Shoud 7, Wings

Sponsored links

Donate Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε τις μεταφράσεις κάνοντας ένα paypal donation

  3 -3 – 2018

( Σχέση ανάμεσα στον Τέσλα και τον Έλον Μάσκ, Πού βρισκόμαστε, Επιτρέποντας, Αλλάζοντας τη σχέση μας με την ενέργεια, Απελευθέρωση από την μαζική συνείδηση,Νο More, Aπλότητα, προκλήσεις, Αφθονία και ενέργεια, Από την Σκέψη στη Συνείδηση, Είναι αληθινό ? , Μπαίνοντας στα όνειρα, μεράμπ.)

Είμαι αυτό που Είμαι ,ο Αντάμους Σαιν Ζερμαίν . Σας ευχαριστώ.

Ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή, καθώς ξεκινάμε αυτό το Shoud. Θα είναι ένα διαφορετικό Shoud με πολλούς τρόπους, αλλά μπορεί να σημαίνει πολλά για σας με την πάροδο του χρόνου.

Αυτό το Shoud γίνεται προς τιμήν αυτής της βαθιάς σύνδεσης, ανάμεσα στον άνθρωπο και στον Μάστερ. Έχουμε  τους ανθρώπους, που είναι εδώ  – αυτούς που παρακολουθούν από το ίντερνετ, και αυτούς εδώ στο Κολοράντο – τους ανθρώπους που πέρασαν τόσα πολλά, τους ανθρώπους για τους οποίους σας μίλησα την προηγούμενη φορά, που σας είπα ότι ο Βυσσινί Κύκλος έχει φτάσει σε αυτό το εντυπωσιακό σημείο, εντυπωσιακό στον βαθμό να έχει αλλάξει ακόμα κι αυτό το ίδιο το Βυσσινί Συμβούλιο ( εννοεί την ομάδα από την άλλη πλευρά του πέπλου, με τους Αναλ.Δασκάλους).  Τους ανθρώπους, που έχουν υπομείνει τόσα πολλά και που έχουν επιμείνει στο εσωτερικό τους γνωρίζειν στο ταξίδι τους. Αυτό που έχουμε  στο Shoud αυτού του μήνα είναι αυτή η πραγματική , συνειδητή και αληθινή σύνδεση που υπάρχει τώρα ανάμεσα στον άνθρωπο και στον Μάστερ.

Ο Μάστερ ήταν μια ιδέα. Μίλησα για τον Μάστερ όσον αφορά το γεγονός ότι είναι η σοφία όλων των ενσαρκώσεων. Αλλά ο Μάστερ ήταν μια ιδέα για πολλούς. Έχετε σκεφτεί το θέμα του Μάστερ. Έχετε προσπαθήσει να εξανθρωπίσετε τον Μάστερ, αλλά τώρα όλοι σας φτάσατε σε ένα σημείο, όπου ο Μάστερ, όχι μόνο είναι εδώ, αλλά αρχίσατε και να τον ακούτε. Ο Μάστερ που καλέσατε στο σπίτι του ανθρώπου, στην καθημερινή σας ζωή και μετά αναρωτιόσασταν, «Θα εμφανιστεί ποτέ ο Μάστερ; Τι θα συμβεί τώρα; Τι είναι αυτό το πράγμα, που το λένε σοφία;» Αλλά σήμερα πραγματικά έχει συμβεί αυτή η σύνδεση ανάμεσα σε σας και τον Μάστερ, όταν ακούτε τον Μάστερ να σας μιλάει, ίσως όχι με λόγια που έχετε συνηθίσει, αλλά τον ακούτε με την καρδιά και την ψυχή, και δεν αναρωτιέστε πλέον, «Πού είναι αυτός ο Μάστερ για τον οποίο μας μιλούσε ο Αντάμους; Μήπως ισχύει για τους άλλους ανθρώπους;» αλλά γνωρίζετε πλέον πολύ καλά αυτή την παρουσία.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή σε αυτή την ημέρα του ανθρώπου και του Μάστερ, που δεν είναι πια μια ιδέα, αλλά τον έχετε φέρει μέσα σας, τον έχετε φέρει στην ζωή σας. Και δεν είναι κάτι που περίμενε ο άνθρωπος ή που θα μπορούσε ποτέ να διανοηθεί πώς θα είναι. Είναι διαφορετικό. Και ίσως αυτός να είναι ένας από τους λόγους, που σας πήρε λίγο καιρό ή που δεν το γνωρίζατε. Ήταν απλά μια διανοητική ή μια φιλοσοφική ιδέα, αλλά τώρα γίνεται πραγματικότητα.

Το λέω αυτό επειδή οι ενέργειές σας είναι εκεί που είναι και ξέρω ότι κατά καιρούς εξακολουθείτε να δέχεστε προκλήσεις. Το λέω  αυτό με αφορμή την επαναδιοργάνωση του Βυσσινί Συμβουλίου. Είπα πρόσφατα ότι στο Βυσσινί Συμβούλιο, περίπου χίλια τριακόσια μέλη αποχώρησαν και πήγαν να δουλέψουν με ανθρώπους  και επίσης πήγαν σε άλλες σφαίρες, συνεχίζοντας να εστιάζουν στις διδασκαλίες που έκανε πάντα το Βυσσινί Συμβούλιο. Αλλά τώρα, όσοι έμειναν στο Βυσσινί Συμβούλιο, όλες οι οντότητες και οι άγγελοι και αυτοί που το υποστηρίζουν, είναι εδώ μόνο για εσάς. Μόνο για εσάς. Όχι για τους άλλους που έφυγαν για να κάνουν διαφορετικά πράγματα, που περνάνε την αφύπνισή τους ή τις διδασκαλίες τους στις άλλες σφαίρες, αλλά είναι εδώ μόνο για εσάς. Έχετε στην διάθεσή σας τους πόρους τους. Και λέτε, «Μα τι θα κάνουν; Πότε θα έρθουν;» Θα πάμε και σε αυτό σε ένα άλλο μας Shoud.

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή σε αυτό το Shoud. Έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Μάστερ είναι εδώ και εσείς τον ακούτε. Πάρτε μια καλή βαθιά αναπνοή και απλά επιτρέψτε το.

Ανυπομονώ να ξαναδώ αυτό το Shoud – ίσως σε έναν χρόνο από τώρα – να το ξαναδούμε και να πούμε, « Ίσως αυτό να ήταν το σημείο αλλαγής. Ίσως ο Μάστερ να  υπήρχε, αλλά ποτέ δεν τον είχα ακούσει πραγματικά, ποτέ δεν είχα νοιώσει πραγματικά την παρουσία του. Αλλά τελικά μια μέρα πέρασα αυτό το όριο και  επέτρεψα να συμβεί.»

Κι έτσι λοιπόν, καλή βαθιά αναπνοή.

Ας ξεκινήσουμε το κανονικό μέρος του Shoud. Τώρα, θα το κάνουμε λίγο διαφορετικά σήμερα. Χμ. Ζήτησα στον Κώλντρε να προετοιμάσει  – Θεούλη μου – διαφάνειες ( γέλια). Αυτό μπορεί να μην ξανασυμβεί, ποτέ, μα ποτέ σε καμιά άλλη συγκέντρωσή μας , αλλά έχω πολλά θέματα να καλύψω σήμερα. Θα ήταν υπερβολικό για την αγαπητή Λίντα ,να πρέπει να γράφει στον πίνακα πολλές λέξεις, και επίσης ήθελα ένα ντοκουμέντο , κάτι που θα μπορούσατε να το εκτυπώσετε για να το έχετε, να το βάλετε στο γραφείο σας ή οτιδήποτε κάνετε με αυτά τα πράγματα  στις μέρες μας, πέρα  από την εκτύπωση.

Τώρα, πολλά από αυτά που θα συζητήσουμε σήμερα είναι απλά μια περίληψη. Τίποτε καινούργιο. Δεν θα είναι κάποιες μεγαλειώδεις ενοράσεις ή κάτι παρόμοιο. Είναι μια περίληψη σχετικά με το πού είμαστε. Αλλά ζητάω από όλους όσους συμμετέχετε σήμερα εδώ, ή μας βλέπετε αργότερα, να προσθέσετε την ενέργειά σας σε αυτό, για να γεφυρώσουμε για μια ακόμα φορά τις ουράνιες σφαίρες με την Γη, να προσθέσετε την ενέργειά σας σε αυτά που θα συζητήσω σήμερα, έτσι ώστε να γίνει με την συνολική δική μας ενέργεια.

Οπότε, όντως, έχουμε αρκετές διαφάνειες. Δεν είμαι φαν των διαφανειών, επειδή χάνουν σε νόημα σε αντίθεση με τον γραπτό λόγο. Αλλά για χάρη της ταχύτητας σήμερα θα…. Ω, και έχεις τόσο υπέροχο γραφικό χαρακτήρα, υπέροχο ( στην Λίντα). Ναι.

Η Σοφία των Σώμπρα – Μέρος 1

Οπότε, για να ξεκινήσουμε, πριν πάμε  να δούμε πού είμαστε, ας πάμε στην Σοφία των Σώμπρα.
ΛΙΝΤΑ: Ω, μάνα μου.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Οπότε Λίντα, στο μικρόφωνο παρακαλώ. Ξέρεις τι ώρα είναι.
Είναι η ώρα να σας κάνω ερωτήσεις κι εσείς να μου δώσετε τις απαντήσεις σας, κι ας ξεκινήσουμε σήμερα με την ερώτηση, που σας έκανα τον προηγούμενο μήνα. Ποια είναι η ενδιαφέρουσα σχέση ανάμεσα στον Νίκολα Τέσλα και στον Έλον Μασκ; Ποια είναι αυτή η σχέση;
Άντε Λίντα, ξεκίνα, δώσε το μικρόφωνο , για να δούμε ποιος έχει μαντέψει σωστά. Πασάρουν ο ένας στον άλλο το μικρόφωνο ( γέλια). Δεν είναι καυτή πατάτα, είναι μικρόφωνο. Ποια είναι η σχέση ανάμεσα στον Τέσλα και στον Μασκ;

ΧΟΡΑΣ: Νομίζω ότι ο Έλον Μασκ είναι –  προέρχεται από το ίδιο Εγώ Είμαι με τον Νίκολα.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Το ίδιο Εγώ Είμαι. Το ίδιο πλάσμα; Η ίδια ψυχή;
ΧΟΡΑΣ: Ναι, η ίδια ψυχή.Αυτό νοιώθω.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Γιατί νοιώθεις έτσι;
ΧΟΡΑΣ: Έχουν την ίδια ενέργεια.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Ωραία. Για να ρίξουμε μια ματιά ( οι φωτογραφίες τους εμφανίζονται πλάι- πλάι.
Ο ένας είναι πολύ κομψός και ο άλλος φοράει μπλουζάκι. Ο ένας έζησε 100 χρόνια πριν, ο άλλος είναι πολύ σύγχρονος.
ΧΟΡΑΣ: Ναι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Αλλά εσύ πιστεύεις ότι προέρχονται από την ίδια ψυχή;
ΧΟΡΑΣ: Αυτό νοιώθω.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Οκ. Ήταν καλό. Δεν υπάρχουν λάθος απαντήσεις στους Σώμπρα, αλλά υπάρχει μία σωστή απάντηση ( γέλια). Ναι. Θέλεις να σηκωθείς όρθια;
( πίνει μια γουλιά καφέ και αρχίζει να βήχει) Τι είναι αυτό; ( γέλια)
ΚΕΡΡΙ: Σίγουρα καφές κατώτερης ποιότητας.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ω, αγάπη μου. Περίμενα έναν φρέσκο χειροποίητο, καλοψημένο, ζεστό καπουτσίνο και….
ΚΕΡΡΙ: Η μηχανή χάλασε.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Η μηχανή χάλασε. Τι συμβαίνει με την τεχνολογία ( γέλια). Και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να τρέξει να μου φέρει  έναν  από κάπου αλλού; ( το κοινό λέει « Ωωω!!!») Απλά λέω. Όχι, όχι, όχι, όχι, όχι.
ΛΙΝΤΑ: Προσπαθεί να σε κάνει να κερδίσεις χρόνο για να δώσεις την απάντησή σου.
ΚΕΡΡΙ: Το ξέρω! Το ξέρω! Οκ. Και οι δυο έβαλαν τα χέρια τους στον αέρα και το έπιασαν και το προσγείωσαν εδώ.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Τι έφτιαξαν;
ΚΕΡΡΙ:  Cool  πράγματα.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Δώσε μου ένα cool παράδειγμα.
ΚΕΡΡΙ: Το cool αυτοκίνητο! Και μετά το έστειλαν στο διάστημα.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Και ο Τέσλα…
ΚΕΡΡΙ: Φαντάσου τους εξωγήινους που το είδαν να πετάει δίπλα τους.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, ναι. Φαντάσου.
ΚΕΡΡΙ: Αυτό είναι cool.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Έτσι λοιπόν, ο Τέσλα έφτιαξε ένα αυτοκίνητο;
ΚΕΡΡΙ: Όχι. Ο Έλον Μασκ έφτιαξε ένα αυτοκίνητο.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Και τι σχέση έχει αυτό με τον Τέσλα;
ΚΕΡΡΙ: Και οι δυο έκαναν έτσι ( βάζει το δάχτυλό της στα χείλια της και μετά το κρατάει ψηλά, σαν να νοιώθει το αεράκι) και μετά είπαν, «Α! Όλα είναι εκεί.»
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: «Όλα είναι εκεί.»
ΚΕΡΡΙ: «Και εγώ μπορώ να τα φέρω εδώ.»
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Α. Οκ.
ΚΕΡΡΙ: Αλλά ναι, ο τύπος στα δεξιά ( ο Τέσλα), βίωσε την ντροπή, την καταδίκη και τον εξευτελισμό από τους συνομηλίκους του. Ο τύπος στα αριστερά ( ο Μασκ) πέρασε μια χαρά.Τα κορίτσια του ήταν σέξι σούπερ μοντέλα.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ:… ποτέ δεν είχε καταδικαστεί από κανέναν.
ΚΕΡΡΙ: Στην πραγματικότητα είχε δεχτεί bulling και δεν του φέρονταν καλά κι έτσι έστρεψε την φωτιά μέσα του! ( * φράση αμερικάνικη που σημαίνει ότι έγινε εσωστρεφής)
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι!

ΚΕΡΡΙ:  Και μετά σε πειράζουν….
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ω,  όταν είπες – ελπίζω να το έπιασε η κάμερα, επειδή όταν το λες αυτό – πες το ξανά αυτό με την φωτιά.
ΚΕΡΡΙ: ( θεατρινίστικα) Έστρεψε την φωτιά μέσα  του! ( γέλια) Ειλικρινά.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Είναι περίεργο πώς φωτίζεται η ενέργειά σου με…
ΚΕΡΡΙ: Ακτινοβολώ, ξέρεις.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, ακτινοβολείς.
ΚΕΡΡΙ: Το βλέπεις;
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, είναι εντυπωσιακό.
ΚΕΡΡΙ: Αναρωτιέμαι αν το βλέπει ο κόσμος επειδή, ξέρεις, το δουλεύω.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σωστά ( γέλια), αλλά δεν χρειάζεται να ξέρει ο κόσμος ότι το δουλεύεις. Απλά είσαι…

ΚΕΡΡΙ: ( πολύ θεατρινίστικα) Εκπέμπω φως αυτή την στιγμή! Με όλο μου το είναι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Χαμήλωσε την ένταση ( το κοινό χειροκροτάει) . Ωραία.
Ήταν καλό.
ΚΕΡΡΙ: Μου έκλεισαν το μικρόφωνο!
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Όχι, μου αρέσει αυτό. Ναι.
ΚΕΡΡΙ: Με έκοψαν- οκ, ναι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Είναι η τεχνολογία.
Οκ. Οπότε και οι δυο ( ο Αντάμους μιμείται την Κέρρι και βάζει τον δείχτη του χεριού του  στο στόμα και μετά το βγάζει και το σηκώνει ψηλά)…. Πήγαν κάπως έτσι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Η επόμενη ερώτηση που θα σας κάνω.
Όχι, να το κάνεις στ αλήθεια. Θέλω να πω…

ΚΕΡΡΙ: Δηλαδή να φτιάξω ένα αυτοκίνητο;
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Οκ. Γιατί όχι;
ΚΕΡΡΙ: Δεν καταλαβαίνω την φυσική.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Δεν χρειάζεται.
ΚΕΡΡΙ: Τα μαθηματικά.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Όχι, δεν χρειάζεται. Όχι, όχι. Είναι ένα από τα πράγματα που πραγματικά, αληθινά, συγκρατούν τους ανθρώπους, «Ε λοιπόν, δεν έχω το υπόβαθρο για κάτι τέτοιο.» Δεν έχει διαφορά. …
Από την στιγμή που θα καταλάβετε το βασικό νόημα της ενέργειας, δεν θα χρειάζεται να ξέρετε ,ούτε θα πρέπει να ξέρετε τα πάντα γύρω από την φυσική, επειδή όλα αυτά τα υπερβαίνετε με την βασική κατανόηση της ενέργειας και της συνείδησης.
ΚΕΡΡΙ: Ήταν η σωστή απάντηση, έτσι;
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Οκ ( βάζει το δάχτυλό του  στο στόμα του και το βγάζει έξω και το σηκώνει ψηλά). Αυτό θα είναι το καινούργιο σήμα των Σώμπρα ( γέλια). Και προσέξτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το δάχτυλο ( σηκώνει τον δείχτη- κι άλλα γέλια).
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Κάνα δυο ακόμα.

ΣΩΜΠΡΑ 1 ( άντρας): Ενδιαφέρον. Το ήξερα ότι θα διάλεγες εμένα.
Ήμουν υποψήφιος για ένα βραβείο δίπλα στον Έλον Μασκ.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ω, αλήθεια. Τι βραβείο;
ΣΩΜΠΡΑ 1: Για την δουλειά που έκανα στους νέους τύπους τεχνολογίας  του IOT( Internet of Things) και για κάποια άλλα πράγματα.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ω, ναι. Ακούγεται συναρπαστικό. Ναι, ναι. Τι θα λέγατε για ένα μεγάλο χειροκρότημα ( το κοινό χειροκροτάει).
ΣΩΜΠΡΑ 1: Όχι, το Εγώ Είμαι. Όχι εμένα. Το Εγώ Είμαι, όχι εμένα. Εγώ απλά υπηρετώ. Οπότε, πιστεύω ότι αυτοί οι δύο προέρχονται από τον αστερισμό του Σείριου και συνυπάρχουν την ίδια εποχή.
Και πιστεύω ότι είναι ο ίδιος άνθρωπος.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ο ίδιος άνθρωπος, οκ. Ωραία.
ΣΩΜΠΡΑ 1: Αυτή είναι η δική μου άποψη.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Μου αρέσει αυτό. Ναι.. Κάνα δυο ακόμα.
ΛΙΝΤΑ: Οκ. Ας  τρέξω γύρω στην αίθουσα.
ΤΑΝΤ: Θα πρέπει να πάω στην τουαλέτα ( γέλια). Πραγματικά, την έκανα την κατ’ οίκον εργασία μου πάνω σε αυτό το θέμα. Και – ειλικρινά δεν ήξερα σχεδόν τίποτε γι’αυτούς εκτός από τα ονόματά τους, αλλά  μπαίνω στην ουσία, και  είναι που είπε ο Χόρας. Σκέφτηκα ότι προέρχονται από την ίδια…. ίσως να έχουν μετενσαρκωθεί, να έχουν την ίδια ζωή, την ίδια ενέργεια, είναι ο ίδιος άνθρωπος.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Είναι και οι δύο άντρες..
ΤΑΝΤ: Με κοιτάει καλά- καλά. Ουάου.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Ω, σε κοιτάζει. Ω, ναι.
ΤΑΝΤ: Οπότε αυτό ένοιωσα.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Οκ, περίφημα. Δυο ακόμα.
Νοιώστε αυτό που εκπέμπουν οι φωτογραφίες ή την ενέργεια των δύο αυτών κυρίων.

ΛΑΡΡΥ: Και οι δυο, κατά κάποιον τρόπο, ήταν εντελώς προκλητικοί σε σχέση με όσα ίσχυαν στην κοινωνία  εκείνη την εποχή.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, ναι. Ναι. Ωραία. Και έχουν κάποια παλιότερη ή τωρινή σύνδεση, κάποια σχέση μεταξύ τους;
ΛΑΡΡΥ: Από ενεργειακής άποψης, ναι, από την άποψη ότι είναι η ίδια οντότητα, δεν νομίζω.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Οκ. Ωραία.
ΛΑΡΡΥ: Επειδή είναι αρκετά διαφορετικοί. Ο Τέσλα, σύμφωνα με τα πρότυπα της εποχής του, ήταν κάπως χύμα.Ο Μασκ όχι και τόσο.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Υπάρχει ένα μικρό μυστικό εδώ – κάτι που είναι πολύ αληθινό, παρόλο που θα φέρει γέλιο – ο Μασκ έχει καλό επιτελείο δημοσίων σχέσεων ( η Λίντα γελάει).
ΛΑΡΡΥ: Ενώ ο Τέσλα δεν είχε.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ενώ ο Τέσλα δεν είχε. Ο Τέσλα ομολόγησε αργότερα στη ζωή το, ότι θα έπρεπε να είχε ανθρώπους να μεταφέρουν το μήνυμά του αντί γι αυτόν. Δεν ήταν και πολύ καλός στα…. Ήταν καλός στην επικοινωνία του με τον κόσμο, ως έναν βαθμό. Αλλά δεν ήταν δημοσιοσχεσίτης. Όταν το έκανε – προσπάθησε να κάνει πολλά πράγματα μόνος του – έδωσε την εντύπωση του αλαζονικού. Όχι πως είναι κακό αυτό ( γέλια). Αλλά αυτή είναι μια μεγάλη διαφορά ανάμεσα στους δυο τους.

ΝΤΕΝΙΖ: Υπέροχο μικρόφωνο.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Ποια πιστεύεις ότι είναι η σύνδεση ανάμεσα σε αυτούς τους δύο;
ΝΤΕΝΙΖ: Ο Μασκ σε κοιτάζει  και συνδέεται άμεσα με την ψυχή σου. Τουλάχιστον έτσι κάνει μαζί μου.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ο Νίκολα κάνει το ίδιο. Ναι.
ΝΤΕΝΙΖ: Εννοείς ότι είναι το ίδιο;
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Είναι σαν να σε κοιτάζει όπου κι αν είσαι. Ω! Όπου κι αν πηγαίνεις….
ΝΤΕΝΙΖ: Ακριβώς, κοιτάζει καταπάνω σου.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ:… εξακολουθούν να σε κοιτάνε. Οκ. Αλλά ενεργειακά πώς συνδέονται αυτοί οι δύο;  Επινόησε κάτι.

ΝΤΕΝΙΖ: Μπήκαν μέσα στον μοναδικό εαυτό τους και έβγαλαν έξω την ψυχή τους.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σωστά.
ΝΤΕΝΙΖ: Νέες τεχνολογίες, οτιδήποτε, κάτι καινούργιο που δεν υπήρχε πριν.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ωραία. Οκ. Ναι.
Και, με την ευκαιρία να σας πω ότι, ξέρετε, μερικές φορές όταν γυρνάμε με το μικρόφωνο και εσείς το παίρνετε και ,ξέρετε, λίγο πριν σκεφτόσασταν, «Ω, θεέ μου, ελπίζω η Λίντα να μην επιλέξει εμένα» – είναι σαν να ανάβει  ένα κόκκινο φως και θα σας δώσει το μικρόφωνο.

Νούμερο δύο, μπαίνετε αμέσως στο μυαλό. Είναι σαν μια αντανακλαστική κίνηση, μια αντίδραση , σαν μια αντίδραση επιβίωσης, «Ωωω!» Πάτε στο μυαλό, αλλά τότε η ενέργεια μπλοκάρει κι εμείς εδώ μιλάμε για μια ενέργεια ελευθέρας ροής. Οπότε, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να επινοήσετε κάτι. Και το μυαλό σας θα σκεφτεί, «Ω, αυτά είναι ένα μάτσο σκατά.» Αλλά θα συνειδητοποιήσετε ότι…

ΛΙΝΤΑ: Ένα μάτσο τι; ( γέλια)

ΑΝΤΑΜΟΥΣ:  Είναι ακατάλληλο( κι άλλα γέλια). Αλλά στην ουσία, δεν είναι έτσι, επειδή υπερπηδάτε το μυαλό και λέτε, «Οκ, θα επινοήσω κάτι .»
Ε λοιπόν, όταν το κάνετε αυτό προχωράτε σε μια υψηλότερη συνείδηση, στον gnost σας, και ίσως να μην μπορείτε  να το εκφράσετε όπως θα θέλατε, αλλά τουλάχιστον μπαίνετε μέσα στην ροή της ενέργειας. Γι αυτό σας λέω πάντα να επινοήσετε κάτι, επειδή προσπερνάτε το μυαλό και επιτρέπετε στον εαυτό σας να μπει στο gnost.
Και το πρόβλημα είναι ότι εσείς παίρνετε το μικρόφωνο και ενώ είχατε να πείτε κάτι πολύ καλό, το μπλοκάρετε. Πάτε πολύ διανοητικά.
ΝΤΕΝΙΖ: Σαν το ελάφι στους προβολείς.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, σαν το ελάφι στους προβολείς. Αλλά θα συναντήσετε περισσότερες περιπτώσεις σαν αυτήν, όλοι σας, και δεν θα είναι απαραίτητα η Λίντα να σας δίνει το μικρόφωνο, αλλά ξαφνικά κάτι παρουσιάζεται κι εσείς πρέπει να πάρετε στα γρήγορα μιαν απόφαση ή να πείτε κάτι ή να κάνετε κάτι κι εσείς μπλοκάρετε.

Η ενέργεια τότε είναι πολύ περίεργη – ή ο τρόπος  που οι άνθρωποι την χειρίζονταν μέχρι τώρα- και μπλοκάρει, και σε αυτό το σημείο λέτε, «Θα επινοήσω κάτι.» Και μετά το μικρό μυαλό σας λέει, «Ε λοιπόν, απλά τα επινοείς. Δεν είναι αλήθεια.»
Στην ουσία, είναι περισσότερο αληθινά από αυτά που θα λέγατε χρησιμοποιώντας το μυαλό σας. Είναι περισσότερο αληθινά επειδή τώρα είστε στο gnost. Και το μυαλό σας ακόμα το παλεύει και προσπαθεί να πει τις σωστές λέξεις, αλλά τουλάχιστον πήγατε πέρα από αυτό. Σε κατάλαβα, είχες να πεις πολύ όμορφα πράγματα. Δεν γνώριζες τις λέξεις, αλλά ήσουν μέσα στην ενέργεια και μετά ήρθε το μικρόφωνο και έκλεισες.

Αυτό που κάνουμε τώρα εδώ όλοι μαζί, είναι να μάθουμε – ω, όχι, όχι να μάθουμε- να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να δουλεύει με την ενέργεια. Και όπως είπα και πριν, δεν χρειάζεται να γνωρίζετε φυσική και εύχομαι να μην γνωρίζετε, επειδή θα σας μπερδέψει. Δεν χρειάζεται να είστε διανοούμενοι. Σας μπερδεύει. Η βασική κατανόηση των ενεργειών θα σας εξυψώσει. Σαν να ήσουν εκεί. Ήσουν εκεί. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου, αγαπητή μου. Ωω. Ωω. Οκ.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, ένας ακόμα, παρακαλώ. Ναι. Κρας! Εσύ είσαι!

ΚΡΑΣ ( Ο Ντέιβ, ο φωτογράφος): Όντως, εγώ είμαι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Έχεις πάντα κάτι μπροστά από το πρόσωπό σου. Ποτέ δεν σε είδα. Ω, είναι μια κάμερα.
ΚΡΑΣ: Την έβγαλα.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Στα πήραν όλα;
ΚΡΑΣ: Όχι, όχι, όχι ( γέλια). Έχουν απομείνει κάποια ενεργειακά σημάδια. Ήθελα να σε ρωτήσω, είναι κάπως προσωπικό, σχετικά με την επίσκεψή σου σαν Μαρκ Τουέν, Σάμουελ Λάνγκορν Κλέμενς, στο εργαστήριο με τον Νίκολα. Είδα κάτι φωτογραφίες και ήθελα να μάθω αν μπορούσες να μιλήσεις λίγο περισσότερο πάνω σε αυτό, επειδή ήταν μαγευτικό. Ακόμα και με το πηνίο του Τέσλα, έζησες την εμπειρία, κλπ

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Όμως, πριν σου απαντήσω, ποια είναι η σχέση ανάμεσα στους δύο- στον Τέσλα και στον Μασκ;
ΚΡΑΣ: Υπάρχει μια σύνδεση ψυχής. Θα έλεγα, ξέρεις, εκατό τοις εκατό ότι επέστρεψε σαν Έλον.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σωστά.  Κάτι σαν μετενσάρκωση;

ΚΡΑΣ: Ναι. Υπάρχει μια σημαντική ποσότητα αυτής της ψυχής…
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σωστά.
ΚΡΑΣ:… Πιστεύω μέσα στον Έλον από τον Νίκολα.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Οκ. Ωραία. Όλες οι απαντήσεις είναι καλές, πραγματικά, και καμία από αυτές δεν είναι απόλυτα σωστή ( γέλια). Η απάντηση είναι πολύ, πολύ προφανής, τουλάχιστον για μένα.

Έτσι λοιπόν, αυτό που συνέβη είναι ότι ο Τέσλα και ο Μασκ είναι και οι δυο ονειροπόλοι και οραματιστές, και αυτό τους κάνει διαφορετικούς. Αυτή ήταν η διαφορά ανάμεσα στον Τέσλα και τον Έντισον. Ο Έντισον ήταν εφευρέτης. Ήταν πραγματιστής. Δεν ήταν στο επίπεδο του οραματιστή και του καινοτόμου και δεν ήταν ένα εμπνευσμένο άτομο όπως ο Τέσλα.

Ο Τέσλα, όπως είπαμε το περασμένο μήνα, ήταν 100 χρόνια μπροστά από την εποχή του και όλο αυτό τον απογοήτευε πάρα πολύ. Κατάλαβε την μετάδοση της ενέργειας ασύρματα, την ασύρματη ενέργεια. Αυτή την στιγμή, υπάρχουν όλα αυτά τα καλώδια κρεμασμένα σε ολόκληρο τον πλανήτη για να μεταφέρουν ενέργεια.
Το γνώριζε από τότε, και στην ουσία είναι πολύ απλό. Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι κανένας δεν το κατάλαβε. Γιατί; Επειδή ο πλανήτης δεν είναι έτοιμος.
Η συνείδηση δεν είναι έτοιμη. Ήταν πάρα πολύ μπροστά από την εποχή του. Και όπως είπα, δεν ήταν καλός με τις δημόσιες σχέσεις. Και είχε και άλλο ένα μεγάλο πρόβλημα. Τι ήταν αυτό; Ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα  (κάποιος λέει «Τα  χρήματα») Τα χρήματα, απολύτως. Τα χρήματα.

Τώρα, ξόδεψε πολύ από τον χρόνο του κυνηγώντας τα χρήματα. Ο Έντισον ξεπούλησε γρήγορα και είχε και κάποιους πολύ μεγάλους χρηματοδότες στην δουλειά του και από ένα σημείο και μετά, τα χρήματα δεν αποτελούσαν πρόβλημα για τον Έντισον.
Ο Τέσλα ήθελε να το κάνει μόνος του και επίσης δεν καταλάβαινε και τόσο πολύ από επιχειρήσεις. Και απλά – ήταν κάπως ονειροπαρμένος – απλά θεωρούσε ότι τα χρήματα θα υπήρχαν, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ. Και από πρακτικής , επιχειρηματικής  άποψης, δεν ήταν πολύ έξυπνος. Δεν κατοχύρωσε μεγάλο μέρος του έργου του, ενώ θα έπρεπε να το κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, αλλά σκεφτόταν ότι όλο αυτό ήταν ένας διοικητικός βραχνάς και επίσης δαπανηρός.

Είχε κάποιες εντυπωσιακές ιδέες για τα αεροπλάνα, για τα ρομπότ περίπου το 1892, 93. Πολύ πριν  το σκεφτεί οποιοσδήποτε – και δεν μιλάμε για αεροπλάνα ελικοφόρα, αλλά με τουρμπίνες. Κατάλαβε πραγματικά την δύναμη που είχαν οι τουρμπίνες.

Είχε οικονομικά προβλήματα, που τον εμπόδισαν να κάνει τα πειράματα, που θα ήθελε να κάνει. Θα μπορούσε να είχε κάνει εκατονταπλάσια δουλειά από αυτήν που έκανε. Και πραγματικά – θα πρέπει να του δώσουμε τα εύσημα, γιατί ήταν ο πρώτος που έφερε τον ηλεκτρισμό στον καθέναν από εσάς μέσω του εναλλακτικού ρεύματος, ειδικά, και απλά κανείς δεν του το αναγνώρισε. Αλλά είχε οικονομικά προβλήματα και αυτά τον εμπόδισαν να κάνει την δουλειά που ήθελε να κάνει.
( Ο Αντάμους σταματάει, και κοιτάζει το κοινό με βαθύ , πονηρό βλέμμα- λίγα γέλια)
Μήπως αυτό θυμίζει κάτι σε κάποιους από εσάς;
ΣΑΡΤ: Τι εννοείς;
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: «Τι εννοείς;» Ναι, ναι ( κι άλλα γέλια). Ήταν μπροστά από την εποχή του όπως όλοι εσείς. Όπως σας είπα τον περασμένο μήνα, είστε οι Τέσλα της συνείδησης. Είχε οικονομικά προβλήματα, που τον εμπόδισαν να κάνει την εργασία του.
Τώρα, γίνονται  συζητήσεις στις άλλες σφαίρες, αν είχε τα χρήματα, πώς αυτό θα είχε αλλάξει τον πλανήτη; Ήταν ο πλανήτης έτοιμος, πρώτα από όλα, για την μεταφορά ασύρματης ενέργειας; Αυτό σημαίνει όχι ηλεκτροφόρα καλώδια και σύρματα  και όλα τα υπόλοιπα. Όλα ασύρματα. Ήταν ο πλανήτης έτοιμος σε αυτό το σημείο για ταξίδια, όχι με αυτοκίνητα, αλλά με πραγματικές ηλεκτρομαγνητικές μηχανές; Το είχε καταλάβει αυτό. Και έρχoνται αργά ή γρήγορα στον πλανήτη, μη ρυπογόνες,  ηλεκτρομαγνητικές μηχανές μεταφορές μηδενικής  ενεργειακής κατανάλωσης.  Το είχε καταλάβει αυτό, τουλάχιστον στα οράματά του. Είχε καταλάβει πώς να το κάνει. Απλά δεν είχε τα χρήματα για να κάνει πειράματα πάνω σε αυτό.

Είχε καταλάβει επίσης κάτι πολύ απλό, και αναρωτιόταν αν ο πλανήτης ήταν έτοιμος για κάτι τέτοιο. Κατάλαβε ότι η ενέργεια είναι ελεύθερη και διαθέσιμη παντού. Παντού και για όλους. Είναι κάτι πολύ απλό, κι όμως κανένας δεν ήταν σε θέση να το δει. Είναι ο πλανήτης έτοιμος για κάτι τέτοιο; Είναι ο πλανήτης έτοιμος για ασύρματη μεταφορά της ενέργειας, για ελεύθερη και άφθονη και μη ρυπογόνα ενέργεια; Είναι ο πλανήτης έτοιμος για ηλεκτρομαγνητικά οχήματα, που αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες και δεν ρυπαίνουν, δεν καταναλώνουν ενέργεια – δεν χρησιμοποιούν πολύ ενέργεια. Είναι ο πλανήτης έτοιμος για κάτι τέτοιο; Αναρωτιέται κανείς. Εσείς τι λέτε, είναι ο πλανήτης έτοιμος για κάτι τέτοιο; ( κάποιοι λένε, «Ναι», κάποιος λέει « Θα ήταν πολύ διασκεδαστικό») Ναι, ναι. Ναι.

Και δεν θέλω να πω, ότι υπάρχει σωστή ή λάθος απάντηση σ’ αυτό. Είναι θέμα πολλών συζητήσεων. Κάποιοι στον πλανήτη είναι έτοιμοι, όπως εσείς. Εσείς είστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο, αλλά με το να δοθεί αυτή η ελεύθερη ενέργεια, η ασύρματη ενέργεια, κάποιος που παίρνει αντικαταθλιπτικά, κάποιος που τρελαίνεται – είναι η ίδια διαφωνία σχετικά με τα όπλα και όλα τα υπόλοιπα του είδους – θεωρητικά, ξέρετε, όλοι μπορούν να έχουν ένα όπλο για εξάσκηση σε έναν στόχο, αλλά χρειάζεται μόνο ένας άνθρωπος να τρελαθεί – και αυτό είναι το δίλημμα που έχουμε αυτή την στιγμή στον πλανήτη. Είναι εκεί.  Ο Τέσλα το ήξερε. Ήταν εκατό χρόνια μπροστά από την εποχή του.

Η Απάντηση του Αντάμους για τον Τέσλα και τον Μασκ

Οπότε, τί συμβαίνει ανάμεσα στον Τέσλα και στον Μασκ; Έχουν διαφορετικά Εγώ Είμαι, διαφορετικές ψυχές. Δεν είναι ο ένας η μετενσάρκωση του άλλου. Ο Τέσλα δεν έχει μετενσαρκωθεί από τότε που έφυγε το 1943 σε ηλικία 86 ετών. Πέθανε φτωχός και μόνος. Και το αναφέρω αυτό επειδή βλέπω πολλές ομοιότητες,  ανάμεσα σε εσάς και στον Τέσλα, σε κάποιο βαθμό. Βλέπω ότι ήταν ένας λαμπρός οραματιστής. Γνώριζε. Είχε ένα γνωρίζειν μέσα του. Έβλεπε οράματα συνέχεια. Δεν δούλευε πάντα με το μυαλό. Ήταν συντονισμένος σε μια ροή συνείδησης που πάντοτε υπήρχε. Έμαθε σε πολύ νεαρή ηλικία να μην τα παρατάει.

( παύση καθώς ο Αντάμους κοιτάζει με βαθύ, πονηρό βλέμμα το κοινό ξανά)

Να επιτρέπει. Τώρα, τον οδηγούσε στην τρέλα κάποιες φορές, επειδή πάντοτε έρεε μέσα του. Είχε ένα πρόβλημα –  δεν μπορούσε να κολλήσει σε ένα σχέδιο  και μεταπηδούσε σε ένα άλλο, επειδή υπήρχαν εκατοντάδες σχέδια, που πήγαζαν από την δημιουργική του πηγή.

Πέθανε 86 χρονών και ο ανθρώπινος εαυτός του ένοιωσε ότι δεν είχε κάνει καλή δουλειά. Ήταν μάλλον πικραμένος. Έτρεφε τρομερό σεβασμό για τον Τόμας Έντισον. Κάποια εποχή δούλεψαν μαζί. Αλλά επίσης ο Έντισον τον είχε εκμεταλλευτεί και ένοιωθε ότι ο Έντισον δεν ήταν πραγματικός οραματιστής, αλλά περισσότερο εφευρέτης, ένα είδος μηχανικού. Ο Έντισον έκανε καταπληκτικά πράγματα, αλλά δεν είχε το όραμα που είχε ο αγαπητός Τέσλα.

Έτσι λοιπόν ο Τέσλα, όταν πέρασε απέναντι στα μέσα του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου, ήξερε ότι θα μπορούσε να είχε φτιάξει κάποια όπλ, που θα τελείωναν τον πόλεμο γρηγορότερα. Δεν τον άκουσαν στο Αρχηγείο Πολέμου. Είχε σκεφτεί πράγματα, τα οποία πραγματικά θα  είχαν κάνει – τόσο απλά, με την χρήση της ενέργειας – κατάλαβε πραγματικά την ενέργεια – θα μπορούσαν να είχαν κάνει τον εχθρό του πλανήτη να τρέχει πανικόβλητος.
Έτσι λοιπόν, πέρασε απέναντι στα μέσα του πολέμου και ήξερε ότι ήταν πολύ μπροστά από την εποχή του και ότι πραγματικά – ακούγεται κάπως παράξενα- αλλά δεν ήταν γραφτό να γίνει έτσι. Θέλω να πω, θα μπορούσε, αλλά είπε ότι ήταν υπερβολικά μπροστά από την εποχή του. Ο πλανήτης δεν ήταν έτοιμος ακόμα. Αλλά είπε, «Όταν ο πλανήτης θα είναι έτοιμος, θα βρω τον κατάλληλο άνθρωπο να τον κάνω κανάλι μου, να επικοινωνήσει μαζί μου.» Το πιάσατε σωστά ( ο Αντάμους γελάει, αναφερόμενος σε έναν από το κοινό που έδωσε αυτή την απάντηση). Να τον κάνει κανάλι.

Κι έτσι τώρα ας πάμε στον Έλον Μασκ. Γεννήθηκε στην Αφρική. Είχε πολλές δυσκολίες όταν ήταν μικρός, εννοώ, τίποτε υπερβολικό, αλλά δεν είχε εύκολη ζωή. Άρχισε να μιλάει με οντότητες όταν ήταν περίπου τριών ετών,  και εννοώ να μιλάει συνειδητά σε οντότητες.

(παύση για ένα ακόμα βαθύ, πονηρό  βλέμμα στο κοινό- γέλια)

Αλλά δεν το μπλόκαρε. Μάλλον το απολάμβανε. Ξέρετε, ήταν σαν να μιλάει σε έναν φίλο του. Το επέτρεπε. Και όταν μίλησε στους άλλους γι αυτό και εκείνοι του είπαν ότι ήταν τρελός, εξακολούθησε να το κάνει, επειδή το απολάμβανε πραγματικά να  μιλάει με τις οντότητες.

Είχε ένα πολύ καλό και γρήγορο μυαλό, αλλά και πάλι, ο Έλον Μασκ δεν είναι ο πιο έξυπνος άνθρωπος. Θέλω να πω , έχει ένα υψηλό IQ, αλλά ήταν ανοιχτός και επίσης, όπως και ο Τέσλα, ήταν οραματιστής. Ήρθε σε αυτή την ενσάρκωση λέγοντας, «Θέλω να κάνω κάτι. Θέλω να κάνω την διαφορά στον πλανήτη.»

Όταν ήταν μόλις έξι, εφτά χρονών, μιλούσε για την κατασκευή μιας μηχανής, που θα τον πήγαινε αυτόν και άλλους στον Άρη. Ακολούθησε αυτά τα όνειρα. Δεν τα εγκατέλειψε ( κι άλλο βαθύ, πονηρό βλέμμα στο κοινό), και όταν οι άλλοι του είπαν ότι είναι τρελός, δεν το είδε έτσι. Ήξερε ότι ήταν μπροστά από την εποχή του, με κάποιον τρόπο.

Δεν άφησε τα θέματα αφθονίας να τον σταματήσουν. Δεν είχε σκοπό να αφήσει αυτό το παλιομοδίτικο θέμα της έλλειψης αυτοαξίας να τον σταματήσει. Ήξερε ότι θα χρειαζόταν πολλά χρήματα για να ταξιδέψει στον Άρη – θέλω να πω όχι απλά 1,75 $ για να πάει – οπότε επέτρεψε την αφθονία στην ζωή του για να πραγματοποιήσει τα όνειρά του ( κι άλλο ένα βαθύ, πονηρό  βλέμμα και αρκετά γέλια).
Πήρε μεγάλα ρίσκα στην πορεία, γιατί προτιμούσε να προσπαθήσει και να αποτύχει παρά να μην προσπαθήσει ποτέ ( ακόμα βαθύτερο,  πιο πονηρό βλέμμα και περισσότερα γέλια).

Στην πορεία εξακολούθησε αυτές τις συζητήσεις. Δεν ήξερε σε ποιον μιλάει. Δεν πίστευε ότι ήταν κάποια αγγελική οντότητα. Απλά πίστευε ότι ήταν μέρος της διανοητικής του διαδικασίας – να μιλάει σε αυτά τα πλάσματα. Αλλά σε μια σχετικά μικρή ηλικία, ο αγαπητός Τέσλα ένοιωσε ποιος είναι και είπε, «Αυτός είναι ο κατάλληλος. Αυτός είναι ο κατάλληλος. Είναι ανοιχτός. Ακούει. Έχει όραμα. Δεν είναι  απλά και μόνο πραγματιστής. Έχει όντως ένα όραμα και δεν πρόκειται να αφήσει την αμφιβολία να μπει στον δρόμο του.»
( περισσότερο βαθύ, πονηρό  βλέμμα και γέλια από το κοινό).
Έτσι λοιπόν, ο Τέσλα συνδέθηκε με τον Έλον Μασκ και παραμένει από τότε συνδεδεμένος, μιλώντας του  τακτικά.

Γεια σου Έλον, με την ευκαιρία . Μου φάνηκε ότι ίσως και να μας άκουγες. Αλλά ο Έλον ποτέ δεν θα έλεγε, «Ε λοιπόν, όχι, δεν γίνομαι κανάλι κανενός,» και εγώ θα απαντούσα, «Έλον, ξέρεις ότι υπάρχει κάτι που ονομάζεται έμπνευση. Ξέρεις ότι  σου έρχεται αυτή η έμπνευση  με όλα όσα ακολουθούν και εσύ είσαι στην ροή και βλέπεις πράγματα που οι άλλοι δεν μπορούν να δουν. Και ξεπερνάς τις αμφιβολίες σου, ξεπερνάς τα ανθρώπινα και επιτρέπεις στον εαυτό σου να βρεθεί σε αυτό τον μεγαλύτερο χώρο. Και το νοιώθεις στο σώμα σου , και νοιώθεις πώς συνηχεί το μυαλό σου με όλο αυτό, αλλά ξέρεις επίσης ότι υπάρχει κάτι περισσότερο. Και έχεις εκείνες τις στιγμές, πολλές τέτοιες στιγμές. Και μπορεί να μην ειπώθηκαν λόγια, και μπορεί να μην έρχεται κάποιος να σου πει, «Εγώ είμαι ο Νίκολα Τέσλα» αλλά ο Τέσλα δουλεύει μαζί σου. Για ποιο λόγο πιστεύεις ότι ονόμασες κάνα δυο εταιρίες σου Τέσλα, όταν  στην πραγματικότητα δήλωσες, ότι είχες περισσότερο σεβασμό για τον Τόμας Έντισον και τις εφευρέσεις του Έντισον, αλλά ονοματίζεις τις εταιρίες σου Τέσλα.»

Έτσι λοιπόν, ο Τέσλα δουλεύει μαζί σου και ίσως τώρα να μην αφορά την ελεύθερη ενέργεια, αλλά μπορεί να την αφορά στο τέλος. Έχει να κάνει με ένα πιο μεγαλόπρεπο όραμα για τον πλανήτη, έναν πιο μεγαλόπρεπο  τρόπο δράσης, και ένας Θεός ξέρει, ότι ο Έλον Μασκ είχε τεράστιες προκλήσεις, τα έριξε όλα στο τραπέζι  ( άλλο ένα βαθύ, πονηρό  βλέμμα προς τους Σώμπρα), δεν έκρυψε τίποτε, πρόθυμος να πάρει το ρίσκο χωρίς να το υπεραναλύει. Είναι κάτι που μου αρέσει στην ενέργεια του Έλον, δεν υπεραναλύει. Φτάνει σε ένα σημείο όπου συνδέεται με το γνωρίζειν του, αλλά το νοιώθει, το βλέπει, τρόπος του λέγειν, και το ξέρει, και μετά το ακολουθεί.

Έχει φτάσει στα άκρα πολλές φορές σχετικά με τις επιχειρηματικές του επιτυχίες και αποτυχίες,  όμως το βρίσκει πολύ συναρπαστικό  ( κι άλλα πονηρά  βλέμματα κι άλλα γέλια). Και συνδέεται με τον Τέσλα και βλέπω την σχέση τους να συνεχίζεται για λίγο καιρό.
Για μένα είναι υπέροχο, επειδή η σύνδεση που έχω με τον Τέσλα, γίνεται μέσω του Μαρκ Τουέν. Ο Τέσλα και ο Τουέν ήταν πολύ καλοί φίλοι, αγαπημένοι φίλοι και στεναχώρησε πολύ βαθιά  τον Τέσλα ο θάνατος του Μαρκ Τουέν, επειδή ήταν ένας από τους τελευταίους πραγματικούς φίλους του Τέσλα. Περνούσαν πολλές ώρες μαζί στο εργαστήριο, αλλά η συνδετική ενέργεια ανάμεσά τους ήταν ότι ήταν και οι δυο οραματιστές. Ήταν και οι δυο ανοιχτά πνεύματα. Ήταν και οι δυο μπροστά από την εποχή τους, ο Τέσλα πολύ περισσότερο από τον Μαρκ Τουέν. Αλλά και οι δυο είχαν την ικανότητα να βλέπουν και να νοιώθουν και να ανοίγονται σε μεγαλύτερους χώρους. Βγήκαν έξω από το κοτέτσι, δεν ακολούθησαν τον δρόμο των μικρών ανθρώπων. Βγήκαν από τα κουτιά και έζησαν πραγματικά. Ακολούθησαν το πάθος τους.

Είχαν τις αμφιβολίες τους, όπως κι εσείς, πολλές αμφιβολίες. Ο καημένος ο Τέσλα διασύρθηκε στο τέλος τόσο πολύ από τον τύπο κι από την ακαδημία και ο Μασκ δέχτηκε επιθέσεις από πολλούς, αλλά ξεπέρασαν τις αμφιβολίες τους επειδή οι αμφιβολίες είναι τόσο ασήμαντες. Οι αμφιβολίες είναι ασήμαντες. Οι δικές σας αμφιβολίες είναι τόσο ασήμαντες, και όμως γίνονται τεράστιες, ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια και σκεπάζουν τα πάντα. Ο Τέσλα και ο Μασκ είχαν αμφιβολίες. Ο Μασκ ακόμα έχει, αλλά παίρνει μια αναπνοή και τις ξεπερνάει και ακολουθεί τα οράματα και τα πάθη του.

Οπότε, αυτή είναι η σύνδεση ανάμεσά τους, ανάμεσα στον Τέσλα και στον Μασκ. Το βλέπω να συνεχίζεται για αρκετό καιρό και γίνονται σπουδαία πράγματα από τον Έλον Μασκ και από αυτούς που δουλεύουν μαζί του και από αυτούς που  υποστηρίζουν ενεργειακά  όλα όσα κάνουν ο Τέσλα και ο Μασκ. Οπότε, αυτή είναι η σύνδεση, αγαπητοί μου φίλοι, ναι. Και θα πρέπει να σας θυμίζουν πολλά γύρω από την δική σας ζωή.

Δεν ήρθατε εδώ απλά για μία ακόμα ενσάρκωση. Δεν ήρθατε εδώ για να πνιγείτε στις αμφιβολίες. Δεν ήρθατε εδώ για να κλαίτε την μοίρα σας. Μάθατε πώς να το κάνετε, αλλά δεν ήρθατε εδώ γι αυτό . Δεν ήρθατε εδώ για να είστε θύματα. Ήρθατε εδώ με ένα όραμα, κάτι πολύ πιο  μεγαλειώδες – στην πραγματικότητα, ίσως υπερβολικά μεγαλειώδες. Θέλω να πω, το όραμα όσων κάνουμε πιθανόν να είναι λίγο υπερβολικά μεγαλειώδες, αλλά ας το προσπεράσουμε κι ας πάμε μπροστά ( κάποιος λέει, «Ναι») Ναι. Ναι. Και θα …. Θα μιλήσω για αυτό σε λίγο. Έτσι λοιπόν, αυτό ήταν το πρώτο μέρος της Σοφίας τν Σώμπρα.

Η Σοφία των Σώμπρα – Μέρος 2

Δεύτερο μέρος, Λίντα στο μικρόφωνο, με ποιό τρόπο σας υπηρέτησαν οι ενέργειες τον περασμένο μήνα; Είναι μια ερώτηση πολλαπλών επιλογών.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: « Απολαυστικά.» « Οκ, αλλά με αναταράξεις κατά καιρούς»
ΛΙΝΤΑ: Είμαστε έτοιμοι;
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: «Μπερδεμένα ή   », «Επώδυνα» ή «Άλλο.» Οκ Λίντα, τι ήταν αυτό;
ΛΙΝΤΑ: Έ να, μήπως θα μπορούσαμε να φιλτράρουμε  αυτό το τελευταίο από κάτω «Όχι πια κότες στο κοτέτσι» Αυτό δεν ήταν;
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι.
Σίγουρα δεν υπάρχει χώρος γι αυτό, να είμαστε κότες και όλα όσα συνεπάγεται το να είμαστε μικροί και να γεμάτοι αμφιβολίες. Δεν αξίζει τον κόπο. Και το ξέρετε. Ήσασταν φίλοι με την αμφιβολία για πολύ καιρό. Είναι ένας πολύ, πολύ κακός φίλος.

Έτσι λοιπόν παρακαλώ, ο προηγούμενος μήνας της ζωής σας, πώς ήταν, Βινς;

ΒΙΝΣ: Μπερδεμένα πράγματα και ..( χτυπάει το μικρόφωνο)…μπερδεμένα και ( το μικρόφωνο επανέρχεται)… εντάξει.

ΒΙΝΣ: Εντάξει. Μπερδεμένα και αποπροσανατολιστικά.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Μπερδεμένα, οκ. Γιατί;
ΒΙΝΣ: Τα πράγματα δεν λειτουργούν όπως συνήθως. Τίποτε. Όχι μόνο τα ηλεκτρονικά.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Θέλω να το νοιώσεις- «Τα πράγματα δεν λειτουργούν όπως συνήθως» – αυτό είναι ευλογία.
ΒΙΝΣ: Ε λοιπόν, δεν το καταλαβαίνω αυτό όταν ξεχνάω τα ακουστικά μου και τα γυαλιά μου ( γελάνε).
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Για τους ανθρώπους είναι απαίσιο, αλλά στην ουσία είναι μια ευλογία. Θα πάμε σε αυτό πριν το τέλος του…
ΒΙΝΣ: Οκ, θα συμφωνήσω.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Οκ, ωραία. Αυτό μόνο ζητάω.
ΒΙΝΣ: Θα το επιτρέψω.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Αυτό μόνο ζητάω. Ωραία. Σε ευχαριστώ.
ΛΙΝΤΑ: Σε ευχαριστώ.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Πώς ήταν ο προηγούμενος μήνα και κάτι; Ωω!
ΑΛΕΝ: Κάτι πρέπει να έκανα λάθος ( ο Αντάμους γελάει). Αυτό που εισπράττω είναι απολαυστικό και μπερδεμένο.  Αλλά όχι ταυτόχρονα.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Όχι ταυτόχρονα. Είναι περισσότερο απολαυστικό ή περισσότερο μπερδεμένο;
ΑΛΕΝ: Πηγαίνει μπρος πίσω  πολύ γρήγορα, οπότε δεν είμαι σίγουρος.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Το βρίσκεις ενοχλητικό το να πηγαίνεις από το ένα άκρο στο άλλο;
ΑΛΕΝ: Στην πραγματικότητα, είναι μια καλή εμπειρία, επειδή μπορείς να βιώσεις την εμπειρία της απόλαυσης.  Είναι πολύ άσχημο να μην μπορείς να μείνεις εκεί, κι αυτό είναι που με μπερδεύει.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Γιατί πιστεύεις ότι γίνεται αυτό, αυτό το μπρος πίσω; Γιατί πιστεύεις ότι συμβαίνει;
ΑΛΕΝ: Οπότε έχει μείνει μέσα μου πολύ αμφιβολία.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ε ναι, λιγάκι. Έχει μείνει λίγη.
ΑΛΕΝ: Πολύ μεγάλη σύνδεση με την μαζική συνείδηση.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Κάποιο μέρος, ως ένα βαθμό, αλλά υπάρχει κάτι ακόμα πιο βασικό σ αυτό.
ΑΛΕΝ: Είναι τα μεγάλα θέματα.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Είναι τα μεγάλα θέματα. Τι θα έλεγες αν όλο αυτό – είπα ότι η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στον Μάστερ και στον άνθρωπο –
Τί θα έλεγες αν όλο αυτό είναι ο Μάστερ που έρχεται μέσα, με την σοφία του;
Ο άνθρωπος προσπαθεί να το εξανθρωπίσει κι αυτό θα σου φέρει πόνο.
Όταν ο άνθρωπος σταματάει να προσπαθεί να καταλάβει τι γίνεται,
όταν ο άνθρωπος συνειδητοποιήσει ότι τίποτε δεν είναι όπως παλιά κι ότι όλα έχουν αναποδογυρίσει,
όταν ο άνθρωπος συνειδητοποιήσει το μεγάλο όραμα του τί στην ευχή συμβαίνει, ότι αλλάζετε τα πάντα, τότε, εντελώς ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι,
«Α! οκ. Είναι απλά μέρος της διαδικασίας.»
Οπότε, οι ευχάριστες μέρες βρίσκονται εκεί, όπου απλά το επιτρέπεις να συμβεί.
Οι επώδυνες μέρες βρίσκονται εκεί που υπάρχει αντίσταση, όταν προσπαθείς να εξανθρωπίσεις.

ΑΛΕΝ: Ναι, νοιώθω ότι οι ευχάριστες μέρες ή ώρες, δεν μπορούν να περιγραφούν με λόγια.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Δεν υπάρχουν λόγια.
ΑΛΕΝ: Επειδή δεν υπάρχει εξήγηση.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Ναι.
ΑΛΕΝ: Είναι  να ζεις. Και μετά το μπέρδεμα, ο αποπροσανατολισμός είναι που τίποτε δεν λειτουργεί.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι.
ΑΛΕΝ: Οι ειδήσεις είναι φρικτές κι εσύ προσπαθείς να επιτρέψεις εν μέσω αυτής της βιαιότητας.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Είναι πολύ δύσκολο.
ΑΛΕΝ: Και οι λέξεις μπαίνουν στο μυαλό σου και είναι πολύ επώδυνο.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Τι θα έλεγες αν σου έλεγα ότι θα είναι έτσι για κάνα δυο χρόνια ακόμα;
ΑΛΕΝ: Το ερώτημα είναι, θα σταματήσει μετά από δυο χρόνια;
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σωστά. Κοίτα, αυτό που λέω είναι ,ότι εσύ βρίσκεσαι στο μέσον όλου αυτού του πράγματος… ξέρεις, έχεις τον άνθρωπο και τον Μάστερ και  δεν υπάρχει πραγματικός συντονισμός. Είναι σαν τα πιρούνια του διαπασών να μην συνεργάζονται πολύ καλά. Όχι απαραίτητα εξαιτίας του Μάστερ, αλλά ο άνθρωπος  είναι που χάνει τον συντονισμό  και δεν μπορεί να το διαχειριστεί.
Και όσο κι αν λες, «Ω, θέλω την αλλαγή», την στιγμή που εμφανίζεται η αλλαγή όπως τώρα, αποσυντονίζεσαι τελείως και τότε λες, «Ω, είναι μια φριχτή μέρα και όλος ο εξοπλισμός μου χαλάει και τίποτε δεν πάει καλά,» αλλά την επόμενη μέρα , πεταλούδες και μονόκεροι. Ναι. Και αυτό είναι γεγονός στην ζωή σας αυτή την στιγμή. Από την στιγμή που θα το καταλάβετε και θα πείτε, «Οκ, αυτό είναι. Κάνουμε όλη αυτή την αλλαγή εδώ, και ναι, υπάρχουν τα μηχανικά μέρη, η βιολογία, το μυαλό που θα είναι για λίγο άνω κάτω», τότε όλα γίνονται πολύ πιο εύκολα. Ναι.
ΑΛΕΝ: Σταματάς να σκέφτεσαι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σταματάς να σκέφτεσαι, κι αυτό είναι δύσκολο. Και ο άνθρωπος λέει, «Οκ, πρέπει να σκεφτώ πώς θα σταματήσω να σκέφτομαι» ( γέλια). Δεν μπορείς να το κάνεις,  οπότε βγες  μια βόλτα. Τραγούδησε. Μαγείρεψε. Κάνε κάτι.
ΑΛΕΝ: Ω, όχι. Δεν θέλω κάτι τέτοιο 9 γέλια)
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Το τραγούδι ή το μαγείρεμα;
ΑΛΕΝ: Κανένα. Κανένα από τα δυο ( γελάνε)
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Κανένα από τα δύο!
ΑΛΕΝ: Εγώ θα βγω μια βόλτα! ( ο Αντάμους γελάει)
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σε έχω ακούσει αρκετές  φορές να τραγουδάς..
Βρες ένα άλλο επάγγελμα. Σε ευχαριστώ. Έχουμε πολλαπλές επιλογές εδώ, πέντε για να διαλέξετε. Τι λες εσύ;
ΛΟΥΛΟΥ: Όλα αυτά ταυτόχρονα.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Όλα αυτά ταυτόχρονα.
ΛΟΥΛΟΥ: Εξαρτάται από το ποιος είναι μπροστά μου ( γελάει)
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Ναι. Όλα αυτά ταυτόχρονα, και μπορείς να είσαι καλά με αυτό αυτή την στιγμή, επειδή ακριβώς αυτό συμβαίνει.
ΛΟΥΛΟΥ: Αναπνέω.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ξέρεις, κι εγώ ξέρω, άνθρωπε, ότι θέλεις να είναι όλα όμορφα και ευχάριστα, αλλά περνάς μέσα από τρομακτικές αλλαγές, και θα τα συναντάς όλα ταυτόχρονα. Απολύτως.
ΛΟΥΛΟΥ: Ναι.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι. Ωραία. Ένας ακόμα, επειδή νομίζω ότι πλησιάζουμε. Νομίζω ότι έχετε πραγματικά καταλάβει όλα όσα συμβαίνουν εδώ. Ναι.
ΣΩΜΠΡΑ 2 ( γυναίκα): Γεια χαρά.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Γεια χαρά. Θέλεις να βγούμε μια φωτογραφία μαζί;
ΣΩΜΠΡΑ 2: Βεβαίως. ( γελάει και το κοινό λέει, «Όου!») 
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Οκ, ωραία. Έλα εδώ ( ποζάρουν για φωτογραφία) Ωραία ( γελάνε). Σε ευχαριστώ.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Πες μου, ποια από όλες;
ΣΩΜΠΡΑ 2: Λοιπόν, εγώ θα έλεγα, «Άλλο.» Πήρα πρόσφατα την απόφαση να επιτρέψω όλα όσα δεν με εξυπηρετούν απλά να ελευθερωθούν και να φύγουν. Κι έτσι γύρισα πίσω στην…
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Δεν είναι διασκεδαστικό;
ΣΩΜΠΡΑ 2: Ναι! Είναι τρομακτικό και είναι συναρπαστικό και αναζωογονητικό  και νοιώθω ότι το σύμπαν με εκτοξεύει σε κάτι πολύ συναρπαστικό! Και πήρα αυτή την απόφαση , ότι θέλω να προχωρήσω στον υψηλότερο σκοπό της ζωής μου και να ασχοληθώ πλήρως με αυτό και να κάνω αυτά που ήρθα να κάνω!
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σωστά.

ΣΩΜΠΡΑ 2: ( σαν καρτούν) και είναι πολύ τρομακτικό!( γέλια). Και , φυσικά, όλες αυτές οι φωνές, η οικογένειά μου και όλοι τους. Δήλωσα παραίτηση στην δουλειά μου. Θα κάνω ταξίδια. Μου ταιριάζει αυτό, οπότε είναι συναρπαστικό!
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Είναι συναρπαστικό!
ΣΩΜΠΡΑ 2: Είναι  τέλειο! Γίνονται αλλαγές!
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Και αύριο θα νοιώθεις, «Είμαι πολύ τρελή. Τι κάνω;»
«Πω ρε μάνα μου. Πρέπει  να ,» ξέρεις. Ναι. «Θα πρέπει να θάψω τον εαυτό μου,» ξέρεις.
ΣΩΜΠΡΑ 2: Στην πανσέληνο έκλαψα. Έριξα ένα ωραία κλάμα. Με έκανε να νοιώσω καλά.
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ναι, λίγο κλάμα ( η γυναίκα γελάει). Ναι, ναι. Ναι.
ΣΩΜΠΡΑ 2: Ναι. Οπότε, συνεχίζω να απολαμβάνω το θεϊκό και να τραγουδάω και να κάνω όλα αυτά τα πράγματα για να κρατήσω τον εαυτό μου στην ροή. Οπότε….
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ωραία. Τέλεια. Και μπορείς να φανταστείς πώς ήταν για τον Τέσλα, για παράδειγμα, να έχει όλα αυτά τα σπουδαία οράματα και όλοι να τον θεωρούν τρελό, ονειροπαρμένο, δεν ξέρει τι λέει; Χρειάστηκαν πάνω από 100 χρόνια – ή λιγότερα, 75 χρόνια – για μια μικρή επιβεβαίωση. Αλλά φαντάζεσαι τι πέρασε; Το είδε, το γνώριζε, αλλά όλοι έλεγαν ότι ήταν τρελός και κάπως άρχισε να το πιστεύει και ο ίδιος. Αλλά ακόμα είχε μέσα του αυτό το πάθος.

Μου αρέσει να χρησιμοποιώ τον Τέσλα σαν παράδειγμα, ακόμα και τον Μασκ, επειδή περνάνε αυτά που περνάτε κι εσείς, αλλά ήταν εφευρέτες με διαφορετικό τρόπο – στην μηχανική – ενώ εσείς είστε στην ενέργεια και στην συνείδηση, οπότε είναι κάπως διαφορετικά , αλλά το σενάριο είναι το ίδιο. Ήρθατε σε αυτή την ενσάρκωση για κάτι πολύ συγκεκριμένο. Είπατε, «Τίποτε δεν θα με σταματήσει,» αλλά μετά μπλέξατε με πράγματα όπως η μαζική συνείδηση και το μυαλό και όλα τα υπόλοιπα , και αυτό δημιούργησε πολλές δυσκολίες.

Έτσι λοιπόν, αυτό που θέλω να κάνουμε σήμερα και είναι κάπως διαφορετικό από αυτά που κάνουμε συνήθως, έχω διαφάνειες, τις οποίες κανονικά δεν συμπαθώ – θέλω να κάνουμε μια περίληψη σχετικά με το πού είμαστε. Ναι, θα μπορούσα να έχω το αναλόγιο παρακαλώ;  Πού βρισκόμαστε.

Τα ξέρετε όλα αυτά. Τα έχουμε συζητήσει και πριν, δεν είναι τίποτε καινούργιο. Αλλά μείνετε μαζί μου για να γειώσουμε αυτές τις ενέργειες τώρα, έτσι ώστε να μην βρίσκονται απλά εκεί έξω, έτσι ώστε να είναι μέσα στην ζωή σας και να σας βοηθάνε να εξισορροπήσετε όλη αυτή την ένωση του Μάστερ με τον άνθρωπο. Οπότε, ας ξεκινήσουμε.

Πού Βρισκόμαστε;

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή. Μπορείτε να σβήσετε – ω, τα φώτα στο κοινό είναι σβηστά. Α! Θα την συνηθίσω κάποια στιγμή αυτή την φανταχτερή συσκευή του Κάλντρε ( μιλάει για το τηλεχειριστήριο που προβάλλει τις διαφάνειες).
Πού βρισκόμαστε; Καλή ερώτηση.

Κάθε λίγο χρειάζεται να κάνουμε μια στάση σαν κι αυτήν – ο Τοβίας το έκανε κάθε λίγο μαζί σας, το αποκαλούσε Angel’s Peak  (Κορυφή των Αγγέλων) ή Red Stop ( κόκκινη στάση) ή οτιδήποτε – επειδή όπως  το νοιώσατε κι εσείς από την τελευταία ερώτηση, οι ενέργειες είναι παντού στον χώρο.
Κι αυτό που πραγματικά ένοιωσα κατά τον τελευταίο μήνα ή κατά τους δυο τελευταίους μήνες με εσάς είναι ότι πηδάτε από δω κι από κει, από το «Απολαυστικό» στο «Δεν μπορώ να το διαχειριστώ πια,» ξυπνάτε κάποια πρωινά , σηκώνεστε από το κρεβάτι και δεν ξέρετε αν μπορείτε να συνεχίσετε να το κάνετε και μετά υπάρχουν κάποιες μέρες όπου απλά Επιτρέπετε, επειδή δεν έχετε τίποτε άλλο. Αυτό είναι. Υπέροχες μέρες, και μετά επιτρέπετε, έχετε μια καλή Επιτρέπω μέρα, και τί κάνετε την επόμενη μέρα; Ξυπνάτε, σηκώνεστε από το κρεβάτι και προσπαθείτε να το εξανθρωπίσετε όλο αυτό ξανά, και…

Μπορείτε να σταθείτε για μια στιγμή και να καταλάβετε, ότι όλο αυτό είναι αρκετά φυσιολογικό; Όλο αυτό είναι αρκετά φυσιολογικό. Αν αναλογιστείτε αυτά που περνάτε, ότι δουλεύετε σε πολλαπλά επίπεδα ταυτόχρονα, είστε άνθρωπος, είστε Μάστερ, είστε πολυδιαστασιακοί, βλέπετε όλα αυτά τα αλλόκοτα  όνειρα , όλα αυτά έχουν να κάνουν με το πού θα έπρεπε να είστε. Αλήθεια. Στην πραγματικότητα, φτάσατε εκεί λίγο πρόωρα. Λιγάκι πρόωρα. Αλλά αυτά είναι ενδείξεις της Πραγμάτωσης. Απλά ενδείξεις. Είναι πραγματικά καλά νέα.

Αν μου λέγατε όλοι, «Η ζωή είναι πολύ ωραία, όλα είναι καλά, μου αρέσει η δουλειά μου, είμαι ευτυχισμένος με την οικογένειά μου, γυρίζω στο σπίτι κάθε βράδυ στις 5.30, τρώω και βλέπω τηλεόραση και η ζωή μου είναι ωραία,» θα έφευγα ( γέλια). Θα έφευγα. Όχι, επειδή αυτό σημαίνει ότι ακόμα είστε βαρετοί. Δεν υπάρχει συνείδηση. Είστε πολύ μέσα στην μαζική συνείδηση. Δεν μπορώ να σας τραβήξω έξω. Αλλά με το να μου λέτε ότι, « Η μια μέρα είναι καλή, η επόμενη είναι χάλια και μετά κάποιες μέρες είναι όλα μαζί και δεν μπορώ πια να βρω άκρη. Δεν ξέρω καν τι συμβαίνει,» αυτό είναι πολύ καλό. Μπορείτε να είστε καλά με αυτό; Οκ, ωραία.

Οπότε, πού είμαστε; Αυτή εδώ είναι μια μικρή ομάδα ανθρώπων, πολύ μικρή! Ξέρετε, αν το δείτε έτσι, πολλοί άνθρωποι διαβάζουν ή ακούνε το υλικό μια στο τόσο, απλά μια και μόνο φορά, αλλά είναι μια υπέροχη βασική ομάδα – ε, μήπως να βάλω ένα νούμερο σ αυτήν; Μια βασική ομάδα, αφοσιωμένη στην Πραγμάτωσή της- όχι στον Βυσσινί Κύκλο, αλλά στην Πραγμάτωσή της – που δουλεύουμε με αυτήν σε μια γειτονιά περίπου δώδεκα, δεκαπέντε χιλιάδων ανθρώπων.  Είναι πολύ μικρή, θέλω να πω,  αναλογικά με τον πληθυσμό του πλανήτη. Είναι πραγματικά μια πολύ μικρή ομάδα ανθρώπων που φέρνει ένα καινούργιο επίπεδο συνείδησης στον πλανήτη. Είναι ένα μεγάλο καθήκον. Είναι ένα μεγάλο καθήκον.

~Επιτρέποντας

Ο Τέσλα προσπαθούσε να φέρει τον ηλεκτρισμό, το εναλλακτικό ρεύμα, και μετά προσπαθούσε να φέρει την ελεύθερη ενέργεια, και ο Μασκ φέρνει μια πολύ προηγμένη χρήση για τα ταξίδια και την ενέργεια. Εσείς φέρνετε την συνείδηση. Ποτέ δεν θα γραφτούν βιβλία για εσάς. Ποτέ δεν θα γίνετε εξώφυλλο στα – αλήθεια, υπάρχουν ακόμα περιοδικά; – ποτέ δεν θα γίνετε εξώφυλλο . Αλλά αυτό που κάνετε είναι απλά εντυπωσιακό. Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν σας φαίνεται υπερβολικό όταν σας λέω κάτι τέτοιο . «Ποιος εγώ; Εγώ ο μικρός να φέρνω όλα αυτά στον πλανήτη;» αλλά η απάντηση είναι ναι. κάποιος πρέπει να το κάνει

Επιτρέπετε να μπει μέσα σας το ελεύθερο ενεργειακό σας σώμα, πάτε πέρα από το προγονικό σας DNA. Αυτό το προγονικό DNA υπάρχει εδώ και εκατομμύρια χρόνια. Προσπαθείτε να το αλλάξετε μέσα σε μια ενσάρκωση. Προσπαθείτε – με την ευκαιρία, είναι επίσης γνωστό και σαν φωτεινό σώμα. Δεν μου αρέσει και πολύ αυτός ο όρος, επειδή όλοι έχουν αυτή την χνουδωτή εικόνα που λάμπει κι όλα τα υπόλοιπα. Θα εξακολουθήσετε να έχετε την βιολογία σας, αλλά θα είναι δική σας, και θα είναι πιο αποδοτική ενεργειακά, αλλά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα λάμπετε, οκ, σαν φωτεινό σώμα.

Μου αρέσει να το αποκαλώ ενεργειακό σώμα. Δεν χρειάζεται κάποια άλλη ενέργεια. Δεν είναι κανενός άλλου. Δεν συνδέεται με το DNA  ή τίποτε τέτοιο. Είναι δικό σας. Έτσι λοιπόν, το κάνετε αυτό, και μετά μια στο τόσο κλαίτε και λέτε, «Ω, έχω μια πολύ δύσκολη μέρα. Το σώμα μου πονάει.» Ναι! Ναι! Οκ, Τέσλα, μάθε να ζεις με αυτό. Ανέλαβες ένα μεγάλο καθήκον. Δεν θέλω να ακούγομαι αναίσθητος, αλλά μερικές φορές είμαι.

Επιτρέπετε επίσης το γνωρίζειν σας. Όταν καμιά φορά πηγαίνετε κατευθείαν στο μυαλό, κολλάτε εκεί. Η ενέργεια κολλάει στον μυαλό , το  μυαλό την σπρώχνει μέσα στο σώμα σας. Πολύ απλό. Όταν πηγαίνετε πέρα από αυτό, όπως έκανε ο Τέσλα και όπως κάνει ο Έλον Μασκ, πηγαίνουν στο όραμά τους, και δεν εννοώ σε αυτό το όραμα που βλέπουν με τις κόρες των ματιών τους – βλέπουν την μεγάλη εικόνα, το gnost, το γνωρίζειν. Είχατε gnost πολύ, πολύ πριν αποκτήσετε το ανθρώπινο μυαλό. Το αποκαλώ αρχαίο μυαλό. Είχατε gnost  και μετά ήρθε το μυαλό και ανέλαβε εκείνο. Επιστρέφουμε πίσω στο gnost, αλλά θα είναι πολύ πιο ολοκληρωμένο και πολύ πιο εξοικειωμένο με τον πλανήτη από ό,τι ήταν όταν το χρησιμοποιούσατε σε τακτική βάση.

 Οπότε, αναρωτιέστε γιατί έχετε μπερδεμένες μέρες. Το σώμα και το μυαλό σας αλλάζουν, και την ίδια στιγμή εσείς καλείτε έναν επισκέπτη να έρθει και να ζήσει μαζί σας – τον Μάστερ σας. Τώρα, ο Μάστερ δεν χρησιμοποιεί ενέργεια ή χώρο ή οτιδήποτε άλλο, κλέβει λίγο από το κρασί σας και από το ουίσκι σας αλλά αυτό είναι όλο,  προσκαλείτε λοιπόν  τον Μάστερ στην ανθρώπινη ζωή σας.
Αυτό από μόνο του είναι ένα μνημειώδες έργο, που θα χρειάζονταν πολλές ενσαρκώσεις για να γίνει. Φέρνετε στην ζωή σας αγνή ενέργεια κι αυτό το πράγμα που ονομάζεται 
σοφία. Θα ξεπεράσει τελείως τον άνθρωπο. Θα αναστατώσει πάρα πολύ τον άνθρωπο, επειδή ο άνθρωπος ακόμα προσπαθεί  να κάνει τον εαυτό του να νοιώσει λίγο καλύτερα, να είναι λίγο πιο σέξι, λίγο πιο πλούσιος. Αυτά έχουν φύγει από το παράθυρο. Όλα αυτά  έχουν φύγει. Δεν έχουν σχέση. Δεν είναι καν μέρος του παιχνιδιού που παίζουμε. Τα κάνετε όλα αυτά και μετά αναρωτιέστε, «Γιατί, ω, μερικές φορές πονάει η πλάτη μου και, ξέρεις, είχα χαμηλή ενεργειακά μέρα.» Ε φυσικά! Θα έπρεπε να είχες πεθάνει ήδη ( πολλά γέλια και χειροκροτήματα). Θέλω να πω, πραγματικά. Το εννοώ.

Δεν υπάρχει καλός καφές σε αυτό το σπίτι; Σας επισκέπτομαι μια φορά τον μήνα και δεν μπορώ να πιώ έναν καφέ της προκοπής. Θα μπορούσα τουλάχιστον να ζεστάνω αυτόν εδώ, ή κάτι;
Ω, ζεστό καφέ θέλω. Αυτός εδώ είναι…. Ίου.

~Αλλάζοντας την Σχέση με την Ενέργεια

Επόμενο θέμα. Αυτό είναι πράγματι μεγάλο θέμα. Αυτό που κάνουμε τώρα είναι ότι αλλάζουμε την σχέση μας με την ενέργεια. Είναι ένας τύπος της φυσικής, αλλά δεν χρειάζεται να είστε μηχανικοί ή φυσικοί. Το μόνο που χρειάζεται είναι, να καταλαβαίνετε ότι υπάρχει συνείδηση, ότι υπάρχει ενέργεια. Η συνείδηση φέρνει την ενέργεια για να υπηρετήσει με ποικίλους τρόπους. Αυτό είναι. Αυτό είναι  Φυσική του Αντάμους 101 και 901.

Αλλάζουμε την σχέση μας με την ενέργεια, με το πώς έρχεται σε εσάς. Έχετε υπηρετήσει την ενέργεια για πολύ καιρό. Ήσασταν υπηρέτες για πάρα πολύ καιρό – υπηρέτες στο σώμα σας και στο μυαλό σας. Ζήσαμε μεγαλειώδεις στιγμές στο πρόσφατο Ahmyo Retreat. Συνέβη μια αλλαγή εκεί, όχι μόνο για τα άτομα που ήταν εκεί, αλλά για τους Σώμπρα. Βρισκόμαστε τώρα στο σημείο όπου αλλάζουμε την σχέση, τα δυναμικά  με την ενέργεια, και η ενέργεια είναι αυτή που φέρνει την δημιουργία σε έκφραση.

Οπότε, αυτό που κάνουμε τώρα είναι, ότι λέμε, «Για μισό λεπτό. Δεν περνάω μέσα από τον χρόνο και τον χώρο, περνάω μέσα από εμένα. Δεν θα βγω προς τα έξω για να πάρω ενέργεια, ρέει μέσα στην ζωή μου.» Είναι μια τεράστια αλλαγή και θα δημιουργήσει πολλές και μεγάλες αμφισβητήσεις και θα θελήσετε να ξεγελάσετε. «Ε εντάξει, θα ακολουθήσω το πρόγραμμα του Αντάμους – όλα έρχονται σε μένα, έρχεται σε μένα – αλλά εγώ θα εξακολουθήσω να αντιστέκομαι και θα εξακολουθήσω να δουλεύω σκληρά για την ενέργεια και θα εξακολουθήσω να παλεύω μαζί της, για παν ενδεχόμενο.» Ο Τέσλα δεν θα το έκανε αυτό! Ο Μασκ δεν θα το έκανε αυτό! Δεν νομίζω. Έλον, θα το έκανες; ( κοιτώντας την κάμερα – γέλια). Σε ευχαριστώ που ξαγρυπνάς για να το δεις αυτό…. σε καμιά εβδομάδα ή και παραπάνω. Οπότε, ( ο Αντάμους γελάει). Ξέρω.

Έτσι λοιπόν, αγαπητοί Σώμπρα, τώρα εγώ σας έκανα απόσπαση( κι άλλα γέλια). Α! Αλλάζουμε τον όλο τρόπο που επιτρέπετε την ενέργεια να δουλέψει για εσάς. Είναι μια μεγάλη αλλαγή και θα μπερδευτείτε και όλα τα άλλα. Τότε πάρτε μια βαθιά αναπνοή και κατανοήστε τι συμβαίνει και αφήστε την ενέργεια να σας υπηρετήσει ( η Λίντα του δίνει τον καφέ του). Σε ευχαριστώ.Σ

Αλλάζετε την σχέση σας με την ενέργεια. Αυτό είναι τεράστιο. Και φανταστείτε το κάπως έτσι. Οκ, ορίστε, η Παλιά Ενέργεια, σέρνεται  στο έδαφος, σέρνεται  να ανέβει στο βουνό, αυτό το ατελείωτο βουνό. Σέρνεται. Έχει ζέστη και ξηρασία κι εσείς πεθαίνετε στην πείνα και όλοι σας κλωτσάνε. Έτσι ήταν παλιά η ζωήΤώρα, παίρνετε μια βαθιά αναπνοή και βρίσκεστε σε έναν τροπικό παράδεισο – στην Βίλα Ahmyo – και όλη η ενέργεια έρχεται σε εσάς. Απλά είναι εκεί. Απλά είναι εκεί. Ούτε πριν ούτε μετά, είναι εκεί την σωστή στιγμή και στην σωστή ποσότητα. Έχει σχεδιαστεί από εσάς, για εσάς, και απλά είναι εκεί. Να λοιπόν τι κάνετε σε αυτή την ζωή και αυτή είναι η πραγματική ουσία όσων δουλεύουμε αυτή την στιγμή, αλλάζοντας την σχέση μας με την ενέργεια.

~Απελευθερώνοντας την Μαζική Συνείδηση

Ταυτόχρονα, απελευθερώνετε την βαρύτητα  της μαζικής συνείδησης. Η μαζική συνείδηση είναι σαν την πίσσα, σαν κόλλα.  Είναι ένα φορτίο, ένα βάρος και σας  ρουφάει. Κάναμε την πρώτη υπέροχη απελευθέρωση της μαζικής συνείδησης  στο Ahmyo Retreat, κάτι σαν τεστ, και πήγε πολύ καλά.

Τώρα, θα νοιώσετε κάποιες από τις επιπτώσεις. Θα επιστρέψει και θα προσπαθήσει να σας τραβήξει, αλλά βασικά εσείς κάνετε αυτό…( ο Αντάμους σηκώνει και τα δυο μεσαία του δάχτυλα)… στην μαζική συνείδηση ( το κοινό φωνάζει, «Ουάου!» και ζητωκραυγάζει).
Εεε, εσείς απλά κάνετε αυτό! ( μεσαία δάχτυλα). Ναι, κάνετε ( βγάζει το δάχτυλο από το στόμα του) και μετά ( μεσαία δάχτυλα) ( γέλια). Προσπαθώ να τα λέω απλά και να μην πολυλογώ, αλλά ξέρετε, είναι η ώρα. Είναι η ώρα να πείτε απλά, «Μαζική συνείδηση, είσαι υπέροχη, αλλά είσαι μακριά μου. Δεν είμαι πλέον σκλάβος σου.» Δεν είμαι πια σκλάβος σου !Όχι πια, όχι πια ( το κοινό χειροκροτάει και σφυρίζει και κάποιοι φωνάζουν «Όχι πια»).
Νιώθω σαν να είμαι παππάς σε εκκλησία την Κυριακή ( περισσότερα γέλια). Πού είναι η χορωδία, η χορωδία όταν την χρειάζεσαι;! ( κάποια  φωνάζει, «Δώσε μου ένα Αμήν!») Αμήν! Αμήν! ( το κοινό φωνάζει «Ουάου» και ακούγονται πολλά γέλια και η ίδια γυναίκα φωνάζει  «Αμήν!») Δόξα στον Αντάμους ( κι άλλα γέλια).

Έτσι λοιπόν, είναι ένα μεγάλο θέμα και είναι πολύ δύσκολο και θα σας κάνει να νοιώθετε εξαντλημένοι εξαιτίας της μαζικής συνείδησης. Είναι μια βαρύτητα.

Τώρα, οκ,  ανεχθείτε με για ένα λεπτό. Μακάρι να είχα το τσάι μου. Έχουμε λοιπόν τον Τέσλα να δουλεύει με τον Μασκ. Έχουμε τον Μαρκ Τουέν , τον φίλο του Τέσλα, και εξακολουθούν να επικοινωνούν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Έχουμε τώρα τον Τέσλα ο οποίος εκδηλώνει ένα ενδιαφέρον για τον Βυσσινί Κύκλο, όχι μόνο επειδή μιλάω γι αυτόν, αλλά επειδή είναι ενθουσιασμένος – είναι ένας καινοτόμος της ενέργειας, και είναι ενθουσιασμένος με όλη αυτή την νέα στροφή της ενεργειακής καινοτομίας που λαμβάνει χώρα. Ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό του, ότι εσείς πραγματικά θα μπορούσατε να αλλάξετε την προσωπική σας σχέση με την ενέργεια. Ποτέ δεν το φαντάστηκε. Είναι … ( η Λίντα του φέρνει τσάι) Ωωω, εδώ είμαστε. Ευχαριστώ. Πραγματικά δεν μου αρέσει καθόλου να είμαι τόσο επιλεκτικός.

ΛΙΝΤΑ: Ναι, σωστά.

ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Αλλά τώρα άσε με να το δοκιμάσω πριν φύγεις  (γέλια καθώς πίνει μια γουλιά) Ει, είναι καλό. Είναι καλό ( το κοινό φωνάζει «Ναι!» και κάποιοι χειροκροτάνε – του προσφέρει ξανά μπισκότα.) Ε, όχι. Κέρασε τον κόσμο. Παρακαλώ. Παρακαλώ.

Έτσι λοιπόν, έχουμε τον Τέσλα να δείχνει ενδιαφέρον. Εκείνος κι εγώ είχαμε κάποιες καλές συζητήσεις. Εκδηλώνει ενδιαφέρον για τον Βυσσινί Κύκλο όχι λόγω του ευχάριστου πνευματικού υλικού σας, κάτι που εξακολουθεί να μην του αρέσει. Αλλά λέει, «Εντάξει, να κάποιοι που πραγματικά μπαίνουν στα βαθιά της φυσικής, της πραγματικής φυσικής της ενέργειας,» ένα θέμα που πάντοτε τον γοήτευε. Οπότε, εκδηλώνει μεγάλο ενδιαφέρον και τώρα εργάζεται με ένα άλλο πλάσμα για να βοηθήσει βασικά με ένα λογισμικό επικοινωνίας –  στην πραγματικότητα δεν είναι λογισμικό – λογισμικό, είναι απλά ένα μοτίβο επικοινωνίας – που θα βοηθήσει στην απελευθέρωση της μαζικής συνείδησης. Είναι μια συχνότητα.

Τώρα, αυτός με τον οποίο δουλεύει – δεν θα έπρεπε να σας εκπλήσσει – είναι ο αγαπητός μας Τζον Κουντέρκα, απόλυτα ( το κοινό επευφημεί και χειροκροτάει) Απόλυτα. Οπότε είναι… θα έπρεπε να τους βλέπατε. Ω !Δουλεύουν πάνω στο πώς εσείς θα αναπτύξετε –  θα αναγκαστώ να το πω συχνότητα, δεν τους αρέσει όμως αυτή η λέξη – στο πώς εσείς θα αναπτύξετε αυτή την επικοινωνία. Και σας είπα πριν ότι η ενέργεια είναι απλά επικοινωνία. Αυτό είναι όλο κι όλο. Πώς θα αναπτύξουν μια εκλεπτυσμένη επικοινωνία, που θα βοηθάει κάποιον πραγματικά να  απελευθερώσει  την μαζική συνείδηση. Και από αυτή την αρχική εργασία για την απελευθέρωση της μαζικής συνείδησης, μπορεί να επεκταθούν και σε άλλα πράγματα όπως ο παλιός υπνωτιστικός προγραμματισμός και τα παρόμοια.

Αλλά ο Νίκολα και ο Τζον εργάζονται πάνω σε αυτό. Και έχουν, θα έλεγα ένα είδος εργαστηρίου. Θέλω να πω, δεν έχει – εντάξει, στην πραγματικότητα έχει κάποια όργανα φυσικής, τύπου φυσικής. Εκεί μέσα περνούν μέρες και νύχτες. Δεν ξέρω πότε θα είναι έτοιμοι για να συζητήσουν για όλα αυτά που κάνουν, αλλά θα σας κρατάω ενήμερους .Ναι, ναι ( κάποιος φωνάζει «Ουάου!», χειροκροτήματα). Οπότε, ναι, υποθέτω ότι σας αρέσουν οι διαφάνειες.

~Όχι άλλο πια ( No More )

Γι αυτό τον λόγο, για  εκεί που πηγαίνουμε, για αυτά που κάνουμε αυτή την στιγμή, λέω όχι άλλο πια. Πρέπει να εγκαταλείψετε τις παλιές μάχες, τους παλιούς σας σκοπούς. Είναι ασήμαντα. Πραγματικά είναι. Είτε παλεύετε για την Ίσιδα, είτε παλεύετε για τα δάση  είτε για οτιδήποτε, δεν είναι δικές σας μάχες πια. Δεν είναι. Έχετε πάει πολύ πέρα από αυτά. Έχετε αποφοιτήσει. Υπάρχουν άλλοι που θα ασχοληθούν με αυτά. Όλη η δουλειά που κάνατε στο παρελθόν δεν πρόκειται να πάει χαμένη. Υπάρχουν άλλοι. Χρειάστηκε κατά κάποιον τρόπο να βγείτε από την μέση για να κάνετε χώρο για αυτούς, έτσι ώστε να περάσουν μέσα από την δική τους εξέλιξη, την δική του παν – εξέλιξη. Τώρα βρίσκεστε σε ένα διαφορετικό χώρο. Είστε οι Τέσλα της συνείδησης. Γι αυτό λέω, «Όχι πια!» Πρέπει να ξεπεράσουμε όλα αυτά τα πράγματα για να μπορέσουμε να πάμε μπροστά.

Τα κάνετε όλα αυτά, την στιγμή που η ανθρωπότητα ξεκινάει την δική της εξέλιξη. Θα ακούσετε περισσότερα πάνω σε αυτό το θέμα, όχι απαραίτητα από εμένα, αλλά από άλλους, γύρω από όλες αυτές τις αλλαγές, που συμβαίνουν  στην ανθρώπινη βιολογία αυτή την στιγμή και στο μυαλό. Ήταν έτσι για εκατομμύρια χρόνια. Δεν έχει αλλάξει πολύ. Τώρα αλλάζει τόσο γρήγορα, τόσο γρήγορα με την έλευση όλων αυτών για τα οποία σας μιλάω – τεχνητή νοημοσύνη και νανοτεχνολογία.

Έτσι λοιπόν, όλα αυτά τα έχω προβλέψει  στο βιβλίο που θα γραφτεί πολύ σύντομα- The Time of Machines- ( * Η Εποχή των Μηχανών), πώς πηγαίνει από τον ένα δρόμο  η ανθρωπότητα, και η μαζική συνείδηση, και προσπαθούν να σας τραβήξουν μέσα τους , και  πώς εμείς επιτρέπουμε στον εαυτό μας να πάει από τον άλλον δρόμο. Δεν είναι περίεργο που υπάρχουν κακές μέρες και κάποιες καλές μέρες. Μην αναρωτιέστε, που το σώμα σας, το μυαλό σας, όλα, τα όνειρά σας, όλα, φαίνεται να έχουν γίνει άνω κάτω, και ακριβώς έτσι θα έπρεπε να είναι αυτή την στιγμή.

~Αρχαία Προέλευση και Απλότητα

Αυτό που κάνουμε μαζί εδώ δεν είναι ολοκαίνουργιο. Έχει τις ρίζες του σε κάτι πολύ παλιό, κι αυτό είναι καλό επειδή συνεχώς γυρνάτε πίσω σε αυτά που συζητήσαμε, που συμφωνήσαμε, στο όνειρο από τους Ναούς της Τιέν, στην Ατλαντίδα, στο όνειρο του Γέσουα, τότε που πραγματικά φυτεύαμε τους σπόρους για να έρθει ο Μάστερ, τους σπόρους της θεϊκότητας και στην δουλειά που κάναμε στις Σχολές Μυστηρίου. Οπότε δεν είναι κάτι καινούργιο. Ακολουθεί μια γνώση, και όλη την ώρα λέτε στον εαυτό σας, «Κάνω το σωστό; Είμαι μέσα στον στόχο μου;» Νοιώστε το για μια στιγμή. Το μεγαλύτερο θέμα είναι οι αμφιβολίες σας.

Πώς έγινε αυτό; Ε λοιπόν, έγινε πολύ απλά. Πρώτα από όλα, καταλάβετε τί κάνουμε και γι αυτό συζητάμε σήμερα. Όταν έχετε μια κατανόηση, μια διανοητική κατανόηση του τί συμβαίνει, είναι πολύ πιο εύκολο. Όταν το μυαλό είναι μπερδεμένο και δεν έχετε καθαρή εικόνα, εκεί μπαίνετε σε μπελάδες.  Και μετά επιτρέπετε ό,τι είναι φυσιολογικό, ό,τι είναι να έρθει έτσι κι αλλιώς.

Και, φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι σβήνει η καρδιά, καθόλου. Μιλούσα κατά το ήμισυ σοβαρά, όταν είπα ότι θα έπρεπε να ήσασταν ήδη νεκροί. Δεν είναι γι αυτούς που  ανακατεύονται με την μεταφυσική. Δεν είναι γι αυτούς, που προσπαθούν να σώσουν τον κόσμο με τους ακτιβισμούς της Νέας Εποχής. Δεν είναι γι αυτούς που απλά θέλουν να κάνουν μπαλώματα στην ζωή τους.
Είναι γι αυτούς που είναι απόλυτα αφοσιωμένοι, που είναι το πιο σημαντικό πράγμα γι αυτούς, που δεν πρόκειται να αφήσουν να φύγει αυτή η ζωή χωρίς να τα καταφέρουν. Δεν είναι γι αυτούς που σκέφτονται, «Ε λοιπόν, ίσως στην επόμενη ενσάρκωση, ίσως στην μεθεπόμενη.» Απλά δεν είναι γι αυτούς. Είναι υπερβολικά δυσβάσταχτο. Ξέρετε, ξέρω ότι κάποιες μέρες παραπονιέστε ότι έχετε μια από εκείνες τις δύσκολες μέρες, ιδιαίτερα όσον αφορά τον αποπροσανατολισμό του μυαλού, αλλά αναλογιστείτε τι πραγματικά περνάτε. Είναι αρκετά υποδεέστερο, τελικά.

Αλλά δεν είναι για αυτούς, που απλά πειραματίζονται. Δεν υπάρχει χώρος για αυτούς που το κάνουν σαν χόμπι, και από την πρώτη αρχή προσπάθησα να τους πετάξω έξω. Έκανα τα πάντα. Έγινα αποκρουστικός. Ε, αυτό θα το έκανα έτσι κι αλλιώς ( γέλια), αλλά έκανα ό,τι μπορούσα για να τους δείξω ότι, «Δεν υπάρχει χώρος για αυτούς που το βλέπουν σαν χόμπι, επειδή θέλω την ενέργεια καθαρή γι αυτούς που είναι πραγματικά έτοιμοι να αλλάξουν την σχέση τους με την ενέργεια και την συνείδηση.»

~Επιπτώσεις

Έτσι λοιπόν, έχετε όλες αυτές τις έντονες αλλαγές στο σώμα σας, αποπροσανατολισμό στην σκέψη σας,  νομίζετε ότι τρελαίνεστε. Ω, αυτά είναι τα χειρότερο. Αυτές οι ατελείωτες νύχτες,  όπου δεν μπορείτε καν να σκεφτείτε. Περνάτε μέσα από όλες αυτές τις καταστάσεις αποκοπής από τους φίλους σας, την οικογένειά σας, από τις παλιές καρμικές συνδέσεις και μετά σας κατηγορούν ότι ανήκετε σε κάποια αίρεση, επειδή εγκαταλείπετε μια οικογένεια που σας γα….ει   συνέχεια και που σας κλέβει ενέργεια και μετά κάτι δεν πάει καλά με εσάς, επειδή λέτε, «Όχι πια. Όχι άλλο πια αυτό το παλιό κάρμα.»

Πολλές από αυτές δεν είναι καλές σχέσεις. Καθόλου καλές και το ξέρετε, αλλά  παγιδευτήκατε μέσα τους, στο παρελθόν. Πολλοί από εσάς τα έχετε απελευθερώσει όλα αυτά, δεν ήταν καθόλου καλά για σας. Τελικά, αλλάζετε το όλο δυναμικό των οικογενειακών προτύπων και των παλιών σχέσεων και των συζυγικών σχέσεων, για να απελευθερώσετε όχι μόνον εσάς, αλλά και το άλλο άτομο, έτσι ώστε να είστε ψυχή με ψυχή, αντί για το παλιό ανθρώπινο κάρμα με ανθρώπινο κάρμα. Απελευθερώνετε τον εαυτό σας.

~ Προκλήσεις

Έτσι λοιπόν, τίποτε από αυτά δεν είναι εύκολο. Αντιμετωπίζετε πολλές προκλήσεις . Ξέρω ότι οι προκλήσεις κάποιες μέρες είναι ανυπέρβλητες, αλλά όμως δεν είναι. Ας τους ρίξουμε μια ματιά.

*Η μεγαλύτερη πρόκληση θα έλεγα, αυτή την στιγμή για εσάς είναι οι αμφιβολίες, που προκαλούνται από τον παλιό προγραμματισμό και την ύπνωση και την μαζική συνείδηση. Γι αυτό ο Νίκολα και ο Τζον δουλεύουν εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο , παρόλο που δεν έχουν ρολόγια, αλλά δουλεύουν επειδή καταλαβαίνουν ότι αυτή η παλιά ύπνωση και η μαζική συνείδηση δημιουργεί αμφιβολίες , και οι αμφιβολίες σίγουρα θα σας εξαντλήσουν. Θα σας εξαντλήσουν. Χάνετε  το πάθος σας όταν υπάρχουν πολλές αμφιβολίες.

Αλλά όπως είπα, ο Τέσλα και ο Μασκ είχαν πολλές αμφιβολίες, αλλά το αναγνωρίζουν. Λένε, «Αυτή είναι μια αμφιβολία.» Αναγνωρίζουν ότι μιλάει το μυαλό, «Αυτή είναι μια αμφιβολία και δεν πρόκειται να συμμετάσχω. Όχι πια.» Ναι, η αμφιβολία θα σας βάλει τις φωνές, «Ναι, αλλά είσαι…» οτιδήποτε. Είναι σαν, «Όχι πια. Θα ακολουθήσω το όραμά μου, το γνωρίζειν μου και θα πάω πέρα από τις αμφιβολίες.» Οι αμφιβολίες είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που έχετε αυτή την στιγμή.

*Και μετά η ανυπομονησία. Είναι ίσως αυτό που ακούω τις περισσότερες φορές στις νυχτερινές σας επικοινωνίες μαζί μου, «Πότε θα συμβεί; Πώς και δεν έχει συμβεί ακόμα;» Και ξέρετε την απάντησή μου σε αυτό ( κάποιος λέει, «Απλά επέτρεψε») Απλά επέτρεψε, «Και», είπα, «Στην πραγματικότητα έχει ήδη συμβεί. Για τι πράγμα μιλάς;» «Εεε, μα δεν έχει συμβ-…»  ( με τσιριχτή φωνή και το κοινό γελάει) Έχει ήδη συμβεί. «Ναι, αλλά, αλλά, ξέρεις, όχι σε μένα,  σε κάποιον άλλον,» και είναι, ξέρετε, μια από εκείνες  τις μέρες όπου ξαφνικά θα καταλάβετε , ότι πρόκειται να συνειδητοποιήσετε, και θα πείτε, «Θεούλη μου, είναι τόσο εύκολο. Έχει ήδη συμβεί. Το μόνο που είχα να κάνω ήταν να το συναντήσω. Αυτό ήταν το μόνο που είχα να κάνω. Γιατί δεν μου το είπε αυτό ο Αντάμους; ( ο Αντάμους ρίχνει και πάλι ένα πονηρό βλέμμα, γέλια) Σε ευχαριστώ για το τσάι, Λίντα.

Ανυπομονησία, «Γιατί αργεί τόσο πολύ;» Γίνονται πολλοί ενεργειακοί συντονισμοί, καθώς ξέρετε – στο σώμα, στο μυαλό, σε όλα τα άλλα. Αν συμβεί μονομιάς, θα πάψετε να είσαστε εδώ. Το σώμα σας θα εξαφανιστεί – πώς το λέτε; – αυτανάφλεξη- μπουφφ! θα φύγετε. Δεν θα ήταν άσχημα εκεί που θα πάτε, αλλά κάνατε μια επιλογή να μείνετε, κι έτσι υπάρχουν πολλά, πάρα πολλά στρώματα αλλαγών που συμβαίνουν σε πολλά επίπεδα, και ξέρω ότι οι μέρες σας γίνονται πολύ δύσκολες. Κάντε ένα καλό ζεστό μπάνιο, αλήθεια. Με θαλασσινό αλάτι. Πιείτε ένα καλό κρασί. Όχι αυτά τα φτηνιάρικα που συνήθως πίνετε, περιποιηθείτε τον εαυτό σας. είναι καιρός να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και να πείτε, «Το κάνω. Επιτρέπω.» Όμως η ανυπομονησία.

Όταν σας το είπα αυτό, ξέρετε, ότι η ημερομηνία της ανάληψής σας ή της Πραγμάτωσής σας έχει οριστεί, θέλατε να μάθετε την ημερομηνία, προφανώς. Όχι. Αφήστε τον εαυτό σας να ζήσει την εμπειρία που περνάτε τώρα. Μην ανησυχείτε για την ημερομηνία. Εκεί θα είναι.

Έτσι λοιπόν, πάρτε μια βαθιά αναπνοή με αυτό. Όλα έχουν κανονιστεί. Το Βυσσινί Συμβούλιο αυτή την στιγμή είναι ολοκληρωτικά εστιασμένο στην δουλειά με εσάς για να διασφαλίσει ότι δεν θα ανατιναχθείτε ( κάποιος λέει, «Ευχαριστούμε παιδιά» , γέλια) Ευχαριστούμε, ναι. Τι ωραία.

*Άλλη μια μεγάλη πρόκληση. Χαμηλή ενέργεια. Με την ευκαιρία, με το να  προσθέτετε την ενέργειά σας σε αυτό το αρχείο που δημιουργούμε, θα βοηθήσετε πολύ αυτούς που θα έρθουν μετά από εσάς. Θα είναι ένα μικρό βιβλίο, που θα το βρουν στο δρόμο τους και βασικά θα λέει, «Οκ, εδώ βρίσκεσαι στην πραγμάτωση.»
Οπότε, ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή και ας προσθέσουμε την ενέργειά  μας σε αυτό. Οκ, ωραία.

Χαμηλή ενέργειαΥπάρχουν πολλά παράπονα γύρω από αυτό και συχνά σκέφτεστε ότι είναι επειδή γερνάτε. Δεν είναι αυτή η πραγματική αιτία. Στην πραγματικότητα, το σώμα είναι ενδιαφέρον και όσοι από εσάς είστε γιατροί και επιστήμονες θα με προκαλέσετε πάνω σε αυτό. Το σώμα γίνεται πιο αποδοτικό όσο γερνάει. Το σώμα είναι σχεδιασμένο να είναι πιο αποδοτικό ενεργειακά. Η αντίθετη άποψή σας είναι ότι, το σώμα γερνάει και μετά αρρωσταίνει και μετά κουράζεται και μετά πεθαίνει. Δεν είναι σχεδιασμένο έτσι, πραγματικά.

Ο αρχικός σχεδιασμός του σώματος, εν μέρει δημιουργημένος από εσάς, είναι ότι το σώμα ωριμάζει και κερδίζει εμπειρίες, μαθαίνει πώς να προσαρμόζεται. Μαθαίνει πώς να αυτοθεραπεύεται  γρήγορα.  Μαθαίνει πώς να είναι πιο αποτελεσματικό με την ενέργεια. Μαθαίνει πώς να είναι πιο άνετο με τον εαυτό του. Εσείς  βλέπετε ότι, όταν ήσασταν νέοι, είχατε πολλή ενέργεια και γερνάτε και όλα καταρρέουν. Δεν είναι ο αρχικός σχεδιασμός του σώματος, οπότε ας το επιστρέψουμε πίσω. Ας επιστρέψουμε στην σοφία της βιολογίας σας. Θα έπρεπε πραγματικά να γίνεται όλο και πιο σοφή, να καταλαβαίνει πώς να αξιοποιεί την ενέργεια να την υπηρετεί, όχι να χρησιμοποιεί τον θάνατο να την υπηρετείΑυτός είναι ένας επαναπροσδιορισμός που θα κάνουμε με την ενέργεια. Θα πετάξουμε κάποιες από αυτές τις παλιές αντιλήψεις, οι οποίες στην πραγματικότητα ποτέ δεν τέθηκαν τότε στην αρχή,  και που σίγουρα δεν σας εξυπηρετούν τώρα.
Έτσι λοιπόν, ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή με αυτό.

Η βιολογία σας, ακόμα και με την έλευση του φωτεινού σώματος, η κανονική σας βιολογία έχει ουσιαστικά την σοφία να χτίζεται έτσι ώστε να είναι πολύ πιο αποτελεσματική ενεργειακά. Καθόλου μην πιστεύετε αυτά που λένε για το γήρας. Μην τα πιστεύετε. Υπάρχουν διαφημίσεις και υπάρχει και όλη αυτή η μαζική συνείδηση των μέσων πληροφόρησης. Δεν είναι αληθινά. Το σώμα γίνεται πιο σοφό καθώς γερνάει ( το κοινό χειροκροτάει). Σας ευχαριστώ. Οι πρεσβύτεροι είναι αυτοί που χειροκροτάνε ( γελάει).

~Αφθονία και Ενέργεια

*Επόμενο στην λίστα, και είναι κάτι που με ενοχλεί πολύ. Είναι  ένα δικό μου θέμα, σχετικά με δικά σας ζητήματα. Για εσάς που έχετε ακόμα θέματα αφθονίας. Γιατί; Γιατί; Ω, μην μου πείτε για την ελεεινή σας ζωή. Όχι, αυτό μου λέτε κάθε φορά που σας ρωτάω. Λέω, «Γιατί έχεις ακόμα θέματα αφθονίας;» Μου λένε σαν  κουρδισμένο: «Επειδή με έχουν εκμεταλλευτεί και είμαι θύμα και κανένας δεν με συμπαθεί και οι άνθρωποι και οι κομμουνιστές και η κυβέρνηση και οι εξωγήινοι, όλοι τους – είναι μια συνωμοσία.» Θα πρέπει να το διασκεδάζετε πολύ,  θέλω να πω, επειδή το παίζετε πολύ καλά. Τα σπάτε.

Για οποιονδήποτε από εσάς εδώ, για οποιονδήποτε που μας παρακολουθεί , λέω ότι μπορείτε να έχετε αφθονία ανά πάσα στιγμή. Δεν χρειάζεται να ξέρετε από επιχειρήσεις. Δεν χρειάζεται να είστε σούπερ διάνοιες. Στην πραγματικότητα  μπορείτε να είστε χαζοί. Βοηθάει. Η αφθονία είναι μια ροή ενέργειας κι εσείς την αφήνετε να σας υπηρετεί. Αυτό είναι. Δεν έχει να κάνει με τις τράπεζες ή με τις πιστωτικές κάρτες ή με ό,τι κι αν είναι το νέος σας ρευστό – το ηλεκτρονικό χρήμα, ναι- ή οτιδήποτε. Δεν έχει καμία σχέση. Έχει να κάνει με τα ζητήματα  γύρω από την καταραμένη αυτοαξία σας. Έχετε σκοπό να αφήσετε την ενέργεια να σας υπηρετεί ή όχι; Αυτό είναι. Αυτό είναι. Λέτε, «Ω, ναι, αλλά εγώ…» Ξεπεράστε αυτά τα ζητήματα αυτοαξίας. Είτε μπαίνετε στην βάρκα και σαλπάρετε μαζί μας είτε φεύγετε .. Δεν θέλουμε το νεκρό βάρος. Δεν μου αρέσει καθόλου να είμαι τόσο… όχι , μου αρέσει. Στην πραγματικότητα, το λατρεύω να είμαι έτσι (γέλια).

Δεν υπάρχει χώρος εκεί που πηγαίνουμε, για τα θέματα που έχετε με την έλλειψη αφθονίας. Αν έχετε θέματα έλλειψης αφθονίας, αν ακόμα βρίζετε και γκρινιάζετε για τα χρήματα και για αυτά που δεν έχετε κι αν περιμένετε  να σας πέσουν από τον ουρανό ράβδοι χρυσού και μάννα , ξεπεράστε το αμέσως τώρα. Αλλά αν ακόμα δεν το αξίζετε, αν ακόμα είστε θύμα, αν ακόμα σας αρέσει να είστε φτωχοί – αυτό  είναι το καρφί που σας πετάω, αν έχετε θέματα αφθονίας, ακόμα σας αρέσει να είστε φτωχοί – και δεν υπάρχει χώρος για κάτι τέτοιο. Από την στιγμή που μαθαίνουμε για την συνείδηση και την ενέργεια και πώς να την εφαρμόζουμε στην ζωή μας, δεν υπάρχει χώρος γι αυτά.

Τώρα, ξεπηδάνε οι αμφιβολίες και λένε, «Ναι, αλλά, αλλά…» Εντάξει, ας κάνουμε ένα Τέσλα. Ας πάμε πέρα από τις αμφιβολίες. Ας επεκταθούμε πέρα από αυτές. Υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος ενέργειας που σας περιμένει. Είστε έτοιμοι να τον αφήσετε να σας υπηρετήσει; Αυτό είναι. Όχι, δεν θα γίνετε πλούσιοι και δεν θα γίνετε φτωχοί, επειδή απλά δεν έχει καμία σημασία. Αυτές οι λέξεις βγαίνουν από το λεξιλόγιό σας. Είστε απλά  μέσα στην  αφθονία, με το να επιτρέπετε στην ενέργεια να σας υπηρετεί.

Δεν είναι ένα σχέδιο γρήγορου πλουτισμού. Δεν έχει να κάνει με το να έχετε ένα σωρό χρήματα για να αγοράσετε ένα γιοτ κι όλα αυτά. Τίποτε από αυτά δεν έχει καμία σημασία, αλλά τότε είναι που έρχονται σε σας. Αυτό είναι το παράδοξο ή η ειρωνεία, θεωρώ,  του πράγματος. Όταν πλέον δεν έχει καμία σημασία, όταν ξέρετε ότι η ενέργεια είναι διαθέσιμη εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο, εφτά μέρες την εβδομάδα και δεν σας νοιάζει, δεν χρειάζεστε έναν μεγάλο λογαριασμό στην τράπεζα, ένα μεγάλο οτιδήποτε, τότε θα το έχετε. Και είναι ακριβώς εκεί.
Αλλά αν το κάνετε γι αυτό το λόγο, αν είστε μέσα σε αυτό επειδή απλά θέλετε να αποκτήσετε πολλά χρήματα και τα σχετικά, ήρθατε στο λάθος μέρος και θα σας σκοτώσει. Δεν το λέω σαν σχήμα λόγου, το εννοώ κυριολεκτικά. Θα σας σκοτώσει , γιατί οι ενέργειες θα είναι έντονες. Θα είστε στο λάθος μέρος για να επιτρέπετε την νέα μας σχέση με την ενέργεια.

Έτσι λοιπόν, αν ακόμα είστε στο ρόλο του φτωχού, απλά… εδώ δεν είναι μέρος για εσάς. Σας καλώ, σας παρακαλώ μέσα από την καρδιά μου, παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ, παρακαλώ φύγετε, για χάρη των άλλων. Αν ακόμα είστε στα δίχτυα της φτώχιας, αν ακόμα είναι αυτός ο τρόπος ζωής σας, αν είναι το πουκάμισο και το φόρεμα που φοράτε κάθε πρωί, εδώ δεν είναι μέρος για εσάς. Κι αυτοί οι άνθρωποι είναι πολύ καλοί. Δεν θα σας πουν ναφύγετε, αλλά θα σας το πω εγώ. Όχι, δεν είναι σκληρό. Είναι, «Όχι άλλες μαλακίες, όχι πια.» Τις βαρέθηκα. Είναι το μοναδικό πράγμα που χαλάει την δουλειά πολλών Σώμπρα, που επιμένουν να είναι φτωχοί, επειδή δεν είναι καινοτόμοι της ενέργειας. Δεν είναι οι Τέσλα της ενέργειας.

Αυτό που κάνουμε δεν είναι να προσπαθούμε να βγάλουμε χρήματα ή οτιδήποτε τέτοιο. Αλλάζουμε τα δυναμικά προκειμένου να επιτρέψουμε στην ενέργεια να δουλέψει για εσάςΤην αντιστρέφουμε. Αντί να είμαστε υπηρέτες, την αντιστρέφουμε στο Εγώ Είμαι  – «Εγώ επιτρέπω, Εγώ Είμαι στην αφθονία» –και απλά δεν υπάρχει χώρος αν πρόκειται να παίζετε το παιχνίδι της φτώχιας. Ξεφορτωθείτε το τώρα. Αφήστε το να φύγει. Κάντε μέσα σας την επιλογή και μετά παρακολουθήστε πώς ρέει η αφθονία στην ζωή σας.
Και ξέρω ότι κάποιοι με βρίζουν αυτή την στιγμή, αλλά νομίζω ότι οι περισσότεροι από εσάς έχετε καταλάβει γιατί πρέπει να τα πω όλα αυτά. Και ξέρω κάποιους από εσάς, σας τσούζει αν ακόμα έχετε θέματα αφθονίας και λέτε ότι δεν φταίτε εσείς. Είναι δική σας ευθύνη, από την άποψη ότι ακόμα το απολαμβάνετε. Ακόμα το απολαμβάνετε. Ξεπεράστε το. Έχουμε να πάμε σε πολλά μέρη.

Ωραία. Α! Μου αρέσει να είμαι παλιόπαιδο. Οκ, ας συνεχίσουμε  (γέλια)
ΛΙΝΤΑ: Το κάνεις καλά!
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Σε  ευχαριστώ.

Οπότε, το τωρινό μας επίκεντρο,  το πού βρισκόμαστε αυτή την στιγμή, σαν να το μαρκάρουμε στον Χρονοχώρο. Το τωρινό μας επίκεντρο είναι πολύ απλό, έχω μιλήσει γι αυτό αρκετά. Αλλάζουμε την προσωπική μας σχέση με την ενέργεια. Αυτό είναι. Αλλάζουμε την προσωπική μας σχέση. Δεν προσπαθούμε να αλλάξουμε τον κόσμο και τον τρόπο που χρησιμοποιεί την ενέργεια, αλλά την αλλάζετε στην δική σας ζωή, την αφήνετε  να ρέει στην δική σας ζωή. Η ενέργεια δεν είναι μόνο τα χρήματα. Η ενέργεια είναι τα πάντα. Είναι η ενέργεια για το σώμα σας. Είναι η ενέργεια που εκδηλώνει τις δημιουργίες σας. Είναι η ενέργεια που έχετε για την δημιουργικότητά σας. Είναι τα πάντα. Αλλάζουμε αυτή την σχέση. Αλλάζουμε το πρότυπο ή κάτι τέτοιο, αλλά αυτό είναι το μεγαλύτερο πράγμα που κάνουμε αυτή την στιγμή. Και αυτός είναι ο λόγος που λέω  ότι δεν υπάρχει χώρος αν έχετε σκοπό να παίζεται το παιχνίδι του φτωχού εδώ μέσα. Στην ουσία θα στραφεί εναντίον σας. Θα παίζετε το παιχνίδι του φτωχού και ταυτόχρονα  θα προσπαθείτε να αφήσετε  την ενέργεια να δουλέψει για εσάς. Θα σας γυρίσει μπούμερανγκ και θα σας χτυπήσει στον λαιμό, και τότε ξέρετε τι ακολουθεί.

Αν παίζετε παιχνίδια με την ενέργεια, στο επίπεδο που πηγαίνουμε και το κρυμμένο σας θέμα είναι η φτώχια σας και τα θέματα αφθονίας, αν ακόμα τα περιφέρετε, αυτή η ενέργεια θα επιστρέψει και θα σας υπηρετήσει με τόση φτώχια, που ούτε καν μπορούσατε να διανοηθείτε, επειδή ενεργοποιούμε την φτώχια. Ενεργοποιούμε την έλλειψη αφθονίας. Αν είστε πραγματικά έτοιμοι να ανοιχτείτε και να έχετε αυτό που λέτε θετική αφθονία, παρατηρείστε πώς θα έρθει στην ζωή σας και θα αλλάξει τα πράγματα. Οπότε, εδώ είμαστε. Αυτό είναι το νούμερο ένα ζήτημα.

Από την Έλξη στη Δημιουργία

Φεύγουμε από αυτό που οι άνθρωποι αποκαλούν Νόμο της Έλξης, κάτι που είναι οκ, αλλά είναι πολύ διανοητικά προσανατολισμένο, πολύ εξανθρωπισμένο. Φεύγουμε  από αυτό και πάμε εκεί που εγώ αποκαλώ Κέντρο της Δημιουργίας, και είστε εσείς. Εσείς είστε το κέντρο, εσείς είστε ο δημιουργός και από εκεί εκπέμπουμε.
Δεν θα το κάνουμε ένα τέχνασμα του μυαλού που λέει, «Είμαι καλό άτομο, ας μου συμβούν καλά πράγματα. Είμαι καλό άτομο, ελκύω καλά πράγματα.»Αυτά είναι βλακείες. Είναι makyo. Δεν τα πιστεύετε. Λέτε λόγια που δεν τα πιστεύετε. Όλη την ώρα που το λέτε είναι σαν να πιστεύετε μέσα σας, «Είμαι πολύ βλάκας ! Δεν αξίζω τίποτε. Κανείς δεν με συμπαθεί. Είμαι καλό άτομο. Φέρνω καλή ενέργεια.» Θα φέρετε καλή ενέργεια, αλλά θα σας κάνει ακόμα πιο βλάκες από ό,τι ήσασταν πριν. Αυτό είναι. Οπότε, πάμε πέρα από αυτό και φτάνουμε στο Κέντρο Δημιουργίας. Τώρα, αυτό είναι μεγάλο πράγμα, επειδή συνήθως κρατάτε  την δημιουργία για τον Θεό και είστε Θεοί, επίσης. Πολύ απλό. ( ο Αντάμους  ρίχνει άλλο ένα παρατεταμένο πονηρό βαθύ βλέμμα στο κοινό) .

Επιτρέπετε την σοφία του Μάστερ στην ανθρώπινη ζωή σας. Μεσολαβεί μια μεγάλη περίοδος προσαρμογής. Όχι ότι ο Μάστερ αποτελεί ενόχληση ή κάτι τέτοιο, αλλά ζήσατε εκατομμύρια χρόνια σε αυτό το σώμα και σε αυτό το μυαλό, με αυτό τον τρόπο ζωής, και ξαφνικά έρχεται μια άλλη παρουσία, και την μια μέρα την αντιλαμβάνεστε σαν ενόχληση και την επόμενη μέρα την αντιλαμβάνεστε σαν ευλογία. Είναι η σοφία. Είναι η σοφία, και μερικές φορές η σοφία μπορεί να γίνει πολύ ενοχλητική, όπως όταν σας λέω κάτι σοφό και ξέρω ότι μερικές φορές ενοχλείστε. Εντάξει, ήταν κακό το παράδειγμα ( γέλια).

Από την Σκέψη στην Συνείδηση

Επίσης, εκεί που βρισκόμαστε τώρα και εκεί που εστιάζουμε είναι αυτό που αποκαλώ Νέα Σκέψη. Ο Τοβίας το ανέφερε αρκετά χρόνια πριν και έριξε τον σπόρο. Τώρα θα του επιτρέψουμε να ανθίσει. Η Νέα Σκέψη, αντί να αφήνουμε το μυαλό να σκέφτεται, πάμε στην συνείδηση. Πάμε στην συνείδηση. Είναι αυτό για το οποίο σας μιλούσα πριν και σας έλεγα, ξέρετε, μην μπλοκάρετε την ενέργεια στο μυαλό. Το μυαλό είναι οκ, αλλά είναι πολύ περιορισμένο. Πάμε πιο μακριά. Μπαίνουμε στην συνείδηση, στο gnost, και είναι  λίγο τρομαχτικό. Αλλά ξαφνικά συνειδητοποιείτε, ότι είναι ένας σπουδαίος νέος τρόπος σκέψης. Είναι μια σπουδαία νέα εμπειρία. Οπότε, είναι ένα από αυτά που περνάμε. Δεν είναι περίεργο που έχετε μέρες όπου είστε κάπως μπερδεμένοι.

Είναι Αληθινό;

Οπότε, προκύπτει τώρα ένα ερώτημα, τι μπορείτε, τι πρέπει να κάνετε;
Επειδή σας ακούω να ρωτάτε όλη την ώρα. Ε λοιπόν, θα σας δώσω κάνα δυο από τα βασικά. Καταλάβετε ότι η Πραγμάτωση ή η φώτιση είναι αληθινές για σας, και ότι είναι ένα φυσιολογικό γεγονός. Θέλω να πω, κάποιες φορές αναρωτιέστε, «Είναι αληθινό;» και μετά παίζετε μαζί του. Του βάζετε τις αμφιβολίες και τις ελπίδες και τις προσδοκίες σας και μετά φέρνετε το σκοτάδι, και μετά φέρνετε… παίζετε αυτό το παιχνίδι μαζί του.

Είναι αληθινό; Απολύτως. Απολύτως, και είναι ένα φυσιολογικό γεγονός. Δεν είναι κάτι που μπορεί να το δουλέψει ο άνθρωπος. Από τον άνθρωπο εξαρτάται αν θα   επιτρέψει, και όπως σας είπα σχετικά στο Ahmyo Retreat, πιστεύω ότι υπάρχει μεγαλύτερο πάθος από την πλευρά του Μάστερ για την φώτιση από ό,τι υπάρχει στην ανθρώπινη πλευρά. Νομίζετε ότι είναι ο άνθρωπος. «Ω, σε παρακαλώ, σε παρακαλώ, σώσε με από εδώ.» Πραγματικά, νοιώστε το για μια στιγμή. Υπάρχει ένα πάθος στην σοφία του Μάστερ,  που πιστεύω ότι έχει μεγαλύτερο πάθος και επιθυμία για αυτό το πράγμα από ό,τι  έχει ο άνθρωπος. Αν το νοιώσετε και συνειδητοποιήσετε πόσο σημαντικό, πόσο παθιασμένο είναι για τον Μάστερ, θα  σκεφτείτε ότι είναι οκ τότε, να ανάψει και το δικό σας πάθος λιγάκι.

Η Πραγμάτωση είναι πολύ αληθινή για σας και πάνω σε αυτό το πράγμα που λέγεται μαζική συνείδηση δουλεύουν αυτή την στιγμή ο Τέσλα και ο Τζον. Σας τραβάει πίσω και αναρωτιέστε, «Είναι αληθινό; Θα συμβεί σε μένα; Μήπως όλο αυτό είναι ένα μεγάλο παιχνίδι;» Είναι πολύ αληθινό.

Και μετά σας τραβάει πίσω, και είναι πολύ δύσκολες οι μέρες σας. Είναι πολύ αληθινό και το γνωρίζειν σας το ξέρει αυτό και μετά την επόμενη μέρα η μαζική συνείδηση σας μαγκώνει από τα πόδια, μετά από την μέση , και μετά φτάνει μέχρι εδώ ( δείχνει την μύτη του). Αυτές είναι δύσκολες μέρες.

Τι να κάνετε; Ε λοιπόν, να καταλάβετε τι συμβαίνει. Να επιστρέψετε σε αυτά που δημιουργούμε εδώ πέρα – σε αυτό το αρχείο. Καταλαβαίνετε τί συμβαίνει και ξαφνικά εξαφανίζεται ο πανικός και η σύγχυση. Σαν να λέμε, «Θεέ μου, τι θα μου συμβεί;» Οπότε, καταλάβετε τι συμβαίνει και επιστρέψτε σε αυτό. Όχι απλά στα λόγια αλλά στην ενέργεια που βάζετε εδώ πέρα, όλοι σας βάζετε την ενέργειά σας εδώ. Επιστρέψτε σε αυτό.

Και μετά, φυσικά, σας το έχω πει τόσες φορές, που έχετε μπαφιάσει, αλλά επιτρέψτε, αντί να αντισταθείτε ή να ασκήσετε έλεγχο. Τί επιτρέπετε; Την Πραγμάτωσή σας, τον Μάστερ σας, όπως θέλετε πείτε το. Την εκπλήρωσή  σας. Και μετά εμφανίζεται η ανησυχία, «Ε λοιπόν, αν επιτρέψω, θα ανοιχτώ στις σκοτεινές ενέργειες.» Δεν υπάρχουν σκοτεινές ενέργειες. Πραγματικά δεν υπάρχουν. Υπάρχει ένα παιχνίδι της παλιάς μαζικής συνείδησης.

Με την ευκαιρία να σας πω ότι, αυτό που επιτρέπετε, όταν μιλάμε για το Επιτρέπω, είναι απλά εσάς. Δεν χρησιμοποιώ την εξωτερική ερμηνεία του όρου Επιτρέπω. Μιλάω για εσάς , να επιτρέψετε τον Εαυτό σας, το Εγώ Είμαι. Να επιτρέψετε Εσάς. Αυτό είναι. Αφήστε τον Εαυτό σας να έρθει σε εσάς. Αυτό είναι. Δεν έχει να κάνει με τον έξω κόσμοι. Δεν έχει να κάνει με το να επιτρέψετε στον Γκάρυ ( το αγόρι της Ταντ). Ε λοιπόν, εσύ μπορείς. Το έχεις κάνει! ( μιλάει για την Ταντ σε σχέση με τον Γκάρυ, γέλια). Δεν έχει να κάνει με το να επιτρέπουμε κάποιο άλλο άτομο. Έχει να κάνει με την σχέση σας με τον εαυτό σας. Οπότε, αυτό είναι. Αρκετά απλό, αλλά θα συνεχίσω να το λέω μέχρι να το πιάσετε.

Το όλο θέμα της Πραγμάτωσης, το νούμερο ένα από ανθρώπινης άποψης, δεν είναι αυτό που νομίζετε. Οπότε είναι σαν μια φάρσα. Μια φάρσα εις βάρος σας. Έχετε μια αντίληψη ή μια σκέψη σχετικά με το πώς θα είναι. Δεν είναι έτσι, οπότε αφήστε το. Αλλά αυτή η Πραγμάτωση είναι πολύ αληθινή γι αυτούς που την επιλέγουν και μετά την επιτρέπουν. Μην ασχολείστε με αυτό. Μην προσπαθείτε. Μην προσπαθείτε να το ελέγξετε, επειδή θα είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που νομίζει ο άνθρωπος ότι είναι.

Δεν είναι γι αυτούς που ψάχνουν την δύναμη ή την τελειότητα της ανθρώπινης κατάστασης. Στην πραγματικότητα, θα στραφεί εναντίον τους. Εκεί που πηγαίνουμε, και γι αυτό ήμουν τόσο ξεκάθαρος σχετικά  με αυτούς που επιμένουν στα θέματα αφθονίας τους και στην δύναμη, και τους είπα ότι είναι καιρός να φύγουν. Βλέπετε, το όλο θέμα με τον Βυσσινί Κύκλο, που γίνεται όλο και μικρότερος, συμβαίνει αυτή την στιγμή, επειδή ζητάω να φύγουν όλοι .Πρέπει να καθαρίζουμε το σπίτι μια στο τόσο. Χμ.

Ξέρετε…. (  κάνει ένα σχόλιο ψιθυριστά. Γέλια) Πάρτε ένα ρομπότ να καθαρίσει για σας.
ΛΙΝΤΑ: Ναι!
ΑΝΤΑΜΟΥΣ: Ξέρετε, κάποιοι πάνε κι έρχονται στον Βυσσινί Κύκλο και δεν υπάρχει σωστό ή λάθος σε αυτό. Κάποιοι από εσάς φύγατε, για κάνα δυο χρόνια και μετά επιστρέψατε, όχι  για να γίνετε μέλος, αλλά για να προσθέσετε την ενέργειά σας στο όλο θέμα της Πραγμάτωσης. Δεν είναι διδασκαλίες. Δεν είναι κάποια μέθοδος. Μαζευόμαστε όλοι μαζί μια φορά τον μήνα, απλά για να πάρουμε μια βαθιά αναπνοή σε έναν ασφαλή χώρο και να ενθυμηθούμε γιατί είσαστε εδώ.

Αλλά κάποιοι έρχονται και φεύγουν. Ξέρετε, κάποιοι άλλοι έρχονται εδώ για να κάνουν ένα διάλειμμα στην καθημερινή τους ζωή. Παίρνουν κάτι λίγο και φεύγουν, και όλα καλά. Αλλά υπάρχει μια πραγματικά αφοσιωμένη  ομάδα, κάποιοι που επιτρέπουν και που αφήνουν τον εαυτό τους να αξίζουν. Και η αξία είναι  πολύ μεγάλο πράγμα αυτή την στιγμή. Εσείς θα αφήσετε τον εαυτό σας να αξίζει όλη αυτή την μετατόπιση  της ενέργειας; Θέλω να πω, μετατοπίζουμε το… υπάρχει ένα ανθρώπινο πρότυπο για την σχέση της φυσικής, της επιστήμης, της ενέργειας και όλων των υπολοίπων. Υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρότυπο για το πώς ο άνθρωπος λαμβάνει την ενέργεια στην καθημερινή του ζωή. Είναι ένα κατασκεύασμα, και  έχει αναλυθεί επιστημονικά  και όλοι πιστεύουν ότι είναι αλήθεια.

Το αλλάζουμε γιατί δεν ισχύει. Η παλιά σχέση ανάμεσα στον άνθρωπο και στην ενέργεια, και τώρα στον Μάστερ, άνθρωπος και ενέργεια, το αλλάζουμε αυτό. Είναι μεγάλο πράγμα. Είναι πραγματικά πολύ μεγάλο πράγμα.

Έτσι λοιπόν, το Βυσσινί Συμβούλιο είναι εδώ για να υπηρετεί τις ανάγκες των Σώμπρα. Πολλοί έφυγαν πρόσφατα για να εξακολουθήσουν να υπηρετούν αυτούς που διδάσκουν γύρω στην δημιουργία, αλλά το Βυσσινί Συμβούλιο βασικά επικεντρώθηκε εκ νέου στην δουλειά μαζί σας.  Και εσείς λέτε, «Αλλά τότε πώς και δεν το κάνουν για μένα;» Πρέπει να το κάνετε εσείς, αλλά υπάρχει μια ενεργειακή υποστήριξη σχεδιασμένη να σας προφυλάσσει από το να ανατιναχτείτε. Δεν είναι καλά αυτά τα νέα; Ναι ( γέλια).

Και τώρα το Βυσσινί Συμβούλιο είναι αφοσιωμένο μόνο στους Σώμπρα. Δεν κάνουν τίποτε άλλο. Το Βυσσινί Συμβούλιο είναι αφοσιωμένο μόνο στους Σώμπρα, κι εμείς κάνουμε πράγματα, σαν αυτά που σας είπα πριν με τον Τζον και τον Νίκολα για να μπούμε σε μια νέα μορφή  ενεργειακής επικοινωνίας ή ενεργειακού προσανατολισμού.  Η ενέργεια απλά είναι επικοινωνία. Τώρα, πώς το προσανατολίζουμε αυτό; Πώς το ρυθμίζουμε έτσι ώστε πραγματικά να σας υπηρετεί με έναν τρόπο που ποτέ πριν δεν θα μπορούσατε να είχατε φανταστεί;

Μπαίνοντας Μέσα στα Όνειρα

Έτσι λοιπόν, τι όνειρα μπορείτε να κάνετε; Α! Τι όνειρα μπορείτε να κάνετε; Το όνειρο εδώ ήταν το Όνειρο της Ατλαντίδας, σχετικά με το να είστε εδώ για την Πραγμάτωση. Δεν είναι τύπου Ιησού -Πραγμάτωση, όπου αιωρείστε στον αέρα  φορώντας λευκούς μανδύες. Είναι πολύ, πολύ διαφορετική.  Αφορά  την σχέση ανάμεσα στην ενέργεια και την συνείδηση. Ενέργεια και συνείδηση. Έτσι θα είναι η Πραγμάτωση για σας. Δεν είναι κάποιος γκουρού, που κάθεται στην κορυφή ενός βουνού. Τίποτε από όλα αυτά. Δεν είναι σόου μαγείας, για να βλέπει ο κόσμος πώς μετατρέπετε μια πέτρα σε χρυσό ή οτιδήποτε τέτοιο. Είναι πολύ διαφορετικό πράγμα, και εδώ ζητάω στον άνθρωπο απλά να πάρει μια βαθιά αναπνοή – θα κάνουμε μια μεράμπ σε λίγο – αλλά τι όνειρα μπορείτε να κάνετε, και έχω ξαναγράψει  ένα μικρό κομμάτι:

Για να ξυπνήσω,  ενδεχομένως  να ονειρευτώ  – α, υπάρχει αυτή η δυσκολία, γιατί σε αυτό το ξύπνημα, τί όνειρα μπορεί να κάνουμε, όταν θα σερνόμαστε στον μάταιο τούτο κόσμο, θα μας σταματήσουν.

Βασικά σημαίνει ότι περνάτε μέσα από την αφύπνιση και υπάρχει μια διαδικασία θανάτου σε όλο αυτό. Υπάρχει μια διαδικασία θανάτου στην όλη αφύπνιση, αλλά τώρα ερχόμαστε στα όνειρα, στην Πραγμάτωση. Τώρα ερχόμαστε στην απελευθέρωση αυτού του μάταιου κόσμου, στην απελευθέρωση του παλιού προτύπου για τον άνθρωπο. Τι όνειρα μπορείτε να κάνετε με όλα αυτά; Είναι αρκετά εντυπωσιακό.

Έτσι λοιπόν, αυτή ήταν η μικρή μας συζήτηση για σήμερα. Ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή με αυτό ( το κοινό χειροκροτάει). Ευχαριστώ.

Μεράμπ

Ας τα ενώσουμε όλα με μια μεράμπ, αλλά θα το κάνουμε χωρίς όλα αυτά προς το παρόν ( απευθύνεται στο προσωπικό παραγωγής)

Ήταν μια μακριά μέρα και είμαστε σε ένα πολύ καλό μέρος σοφό – ενεργειακά, οπότε ας ανοίξουμε την μουσική. Και, ναι, μπορείτε να το πάρετε αυτό ( το αναλόγιο).
Ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή
( η μουσική ξεκινάει)
Ας τα συγκεντρώσουμε όλα αυτά. Είχα κανονίσει κάτι άλλο, αλλά αποφάσισα να περιμένω.
Ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή.

Οπότε, συγκεντρώσαμε  μια ζωντανή καταγραφή σήμερα. Μιλήσαμε σχετικά με το πού βρισκόμαστε. Δεν νομίζω ότι συζητήθηκε  τίποτε  καινούργιο, πραγματικά καινούργιο σήμερα. Απλά βοήθησε να μπουν τα πράγματα στις σωστές τους διαστάσεις.

Ας πάρουμε μια καλή βαθιά αναπνοή με αυτό και αναγνωρίστε την ανθρώπινη πλευρά σας, τα ανθρώπινα στοιχεία που έχουν περάσει πραγματικά πολλά.

Από όλες τις δοκιμασίες και τις ταλαιπωρίες, πιστεύω ότι η αμφιβολία θα πρέπει να ήταν η χειρότερη. Πιστεύω ότι είστε πραγματικά πολύ καλοί στην διαχείριση του σωματικού πόνου, αλλά όταν κάνει την εμφάνισή της η αμφιβολία,  σας φέρνει δάκρυα στα μάτια.

Πάνω σε αυτό θα δουλέψει το Βυσσινί Συμβούλιο μαζί σας. Όταν λέω θα δουλέψει μαζί σας, δεν σημαίνει ότι ξαφνικά θα εμφανιστούν μπροστά σας και θα σας πουν να μην έχετε πια αμφιβολίες. Κυριολεκτικά , εργάζονται πάνω στον προσανατολισμό των ενεργειών, όπως σχετίζονται με την αμφιβολία. Πώς  η αμφιβολία είναι μια ενεργειακή μορφή, είναι μια επικοινωνία και πώς κυριολεκτικά μπορούμε να δουλέψουμε και να αλλάξουμε αυτές τις ενέργειες.

Μπορούμε να το κάνουμε τώρα επειδή, βλέπετε, πολλοί από εσάς επιτρέπετε  πραγματικά την σοφία στην ζωή σας. Δεν μπορούσαμε να το κάνουμε πριν. Χωρίς την σοφία, όταν αρχίσετε να ανακατεύστε με την πραγματική ενέργεια, μπορεί να σας χτυπήσει πολύ σκληρά. Το παράδειγμα που χρησιμοποιώ είναι για κάποιον που παίζει το παιχνίδι της φτώχιας και μετά καταλαβαίνει την ενέργεια. Μπορεί να τον πληγώσει και να τον βάλει ακόμα πιο βαθιά μέσα στο παιχνίδι της φτώχιας.

Αλλά καθώς αρχίσατε να φέρνετε σοφία στην ζωή σας, τώρα μπορούμε  να κοιτάζουμε αληθινά κάποια  από αυτά τα πράγματα.  Μπορούμε να ξεκινήσουμε να προσανατολίσουμε εκ νέου τον τρόπο που υπηρετεί η ενέργεια τον νέο άνθρωπο. Ο παλιός άνθρωπος θα επιστρέψει στην Παλιά Ενέργεια κι αυτό δεν είναι κακό. Θέλω να πω, είναι αυτό που επιλέγουν – να δουλεύουν σκληρά και να παίρνουν λίγα.

Αλλάζουμε όλο αυτό το δυναμικό, επιτρέποντας στην ενέργεια να υπηρετήσει τον άνθρωπο τώρα. Τι ιδέα. Τι ιδέα!  Ενέργεια που υπερβαίνει πράγματα όπως τα χρήματα ή την δύναμη ή οτιδήποτε παρόμοιο. Μιλάω για αγνή ενέργεια. Αλλά ας επιστρέψουμε στον άνθρωπο.

Υπάρχει αρκετή συμπόνοια  και κατανόηση σχετικά με το τί περνάτε. Αρκετός θαυμασμός για το πώς αντέξατε.
( παύση)
Απλά να θυμάσαι, αγαπητέ άνθρωπε, ότι δεν είναι κάτι που χρειάζεται να το δουλέψεις εσύ. Δεν είναι. Δεν θα μπορούσες. Είναι κυριολεκτικά αδύνατον. Αλλά μπορείς να το επιτρέψεις.
(παύση)
Πόσο συχνά, πόσο συχνά σε επισκέπτομαι, ακούω το κάλεσμά σου στη μέση της νύχτας, έρχομαι σε σένα και συζητάμε για πολύ ώρα, ξέροντας πόσο δύσκολο είναι.
( παύση)
Δεν θα έρχομαι πια τόσο συχνά την νύχτα, επειδή θα ανακαλύψεις ότι, αντί να έρχομαι εγώ, θα έρχεται ο Μάστερ. Θα είναι λίγο πιο εύκολο για σένα αρχικά να… θα είναι πιο εύκολο αν ερχόμουν εγώ. Προφανώς είσαι πιο εξοικειωμένος με την παρουσία μου και επειδή η παρουσία μου δεν είναι τόσο κοντά όσο η δική σου, είναι πιο εύκολο να την νοιώσεις.

Αλλά αυτό που θα αρχίσεις να βιώνεις στις δύο τα ξημερώματα είναι ο Μάστερ, είναι η σοφία του Εγώ Είμαι. Και όταν θα είσαι μισο- ξύπνιος , μισο- κοιμισμένος – ξέρεις πώς είσαι κάποιες φορές, αποκοιμάσαι σε αυτή την άνετη πολυθρόνα στο καθιστικό σου – και θα αναρωτιέσαι  για όλα αυτά, για την ζωή σου, για το αν έχεις καταφέρει αρκετά, για το αν κάνεις αρκετά, θα αναρωτιέσαι γιατί χαλάνε τα ηλεκτρονικά σου και ξαφνικά έρχεται ακόμα ένας μεγάλος λογαριασμός κι εσύ θα αναρωτιέσαι, « Το κάνω λάθος; Το κάνω λάθος;» Τότε δεν θα νοιώθεις τόσο πολύ πια εμένα, αλλά την παρουσία του Μάστερ.

Η παρουσία του Μάστερ έρχεται σε σένα… νοιώθοντας την καρδιά σου, την καλοσύνη της καρδιάς σου.

Ο Μάστερ θέλει να σκουπίσει τα δάκρυα στα μάτια σου.

Ω, δεν θα είμαι πια εγώ τόσο πολύ, ούτε κάποιος από τους άλλους αγγέλους. Έφυγαν, βγήκαν από την μέση, για να κάνουν χώρο στον Μάστερ, να έρθει και να είναι στο πλευρό σου.

Χρησιμοποιώ το παράδειγμα με τις δύο το πρωί, επειδή , πρώτα από όλα, τότε  περνάτε κάποιες από τις χειρότερες στιγμές σας, όπως ξέρετε. Είναι επίσης μια από εκείνες τις ώρες ,που ανοίγεστε περισσότερο. Ο ενεργειακός θόρυβος καταλαγιάζει. Είναι η ώρα όπου, αν απλά επιτρέψετε,  και βγείτε από το μυαλό για μια στιγμή, μπορεί ακόμη και να νοιώσετε τον Μάστερ να βάζει το χέρι του στον ώμο σας… απλά να σας κρατάει για μια στιγμή… ψιθυρίζοντας τί όνειρα μπορείτε να κάνετε;

«Τι όνειρα μπορείτε να κάνετε;»

«Ονειρευτήκαμε μια εποχή, όπου η ανθρώπινη εμπειρία και η σοφία ενώνονται.»

«Ονειρευτήκαμε μια εποχή, όπου αλλάζουμε ένα πολύ αρχαίο σύστημα βιολογίας και μυαλού.»

«Ονειρευτήκαμε μια εποχή στον πλανήτη, όπου η ενέργεια θα μπορούσε να είναι σε αγνή υπηρεσία, μια εποχή που πάει πέρα από τους Ναούς της Τιεν, μια εποχή που την ονειρευόμασταν, τον καιρό που ήμασταν ακόμα στις αγγελικές μας οικογένειες, όταν τις αφήσαμε, τόσο πολύ καιρό πριν.»

«Φύγαμε πριν από τόσο καιρό, τότε που υπήρχε μια ανησυχία, ότι το σύμπαν  θα έφτανε να ακινητοποιηθεί, να σταματήσει, και όταν εμείς- ο άνθρωπος και ο Μάστερ – φύγαμε από τις αγγελικές μας οικογένειες, φύγαμε για να πάμε σε αυτή την βαθύτερη κατανόηση της ενέργειας, τί είναι, γιατί υπάρχει και πώς μας υπηρετεί.»

«Κοίτα μας τώρα, αγαπητέ άνθρωπε. Εγώ, ο Μάστερ, εσύ, ο άνθρωπος, και οι δυο μαζί σαν ένα, αλλά κοίτα μας. Τι όνειρα μπορείτε να κάνετε;»

«Κάναμε αυτά που είπαμε ότι θα κάνουμε. Ερχόμαστε στην Πραγμάτωση της ενέργειας. Πίσω στις αγγελικές οικογένειες πριν από τόσο καιρό – τόσο παλιά που έχει διαγραφεί από την μνήμη – τότε παλιά ήμασταν σαν παιδιά και κολυμπούσαμε σε μια δεξαμενή ενέργειας, αλλά χωρίς να ξέρουμε τι είναι, τί να κάνουμε με αυτήν.»

«Τότε παλιά δεν ξέραμε ότι αυτή η δεξαμενή της ενέργειας ήταν το πάθος της συνείδησής μας.»

«Κολυμπούσαμε σε αυτή την μεγάλη δεξαμενή και λέγαμε, «Τώρα, ας πάμε να βρούμε τί είναι αυτό.» Και εδώ είμαστε, τί όνειρα μπορεί να έρθουν?.»

«Εγώ κι εσύ, άνθρωπε, Μάστερ και άνθρωπος. Ξέρω ότι είναι δύο το πρωί. Ξέρω ότι είσαι κουρασμένος. Ξέρω ότι είσαι απογοητευμένος και ξέρω ότι κλαις πολύ, αλλά τί όνειρα μπορεί να έρθουν, αφού τώρα κάνουμε ακριβώς αυτά που είχαμε σκοπό να κάνουμε τόσα πολλά χρόνια πριν. Τώρα όλα αφορούν την κατανόηση και το να επιτρέψουμε την ενέργεια. Αυτό κάνουμε, αγαπητέ άνθρωπε.»

« Και ξέρω ότι η μεγαλύτερη ανησυχία σου , αγαπητέ μου ανθρώπινε φίλε, η μεγαλύτερη ανησυχία σου είναι, θα έχεις αρκετή ενέργεια για να φθάσεις στην Πραγμάτωση ? Θα έχεις αρκετή βενζίνη στο αμάξι σου, για να σε πάει εκεί που πας.»

«Γι αυτό τον λόγο είμαι εδώ – η σοφία – γιατί ξαφνικά όλα τα ενεργειακά δυναμικά αλλάζουν. Και, αγαπητέ άνθρωπε, ξέρω ότι είναι απλά δικά μου λόγια, του Μάστερ, αλλά αγαπητέ άνθρωπε, έχεις ήδη φτάσει. Είσαι ήδη εκεί, και ξέρω ότι είναι απλά  και μόνο λόγια και στον άνθρωπο δεν προσφέρουν κάτι χειροπιαστό, λεφτά στο πορτοφόλι σου  ή βενζίνη στο ντεπόζιτο. Αλλά είμαστε ήδη εκεί .»

« Αν μπορούσα μόνο να σου ζητήσω να κάνεις αυτό το μεγάλο, γενναίο, τεράστιο βήμα και να συνειδητοποιήσεις ότι, ναι, θα έχεις περισσότερη, πολλή  περισσότερη από αρκετή ενέργεια για να φτάσεις στην Πραγμάτωση.»

«Αναρωτιέσαι αν θα πεθάνεις πριν φτάσεις εκεί. Αναρωτιέσαι να θα μπορείς να πληρώσεις το νοίκι σου και να φας πριν φτάσεις εκεί. Αναρωτιέσαι αν θα σε κατακλύσει η μοναξιά πριν φτάσεις εκεί. Ξέρω ότι έχεις αυτές τις αμφιβολίες , αλλά γι αυτό είμαι εδώ – ο Μάστερ , η σοφία των αιώνων.»

«Οπότε, αγαπητέ άνθρωπε, άσε με να έρθω σε σένα στις δύο το πρωί. Άσε με να έρθω σε σένα στις δύο το απόγευμα. Άσε με να έρθω σε σένα όποια ώρα επιλέξεις, αλλά αυτό που σου ζητάω να κάνεις τώρα, ένα πράγμα, αγαπητέ άνθρωπε , από μένα τον Μάστερ, ένα πράγμα. Όταν ξυπνήσεις αύριο το πρωί, θυμήσου με. Θυμήσου ότι με άκουσες. Θυμήσου ότι μιλήσαμε. Θυμήσου τα χέρια μου στους ώμους σου.»

«Άφησες σχεδόν τον εαυτό σου να ξεχάσει, αλλά όχι πια. Άσε τον εαυτό σου να με ακούσει και να με θυμάται και να μου μιλάει, καθώς περπατάω μαζί σου όταν είσαι ξύπνιος.»

« Οπότε, αγαπητέ άνθρωπε, αφιέρωσε μια στιγμή για να νοιώσεις την παρουσία μου και απλά να με θυμάσαι όταν θα ξυπνήσεις το πρωί.»

Ας πάρουμε μια βαθιά αναπνοή μαζί…
( παύση)
….γιατί ο Μάστερ στέκεται  δίπλα σας, μαζί σας, σαν ένα κομμάτι σας από αυτή την στιγμή και πέρα,  και μαζί θα εξερευνήσουμε την ομορφιά της δημιουργίας και πώς οι ενέργειες δουλεύουν για εσάς.

Με αυτό, κάποιες πολύ απαλές αναπνοές με την Λίντα, καθώς σας αφήνω σήμερα και με την υπενθύμιση, φυσικά, όλα είναι καλά σε ολόκληρη την δημιουργία.

Εγώ Είμαι ο Αντάμους σε ταπεινή υπηρεσία. Σας ευχαριστώ.

 

Μετάφραση : Καλλιόπη Παγούδη,  Μαρία Γρηγοράκη
Χορηγός μετάφρασης :  Μαρία Κωδωνάκη