Shoud 7, Merlin I Am

Sponsored links

Donate Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε τις μεταφράσεις κάνοντας ένα paypal donation

3 – 4- 2021

( Επανεκκίνηση της Συνείδησης, Η διαφορά των Σώμπρα, Υπεραισθητηριακοί, Σε Συνχρονισμό- Μεράμπ)

Eίμαι Αυτό που Είμαι, ο Αντάμους της κυρίαρχης περιοχής.
Α! Τί ωραία που είμαστε πάλι εδώ. Ωραία να βρίσκεσαι με τους Σώμπρα. Και πολύ όμορφα να είμαστε εδώ στην Κόνα της Χαβάης, στο περίπτερο των Σώμπρα.
Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ με όλους σας. Α!

Η Επανεκκίνηση της Συνείδησης

Πριν από μερικές εβδομάδες κάναμε κάτι που λέγεται Επανεκκίνηση της Συνείδησης. Ο πλανήτης κάνει επανεκκίνηση τώρα, μετά απ’ αυτόν τον μακρύ χειμώνα, πραγματικά τον μεγάλη χρονιά του COVID. Μια περίοδο χωρίς προηγούμενο, όπου οι άνθρωποι ήταν στο σπίτι. Είχαν χρόνο να στοχαστούν. Είχαν χρόνο να κοιτάξουν τα πάντα στη ζωή τους. Και για πολλούς ήταν απογοητευτικό. Ναι, υπάρχει τόση επιθυμία να ξαναβγούν έξω, να ξαναπάνε στο έξω, αλλά οι δυνάμεις το έκαναν να διαρκέσει πάρα πολύ χρόνο, περισσότερο κι απ’ όσο είχα προβλέψει.

Πραγματικά οι άνθρωποι ζήτησαν να διαρκέσει περισσότερο, ας πούμε, από την άποψη της μαζικής συνείδησης. Όταν μπήκαν σ’ αυτό, συνειδητοποίησαν ότι δεν ήταν τόσο άσχημο όσο νόμιζαν, γι’ αυτούς προσωπικά. Συνειδητοποίησαν ότι ήταν μια περίοδος περισυλλογής, αναδιοργάνωσης, μια περίοδος αξιολόγησης της ζωής τους, μια περίοδος προσδοκίας για το μέλλον και σχεδόν υπήρξε αντίσταση στην έξοδο πάλι, αντίσταση σχεδόν στην επιθυμία να ξαναβγούν έξω και να αναμειχθούν. Και, ναι, ενώ μερικοί παραπονιόνταν γι’ αυτό και σίγουρα, ήθελαν να πάνε σε εστιατόρια και να κάνουν μερικά απ’ αυτά τα είδη πραγμάτων, όμως υπήρχε τόση κίνηση της συνείδησης που έλεγε, “Ας το συνεχίσουμε, για να κάνουμε πραγματικά τη βουτιά βαθιά μέσα στους εαυτούς μας ατομικά.”

Έτσι συνεχίστηκε για πάρα πολύ καιρό και τελικά πραγματικά προκάλεσε αυτή την επανεκκίνηση της συνείδησης στον πλανήτη. Συνέβη στο χρονικό πλαίσιο από  14 ως 17 Μαρτίου περίπου και πραγματικά τίποτα δεν συνέβη στο παρόν. Πράγματα σαν κι αυτό συνήθως δεν συμβαίνουν στη στιγμή. Συνήθως είναι ένα είδος ανακατεύθυνσης των ενεργειών εξαιτίας της συνείδησης και μετά αυτό που ακολουθεί είναι σημαντικό.

Έτσι συχνά περιμένετε να συμβεί κάτι σπουδαίο εκείνη τη μέρα. Όμως , όχι, όχι, στην Επανεκκίνηση της Συνείδησης συμβαίνουν δισεκατομμύρια μπιπ στα άτομα, απλά μια προσωρινή στιγμή απορίας για το τί τους συνέβη. Έχασαν την αίσθηση του χρόνου ή ξέχασαν  πού βρίσκονταν μόνο για ένα σύντομο λεπτό. Αλλά ήταν μια  Επανεκκίνηση της Συνείδησης για δισεκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη. Και μετά, μέσα σ’ αυτή την επανεκκίνηση, τα βάλατε όλα μαζί στην μαζική συνείδηση, ήταν γιγαντιαίο. Ήταν εντελώς γιγαντιαίο και πρόκειται να δείτε το αποτέλεσμα του στα χρόνια που ακολουθούν.

Όμως βασικά, ήταν οι άνθρωποι που είπαν, “Ίσως θα έπρεπε να το κάνουμε λίγο διαφορετικά. Ίσως θα έπρεπε να βγούμε από τα παλιά πρότυπα. Ίσως να υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος.” Και τότε προέκυψε το μεγάλο ερωτηματικό, “Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος; Πώς θα καταφέρω να βγω από τον παλιό καθημερινό άχαρο τρόπο ζωής μου; Πώς θα καταφέρω να εκδηλώσω πραγματικά αυτό που αληθινά θέλω να κάνω;” Και παρόλο που αυτή η ερώτηση τέθηκε από δισεκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη, πολλοί ύστερα απλά επέστρεψαν στα παλιά τους πρότυπα, στον  παλιό τους τρόπο, αλλά χωρίς να ξεχνούν εκείνη τη στιγμή που σκέφτηκαν, “Πρέπει να υπάρχει ένας διαφορετικός τρόπος να το κάνω.” Κι απλά περιμένουν να έρθει κάτι, από μέρα σε μέρα, περιμένουν να έρθει κάτι για να τους βάλει σε κάτι διαφορετικό στη ζωή τους.

Και υπήρχαν πάρα πολλοί που ανέλαβαν μια δέσμευση με τον εαυτό τους, έκαναν μια επιλογή και είπαν, “Πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό. Δεν μπορούμε να πάμε πίσω. Δεν μπορώ να γυρίσω στον τρόπο που ενεργούσα προ COVID. Κυριολεκτικά ζούσα  στη ρουτίνα. Σίγουρα απλά επαναλάμβανα τους ίδιους κύκλους μέρα τη μέρα, χρόνο με το χρόνο, περιμένοντας τί, τελικά να αρρωστήσω και να πεθάνω; Πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό.”

Υπάρχει τεράστια πίεση που συσσωρεύτηκε εξαιτίας όλου αυτού. Οι άνθρωποι λένε, “Πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό στη ζωή μου.” Και μετά αυτό το τεράστιο κενό που είναι εκεί έξω τώρα, το τεράστιο κενό των ανθρώπων που λένε, “Όμως δεν ξέρω τί να κάνω.” Ακούσατε αυτά τα λόγια να βγαίνουν από το στόμα μου “Δεν ξέρω τί.”

Αυτό το κενό θα καλυφθεί τελικά. Θα προκύψουν νέες ευκαιρίες. Μερικοί θα χάσουν, μερικοί θα πάρουν. Νέοι τρόποι προσέγγισης των πραγμάτων. Απλά καθημερινά πράγματα, όπως, χμ, ένας νέος τρόπος να οδηγείς στη δουλειά – αν πάνε ξανά πίσω σε ένα χώρο γραφείου – ή μια διαφορετική δημιουργική δραστηριότητα, διαφορετικό σύντροφο, διαφορετικό χόμπι, διαφορετική καριέρα. Όμως υπάρχει τόση πολλή αναδρομική πίεση όπως λέω, συσσωρευμένη τώρα σαν αποτέλεσμα της Επανεκκίνησης της Συνείδησης. Τόση πολλή επιθυμία, αλλά τόσο λίγη αληθινή κατανόηση ή αληθινή δημιουργικότητα. Αυτά θα έρθουν.

Έτσι τώρα, έχετε αυτή τη συσσωρευμένη ένταση, “Πρέπει να υπάρχει ένας διαφορετικός τρόπος”, και μερικοί κυριολεκτικά λυγίζουν απ’ αυτή την ένταση. Μερικοί απλά δεν μπορούν να την διαχειριστούν. Αρχίζουν να τρελαίνονται. Τολμώ να πω, ότι πρόκειται να υπάρξει αύξηση στη χρήση αυτού του είδους αντικαταθλιπτικών φαρμάκων μετά τον COVID, γιατί μερικοί άνθρωποι απλά δεν μπορούν να διαχειριστούν αυτό το ερώτημα που έθεσαν στον εαυτό τους, “Και τώρα τι; Πώς θα το κάνω διαφορετικά;” και νιώθουν τόσο αποδυναμωμένοι. Νιώθουν τόσο ανίκανοι να κάνουν οτιδήποτε. Νιώθουν ότι είναι τόσο πολύ μέσα στο τσιμέντο της μαζικής συνείδησης κι απλά της δικής τους ζωής, που δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Αυτό είναι ένα τρομερό αίσθημα.

Είναι ένα τρομερό αίσθημα όταν ξέρεις ότι θέλεις να φύγεις, όταν ξέρεις ότι πρέπει να υπάρχει κάτι διαφορετικό, όταν ξέρεις μέσα σου, ότι ο παλιός τρόπος που γίνονταν τα πράγματα απλά δεν λειτουργούσε, αλλά δεν ξέρεις πώς να βγεις απ’ αυτόν. Δεν ξέρεις πώς να προχωρήσεις. Δεν ξέρεις πώς να αλλάξεις τους ρυθμούς και τα πρότυπα που υπαγόρευαν τη ζωή σου. Έτσι έχουμε τεράστια πίεση που συσσωρεύεται.

Επιπλέον, οι άνθρωποι έκαναν μια βουτιά πολύ βαθιά, μια βαθιά περισυλλογή, “Θέλω κάτι περισσότερο από τη ζωή μου” πραγματικά χωρίς να ξέρουν πώς να το κάνουν, αλλά ξέροντας ότι είναι εκεί. Κι αυτή η πίεση που συσσωρεύεται αργά ή γρήγορα θα ανοίξει -ή θα σπάσει ή πείτε το όπως θέλετε – πάντως αργά ή γρήγορα θα υπάρξει και τότε το καταπληκτικό είναι, όπως ήδη ξέρετε, ότι μετά στους  ανθρώπους δεν αρέσει η αλλαγή. Τώρα αντιμετωπίζουν κάτι που πραγματικά ζήτησαν ,μια αλλαγή, και τώρα συμβαίνει στη ζωή τους και τους φρικάρει.

Εσείς Σώμπρα, είστε στο σημείο όπου καταλαβαίνετε ότι η αλλαγή και το έμφυτο χάος της πραγματικά δεν είναι καθόλου έτσι. Περνάτε κάτι που σας πάει σε ένα υψηλότερο επίπεδο συνείδησης και τελικά σε ένα πιο ικανοποιητικό επίπεδο ανθρώπινης εμπειρίας στον πλανήτη.   

Έτσι, όλο αυτό το πράγμα, η Επανεκκίνηση της Συνείδησης, είναι σε εξέλιξη. Ω, συμβαίνει. Ξέρετε, είναι κάπως, θα λέγαμε, σαν ένα ηφαίστειο. Αρχίζει να σιγοβράζει πολύ, πολύ, πολύ βαθιά κάτω από την επιφάνεια και μετά τελικά ανεβαίνει κι αυτό είναι που συμβαίνει τώρα με την Επανεκκίνηση της Συνείδησης. Δεν θέλω να τρομάξω κανέναν από σας που βρίσκεστε εδώ στο νησί για σεισμό ή ηφαίστειο, αλλά αυτά τα πράγματα συμβαίνουν.

Λοιπόν, Επανεκκίνηση της Συνείδησης. Εσείς Σώμπρα, επανεκκίνηση; Όχι και τόσο. Το κάνατε αυτό πριν από πολύ καιρό. Κάνατε μια προσαρμογή στη διάρκεια της Επανεκκίνησης της Συνείδησης. Δεν ήταν ανάγκη να κάνετε επανεκκίνηση. Κάνετε μερικές προσαρμογές στους δικούς σας συνδέσμους με την μαζική συνείδηση, φτάνοντας στην κατανόηση, ότι δεν είναι ανάγκη να είστε συνδεδεμένοι με αυτήν. Υπάρχει μια άνεση να είσαι συνδεδεμένος με αυτήν, είναι σαν μια μεγάλη ζεστή αφράτη κουβέρτα. Όμως όταν είσαι μέσα σ’ αυτή την κουβέρτα, συνειδητοποιείς ότι είναι από αλογότριχα και πραγματικά δεν είναι τόσο άνετη τελικά. Είναι μάλλον  ενοχλητική. Έχετε κάνει μερικές προσαρμογές στον τρόπο που συνδέεστε με την μαζική συνείδηση.

 Παρακολουθώ πολύ προσεκτικά. Όλο και περισσότεροι από σας συνειδητοποιείτε ότι, υπάρχει και ήσασταν κομμάτι της. Είναι ένας τέτοιος παράγοντας, δημιουργεί τόση βαρυτική δύναμη στους ανθρώπους, αλλά εσείς δεν χρειάζεται να είστε συνδεδεμένοι με αυτήν για να απολαμβάνετε πραγματικά τη ζωή. Στην πραγματικότητα, είναι πιο ευχάριστο όταν την αντιλαμβάνεσαι, αλλά δεν ελέγχεσαι απ’ αυτήν. ( Τη μαζική συνείδηση).

Έτσι, είδα αυτή την ρύθμιση που έκαναν τόσοι πολλοί από σας και προέκυψαν μερικά ζητήματα. Έχω παρακολουθήσει πολύ, πολύ στενά πρόσφατα. Προέκυψαν μερικά ζητήματα και ένα από τα ενδιαφέροντα, παράξενα ζητήματα είναι ότι, κατά κάποιον τρόπο, δεν θέλετε να είστε πολύ διαφορετικοί.

Η Διαφορά των Σώμπρα
Δεν θέλετε να είστε τόσο διαφορετικοί από τους άλλους. Είναι μέρος της ανατροφής σας και της κουλτούρας σας. Πραγματικά είναι μέρος της Ατλάντειας εμπειρίας που είχατε. Θέλετε ακόμα να μπορείτε να φέρεσθε σαν τους άλλους μερικές φορές, να είστε σαν τους άλλους. Δεν θέλετε να είστε τόσο διαφορετικοί σαν τον Γλάρο Ιωνάθαν, ώστε να είστε εντελώς εκτός μόνοι σας, μακριά από το κοπάδι, αγνοημένοι από τους άλλους ή ακόμα και διωγμένοι από τους άλλους μερικές φορές. Έτσι, είναι αυτή η περίεργη περίοδος στην οποία βρίσκεστε κι ακόμα πηγαίνετε πίσω μπρος σε σχέση με το να είστε κυρίαρχοι, να επιτρέπετε στην ενέργεια να σας υπηρετεί κι ακόμα να μη θέλετε να είστε περιθωριακοί.

Είναι γεγονός ότι είστε διαφορετικοί. Είστε πολύ διαφορετικοί από τους άλλους ανθρώπους. Βέβαια, το σώμα σας είναι ακόμα παρόμοιο σε σχεδιασμό και δομή, η συνολική σας βιολογία, αλλά ακόμα κι αυτό αλλάζει. Είστε πολύ, πολύ διαφορετικοί όσον αφορά τί είναι ουσιαστικό και σημαντικό για σας. Είστε πολύ διαφορετικοί σχετικά με το ότι δεν θέλετε, δεν επιτρέπετε σε άλλους να σας ελέγχουν. Είστε πολύ κατηγορηματικοί σχετικά με αυτό. Δεν πρόκειται να γίνετε μαριονέτες κάποιων. Είστε πολύ σαφείς σχετικά με αυτό. Αυτό είναι ένας από τους λόγους, που δεν υπάρχουν κανόνες στον Βυσσινί Κύκλο. Απλά δεν θα τους επιτρέπατε ούτε και τους χρειαζόμαστε πραγματικά. Πάντως είστε διαφορετικοί.

Όταν αρχίσετε να το αναγνωρίζετε αυτό και να το δέχεστε, τότε είναι που τα πράγματα θα γίνουν ευκολότερα. Τώρα υπάρχει μια τριβή που προκαλείται, όταν συνεχίζετε να μη δέχεστε εντελώς ότι “Είμαι διαφορετικός”. Λοιπόν, δεν λέω καλύτερος. Μερικοί από σας αμέσως το εξισώνετε με αυτό. Δεν λέω ότι θα έπρεπε να λέτε στον εαυτό σας, ότι είστε καλύτεροι από τους άλλους ανθρώπους. Δεν έχει σχέση με αυτό. Απλά σημαίνει ότι έχετε διαφορετική συνείδηση. Έχετε διαφορετική προσέγγιση με την ενέργεια. Έχετε διαφορετική κατανόηση της ζωής.

Και ίσως η μεγαλύτερη διαφορά απ’ όλες, απ’ όλες, είναι ότι εσείς πάτε εντός κι αυτοί ακόμα πάνε εκτός. Αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά. Αυτό είναι που σας διαφοροποιεί. Δεν είναι η διανοητική σας ικανότητα ή η εμφάνιση σας ή πόσο πνευματικοί είστε ή πόσο συνειδητοί είστε. Είναι το γεγονός ότι επιτέλους πάτε εντός γι’ αυτά που ήταν πάντα εκεί, πάντα εκεί – κάθε απάντηση, κάθε τι που χρειάζεστε, όλη σας την ευτυχία, όλη την αγάπη – είναι όλα εκεί ακριβώς κι αυτό είναι που σας διαφοροποιεί.

Είναι τόσο πολύ σημαντικό και γι’ αυτό ήθελα να ξεκινήσω το Shoud με αυτό, ότι ναι, είστε διαφορετικοί κι αυτό δεν σας κάνει καλύτερους ή χειρότερους. Αλλά  είστε διαφορετικοί. Βλέπετε, η ανθρωπότητα, όλα τα άτομα πηγαίνουν εκτός για τις απαντήσεις τους. Όχι όλοι, οι περισσότεροι. Πηγαίνουν εκτός για τις απαντήσεις τους. Εσείς πάτε εντός, αυτοί πηγαίνουν εκτός. Ξυπνούν το πρωί και η αίσθηση ικανοποίησης θα προέλθει από ο,τι τους συμβεί απέξω εκείνη τη μέρα, ποιος θα πει μια καλή κουβέντα, πώς είναι η κίνηση, ποια προσφορά μπορεί να βρουν στα μαγαζιά, οι σχέσεις τους με άλλους ανθρώπους, πόσο βαρετή ή κουραστική είναι ή δεν είναι η δουλειά τους εκείνη τη μέρα. Όλα αυτά είναι εξωτερικά πράγματα και οι άνθρωποι ψάχνουν έξω από αυτούς για εκείνες τις απαντήσεις.

Το κάνουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Το κάνουν ατέλειωτους αιώνες, να κοιτούν έξω. Είναι αληθινά ο τρόπος του ανθρώπου, ότι η απάντηση είναι εκεί έξω. Θα μπορούσε να είναι σε ένα ιερό βιβλίο. Θα μπορούσε να είναι σε έναν γκουρού. Θα μπορούσε να είναι ακόμα και στην επιστήμη. Η επιστήμη είναι υπέροχη. Η  επιστήμη τελικά σας βοηθάει να καταλάβετε τί δημιουργήσατε. Με την κατανόηση, μια σημαντική κατανόηση της επιστήμης, βοηθάει να καταλάβετε έναν τρόπο να αντιλαμβάνεστε τί δημιουργήσατε, με την βιολογία και τη φυσική κι ακόμα τα μαθηματικά κι όλα αυτά τα πράγματα. Είναι ένας καλός τρόπος, αλλά είναι μόνο ένας τρόπος. Όλα αυτά τα πράγματα εξωτερικά, σε μια προσπάθεια να καταλάβετε τον εαυτό σας τελικά, γιατί είστε εδώ σ’ αυτό τον πλανήτη. Όμως οι περισσότεροι άνθρωποι δεν τα στοχάζονται αυτά κι εκείνοι που το κάνουν, έχουν την τάση να πηγαίνουν έξω από τον εαυτό τους για τις απαντήσεις έτσι κι αλλιώς. Αυτό που σας κάνει διαφορετικούς είναι ότι εσείς πηγαίνετε μέσα σας.

Αρχικά είναι πολύ πιο δύσκολο να πας εσωτερικά από το να ψάξεις για τις απαντήσεις εξωτερικά, γιατί κοιτάς μέσα – κοιτάς τις αναμνήσεις σου, κοιτάς την ιστορία σου – και δεν εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου. Δεν αγαπάς τον εαυτό σου. Δεν νιώθεις ότι υπάρχουν οι απαντήσεις, εκτός από αυτές που μπορείς να μάθεις εξωτερικά από βιβλία και μαθήματα και κάποιες εμπειρίες της ζωής. Όμως συχνά κοιτάς μέσα σου και λες, “Τι; Ποιος εγώ; Ο Θεός είναι μέσα; Εγώ Είμαι Αυτό που Είμαι;”

Είναι λοιπόν πολύ δύσκολο να κοιτάξετε εντός. Είναι ένα προσωπείο. Πραγματικά είναι μια ψευδαίσθηση. Κοιτάτε εντός και λέτε, “Είμαι απλά ένας άνθρωπος. Δεν έζησα αξιόλογα νεανικά χρόνια στη ζωή μου. Δεν είμαι διάσημος. Δεν είμαι πλούσιος. Δεν είμαι τίποτα απ’ αυτά.” Έτσι με αυτό το προσωπείο, έχετε την τάση τότε να πηγαίνετε πάλι έξω ψάχνοντας για τις απαντήσεις. Είναι μια ατέλειωτη αναζήτηση έξω. Μια ατέλειωτη αναζήτηση. Ποτέ δεν θα βρείτε τις απαντήσεις. Ποτέ δεν θα βρείτε αυτό που ψάχνετε. Θα βρείτε ψιλοπράγματα. Θα βρείτε στιγμιαία ικανοποίηση, αλλά πραγματικά δεν θα βρείτε ποτέ αυτό που ψάχνετε έξω από εσάς.

Πολύ ελάχιστοι μπορούν να αντέξουν να πηγαίνουν εντός, το παρατεταμένο εσωτερικό κοίταγμα του εαυτού. Πολύ ελάχιστοι μπορούν να το κάνουν αυτό κι εκείνοι που το κάνουν έχουν την τάση να γίνονται πάρα πολύ διανοητικοί με αυτό. Το σκέφτονται υπερβολικά. Το επεξεργάζονται στο μυαλό. Αναζητούν συσχετισμούς, που σημαίνει σχετικές εμπειρίες και γεγονότα που είχαν πριν. Το σκέφτονται υπερβολικά. Γίνονται συναισθηματικοί με αυτό. Απογοητεύονται με τον εαυτό τους.

Πηγαίνουν στο εσωτερικό και, σ’ αυτή την ψευδαίσθηση, σ’ αυτό το αρχικό προσωπείο, δεν υπάρχει τίποτα εκεί, εκτός από ένα σιδηροδρομικό δυστύχημα συχνά. Μετά όλοι αρχίζουν να επεξεργάζονται, κοιτάζοντας μέσα τους την άσχημη παιδική τους ηλικία, τις κακές τους σχέσεις ή την έλλειψη συγκεκριμένων ταλέντων ή ικανοτήτων. Μπαίνουν σε πολλή επεξεργασία και γενικά όταν το κάνουν αυτό, ας πούμε,  πηγαίνοντας σε συμβούλους ή – στους περισσότερους συμβούλους, όχι όλους – αλλά πηγαίνοντας για βοήθεια, πραγματικά τους κάνει να εστιάζουν ακόμα πιο πολύ σε αυτό που δεν είναι μέσα. Στις αποτυχίες, στα λάθη στον τρόπο τους. Και τότε τι κάνουν; Καταλήγουν να πηγαίνουν πάλι έξω για τις απαντήσεις.

Το έξω είναι ωραίο. Το έξω σου δίνει μια συγκεκριμένη άποψη αγγέλου για σένα. Όμως τελικά η απάντηση δεν βρίσκεται εκεί και γι’ αυτό είστε διαφορετικοί. Εσείς πηγαίνετε εσωτερικά. Είναι ζόρικο ταξίδι. Είναι πραγματικά ζόρικο ταξίδι κι ένα από τα σημαντικά πράγματα για να θυμάστε είναι, ότι οι απαντήσεις βρίσκονται εκεί, φυσικά. Οι απαντήσεις βρίσκονται οπωσδήποτε εκεί.

Είναι επίσης σημαντικό να θυμάστε ότι η ιστορία, η ιστορία σας που θυμάται το μυαλό σας, δεν είναι αυτό που συνέβη πραγματικά. Το έχω πει αυτό πάρα πολλές φορές. Δεν είναι αυτό που συνέβη πραγματικά. Αλλά είναι εύκολο να παγιδευτείς σε αυτό το επίπεδο πηγαίνοντας εσωτερικά και μετά τελικά να ξεγελαστείς απ’ αυτό και να μη πας βαθύτερα και να πεις, “Ξέρεις, αυτό είναι μόνο ένα μέρος της ιστορίας, αλλά υπάρχουν κι άλλα σ’ αυτήν. Σκοπεύω να μπώ πιο βαθιά και να τα βρω.”

Είστε διαφορετικοί γιατί πηγαίνετε εντός, γιατί έχετε ακολουθήσει αυτό το πάρα πολύ μοναδικό μονοπάτι, ένα μοναχικό μονοπάτι μερικές φορές, όμως τελικά το πιο μεγαλειώδες απ’ όλα τα μονοπάτια. Μετά φτάνετε σε ένα σημείο, όταν πάτε βαθιά μέσα , πολύ βαθιά,  συχνά θέλοντας απλά να τρέξετε προς την αντίθετη κατεύθυνση, να γυρίσετε πίσω, να βγείτε πάλι εκτός, όταν πάτε βαθιά μέσα και τι συναντάτε τελικά; Τον δράκο. Τον δράκο. Πάτε βαθιά, βαθιά μέσα και μετά ξαφνικά έχετε αυτό τον δράκο να σας κομματιάζει. Τώρα είστε σίγουροι ότι θα έπρεπε να είχατε πάει έξω για τις απαντήσεις, αλλά τώρα είναι πραγματικά πολύ αργά. Έχετε πάει πολύ μακριά και τελικά καταλάβατε ότι ο δράκος είναι εκεί, για να σας δείξει  ό,τι απέμεινε από τις ψευδαισθήσεις, ό,τι απέμεινε από την ενοχή και την ντροπή και γι’ αυτό είναι εκεί, πριν φτάσετε στην Πραγμάτωση, να σκάψει πολύ πολύ βαθιά.

Αλλά το σημαντικό είναι ότι τα καταφέρατε, στο εσωτερικό. Εκεί βρίσκονται όλα. Εκεί είναι η ενέργεια. Εκεί είναι η συνειδητότητα, οι απαντήσεις, η αφθονία, η χαρά, η ευτυχία, η γαλήνη. Όλα όσα έχετε αναζητήσει, είναι όλα εκεί. Αληθινά είναι όλα εκεί.

Όμως το σημαντικό σημείο εδώ είναι, ότι αυτό σας κάνει διαφορετικούς και είστε. Είναι μια καλή στιγμή να το αναγνωρίσετε αυτό χωρίς κρίση. Ξέρετε, υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην κρίση και την παρατήρηση. Ακούγονται κάπως κοντινές, παρόμοιες, αλλά η κρίση βάζει μια κάπως αρνητική χροιά στα πράγματα. Υπάρχει μεροληψία. Υπάρχει σχεδόν, ω, κάτι αρνητικό σ’ αυτήν. Αλλά η παρατήρηση είναι να πεις, “Εγώ είμαι διαφορετικός. Αυτό δεν με κάνει καλύτερο ή χειρότερο. Απλά  είμαι διαφορετικός και είμαι διαφορετικός γιατί έχω ακολουθήσει το δικό μου μονοπάτι. Όχι το μονοπάτι του κοπαδιού, όχι το μονοπάτι που θα ήθελαν οι αρχές να ακολουθήσω, αλλά έχω ακολουθήσει το δικό μου μονοπάτι εσωτερικά.”

Αυτό σας κάνει πολύ, πολύ διαφορετικούς. Μπορεί να φανεί αυτό, καθώς σας κοιτάζω μέσα από ενεργειακά μάτια, όχι μέσα από σωματικά μάτια, αλλά αυτό δείχνει ότι είστε από εκείνους που έχουν πάρει τον δικό τους δρόμο, το δικό τους μονοπάτι. Δεν έχει τον “παράγοντα του μουγκρητού” πηγαίνοντας έξω, μένοντας στην μαζική συνείδηση. Το μουγκρητό του κοπαδιού. Τώρα αντί για μουγκρητό, είστε εσείς. Απλά είστε εσείς. Αυτό είναι που σας κάνει διαφορετικούς και πραγματικά ήρθε η ώρα να το αναγνωρίσετε, προτού προχωρήσουμε πιο πέρα με αυτά που κάνουμε. Ήρθε η ώρα να αναγνωρίσετε ότι είστε διαφορετικοί.

Υπεραισθητηριακοί

Όντας διαφορετικοί και πηγαίνοντας εντός, επίσης αναπτύξατε κάποια μάλλον μοναδικά χαρακτηριστικά και γνωρίσματα και ένα από τα πιο σημαντικά που πραγματικά βγαίνει τώρα, το οποίο αντιλαμβάνεστε όλο και πιο πολύ είναι ότι γίνεστε υπεραισθητηριακοί. Υπεραισθητηριακοί, υπερευαίσθητοι.

Λοιπόν, ναι, θα μπορούσε να συνεπάγεται ότι είστε πιο διαισθητικοί, σε μεγάλο βαθμό αυτό υπάρχει, αλλά απλά γίνεστε πιο ευαίσθητοι και αισθητηριακοί σε όλα. Το δύσκολο σ’ αυτό είναι, ότι γίνεστε πιο ευαίσθητοι προς τους ανθρώπους, την μαζική συνείδηση, τις αγενείς συμπεριφορές. Γίνεστε πιο ευαίσθητοι στην ενόχληση του χρόνου. Γίνεστε πιο ευαίσθητοι σε τροφές και αλλεργίες. Γίνεστε πιο ευαίσθητοι μέσα στο υλικό σώμα σας και είστε πιο ευαίσθητοι ακόμα και στις σκέψεις στο μυαλό σας, ό,τι είναι ενοχλητικό, ό,τι δεν μπορείτε να ανεχτείτε πια.
Έτσι ίσως να σκέφτεστε ότι κάθε μικρή παραξενιά, κάθε μικρή ιδιορρυθμία αρχίζει τώρα να βγαίνει – Γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί ξαφνικά απλά δεν μπορείτε να ανεχτείτε τον δυνατό θόρυβο των μηχανών; Γιατί συμβαίνει να μη σας αρέσουν πια τα μαλλιά των άλλων ανθρώπων; Χαχα! Ναι, υπάρχουν μερικοί από σας που το έχουν αυτό. Γιατί είστε τόσο υπερευαίσθητοι; Και υπάρχει αυτή η αίσθηση ότι ίσως κάνετε λάθος, όμως όχι. Αυτό είναι απλά μια παρενέργεια στο ότι είστε υπεραισθητηριακοί.

Από τη θετική πλευρά, θα λέγαμε, αντιλαμβάνεστε περισσότερο τα πάντα, την ομορφιά σε καθετί. Αντιλαμβάνεστε περισσότερο τη ροή και τα πρότυπα, για τα οποία οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα είχαν ιδέα. Υπάρχει μια ροή και ένα μοτίβο της φύσης. Υπάρχουν ροή και μοτίβα στη μουσική, που δεν βρίσκονται στη μουσική που μπορούν να ακούσουν τα αυτιά σας. Υπάρχει μια ροή. Υπάρχει ένας ρυθμός σε αυτά που κάνουμε εδώ στο Shoud κι αρχίζετε να μπαίνετε σε αυτόν. Δεν ξέρετε απαραίτητα πώς να το πείτε. Δεν ξέρετε τι είναι, αλλά αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει μια ροή, ένας ρυθμός όσων συμβαίνουν, γιατί είστε υπεραισθητηριακοί.

Αντιλαμβάνεστε πιο έντονα την ενέργεια. Τελικά είναι η ενέργειά σας. Απλά  αντιλαμβάνεστε πιο πολύ την παρουσία της, ότι δεν είναι εκεί έξω, ότι είναι εδώ ακριβώς. Αντιλαμβάνεστε πιο πολύ πράγματα, όπως τα πουλιά που κελαηδούν και τα σκυλιά που γαβγίζουν και τον αέρα και την αύρα που φυσάει στο πρόσωπό σας. Όλα αυτά είναι εξαιρετικές ενδείξεις, ότι απλά γίνεστε υπεραισθητηριακοί κι αρχικά είναι κάπως ζόρικο, γιατί θέλετε να μπλοκάρετε τα ενοχλητικά πράγματα. Όμως τελικά, θα μάθετε να επιτρέπετε. Θα μάθετε πώς να ενσωματώνετε ακόμα κι αυτά που είναι ενοχλητικά και ανησυχητικά για σας.

Έτσι, το θέμα είναι να πάρετε μια βαθιά αναπνοή και να επιτρέψετε. Επιτρέψτε. Μην παγιδευτείτε μέσα σε όλο αυτό.

Υπεραισθητηριακοί σημαίνει ότι, βασικά θα χρειάζεστε περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σας κι αν δεν είστε, αν απλά σκέφτεστε να βρείτε χρόνο, ήρθε η ώρα να το κάνετε πραγματικά. Ήρθε η ώρα να είστε με τον εαυτό σας στη φύση, πάντα το προτείνω, ή να κολυμπάτε, αν είστε σε ωκεανό ή σε λίμνη. Αυτό έχει την τάση να επιτρέπει σε όλα να εξισορροπούν και να συγχωνεύονται και καθώς γίνεστε όλο και πιο υπερευαίσθητοι στα πράγματα, επιτρέπει να γίνει αυτή η προσαρμογή.

Λοιπόν, αυτό δεν σημαίνει ότι ναρκώνεται. Θα συνεχίσετε να είστε πραγματικά υπερευαίσθητοι, αλλά τώρα δεν θα σας ενοχλεί απαραίτητα. Ξέρετε ότι είναι απλά ρυθμοί και πρότυπα. Απλά είναι η ροή της ενέργειας.

Και, ναι, πραγματικά, θα είστε πολύ περισσότερο μέσα στην επίγνωσή σας, στη διαίσθηση σας. Απλά θα γνωρίζετε πράγματα ακόμα και πριν συμβούν. Και δεν θέλω να ξεφύγουμε τώρα με το ότι θα είστε πνευματιστές ή μέντιουμ ή κάτι παρόμοιο. Δεν είναι αυτό. Δεν έχει σχέση με πρόβλεψη του μέλλοντος, γιατί είναι πολύ δύσκολο να προβλεφθεί το μέλλον, ακόμα και για έναν Αναληφθέντα Δάσκαλο. Πραγματικά δεν το πέτυχα τόσο σωστά με τον COVID. Πίστευα ότι θα είχε τελειώσει στο τέλος του χρόνου. Όμως, ξέρετε, οι άνθρωποι έχουν επιλογές και στο χρόνο που είχαν με τον εαυτό τους, επέλεξαν να το παρατείνουν, ώστε πραγματικά να μπορέσουν να πάνε πιο βαθιά.

Ο Κώλντρε ισχυρίζεται ότι αυτό είναι μια δικαιολογία εκ μέρους μου. Είναι μια παρατήρηση. Επίσης παρατηρώ, ότι μάλλον δεν θα έπρεπε να με διακόπτει όταν είμαι ακριβώς στη μέση μιας πραγματικά καλής συζήτησης με τέτοιες πληροφορίες (ο Αντάμους γελάει). Όχι, έχουμε μια πραγματικά καλή σχέση. Αυτός είναι υπεραισθητηριακός.

Λοιπόν, ας μη το μπερδεύουμε με την περίπτωση του μέντιουμ. Δεν αφορά το να δούμε το μέλλον, γιατί αυτό είναι σαν να βγαίνουμε εκτός. Είναι σαν να βγαίνουμε εκτός, γιατί βασικά δεν υπάρχει πρόβλεψη του μέλλοντος, όλα συμβαίνουν τώρα. Το τώρα είναι μέσα σας, οπότε αν προσπαθείτε να δείτε το μέλλον, πηγαίνετε ξανά έξω για τις απαντήσεις κι αυτές απλά δεν υπάρχουν. Πότε πότε υπάρχει η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει κάτι λίγο εκεί, αλλά πραγματικά δεν υπάρχουν.

Γίνεστε πολύ υπεραισθητηριακοί, με επίγνωση κι ένα από τα πράγματα που έχω παρατηρήσει είναι, ότι τώρα προχωράτε με αυτή την επίγνωση. Πριν θα αναλύατε. Θα σκεφτόσασταν και μετά γενικά θα το καταπνίγατε. Τώρα, προχωράτε με την  επίγνωση. Είναι κάπως σαν να παίρνετε ένα μεγάλο ρίσκο, αλλά πραγματικά δεν είναι καθόλου ρίσκο.

Αρχίζετε να μαθαίνετε να την εμπιστεύεστε. Νιώθετε αυτό το μοτίβο, τον συντονισμό αυτής της επίγνωσης, ακόμα κι αν δεν βγάζει νόημα το μυαλό, ακόμα κι αν το μυαλό λέει, “Μη το κάνεις αυτό. Δεν έχουμε αρκετά δεδομένα. Δεν έχουμε αρκετές πληροφορίες” ή “Αυτό το έκανες ήδη και πήγε στραβά.” Μαθαίνετε ότι υπάρχει κάτι στον συντονισμό. Είναι πολύ δύσκολο να το περιγράψουμε, αλλά είναι αυτό το χρυσαφένιο αγκάλιασμα, στο οποίο μπαίνεις από τη δική σου επίγνωση και μετά απλά λες, “Σκοπεύω να το κάνω. Θα προχωρήσω με την επίγνωσή μου”, που είναι πραγματικά η ευφυΐα της ενέργειάς σας. Αυτό είναι.

Γενόμενοι υπεραισθητηριακοί, υπερευαίσθητοι, τώρα επίσης έχετε αντίληψη των δικών σας ρυθμών και προτύπων. Αντί να μπαίνετε και να αμφισβητείτε πράγματα όπως η υγεία σας, για παράδειγμα, “Είμαι υγιής; Είμαι καλά; Μήπως το σώμα μου καταρρέει; Μήπως έχω καρκίνο και δεν το ξέρω ακόμα;”
Στην υπεραισθητηριακή φύση στην οποία φτάνετε τώρα, θα μάθετε πώς να ακούτε το σώμα σας. Θα μάθετε ότι έχει τα πρότυπά του και θα σας ενημερώνει. Θα σας ενημερώνει ότι είναι εκτός ισορροπίας. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ή να έχετε άγχος γι’ αυτό.
Γιατί τώρα είσαστε πιο πολύ στο «τώρα, στη στιγμή, ακούγοντας την αρμονία του σώματός σας», και όταν το κάνετε, όταν ακούτε την αντήχηση του βιολογικού σας σώματος, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε τότε, “Είμαι άρρωστος; Θα αρρωστήσω αύριο; Μήπως πρόκειται να συμβεί κάτι αναπάντεχο; Μήπως θα κολλήσω COVID;” Με την ευκαιρία, οι Σώμπρα είχαν ένα εξαιρετικά χαμηλό ποσοστό κορωνοϊού,   εξαιρετικά χαμηλό ποσοστό.

Έτσι, ακούτε το σώμα και τώρα είστε σε αρμονία με αυτό, οπότε αντί να στέλνετε όλα αυτά τα μηνύματα και τις ενέργειες της ανησυχίας για το σώμα, το οποίο τότε θα φέρει αυτή την ενέργεια της ανησυχίας, τώρα υπάρχει μια πολύ πιο καθαρή σωματική ροή κι αυτό ανοίγει το δρόμο για το φωτεινό σώμα. Προτιμώ να το λέω το “Ελεύθερο Ενεργειακό Σώμα.” Κάνει χώρο για να έρθει αυτό.

Λοιπόν, κάτι σημαντικό σχετικά με το Ελεύθερο Ενεργειακό Σώμα είναι ότι εσείς, οι άνθρωποι, δεν πρόκειται να το κάνετε αυτό. Έχετε προσπαθήσει. Κοιτούσατε εκτός. Το ξέρω. Μερικοί από σας κοροϊδεύατε, κοιτούσατε εκτός και ίσως κάνατε μαθήματα ή διαβάζατε βιβλία ή κάτι, αλλά ο άνθρωπος δεν φέρνει το Ελεύθερο Ενεργειακό Σώμα. Δηλαδή, δεν εξαρτάται από σας. Από σας εξαρτάται να το βιώσετε όταν γίνει.

Το Ελεύθερο Ενεργειακό Σώμα έρχεται σαν φυσικό αποτέλεσμα της δικής σας συνειδητότητας, του δικού σας επιτρέπω, της δικής σας επιθυμίας να φτάσετε στην Πραγμάτωση και να μείνετε στον πλανήτη σαν άνθρωποι. Τότε το Ελεύθερο Ενεργειακό Σώμα έρχεται φυσικά. Δεν έρχεται επειδή το εκλιπαρείτε. Δεν έρχεται επειδή αλυχτάτε με την πανσέληνο ή επειδή γίνατε vegan ή κάτι παρόμοιο. Τίποτα απ’ αυτά δεν κάνει διαφορά. Ξαναλέω, έτσι πάτε εκτός. Ξαναλέω, έτσι είναι όταν πιστεύετε ότι ο άνθρωπος πρέπει να χειριστεί την κατάσταση κι αυτό δεν ισχύει.

Η δουλειά σου, αγαπητέ άνθρωπε, είτε πρόκειται για φώτιση είτε για το Ελεύθερο Ενεργειακό Σώμα, είτε οτιδήποτε, η δουλειά σου είναι να το βιώσεις. Δεν χρειάζεται να το κάνεις να συμβεί.

Είναι λες κι αρχικά κάνεις αυτή την επιλογή, αλλά μια πολύ γενική επιλογή. Μια γενική επιλογή να πας στο επόμενο επίπεδό σου. Χωρίς όλες τις μικρές λεπτομέρειες, γιατί δεν τις ξέρεις και δεν είναι σημαντικές. Έκανες μια μεγάλη επιλογή για διαφορετική ζωή, μια δική σου επανεκκίνηση, πριν από πάρα πολλά χρόνια, πραγματικά πριν από πολλές ζωές. Τώρα πρόκειται να το βιώσεις. Όχι να προσπαθήσεις να το κάνεις.
Δεν μπορείς να φέρεις το Ελεύθερο Ενεργειακό Σώμα, γιατί αυτό που θα συμβεί είναι ότι απλά θα γίνει μια διανοητική εκδοχή του βιολογικού σώματος. Με άλλα λόγια, το μυαλό σε ξεγελάει. Το μυαλό θέλει να συμμορφωθεί και το μυαλό σε ξεγελάει και λέει, “Ω, ναι, τώρα έχεις το Ελεύθερο Ενεργειακό σου Σώμα ή το φωτεινό σου σώμα.” Κι απλά δεν μπορείτε, αλλά ούτε και θέλετε, ούτε θέλετε την ευθύνη. Όχι. Απλά το θέμα είναι να βιώσετε τώρα πώς είναι να είσαι στο σώμα Και, να είσαι στο βιολογικό σώμα και ταυτόχρονα να βιώνεις την συγχώνευση του Ελεύθερου Ενεργειακού σας Σώματος.

Όλο αυτό είναι αποτέλεσμα αυτής της βαθιάς βουτιάς στο εσωτερικό. Γι’ αυτό συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, αλλά δεν χρειάζεται να τα χαρτογραφήσετε. Δεν χρειάζεται να τα σχεδιάσετε. Δεν χρειάζεται να τα κατασκευάσετε. Μόνο να τα βιώσετε. Αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα. Είτε είναι η φώτιση σας, είτε είναι το Ελεύθερο Ενεργειακό Σώμα σας, είτε είναι πραγματικά ακόμα και η αφθονία σας ή οτιδήποτε απ’ αυτά, δεν χρειάζεται να δουλέψετε γι’ αυτό. Η ευφυΐα είναι μέσα στην ενέργειά σας. Είναι για να την βιώσετε. Αυτό είναι. Είναι για να επιτρέψετε πρώτα και μετά να βιώσετε.

Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε τώρα για τον εαυτό σας, καθώς συνεχίζετε το εσωτερικό ταξίδι, να το επιτρέψετε – να επιτρέψετε την Ελεύθερη Ενέργεια, να επιτρέψετε την αφθονία, να επιτρέψετε την Πραγμάτωση – και μετά να την βιώσετε. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η ψυχή σας φωνάζει λέγοντας, “Ει, απλά βίωσέ το. Σταμάτα να το σκέφτεσαι. Σταμάτα να το σχεδιάζεις. Σταμάτα να ανησυχείς γι’ αυτό. Αμάν, απλά βίωσέ το.” Τότε θα είστε αληθινά σε συγχρονισμό με την ενέργεια σας.

Και ξέρω ότι για τον άνθρωπο μερικές φορές είναι λες και, “Λοιπόν, τώρα είμαι απλά μια μαριονέτα;” Καθόλου. Έχετε ένα δώρο κι αυτό το δώρο είναι ότι είστε το ανθρώπινο κομμάτι του Εγώ Είμαι, της ψυχής. Είναι η δράση, ο ρόλος που παίζετε τώρα κι ο άνθρωπος είναι το εμπειρικό κομμάτι της ψυχής.

Ναι, είστε επίσης η ψυχή, αλλά η ψυχή δεν σκέφτεται όπως ένας αναθεματισμένος άνθρωπος. Η ψυχή δεν φέρεται σαν άνθρωπος. Η ψυχή δεν ανησυχεί για το μέλλον. Η ψυχή δεν ανησυχεί για την ενέργεια. Εννοώ, ναι, είστε άνθρωποι αυτή τη στιγμή σε εμπειρία και μέσα από την εμπειρία ένα μέρος αυτού μετά φτάνει στην Συνειδητοποίηση, ότι είστε επίσης και η ψυχή. Είστε η ενέργεια, είστε η σοφία, είστε οι δυνατότητες και ταυτόχρονα είστε οι άνθρωποι, που τα βιώνουν εδώ στον πλανήτη.

Αυτό είναι τόσο μεγάλο θέμα, σε όσα συζητάμε σήμερα, πού πάμε με αυτά, αν πραγματικά εξαρτάται από σας, δυο βασικά πράγματα. Επιτρέπω σημαίνει ανοίγω την πόρτα. Ανοίγετε την πόρτα σε όλα όσα είστε και μετά τα βιώνετε. Δεν είναι τόσο ζόρικο. Λοιπόν, ξέρω ότι είναι ζόρικο κάποιες μέρες, αλλά η ιδέα, το συνολικό θέμα -ανοίγω την πόρτα κι επιτρέπω – αυτό είναι το νούμερο ένα. Το νούμερο δυο, να το βιώσετε. Μην κάθεστε εκεί απλά κρυμμένοι απ’ αυτό. Βγείτε έξω και βιώστε το. Να είστε μέσα σ’ αυτό. Τότε θα ακούσετε την ψυχή να γελάει και να χαίρεται και να χειροκροτεί και τότε τα πράγματα θα έχουν επανέλθει σε  συγχρονισμό, θα είναι πάλι σε συγχρονισμό.
Ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή με αυτά.

Σε Συγχρονισμό – Μεράμπ

Έτσι αγαπητοί μου φίλοι, το πραγματικό θέμα στη συνάθροιση μας σήμερα είναι να  διευθετήσουμε όλες τις ενέργειες, να ψυχαγωγηθούμε λίγο, μερικές ιστορίες και τώρα φτάνουμε στο σημαντικό κομμάτι. Και ναι, πρόκειται να μιλήσουμε για την ενέργεια, γιατί αυτή έχει σημασία τώρα.

Το σημαντικό είναι να καταλάβετε, ότι αν είναι να μείνετε εδώ στον πλανήτη σαν πραγματωμένες ανθρώπινες υπάρξεις, σαν πραγματωμένοι Μάστερ, τώρα όλα έχουν σχέση με την ενέργεια. Όλα έχουν σχέση με την ενέργεια. Και ξέρετε, πραγματικά αποδέχεστε την σοφία. Είμαι ενθουσιασμένος με αυτό. Αποδέχεστε και αγκαλιάζετε την σοφία.

Οι δυνατότητες που αρχίζετε να ανακαλύπτετε – όλα αυτά είναι της ψυχής, η σοφία, οι δυνατότητες – αρχίζετε να συνειδητοποιείτε, ότι έχετε πάρα πολλές επιλογές και αυτό γίνεται διασκεδαστικό. Συνειδητοποιείτε ότι δεν είστε απλά κολλημένοι με ένα μοναδικό πρότυπο, ότι μπορείτε πραγματικά να μπείτε στις δυνατότητές σας και να διαλέξετε τώρα αυτό που σας κάνει χαρούμενους.

Όμως η ενέργεια εξακολουθεί να σας διαφεύγει, κάπως σας κάνει να προβληματίζεστε κι αναρωτιέστε, “Πού είναι; Τι να κάνω με αυτήν;”

Ακόμα ψάχνετε γι’ αυτήν έξω. Και ξέρω ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ζήσατε τόσες πολλές ζωές με την ψευδαίσθηση ότι είναι έξω από σας και ξαφνικά προχωράτε στη ζωή και κάνετε μια πολύ απότομη στροφή δεξιά. Πραγματικά, μια στροφή σχεδόν 180 μοιρών λέγοντας, “Ω, όχι. Πραγματικά, είναι όλη δική μου ενέργεια.” Είναι εντάξει. Χρειάζεται λίγος χρόνος για να αφομοιωθεί αυτό.

Αυτό που συμβαίνει τώρα, αυτό που βλέπω ότι τόσοι πολλοί από σας αρχίζετε να κάνετε πραγματικά, λίγο κάθε φορά, είναι ότι είστε σε συγχρονισμό με τη δική σας ενέργεια.
Τι σημαίνει αυτό, «Σε συγχρονισμό με τη δική σας ενέργεια;»

Σημαίνει κατανόηση -ακόμα κι αν δεν είναι απόλυτη κατανόηση, ακόμα και μόνο λίγη κατανόηση – ότι είναι όλη δική σας. Είναι όλη δική σας. Όλα όσα αντιλαμβάνεστε με τα μάτια και τα αυτιά σας, με τις σωματικές σας αισθήσεις είναι πραγματικά όλα δικά σας.

Ξέρω ότι τα μάτια θέλουν να πιστεύετε, ότι τα πάντα είναι έξω, αλλά αυτό είναι απλά η αντίληψη από τα μάτια. Πραγματικά, όλα είναι στο εσωτερικό. Κλείστε τα μάτια σας για μια στιγμή, όλα είναι εκεί ακριβώς.

Όλα προέρχονται από το εσωτερικό. Τίποτα απ’ αυτά δεν προέρχεται από έξω.

Το ίδιο ισχύει και με τα αυτιά σας. Απλά σταματήστε να ακούτε έξω κι ακούστε μέσα για μια στιγμή. Όλα είναι εκεί μέσα.

Η ανθρώπινη αντίληψη θεωρεί ότι είναι έξω. Και τότε δεν είναι ποτέ ικανοποιητικά, ποτέ δεν είναι δικά σας.

Όμως αυτό που συμβαίνει τώρα, το λέω με περηφάνια, είναι ότι τώρα καταλαβαίνετε ότι όλα είναι στο εσωτερικό και συγχρονίζεστε με τη δική σας  ενέργεια. Είναι μια συμβατότητα με την ενέργεια. Είναι μια ροή της ενέργειας. Είναι η Χάρη με την ενέργεια. Είναι σαν να είναι απλά όλη εκεί για σας. Το λέω «Σε  συγχρονισμό» (Ensynch), Κώλντρε. Σε συγχρονισμό.

Μου αρέσει να βάζω το «e-n» μπροστά από όλα – Entelligence και Ensynch. Ξέρετε, ο Στηβ Τζομπς το έκανε με τα iPhone, iPods, iPads, iCars, iGo, ο,τι νάναι. Αλλά εμένα είναι το «en» -Ensynch, Entelligence. Ναι, το e-n, μια υπενθύμιση ότι αυτή είναι η ενέργεια σας. Είναι όλη εντός.

Ο συγχρονισμός αρχίζει να συμβαίνει, είναι αυτή η φυσική αρμονία με εσάς και την ενέργειά σας. Είναι αρμονία να συνειδητοποιείτε, ότι απλά κυλάει και είναι όλη εκεί για να σας υπηρετήσει. 

Και δεν χρειάζεται να δουλέψετε γι’ αυτό. Δεν της χρωστάτε τίποτα. Ούτε και χρειάζεται να συμπεριφερθείτε με συγκεκριμένο τρόπο. Είναι όλη εκεί. Είναι όλη δική σας.
Σε συγχρονισμό με την ενέργειά σας.

Καθώς αυτό αρχίζει να συμβαίνει, τα πάντα απλά γίνονται πιο ομαλά και πιο εύκολα. Και τότε θα είστε πιο πρόθυμοι να πάτε σε εμπειρίες, που διαφορετικά θα θεωρούσατε πολύ παράτολμες.

Είστε σε συγχρονισμό με την ενέργειά σας – συμβατότητα, ροή – και τότε  συνειδητοποιείτε ότι μπορείτε να κάνετε αυτά τα άλλα πράγματα. Μπορείτε να εξερευνήσετε άλλες δυνατότητες. Μπορείτε να αλλάξετε τη ζωή σας ή να διευρύνετε τη ζωή σας. Μπορείτε να ρυθμίσετε εκ νέου τη ζωή σας. Μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε θελήσετε. Και δεν θα έχετε πια αυτά τα «προσπαθώ κάτι καινούριο» και μετά « Ωχ, ήταν καταστροφή».

Τώρα ξαφνικά την έχετε να κυλάει και συνειδητοποιείτε, ότι σε οποιοδήποτε δεδομένο σημείο μπορείτε να αλλάξετε ακόμα και ο,τι κάνετε αυτή τη στιγμή. Ας πούμε ότι πάτε σε κάποιες νέες δυνατότητες, μπορείτε να τις αλλάξετε εύκολα και είναι πολύ ρευστό, πολύ κομψό.

Και αρχίζετε να συνειδητοποιείτε ότι η ενέργεια δεν είναι καθόλου άκαμπτη. Δεν είναι δομημένη. Δεν είναι μοναδική ή περιορισμένη.

Όπως είπα πριν, ακόμα και η επιστήμη και τα μαθηματικά είναι υπέροχα. Είναι απλά ένας τρόπος να βλέπεις τα πράγματα. Υπάρχουν πάρα πολλές παραλλαγές της επιστημονικής μεθόδου, υπάρχουν πολλές διαφορετικές εκδοχές των μαθηματικών. Λοιπόν, ένας μαθηματικός θα πάθαινε κρίση με αυτό, αλλά, βλέπετε, είναι ακόμα σε μια ενεργειακή συμμόρφωση, «Πρέπει να είναι έτσι».

Και ούτε χρειάζεται να δουλέψετε γι’ αυτό. Τον βλέπω ήδη, έναν ενεργειακό  συγχρονισμό, μια ενεργειακή αρμονία.
Όπου δεν θα παλεύετε όπως πριν.
Όπου δεν θα νιώθετε αυτή την αίσθηση περιστασιακής απελπισίας.

Τώρα απλά θα παίρνετε μια βαθιά αναπνοή και θα νιώθετε το μεγαλείο της δικής σας ενέργειας που σας υπηρετεί, γνωρίζοντας ότι αυτή έχει μια έμφυτη ευφυΐα. Όχι σαν το ανθρώπινο μυαλό, αλλά μια ευφυΐα μέσα της. Γνωρίζοντας ότι αυτή έχει ήδη την σοφία.
Ούτε και χρειάζεται να προσπαθείτε να είστε σοφοί. Είναι όλα εκεί στη ροή, στον  ενεργειακό συγχρονισμό.

Αυτό βλέπω τώρα στους Σώμπρα. Όταν κάθομαι στη Λέσχη των Αναληφθέντων Δασκάλων και κοιτάζω το Shoud σαν το επόμενο φωτογραφικό στιγμιότυπο της ιστορίας των  Σώμπρα – «Τι πρόκειται να συζητήσουμε;» – το βλέπω. Το είδα χθες βράδυ. «Αρχίζουν να έχουν Συγχρονισμό.»

Όταν συνειδητοποιήσετε έστω και λίγο, ότι η ενέργεια είναι δική σας και είναι εκεί για να σας υπηρετεί κι όταν αρχίσετε ακόμα και λίγο να το επιτρέπετε και μετά να μπαίνετε στην εμπειρία, αυτό είναι σπουδαίο.

Αυτό είναι πάρα πολύ σπουδαίο, γιατί τότε αρχίζετε να είστε πιο άνετοι με αυτό. Είστε πιο πολύ σε συγχρονισμό με την ενέργειά σας και τότε αυτή μπορεί να ανταποκριθεί σε σας με ακόμα πιο όμορφο τρόπο.

Και τότε θα ανησυχείτε λιγότερο και θα βιώνετε περισσότερο κι αυτό προκαλεί ακόμα περισσότερο συγχρονισμό, ροή και αρμονία με την ενέργεια σας.

Κι όταν συμβεί αυτό, θα νιώθετε ακόμα καλύτερα και θα ανοιχτείτε περισσότερο και θα δοκιμάσετε καινούρια πράγματα και νέες εμπειρίες και νέες δυνατότητες και ξαφνικά η ζωή είναι πολύ ικανοποιητική.

Η ζωή είναι πολύ μεγαλειώδης και θα συνειδητοποιήσετε, ότι το θέμα ήταν μόνο να έχετε Συγχρονισμό.   

Μετά αρχίζετε να σκέφτεστε, «Ω, πραγματικά είμαι διαφορετικός. Είμαι  διαφορετικός από τους άλλους. Όχι καλύτερος ή χειρότερος, απλά διαφορετικός, γιατί ακόμα προσπαθούν να συγχρονιστούν, προσπαθούν να μπουν στο βηματισμό της μαζικής συνείδησης. Προσπαθούν ακόμα να πάρουν την ενέργειά τους από έξω. Προσπαθούν ακόμα να κατευνάσουν τους θεούς ή τους φυσικούς νόμους ή οτιδήποτε είναι στο εξωτερικό για να συγχρονιστούν», και αρχίζετε να συνειδητοποιείτε πόσο ανώφελο είναι αυτό, πως δεν είναι ικανοποιητικό, πόσο άχαρο και γκρίζο είναι.

Τότε ένα μεγάλο χαμόγελο θα έρθει στο πρόσωπό σας, θα πάρετε μια μεγάλη βαθιά αναπνοή και «Εγώ Είμαι σε Συγχρονισμό. Ούτε που χρειάζεται να το σκέφτομαι, γιατί οι ενέργειες είναι σε συγχρονισμό φυσιολογικά. Δεν χρειάζεται να τους πω τί να κάνουν γιατί είναι σε συγχρονισμό φυσιολογικά, γιατί είναι όλες δικές μου».

Και τότε αρχίζουν να συμβαίνουν όλοι αυτοί οι συγχρονισμοί και δεν είναι πια περιστασιακοί ή ασυνήθιστοι ή απροσδόκητοι. Είναι απλά μέρος της κάθε μέρας.  Συγχρονισμοί
Οι άνθρωποι να βρίσκονται στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή.

Ή έχετε καθυστέρηση στην κίνηση και βρίζετε γι’ αυτό, αλλά μετά συνειδητοποιείτε, «Ω, όχι. Αυτό είναι κομμάτι του Συγχρονισμού. Είμαι στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή», κι ανακαλύπτετε αργότερα, ότι έπρεπε να φτάσετε λίγο αργοπορημένος για τον ένα ή τον άλλο λόγο. Ίσως αποφύγατε ένα ατύχημα. Ίσως ήταν απλά μια καλύτερη στιγμή ευκαιρίας με ένα άλλο άτομο. Ίσως ήταν μια στιγμή για να μείνετε μόνοι σας. Δεν έχει σημασία, είστε σε συγχρονισμό με τον εαυτό σας.

Δεν υπάρχουν ασκήσεις να κάνετε γι’ αυτό. Δεν υπάρχουν εργασίες ή οτιδήποτε άλλο. Απλά είναι να συνειδητοποιήσετε, ναι, ότι φτάνετε σε συγχρονισμό και μετά αυτό συνεχίζει να συμβαίνει.
Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή.

Δεν είναι ένα απ’ αυτά τα πράγματα που θα έρθουν «όπου νάναι», το βλέπω να συμβαίνει τώρα.
Δεν είναι το καρότο μπροστά από το άλογο. Το βλέπω να συμβαίνει σε τόσους πολλούς από σας και μετά θα συνεχίσει να εξαπλώνεται σε όλους κι ο  Συγχρονισμός θα γίνει ένας τρόπος ζωής.

Ο Συγχρονισμός θα γίνει απλά η φυσική σας ροή, από τη στιγμή που θα ξυπνάτε το πρωί μέχρι την ώρα που θα πηγαίνετε για ύπνο το βράδυ και μετά θα μπαίνει ακόμα και στο όνειρό σας. Είστε απλά σε συγχρονισμό με τη δική σας ενέργεια. Είναι ο καλύτερος καβαλιέρος που θα μπορούσατε να φανταστείτε – να είστε σε Συγχρονισμό.

Ναι, μιλάμε πολύ για την ενέργεια. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι τόσο σημαντική τώρα, αφού θα μείνετε εδώ στον πλανήτη, για να μη συνεχίσετε να αγωνίζεστε, για να μην ψάχνετε έξω γι΄αυτήν, αλλά να συνειδητοποιήσετε ότι δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα τώρα, εκτός από το να πάρετε αυτή τη βαθιά αναπνοή και να χαμογελάσετε.
Νομίζατε ότι θα έλεγα «επιτρέψτε», σωστά; Μπα. Απλά πάρτε αυτή τη βαθιά αναπνοή και χαμογελάστε.
Και ξέρετε, καθώς θα το κάνετε, μπορείτε απλά να νιώσετε αυτή την ενέργεια, αυτό τον συγχρονισμό.
Και ξέρετε κάτι; Ήταν πάντα εκεί.
Αλλά όταν κοιτάτε έξω, απλά δεν πρόκειται να τον βρείτε. Όταν κοιτάτε να είστε σε συγχρονισμό εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο οι πλανήτες, τα αστέρια, οι αστερισμοί είναι τοποθετημένα ή εξαιτίας της αριθμολογίας μιας συγκεκριμένης μέρας, παρόλο που όντως μου αρέσει το γεγονός, ότι σήμερα είναι μια μέρα δημοσίευσης (με τους αριθμούς) 4-3-2-1.

Συνειδητοποιείτε ότι δεν έχει σχέση με το πόσο καλοί ή κακοί ήσασταν ή πόσο έξυπνοι είστε, πόσο εμφανίσιμοι, τίποτα απ’ αυτά. Συνειδητοποιείτε ότι ο  Συγχρονισμός υπήρχε πάντα. Απλά περίμενε εσάς.
Περίμενε να φτάσετε εδώ και τώρα.
Περίμενε απλά να τον εμπιστευθείτε και να τον επιτρέψετε. Αυτό είναι.

Λοιπόν, ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή. Εσείς μέσα στον ενεργειακό συγχρονισμό σας, στην ενεργειακή αρμονία σας
(παύση)
Όλα είναι η ενέργειά σας.
Όλα είναι εδώ για να σας υπηρετήσουν.
Και τώρα απλά πάρτε μια βαθιά αναπνοή κι επιτρέψτε στον εαυτό σας να συγχρονιστεί με αυτήν.
(παύση)
Όταν είστε σε Συγχρονισμό, δεν υπάρχουν πολλά «ουπς» και δεν υπάρχουν πολλά απ’ αυτά που θα ονομάζατε λάθη. Αλλά ακόμα κι αν υπάρξουν, γρήγορα αυτο-επιδιορθώνονται. Διευθετούνται γρήγορα και μετά θα συνειδητοποιήσετε, «Αυτό πραγματικά δεν ήταν καθόλου λάθος. Δεν υπάρχουν ‘ουπς’ σ’ αυτό.» Όλα απλά  αφορούσαν τον Συγχρονισμό.

Μερικές φορές αυτή η ροή της ενέργειάς σας, αυτός ο συγχρονισμός, σας πηγαίνει σε μέρη, σας βάζει σε πράγματα που το ανθρώπινο μυαλό ίσως να μην περίμενε, γιατί λειτουργεί ακόμα με περιορισμούς και δεν έχει πραγματική κατανόηση της ενέργειας. Όμως τότε θα συνειδητοποιήσετε γρήγορα ότι δεν πήρατε λάθος δρόμο, δεν υπήρξε λάθος, αρνητικό, κακό. Είστε απλά κυριολεκτικά σε Συγχρονισμό με την ενέργειά σας.

Έτσι, αγαπητοί Σώμπρα, δεν ζητάω τίποτα παραπάνω από το να το επιτρέψετε και μετά να το βιώσετε.
Να το βιώσετε. Τι σημαίνει αυτό; Οτιδήποτε θελήσετε.

Όντας σε Συγχρονισμό, θα μπορούσε απλά να είναι, να ακούσετε μουσική
Θα μπορούσε απλά να είναι σε Συγχρονισμό όσον αφορά τον τρόπο που προσεγγίζετε τον εαυτό σας, την ταυτότητά σας, τις σκέψεις σας τώρα, πώς σκέφτεστε για τον εαυτό σας, πώς υπάρχει αυτή η κριτική φωνή, αυτή η διορθωτική φωνή. Δεν είναι πια αναγκαία. Όταν είστε σε Συγχρονισμό, δεν χρειάζεστε την διορθωτική εσωτερική φωνή.

Επίσης δεν χρειάζεστε πράγματα από έξω να σας ρυθμίσουν, να σας κάνουν καλύτερους ή διαφορετικούς. Όχι, είστε σε Συγχρονισμό.

Ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή με την ομορφιά αυτής της μέρας και των ενεργειών σας. Κάθε βήμα, κάθε βήμα είναι σε Συγχρονισμό.
Κάθε ανάσα. Κάθε σκέψη.

Η κάθε νέα εμπειρία στην οποία μπαίνετε, αρχίζετε να συνειδητοποιείτε ότι είναι μια από εκείνες τις στιγμές «Ω, Θεέ μου. Απλά κυλάω με τη δική μου ενέργεια. Είμαι σε Συγχρονισμό με τον εαυτό μου κι ούτε που χρειάζεται να δουλέψω γι’ αυτό».

Ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή αυτή τη μέρα.

Βλέπετε πόσο πολύ εύκολο είναι πραγματικά. Είναι πραγματικά πολύ εύκολο.

Έτσι, καθώς κλείνουμε αυτό το όμορφο στιγμιότυπο ιστορίας, το οποίο ονομάζουμε Shoud, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τους Αναληφθέντες Δασκάλους που ήταν εδώ μαζί μου σήμερα παρέχοντας λίγη κωμική ανακούφιση και ίσως λίγο ενδιαφέρον.

Λοιπόν, με αυτά, αγαπητοί Σώμπρα, είναι πάντα απόλαυση να είμαι εδώ με καθέναν από σας. Ανυπομονώ να είμαι πάλι μαζί σας προσωπικά το συντομότερο δυνατόν.
Με αυτά, άσχετα από πόσα «ουπς» υπάρχουν στη ζωή σας, να θυμάστε ότι όλα είναι καλά σε όλη τη δημιουργία.

Με αυτά, Εγώ Είμαι ο Αντάμους, σε υπηρεσία προς εσάς.

 

Μετάφραση: Μαίρη Πολυχρόνη
Review και επιμέλεια : Μαρία Γρηγοράκη
Σπόνσορες : Ζωή Μπουζούκα, Φωτεινή Καμπά

 

 

Υπότιτλοι :Κατερίνα Θαλασσά

 

*** Αν θέλετε να κάνετε μια δωρεά, σαν ανταλλαγή ενέργειας, για την επικοινωνία του Αντάμους ,που μόλις διαβάσατε στα Ελληνικά, και το βίντεο με υπότιτλους, για να μhttps://www.youtube.com/watch?v=wZBMlno1Ykcπορούμε να συνεχίσουμε τις μεταφράσεις κάθε μήνα, και να ανταποκριθούμε στα έξοδα του site, για το όνομα, τον χώρο στο ίντερνετ, και την συντήρησή του, πατήστε το κάτωθι κουμπί “Donate”. Οποιοδήποτε ποσό είναι πολύτιμο για μάς και σας ευχαριστούμε πολύ! ”
Y.Γ. Αν δεν έχετε Pay Pal, μπορείτε να κάνετε τη δωρεά σας στον κάτωθι λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς με ΙΒΑΝ : GR 55 01720200005020038694242