TWO’S DAY for Shaumbra

Sponsored links

Donate Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε τις μεταφράσεις κάνοντας ένα paypal donation

Μήνυμα από τον Αντάμους
για τις 22 -2-  2022
Ηχογραφήθηκε στην Κόνα της Χαβάης

ΤΖΕΦ: Καλωσορίσατε, αγαπητοί Σώμπρα. Καλωσορίσατε σ’ αυτή την ειδική ηχογράφηση με τον Αντάμους Σαιν-Ζερμαίν. Την ονομάζει “Two’s Day for Shaumbra”.
Το πιάνετε; “Tuesday” (Τρίτη). Είμαι ο Τζέφρι Χόππι. Είμαι εδώ με την υπέροχη σύζυγό μου, την Λίντα Μπένυο Χόππι, στην Villa Ahmyo, στην Κόνα της Χαβάης.

ΛΙΝΤΑ: Είναι χαρά μας να βρισκόμαστε εδώ και πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο γεγονός.

ΤΖΕΦ: Είναι, κι ο Αντάμους το ζήτησε εξαιτίας της σπουδαιότητας της Τρίτης 22 Φεβρουαρίου 2022, και είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε. Θα κάνουμε λίγες αναπνοές με την Λίντα, αλλά και μια υπενθύμιση επίσης, ότι στο τελευταίο Shoud είπαμε να βγάλετε μια σέλφι την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου και να την στείλετε στο  photos@crimsoncircle.com. Θα θέλαμε πολύ να έχουμε φωτογραφίες όλων σας, τί κάνετε, πώς φαίνεστε αυτή την ιδιαίτερη Two’s Day.
Έτσι με αυτά, νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι για μερικές αναπνοές και μετά για τον Αντάμους.
ΛΙΝΤΑ: Οκέι. Λοιπόν, με αυτά, ας πάρουμε πραγματικά την καλή βαθιά αναπνοή, αυτή την συνειδητή αναπνοή, καθώς ανοίγουμε γι’ αυτό το πολύ μοναδικό γεγονός.

Πάρτε την καλή βαθιά αναπνοή. Αφήστε να κυλήσουν οι ενέργειες. Νιώστε το. Επιτρέψτε το. Είναι αυτή η καλή βαθιά αναπνοή της ζωής.

Αναπνεύστε νιώθοντας κι επιτρέποντας.

Πάρτε την καλή βαθιά αναπνοή, επιτρέποντας την μεγαλύτερη δυνατότητα για εσάς, για καθέναν από μας.

Μείνετε με αυτή την καλή βαθιά αναπνοή. Νιώστε την. Μείνετε με αυτήν. Επιτρέψτε.
Ο Αντάμους είναι εδώ για εμάς. Εισπνεύστε τον.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Είμαι Αυτό που Είμαι, ο Αντάμους της Κυρίαρχης Περιοχής.

Ναι, και πάλι, καλωσορίσατε στην “Two’s Day for Shaumbra” κι απλά σαν μια μικρή σύμπτωση επιπλέον σε όλη την συμμετρία αυτής της πολύ ιδιαίτερης ημερομηνίας, αυτή είναι η “2η Λήψη” για τον Κώλντρε και την Λίντα. Μόλις είχαν αρχίσει την ηχογράφηση. Μόλις είχα έρθει και άρχισα να μιλάω, παρουσιάστηκαν κάποια ηλεκτρονικά προβλήματα. Άρα πόσο κατάλληλο που είχαμε την “2η Λήψη” την “Two’s Day for Shaumbra”.

Ναι, είναι μια ενδιαφέρουσα ημερομηνία – 22 Φεβρουαρίου 2022. Στο ημερολόγιο είναι κύριος αριθμός, που σημαίνει ότι δεν θα προσθέταμε όλους τους αριθμούς, όλα τα δυάρια, για να βγει ο αριθμός 10. Οι αριθμοί μένουν ως έχουν. Παρουσιάζεται μια συμμετρία. Επίσης ονομάζεται καρκινική γραφή.

Λοιπόν, αυτό είναι γλωσσοδέτης – “καρκινική γραφή”. Είναι, όταν όλοι οι αριθμοί είναι ίδιοι στις διαφορετικές μορφές ημερομηνίας που χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο. Όπως και νάχει, εξακολουθεί να είναι 2-22-22 και είναι το ίδιο από την ανάποδη όπως είναι και από την καλή και γι’ αυτό έχουν δώσει αυτή την  ασυνήθιστη ονομασία.

Στην Κινεζική κουλτούρα το 2 είναι τυχερός αριθμός. Έτσι ίσως σήμερα πρόκειται να είναι η τυχερή σας μέρα. Ίσως είναι μια καλή μέρα για να στοιχηματίσετε σε άλογα ή να πάτε στο καζίνο ή να κάνετε κάτι για να εκμεταλλευτείτε την τύχη που ενυπάρχει σ’ αυτή την ημέρα.

Αα, θα βρείτε επίσης ένα κύμα γάμων αυτή την ημέρα – γίνονται γάμοι σε όλο τον κόσμο – καθώς οι ερωτευμένοι που επιλέγουν να παντρευτούν το κάνουν σε αυτή την πολύ μοναδική αρίθμηση. Ποιος θα μπορούσε ποτέ να ξεχάσει, ότι η επέτειος τους ήταν την “Two’s Day”; Και είναι μια Τρίτη (Two’s Day/ Tuesday), όχι Τετάρτη ή Πέμπτη. Η “Two’s Day” μας είναι σίγουρα μια Τρίτη.

Ααα, και θα μπορούσατε να φανταστείτε για εκείνους που θα γεννηθούν αυτή την  ημερομηνία και θα τους δοθεί ένα όνομα, λοιπόν, για κορίτσι, για παράδειγμα, σαν το Tuesday. Ή για αγόρι, Twobias, ή ίσως για κορίτσι, Tooley. Πάντως ναι, να  επωφεληθούν αυτής της μοναδικής αρίθμησης γι’ αυτή την ημερομηνία.

Ο Αριθμός Δυο

Ας ρίξουμε μια ματιά στην ενεργειακή σημασία του αριθμού 2 από αριθμολογική άποψη. Ο αριθμός 2 συμβολίζει μια ισχυρή θηλυκή δύναμη. Μια ισχυρή θηλυκή δύναμη. Επίσης συμβολίζει την εξουσία. Το δύο – ο αριθμός 2 – είναι ένας αριθμός εξουσίας. Και, φυσικά, συμβολίζει τη διττότητα. Δύο, διττότητα. Επίσης συμβολίζει την διαίσθηση, δι-αίσθηση. Έτσι, υπάρχει πολύ αριθμολογικό νόημα πίσω από αυτόν τον αριθμό 2 και πόσο κατάλληλο που υπάρχουν όλα αυτά τα 2 αυτή την Τρίτη.

Στην Ταρώ, ο αριθμός 2 συνδέεται με την Αρχιέρεια. Αα, ξαναγυρίζουμε σ’ αυτή την ισχυρή θηλυκή δύναμη και στην εξουσία.

Με όλα αυτά τα δυάρια αυτή την συγκεκριμένη ημερομηνία, υπάρχει επίσης συμμετρία κι αυτό προκαλεί πολλή προσοχή και εστίαση σε όλο τον πλανήτη στην μοναδική αρίθμηση αυτής της ημέρας. Είναι συμμετρία. Κανονικά, οι ημερομηνίες είναι παντού. Έχετε όλους τους διαφορετικούς αριθμούς, αλλά εδώ βρισκόμαστε σ’ αυτή την Two’s Day. Και το αίσθημα που έχουν απ’ αυτό πολλοί άνθρωποι είναι, ότι υπάρχει κάποια τάξη στο χάος. Το χάος, η τυχαία αρίθμηση πάντα, και μετά ξαφνικά συγκεντρώνονται όλα αυτά τα δυάρια.

Και ο συγχρονισμός αυτής της συγκεκριμένης ημερομηνίας, 22 Φεβρουαρίου 2022, έρχεται σε μια πολύ κατάλληλη και ενδιαφέρουσα περίοδο στον πλανήτη. Είναι μια σύγκλιση τώρα τόσων πολλών πραγμάτων που συναντιούνται. Έχουμε μιλήσει για συγκλίσεις στο παρελθόν και είναι αυτή η συμμετρία. Είναι η συνάντηση διαφορετικών στοιχείων. Και ο λόγος που ζήτησα αυτή την συνάθροιση σ’ αυτήν την “Two’s Day for Shaumbra” ήταν επειδή, λοιπόν, πριν φτάσουμε σε αυτό, απλά νιώστε τον αριθμό 2. Νιώστε τον.
Διττότητα, δύναμη, διαίσθηση και ευαισθησία.

Η θηλυκή δύναμη και, όπως είπα, στην Ταρώ, η Αρχιέρεια.

Όλα αυτά τα δυο που συμβολίζονται εδώ και αυτό που έχουμε τώρα, είναι αυτή η  σύγκλιση που γίνεται. Πρόσφατα μίλησα γι’ αυτήν στην Kasama Reunion εδώ στην  Villa Ahmyo. Μίλησα με αυτή την υπέροχη ομάδα των 27, για τα πράγματα που συμβαίνουν στον πλανήτη, για τα παγκόσμια γεγονότα που συμβαίνουν τώρα στον πλανήτη. Περάσαμε δυο ολόκληρες μέρες μιλώντας μόνο για τα παγκόσμια γεγονότα, και Λίντα, όπως ξέρεις, δεν ήταν ιδιαίτερα ευχάριστη συζήτηση.
ΛΙΝΤΑ: Όχι. Σίγουρα ήταν μια ενδιαφέρουσα ενέργεια.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ήταν διαφορετικό από αυτά που κάνουμε συνήθως στις συναθροίσεις και είμαι σίγουρος ότι πολλοί από τους συμμετέχοντες θα προτιμούσαν να μην είχαν κοιτάξει την παγκόσμια κατάσταση, γιατί είναι δύσκολη. Είναι δύσκολη αυτή την στιγμή.

Όμως πραγματικά μιλήσαμε γι’ αυτήν κι εκεί είπα, “Τώρα υπάρχει ένας στρόβιλος  εξουσίας”, σαν κυκλώνας πάνω από την Ανατολική Ευρώπη. Υπάρχει η σύγκρουση ανάμεσα στην Ουκρανία και την Ρωσία και παρασύρει τον υπόλοιπο κόσμο, αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα απ’ αυτό.

Κυκλώνας Εξουσίας

Αυτό που έχετε τώρα στον πλανήτη, είναι αυτός ο κυκλώνας εξουσίας, αυτός ο στρόβιλος εξουσίας κι αυτό που κάνει τώρα είναι ότι προσελκύει όλα τα ζητήματα εξουσίας του πλανήτη. Είναι ένας πάρα πολύ παραπλανητικός στρόβιλος. Και ναι, στα πρωτοσέλιδα, πρόκειται για την Ρωσία και την Ουκρανία, αλλά τελικά πρόκειται πραγματικά για πολλά περισσότερα απ’ αυτό.

Αυτός ο στρόβιλος εξουσίας, που λειτουργεί τώρα στην Ανατολική Ευρώπη κυριολεκτικά ανασύρει παλιά ζητήματα εξουσίας στον πλανήτη, ζητήματα που έχουν θαφτεί στο χώμα για πάρα πολύ καιρό, ζητήματα που είναι στα βιβλία ιστορίας, αλλά που ποτέ δεν επιλύθηκαν αληθινά. Είναι σαν απίστευτος κυκλώνας, σαν ανεμοστρόβιλος, σαν τυφώνας που αποκτά όλο και περισσότερη ένταση. Προσελκύει όλους εκείνους που έχουν ζητήματα εξουσίας και το βλέπετε να παίζεται σε μια παγκόσμια σκηνή.

Ο κυκλώνας τραβάει την προσοχή όλων. Προσελκύει όλα εκείνα τα ζητήματα εγωισμού και εξουσίας από τους ηγέτες του κόσμου. Και τόσοι πολλοί από αυτούς τους ηγέτες του κόσμου, έχουν επιστρέψει σ’ αυτή την ενσάρκωση, έχουν επιστρέψει με ζητήματα εξουσίας και ελέγχου και κυριαρχίας, που ξεκίνησαν σε άλλες ζωές. Έχουν γυρίσει πίσω τώρα για να ενώσουν και πάλι τις ομάδες τους, τις οργανώσεις τους, τους άλλους που είχαν αναμιχθεί στους κύκλους εξουσίας των περασμένων ζωών τους.
Και τώρα στον πλανήτη υπάρχει πολύς θόρυβος από τα γιαταγάνια, πολύς θόρυβος από την εξουσία και ειδικά σ’ αυτό το σημείο, η πιθανότητα για πόλεμο στον πλανήτη, πράγμα που δεν έχει συμβεί για πολύ καιρό, έναν πόλεμο που τραβά την προσοχή του κόσμου, όπως τραβά την προσοχή όλων κι αυτή η καρκινική γραφή του 2-22-22.

Όμως αυτό που συμβαίνει πραγματικά τώρα στον πλανήτη, εκτός από την συμμετρία αυτών των αριθμών, είναι αυτός ο στρόβιλος εξουσίας που μεγαλώνει. Υπάρχουν εκείνοι που προσελκύονται σ’ αυτόν, εκείνοι που ίσως να μην εμπλακούν ποτέ σε κανενός είδους ένοπλη σύγκρουση, αλλά αυτό αναδεικνύει το ζήτημα εξουσίας. Κι αυτό είναι ένας πολύ, πολύ δυνατός στρόβιλος, που όμοιόν του δεν έχουμε δει εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Κι ο λόγος που θέλησα να ζητήσω αυτή την συνάθροιση αυτή την “Two’s Day for Shaumbra” είναι, ότι πρόκειται για ιδανική στιγμή για benching, για να μην παρασυρθείτε μέσα στην εξουσία, να μην πάρετε θέση, να μην κάνετε κανέναν από τους αγώνες σας, να μην αλλάξετε δουλειά, ούτε να κουνάτε τα γιαταγάνια, να μην εμπλακείτε σ’ αυτό τον στρόβιλο που ρουφάει την εξουσία σε όλο τον κόσμο.
Κι αυτό ακριβώς ήθελα να κάνω σήμερα εδώ με αυτή την συνεδρία, με τους Σώμπρα.

Λοιπόν, όπως ξέρετε, benching είναι απλά να ακτινοβολείτε το φως σας στον πλανήτη χωρίς πρόγραμμα. Δεν προσπαθούμε να αλλάξουμε την έκβαση της κατάστασης τώρα στην Ανατολική Ευρώπη. Δεν προσπαθούμε να την ραντίσουμε με νεραϊδόσκονη. Δεν προσπαθούμε να πάρουμε θέση, από την μια ή την άλλη πλευρά, γιατί και οι δυο πλευρές νιώθουν δικαιολογημένες, όμως καμία πλευρά δεν αναγνωρίζει τί συμβαίνει πραγματικά. Είναι μια προσέλκυση παλιών και ξεπερασμένων ζητημάτων εξουσίας.

Θα μπορούσατε να πείτε ότι ο πλανήτης είναι στα πρόθυρα να κάνει επιλογές που θα μπορούσαν να οδηγήσουν προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.
Να επιλέξει να συνεχίσει με τα παιχνίδια εξουσίας ή να τελειώσει με αυτά. Κι αν είναι να τελειώσει με αυτά, φυσικά, αυτά δεν φεύγουν αμέσως, αλλά πολύ σύντομα οι άνθρωποι θα γυρίσουν την πλάτη στην εξουσία. Θα αναγνωρίσουν τί είναι αυτή. Θα αναγνωρίσουν το παιχνίδι εξουσίας. Κατά κάποιον τρόπο είναι πολύ παρόμοιο με τον σεξουαλικό ενεργειακό ιό. Δεν μπορείς να κατηγορήσεις κανέναν γι’ αυτό. Είναι απλά μια ανισορροπία που υπάρχει στον πλανήτη.

Το Βenching

Λοιπόν, ας συγκεντρωθούμε τώρα αυτή την “Two’s Day for Shaumbra” κι ας κάνουμε μαζί benching χωρίς πρόγραμμα, χωρίς να προσπαθούμε να αλλάξουμε την οποιαδήποτε έκβαση, αλλά απλά να φωτίζουμε με το φως, ώστε ο πλανήτης -οι λαοί στον πλανήτη, οι ηγέτες του πλανήτη, οι θρησκείες του πλανήτη – να μπορέσουν όλοι να δουν ότι υπάρχει ένας διαφορετικός δρόμος από την εξουσία, αν το επιλέξουν.

Έτσι, θα βάλουμε λίγη μουσική τώρα κι ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή μαζί σ’ αυτή την παγκόσμια συνάθροιση των Σώμπρα αυτή την “Two’s Day for Shaumbra”, καθώς αυτός ο στρόβιλος εξουσίας πυκνώνει πάνω από την Ανατολική Ευρώπη αλλά αληθινά ανασύρει ζητήματα εξουσίας από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Θα το δείτε, θα το νιώσετε. Θα ακούσετε γι’ αυτό στις ειδήσεις, την εξουσία να προσπαθεί να κρατήσει την δύναμή της, όμως θα μπορέσει να το κάνει;

Ας πάρουμε τώρα μια βαθιά αναπνοή μαζί κι ας αρχίσουμε το benching αυτή την “Two’s Day for Shaumbra”.

Το benching είναι απλά να ακτινοβολείτε το φως σας και να μην παγιδεύεστε στην διττότητα, να μην προσδιορίζετε ένα αποτέλεσμα, να μην παίρνετε θέση, κι αυτός ο  στρόβιλος εξουσίας είναι τώρα πάρα πολύ δυνατός. Θα έχει την τάση να τραβά τους ανθρώπους μέσα του. Θα έχει την τάση να τραβά μέσα του ακόμα και καλοπροαίρετους Σώμπρα, που κάθονται στο παγκάκι. Είναι τόσο δυνατός.

Σίγουρα τραβάει τους ηγέτες από όλο τον κόσμο, οι οποίοι έχουν τα δικά τους θέματα εξουσίας. Σίγουρα προσελκύει τους ανθρώπους που διαχειρίζονται τα ατομικά τους θέματα εξουσίας κι όλα συμβαίνουν σ’ αυτή την ενδιαφέρουσα σύγκλιση της 2-22-22.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή και τώρα απλά φωτίστε με το φως σας. Αφήστε το να ακτινοβολήσει στον κόσμο χωρίς πρόγραμμα.
(παύση)
Και καθώς φωτίζετε με αυτό το φως, αυτό φωτίζει δυνατότητες,  δυνατότητες να πάει πέρα από την εξουσία αυτός ο πλανήτης, που έχει λειτουργήσει με θέματα εξουσίας για πάρα πολύ καιρό. Και όπως ξέρετε, από τις συζητήσεις μας, η εξουσία είναι μια ψευδαίσθηση. Όμως όταν την πιστεύεις, είναι πολύ σαγηνευτική.

Αυτό εμφανίζεται αυτή την περίοδο, γιατί η συνείδηση στον πλανήτη αλλάζει τώρα και υπάρχουν εκείνοι που φτάνουν στην συνειδητοποίηση, ότι η εξουσία αληθινά είναι μια ψευδαίσθηση. Όμως όταν κάποιος έχει εξουσία, έχει την τάση να προσπαθεί να αποκτήσει περισσότερη. Όταν κάποιος δεν έχει εξουσία, σίγουρα την φοβάται και προσπαθεί να αποκτήσει εξουσία.

Και τελικά, τελικά, αυτό θα προσελκύσει την προσοχή στο γεγονός, ότι υπάρχει άφθονη ενέργεια στον πλανήτη. Τελικά, επίσης θα βοηθήσει να μετατραπεί ο τρόπος με τον οποίο ο πλανήτης βρίσκει κι ανακαλύπτει και εξορύσσει και επεξεργάζεται την φυσική ενέργεια, για πράγματα όπως η θέρμανση των σπιτιών και τα αυτοκίνητα.

Τελικά αυτός ο  στρόβιλος εξουσίας έχει τη δυνατότητα να μετασχηματιστούν πράγματα στον πλανήτη, ώστε οι άνθρωποι να συνειδητοποιήσουν ότι έχουν όλη την ενέργεια, την προσωπική τους ενέργεια που χρειάζονται και για τους Σώμπρα, να αναγνωρίσουν ότι η ενέργεια είναι όλη δική τους.

Η επιδίωξη για εξουσία έρχεται όταν κάποιος πιστεύει ότι πράγματα, όπως η ενέργεια, είναι έξω από αυτόν. Είτε πρόκειται για πράγματα όπως η γενική ενέργεια ή τα χρήματα ή απλά η κυριαρχία πάνω σε άλλους, όταν κάποιος πιστεύει ότι αυτά είναι έξω από τον ίδιο, τότε παγιδεύεται στην εξουσία. Προσπαθεί να αποκτήσει όλο και περισσότερη εξουσία άρα και ενέργεια, όπως πιστεύει.

Ίσως όμως τώρα να είναι η περίοδος, με αυτή την σύγκλιση, να αρχίσει να συνειδητοποιεί ο πλανήτης, ότι η εξουσία είναι μια ψευδαίσθηση, ότι υπάρχει  άφθονη ενέργεια για όλους.

Ίσως, με αυτό τον στρόβιλο εξουσίας που συμβαίνει και με το φως σας να φωτίζει τον πλανήτη, ίσως αυτό να οδηγήσει σε νέες ανακαλύψεις για την ίδια την ενέργεια,  πως τα ορυκτά καύσιμα είναι τόσο ξεπερασμένα όσο και η ίδια η εξουσία και ότι τώρα έρχεται η ώρα για την ανακάλυψη της καθαρής ενέργειας, της δωρεάν ενέργειας, της αποδοτικής ενέργειας στον πλανήτη.

Έτσι, βλέπετε, είναι τόσα περισσότερα από την 22 Φεβρουαρίου 2022. Αυτή συνδέεται με όλο αυτόν τον στρόβιλο εξουσίας. Συνδέεται με μια αλλαγή, που έχει καθυστερήσει πολύ στον πλανήτη. Αλλά καταλάβετε ότι εξαρτάται από την ανθρωπότητα αν θα θελήσει να την επιλέξει ή όχι. Εσείς απλά φωτίζετε με φως ώστε να δουν οι άλλοι.

Δώστε ένα λεπτό εδώ για να νιώσετε αυτόν τον στρόβιλο εξουσίας, που έχει επικεντρωθεί τώρα πάνω από την Ανατολική Ευρώπη, πάνω από αυτή την περιοχή της Ουκρανίας και της Ρωσίας, χωρίς όμως να παγιδευτείτε σ’ αυτόν.

Είναι πάρα πολύ ισχυρός ή σαγηνευτικός. Θα μπορούσε να τραβήξει κάποιον βαθιά  μέσα του.Δώστε ένα λεπτό για να το νιώσετε αυτό.
(παύση)
Στον πυρήνα αυτού του στροβίλου εξουσίας, στο κέντρο του είναι ο φόβος.

Στον πυρήνα κάθε εξουσίας είναι ο φόβος – φόβος μη χαθεί αυτή η εξουσία, φόβος για την εξουσία άλλων πάνω σου. Έτσι, στον πυρήνα κάθε ζητήματος εξουσίας και ιδιαίτερα αυτού του στροβίλου εξουσίας, είναι ένα τεράστιο ποσοστό φόβου.

Αυτός ο στρόβιλος περιδινείται. Αυξάνεται, αποκτά δύναμη. Προσελκύει μέσα του εκείνους που δεν θα πιστεύατε ότι θα μπορούσαν να παρασυρθούν μέσα του.
(παύση)
Είμαστε εδώ απλά για να φωτίσουμε με το φως, ακριβώς για τον λόγο που είστε εδώ στον πλανήτη αυτή την περίοδο. Για τον λόγο ακριβώς, που δεν είχατε την φώτισή σας νωρίτερα, αλλά για να μείνετε εδώ σαν Μάστερς στον Πλανήτη Γη, ώστε να φωτίζετε με το φως σας σε περιόδους σαν αυτήν ειδικά.

Ωω, να φωτίζετε κάθε μέρα, αλλά να φωτίσετε τώρα αυτή την “Two’s Day for Shaumbra”. Και ξαναλέω, χωρίς να προσπαθείτε να πάρετε θέση, χωρίς να έχετε πρόγραμμα, απλά να φωτίζετε με το φως.
Πάρτε μια καλή βαθιά αναπνοή και αφήστε το φως σας να φωτίσει στον κόσμο.
(παύση)
Ένα φως που θα φωτίσει δυνατότητες για την ανθρωπότητα και μετά εξαρτάται από  αυτούς αν θα τις επιλέξουν ή όχι. Εξαρτάται από αυτούς. Πάντως αυτό που κάνετε είναι να φωτίζετε με αυτό το φως, που θα τους δείξει όσα ίσως δεν είχαν δει πριν. Αυτό είναι το benching.
(παύση)
Πάρτε μια βαθιά αναπνοή και είναι καλό να νιώσετε πώς είναι αυτή η εξουσία, όμως και να ξέρετε, ότι αυτός ο στρόβιλος δεν είναι δικός σας. Να τον νιώσετε, να τον αντιλαμβάνεστε και να είστε ευαίσθητοι, αλλά να μην τον θεωρήσετε δικό σας.

Είναι καλό να νιώσετε αυτό τον πυρήνα φόβου στο κέντρο κάθε εξουσίας, αλλά ιδιαίτερα αυτού του στροβίλου που λειτουργεί τώρα, και να συνειδητοποιήσετε ότι δεν είναι δικός σας.

Πολλοί από σας νιώθατε ανήσυχοι τις τελευταίες μέρες ή ακόμα και εβδομάδες -μια ανησυχία, κάτι που ονομάζω, ανησυχία φάντασμα – χωρίς να γνωρίζετε πραγματικά τί είναι αλλά νομίζοντας ότι είναι κάτι που κάνετε. Όχι. Απλά νιώθετε.

Νιώθετε αυτό τον στρόβιλο εξουσίας να μεγαλώνει κι αυτό δημιουργεί ανησυχία, ειδικά όταν δεν ξέρετε τί είναι. Νιώθετε τον φόβο που βρίσκεται στον πυρήνα αυτού του στροβίλου. Αλλά δεν είναι δικός σας.

Ναι, τον νιώθετε επειδή είστε ευαίσθητοι. Συντονίζεστε πολύ με ενέργειες, ενέργειες που φυσικά είναι απλά επικοινωνίες. Το νιώθετε όλο αυτό, αλλά να θυμάστε ότι δεν είναι δικό σας. Μείνατε στον πλανήτη τώρα, απλά για να φωτίσετε με το φως σας.

Οπότε ας το κάνουμε τώρα. Ας αφήσουμε απλά να φωτίσει αυτό το φως. Δεν χρειάζεται να το εξαναγκάσετε. Δεν χρειάζεται να το πιέσετε. Απλά ανοίξτε κι επιτρέψτε.
(παύση)
Λοιπόν, όταν κάτι τέτοιο – αυτός ο στρόβιλος εξουσίας – νιώσει αυτό το φως, ω! θα μουγκρίζει ακόμα περισσότερο. Θα περιστρέφεται ακόμα πιο γρήγορα. Κυριολεκτικά θα προσπαθήσει να σας τραβήξει μέσα του.

Δεν του αρέσει αυτό το φως που φωτίζει, γιατί αυτή η εξουσία συνειδητοποιεί ότι ξεσκεπάζεται. Βγαίνει στο φως. Δεν της αρέσει αυτό καθόλου.

Όμως εσείς να μείνετε σταθεροί. Να μείνετε σε ισορροπία.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή και νιώστε, γιατί είστε εδώ καταρχάς κι απλά φωτίστε με το φως σας. Χωρίς να προσπαθήσετε να εκμηδενίσετε αυτόν τον στρόβιλο ενέργειας, αυτόν τον στρόβιλο εξουσίας, και χωρίς να προσπαθήσετε να τον υπερνικήσετε, γιατί τότε θα είστε απλά στο παιχνίδι της διττότητας.

Και το δυο, ο αριθμός 2, ω, μπορεί πραγματικά να συμβολίσει την διττότητα και την εξουσία, όπως βλέπετε τώρα.

Εσείς είστε εδώ απλά φωτίζοντας.

Όσο κι αν αυτό το φως αναστατώνει την εξουσία, όσο κι αν αυτό το φως ενοχλεί αυτό τον στρόβιλο εξουσίας, εσείς να μείνετε σταθεροί, απλά φωτίζοντας.

Χωρίς πρόγραμμα. Χωρίς να προσπαθήσετε να αλλάξετε τίποτα. Χωρίς να προσπαθήσετε να πιέσετε τίποτα και βέβαια χωρίς να πάρετε θέση, αλλά απλά να φωτίζετε.

Πολύ σύντομα θα συνειδητοποιήσετε, ότι τώρα αυτός ο στρόβιλος εξουσίας απλά προσπαθεί να αγνοήσει το φως, απλά προσπαθεί να αγνοήσει εσάς, συνεχίζοντας τη δουλειά της θυμωμένης περιστροφής, άγρια, ρουφώντας όλους εκείνους που δουλεύουν με την εξουσία, που έχουν ανισορροπίες και ζητήματα εξουσίας.

Εντείνεται καθώς προσελκύει όλο και περισσότερους απ’ αυτούς και το βλέπετε να παίζεται τώρα στην παγκόσμια σκηνή.

Πραγματικά δεν έχει σημασία τί θα έρθει μέσα στις επόμενες μέρες και στις επόμενες εβδομάδες. Αλλά πραγματικά παρατηρήστε. Να έχετε αντίληψη ποιες μεταβολές και αλλαγές συμβαίνουν.

Και ξαναλέω, χωρίς να προσπαθήσετε να κάνετε κάτι να συμβεί. Απλά φωτίζοντας. Αλλά παρατηρήστε τί θα συμβεί όταν το φως χιλιάδων Σώμπρα πέσει πάνω στη Γη, πάνω στον κόσμο.

Και χωρίς απαραίτητα να σχετίζεται ευθέως με όσα συμβαίνουν τώρα στην Ανατολική Ευρώπη, παρόλο που σίγουρα θα μπορούσε να έχει ένα αποτέλεσμα. Όμως τί συμβαίνει όταν το φως φωτίζει αυτή την περίοδο σύγκλισης, όσο η εξουσία μουγκρίζει, μουγκρίζει όχι μόνο για αυτή την στιγμή, αλλά κυριολεκτικά ανασύρει ζητήματα εξουσίας από το παρελθόν, ρουφώντας τα μέσα στον στρόβιλο.

Παρατηρήστε τί θα συμβεί καθώς μια μικρή ομάδα ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη απλά φωτίζει με το φως της.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή κι ας συνεχίσουμε να φωτίζουμε, ας συνεχίσουμε να ακτινοβολούμε.
(παύση)
Πάρτε μια καλή βαθιά αναπνοή.

Αφήστε το φως σας να κυλήσει με χάρη από μέσα σας.

Αφήστε το φως σας να κυλήσει με ευκολία και χάρη από σας πάνω στον πλανήτη.
(παύση)
Χωρίς να παγιδεύεστε στα ζητήματα. Χωρίς να παγιδεύεστε στον στρόβιλο εξουσίας, αλλά απλά φωτίζοντας με το φως σας.
(παύση)
Όπως είπα στην ομάδα μας στην Kasama Reunion, όταν κάνετε benching με αυτόν τον τρόπο, φωτίζοντας με το φως σας χωρίς πρόγραμμα στον κόσμο, για μένα, αυτή είναι η αγνή προσευχή, η αληθινή προσευχή.

Δεν προσεύχεστε για ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα, γιατί τότε απλά είστε μέσα στην διττότητα. Δεν προσεύχεστε για εξωτερική παρέμβαση, γιατί όλα προέρχονται από μέσα.

Αυτό, το να φωτίζετε με το φως σας,  είναι η αγνή προσευχή, αυτό που έχει την μεγαλύτερη δυνατότητα να αλλάξει τα πράγματα αν η ανθρωπότητα είναι έτοιμη.

Αυτό κάνουμε σήμερα εδώ, Two-Day, αυτή την “Two’s Day for Shaumbra”

Θα αφήσουμε την μουσική να παίζει για λίγο, καθώς θα συνεχίζετε να φωτίζετε με το φως σας στον πλανήτη.

Επιστρέψτε αργότερα και παρατηρήστε τί συμβαίνει, σαν παρατηρητές πίσω από τον χαμηλό τοίχο, όπως θα έλεγε ο Τοβίας.

Πίσω από τον χαμηλό τοίχο, χωρίς να σας ρουφάει ο στρόβιλος εξουσίας και ίσως πραγματικά να νιώσετε την σαγήνη του. Χωρίς να σας ρουφάει μέσα του, αλλά μένοντας πίσω από τον χαμηλό τοίχο και παρατηρώντας τί θα συμβεί τώρα στις ερχόμενες μέρες και βδομάδες.

Έτσι εδώ θα σας αποχαιρετήσω τώρα, τουλάχιστον προς το παρόν, μέχρι την επόμενη συνάθροισή μας.

Είστε ευπρόσδεκτοι να συνεχίσετε να φωτίζετε με το φως σας αυτή την “Two’s Day for Shaumbra” 22 Φεβρουαρίου 2022.

Με αυτά, Είμαι ο Αντάμους της Κυρίαρχης Περιοχής.

Μετάφραση: Μαίρη Πολυχρόνη
Review και Επιμέλεια: Μαρία Γρηγοράκη