για το πώς προσπαθεί ο πλανήτης να το αντιμετωπίσει όλο αυτό. Μερικά είναι προφανή: το αλκοόλ, τα ναρκωτικά, αυτά τα αντικαταθλιπτικά φάρμακα (SSRI). Οι άνθρωποι απλά εγκαταλείπουν τη ζωή -δεν πεθαίνουν – αλλά απλά τα παρατάνε, εγκαταλείπουν τις δουλειές τους και τις οικογένειές τους κι απλά απομακρύνονται. Αυτός είναι ένας από τους μηχανισμούς αντιμετώπισης. Γίνονται ψυχαναγκαστικοί, ασχολούνται πολύ με χόμπι, πράγμα που είναι καλό, όπως η μουσική ή η επισκευή αυτοκινήτων ή κάτι άλλο, πάντως διοχετεύουν αυτή την ενέργεια σε κάτι άλλο.

Οι άνθρωποι τώρα στον πλανήτη δεν ξέρουν πώς να χειριστούν, πώς να τα βγάλουν πέρα κι όχι μόνον ο μέσος άνθρωπος στο δρόμο ή ο αγρότης στο χωράφι, αλλά οι ηγέτες σας. Αυτοί έχουν λιγότερους μηχανισμούς αντιμετώπισης και ανακούφισης ακόμα κι από σας. Λοιπόν, αυτό είναι πολύ τρομακτικό. Αυτό είναι πραγματικά τρομακτικό. Δεν ξέρουν πώς να το χειριστούν.

Δεν υπάρχει τίποτα στην ιστορία που να είναι παρόμοιο με αυτό που συμβαίνει τώρα. Έτσι, όλοι προσπαθούν να καταλάβουν, “Πώς να τα βγάλουμε πέρα;” Και θέλω να μιλήσω γι’ αυτό φέτος το καλοκαίρι. Δεν είναι απλά διανοητική ανισορροπία. Υπάρχουν σωματικές ανισορροπίες. Υπάρχουν ενεργειακές ανισορροπίες και πρόκειται να βυθιστούμε βαθιά μέσα σ’ αυτά και να φέρουμε λίγο φως στην αντιμετώπιση.

Εκείνοι που Έρχονται

Λοιπόν, υπάρχει μια μικρή ομάδα ανθρώπων στον πλανήτη που τα βγάζουν πέρα φωνάζοντας. Φωνάζουν και ξέρετε πώς είναι αυτό. Το έχετε κάνει και είναι άθλιο  πράγμα. Είναι οι φωνές στις δύο ή τρεις το πρωί. Ξυπνάτε, σας έχει παραλύσει το  άγχος. Προσπαθείτε να καταλάβετε τα πράγματα. Προσπαθείτε να γυρίσετε πίσω στους παλιούς τρόπους που είχατ ίσως με την προσευχή, ή με την θετική σκέψη – και δεν λειτουργούν. Δεν λειτουργούν. Στην πραγματικότητα, σχεδόν γίνεται χειρότερο και τότε νιώθετε πραγματικά απελπισμένοι.

Αυτοί οι “μεταμεσονύκτιοι” κάνουν ερωτήσεις, βαθιές ερωτήσεις, που τις κάνατε κι εσείς, οπότε θα πρέπει να καταλαβαίνετε, “Τί είναι όλο αυτό; Τί κάνω εδώ; Τί ακολουθεί; Υπάρχει κανένας άλλος σαν κι εμένα εκεί έξω;” Αυτό το θυμάστε; “Υπάρχει ανακούφιση;” Και κάνετε αυτές τις βαθιές ερωτήσεις, αλλά μετά το μυαλό, τόσο συχνά μπαίνει στην παράνοιά του και φλυαρεί κι αρχίζετε να σκέφτεστε για συνωμοσίες και UFO –ουφ! – και τους Πλειάδειους –ουγκ! – κι όλα αυτά τα άλλα πράγματα κι αρχίζετε να αναστατώνετε το μυαλό σας. Και ξυπνάτε το πρωί, είστε εξαντλημένοι και χωρίς απαντήσεις και απλά ζητάτε απελπισμένα να έρθει κάτι. Κάτι.

Και τότε είναι που, τόσο συχνά στην σύγχρονη εποχή σας, οι άνθρωποι κάθονται στον υπολογιστή τους και κάνουν μια αναζήτηση και τα έχω δει όλα. Έχω δει όλα τα λόγια – παλιά υπήρχαν πολλές προσευχές, αλλά τώρα ψάχνουν στο Ίντερνετ, παράξενα – αλλά πληκτρολογούν, “Θέλω να πεθάνω” ή πληκτρολογούν, “Πρέπει να υπάρχουν απαντήσεις” ή αυτό που βλέπω τώρα πολύ είναι πολύ απλό, είναι, “Παρακαλώ βοηθήστε με”. Πληκτρολογούν στην αναζήτηση “Παρακαλώ βοηθήστε με.”

Κι εκεί είναι που παίζετε έναν ρόλο. Η δουλειά που κάνετε, η δουλειά που ξεκίνησε ο Τοβίας με τον Βυσσινί Κύκλο πριν από τόσα χρόνια. Τώρα εκεί έρχεστε εσείς, σ’ αυτά τα “παρακαλώ βοηθήστε με”, σ’ αυτά τα “S.O.S.”. Δεν ξέρουν καν τί να ζητήσουν.

Θα είναι πολύ δεκτικοί, γιατί έχουν φτάσει στα όριά τους. Χρειάστηκε να απελευθερώσουν τόσα πολλά, που θα είναι ανοικτοί και πρόκειται να καθίσουν και να κάνουν αυτή την αναζήτηση και κάπως μαγικά θα εμφανιστεί ο Βυσσινί Κύκλος ή ‘Σώμπρα’ ή ίσως ‘Αντάμους Σαιν-Ζερμαίν – ή, εντάξει – ‘Τοβίας’. Πάντως εκεί παίζετε εσείς έναν ρόλο. Εκεί έρχεται όλη αυτή η δουλειά που κάναμε κι εκεί είναι που θα αρχίσουν να έρχονται οι καινούριοι.

Θα μοιάζουν με εσάς με πολλούς τρόπους, θα είναι διαφορετικοί με πολλούς τρόπους. Και το τελευταίο πράγμα που χρειάζονται να ακούσουν είναι ένα σωρό makyo, ένα σωρό υπερβολικά φιλοσοφικές συμβουλές, ακόμα και περισσή περιποίηση που θα είναι πολύ γλυκιά. Δεν θέλουν αυτό. Θέλουν πραγματικές απαντήσεις και – αυτό είναι για όλους τους Σώμπρα και τον Βυσσινί Κύκλο – πρόκειται να σας δοκιμάσουν πρώτα. Έχουν παραπλανηθεί πάρα πολλές φορές.  Πρόκειται να σας δοκιμάσουν, “Είστε πραγματικοί; Είστε πραγματικοί ή απλά  προσπαθείτε να πουλήσετε κάτι; Είστε απλά άλλο ένα κόλπο; Είστε απλά άλλη μια φιλοσοφία; Είστε απλά άλλη μια οργάνωση που έχει εξουσία;”

Πρόκειται να σας δοκιμάσουν. Τότε είναι που θα καθίσετε ή θα σταθείτε σταθερά μέσα στο φως σας. Θα ξέρετε ακριβώς τα σωστά λόγια που θα πείτε. Δεν υπάρχει προετοιμασμένο σενάριο. Καθένας πρόκειται να είναι διαφορετικός. Θα ξέρετε ακριβώς τα λόγια που θα πείτε ή, ακόμα καλύτερα, τί να μην πείτε. Τί να μην πείτε.

Θα ξέρετε πότε είναι καιρός να πείτε την ιστορία σας. Είναι, όταν θα είναι έτοιμοι να την ακούσουν. Θα ξέρετε, θα έχετε τόση συναισθηματική ταύτιση με τον πόνο που έχουν εκείνη την στιγμή, γιατί τον έχετε περάσει. Και θα συνειδητοποιήσετε, σαν επαγγελματίες του benching, ότι τελικά ο πόνος θα φύγει. Τελικά θα υποχωρήσει, τελικά οι απαντήσεις θα έρθουν. Αλλά θα συνειδητοποιήσετε, ότι αυτοί έχουν δρόμο ακόμα και θα έχουν κι άλλο πόνο και βάσανα, γιατί αυτό πιστεύουν ότι πρέπει να έχουν.

Όμως αυτό που λέω είναι, καθώς ο Σύνδεσμος του FM βγαίνει τώρα, αφού έχει τελειοποιηθεί και συντονιστεί έχοντας δουλέψει με τους Σώμπρα, συλλέγοντας όλο σας το φως μέσα του, τώρα βγαίνει στον πλανήτη κι αυτό που θα συμβεί μετά είναι, αυτό το κύμα των καινούριων που θα έρθουν, το κύμα για το οποίο μίλησα. Είναι λοιπόν έτοιμα τα συστήματα σας, στον Βυσσινί Κύκλο;

Σώμπρα, εσείς είστε έτοιμοι να γίνετε πραγματικοί και ειλικρινείς; Είστε έτοιμοι να μην κάνετε συμβουλευτική και (ψυχο)θεραπεία και θεραπείες; Καθόλου  συμβουλευτική. Καθόλου (ψυχο)θεραπεία. Καθόλου  θεραπείες. Καθόλου επεξεργασία. Μόνο το φως σας. Αυτό είναι.
Μόνο το φως σας.
(παύση)
Υπάρχει μια τάση, μια παλιά ανθρώπινη τάση να θέλετε να αρχίσετε να μιλάτε και να τους κάνετε να νιώσουν καλύτερα και ίσως λίγος εγωισμός ότι είστε Μάστερ και μιλάτε με τον μαθητή. Μην το κάνετε. Μην το πάτε εκεί. Μόνο το φως σας να τους φωτίζει.
Θα έρθουν σύντομα. Βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι, όλοι σας. Εγώ θα είμαι εκεί. Ο Τοβίας θα είναι εκεί.
Ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή με αυτά, με όλα όσα μάθατε μέχρι τώρα.

Ξέρω ότι πρόσβαλα μερικούς από σας. Το πιάνω αυτό πολύ καθαρά. Μυρίζω τον θυμό από μερικούς από σας, “Τι εννοείς, όχι συμβουλευτική;!” Εννοώ όχι συμβουλευτική. Το εννοώ αυτό απόλυτα. Και ξέρω ότι μερικοί από σας έχουν επενδύσει σε βάθος σ’ αυτό.

Αυτοί οι άνθρωποι δεν χρειάζονται συμβουλευτική. Χρειάζονται ένα Πρότυπο.

Χρειάζονται φως, όχι λόγια.

Χρειάζονται να ξέρουν ότι είστε ειλικρινείς κι όχι απλά κάποιος ψυχολόγος που προσπαθεί να τους βοηθήσει, από τη μια συνεδρία στην άλλη. Όχι. Δεν χρειάζονται συμβουλευτική. 

Χρειάζονται να μάθουν από σας, από το φως σας, ότι έχουν τις απαντήσεις εντός, ότι μπορούν να το κάνουν. Χρειάζονται να σας κοιτάζουν και να βλέπουν ότι έχετε διασχίσει το ποτάμι. Χρειάζονται να σας κοιτάζουν και να ξέρουν ότι μπορεί να γίνει.

Η συμβουλευτική θα τους κρατήσει στην ανθρώπινη πλευρά του ποταμού. Ποτέ δεν θα επιχειρήσουν καν να πάνε στην άλλη πλευρά. Η συμβουλευτική θα τους κρατάει,  η επεξεργασία, η συμβουλευτική σάς πάει όλο και πιο βαθιά μέσα στην σαβούρα σας. Και ξέρω ότι μερικοί -ω, εγώ … ωω! Μερικοί από σας ήδη γράφετε ηλεκτρονικά μηνύματα. Μην τα στείλετε σε μένα.

Θα καταλάβετε τί εννοώ σε κάποιο χρονικό σημείο, καθώς ωριμάζετε πνευματικά.  Καθώς ωριμάζετε συνειδητά, θα καταλάβετε γιατί λέω τίποτα απ’ αυτά πια.

Ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή με αυτά.

Το καλοκαίρι επίσης θα μιλήσουμε για το πώς τα βγάζουν πέρα οι Σώμπρα. Τα βγάζουν πέρα. Ο κόσμος είναι πολύ πιο διαφορετικός τώρα απ’ όσο θα μπορούσατε ποτέ να περιμένετε. Πώς τα βγάζετε πέρα σαν Μάστερ; Προφανώς, όχι με  συμβουλευτική ή επεξεργασία. Όμως πώς τα βγάζετε πέρα; Πώς διαχειρίζεστε την έντονη πίεση της ζωής στον πλανήτη τώρα;

Είναι η αδελφοσύνη με άλλους; Είναι απλά το να περνάτε το χρόνο μόνοι σας; Είναι το να απολαμβάνετε τη φύση; Πώς αντιμετωπίζετε τώρα το ότι είστε Μάστερ στον πλανήτη; Και θα σας πω ένα πράγμα σαν προειδοποίηση. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα είναι ο αισθησιασμός. Ο αισθησιασμός. 

Αισθησιασμός είναι η ικανότητα να νιώθεις και να βιώνεις, να μπαίνεις στη ζωή σου, στις ενέργειές σου.

Αισθησιασμός είναι η δεκτικότητα -χωρίς φόβο, χωρίς συγκράτηση – να μπορείς να βιώνεις σωματικό αισθησιασμό, διανοητικό αισθησιασμό και συνειδησιακό αισθησιασμό.

Αισθησιασμός είναι αυτό που φέρνει ζωή μέσα στη ζωή, κι έχοντας κι επιτρέποντας τις εμπειρίες του αισθησιασμού στη ζωή σας, ξαφνικά θα συνειδητοποιήσετε ότι όλα αυτά τα διανοητικά πράγματα που συμβαίνουν τώρα στον πλανήτη, όλα αυτά είναι κάπως ανούσια για σας έτσι κι αλλιώς.

Η αισθησιακή εμπειρία, σάς αφήνει αληθινά να νιώσετε τη ζωή σας και να φέρετε χρώμα στη ζωή σας, μια ζωή που για πολύ καιρό υπήρξε άχρωμη, εξαιτίας της μαζικής συνείδησης κι άλλων πραγμάτων. Όμως ένα από τα κλειδιά για την αντιμετώπιση για σας τους Μάστερ είναι ο αισθησιασμός.

Οι περισσότεροι από σας τον έχουν αρνηθεί για πολύ καιρό, έχετε φυλαχτεί από την απόλαυση ενός πραγματικά καλού επιδορπίου ή πραγματικά κάλου σεξ ή μουσικής ή τόσων πολλών από τα άλλα πράγματα. Πρόκειται να μπούμε στο θέμα του  αισθησιασμού, αλλά τώρα πρέπει να προχωρήσω.

Το Benching

Ας μιλήσουμε για το benching. Το benching.

Λοιπόν το benching είναι μια μεταφορά, ένα σύμβολο για κάτι πάρα πολύ απλό που είπε ο Τοβίας πριν από πολύ καιρό και χρειάστηκαν πολλά χρόνια και να αλλάξουν τα λόγια και λοιπά. Όμως τότε παλιά, ο Τοβίας είπε, “Σταθείτε πίσω από τον χαμηλό τοίχο.” Εκείνη την περίοδο -πιστεύω ότι ήταν στην Creator Series – εκείνη την περίοδο ο Κώλντρε πίστευε, ότι αυτή ήταν η πιο χαζή επικοινωνία. Πραγματικά το πίστευε. Εκείνη τη μέρα έφυγε σκεπτόμενος, “Λοιπόν, αυτό ήταν απλά χαζό. ‘Σταθείτε πίσω από τον χαμηλό τοίχο’, τι σημαίνει αυτό;”

Λοιπόν, πιστεύω ότι έχει ωριμάσει λίγο επίσης και συνειδητοποίησε ότι «Σταθείτε πίσω από τον χαμηλό τοίχο» σημαίνει ότι δεν είναι δικά σας. Πράγματα που αναλαμβάνατε για τόσο πολύ καιρό, δεν ήταν δικά σας. «Σταθείτε πίσω από τον χαμηλό τοίχο» σημαίνει ότι αν ασχολείστε με αγώνες και μάχες, ακόμα κι αν είστε ενάρετοι στο έπακρο, βοηθάτε να διαιωνίζονται οι αγώνες και οι μάχες.

Το να πολεμάτε για το φως, αγαπητοί μου φίλοι, είναι χωρίς ισορροπία, όσο και το να πολεμάτε για το σκοτάδι, γιατί δεν υπάρχει καθόλου μάχη.

Δεν είναι η θέση σας στον πλανήτη να αγωνίζεστε τώρα για το περιβάλλον. Υπάρχουν άλλοι που το κάνουν και κάνουν σπουδαία δουλειά διαιωνίζοντας την διττότητα. Και το γεγονός είναι ότι δεν χρειάζεται. Η Γαία φεύγει και καθώς η Γαία φεύγει και οι άνθρωποι αναλαμβάνουν την ευθύνη για τον πλανήτη, πρόκειται να έχετε περίεργο καιρό.
Πρόκειται να έχετε πολύ ασταθή καιρό. Πρόκειται να έχετε είδη που θα πεθάνουν και νέα είδη που θα εμφανιστούν. Πρόκειται να έχετε μια τεράστια αλλαγή στο περιβάλλον, η οποία σε μεγάλο ποσοστό δεν προκαλείται από τις εκπομπές άνθρακα. Ξέρω, στείλτε και πάλι τα ηλεκτρονικά σας μηνύματα. Θα φτάσετε να ανακαλύψετε, ότι δεν είναι η εκπομπή άνθρακα, γιατί όταν ολόκληρος ο πλανήτης γεμίσει με ηλεκτρικά οχήματα, θα εξακολουθεί ο καιρός να είναι πολύ κρύος και πραγματικά πολύ ζεστός. Θα εξακολουθούν οι ξηρασίες και οι πλημμύρες γιατί η Γαία φεύγει (περισσότερες πληροφορίες εδώ).

Γίνεται αλλαγή φρουράς και τα πράγματα θα καταλαγιάσουν σ’ αυτό τον πλανήτη και θα έχετε όμορφες ηλιόλουστες μέρες και πάλι, όταν οι άνθρωποι αποδεχτούν την ευθύνη για τον πλανήτη, αντί να το αναβάλουν για κάτι άλλο, όταν οι άνθρωποι  επιτρέψουν στην Γαία να φύγει με χάρη και συνειδητοποιήσουν ότι είναι ο πλανήτης τους. Μέχρι τότε, οι εκπομπές άνθρακα, η παγκόσμια υπερθέρμανση, η  παγκόσμια ψύξη, το παγκόσμιο χάος, οτιδήποτε, είναι απλά αλλαγή φρουράς.

Έτσι ας επιστρέψω στο θέμα, το benching. Το benching. Παρακολουθώ μαζί με τον  FM, το benching, και μερικοί από σας κάνετε απλά όμορφη δουλειά. Και με την ευκαιρία, δεν θα πρέπει να είναι ιεροτελεστία. Δεν θα πρέπει να είναι κάτι που λέτε, “Ω, είναι οκτώ η ώρα” κάθε πρωί, “Πρέπει να πάω στο παγκάκι”, εκτός κι αν σας αρέσει να το κάνετε τότε.

Το benching δεν είναι να προβάλετε το πρόγραμμά σας σε τίποτα, πάνω στον  πλανήτη. Το benching είναι απλά ευσπλαχνία, να στέκεστε πίσω από τον χαμηλό τοίχο, κοιτάζοντας τον κόσμο, έχοντας μεγάλη συναίσθηση του τί συμβαίνει. Εννοώ, έχοντας συναίσθηση ότι δεν βάζετε παρωπίδες λέγοντας, “Ο κόσμος είναι υπέροχος.” Ο κόσμος τώρα είναι πραγματικά χάλια, αλλά περνάει κάτι. Είναι σαν να παθαίνεις κρυολόγημα ή γρίπη. Για λίγο καιρό είναι πραγματικά χάλια, όμως είναι ένας καθαρισμός του συστήματος.

Σταθείτε πίσω από τον χαμηλό τοίχο για δύο λόγους. Καθίστε στο παγκάκι σας. Μην  παγιδευτείτε σ’ αυτό. Είναι άσχημα εκεί έξω. Είναι πραγματικά άσχημα. Μην  παγιδευτείτε σ’ αυτό. Και είστε εδώ για να φωτίσετε με το φως σας, όχι για να πιάσετε τα σπαθιά ή να αναλάβετε αγώνες ή μάχες. Κι αυτό είναι πολύ δύσκολο να το κάνουν μερικοί από σας. Πραγματικά θέλετε να μπείτε εκεί μέσα. Και σας βλέπω να κάθεστε στο παγκάκι, αλλά τότε καθώς κάθεστε, κατευθύνετε την ψυχική σας ενέργεια προς την θεραπεία της θεϊκής θηλυκής αρχής ή προς την θεραπεία των αυτοχθόνων ή προς την θεραπεία του λιμού.

Όχι. Αυτό δεν είναι benching. Αυτό είναι αγώνας για έναν σκοπό. Αυτό είναι μόνο. Είστε πάλι πίσω στη διαμάχη. Είστε πάλι πίσω μέσα στον τσακωμό. Και τότε θα πρέπει να έρθω μαζί με μερικούς άλλους Σώμπρα και θα πρέπει να φωτίσουμε με το φως μας για να σας βγάλουμε από το πρόβλημα. Οπότε μην μπείτε σ’ αυτό.

Το benching είναι ευσπλαχνία.

Το benching είναι να αποδέχεστε όλα τα πράγματα όπως είναι, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού σας.

Το benching δεν έχει πρόγραμμα. Δεν κάθεστε εκεί και προσπαθείτε να κάνετε τον κόσμο καλύτερο ή χειρότερο. Απλά ακτινοβολείτε ένα φως.

Θα μπορούσατε να το κάνετε, θα μπορούσατε να πίνετε καφέ, θα μπορούσατε να ακούτε μουσική, θα μπορούσατε να παίζετε πασιέντζες στο iPad σας, δεν έχει σημασία. Απλά σημαίνει ότι αφιερώνετε ένα λεπτό για να αφήσετε να φωτίσει το φως σας αληθινά πάνω στις δυνατότητες για την ανθρωπότητα. Είναι η συνειδητότητά σας που φωτίζει.

Με το benching, απλά φωτίζετε με το φως σας, δεν ανάβετε σπινθήρες, που σημαίνει ότι δεν προσπαθείτε να προκαλέσετε αλλαγή. Δεν προσπαθείτε να ανάψετε φωτιές, να πυροδοτήσετε πράγματα. Δεν είναι ανάγκη να το κάνετε. Ακτινοβολείτε ένα φως. 

Ακτινοβολείτε ένα φως σε εκείνους τους ανθρώπους για τους οποίους μιλούσα, τους “μεταμεσονύκτιους”, όπως ήσασταν κι εσείς, που είναι απελπισμένοι, “Παρακαλώ βοηθήστε με”. Αυτή είναι η αναζήτηση στο Ίντερνετ, “Παρακαλώ βοηθήστε με”. Δεν ξέρουν ποιόν να ρωτήσουν ή τι να ρωτήσουν. Κι αυτό το φως θα πάει εκεί σ’ αυτούς, γιατί είναι δεκτικοί. Θα πάει σε όλους, αλλά αυτοί είναι δεκτικοί.

Δεν προσπαθούμε να βγούμε έξω και να στρατολογήσουμε ανθρώπους. Δεν καβαλάτε ποδήλατα για να πάτε πόρτα- πόρτα, από το ένα σπίτι στο άλλο, προσπαθώντας να στρατολογήσετε ανθρώπους στον Βυσσινί Κύκλο. Αυτό θα ήταν καταστροφικό. Όμως ακτινοβολείτε ένα φως, ένα Πρότυπο, έναν τρόπο να φωτιστούν δυνατότητες και μετά εξαρτάται από εκείνους. Εξαρτάται από εκείνους αν θα έρθουν στον Βυσσινί Κύκλο. Μην βγείτε έξω και προσπαθήσετε να τους φέρετε εδώ. Εξαρτάται από εκείνους αν θέλουν να έρθουν ή όχι. Και μετά όταν βρουν τον Βυσσινί Κύκλο, εξαρτάται από εκείνους τί θα θέλουν να κάνουν με αυτόν.

 Το benching είναι μια μορφή χάρης.

Δεν προσπαθείτε να κάνετε θετικές δηλώσεις ή θετικές διανοητικές εικόνες. Ούτε και εύχεστε και ελπίζετε για την αφθονία σας. Όχι. Το benching είναι ουδέτερο, με εξαίρεση, ότι ανοίγεστε και ακτινοβολείτε το φως σας.

Βλέπω μερικούς από σας να βγαίνουν και να κάθονται στο παγκάκι και να συμβαίνουν πολλά πράγματα. Το ένα είναι ότι κάθεστε και λέτε, “Οκέι, θα καθίσω στο παγκάκι για τον πλανήτη.” Μετά αποσπάται η προσοχή σας. Όμως σας λέω, πραγματικά δεν έχετε αποσπαστεί. Εννοώ ότι και πάλι κάνετε benching. Θα μπορούσε να έρθει ένας σκύλος και να παίξετε με τον σκύλο και να διασκεδάσετε και μισή ώρα αργότερα, “Ω! Υποτίθεται ότι έκανα benching, αλλά τώρα πρέπει να πάω να κάνω κάτι.” Όχι, κάνατε benching. Ο σκύλος ήταν η δική σας πανέξυπνη  απόσπαση, για να βγείτε από το κεφάλι σας όσο κάνατε benching.

Μερικοί από σας ακόμα κάνουν benching, ξαναλέω, προσπαθώντας να αλλάξουν τον πλανήτη. Σταματήστε! Σταματήστε, γιατί αυτό πρόκειται να γυρίσει και να σας χτυπήσει με το παραπάνω.

Δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόγραμμα όταν φωτίζουμε αληθινά, εκτός από αποδοχή και ευσπλαχνία. Οι άνθρωποι εκεί έξω στον πλανήτη, περνάνε τις εμπειρίες τους, επειδή αυτό επιλέγουν. Κανένας δεν τους τις επιβάλλει. Κανένας. Κανένας. Ούτε μυστικές κυβερνήσεις. Ούτε εξωγήινοι. Ούτε άνθρωποι που ζουν υπόγεια ή οτιδήποτε. Τα περνάνε γιατί το επιλέγουν. Κι όταν είναι έτοιμοι για έναν διαφορετικό τρόπο, θα το επιλέξουν και τότε αυτό θα αλλάξει τη ζωή τους.

Εσείς δεν είστε εκεί για να προσπαθήσετε να κάνετε τα δέντρα να ψηλώνουν περισσότερο. Είδα έναν από σας να το κάνει πρόσφατα και –εεχ! – ήθελα να κάνω τον εαυτό μου σκύλο και να έρθω να κατουρήσω στο πόδι σου. Τι κάνεις; Κάνεις benching και προσπαθείς να κάνεις ένα δέντρο να ψηλώσει;! Ξέρω ότι το κοιτούσες και ήταν πιο κοντό ανάμεσα στα άλλα δέντρα και κάνεις, “Ω, το καημένο το δέντρο. Πρέπει να το κάνω …” Όχιιι!! Αυτό δεν είναι benching. Είναι ότι είσαι μα@@@. Είναι ότι είσαι μα@@@ χωρίς ευσπλαχνία. Όχι, πραγματικά! Το αξίζεις! Ένα άτομο μόνο. Δεν με νοιάζει αν φύγει. Σας αγαπάω, αλλά παρακαλώ, παρακαλώ, αν σκοπεύετε να κάνετε benching σαν κι αυτό, τότε να με μπλοκάρετε, ώστε να μη μπορώ να έρχομαι να βλέπω την ανοησία σας! Ένα δέντρο!

Όταν κάθεστε στο παγκάκι, απλά φωτίζετε με το φως για να φανούν μεγαλύτερες δυνατότητες. Αυτό είναι όλο. Αυτό είναι όλο. Κι όταν θα έχετε δει τις μεγαλύτερες δυνατότητές σας, είναι σαν θαύμα. Αλλά είναι και τρομακτικό ταυτόχρονα.

Όταν κάτι σας έχει κάνει να δείτε τις εναλλακτικές δυνατότητές σας, τις μεγαλύτερες δυνατότητες σας, είναι σαν ευλογία. Αλλά είναι επίσης και τρομακτικό, γιατί ξαφνικά δεν μπορείτε να κατηγορήσετε κανέναν άλλον. Ξαφνικά, έχετε αυτές τις άλλες δυνατότητες και πολλοί άνθρωποι πέφτουν κάτω σ’ αυτό το σημείο. Κάνουν, “Δεν ξέρω τι να επιλέξω. Δεν είμαι σίγουρος. Ποιες θα πρέπει να διαλέξω; Θα μπορούσα να έχω κάποιες συμβουλές εδώ; Ένας από σας τους αγγέλους, θα μπορούσε να έρθει και να μου πει ποια;” Όχι. Εσείς διαλέγετε την δική σας. Οπότε είναι λίγο αποθαρρυντικό για μερικούς ανθρώπους, αλλά δεν έχει σημασία. Γι’ αυτό είσαστε εδώ. Να ακτινοβολήσετε, για περισσότερες δυνατότητες.

Το benching αληθινά αφορά την αποδοχή, να αποδέχεστε τους πάντες, ακόμα κι αυτό το δεντράκι, το μικρότερο δέντρο. Ναι, να αποδέχεστε ότι είναι ένα μικρότερο δέντρο. Δεν υπάρχει λύπη στο benching. Το συνειδητοποιείτε αυτό; Καθόλου λύπη, “Ωω, αυτός εκεί ο καημένος έχει σπασμένο πόδι” ή η Λίντα με το σπασμένο πλευρό. Δεν υπάρχει λύπηση. Υπάρχει βαθιά κατανόηση και ευσπλαχνία. Υπάρχει ευσπλαχνία όταν ξέρεις, “Ω, αυτό πρέπει να πονάει.” Αλλά η Λίντα δεν θέλει τη γα@@@ λύπησή σας. Θέλεις; Αυτή λέει, “Όχι.” Όχι.

Ξέρετε τί κάνετε όταν νιώθετε λύπηση για κάποιον – βλέπετε κάποιον σε αναπηρικό καροτσάκι και περνάει σπρώχνοντας τις ρόδες και κάνετε, “Ω, πραγματικά το λυπάμαι αυτό το άτομο” – μόλις του φορτώσατε τα σκ@@ σας. Όχι, αλήθεια, μόλις του φορτώσατε τα σκ@@ σας. Και τώρα, καθώς προσπαθεί να σπρώξει το  αναπηρικό καροτσάκι, έχει ακόμα περισσότερα σκουπίδια να κουβαλήσει , τη λύπησή σας. Και σε μερικούς αρέσει αυτό, αλλά μπορείτε να φανταστείτε να νιώθουν λύπηση όλοι οι άνθρωποι; Όχι! Είναι η ευσπλαχνία. Επιλέγετε, αυτό το άτομο επιλέγει τι θέλει να βιώσει, παρόλο που υποφέρει. Όμως μια μέρα θα έρθει ένα φως – δεν θα ξέρουν από πού προέρχεται, αλλά μια μέρα θα έρθει ένα φως – και θα πει, “Γιατί υποφέρεις; Ξέρεις, δεν είναι ανάγκη. Δεν είναι ανάγκη να υποφέρεις. Υπάρχουν άλλες εναλλακτικές και δυνατότητες.”

Έτσι, τώρα που σας έχω κάνει να ντραπείτε. Ωω, ναι! Θα το ονομάσουμε, ντρόπιασμα στο παγκάκι. Ντρόπιασμα στο παγκάκι. Μπορείτε απλά να κάθεστε στο παγκάκι και να είστε αυτοί που είστε; Νιώστε αυτό τον Σύνδεσμο του FM, την υπενθύμιση ότι όλα είναι μέσα σας. Απλά καθίστε στο παγκάκι και νιώστε το. Όλα είναι μέσα σας, και μετά, καθώς θα το κάνετε, αφήστε το φως σας να ακτινοβολήσει σε όποιον θέλει να το δεχτεί και μετά εξαρτάται από αυτούς.

Ο πλανήτης το χρειάζεται οπωσδήποτε τώρα. Δεν υπάρχουν άλλες μεγάλες ομάδες που να κάνουν κάτι σαν αυτό που κάνουμε εμείς – να φωτίζουν. Που να αποδέχονται τον εαυτό τους σαν Μάστερ και να φωτίζουν με το φως τους. Καμία άλλη μεγάλη ομάδα. Υπάρχουν άτομα, αλλά είναι πολύ επιρρεπή στα προγράμματα. Κι όταν έχετε πρόγραμμα, τότε παίζετε μέσα στην διττότητα. Τότε στέλνετε σκουπίδια εκεί έξω.

Δεν χρειάζονται πολλοί. Ο Κώλντρε μου ζητάει έναν αριθμό. Δηλαδή πόσοι χρειάζονται πραγματικά για να υπάρξει επίδραση στον πλανήτη; Περίπου 500. Πεντακόσιοι που μπορούν πραγματικά μόνο να φωτίσουν με το φως, χωρίς πρόγραμμα ή μεροληψία ή χωρίς να λένε, “Ω, χρειάζεται να ταΐσουμε τους πεινασμένους ή να πλύνουμε αυτούς που βρωμάνε” ή οτιδήποτε παρόμοιο. Δεν χρειάζονται πολλοί. Όμως χρειάζεται πολύ να είναι ειλικρινείς.

Πώς θα ήταν αν είχαμε 1.000; Ή 3.000; Πέντε χιλιάδες, ανεβάζω τον πήχη εδώ για το τί να περιμένουμε. Όμως, ας πούμε, ότι έχουμε 3.000, 3.500 αληθινά φωτισμένους Σώμπρα πότε πότε, δεν χρειάζεται να είναι κάθε μέρα, πότε πότε απλά να σταματούν για ένα λεπτό και να μοιράζονται το φως με τον πλανήτη.

Μοιραστείτε το Φως Σας – Μεράμπ

Ας το κάνουμε τώρα. Ας βάλουμε λίγη μουσική κι ας το κάνουμε. Και εδώ πρόκειται να φέρω τον Τοβία ακόμα πιο κοντά. Αυτός θα σας στέλνει στον “χαμηλό τοίχο” κι εγώ θα σας “επιτρέπω”. Εγώ θα λέω, “Απλά επιτρέψτε” κι αυτός θα λέει, “Σταθείτε πίσω από τον χαμηλό τοίχο.”
Ας βάλουμε την μουσική κι ας το κάνουμε.
(αρχίζει η μουσική)
Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρίσκεστε στην στιγμή, όλοι μαζί.

Ω, ο πλανήτης τώρα είναι τρελός. Όμως, κατά κάποιον τρόπο, έχει καθυστερήσει πολύ για μια αλλαγή, έχει αργοπορήσει. Και τώρα συμβαίνει κι εγώ χαμογελάω γι’ αυτό, επειδή βλέπω την ομορφιά σε όσα πρόκειται να συμβούν. Και τότε προσπαθείτε να με κάνετε να ντραπώ, “Ω, Αντάμους, πρόκειται να πεθάνουν άνθρωποι.” Ναι. Όλοι πρόκειται να πεθάνουν. Εννοώ ότι αυτό δεν με απασχολεί πραγματικά. Ναι, μερικοί άνθρωποι πέθαναν από COVID. Επρόκειτο να πεθάνουν έτσι κι αλλιώς. Κι αυτό, βλέπετε, αρχίζετε, “Ωω! Ωω! Ωω!” Όχι, όχι, όχι.

Όταν θα φτάσετε σε μια κατάσταση αληθινής ευσπλαχνίας, θα συνειδητοποιήσετε πόσο κατάλληλο ήταν όλο αυτό. Ούτε μια ζωή δεν χάθηκε τυχαία ή κατά λάθος. Ούτε μια ζωή δεν τελείωσε πολύ σύντομα.

Όλο αυτό το πράγμα με τον κορονοϊό πέρασε τους ανθρώπους στο επόμενο επίπεδο. Το επόμενο επίπεδο μερικές φορές είναι ο θάνατος, κάτι που πραγματικά είναι μεγάλη ανακούφιση μερικές φορές. Και είναι μια ανανέωση. Είναι μια αρχή, μια καινούρια αρχή. 

Τώρα εσείς κάνετε benching στον πλανήτη, απλά ακτινοβολώντας φως. Δεν λέτε στον πλανήτη ποια κατεύθυνση να ακολουθήσει ή τί να κάνει, αλλά αυτό το φως πηγαίνει σε όλους εκείνους τους “Παρακαλώ, βοηθήστε με” στο πληκτρολόγιο. Πηγαίνει σ’ αυτούς. Χωρίς πρόγραμμα. Χωρίς διάσωση. Και είπα χωρίς συμβουλευτική; Χμ.

Είναι τόσο όμορφο, απλό πράγμα. Τοβία, δεν θα έλεγες ότι αυτό το benching είναι τόσο απλό; Γιατί το κάνουν μπερδεμένο; Γιατί πιστεύεις;

Κι ο Τοβίας λέει, “Επειδή νομίζετε ότι πρέπει να κάνετε κάτι.” Ότι πρέπει να κάνετε κάτι. Πρέπει να σπρώχνετε ή να τραβάτε ή να πιέζετε ή να φωνάζετε. Αλλά δεν χρειάζεται. Είστε τόσο συνηθισμένοι να πρέπει να ενεργείτε ή να χειρίζεστε την ενέργεια, αλλά εδώ δεν χρειάζεται.

Απλά ακτινοβολείστε το φως σας. Συνηθίστε το.

Και μερικοί από σας, σύμφωνα με τον Τοβία, έχουν ακόμα μερικές επικαλύψεις φόβου – φόβο για το σκοτάδι, φόβο ότι το σκοτάδι θα πάρει τον έλεγχο του πλανήτη, φόβο για τον διάβολο – κι έτσι προσεγγίζετε το benching πολύ επιφυλακτικά και κάπως φοβισμένα, πιστεύοντας ότι πρέπει να μετακινήσετε τον πλανήτη προς το φως, αντί προς το σκοτάδι. Και – ακούστε το πρόσφατο ProGnost – αυτά είναι το ίδιο πράγμα. Και δεν υπάρχει διάβολος για να  πάρει τον έλεγχο. Δεν υπάρχει διαβολική δύναμη.
(παύση)
Αφιερώστε ένα λεπτό, απλά για να αφήσετε το φως σας να φωτίσει άπλετα τον πλανήτη.

Δεν χρειάζεται να οραματίζεστε έναν ευτυχισμένο πλανήτη, όπου όλοι οδηγούν  ωραία καινούρια ηλεκτρικά οχήματα και τρώνε βιολογικό τόφου. Δεν χρειάζεται να το φαντάζεστε αυτό.

Ξέρω ότι μερικοί από σας σκέφτονται, “Πρέπει να δημιουργήσω αυτή την εικόνα ενός πλανήτη φωτεινού, λαμπερού κι όλων των ανθρώπων ευτυχισμένων.” Όχι, δεν χρειάζεται. Μπορείτε αν θέλετε, αλλά μην το πιέζετε. Μην προσπαθείτε να κάνετε τον κόσμο και τους ανθρώπους να συμμορφωθούν με τις επιθυμίες σας.

Εσείς απλά θα φωτίζετε. Αυτό το φως μπορεί να πάει στα πιο σκοτεινά μέρη. Θα πάει στα πιο σκοτεινά μέρη.

Φωτίζοντας με το φως σας, φανταστείτε – και πάλι, χωρίς πρόγραμμα – ξαφνικά παγκόσμιους ηγέτες που πραγματικά έχουν τώρα εξουσία, εννοώ, πραγματικά έχουν εξουσία, να έχουν μια πραγματικά περίεργη, παράξενη μεταμόρφωση μέσα στη νύχτα, σε μια ονειρική κατάσταση κι αυτό να αλλάξει τη ζωή τους και την ιστορία της χώρας τους για πάντα. Πιθανόν.

Απλά τώρα ας φωτίσουμε με το φως μας μαζί, χωρίς να προσπαθήσουμε να επιβάλουμε τίποτα. Χωρίς πρόγραμμα, χωρίς τίποτα. Απλά να είστε αυτοί που είστε, ο Θεός που είστε, ο Μάστερ που είστε. Αυτό είναι. Και μετά εξαρτάται απ’ αυτούς τί θα κάνουν με αυτό.

Και μετά να παρακολουθείτε τις ειδήσεις. Να παρακολουθείτε τα πρωτοσέλιδα, ειδικά όταν μαζευόμαστε έτσι, πράγμα που θα κάνουμε όλο και πιο συχνά.

Να παρακολουθείτε τί συμβαίνει σύντομα μετά. Σύντομα, δηλαδή μέσα σε διάστημα τριών μηνών. Ο Κώλντρε με δυσκολεύει, επειδή το “αγγελικό σύντομα” και το “ανθρώπινο σύντομα” είναι δυο διαφορετικά πράγματα.

Παρακολουθείστε πώς αρχίζουν να αλλάζουν τα πράγματα στον πλανήτη και μερικές φορές όχι με τρόπο που θα θεωρούσατε τον καλύτερο. Μερικές φορές μπορεί να γίνει κάνοντας λίγα βήματα προς τα πίσω, όμως παρακολουθείστε το σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
(παύση)
Απλά φωτίστε με το φως σας. Αυτό δεν είναι πολλή δουλειά.

Θα μπορούσατε κυριολεκτικά να διαβάζετε ένα βιβλίο και να φωτίζετε με το φως σας.
Θα μπορούσατε να γυαλίζετε τα παπούτσια σας στο παγκάκι του πάρκου, και να φωτίζετε με το φως σας.

Θα μπορούσατε απλά να κοιτάτε τα πουλιά να πετούν και να τρώτε ένα παγωτό χωνάκι. Και δεν χρειάζεται να είναι ένα παγκάκι στο πάρκο κυριολεκτικά. Μπορεί να είναι μια καρέκλα στο σπίτι, απλά να κάθεστε στο χορτάρι ή στο χιόνι. Χμ, άκουσα κάποιον από την Φινλανδία να λέει, “Τι λες για το χιόνι;” Είναι μια χαρά. Το χιόνι είναι ωραίο.

 Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή κι ας φωτίσουμε τώρα με το αληθινό μας φως, πάνω στον κόσμο, χωρίς πρόγραμμα.

Και καθώς το κάνετε, αυτό το φως περιέχει την ιστορία σας. Περιέχει την ιστορία σας.
Εκπέμπετε τον εαυτό σας πάνω στον πλανήτη.

 Και καθώς το κάνετε, καθώς φωτίζετε με το φως σας, πραγματικά πρώτα φωτίζετε στον εαυτό σας. 

Ξέρετε, όταν μπορείτε να κάθεστε εδώ και να έχετε απόλυτη ευσπλαχνία και αποδοχή, όταν μπορείτε να κάθεστε εδώ και να συνειδητοποιείτε ότι όλα βρίσκονται εντός, ακόμα και πριν βγει έξω στον κόσμο, αυτό πέφτει πάνω στον εαυτό σας, πάνω στον άνθρωπο που είναι ακόμα στην άλλη όχθη του ποταμού. 

Πέφτει πάνω σε κάθε μια από τις περασμένες ζωές σας. Πηγαίνει σε κάθε μια από αυτές που θα ονομάζατε μελλοντικές ζωές σας. 

Βλέπετε, αυτή είναι η ειρωνεία, όταν φωτίζετε με το φως σας. Πηγαίνει πρώτα σε σας και μετά πάει στον πλανήτη. 

Σήμερα θα τελειώσουμε διαφορετικά από συνήθως. Κανονικά, κάνω την μεγαλοπρεπή μου έξοδο διακηρύσσοντας ότι “Όλα είναι καλά σε όλη την δημιουργία”, πράγμα που ισχύει.

Όμως σήμερα, αφού τελειώσω την ομιλία μου, κι ο Τοβίας λέει ότι μιλάω πολύ, αφού τελειώσω την ομιλία μου, απλά θα αφήσουμε να παίζει η μουσική για 20 λεπτά περίπου.
Και συνεχίστε όλοι το benching, φωτίζοντας τον κόσμο και τον εαυτό σας.

Έτσι, με αυτά, σας αποχαιρετώ μέχρι το ερχόμενο μας μήνυμα στους Σώμπρα στις 22 Φεβρουαρίου 2022. Έκπληξη!
Με αυτά, συνεχίστε το benching, καθώς σβήνουν τα φώτα.

(η μουσική συνεχίζεται για 20 λεπτά περίπου)

 

Σημείωμα του Geoffrey Hoppe

Στη διάρκεια αυτού του Shoud, ο Αντάμους έκανε μερικές πολύ σαφείς δηλώσεις για την συμβουλευτική, την (ψυχο)θεραπεία, τις θεραπείες και την επεξεργασία. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι μιλούσε για την εισροή των “καινούριων” που θα έρθουν σύντομα στον Βυσσινί Κύκλο, καθώς οι άνθρωποι γενικά ψάχνουν τρόπους να αντιμετωπίσουν το αυξανόμενο άγχος και την πίεση της ζωής σ’ αυτή την περίοδο των ραγδαίων αλλαγών. Δεν αναφερόταν σε υπηρεσίες, που παρέχονται από συγκεκριμένους Σώμπρα στο ευρύ κοινό, γιατί υπάρχει αξία στην συμβουλευτική. Τα σχόλια του ήταν συγκεκριμένα για τους καινούριους που θα έρθουν στον Βυσσινί Κύκλο.

Εν ολίγοις, είναι ένα κάλεσμα στους Σώμπρα να προχωρήσουμε αληθινά προς την σοφία μας, να διακρίνουμε ποιος αναζητεί την πιο παραδοσιακή συμβουλευτική ή θεραπεία σε αντίθεση με εκείνους που έχουν φτάσει στον δικό τους Φρούτο του Ρόδου κι έχουν αρχίσει αυτό το ταξίδι, γιατί πρόκειται για μια σημαντική διαφορά.

 

Μετάφραση : Μαίρη Πολυχρόνη
Review και επιμέλεια : Μαρία Γρηγοράκη
Σπόνσορες : Ζωή Μπουζούκα, Φωτεινή Καμπά

Υπότιτλοι βίντεο : Κατερίνα Θαλασσά