Shoud 6, Merlin I Am

Sponsored links

Donate Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε τις μεταφράσεις κάνοντας ένα paypal donation

Shoud 6 – Merlin I Am
6 Μάρτίου 2021

Επανεκκίνηση της Συνείδησης

Αυτή τη στιγμή μετά από όλη αυτή τη χρονιά του κορωνοϊού στον πλανήτη,  φτάνουμε τώρα σε μια επανεκκίνηση της συνείδησης στον πλανήτη. Μια  επανεκκίνηση της συνείδησης. Στην πραγματικότητα σκόπευα να μιλήσω γι’ αυτήν σε ένα ειδικό μήνυμα από μένα, τον Σαιν-Ζερμαίν, αλλά έρχεται κάπως γρηγορότερα απ’ όσο αναμενόταν. Έτσι, πραγματικά δεν θα υπήρχε χρόνος τώρα για να κινηματογραφηθεί εδώ στη Χαβάη και να δημοσιευτεί. Γι’ αυτό το κάνουμε σήμερα στο Shoud. Μια επανεκκίνηση της συνείδησης που πρόκειται να συμβεί στο γενικό χρονικό πλαίσιο περίπου σ’ αυτό που ονομάζετε Ειδείς ( μέσον ) του Μαρτίου και τη γιορτή του Αγίου Πατρικίου, που θα είναι πολύ πολύ σύντομα σε έναν πλανήτη κοντά σας.

Αυτό δεν είναι σαν να περνάτε μέσα από τη Ζώνη των Φωτονίων ή κάτι τέτοιο. Δεν είναι ότι ολόκληρος ο πλανήτης θα σκοτεινιάσει για τρεις μέρες. Οι περισσότεροι άνθρωποι ούτε που θα παρατηρήσουν ότι συνέβη, γιατί η επανεκκίνηση συμβαίνει σε ένα πάρα πολύ βαθύ επίπεδο, πάρα πολύ βαθύ επίπεδο. Όμως κυριολεκτικά αυτό που συμβαίνει είναι ότι γίνεται επανεκκίνηση της συνείδησης. Και υποθέτω ότι κάτι ανάλογο θα ήταν μια επανεκκίνηση του υπολογιστή σας, μια επαναφορά. Λειτουργεί λίγο περίεργα ή παγώνει ή κάτι δεν πάει καλά και τί κάνετε;
Τον βγάζετε από την πρίζα και προσεύχεστε λίγο. Ελπίζετε ότι θα φτιάξει και μετά ξαναβάζετε την πρίζα και συχνά γίνεται επαναφορά ή επανεκκίνηση. Ο,τι λάθος υπήρχε μέσα, καθαρίζεται. Κάπως έτσι είναι τώρα στην επανεκκίνηση που περνάμε με τη μαζική συνείδηση σ’ αυτό τον πλανήτη.

Ήταν μια χρονιά με πολλές αλλαγές, πολύ χάος, πολλές εσωτερικές ανακαλύψεις, πολλές νέες κατευθύνσεις για τον πλανήτη. Ήταν μια χρονιά που πάρα πολλοί κάθισαν επί ώρες στα σπίτια τους, αντί να αποσπαστούν από μια εξωτερική δραστηριότητα και, χωρίς να το σκέφτονται, αλλά νιώθοντάς το, “Τί θέλω πραγματικά; Τι νιώθω πραγματικά;” Τελικά, ναι, κάνουν ερωτήσεις όπως, “Τί δουλειά θέλω πραγματικά να κάνω; Θέλω πραγματικά να είμαι με το σύντροφο ή συνεργάτη μου;” Όμως κάτι βαθύτερο συμβαίνει κι αυτό προκαλεί την  επανεκκίνηση της ανθρώπινης συνείδησης, που θα γίνει κάποια στιγμή μεταξύ 14ης και 17ης Μαρτίου, συν πλην μια ή δυο μέρες.

Θα ήθελα να ζητήσω από τον καθένα σας να νιώσει εκείνες τις μέρες τί συμβαίνει κι όχι στην επιφάνεια, όχι απλά αυτά που διαβάζετε στις εφημερίδες, ούτε απαραίτητα αυτά που βλέπετε να συμβαίνουν γύρω σας. Αλλά νιώστε το. Είναι  μια επανεκκίνηση, μια τεράστια επανεκκίνηση της παγκόσμιας συνείδησης. Μετά θα αρχίσετε πραγματικά να βλέπετε τα αποτελέσματα αυτής της επανεκκίνησης να έρχονται, θα έλεγα την περίοδο του Ιουνίου περίπου και για πολλά, πολλά χρόνια μελλοντικά.

Οι επανεκκινήσεις μπορεί συχνά να είναι τραυματικές. Οι επανεκκινήσεις μπορεί να είναι εποχές που οι άνθρωποι φρικάρουν. Όμως έχει γίνει αρκετή δουλειά με τη συνείδηση των ανθρώπων και υπάρχουν αρκετοί Αναληφθέντες Δάσκαλοι που έχουν ενσωματωθεί στον πλανήτη καθώς και πραγματωμένοι άνθρωποι, ώστε αυτή  η επανεκκίνηση δεν χρειάζεται να είναι λες κι ο πλανήτης θα σκοτεινιάσει για τρεις μέρες.
Η επανεκκίνηση μπορεί να είναι πιο ήρεμη. Μερικοί άνθρωποι θα περάσουν πολύ δύσκολα, ενώ άλλοι απλά θα την αποδεχτούν και θα ακολουθήσουν. Θα μπω σε λεπτομέρειες αργότερα σχετικά με το τί πραγματικά κάνει η επανεκκίνηση, όμως πραγματικά θέλω όλοι σας να τη νιώσετε καθώς θα συμβαίνει. Μια παγκόσμια  επανεκκίνηση είναι κάτι άνευ προηγουμένου στον πλανήτη. Ακόμα και στην εποχή της Ατλαντίδας δεν συνέβη όλη, σε ένα γενικό χρονικό πλαίσιο.

Η επανεκκίνηση πρόκειται να έχει μια καθοριστική επίδραση σε όλα στον πλανήτη. Πρόκειται να βοηθήσει να επαναπροσδιοριστούν συστήματα κάθε είδους. Και, ναι, αυτό ξεκίνησε ακόμα και πριν τον κορωνοϊό. Ο κορωνοϊός βοήθησε να συγκεντρωθεί και τώρα συμβαίνει. Τώρα πραγματικά συμβαίνει στον πλανήτη. Εδώ είμαστε.

Ήρθατε για να είστε εδώ για αυτό, την Εποχή των Μηχανών. Ήρθατε εδώ για να είστε κάποιοι που βοηθούν για να φωτιστούν οι δυνατότητες. Καθώς οι άνθρωποι θα κάνουν επανεκκίνηση και θα αναρωτιούνται τί ακολουθεί, τί είναι διαθέσιμο γι’ αυτούς, ποια κατεύθυνση να πάρουν στη ζωή τους, πώς να συνδεθούν με το πνεύμα τους ή την πνευματικότητά τους, όπως θα την ονόμαζαν, θα ψάχνουν γι’ αυτό κι αυτός, ξαναλέω, είναι ο λόγος που είστε εδώ στον πλανήτη.

Νιώστε την επανεκκίνηση καθώς θα συμβαίνει. Νιώστε τη βαθιά γιατί, ξαναλέω, δεν πρόκειται να είναι στην επιφάνεια και μετά παρακολουθείστε τί θα συμβεί σαν αποτέλεσμα αυτής στα χρόνια που θα ακολουθήσουν.

Πιθανόν θα κάνω κι άλλα ειδικά μηνύματα που θα βασίζονται σ’ αυτήν, στη διάρκεια της υπόλοιπης χρονιάς. Και ξαναλέω, μη φοβάστε. Μη φοβάστε καθόλου. Δεν είναι κάτι τέτοιο. Δεν είναι ότι θα συμβούν τρομερά πράγματα κι ακόμα κι αν υπάρξουν κάποια δύσκολα πράγματα για τον πλανήτη, δεν θα χρειαστεί απαραίτητα να το υπομείνετε αυτό. Είστε σε διαφορετικό μέρος. Είστε στην ενέργειά σας, αντί στην μαζική συνείδηση.

Η επανεκκίνηση στη συνείδηση πρόκειται να έχει συνέπειες, για παράδειγμα, ακόμα και στον πλανήτη, στη φύση. Η Γαία, η Μητέρα Γη, ετοιμάζει αργά τις βαλίτσες της για να φύγει και τώρα όλη αυτή η διαδικασία πρόκειται να επιταχυνθεί, θα επιταχυνθεί οπωσδήποτε.

Όλη η κατανόηση αυτού που ονομάζουμε ενέργεια στον πλανήτη, η ενέργεια από πηγές καυσίμων, πρόκειται να αλλάξει σ’ αυτή την επανεκκίνηση. Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα διλήμματα, που έχει αντιμετωπίσει ο πλανήτης και πραγματικά ο παραλληλισμός ανάμεσα στην ενέργεια του εαυτού και στην ενέργεια του πλανήτη είναι πολύ παρόμοιος. Ο πλανήτης πρόκειται να ανακαλύψει όλο και πιο πολύ τί πραγματικά είναι η ενέργεια.

Έτσι, νιώστε αυτή την τεράστια επανεκκίνηση. Μπορεί να κάνουμε μερικές ειδικές συναθροίσεις απλά για να την νιώσουμε. Αλλά τώρα ας προχωρήσουμε στο ακόμα πιο σημαντικό θέμα που θέλω να θίξω αυτή την ιδιαίτερη μέρα του Shoud.

ΜΠΟΡΕΙ να Γίνει

Υπάρχουν τόσα περισσότερα εκεί έξω. Υπάρχουν τόσα περισσότερα παντού. Υπάρχουν τόσα περισσότερα στον εαυτό σας και είναι εύκολο να παγιδευτείτε σε περιορισμούς περασμένων ζωών, στην μαζική συνείδηση, στον τρόπο που πάντα γίνονταν τα πράγματα, στην επιστήμη και τη φυσική. Είναι πολύ εύκολο  να παγιδευτείτε σε όλο αυτό και μετά να επιβάλετε αυτούς τους περιορισμούς στον εαυτό σας. Δεν είναι αυτός ο λόγος που είστε εδώ.
Τώρα είναι ώρα ο καθένας από σας να είναι ο Μέρλιν Εγώ Είμαι.

Κάποιοι μπορεί να πουν ότι, “Λοιπόν, οι προσδοκίες είναι τώρα τόσο υψηλές, ώστε να μπορείτε να ταξιδέψετε στο χρόνο. Οι προσδοκίες είναι τόσο υψηλές που απλά θα είστε πλούσιοι και μες την αφθονία χωρίς πραγματικά να χρειάζεται να δουλέψετε γι’ αυτό. Οι προσδοκίες είναι υψηλές, ώστε να έχουμε όλοι αυτό το Ελεύθερο Ενεργειακό Σώμα”, ο,τι κι τυχαίνει να είναι αυτό.

Οι προσδοκίες είναι υψηλές. ώστε το σώμα σας μαθαίνει να θεραπεύει τον εαυτό του. Οι προσδοκίες ότι υπάρχει μαγεία, ότι υπάρχει φαντασία και τα λοιπά. Έτσι, υπάρχουν μερικοί που πρόκειται να πουν, “Ας συγκρατήσουμε τις προσδοκίες, γιατί δεν θέλουμε απογοήτευση. Ίσως αυτό είναι όλο μια μεγάλη φαντασίωση, ένα μεγάλο παιχνίδι έτσι κι αλλιώς.
Άρα, ας είμαστε ρεαλιστές”, θα πουν μερικοί, “σχετικά με τις προσδοκίες μας, γι’ αυτό”, κι εγώ λέω αποκλείεται. Δεν είστε εδώ για να συμβιβαστείτε. Δεν είστε εδώ για να συγκρατηθείτε. Δεν είστε εδώ για να υποθάλπετε τους φόβους σας, ότι αυτά τα πράγματα μπορεί να μη συμβούν και τώρα είναι ώρα να προχωρήσουμε με τις μηχανές στο φουλ.

Μπορεί να γίνει. Μπορεί να γίνει, και στη ζωή μου σαν Σαιν-Ζερμαίν το απέδειξα στον εαυτό μου και πιθανόν και σε άλλους. Δεν χρειάζεται να έχετε δουλειά για να είστε πλούσιοι. Μπορείτε να πάτε πέρα από τον τρόπο που μαθαίνει το μυαλό, είτε μαθαίνοντας μαθηματικά είτε μουσική. Μπορείτε να πάτε πέρα απ’ αυτό.

Μπορείτε να είστε σε έναν χώρο δικής σας θεραπείας, δικής σας θεραπείας, χωρίς καν να χρειάζεται να βασίζεστε στα φάρμακα αν το θέλετε, όμως δικής σας θεραπείας. Τώρα δεν είναι ώρα να λέτε, “Λοιπόν, ας το μετριάσω όλο αυτό για τις προσδοκίες.” Ακριβώς το αντίθετο. Εκείνοι που θα έρθουν μετά από σας θέλουν να ξέρουν ότι λειτούργησε, θέλουν να ξέρουν ότι μπορέσατε να υπερβείτε τους περιορισμούς της ανθρώπινης τρισδιάστατης (3D) πραγματικότητας κι αληθινά γίνατε Μάστερ στον πλανήτη.

Μερικές φορές κοιτάζω την αμφιβολία που είναι μέσα σας, σαν άτομα και σαν ομάδα Σώμπρα και, ναι, υπάρχει αμφιβολία. Δεν προσπαθώ να πω ότι η αμφιβολία δεν θα έπρεπε να είναι ή δεν θα είναι. Οπωσδήποτε υπάρχει. Η αμφιβολία έχει την τάση να σας συγκρατεί και λέει, “Ίσως δεν θα έπρεπε να το προσπαθήσουμε. Ίσως θα έπρεπε να είμαστε πιο προσεκτικοί σχετικά με το τι κάνουμε. Ίσως δεν θα έπρεπε να μιλάμε με τόσο πομπώδη τρόπο”, αλλά αυτό δεν θα ήταν η αλήθεια. Αυτό δεν θα ήταν η αλήθεια.

Ομολογουμένως, πηγαίνουμε πέρα από τα όρια της φυσικής και της σύγχρονης επιστήμης. Πηγαίνουμε πέρα από αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι, ούτε που θα ονειρεύονταν και μετά το ονειρεύονται, αλλά ποτέ δεν θα το έφερναν στην πραγματικότητα. Πηγαίνουμε πολύ πέρα από όλο αυτό. Όμως αν συγκρατείστε, αν λέτε, “Ας βάλω όρια”, αν λέτε ότι δημιουργούμε μη ρεαλιστικές προσδοκίες, τότε δεν θα συμβεί.

Μερικές φορές παραπατάτε σαν άτομα ή σαν ομάδα Σώμπρα. Ίσως υπάρχουν πράγματα που δεν λειτουργούν αμέσως την πρώτη φορά. Αλλά θα γυρίσουμε πίσω εκεί και θα το επιτρέψουμε ξανά. Θα συνειδητοποιήσουμε τί μας εμπόδισε απ’ αυτό, ποια ήταν η αντίσταση και θα γυρίσουμε πίσω εκεί και θα το κάνουμε, είτε είναι ο πλούτος, είτε είναι η υγεία, είτε είναι το ταξίδι στο χρόνο, είτε είναι οποιοδήποτε από τα πράγματα που συζητάμε.

Γι’ αυτό ήρθατε εδώ και δεν θέλω να το μειώσετε καθόλου. Θα λέγαμε ότι είναι περίοδος φαντασίας κι αυτό είναι απόλυτα σωστό. Πηγαίνουμε πέρα από εκεί που έχει βρεθεί η ανθρώπινη συνείδηση στο παρελθόν. Μερικοί το έχουν κάνει σαν άτομα, οι Αναληφθέντες Δάσκαλοι. Δεν έχει υπάρξει ποτέ μέχρι τώρα μια ομάδα, που να το έχει κάνει. Το κάνετε ατομικά σαν κυρίαρχοι Εαυτοί, αλλά υπάρχουν άλλοι που περπατούν σε ένα παρόμοιο μονοπάτι ταυτόχρονα. Γι’ αυτό λέω ότι δεν έχει υπάρξει ποτέ ομάδα που να το έκανε. Δεν το κάνουμε κρατώντας τα χέρια και τραγουδώντας kumbaya. Το κάνετε ατομικά. αλλά γνωρίζοντας ότι άλλοι στον πλανήτη, με τους περισσότερους εκ των οποίων έχετε μοιραστεί ζωές, το κάνουν ταυτόχρονα.

Υπερβαίνουμε. Υπερβαίνουμε έναν περιορισμό, αυτό είναι όλο. Δεν υπερβαίνουμε τη δύσκολη φυσική, γιατί κατά πρώτον η φυσική, ασχέτως του είδους της, δεν είναι δύσκολη. Δηλαδή δεν είναι στέρεη, αμετάβλητη. Είναι μεταβλητή, κι αυτό που την μεταβάλλει είναι η συνειδητότητα. Η συνειδητότητα είναι αυτό ακριβώς που αλλάζει τη φυσική και την επιστήμη και τα μαθηματικά και τα πάντα και είναι αυτό που κάνουμε.

Σας ζητάω να κάνετε μεγάλα όνειρα, να φανταστείτε σε μεγάλη κλίμακα.
Σας ζητάω να ζήσετε σε μεγάλη κλίμακα, απλά αλλάζοντας τη συνείδησή σας, βγάζοντας τις όποιες παρωπίδες ή τους περιορισμούς, συνειδητοποιώντας ότι η ενέργεια είναι δική σας
. Πραγματικά αυτό είναι ένα από τα πρώτα βήματα. Όταν συνειδητοποιήσετε ότι αυτή είναι η ενέργειά σας – είναι πλήρης, είναι άφθονη, μπορεί να κάνει οτιδήποτε, μπορεί να αψηφήσει τους νόμους της φυσικής, μπορεί να κάνει οτιδήποτε – τότε θα συνειδητοποιήσετε ότι τίποτα απ’ αυτά δεν είναι αδύνατον. Τίποτα απ’ αυτά δεν γίνεται με συνωμοσίες και σχέδια του μυαλού, γιατί το μυαλό θα σας κρατήσει μέσα στους περιορισμούς. Θα σας κρατήσει στην μαζική συνείδηση.

Καθώς πλησιάζουμε πάρα πολύ σύντομα σ’ αυτή την παγκόσμια  επανεκκίνηση, τώρα είναι μια εξαιρετική περίοδος για να επιστρέψετε στον εαυτό σας και να ρίξετε μια ματιά στο πού θέλετε να πάτε με τη συνείδησή σας, χωρίς να συγκρατείστε, όντας ο Μέρλιν Εγώ Είμαι, έτοιμοι να προχωρήσετε σε μια εντελώς νέα τάξη, έτοιμοι να προχωρήσετε σε ένα εντελώς νέο είδος πραγματικότητας και στο Και, μένοντας εδώ στον πλανήτη, ζώντας με τους περιορισμούς της μαζικής συνείδησης, αλλά τώρα μια αληθινά κυρίαρχη ύπαρξη.

Δεν υπάρχει υπερβολικά μεγάλη φαντασίωση. Δεν υπάρχουν υπερβολικά μεγάλα όνειρα για μας τώρα. Και, ναι, το ανθρώπινο μυαλό μπορεί να στέλνει κάθε είδους προειδοποιητικά σήματα λέγοντας, “Μη βάζεις αυτή την προσδοκία. Θυμήσου που πληγώθηκες ήδη. Θυμήσου που απογοητεύτηκες ήδη”, αλλά χρησιμοποιούσατε έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο στην προσπάθεια να μετακινηθείτε στο επόμενο επίπεδο απ’ αυτό που είστε τώρα. Τώρα, χρησιμοποιείτε την ενέργειά σας και τη συνείδησή σας κι αυτή είναι η μεγάλη διαφορά. Πριν χρησιμοποιούσατε το μυαλό σας και την ενέργεια κάποιου άλλου. Η μεγάλη διαφορά, το μυαλό σας και την ενέργεια κάποιου άλλου στο παρελθόν, αλλά τώρα είναι η ενέργεια σας και η συνειδητότητά σας.

Αυτό είναι ίσως το πιο κρίσιμο σημείο, αλλά μια από τις πιο σημαντικές στιγμές μετάβασης για τον πλανήτη καθώς επίσης και για σας και για τους Σώμπρα. Μια από τις περιόδους που θα κάνουμε ξανά αυτό το κβαντικό άλμα, πηγαίνοντας πέρα από οποιουσδήποτε περιορισμούς. Ακόμα κι αν οι κανόνες του παιχνιδιού στο βιβλίο λένε, “Όχι, δεν μπορείς να το κάνεις αυτό”, εμείς πρόκειται να το κάνουμε. Ακόμα κι αν η εμπειρία του παρελθόντος λέει, “Κοίτα τι έγινε την τελευταία φορά που το δοκίμασες αυτό, γελοιοποιήθηκες και ταυτόχρονα σκοτώθηκες”, εμείς πρόκειται να πάμε πέρα απ’ αυτό.

Εδώ στο Περίπτερο των Σώμπρα , όταν κάναμε την πιο πρόσφατη συνάθροισή μας, εδώ προέκυψε το ερώτημα, “Κι αν όλο αυτό είναι επινοημένο; Κι αν είναι όλο ένα παιχνίδι; Μήπως είναι όλο μια τεράστια απόσπαση που συμβαίνει τώρα, και τίποτα απ’ αυτό δεν είναι αληθινό;” Μήπως; Μήπως; Εννοώ ότι δεν έχουμε άλλη ομάδα να κοιτάξουμε και να πούμε, “Λοιπόν, αυτοί το έκαναν, άρα μπορεί να γίνει.” Έχουμε άτομα, αλλά ξέρετε, οι περισσότεροι απ’ αυτούς είναι στην άλλη πλευρά σαν  Αναληφθέντες Δάσκαλοι και στους περισσότερους απ’ αυτούς συνέβη πριν από πολύ καιρό. Αλλά μήπως απλά το έχουμε επινοήσει;

Ο ισχυρισμός μου είναι ότι αυτό λειτουργεί μια χαρά, γιατί όταν μπαίνεις σε έναν κενό σκοτεινό χώρο, όταν μπαίνεις στο τίποτα, όταν η συνειδητότητά σου μπαίνει σ’ αυτό το τίποτα, αν κανείς δεν έχει βρεθεί ποτέ εκεί, δεν έχει κάνει το ίδιο, δεν έχει σημασία, γιατί τότε γίνεται έτσι. Με αυτό τον τρόπο λειτουργεί η συνειδητότητα. Ακόμα κι αν όλο αυτό είναι μόνο μια μεγάλη ονειροπόληση, ακόμα κι αν απλά καθόμασταν γύρω από τη φωτιά της κατασκήνωσης τραγουδώντας kumbaya και νιώθοντας ενθουσιασμό για κάτι που δεν είναι αληθινό, δεν έχει σημασία, γιατί όταν μπούμε σ’ αυτό το κενό όπου άλλοι, όπου εσείς δεν έχετε ξαναπάει, δεν είναι κενός χώρος. Γίνεται οτιδήποτε επιθυμεί η συνείδησή σας.

Τώρα είναι ώρα να επιτρέψετε την φαντασία και την μαγεία, τον Μέρλιν Εγώ Είμαι. Τώρα είναι ώρα να συνειδητοποιήσετε ότι δεν υπάρχουν όρια. Δεν υπάρχουν φραγμοί. Δεν μας συγκρατεί τίποτα. Ναι, στο υλικό και διανοητικό επίπεδο θα υπάρξουν προσαρμογές που συμβαίνουν σαν ανταπόκριση προς την συνειδητότητα, σαν ανταπόκριση στη νέα πραγματικότητα στην οποία μπαίνετε, στην οποία όλοι μπαίνουμε. Όμως τώρα, αυτή τη στιγμή, αγαπητοί μου φίλοι, ας κάνουμε αυτό που ήρθαμε να κάνουμε.

Εγώ θα συνεχίσω να σας καθοδηγώ. Θα συνεχίσω να σας αποσπώ όταν είναι ανάγκη, να σας δίνω πληροφορίες και να ανοίγω τα αισθήματα, το αισθητηριακό σας κομμάτι και τη συνειδητότητά σας. Αλλά ας προχωρήσουμε για να κάνουμε ακριβώς αυτό που ήρθαμε να κάνουμε εδώ.

Έχουμε μια τεράστια ευκαιρία που πλησιάζει πάρα πολύ σύντομα, αυτή την πλανητική επανεκκίνηση. Την ονομάζω επανεκκίνηση του κορωνοϊού, γιατί ο  κορωνοϊός δημιούργησε την ευκαιρία και τώρα το τέλειο υπόβαθρο. Ο κορωνοϊός δημιούργησε αυτό το τέλειο υπόβαθρο, αυτό το πλαίσιο για να συμβεί αυτή η πλανητική επανεκκίνηση.

Ας είμαστε εδώ γι’ αυτήν και ταυτόχρονα για μια επανεκκίνηση στον εαυτό σας, όσον αφορά το να μη συγκρατείστε, να μη περιορίζετε, να μη λέτε, “Λοιπόν, ας το κάνω εν μέρει.” Είναι ή όλα ή τίποτα. Αυτός είναι ο τρόπος μου, όλα ή τίποτα, κι ελπίζω να είστε μαζί μου σ’ αυτό.

Είναι η Ώρα – Μεράμπ

Με αυτά, ας τα συγκεντρώσουμε όλα με μια μεράμπ, με λίγη μουσική σαν υπόβαθρο για να ενσωματώσετε πραγματικά, να απορροφήσετε αυτά που μόλις συζητήσαμε.
(αρχίζει η μουσική)

Κάποιοι ίσως να τα παρατήσουν. Κάποιοι μπορεί να πουν, “Λοιπόν, αυτό είναι υπερβολική φαντασίωση. Πρέπει να πληρώσω τους λογαριασμούς. Πρέπει να φροντίσω ανθρώπους” και είναι εντάξει αν τα παρατήσουν. Θα επιστρέψετε. Θα επιστρέψετε. Όταν θα δείτε άλλους να το έχουν κάνει, θα επιστρέψετε κι ούτε θα υπάρξει ντροπή. Δεν θα υπάρξει ντροπή ή κριτική.

Έχουμε περίπου 1500 πραγματωμένους Μάστερ στον πλανήτη από τους Σώμπρα. Πολλοί περισσότεροι πρόκειται να έρθουν. Δεν έχει υπάρξει ποτέ μια ευκαιρία σαν αυτή τώρα να ανοίξουν οι σφαίρες, να απελευθερωθούν τόσοι πολλοί περιορισμοί που έχουν συμβεί στην ανθρώπινη συνείδηση.

Μερικοί λένε, “Ξέρετε, είναι όλα μυθοπλασία. Ας παραμείνουμε στα γεγονότα. Ας παραμείνουμε στα δεδομένα.”

Όχι. Υπάρχουν τόσα περισσότερα εκεί έξω και το γνωρίζετε. Αυτό είναι το θέμα. Το γνωρίζετε. Μιλήσαμε γι’ αυτό στο τελευταίο Shoud. Γνωρίζετε ήδη.

Τώρα είναι ώρα ατομικά και μετά σαν ομάδα και μετά τελικά σαν πλανήτης να πάμε στις νέες σφαίρες, να μπούμε σ’ αυτό που συχνά έχω ονομάσει το Όνειρο της Ατλαντίδας.

Από τη μια, ακούγεται πολύ δύσκολο. Βασικά πρόκειται να αλλάξουμε τη φυσική όλων όσων ήταν γνωστά ποτέ. Ακούγεται λίγο δύσκολο. Όμως από την άλλη, μπορεί να είναι ένα πάρα πολύ εύκολο βήμα.

Μπορεί να ανησυχείτε και να αναρωτιέστε μήπως τρελαίνεστε; Αλλά όπως έχω πει ήδη, τί είναι τρέλα; Είναι τρέλα να μένεις στο ίδιο σπίτι από τη μια ζωή στην επόμενη με τα ίδια δωμάτια και τα ίδια παράθυρα και το ίδιο φαγητό στο ψυγείο και τα ίδια όλα, την ίδια μέρα, μέρα τη μέρα, μέρα τη μέρα. Αυτό είναι λογικό;

Τότε τί είναι τρελό; Να πηγαίνεις σ’ αυτό που βρίσκεται στην άλλη πλευρά του ουράνιου τόξου, ενώ όλοι σ’ αυτή την πλευρά λένε, “Μη το κάνεις. Είσαι ψώνιο. Είσαι τρελός. Δεν υπάρχει τίποτα πέρα από το ουράνιο τόξο. Είναι απλά ένα ουράνιο τόξο.”

Αγαπητοί Σώμπρα, σκοπεύω να επισημάνω αυτή τη μέρα, αυτό το Shoud ως το σημείο στο οποίο φτάνουμε, που πραγματικά πίστευα ότι θα ήταν λίγο αργότερα, σε ένα ή δυο μήνες, σ’ αυτή την τεράστια επανεκκίνηση της ανθρώπινης συνείδησης.

Ω, μπορεί να είναι πολύ συναρπαστικό, ναι. Τρομακτικό, χμ. Μερικοί από σας νιώθατε τεράστια ανησυχία πρόσφατα – μερικοί από σας πάντα νιώθετε τεράστια ανησυχία, αλλά τελευταία πολλή παραπάνω  – κι αναρωτιόσασταν τι συμβαίνει. Λοιπόν, τώρα ξέρετε.

Τώρα ξέρετε την πίεση που αντιμετωπίζει ο πλανήτης και την πίεση που αντιμετωπίζετε εσείς. Εγώ την θεωρώ συναρπαστική εποχή. Είμαι ενθουσιασμένος. Γυρίζω πίσω στη Λέσχη των Αναληφθέντων Δασκάλων και χορεύω στην αίθουσα χορού σαν Αναληφθείς Δάσκαλος!

Είμαι τόσο ενθουσιασμένος με όλα όσα συμβαίνουν. Μέχρι που είμαι ευγνώμων στον κορωνοϊό. Προκάλεσε τεράστιες αλλαγές στον πλανήτη. Τώρα βγαίνουμε από αυτό, σε μεγάλο βαθμό βγαίνουμε από αυτό. Χρειάστηκε λίγο περισσότερο χρόνο από κάποιες απόψεις, αλλά έκανε περισσότερα απ’ όσα είχα ποτέ νιώσει ότι ο πλανήτης ήταν σε θέση να κάνει.

Είναι στην πορεία προς την έξοδο. Θα υπάρχουν μικροί θύλακες εδώ κι εκεί, αλλά μετά –πφφφ! – τελικά απλά θα ξεθυμάνει. Και καθώς θα ξεθυμαίνει, θα αποκαλυφθεί αυτό που έχει έρθει στη διάρκεια αυτής της περιόδου, στη διάρκεια αυτής της εποχής και ίσως αρχίσετε να καταλαβαίνετε το ρόλο που παίξατε σ’ αυτό.

Δεν ήταν ανάγκη να κολλήσετε τον ιό για να παίξετε το ρόλο. Ο ρόλος ήταν να είστε εδώ. Ο ρόλος είναι να συνειδητοποιήσετε, ότι είναι ώρα να επεκτείνετε τη σφαίρα του ανθρώπου.

Επιχειρήστε το – φαντασία, μαγεία, ευκολία και χάρη και κανονική καθημερινή ανθρώπινη ζωή επίσης – γιατί υπάρχουν μερικά πολύ όμορφα πράγματα σ’ αυτό. Κάντε και τα δυο.

Όλοι όσοι είστε έτοιμοι να προχωρήσετε, όλοι όσοι είστε έτοιμοι τώρα να πάτε σ’ αυτή την αφάνταστη, απίστευτη δυνατότητα, καθώς θα ζείτε την ανθρώπινη ζωή σας στον πλανήτη, πηγαίνετε.

Όσοι από σας δεν είστε τόσο σίγουροι, θέλετε να συγκρατηθείτε, θέλετε να το κάνετε έτσι ώστε να μη δημιουργήσετε απογοήτευση στον εαυτό σας, είναι εντάξει. Δεν υπάρχει πρόβλημα.

Όμως ξέρω ότι υπάρχουν αρκετοί από σας που λένε, “Όχι. Δεν πρόκειται να συγκρατηθούμε τώρα. Ακόμα κι αν βουτήξουμε από το γκρεμό μέσα σε μια βαθιά, σκοτεινή απύθμενη άβυσσο, η συνείδησή μας θα αλλάξει αυτή την άβυσσο τη στιγμή που θα είναι εκεί μέσα …” οτιδήποτε επιλέξετε.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή για την εποχή που είμαστε, για την επερχόμενη  επανεκκίνηση, για Όλα Όσα Είναι.

Ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή κι ας δώσετε στον εαυτό σας ευχαριστίες που είστε εδώ αυτή την εποχή.

Με αυτά, να θυμάστε ότι όσο τρελό, όσο απίθανο, όσο αφάνταστο όσο τα μέρη όπου πρόκειται να πάμε, ότι όλα είναι καλά σε όλη τη δημιουργία.

Με αυτά, Εγώ Είμαι ο Αντάμους και ο Σαιν-Ζερμαίν.

Μετάφραση : Μαίρη Πολυχρόνη
Review και επιμέλεια : Μαρία Γρηγοράκη
Σπόνσορες : Φωτεινή Καμπά, Ζωή Μπουζούκα

Yπότιτλοι βίντεο : Κατερίνα Θαλασσά

 

*** Αν θέλετε να κάνετε μια δωρεά, σαν ανταλλαγή ενέργειας, για την επικοινωνία του Αντάμους ,που μόλις διαβάσατε στα Ελληνικά, και το βίντεο με υπότιτλους, για να μπορούμε να συνεχίσουμε τις μεταφράσεις κάθε μήνα, και να ανταποκριθούμε στα έξοδα του site, για το όνομα, τον χώρο στο ίντερνετ, και την συντήρησή του, πατήστε το κάτωθι κουμπί “Donate”. Οποιοδήποτε ποσό είναι πολύτιμο για μάς και σας ευχαριστούμε πολύ! ”
Y.Γ. Αν δεν έχετε Pay Pal, μπορείτε να κάνετε τη δωρεά σας στον κάτωθι λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς με ΙΒΑΝ : GR 55 01720200005020038694242